Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZI MLAĐIH PIONIRA 2 I KADETA.24.04.2012
MLAĐI PIONIRI 1:

U 10. kolu kvalitetne lige, grupa 2, prva klupska selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv fantastične ekipe i jedne od najboljih u grupi K.K. Flash i u pravoj ratničkoj utakmici uspela da pobedi rezultatom 41 - 39. Mi smo dobro počeli utakmicu, hrabro i borbeno kao i veliku većinu utakmica ove sezone što nam se isplatilo na kraju 1. četvrtine kada smo imali rezultatsku prednost 14 - 09. Videla se velika želja kod naših igrača. Utakmica je obilovala sa velikim brojem bacanja po terenu za loptom obe ekipe, čak i kada je prisutnima izgledalo da je nemoguće osvojiti loptu igrači na terenu su demantovali sve prisutne i pokazali šta je pravo viteštvo i ferplej. Sve čestitke igračima obe ekipe na prikazanoj igri i požrtvovanju, pokazali su kako se bori i gine za boje kluba. U nastavku utakmice viđena je rovovska borba, ekipe su se smenjivale u vođstvu, a na našu sreću mi smo imali malo više sreće i znanja u samoj završnici i uspeli da pobedimo veliku ekipu i rivala. Pre svega ključ uspeha leži u odličnoj organizaciji i taktici trenera Jovanovića koji je našao ključ da zaustavi najboljeg protivničkog igrača sa brojem 15 koji je izuzetno kvalitetan i dominantan u svojoj generaciji. Podsećanja radi on je u 1. četvrtini postigao svih 9 poena za svoju ekipu, a utakmicu je završio sa 14 poena. Imao je u završnici i šut za produžetak, fortuna je bila na našoj strani, posle šuta uspeli smo da uhvatimo loptu i pobedimo. Čestitke i treneru i igračima koji su uspeli njegove ideje da ostvare na terenu. Svi igrači koji su se nalazili u igri u datom trenutku su pružali maksimum i zahvaljujući takvom pristupu smo uspeli da odigramo utakmicu na visokom nivou. Jako bitna pobeda za nas. Takođe sve pohvale i našim navijačima koji su bodrili našu ekipu izuzetno fer i korektnim navijanjem kao i mnogo puta ove sezone, ponosni smo na njih... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Flash 41 - 39
(14-09, 08-08, 13-15, 06-07)

Poeni: Spasojević Nikola: 10, Stanojević Nikola: 9, Lazić Aleksandar: 9, Đorđević Jovan: 8, Milovanović Nemanja: 2, Savović Aleksandar: 2, Stevanović Ilija: 1.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U utakmici 9. kola regionalne lige, grupa 5, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv vršnjaka iz K.K. Orion 2 i u jednoj dobroj utakmici poražena rezultatom 60 - 46. Počeli smo dobro utakmicu, prilično nas je šut služio u tom delu utakmice. Takođe skok u fazi napada je bio na visokom nivou u tom delu utakmice. Igrači su ispoštovali trenerove ideje i sve je u tom delu bilo korektno odrađeno što je rezultiralo našim vođstvom na kraju 1. četvrtine 16 - 12. U nastavku smo malo pali kada nam je kolektivna odbrana zakazala što je protivnik iskoristio i otišao na pauzu na poluvremenu sa 1 poenom prednosti. 3. četvrtinu smo odigrali egal sa protivnikom zahvaljujući našoj nešto lošijoj igri u fazi napada kada smo bili dekoncentrisani prilikom realizacije i uspeli da promašimo veliki broj zicera posle prodor i igre 1 na 1 i posle skoka u napadu što nas je i koštalo poraza na ovoj utakmici. U poslednjoj četvrtini smo pali, protivnik je visokim procentom šuta uspeo da pobedi utakmicu (sa kombinovanom ekipom) na čemu im mi čestitamo i želimo uspeha do kraja prvenstva. Mi nismo nezadovoljni igrom naše ekipe, da smo imali više koncentracije kod realizacije možda bi se i mi radovali na kraju utakmice. Vidan je napredak kod igrača što nam je prvenstveni cilj, to je ekipa igrača rođenih 2002, 2001, 2000. godine i mali broj igrača rođenih 1999. godine. Glave gore tigrovi . . .

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Orion 2 46 - 60
(16-12, 10-15, 09-11, 11-22)

Poeni: Savić Dimitrije: 17, Topalović Andrija: 15, Jovanović Mladen: 4, Stevančević Aleksa: 3, Čuturilo Uroš: 2, Petrović Miloš: 2, Kovačević Petar: 2, Obradović Strahinja: 1.

_____________________________________________________

KADETI:

U 9. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać i ubedljivo poražena rezultatom 37 - 64. Katastrofalno smo počeli utakmicu, neverovatno je da smo toliko nemoćni bili na agresivan zonski presing protivnika, bez obzira na probleme koje imamo sa povredama igrača. Samo smo nekoliko puta uspeli da prevedemo loptu na protivničku polovinu u 1. četvrtini i samo 3 poena da postignemo u tom periodu igre što je ispod svakog nivoa. Protivnički trener je džentlmenski u nastavku utakmice (2. i 3. četvrtina) povukao ekipu na svoju polovinu u odbrani kada smo malo popravili utisak i bolje se snašli u fazi napada i uspeli da postignemo neke koševe i na taj način izbegnemo pravu katastrofu koja je mirisala kako se situacija odvijala u 1. četvrtini. Mi smo u periodu 2. i 3. četvrtine u odbrani igrali zonsku odbranu kada se protivnik nije najbolje snašao što je rezultiralo čak da dobijemo rezultatski te dve četvrtine. U poslednjoj četvrtini protivnik je opet zaigrao agresivno u fazi odbrane, postavio zonski presing i isti scenario bio kao i u 1. četvrtini, nemogućnost prenosa lopte, masa izgubljenih lopti i loših dodavanja što je na kraju rezultiralo pobedom protivnika sa velikom rezultatskom razlikom. Imamo malo kvalitetnih igrača na poziciji plejmejkera, protivničke ekipe to znaju i koriste situaciju da nas kazne. Očekivali smo znatno veći napredak igrača na toj poziciji ove sezone, međutim to ne ide na nivou kojim mi želimo. Ostaje nada da ćemo uz pojačane treninge (pošto ide lepše vreme kada možemo radićemo treninge napolju) uspeti da popravimo utisak do kraja sezone i plasiramo se u naredni krug takmičenja...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać 37 - 64
(03-24, 12-06, 15-12, 07-22)

Poeni: Vujičić Negovan: 12, Jovanović Aca: 8, Pupovac Nikola: 7, Preradović Boško: 6, Stanišić Mirko: 2, Milenković Miloš: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 21. I 22. 04. 2012. GODINE.18.04.2012
MLAĐI PIONIRI:

U 10. kolu kvalitetne lige, grupa 2, prva selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.04.2012. godine sa početkom u 15.45h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 5, druga selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Orion 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.04.2012. godine sa početkom 16:45h u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju.

____________________________________________________

PIONIRI:

U pretposlednjem 13. kolu 2. lige, grupa 3, klupska selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Beokoš iz Beograda. Utakmica se igra u petak 27.04.2012. godine sa početkom u 20:15h u sali O.Š. Stevan Sinđelić u Beogradu u ul. Milana Rakića br. 1. Polazak je ispred gradske Opštine Mladenovac u 18:30h.

_____________________________________________________

KADETI:

U 9. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.04.2012. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da u što većem broju dođu i podrže igrače fer i korektnim navijanjem.


:: SREĆNI USKRŠNJI PRAZNICI.13.04.2012
Sportski klub BB Basket iz Mladenovca čestita svima uskršnje praznike...


:: DEVOJČICE ODIGRALE PRIJATELJSKU UTAKMICU.09.04.2012
U prelepoj sali Basket Land-a (sala K.K. Fmp) u Beogradu naša selekcija devojčica rođenih 1999. godine i mlađe odigrale su prijateljsku utakmicu protiv Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Fantastična atmosfera, igra, utakmica... su ukratko reči koje mogu opisati ovu utakmicu. Izuzetno dobra igra naše ekipe iako smo početnici protiv ekipe koje je u takmičarskom ritmu (igraju ligu) nas izuzetno raduje i treba da bude motiv devojčicama da još bolje rade jer je evidentan njihov napredak. Rezultat utakmice nije vođen jer je utakmica prijateljskog karaktera ali je utakmica bila egal u rezultatskom smislu. Utakmica je obilovala sa dosta prelepih poteza obe ekipe, obzirom na uzrast devojčica bilo je dosta dobrih dodavanja, prodora, asistencija, skokova, velika borbenost takođe nije izostala na obe strane...Mi smo izuzetno zadovoljni kako je igrala naša ekipa,a napravljeni su i dogovori o budućoj saradnji sa protivnicima kao i odigravanje turnira koji bi se u skorijoj budućnosti trebali održati u organizaciji Ž.K.K. Art Basket. Čestitke igračicama obe ekipe na prikazanoj igri, želji, borbenosti. Naš klub je u početnoj fazi formiranja ženske selekcije pa ovom prilikom poziva sve zainteresovane devojčice da se priključe klubu i počnu da treniraju košarku....


:: POBEDA PIONIRA I PORAZ MLAĐIH PIONIRA 1 U ZAOSTALIM KOLIMA.08.04.2012
PIONIRI:

U 6. zaostalom kolu 2. lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Beokoš i pobedila u neizvesnoj završnici rezultatom 61 - 57. Loše smo počeli utakmicu , dozvolili smo njihovom najboljem igraču Bekić M. da se razigra i postigne čak 17 poena u 1. četvrtini od ukupno 22 koliko je postigla cela ekipa u tom periodu. Sa druge strane mi smo dolazili u povoljne pozicije da šutiramo što je pozitivno ali kao i tokom cele ove sezone igrači su verovatno zbog nedostatka samopouzdanja mašili koš iz neposredne blizine, dosta promašenih slobodnih bacanja, u kontra napadu se dešavalo da nam ispada lopta usled lošeg dodavanja ili hvatanja. Iz tih razloga protivnik je na kraju 1. četvrtine na svom kontu imao 9 poena prednosti. I 2. četvrtinu smo odigrali slično kao i 1. ali se na našu sreću ni protivnik nije najbolje snašao i opao mu kvalitet igre u tom periodu i zahvaljujući tome otišlo se na odmor sa rezultatom 22 - 27 što je za nas bio dobar rezultat s obzirom na nivo igre koji smo prikazali. U nastavku utakmice igra se dosta popravila na obe strane ali nas je i dalje na žalost krasilo u tom periodu veliki broj promašenih zicera i nemogućnost odbrane na njihovom najboljem igraču na ovoj utakmici. U poslednju četvrtinu se ušlo sa istom razlikom kao i 3. četvrtinu ali smo imali blagu prednost zato što je njihov kapiten koji je odličan igrač izašao iz igre sa 5 ličnih grešaka. Zaigrali smo bolje u poslednjoj četvrtini, imali i dosta sreće što nije bio slučaj na prethodnim utakmicama i uspeli da pobedimo u krajnje neizvesnoj utakmici odličnog protivnika. Ova pobeda nam na žalost ne znači mnogo u takmičarskom smislu jer su nam samo teoretske šanse ostale za plasman u drugi krug takmičenja ali svakako da u psihološkom smislu igračima i klubu dosta znači pogotovo posle nekoliko izgubljenih utakmica posle produžetaka ili sa malom razlikom. Čestitke igračima na pobedi i protivniku na fer i korektnoj igri. Takođe nas raduje činjenica da je sala O.Š. Sveti Sava bila puna i da je domaća publika pa i gostujuća navijala krajnje fer i korektno što nije slučaj na nekim terenima po Beogradu.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beokoš 61 - 57
(13-22, 09-05, 18-18, 21-12)

Poeni: Preradović Boško: 21, Jovanović Nikola: 12, Milenković Miloš: 12, Popović Strahinja: 4, Miljković David: 4, Antić Ognjen: 4, Milišić Božo: 2, Jovanović Dušan: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U utakmici 3. zaostalog kola kvalitetne lige, grupa 2, selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Flash iz Beograda i poražena rezultatom 72 - 46. Ko nije bio na utakmici pomislio bi da je na terenu postojala smo jedna ekipa ali ne, pored poraza sa velikom razlikom naša igra nije bila toliko loša kao što rezultat govori. Zbog prevelikog respekta prema protivniku koji je izuzetno kvalitetna ekipa što pokazuje i trenutno stanje na tabeli mi smo loše odigrali 1. poluvreme kada je protivnik napravio veliki rezultatski plus u svoju korist. U nastavku utakmice smo i mi pokazali da nismo slučajno u tom rangu takmičenja ali ako mislimo da pobedimo još neku utakmicu do kraja prvenstva mora da se igra svih 32 minuta koliko traje utakmica mlađih pionira, a ne 16,20 ili 30 minuta. Uspeli smo da odigramo rezultatski egal 2. poluvreme što nas raduje i treba da bude motiv igračima i saznanje da mogu da igraju protiv jakih protivnika kakav je K.K. Flash. Čeka nas pauza za vreme uskršnjih praznika što se tiče utakmica ali i još žešći i obimniji svakodnevni rad na treningu kako bi dočekali spremni nastavak prvenstva sa velikom željom da se pobedi još neka utakmica...

Rezultat utakmice: K.K. Flash - K.K. BB Basket 72 - 46
(19-09, 23-12, 20-14, 10-12)

Poeni: Đorđević Jovan: 17, Spasojević Nikola: 9, Lazić Aleksandar: 8, Stanojević Nikola: 4, Savović Aleksandar: 4, Stevanović Ilija: 2, Popović Nemanja: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 07. I 08.04.2012. GODINE.08.04.2012
MLAĐI PIONIRI 1:

U 3. zaostalom kolu kvalitetne lige, grupa 2, prva klupska selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.04.2012. godine u sali 12. Gimnazije u Beogradu u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 17:20h. Polazak je ispred gradske Opštine Mladenovac u 15:20h.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 6. zaostalom kolu 2. lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Beokoš iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.04.2012. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo navijače u što većem broju da dođu i podrže naše igrače fer i korektnim navijanjem.


:: 2 POBEDE MLAĐIH PIONIRA 2 I PORAZI MLAĐIH PIONIRA 1 I KADETA.01.04.2012
MLAĐI PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, druga klupska selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv vršnjaka iz K.K. Kotež Beko 3 i u neizvesnoj utakmici od samog početka do kraja uspela da pobedi rezultatom 40 - 36. Mi nismo loše počeli utakmicu, uspeli smo da povedemo ali je protivnik to brzo uspeo da sustigne i uhhvati rezultatski priključak. Cela utakmica je protekla u rezultatskoj klackalici i ekipe su se smenjivale u vođstvu. Najveću prednost protivnik je imao sredinom 3. četvrtine kada je imao 5 poena prednosti. Zahvaljujući velikoj volji, želji, borbenosti svih naših igrača nismo dozvolili protivniku da se rezultatski odlepi i brzo sustigli protivnika i u jednom trenutku 4. četvrtine imali prednost od 7 poena. Ni protivnik se nije tako lako predavao i uspeo da priđe na -4 poena zaostatka ali zahvaljujući preciznom izvođenju slobodnih bacanja Petrović Vase i Čuturila Uroša, te fantastičnom skoku u napadu Kovačević Petra i poentiranju u samom finišu utakmice uspeli smo da sačuvamo prednost i zasluženo pobedimo što su momci i zaslužili s obzirom koliko su energije i emocija uneli u ovu utakmicu. Čestitke svim igračima obe ekipe na izuzetno fer i korektnoj utakmici. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Kotež Beko 3 - K.K. BB Basket 2 36 - 40
(06-08, 08-06, 12-15, 10-11)

Poeni: Andrija Topalović: 12, Radosavljević Nemanja: 7, Petrović Vasa: 5, Kovačević Petar: 5, Nedeljković Martin: 4, Čuturilo Uroš: 4, Rašić Saša: 3.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 1. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 5, druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Kotež Beko 3 i uspela da pobedi rezultatom 33 - 29. Utakmica je počela nervozno na obe strane što je rezultat dosta promašaja obe ekipe, loše odbrane, dekoncentracije igrača... U prilog tome govori i rezultat 1. četvrtine (6 - 6). Nastavak utakmice je obeležila takođe igra sa dosta promašenih zicera obe ekipe ali smo se mi malo bolje snašli i uspeli da u 4. četvrtinu uđemo sa prednošću od 10 poena. Kada je izgledalo da ćemo lako uspeti da pobedimo tu utakmicu stvari su izmakle kontroli, protivnik je krenuo na sve ili ništa i zaigrao agresivno presing po celom terenu na šta se naši igrači nisu najbolje snašli što je rezultiralo velikim brojem izgubljenih lopti naših igrača. Takvu situaciju je protivnik iskoristio i uspeo da poentira posle loših dodavanja naših igrača što je rezultitralo da protivnik povede sa 1 poenom razlike 1,5 minuta pre kraja utakmice. Ipak smo uspeli posle time out-a da smognemo snage i energije da pogodimo odlučujuća slobodna bacanja, odigramo malo bolje u odbrani poslednja 2 napada protivnika i da skokom u napadu i poentiranjem Stevančević Alekse obezbedimo jako bitnu pobedu i u rezultatskom i psihološkom smislu. Svaka čast igračima obe ekipe na fer i korektnoj igri. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Kotež Beko 3 33 - 29
(06-06, 10-06, 10-04, 07-13)

Poeni: Kovačević Petar: 8, Topalović Andrija: 4, Petrović Vasa: 4, Dimić Savo: 4, Rašić Saša: 4, Radosavljević Nemanja: 3, Blažić Igor: 2, Popović Nemanja: 2, Stevančević Aleksa: 2.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 9. kolu kvalitetne lige, grupa 2, selekcija mlađih pionira kluba igrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Koledž i poražena ubedljivo rezultatom 88 - 36. Protivnik je od samog starta utakmice zaigrao agresivno u odbrani na šta se naši igrači nisu najbolje snašli. Takođe velika sala u kojoj smo igrali utakmicu u odnosu na našu u kojoj treniramo i drugu malo veću u kojoj igramo utakmice je uticala da naši igrači imaju preveliku dozu respekta i straha prema dosta kvalitetnijem protivniku u ovom trenutku. Rezultat na kraju 1. četvrtine (32 - 09) je već odredio pobednika ove utakmice samo je bilo pitanje sa kojom će se razlikom utakmica završiti u korist domaćina. I nastavak utakmice je protekao u istom ritmu što je protivnik iskoristio i pobedio sa velikom razlikom. K.K. Koledž je dosta kvalitetniji protivnik u ovom trenutku od nas i nije strašno izgubiti od takvog protivnika ali smo očekivali malo bolji odnos igrača i više vere u sebe, moraš sam sebe da ceniš da bi te i drugi cenili... Nije ništa strašno što se desio ovaj poraz, mi neke naše eventualne šanse za pobedom tražićemo protiv manje kvalitetnih klubova u grupi... Glave gore tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Koledž - K.K. BB Basket 88 - 36
(32-09, 22-09, 12-02, 22-16)

Poeni: Jovan Đorđević: 14, Aleksandar Lazić: 10, Nikola Stanojević: 4, Veljko Pavlović: 2, Ilija Stevanović: 2, Luka Roćenović: 2, Aleksandar Savović: 2, Nikola Spasojević: 1.

_____________________________________________________

KADETI:

U 8. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara i poražena rezultatom 69 - 62. Loše smo počeli utakmicu i dozvolili protivniku da povede sa 8:0. Ubrzo posle toga smo uspeli da se konsolidujemo, popravimo igru i ne samo da uhvatimo rezultatski priključak nego uz odličnu igru i u fazi napada i odbrane uspemo da odemo na odmor na poluvremenu utakmice sa 5 poena prednosti. Šut nas je dosta dobro služio, imali smo i visok procenat slobodnih bacanja što nije bio slučaj na prethodnim utakmicama. Dosta smo podigli nivo igre i krenuli jednom uzlaznom putanjom sa velikom šansom da pobedimo utakmicu kada nas je zadesio ko zna koji peh ove sezone kada je naš najbolji igrač na toj utakmici Nikola Krstić prilikom jednog duela sa protivničkim igračem zadobio višestruki prelom ruke. Posle toga je igrače stigao i umor, nismo se najbolje snašli na agresivan presing protivnika i izgubili utakmicu što nam je znatno umanjilo šanse za plasman u naredni krug takmičenja. Pre svega toga ostaje žal zbog peha koji je zadesio našega igrača koji je zadobio prelom ruke, na toj utakmici postigao 24 poena uz 6 postignutih trojki... Izgubio je ovu sezonu što se tiče igre ali su drugari, treneri i klub uz njega i žele mu brz oporavak i povratak na teren...

Rezultat utakmice: Š.K.K. Zvezdara - K.K. BB Basket 69 - 62
(17-15, 12-19, 21-15, 19-13)

Poeni: Nikola Krstić: 24, Aca Jovanović: 15, Nikola Pupovac: 9, Negovan Vujičić: 6, Soskić Strahinja: 4, Stanišić Mirko: 4 .


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 31.03. I 01.04.2012. GODINE.28.03.2012
MLAĐI PIONIRI:

U 9. kolu kvalitetne lige, grupa 2, klupska selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Koledž iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.04.2012. godine u sali Basket Land u Beogradu u ul. Lazarevački drum br. 14 sa početkom u 14:00h. Polazak je ispred gradske Opštine Mladenovac u 12:00h.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, klupska selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Kotež Beko 3 iz Koteža. Utakmica se igra u nedelju 01.04.2012. godine u sali O.Š. Vasa Pelagić u Kotežu u ul. Milana Zečara br. 2 sa početkom u 14:20h. Polazak je planiran u 12:15h ispred gradske Opštine Mladenovac.

U 1. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 5, klupska selekcija mlađih pionira igra zaostalu utakmicu protiv ekipe K.K. Kotež Beko 3 iz Koteža. Utakmica se igra u subotu 31.03.2012. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:15h.

_____________________________________________________

PIONIRI:

Slobodni ovo kolo.

_____________________________________________________

KADETI:

U 8. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.03.2012. godine u sali O.Š. Pavle Savić u Beogradu u ul. Koste Nađa br. 25 sa početkom u 14:30h. Polazak je ispred gradske Opštine Mladenovac u 12:30h.


:: KRIZA REZULTATA I IGRE SA NASTALJA I OVAJ VIKEND.26.03.2012
MLAĐI PIONIRI 1:

U 8. kolu kvalitetne lige, grupa 2, selekcija mlađih pionira kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezda i ubedljivo poražena rezultatom 65 - 39. Od samog početka utakmice smo krenuli loše sa igrom što je nagoveštavala i atmosfera ekipe pre utakmice u svlačionici gde su igrači delovali bezvoljno što ih nije krasilo u prethodnom periodu (nadajmo se da je to bilo trenutno raspoloženje i da je prolaznog karaktera)... Protivnički igrači su bili konkretniji, agresivniji, sa većom željom za pobedom što im se na kraju i isplatilo. Protivnik je od samog početka utakmice poveo rezultatski i do kraja utakmice samo uvećavao svoju prednost, zaslužena pobeda protivnika na čemu im mi čestitamo, a nama ostaje da vredno treniramo jer nas i u narednom periodu očekuju izuzetno teške utakmice sa odličnim protivnicima kao što je K.K. Koledž i K.K. Flash.

Rezultat utakmice: K.K. Zvezda - K.K. BB Basket 65 - 39
(17-10, 14-09, 20-13, 14-07)

Poeni: Lazić Aleksandar: 11, Stanojević Nikola: 11, Spasojević Nikola: 8, Đorđević Jovan: 5, Stevanović Ilija: 2, Milovanović Nemanja: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, druga klupska selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 2 i ubedljivo poražena rezultatom 60 - 14. Protivnik koji je ubedljivo najbolja ekipa u grupi bez ijednog poraza i ekipa koja sa velikom razlikom pobeđuje sve svoje protivnike je od samog početka utakmice krenula agresivno u odbrani sa presingom po celom terenu na šta naši igrači nisu uspeli da se adaptiraju tj nismo imali kvalitet da se tome suprostavimo što je protivnik iskoristio i pobedio sa velikom razlikom. Samo smo u 2. četvrtini uspeli da pariramo koliko-toliko protivniku kada je dominirao naš igrač Kovačević Petar. Ekipa koja je fiziči izuzetno dominantna sa dobrim pojedincima za taj nivo takmičenja je iskoristila sve svoje prednosti i na kraju zasluženo pobedila na čemu im mi čestitamo i želimo puno uspeha u nastavku takmičenja.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Ras 2 14 - 60
(02-18, 06-11, 03-15, 03-16)

Poeni: Kovačević Petar: 5, Topalović Andrija: 3, Petrović Vasa: 3, Nedeljković Martin: 2, Živančević Vukan: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 2. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 5, druga selekcija kluba mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Orion 2 i poražena rezultatom 67 - 49. Osim 2. četvrtine kada smo loše odigrali i dozvolili protivniku dosta laganih poena usled naših loših dodavanja i gubljenja lopte usled lošeg vođenja i driblinga, ostatak utakmice smo zadovoljni kako su odigrali naši igrači, pristup, borbenost, odnos... sve bilo na visokom nivou. Ono što nas posebno raduje to je odnos i igra Topalović Andrije, igrača rođenog 2002. godine koji pokazuje određenu dozu zrelosti i kvaliteta u igri i koji je svojim potezima na utakmici izmamio pohvale i aplauze svih prisutnih u sali, zatim Radosavljević Nemanje, igrača rođenog 2001. godine koji ima određenu perspektivu i kvalitet. Pohvale i ostalim igračima kao što je Petrović Vasa, Kovačević Petar, Stevančević Aleksa ... koji iz utakmice u utakmicu pokazuju da se na njih može ozbiljno u budućnosti računati.

Rezultat utakmice: K.K. Orion 2 - K.K. BB Basket 2 67 - 49
(20-17, 18-04, 19-20, 10-08)

Poeni: Topalović Andrija: 21, Radosavljević Nemanja: 12, Kovačević Petar: 6, Stevančević Aleksa: 4, Petrović Vasa: 4, Rašić Saša: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 11. kolu 2. lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 2 i poražena posle produžetka rezultatom 56 - 53. Ovim porazom smo ostali samo teoretski u trci za plasman u naredni krug takmičenja. Celu utakmicu smo igrali pod nekim pritiskom i stegnuto što nam se na kraju osvetilo. Nismo uspeli da rešimo utakmicu u svoju korist u regularnom delu kada smo imali rezultatsku prednost što je protivnik iskoristio i psihološki jači ušao u produžetak i uspeo da pobedi utakmicu na čemu im mi čestitamo. Mi smo zahvaljujući sopstvenim greškama sebe doveli u ovakvu situaciju. Ukratko kada smo mi u pitanju ono što je obeležilo ovu utakmicu je veliki broj izgubljenih lopti tj loših dodavanja u situaciji kontra napad 1 na 0, masa promašenih zicera i slobodnih bacanja, u odlučujućim trenutcima utakmice velika dekoncentracija igrača nosioca ekipe... Podatak da smo u produžetku šutirali slobodna bacanja 21-06 dovoljno govori o koncentraciji naših igrača u odlučujućim trenutcima utakmice. Neverovatno je kolike oscilacije u igri imamo, od fantastične igre protiv K.K. Žarkovo prošli vikend do očajne igre za samo nedelju dana. Ima i pozitivnih stvari kao što smo uspeli da razigramo neke igrače rođene 1998. godine koji i sledeće godine imaju pravo da igraju za pionirsku selekciju, a tu se pre svih misli na Popović Strahinju. Određenu dozu talenta pokazuje i Jovanović Dušan igrač rođen 1998. godine, ukoliko nastavi da trenira vredno sledeću sezoni bi mogao da ima dosta bolje statističke parametre... Ostaje nam da treniramo dobro i preostale 3 utakmice uspemo da popravimo koliko-toliko utisak kada je ova selekcija u pitanju...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Cerak 2 53 - 56
(11-08, 12-09, 14-13, 10-17, 06-09)

Poeni: Preradović Boško: 14, Jovanović Nikola 12, Popović Strahinja: 9, Milenković Miloš: 6, Jovanović Dušan: 4, Milišić Božo: 4, Dimić Miloš: 3, Antić Ognjen: 1.

_____________________________________________________

KADETI:

Slobodni ovo kolo.:: PODELJENE NAGRADE IGRAČIMA IZ KLUPSKE NAGRADNE IGRE.22.03.2012
U toku ove sedmice podeljene su nagrade igračima koji su imali sreće da budu izvučeni u klupskoj nagradnoj igri. Da podsetimo, prvu nagradu (patike) je osvojio Zečević Novak, drugu nagradu (klupsku trenerku) je osvojio Marić Nikola, treću nagradu (2 klupska duksa) su osvojili Janković Nemanja i Dimić Savo, četvrta nagrada je bila 10 klupskih majica i peta nagrada su bile klupske trakice za mobilne telefone i ključeve... Srećnim dobitnicima čestitamo, a ostalim igračima i igračicama želimo više sreće u sledećoj nagradnoj igri.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.