Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: PROBNI NASTUP PLESNE GRUPE NA UTAKMICAMA NAŠEG KLUBA I NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 28. I 29.10.2017. GODINE.27.10.2017
Čirliders grupa K.K. Crvena ZvezdaKADETKINJE:

Obaveštavamo sve navijače i simpatizere kluba da će na ženskoj kadetskoj utakmici naše ekipe u nedelju od 17:15h sa ekipom Ž.K.K. Radnički iz Obrenovca nastupiti i plesna (čirliders) grupa koja će zabavljati publiku i probati da se predstavi na najbolji način. Utakmica će se održati u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Jedna od članica grupe je i naša bivša igračica Anja Despotović koja se sada veoma uspešno bavi plesom, pa smo u dogovoru sa njom došli na ideju na jedan ovakav potez koji će biti na obostrano zadovoljstvo. Vreme će pokazati da li će to u budućnosti zaživeti i postati praksa i na utakmicama svih klupskih selekcija, ali bi u svakom slučaju bilo lepo... Ovom prilikom pozivamo sve sugrađane da dođu na utakmicu i podržimo našu decu, kako igračice koje igraju utakmicu tako i decu koja će tokom prekida i na pauzama između četvrtina izvoditi plesne tačke.
Da ne bude zabune, u prilogu ovog teksta je slika koje je preuzeta sa interneta i na njoj je čirliders grupa K.K. Crvena Zvezda.

____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 2. kolu lige za mlađe pionirke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 28.10.2017. godine u Beogradu u sali 12. Gimnazije u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 18:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:40h.


:: NOVE KLUPSKE MAJICE PODELJENE DECI - ČLANOVIMA KLUBA.23.10.2017
Nova klupska BB Basket majica 2017Tradicija koja je duga 11 godina je nastavljena i ove godine podelom klupskih majica svakom detetu koje je član kluba. Svako dete nezavisno da li je novoupisano ili je duže vremena član kluba na početku svake takmičarske sezone (septembar - oktobar) na poklon dobija majicu u svoje vlasništvo. Ove godine su sva deca bila oduševljena izgledom modela majice za sezonu 2017/18 što nam daje težak zadatak da i sledeće sezone budu još bolje i lepše. Kao i za košarkašku sekciju, isto su podeljene majice i za školicu sporta koje su drugačijeg izgleda u odnosu na košarkašku sekciju. Trudimo se da opravdamo članarinu koju roditelji plaćaju pre svega kvalitetnim radom, ali i dobrom organizacijom unutar kluba, organizacijom takmičenja, kampova, turnira, obezbeđivanjem opreme za takmičenje, itd... a da li u tome uspevamo neka sude deca, roditelji i ostali kritičari... Još jednom veliko hvala svim roditeljima koji su poverili decu nama trenerima u klubu da ih edukujemo, i to ne samo sportski nego i u svakom drugom smislu, učimo pravim vrednostima, da postanu zdrave ličnosti, itd...
Klub posebnu zahvalnost duguje dugogodišnjem prijatelju kluba i glavnom dizajneru opreme, flajera i svega ostalog... gospodinu Igoru Kulundžiću koji svojim znanjem i radom doprinosi da imamo izuzetno lepo dizajniranu opremu.


:: POBEDA PIONIRA, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.23.10.2017
Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Umka, mlađe pionirke, 22.10.2017.MLAĐE PIONIRKE:

U 1. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Umka i tom prilikom poražena ubedljivo rezultatom 45 - 20. Svesni smo kvaliteta naše ekipe koja je totalno početnička pa iz tog razloga i nismo zabrinuti zbog poraza sa velikom razlikom. Ekipa je okupljena bukvalno pre mesec dana i ta faza i dalje traje, sve igračice su u fazi učenja dvokoraka... te iz tog razloga i ne može da se očekuje neki rezultat od ove ekipe. U svakom slučaju, potrebno je vreme i strpljenje kada je ova ekipa u pitanju i sigurno će to biti sve bolje i bolje iz utakmice u utakmicu. Ekipa ima perspektivu sa jednom izrazito visokom igračicom za svoje godine, i sa još nekoliko talentovanih devojčica koje moraju da se sačekaju. Mi uopšte nismo nezadovoljni utakmicom jer je bilo i dobrih trenutaka što daje nadu da će ekipa ubrzano napredovati. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračicama čestitke na volji i želji koju su pokazale tokom utakmice...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Umka Džez 20 - 45
(03-09, 05-10, 06-10, 06-16)

Poeni: Lena Mitrović: 9, Ivona Gašević: 4, Sofija Dvoštanski: 2, Magdalena Andrejić: 2, Elena Milanović: 2, Nina Živković: 1.

___________________________________________________

PIONIRI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 10, naša pionirska selekcija je odigrala odlučujuću utakmicu za plasman u drugu ligu, protiv ekipe K.K. Karaburma Basket iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 85 - 77. Pionirska selekcija, u poslednjem kolu kvalifikacija, opravdala je ulogu favorita i trijumfom je osiguran prolaz u II ligu, što je veliki uspeh i na čemu treba čestitati dečacima, jer je često slučaj sa našim selekcijama da početak kvaifikacijama dočekujemo nespremni, pa plasman u više rangove takmičenja izostane, a samim tim i kvalitet utakmica nije na nivou koji bi nam pomogao u razvoju igrača. Što se same utakmice tiče, ne možemo biti zadovoljni viđenim. Sigurno je plasman na tabeli uticao na naše igrače da uđu ležernijim pristupom u ovu utakmicu, a to nije stvar za koju želimo da se ponavlja. Muke u defanzivi i na defanzivnom skoku nastavile su se i na ovoj utakmici, s tim što smo na ovoj utakmici, dodatno, imali ogromnih problema sa procentom šuta, pa je to dosta otežalo posao. Protivnik je pružio izuzetan otpor, utakmica je bila neizvesna i do samo nekoliko minuta pred kraj nismo uspeli da osiguramo ključnu pobedu. Ova utakmica će svakako poslužiti kao sredstvo učenja, pa ćemo pre samog početka lige pokušati da eliminišemo greške koje su se javile u prethodnom periodu.
Generalno, možemo biti zadovoljni početkom sezone kada je pionirska selekcija u pitanju i sa zadovoljstvom najaviti već tradicionalno takmičenje 2 pionirske selekcije. Druga pionirska selekcija biće sastavljena od igrača 2004. godište i nastupaće u Regionalnoj ligi, rang ispod prve pionirske ekipe koja će biti sastavljena od igrača 2003. godište. Igračima želimo uspešan nastavak sezone uz apel da budu redovni na treninzima i vredno rade u cilju sopstvenog napretka i ostvarivanja što boljeg rezultata. Čestitke našim dečacima i treneru Preradoviću na plasmanu u drugu ligu.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 1. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice su odigrale utakmicu sa dobrom ekipom Ž.K.K. Ras iz Beograda. Poraženi smo rezultatom 43 - 29. Utakmicu smo jako dekoncentrisano počeli sa dosta promašenih šuteva sa zicer pozicije i sa velikom količinom respekta i nekog strahopoštovanja prema protivniku. Razlog tome je verovatno i prijateljska utakmica sa istim protivnikom pre mesec dana kada smo poraženi. Bukvalno smo prvi koš na utakmici postigli 30-ak sekundi do kraja prve četvrtine. Drugu smo četvrtinu za nijansu odigrali bolje i koncentrisanije, mada je i to bilo daleko ispod mogućnosti ekipe, ali ni protivnik nije bio najraspoloženiji u fazi napada pa je rezultat na kraju poluvremena bio odličan u odnosu na igru koju smo pokazali (17-08). U nastavku smo odigrali dosta bolje, uspeli da pripretimo i rezultatski ali je protivnik uspeo da pogodi nekoliko šuteva iza linije za tri poena i nije dao da se rezultatski skroz približimo. Ono što raduje sa ove utakmice je i činjenica da ekipa ima prostora za napredak mnogo. Pravo je osveženje i pozitivna stvar kako za ovu selekciju, tako i za ceo klub, dolazak prošle godine 4 igračice iz Aranđelovca, ove godine dolazak 2 igračice iz Sopota koje svojim kvalitetom i znanjem pojačavaju konkurenciju na treningu i utakmicama. Sigurni smo da će i ova selekcija iz utakmice u utakmicu napredovati i bivati bolja. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračicama na delovima igre koju su pokazale u određenim trenucima utakmice što nam daje nadu da ova ekipa može imati visoke domete...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Ras - Ž.K.K. BB Basket 43 - 29
(08-02, 09-06, 16-09, 10-12)

Poeni: Katarina Stanojević: 8, Iva Vojinović: 6, Milena Stevanović: 5, Milica Stojanović: 4, Marija Drča: 2, Ljubica Lazić: 2, Jelena Janković: 2.

__________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa, 3, naša slekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Beostars 05 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 52 - 38. Utakmica je skoro identična što se tiče toka i kretanja rezultat kao i utakmica odigrana prethodno kolo protiv ekipe K.K. Kolubara iz Lazarevca. Počeli smo dobro, bili koncentrisani, imali rezultatsku blagu prednost da bi pred kraj prve četvrtine pali što je protivniki iskoristio i rezultatski se odvojio na 6 poena prednosti (20-14). Druga petorka u pasareli je kao i prošlu utakmicu bila dekoncentrisana i uspeli smo samo 1 poen sa linije slobodnih bacanja da postignemo. Drugo poluvreme smo odigrali u rezultatskom egalu kao i prošlu utakmicu ali opet nedovoljno za pobedu. U jednom trenutku smo spustili razliku na 6 poena ali je izlaskom najboljeg našeg igrača Danila Pantića sa 5 ličnih grešaka dosta bilo otežano igrati. I pored poraza bilo je dobrih trenutaka naše ekipe koja je sačinjana uglavnom od početnika koju nose nekoliko igrača koji su prošle godine imali nezapažene uloge u selekciji mlađih pionira kada je noseće godište bilo 2004. Ekipa se mnogo oslanja na najboljeg igrača u ova dva kola, Danila Pantića, što nije dobro za igru jer ukoliko želimo povoljan rezultat moraju i ostali igrači da preuzimaju odgovornost i traže loptu u trenucima agresivne odbrane protivnika. Pored pomenutog Pantića, na ovoj utakmici su se istakli i Petar Luković i Nikola Šuša. Mnogo nam je škripao defanzivni skok u obe ove utakmice, a dodatni problem nam predstavlja to što nemamo visokog i snažnog igrača u ekipi kao velika većina protivnika. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima na igri i borbenosti u određenim delovima utakmice...

Rezultat utakmice: K.K. Beostars 05 - K.K. BB Basket 52 - 38
(20-14, 07-01, 13-10, 12-13)

Poeni: Petar Luković: 9, Danilo Pantić: 8, Nikola Šuša: 8, Ilija Cvejić: 5, Aleksandar Bajkić: 3, Vukan Nešić: 3, Petar Ivanović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 21. I 22.10.2017.20.10.2017
MAĐE PIONIRKE:

U 1. kolu takmičenja za mlađe pionirke, naša ekipa se sastaje sa ekipom Ž.K.K. Umka Džez iz Umke. Utakmica se igra u nedelju 22.10.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da u prvoj utakmici pred domaćim navijačima pruže dobru igru.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 1. kolu kadetske lige za devojčice, naša ekipa se sastaje sa ekipom Ž.K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.10.2017. godine u Beogradu u sali O.Š. Branko Ćopić u ul Partizanska br. 73 sa početkom u 19:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:20h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Beostars 05 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.10.2017. godine u Beogradu u sali O.Š. Starina Novak u ul Kneza danila br. 37 sa početkom u 11:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:00h.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 10, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Karaburma Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.10.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da u drugoj utakmici pred domaćim navijačima pruže dobru igru.


:: POBEDA PIONIRA U 1. KOLU, PORAZ MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA U 2. KOLU KVALIFIKACIJA ZA KVALITETNU LIGU.20.10.2017
PIONIRI (1. kolo):

U drugoj utakmici kvalifikacija za Kvalitetnu ligu, samo dan posle poraza na otvaranju sezone, naša ekipa se susrela sa ekipom K.K. Radivoj Korać, protiv koje smo u dvomeču, samo par meseci ranije, u 1/4 finala Regionalne lige, izašli kao pobednici dvomeča. Poznat protivnik, poznavanje njihovog stila igre, pa čak i većine igrača, delovali su na naše samopouzdanje, što se i videlo u samoj igri. Utakmicu smo otvorili odlično, serijom 10-01. Pogađali smo iz kontranapada, iz pozicionog napada, bili čvrsti u odbrani, sve je išlo kako treba. Međutim, protivnička ekipa je dobra ekipa, sa dobrim pojedincima, dobro trenirana, pa se videlo da pobeda na ovoj utakmici neće doći lako. Obe ekipe su dosta oscilirale kroz utakmicu, poentiralo se u serijama, a ekipe su se smenjivale u vođstvu. Pred sam kraj treće četvrtine, naša ekipa se našla u poprilično nezavidnoj situaciji, protivnik je imao 9 poena prednosti u jednom trenutku. Tu razliku smo do kraja četvrtine uspeli da smanjimo na 5 poena i sa tih 5 poena zaostatka ulazimo u četvrtu četvrtinu. I onda se dogodila najbolja četvrtina ove sezone, postigli smo 25 poena za 10 minuta igre i delovali smo jako stabilno, u poprilično uzavreloj atmosferi. Na kraju, naša ekipa je trijumfovala sa 3 poena razlike i tako ostala u trci za II ligu. Nekoliko igrača se posebno istaklo na ovoj utakmici, lideri su odigrali utakmicu onako kako se od njih i očekuje, međutim, igrači koji ulaze sa klupe su još jednom zakazali, pa je doprinos od 11 poena od 7 igrača koji ne počinju utakmicu u prvih 5, nedovoljan. To je nešto što bi se moralo popraviti u narednom periodu. Sve u svemu, sjajna ekipna pobeda naše ekipe, u lepoj sportskoj atmosferi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać 78 - 75
(19-18, 20-21, 14-19, 25-17)

Poeni: Vojin Đorđević: 22, Stefan Vuičić: 18, Pavle Aljošević: 10, Ognjen Gavrilović: 8, Ognjen Luković: 7, Uroš Najić: 5, Petar Jaćimović: 4, Mateja Gerasimović: 2.
____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, naša prva selekcija mlađih pionira se sastala sa ekipom K.K. Kolubara LA 2003 iz Lazarevca. Poražena je naša ekipa na startu takmičenja rezultatom 56 - 43 od ekipe koja jeste dobra i fizički dominantnija od naše, ali nije nepobediva i rezultat je plod našeg lošeg procenta šuta sa linije slobodnih bacanja i sa zicer pozicije. Počeli smo dobro utakmicu, rano poveli, odbranu igrali korektno, skok u odbrani funkcionisao što je rezultiralo i našom prednošću od 5 poena na kraju četvrtine (19 - 14). Druga petorka u pasareli nije odigrala na željenom nivou što je protivnik iskoristio i zahvaljujući svom najboljem visokom igraču napravio ispostaviće se na kraju i nedostižnu prednost dobivši drugu četvrtinu rezultatom 18-03. mučili smo se u tom periodu da prenesemo loptu na protivničku polovinu terenu, teško dolazili do dobrih pozicija za šut, dosta lopti izgubili na prevodu tj prilikom presinga protivnika. Ostatak utakmice smo odigrali u egalu i borili se ali nismo imali snage da dostignemo visoku prednost protivnika. Imali smo perioda odlične igre u drugom poluvremenu ali sa lošom realizacijom šuta. raduje nas dobra igra u određenim delovima utakmice, a sigurno će iz iutakmice u utakmicu koncentracije i procenti šuta rasti. Sigurno su dečaci posle duže pauze i sa dosta novih igrača u selekciji gde su velika većina početnici imali i određenu dozu treme i pritiska da se dokažu i odigraju što bolje utakmicu. Nismo nezadovoljni utakmicom obzirom da smo uspeli da postignemo 43 poena sa tako lošim procentom šuta. Takođe, činjenica da su se dečaci borili i trudili da se pokažu u što boljem svetlu raduje i daje nadu da će ova selekcija imati jednu dobru sezonu uzimajući u obzir činjenicu da u ekipi ima dosta mlađih igrača i početnika. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračima na borbenosti i želji koju su pokazali na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. KOlubara LA 2003 43 - 56
(19-14, 03-18, 10-11, 11-13)

Poeni: Danilo Pantić: 18, Nikola Šuša: 7, Aleksandar Bajkić: 6, Petar Luković: 5, Vladimir Milić: 4, Aleksa Stevanović: 1, Aleksandar Senić: 1, Vukan Nešić: 1.

____________________________________________________

PIONIRI (2. kolo):

Otvaranje sezone nije prošlo onako kako smo priželjkivali kada je pionirska selekcija u pitanju. Činjenica je da smo ovu utakmicu odigrali protiv jako dobre ekipe K.K. Crvena Zvezda MTS, ali to ne sme biti izgovor za loš performans naših igrača. Osim nekoliko individualnih rešenja i akcija pojedinaca nije viđeno ništa više od nas na ovoj utakmici. Utakmicu nismo loše počeli, prvih nekoliko minuta smo bili u rezultatskoj egal situaciji sa protivnikom, da bi nakon tih prvih nekoliko minuta presing po celom terenu koji protivnik forsira počeo da daje rezultata i utakmica gubi takmičarski smisao. Nismo dobro izgledali na otvaranju sezone, delovali smo stegnuto i uplašeno, pa je najveći neuspeh što nismo uspeli da prikažemo ni deo onoga što znamo na utakmici protiv jakog protivnika. Takvoj igri sigurno je kumovala činjenica da se naši dečaci ne susreću često sa ekipama tako zvučnog imena, pa je loše odigrana utakmica samo rezultat tog preteranog raspekta koji se javlja kod igrača. Već dan kasnije, čekala nas je ključna utakmica u kvalifikacijama protiv K.K. Radivoj Korać.

Rezultat utakmice: K.K. Crvena Zvezda MTS - K.K. BB Basket 94 - 33
(30-04, 24-09, 16-03, 24-12)

Poeni: Vojin Đorđević: 12, Pavle Aljošević: 6, Ognjen Gavrilović: 6, Uroš Najić: 5, Luka Živadinović: 4


:: POČETAK TAKMIČARSKE SEZONE, NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 14. I 15.10.2017.13.10.2017
U petak 13.10.2017. godine počinje zvanično takmičarska sezona 2017/2018 utakmicom pionirske selekcije protiv K.K. Crvena Zvezda MTS. Pored pionirske i selekcije mlađih pionira koji počinju sada za vikend, narednog vikenda u I stepenu mlađih kategorija sa takmičenjem kreću i ženske selekcije kluba, mlađe pionirke i kadetkinje. U planu nam je da prijavimo za II stepen (regionalna liga) još 3 selekcije, kadete, pionire 2 i mlađe pionire 2, što će zavisiti od brojnog stanja dece... Raspored utakmica u nastavku teksta:

MLAĐI PIONIRI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, naša prva selekcija mlađih pionira (dečaci 2005/06) igra utakmicu protiv ekipe K.K. Kolubara LA 2003 iz Lazarevca. Utakmica se igra u nedelju 15.10.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo našu ekipu da se pokaže u što boljem svetlu pred domaćom publikom na početku takmičenja.

____________________________________________________

PIONIRI (2. kolo):

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 10, naša prva pionirska selekcija (dečaci 2003/04) igra utakmicu protiv ekipe K.K. Crvena Zvezda MTS iz Beograda. Utakmica se igra u petak 13.10.2017. godine u Beogradu u sali Basket City u ul. Endija Vorhola br. 8 sa početkom u 20:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:45h.

PIONIRI (1. kolo):

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 10, naša prva pionirska selekcija (dečaci 2003/04) igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.10.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo našu ekipu da se pokaže u što boljem svetlu pred domaćom publikom na početku takmičenja.


:: POČETAK KVALIFIKACIJA ZA MLAĐE PIONIRE I PIONIRE ZA VIKEND 14.10.2017., A MALO KASNIJE I ZA OSTALE KLUPSKE SELEKCIJE.06.10.2017
Logo BB BasketObaveštavamo sve članove i simpatizere kluba da sledećeg vikenda počinje i zvanično takmičarska sezona 2017/2018. Prvi kreću najmlađe klupske selekcije kluba i to mlađi pioniri i pioniri. Pored ove dve selekcije u I stepenu takmičenja (kvalifikacijama za kvalitetnu ligu) nastupiće dve ženske selekcije i to mlađe pionirke i kadetkinje, koje čekaju početak takmičenja. Pored ove četiri selekcije u planu je da za II stepen takmičenja (regionalna liga) prijavimo i kadetsku selekciju i ukoliko bude brojno stanje dece zadovoljavajuće i druge ekipe mlađih pionira i pionira.
Prva ekipa mlađih pionira takmičenje počinje sledećeg vikenda utakmicom protiv ekipe K.K. Kolubara LA 2003 u Mladenovcu o čemu ćemo simpatizere obavestiti putem sajta i facebook profila. Pored pomenute dve ekipe sa nama su u grupi još ekipe K.K. Partizan, K.K. Beostars 05 i K.K. Sfera, svi timovi iz Beograda. Grupa odlična, protivnici jaki i odlična prilika da vidimo gde se nalazimo u odnosu na vrhunsku ekipu kao što je K.K. Partizan.
Pionirska selekcija igra takođe sledećeg vikenda, a takmičarsku sezonu počinje utakmicom sa ekipom K.K. Radivoj Korać takođe u Mladenovcu kao i mlađi pioniri. Blagovremeno ćemo obavestiti navijače o terminu odigravanja utakmice. Pored pomenute ekipe, sa nama u grupi su još ekipe K.K. Crvena Zvezda MTS i ekipa K.K. Karaburma Basket. Takođe sjajna grupa i odlična prilika da vidimo gde se nalazi naša pionirska selekcija u odnosu na vrhunsku ekipu K.K. Crvena Zvezda MTS, a i u odnosu na ostale dve ekipe u grupi koje su takođe izuzetno kvalitetne. Sistem takmičenja za pionire je od ove godine promenjen i igra se po jednokružnom bod sistemu (samo jednu utakmicu sa protivnikom), a ne dvokružnom kao prethodnih sezona. Kvalifikacije će trajati jedan vikend i odigraće se sve tri utakmice tokom jednog vikenda...vreme će pokazati koliko je ovaj sistem dobar. Naše mišljenje je da nije...
U svakom slučaju počinje još jedna nadamo se zanimljiva i dobra sezona za klupske selekcije uz nadu da će biti i sa dosta trofeja i medalja... Svim igračima i selekcijama klupski treneri žele uspešnu sezonu...


:: ODIGRANA REVIJALNA UTAKMICA IZMEĐU REPREZENTACIJE ŠKOLE SVETI SAVA I NAŠIH DEČAKA POVODOM DEČIJE SPORTSKE OLIMPIJADE U ORGANIZACIJI ŠKOLE.06.10.2017
K.K. BB Basket, 06.10.2017. Utakmica povodom sportske olimpijade O.Š. Sveti Sava.Povodom dečije sportske olimpijade osnovne škole Sveti Sava koja traje tokom ove nedelje, već tradicionalno u duhu dobre dugogodišnje saradnje sa školom odigrava se košarkaška utakmica između reprezentacije škole i selekcije naših dečaka. Već 4. godinu za redom se ova lepa manifestacija održava, a utakmica je revijalnog karaktera i rezultat u drugom planu. I pored toga ove godine je utakmica bila veoma neizvesna i ličila na pravu prvenstvenu takmičarsku utakmicu. Rezultat je tokom celog toka utakmice bio egal. Ove godine loše vreme nije dozvolilo da se utakmica odigra na otvorenom terenu ispred škole pa je utakmica odigrana u fiskulturnoj sali. Samim tim i broj publike nije bio na nivou kao prethodnih godina, ali u svakom slučaju sjajna sportska predstava koja je prošla u sportskom duhu i ferpleju. U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa ove utakmice.
BB Basket - reprezentacija O.Š. Sveti Sava, dečija olimpijada, 06.10.2017.


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE ČLANOVA KLUBA PRED POČETAK NOVE TAKMIČARSKE SEZONE.25.09.2017
Lekarski preglediObaveštavamo igrače i roditelje da će se u petak 29.09.2017. godine obaviti lekarski pregledi dece, članova kluba. Pregledi će se obaviti u prostoru S.R.C. Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu sa početkom u 09:00h i trajaće tokom celog dana do 17:00h. Igrači koji idu prepodne u školu na pregled treba da dođu popodne i obrnuto. Svi članovi kluba (dečaci i devojčice) nezavisno od uzrasta (i košarkaška sekcija i školica sporta) treba da obave preglede. Preglede će obavljati lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda (nemamo ih u Mladenovcu). Pored lekarskog pregleda koji je detaljan i podrazumeva EKG, merenja - visina i težina, pregled zuba, pluća... obaviće se i analiza krvi (pored specijalista sportske medicine biće i laboranti koji će uzimati uzorke krvi deci i naknadno poslati rezultate. Cena pregleda je 500 din plus 300 din biohemijska analiza krvi (ukupno 800 din). Za dodatne informacije roditelji i igrači se mogu informisati kod trenera na treninzima ili putem telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić).


:: POČETAK NOVE SEZONE ZA SVE KLUPSKE ŠKOLICE KOŠARKE I SPORTA KAO I UPIS NOVIH ČLANOVA.29.08.2017
BB Basket plakat 2017Obaveštavamo sve roditelje i decu da od subote 02.09.2017. godine počinju sa radom sve školice košarke u novoj sezoni 2017/2018. Školica sporta će početi narednog vikenda u subotu 09.09.2017. godine. Starija školica košarke za dečake su deca rođena 2007. i 2008. godine. Mlađa školica košarke za dečake su deca rođena 2009. godine i mlađa. Školica košarke za devojčice su deca rođena 2005. godine i mlađa. Sa radom u školskim salama nastavljaju da rade i takmičarske klupske selekcije koje su počele sa bazičnim pripremama 15.08.2017. godine. Svi roditelji će u naredna dva dana najkasnije dobiti detaljan sms obaveštenja o mestu i satnici održavanja prvog treninga.
Ovim putem obaveštavamo i sve zainteresovane roditeje i decu da vršimo upis novih članova u sve klupske selekcije od najmlađih do najstarijih članova. Svi zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.