Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 14. I 15.02.2015.10.02.2015
Bogat program kada su utakmice koje igramo kao domaćini ovog vikenda na programu. Krenimo redom:

MLAĐI PIONIRI 1:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezda 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Koledž 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 12:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 7. kolu druge lige, grupa 1, naša prva selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. All Star iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe O.K.K. Beograd iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

_____________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

_____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 11. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.02.2015. godine u Beogradu u sali O.Š. Branko Ćopić u ul. Partizanska br. 73 sa početkom u 19:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:15h.


:: POBEDA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZI MLAĐIH PIONIRA 2 I KADETA.07.02.2015
K.K. Vračarac - K.K. BB Basket, pioniri, 08.02.2015.PIONIRI 1:

U 6. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Vračarac iz Beograda i ostvarila prvu pobedu u drugoj ligi rezultatom 49 - 38. Počeli smo utakmicu odlično, protivnik se nije najbolje snašao na našu agresivnu odbranu i prve poene postigao tek pred kraj prve četvrtine, ali na našu žalost ni mi nismo bili na visini zadatka kada je realizacija u pitanju i zahvaljujući dekoncentraciji prvu četvrtinu završili sa samo 7 poena prednosti. Diktirali smo ritam većim delom utakmice, a pogotovo u prvom poluvremenu. Ono što je okarakterisalo prvo poluvreme je i veliki broj izgubljenih lopti od strane naših igrača u situacijama kontra napada 2 na 1, 3 na 1... štoje nedopustivo i što će nam se sigurno obiti o glavu u utakmicama sa kvalitetnijim protivnicima. U nastavku su naši igrači zaigrali opuštenije, u međuvremenu se protivnik adaptirao na igru i sa 17 razlike koliko je bilo u jednom trenutku treće četvrtine za nas došli na 7 razlike 4 minuta pred kraj utakmice. Na našu sreću priveli smo mirno utakmicu kraju i uspeli da zabeležimo prvu pobedu u drugoj ligi. Raduje igra u prethodnom kolu, raduje igra u većem delu utakmice u ovom kolu, raduju dolasci na treninge u prethodnoj nedelji kada je ova selekcija u pitanju...nadamo se da će igrači nastaviti u tom ritmu i trenirati jako. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi sa željom da nastave tako... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Vračarac - K.K. BB Basket 38 - 49
(06-13, 10-14, 08-09, 14-13)

Poeni: Nemanja Milovanović: 12, Nemanja Popović: 7, Savo Dimić: 7, Todor Ilić: 6, Veljko Pavlović: 5, Aleksa Stevančević: 4, Ilija Ivković: 2, Filip Miletić: 2, Ilija Stevanović: 2, Vukan Živančević: 2.

__________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Zmaj iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 56 - 34. Počeli smo jako loše ovu utakmicu, dozvolili protivniku da se razigra, da šutira neometano, da se kreće u napadu bez kontakta, naša odbrana nije praktično postojala što je protivnik iskoristio i uspeo da dobije neophodno samopouzdanje što je rezultiralo i visokim vođstvom na kraju prve četvrtine 15-06. Podatak da smo napravili samo jedan faul u tom periodu,a primili toliko poena dovoljno govori o našoj odbrani u tom periodu. Ni napad nije bio mnogo bolji, igrali smo nepovezano bez kretnji i zahvaljujući šutu sa distance uspeli da postignemo 6 poena. Unutrašnju igru nismo imali i ofanzivni skok što su košarkaški elementi uz pomoć kojih smo na prethodnim utakmicama uspevali da postignemo veliki broj poena. Zahvaljujući pravovremenom shvatanju ozbiljnosti situacije od strane igrača uspeli smo da u nastavku zaigramo dosta bolje, druga petorka je zahvaljujući agresivnoj odbrani uspela da natera protivnika na veliki broj izgubljenih lopti što je rezultiralo sa dosta naših laganih poena i ne samo da smo u tom delu anulirali prednost protivnika nego i stekli lepu rezultatsku prednost pred nastavak. Dosta smo sampouzdanja stekli zahvaljujući takvoj igri i utakmicu rutinski priveli kraju. Sličan pristup su igrači imali i u nastavku utakmice tako da pobeda nije dolazila ni jednog trenutka u pitanje. Moramo biti zadovoljni igrom u drugoj četvrtini utakmice kao i u nastavku mada je bilo i grešaka u nastavku u vidu promašenih zicera, pravljenja glupih faulova u situacijama kada smo u bonusu... Takođe prva četvrtina ne sme da se ponovi više nikada i lepa je opomena igračima da se niko neće sam pobediti i da se svaki protivnik mora maksimalno ozbiljno shvatiti. Podatak da nismo bili kompletni ne sme se uzeti kao opravdanje jer ekipa koja je trenutno na terenu je u tom trenutku najbolja i niko nije iznad ekipe... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Zmaj - K.K. BB Basket 34 - 56
(15-06, 00-22, 09-15, 10-13)

Poeni: Vukašin Arsović: 12, Ognjen Jovanović: 11, Luka Gojković: 10, Stefan Marić: 10, Andrija Topalović: 4, Aleksa Jovanović: 2, Milan Bjelić: 2, Petar Jaćimović: 2, Nemanja Janković: 2, Andrija Martinović: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara 2 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 61 - 38. Vidan napredak u odnosu na prethodnu utakmicu u prošlom kolu. Videlo se da igrači imaju više samopouzdanja i možda rezultat i nije realan u odnosu na igru na terenu. Dozvolili smo protivniku u poslednjem minutu utakmice da postigne 8 laganih poena, a mi smo pri tom imali dosta promašenih zicer pogotovo u drugom poluvremenu . U pojedinim trenucima utakmice imali smo i dominaciju nad protivnikom koji je kvalitetna ekipa sastavljena od mlađih igrača rođenih 2003. godine isto kao i naša ekipa. Raduje nas bolja igra nego u prošlom kolu što i jeste cilj u ovom trenutku kada je ova ekipa u pitanju. Cilj nam je napredak, a ne rezultat mada bi bilo lepo i pobediti neku utakmicu zbog azmosfere u ekipi, samopouzdanja igrača itd. Nadamo se da na to nećemo čekati dugo. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na borbenosti, želji, pozitivnim emocijama prikazanim na utakmici...

Rezultat utakmice: Š.K.K. Zvezdara 2 - K.K. BB Basket 2 61 - 38
(22-08, 10-11, 13-07, 16-12)

Poeni: Vojin Đorđević: 9, Uglješa Živanović: 9, Nemanja Janković: 6, Pavle Aljošević: 4, Strahinja Stankić: 2, Marko Miletić: 2, Aleksa Despotović: 2, Vojislav Stojković: 2, Ognjen Gavrilović: 2.

___________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Borac iz Zemuna i poražena rezultatom 47 - 38. Utakmicu smo počeli dosta loše u odbrani. Sporo smo se kretali i odmah smo dozvolili protivniku da se razigra. Primili smo 7 poena u nizu, a nismo postigli ni jedan. Nakon tajm auta Popović N. pogađa trojku uz faul što nam je davalo nadu da ćemo zaigrati bolje u nastavku. Međutim, pozitivna promena u igri i odnosu se nije dogodila, pa smo na poluvreme otišli sa 14 poena zaostatka. Prvih 5 minuta drugog poluvremena je bilo vreme kada je prikazana najbolja igra naše ekipe. Intenzitet je bio na visokom nivou, taktičke zadatke su momci ispunjavali bez problema, protok lopte je bio mnogo bolji, pa smo uspeli da spustimo razliku na minimalnih 5 poena. Nakon tajm auta protivničkog trenera izgubili smo ritam i ispostavilo se da nismo imali dovoljno snage za preokret. Promašivali smo otvorene šuteve, zicere... Ni protivnik nije bio sjajan, ali zahvaljujući našim lošim reakcijama u odbrani i napadu, zadržao je razliku. U četvrtoj četvrtini smo pogodili jedan koš iz igre za celu četvrtinu, pa je u odnosu na prikazano i rezultat na kraju utakmice bio jako povoljan. Raduje igra pionira Popović Nemanje u redovima kadetske selekcije. Čestitke protivniku na pobedi.

Rezultat utakmice: K.K. Borac - K.K. BB Basket 47 - 38
(17-07, 14-10, 10-15, 06-06)

Poeni: Aleksandar Lazić: 17, Nikola Stanojević: 6, Nemanja Popović: 5, Miloš Dimić: 4, Dušan Jovanović: 2, Stevan Đorđević: 2, Todor Ilić: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 07. I 08.02.2015.04.02.2015
MLAĐE PIONIRKE:

Slobodne 10. kolo zbog odustajanja iz lige Ž.K.K. Milan Trivić iz Beograda.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zmaj iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.02.2015. u sali O.Š. Jovan Jovanović Zmaj u Beogradu u ul. Meštrovićeva br. 19 sa početkom u 11:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.02.2015. u sali O.Š. Pavle Savić u Beogradu u ul. Koste Nađa br. 25 sa početkom u 12:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h (razlog ranijeg polaska je utakmica Pionira 1 koji igraju u 10:30h isti dan, pa idemo velikim kombijem svi zajedno).

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 6. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Vračarac iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.02.2015. u Balonu Top Spin u Beogradu u ul. Maksima Gorkog br. 94 sa početkom u 10:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h (povratak u Mladenovac je planiran oko 14:30h zbog utakmice mlađih pionira 2 koji igraju posle pionirske. Iznajmili smo veliki kombi i obe ekipe će ići zajedno).

____________________________________________________

PIONIRI 2:

Na našu molbu odložena je utakmica pionira 2 koji su trebali da odigraju protiv ekipe K.K. Zvezdara MI 2 iz Beograda jer nismo mogli da uklopimo utakmicu iz razloga što sve ovaj vikend igramo kao gosti. Odigraće se kada se stvore uslovi za to u kratkom vremenskom periodu.

_____________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Borac iz Zemuna. Utakmica se igra u ponedeljak 09.02.2015. u sali O.Š. Majka Jugovića u Zemunu u ul Gradski park br. 9 sa početkom u 21:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:30h.


:: POBEDA KADETA,MLAĐIH PIONIRA 1 I MLAĐIH PIONIRKI, PORAZI PIONIRA 1, PIONIRA 2 I MLAĐIH PIONIRA 2..01.02.2015
Verni navijači klubaMLAĐE PIONIRKE:

U 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša selekcija mlađih pionirki je odigrala utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Flash iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 37 - 35 u još jednoj neizvesnoj utakmici. Utakmicu smo počeli dobro, pogotovo što se odbrane tiče. U prva 4 minuta smo postigli 5 poena od ukupno 7 iz prve četvrtine. Vodili smo u toku cele utakmice, osim u prvom napadu kada smo primili koš zbog lošeg vraćanja u odbranu posle podbacivanja. Stojić J. i Marić S. su odlično kontrolisale skok kroz celu utakmicu, međutim realizacija i odbrana često nisu bile na odgovarajućem nivou, pa je tako i rezultat oscilirao kroz celu utakmicu. U trećoj četvrtini smo prikazali možda i najbolju igru na ovoj utakmici što se tiče odbrambenih zadataka i kretnji u napadu igračica bez lopte, a i igračice sa loptom. U tom delu smo imali i najveću razliku od 12 poena, da bismo na kraju četvrtine imali 8 poena više. U četvrtoj četvrtini nam se dogodio nedopustiv pad koncentracije koji nas je umalo koštao pobede. Igračice su u svojim glavama već bile pobednice, a protivnik je našu nepažnju konstantno kažnjavao. Pravili smo neshvatljive greške u odbrani... Osnovne zadatke koje učimo od prvog dana kada su došle u klub nismo ispunjavali, pa je protivnik prečesto imao slobodan put ka košu i neometano poentirao. U napadu smo se takođe mučili. Ono što inače pogađamo smo promašivali, a utakmicu smo prelomili u našu korist odličnom odbranom naše najviše igračice. Stojić J. blokirala 3 šuta za redom igračica protivničkog kluba, a Maksimović U. pogodila sa poludistance što nas je odvelo na 4 razlike 40 sekundi pred kraj utakmice. Primili smo još jedan koš 18 sekundi do kraja, a mi smo brzim izvođenjem nakon toga uspeli da pređemo u prednje polje i potrošimo ostatak vremena. Pored gore pomenutih devojčica zapaženu ulogu na ovoj utakmici imala je i Petrović D. sa 10 poena mada su i ostale devojčice mnogo doprinele igri i pobedi ekipe. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračicama i treneru Preradoviću na novoj pobedi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Flash - Ž.K.K. BB Basket 35 - 37
(03-07, 11-13, 11-13, 10-04)

Poeni: Jelena Stojić: 13, Dunja Petrović: 10, Sofija Marić: 6, Una Maksimović: 6, Jelena Janković: 2.

____________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać 3 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 77 - 60. Počeli su naši dečaci dobro utakmicu, napravili rezultatsku prednost rano na početku utakmice zahvaljujući odbrani i ofanzivnim skokovima. Uspeo je protivnik u nekoliko navrata da rezultatski pripreti ali naši dečaci do kraja utakmice nisu dozvolili iznenađenje i obradovali domaću publiku i nas u klubu prvenstvenom pobedom. Iako nismo briljirali što se tiče igre verovatno zbog velike pauze između prvog i drugog dela prvenstva moramo da pohvalimo naše igrače na odnosu i zalaganju, velikoj borbenosti i želji što je odlučilo pobednika u ovoj utakmici. Iako nije išlo baš sve kako treba i kako smo zamišljali na početku sezone, na naše veliko zadovoljstvo dosta toga se promenilo na bolje kada je ova ekipa u pitanju što je zasluga trenera Preradovića i igrača (velike većine) koji su shvatili način na koji mogu da igraju uspešno kao i način kako treba da se ponašaju. Trener Preradović je dao šansu svim igračima da igraju, a u skladu sa njegovim razmišljanjem koliko ko treba da igra i minutažu rasporedio. Svi igrači su zaslužni za pobedu, a za nijansu od ostalih izdvojio se Stojić koji je svojim ofanzivnim skokovima činio prevagu i u par navrata postizao ključne koševe kada bi se protivnik rezultatski približavao. Čestitke i protivniku na fer i korektnoj igri.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać 3 77 - 60
(25-15, 21-14, 18-15, 13-16)

Poeni: Aleksa Stojić: 19, Strahinja Popović: 11, Aleksandar Lazić: 11, Nemanja Popović: 9, Dušan Jovanović: 8, Miloš Dimić: 6, Nikola Stasnojević: 5, Nikola Trajković: 4, Mateja Đorđević: 4.


___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv druge ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 58 - 12. Pobednik je praktično bio rešen već na kraju prve četvrtine kada protivnik nije uspeo da pogodi koš nijednom. U nastavku utakmice su naši igrači povećavali prednost da bi na kraju iznosila i maksimalnih broj poena koliko je i završena utakmica. Zaslužena pobeda naših dečaka koji imaju u ovom trenutku veći kvalitet od protivnika što su pokazali i na terenu nadigravši protivnika u svim košarkaškim elementima. Ono što nas dodatno raduje što su pojedini igrači demonstrirali, a nije bio slučaj na nekim prethodnim utakmicama, to je velika požrtvovanost u vidu bacanja za ničijom loptom pri velikoj rezultatskoj prednosti za nas. Takođe treba napomenuti da smo bili oslabljeni neigranjem našeg kapitena Topalovića kome ovom prilikom želimo brz oporavak i povratak na teren. Šansu da igraju su dobili svi igrači. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i prikazanoj igri, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać 2 58 - 12
(13-00, 16-05, 13-03, 16-04)

Poeni: Vojin Lukić: 17, Vukašin Arsović: 16, Ognjen Jovanović: 7, Uglješa Živanović: 7, Strahinja Stankić: 4, Petar Jaćimović: 2, Milan Bjelić: 2, Matija Grubović: 2, Stefan Marić: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 5. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Koledž iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 62 - 48. Pored poraza ovo je sigurno bila i možda najbolje odigrana utakmica u drugoj ligi, kada je u pitanju borbenost i voljni momenat sigurno bez sumnje jeste. Počeli smo utakmicu nervozno usled prevelike želje da odigramo što bolje protiv protivnika sa zvučnim imenom što se odrazilo i na rezultat. Protivnik je poveo sa 9-2 ali smo ubrzo uspostavili rezultatsku kontrolu da bi na kraju prve četvrtine ipak protivnik imao prednost od 4 poena. U drugoj četvrtini smo u fazi odbrane pali i dozvolili protivniku da se razigra što je on i iskoristio da se rezultatski odvoji. Naša igra u fazi napada nije toliko ni bila loša u tom periodu koliko je bila loša koncentracija prilikom realizacije otvorenih šuteva. Treba naglasiti da smo u tom periodu promašili 9 slobodnih bacanja, a protivnik je otišao na poluvreme sa 10 poena prednosti. U nastavku utakmice koju po nekom nepisanom pravilu tradicionalno loše igramo smo počeli melanholično što je protivnik iskoristio i imao sredinom treće četvrtine i 20 poena prednosti kada je izgledalo da će utakmicu lako privesti kraju u svoju korist. Ali su naši igrači serijom 11-0 (3 vezane trojke) uspeli da smanje prednost i dignu domaću publiku na noge kada je izgledalo da možemo do preokreta. Na našu žalost nismo uspeli da preokrenemo utakmicu i protivnik je zasluženo pobedio na čemu im mi čestitamo. Svi igrači su odigrali uglavnom dobro, a za nijansu se izdvojio Popović Nemanja koji je svojim potezima i reakcijama dizao publiku na noge i dodatno motivisao saigrače. Nas je na ovoj utakmici zadesio peh u vidu povrede bitnog igrača za ekipu, Roćenović Luke kome želimo brz oporavak i povratak na teren. Sve čestitke našim igračima na prikazanoj borbenosti, voljnom momentu, zalaganju... i ako i u narednim utakmicama prikažemo ovakav pristup sigurno nije daleko dan kada će doći i prva pobeda u drugoj ligi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Koledž 48 - 62
(08-12, 14-20, 20-21, 06-09)

Poeni: Nemanja Popović: 20, Veljko Pavlović: 7, Nemanja Milovanović: 5, Strahinja Obradović: 4, Ilija Ivković: 4, Todor Ilić: 3, Aleksa Stevančević: 3, Savo Dimić: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmcu protiv ekipe K.K. Beko 3 iz Beograda i poražena rezultatom 59 - 29. Samo smo u početnim minutima utakmice koliko-toliko parirali protivniku posle kojih je postojao samo jedan tim na terenu. Iz minuta u minut protivnik je povećavao svoju prednost i na kraju pobedio velikom razlikom. Potpuno zaslužena pobeda protivnika na čemu im mi čestitamo jer su nas nadigrali, kontrolisali igru, nismo imali rešenje za njihovog visokog igrača koji je radio šta je hteo i u fazi odbrane i napada. Naši igrači su bili stegnuti i u grču i sigurno je da može mnogo bolje od ovoga samo moraju igrači da imaju malo više vere u sopstvene kvalitete i mogućnosti pod uslovom da dolaze redovnije na treninge i bolje treniraju...

Rezultat utakmice: K.K. Beko 3 - K.K. BB Basket 2 59 - 29
(19-04, 13-07, 09-12, 18-06)

Poeni: Novak Zečević 14, Stefan MArić: 4, Veljko Vujičić: 3, Vojin Stanković: 2, Uroš Čuturilo: 2, Dimitrije Petrović: 2, Petar Milošević: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

u 1. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Sava 2 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 63 - 17. I pored poraza sa velikom razlikom ne možemo biti nezadovoljni rezultatom, kada se uzme u obzir da su naša deca dosta mlađa, početnici i da je velikoj većini njih ovo bila prva utakmica. Video se veliki strah i trema kod naših igrača što je i opravdano obzirom na gore pomenutu činjenicu. Ono što nam je bitno da vidimo da iz utakmice u utakmicu napreduju, a rezultat je skroz sporedan u ovom trenutku kada je ova selekcija u pitanju. Čestitke protivniku na pobedi, fer i korektnoj igri, a našim igračima na borbenosti i u pojedinim trenucima utakmice i dobroj igri... Glave gore tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Sava 2 - K.K. BB Basket 2 63 - 17
(21-03, 08-03, 16-07, 18-04)

Poeni: Vojin Đorđević: 12, Nemanja Janković: 2, Ognjen Gavrilović: 2, Dušan Bujagić: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 31.01. I 01.02.2015.27.01.2015
MLAĐE PIONIRKE:

U 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.02.2015. godine u sali 12. Gimnazije u Beogradu u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 14:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.01.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetnu i borbenu utakmicu.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Sava 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.02.2015. godine u balonu KK Sava u Beogradu u ul. Ljutice Bogdana br. 46 sa početkom u 09:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 5. kolu druge lige, grupa 1, naša prva selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Koledž iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Beko 3 iz Koteža. Utakmica se igra u nedelju 01.02.2015. godine u sali O.Š. Vasa Pelagić u Kotežu u ul. Milana Zečara br. 2 sa početkom u 19:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:30h.

____________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.01.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetnu i borbenu utakmicu.


:: PORAZI MLAĐIH PIONIRKI I PIONIRA 2.25.01.2015
Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radivoj Korać, mlađe pionirke, 24.01.2015.MLAĐE PIONIRKE:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv trenutno prvoplasirane ekipe na tabeli, Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda i poražene ubedljivo rezultatom 54 - 11. Uspeli smo koliko-toliko da u prvom poluvremenu održavamo dobar rezultat u odnosu na razliku u kvalitetu. Pogotovo je druga četvrtina bila u rezultatskom egalu. U nastavku utakmice smo pali, protivnik je iskoristio sve svoje prednosti i ubedljivo nas porazio. Rezultat bi sigurno bio bolji u našu korist da se tokom zimskog raspusta dolazilo na treninge i bolje treniralo ali pošto nije, ostaje nam da kroz treninge koji nam slede dižemo formu i probamo u sledećim utakmicama odigrati bolje. Kada se ta činjenica uzme u obzir onda rezultat sa ove utakmice i ne čudi. Nije sve na ovoj utakmici bilo tako ni loše, iako nas je protivnik pretrčao i nadigrao u svim elementima košarke dobili smo jednu novu igračicu (Janković Jelenu) koja će sigurno u narednim utakmicama dosta pomoći ekipi da osvari što bolji rezultat. Iako trenira tek nekoliko nedelja pokazala je da ima kvalitet da ravnopravno konkuriše sa ostalim devojčicama za mesto u ekipi. Čestitke protivniku na pobedi, fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na odigranoj drugoj četvrtini utakmice...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radivoj Korać 11 - 54
(02-12, 06-10, 03-16, 00-16)

Poeni: Jelena Janković: 6, Nađa Bošnjaković: 2, Jelena Stojić: 2, Nevena Stojanović: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 3 iz Beograda i poražena rezultatom 54 - 43. Počeli su naši dečaci dobro utakmicu, ali ubrzo posle toga stali što je protivnik koristio i kažnjavao nas za propuste u odbrani. U prvom poluvremenu utakmice nismo uspevali da kontrolišemo ofanzivni skok protivnika čime je protivnik održavao prednost od 10-ak poena stečenu krajem prve i početkom druge četvrtine do kraja poluvremena. Naši igrači u ovoj selekciji kao i velika većina igrača u klubu nije dolazaila na treninge tokom zimskog raspusta što se automatski odrazilo i na formu i igru ekipe. U nastavku utakmice smo loše igrali odbranu i individualnu i kolektivnu (katastrofalna pomoć i rotacija u odbrani), u napadu bez ideje i konkretnog šta hoćemo i želimo što je protivnik koristio i uvećavao svoju prednost da bi u jednom trenutku treće četvrtine iznosila i 19 poena. U nastavku smo uspeli samo da ublažimo poraz. Kada se uzmu u obzir sve gore navedene stvari dolazi se do zaključka da i nije moglo bolje na ovoj utakmici. Ostaje nam da pre svega redovnim dolaskom na treninge, pa kada taj uslov ispune igrači onda da treniraju mnogo bolje i jače, pokušamo da napredujemo i podižemo individualni kvalitet, a samim tim i kvalitet ekipe i igre u narednom periodu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj odbrani.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Ras 3 43 - 54
(07-13, 11-17, 09-14, 16-10)

Poeni: Novak Zečević: 15, Veljko Vujičić: 11, Vojin Stanković: 7, Dimitrije Petrović: 5, Uroš Čuturilo: 3, Vukašin Bujagić: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 24. I 25.01.2015.21.01.2015
MLAĐE PIONIRKE:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionirki naše devojčice igraju utakmicu protiv odlične ekipe Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 24.01.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju jednu borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne pionirske lige, grupa 6, naši dečaci igraju utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.01.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 4. kolu druge pionirske lige, grupa 1, naši dečaci su trebali da igraju utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark 2 iz Zemuna. Zbog privatnih obaveza trenera protivničke ekipe odložena je utakmica i odigraće se u kratkom roku kada se stvore uslovi.


:: 2. DAN KLUBA NA XV MINI BASKET FESTIVALU RAJKO ŽIŽIĆ. 19.01.2015
K.K. BB Basket na mini basket turniru Rajko Žižić 2015.Završen je XV međunarodni mini basket turnir Rajko Žižić, a naši dečaci su drugog dana učestvovanja na turniru odigrali 3 utakmice. Iako rezultat nije primaran nismo bili na nivou prethodnog dana i sve tri utakmice smo izgubili, a protivnici su i bili dobre ekipe koje poseduju kvalitet. Najmlađi dečaci rođeni 2006. godine i mlađi su odigrali utakmicu protiv ekipe K.K. Play Off iz Užica. Dečaci rođeni 2005. godine su odigrali utakmicu protiv ekipe K.K. Kris Kros iz Pančeva i najstarija selekcija na ovom turniru, dečaci rođeni 2004. godine su odigrali utakmicu protiv K.K. Sloboda iz Bariča. Kao i prethodnog dana atmosfera je bila dobra, dečaci su bili raspoloženi. Posle odigranih utakmica na kraju turnira svi dečaci su dobili zasluženo medalje za učešće, slikali se, a dobra atmosfera se nastavila i u autobusu prilikom povratka u Mladenovac kada se pevala klupska himna, pričali vicevi, organizovan je karaoke party... Sve u svemu kao i prethodnih godina zadovoljni smo prikazanim na turniru, videli smo gde smo pod košarkaškim nebom u odnosu na neke druge klubove, deca su se ponašala u skladu sa nekim sportskim pravilima i duhom što nas posebno raduje. Pošto slika govori više od hiljadu reči u našoj foto galeriji možete pogledati slike sa turnira ili klikom na link u dnu teksta.
Mini basket festival, memorijal Rajko Žižić 2015.


:: 1. DAN KLUBA NA XV MINI BASKET FESTIVALU RAJKO ŽIŽIĆ.17.01.2015
K.K. BB Basket na mini basket festivalu Rajko Žižić 2015, 1.danPrvi dan XV mini basket festivala Rajko Žižić na kome je klub učestvovao je protekao u najboljem redu, dobrom raspoloženju dece i odličnim igrama na utakmicama. Sve klupske selekcije su po rasporedu odigrale po jednu utakmicu s tim što je najmlađa selekcija kluba na ovom turniru započela drugu utakmicu i prekinula je posle dve četvrtine jer se protivnik pojavio koji je trebao da igra sa ekipom sa kojom smo mi igrali... Treba istaći da na turniru ovog tipa rezultat nije primaran, nije se ni vodio rezultat i slogan ovog turnira je da su svi učesnici pobednici. Mi ćemo zbog naše dece pomenuti postignute rezultate. Prvu utakmicu kada je naš klub u pitanju na ovogodišnjem turniru su odigrali najmlađi dečaci rođeni 2006. godine i mlađi protiv ekipe K.K. Kroni Basket i pobedili u jednoj odličnoj utakmici gde je viđeno mnogo borbenosti, volje, želje, emocija... Sve pohvale igračima i jedne i druge ekipe na prikazanom. Posle toga su istovremeno na različitim terenima odigrane dve utakmice, jednu dečaci rođeni 2005. godine, a drugu dečaci rođeni 2004. godine. Dečaci rođeni 2005. godine su igrali protiv ekipe K.K. Beostars i pobedili, a dečaci rođeni 2004. godine protiv ekipe K.K. MZT Skoplje i poraženi. Zadovoljni smo prikazanim od strane naših dečaka, a ujedno i videli gde smo pod košarkaškim nebom u odnosu na neke druge klubove... Uskoro u našoj foto galeriji slike sa turnira.


:: XV MEĐUNARODNI MINI BASKET FESTIVAL RAJKO ŽIŽIĆ14.01.2015
XV Međunarodni minibasket festival Rajko ŽižićObaveštavamo igrače i roditelje da će klub i ove godine učestvovati na XV Međunarodnom minibasket festivalu Rajko Žižić koji se održava u Beogradu u hali 3 na Beogradskom sajmu. Klub već tradicionalno učestvuje na turniru (slike sa prethodnih turnira možete pogledati u našoj foto galeriji), a ove godine ćemo nastupiti sa 3 ekipe dečaka i to :

- dečaci rođeni 2004. godine
- dečaci rođeni 2005. godine
- dečaci rođeni 2006. godine i mlađi


Igraće se na pet terena, na koševima visine 2,60 m, 2,75 m i 3,05 m (u zavisnosti od uzrasta dece) i loptama broj ’’5’’. Biće postavljena i 2 terena na kojima će se igrati Minibasket na travi (biće postavljena veštačka trava). Za sve učesnike XV Međunarodnog minibasket festivala ’’Rako Žižić’’ predviđene su medalje i pehari. Najverovatnije će decu na turnir kao i prethodnih godina voziti preduzeće Lasta iz Mladenovca o čemu ćemo definitivno u naredna dva dana imati tačnu informaciju. Troškove prevoza snose roditelji (u zavisnosti od broja dece i cene koju nam ponudi prevoznik zavisiće i cena prevoza, ne bi trebala da prelazi 500 din po detetu po danu), a troškove kotizacije za takmičenje snosi klub (2000 din po ekipi). Zbog velikog interesovanja ekipa kako iz Srbije tako i iz zemalja okruženja ove godine će svaka ekipa odigrati po jednu utakmicu u danu, turnir traje 5 dana, a naša deca na turniru učestvuju u subotu 17.01.2015. godine i u nedelju 18.01.2015. godine. Na naš zahtev da igramo više utakmica organizator nam je rekao da postoji mogućnost ukoliko neke ekipe otkažu učešće, a dešava se. Što se tiče opreme deca treba da ponesu beli dres (ko ima), sivu klupsku majicu, šorc i patike. Obzirom da ne ostajemo po ceo dan kao prethodnih godina nema poptrebe slati deci preterane količine hrane, dovoljan je jedan sedvič i flašica vode. U nastavku teksta stoji redovan raspored i satnica odigravanja utakmica, a ukoliko bude postojala mogućnost da odigramo još utakmica rado ćemo je prihvatiti i obavestiti roditelje i igrače jer će postojati mogućnost da krenemo ranije ili kasnije na turnir kao što će i vreme povratka u tom slučaju biti promenjeno.

_______________________________________________
Redovan raspored za subotu 17.01.2015. godine:
_______________________________________________
- Dečaci 2004. godište - teren br. 1 u 10:20h
K.K. MZT Skoplje (Makedonija) - K.K. BB Basket

- Dečaci 2005. godište - teren br. 4 u 10:20h
K.K. BB Basket - K.K. Beostars (Beograd)

- Dečaci 2006. godište i mlađi - teren br. 5 u 09:30h
K.K. BB Basket - K.K. Kroni Basket (Beograd)

U subotu je polazak ispred Sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu u 08:00h

_______________________________________________
Redovan raspored za nedelju 18.01.2015. godine:
_______________________________________________
- Dečaci 2004. godište - teren br. 2 u 16:20h
K.K. Sloboda Barič - K.K. BB Basket

- Dečaci 2005. godište - teren br. 4 u 17:00h
K.K. Kris Kros (Pančevo) - K.K. BB Basket

- Dečaci 2006. godište i mlađi - teren br. 5 u 16:20h
K.K. Pley Off - K.K. BB Basket

U nedelju je polazak ispred Sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu u 14:15hPrezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.