Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 10. I 11.11.2018.08.11.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U 3. kolu kvalitetne lige za devojčice, naša selekcija mlađih pionirki igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 10.11.2018. godine u Beogradu u sali 12. Gimnazije u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 15:40h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:10h.

____________________________________________________

JUNIORKE:

U 3. kolu kvalitetne lige za devojčice, naša juniorska selekcija igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 12.11.2018. godine u Beogradu u Hali Radivoj Korać u ul. Zdravka Čelara br. 12 sa početkom u 17:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:40h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (zaostalo 3. kolo):

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Vuk iz Beograda. Utakmica se igra u petak 09.11.2018. godine u Beogradu (Kaluđerica) u sali O.Š. Miloje Vasić u ul. Dragoljuba Stojanovića br. 11 d sa početkom u 20:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:50h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (redovno 4. kolo):

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Viva iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 11.11.2018. godine u Beogradu u pomoćnoj hali Štark Arene sa početkom u 13:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:45h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Barajevo iz Barajeva. Utakmica se igra u nedelju 11.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Novi Beograd 7 - 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 10.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv.


:: POBEDA KADETA, PORAZ JUNIORKI.05.11.2018
KADETI:

Na poslednjoj utakmici kvalifikacija za II ligu, naša selekcija je uspela da pobedi kvalitetnog protivnika, ekipu KK Sava 2 iz Beograda, što nije bilo dovoljno za plasman u pomenuti rang takmičenja. Grupa u kojoj smo igrali je bila veoma ujednačena i vrlo zanimljive utakmice su odigrane, pune takmičarskog naboja. Što se same utakmice tiče, naša ekipa je počela utakmicu dosta nesigurno kada je poentiranje bilo u pitanju. Nismo uspevali da pronađemo željene poglede ka košu, ritam u kom smo se nalazili nije bio onaj u kom treniramo, pa smo i pored odlične odbrane, koju smo igrali kroz čitave kvalifikacije dobro, bili kratki za poene na drugoj strani terena. Tek u drugoj četvrtini se ekipa stabilizuje i preuzima inicijativu na utakmici. Od tog trenutka do kraja same utakmice, protivnik je bio u našem ritmu i apsolutno smo kontrolisali utakmicu. Sada smo produžili periode dobre koncentracije koje smo imali i na prethodne dve utakmice, ali koji su trajali dosta kraće. Takođe, imali smo i ponovo neverovatne padove koncentracije, koji su nas koštali nekih značajnih poena. Na 10 sekundi do kraja prvog poluvremena naša ekipa je imala 5 poena prednosti (17-22), i za tih 10 sekundi protivnik je uspeo da postigne 5 poena, zbog zaboravljenog skoka kod dodatnog slobodnog bacanja. U drugo poluvreme ulazimo dosta sigurnije. I dalje smo grešili u napadu, a bili dobri u odbrani, ali je utakmica bila pod našom kontrolom. Na 2 minuta do kraja poslednje četvrtine, naša ekipa je imala maksimalnih 8 poena prednosti, a onda nam se ponovo dešava pad sa poluvremena i protivnik za minut i dvadeset sekundi uspeva da se potpuno vrati u utakmicu i prednost je sada bila samo 1 poen za našu ekipu. Još jednom smo dobrom odbranom uspeli da izvučemo situaciju u našu korist i dugačkim dodavanjem i košem u poslednjoj sekundi pobeđujemo sa 3 poena prednosti. Utisak je da smo mogli dosta bolje, pogotovo kada je ofanziva u pitanju. Takav je i opšti utisak, vezan za čitave kvalifikacije. Naša ekipa je po plasmanu u Regionalnoj ligi, a takmičenje počinjemo već za vikend. Ekipa je dosta solidno pripremljena, redovnost nam je problem, kao i uvek, a kada se to bude popravilo, moći ćemo da ispravljamo i tehničko taktičke elemente vezane za našu igru.

Rezultat utakmice: K.K. Sava 2 - K.K. BB Basket 48 - 51
(10-08, 12-14, 16-16, 10-13)

Poeni: Uroš Vasilić: 16, Vojin Đorđević: 14, Vuk Obradović: 8, Aleksa Jovanović: 5, Filip Ilić: 4, Aleksa Mihajlović: 2, Ognjen Luković: 2.

____________________________________________________

JUNIORKE:

U 3. kolu kvalitetne lige za juniorke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom K.Ž.K. Partizan 1953 iz Beograda. Ubedljivo su poražene naše devojčice u ovoj utakmici rezultatom 111 - 43. Sigurni smo da ovo nije realan rezultat kada je odnos kvaliteta ove dve ekipe u pitanju. Iako smo bili oslabljeni neigranjem 3 bitne igračice za ekipu (Dražić, Stevanović i Stanojević), nema opravdanja za borbenost koja je na ovoj utakmici definitivno izostala. Zatim, voljni momenat naših devojčica nije bio na nivou koji se od njih očekuje. Podatak da nismo bili u bonusu na utakmici dovoljno govori o odbrani i voljnom momentu naših igračica na ovoj utakmici, a podatak da smo primili 111 poena na utakmici, od toga 60 poena u drugom poluvremenu od čega 80 procenata poena iz kontra napada protivnika, dovoljno govori o motivaciji, želji za takmičenjem i nadmetanjem sa protivnikom kakav je bio ovaj. Ono što smo više puta naglašavali da nam je jedan od najslabijih elemenata, a to je igra u fazi odbrane. Pokazalo se kao velika slabost i na ovoj utakmici. Protivnik je naše loše trčanje kažnjavao velikim brojem lakih poena iz kontra napada. Kada bismo uspeli da postavimo odbranu, protivnik nas je opet bez većih problema kažnjavao jer nam je i individualna i kolektivna odbrana na ovoj utakmici bila loša. Moramo dosta da radimo na ovom elementu na treninzima i pokušamo da podignemo nivo igre na viši nivo. Iako pred igračice niko ne postavlja bilo kakav imperativ i moranje za bilo šta, ali sve gubi smisao ukoliko nema napretka koji je uslovljen kvalitetnim radom na treningu. Nećemo biti zadovoljni kada na kraju sezone podvučemo crtu ukoliko konstatujemo da igračice nisu individualno napredovale i zašle iz sezone bolje nego na početku. Upravo su utakmice protiv ekipa koje su zvučnog imena, kvalitetne i najbolje u Srbiji prilika da se napreduje i pokaže voljni momenat, želja da se nadigraju najbolja deca u Srbiji... Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim devojčicama poruka da podignute glave usvoje sve pomenute kritike i pokušamo već na sledećoj utakmici da popravimo utisak protiv takođe jedne od najboljih ekipa u Srbiji u ovom trenutku (Ž.K.K. Radivoj Korać).

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - K.Ž.K. Partizan 43 - 111
(14-27, 09-26, 11-27, 09-31)

Poeni: Jelena Janković: 11, Isidora Rašić: 9, Marija Drča: 7, Nina Ristić: 5, Dunja Ilić: 5, Anđela Petrović: 4, Sanja Ilić:2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 03. I 04.11.2018.02.11.2018
JUNIORKE:

U 3. kolu kvalitetne lige za juniorke, naša selekcija igra utakmicu sa ekipom K.Ž.K. Partizan iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 04.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve ljubitelje i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu kvalifikacija za 2. kadetsku ligu za dečake, naša selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Sava iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 03.11.2018. godine u Beogradu u sali Balon KK Sava u ul.Ljutice Bogdana br. 46 sa početkom u 14:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:45h.


:: POBEDA PIONIRA 1, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.02.11.2018
BB Basket - Pobednik 011, pioniri, 27.10.2018.PIONIRI 1 (1. kolo):

U 1. kolu kvalifikacija za 2. ligu, grupa 8, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Pobednik 011 iz Beograda. Uspeli smo da pobedimo protivnika koji igra dobro, agresivno, uporni su i gledajući rezultat neko ko nije gledao utakmicu pomislio bi da je utakmica lagano pobeđena. Međutim, nije tako, vodila se velika borba skoro celim tokom utakmice, poslednjih 5 minuta utakmice smo uspeli da slomimo otpor protivnika i pobedimo utakmicu. Možemo biti zadovoljni igrom naše ekipe koja je nova, imamo dosta novih igrača, imamo i 2 povratnika u klub, Nemanju Jankovića iz K.K. Crvena Zvezda i Mateju Gerasimovića iz K.K. Mladenovca koji su velika pojačanja za klub i uz dobar rad će sigurno biti velika pojačanja za pionirsku selekciju ove godine. Pored njih imamo još povratnika u klub koji će svojom igrom doprineti da druga pionirska selekcija izgleda bolje. Bila je ovo jedna lepa košarkaška utakmica u kojoj je viđeno dosta lepih poteza, dosta koševa, borbenosti na obe strane, ekipe su se smenjivale u vođstvu što je doprinelo da utakmica bude neizvesna pa samim tim i zanimljiva za gledanje mnogobrojnoj publici koja nam je na ovoj utakmici bila šesti igrač i dali su ogroman doprinos fer i korektnim navijanjem da ekipa pobedi. Mi im se zahvaljujemo uz poziv da nas i na nekim budućim utakmicama podrže. Sezona je tek počela, raduje nas dobra igra u fazi napada, imamo dosta igrača koji mogu da prete protivničkom košu, ekipa je dosta ujednačena za razliku od nekih iz prethodnih sezona. Ono na čemu moramo dosta da radimo i što nam je loše je igra u fazi odbrane, kako individualna, tako i kolektivna. Mnogo bitan elemenat igre bez kog ne možemo imati rezultat i sigurno ćemo mu ubuduće na treninzima posvetiti dosta vremena. Čestitke akterima ove utakmice koji su pokazali da je košarka jedan od najlepših i najatraktivnijh sportova. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Pobednik 011 86 - 72
(23-21, 16-21, 20-13, 27-17)

Poeni: Filip Cvetanović: 30, Filip Stojković: 20, Mateja Gerasimović: 17, Danilo Pantić: 10, Luka Živadinović: 4, Nemanja Janković: 3, Vukašin pavlović: 2.

___________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 2. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Poražena je naša ekipa u ovoj utakmici ubedljivo rezultatom 76 - 26. Ovaj rezultat je trenutno realan kada je odnos kvaliteta u pitanju između ove dve ekipe. Pored poraza ubedljivom razlikom mi smo zadovoljni igrom naše ekipe jer se vidi napredak u odnosu na prošlu sezonu. Dosta smo opasniji po koš u odnosu na prošlu sezonu, vidi se i veća želja naših devojčica što nam je dobar pokazatelj da ekipa ide uzlaznom putanjom svesni da ne može ništa preko noći. I dalje smo oslabljeni neigranjem naše najviše igračice Mitrović zbog prehlade i sigurni smo da će to izgledati jošbolje njenim povratkom u ekipu. Takođe, borbenost naših devojčica je bila na dosta višem nivou što nas takođe raduje. Mora dosta da se radi na treninzima i sigurno je da će ekipa napredovati i ići uzlaznom putanjom. Utakmice koje nam slede su protiv protivnika koji su približnijeg kvaliteta kao mi u odnosu na ove prethodne dve koje smo igrali sa realno jačim protivnicima, pa se nadamo da ćemo u narednim utakmicama odigrati još bolje, čvršće, motivisanije... Čestitke protivniku na pobedi, a našim devojčicama takođe čestitke koje pokazuju napredak u odnosu na prošlu sezonu.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Art Basket 26 - 76
(07-16, 08-19, 04-20, 07-21)

Poeni: Milica Andrejić: 10, Ivona Gašević: 9, Sofija Dvoštanski: 3, Anđela Živković: 2, Elena Milanović: 2.

____________________________________________________

JUNIORKE:

U drugoj utakmici kvalitetne juniorske lige, naša ženska selekcija bila je poražena u veoma neizvesnoj utakmici. Utakmicu smo počeli dosta dobro, međutim, kroz celo prvo poluvreme smo bili odlični u napadu, gde smo imali i jako visok procenat šuta, dok smo u odbrani bili kroz celu utakmicu jako loši. Čitavo prvo poluvreme je proteklo u egalu, a na pauzu smo otišli sa rezultatom 51-51, što govori koliko je neizvesna utakmica bila i kakvog je karaktera bila prikazana igra. U trećoj četvrtini smo potpuno pali šuterski i generalna produkcija u napadu nije bila na željenom nivou. Kroz celo drugo poluvreme je ritam bio dosta niži sa naše strane i nikako nismo uspevali da se vratimo u utakmicu. Dobra stvar je što do poslednje sekunde utakmice nismo odustajali od igre i od svoje filozofije košarke. Poslednjih 10 sekundi, protivnik je žarko želeo da postigne stoti poen na utakmici, ali smo odličnom ekipnom odbranom uspeli da zadržimo protivnika od postizanja tog koša. Svakako, i ovu utakmicu smo odigrali jako borbeno i verujemo da smo izvukli maksimum kada je ova utakmica u pitanju. Moglo je i bolje, sigurno u nekim delovima utakmice, ali greške koje smo pravili nisu bile plod manjka želje ili lenjosti u igri, već naprotiv, velike želje i neiskustva, obzirom da smo ubedljivo najmlađa ekipa u ligi. Sledećih nekoliko kola nam dolaze veoma jake ekipe, renomiranog imena, a naše devojčice i na takvim utakmicama, protiv takvih protivnika, moraju prikazati još veću borbenost i želju za dokazivanjem, u protivnom, cela sezona neće imati smisla i efekta. Sve čestitke protivniku na pobedi, a našim devojčicama na svemu što su pokazale u prethodna 2 kolu u kvalitetnoj ligi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Karaburma 82 - 98
(20-22, 31-29, 14-29, 17-18)

Poeni: Jelena Janković: 27, Nevena Dražić: 17, Dunja Ilić: 10, Milena Stevanović: 7, Anđela Petrović: 6, Marija Drča: 5, Nina Ristić: 3, Isidora Rašić: 3, Valerija Luković: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 1 (2. kolo):

U 2. kolu kvalifikacija za 2. ligu, naša ekipa je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. FMP iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 67 - 36. Poraz ubedljiv, ali smo mišljenja da razlika u kvalitetu nije kao što rezultat pokazuje. Jako smo loše počeli utakmicu, uspeli da postignemo samo 1 koš iz igre, a ukupno 4 poena u prvih 10 minuta dok je protivnik ubacio 25 poena i praktično već na početku uradio dobar posao da utakmicu završe pobedom. Mi smo uspeli da se probudimo u 2. četvrtini i zaigramo dosta bolje i agresivnije pa smo i razlika smanjili i otišli na poluvreme sa zaostatkom od 12 poena što nam je budilo nadu da možemo rezultat preokrenuti u nastavku utakmice. u jednom trenutku smo spustili na 10 poena zaostatka ali nismo imali znanja, snage i koncentracije da uhvatimo rezultaski priključak. Protivnik je uspevao i sa rezervnim igračima većim delom poslednje četvrtine da igra agresivno i povećava razliku da bi na kraju dostigla i maksimalnih 31 poen. Očekivali smo da će igrači u tom periodu odigrati bolje i smanjiti razliku na 10-ak poena što je možda i realna razlika u ovom trenutku, ali to se nije desilo što zabrinjava. Igrači moraju da shvate da ne smeju da se predaju nikada, nezavisno od rezultata, da moraju da igraju svaku utakmicu 40 minuta i bore se dajući maksimum u svakom minutu, takođe, nezavisno od trenutnog rezultata, jer će samo takvim pristupom napredovati... mi ih učimo da takav pristup imaju kada su i druge životne stvari u pitanju jer će tako moći da se bore kroz život... Čestitke protivnika na zasluženoj pobedi, a našim igračima koji očito imaju kvalitet i prostora za napredak mnogo, poruka da budu uporniji i igraju sa više vere u sopstvene mogućnosti...

Rezultat utakmice: K.K. FMP - K.K. BB Basket 67 - 36
(25-04, 07-16, 15-10, 20-06)

Poeni: Filip Cvetanović: 11, Mateja Gerasimović: 10, Danilo Pantić: 4, Nemanja Janković: 4, Luka Živadinović: 4, Dimitrije Mijailović: 2, Lazar Milenković: 1.

___________________________________________________

KADETI (1. i 2. kolo kvalifikacija za 2. ligu):

U kvalifikacijama za II ligu naša kadetska selekcija bila je poražena u obe utakmice koje je odigrala istog dana. Specifična situacija se dogodila kada su ove kvalifikacije u pitanju i mi smo određeni da sve utakmice igramo na gostujućem terenu u jako kratkom vremenskom periodu. Odlučili smo da bi zbog smanjenja troškova prevoza bilo najbolje da odigramo 2 utakmice u jednom danu. Mišljenja smo da nismo pogrešili, jer su momci obe utakmice odigrali na visokom nivou kada je u pitanju spremnost i razlozi poraza ne leže u kondiciji naših igrača. Na obe utakmice koncentracija nam je bila na jako niskom nivou.. Posledica toga je malo premor od celog dana provedenog u školi, a malo i opuštanje do kog je došlo usled dobrih rezultata koje smo ostvarili u pripremnom periodu.
U prvoj utakmici, protiv ekipe K.K. Žitko Basket 2 iz Beograda, naša ekipa je krenula jako loše. Nedovoljno brzo smo se vraćali u odbranu, u napadu smo bili ekstremno nemarni i protivnik nas je agresivnom igrom potpuno izbacio iz ritma. Tek u drugom poluvremenu smo uspeli da uhvatimo korak i da zaigramo kako smo trenirali čitavo leto, ali sada lopta jednostavno nije htela u koš, što će se preneti i na drugu utakmicu koja je odigrana iste večeri. Ključan trenutak dogodio se na 1:30 do kraja utakmice kada smo imali čist kontranapad za dovođenje rezultata na 3 poena razlike. Međutim u tom napadu su nam dosuđeni koraci i protivnik relativno mirno završava utakmicu, koju smo posmatrajući rezultate po četvrtinama sami ispustili i dozvolili protivniku da pobedi.
Na drugoj utakmici tog dana, protiv ekipe K.K. Skadarlija iz Beograda, ušli smo u utakmicu dosta bolje. Bili smo koncentrisani, ali u nekim trenucima nedovoljno agresivni. Imali smo egal utakmicu sve do treće četvrtine, kada apsolutno ništa nismo mogli da pogodimo. U tim trenucima je protivnik prelomio utakmicu u svoju korist i sigurnom igrom su priveli utakmicu kraju, bez ikakve drame na terenu. Ono što je bilo primetno na obe utakmice je da smo se kretali u napadu bolje od obe ekipe protiv kojih smo igrali, da smo bolje rotirali u odbrani, ali da smo jednostavno bili manje agresivni od njih i nismo bili dovoljno koncentrisani. Ogroman, neverovatan, broj zicera smo promašili u obe utakmice i to je glavni razlog ova dva poraza. Svakako da je izgovore lako naći i zaista ih ima dosta, ali se svodi dosta i na to što su naši igrači 3 nedelje pred prvenstvo postali jako neredovni i ta rutina koju smo izgradili u toku leta se usled manjka vremena provedenog u sali izgubila. Dosta igrača nagađa kretnju i poziciju u napadu, dok se u odbrani obavezno kasni. Svakako je ovo dobra situacija po nas i upozorenje da smo dobri onoliko koliko jako treniramo i koliko smo redovni na treninzima.

Rezultat utakmice: K.K. Žitko Basket 2 - K.K. BB Basket 65 - 58
(16-12, 24-09, 14-22, 11-15)

Poeni: Vojin Đorđević: 15, Filip Ilić: 13, Uroš Vasilić: 9, Vuk Obradović: 8, Aleksa Jovanović: 7, Nikola Kukureković: 2, Aleksa Macura: 2. Andrija Martinović: 2.

Rezultat utakmice: K.K. Skadarlija - K.K. BB Basket 64 - 54
(16-14, 15-15, 13-06, 20-19)

Poeni: Vojin Đorđević: 15, Aleksa Jovanović: 11, Uroš Vasilić: 10, Vuk Obradović: 6, Filip Ilić: 5, Aleksa Macura: 4, Ognjen Luković: 2, Andrija Martinović: 1.:: IGRAJMO ZA TROGODIŠNJEG NIKOLU PAVLOVIĆA - U NEDELJU 28.10.2018. PRVENSTVENE UTAKMICE HUMANITARNOG KARAKTERA U SALI O.Š. SVETI SAVA U MLADENOVCU.25.10.2018
Nikola PavlovićPoštovani roditelji i deco,

Obaveštavamo Vas da smo se kao klub uključili u humanitarnu akciju - IGRAJMO ZA NIKOLU. Trogodišnji Nikola Pavlović boluje od neuroblastoma koji se brzo širi i hitno mu je potrebna pomoć ne bi li nakon hemoterapija bio operisan u inostranstvu. Kako je za operaciju neophodno obezbediti velika novčana sredstva koja porodica nema, pozivamo sve naše članove, roditelje, prijatelje i ljude dobre volje da u nedelju 28. oktobra 2018. godine dođu u salu O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu od 16:30h - 20:00h na 2 prvenstvene humanitarne utakmice našeg kluba. Na ulazu u salu će biti postavljena kutija u koju će moći dobrovoljno da se ubace navčana sredstva, ko koliko može bez bilo kakve obaveze i na taj način pomognemo trogodišnjem Nikoli i njegovoj porodici da izađu iz životne bitke kao pobednici. Sva sredstva prikupljena će biti uplaćena za lečenje malog Nikole. Mišljenja smo da svim ljudima treba pomoći u nevolji, tako vaspitavamo i naše članove, te smo se drage volje odazvali ovoj akciji sa nadom da ćemo uspeti da prikupimo što više sredstava i na taj način pomognemo svi zajednički porodici malog Nikole. Apelujemo na sve naše članove i roditelje da proslede informaciju što je šire moguće (mediji, viber, facebook..) kako bi što više ljudi saznalo, došlo i pomoglo...

Utakmice koje se igraju u nedelju u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu su:

- JUNIORKE:

U 2. kolu kvalitetne juniorske lige za devojčice, naša ekipa igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Karaburma iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 28.10.2018. godine u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:50h. Pozivamo sve ljude dobre volje, ljubitelje i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo ovu akciju.

- MLAĐE PIONIRKE:

U 2. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naša ekipa igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 28.10.2018. godine u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve ljude dobre volje, ljubitelje i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo ovu akciju.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 27. I 28.10.2018. GODINE25.10.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U 2. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naša ekipa igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 28.10.2018. godine u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Obzirom da je utakmica humanitarnog karaktera o čemu smo već objavili info na našem sajtu, pozivamo sve ljude dobre volje, ljubitelje i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo ovu akciju.

_____________________________________________________

JUNIORKE:

U 2. kolu kvalitetne juniorske lige za devojčice, naša ekipa igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Karaburma iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 28.10.2018. godine u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:50h. Obzirom da je utakmica humanitarnog karaktera o čemu smo već objavili info na našem sajtu, pozivamo sve ljude dobre volje, ljubitelje i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo ovu akciju.

_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 1. kolu kvalifikacija za 2. ligu, grupa 8, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Pobednik iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 27.10.2018. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake na otvaranju sezone da odigraju hrabro i borbeno.

_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 2. kolu kvalifikacija za 2. ligu, grupa 8, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. FMP iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 28.10.2018. godine u sali Basket Land u Beogradu u ul. Endija Vorhola br. 14 sa početkom u 12:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:45h.


:: STIGLE NOVE KLUPSKE MAJICE ZA SEZONU 2018/2019.24.10.2018
BB Basket majice 2018Obaveštavamo naše članove i roditelje da su nam stigle nove klupske majice za sezonu 2018/19. Po staroj dobroj tradiciji, svako dete koje je član kluba će dobiti besplatno majicu na prvom od narednih treninga na kojem bude prisustvovao. Obzirom da smo ograničeni količinom majica, molimo svu decu i roditelje da svako svoju majicu obeleži (na etiketi ili na neki drugi način da može da je prepozna) jer nismo u mogućnosti da dajemo ponovo majicu detetu koje je izgubilo. Zbog tačnog broja poručenih majica, neće biti ni mogućnosti da se ta majica kupi.
Uskoro nam stiže i katalog sa novom kolekcijom klupske opreme za sezonu 2018/2019 koja će moći da se kupi ko bude želeo. Kada stigne podelićemo deci na treninzima, a roditelji će biti informisani putem vibera, sms-a, itd...
I ove godine smo uspeli da obezbedimo budžet i obradujemo naše članove uz zahvalnost svoj deci i roditeljima na ukazanom poverenju...


:: POČETAK TAKMIČARSKE SEZONE 2018/2019, SJAJNA POBEDA JUNIORKI I PORAZI MLAĐIH PIONIRKI I MLAĐIH PIONIRA NA OTVARANJU NOVE SEZONE.24.10.2018
Ž.K.K. BB Basket Mladenovac, juniorke 2018,2019JUNIORKE:

U prvoj utakmici Kvalitetne juniorske lige, naše igračice su slavile u sjajnoj atmosferi, u vrlo napetoj i neizvesnoj utakmici. Na samom početku, naša ekipa uspela je rezultatski da se odvoji na 08-03, međutim, protivnik je zaigrao dosta bolje u nastavku i prešao je u vođstvo. U nastavku su se ekipe smenjivale u vođstvu, grešaka je bilo na obe strane, ali je borbenost bila na dosta visokom nivou. Kod nas u ekipi bilo je nekoliko raspoloženih igračica, generalno smo šuterski bili odlični kroz celu utakmicu i kako sezona bude odmicala bićemo sve sigurniji i bolji i u ostalim segmentima igre. Utakmicu smo i konačno prelomili u našu korist na 3 minuta pred kraj, a pozitivna stvar je to što su naše igračice do poslednje sekunde održale koncetraciju i u dosta visokom ritmu završile ovu napornu utakmicu. Naša ekipa će ove godine igrati ligu u juniorskoj konkurenciji, ali samo 4 naše igračice su u toj starosnoj kategoriji, pa je ovo sezona u kojoj će nam svaka pobeda biti zlatna, a svaka utakmica koju ćemo odigrati biće iskustveno nemerljiva u odnosu na sve što su naše devojke igrale do sada. Veoma smo ponosni na prikazano i viđeno danas i nadamo se da će devojke nastaviti u istom ritmu. Sve čestitke treneru Preradoviću i igračicama na sjajnoj pobedi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radnički 85 - 76
(23-24, 23-17, 14-15, 25-20)

Poeni: Jelena Janković: 32, Nevena Dražić: 25, Nina Ristić: 16, Valerija Luković: 4, Dunja Ilić: 2, Anđela Petrović: 2, Milena Stevanović: 2, Isidora Rašić: 2.
__________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 1. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naša ekipa je odigrala utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Ras iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 88 - 17. Pored činjenice da smo na gostovanje otišli bez nekoliko bitnih igračica za ekipu, ostaje žal za većom borbenošću i željom koja je izostala na ovoj utakmici kod naših igračica. Činjenica je i da je protivnik izuzetno kvalitetna ekipa gde je ova razlika i realna u ovom trenutku. Liga je tek počela, očekujemo od naših igračica i ekipe da budu bolje nego prošle sezone što će postići ukoliko budu bolje radile na treninzima... Tražićemo šansu na nekim narednim utakmicama za pobedom kada budemo igrali sa ekipama koje su nižeg košarkaškog kvaliteta od protivnika sa kojim smo odigrali utakmicu. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračicama poruka da budu hrabrije i da imaju malo više vere u sebe...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Ras - Ž.K.K. BB Basket 88 - 17
(20-02, 26-02, 20-09, 22-04)

Poeni: Anđela Živković: 6, Milica Andrejić: 6, Magdalena Andrejić: 2, Đurđa Ivanović: 2, Sofija Dvoštanski: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Beokoš iz Beograda i tom prilikom poraženi rezultatom 31 - 23. Dobro smo počeli utakmicu kada se uzme u obzir voljni momenat i borbenost igrača. Izostala je koncentracija kod realizacije šuteva iz neposredne blizine koša i slobodnih bacanja što je rezultiralo egal utakmicom u prve dve četvrtine. U nastavku smo tokom treće četvrtine imali neshvatljiv pad u igri kada nismo uspeli da postignemo koš iz igre uz samo jedno pogođeno slobodno bacanje, što je protivnik iskoristio i odvojio se rezultatski. Ispostavilo se na kraju da je to bila nedostižna razlika. U poslednjoj četvrtini smo bili mnogo bolji, agresivniji, uspeli da pripretimo protivniku i približimo se rezultatski, ali nam je koncentracija bila nula prilikom izvođenja slobodnih bacanja pa je protivnik zasluženo pobedio u ovoj utakmici na čemu im čestitamo. Uspeli smo da ubacimo samo 3 slobodna bacanja od 21 koliko smo šutnuli što je ispod svakog nivoa, te se i mnogo lošije ekipe od ove ne mogu pobediti sa ovakvim procentima. Ono što je pozitivno je dosta bolji odnos igrača nego na prethodnim prijateljskim utakmicama koje smo odigrali, borbenost takođe. Odbrana nam je elemenat igre na kojem moramo puno da radimo i dosta nam škripi pa se nadamo da će igrači redovnim dolascima i aktivnim radom uspevati da popravljaju formu i podižu nivo igre.

Rezultat utakmice: K.K. Beokoš - K.K. BB Basket 31 - 23
(09-08, 06-04, 10-01, 06-10)

Poeni: Petar Luković: 13, Petar Krstić: 4, Ilija Cvejić: 4, Mihajlo Jerinić: 2.


:: ODIGRANA REVIJALNA UTAKMICA IZMEĐU REPREZENTACIJE ŠKOLE SVETI SAVA IZ MLADENOVCA I NAŠIH DEČAKA POVODOM DEČIJE SPORTSKE NEDELJE U ORGANIZACIJI ŠKOLE.05.10.2018
Grupna slika sa utakmice reprezentacije O.Š. Sveti Sava - BB Basket, 05.10.2018.Povodom dečije sportske nedelje osnovne škole Sveti Sava iz Mladenovca koja traje tokom ove nedelje, već tradicionalno u duhu dobre dugogodišnje saradnje sa školom odigrava se košarkaška utakmica između reprezentacije škole (u kojoj su takođe većinom sve članovi našega kluba) i selekcije naših dečaka. Već 5. godinu za redom se ova lepa manifestacija održava, a utakmica je revijalnog karaktera i rezultat u drugom planu. Zbog dece ćemo objaviti da je ove godine pobedila reprezentacija O.Š. Sveti Sava rezultatom 35 - 28. Rezultat je tokom celog toka utakmice bio egal i utakmica je bila neizvesna ali su na kraju više sreće i energije imali učenici škole i zasluženo ove godine pobedili. Čestitke svim akterima ove utakmice. Za razliku od prošle godine kada smo zbog vremenskih uslova odigrali utakmicu u fiskulturnoj sali škole, ove godine nas je vreme poslužilo i utakmicu odigrali na otvorenom terenu škole što je bila i prilika da svi zainteresovani đaci isprate utakmicu i navijaju za svoju školu. U svakom slučaju sjajna sportska predstava koja je prošla u sportskom duhu i ferpleju. Inače, u ovom periodu se sve klupske takmičarske selekcije pripremaju za početak prvenstva koje nije daleko, pa je u toku u ovom periodu i odigravanje prijateljskih utakmica...
U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa ove utakmice.
BB Basket - reprezentacija O.Š. Sveti Sava, dečija nedelja, 05.10.2018.


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE ČLANOVA KLUBA.30.09.2018
Lekarski pregledi 02.10.2018.Obaveštavamo igrače i roditelje da će se u utorak 02.10.2018. godine obaviti lekarski pregledi dece, članova kluba. Pregledi će se obaviti u prostoru S.R.C. Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu sa početkom u 09:00h i trajaće tokom celog dana do 17:00h. Igrači koji idu prepodne u školu na pregled treba da dođu popodne i obrnuto. Svi članovi kluba (dečaci i devojčice) nezavisno od uzrasta (i košarkaške selekcije i školica sporta) treba da obave preglede. Preglede će obavljati lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda (nemamo ih u Mladenovcu). Pored lekarskog pregleda koji je detaljan i podrazumeva EKG, merenja - visina i težina, pregled zuba, pluća... obaviće se i analiza krvi (pored specijalista sportske medicine biće i laboranti koji će uzimati uzorke krvi deci i naknadno poslati rezultate. Cena pregleda je 500 din plus 300 din biohemijska analiza krvi (ukupno 800 din). Za dodatne informacije roditelji i igrači se mogu informisati kod trenera na treninzima ili putem telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić). Jako je bitno za svako dete koje se bavi sportom da bude pregledano od strane lekara specijaliste sportske medicine, 2 puta godišnje, tj na svakih 6 meseci. Preporuka je da deca i roditelji koji ne budu mogli doći u utorak na pregled iz raznoraznih razloga, da zakažu pregled u Beogradu kod nekih specijalističkih ordinacija, kako bi bili sigurni da je dete zdravo i sposobno za bavljenje sportom.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.