Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA 1, PORAZI PIONIRA 2 I PIONIRKI.22.03.2014
Pionirke Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Girl BasketMLAĐI PIONIRI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 6 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 51 - 24. Za razliku od prošle utakmice naši dečaci su odigrali dobro utakmicu, borbeno, skoncentrisano u većem delu utakmice. Protivnik se nije najbolje snašao na naš presing što je rezultiralo velikim brojem laganih koševa i ranim visokim vođstvom u našu korist. Praktično se pobednik znao već na kraju prve četvrtine kada smo imali prednost od 18 poena samo je bilo pitanje sa kojom će se razlikom utakmica završiti. Velika je prednost u kvalitetu u ovom trenutku na strani naših igrača, ali se ni protivnik nije predavao i časno se borio do kraja utakmice kada je i pri velikom rezultatskom minusu ulagao napor da smanji zaostatak. Svi igrači su dobili šansu da igraju, a minutaža je raspoređena ravnomerno na sve igrače. Jako bitna pobeda za nas i vraćanje u neki normalni kolosek što se tiče igre i atmosfere u ekipi zbog derbija u sledećem kolu kada dočekujemo drugoplasiranu ekipu na tabeli. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na prikazanoj igri, borbenosti i pobedi... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 6 - K.K. BB Basket 24 - 51
(01-19, 04-15, 06-15, 13-02)

Poeni: Nemanja Popović: 17, Andrija Topalović: 7, Vukašin Arsović: 6, Ognjen Jovanović: 6, Vojin Lukić: 5, Stefan Marić: 4, Aleksa Stepić: 4, Milan Bjelić: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Karaburma Basket iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 80 - 56. Odličan početak naše ekipe, uspeli smo da nematnemo svoj ritam igre, protivnik se nije najbolje snašao na našu odbranu što je rezultiralo sa dosta laganih poena i našim visokim vođstvom već na kraju prve četvrtine (28-13). Međutim posle toga smo stali što je protivnik iskoristio da smanji prednost stečenu na kraju prve četvrtine i na odmor ode sa podnošljivih 9 poena zaostatka. Jako smo loše odigrali tu četvrtinu kada su se pokušavale individualnim akcijama rešavati određene situacije kao i odluke koje su igrači donosili. U nastavku smo odigrali u ritmu toplo-hladno i na kraju pobedili. Igra nije bila na nivou nekih prethodnih utakmica kada smo timskom igrom lomili protivnike, danas smo pobedili utakmicu zahvaljujući individualnom kvalitetu i fizičkoj dominaciji našeg visokog igrača Đorđevića što nije dobro za ekipu da se oslanja na jednog igrača. Nadamo se da će ubuduće igra biti više timska i da će igrači ozbiljnije shvatati svoje obaveze i minute koje dobiju provedene u igri, maramo tako ukoliko želimo da nastavimo pobednički niz pred odlučujuće utakmice za prvo mesto... Čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici, a našim igračima na novoj pobedi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Karaburma Basket - K.K. BB Basket 56 - 80
(13-28, 16-10, 09-20, 18-22)

Poeni: Jovan Đorđević: 19, Nikola Spasojević: 17, Nemanja Milovanović: 13, Aleksandar Lazić: 8, Aleksandar Savović: 8, Luka Roćenović: 5, Ilija Stevanović: 4, Veljko Pavlović: 2, Strahinja Obradović: 2, Filip Damljanović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Zemun 2 i poražena ubedljivo, na žalost napravila negativan rekord kluba sa porazom od čak 100 poena razlike. Šta reći o ovoj utakmici, rezultat dovoljno govori sve, a ono što mi možemo reći da je u ovom trenutku to i realana razlika u odnosu kvaliteta ove dve ekipe. Protivnik je radio bukvalno šta je hteo i bez milosti kažnjavao sve naše greške kojih je bilo more na ovoj utakmici. Čestitke protivniku na pobedi i dominaciji u ovoj utakmici, a našim igračima da što pre zaboravimo ovaj dan i utakmicu i okrenemo se narednim utakmicama protiv ekipa sa kojima možemo ravnopravnije da igramo...

Rezultat utakmice: K.K. Zemun 2 - K.K. BB Basket 2 111 - 11
(31-04, 24-05, 29-00, 25-02)

Poeni: Andrija Topalović: 4, Mladen Jovanović: 3, Nemanja Popović: 2, Miloš Petrović: 2.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U zaostalom 12. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Girl Basket iz Beograda i poražene rezultatom 90 - 37. Prikazale su se naše devojčice u mnogo boljem svetlu nego u prošloj utakmici protiv Radivoj Koraća ali je protivnik u ovom trenutku mnogo bolji od nas tako da je i razlika ove utakmice i više nego realna. Početni minuti utakmice su ulivali nadu da možemo pružiti malo jači otpor favorizovanom protivniku koji zasluženo ide na državno prvenstvo kao jedan od predstavnika Beogradskog regiona. Ali je protivnik vrlo brzo zaigrao mnogo bolje posle početne nervoze i nagovestio da će završiti utakmicu u svoju korist sa visokom prednošću što je na kraju i bilo. Mi smo imali samo dve raspoložene igračice na utakmici (Simeunović A. i Vučković M.), a podatak da su sve poene samo njih dve postigle dovoljno govori koliko su druge igračice bile angažovane. Razlog tome je neopravdan strah od greške ostalih igračica i bežanje od preuzimanja odgovornosti... Čestitke protivniku na pobedi, fer i korektnoj igri i želimo im puno uspeha u nastavku sezone, a našim igračicama koje su odigrale poslednju prvenstvenu utakmicu pred domaćom publikom u ovoj sezoni da dobrim radom i redovnim dolaskom na treninge napreduju i usavršavaju se individualno. Ostaje nam u utorak da u poslednjem kolu probamo da odigramo iznad naših trenutnih mogućnosti i borbeno i završimo takmičarsku sezonu srećni i zadovoljni. Devojčice su zacrtani cilj pre sezone ispunile, a to je jedan napredak kako individualni tako i timski koji je evidentan...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Girl Basket 37 - 90
(07-25, 11-26, 14-17, 05-22)

Poeni: Anđela Simeunović: 23, Milica Vučković: 14.


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE.19.03.2014
U četvrtak 20.03.2014. godine u Sportsko rekreacionom centru Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu biće obavljeni lekarski pregledi dece (takmičara) našeg kluba od strane lekara specijalista sportske medicine iz Beograda. Pregledi će se obavljati u sledećim terminima:

-Deca koja idu posle podne u školu treba od 09h da budu na pregledu.

- Deca koja idu pre podne u školu treba da budu od 13h na pregledu ili kasnije kada završe sa školom.

Ukoliko neko od dece ne može da se uklopi u ove termine doktori će biti od 09-17h u centru i pored našeg kluba preglede dece će vršiti Atletski klub Mladenovac i Karate klub Selters iz Mladenovca tako da mogu doći u bilo koji od termina između 09-17 h.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 22. i 23.03.2014.19.03.2014
MLAĐI PIONIRI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 6 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 23.03.2014. godine u Beogradu u sali O.Š. Đura Jakšić u ul. Kanarevo Brdo br. 2 sa početkom u 12:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Karaburma Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 22.03.2014. godine u Beogradu (Višnjička banja) u sali O.Š. Milena Pavlović Barili u ul. Romana Rolana br. 67 sa početkom u 19:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:15h.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zemun 2 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 22.03.2014. godine u Hali Pinki u Zemunu u ul. Gradski park br. 2 sa početkom u 13:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:45h.


____________________________________________________

PIONIRKE:

U 12. zaostalom kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv odlične ekipe Ž.K.K. Girl Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 23.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju u poslednjoj prvenstvenoj utakmici pred domaćom publikom kada je u pitanju sezona 2013/2014 da podržimo naše devojčice da odigraju borbenu utakmicu protiv favorizovanog protivnika.

U poslednjem 22. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u utorak 25.03.2014. godine u sali Sportskog centra Košutnjak - velika sala, u Beogradu u ul. Kneza Višeslava br. 72 sa početkom u 20:40h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:00h.

____________________________________________________

KADETI:

Slobodni 8. kolo.

____________________________________________________
:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA, PIONIRA 1, PIONIRA 2 I KADETA, 2 PORAZA PIONIRKI.16.03.2014
Mlađi pioniri, K.K. BB Basket - K.K. Zvezdara CronyMLAĐI PIONIRI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv druge ekipe K.K. Zvezdara Crony iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 55 - 32. Jako loša igra naše ekipe koja je počela utakmicu nonšalantno i potcenjivački prema protivniku koji je pokazao kako treba da se igra utakmica protiv favorizovanih ekipa. Dozvolili smo protivniku otvorene šuteve, lagane poene iz kontre zahvaljujući neverovatno našim lošim odlukama u fazi odbrane kada smo igrali presing, u fazi napada smo bili statični i dekoncentrisani kada je izgledalo kao da su se naši igrači takmičili ko će više zicera promašiti i praviti veće gluposti... Takav naš odnos i igru je protivnik iskoristio i imao rezultatsku prednost na kraju prve četvrtine (15-14). Drugih pet igrača su za nijansu bolje odigrali od prvih pet ali je i dalje utisak bio kao sa početka utakmice. U nastavku utakmice su se igrači trgli i zaigrali bolje prvenstveno u fazi odbrane što nam je omogućilo neke lagane poene, samim tim i rezultat za mirnu završnicu utakmice. Uspeli smo da pobedimo ovu utakmicu što je pozitivna stvar, ali igra ekipe pogotovo u fazi odbrane nije bila ni bleda senka kao na prethodnim utakmicama. Zabrinjava odnos i odluke velike većine igrača na ovoj utakmici. Igrači moraju da shvate da se nijedan protivnik neće pobediti sam i da svaku utakmicu moraju shvatiti kao da igraju finale velikog takmičenja, a svako ko želi da bude član ekipe ne sme nikoga da potceni. U nadi da je ovo bio samo loš dan ekipe čestitke igračima na pobedi, a protivniku na borbenosti, fer i korektnoj igri.

Rezultat utakmice: K.K. Zvezdara Crony 2 - K.K. BB Basket 32 - 55
(15-14, 04-09, 09-20, 04-12)

Poeni: Nemanja Popović: 21, Andrija Topalović: 14, Vojin Lukić: 7, Vojin Stanković: 4, Ognjen Jovanović: 3, Petar Jaćimović: 2, Strahinja Stankić: 2, Stefan Marić: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv takođe druge ekipe K.K. All Star iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 66 - 50. Mi smo počeli dobro utakmicu, presing po celom terenu sa udvajanjem je urodio plodom, poveli smo 6-0 i naterali protivničkog trenera da već u četvrtom minutu zatraži time out što je i urodilo plodom jer se protivnik posle toga skroz rezultatski vratio u utakmicu i poveo sa 08-06. Mi smo pali u igri i mučili se celo prvo poluvreme kada smo donosili loše odluke i rešenja što je protivnik znalački koristio i kažnjavao nas. U tom periodu igre smo imali mali rezultatski zaostatak zahvaljujući našim visokim igračima (Stevančević, Savić i Ilić) koje moramo ovim putem pohvaliti za prikazanu igru na ovoj utakmici. Mnogo nam je problema zadavao protivnički visoki igrač kada je dominirao pod oba koša, međutim, vrlo brzo je već početkom treće četvrtine napravio četiri faula posle čega ga je trener izveo iz igre što je bio početak naše velike serije posle koje je praktično i odlučen pobednik ove utakmice. Uspeli smo taj period igre da pobedimo rezultatom 26-05 i uđemo u poslednju četvrtinu sa prednošću od 17 poena. Naša igra sa tri visoka igrača je dala rezultat kada smo odigrali pametno, pridružili su im se i niski igrači (mlađi pioniri Popović i Topalović koji su već konstantni sa igrom u ovoj selekciji) i zasluženo imali visoko vođstvo. Poslednju četvrtinu smo rutinski odradili posao i nismo dozvolili protivniku da se vrati u igru. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Preradoviću na pobedi i velikoj želji i borbenosti... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. All Star 2 66 - 50
(11-15, 16-16, 26-05, 13-14)

Poeni: Nemanja Popović: 17, Aleksa Stevančević: 16, Todor Ilić: 12, Andrija Topalović: 8, Dimitrije Savić: 6, Ilija Ivković: 3, Savo Dimić: 3, Aleksa Jaćimović: 2.

_____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Viva Basket iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 87 - 34. Nema mnogo toga da se napiše o ovoj utakmici, velika je prednost u kvalitetu na strani naših igrača u odnosu na protivnika koji je mora se reći pionirska ekipa sa samo tri starija igrača. Mi smo od samog početka zaigrali solidno, (ne dobro) i u tom ritmu odigrali celu utakmicu. Samo je u pojedinim delovima utakmice bila dobra i odlična igra. Nadigrali smo protivnika u svim košarkaškim elementima i zasluženo pobedili. Šansu da igraju su dobili svi igrači, a minutaža je pravilno raspoređena i svi igrači su se naigrali. Podatak da su svi igrači postigli poene dovoljno govori o tome. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na novoj pobedi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Viva Basket - K.K. BB Basket 34 - 87
(09-24, 14-18, 09-14, 02-31)

Poeni: Boško Preradović: 26, Jovan Đorđević: 22, David Živančević: 7, Nikola Trajković: 6, Vidak Živančević: 6, Strahinja Popović: 5, Aleksa Stojić: 4, Nikola Spasojević: 4, Stefan Mihailović: 4, Miloš Dimić: 3.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Borča 3 iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 70 - 30. Od samog početka su naši igrači zaigrali dobro, rano napravili prednost i do kraja utakmice je uvećavali i i nijednog trenutka ne dozvolivši protivniku da se vrati u igru. Sedma uzastopna pobeda naše ekipe koja nam dosta znači zbog samopouzdanja i kontinuiteta. Trener Popović je dao šansu svim igračima da igraju i pravilno je rasporedio na sve igrače. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Popoviću na novoj pobedi i prikazanoj igri. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Borča 3 70 - 30
(14-02, 24-12, 12-09, 20-07)

Poeni: Nemanja Milovanović: 20, Aleksandar Lazić: 17, Ilija Stevanović: 10, Aleksandar Savović: 6, Nikola Stanojević: 5, Luka Roćenović: 5, Filip Damljanović: 4, Petar Kovačević: 3.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 20. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Art Basket iz Beograda i poražene rezultatom 64 - 33. Odigrali smo konfuzno, neorganizovano, bojažljivo što je protivnik iskoristio i napravio ranu prednost koju je održavao do kraja utakmice. Mi smo jako loše igrali u fazi odbrane tj prelazak iz faze napada u fazu odbrane kao i na većini utakmica ove sezone što je protivnik iskoristio i od 22 poena koje su postigle u prvoj četvrtini 18 je postigao iz kontra napada. Druga četvrtina je bila još gora kada smp uspeli da postignemo samo jedan poen sa linije slobodnih bacanja, a protivnik ukupno 19 i zasluženo na odmor na poluvremenu otišao sa 32 poena prednosti. U nastavku smo odigrali za nijansu efikasnije u napadu (verovatno zbog mlađe postave protivnika koja je bila u tom periodu u igri) što je uticalo da smanjimo veliku rezultatsku prednost protivnika. Protivnik je rutinski priveo utakmicu kraju i zasluženo pobedio na čemu im mi čestitamo i želimo sreću u nastavku takmičenja. Podatak da su na ovoj utakmici samo dve igračice (Vučković i Simeunović) postizale poene dovoljno govori o aktivnosti ostalih igračica na ovoj utakmici. Problem je što je takva situacija i većim delom sezone. Pojedine igračice bi trebalo da imaju malo više vere u sebe i sopstvene sposobnosti kao i da preuzimaju odgovornost, a ne da se oslanjamo na samo dve igračice... Polako privodimo sezonu kraju kada je selekcija devojčica u pitanju pa ćemo kada se završi uraditi analizu, a ponavljamo ono što smo mnogo puta rekli, a to je da je ovaj rezultat očekivan kada je ova selekcija u pitanju i mi u klubu nismo nezadovoljni učinkom ove ekipe u ovoj takmičarskoj sezoni...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Art Basket - Ž.K.K. BB Basket 64 - 33
(22-08, 19-01, 06-16, 18-09)

Poeni: Milica Vučković: 22, Anđela Simeunović: 11.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 21. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv prvoplasirane i ekipe bez poraza u dosadašnjem delu prvenstva, Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda i ubedljivo poražene rezultatom 73 - 20. Rezultat ove utakmice nije realna slika odnosa kvaliteta između ekipa, protivnički trener je videvši razliku u kvalitetu gospodski povukao ekipu na svoju polovinu jer da je igrao presing u fazi odbrane kao što igra na ostalim utakmicama razlika bi bila mnogo veća u korist protivnika. Hvala protivničkom treneru na fer i korektnom odnosu. Protivnik je odlična ekipa koja je zasluženo prva na tabeli i bez poraza u 21 kolu koliko je do sada odigrano, a nama ostaje da naporno radimo i treniramo i nadamo se da ćemo napredovati određenom brzinom. Trener Preradović je svim igračicama ukazao šansu. Ostaje nam još dva kola do kraja prvenstva posle čega sledi rad na otklanjanju individualnih nedostataka igračica...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radivoj Korać 20 - 73
(06-16, 05-22, 03-19, 06-16)

Poeni: Anđela Simeunović: 12, Milica Vučković: 4, Ana Vujičić: 4.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 15. I 16.03.2014. GODINE.13.03.2014
PIONIRKE:

U 21. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv još uvek neporažene i najkvalitetnije ekipe prvenstva, Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 16.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 17:15 h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv favorizovanog protivnika.

U 20. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.03.2014. godine u sali Basket City u Beogradu u ul. Lazarevački drum br. 6 sa početkom u 11:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:10h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezdara Crony 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 16.03.2014. godine u sali O.Š. Marija Bursać u Beogradu u ul. Milana Rakića br. 81 sa početkom u 13:10h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Borča 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 14:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. All Star 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Viva Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.03.2014. godine u sali O.Š. Jovan Dučić u Beogradu u ul. Milentija Popovića br. 16 sa početkom u 17:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:30h.


:: POBEDA PIONIRA 1, MLAĐIH PIONIRA I KADETA, PORAZ PIONIRKI I PIONIRA 2.08.03.2014
Kadeti, K.K. BB Basket - K.K. Banovo BrdoPIONIRI 1:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva selekcija pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Pobednik 011 iz Beograda i pobedila ubedljivo rezultatom 96 - 43. Zaslužena pobeda naših dečaka, od samog početka utakmice smo nametnuli svoj ritam igre, zaigrali agresivno, ispoštovali dogovore u većem delu utakmice i praktično se već na kraju prve četvrtine znao pobednik kada je rezultat glasio 28 - 11 u našu korist. U ovom trenutku je kvalitet na strani naših igrača što smo i pokazali na terenu. Šansu da igraju su dobili svi igrači, a minutaža je manje-više ravnomerno raspoređena na sve igrače. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na dobroj igri i šestoj uzastopnoj pobedi sa nadom da se serija neće tu i završiti... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Pobednik 011 - K.K. BB Basket 43 - 96
(11-28, 15-23, 11-18, 06-27)

Poeni: Jovan Đorđević: 16, Aleksandar Lazić: 15, Ilija Stevanović: 14, Mihailo Miletić: 13, Nikola Spasojević: 12, Aleksandar Savović: 11, Nemanja Milovanović: 9, Petar Kovačević: 4, Danilo Lekić: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara iz Beograda i uspela da pobedi talentovanu ekipu ubedljivo rezultatom 63 - 36. Po rezultatima do ove utakmice ovo je trebao da bude derbi grupe obzirom na odnos pobeda i poraza obe ekipe. Naši dečaci su odigrali dobro, agresivno u odbrani, ispoštovali kretnju u napadu, tranzicija lopte bila odlična... što je uticalo da praktično pobednik bude rešen već na kraju prve četvrtine kada smo imali prednost od 13 poena (21-08). Ono što je dobro funkcionisalo na ovoj utakmici je kolektivna odbrana što nas posebno raduje, nadigrali smo protivnika koji je talentovana ekipa, mlađa i ima perspektivu u svim košarkaškim elementima i zasluženo pobedili utakmicu. Bitna pobeda za nas zbog nastavka pobedničke serije i samopouzdanja ekipe. Zadovoljni smo kako napreduju pojedini igrači i ekipa, sve ide svojim nekim tokom kada je ova selekcija u pitanju... Svi igrači su dobili šansu da igraju. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na prikazanoj igri, odnosu prema svojim obavezama, borbenosti... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - Š.K.K. Zvezdara 63 - 36
(21-08, 17-12, 14-05, 11-11)

Poeni: Nemanja Popović: 15, Andrija Topalović: 14, Vojin Lukić: 12, Stefan Marić: 6, Nemanja Radosavljević: 6, Vojin Stanković: 4, Ognjen Jovanović: 2, Vukašin Arsović: 2, Luka Radonjić: 2.

_____________________________________________________

KADETI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Banovo Brdo iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 74 - 46. Osim druge četvrtine koju smo odigrali ispod nivoa na kom treba da igramo, ostale četvrtine smo uspeli da odigramo dosta bolje. Kvalitet je u ovom trenutku na strani naših igrača i nismo dozvolili protivniku ni jednog trenutka da se rezultatski približi i damo mu veru da može rezultatski nešto da uradi na ovoj utakmici u svoju korist. Pribojavali smo se ove utakmice zbog odsustva nekoliko naših igrača zbog bolesti ali su na sreću igrači koji su igrali utakmicu odradili svoj zadatak i zasluženo pobedili utakmicu. Ono što nam u poslednjih nekoliko utakmica ne funkcioniše je šut sa poludistance i distance, a to je elemenat igre uz pomoć kojeg smo veliku većinu utakmica ove sezone pobedili. Na ovoj utakmici smo uspeli zahvaljujući dobroj kretnji i ofanzivnom skoku da postignemo dosta poena iz blizine koša što dosta ohrabruje i daje nadu da ćemo u utakmicama protiv ozbiljnijih protivnika imati više oružja sa kojim ćemo biti opasniji po koš protivnika. Odbrana je takođe dosta bolje funkcionisala nego na prethodnim utakmicama, protivnik se nije najbolje snašao u pojedinim delovima utakmice na naš zonski presing sa udvajanjem... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi i prikazanoj igri u većem delu utakmice... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Banovo Brdo 74 - 46
(22-09, 13-14, 23-09, 16-14)

Poeni: Boško Preradović: 29, Nikola Spasojević: 12, Strahinja Popović: 11, Jovan Đorđević: 10, Miloš Dimić: 6, Nikola Jovanović: 3, Nikola Trajković: 2, David Miljković: 1.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U zaostalom 17. kolu kvalitetne lige naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Sopot iz Sopota i poražene su ubedljivo rezultatom 65 - 20. Velike oscilacije su opis ove sezone kada je u pitanju selekcija pionirki. Mi jesmo bili desetkovani neigranjem jedne od najboljih igračica ove sezone (Simeunović A.) ali ne opravdava tolike oscilacije. Jednu utakmicu nadmašimo sebe i odigramo hrabro, borbeno sa velikom voljom i željom, a drugu totalno suprotno. Ali sve su to stvari koje i nisu toliko čudne obzirom na sve okolnosti kada je ova selekcija u pitanju (početnice, prva sezona takmičenja, dosta mlađih igračica...). Na žalost ova utakmica je bila jedna od onih koje smo dosta lošije odigrali. Protiv istog protivnika smo odigrali dosta bolje kada smo u prvom delu sezone igrali u Mladenovcu. Protivnik nas je nadigrao u svim elementima igre, bio konkretniji, agresivniji, odigrao utakmicu sa mnogo većom željom i na kraju pobedio zasluženo i sa sasvim realnom razlikom kada je u pitanju ova utakmica i igra naše ekipe. Podatak da smo samo 3 koša dali iz igre dovoljno govori o našoj igri u napadu, a podatak da smo primili 65 dovoljno govori o našoj odbrani... Ali bilo je i pozitivnih stvari kada je ova utakmica u pitanju, trener je kao i na svim prethodnim utakmicama dao šansu svim igračicama da igraju, a mlađe igračice su pokazale određenu dozu borbenosti, agresivnosti i želje da svoje minute provedene u igri odrade na što je moguće bolji način i pomognu ekipi. Polako privodimo sezonu kraju kada su pionirke u pitanju i na kraju ćemo sumirati utiske i analizirati sezonu ali smo mi već sada ispunili cilj postavljen pre početka sezone takoda nema mesta nekom nezadovoljstvu i eventualnoj tugi igračica zbog rezultata... Glave gore tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Sopot - Ž.K.K. BB Basket 65 - 20
(20-02, 16-04, 10-05, 19-09)

Poeni: Milica Vučković: 14, Nevena Dražić: 5, Jovana Petrović: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket 3 iz Batajnice i poražena je ubedljivo rezultatom 73 - 35. Zaslužena pobeda protivnika koji je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od nas. Protivnik je fizički dosta dominantniji od nas pa je neka ideja bila da probamo njihove visoke igrače da udvajamo što su njihovi spoljni igrači znalački koristili i kažnjavali nas, kada nismo udvajali protivnik je koristio svoju snagu i visinu i poentirao. Pored toga što je protivnik dobro odigrao utakmicu mi smo loše procenjivali određene situacije i donosili loše odluke. Pobednik se praktično nazirao već na kraju prve četvrtine kada je rezultat bio 24-10 u korist protivnika. Uspeli smo u nastavku da zaigramo bolje prvenstveno u fazi odbrane kada smo protivniku dozvolili samo osam poena ali nažalost loša nam je bila efikasnost u fazi napada tako da nismo uspeli da se rezultatski približimo protivniku. U nastavku je protivnik iskoristio sve svoje prednosti i zasluženo nas ubedljivo savladao na čemu im mi čestitamo i želimo uspeh u nastavku takmičenja. Mi smo većim delom utakmice bili dekoncentrisani i tražićemo svoju šansu za pobedom već u sledećoj utakmici. Ono što je pozitivno na ovoj utakmici je igra naša dva mlađa pionira koji su odigrali na nivou koji se od njih i očekuje.

Rezultat utakmice: K.K. Mondo Basket 3 - K.K. BB Basket 2 73 - 35
(24-10, 08-08, 23-12, 18-05)

Poeni: Andrija Topalović: 13, Nemanja Popović: 9, Aleksa Stevančević: 4, Veljko Vujičić: 2, Dimitrije Savić: 2, Mladen Jovanović: 2, Savo Dimić: 1, Saša Rašić: 1, Todor Ilić: 1.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 08. I 09.03.2014.03.03.2014
PIONIRKE:

U zaostalom 17. kolu kvalitetne lige, naša pionirska selekcija devojčica igra utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Sopot iz Sopota. Utakmica se igra u subotu 08.03.2014. godine u sali O.Š. Jelica Milovanović u Sopotu u ul. Kneza Miloša br. 12 sa početkom u 10:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:00h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 08.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 13:45h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Pobednik 011 iz Beograda. Utakmica se igra u petak 07.03.2014. godine u sali O.Š. Radoje Domanović u Beogradu u ul. Bulevar umetnosti br. 31 sa početkom u 19:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:45h.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket 3 iz Batajnice. Utakmica se igra u nedelju 09.03.2014. godine u sali O.Š. Mitraljeta u Batajnici u ul. Dalmatinske zagore br. 94 sa početkom u 13:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:20h.

____________________________________________________

KADETI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Banovo Brdo iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 08.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 15:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.


:: POBEDA KADETA, PIONIRA 2 I MLAĐIH PIONIRA, PORAZ PIONIRKI.01.03.2014
KADETI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv druge ekipe K.K. Novi Beograd 7 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 59 - 42. Počeli smo dobro utakmicu, poveli sa 6 - 0 uz ne baš sjajnu igru ali je protivnik zahvaljujući našoj lošoj odbrani uspeo da se rezultatski vrlo brzo priključi i do kraja prve četvrtine bio je rezultatski egal. Imali smo kadrovskih problema zbog bolesti igrača, nesrećno izgubljenih utakmica u prethodnom periodu tako da je sve to u dobroj meri uticalo na igrače koji su možda imali određenu dozu pritiska sa kojom nisu uspeli da se nose najbolje. Razlika u kvalitetu je veća u odnosu na rezultat na kraju prvog poluvremena ali jednostavno igrači nisu uspevali da prikažu ni približno od onoga što mogu i znaju, svojim naivnim i glupim odlukama i u fazi odbrane i napada smo dozvoljavali protivniku da ima rezultatski priključak. Za razliku od prethodnih utakmica kada smo padali u trećoj četvrtini, ovaj put je bilo suprotno. U tom delu smo zaigrali za nijansu bolje nego u prvom poluvremenu i uspeli da podignemo razliku na nedostižnih 16 poena prednosti. Uspeli smo u tom periodu da pogodimo otvorene šuteve i nateramo protivnika na veći broj izgubljenih lopti što je rezultiralo našom visokom prednošću. Izvukli smo pouke iz utakmice protiv K.K. Zvezdara Crony i uspeli rutinski da privedemo kraju utakmicu u našu korist mada je i ovaj protivnik ispod nivoa kvaliteta u odnosu na Zvezdaru Crony. Jako bitna pobeda za nas jer je došla posle tri vezana poraza pa se nadamo da će se ekipa malo dići i početi bolje da treniraju i dolaze na treninge. Šansu da igraju su dobili svi igrači. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na zasluženoj pobedi uz nadu da će na budućim utakmicama i igra biti na jednom mnogo većem nivou... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Novi Beograd 7 - 2 - K.K. BB Basket 42 - 59
(12-14, 12-18, 09-17, 09-10)

Poeni: Boško Preradović: 23, David Živanović: 15, Nikola Jovanović: 10, Strahinja Popović: 6, Nikola Spasojević: 4, Vidak Živančević: 1.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv druge ekipe K.K. Beovuk 72 Astra iz Beograda i uspela da zabeleži četvrtu pobedu u nizu ubedljivo rezultatom 58 - 13. Protivnik je ekipa sastavljena od dečaka rođenih 2003 i 2004 godine tako da su dosta mlađi i njihovo vreme tek dolazi. Kvalitet je u ovom trenutku na strani naših igrača što su oni i na terenu pokazali i od početka utakmice zaigrali angažovano, ispoštovali sve dogovore sa klupe i praktično već na kraju prve četvrtine se znalo ko će biti pobednik kada je rezultat bio u našu korist 19-02. Iako smo bili oslabljeni neigranjem dvojice bitnih igrača za ekipu, ostali igrači su pokazali da snagu naše ekipe ne čine pojedinci i individualna igra nego snažan kolektiv i timska igra... U nastavku utakmice smo uvećavali prednost da bi na kraju utakmice iznosila i maksimalna razlika. Uspeli smo da nadigramo protivnika u svim elementima košarkaške igre i zasluženo pobedimo. Svi igrači su dobili šansu da igraju, a minutaža je ravnomerno raspoređena na sve igrače. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi, velikoj borbenosti, pristupu... Bravo tigrovi i samo tako nastavite...

Rezultat utakmice: K.K. Beovuk 72 Astra 2 - K.K. BB Basket 13 - 58
(02-19, 02-09, 05-14, 04-16)

Poeni: Vukašin Arsović: 12, Vojin Stanković: 8, Nemanja Radosavljević: 8, Živanović Uglješa: 8, Ognjen Jovanović: 6, Nemanja Popović: 5, Strahinja Stankić: 4, Stefan Marić: 3, Bjelić Milan: 2, Matija Grubović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Železnik iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 61 - 58 u neizvesnoj završnici. Mi smo loše počeli utakmicu i delovali skroz nepovezano na terenu. Nismo se najbolje snašli na presing sa udvajanjem koji je protivnik igrao u tom delu utakmice, kada bi i uspeli da rešimo presing u pozicionom napadu smo bili jako statični i individualnim rešenjima pokušavali da dođemo do koša protivnika što nam naravno nije davalo rezultata. Prava je sreće što smo u tom periodu imali samo zaostatak od 6 poena obzirom na igru kakvu smo prikazivali. Ulaskom našeg mlađeg pionira Popovića u igru ekipa je dobila na sigurnosti i samopouzdanju što se odmah odrazilo i na rezultat, tako da smo na odmor na poluvremenu utakmice otišli sa samo jednim poenom zaostatka. U nastavku utakmice je viđena velika borba na obe strane, obe ekipe su želele pobedu, niko nije uspevao da napravi veću rezultatsku prednost kojom bi osigurao mirnu završnicu. U takvoj igri mi smo imali više živaca, sreće pa što ne reći i znanja i zasluženo pobedili odličnog protivnika koji je imao šut za produžetak ali na našu sreću nije pogodio. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Preradoviću na pobedi i velikoj borbenosti i želji... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Železnik 61 - 58
(18-20, 15-14, 15-12, 13-12)

Poeni: Ilija Ivković: 30, Aleksa Stevančević: 14, Savo Dimić: 8, Dimitrije Savić: 3, Miloš Petrović: 3, Nemanja Popović: 3.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 18. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv favorizovane ekipe Ž.K.K. Partizan iz Beograda i poražene ubedljivo rezultatom 71 - 22. Sasvim zaslužena pobeda protivnica koje su u ovom trenutku mnogo kvalitetnija ekipa od nas i rezultat kojim je završena utakmica je i više nego realan. Protivnik je od samog starta utakmice nametnuo svoj ritam i rešio pitanje pobednika već u prvoj četvrtini, samo je bilo pitanje u nastavku sa kojom će se razlikom završiti utakmica. Mi nismo nezadovoljni ovom utakmicom kada su naše devojčice u pitanju, naprotiv, vidan je napredak u odnosu na utakmicu iz prvog dela sezone protiv istog protivnika što nam je i bitno jer ekipa ide jednom uzlaznom putanjom. Trener Preradović je kao i na prethodnim utakmicama ukazao šansu svim igračicama što i jeste cilj obzirom da smo mi ekipa koja se prvu sezonu takmiči i ima dosta početnica u svojim redovima. Čestitke protivniku koji nas je nadigrao u svim košarkaškim elementima i želimo im uspeh u nastavku takmičenja, a našim igračicama i treneru Preradoviću želimo još bolji rad i da ne gube veru u ono što rade jer su na dobrom putu...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Partizan 22 - 71
(06-20, 05-16, 07-19, 04-16)

Poeni: Anđela Simeunović: 10, Milica Vučković: 10, Ana Vujičić: 2.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 01. I 02.03.2014.25.02.2014
PIONIRI 1:

Slobodni 8. kolo.

_____________________________________________________

PIONIRKE:

U 18. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Partizan iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 02.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:50 h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju jednu dobru i borbenu utakmicu protiv velikog favorita i velikog kluba u odnosu na nas.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Beovuk 72 Astra 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 02.03.2014. godine u sali O.Š. Vuk Karadžić u Beogradu u ul. Takovska br. 41 sa početkom u 13:15 h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30 h.

_____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Železnik iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 02.03.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 15:10 h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu dobru i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Novi Beograd 7 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 01.03.2014. godine u sali O.Š. Branko Radičević u Beogradu sa početkom u 15:40 h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:50 h.:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA, PORAZI KADETA I PIONIRA 2.23.02.2014
BB Basket - mlađi pioniriMLAĐI PIONIRI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket 2 iz Batajnice i uspela da pobedi rezultatom 50 - 14. Protivnik je do ove utakmice bio bez poraza, naši igrači su ozbiljno shvatili utakmicu, ispoštovali sve dogovore i odigrali hrabro, odgovorno, agresivno u odbrani što je rezultiralo pobedom sa velikom razlikom protiv protivnika koji ima kvalitet i koji je mlađi od nas. Počeli smo utakmicu dobro, protivnik se nije najbolje snašao na našu agresivnu odbranu što je rezultiralo da damo dosta laganih poena i u ranoj fazi utakmice lako povedemo čime su igrači dobili još više vere i samopouzdanja za nastavak utakmice. I druga petorka je odigrala u sličnom ritmu kao i prva, nadigrali smo protivnika u svim košarkaškim elementima i zasluženo imali prednost od 23 poena na poluvremenu utakmice. U nastavku su naši igrači rutinski priveli utakmicu kraju i zasluženo pobedili. Svi igrači su dobili šansu da igraju i iskoristili je na pravi način. Čestitke protivniku koji je mlađi od nas na borbenosti, fer i korektnoj igri, a našim igračima na novoj pobedi i dobroj igri tokom većeg dela utakmice. Bravo tigrovi.....

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Mondo Basket 2 50 - 14
(11-04, 18-02, 14-05, 07-03)

Poeni: Nemanja Popović: 14, Andrija Topalović: 10, Ognjen Jovanović: 5, Petar Jaćimović: 4, Stefan Marić: 4, Nemanja Radosavljević: 4, Vukašin Arsović: 3, Luka Radonjić: 2, Vojin Lukić: 2, Strahinja Stankić: 2.

____________________________________________________

KADETI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezda 2 iz Beograda i poražena rezultatom 59 - 41. Mi smo dobro počeli utakmicu, uspeli smo da pogodimo prvih nekoliko otvorenih šuteva što je bila posledica dobre kretnje na zonsku odbranu koju je protivnik igrao skoro celu utakmicu. Pored dobrog napada nismo uspevali da se odlepimo rezultatski jer je protivnik imao odličan ofanzivni skok koji nismo uspevali tokom cele utakmice da iskontrolišemo što je jedan od bitnih razloga zašto smo ovu utakmicu izgubili. Druga četvrtina je bila slična kao i prva, protivnik je skoro sve koševe postigao iz ofanzivnog skoka i na taj način držao konce u svojim rukama, na odmor na poluvremenu otišao sa 4 poena prednosti. U nastavku smo totalno pali u igri, ispucavali smo se i nismo uspevali da pogodimo koš, pored lošeg procenta šuta sa poludistance i distance u tom periodu smo promašili i masu zicera, a protivnik je igrao strpljivo zonsku odbranu jer im je davala rezultat i u napadu koristio oružje iz prvog poluvremena što je na kraju treće četvrtine rezultiralo da budemo u zaostatku od 19 poena kada je praktično utakmica i bila rešena. Podatak da smo postigli ukupno 41 poen u kadetskom uzrastu dovoljno govori o našoj efikasnosti u napadu, ali ništa se slučajno ne dešava pa ni ovaj rezultat nije slučajnost nego je projekcija treninga u poslednje vreme. Kada igrači počnu da dolaze na treninge tada se i možemo nadati boljem rezultatu...Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a nama ostaje da se nadamo da će se igrači probuditi i doneti odluku dal će da treniraju ili da se zezaju (jedno sa drugim ne može, bar ne u ovom klubu)...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Zvezda 2 41 - 59
(14-17, 12-13, 03-18, 12-11)

Poeni: Boško Preradović: 13, Strahinja Popović: 9, Nikola Jovanović: 6, Jovan Đorđević: 5, David Živanović: 3, Nikola Spasojević: 3, Miloš Dimić: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Barajevo iz Barajeva i poražena ubedljivo rezultatom 65 - 22. Pored činjenice da su nam falila dva jako bitna igrača iz ove selekcije (Ilić i Ivković) utisak je da smo mogli i morali pružiti jači otpor favorizovanom protivniku koji je fizički izuzetno dominantan u odnosu na našu ekipu koja je sastavljena od igrača koji nisu noseće godište u pionirima i od mlađih pionira. Pobednik je rešen praktično već na kraju prve četvrtine kada je rezultat bio 20-03 za protivnika. Fizički dominantniji protivnik nas je pretrčao i masu koševa postigao iz kontra napada, ono što su i promašili uhvatili su ofanzivnim skokom i realizovali... Protivnik je u ovom trenutku bolja i kvalitetnija ekipa i zasluženo je pobedio. Bilo je i pozitivnih stvari kada je u pitanju ova utakmica, raduje solidna igra dvojice naiših mlađih pionira (Topalovića i Popovića) koji kroz igru i trening sa starijima stiču neophodno znanje, iskustvo, čvrstinu... Nije ništa strašno izgubiti od boljeg i kvalitetnijeg protivnika ali moraju igrači malo više da se bore i da igraju hrabrije i čvršće, pogotovo kada se nađemo u ovakvoj situaciji da nam ne igra nekoliko bitnih igrača za ekipu. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, fer i korektnoj igri, a mi ćemo šansu za pobedom i nekom boljom igrom tražiti već u sledećem kolu kada nam u goste dolazi ekipa približno našeg kvaliteta...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Barajevo 22 - 65
(03-20, 04-18, 11-13, 04-14)

Poeni: Andrija Topalović: 9, Nemanja Popović: 9, Savo Dimić: 2, Ilija Ivković: 2.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.