Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 20. I 21.02.2021. GOD17.02.2021
BB BasketPIONIRKE (vanredno kolo):

U 8. vanrednom kolu kvalitetne ženske lige, grupa 2, naša selekcija pionirki igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura iz Zemuna. Utakmica se igra u sredu 17.02.2021. godine u Zemunu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 13:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h pre podne.

_____________________________________________________

PIONIRKE (redovno kolo):

U 9. redovnom kolu kvalitetne ženske lige, grupa 2, naša selekcija pionirki igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Borac iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 20.02.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:30h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se strogo pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Beko 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 20.02.2021. godine u Beogradu (Kotež) u sali O.Š. Vasa Pelagić u ul. Milana Zečara br. 2 sa početkom u 13:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:15h pre podne.
____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 4, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Div Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 21.02.2021. godine u Beogradu u sali O.Š. Borislav Pekić u ul. Danila Lekića Španca br. 27 sa početkom u 15:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:20h.
____________________________________________________

PIONIRI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 2, naša pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Skaj Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 21.02.2021. godine u Beogradu (Boleč) u Sportskoj hali Boki i kutak u ul. Janka Gagića br. 19 sa početkom u 12:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:45h pre podne.
____________________________________________________

KADETI:

Na molbu protivnika odložena utakmica 4. kola.


:: POBEDA KADETA, PORAZI PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA 2.17.02.2021
K.K. BB Basket - K.K. Žarkovo 2, kadeti, 13.02.2021. godineKADETI:

Naša kadetska selekcija pobedila je treću utakmicu za redom u Regionalnoj ligi i tako nastavila takmičenje bez poraza. Protivnik kog smo ugostili je klub sa renomeom i značajnom reputacijom, što ovoj pobedi dodatno daje na težini. Na samoj utakmici nije sve teklo po planu. Na početku smo bili rastrzani i neke ničije lopte smo određenom snalažljivošću uspeli da pretvorimo u poene. Na drugoj strani, u odbrani, nedostajalo nam je agresivnosti na samom početku, a i komunikacije između igrača. Previše smo delovali ležerno u odbrani i dopuštali smo da protivničkoj ekipi sve polazi za rukom takvim pristupom. Međutim, napad je funkcionisao sve bolje i tačke koje smo želeli smo uspeli da napadnemo, pa smo tako i stigli do velikog broja poena u prvoj četvrtini, a opet i uspeli da uvećamo razliku kada su poeni u pitanju. Paradoksalno, u drugoj četvrtini smo prikazali verovatno našu najbolju igru na utakmici, a primili smo više poena nego u prvoj, a postigli manje. Razlog tome je pomračenje koje smo doživeli u prva 2 minuta usled pokušaja igre sa veoma niskom petorkom. Nakon tajm auta smo se konsolidovali i uspostavili balans kada su pozicije u pitanju. Bez obzira na vođstvo koje smo imali konstantno, protivnik je delovao kao da nam je uvek za vratom. Nismo smeli da se opustimo ni na trenutak, obzirom da su agresivnom odbranom uspevali da stignu do lakih poena u tranziciji svaki put kada bismo ostali bez ideje u napadu. Tek u poslednjoj četvrtini uspevamo i konačno da se rezultatski odvojimo i prelomimo utakmicu u našu korist. Poslednjih par minuta protiče mirno, uz sigurno privođenje utakmice kraju. Ovo je naša najbolja utakmica od početka sezone kolektivno gledano. Mesta za napredak ima svuda, ali ekipa deluje sve bolje i bolje, i konačno izgledamo kao da hvatamo priključak sami sa sobom. Naša ekipa će naredni period iskoristiti za dodatna uigravanja i čišćenja stvari koje želimo da popravimo. Svakako, forma ekipe je na uzlaznoj putanji i dobrim treniranjem ćemo pokušati našu igru da unapređujemo svakim danom. Čestitke momcima na odličnoj utakmici, a protivniku na borbenosti i prikazanom fer pleju.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Žarkovo 2 76 - 57
(22-14, 18-15, 17-16, 19-12)

Poeni: Mateja Gerasimović: 18, Nemanja Janković: 17, Vukan Nešić: 14, Andrija Stojanović: 12, Novak Gavrilović: 10, Filip Cvetanović: 4, Vladimir Milić: 1.

___________________________________________________

PIONIRI:

Naša pionirska ekipa doživela je drugi poraz za redom u regularnom delu takmičenja Regionalne lige od strane ekipe K.K. Dynamic 2. O utakmici nema puno toga da se kaže, jer puno toga nije ni pokazano s naše strane. Od prvog do poslednjeg minuta smo odigrali na isti način: bez želje, bez motivacije, potpuno dekoncentrisani... Protivnik je to iskoristio i veoma lako poentirao čitavu utakmicu. Istina, kada je naša ekipa u pitanju, bilo je nekoliko individualnih rešenja koji su ličili na našu igru, ali opšti utisak je da smo svi zajedno svoj posao odradili jako loše. Protivnička ekipa je bila oslabljena neigranjem nekih bitnih igrača, pa su se na utakmici pojavili sa 8 igrača i u takvom rasporedu snaga mi nismo uspeli ništa da uradimo. Ovo je definitivno najlošija utakmica ove sezone i do sledeće nema puno vremena, pa ćemo pokušati da popravimo naše greške i da sledeće nedelje pokažemo pravo lice.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Dynamic 2 64 - 96
(12-26, 17-19, 15-25, 20-26)

Poeni: Mihailo Pavković: 13, Ognjen Nedeljković: 11, Aleksandar Vasilić: 10, Rastko Burdelj: 7, Petar Luković: 6, Veljko Petrović: 6, Konstantin Milošević: 4, Petar Stevanović: 3, Aleksa Stanojević: 2, Aleksa Kulić: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Partizan NIS 2 iz Beograda i tom prilikom poražena ubedljivo rezultatom 59 - 35. Sasvim zaslužena pobeda protivnika gde rezultatska razlika možda u ovom trenutku i nije realna obzirom da je protivnik pred početak poslednje četvrtine imao i prednost od 41 poena, pa je džentlmenskim potezom protivničkog trenera i povlačenjem najboljih igrača iz igre naša ekipa uspela da smanji prednost protivnika na krajnjih 24 poena zaostatka. Protivnik je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od nas sa većim fondom igrača i mi smo zadovoljni ovom utakmicom. Zadovoljni smo i samom činjenicom da igramo u veoma jakoj grupi gde su klubovi velikog renomea poput Partizana, Beovuka i Beka što nam garantuje sigurno 6 kvalitetnih utakmica gde će naši igrači imati priliku da u nadmetanju sa kvalitetnim igračima napreduju i vide gde se trenutno nalaze u odnosu na najbolje ekipe. I pored poraza, naši dečaci su pokazali u određenim trenucima utakmice da i te kako imaju određeni nivo košarkaškog znanja i da mogu parirati najboljima. To je posebno bilo izraženo na početku utakmice što se po rezultatu ne bi reklo (03-17 prva četvrtina), međutim, naša ekipa je pronalazila rešenja za agresivnu odbranu protivnika. Imali smo u tom periodu dosta dobrih prodora ka košu, spacing i kretnja igrača odlična, ali je na žalost izostala koncentracija i realizacija, pa nismo uspevali tu dobru igru i da materijalizujemo kroz poene. Sigurno je da bi naši dečaci u toj situaciji stekli i dodatno samopouzdanje, ali opet i pored toga nismo nezadovoljni prikazanim naših dečaka. U nastavku utakmice protivnik je uvećavao svoju prednost i kvalitet koji poseduju došao do izražaja na šta naši dečaci nisu imali adekvatan odgovor. Naši dečaci su se borili i trudili što nam je jako bitno i sigurno će se takav pristup isplatiti kroz pobede na nekim drugim utakmicama sa protivnikom nižeg košarkaškog kvaliteta. Uz dobar rad na treningu, prostora za napredak u ovoj ekipi ima dosta, što smo isticali, a sigurno je da će ekipa ići uzlaznom putanjom i bivati iz utakmice u utakmicu sve bolja i bolja sa takvim pristupom. Čestitke protivniku na pobedi, a našim dečacima na borbenosti i želji da se prikažu u što boljem svetlu protiv kvalitetnog protivnika ...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Partizan NIS 2 35 - 59
(03-17, 09-16, 04-24, 19-02)

Poeni: Luka Marjanović: 11, Aleksa Bosnić: 11, Mladen Bogdanović: 6, Luka Šerbula: 5, Gvozden Milojević: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 13. I 14.02.2021. GOD10.02.2021
BB BasketMLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa drugom ekipom K.K. Partizan NIS 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 13.02.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:00h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se strogo pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Dinamik 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 14.02.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:15h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se strogo pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

_____________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Žarkovo 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 13.02.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:30h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se strogo pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

___________________________________________________

PIONIRKE:

Slobodne 7. kolo

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

Slobodni 7. kolo


:: POBEDE KADETA I MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZI PIONIRKI I MLAĐIH PIONIRA 1, PIONIRI SLOBODNI OVO KOLO.09.02.2021
BB Basket mlađi pioniri i kadeti, 07.02.2021. godKADETI:

U drugoj utakmici ligaškog dela Regionalne lige naša kadetska selekcija slavila je protiv ekipe K.K. Cerak 3. Početak utakmice je bio veoma dobar kada je igra naše ekipe u pitanju. Delovali smo čvrsto, organizovano i motivisano. U napadu smo pronalazili rešenja uglavnom kroz individualne mismečeve koje smo imali usled fizičke dominacije u odnosu na protivničku ekipu i tako postigli većinu poena u ovom delu igre. Čitavo poluvreme je proteklo u sličnom ritmu i u sličnom odnosu snaga na terenu, sa razlikom što smo pravili mnogo više grešaka, u napadu, pre svega, u drugoj četvrtini. Puno propuštenih prilika smo imali u ovom periodu, promašenih zicera, izgubljenih lopti usled neiznuđenih grešaka i slično. U drugo poluvreme smo ušli dosta ležernije, neodgovornije i nervoznije, pa smo takvi bili sve do kraja utakmice. Nismo uspevali da nametnemo svoj ritam, rotacije u odbrani nisu postojale, a odbrana na lopti je bila vrlo upitnog kvaliteta. I pored loše igre, protivnička ekipa je uspela da priđe najbliže na 14 poena razlike. Tandem Janković - Gerasimović je napravio veliki problem protivničkoj ekipi na ovoj utakmici i sa po 26 poena su bili najbolji poenteri naše ekipe i ujedno i najbolji igrači na terenu. Utakmicu privodimo kraju nervoznije nego što bismo voleli i sa vrlo slabim izdanjem u drugom poluvremenu. Prostora za napredak ima dosta i to je ono što raduje u ovom trenutku. Takođe, izdanje na ovoj utakmici je bilo značajno bolje nego na prethodnoj, ali svakako moramo gledati unapred sa željom za još boljom igrom. Vremena za korekciju nemamo puno, pauza je definitivno ostavila traga, ali uz dobro treniranje se sve može. Čestitke momcima na drugoj pobedi za redom.

Rezultat utakmice: K.K. Cerak 3 - K.K. BB Basket 64 - 81
(10-20, 12-18, 22-21, 20-22)

Poeni: Nemanja Janković: 26, Mateja Gerasimović: 26, Novak Gavrilović: 12, Andrija Stojanović: 8, Ognjen Marković: 5, Filip Cvetanović: 2, Vukan Nešić: 2.

__________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 3. kolu Regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Borča i uspela da pobedi rezultatom 42 - 25. Videlo se od izlaska na teren da je naša ekipa fizički dosta dominantnija, što naravno ne mora ništa da znači. Već na početku utakmice, protivnik je zaigrao agresivno i pokušavao tu fizičku inferiornost da nadoknadi agresivnošću i borbenošću. Međutim, u ovom trenutku je kvalitet na strani naše ekipe i naših igrača. Uspevali smo da kažnjavamo greške protivnika brzim napadima i kontra napadima, promašaje ofanzivnim skokovima i postizanjem poena iz drugog ili trećeg napada. Već na kraju prve četvrtine naša ekipa je imala dvocifrenu prednost i uz sve viđeno na terenu, pobednik se već tada mogao pretpostaviti. Druga petorka je odigrala nešto slabije u pasareli, tj manje bila efikasna, ali su i oni bili bolji rezultatski te povećali razliku na koju se otišlo na odmor na poluvremenu utakmice. Usled pada koncentracije, početkom treće četvrtine pa do sredine ove četvrtine, protivnik je pripretio rezultatski, ali su naši dečaci u nastavku agresivnom odbranom uspeli da za kratko vreme vrate rezultatsku prednost na 19 poena sa koliko je i završena treća četvrtina i praktično reše pitanje pobednika ove utakmice. U nastavku i do kraja utakmice, obe ekipe su bile neefikasne obzirom na rezultat 04 - 02 za protivnika pa su naši dečaci mirno priveli utakmicu kraju. Minutaža je ravnomerno raspoređena i svi su dečaci dobili priliku da igraju i pokažu šta znaju. Polako se ekipa vraća u formu posle duže pauze i na terenu delujemo bolje i uigranije. Naravno da je ovo daleko od onoga što želimo i da forma mora biti na višem nivou, ali smo više puta naglašavali da je potrebno vreme i da će ekipa napredovati iz dana u dan ukoliko igrači budu redovno dolazili na treninge i jako radili. Za sada je to ok i ide svojim i željenim tokom. Ova ekipa je talentovana i ima dosta prostora za napredak u grupi koja je baš po meri u kojoj se pored naše, nalaze još 4 jake ekipe i 1 solidna, koje će se boriti za prolazak u narednu fazu takmičenja, što znači da će naši dečaci odigrati minimum 8 jakih utakmica, što je odlična stvar. Sve čestitke protivniku na velikoj borbenosti, fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i napretku koji pokazuju iz utakmice u utakmicu... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Borča - K.K. BB Basket 2 25 - 42
(04-14, 09-11, 08-15, 04-02)

Poeni: Aleksa Bosnić: 15, Luka Marjanović: 10, Ognjen Popović: 8, Damjan Vukašinović: 3, Luka Šerbula: 2, Lazar Gerasimović: 2, Mladen Bogdanović: 2.

__________________________________________________

PIONIRKE:

U 6. kolu kvalitetne ženske lige, grupa 2, naša selekcija pionirki gostovala je ekipi Ž.K.K. Pobednik i u izuzetno neizvesnoj utakmici poražena je rezultatom 57-48. Nakon ove utakmice, konačno možemo reći da je naša ekipa pokazala određeni napredak i iskorak u igri i prava je šteta sto donekle dobra utakmica nije nagrađena pobedom jer je u većem delu utakmica to i zaslužila. Za razliku od prethodnih kola, mnogo bolje i motivisanije smo ušli u ovu utakmicu sa jasnom željom da iskoristimo visinsku dominaciju pod koševima, ali uz dosta promašenih zicera, otvorenih šuteva i slobodnih bacanja, kao i određenu konfuziju na terenu i van njega, prva četvrtina je završena u korist domaćina. Uprkos tome, činilo se da imamo kontrolu nad utakmicom što se ispostavilo kao tačno, pa se druga i treća četvrtina završava u našu korist. U poslednju četvrtinu utakmice ušlo se sa rezultatskim egalom, a u prilog tome govori činjenica da ni jedna od ekipa nije imala prednost veću od 3 poena razlike sve do petog minuta četvrte četvrtine kada domaća ekipa, nakon ponovljenih slobodnih bacanja i određene vrste presinga, a nakon velikog pada koncentracije naše ekipe i neshvatljivih grešaka odlazi na, nama nedostižnih 13 poena prednosti na samo 3 minuta do kraja. Do kraja utakmice smo uspeli da vežemo nekoliko poena i samo ublažimo poraz. Kada se pogleda statistika, uzrok porazu može se naći i u promašenim slobodnim bacanjima jer smo od 20 šutnutih pogodili samo 6. Takođe, fascinantan je broj promašenih zicera i otvorenih šuteva sa ivice reketa... jasno nam je stavljeno do znanja na kojim segmentima moramo raditi na treninzima i sigurni smo da pobede, u ovakvim utakmicama neće izostati. Na samom kraju i pohvale... defanzivni i ofanzivni skokovi (koji nažalost nisu krunisani pogocima), poeni iz tranzicije i vizija šta želimo u igri su stvari koje vidimo kao jasan napredak uz želju da tom uzlaznom putanjom nastavimo do kraja takmičenja. Čestitke našim devojčicama na prikazanoj igri, borbi i zalaganju tokom čitave utakmice...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Pobednik – Ž.K.K. BB Basket 57 - 48
(18-13, 10-11, 10-13, 19-11)

Poeni: Milica Andrejić: 26, Elena Milanović: 9, Đurđa Ivanović: 8, Lena Mitrović: 2, Sofija Dvoštanski: 2, Nina Živković: 1.


__________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 6. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 4, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv trenutno prvoplasirane ekipe u grupi, K.K. Kolubara LA 2003 iz Lazarevca i tom prilikom poražena rezultatom 54 - 37. Ako gledamo rezultat iz prve utakmice sa istim protivnikom na domaćem terenu kada su ekipe odigrale produžetak, a naša ekipa nesrećno izgubila utakmicu, ne možemo biti zadovoljni ovim rezultatom. Međutim, to je bio početak sezone kada smo imali formu na visokom nivou i bili u mnogo boljoj poziciji sa dosta više samopouzdanja kada je ekipa prikazivala odlične igre i pokazala da ima kvaliteta da igra dosta dobro protiv ekipa koje će igrati u kvalitetnoj ligi ove sezone. Nakon dobrog početka sezone, usledio je prekid takmičenja izazvan kovid virusom gde većina igrača pravi pauzu što se naravno odražava i na formu ekipe. Nakon nastavka takmičenja, praktično krećemo iz početka gde pokušavamo ekipu da osposobimo koliko nam to uslovi dozvoljavaju. Odigrali smo dve jako loše utakmice nakon nastavka takmičenja posle pauze i ako sa tim utakmicama poredimo ovu utakmicu, onda ima napretka i ne možemo biti nezadovoljni obzirom da je ekipa dosta bolje odigrala i da polako ulazi u formu sa početka sezone. Voljni momenat je bio na dosta višem nivou, borbenost takođe, generalno igra u svim segmentima je bolje izgledala. Naša ekipa je odlično počela utakmicu, pokazala karakter, igrali agresivno i kažnjavali protivnika za sve propuste. Slično je i druga petorka u pasareli odigrala, a na poluvreme se otišlo sa nerešenim rezultatom. U nastavku utakmice smo pali, ali se nismo predavali do kraja, a zahvaljujući nekim lošim periodima igre, protivnik je utakmicu prelomio u svoju korist. Čestitke protivniku na pobedi kojom su verovatno i osigurali prolazak u kvalitetnu ligu. Mi smo ovim porazom izgubili i teoretske šanse za plasman u kvalitetnu ligu, a gledajući ostale rezultate u grupi, znatno su nam umanjene šanse za plasmanom i u drugu ligu. Opšte je poznato da nam nije cilj rezultat nego napredak ekipe i ukoliko ekipa nastavi da ide uzlaznom putanjom i napreduje, bićemo zadovoljni nezavisno koji rang takmičenja budemo igrali u nastavku prvenstva. Zadovoljni smo ovom utakmicom i pored poraza, obzirom da je ekipa pokazala znake bolje igre u odnosu na prethodne 2 utakmice...

Rezultat utakmice: K.K. Kolubara LA 2003 - K.K. BB Basket 54 - 37
(09-13, 10-06, 16-06, 19-12)

Poeni: Filip Papić: 8, Mateja Životić: 5, Miloš Đurić: 5, Strahinja Mijailović: 4, Luka Marinković: 4, Milan Gavrilović: 4, Branislav Ristić:3, Vitomir Damnjanović: 2, Tadija Šolević: 2.


:: ODLIČNA SARADNJA NAŠEG KLUBA SA KOŠARKAŠKIM SAVEZOM SRBIJE I KOŠARKAŠKIM SAVEZOM BEOGRADA KRUNISANA DONACIJOM NOVIH PODESIVIH PO VISINI KOŠARKAŠKIH TABLI I OBRUČEVA.05.02.2021
Nove konstrukcije, košarkaške table i obručevi u sali O.Š. Sveti SavaKao što smo i najavljivali u oktobru mesecu prošle godine, naš klub je konkurisao za projekat TVOJ SIGURAN KOŠ koji se realizuje u saradnji sa Košarkaškim savezom Srbije i Međunarodnom košarkaškom organizacijom FIBA. Projekat se sastoji od pomoći klubovima i školama od strane pomenutih organizacija koje adaptiraju školske fiskulturne sale koje koriste klubovi za svoj trenažni proces i odigravanje prvenstvenih utakmica tako što stare i dotrajale košarkaške table, obručeve i konstrukcije menjaju i postavljaju nove i profi. Košarkaški savez Srbije na godišnjem nivou odobrava adaptaciju jedne sale po regionu (jednu regionu Beogrqad, jednu regionu Istočna Srbija, jednu Zapadna Srbije, itd...). Odlukom Upravnog odbora Košarkaškog saveza Srbije, a na predlog predsednika Košarkaškog saveza Beograda, gospodina Boška Adžića, na naše veliko zadovoljstvo, za region Beograd je odabran naš klub i odobrena je zamena tabli u sali O.Š. Sveti Sava. Poznato je da sve naše takmičarske selekcije igraju utakmice u pomenutoj sali i sigurno je da će ovo mnogo doprineti napretku dece zbog poboljšanih uslova za rad i odigravanje prvenstvenih i prijateljskih utakmica. Kao što se može videti i na slici, dana 05.02.2021. godine smo dobili vrhunske i profi konstrukcije koje su podesive po visini pa ih mogu koristiti i mala deca, tj Mini basket, staklene table sa zaštitom kako i nalažu pravila FIBA, profi zglobni obruč sa mrežicom. Posao je dobila firma koja se bavi isključivo time. Klub izražava veliku zahvalnost svom matičnom savezu (Košarkaškom savezu Srbije i Košarkaškom savezu Beograda), kao i predsedniku KSB-a, gospodinu Bošku Adžiću. Naravno, uvek ističemo odličan odnos kluba i saradnju sa školom Sveti Sava i direktorom, gospodinom Milisavom Tomčićem. Srećni smo što je baš naš klub izabran među stotinama klubova koji su konkurisali za ovoj projekat, a to pokazuje da su naši rezultati i rad cenjeni i na višem nivou od lokalnog.


:: KOŠARKAŠKI KAMP (KOŠARKAŠKE PRIPREME), BB BASKET - KRUPANJ 2021.03.02.2021
Košarkaški kamp BB BASKET - KRUPANJ 2020, kolaž slikaPoštovani roditelji i deco,

Nakon prošlogodišnjeg boravka i zadovoljne dece koja su boravila, uprava i treneri našeg kluba odlučili su da Vam za pripreme (košarkaški kamp) i ove godine predlože vazdušnu banju KRUPANJ u vremenu od 13.07.2021. do 20.07.2021. (8 dana, sedam punih pansiona ) po ceni od 25.800,oo dinara.

Smeštaj je u hotelu „Spa hotel Grand” sa 3 * – (www.spahotelgrand.rs) koji se nalazi u Krupnju 130km od Novog Sada i Beograda. Objekat je u potpunosti renoviran prošle godine. Raspolaže sa 250 ležaja u sobama sa kupatilom TWC, TV i Wi- fi signalom. Moderan restoran sa 250 mesta otkriva sve tajne domaće kuhinje i posebno nudi najbolje specijalitete srpskog kulinarstva. Na raspolaganju su nam 3 otvorena ograđena košarkaška terena, reflektori, zatvoreni i otvoreni bazen (dodatno se plaća – cena dnevne karte po osobi do 200 rsd), a u slučaju kiše i sportska hala (u ceni aranžmana) kako bi se trenažni proces odvijao neometano. Ostale aktivnosti: velika TV plazma za projekcije, kongresna sala za druženja i sastanke, sto za stoni tenis, mini pič teren, fudbalski teren, trim staza, prodavnica, kao i mogućnost organizovanja izleta (što se dodatno plaća) u slučaju interesovanja roditelja i dece.

Plaćanje bi bilo u 8 mesečnih rata (čekovima zaključno sa septembrom 2021.godine), a gotovinom u jednakim mesečnim ratama do polaska (6 rata), s tim što bi se prva rata u iznosu od 4.000,oo dinara uplatila odmah po prijavi tokom februara 2021.godine.

Ostale rate: 01.03.2021. – 01.04.2021. - 01.05.2021. – 01.06.2021. – 01.07.2021., a čekovi se nastavljaju do 01.08.2021. i – 01.09.2021.godine.

Gotov novac kao i čekovi se moraju predati pre polaska na kamp. Akontacija (4000 rsd) se NEĆE VRAĆATI za NEOPRAVDANO ODUSTAJANJE od Kampa (Opravdano odustajanje od kampa se smatra povreda ili bolest igrača uz lekarsku dokumentaciju). Molimo roditelje da ne prijavljuju decu ukoliko nisu sigurni za odlazak.
Uslov da klub ide na kamp je minimum 25 prijavljene dece.

U cenu su uračunati pun pansion sa 4 obroka (noćenje, doručak, ručak, užina, večera), komplet dres i torbica, prevoz, stručni rad trenera, korišćenje terena, sportske hale u slučaju kiše, nagrade u vidu medalja i diploma za učešće i takmičenje u disciplinama kao što su igra 1 na 1, 3 na 3, šut sa linije slobodnih bacanja, šut za 3 poena, pologon šut, šut 1-2-3, organizacija prijateljskih utakmica sa lokalnim košarkaškim ekipama, itd...

U prilogu teksta je kolaž slika naše ekipe sa prošlogodišnjeg košarkaškog kampa BB BASKET - KRUPANJ od prošle godine (2020. godina).


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 06. I 07.02.2021. GODINE.03.02.2021
BB BasketPIONIRKE:

U 6. kolu kvalitetne ženske lige, grupa 2, naša selekcija pionirki igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Pobednik iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 07.02.2021. godine u Beogradu u sali O.Š. Pavle Savić u ul. Koste Nađa br. 25 sa početkom u 19:10h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Borča iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 06.02.2021. godine u Beogradu (Borči) u sali O.Š. Stevan Sremac u ul. Trg slobođenja br. 3 sa početkom u 12:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:00h pre podne.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 6. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 4, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Kolubara LA 2003 iz Lazarevca. Utakmica se igra u nedelju 07.02.2021. godine u Lazarevcu u sali Stara hala u ul. Hilandarska br. 1 sa početkom u 14:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:10h.

____________________________________________________

PIONIRI:

Slobodni 3. kolo.

____________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 07.02.2021. godine u Beogradu u sali O.Š. Josif Pančić u ul. Požeška br. 52 sa početkom u 10:00h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h pre podne.


:: NAŠ BIVŠI TRENER VLADIMIR JOVANOVIĆ, POTPISAO ZA ABA LIGAŠA CIBONU.02.02.2021
Vladimir Jovanović - BB Basket MladenovacNaš bivši trener i uvek prijatelj, koji je karijeru počeo u našem klubu, Vladimir Jovanović danas je imenovan za prvog trenera i šefa struke u košarkaškom klubu CIBONA iz Zagreba. Sjajan uspeh mladog i perspektivnog trenera pred kojim je ujedno veliki izazov i obaveza obzirom na reputaciju i ambicije hrvatskog velikana. Poznavajući ga, sigurni smo da će i uspeti, a ovim putem mu čestitamo na novom angažmanu i želimo puno uspeha u nastavku karijere. Sjajan razvojni put u dosadašnjem delu karijere je imao, od pomoćnog trenera prve selekcije u FMP-u, preko pomoćnog trenera u nacionalnim juniorskim i kadetskim selekcijama Srbije, titula prvaka Srbije sa kadetskom ekipom K.K. Crvena Zvezda kao prvog trenera, prvi trener seniorske selekcije K.K. FMP, zatim poziv selektora košarkaške reprezentacije Srbije Igora Kokoškova na mesto pomoćnog trenera seniorske košarkaške reprezentacije i kao šlag na tortu sada angažman u K.K. Cibona. Impozantna biografija koju će, sigurni smo, u budućnosti upotpuniti titulama i trofejima što mu od srca želimo. Svaka čast i puno uspeha u nastavku karijere želimo našem prijatelju koji je proveo 5 godina kod nas u klubu. Ponosni smo što smo imali takvog trenera i čoveka kod nas u klubu...
U prilogu teksta je kolaž slika trenera Jovanovića iz dana provedenih u klubu.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA 2 I KADETA, PORAZI PIONIRKI, MLAĐIH PIONIRA 1 I PIONIRA.01.02.2021
Mlađi pioniri U12, BB Basket 2 - Pobednik 011 2, 30.01.2021. godineMLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa drugom ekipom K.K. Pobednik 011 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 64 - 21. Ubedljiva pobeda naše ekipe koja je pokazala da ima talenta, određenog košarkaškog kvaliteta i dosta prostora za napredak. Od samog starta utakmice, naši igrači su zaigrali agresivno i jako u odbrani na šta se protivnik nije najbolje snašao pa smo već na startu utakmice uspevali da postižemo lake poene koji su bili proizvod dobre odbrane što nam je dalo dodatno samopouzdanje i sigurnost. Zbog početne nervoze koja je bila prisutna kod igrača usled prevelike želje da se pokažu u što boljem svetlu u prvoj ovosezonskoj prvenstvenoj utakmici na domaćem terenu, imali smo i veliki broj promašenih zicera i šuteva iz dobrih pozicija koje su igrači uspevali da izgrade. U istom ritmu je odigrala i druga petorka u pasareli pa je praktično pobednik već bio rešen na poluvremenu utakmice kada je razlika bila 22 poena u našu korist. U nastavku utakmice je ekipa zadržala koncentraciju, odigrala dobro, borbeno i sa dosta discipline što nas raduje. Jedna od stvari kojoj deci prenosimo je i ta da se bore i daju svoj maksimum uvek, nezavisno da li ekipa gubi ili vodi sa velikom razlikom, jer za svaki uloženi trud će im se vratiti pozitivno... Naši dečaci polako ulaze u formu posle duže pauze i prekida takmičenja, postepeno ih uvodimo u trenažni proces i podižemo intenzitet treninga uz balansiranje obzirom da je u toku takmičenje i da igraju utakmice. Biće potrebno vreme da ekipa dostigne svoj maksimum, ono što je najbitnije u ovom trenutku je da sva deca budu zdrava i da nemamo povreda obzirom na dugu pauzu velikog broja igrača. Mi smo jako zadovoljni kako ova selekcija trenutno radi, trenira, ponaša se... Sve čestitke i protivniku na izuzetno fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, uloženom trudu, voljnom momentu, ponašanju i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Pobednik 011 - 2 64 - 21
(15-06, 16-03, 12-07, 21-05)

Poeni: Luka Šerbula: 18. Aleksa Bosnić: 18, Ognjen Popović: 8, Andrija Perišić: 6, Gvozden Milojević: 6, Miloš Lazić: 4, Mladen Bogdanović: 4.

_____________________________________________________

KADETI:

Prvu utakmicu u Regionalnoj ligi naša kadetska ekipa je pobedila i sam rezultat je jedina stvar kojom možemo biti zadovoljni u ovom trenutku. Bez potcenjivanja protivnika, od samog starta utakmice pobednik se znao. Veliki broj poena smo postigli na kontranapad i na agresivan stil igre brzih realizacija u napadu, na samom početku utakmice, i već tada rešili utakmicu u našu korist. Hronično već, sve deluje kao podmazano kada je prva petorka u pitanju. Kako dođe do prve izmene, naša igra se raspadne i vrlo teško se vraćamo u ritam bez obzira na sastav ekipe na terenu. Od prve izmene pa nadalje, naša igra je bila ispod svakog nivoa. Sve poene smo postigli na čist individualni kvalitet u odnosu na protivničke igrače. Bili smo dekoncentrisani, rastrzani i bez prave ideje na koji način želimo da igramo. Takođe, individualna odbrana ne postoji u ovoj selekciji i voljni momenat je dosta slabiji nego kada treba da se postignu poeni u napadu. Kako je utakmica odmicala postajali smo i sve nervozniji, pa smo uspeli da pokažemo sve loše strane u vrlo kratkom vremenskom periodu. Utakmicu završavamo nervozno, iritirano, a rezultat je u totalno drugom planu. Bez obzira na pobedu, niko u klubu nije zadovoljan ovakvim izdanjem kadetske selekcije, pa će se disciplina igranja ustanoviti što pre kroz dobro treniranje. Nemamo puno vremena do sledeće utakmice, a problema je puno, pa ćemo do sledećeg vikenda pokušati da korigujemo i ispravimo što više stvari.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Krstaš 101 - 58
(33-12, 27-12, 12-24, 29-10)

Poeni: Mateja Gerasimović: 23, Novak Gavrilović: 19, Vukan Nešić: 18, Nemanja Janković: 14, Ognjen Marković: 14, Filip Cvetanović: 7, Andrija Stojanović: 4, Vladimir Milić: 2.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 4, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Vuk iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 50 - 44. Sa velikim oscilacijama su naši dečaci odigrali ovu utakmicu, bez energije sa niskim voljnim momentom, nasuprot protivnika koji je sve to imao i pokazao karakter na gostujućem terenu. Mi smo se veći deo utakmice mučili sa realizacijom u napadu, jako se loše kretali, individualnim akcijama pokušavali da ugrozimo koš protivnika, itd... što nam naravno nije davalo rezultata protiv ekipe koja zna da rotira i zna da pomogne u odbrani. Kao što smo napominjali u izveštaju sa prethodne utakmice koju smo takođe loše odigrali protiv ekipe K.K. Mladost iz Zemuna, ekipa je u padu forme prouzrokovanom velikom pauzom većine igrača iz ove selekcije tokom pandemije, pa nije za očekivati u ovom trenutku ni bolje rezultate. Ova ekipa je pokazala na početku sezone da ima kvaliteta da igra sa najboljima, ali se mora istrpeti i sačekati uz uslov da se na treninzima dobro radi. Bez obzira na sve pomenuto, ostaje žal za propuštenom šansom da se pobedi utakmica što bi sigurno dobro psihološki uticalo na igrače i ekipu, ali i ovako treba izvući pouke i pokušati već na sledećoj utakmici dizati nivo igre i formu. Nema mnogo košarkaških elemenata na ovoj utakmici za koje bismo rekli da su bili dobri, prosto, dosta stvari nije funkcionisalo. Krenuvši od stvari u odbrani od koje sve kreće - defanzivnog skoka, rotacije, agresivnosti, itd, preko trčanja, ofanzivnog skoka, kretnje u pozicionom napadu, borbenosti... Moramo sve ove stvari dobrim radom na treningu ispravljati... Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima poruka da budu uporni i istrajni sa verom u rad, pa će rezultati vremenom stići...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Vuk 44 - 50
(08-09, 11-14, 17-13, 08-14)

Poeni: Strahinja Mijailović: 15, Milan Gavrilović: 12, Miloš Đurić: 5, Marko Stepanović: 5, Vuk Janošević: 4, Vitomir Damnjanović: 2, Filip Papić: 1.
_____________________________________________________

PIONIRI:

U drugoj utakmici Regionalne lige naša pionirska selekcija poražena je ubedljivim rezultatom od strane ekipe K.K. Partizan 2. Mnogo je više pozitivnih nego negativnih stvari koje možemo izvući kao pouku iz ove utakmice što govori i rezultat po četvrtinama. U prvoj četvrtini smo delovali delimično zastrašeni protivničkim imenom i klupskom tradicijom,pa smo, čini se, sa previše respekta nastupili. Jako loše smo branili kontranapade protivničke ekipe u ovom periodu igre, a zbog prevelikog respekta smo izostajali sa linije pomoći, pa je samim tim i timska odbrana bila na dosta niskom nivou. Protivnička ekipa je čak uspevala da postigne i određene poene iz dobrog presinga, pa otud i preveliki broj primljenih poena naše ekipe u ovom periodu igre. Kako je utakmica odmicala sve više smo uspevali da uspostavimo naš ritam i naš način igre, pa je tako i odbrana bivala sve bolja što se odnosilo na rezultat. Kako smo postajali sigurniji i kako smo se osećali lagodnije u sopstvenoj koži i igra je postajala sve bolja. Protivnik je bio u velikim problemima sa faulovima, a mi smo to uspeli da iskoristimo u određenoj meri. Sve četvrtine, osim prve, ekipe su igrale u egalu kada je rezultat u pitanju. Neretko je naša ekipa bila i bolja u određenim segmentima igre, međutim, to nije bilo dovoljno da se nadoknadi rezultatska razlika koju je protivnik uspeo da napravi već u prvoj četvrtini. Svakako, ova utakmica će poslužiti kao velika škola za naše igrače i greške koje smo pravili u toku utakmice korigujemo i ispravljamo u narednom periodu. Igrače moramo pohvaliti, obzirom da to nije bila karakteristika naših igrača vrlo često u prethodnim sezonama, bez obzira na rezultat, ekipa u svakom trenutku deluje jedinstveno. Intenzitet igre je na jako visokom nivou i sama igra ekipe definitivno napreduje kada je pionirska selekcija u pitanju. Ni jednog trenutka nam rezultat nije u prvom planu i kada se pobedi je uvek dobro, ali ovom utakmicom smo zadovoljni jer ekipa pokazuje značajan napredak u odnosu na neke prethodne periode. Čestitamo našim igračima na svemu što pokazuju na treninzima i utakmicama, sa željom da se kvalitetan rad i napredak nastave i u narednom periodu.

Rezultat utakmice: K.K. Partizan NIS 2 - K.K. BB Basket 93 - 70
(38-18, 22-18, 19-17, 14-17)

Poeni: Ognjen Nedeljković: 21, Mihailo Pavković: 10, Igor Šuša: 9, Petar Luković: 7, Vojin Jovanović: 7, Konstantin Milošević: 7, Vojkan Stanković: 5, Andrija Radošević: 2, Aleksandar Vasilić: 2.
_____________________________________________________

PIONIRKE:

U 5. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 2, naša ekipa zabeležila je 5. poraz u ovosezonskom takmičenju izgubivši na domaćem terenu od ekipe K.Ž.K. Partizan NIS rezultatom 47-115. Nakon teškog poraza i veoma loše igre iz prethodnog kola takmičenja, ugostili smo ekipu Partizana bez rezultatskog pritiska i u nadi da ćemo pružiti bolju igru i pokazati veću borbenost što smo delom i uspeli u ovom meču, pre svega u napadu. Pored korektnog broja postignutih poena, treba pohvaliti veću raznovrsnost u igri, manje individualnih akcija a više poena postignutih nakon asistencija iz igre.Jasno se videla želja da se što više lopti spusti pod koš protivnika što je rezultiralo velikim brojem poena iz reketa kao i iznuđenim slobodnim bacanjima čija je realizacija na ovoj utakmici bila na slabih 31 i na čemu moramo raditi u nastavku takmičenja. Takođe, treba pohvaliti veliku želju i borbenost naše ekipe sa nadom da će nas ta borbenost krasiti i u narednim utakmicama. Moramo shvatiti da je košarka sport u kome nije bitno samo postići određeni broj poena već i odigrati dobru odbranu i primiti što manji broj poena...Kvalitet jeste bio na strani protivnika, ali primiti 115 poena na domaćem terenu je zaista previše, zato moramo izuzetno ozbiljno shvatiti svaki segment igre i rada na treningu. Nadamo se da pozitivne strane ove utakmice nisu slučajnost i da ćemo na narednim utakmicama nastaviti da unapređujemo segment po segment igre.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - K.Ž.K. Partizan 1953 47 - 115
(15-31, 12-21, 10-34, 10-29)
Poeni: Elena Milanović: 15, Lena Mitrović: 13, Milica Andrejić: 11, Đurđa Ivanović: 8.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 30. I 31.01.2021. GOD28.01.2021
BB BasketPIONIRKE:

U 5. kolu kvalitetne ženske lige, grupa 2, naša selekcija pionirki igra utakmicu sa ekipom K.Ž.K. Partizan iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 30.01.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se strogo pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa drugom ekipom K.K. Pobednik 011 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 30.01.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:45h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se strogo pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 4, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Vuk iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 31.01.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:00h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se strogo pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 2, naša pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Partizan NIS 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 31.01.2021. godine u Beogradu u sali O.Š. 20. Oktobar u ul. Omladinskih brigrada br. 138 sa početkom u 12:10h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:30h pre podne.

___________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Krstaš iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 31.01.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:30h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se strogo pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.