Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 12. I 13.05.2018. 08.05.2018
MLAĐI PIONIRI 1 (1/16 Regionalne lige - 1. kolo):

U 1. kolu 1/16 finala regionalne lige, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Zemun Fitofarmacija 5 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 12.05.2018. godine u Zemunu (Nova Galenika) u sali O.Š. Mihajlo Pupin u ul. Emilije Jakšić br. 31a sa početkom u 13:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:15h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (1/16 regionalne lige - 2. kolo):

U 2. revanš kolu 1/16 finala regionalne lige, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Zemun Fitofarmacija 5 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 13.05.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 2. revanš kolu 1/8 finala II lige, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beostajl iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 13.05.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

KADETI:

U 2. revanš kolu 1/16 finala regionalne lige, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom Š.K.K. Zvezdara iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 12.05.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Pavle Savić u ul. Koste Nađa br. 25 sa početkom u 18:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:30h.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZI PIONIRA 1 I KADETA.08.05.2018
MLAĐI PIONIRI 1:

U poslednjem 14. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Ras 5 iz Beograda i pobedila kvalitetnog protivnika rezultatom 52 - 22. Utakmica nije imala rezultatski značaj za nas obzirom da smo ranije obezbedili prvu poziciju u grupi i nastavak takmičenja za prvaka Beograda u okviru regionalne lige, ali je i te kako imala značaj u psihološkom smislu obzirom da nam je ovo bila poslednja utakmica regularnog dela takmičenja i da su sve ostale utakmice eliminacione pa je jako bitno u dobrom raspoloženju i pobedničkom mentalitetu sačekati te utakmice. Drugo, jedina ekipa od koje smo izgubili ove sezone u regionalnoj ligi je bila upravo K.K. Ras 5 pa smo želeli da odigramo jako i probamo da ih pobedimo i pokažemo da smo zasluženo na 1. mestu u grupi što smo i uspeli. Što se tiče same utakmice, dosta smo dobro odigrali utakmicu, bili skoncentrisani većim delom i u fazi odbrane i napada, ispoštovali smo sve dogovore pre početka utakmice. I protivnik je dosta bio oslabljen neigranjem njihovog najboljeg igrača što nam je u dobroj meri olakšalo posao na ovoj utakmici. Ono čime možemo biti zadovoljni i elemenat u kojem se vidi napredak u odnosu na prethodne utakmice je kolektivna odbrana što nas raduje pred nastupajuće utakmice u kojima će sigurno to biti ključni elemenat. Raduje nas takođe i dobra igra u poslednje vreme Nešić Vukana, koji pored kapitena Pantića pokazuje da se na njega može računati ozbiljno kada su u pitanju i starije selekcije. Pored dobrog trčanja, tranzicija lopte je takođe bila dobra na ovoj utakmici što je rezultiralo sa dosta laganih poena što je model igre koji želimo da forsiramo i negujemo uz pomenutu dobro odigranu odbranu. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na svemu prikazanom kako na ovoj utakmici, tako i na svemu u dosadašenjem delu sezonu. Bez ikakvog pritiska i imperativa pobede, potrudićemo se i dati sve od sebe da nam sezona traje što duže. Slede nam 2 utakmice u 1/16 finala za prvaka Beograda, a protivnika ćemo dobiti u narednim danima i probati da pružimo maksimum na te dve utakmice...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ras 5 52 - 22
(13-03, 16-08, 09-07, 14-04)

Poeni: Vukan Nešić: 23, Danilo Pantić: 14, Nikola Šuša: 5, Aleksandar Bajkić: 4, Vukašin Dvoštanski: 2, Petar Krstić: 2, Vladimir Milić: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U prvoj utakmici 1/8 finala naša ekipa poražena je od ekipe KK Beostyle. Odigrali smo vrlo slabu utakmicu, delovalo je da smo glavom totalno van igre. Orva četvrtina je protekla vrlo mučno, kada je naš napad u pitanju, u drugoj se agonija nastavila, ali je tada protivnik zaigrao mnogo bolje i razlika odlazi na -16 na kraju prvog poluvremena. Bitno je napomenuti da je protivnik na terenu radio šta je hteo i sve je prolazilo. Ofanzivni skokovi su nam veliki problem koji nikako ne uspevamo da rešimo ove sezone, pa nam protivnici postižu poene iz drugih, trećih, četvrtih naleta u istom napadu. U prvom poluvremenu naša ekipa postiže 24 poena i to govori o načinu na koji smo igrali utakmicu. . Treću četvrtinu otvaramo dosta bolje. Defanzivno delujemo dosta čvršće, uspevamo da osiguramo defanzivni skok i to se apsolutno odražava na rezultat i odnos snaga na terenu. U jednom trenutku naša ekipa prilazi na samo 3 poena zaostatka, a u poslednju četvrtinu ulazimo sa 4 poena zaostatka. U četvrtoj četvrtini naša ekipa ponovo staje i protivnik takvu situaciju kažnjava, te odlazi na 12 do kraja utakmice. Možda će zvučati apsurdno, ali je ovo odličan rezultat za nas kada se pogleda utakmica u celosti, kao i partija koju smo pružili. Protivnik je bio energičniji, sa jasnom idejom kako treba igrati i na koji način će nas zaustaviti. Naša ekipa je bila nemarna, previše ležerna i opterećena razmišljanjem o sledećem protivniku. Sada nas očekuje veoma težak zadatak kod kuće, da pokušamo da dostignemo razliku od 12 poena i plasiramo se u nastavak takmičenja. Ukoliko se naši dečaci pojave na utakmici u stanju u kakvom smo bili ranije u toku sezone, nemamo dilemu da se ova razlika može stići i prestići.

Rezultat utakmice: K.K. Beostajl - K.K. BB Basket 63 - 51
(14-11, 26-13, 07-19, 16-09)

Poeni: Vojin Đorđević: 15, Petar Jaćimović: 10, Stefan Vuičić: 10, Ognjen Luković: 8, Pavle Aljošević: 5, Ognjen Gavrilović: 3.

___________________________________________________

KADETI:

Kadetska selekcija je poražena od odlične ekipe ŠKK Zvezdara u prvoj utakmici 1/16 finala Regionalne lige. Jako slabo smo otvorili utakmicu, bez energije, plašljivo, totalno nekarakteristično za našu ekipu. U ovoj fazi takmičenja, protiv ovako dobrog protivnika, takve greške se ne praštaju, pa je čitavo prvo poluvreme protieklo u apsolutnoj dominaciji protivničke ekipe. Previše poena smo primili iz vrlo jednostavne akcije čeonog auta, kao i kontranapada, što je apsolutno nedopustivo. U jednom trenutku je delovalo da će razlika otići na 30 u korist protivnika, međutim naša ekipa se oporavlja u drugom poluvremenu i počinje da izgleda kao ekipa koja jeste. Dosta smo čvršći bili u odbrani, nismo dozvolili protivniku lake poene u tranziciji i u tom periodu smo bili ravnopravni kada je igra u pitanju. Poslednju četvrtinu naša ekipa dobija sa 4 poena razlike i celokupna koš razlika drugog poluvremena iznosi 1 za nas, što govori na koji način smo odigrali prvo poluvreme ove utakmice. Svkako je ovo apsolutno zaslužena pobeda protivničke ekipe i velika škola za naše igrače, koji će i sledeće godine imati pravo nastupa u kadetskom uzrastu. U revanš utakmici, kao i u svakoj do sad, trudićemo se da pružimo što bolju partiju, dok će nam rezultat biti u drugom planu. Model igre iz drugog poluvremena želimo da prenesemo na čitavu utakmicu.


Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - Š.K.K. Zvezdara 61 - 78
(12-21, 16-25, 16-19, 17-13)

Poeni: Filip Ilić: 16, Matija Macura: 13, Uroš Vasilić: 13, Nikola Živković: 10, Andrija Martinović: 6, Aleksa Macura: 2, Aleksa Jovanović: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 05. I 06.05.2018.02.05.2018
MLAĐI PIONIRI 1:

U posledenjem 14. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras 5 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 06.05.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 13:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 1. kolu baraža 1/8 finala II lige, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beostajl iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 06.05.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Braća Jerković u ul Stjepana Supanca br. 15 sa početkom u 18:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:40h.

_____________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu baraža 1/16 finala regionalne lige, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom Š.K.K. Zvezdara iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 06.05.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1, MLAĐIH PIONIRA 2, PIONIRA 1 I KADETA, PORAZI PIONIRA 2 I KADETKINJA.02.05.2018
Pioniri K.K. BB Basket - K.K. Beko, 28.04.2018.PIONIRI 1:

U poslednjem kolu grupne faze takmičenja, u utakmici protiv ekipe K.K. Beko koja je direktno odlučivala plasman od 4. do 6. mesta u grupi, naša ekipa je slavila i time obezbedila prednost domaćeg terena u nastavku takmičenja. Utakmica je bila veoma napeta do samog kraja, iako rezultat ne ide toj činjenici u prilog. Otvorili smo dobro, čitavu prvu četvrtinu smo delovali jako dobro u napadu, a u odbrani smo delovali kao da se još uvek tražimo. Nedovoljna agresivnost na igraču sa loptom koštala nas je nekih nepotrebno primljenih koševa u tom periodu igre. Takva situacija je pogotovo pogodovala protivničkoj ekipi u drugoj četvrtini, kada smo primili čak 25 poena. Usled skraćene rotacije, koja nam je pored redovnosti i najveća boljka ove sezone, stigao nas je malo i umor pred pauzu za poluvreme, pa su naši igrači pravili početničke greške u poslednjih nekoliko minuta igre. U trećoj četvrtini postajemo ekipa koja želimo da budemo čitave sezone, pa smo u odbrani bili dosta agresivniji, ali smo taj deo pametno odigrali, bez izlaska iz bonusa. Dozvolili smo u trećoj četvrtini 11 poena i time stekli prednost koju smo povećavali do kraja utakmice. Dobra odbrana otvorila nam je prostora za bržu igru, što je naš zaštitni znak ove godine. U tranziciji smo se dobro snalazili, igrači su odlično poštovali principe trčanja u kontra napadu, pa je konverzija napada u poene bila na poprilično visokom nivou. Do kraja utakmice imali smo manjih oscilacija, ali bez uticaja na rezultat. Vredi napomenuti da je ovo bila utakmica u kojoj smo se najbolje adaptirali na protivnički presing ove sezone. Bili smo strpljivi u rešavanju situacija koje nam je protivnik nametao, bilo po celom terenu, ili u prednjem polju. Naša ekipa završila je takmičenje na četvrtom mestu u grupi od 12 ekipa, sa odnosom pobeda i poraza 13-9, uz koš razliku 86. Već za vikend naša ekipa gostuje ekipi KK Beostyle u 1/8 finala baraža II lige, gde ćemo se truditi da nastavimo trend pozitivne igre i obezbedimo što bolji rezultat za revanš utakmicu koju igramo kod kuće nedelju dana kasnije.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beko 82 - 64
(23-15, 18-25, 24-11, 17-13)

Poeni: Vojin Đorđević: 26, Aleksa Despotović: 16, Pavle Aljošević: 14, Stefan Vuičić: 10, Ognjen Luković: 8, Petar Jaćimović: 6, Uroš Najić: 2.

__________________________________________________

KADETI:

U poslednjoj utakmici grupne faze takmičenja Regionalne lige naša kadetska ekipa je izašla kao pobednik u utakmici sa ekipom K.K. NOvi Beograd 7 i taj deo takmičenja završili smo na 5. mestu u grupi, sa odnosom pobeda i poraza 10 na prema 8. Prvu utakmicu koju smo odigrali protiv ove ekipe izgubili smo kod kuće sa pola koša razlike i ovo je bila idealna prilika da se pokažemo u dosta boljem svetlu protiv neugodnog protivnika. Utakmicu smo otvorili konfuzno i bez prave energije, koja nas je krasila prethodnog vikenda. Mučili smo se čitavo prvo poluvreme sa poentiranjem, a rotacije u odbrani nikako nismo uspeli da dovedemo na nivo na koji želimo. Drugo poluvreme donosi potrebnu kontrolu nad utakmicom i rezultatom. U četvrtoj četvrtini postajemo ekipa koja želimo da budemo uvek, pa u toj četvrtini materijalizujemo sve dobre delove igre koje smo prikazali u tom periodu. Odlično smo trčali kontra napad, takođe, dobro smo branili tranziciju, a odbrana koju smo odigrali tada nas je dovela do nekih lakih poena koje smo postigli. U toj poslednjoj četvrtini naša ekipa je postigla 25 poena, a primila tek 6 i to je realan pokazatelja stanja u tom periodu igre. Iako rezultat ne deluje tako, ali ovo je bila teško izvojevana pobeda. Bitno je napomenuti da su svi igrači imali doprinos na ovoj utakmici i to je nešto što nas raduje i čemu se nadamo da će se nastaviti i u utakmicama koje nam dolaze. Kadetska ekipa je uspela da se plasira za nastavak takmičenja, pa ćemo čekati ime protivnika u 1/16 finala Regionalne lige u danima koji dolaze. Takođe ovo vreme ćemo iskoristiti za oporavak od povreda koje nas muče već neko vreme, pa se nadamo da ćemo potpuno zdravi i spremni dočekati baraž.

Rezultat utakmice: K.K. Novi Beograd 7 - K.K. BB Basket 41 - 60
(09-19, 16-14, 08-13, 06-25)

Poeni: Nikola Živković: 14, Filip Ilić: 12, Uroš Vasilić: 11, Matija Macura: 8, Andrija Martinović: 6, Aleksa Jovanović: 5, Pavle Čokić: 4.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa neugodnom drugom ekipom Š.K.K. Zvezdara iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 44 - 24. Počeli smo loše ovu utakmicu i u fazi napada i odbrane. Nismo se najbolje snašli na agresivnu odbranu protivnika što je rezultiralo sa dosta izgubljenih lopti. Definazivni skok nam je loše funkcionisao pa se dešavalo da protivnik pogađa šuteve iz drugog pa i trećeg napada. Odbrana na igraču sa loptom je takođe u tom periodu bila jako loša pa je protivnik iz otvorenih i nebranjenih šuteva pogađao, te otuda i prednost na strani protivnika na kraju prve četvrtine. Druga petorka u pasareli je dosta bolje odigrala, agresivnije u odbrani, bolja tranzicija lopte je bila, bolji procenat šuta... pa je shodno tome i rezultat na poluvremenu bio u korist naše ekipe. U nastavku utakmice su naši dečaci odigrali dosta agresivnije i bolje, nismo dozvoljavali protivniku otvorene šuteve, igrali dosta brže što je rezultiralo sa dosta laganih poena iz kontra napada. Kretnje posle prekida igre, kada se lopta izvodila iz auta su dosta dobro funkcionisale pa smo dosta koševa postigli iz takvih situacija što je na kraju rezultiralo ubedljivom pobedom. Ostalo je još jedno kolo do kraja prvog dela prvenstva, posle čega se nastavlja po kup sistemu tj eliminaciona faza takmičenja. Naša ekipa se u tu fazu takmičenja plasirala sa prve pozicije u grupi, i kao i uvek potrudićemo se da doguramo što dalje u prvenstvu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Š.K.K. Zvezdara - K.K. BB Basket 24 - 44
(12-09, 02-11, 08-12, 02-12)

Poeni: Vukan Nešić: 19, Nikola Šuša: 9, Petar Luković: 4, Danilo Pantić: 4, Petar Ivanović: 4, Aleksandar Senić: 3, Aleksandar Bajkić: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U poslednjem kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipo K.K. Vizura 5 iz Zemuna i uspela da pobedi rezultatom 64 - 45. Nismo počeli dobro utakmicu, dozvolili smo protivniku kojeg smo pobedili u gostima da se razigra, i verovatno usled potcenjivanja nismo pružili igru na željenom nivou. protivnik se borio, trčao, pogađao neke teške šuteve što je rezultiralo njihovim vođstvom na kraju 1 četvrtine (11-15). Druga petorka u pasareli je odigrala dosta bolje i agresivnije i pokazala da smo u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od protivnika koji je dosta mlađa ekipa. Do kraja utakmice smo uspeli da rezultatski dobijemo i ostale dve četvrtine i na kraju ubedljivo pobedimo u poslednjoj prvenstvenoj utakmici u ovoj sezoni pred domaćom publikom. Sve čestitke svim akterima ove utakmice, iako početnici, moglo se videti dosta lepih košarkaških poteza. Naša ekipa je ove sezone bila sastavljena od mlađih dečaka koji i sledeće sezone imaju pravo nastupa u kategoriji mlađih pionira i očekujemo da sledeće sezone ubiremo plodove rada i igranja utakmica iz ove. Ekipa je dosta napredovala kao i pojedinci što je i bio primarni cilj na početku sezone. Ekipa je završila takmičenje na 5. mestu odukupno 7 ekipa koliko je bilo u regionalnoj ligi u kojoj smo učestvovali. Izuzetno smo zadovoljni svim prikazanim kada je ova selekcija u pitanju u ovoj takmičarskoj sezoni. U narednom periodu ćemo detaljnije analizirati sezonu. Sve čestitke dečacima na svemu prikazanom, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Vizura 5 64 - 45
(11-15, 23-05, 17-15, 13-10)

Poeni: Mihajlo Jerinić: 16, Ilija Cvejić: 13, Pavle Ivković: 12, Dušan Tomić: 10, Tomislav Đorđević: 6, Danilo Radenović: 3, Petar Stevanović: 2, Andrija Radošević: 2.

___________________________________________________

KADETKINJE:

U poslednjoj utakmici ove sezone, naša ženska kadetska selekcija savladana je od kvalitetne i mlađe ekipe KK Art basket. Krenuli smo dosta loše, mada se ni protivnik nije proslavio u uvodnim trenucima meča. U odbrani smo bili veoma loši, agresivnost na lopti nije postojala, blokade od lopte koje je protivnička ekipa pravila bile su ekstremno efektne. Usled velikog broja preuzimanja često smo gubili iz vida koja igračica je čija odgovornost, pa se često događalo da protivnici dođu do kritičnih pozicija na terenu veoma lako i taj trend je bio konstantan do kraja utakmice. Takiva situacija na terenu dovela je do velikog broja faulova i problema sa rotacijom igrača. Uprkos svemu viđenom, naša ekipa ima rezultatski priključak i praktično još uvek egal utakmicu u rukama. Manjak agresije nam se obija o glavu u drugoj četvrtini kada protivnička ekipa pravi razliku koju će postepeno uvećavati do kraja utakmice. Naše devojke su se trudile da se vrate u utakmicu, ali je protivnik iskusno kontrolisao ostatak meča. Istina, u drugom poluvremenu smo krenuli dosta bolje, došli do nekih poseda koje nam je obezbedila dobra odbrana, međutim ,sada smo imali problema sa tranzicijom i pretvaranjem odbrane u napad. Nikako nismo uspevali da osiguramo prvi pas, pa je veliki broj izgubljenih lopti kumovao tome što nismo uspeli ozbiljnije da zapretimo protivniku u nastavku utakmice. Protivnik utakmicu uvodi u mirnu završnicu i rutinski završava ovaj meč. Naša ekipa je mogla da se pokaže u boljem svetlu, pogotovo kada se uzme u obzir momenat u kom smo nastupili. Sve u svemu, opšti utisak je da je indolentnost naše ekipe glavni uzročnik ovog poraza. Sezonu tako završavamo sa odnosom 11 pobeda na prema 11 poraza i već u sledećih nekoliko treninga počeće se sa pripremom i planiranjem sledeće sezone.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Art Basket - Ž.K.K. BB Basket 57 - 42
(15-14, 20-09, 12-05, 10-12)

Poeni: Marija Drča: 9, Jelena Janković: 9, Katarina Stanojević: 5, Nina Ristić: 5, Ljubica Lazić: 4, Milica Stanojević: 4, Milena Stevanović: 4, Anđela Petrović: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U poslednjem 22. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom O.K.K. Beograd i ubedljivo poražena rezultatom 55 - 29. Bila je ovo utakmica začelja tabele između ekipa koje su se borile da ne budu poslednje u grupi. Nismo uspeli da pobedimo ekipu koju smo u prvom delu prvenstva na domaćem terenu ubedljivo savladali i na taj način sezonu završili na poslednjem mestu u grupi regionalne lige. Što se tiče same utakmice, sasvim zaslužena pobeda protivnika koji je mnogo više želeo pobedu, pokazao na terenu mnogo više, borili se... i na kraju zasluženo pobedili. Mi smo od samog starta utakmice bili melanholični, bezvoljni, jako loše trčali, nismo ni jednim gestom i postupkom na terenu pokazali da želimo da igramo, borimo se i nadmećemo, da pružimo maksimum... dok je protivnik bio suprotno od toga. Nadigrali su nas u svim elemntima košarkaške igre sa mnogo boljim procentima šuta sa svih pozicija i rezultat toga je ubedljiv poraz... Mi smo ovom utakmicom zvanično završili takmičarsku sezonu kada je ova selekcija u pitanju, pa nam ostaje da u narednom periodu analiziramo sezonu. Ono što je sigurno da pred ovu ekipu nije bio postavljen kao imperativ rezultat obzirom da su mlađi, ali je sigurno da nismo očekivali ni ovakav rezultat. Ova ekipa će u sledećoj sezoni predstavljati prvu pionirsku selekciju kluba, i ono što moramo da uradimo ako želimo bolji rezultat sledeće sezone od poslednjeg mesta u regionalnoj ligi (a sigurno želimo), to je krvav rad na treninzima preko leta. Samo na taj način mžemo očekivati napredak pojedinaca i ekipe...

Rezultat utakmice: O.K.K. Beograd - K.K. BB Basket 55 - 29
(19-06, 10-12, 17-01, 09-10)

Poeni: Luka Živadinović: 7, Nikola Marić:6, Sava Milovanović: 6, Filip Cvetanović: 5, Filip Stojković: 2, Vukašin Pavlović: 2, Andrija Stojanović: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 28. I 29.04.2018.24.04.2018
MLAĐE PIONIRKE:

Završile takmičenje u okviru kvalitetne lige na 8. mestu od ukupno 10 ekipa, sa skorom od 4 pobede i 10 poraza. Analizu sezone ćemo uraditi uskoro.

_____________________________________________________

KADETKINJE:

U poslednjem kolu kadetske lige za devojčice, naša ekipa igra utakmicu sa odličnom ekipom Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 30.04.2018. godine u Beogradu u sali Starog Dif-a u ul. Deligradska br. 27 sa početkom u 21:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:45h.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa drugom ekipom Š.K.K. Zvezdara iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 28.04.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Pavle Savić u ul. Koste nađa br. 25 sa početkom u 12:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:10h.

__________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa petom ekipom K.K. Vizura iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 28.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:50h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

__________________________________________________

PIONIRI 1:

U poslednjem 22. kolu II lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beko iz Beograda (Kotež). Utakmica se igra u subotu 28.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U poslednjem 22. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom O.K.K. Beograd. Utakmica se igra u nedelju 29.04.2018. godine u Beogradu u Hali Radivoj Korać u ul. Zdravka Čelara br. 12 sa početkom u 11:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:45h.

___________________________________________________

KADETI:

U poslednjem 22. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Novi Beograd 7. Utakmica se igra u četvrtak 26.04.2018. godine u Beogradu u sali 10. Gimnazije u ul. Proleterske Solidarnosti br. 1a sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:45h.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRKI, KADETKINJA I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.24.04.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U poslednjem odigranom kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su se sastale sa vršnjakinjama iz ekipe Ž.K.K. Novi Beograd 7 i u neizvesnoj utakmici začelja tabele uspele da pobede rezultatom 36 - 29. Utakmica nije imala takmičarski značaj u smislu plasmana na završni turnir obzirom da se znalo koje su se ekipe plasirale, ali obzirom da su naše igračice početnice i prva sezona treniranja i takmičenja, svaka pobeda nam je jako bitna, a posebno ova u psihološkom smislu. Obe ekipe su nervozno počele utakmicu što dovoljno govori i rezultat prve četvrtine (04 - 03). U sličnom ritmu je protekla i druga četvrtina, što zbog nervoze što zbog trenutnog košarkaškog kvaliteta obe ekipe koji je dosta nizak što je i razumljivo obzirom da su igračice početnice, rezultat je bio 11 - 11. Ekipe su se smenjivale u vođstvu tokom tri četvrtine, protivnik je u poslednju četvrtinu ušao sa prednošću od tri poena što je velika razlika kada se uzme ukupan broj postignutih poena i poteškoće u postizanju istih, pa su samim tim i sa blagom psihološkom prednošću počele poslednju četvrtinu. Mi smo zaigrali dosta bolje napadački u toj četvrtini što govori podatak da smo uspeli postići 18 poena, a toliko smo ukupno dali u prve tri četvrtine. Popravili smo dosta trčanje, bila je dobra tranzicija lopte pa smo uspeli da postignemo dosta laganih poena. U pozicionom napadu smo pogodili šuteve preko naše visoke igračice Mitrović koje nismo uspevali u prve tri četvrtine da pogodimo. Odbrana, posebno kolektivna je dosta bolje funkcionisala u poslednjoj četvtini utakmice što je direktno pored dobrog napada i odredilo pobednika ove utakmice. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračicama na pobedi i napretku koji su pokazale ove sezone, bravo tigrovi... Ovom utakmicom smo stavili tačku na takmičarsku sezonu 2017/2018 i sada nam ostaje da pre svega redovnim dolascima na treninge, a posle toga kvalitetnim radom na treninzima probamo da ispravimo nedostatke koje imamo i što spremniji dočekamo narednu takmičarsku sezonu koja počinje u septembru mesecu... U narednom periodu ćemo uraditi analizu sezone, ali generalno smo zadovoljni uzimajući u obzir sve činjenice kada je ova selekcija u pitanju...

Rezultat utakmice: Ž.K.K.Novi Beograd 7 - Ž.K.K. BB Basket 29 - 36
(04-03, 07-08, 10-07, 08-18)

Poeni: Lena Mitrović: 19, Milica Andrejić: 12, Milica Živanović: 3, Nikolina Milenković: 2.

___________________________________________________

KADETKINJE (Redovno 19. kolo):

U pretposlednjem odigranom kolu kadetske kvalitetne lige za devojčice (dva kola smo unapred odigrali), naša ekipa se sastala sa ekipom Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda i kao i u prvoj utakmici sa istim protivnikom ubedljivo pobedila rezultatom 87 - 42. Naša kadetska selekcija je u drugom delu prvenstva pokazala veliki napredak u svakom smislu što je direktno rezultat kvalitetnog rada na treninzima. Sve utakmice koje smo odigrali su ili pobeđene ili izgubljene na jednu loptu i to od protivnika čija su imena mnogo zvučnija od našeg u svetu ženske košarke kao što su Ž.K.K. Crvena Zvezda (70 - 72), Ž.K.K.Girl Basket (52 - 46). Sa skorom od 6 pobeda i 2 poraza u drugom delu prvenstva, naša ženska kadetska selekcija je pokazala da joj je mesto u vrhu i u društvu najkvalitetnijih ekipa beogradskog regiona. Ostaje žal što takva pristup nije bio od početka sezone jer bismo sada sigurno bili jedna od ekipa učesnica finalnog kadetskog turnira. Ostaje nam da izvučemo pouke iz ove sezone i u sledeću uđemo sa dosta više energije i voljnog momenta od samog početka... Što se tiče ove utakmice, ubedljiva i zaslužena pobeda naše ekipe, protivnik je nadigran u svim košarkaškim elementima i već posle prve četvrtine se znao pobednik samo je bilo pitanje konačnog rezultata. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na svemu prikazanom kako na ovoj utakmici tako i na prthodnih 8-9 utakmica (drugi deo sezone), bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Ras 2 87 - 42
(23-11, 23-09, 20-15, 21-08)

Poeni: Dunja Ilić: 26, Nina Ristić: 16, Jelena Janković: 12, Marija Drča: 9, Anđela Petrović: 8, Milena Stevanović: 8, Milica Stojanović: 4, Sanja Ilić: 2, Katarina Stanojević: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Beostajl 2 iz beograda i uspela ubedljivo da pobedi rezultatom 83 - 23. Ekipa protivnika je sastavljena od dečaka početnika i 2-3 godine mlađih tako da su na početku nekog košarkaškog razvoja i vreme radi za njih. Mi smo u ovom trenutku dosta kvalitetnija ekipa što smo pokazali i na terenu. Uspeli smo da protivnika nadigramo u svim elementima košarkaške igre tako da pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Ostaju nam još dva kola do kraja regularnog dela prvenstva, a ovom pobedom se naša ekipa i teoretski plasirala u narednu fazu takmičenja među 32 ekipe u okviru regionalnelige KSB-a sa prve pozicije u grupi što je dobar rezultat i uspeh obzirom da smo sezonu loše počeli kroz kvalifikacije za kvalitetnu ligu. Prilično redovnim dolascima na treninge i kvalitetnim radom na treninzima ekipa je napredovala i izborila dobar rezultat. Trudićemo se da što dalje doguramo u nastavku prvenstva jer svaka nova utakmica je i prilika za igrače da napreduju i pokažu štaznaju što im je i dodatna motivacija. čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na svemu postignutom kako na ovoj utakmici tako i na dosadašnjem učinku u okviru regionalne lige, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beostajl 2 83 - 23
(26-02, 20-05, 23-12, 16-03)

Poeni: Vukan Nešić: 18, Danilo Pantić: 18, Aleksandar Senić: 12, Petar Luković: 11, Nikola Živković: 6, Viktor Milojević: 6, Petar Ivanović: 4, Aleksandar Bajkić: 4, Vladimir Milić: 2, Ognjen Marković: 2, Nikola Šuša: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 1 (Redovno 21. kolo)

Prva pionirska selekcija poražena je u utakmici protiv odlične ekipe KK Dinamik, iako je rezultat mogao otići vrlo lako u našu korist. Naša ekipa je u velikim problemima kada je redovnost na treninzima u pitanju, 3 nedelje ova ekipa se nije pojavila na treninzima u sastavu u kom smo bili na ovoj utakmici. Otvorili smo utakmici očekivano, jako loše. Bojažljivo, bez energije, bez sigurnosti, što je protivnik odmah iskoristio i napravio značajnu rezultatsku prednost. U prvoj četvrtini naša ekipa je postigla samo 3 poena, a sva tri poena su došla sa linije slobodnih bacanja, prema tome, nismo uspeli da postignemo koš iz igre u prvih 10 minuta utakmice. Druga četvrtina je protekla u sličnom ritmu, nikako nismo uspevali da se pronađemo u napadu, pa na poluvreme odlazimo sa 21 poenom zaostatka. Delovalo je da će naša ekipa biti ubedljivo savladana, iako kvalitet sastava uopšte nije drastičan kako je rezultat pokazivao, već je ovo sve bio rezultat neutreniranosti. Drugo poluvreme otvaramo znatno bolje, protivnik je delovao kao da se opustio, a mi smo počeli da pogađamo šuteve koje kroz čitavu utakmicu nismo. Postepeno smo smanjivali razliku, pa smo na kraju treće četvrtine bili u zaostatku samo 5 poena. U trećoj četvrtini protivnicima smo dozvolili samo 7 poena, dok smo mi postigli 23. Četvrta četvrtina kreće u sličnom ritmu, na 4 minuta pred kraj utakmice naša ekipa je imala 2 poena prednosti i potpuno preokrenula utakmicu u našu korist. Ključan događaj na utakmici dogodio se na 1:15 do kraja utakmice. Bili smo 2 poena u zaostatku u tom trenutku, naša ekipa je izašla iz tajm auta i sigurnim dodavanjem trebalo je obezbediti posed nakon koga ćemo poentirati i uvesti utakmicu u neizvesnu egal završnicu. Međutim, grešimo u vrlo jednostavnom dodavanju, protivnik krade loptu i time praktično stavlja tačku na ovu utakmicu, obzirom da do kraja nismo uspeli da postignemo koš. KK Dinamik je veliko ime srpske košarke i ostaje veliki žal za ovim utakmicama koje nismo uspeli da odigramo na željenom nivou. Podsećanja radi, u prvoj utakmici smo imali 2 poena prednosti na 1,5 sekundi do kraja utakmice, pa smo i to uspeli da prokockamo, dok smo na drugu utakmicu došli potpuno nespremni i uprkos tome, opet, imali šansu da pobedimo. Nadamo se da će ovo biti škola našim igračima, koji trening ne smatraju bitnim delom takmičarskog procesa. Šanse su propuštene isključivo našom krivicom, a kada se odnos bude promenio možemo se nadati i pozitivnim rezultatima.

Rezultat utakmice: K.K. Dinamik - K.K. BB Basket 62 - 57
(16-03, 20-12, 07-23, 19-16)

Poeni: Vojin Đorđević: 23, Aleksa Despotović: 11, Stefan Vuičić: 10, Pavle Aljošević: 4, Petar Jaćimović: 2, Uroš Najić: 2, Ognjen Luković: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 1 (Zaostalo 20. kolo):

Prva pionirska selekcija poražena je i drugi put u 3 dana, uz verovatno najgoru igru ove sezone. Ekipa Crvene Zvezde sastavljena od momaka 2004. godište savladala je našu ekipu sa samo 6 poena razlike, a moglo je biti i mnogo više. Krenuli smo jako loše, bojažljivo, bez prave želje za bilo čim. Individualna odbrana nam je bila katastrofalna čitavu utakmicu, imali smo velikih problema sa zalaganjem i tek na momente smo uspeli da se konsolidujemo i odigramo kako treba. Protivnik je propuštao prilike, promašivao zicere, ali bio agresivan i kroz čitavu utakmicu nas je apsolutno nadigrao, u svim segmentima košarkaške igre. Ipak, kad god je delovalo da će se protivnik odlepiti na nedostižnu razliku, mi smo uspeli da pogodimo vrlo težak šut i time se vratimo rezultatski. U poslednju četvrtinu utakmice ulazimo sa zaostatkom od 3 poena, zahvaljujući trojci koju postižemo u poslednjim sekundama treće četvrtine, sa velike udaljenosti, rezutat u tom trenutku je bio 39-36. U četvrtoj četvrtini smo se mučili sa rešenjima u napadu, dok smo u defanzivnom delu delovali tek malo bolje. Moramo napomenuti da smo kroz čitavu utakmicu, pa i u poslednjoj četvrtini imali ogromnih problema na skoku. Protivnik je bio agresivan i svaka lopta koja nam nije upala u ruke, završila je kod njih. Ipak, uspevali smo rezultatski da se održavamo u igri, praktično u četvrtoj četvrtini smo morali da prestanemo da razmišljamo o pobedi, već da se trudimo da očuvamo 7 poena prednosti koje smo nosili iz prve odigrane utakmice. Na 20 sekundi do kraja utakmice, naša ekipa je bila u zaostatku 6 poena i do kraja utakmice smo šutnuli 4 slobodna bacanja, od kojih nismo pogodili ni jedno, a svaki put smo na drugom prestupili, pa smo protivniku činili uslugu, jer je vreme stajalo. Takođe u poslednjih par sekundi pravimo kardinalnu grešku u odbrani, koju protivnik tek pukom srećom nije iskoristio. Sve u svemu, mi moramo biti izuzetno zadovoljni rezultatom ove utakmice. Ipak, forma u kojoj se naša ekipa nalazi je pravo ogledalo redovnosti na treninzima i veliki je problem to što se naša ekipa na kraju sezone nalazi u najgoroj formi čitave godine. Do kraja regularnog dela nas očekuje još jedna utakmica, koja nam je izuzetno bitna za plasman u grupi koji će nam obezbediti pogodniji žreb u nastavku takmičenja, pa ćemo pokušati da do kraja sezone da se vratimo koliko toliko na prihvatljivi nivo forme.

Rezultat utakmice: K.K. Crvena Zvezda MTS 2 - K.K. BB Basket 51 - 45
(11-12, 13-11, 15-13, 12-09)

Poeni: Vojin Đorđević: 12, Stefan Vuičić: 9, Aleksa Despotović: 8, Petar Jaćimović: 5, Aleksa Mihajlović: 5, Pavle Aljošević: 2, Ognjen Gavrilović: 2, Ognjen Luković: 2.

___________________________________________________

KADETKINJE (Unapred odigrano 21. kolo):

U unapred odigranom 21. kolu kvalitetne kadetske lige za devojčice, naša ekipa je odigrala odličnu utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Crvena Zvezda 2 iz Beograda i u neizvesnoj završnici poražena sa košem razlike, 72 - 70. Da je ekipa u dobroj formi i da pobeda protiv ekipe Ž.K.K. Beko nije bila slučajnost, naša ekipa je pokazala i u ovoj utakmici koju je odigrala hrabro, borbeno, sa velikom željom protiv renomiranog i kluba sa velikim imenom. Počelismo bojažljivo utakmicu i sa velikim respektom prema protivniku što će nas ispostaviće se kasnije i koštati pobede. Kada se protiv takvog protivnika u prvoj četvrtini promaši 4-5 zicera i šutiraju slobodna bacanja 13/1 onda je to u startu veliki hendikep za jednu ekipu. I pored toga, nismo se predavali, igrali smo većim delom utakmice jako i borbeno, ekipe su se smenjivale u vođstvu, celi tokom je bila neizvesnost... U poslednju četvrtinu smo ušli sa 3 poena prednosti. Nismo imali dovoljno koncentracije ni u fazi napada ni u fazi odbrane u odlučujućim trnucima utakmice što je protivnik iskoristio i pobedio zasluženo utakmicu. U poslednjem minutu utakmice imali smo nekoliko šuteva za preokret ali ih nismo pogodili. Sigurno da ostaje žal što nije pobeđen protivnik ovakvog imena i renomea, ali isto tako, kada ekipa odigra utakmicu na način kako su odigrale naše devojčice, borbeno, sa željom, fajterski... onda nema razloga za nezadovoljstvom, naprotiv... Da smo imali ovakav pristup od početka sezone, stanje na tabeli bi sada sigurno bilo sasvim drugačije... I pored toga zadovoljni smo ovom sezonom koja je pri kraju kada je ova selekcija u pitanju. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim devojčicama na svemu prikazanom kako na ovoj utakmici tako i na svemu u drugom delu sezonu, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Crvena Zvezda 2 70 - 72
(16-22, 23-18, 16-12, 15-20)

Poeni: Jelena Janković: 18, Katarina Stanojević: 11, Marija Drča: 9, Nina Ristić: 8, Milena Stevanović: 8, Dunja Ilić: 7, Anđela Petrović: 6, Milica Stojanović: 4.

___________________________________________________

KADETI:

Kadetska selekcija dočekala je odličnu ekipu KK Kolubara LA 2003 i poražena je, čini se, prevelikom razlikom Od samog početka utakmice se videlo da će ovo biti vrlo naporna i neizvesna utakmica. Obe ekipe su delovale dobro na obe strane terena. Možemo biti veoma zadovoljni reakcijom naših igrača nakon poraza od KK Beostyle koji se dogodio usled naše nediscipline i ležernosti. Čitavo prvo pouvreme proteklo je u rezultatskoj klackalici, pa se na pauzu otišlo sa 2 poena zaostatka kada je naša ekipa u pitanju. Drugo poluvreme je proteklo u sličnoj atmosferi, sve do povrede našeg kapitena na oko 4 minuta do kraja treće četvrtine, ekipe su bile u rezultatskom egalu. Svakako je gubitak startnog pleja veliki udarac za bilo koju ekipu, a nama je ta povreda teško pala i sa aspekta rotacije igrača, obzirom da već nekoliko nedelja u nazad igramo sa vrlo ograničenim brojem igrača u rotaciji. U četvrtoj četvrtini je delovalo kao da smo ostali bez daha, pa usled umora nismo uspeli ni da poentiramo onako kako smo poentirali kroz celu utakmicu, a protivnička ekipa se nije zaustavljala i ritmom su slomili naš otpor. Utakmicu mirno privode kraju i naša ekipa biva poražena, ali daleko od toga da smo nezadovoljni viđenim. Videlo se da želimo da pružimo dobru partiju, nije bilo izgubljene lopte za naše igrače, nismo se predavali do poslednje sekunde utakmice i disciplina je ponovo bila na jako visokom nivou. Sve ove činjenice su realne mogućnosti naših igrača kada su koncentrisani na posao koji rade. Čitave sezone smo oscilirali kada su u pitanju performansi na utakmicama, ali kada odigramo dobro, onda to deluje da je na jako visokom nivou i to je nešto na šta smo veoma ponosni. Rad ove selekcije će se nadograđivati postepeno i očekujemo da svaku utakmicu do kraja sezone iskoristimo na kvalitetan način kao sredstvo za napredak i učenje.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Kolubara LA 2003 67 - 79
(19-19, 14-16, 22-23, 12-21)

Poeni: Matija Macura: 18, Vuk Obradović: 18, Nikola Živković: 17, Uroš Vasilić: 5, Aleksa Jovanović: 4, Filip Ilić: 3, Andrija Martinović: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

Druga pionirska selekcija poražena je i drugi put ove sezone od ekipe KK Probasket. Utakmicu smo počeli solidno, ofanzivno smo delovali koncentrisano, iskoristili smo većinu pruženih šansi za poentiranje, dok smo defanzivno bili očajni čitavu utakmicu. Mučili smo se kroz celu utakmicu sa individualnom odbranom ne poštujući utvrđene principe. Bez obzira na probleme u defanzivi na poluvreme smo otišli sa 8 poena prednosti. Na poluvreenu igrači su bili upozoreni na scenario koji nam se dogodio na utakmici protiv ekipe KK Ras, kada smo imali čak 22 poena prednosti u jednom trenutku, pa utakmicu izgubili. Uprkos upozorenjima, priči, apsolutno ista stvar nam se dogodila i na ovoj utakmici. Defanzivno ne postojimo, ofanzivno smo prestali da trčimo, rešenja su nam bila očajna, pa čak i otvorene zicere smo promašivali što je dovelo do još jednog, apsolutno zasluženog i ukupno 17. poraza ove sezone. Protivnička ekipa nas je nadigrala u svakom segmentu košarkaške igre iako je individualni kvalitet bio na strani igrača naše ekipe. To je nešto što ćemo pokušati da ispravimo u narednom periodu, i igrači moraju da shvate da se individualni rad svakog pojedinca ove selekcije mora popraviti.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Probasket 61 - 69
(12-13, 26-17, 10-24, 13-15)

Poeni: Filip Cvetanović: 14, Stefan Simić: 13, Luka Živadinović: 11, Marko Živković: 9, Nikola Marić: 4, Dimitrije Mijailović: 4, Nikola Stojković: 3, Vukašin Pavlović: 2, Veljko Nešić: 1.

__________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa trećom selekcijom K.K. Mladost iz Zemuna i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 55 - 28. Mi smo na ovoj utakmici nastupili u kombinovanom sastavu tj bez igrača rođenih 2007. godine koji su i okosnica tima, tako da smo bili dosta oslabljeni. Nismo odigrali ovu utakmicu na nivou nekih prethodnih pre svega kada je borbenost i voljni momenat u pitanju. Protivnik je dosta više želeo pobedu što ne sme da nam se dešava u budućnosti ako želimo da idemo uzlaznom putanjom. Dosta takozvanih ničijih lopti su pripale protivniku, dosta lopti su nam isčupali iz ruke u borbi za loptu... što je dovoljan pokazatelj o borbenosti i želji koju su imali naši igrači na ovoj utakmici. Protivnik je imao solidnu prednost već na poluvremenu utakmice, ali je utakmica rezultatski okončana u trećoj četvrtini koju je protivnik dobio sa 14 razlike (20-06). U nastavku smo samo uspeli da blago smanjimo prednost protivnika i ublažimo poraz. Ova ekipa je ekipa za koju klub smatra da je perspektivna, oscilacije u igri kod svih su normalne, a pogotovo kod dece početnika, te nas iz tih razloga i ne brine jedna lošija odigrana utakmica. Mišljenja smo da ovu ekipu sačinjavaju dečaci koji imaju kvalitet da u budućnosti igraju košarku na visokom nivou... Da li smo bili u pravu pokazaće vreme. Ostaje na nama trenerima u klubu da ih usmeravamo, a na igračima da vredno rade, zalažu se i dolaze na treninge... Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračima poruka da se trude i na svakoj utakmici pružaju maksimum...

Rezultat utakmice: K.K. Mladost 3 - K.K. BB Basket 2 55 - 28
(08-02, 18-08, 20-06, 08-12)

Poeni: Vukašin Dvoštanski: 10, Đurđe Petrović: 8, Vukan Kojić: 4, Ilija Cvejić: 4, Tomislav Đorđević: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 21. I 22.04.2018.17.04.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U poslednjem kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Novi Beograd 7. Utakmica se igra u petak 20.04.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Đuro Strugar u sa početkom u 20:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:45h.

___________________________________________________

KADETKINJE (redovno 19. kolo):

U 19. redovnom kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:40h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

KADETKINJE (unapred igrano 21. kolo):

U 21. unapred igranom kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Crvena Zvezda 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:15h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

___________________________________________________

KADETI:

U 21. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Kolubara LA 2003 iz Lazarevca. Utakmica se igra u nedelju 22.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:00h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 21. kolu II lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Dinamik iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.04.2018. godine u Beogradu u sali Filozofskog fakulteta u ul. Čika Ljubina br. 20 sa početkom u 10:15h (pre podne). Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 21. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Probasket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Beostajl 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Mladost 3 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 21.04.2018. godine u Zemunu u sali MOC Zmaj u ul. Autoput Beograd - Zagreb br. 18 sa početkom u 10:00h (pre podne). Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:10h.


:: HRISTOS VOSKRESE.06.04.2018
USKRS 2018U ime Sportskog kluba BB Basket - Mladenovac, čestitamo praznik Vaskrsenja Hristovog svim vernicima koji slave po Gregorijanskom kalendaru.


:: 2 POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1, POBEDA PIONIRA 1, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.05.04.2018
PIONIRI 1:

U veoma uzbudljivoj utakmici naša prva pionirska ekipa slavila je protiv odlične ekipe BKK Radnički. Krenuli smo dosta loše, jako smo stegnuti bili, bojažljivi, jednostavno, nismo bili konkretni ni na jednoj strani terena. Nismo smogli hrabrosti da ostvarimo neophodan pritisak na loptu, previše smo se povlačili, pa smo tako praktično protivničkoj ekipi dali krila. Takođe, protivnik je odlična trkačka ekipa, pa ni tu opasnost od kontra napada nismo uspevali da neutrališemo. Najveća razlika na utakmici iznosila je 12 poena i u tim trenucima pretilo je da ćemo utakmicu ispustiti iz ruku i da će protivnik napraviti preveliku razliku. Nakon drugog tajm auta naša ekipa je konačno uspela da se trgne, pa pritisak koji smo ostvarili na protivničke igrače čini da osvojimo nekoliko lopti kojim ćemo se rezultatski potpuno vratiti u utakmicu. Do poluvremena smo prišli na 2 poena razlike, ali mnogo bitnije od toga, imali smo model igre po kom možemo biti uspešni. U trećoj četvrtini je viđen najveći broj poena na utakmici, a ni jedna ekipa nije uspevala da se zadrži u vođstvu, mada je delovalo da smo u blagoj psihološkoj prednosti. Na kraju treće četvrtine, rezultat je iznosio 62 - 62 i u četvrtoj četvrtini naši dečaci pružaju najbolju igru na celoj utakmici, gde smo dobrom odbranom, dobrim kontrolisanjem protivničkog kontra napada, kao i niskog posta uspeli da ostvarimo prednost na našoj polovini, a to kasnije preneli u napad. Pred sam kraj, utakmica je ušla u malu penal završnicu, ali je naša ekipa bila mirne ruke i teško zarađeno vođstvo nismo ispustili. Do kraja ovog dela lige ima još samo 3 kola. Naša ekipa je i teoretski obezbedila prolaz u narednu fazu takmičenja, što jeste uspeh kojim se nećemo zaustaviti. Zbog predstojećih praznika naša ekipa će imati veći broj treninga i više vremena za izazove koji nam predstoje, pa je ovo i svojevrstan apel našim igračima, da ne propuštaju treninge obzirom na to da su nam termini i više nego povoljni, a da su školske obaveze svedene na minimum.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - B.K.K. Radnički 83 - 76
(14-23, 25-18, 23-21, 21-14)

Poeni: Ognjen Gavrilović: 23, Vojin Đorđević: 21, Stefan Vuičić: 20, Ognjen Luković: 10, Aleksa Mihajlović: 5, Pavle Aljošević: 3, Uroš Najić: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (redovno 10. kolo):

U 10. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala derbi utakmicu sa ekipo K.K. As Basket 2 iz Beograda i uspela da pobedi odličnu ekipu rezultatom 60 - 43. Do poslednje četvrtine utakmica je bila veoma napeta i neizvesna. U poslednju četvrtinu se ušlo sa našom prednošću od 2 poena. Do tada smo se dosta mučili i u odbrani, a posebno u napadu što nam dosta škripi u poslednje vreme i forma nam ide silaznom putanjom. Dosta smo statični u napadu, od igrača koji ima loptu se očekuje da preuzme jedini odgovornost i reši protiv 5 igrača odbrane što je nemoguće. Utakmice u kojima smo dosta kvalitetniji protivnici se to ne vidi toliko, ali u utakmicama gde je protivnik sličnog košarkaškog kvaliteta i te kako se vidi i primećuje što nam se odražava na igru i atmosferu u ekipi... Nismo uspevali cele 3 četvrtine da zaustavimo najboljeg protivničkog igrača koji je radio šta je hteo bukvalno. Na žalost svih posetilaca u sali koji su uživali u neizvesnoj košarkaškoj utakmici, najbolji protivnički igrač je doživeo blažu povredu posle koje nije mogao da nastavi utakmicu što je nama dosta olakšalo posao da pobedimo na kraju ubedljivo. Igrači moraju biti svesni da nam je forma u padu i da samo dobrim radom na treningu u narednom periodu možemo otkloniti nedostatke koje imamo i napredovati i kao pojedinci i kao ekipa. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi sa kojom smo se učvrstili na prvom mestu u grupi koje vodi u narednu fazu takmičenja... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. As Basket 2 60 - 43
(11-10, 11-07, 16-19, 22-07)

Poeni: Danilo Pantić: 24, Nikola Šuša: 12, Petar Luković: 11, Vukan Nešić: 4, Aleksandar Bajkić: 4, Petar Ivanović: 3, Aleksandar Senić: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (unapred odigrano 11. kolo):

U 11. unapred odigranom kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Beko 6 iz Beograda i opet u neizvesnoj završnici uspela da savlada neugodnog protivnika rezultatom 56 - 45. Nije se mnogo toga promenilo u odnosu na poslednju odigranu utakmicu naših igrača kada je igra, pristup, zalaganje, koncentracija... u pitanju. Samo na momente igramo kako želimo i kako bi trebalo. Zahvaljujući tim momentima uspevamo da pobeđujemo ekipe koje su sa nama u grupi i dosta mlađe od nas... Sigurno je da to neće biti slučaj ukoliko nastavimo tako kada za protivnika budemo imali kvalitetnije ekipe koje mogu fizički i košarkaški da nam pariraju... Totalna dekoncentracija i loš voljni momenat je nešto što nas krasi u zadnje vreme. Loše trčanje u odbranu, ne usled nemogućnosti i limita igrača nego usled lošeg voljnog momenta pojedinih igrača i to je nešto što ne sme da se dešava. Loša koncentracija, loše pomeranje u odbrani, statičan napad... je ukratko opis ove utakmice. Imali smo sreću i te neke kratke momente dobre igre što je rezultiralo pobedom... ali ukoliko ne popravimo formu pod hitno, nećemo se dobro provesti protiv iole kvalitetnijih ekipa... Čestitke protivniku na borbenosti, a našim igračima na pobedi...

Rezultat utakmice: K.K. Beko 6 - K.K. BB Basket 45 - 56
(16-11, 09-17, 08-15, 12-13)

Poeni: Petar Luković: 16, Vukan Nešić: 13, Danilo Pantić: 8, Petar Ivanović: 7, Aleksandar Senić: 3, Aleksandar Bajkić: 3, Vladimir Milić: 2, Nikola Živković: 2, Nikola Šuša: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2 (redovno 19. kolo):

Naša druga pionirska ekipa ugostila je jako dobru ekipu KK Balkan i pritom je poražena. Činjenica je da ovom utakmicom možemo biti vrlo zadovoljni. Apsurdno je biti zadovoljan porazom, ali realnost je da smo u drugom poluvremenu apsolutno nadigrali protivnika u svim segmentima košarkaške igre. Ova selekcija je vrlo specifična, istina, sastavljena od pretežno dece, početnika, koji će nosioci igre biti tek naredne sezone, Manir ove sezone, ove selekcije, je da se u jednom periodu igre igramo košarku kojom bismo pomrsili račune i vodećim ekipama u našoj grupi, a onda nastupa period koji je dosta duži kada gubimo koncentraciju i pravimo greške koje su karakteristične za nižerazredne ekipe. Takva situacija dogodila nam se i na ovoj utakmici, pa na poluvreme odlazimo rezultatom 17-50. U drugom poluvremenu, kao da je druga ekipa igrača izašla na teren. Postajemo dosta agresivniji, rešenja u napadu su nam za klasu bolja od prvog poluvremena i to drugo poluvreme dobijamo rezultatom 46-32. Konačan rezultat utakmice i razlika od 19 poena na protivničkoj strani apsolutno je zaslužena, ali drugo poluvreme koje smo odigrali uliva nadu i daje motivaciju za još boljim radom na treninzima, pa ni sam rezultat sigurno neće izostati. Takođe, moramo napomenuti i odličnu partiju Cvetanović Filipa koji je sa 21 postignutim poenom bio jedan od najboljih na terenu, što se od njega i očekuje. Apelujemo takođe na igrače ove selekcije da redovnost na treninzima bude na boljem nivou u toku predstojećih praznika, pa će poboljšanje u igri biti sve primetnije, kao i konstantnost u tim dobrim segmentima koje pokazujemo čitave sezone.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Balkan 63 - 82
(06-20, 11-30, 20-14, 26-18)

Poeni: Luka Živadinović: 22, Filip Cvetanović: 21, Andrija Stojanović: 10, Lazar Milenković: 6, Danilo Pantić: 2, Nikola Stojković: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2 (unapred odigrano 20. kolo):

Naša druga pionirska selekcija poražena je ubedljivo na gostovanju protiv odlične ekipe KK OFI Basket. Počeli smo jako loše ofanzivno, u prvoj četvrtini smo imali neverovatnih 11 izgubljenih lopti, 4 puta nismo uspeli da pogodimo ni tablu kada smo šutirali, a samo 3 puta smo pogodili obruč za 10 minuta igre, pa otuda i početnih 5 poena u prvoj četvrtini koliko smo postigli. U drugoj četvrtini nismo delovali ništa bolje, međutim, odbrana je delovala sasvim solidno, u obe četvrtine, videlo se da se naši dečaci dosta zalažu u tom delu igre. Na pauzu smo svakako otišli sa velikim rezultatskim minusom. U drugom poluvremenu sve to izgleda dosta pristojnije. Ponovo smo imali period igre kada igramo odlično, protivnik je uspeo da naš otpor slomi pred sam kraj treće četvrtine. Isto se dogodilo i u četvrtoj četvrtini. Sve u svemu, zaslužena pobeda protivnika. Naša ekipa je odigrala dve jako dobre utakmice u poslednja dva kola i na samo dva kola do kraja sezone ekipa se nalazi u najboljoj formi u toku cele sezone. Istina imamo velikih problema kada je konstantnost na samoj utakmici u pitanju, ali definitivno su nam se i ti delovi dobre igre dosta produžili u odnosu na početak sezone. Redovnost igrača ove ekipe bi mogla da bude na malo boljem nivou, a rezultati će svakako doći sve dok bude kvalitetnog rada na treninzima.

Rezultat utakmice: K.K. Ofi Basket - K.K. BB Basket 2 79 - 49
(11-05, 28-11, 21-15, 19-18)

Poeni: Filip Cvetanović: 12, Luka Živadinović: 12, Sava Milovanović: 9, Nikola Marić: 6, Filip Stojković: 5, Stefan Simić: 2, Lazar Milenković: 2, Vukašin Pavlović: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipo K.K. Mondo Basket iz Batajnice i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 49 - 11. Nije naša ekipa odigrala na nivou kao neke prethodne utakmice ali i pored toga nema mesta nervozi i paljenju alarm lampe jer je protivnik ekipa koja je fizički dosta dominantna, starija i košarkaški kvalitetnija u ovom trenutku. Ostaje žal za propuštenom prilikom da se odigra borbenije, sa većom željom i boljim pristupom jer je svaka utakmica prilika za novim dokazivanjem i napretkom. Naša ekipa je sastavljena od dece koja su dosta mlađa i ceo ovaj projekat je priprema za utakmice u sezonama kada budu igrali sa svojim vršnjacima kada bi trebalo da ubiru plodove iz utakmica koje igraju ove i sledeće sezone... Protivnik je zasluženo pobedio i nastavio pobednički niz od 9 pobeda iz isto toliko utakmica na čemu im čestitmao... Mi nastavljamo dalje po planu, a to je kvalitetan rad na treninzima i dalji napredak...

Rezultat utakmice: K.K.Mondo Basket - K.K. BB Basket 2 49 - 11
(12-00, 10-02, 06-05, 21-04)

Poeni: Ilija Cvejić: 4, Andrija Radošević: 2, Petar Krstić: 2, Igor Šuša: 1, Danilo Radenović: 1, Vojkan Stanković: 1.


___________________________________________________

KADETKINJE:

U 17. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Girl Basket iz Zemuna i tom prilikom poražene rezultatom 52 - 46. Ovo je jedna od onih utakmica kada apsolutno nemamo ni malo razloga za nezadovoljstvom jer je ekipa celu utakmicu uz manje oscilacije odigrala na veoma visokom nivou, borila se, nije oduustajala ni jednog trenutka, bila skoncentrisana, imala veliku volju i želju da se nadmeću sa izuzetno kvalitetnim protivnikom koji je samo jedan poraz doživeo u sezoni koja je pri kraju. Počeli smo utakmicu jako dobro ali sa lošim procentom šuta iz situacija koje smo u napadu dobrim kretnjama bez lopte i prodorima sami pravili uz kvalitetnu odbranu protivnika. Zahvaljujući promešenim šutevima sa zicer pozicija protivnik je na kraju četvrtine i napravio tu osetniju rezultatsku prednost koja će, ispostaviće se na kraju i odlučiti pobednika ove sjajne utakmice. Celim tokom utakmice smo bili i više nego ravnopravan protivnik, ugrožavali koš protivnika sa svih pozicija, igrali odbranu agresivno i borbeno, izgarali za svaku loptu na terenu, nismo se predavali ni u momentima kada je protivnik uspevao da se rezultatski odvoji na 9-10 poena prednsoti... Ostaje žal što je prekinuta odlična pobednička serija naše ekipe od 5 uzastopnih pobeda, ali nemaju naše igračice za čim da žele posle ovako odigrane utakmice. Ukoliko budemo igrali na ovako visokom nivou i ostale 3 utakmice koje su preostale do kraja sezone, sigurno je da će ekipa zabeležiti jošneku pobedu. Čestitke akterima ove utakmice na svemu prikazanom, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Girl Basket - Ž.K.K. BB Basket 52 - 46
(15-06, 09-12, 14-12, 14-16)

Poeni: Anđela Petrović: 12, Milena Stevanović: 8, Marija Drča: 7, Dunja Ilić: 6, Jelena Janković: 4, Katarina Stanojević: 4, Nina Ristić: 2, Ljubica Lazić: 2, Milica Stojanović: 1.

___________________________________________________

KADETI:

Vrlo bledo izdanje kadetske selekcije proteklog vikenda viđeno je na gostujućem terenu protiv ekipe KK Beostyle. Krenuli smo vrlo loše, veliki broj izgubljenih lopti, rastrzana igra, apsolutno nezalaganje na terenu, to je ukratko stanje naše ekipe koje je viđeno na terenu. Zaista sramotan pristup svih naših igrača je bio primetan. U drugom poluvremenu izlazi apsolutno druga ekipa u odnosu na prvo poluvreme, kada su naši igrači u pitanju. Počinjemo koncentrisano u odbrani, vrlo hrabro, pa se protivničkih 12 sa poluvremena istopilo i pred kraj treće četvrtine rezultat je iznosio 38 - 38. Protivnik je napravio mini seriju do kraja četvrtine i u četvrtu četvrtinu ulazimo sa 4 poena zaostatka. Tada nam se dešava ofanzivni kolaps i po nepisanom košarkaškom pravilu, i šutevi koje rutinski pogađamo sada nismo pogađali. Jurili smo razliku, jurili smo rezultat, ali bezuspešno, U tim trenucima želje i motivacije nije nedostajalo, ali jednostavno nije se moglo stići do željenog cilja. To je još jedna utakmica ove sezone koju ispuštamo usled pada koncentracije i discipline. Napomena za naše igrače je da izvuku pouku iz ove utakmice. Naša ekipa je napornim radom stigla do željene igre na koju se elementi trebaju nadograđivati.Ovakav pristup utakmicama nas ne vodi nikuda i dragoceno iskustvo bacamo u vetar i ne koristimo priliku da napredujemo. Takođe, svaki vid nediscipline će se rigorizno i bez presedana kažnjavati, pa prema tome, očekujemo brz povratak u ritam ove ekipe koja je vidno napredovala od početka sezone.

Rezultat utakmice: K.K. Beostajl - K.K. BB Basket 55 - 49
(12-12, 22-10, 04-12, 17-15)

Poeni: Matija Macura: 15, Nikola Živković: 13, Andrija Martinović: 8, Filip Ilić: 5, Aleksa Jovanović: 4, Sava Živanović: 2, Uroš Vasilić: 2.


:: KOŠARKAŠKI KAMP - PRIPREME, ZLATIBOR 2018.28.03.2018
Grupna slika K.K. BB Basket na BB Basket kampu 2017 na ZlatiboruPoštovani Roditelji,

Uprava i treneri našeg kluba odlučili su da Vam za pripreme (košarkaški kamp) predlože Zlatibor u vremenu od 20.06.2018. do 27.06.2018. (8 dana, sedam punih pansiona ) po ceni od 23.600,oo dinara.

Smeštaj je u hotelu “Sunčani breg”, 300 metara od jezera i centra Zlatibora. Prošle godine sobe su kompletno renovirane. Ovaj objekat je domaćin BASKET KAMPA MAXIMA i humanitarnog KAMPA FONDACIJE NOVAKA ĐOKOVIĆA. Sve o kampu na www.suncanibreg.com i www.maximacamp.net . Na raspolaganju su nam 5 otvorenih ograđenih terena, reflektori, tribine, konstrukcije za mini basket, čunjevi, semafor, markeri, lopte, razglas, a u slučaju kiše i jedan natkriveni teren.

Ostale aktivnosti: učionica sa kompjuterima sa internetom, velika TV plazma za projekcije, prodavnica, WIFI, kao i mogućnost organizovanja izleta do Zlatiborskih jezera, Sirogojna i Mokre gore (što se dodatno plaća) u slučaju interesovanja roditelja i dece.

Broj mesta u hotelu je ograničen. Plaćanje bi bilo u više mesečnih rata (čekovima zaključno sa avgustom), a gotovinom u jednakim mesečnim ratama do polaska, s tim što bi se prva rata u iznosu od 3.000,oo dinara uplatila odmah po prijavi, a ostatak do polaska na kamp. Gotov novac kao i čekovi se moraju predati pre polaska na kamp. Akontacija se NEĆE VRAĆATI za NEOPRAVDANO ODUSTAJANJE od Kampa (Opravdano odustajanje od kampa se smatra povreda ili bolest igrača uz lekarsku dokumentaciju). Molimo roditelje da ne prijavljuju decu ukoliko nisu sigurni za odlazak. U cenu su uračunati pansioni sa 4 obroka (doručak, ručak, užina, večera), komplet dres, prevoz, stručni rad trenera, korišćenje terena i svih sadržaja, 24 časa zdravstveni nadzor.

Molimo roditelje koji planiraju da pošalju svoje dete, da to urade što pre jer je broj mesta ograničen. Do sada su se iz kluba prijavila 32 deteta. Mesta još uvek ima, a obzirom da i drugi klubovi dolaze na kamp, što se pre rezerviše mesto roditelji će biti sigurniji da će dete i ići. Za dodatne informacije stojim na raspolaganju, Boris Bosnić (065/83-07-894)

U prilogu teksta je slika naše ekipe sa kampa od prošle godine (2017. godina).Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.