Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: TESTIRANJE, MERENJE I SLIKANJE.26.09.2011
Kao svake godine tako i ove u ovom periodu na treninzima kluba će se obaviti testiranje i merenja igrača kada će se proveriti funkcionalne sposobnosti i antropometrijska merenja igrača i uporediti sa rezultatima iz prethodnog perioda. Na taj način pratimo razvoj svakog deteta i imamo uvid u njegov napredak. Takođe će se obaviti i slikanje svakog igrača posebno kao i takmičarskih selekcija kluba, a slike ćete moći pogledati na klupskom sajtu u galeriji.


:: POBEDA PIONIRA I PORAZ MLAĐIH PIONIRA I KADETA.18.09.2011
BB Basket u Novom SadaU okviru pripremnih utakmica koje smo odigrali sa 3 naše takmičarske selekcije (mlađi pioniri, pioniri i kadeti) 17.09.2011. godine u Novom Sadu imali smo skor od jedne pobede i dva poraza. Pioniri su uspeli da pobede fantastičnu ekipu K.K. Danubius sa 14 poena razlike u utakmici gde su svi igrači dobili šansu. Jedna dobra provera za nas pred početak prvenstva, a ono što posebno raduje je i to da su neki mlađi igrači (1998. godište) pokazali da se na njih ozbiljno može računati u selekciji gde je 1997. godište noseće.
Mlađi pioniri su izgubili od K.K. Danubius sa 19 poena razlike u utakmici koja je imala dosta oscilacija i perioda odlične i loše igre.
Kadeti su poraženi od K.K. Sport ki iz Novog Sada (klub Janka Lukovskog) sa 2 poena razlike. Ekipa koja atletski fantastično izgleda. Jedna odlična utakmica u kojoj smo mi veći deo vremena vodili sa 5 do 10 poena razlike. Pali smo pred kraj utakmice kada je sudija sekund pre kraja dosudio nepostojeći faul što je protivnik iskoristio i realizovao 2 slobodna bacanja za pobedu. Pored toga izuzetno smo zadovoljni sa svim utakmicama jer su protivnici bile jake ekipe što nam je i cilj da sa što jačim ekipama igramo pripremne utakmice gde rezultat nije primarni cilj. Ono što je takođe bitno, a to je da forma ide uzlaznom putanjom i nadamo se da ćemo biti potpuno spremni pred početak prvenstva i da ćemo imati i malo više sreće kada je i žreb u pitanju.


:: PORAZ MLAĐIH PIONIRA18.09.2011
U nedelju 18.09.2011. godine odigrana je prijateljska utakmica selekcije mlađih pionira između K.K. BB Basket i K.K. Torlak u Mladenovcu. K.K. Torlak koji je prošle sezone bio na final four-u kvalitetne lige mlađih pionira je zasluženo pobedio sa 10 poena razlike. Utakmica je bila dobra, trener Vlada Jovanović je dao svima šansu i ekipa igra sve bolje i bolje i ide jednom uzlaznom putanjom što nam i jeste cilj. Nastavićemo sa odigravanjem pripremnih utakmica pre početka lige, u pregovorima smo sa još nekoliko jakih Beogradskih klubova da u narednom periodu odigramo utakmice, pa posle toga bi trebali naši prijatelji iz K.K. Danubius iz Novog Sada da dođu i u Mladenovcu odigramo utakmice sa svim takmičarskim selekcijama i posle toga bi trebalo da počne prvenstvo.


:: PRIJATELJSKE UTAKMICE U NOVOM SADU.14.09.2011
U sklopu priprema za sezonu 2011/2012 u subotu 17.09.2011. godine sve takmičarske klupske selekcije (mlađi pioniri, pioniri i kadeti) odleze u Novi Sad da odigraju 3 prijateljske utakmice protiv naših velikih prijatelja i velikih protivnika na terenu K.K. Danubius iz Novog Sada. Polazak je u 07:20h ispred sportskog centra Ljubomir Ivanović Gedža u Mladenovcu, a prevoziće nas firma Lasta sa klimatizovanim autobusom prve klase. Ovo će ujedno biti i prilika da se pored provere trenutne košarkaške forme igrači međusobno druže i razvijaju prijateljstvo. Povratak je planiran u zavisnosti od trajanja utakmica, obroka, odmora... u večernjim satima oko 20h.


:: PRIJATELJSKE UTAKMICE.11.09.2011
U subotu 10.09.2011. godine odigrane su 2 pripremne utakmice selekcija mlađih pionira i pionira. Utakmice su se igrale u Aranđelovcu protiv naših prijatelja K.K. Stars. Rezultat nije vođen i utakmice su nam izuzetno koristile da vidimo kakvo nam je trenutno stanje,gde grešimo, šta moramo popraviti do početka prvenstva. Predstoji nam veliki rad i puno napora da se kockice slože i stvari legnu na svoje mesto što se tiče igre svih selekcija u klubu ali u tome i jeste draž i jedna od odlika trenera koji rade u klubu da se znaju suočiti i izboriti sa problemima. Selekciji mlađih pionira nedostajalo je nekoliko igrača u rotaciji što se osetilo pogotovo na početku utakmice kada je protivniku dozvoljeno dosta laganih poena,a u nastavku utakmice smo popravili igru i igrali egal utakmicu do kraja.Selekcija pionira je odigrala utakmicu protiv izuzetno fizički nadmoćnijeg protivnika ali i pokazala određeni napredak u odnosu na prošlu sezonu u nekim elementima. Uz dobar rad nadamo se i boljem rezultatu nego prošle sezone.
U nedelju 11.09.2011. godine kadetska selekcija kluba je odigrala pripremnu utakmicu protiv izuzetno jakog protivnika K.K. Smederevo (prošle sezone bila drugoplasirana ekipa u kvalitetnoj ligi svog regiona). Poraženi smo rezultatom 79-37. Nismo očekivali da možemo pobediti ovakvu ekipu K.K. Smederevo i namerno tražimo jake protivnike za pripremne utakmice u cilju što bolje pripreme za početak prvenstva ali je moralo mnogo bolje od ovoga. Uz razumevanje svih okolnosti (mali fond igrača, prva utakmica ove sezone, loši uslovi rada...) moralo je bolje.Tek je prva utakmica, nije ništa alarmantno ukoliko igrači poprave rad na treningu i izvučemo pouke iz ove utakmice. Ne može se preko noći ništa uraditi i ne možemo mi drastično promeniti igru za kratko vreme ali ako promemimo način razmišljanja stvari će krenuti na bolje i polako će se videti napredak. Ono što je takođe sigurno, a to je da ovi momci mogu mnogo više nego što trenutno pružaju, ima tu dosta prostora za napredak ali i moraju imati malo više vere u sebe.
Nastavljamo dalje sa radom i uigravanjem ekipa za početak prvenstva. U subotu 17.09.2011. godine planiran je odlazak u Novi Sad svih takmičarskih klupskih selekcija (mlađi pioniri, pioniri i kadeti) radi odigravanja prijateljskih utakmica protiv K.K. Danubius - Novi Sad (mlađi pioniri i pioniri) i protiv K.K. Budućnost - Novi Sad (selekcija kadeta).


:: POČEO UPIS U ŠKOLU KOŠARKE ZA SEZONU 2011/2012.30.08.2011
Obaveštavamo sve zainteresovane roditelje i decu koja žele da se bave košarkom i treniraju u našem klubu da je upis u školu košarke počeo. Pravo upisa imaju deca uzrasta od 5 do 16 godina starosti. Sve potrebne informacije možete dobiti putem klupskog mail-a kkbbbasket@gmail.com ili na broj telefona 065/83-07-894. Kao i prošle godine pa tako i ove je organizovana nagradna igra za sve nove članove kluba koji se upišu i na taj način mogu dobiti vredne nagrade u vidu klupske opreme, trenerki, patika...DOĐITE DA SE DRUŽIMO I ZAJEDNO POSTANEMO ŠAMPIONI.


BUDI I TI TIGAR.


:: MLAĐI PIONIRI ODIGRALI PRVU PRIJATELJSKU UTAKMICU U SEZONI 2011/2012.28.08.2011
BB Basket - FokaU sklopu priprema za sezonu 2011/2012 selekcija mlađih pionira odigrala je prvu prijateljsku utakmicu protiv Kragujevačke ekipe S.K. Foka u Prvoj Tehničkoj školi u Kragujevcu. Rezultat utakmice nije vođen, a ubedljivo je pobedila ekipa S.K. Foka koja je u ovom trenutku mnogo kvalitetnija ekipa od nas i koja se pokazala kao odličan domaćin. Dogovorena je saradnja i ubuduće jer nam trebaju jake utakmice, a mi smo imali veliku korist od ove utakmice i ubuduće ćemo odigravati utakmice protiv jakih protivnika, a sve u cilju što bolje pripreme pred početak prvenstva.


:: POČETAK PRIPREMA SVIH SELEKCIJA U KLUBU ZA SEZONU 2011/2012.11.08.2011
U sredu 10.08.2011. godine počele su pripreme kluba za takmičarsku sezonu 2011/2012. Klub u ovu sezonu ulazi sa većim ambicijama nego u prethodnu. Prvih 10 dana treninzi će se održavati svakodnevno na atletskim stazama kada će se raditi na bazičnoj pripremi i sticanju kondicije i snage, a kasnije će se smanjiti obim tih treninga i uvesti drugi trening u toku dana u sali sa radom sa loptom kada će akcenat biti taktičko uigravanje ekipa. U septembru se planira odigravanje nekoliko prijateljskih utakmica, a sve u cilju što bolje pripreme za nastupajuću sezonu. Igrači koji nisu u Mladenovcu i koji se vraćaju sa odmora informacije o treninzima mogu dobiti kod svojih trenera koji ih treniraju pozivom na telefon ili putem klupskog mail-a.


:: IZUZETAN USPEH NA KOŠARKAŠKOM KAMPU MAXIMA IGRAČA NAŠEGA KLUBA29.07.2011
maxima 2011 - bb basket28.07.2011. igrači i treneri našeg kluba su se vratili sa košarkaškog kampa Maxima koji se nalazi na Zlatiboru i zabeležili fantastičan uspeh osvojivši 18 medalja (zlatnih i srebrnih) sa 11 igrača. Medalje su osvajane u disciplinama: 1 na 1, 3 na 3, šutiranje slobodnih bacanja, šutiranje za 3 poena, šut 1-2-3. Sve pohvale igračima na osvojenim medaljama kao i na korektnom ponašanju svih 11 dana koliko smo boravili na kampu. Slike sa kampa možete pogledati u galeriji ( K.K. BB Basket na košarkaškom kampu Maxima na Zlatiboru 2011) posetom našem sajtu. Klub je na kolektivnom odmoru do 10. avgusta kada kreću pripreme za takmičarsku sezonu 2011/2012, a selekcija škole košarke (mini basket) je na pauzi do 1. septembra kada nastavlja sa radom.
K.K. BB Basket na košarkaškom kampu Maxima na Zlatiboru 2011


:: KOŠARKAŠKI KAMP MAXIMA 2011.17.07.2011
Klub tradicionalno već 5-u godinu zaredom odlazi na košarkaški kamp MAXIMA koji se nalazi na Zlatiboru u vlasništvu našega proslavljenog bivšeg reprezentativca Miroslava Pecarskog. Naši igrači će biti u 3. smeni od 18. - 28. 07. 2011. godine. Polazak je zakazan 18.07.2011. godine (ponedeljak) u 10:00h ispred sportskog centra u Mladenovcu. Izuzetno veliki broj dece iz našega kluba koji će biti polaznici kampa imaće to zadovoljstvo i čast da se druže i treniraju sa svojim vršnjacima iz klubova kao što su K.K. Kolubara iz Lazarevca, K.K. Vojvodina iz Novog Sada, K.K. Danubius iz Novog Sada, K.K. Apatin iz Apatina, jedna ekipa sa Kipra, veliki broj igrača koji dolazi individualno iz Italije, Francuske, Nemačke, Kanade, SAD-a... Sve u svemu jedno lepo druženje, sticanje novih košarkaških znanja i prijateljstava, jedno veliko iskustvo za decu našega kluba jer imamo dosta dece u ovoj godini koja prvi put idu na košarkaški kamp uopšte.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.