Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: FINALNI TURNIR MLAĐIH PIONIRA19.06.2014
KSBFinalni turnir u kategoriji Mlađi pioniri Regionalna liga će se odigrati od 20.06. do 22.06.2014. godine u hali sportova Žarkovo. Domaćin turnira je KK Žarkovo, a pored njih učestvuju KK BB Basket, KK Ras 2 i KK Zvezdara M-Invest.
Domaćin turnira obezbeđuje salu i plaća sve troškove službenih lica u iznosu od 19.800 dinara, koje treba predati delegatu turnira pre početka prve utakmice. Ekipe su obavezne da pored licence i takmičarskih kartona igrača sa važećim lekarskim pregledom ponesu na uvid još jedan dokument sa slikom za svakog igrača (lična karta, pasoš, đačka knjižica, povlastica GSP...). KSB obezbeđuje pehare i medalje za ekipe. Prvu utakmicu naša ekipa igra u petak sa početkom u 14:00h, a polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:45h.

Satnica turnira:

Petak 20.06.2014. godine:
KK Žarkovo : KK Ras 2 u 16:00h
KK BB Basket (Mladenovac) : KK Zvezdara M-Invest 14:00h

Subota 21.06.2014. godine:
KK Žarkovo : KK BB Basket (Mladenovac) u 15:00h
KK Ras 2 : KK Zvezdara M-Invest u 13:00h

Nedelja 22.06.2014. godine:
KK BB Basket (Mladenovac) : KK Ras 2 u 13:00h
KK Zvezdara M-Invest : KK Žarkovo u 15:00h


:: OBAVEŠTENJE O TRENINZIMA U SRC LJUBOMIR IVANOVIĆ - GEDŽA U MLADENOVCU.18.06.2014
Obaveštenje roditeljima i deci koji su članovi Sportskog kluba BB Basket iz Mladenovca vezano za treninge: Kao i svake godine, tako će i ove tokom trajanja letnjeg raspusta klub imati treninge u velikoj sali Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Sve klupske selekcije će trenirati u terminima koji mogu da se vide u nastavku teksta. Treninzi će trajati do 17.07.2014. kada klub ide na košarkaški kamp na Zlatibor, naknadno ćemo objaviti da li će deca koja ne idu na kamp trenirati do kraja jula. Od 28.07. - 15.08.2014. godine klub je na kolektivnoj pauzi (niko nema treninge u tom periodu) posle čega kreću bazične pripreme za sezonu 2014/2015 o čemu će biti više priče u narednom periodu. Napominjemo da će školice košarke i devojčice imati još trening u sredu 18.06.2014. godine u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu i posle toga prelaze i oni u sportski centar.

Satnica i raspored treninga po selekcijama u velikoj sali SRC Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu:

- Ponedeljak: 12:30h - 14h kadeti, pioniri i mlađi pioniri

- Utorak: 10h - 11h mlađi pioniri i devojčice
11h - 12h kadeti i pioniri

- Sreda: 12:30h - 14h školice košarke

- Četvrtak: 10h - 11h mlađi pioniri i devojčice
11h - 12h kadeti i pioniri

- Petak: 12:30h - 14h kadeti, pioniri i mlađi pioniri

- Subota: 10h - 11h devojčice, kadeti, pioniri i mlađi pioniri
11h - 12h školice košarke

- Nedelja: 10h - 11h devojčice, kadeti, pioniri i mlađi pioniri
11h - 12h školice košarke

Školica sporta će trenirati do kraja juna u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu u svojim terminima: ponedeljak od 20h i subota od 11h posle čega imaju pauzu i nastavljamo sa radom od 01.09.2014. godine.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA U DRUGOJ UTAKMICI 1/4 FINALA REGIONALNE LIGE I PLASMAN NA FINAL FOUR.17.06.2014
K.K. Žarkovo 2 - K.K. BB Basket, mlađi pioniriU drugoj utakmici 1/4 finala regionalne lige, naša selekcija mlađih pionira sastala se sa odličnom ekipom K.K. Žarkovo 2 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 43 - 36. Ovom pobedom naša ekipa je uspela da se plasira na završni turnir (final four) regionalne lige što je veliki uspeh kluba (najveći do sada jer smo po prvi put u našoj kratkoj istoriji na završnom turniru). Pribojavali smo se utakmice bez obzira na visoko vođstvo iz prve utakmice od 28 poena prednosti iz razloga što to nije baš realan rezultat i što protivnik nije bio kompletan u prvoj utakmici. Pretpostavljali smo da će protivnik zaigrati mnogo bolje, agresivnije sa većom željom, a i postojao je rizik od potcenjivanja naših igrača prema protivniku zbog visoke prednosti iz prve utakmice. Na našu sreću bojazan je bila neopravdana jer su naši dečaci zaigrali angažovano i hrabro kao da je rezultat nerešen. Nismo bili na visokom nivou kao iz prve utakmice ali ni protivnik nije bio na tako niskom nivou kao iz prve utakmice što je rezultiralo mnogo neizvesnijom utakmicom u odnosu na prvu. Rezultat se kretao svo vreme u egalu sa blagom našom prednošću tokom cele utakmice, protivnik je u nekoliko navrata uspevao da izjednači rezultat što je na našu sreću bilo i sve što je uspeo da uradi. U ovom trenutku kvalitet je na strani naših igrača što su oni i pokazali na terenu i zasluženo se plasirali na final four regionalne lige. Čestitke takođe i protivniku koji je u obe utakmice bio izuzetno korektan i sportski se borio za svoje ciljeve. Jeste najveći uspeh kluba, idemo da igramo final four totalno rasterećeni kao najmlađa ekipa ali se sigurno nećemo odreći ukoliko nam se ukaže i najmanja šansa za eventualno još nekim iznenađenjem. Pokušaćemo da u dogovoru sa KSB-om organizujemo finalni turnir u Mladenovcu za šta nam treba saglasnost KSB-a i ostalih klubova učesnika završnog turnira. U svakom slučaju bez obzira na učinak na turniru možemo konstatovati da je ovo bila jedna dobra i uspešna sezona kada je ova selekcija u pitanju... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Žarkovo 2 - K.K. BB Basket 36 - 43
(09-13, 10-10, 08-10, 09-10)

Poeni: Nemanja Popović: 8, Andrija Topalović: 7, Vojin Lukić: 6, Vukašin Arsović: 5, Nemanja Radosavljević: 4, Luka Radonjić: 4, Stefan Marić: 3, Uglješa Živanović: 2, Vojin Stanković: 2. Ognjen Jovanović: 2,


:: TRENINZI U SRC LJUBOMIR IVANOVIĆ - GEDŽA U MLADENOVCU.15.06.2014
Kao i svake godine tokom letnjeg raspusta, tako ćemo i ove godine raditi treninge u velikoj sali SRC Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Satnicu treninga po selekcijama ćemo objaviti zvanično u narednim danima. Prvi trening je u ponedeljak 16.06.2014. godine sa početkom u 12:00h za selekcije mlađih pionira, pionira i kadeta.


:: ZAVRŠEN 17. STREETBALL TURNIR U MLADENOVCU.15.06.2014
Streetball turnir u Mladenovcu, devojčice K.K. BB Basket - MladenovacZavršen je 17.-ti po redu streetball turnir u Mladenovcu kao i svake godine veoma uspešno. Dobra atmosfera, veliki broj ekipa i igrača koji su svojim potezima mamili aplauze mnogobrojne publike, pogotovo na dan finala ukratko je opis ovogodišnjeg turnira. Mi smo kao klub podržali ovaj turnir i veliki broj igrača i igračica iz našeg kluba je učestvovao na njemu i to veoma uspešno. Imali smo promociju naših najmlađih članova koji su odigrajući dva basketa pokazali da poseduju talenat i ono što je najbitnije veliku ljubav prema košarkaškom sportu i druženju. 10 najmlađih dečaka je bilo podeljeno u dve ekipe i odigrali su dvadesetominutni basket jedni između drugih i na isti način su i naše najmlađe devojčice to uradile. Kada su u pitanju devojčice u kategoriji do 16. godina imali smo dve naše ekipe u finalu ali je na žalost samo jedan pobednik mogao biti, čestitke našim devojčicama. U kategoriji dečaka do 14 i do 16 godina, obe ekipe gde su igrači naši članovi su osvojile turnir, sve čestitke i njima... U svakom slučaju srećni smo što naši članovi jednim lepim primerom, ponašanjem, fer plejom, igrom daju primer kako treba da se članovi jednog kluba i jedne sportske manifestacije ponašaju...


:: NAJAVA REVANŠ UTAKMICE 1/4 FINALA REGIONALNE LIGE ZA MLAĐE PIONIRE.15.06.2014
U drugoj utakmici 1/4 finala regionalne lige za mlađe pionire, naša selekcija se sastaje sa vršnjacima iz K.K. Žarkovo 2 iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 16.06.2014. godine u Hali sportova Žarkovo u Beogradu u ul. Olimpijskih igara br. 14 sa početkom u 17:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:15h.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA U PRVOJ UTAKMICI BARAŽA 1/4 FINALA REGIONALNE LIGE.14.06.2014
K.K. BB Basket - K.K. Žarkovo, mlađi pioniri.U prvoj utakmici 1/4 finala baraža regionalne lige za mlađe pionire, naša ekipa se sastala sa vršnjacima iz K.K. Žarkovo iz Beograda na domaćem terenu i uspela da pobedi rezultatom 58 - 30. Počeli su naši dečaci nervozno utakmicu, agresivno u odbrani ali dekoncentrisano u napadu što je rezultiralo sa nekoliko promašaja iz dobrih pozicija. Ali ni protivnik nije igrao na visokom nivou tako da nismo kažnjeni za promašaje. Kako je vreme odmicalo igrali smo sve bolje, koncentrisanije, agresivnije u odbrani na šta se protivnik nije najbolje snašao tako da se naša prednost iz minuta u minut uvećavala da bi na kraju prve četvrtine iznosila 10 poena. U drugoj četvrtini ekipe kao da su se takmičile ko će više da maši koš, podatak da je ukupno 9 poena postignuto u drugoj četvrtini i samo 3 koša iz igre dovoljno govori o tome. Uspeli smo i drugu četvrtinu da pobedimo i uvećamo prednost pred početak drugog poluvremna. U tom delu smo bili brzopleti i hteli smo po svaku cenu što pre da reavamo situacije što nije dobro, nismo imali strpljenja što nam se može osvetiti u revanš utakmici. U nastavku utakmice kada smo zaigrali sa najjačom petorkom uspeli smo da iskontrolišemo igru protivnika, njihov ofanzivni skok, bila nam je dobra tranzicija lopte, naša igra u odbrani agresivna što je rezultiralo i najvećim vođstvom na kraju treće četvrtine od 27 poena prednosti. Uspeli smo i poslednju četvrtinu da dobijemo minimalnim rezultatom i na taj način pobedimo utakmicu sa ubedljivom razlikom. Podsetićemo da je protivnik bio oslabljen neigranjem ključnih igrača, nije uspeo da pogađa koš iz dobrih pozicija što se sigurno neće desiti u revanš utakmici koja se igra u ponedeljak na gostujućem terenu. Rezultatska prednost jeste velika u našu korist ali pomisle li naši igrač i jednog trenutka da je serija gotova i da ćemo se prošetati do plasmana na final four može nas skupo koštati. Ima dosta primera da su ekipe pobeđivale utakmicu sa velikom razlikom pa posle gubile u drugoj utakmici sa većom ralikom nego što su pobedili u prvoj utakmici zbog potcenjivanja protivnika. Rezultatska razlika nije realan odnos snaga dveju ekipa u odnosu na kvalitet protivnika. Čeka nas težak posao u revanš utakmici i igrači moraju biti spremni... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na dobroj igri, velikoj želji, požrtvovanosti, borbenosti i pobedi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Žarkovo 2 58 - 30
(18-08, 06-03, 18-04, 16-15)

Poeni: Nemanja Popović: 21, Andrija Topalović: 12, Nemanja Radosavljević: 10, Vojin Lukić: 6, Vojin Stanković: 3, Vukašin Arsović: 2, Stefan Marić: 2, Ognjen Jovanović: 2.


:: NAJAVA PRVE UTAKMICE MLAĐIH PIONIRA U 1/4 FINALA REGIONALNE LIGE.12.06.2014
U prvoj utakmici 1/4 finala regionalne lige za mlađe pionire, naša selekcija se sastaje sa ekipom K.K. Žarkovo 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.06.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:00 h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da pruže jednu dobru i borbenu utakmicu.


:: OBAVEŠTENJE ZA TRENINGE.12.06.2014
Zbog održavanja klasifikacionih ispita koji se održavaju u salama osnovnih i srednjih škola u Mladenovcu primorani smo da promenimo raspored treninga. U petak 13.06, subotu 14.06, nedelju 15.06, ponedeljak 16.06 i utorak 17.06.2014. godine NEĆE biti treninga u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu. U nastavku teksta roditelji i deca članovi kluba mogu videti raspored treninga (vreme i mesto održavanja):

- Školica sporta: trening u nedelju 15.06. u sali Gimnazije u 12:00h.
- Školica košarke (mlađa grupa): trening u nedelju 15.06. u sali Gimnazije u 13:00h.
- Školica košarke (starija grupa): trening u nedelju 15.06. u sali Gimnazije u 14:00h.
- Devojčice: trening u nedelju 15.06. u sali Gimnazije u 15:00h.
- Mlađi pioniri: trening u četvrtak 12.06. u sali O.Š. Momčilo Živojinović u 21:00h, utakmica u subotu 14.06. u 16:00h u sali Gimnazije pa trening u nedelju 15.06. u sali Gimnazije u 16:00h.
- Pioniri i kadeti: trening u četvrtak 12.06. u sali O.Š. Momčilo Živojinović u 22:00h pa sledeći u subotu 14.06. u sali Gimnazije u 17:00h (posle utakmice mlađih pionira).

Od ponedeljka 16.06.2014. godine počećemo sa treninzima u velikoj sali Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Raspored treninga ćemo naknadno objaviti.


:: STREETBALL TURNIR U MLADENOVCU.12.06.2014
STREETBALL TURNIR U MLADENOVCU.17. godinu tradicionalno se održava streetball turnir u Mladenovcu pod pokroviteljstvom Gradske opštine Mladenovac i Sportskog saveza Mladenovca. Dečaci i devojčice raznih uzrasta pokazuju svoja košarkaška znanja i umeće. Mi kao klub podržavamo manifestacije ovakvog tipa i učestvujemo aktivno u realizaciji manifestacije u organizacionom smislu. Već 4. godinu zaredom jedna od aktivnosti turnira je promocija najmlađih članova našeg kluba, dečaka i devojčica. Tako će biti i ove godine. U nedelju 15.06.2014. godine pre finalne utakmice najatraktivnije kategorije (muškarci od 19 do 35 godina starosti) naši najmlađi članovi će odigrati dva basketa. Najverovatnije će to biti oko 16h ali ćemo tačnu informaciju naknadno izbaciti na sajt i javiti roditeljima. Prvi basket će odigrati dečaci rođeni od 2004. do 2007. godine, a drugi basket će odigrati devojčice rođene od 2001. do 2004. godine. Da ne bi pravili razliku među decom na treningu je napravljen poligon koji su deca prolazila i po 10 igrača i igračica koji su imali najbolje vreme će učestvovati na turniru. Organizator je obezbedio i nagrade u vidu majica (svih naših 20 najmlađih članova će dobiti po majicu turnira), biće lokalna televizija, slikanje, intervjuisanje igrača... Deca na turnir treba da ponesu bele klupske majice i opremu za utakmice bez lopti. Spisak igrača i igračica koji učestvuju na turniru možete pogledati u nastavku teksta:

Dečaci:

1. Gerasimović Mateja
2. Ivanović Petar
3. Bujagić Dušan
4. Senić Saša Aleksandar
5. Radonjić Vidak
6. Simonović Mihailo
7. Milenković Lazar
8. Spasojević Petar
9. Dvoštanski Vukašin
10. Janković Nemanja

Devojčice:

1. Stojić Jelena
2. Dražić Nevena
3. Radeka Anita
4. Štica Ana
5. Bošnjaković Nađa
6. Ilić Isidora
7. Stevanović Sofija
8. Jovanović Una
9. Ivović Marija
10. Stojanović NevenaPrezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.