Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: ZAVRŠEN LETNJI BB BASKET KOŠARKAŠKI KAMP 2021 U KRUPNJU.26.07.2021
K.K. BB Basket na letnjem košarkaškom kampu i pripremama Krupanj 2021U utorak 20.07.2021. godine grupa od 49 igrača kluba sa 2 trenera se vratila sa letnjeg BB Basket košarkaškog kampa 2021 koji se održavao u Krupnju u Hotelu Grand spa - wellness, a koji je trajao 8 dana. Treninge smo radili na otvorenim košarkaškim terenima pored pomenutog hotela. Na raspolaganju smo imali i sportsku halu sa 6 koševa i vrhunskim uslovima u kojoj smo trenirali tokom kišovitih dana (poslednja 3 dana).
U sklopu hotela smo imali i zatvoreni bazen, parno kupatilo i saunu koje smo koristili kao relaksaciju i opuštanje posle napornih treninga što je deci bilo posebno od koristi. Pored zatvorenog bazena, kada su nam vremenski uslovi dozvoljavali, koristili smo i veliki otvoreni olimpijski bazen. Organizovali smo deci na bazenu i raznorazne igre kao što je vaterpolo, jurka po vodi, između 2 vatre, itd, a u cilju što bolje atmosfere i druženja koje treba deca da imaju nakon boravka u kampu. Pored našeg kluba, u hotelu su boravili i klubovi poput fudbalskog kluba Vojvodina iz Novog Sada, odbojkaški klubovi iz Novog Sada, košarkaški klub iz Šapca, deca na rekreativnoj nastavi, itd... Tokom osmodnevnog boravka na kampu, sve je proteklo u najboljem redu i nismo imali nikakvih problema, vreme nas je većim delom služilo osim poslednja 3 dana koji su bili promenljivi kada se trenažni proces odvijao u sportskoj sali. Ono što je takođe mnogo bitno, nije bilo sportskih povreda, osim nekoliko sitnih prehlada igrača koje su rešene u jednom danu, tako da možemo konstatovati da je kamp završen na najbolji mogući način.
Deca su dobro trenirala, starija grupa 3 puta dnevno (jutarnji futing ili teretana, prepodnevni trening i popodnevni trening), a mlađa grupa 2 puta (prepodnevni trening i popodnevni trening).
U sklopu kampa deci je organizovano i takmičenje u 7 disciplina u 2 kategorije. Deca su se takmičila u šutu slobodnih bacanja, šut za 3 poena, brzi šut, šut 1,2,3, igri 1 na 1, igri 3 na 3 i u poligonu spretnosti. Finalisti svih takmičenja su nagrađeni medaljama (pobednik zlatnom, poraženi u finalu srebrnom medaljom). Takođe, svako dete je na kraju boravka u Krupnju dobilo diplomu za učešće i zaista su je zaslužili obzirom na ponašanje i odnos koji su naša deca pokazala.
Pored takmičenja deci su organizovane vankošarkaške aktivnosti u vidu odlazaka u crkvu Dobri potok koje je sjajno zdanje u kojem postoje muzeji u vidu starih zanata, lovstvo, stari običaji, itd. Zatim, odlasci i šetnje do grada itd...
Tokom boravka u Krupnju, našim drugarima Gerasimović Lazaru i Sarić Magdaleni, su bili rođendani pa smo tim povodom i proslavili uz rođendansku tortu.
U svakom slučaju jedno sjajno iskustvo za decu i pre svega velika korist za decu koja u kampovima ovakvog tipa stiču samostalnost, socijalizuju se, stiču osećaj odgovornosti i vode računa o svojim obavezama, stiču iskrena prijateljstva i simpatije sa decom iz drugih klubova, gradova, zemalja, itd... Kao i svih prethodnih godina deca i klub su ostavili sjajan utisak za sobom i opravdali epitet lepog vaspitanja, ponašanja, srdačnosti, itd...

U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa priprema na Zlatiboru.
Letnji BB Basket košarkaški kamp Krupanj 2021


:: NAŠI NAJMLAĐI ČLANOVI, A I STARIJI, PROMOVISALI KLUB NA 24. STREETBALL TURNIRU U MLADENOVCU.27.06.2021
Najmlađi članovi iz škola košarke K.K. BB Basket na 24. streetball turniru u Mladenovcu,27.06.2021. godU nedelju 27.06.2021. godine povodom igranja 24. streetball turnira u Mladenovcu u naselju 25. Maj, naša najmlađa klupska deca su tradicionalno i promotivno odigrala 2 basketa uz dosta prisutne publike i dosta dobrih košarkaških poteza koji su ispraćeni aplauzom. Na taj način je klub na lep način promovisan i pozvao svu decu (dečake i devojčice svih uzrasta) zainteresovanu da se bave košarkom, da nam se pridruže... Obzirom da je ovaj turnir prilika za sve košarkaške klubove na teritoriji Gradske opštine Mladenovac da vrše svoju promociju, mi smo već tradicionalno predstavili najmlađe članove kluba u delu programa predviđenom za to. Što se tiče njih, ove godine su na turniru učestvovale dve grupe dece, starija i mlađa. Mlađa grupa su bili dečaci i devojčice iz mlađe škole košarke, rođeni 2011. godine i mlađi, a druga grupa su bili dečaci i devojčice iz starije škole košarke rođeni 2009. godine i mlađi. Nakon odigranih basketa kao i svake godine organizatori turnira su se potrudili da daju deci prigodne nagrade pa su ove godine naša deca kao i prethodnih godina dobila nagrade u vidu košarkaških lopti i majica sa obeležjima turnira. U svakom slučaju jedna sjajna manifestacija koja je organizovana od strane dvojice košarkaških radnika i entuzijasta, G-dina Ivanovića i g-dina Stanojkovića sa njihovim pomoćnicima, zahvaljujući čijem angažovanju turnir i postoji već dugi niz godina. Posebno se možemo pohvaliti uspehom i naših starijih članova ove godine, jer su u svim kategorijama njihove ekipe ili igrale finale ili osvojile turnir. Krenimo redom. Pored najmlađih koji su odigrali promotivna 2 basketa, u kategoriji za dečake starosti 12 - 14 godina, u finalu su bile 2 ekipe čiji su igrači naši članovi, dakle, 1 i 2 mesto - BB Basket. U kategoriji za dečake starosti 14 - 16 godina, u pobedničkoj ekipi su 2 naša člana i 2 bivša naša člana. U pobedničkoj ekipi dečaka kategorije 16 - 19 godina starosti su 2 naša člana i treći naš bivši član. U kategoriji devojčica starosti ispod 16 godina, finalisti su naše devojčice, dakle, opet BB Basket.
U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike naše dece sa turnira.
BB Basket na 24. streetball turniru u Mladenovcu


:: UPIS NOVIH ČLANOVA U BB BASKET ŠKOLE KOŠARKE I TAKMIČARSKE SELEKCIJE.17.06.2021
BB Basket - upis novih članova, jun 2021. godineNa pozive i inicijativu zainteresovanih roditelja i dece, K.K. BB Basket - Mladenovac obaveštava ostale zainteresovane i javnost da vršimo upis novih članova u naše škole košarke (ženske i muške), a u toku su i dopune svih takmičarskih (ženskih i muških) selekcija.

Nakon jako uspešne sezone koja je iza nas, u narednu 2021/2022 ulazimo sa još većim ambicijama i željom za boljim rezultatima...

Zainteresovani dečaci i devojčice se mogu upisati u sledeće klupske selekcije:

- Juniori (dečaci rođeni 2003. / 2004. godine).
- Kadeti (dečaci rođeni 2005. / 2006. godine).
- Pioniri (dečaci rođeni 2007. / 2008. godine).
- Mlađi pioniri (dečaci rođeni 2009. / 2010. godine).
- Starija muška škola košarke (dečaci rođeni 2011. / 2012. godine).
- Mlađa muška škola košarke (dečaci rođeni 2013. godine i mlađi).
- Kadetkinje (devojčice rođene 2005. / 2006. godine).
- Pionirke (devojčice rođene 2007. / 2008. godine).
- Mlađe pionirke (devojčice rođene 2009. / 2010. godine).
- Ženska škola košarke (devojčice rođene 2011. godine i mlađe).

Sve potrebne informacije na tel: 065/83-07-894


:: POVODOM JUBILEJA KLUBA, URUČENA PLAKETA TRENERU DUŠANU PRERADOVIĆU ZA 10 GODINA RADA U KLUBU.14.06.2021
Dušan Preradović primio plaketu kluba povodom 10 godina rada u S.K. BB Basket - MladenovacPovodom 15 godišnjice kluba, u ponedeljak 14.06.2021. godine smo uručili plaketu našem dojučerašnjem treneru, Dušanu Preradoviću koji je proveo sjajnih 10 godina kod nas u klubu i na taj način ostavio neizbrisiv trag obzirom da je 1/3 života proveo kod nas u klubu. Veliko poštovanje i zahvalnost za sve učinjeno tokom dugog boravka u klubu sa nadom da ćemo možda jednog dana ponovo sarađivati. Iako sada na novom poslu sa vrlo malo slobodnog vremena, često koristi priliku, dođe i obiđe decu i prijatelje na treninzima, jer zna da mu je klub druga kuća...
Još jednom veliko hvala Dušanu za 10 divnih godina druženja...


:: JUBILEJ - 15 GODINA OD OSNIVANJA KLUBA.10.06.2021
JUBILEJ - 15 godina BB Basket - a, jun 2021. godineU utorak 08.06.2021. godine obeležili smo jubilej, 15 godina od osnivanja kluba. Jubilej smo obeležili skromno i u društvu najbližih ljudi koji su svojim radom, ponašanjem, odnosom... ostavili traga tokom 15 godina duge istorije kluba. Pored klupskih trenera (Nikole Pupovca, Miloša Kostića i Borisa Bosnića), prisutni su bili naš bivši trener, Vladimir Jovanović, zatim Igor Kulundžić, idejni tvorac i dizajner svih modela klupskih majica, dresova, flajera, itd... Pored njih dvojice, bio je prisutan i Bojan Bosnić, veliki prijatelj kluba. Ostaje žal što naš dugogodišnji trener, Dušan Preradović nije mogao prisustvovati zbog svojih poslovnih obaveza. Velika nam je čast i zadovoljstvo bilo ugostiti naše prijatelje koji su nas ispoštovali i svojim prisustvom uveličali ovaj jubilej. U prijatnom razgovoru i druženju prisutnih, evocirali smo uspomene iz dana kada su bili u klubu, prisetili se mnogobrojnih uspeha koje je klub imao tokom njihovog rada u klubu, a i posle toga. U duhu dobrog domaćina, klub je uručio plaketu našem bivšem treneru Jovanoviću za sjajnih 5 godina provedenih u klubu. Plaketa je spremljena i za trenera Preradovića kome će biti naknadno uručena obzirom na njegov opravdan izostanak.

Krenuli smo sa radom davne 2006. godine sa 10-ak dečaka, iz godine u godinu rasli zahvaljujući čvrstoj veri u uspeh i velikom fanatizmu, znanju i radu. Kroz godine smo stasavali i krčili sebi put na košarkaškoj mapi Mladenovca, Beograda, pa i Srbije. Na tom putu je bilo mnogo trnja i prepreka, ali smo ih uspešno savladavali i došli do nivoa na kom smo sada sa armijom svojih članova i mnoštvom osvojenih medalja na završnim turnirima na prvenstvima Beograda. Pored mnoštva osvojenih medalja i pehara, ponosimo se i našim članovima koji su potekli u našem klubu, a sada su uspešni treneri i igrači. Pre svih, mislimo na našeg bivšeg trenera Vladimira Jovanovića, trenutno trenera K.K. Cibona i pomoćnog trenera seniorske košarkaške reprezentacije Srbije. Vladimir je samo jedan u nizu naših bivših članova koji je uspeo da izgradi košarkašku karijeru, ali mi smo ponosni i na svakog drugog našeg člana, bivšeg i sadašnjeg. Mnogo smo srećni što je kroz klub prošlo mnogo kvalitetnih ljudi, sada već porodičnih ljudi koji imaju svoje familije i decu koju već usmeravaju kod nas u klub. To je ono čime se istinski ponosimo i znamo da uspevamo sprovodeći misiju kluba - IZVESTI DECU NA PRAVI PUT. Tu misiju smo još na početku našeg rada i postojanja postavili, slepo se pridržavamo toga jer smo svesni da veoma mali broj dece uspe u košarci, ali svi mogu biti dobri i kvalitetni ljudi. To je ono čemu težimo i za šta se borimo, a neka drugi sude koliko nam to uspeva. Sigurno je da nam je i sportski motiv jako bitan jer ne bismo imali toliko sportskih uspeha da nije tako.
Ovom prilikom i velika zahvalnost svim roditeljima, deci, ljudima, itd, koji su na bilo koji način bili i sada su deo velike BB Basket porodice. Nadamo se da će i u budućnosti biti još dosta jubileja i klupskih uspeha.

Klikom na link u dnu teksta ili u našoj foto galeriji se može pogledati još slika sa jubileja.
Jubilej - 15 godina od osnivanja BB Basket-a


:: ZAVRŠEN KUP BEOGRADA ZA NAJMLAĐE 2021.09.06.2021
BB Basket, Kup Beograda za najmlađe 2021, dečaci i devojčice rođeni 2009. god i mlađiU subotu 05.06.2021. godine završen je Kup Beograda za najmlađe u organizaciji Košarkaškog saveza Beograda i Gradskog sekretarijata za sport grada Beograda. Kup je završen u nedelju, ali za nas u subotu obzirom da su obe ekipe sa kojima smo učestvovali izgubili svoje utakmice. Ove godine Kup je organizovan za dečake i devojčice rođene 2009. godine i mlađe (generacija koja će u narednoj sezoni 2020/2021 biti takmičarska selekcija mlađih pionira i mlađih pionirki), tako da je to bila odlična uvertira pred novu sezonu. Takođe je odlična prilika da se vide na delu sve ekipe sa kakvim će kvalitetom nastupiti u predstojećoj sezoni. Posmatrajući ekipe, utisak je da ima dosta kvalitetne dece i ekipa i da će naredna sezona biti dobra kada je kvalitet košarke u ovoj uzrasnoj kategoriji. Mi smo kao klub ove godine po prvi pit nastupili sa 2 ekipe i to: ekipa dečaka rođenih 2009. godine i mlađi i ekipa devojčica rođenih 2009. godine i mlađe. U prvoj i jedinoj utakmici na ovogodišnjem Kupu, naša muška ekipa se sastala sa ekipom K.K. Vizura i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 42 - 08. Ženska selekcija je odigrala 2 utakmice, u prvoj utakmici protiv ekipe Ž.K.K. Cerak poražena rezultatom 69 - 18, a u drugoj utakmici protiv ekipe Ž.K.K. Vizura poražena rezultatom 44 - 14. Kup je rezultatski za naše ekipu prošao lošije nego prethodnih sezona, ali smo imali za protivnike izuzetno kvalitetne i fizički jake ekipe koje imaju košarkaško znanje. U svakom slučaju nismo nezadovoljni ovogodišnjim Kupom, ponašanjem naše dece, odnosom prema klubu, itd... Nakon odigranih utakmica, obzirom da se Kup igrao na Kalemegdanu, decu smo odveli u Beo zoo vrt. Deca su se lepo provela, družila i vratili se kući sa lepim utiscima i pozitivnom atmosferom. U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa ovogodišnjeg Kupa Beograda za najmlađe.
Kup Beograda za najmlađe 2021


:: NAJAVA KUP-a BEOGRADA ZA NAJMLAĐE 2021.02.06.2021
K.K. BB Basket, grupna slika, Kup Beograda za najmlađe 2019U okviru svojih redovnih godišnjih aktivnosti, Gradski sekretarijat za sport grada Beograda i Košarkaški savez Beograda i ove godine tradicionalno organizuju Kup Beograda za najmlađe. Nakon prošlogodišnje pauze zbog korona virusa, ove godine će takmičenje biti organizovano za dečake i devojčice rođene 2009. godine i mlađe. Manifestacija će biti održana u Beogradu na Kalemegdanu, 05. i 06.06.2021. godine. I ove godine će biti prijavljen veliki broj ekipa, tako da će biti pravi praznik košarke sa mnogo dečaka i devojčica učesnika turnira. Naš klub tradicionalno učestvuje na ovom turniru i ujedno je ovo dobra prilika da se vidi kvalitet drugih ekipa obzirom da od septembra ove dečake i devojčice očekuje takmičenje kroz ligu u selekciji mlađih pionira i mlađih pionirki. Prvi put smo pored muške selekcije, prijavili i žensku, tako da ćemo ove godine prvi put imati 2 ekipe koje će naš klub i grad predstavljati na Kup-u Beograda.

Raspored utakmica kada su naše ekipe u pitanju je sledeći:

MUŠKA SELEKCIJA (dečaci rođeni 2009. godine i mlađi):

- U subotu 05.06.2021. godine u 13:30h igramo protiv pobednika iz para ekipa K.K. Div Basket - K.K. Vizura. Polazak je ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h pre podne.

ŽENSKA SELEKCIJA (devojčice rođene 2009.godine i mlađe):

- U subotu 05.06.2021. godine u 09:00h pre podne, prvu utakmicu igramo protiv ekipe Ž.K.K.Cerak, a u 12:00h igramo drugu utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Vizura. Polazak je ispred Gradske opštine Mladenovac u 07:20h pre podne.

Turnir se igra po Kup sistemu (kada se izgubi utakmica ispada se). Što se tiče dečaka, koliko pobedimo prvu utakmicu (Div Basket ili Vizuru), od 15:45h igramo drugu utakmicu. Ukoliko i tu pobedimo, igramo i u nedelju. Što se tiče devojčica, njima je sistem takmičenja drugačiji. One sigurno igraju 2 utakmice i u zavisnosti od rezultata zavisiće da li igramo u nedelju.


Igrači treba da ponesu novac za prevoz i za ulaz u zoološki vrt ukoliko se roditelji slože da decu vodimo (javićemo naknadno koliko), sendviče po potrebi, neku flašicu vode, soka...
Smatramo da su i vankošarkaška druženja dece bitna zbog hemije u ekipi, socijalizacije dece, druženja, itd...pa se otuda i rodila ideja da decu odvedemo do zoološkog vrta koji se nalazi u sklopu Kalemegdana i blizu nam je.

Slika koja je u prilogu ovog teksta je naša ekipa dečaka sa pretprošlogodišnjeg Kupa Beograda za najmlađe (dečaci rođeni 2007. godine i mlađi).


:: ZAVRŠENA SEZONA BB ŠKOLICE SPORTA, DECI DODELJENE GODIŠNJE DIPLOME I MEDALJE ZA SEZONU 2020/2021.01.06.2021
Grupna slika BB školice sporta sa trenerima, dodela medalja i diploma, 31.05.2021. godineU ponedeljak 31.05.2021. godine u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu podeljene su godišnje dipolme i medalje našim najmlađim članovima kluba, dečacima i devojčicama, članovima BB školice sporta. Dodela medalja je postala tradicionalna i u skladu sa planom i programom rada školice, radi se jednom godišnje na kraju sezone, a deca dobijaju medalje i diplome za učešće i ostvareni napredak u BB školici sporta za sezonu 2020/2021. Pre dodele medalja, deca pred prisutnim roditeljima i rodbinom demonstriraju naučeno tokom pohađanja školice. Nakon toga su treneri kluba, Nikola Pupovac, Miloš Kostić i Boris Bosnić deci uručili zaslužene medalje i diplome za pohađanje i napredak u našoj školici sporta. Kroz školicu sporta je ove sezone od septembra 2020. godine do juna 2021. godine prošlo oko 40-ak dečaka i devojčica. Treninzi su se održavali u sali O.Š. Momčilo Živojinović 2 puta nedeljno po 1h.

Ono što je bitno je da se video napredak dece, svako dete je od trenutka dolaska u klub vidno izgledalo bolje kada je osnovna motorika u pitanju i time je stvorena baza za dalji rad u nekim od mnogobrojnih sportova. Tokom sezone, kroz vežbe, igru, motoričke poligone, vežbe istezanja i razgibavanja, takmičenja, vežbi snage, koordinacije, preciznosti, itd... deci smo razvijali motoričke sposobnosti, morfološke karakteristike, funkcionalne i kognitivne sposobnosti, konativne karakteristike, socijalni i zdravstveni status, itd. Vođeno je računa o kompletnom modelu antropološkog statusa svakog deteta. Takođe, trudili smo se da našu decu naučimo što više, ne samo osnovama raznih sportova, nego i ostalim stvarima kao što je način ponašanja, pravilne ishrane, higijena, ophođenja prema drugima, načina oblačenja, određenim navikama u raznim situacijama, itd...

Trening je protekao u sjajnoj i veseloj atmosferi i dece i roditelja i trenera. Roditeljima je prezentovan napredak dece (jer su treninzi tokom sezone zatvorenog tipa i roditelji ne prisustvuju treninzima). Na kraju treninga je po običaju usledilo pojedinačno i grupno fotografisanje, a sve slike se mogu videti u našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta. Pauzu ćemo praviti tokom leta (jun, jul i avgust). Posle tog perioda od septembra počinjemo ponovo sa radom u sezoni 2021/2022 o čemu ćemo roditelje blagovremeno obavestiti. Klub se još jednom zahvaljuje na ukazanom poverenju svim roditeljima i deci sa nadom da smo ispunili njihova očekivanja i željom da se druženje nastavi i od septembra.
Dodela diploma i medalja BB školici sporta u sezoni 2020/21


:: SKLOPLJEN UGOVOR KOŠARKAŠKE MENADŽERSKE AGENCIJE OCTAGON I S.K. BB BASKET - MLADENOVAC.20.05.2021
Ugovor S.K. BB Basket - Mladenovac i Oktagon agencija, 14.05.2021. god Sa velikim zadovoljstvom obaveštavamo javnost da je S.K. BB Basket - Mladenovac u petak 14.05.2021. godine potpisao Ugovor o saradnji sa menadžerskom agencijom OCTAGON. Poznato je da je to agencija koja zastupa dosta igrača i trenera iz NBA lige i Evropskih liga kao što je Euroliga i Eurocup. Neka od poznatih NBA imena koje oni zastupaju su i braća Antetokounmpo (Milwaukee Bucks), Stephen Curry (Golden State Warriors), Facundo Campazzo (Denver Nuggets), Bem Adebayo (Miami Heat), Luol Deng (Retired), Tomas Satoransky (Chicago Bulls), Luca Vildoza (New York Knicks), itd, a od naših igrača zastupaju Vanju Marinkovića (Sacramento Kings), našeg bivšeg trenera Vladimira Jovanovića koji trenutno radi u K.K. Cibona iz Zegreba, itd...

U razgovoru sa regionalnim menadžerom Agencije Octagon, gospodinom Aleksandrom Zmijancem, sa obe strane je pokazana inicijativa o međusobnoj saradnji koja je za kratko vreme dogovorena na obostrano zadovoljstvo. Gospodin Zmijanac je zadužen za Srbiju i ostale zemlje sa Balkana. Dogovorena je saradnja u vidu zastupanja naših talentovanih igrača i trenera koji prerastu našu sredinu i imaju kvalitet da igraju na višem nivou košarku. Naša obaveza je da talentovane igrače usmeravamo ka agenciji Octagon, a njihov deo posla je da pronalaženjem adekvatnih angažmana u skladu sa trenutnim kvalitetom igrača pokušaju da obezbede uslove za daljii kvalitetan košarkaški razvoj. Takođe, dogovoreno je i da savetima pomažu, kako klub, tako i talentovane igrače tako što će iznositi svoje mišljenje o stvarima kao što je nastavak dalje karijere igrača, gde nastaviti karijeru, zašto je nešto dobro i suprotno od toga, trenutak kada to uraditi, itd... Smatramo da je ovo odlična stvar kako za klub, tako i za mlade i talentovane igrače kojih sigurno ima dosta u našem klubu. Ovim Ugovorom je stvorena spona između našeg kluba i ostalih klubova gde bi eventualno naši igrači mogli nastaviti svoje košarkaške karijere, jer od dobrih uslova za rad koje klub nudi, preko stručnog trenerskog kadra koji radi sa igračima stvoren je most u vidu agencije Octagon do drugih klubova koji imaju bolje uslove za rad i napredak.

Već su obavljeni i konkretni razgovori sa menadžerom i predočena su mu imena nekih naših talentovanih dečaka koje je on zabeležio i svakako će ih pratiti u budućnosti i u skladu sa njihovim napretkom i u razgovoru sa njihovom roditeljima pokušati da donesemo svi zajednički najbolju odluku za svako dete kada je u pitanju dalji košarkaški razvoj.

Klikom na link koji se nalazi u dnu teksta se može posetiti sajt agencije i pogledati imena koja zastupaju iz sveta sporta i ispratiti njihove aktivnosti i rad.
Basketball agency


:: SELEKCIJA MLAĐIH PIONIRA U13 POSTALA PRVAK BEOGRADA OSVOJIVŠI PRVU REGIONALNU LIGU, BRAVO ŠAMPIONI.18.05.2021
Mlađi pioniri U13 sa trenerima, K.K. BB Basket - MLadenovac, sezona 2020,2021, ŠAMPIONI i osvajači prve regionalne lige.Naša prva selekcija mlađih pionira U13, dečaci rođeni 2008. i 2009. godine je postala prvak Beograda osvojivši prvu regionalnu ligu. Finalni turnir F4 je bio u organizaciji našega kluba, a to pravo smo stekli kao nabolje plasirana ekipa u regularnom delu takmičenja. Sve utakmice tokom turnira su se odigravale u fiskulturnoj sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu u periodu od 14. - 16.05.2021. godine. Pored naše, učesnice turnira su bile još ekipe K.K. Fleš 3 - Beograd, K.K. Borac Zemun i K.K. Čubura - Beograd. Sve je prošlo u najboljem redu tokom sva tri dana koliko je turnir trajao i nadamo se da smo bili dobri domaćini i da su sve ekipe otišle sa lepim utiscima iz Mladenovca, mi smo se potrudili da to tako i bude.
Naša ekipa je napravila sjajan rezultat pobedivši sva tri protivnika ubedljivim rezultatom i na taj način dominantno osvojila trofej i ponela epitet najbolje ekipe u prvoj regionalnoj ligi za sezonu 2020/2021. Veliki uspeh sve dece i kluba i svi su zajedno zaslužni za ovaj veliki uspeh, a ne samo 12 igrača koji su igrali turnir.
Ovim turnirom smo i stavili tačku na takmičarsku sezonu 2020/2021 i okrećemo se već novoj sezoni i pravljenju planova, formiranju novih selekcija, itd. U narednom periodu nas očekuje analiza sezone koja je već iza nas, Kup Beograda za najmlađe, BB Basket i Mini BB Basket lige, odlazak na košarkaški kamp, bazične pripreme za novu sezonu...

Rezultati tokom trajanja turnira:

Petak (14.05.2021. godine):

- K.K. BB Basket (Mladenovac) : K.K. Fleš 3 56 : 32
- K.K. Borac Zemun : K.K. Čubura 39 : 36

Subota (15.05.2021. godine):

- K.K. BB Basket (Mladenovac) : K.K. Borac Zemun 66 : 52
- K.K. Fleš 3 : K.K. Čubura 42 : 36

Nedelja (16.05.2021. godine):

- K.K. Borac Zemun : K.K. Fleš 3 46 : 44
- K.K. Čubura : K.K. BB Basket (Mladenovac) 29 : 66

Konačna tabela i plasman ekipa:

1. KK BB Basket 3 3 0 188:113 6
2. KK Borac Zemun 3 2 1 137:146 5
3. KK Fleš 3 3 1 2 118:138 4
4. KK Čubura 3 0 3 101:147 3


Klikom na link u dnu teksta ili u našoj foto galeriji se mogu pogledati slike sa turnira.
Finalni turnir F4 prve regionalne lige za mlađe pionire U13 u sezoni 2020/2021, S.K. BB Basket šampioniPrezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.