Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1 I PIONIRA, PORAZI MLAĐIH PIONIRA 2 I JUNIORA.18.03.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe O.K.K. Beograda 2 i nastavila pobednički niz sa još jednom ubedljivom pobedom nad protivnikom. Od samog početka utakmice naši igrači su dali do znanja protivniku da ih nisu potcenili i da će kao i na svim prethodnim utakmicama odigrati angažovano, agresivno u odbrani i maksimalno motivisano. Utakmica je bila rešena već u prvom poluvremenu kada smo imali rezultatsku prednost od 29 poena razlike. Kao i na prethodnim utakmicama šansu da igraju su dobili svi igrači,na svakoj utakmici svojom igrom se neko izdvoji za nijansu od ostalih, tako je na ovoj to bio Obradović Strahinja koji je pored velikog broja poena bio dobar i u ostalim košarkaškim elementima. Mi smo ovom pobedom najverovatnije obezbedili prvo mesto u grupi iako je do kraja ostalo još 5 kola, ali naši igrači iz utakmice u utakmicu napreduju i igraju maksimalno motivisano iako je realno kvalitet ostalih ekipa u našoj grupi dosta ispod nivoa naše ekipe. Tek nas očekuju izazovi u nastavku takmičenja i mnogo jače ekipe nego što su ove u grupi... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a treneru Jovanoviću i našim igračima čestitke na pobedi i na svemu prikazanom kako na ovoj utakmici tako i na svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone kada je ova ekipa u pitanje... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - O.K.K. Beograd 56 - 16
(12-04, 24-03, 12-03, 08-06)

Poeni: Strahinja Obradović: 18, Nemanja MIlovanović: 13, Ilija Stevanović: 6, Aleksandar Savović: 6, Aleksa Stevančević: 5, Nemanja Popović: 2, Veljko Pavlović: 2, Ilija Ivković: 2, Stefan Ristić: 2.

____________________________________________________

PIONIRI:

U utakmici 9. kola regionalne lige, grupa 4, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Banovo Brdo i uspela da pobedi rezultatom 86 - 58. Mi smo odigrali utakmicu promenljivo sa dosta oscilacija. Bilo je perioda odlične igre ali i perioda dosta loše igre. Mi smo još u prvoj četvrtini napravili veliku rezultatsku prednost tako da pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje ali odbrana nam nije funkcionisala najbolje u pojedinim delovima utakmice kada je protivniku dozvoljeno da istrčava kontru, postiže lake poene, poene uz koš i faul. Iako smo imali veliku rezultatsku prednost protivnik se nije predavao i borio se do samog kraja utakmice. Mi smo ovom pobedom ostali na prvom mestu u grupi koje nas vodi u sledeći krug takmičenja ali pravi test nas očekuje u sledećem kolu kada igramo derbi utakmicu protiv ekipe K.K. Beovuk 72 Astra koja ima isti skor kao i mi, a to je utakmica koja će umnogome odrediti dalju sudbinu ove dve ekipe u grupi iako do kraja prve faze takmičenja ima još 5 kola. Čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici, a treneru Jovanoviću i našim igračima čestitke na pobedi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Banovo Brdo 86 - 58
(28-18, 20-13, 17-15, 21-12)

Poeni: Nikola Spasojević: 17, Dušan Jovanović: 16, Strahinja Popović: 13, Jovan Đorđević: 12, Aleksa Marković: 10, Miloš Dimić: 10, Aleksa Stojić: 3, Saša Rašić: 2, Filip Damljanović: 2, Nikola Galić: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga ekipa mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket koji je jedan od favorita u grupi za prolazak u naredni krug takmičenja i poražena rezultatom 38 - 69. I pored poraza sa velikom razlikom mi nismo nezadovoljni igrom naše ekipe koja je tokom cele utakmice pokazala jednu dozu borbenosti, a u pojedinim trenutcima utakmice (2. četvrtina) smo bili i ravnopravan protivnik ekipi koja je u ovom trenutku objektivno bolji i kvalitetniji protivnik od nas. Nismo imali rešenje za visoke igrače koje protivnik ima tako da smo dosta koševa primili posle ofanzivnog skoka protivnika, ali i zahvaljujući boljoj tehničko taktičkoj pripremljenosti protivnika mi smo izgubili utakmicu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri,a našim igračama na velikoj borbenosti i želji koju su imali tokom cele utakmice. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Mondo Basket 38 - 69
(08-19, 13-13,07-21, 10-16)

Poeni: Novak Zečević: 12, Lazar Rajnović: 11, Veljko Vujičić: 5, Savo Dimić: 5, Martin Nedeljković: 2, Nkola Gajić: 2, Vojin Stanković: 1, Ognjen Jovanović: 1.

_____________________________________________________

JUNIORI:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 3, naša juniorska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Omladinac iz Beograda i poražena rezultatom 65 - 52. Počeli smo dobro utakmicu, poveli sa 6-7 razlike ali se protivnik posle time out-a brzo vratio rezultatski u igru i uspeo da dobije prvu četvrtinu rezultatom 19-17. Imali smo veliki pad u periodu druge četvrtine što nas je direktno koštalo poraza. Sudijski kriterijum je bio najblaže rečeno čudan ali direktni krivci za poraz smo mi jer smo kriminalno odigrali odbranu u tom delu igre, a kada se doda informacija da smo prve poene u drugoj četvrtini postigli u 7. minutu, onda ne čudi što smo na poluvreme otišli sa zaostatkom od 19 poena. U nastavku utakmice smo izašli na teren sa dosta boljom igrom, videlo se da postoji želja kod igrača da se preokrene rezultat, igrali smo borbeno doduše sa dosta oscilacija ali na našu žalost najviše što smo uspeli je da se izborimo za častan poraz. Raduje velika borbenost i želja igrača u nastavku utakmice, imali smo zaostatak od 7 poena 4 minuta pre kraja utakmice kada je izgledalo da možemo preokrenuti rezultat ali nismo imali koncentracije i zahvaljujući sopstvenim greškama u tom delu nismo pobedili utakmicu. Čestitke našim igračima na veri da se može utakmica preokrenuti...

Rezultat utakmice: K.K. Omladinac - K.K. BB Basket 65 - 52
(19-17, 21-04, 13-20, 12-11)

Poeni: Nikola Krstić: 16, Ilija Božić: 13, Negovan Vujičić: 10, Nikola Pupovac: 6, Boško Preradović: 5. Strahinja Popović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.13.03.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe O.K.K. Beograd 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 16.03.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo decu u pohodu ka novoj dobro odigranoj utakmici.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 16.03.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo decu u pohodu ka novoj dobro odigranoj utakmici.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 4, naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Banovo Brdo iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 17.03.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo decu u pohodu ka novoj dobro odigranoj utakmici.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 3, naša juniorska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Omladinac iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 16.03.2013. godine u sali O.Š. 1300 Kaplara u Beogradu u ul. Pančina br. 1 sa početkom u 12:15h. Polazak je planiran u 10:30h ispred Gradske opštine Mladenovac.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1, MLAĐIH PIONIRA 2 I JUNIORA, PRVI PORAZ PIONIRA.10.03.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark 3 u Beogradu i pobedila ubedljivo rezultatom 81 - 22. Još jedna rutinska pobeda naše prve ekipe, velika razlika u kvalitetu u ovom trenutku, utakmica je bila rešena već u prvoj četvrtini kada je rezultat bio 23-02. U nastavku utakmice je uvećavana prednost da bi na kraju utakmice iznosila i maksimalnih 59 poena razlike u našu korist. Naši igrači su pokazali sav svoj raskošni talenat kada je viđeno dosta lepih poteza. Kao i na prethodnim utakmicama šansu su dobili svi igrači da igraju. I na ovoj utakmici su u ekipi bili igrači koji su dosta mlađi i koji treba tek u budućnosti da pokažu svoj talenat. Čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici,a našim igračima i treneru Jovanoviću na prikazanoj igri i još jednoj ubedljivoj pobedi. Bravo tigrovi....

Rezultat utakmice: K.K. Vizura Shark 3 - K.K. BB Basket 81 - 22
(02-23, 06-16, 05-24, 09-18)

Poeni: Nemanja Milovanović: 15, Nikola Spasić: 13, Aleksandar Savović: 10, Strahinja Obradović: 10, Aleksa Stevančević: 8, Veljko Pavlović: 8, Nemanja Popović: 6, Dušan Milenković: 4, Negovan Ivković: 4, Ilija Stevanović: 2, Strahinja Stankić: 1.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga ekipa mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. As Basket 3 iz Beograda i pobedila rezultatom 42 - 33. Naši igrači su počeli dobro utakmicu, igrali borbeno, hrabro, angažovano što je rezultiralo sa našom prednošću od 9 poena već na kraju prve četvrtine. Žilavi protivnik se nije predavao iako je naša ekipa tokom čitave utakmice imala blagu rezultatsku prednost. I na ovoj utakmicu su pored igrača koji su rođeni 2001. godine dobili šansu još mlađi igrači rođeni 2002. i 2003. godine da zaigraju, osete atmosferu koja i njih uskoro očekuje kada bi i oni trebalo da nose igru i preuzimaju odgovornost kada budu igrali sa svojim godištem... Trener Preradović je dao šansu svim igračima da igraju. Raduje velika želja i borbenost naših igrača koji su imali dosta skokova u fazi napada što je na kraju u dobroj meri i odlučilo pobednika. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Preradoviću na pobedi, igri i borbenosti... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. As Basket 42 - 33
(13-04, 10-09, 11-07, 08-13)

Poeni: Savo Dimić: 13, Veljko Vujičić: 10, Vojin Stanković: 6, Novak Zečević: 4, Vukan Živančević: 3, Mihailo MIletić: 2, Vojin Lukić: 2, Ognjen Jovanović: 2.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 5. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 3, naša juniorska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 3 i uspela da pobedi rezultatom 63 - 42. Počeli smo dobro utakmicu, ispoštovali sve dogovore iz svlačionice, imali dominaciju u skoku, dobre kretnje u pozicionom napadu i uz dva pogođena otvorena šuta za tri poena imali rezultatsku prednost 16 - 04. Protivnički trener je zatraženim time out-om uspeo svoju ekipu da probudi i oni su uspeli da se vrate rezultatski u igru i na kraju prve četvrtine imaju pristojan minus od 6 poena s obzirom na prikazanu igru. Naši igrači su i u nastavku igre prikazali odličnu igru i u fazi napada i odbrane. Tranzicija lopte je bila solidna (bolja nego na prethodnim utakmicama), smanjili smo broj izgubljenih lopti, iskontrolisali reket u fazi odbrane i uz odličan skok u fazi napada uspeli da pobedimo utakmicu sa velikom rezultatskom razlikom. Ključna figura utakmice je bio naš krilni centar i kapiten ekipe Ilija Božić koji je dominirao u oba reketa, pored velikog broja poena imao i veliki broj blokada i skokova i u fazi odbrane i napada. I ostali igrači su pokazali napredak u odnosu na neke prethodne utakmice, vreme će pokazati da li je to bila neka trenutna inspiracija igrača ili će se neki kontinuitet napretka i dobrih igara nastaviti i u narednim utakmicama. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri kao i našim igračima na borbenosti, prikazanoj igri i pobedi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Cerak 3 - K.K. BB Basket 42 - 63
(11-17, 10-15, 14-18, 07-13)

Poeni: Ilija Božić: 26, Nikola Krstić: 16, Nikola Pupovac: 10, Stefan Mojsić: 5, Boško Preradović: 4, Negovan Vujičić: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba je odigrala derbi utakmicu protiv ekipe K.K. Gorica iz Beograda i poražena rezultatom 81 - 64. Mi smo počeli utakmicu loše, nismo se snašli najbolje na zonski presing protivnika (koji ne sme da se igra u tom uzrastu) jer ga igrači nisu radili na treningu iz prethodno pomenutog razloga što je rezultiralo prednošću za protivnika od 13 poena. I u nastavku utakmice su naši igrači odigrali smušeno, uplašeno, dekoncentrisano što je protivnik samo iskoristio da poveća prednost u svoju korist i na poluvreme otišao sa 19 poena prednosti. Naši igrači su se u drugom poluvremenu trgli, uspeli da zaigraju dosta bolje ali na našu žalost ništa više od časnog poraza nismo uspeli da izborimo. Igrači moraju da shvate da se niko sam neće pobediti i ukoliko ne budu igrali borbenije, agresivnije i pametnije u nastavku takmičenja neće biti dobro. Nadajmo se da je ovo bio samo loš dan ekipe i da će već u narednoj utakmici pokazati da nam je mesto među prve dve ekipe na tabeli koje vodi u nastavak takmičenja. Ostaje nam da analiziramo utakmicu i da dobrim treningom probamo da otklonimo pojedine greške kao i razgovorima sa pojedinim igračima probamo da utičemo na njih da budu jači pre svega psihološki...

Rezultat utakmice: K.K. Gorica - K.K. BB Basket 81 - 64
(26-13, 18-12, 23-19, 14-20)

Poeni: Strahinja Popović: 23, Miloš Dimić: 18, Dušan Jovanović: 9, Jovan Đorđević: 8, Nikola Spasojević: 4, Nikola Galić: 1, Ilija Stevanović: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.07.03.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, prva klupska selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 09.03.2013. godine u sali Mala VIzura u Zemunu u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 10:15h. Polazak je planiran u 08:30h ispred Gradske opštine Mladenovac.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 4, druga klupska selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. As Basket 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 09.03.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:00h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju jednu dobru utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Gorica iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 09.03.2013. godine u sali O.Š. Vuk Karadžić u Beogradu (Sremčica) u ul. Školska br. 4 sa početkom u 17:00h. Polazak je planiran u 15:00h ispred Gradske opštine Mladenovac.

_____________________________________________________

JUNIORI:

U 5. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 09.03.2013. godine u sali O.Š. 14 Oktobar u Beogradu u ul. Gočka br. 40 sa početkom u 16:20h. Polazak je planiran u 14:15h ispred Gradske opštine Mladenovac.


:: POBEDA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZ MLAĐIH PIONIRA 2 I JUNIORA.03.03.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Slodes i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 70 - 16 i na taj način nastavila niz pobeda bez poraza od početka sezone. Mi smo se pribojavali ove utakmice zbog bolesti petorice bitnih igrača za ekipu koji nisu igrali na ovoj utakmici ali je velika prednost u kvalitetu na strani naših igrača koji su odigrali ovu utakmicu u odnosu na protivnika tako da pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Mi smo od samog starta utakmice zaigrali agresivno protiv protivnika koji izgleda lepo sa nekoliko visokih igrača i od početka napravilu veliku rezultatsku prednost u našu korist i do kraja utakmice je uvećavali da bi na kraju bilo i maksimalnih 54 poena razlike. Kao i na svim prethodnim utakmicama trener Jovanović je dao šansu svim igračima da igraju što su oni i iskoristili postigavši svako od njih poene. Počeli smo sa aktiviranjem igrača (dajemo im šansu u starijoj selekciji) rođenih 2002. i 2003. godine koji poseduju određenu perspektivu, tako da je koš mladog Strahinje Stankića (rođen 2003. godine) proslavljen na spektakularan način :-) ...Čestitke treneru Jovanoviću i igračima na prikazanom kako na ovoj utakmici tako i na svemu u dosadašnjem delu sezone kada je ova selekcija u pitanju... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Slodes - K.K. BB Basket 16 - 70
(03-18, 02-27, 04-11, 07-25)

Poeni: Ilija Stevanović: 15, Aleksandar Savović: 12, Strahinja Obradović: 8, Ilija Ivković: 8, Aleksa Stevančević: 7, Nikola Spasić: 6, Todor Ilić: 4, Luka Roćenović: 4, Stefan Ristić: 2, Negovan Ivković: 2, Strahinja Stankić: 2.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 4, naša pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Žarkovo 2 i uspela da pobedi rezultatom 66 - 60. Naša ekipa je čitavim tokom utakmice imala rezultatsku prednost ali se žilavi protivnik protivnik ni jednog trenutka nije predavao i pred kraj utakmice pripretio ozbiljno. U penal završnici naši igrači su imali više koncentracije i uspeli da pobede neugodnog protivnika. Jako bitna pobeda za nas koja nas je učvrstila na 1. mestu na tabeli i ostavila u trci za plasman u naredni krug takmičenja. Ono što je za klub jako važno i na šta smo čekali dugo vremena je povratak na teren našeg igrača Spasojević Nikole koji je bio dugo povređen i sa svojih 12 poena od kojih su nekoliko bili u završnici direktno odlučio pobednika. Sve čestitke i ostalim momcima na borbenosti i prikazanom. U naredna 3 kola nas očekuju 2 derbija (protiv K.K. Gorica i Protiv K.K. Beovuk 72 Astra) koja će umnogome odlučiti dalji tok takmičenja u našoj grupi. Čestitke treneru Jovanoviću i igračima na prikazanom kako na ovoj utakmici tako i na svemu u dosadašnjem delu sezone kada je pionirska selekcija u pitanju. Bravo tigrovi.....

Rezultat utakmice: K.K. Žarkovo 2 - K.K. BB Basket 60 - 66
(14-16, 10-17, 23-15, 13-18)

Poeni: Strahinja Popović: 22, Nikola Spasojević: 12, Aleksa Marković: 9, Miloš Dimić: 9, Dušan Jovanović: 5, Filip Damljanović: 2, Aleksandar Lazić: 2, Ilija Stevanović: 2, Nikola Galić: 2, Nikola Trajković: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv najjačeg protivnika u grupi koji je trenutno bez poraza, ekipe K.K. Cerak i ubedljivo poražena rezultatom 73 - 18. Protivnik koji je u ovom trenutku dosta bolja ekipa od nas nadigrao nas je u svim elementima košarkaške igre i zasluženo pobedio. I pored poraza sa velikom razlikom nismo nezadovoljni ovom utakmicom. Naši igrači su se borili koliko su mogli tj koliko im je protivnik dozvolio i u pojedinim delovima igre pokazali nekoliko lepih košarkaških poteza. Sve čestitke protivniku na fer i korektnom ponašanju kao i protivničkom treneru koji je džentlmenski povukao svoju ekipu na svoju polovinu u fazi odbrane videvši da je razlika u kvalitetu velika. Takođe pohvale i našim igračima na prikazanom i na borbenosti. Mi ćemo neku našu šansu za pobedom tražiti protiv slabijih ekipa u grupi,a jedna od njih nam već sledeće kolo dolazi u goste (K.K. As Basket 3) kada bi uz dobru igru i veliku borbenost mogli do druge pobede ove sezone kada je ova selekcija u pitanju.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Cerak 18 - 73
(05-27, 07-15, 02-21, 04-10)

Poeni: Nikola Gajić: 4, Martin Nedeljković: 4, Savo Dimić: 4, Petrović Vaso: 2, Arsović Vukašin: 2, Veljko Vujičić: 1, Mihailo Miletić: 1.

___________________________________________________

JUNIORI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda i poražena rezultatom 72 - 69. Celim tokom utakmice ekipe su se smenjivale u vođstvu, mi smo u prvom poluvremenu imali blagu prednost, a u drugom poluvremenu protivnik. Ekipe koje su sličnog kvaliteta i fizionomije su prikazale dosta grešaka ali je na našu žalost protivnik imao više koncentracije u prelomnim trenucima utakmice i zasluženo pobedio utakmicu. Mi smo sebe doveli u situaciju da izgubimo utakmicu zahvaljujući sopstvenim greškama što možemo ispraviti ukoliko budemo trenirali tj ukoliko igrači budu dolazili na treninge... Izuzetno nam je bila loša koncentracija kod same realizacije šuta sa svim pozicija, kako sa linije za 3 poena, slobodnih bacanja tako i sa zicer pozicija što je direktno odlučilo pobednika. Nije strašno izgubiti utakmicu ukoliko se iz nje izvuku pouke, nadamo se da će nam se vratiti na nekim drugim utakmicama jer već drugu utakmicu zaredom gubimo u neizvesnoj završnici. Ekipe koje čine ovu grupu su podjednakog kvaliteta osim Radničkog iz Obrenovca i Beokoš-a koji za nijansu odskaču od ostalih ekipa. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri kao i našim igračima koji su se borili i želeli pobedu ali nam je opet za dlaku izmakla...

Rezultat utakmice: K.K. Radivoj Korać - K.K. BB Basket 72 - 69
(17-18, 07-10, 29-22, 19-19)

Poeni: Ilija Božić: 26, Nikola Pupovac: 13, Nikola JOvanović: 10, Nikola Krstić: 10, Negovan Vujičić: 5, Miloš Dimić: 3, Strahinja Popović: 2.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.27.02.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Slodes iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.03.2013. godine u Beogradu u Hali Slodes u ul. Borska br. 92f sa početkom u 13:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.03.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:45h. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju jednu dobru utakmicu.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 4, naša selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Žarkovo 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.03.2013. godine u Beogradu u Sportskom centru Partizan u ul. Milorada Prote Pavlovića br. 54 sa početkom u 10:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 3, naša selekcija juniora igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.03.2013. godine u Beogradu u sali škole Milan Đ. Milićević u ul. Borivoja Stevanovića br. 27a sa početkom u 13:45h.


:: KOŠARKAŠKI KAMP MAXIMA - ZLATIBOR 2013.13.02.2013
Slike sa prošlogodišnjeg kampa možete videti u našoj fotogaleriji klikom na link u dnu teksta.

Poštovani roditelji,
Obraća Vam se predsednik i trener Sportskog kluba „BB Basket“ iz Mladenovca Boris Bosnić. Razlog ovog obraćanja je odlazak na košarkaški kamp „MAXIMA“ koji se nalazi na prelepoj planini Zlatibor u vlasništvu našega proslavljenog bivšeg reprezentativca i igrača Partizana gospodina Miroslava Pecarskog. Pokušaću u najkraćim crtama da predstavim neke klupske planove vezane za kamp i narednu sezonu (ono što nema napisano u prospektima koje će dobiti svako dete na treningu).
S.K. „BB Basket“ iz Mladenovca ima izuzetnu saradnju sa kampom i već tradicionalno 7-u godinu zaredom odlazi na košarkaški kamp „MAXIMA“ na Zlatiboru. Način i princip rada pri dolasku na kamp je srdačan doček ljubaznog menadžera i vlasnika kampa, raspoređivanje po sobama i smeštaj učesnika. Posle toga održava se sastanak trenera sa koordinatorom,menadžerom i vlasnikom kampa gde se prave grupe za treninge,prave smernice za rad,svaki trener dobija grupu sa kojom radi... Grupe se prave po uzrasnim kategorijama i kvalitetu (košarkaškom) dece gde treneri u komunikaciji jedni sa drugima prave planove za rad i ko bi sa kojom grupom mogao da radi. Cilj je da sva deca budu zadovoljna, da mogu da prate trening i da se vrate kući sa većim košarkaškim znanjem nego kad su došla na kamp. Takođe se daju smernice deci na čemu bi trebalo više da rade, koji su im slabiji košarkaški elementi i na šta da obrate pažnju da bi unapredili svoje košarkaško znanje. Posle tog sastanka radi se uvodni trening gde se treneri upoznavaju sa decom i otprilike vide koliki je nivo košarkaškog znanja te dece. Kada se grupe formiraju kreće se sa trenažnim procesom 2 puta dnevno, u zavisnosti od uzrasta od 60 min do 90 min trajanja treninga i tako svakodnevno. 5-i dan kampa imamo odmor od popodnevnog treninga kada se deci organizuju neke vankošarkaške aktivnosti kao što su obilasci kulturno-istorijskih znamenitosti ili odlazak na bazen isključivo uz prisustvo trenera ili nekih drugih aktivnosti u zavisnosti od toga šta se dogovorimo. U večernjim satima posle večere odigravaju se svakodnevno utakmice pod reflektorima i NBA najavama igrača što igračima daje posebnu draž. Takođe su deci organizovana takmičenja u igri 3 na 3, šutiranju slobodnih bacanja, šutiranju „trojki“, igre 1 na 1, poligon šuta. Poslednji dan kampa se održavaju finalna takmičenja u gore navedenim disciplinama kada pobednici dobijaju nagrade,medalje i diplome. Sva deca polaznici kampa dobijaju opremu u svoje vlasništvo sa obeležjima kampa (šorc,majica i dres). Takođe, svi rekviziti za treninge su obezbeđeni (lopte,čunjevi,vijače...) tako da deca ne treba ništa od toga da nose na kamp. Izuzetna korektnost svih na kampu i iskustvo iz prethodnih godina kao i uslovi su nas naveli da uopšte ne razmišljamo gde ćemo i ove godine kao klub ići na kamp.
Što se tiče naših planova klub je do sad išao na kamp i uglavom su sa našom decom radili drugi treneri da bi oni videli neke druge načine rada drugih trenera, stekli neka nova iskustva, nešto novo naučili... Na naše veliko zadovoljstvo klub iz godine u godinu napreduje, rastemo u svakom pogledu ( po broju dece, broju reprezentativaca, po rezultatima...). Imamo ozbiljne takmičarske planove za sledeću sezonu i da bi to sve realizovali u planu nam je da ove godine odradimo pripreme na kampu gde bi se takmičarske selekcije kluba spremale fizičko-tehničko-taktički za nastupajuću sezonu. Odmah bi igrače podelili u grupe dece sa kojima će nastupati u sledećoj sezoni (mini basket - deca (dečaci i devojčice) rođeni 2003. godine i mlađa, mlađi pioniri i mlađe pionirke– deca rođena 2001. i 2002. godine, pioniri i pionirke– deca rođena 1999. i 2000. godine, kadeti i kadetkinje– deca rođena 1997. i 1998. godine, juniori – deca rođena 1995. i 1996. godine i omladinci – deca rođena 1993. i 1994. godine). Klub na pripreme odlazi u 3. smeni od 18.07.2013. do 28.07.2013. godine. Od izuzetnog je značaja za svakog igrača u takmičarskoj selekciji da odradi pripreme. Dokaz da se dobro radi i da je dobra atmosfera na kampu je broj dece koja odlaze na kamp koji nam se iz godine u godinu povećava (prošle godine je išlo 38 igrača, s tim što su 2 igrača opravdano otkazala odlazak poslednji dan zbog bolesti.
Cena kampa je 26.000,00 dinara i plaćanje se vrši u više mesečnih rata tj. do decembra 2013. godine s tim što se do polaska na kamp moraju deponovati čekovi koji će biti pušteni periodično u vreme kada se dogovorimo. Cena kampa je bez prevoza i cena prevoza zavisi od broja dece. Prošle godine nas je na obostrano zadovoljstvo vozila firma Lasta iz Mladenovca i najverovatnije će i ove godine. Zbog velike navale klubova i dece u košarkaški kamp moramo u narednih 20-ak dana rezervisati broj mesta. Prilikom prijave deteta za kamp treba da se da 1. rata u iznosu od 5.000-6.000 dinara (koliko možete u tom trenutku) što je garancija da će dete ići na kamp i rezervacija mesta za dete, a ostalu dinamiku isplate određujete Vi u zavisnosti kada možete, samo je bitno da se do polaska na kamp sve isplati. U nadi da ćemo ostvariti uspešnu saradnju kao i do sad sportski Vas pozdravljamo.
K.K. BB Basket na košarkaškom kampu MAXIMA na Zlatiboru 2012


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.13.02.2013
JUNIORI:

Odložena utakmica K.K. BB Basket - K.K. Cerak 3.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 17.02.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i fer i korektnim navijanjem podržimo decu da odigraju dobru utakmicu.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

Slobodni 5. kolo.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 4, druga selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 17.02.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i fer i korektnim navijanjem podržimo decu da odigraju dobru utakmicu.


:: POBEDA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZ JUNIORA.08.02.2013
U 4. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Internacionalna škola košarke u Beogradu i pobedila rezultatom 60 - 36. Mi smo dobro počeli utakmicu, nadigrali protivnika u svim elementima košarkaške igre i iz minuta u minut samo uvećavali prednost. Pobednik utakmice je praktično rešen već u prvom poluvremenu kada smo imali prednost od 24 poena. Dobro smo kontrolisali skok i u fazi odbrane i napada, odbrana je dobro funkcionisala pa samim tim i kontra napad što je glavni razlog našeg visokog vođstva već na polovini utakmice. Trener Jovanović je u nastavku odmorio igrače koji su u prethodnim utakmicama igrali više i dao šansu svim igračima. Svi igrači su imali dovoljno minutaže da pokažu šta znaju. Čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici,a našim igračima i treneru Jovanoviću čestitke na pobedi... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Internacionalna škola košarke - K.K. BB Basket 36 - 60
(06-16, 07-23, 10-07, 13-14)

Poeni: Jovan Đorđević: 10, Dušan Jovanović: 10, Miloš Dimić: 10, Strahinja Popović: 9, Ilija Stevanović: 7, Nemanja Milovanović: 4, Nikola Trajković: 4, Filip Damljanović: 2, Aleksa Stojić: 2, Petar Kovačević: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira ostvarila je veoma bitnu pobedu na gostovanju protiv do sada neporažene ekipe K.K. Flash 2 iz Beograda. Utakmica kao utakmica bila odlična za gledanje sa dosta lepih poteza na obe strane. Počeli smo traljavo utakmicu sa dosta dekoncentracije kada su slobodna bacanja u pitanju, a sa druge strane protivnik je imao izuzetno visok procenat ubačenih slobodnih bacanja što je osnovni razlog egal rezultata na kraju prvog poluvremena. U nastavku smo zaigrali mnogo bolje, prvenstveno u fazi odbrane posle čega su naši igrači dobro istrčavali u kontra napad i postizali dosta laganih poena. Takođe je fantastično funkcionisao ofanzivni skok kada smo uspevali da postižemo poene iz drugog pa i trećeg skoka. Protivnik nije uspeo da izdrži jak ritam i u odbrani i napadu naših igrača što je na kraju rezultiralo našom visokom prednošću od 27 poena razlike. Svi igrači su dobili šansu da igraju. Čestitke igračima i treneru Jovanoviću na novoj pobedi, a trećoj u nizu... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Flash 2 - K.K. BB Basket 38 - 65
(08-14, 13-12, 08-19, 09-20)

Poeni: Luka Roćenović: 13, Andrija Topalović: 11, Ilija Stevanović: 9, Nemanja Popović: 7, Nemanja Milovanović: 6, Aleksa Stevančević: 4, Veljko Pavlović: 4, Todor Ilić: 4, Aleksandar Savović: 4, Strahinja Obradović: 3.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Radnički iz Obrenovca i poražena rezultatom 82 - 70. Mi smo dobro počeli utakmicu, imali dobra rešenja u napadu većim delom prvog poluvremena. I odbrana je dosta bolje funkcionisala u tom periodu u odnosu na prethodne utakmice. Iako protivnik izgleda ozbiljno, fizički dosta jača i viša ekipa od nas, naši igrači su pokazali zube i odigrali egal poluvreme. U nastavku utakmice smo spavali prvih 4-5 minuta treće četvrtine što je protivniku bilo dovoljno da napravi seriju od 18-02 i praktično reši pitanje pobednika. U poslednjoj četvrtini smo pokušali da stignemo prednost protivnika ali ništa više od časnog poraza nismo uspeli da izborimo. Osim tih 4-5 minuta treće četvrtine koja je bila kriminalna i ne ponovila se mi nismo nezadovoljni igrom ekipe, a pogotovo kada se uzme u obzir kako su igrači trenirali ove nedelje igra je odlična... U nadi da će pojedinci pod hitno promeniti ponašanje nadamo se boljim igrama ekipe pa samim tim i rezultatima...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Radnički Obrenovac 70 - 82
(21-19, 17-22, 08-25, 24-16)

Poeni: Nikola Krstić: 25, Ilija Božić: 17, Nikola Pupovac: 13, Nikola Jovanović: 6, Boško Preradović: 4, Negovan Vujičić: 3, Mirko Stanišić: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND06.02.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 5, prva selekcija mlađih pionira kluba igra derbi utakmicu protiv do sada neporažene ekipe K.K. Flash 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 10.02.2013. godine u sali 12. Gimnazije u Beogradu u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 17:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:30h.

______________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

Na molbu domaćina da se odloži utakmica mlađih pionira između ekipa K.K. Interkoš i K.K. BB Basket 2, mi smo pristali i utakmica će se odigrati kada se stvore uslovi o čemu će posetioci našega sajta biti informisani.

______________________________________________________

PIONIRI.

U 4. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Internacionalna škola košarke iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 07.02.2013. godine u sali Balon Majdan u Beogradu u ul. Kozjačka 3-5 sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:30h.

______________________________________________________

JUNIORI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija kluba igra utakmicu protiv do sada neporažene ekipe u grupi, K.K. Radnički iz Obrenovca. Utakmica se igra u subotu 09.02.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo momke da odigraju kvalitetno utakmicu.
Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.