Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.23.01.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 5, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe O.K.K. Beograd 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 27.01.2013. godine u sali Geodetske škole u ul. Milana Rakića br. 42 u Beogradu sa početkom u 11:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:45h.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 4, druga selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 26.01.2013. godine u sali O.Š. Mitraljeta u Batajnici u ul. Dalmatinske zagore br. 94 sa početkom u 09:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Banovo Brdo iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 26.01.2013. godine u sali O.Š. Filip Kljajić - Fića u Beogradu u ul. Gogoljeva br. 40 sa početkom u 15:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:30h.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Omladinac iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 26.01.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo igrače da odigraju jednu dobru utakmicu.


:: POBEDA PIONIRA I PORAZ MLAĐIH PIONIRA 2.20.01.2013
PIONIRI:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Gorica iz Beograda (Sremčica) i uspela da pobedi rezultatom 68 - 57. Utakmica nije počela rezultatski onako kako je želeo trener Jovanović. Koncentracija nije bila na željenom nivou pri samoj realizaciji šuta i protivnik je to iskoristio i poveo sa 8 - 1. Posle time out-a trenera Jovanovića uspeli smo da iskontrolišemo skok u napadu protivnika uz pomoć kojeg je i napravio početnu prednost kao i koncentraciju pri samom šutu što je rezultiralo našim minimalnim vođstvom na kraju 1. četvrtine 15 -14. Videlo se još na početku utakmice da protivnik ni malo nije naivan i da nije došao u Mladenovac sa belom zastavom. Ekipa koja je izuzetno visoka i više taktički nego tehnički potkovana se borila do samog kraja utakmice i praktično do pred kraj utakmice se nije znao pobednik. U nastavku utakmice smo konstantno imali rezultatsku prednost ali uvek kada smo trebali da povećamo prednost i mirno utakmicu privedemo kraju padala nam je koncentracija i dozvoljavali smo protivniku da se rezultatski vraća u utakmicu. I dalje imamo problema sa povredama igrača, netreniranjem igrača, nikako da odradimo trening kompletni... što sigurno dobrim delom utiče na kvalitet igre ekipe... Nadamo se da će u nastavku to da se popravi i da će konačno naš najbolji igrač prošle sezone da sanira povredu kolena i vrati se na teren... Rezultatom na ovoj utakmici smo zadovoljni, igra može i mora da bude bolja ali je prvo kolo i ekipa će sigurno iz utakmice u utakmicu napredovati... Čestitke treneru Jovanoviću i igračima na pobedi kao i protivniku na sportskom i fer ponašanju... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Gorica 68 - 57
(15-14, 17-13, 17-08, 19-22)

Poeni: Dimić Miloš: 24, Popović Strahinja: 11, Lazić Aleksandar: 10, Stanojević Nikola: 9, Đorđević Jovan: 8, Marković Aleksa: 5, Stevanović Ilija: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. As Basket 3 iz Beograda i poražena rezultatom 45 - 35. I pored poraza mi iz kluba nismo nezadovoljni utakmicom, čak naprotiv zadovoljni smo igrom ekipe. Osim početne treme u 1. četvrtini kada je praktično i rešeno pitanje pobednika ostatak utakmice naši igrači su odigrali fajterski, borbeno, imali rezultatski priključak u nekoliko navrata sa šansama da se utakmica pobedi. 1. četvrtinu smo izgubili 14 - 03, igrači su bili zbunjeni i uplašeni i nismo uopšte dolazili u šansu da damo koševe jer nas je presing protivnika zbunio i onesposobio da priđemo košu. To možda možemo pripisati i ranom početku utakmicu u 09:00h što znači da su igrači morali ustati u 06:30h što je izuzetno rano i organizam nije ni spreman ni naviknut na rad u tom periodu. Druga petorka koja je ušla na teren je dosta bolje odradila posao u rezultatskom smislu i dobili 2. četvrtinu rezultatom 12-08. I nastavak utakmice je protekao u istom ritmu kao i 2. četvrtina i naši igrači su u nekoliko navrata prilazili protivniku na zaostatak od 4 poena ali krajnje sumnjivo vođenje zapisnika od strane delegata utakmice, kao i zamor igrača nisu nam dali da preokrenemo utakmicu u svoju korist i pobedimo. Falili su nam neki igrači koji nisu trenirali preko raspusta jer su bili na odmorima sa porodicama i mi smo sigurni da će situacija izgledati dosta bolje kada oni budu u sastavu... Kao i prošle sezone neka naša ideja kada smo prijavljivali drugu ekipu dece u ovom godištu je da damo šansu svim igračima kao i da razigramo mlađe igrače iz škole košarke koje tek u narednim godinama očekuje takmičenje i na taj način spremni dočekaju takmičenje protiv svojih vršnjaka. Čestitke igračima na prikazanom na utakmici... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. As Basket 3 - K.K. BB Basket 2 45 - 35
(14-03, 08-12, 12-10, 11-11)

Poeni: Dimić Savo: 16, Živančević Vukan: 7, Gajić Nikola: 4, Rajnović Lazar: 2, Lekić Danilo: 2, Ignjatović Aleksandar: 2, Radonjić Luka: 1, Jovanović Ognjen 1.


:: ODLOŽENA UTAKMICA JUNIORA.19.01.2013
Na molbu gostujuće ekipe K.K. Astra 2 iz Beograda da se odloži utakmica juniora zbog snega i nevremena, mi smo izašli u susret prijateljima iz gostujuće ekipe i odložili utakmicu do daljnjeg. Utakmica će se odigrati kada se stvore uslovi za to u dogovoru dve ekipe o čemu će posetioci našeg sajta biti informisani.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.16.01.2013
MLAĐI PIONIRI 1

U 1. kolu regionalne lige, grupa 5, selekcija mlađih pionira 1 je trebala da odigra utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark 3. Na molbu gostujuće ekipe odložena je utakmica do daljnjeg i odigraće se kada kada se stvore uslovi.

____________________________________________________


MLAĐI PIONIRI 2

U 1. kolu regionalne lige , grupa 4, selekcija mlađih pionira 2 igra utakmicu protiv ekipe K.K. As Basket 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 19.01.2013. godine u sali O.Š. Kneginja Milica u Beogradu u ul. Jurija Gagarina br. 78 sa početkom u 09:00h. Polazak je planiran u 07:20h ispred Gradske opštine Mladenovac.

__________________________________________________

PIONIRI

U 1. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Gorica Iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 19.01.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:45h. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju.

____________________________________________________

JUNIORI

U 1. kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Astra 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 19.01.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju.


:: DRUGI TAKMIČARSKI DAN MINI BASKET TURNIRA RAJKO ŽIŽIĆ 2013.14.01.2013
Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Partizan, mini basket festival Rajko Žižić 2013.Drugi dan memorijalnog, internacionalnog mini basket festivala Rajko Žižić 2013 koji se održavao na Beogradskom sajmu protekao je kao i prvi veoma uspešno za sve klupske selekcije. Sve selekcije su kao i prethodnog dana odigrale po 2 utakmice. Mnogo lepih i atraktivnih poteza je viđeno od strane sve dece, borbenost i požrtvovanost, radost zbog pobede i tuga zbog poraza... su ukratko opis ovoga turnira. Mi iz kluba smo izuzetno zadovoljni prikazanim od strane svih selekcija i ono što nam je bitno vidan je napredak svih igrača,a nekih čak i iznad naših očekivanja. Slike sa drugog dana takmičenja možete pogledati u našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta. Pored čestitki igračima, sve čestitke i pohvale trenerima Jovanović Vladi i Preradović Dušanu koji su se roditeljski ponašali prema deci i uspeli da iskontrolišu veliki broj dece. Na kraju pri povratku u Mladenovac u Lastinom autobusu koji ima mikrofon deca su pričala viceve i pevala pesme što je upotpunilo i podiglo atmosferu kada je vladao smeh i pozitivna atmosfera do samog dolaska u Mladenovac. U narednom periodu (mart - april 2013.) nas očekuje mini-basket liga u organizaciji Mini basket udruženja Srbije kada ćemo prijaviti opet 3 ili 4 takmičarske ekipe. Više o tome kada dođe vreme. Bravo tigrovi...
Mini basket festival, memorijal Rajko Žižić 2013, drugi dan


:: TRENINZI.12.01.2013
Sledeći treninzi za sve takmičarske muške selekcije kluba (mlađi pioniri 2, mlađi pioniri, pioniri i juniori) je u ponedeljak u 08:30h u velikoj sali Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Informacije o lekarskom pregledu u utorak 15.02.2013. godine biće naknadno objavljene, a podsećamo sve igrače koji nisu izvadili krv da to urade do utorka.


:: PRVI TAKMIČARSKI DAN MINI BASKET TURNIRA RAJKO ŽIŽIĆ 2013.12.01.2013
Mini basket turnir 2013, BB Basket - MladenovacPrvi dan internacionalnog, memorijalnog mini basket turnira Rajko Žižić protekao je veoma uspešno kada su naše selekcije u pitanju. Veliki odziv dece koja su išla na turnir nas veoma raduje, čak 58 igrača podeljeni u 3 selekcije su imali lepo druženje, nova poznanstva, dobre utakmice, dobar provod... Rezultat na ovakvim turnirima je u drugom planu ali smo i na tom polju bili uspešni sa skorom od 4 pobede i 2 poraza, a ta 2 poraza su sa starijim protivnicima. Raduje nas igra naših igrača i ako se po jutru dan poznaje ne treba brinuti za budućnost takmičarskih selekcija kluba. Vidan je napredak svih igrača i kao i prethodnih godina i ove godine ćemo imati 2 ekipe mlađih pionira u kojoj će mlađi igrači dobiti šansu da stiču neophodno znanje i iskustvo kako bi u narednim godinama kada se budu takmičili protiv svojih vršnjaka bili što uspešniji. Pored muških selekcija u izuzetno dobrom svetlu se pokazala ženska selekcija koja je obe utakmice pobedila i odigrala dobro, raduje igra nekih novih igračica koje napreduju neverovatnom brzinom.... Svaka čast igračima i stručnom štabu na prikazanom danas. Polazak sutra je u 12:00h kao i danas ispred sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Prevoz dece kao i danas će vršiti firma Lasta iz Mladenovca što garantuje sigurnost i udobnost. Slike sa prvog dana turnira možete pogledati na linku koji se nalazi ispod teksta...
Mini basket festival, memorijal Rajko Žižić 2013


:: 13. MINI BASKET FESTIVAL RAJKO ŽIŽIĆ08.01.2013
13. mini basket festival Rajko ŽižićOd 10. do 13.01.2013. godine održaće se internacionalni, tradicionalni, memorijalni mini basket festival Rajko Žižić. Festival će se kao i svih prethodnih godina održati na Beogradskom sajmu u hali 3. Mi smo za učešće prijavili 3 ekipe i to:

Dečake rođene 2002. godine.
Dečake rođene 2003. godine i mlađe i
Devojčice.

Raspored turnira možete videti niže u tekstu. Naše ekipe nastupaju u subotu 12.01.2013. godine i u nedelju 13.01.2013. godine. U subotu je planiran polazak u 09:00h ispred Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu, a povratak je planiran otprilike oko 15:30h. U nedelju je planiran polazak u 12:00h takođe ispred Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu, a povratak je planiran otprilike oko 18:30h. Od opreme igrači treba da ponesu klupsku sivu majicu, šorc i patike. Lopte ne treba da se nose. Može da se ponese neki sendvič i flašica vode. Sve dodatne informacije igrači će dobiti na treningu ili roditelji mogu dobiti na broj telefona 065/83-07-894.

Raspored turnira:
Subota 12.01.2013. godine:

Dečaci 2002. godište:
- K.K. BB Basket : K.K. Zagorska Dolina (Slovenija) u 10:45h (teren 2)
- K.K. Vojvoda Stepa (Beograd) : K.K. BB Basket u 12:15h (teren 1)

Dečaci 2003. godište i mlađi:
- K.K. BB Basket : K.K. Sloboda (Barič) u 10:45h (teren 3)
- K.K. Play Off (Užice) : K.K. BB Basket u 13:00h (teren 3)

Devojčice:
- K.K. Girl Basket (Beograd) : K.K. BB Basket u 11:30h (teren 5)
- K.K. BB Basket : K.K. Velika Kikinda (Kikinda) u 13:45h (teren 5)

Nedelja 13.01.2013. godine:

Dečaci 2002. godište:
- K.K. Zemun (Zemun) : K.K. BB Basket u 13:45h (teren 2)
- K.K. Žarkovo (Beograd) : K.K. BB Basket u 16:00h (teren 2)

Dečaci 2003. godište i mlađi:
- K.K. Barajevo (Barajevo) : K.K. BB Basket u 16:00h (teren 3)
- K.K. Borac (Šajkaš) : K.K. BB Basket u 16:45h (teren 3)

Devojčice:
- K.K. BB Basket - K.K. Partizan (Beograd) u 13:45h (teren 5)
- K.K. BB Basket - K.K. Girl Basket (Beograd) u 15:15h (teren 5):: ZAVRŠENA AKCIJA RENOVIRANJA PARKETA U GIMNAZIJI U MLADENOVCU.06.01.2013
Sala Gimnazije u Mladenovcu.U nedelju 06.01.2013. godine završena je akcija renoviranja parketa u sali Gimnazije u Mladenovcu i na taj način potpuno osposobljena za nesmetan i bezbedan rad kako u trenažnom procesu i odigravanju utakmica sportskih klubova koji koriste salu tako i za neometano odvijanje fiskulturne nastave. Na taj način je obezbeđeno trenerima sportskih klubova i profesorima fizičkog vaspitanja koji rade u školi mirniji rad bez bojazni da se neko dete može povrediti na rupe u parketu koje su postojale pre renoviranja. I o nekim narednim akcijama ćemo obaveštavati posetioce našeg sajta... Ovim putem klub svima čestita Badnji i Božićni dan...


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE.04.01.2013
Crveni krstU utorak 08.01.2013. godine, sredu 09.01.2013. godine i u utorak 15.01.2013. godine lekari specijaliste sportske medicine Gradskog zavoda za sport i medicinu sporta Republike Srbije vršiće lekarske preglede naših igrača (dečaka i devojčica). Pregledi će se vršiti u prostorijama Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu po ranije utvrđenom rasporedu igrača. Igrač ili igračica su dužni da na pregled ponesu laboratorijski nalaz krvi (iz prsta) i popunjen formular koji se može dobiti u klubu ili skinuti sa sajta Zavoda (http://www.rzsport.gov.rs/srl/2106/). Više informacija o pregledu roditelji mogu dobiti na broj telefona 065/83-07-894.
http://www.rzsport.gov.rs/srl/2106/Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.