Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 15. I 16.12.2018.11.12.2018
BB BasketMLAĐE PIONIRKE:

U 7. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, grupa 2, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Novi Beograd 7 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.12.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Branko Radičević u ul. Jurija Gagarina br. 195 sa početkom u 14:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:40h.

____________________________________________________

JUNIORKE:

U 9. kolu kvalitetne lige za juniorke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Karaburma iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.12.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Jelena Ćetković u ul. Vranjska br. 26 sa početkom u 20:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:50h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Viva iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 16.12.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika koji još ne zna za poraz u dosadašnjem delu sezone.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Borac iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 15.12.2018. godine u Zemunu u sali O.Š. Rade Končar u ul. Zlatiborska br. 44 sa početkom u 10:15h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:40h.

___________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 16.12.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 5. kolu regionalne lige za pionire U14, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beko 6 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 16.12.2018. godine u Beogradu (Kotež) u sali O.Š. Vasa Pelagić u ul. Milana Zečara br. 2 sa početkom u 12:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:40h.

____________________________________________________

KADETI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Div Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 15.12.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.
:: SJAJAN VIKEND SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA UZ 6 POBEDA I 1 PORAZ MLAĐIH PIONIRA 1 KOJI SU ODIGRALI SJAJNU UTAKMICU.11.12.2018
JUNIORKE:

Naša ženska selekcija ostvarila je treću pobedu u Kvalitetnoj ligi protiv ekipe ŽKK Radnički proteklog vikenda. Svaka pobeda ove ekipe je veoma značajna obzirom na starost naše ekipe iz koje će većina igračica imati pravo nastupa u ovoj uzrasnoj kategoriji još 3-4 godine. Utakmicu smo otvorili ekstremno stegnuto, stidljivo... Nikako ne uspevamo da prenesemo način igre sa treninga na utakmice, a nikakav pritisak nije na ovoj ekipi, akcenat je na isključivom razvoju igračica. U prvoj četvrtini, i pored toga što smo dozvolili samo 2 koša iz igre protivnika, nikako nismo uspevali da pronađemo ritam i hrabrosti da uđemo čvršće u duele, da se nadigravamo sa njima. Tek u drugoj četvrtini dolazimo sebi i počinjemo da izgledamo kao ekipa koja može izaći kao pobednik iz ove utakmice.I treću i četvrtu četvrtinu je naša ekipa odigrala u istom maniru. Svakako da je bilo grešaka u igri, ali smo bili dosta koncentrisaniji, dosta smo bolje konvertovali odbranu u napad, dosta smo bili pokretljiviji nego u prvoj četvrtini i to nas je i na kraju dovelo do pobede. Na samom kraju, naša ekipa je imala maksimalnih 11 poena prednosti u odnosu na protivnika, na 6 minuta do kraja i ni jednog trenutka nije delovalo kao da će protivnik uspeti da preokrene rezultat u svoju korist. Ekipa je bila predvođena, još jednom, odličnom Nevenom Dražić, koja je postigla 20 poena na ovoj utakmici i u ključnim trenucima bila pravi lider na terenu. Takođe, ogoromnu ulogu u pobedi na ovoj utakmici imala je i Milena Stevanović, koja je bila zadužena za čuvanje najbolje protivničke igračice. Zahvaljujući Mileni, njihova najbolja igračica postigla je samo 6 poena, od toga, samo jedan koš iz igre i sve to samo u prvoj četvrtini. Svaka igračica je učestvovala u ostvarenju ove pobede, a nadamo se da ćemo do kraja sezone uspeti da prevaziđemo tu tremu, koja nas koči da budemo najbolji što možemo.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Radnički - Ž.K.K. BB Basket 46 - 52
(10-06, 12-17, 07-11, 17-18)

Poeni: Nevena Dražić: 20, Milena Stevanović: 8, Valerija Luković: 6, Dunja Ilić:6, Jelena Janković: 4, Nina Ristić: 4, Marija Drča: 2, Sanja Ilić: 2.

___________________________________________________

KADETI:

Naša kadetska selekcija proteklog vikend sastala se sa ekipom KK Beokoš i pritom zabeležila četvrtu pobedu u pet utakmica, u Regionalnoj ligi. Od samog starta je naša ekipa nametnula ritam igre koji nam odgovara i bukvalno smo već na početku rešili pitanje pobednika, jedina neizvesnost je bila oko toga sa kojom razlikom ćemo završiti utakmicu. Bilo je dosta grešaka na obe strane, naši dečaci su uvek motivisani kada su utakmice na domaćem terenu u pitanju, pa smo u odbrani delovali dosta solidno, a zbog brzopletosti u napadu nismo iskoristili i neke poglede koje inače koristimo u visokim procentima. Naša ekipa je u toku utakmice imala 11 izgubljenih lopti, a 17 ukradenih, pa je i to još jedna od pozitivnih stvari na ovoj utakmici. Ono što svakako nije bilo dobro, jeste odnos šutnutih i pogođenih trojki na utakmici. Samo 8 trojki smo pogodili, a 31 pokušaj smo imali, pa ćemo svakako obratiti pažnju na selekciju šuta na utakmicama koje dolaze. Par pozitivnih stvari se dogodilo na ovoj utakmici, osim rezultata, koji je svakako išao u našu korist, ekipa je jako pozitivno odreagovala posle bolnog poraza iz prošlog kola. Takođe, na ovoj utakmici, naša ekipa je zbog povreda nastupila bez opcije na poziciji plejmejkera, pa su tu poziciju popunjavali igrači kojima to nije primarno i pritom odradili vrlo kvalitetan posao (Matija Macura: 14 poena, 6 asistencija, 6 ukradenih i Vojin Đorđević: 26 poena, 8 skokova, 3 asistencije). Takođe, ono što uvodimo polako kao praksu je da su na ovoj utakmici prisustvovali svi igrači ove selekcije (pored igrača koji su igrali i povređeni i prehlađeni igrači su bili tu) i tako su učestvovali u aktivnostima ekipe i pružali su podršku saigračima na terenu. Očekuje nas veoma teška utakmica sledećeg vikenda protiv kvalitetne ekipe KK Div Basket. Na toj utakmici bismo trebali da nastupimo u punom sastavu i to je utakmica godine za nas u ovom trenutku. Svakako, očekujemo da odigramo kvalitetnu i borbenu utakmicu protiv odličnog protivnika.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beokoš 101 - 40
(28-07, 27-14, 29-13, 17-06)

Poeni: Vojin Đorđević: 26, Filip Ilić: 16, Matija Macura: 14, Nikola Kukureković: 11, Martinović Andrija: 9, Aleksa Jovanović: 5, Sava Živanović: 5, Aleksa Mihajlović: 4, Ognjen Luković: 4, Nemanja Janković: 3, Mateja Gerasimović: 2, Ognjen Simić: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 1 (7. kolo unapred odigrano):

U 7. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 4 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 85 : 57. Ekipa protivnika je sastavljena od mlađih dečaka i u ovom trenutku je kvalitet na strani naših igrača i ekipe koji su to pokazali i na terenu i zasluženo pobedili sa ubedljivom razlikom. Od samog starta utakmice su naši igrači diktirali tempo, kontrolisali utakmicu, lako dolazili do poena te se i razlika uvećavala konstantno. Uspeli smo da nadigramo protivnika u svim košarkaškim elementima. Svi igrači su dobili šansu da igraju, kao i na svakoj utakmici, a minutaža je ovaj put bila ravnomerno na sve igrače kako bi pokazzali šta znaju i nametnu se treneru za utakmice protiv košarkaški kvalitetnijih protivnika. Mogla je odbrana da bude na višem nivou i to je elemenat igre koji nam od početka sezone škripi i na kojem moramo mnogo da radimo. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri kao i zahvalnost klubu sa kojima smo prijatelji što su nam izašli u susret da odigramo utakmicu unapred, a našim dečacima na novoj pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Cerak 4 - K.K. BB Basket 57 - 85
(09-25, 21-24, 10-22, 17-14)

Poeni: Mateja Gerasimović: 21, Filip Cvetanović: 14, Filip Stojković: 10, Danilo Pantić: 9, Andrija Stojanović: 8, Vukašin Pavlović: 6, Nikola Stojković: 6, Nemanja Janković: 4, Vukan Nešić: 3, Mladen Janković: 2, Dimitrije Mijailović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 1 (5. redovno kolo):

U 5. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. As Basket 2 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 52 - 36. Nismo briljirali na ovoj utakmici što se tiče igre, samo na momente je to izgledalo kako treba kada smo i pravili razliku zahvaljujući kojom smo pobedili utakmicu. Imali smo i kadrovskih problema gde su neki igrači igrali sa povredom što je uticalo na igru ekipe. Iako igra nije bila na željenom nivou, utakmica je dobijena zahvaljujući većoj razlici u kvalitetu kao i neke prethodne utakmice. Igra nije na željenom nivou, posebno u fazi odbrane, čemu moramo posvetiti dosta vremena u radu na treninzima. Defanzivni skok nam je takođe već duže vreme problem, posebno protiv ekipa koje imaju naviku da idu na ofanzivni skok. Već sledeće kolo imamo ispit u vidu jakog protivnika K.K. Radivoj Korać gde moramo ispraviti pomenute nedostatke obzirom da želimo da pobedimo utakmicu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici, a našim igračima na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. As Basket 2 - K.K. BB Basket 36 - 52
(08-19, 14-10, 03-12, 11-11)

Poeni: Mateja Gerasimović: 14, Nemanja Janković: 11, Filip Cvetanović: 9, Filip Stojković: 9, Vukašin Pavlović: 3, Lazar Milenković: 2, Andrija Stojanović: 2, Luka Živadinović: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmica sa ekipom K.K. Šampion BGD 2 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 67 - 62. Mi smo počeli dobro utakmicu, kažnjavali protivnika za propuste u odbrani, pogađali otvorene šuteve što je i rezultiralo našim vođstvom celim tokom prve četvrtine. U istom ritmu smo odigrali i drugu četvrtinu, koncentrisano i pametno, što je rezultiralo sa maksimalnom prednošću od 14 poena u jednom trenutku pred kraj četvrtine. Protivnik je dobrim ofanzivnim skokom održavao razliku kolika jeste bila, inače bi razlika bila veća u našu korist. Isti problem ima i prva pionirska ekipa sa defanzivnim skokom i zagrađivanjem svog koša. treću četvrtinu smo odigrali u rezultatskom egalu, ali su nam već u tom periodu svi igrači imali problem sa ličnim greškama što će protivnik u nastavku utakmice iskoristiti. U poslednju četvrtinu smo ušli sa prednošću od 11 poena ali opterećeni ličnim greškama igrača koji su nosili igru na ovoj utakmici. protivnik je polako topio našu prednost i samim tim dobio motiv da proba da pobedi utakmicu. Mi smo smogli snage i bili toliko koncentrisani da to ne dozvolimo i pobedimo kvalitetnog protivnika. Moramo mnogo da radimo na odbrani, zagrađivanju koša i defanzivnom skoku i ukoliko uspemo da popravimo ove elemente igre, ekipa će napredovati i izgledati mnogo bolje na terenu... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Šampion BGD 2 67 - 62
(17-14, 23-15, 17-17, 10-16)

Poeni: Danilo Pantić: 28, Aleksandar Senić: 15, Petar Ivanović: 8, Vukan Nešić: 6, Aleksandar Bajkić: 5, Vladimir Milić: 3, Ognjen Marković: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 3 iz Zemuna i u veoma neizvesnoj utakmici uspela da pobedi rezultatom 43 - 42. Prvo poluvreme utakmice tokom pasarele je bilo neizvesno i u rezultatskom egalu kada su se ekipe smenjivale u vođstvu. Tokom treće četvrtine protivnik je stekao prednost od čak 11 poena prednosti i obzirom na našu igru u tom periodu, izgledalo je da ćemo teško smoći snage da se vratimo rezultatski u igru. Igrači su se potrudili da to demantuju, odigrali hrabro, borbeno, motivisano, uspeli da pogodimo neke teške šuteve što nas je dovelo u egal završnicu u kojoj smo mi imali više sreće, živaca i strpljenja, pa na kraju i pobedili utakmicu minimalnim rezultatom. Sjajna utakmica naših najmlađih članova koji su pokazali da imaju karakter i veliki voljni momenat za razliku od nekih drugih selekcija u klubu što mora da se nadograđuje, radi naporno na treninzima da bi se taj neki talenat pretvorio u kvalitet. Sve čestitke svoj deci iz obe ekipe koja su dala svoj maksimum i uložili vanljudski napor da se pokažu u što boljem svetlu i pobede utakmicu, na čemu im treba čestitati. Mi smo ponosni na naše dečake i predstavljaju svetlu budućnost kluba ukoliko ostanu na okupu... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Vizura 3 43 - 42
(13-12, 08-10, 07-14, 15-06)

Poeni: Petar Krstić: 15, Igor Šuša: 14, Vojin Jovanović: 8, Ognjen Popović: 4, Rastko Burdelj: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Vuk iz Beograda i u neizvesnoj utakmici poražena rezultatom 64 - 61. Sjajna utakmica naše ekipe koja je igrala borbeno, hrabro, nisu se ni jednog trenutka predavali, prava takmičarska utakmica celim tokom gde su se ekipe smenjivale u vođstvu i na kraju zahvaljujući najboljem protivničkom igraču koji je pogađao iz svih pozicija i bio nezaustavljiv i pogodio 42 poena od ukupno 64 cele ekipe, protivnik uspeo da pobedi zasluženo utakmicu. I pored poraza mi nismo nezadovoljni igrom naše ekipe koja napreduje evidentno iz utakmice u utakmicu što i jeste naš cilj. Nismo uspeli da pobedimo ovu utakmicu ali će se to vratiti na nekoj od sledećih utakmica ukoliko budemo imali ovakav pristup, odnos, zalaganje, itd. Sve čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na svemu prikazanom na ovoj utakmici uz žal što je pobeda izostala, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Vuk 61 - 64
(11-11, 16-16, 18-15, 16-22)

Poeni: Petar Krstić: 19, Petar Luković: 14, Mihajlo Pavković: 8, Vojin Jovanović: 7, Pavle Ivković: 4, Nikola Tasić: 2, Igor Šuša: 2, Nikola Karić: 2, Mihajlo Jerinić: 2, Petar Stevanović: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 08. I 09.12.2018.04.12.2018
BB BasketMLAĐE PIONIRKE:

Slobodne 6. kolo.

____________________________________________________

JUNIORKE:

U 8. kolu kvalitetne lige za juniorke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Radnički iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 08.12.2018. godine u Beogradu u Hali Slobodan Piva Ivković u ul. Vojvode Šupljikca br. 31 sa početkom u 14:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Vuk iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 08.12.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 3 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 08.12.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

PIONIRI 1 U 15 (redovno 5. kolo):

U 5. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. As Basket 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 09.12.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Kneginja Milica u ul. Jurija Gagarina br. 78 sa početkom u 13:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:40h.

___________________________________________________

PIONIRI 1 U15 (vanredno 7. kolo):

U 7. vanrednom (unapred odigranom) kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 4 iz Beograda. Utakmica se igra u sredu 05.12.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Desanka Maksimović u ul. Ustanička br. 246 sa početkom u 22:10h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 20:30h.

___________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Šampion BGD 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 09.12.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

KADETI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beokoš iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 09.12.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.:: POBEDE MLAĐIH PIONIRKI, MLAĐIH PIONIRA 2 I PIONIRA 1, PORAZI JUNIORKI, KADETA I PIONIRA 2.04.12.2018
MLAĐI PIONIRI 2:

Naša druga selekcija mlađih pionira pobedila je prvi put ove sezone u trećem kolu regionalne lige, prekinuvši tako niz od prethodna dva poraza. Utakmica je bila dinamična i neizvesna samo u uvodnim minutima. Rezultatska neizvesnost je trajala prvu četvrtinu, a posle toga su naši dečaci napravili osetniju razliku koja se uvećavala konstantno do kraja utakmice. Na utakmici je viđeno puno lepih poteza, dosta poena naša ekipa je postigla iz kontranapada, usled dobrog trčanja i saradnje naših igrača. Ono što posebno raduje jeste požrtvovanje u odbrani i način igre na kom mogu da im pozavide i dosta starije selekcije u klubu. Veoma smo zadovoljni današnjom pobedom i svaka utakmice ove selekcije je jako bitna, jer poeni koje naši igrači postižu jesu prvenci u, nadamo se, dugim i uspešnim sportskim karijerama. Čestitke našim dečacima na igri i ubedljivoj pobedi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Div Basket 2 60 - 15
(13-05, 22-02, 13-04, 12-04)

Poeni: Petar Krstić: 16, Vojin Jovanović: 13, Danilo Radenović: 8, Rastko Burdelj: 8, Vasilije Stepić: 4, Ognjen Popović: 3, Aleksa Bosnić: 2, Luka Aleksić: 2, Igor Šuša: 2, Luka Pavlović: 2.

____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 6. unapred odigranom kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Cerak iz Beograda i tom prilikom ubedljivo pobedile rezultatom 65 - 20. Bio je ovo derbi začelja tabele gde obe ekipe nisu imale pobedu. Na našu sreću uspeli smo da zabeležimo ubedljivu pobedu, sasvim zasluženo uz čestitke našim devojčicama koje su bile borbene, dobro trčale u napadu, dobro igrale odbranu i na kraju kvalitet koji je na našoj starni pretočile u ubedljivu pobedu. Od samog starta utakmice smo pokazli da smo u ovom trenutku košarkaški kvalitetnija ekipa, igrali hrabro i jako na obe strane terena i sa dosta laganih koševa iz kontra napada i ofanzivnog skoka praktično već u prvoj četvrtini rešili pitanje pobednika. U nastavku utakmice smo uvećavali prednost, odigrali celu utakmicu u dobrom i jakom ritmu što nam se na kraju vratilo kroz rezultat. Čestitke i protivniku koji je sastavljen od igračica koje su na početku košarkaške karijere (kao mi prošle godine) i koji se borio i trudio da pruži maksimum. Čestitke i našim decojčicama na prvoj ovosezonskoj prvenstvenoj pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici sa nadom da ćemo i ubuduće i protiv kvalitetnijih protivnika igrati na visokom nivou, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Cerak 65 - 20
(21-07, 21-08, 11-02, 12-03)

Poeni: Ivona Gašević 20, Anđela Živković: 14, Mina Milosavljević: 10, Milica Andrejić: 6, Magdalena Andrejić: 6, Tamara Glišić: 3, Sofija Dvoštanski: 2, Lana Lukić: 2, Milica Anđelković: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska slekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Boraz Zemun i uspela da pobedi rezultatom 70 - 61 u neizvesnoj utakmici punoj preokreta. Dobro smo počeli utakmicu u fazi napada, bili strpljivi, lošiju igru u odbrani kompenzovali solidnim napadom, koristili loš procenat šuta protivnika sa linije slobodnih bacanja i na taj način imali konstantno vođstvo celim tokom prve četvrtine. U nastavku smo odigrali najbolju četvrtinu na utakmici, prvenstveno u fazi napada što je rezultiralo i sa najvećim vođstvom od 18 poena prednosti u našu korist kada se činilo da ćemo mirno utakmicu privesti kraju i bez poteškoća pobediti. U 3. četvrtini smo imali neshvatljiv pad u igri, dozvolili protivniku da se razigra, uz dobru motivaciju i popravljene procente šuta vrlo brzo uspeli da istope prednost koju smo imali i praktično utakmicu uvedu u egal završnicu jer se u poslednju, četvrtu četvrtinu ušlo sa pola koša prednosti u našu korist. Ono što loše radimo od samog starta sezone, a što se i na ovu utakmicu prenelo, to je defanzivni skok i zagrađivanje koša, pa ćemo morati u nastavku sezone dosta vremena da posvetimo ovom košarkaškom elementu na treninzima. Ipak je ekipa smogla snage, znanja, koncentracije i na kraju se trgla i pokazala da ima kvalitet da i pored lošije igre može da pobedi utakmicu. Činjenica da su nam nedostajala dva bitna igrača za ekipu ne umanjuje loš odnos prema igri u odbrani koja je stvar voljnog momenta. Igrači su pre samo nedelju dana u prethodnom kolu pokazali da znaju i mogu kada hoće da igraju jako u fazi odbrane i skoro bez greške odigrali utakmicu. U svakom slučaju, svesni da su oscilacije normalne, pogotovo kod dece, probaćemo dobrim i kvalitetnim radom na treningu da ih svedemo na minimum uz podizanje individualnog kvaliteta igrača i forme ekipe. Sve čestitke protivniku na borbenosti, fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi i što su smogli snage da pobede utakmicu pored velikog naleta protivnika, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Borac Zemun 70 - 61
(13-11, 26-15, 06-18, 25-17)

Poeni: Mateja Gerasimović: 26, Filip Stojković: 17, Filip Cvetanović: 12, Dimitrije Mijailović: 6, Vukašin Pavlović: 5, Andrija Stojanović: 2, Vukan Nešić: 2.

____________________________________________________

KADETI:

Kadetska selekcija ubedljivo je poražena na gostovanju od ekipe KK Borac Zemun. To je prvi poraz ove selekcije u Regionalnoj ligi ove sezone i sada nam je odnos pobeda i poraza 3-1. Na ovoj utakmici je videlo sve šta škripi u ekipi. Ništa nismo mogli da pogodimo čitavu utakmicu, a pritom smo igrali na momente, samo što je to protivnik kažnjavao redovnije nego protivnici u prethodnim kolima. U prvoj četvrtini smo bili odlični. Igrali smo čvrsto u odbrani, većinu poena koje smo postigli smo postigli iz kontranapada koji je odlično funkcionisao. U drugoj četvrtini doživljavamo potpuni kolaps, samo što sada iz njega nismo uspeli da se izvučemo, kao na nekim prethodnim utakmicama. Na poluvreme odlazimo sa 12 poena zaostatka. Na početku treće četvrtine ekipa izlazi na teren dosta motivisanije i, ponovo, odličnom odbranom stižemo do nekih poena uz pomoć kojih prilazimo na jednocifrenu razliku. Već pred kraj treće četvrtine ponovo stajemo i tu se naša priča, što se ove utakmice tiče, završava. Ponovo pad, ponovo apatičnost u igri, što protivnik koristi i šalje nas kući sa nezasluženo velikom razlikom. Na današnjoj utakmici smo, istina, bili desetkovani, ali je mnogo veći hendikep bio taj što igrači koji su bili na utakmici nisu pružili svoj maksimum. Vojin Đorđević i Sava Živanović su igrači koji su izgarali na terenu, a opet i takvim pristupom nisu uspeli da trgnu ostatak ekipe. Ekipa mora da nauči da igra i u fer i u nefer uslovima jednako jako. Uslovi za igru su bili daleko od idealnih, ali krivca za poraz na ovoj utakmici moramo tražiti isključivo u sebi, jer nas je, prvenstveno, pristup doveo do -20, kada je rezultat u pitanju, protiv ekipe kojoj ćemo svakako želeti da se revanširamo kod kuće kako dolikuje.

Rezultat utakmice: K.K. Borac Zemun - K.K. BB Basket 64 - 44
(12-15, 23-08, 12-10, 17-11)

Poeni: Vojin Đorđević: 17, Uroš Vasilić: 9, Filip Ilić: 6, Sava Živanović:5, Aleksa Jovanović: 4, Matija Macura: 3.

____________________________________________________

JUNIORKE:

Ženska juniorska ekipa poražena je još jednom i više nego ubedljivo na utakmici protiv ekipe renomiranog pedigrea. Katastrofalan pristup imamo utakmicama koje igramo protiv velikih imena. Pre nego što utakmica krene mi se predamo i utisak je da naše igračice žele da se ta utakmica što pre završi. Svaka devojka u juniorskoj selekciji voli košarku, a totalno suprotnu stvar pokazuju na terenu. Problem je što juniorska liga ima premalo klubova koji učestvuju u takmičenju i to takmičenje će se vrlo brzo završiti, tačnije, već je polovina utakmica u ligi završeno, a mi smo odigrali, onako kako dolikuje samo 3 utakmice. To je premalo i prevelika je šteta ne koristiti priliku i momenat rasterećenosti u utakmicama, već igrati kukavički i u grču. Na ovoj utakmici smo postigli 14 poena, a veliku odgovornost snosi tandem Dražić, Janković, koji je na pojedinim utakmicama postizao i kombinovano preko 60 poena, dok su na ovoj posigli samo 2. Kraj sezone će stići veoma brzo, a ne možemo se pohvaliti da smo uradili previše i napredovali u odnosu na prošlu sezonu. Nadamo se da će devojke kritiku prihvatiti na konstruktivan način i da će kroz trening uspeti da se izdignu i onda i na utakmicama protiv jakih protivnika pokazati da nam je mesto u istoj ligi sa njima.

Rezultat utakmice: K.K.Ž. Crvena Zvezda - Ž.K.K. BB Basket 97 - 14
(30-04, 24-04, 17-00, 26-06)

Poeni: Valerija Luković: 6, Milena Stevanović: 3, Marija Drča: 2, Nevena Dražić: 2, Milica Stojanović: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska ekipa je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Ras 5 iz Beograda i tom prilikom poražena ubedljivo rezultatom 100 - 25. Rezultat sve govori i suvišno je pričati o igri naše ekipe na ovoj utakmici. I pored činjenice da nam i na ovoj utakmici nisu igrala 2 bitna igrača za ekipu, katastrofalan pristup i odnos prama igri igrača koji nisu imali ni volju ni koncentraciju za igru je doveo do toga da protivnik radi na terenu šta poželi i nanese nam jedan od težih poraza, možda i u istoriji kluba. Podatak da je protivnik veliku većinu koševa postigao iz kontra napada dovoljno govori o našem trčanju i voljnom momentu da se igra odbrana. Naši igrači su delovali skroz zbunjeno na terenu i nisu ličili na sebe i na ekipu koja je u prethodna dva kola zabeležila obe pobede. Uz nadu da je ovo bio samo loš dan ekipe i uz dobar rad na treningu, nadamo se da ćemo već u sledećoj utakmici pokazati dsa ekipa može mnogo više od prikazanog na ovoj utakmici. Sve čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračima na žalost ovaj put nemamo na čemu da čestitamo i pored sve volje i želje da se nađe bar neka pozitivna stvar na ovoj utakmici...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 5 - K.K. BB Basket 2 100 - 25
(29-09, 28-02, 19-02, 24-12)

Poeni: Vukan Nešić: 10, Ognjen Marković: 4, Aleksandar Bajkić: 4, Petar Ivanović: 3, Dušan Tomić: 2, Mateja Kotorčević: 2.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 01. I 02.12.2018.29.11.2018
Logo BB BasketMLAĐE PIONIRKE:

U 6. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, grupa 2, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Cerak iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 02.12.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

JUNIORKE:

U 7. kolu kvalitetne lige za juniorke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom K.K.Ž. Crvena Zvezda iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.11.2018. godine u Beogradu u sali Basket Land u ul. Endija Vorhola br. 14 sa početkom u 18:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:20h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

Slobodni 7. kolo

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 3. kolu regionalne lige za mlađe pionire U12, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Div Basket 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 02.12.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 4. kolu regionalne lige za pionire U15, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Borac iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 02.12.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 3. kolu regionalne lige za pionire U14, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras 5 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 01.12.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Ljuba Neneadović u ul. Ace Joksimovića br. 25 sa početkom u 12:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:15h.

____________________________________________________

KADETI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Borac iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 02.12.2018. godine u Zemunu u sali Saobraćajne škole u ul. Cara Dušana br. 262 sa početkom u 12:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:15h.:: POBEDE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA OSIM MLAĐIH PIONIRKI I MLAĐIH PIONIRA 2.29.11.2018
Kadeti 2002,03 K.K. BB Basket - K.K. Vizura 3, 25.11.2018.KADETI:

U veoma napetoj i dinamičnoj utakmici protiv kvalitetne ekipe K.K. Vizura 3 iz Zemuna, naša kadetska selekcija je slavila i tako zabeležila treću uzastopnu pobedu u Regionalnoj ligi. Utakmicu smo, kao i obično, počeli dosta dobro. Pogotovo je to primetno kada igramo kod kuće, navijanje nam dosta pomaže u ostvarenju zacrtanih ciljeva te ovom prilikom želimo da izrazimo zahvalnost našim navijačima koji su nam bili šesti igrač na ovoj utakmici uz nadu da će se takav trend nastaviti. U drugoj četvrtini nam po prvi put na utakmici opada ritam i nekim iznuđenim izmenama, zbog faulova, ekipa gubi polet, pa protivnik uspeva da nas rezultatski sustigne i prestigne, pa na pauzu odlazimo sa pola koša zaostatka. U drugo poluvreme ulazimo veoma motivisani, što se odražava i na sam rezultat. Uspeli smo da ofanzivno veoma potentnog protivnika svedemo na samo 8 poena za četvrtinu i moramo time biti zadovoljni. Takođe, ispadanje iz ritma smo sveli na minimum i sada su nam te greške vremenski trajale dosta kraće. Istina, rezultatski nismo imali osiguranu pobedu sve do 5 minuta pred kraj utakmice. Ono na šta treba obratiti pažnju jeste pad u ritmu i opuštanje na samom kraju utakmice, usled velike razlike. Ozbiljne ekipe igraju 40 minuta u visokom ritmu, sa što manjim opadanjem koncentracije, čemu i mi težimo. U sledećem kolu nas očekuje vrlo teško gostovanje, ali ako naši momci budu pokazali želju i koncentraciju kao na protekloj utakmici, verujemo da možemo da slavimo i četvrti put za redom.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Vizura 3 80 - 62
(22-17, 15-21, 16-08, 27-16)

Poeni: Vojin Đorđević: 22, Vuk Obradović: 15, Aleksa Jovanović: 15, Filip Ilić: 14, Uroš Vasilić: 12, Matija Macura: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 3. kolu regionalne lige, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Vuk Iz Beograda i uspela da pobedi kvalitetnog protivnika rezultatom 70 - 45. Sjajna igra naših dečaka skoro celim tokom utakmice, ubedljivo najbolja igra od početka sezone što nas raduje i daje motiv za još jačim radom na treninzima. Strpljivom igrom na počatku utakmice u fazi napada i agresivnom igrom u odbrani sa odličnim rotacijama smo uspeli da stvorimo praktično nedostižnu prednost kada smo poveli sa 16 - 00. U nastavku utakmice smo uvećavali prednost i pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Protivnik je pokušavao agresivnim presingom na celom terenu sa udvajanjima da nas izbaci iz ritma i natera na greške, ali su naši dečaci uspevali da reše i skoro svaki put kazne protivnika košem. Pozicioni napad je takođe funkcionisao dobro uz kvalitetnu kretnju, poštovanje saigrača i dobru selekciju šuta. Plod ovakve igre je dobar rad na treningu i postepeno podizanje forme. Igrači moraju da shvate da se ne živi od stare slave i da se ovakva utakmica neće ponoviti ukoliko se dobar rad na treninzima ne nastavi što je svakako preduslov za dobre igre i u nastavku sezone. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Vuk 70 - 45
(25-12, 21-10, 13-10, 11-13)

Poeni: Mateja Gerasimović: 16, Filip Stojković: 15, Marko Živković: 12, Filip Cvetanović: 10, Nemanja Janković: 7, Luka Živadinović: 6, Vukašin Pavlović: 3, Dimitrije Mijailović: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 2. kolu regionalne lige, naša druga pionirske selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 4 iz Zemuna. Uspeli smo da pobedimo u ovoj utakmici borbenog protivnika rezultatom 59 - 51 koji nam je održao javni čas iz borbenosti, pristupa igri, voljnom momentu itd. Stalno pričamo igračima da moraju da daju maksimum na svakom treningu i utakmici, da nikada nikoga ne smeju potcenjivati, a stvorio se utisak da su naši dečaci upravo to uradili u ovoj utakmici. U skladu sa tim je i bila igra, melanholična i bezvoljna, samo na momente onakva kakvu želimo da negujemo, a to je agresivno u odbrani sa dosta kontranapada i kretnji u napadu. Utakmica je celim tokom bila neizvesna, ekipe su se smenjivale u vođstvu, a mi smo zahvaljujući većem individualnom kvalitetu uspeli na kraju da slomimo otpor žilavog protivnika i pobedimo utakmicu što je pozitivna stvar. Dozvolili smo protivniku veliki broj ofanzivnih skokova, laganih protrčavanja kroz reket i blizu koša bez agresivnosti u odbrani što su oni i iskoristili i davali svoj maksimum da pobede utakmicu. Mi smo bili jako statični u napadu i individualnim akcijama pokušavali da dođemo do koša protivnika. Ovaj put nam se nije obilo o glavu i sigurno je da sledeći put hoće ukoliko budemo imali ovakav pristup. Čestitke protivniku na borbenosti, a našim dečacima na pobedi uz poruku da se niko ne sme potcenjivati bez obzira na košarkaški i drugi kvalitet...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Viziura 4 59 - 51
(09-12, 17-11, 14-11, 19-17)

Poeni: Danilo Pantić: 32, Vukan Nešić: 22, Aleksandar Senić: 3, Petar Ivanović: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 6. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Beokoš iz Beograda i uspela da ostvari prvu pobedu u kvalifikacijama. Kada je ova klupska selekcija u pitanju, nalazimo se u fazi podizanja forme što se odražava i na igru i rezultat. Već smo u izveštaju sa prošle utakmice to naglasili, a dobra igra je bila i na ovoj utakmici uz oscilacije, ali smo na kraju uspeli da savladamo protivnika rezultatom 54 - 43 i osetimo slast pobede prvi put od početka sezone. Posebno se mora istaći da smo prvo poluvreme bili agresivni, tj obe petorke u pasareli odigrale dobro što nam je dalo rezultatsku zalihu od 11 poena pred nastavak utakmice. Protivnik je uspeo rezultatski da se vrati u igru zahvaljujući našoj lošoj odbrani i dobrim procentom šuta pa smo u poslednju deonicu na utakmici ušli sa 8 poena prednosti, a u jednom trenutku smanjili i na 5 poena. Ipak smo na kraju uspeli da odolimo napadima protivnika i sa nekoliko laganih poena osiguramo pobedu. Čestitkie protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na voljnom momentu, borbenosti i prvoj pobedi ove sezone, bravo tigrovi....

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beokoš 54 - 43
(13-05, 12-09, 16-19, 13-10)

Poeni: Mihajlo Pavković: 15, Petar Luković: 14, Petar Krstić: 11, Vojin Jovanović: 9, Andrija Radošević: 3, Konstantin Milošević: 2.

___________________________________________________

JUNIORKE:

Ženska juniorska selekcija ostvarila je veoma značajnu drugu pobedu u prvenstvu, protiv ekipe K.K. Kneževac Kijevo, protiv koje smo prošle godine u kadetskoj konkurenciji bili oba puta poraženi. Utakmica je bila neizvesna do pred kraj prvog poluvremena, kada smo uspeli da napravimo prvu osetniju rezultatsku prednost. U drugom poluvremenu protivnik je zonskom odbranom pokušao da nas poremeti, ali uz procente šuta koje smo imali, vrlo kratko smo bili van ritma i već pred kraj treće četvrtine smo povratili osetniju prednost. Do samog kraja utakmice kontrolisali smo i igru i rezultat. Naša ekipa je ubedljivo najmlađa u ligi, takođe, oslabljeni smo bili neigranjem nekih veoma bitnih igračica, što ovoj pobedi još više daje na značaju. Naša igračica, Nevena Dražić, odigrala je fantastičnu utakmicu, postigavši 35 poena pomogla je ekipi da stigne do krajnjeg cilja, uz odličan procenat šuta i postignutih čak 7 trojki na utakmici. Ništa manje bitne nisu bile i ostale igračice, koje su svojim trudom, zalaganjem i borbenošću veoma doprinele ovoj važnoj pobedi za ekipu. U sledećem kolu ekipa gostuje odličnoj ekipi K.K. Crvena Zvezda - Beograd i nadamo se da će tom prilikom naše igračice popraviti utisak iz utakmica koje smo odigrali protiv K.K. Radivoj Korać i K.K. Partizan. Sve čestitke našim igračicama na svemu prikazanom na ovoj utakmici.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Kneževac Kijevo 75 - 66
(19-17, 24-14, 20-20, 12-15)

Poeni: Nevena Dražić: 35, Milena Stevanović: 10, Nina Ristić: 9, Anđela Petrović: 6, Marija Drča: 6, Milica Stojanović: 5, Valerija Luković: 2.

___________________________________________________


MLAĐI PIONIRI 2 U12:

Naša selekcija mlađih pionira 2, dečaka rođenih 2007. godine i mlađi, poraženi su u utakmici protiv odlične ekipe K.K. As Basket 2. Utakmicu smo počeli i više nego dobro. Dobrom igrom u odbrani smo neutralisali njihovog najopasnijeg igrača, a u napadu smo dobro trčali u tranziciji, pre svega, što nam je dalo rezultat. U ostale 3 četvrtine se nismo snašli dobro kao u prvoj, ali smo veoma zadovoljni prikazanim na ovoj utakmici od naših dečaka. Ono što moramo napomenuti kao faktor je suđenje. Politika kluba je da se ne mešamo u tuđ posao i tako i decu vaspitavamo, jednostavno se ne treba osvrtati na sudijske odluke. Na ovoj utakmici dogodilo se da utakmicu sudi momak koji nije bio siguran ni u jednu svoju odluku. Ovo nije alibi za poraz, protivnik je definitivno bio bolja ekipa i sve čestitke protivničkoj ekipi, ali je utisak da utakmica ne bi išla u ovakvom smeru da je suđenje bilo na minimalnom nivou, ali to je problematika kojom Košarkaški savez Beograda treba da se pozabavi. Svakako, mišljenja smo da rezultat nije realan i da su naši dečaci mogli biti dosta zadovoljniji i samim rezultatom na kraju utakmice da je bilo sve regularno. Svakako, u revanš utakmici za par meseci ćemo se potruditi da dokažemo da smo rezultatski mogli mnogo bolje proći, jer je igra bila zaista na pristojnom nivou. Svakako, čestitke i našim dečacima, koji su igrali hrabro, primenjivali sve trenerove zamisli i ni jednog trenutka nisu delovali obeshrabreno na terenu. Takvim pristupom i napornim radom možemo se nadati napretku i pozitivnim rezultatima u narednom periodu.

Rezultat utakmice: K.K. As Basket 2 - K.K. BB Basket 2 67 - 25
(16-15, 20-02, 21-04, 10-04)

Poeni: Petar Krstić: 13, Nikola Tasić: 2, Vojin Jovanović: 2, Ognjen Popović: 2, Tomislav Đorđević: 2, Rastko Burdelj: 2, Vojkan Stanković: 2.

____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 5. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Vizura 2 iz Zemuna i poražene rezultatom 51-27. Od samog starta, video se ogroman nedostatak želje kod naših devojčica. Slabo trčanje, slabo vraćanje u odbranu, gomila promašenih zicera, sve je to uticalo na rezultatski ishod na ovoj utakmici. Primetan je veliki pad igre u odnosu na prošle dve utakmice, što se nadamo, neće biti slučaj na sledećoj. Poruka za naše devojčice je da ćemo jedino borbenošću i zalaganjem na treninzima ostvariti neki rezultat, da ne možemo da sedimo i čekamo da se prva pobeda ostvari sama, već da u svaku utakmicu moramo ući sa željom da pobedimo.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Vizura 2 - Ž.K.K. BB Basket 51 - 27
(15-07, 08-03, 16-08, 12-09)

Poeni: Milica Andrejić: 7, Ivona Gašević: 6, Lena Mitrović: 6, Elena Milanović: 3, Anđela Živković: 2, Jovana Dragović: 2,
Sofija Dvoštanski: 1.
:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 24. I 25.11.2018.21.11.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U 5. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, grupa 2, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura 2 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 25.11.2018. godine u Zemunu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 12:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:20h.

____________________________________________________

JUNIORKE:

U 6. kolu kvalitetne lige za juniorke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Kneževac Kijevo iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 24.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.
____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 - U13:

U 6. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Beokoš iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 24.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 - u12:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. As Basket 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.11.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Kneginja Milica u ul. Jurija Gagarina br. 78 sa početkom u 10:15h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:50h.

____________________________________________________

PIONIRI 1 -U15:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Vuk iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2 - U14:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 4 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 24.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 3 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 25.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.


:: POBEDE PIONIRA1, PIONIRA 2 I KADETA, PORAZI MLAĐIH PIONIRA 1, MLAĐIH PIONIRA 2 I MLAĐIH PIONIRKI.20.11.2018
PIONIRI 1:

U 2. kolu regionalne lige U15, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Fleš 2 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 64 - 46. Jedna dobro odigrana utakmica naših dečaka, pogotovo nas raduje činjenica da je odigrana dobro na gostujućem terenu. Od samog starta utakmice smo igrali dobro i uz manje oscilacije igrali dobro skoro celim tokom utakmice. Mi smo bili ekipa koja je većim delom utakmice diktirala tempo i ritam, u nekoliko navrata kada je protivnik pripretio, uspevali smo da dobrim napadom osujetimo protivnika da se približi rezultatski i na taj način nam ugrozi pobedu. Odbrana je podignuta na dosta viši nivo u odnosu na prethodne utakmice što nas raduje jer pokušavamo da negujemo igru sa jakom i agresivnom odbranom uz dosta kretnji i trčanja u napadu. Napad je takođe funkcionisao mnogo bolje nego na prethodnim utakmicama te je rezultat toga sve opšti utisak jako pozitivan. nadamo se da će ekipa i dalje ići uzlaznom putanjom i dobrim radom na treninzima podizati formu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Fleš 2 - K.K. BB Basket 46 - 64
(09-12, 08-20, 19-23, 10-09)

Poeni: Mateja Gerasimović: 22, Nemanja janković: 17, Filip Stojković: 8, Filip Cvetanović: 7, Dimitrije Mijailović: 4, Danilo Pantić: 3, Vukašin Pavlović: 3.

_____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige U15, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Abba iz Bariča i uspela da pobedi rezultatom 74 - 47. Jedna sjajno odigrana utakmica od strane naših dečaka, većim tokom utakmice smo mi diktirali tempo i ritam, igrali agresivno, motivisano što je svakako model igre kojem težimo i želimo da igramo. Sjajna stvar od strane saveza što je od ove sezone organizovano takmičenje za dečake U12 i U 14 pa dečaci igraju protiv ekipa u svom godištu, te na taj način imaju kontinuitet igranja utakmica, stiču neophodno znanje i iskustvo koje bi trebalo da ispliva na površinu sledeće godine kada njihovo godište bude noseće u pionirima. Takođe je odlična stvar za klubove koji imaju priliku da omoguće svoj deci da igraju i bore se za svoje mesto u ekipi, itd. Nadigrali smo protivnika u skoro svim košarkaškim elementima i zasluženo pobedili. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Abba Barič 74 - 47
(26-13, 17-15, 14-08, 17-11)

Poeni: Danilo Pantić: 23, Vukan Nešić: 20, Petar Ivanović: 10, Aleksandar Bajkić: 8, Đurđe Petrović: 4, Vladimir Milić: 3, Vukašin Dvoštanski: 2, Mateja Kotorčević: 2, Aleksandar Senić: 2.

_____________________________________________________

KADETI:

U drugom kolu regionalne lige, naša kadetska selekcija se sastala sa ekipom K.K. Kneževac Kijevo iz Beograda i tom prilikom ubedljivo savladala protivnika. Kada se pogleda rezultat može se zaključiti da je utakmica bila poprilično laka, ali to nije bio slučaj. Utakmica se igrala u vrlo zapaljivoj atmosferi. Domaća ekipa je okupila veliki broj simpatizera i već na početku utakmice smo videli da protivnik ima veoma dobru podršku sa tribina i da ćemo se morati dobro pomučiti da ih savladamo. U prvom napadu na utakmici protivnik je postigao 3 poena i time su podigli na noge mnogobrojnu publiku u sali koja se trudila da domaćinima da vetar u leđa. Međutim, dešava se najbolja moguća stvar po nas u tom trenutku, naši momci su odigrali jednu od najboljih četvrtina od početka sezone i tako smo uspeli da, žargonski rečeno, uspavamo strastvenu publiku. U toj prvoj četvrtini smo bili sjajni i to je model igre koji tražimo. Rotirali smo, pomerali, bili agresivni u odbrani. U napadu smo bili brzi, precizni, tačni, sve ono na čemu insistiramo na treninzima bilo je primenjeno u igri i to nam je dalo rezultata. Prvu četvrtinu završavamo sa velikom prednošću (05-26). U drugoj četvrtini, protivnik postaje dosta agresivniji. Agresivnom odbranom po celom terenu uspeli su da nas izbace iz ritma s početka utakmice i u drugoj četvrtini smo pokušali da napade završavamo brže nego što nam odgovara, što je dovelo do velikog broja grešaka i izgubljenih lopti. U drugom poluvremenu smo se stabilizovali i njihovu agresivnu odbranu smo razbijali staloženom igrom i dosta lako smo poentirali iz određenih situacija na terenu. To je protivnika nateralo da se povuče i samim tim kao da su položili oružje kada je ova utakmica u pitanju. Ono što je naša velika želja i zadatak jeste uključivanje što više igrača u igru i veća rotacija. To zahteva dosta viši nivo aktivnosti, dosta viši intenzitet, igrača koji ulaze u igru sa klupe. Verujemo da će se i ovaj deo uskoro popraviti, obzirom da dosta akcentujemo doprinos svih igrača u igri. Čestitke momcima na ubedljivoj pobedi, a već za vikend čeka nas veoma teška utakmica za koju se maksimalno ozbiljno moramo pripremiti i kojoj moramo maksimalno ozbiljno pristupiti.Rezultat utakmice: K.K. Kneževac Kijevo - K.K. BB Basket 33 - 74
(05-26, 12-15, 07-18, 09-15)

Poeni: Vuk Obradović: 34, Uroš Vasilić: 12, Vojin Đorđević: 12, Filip Ilić: 8, Aleksa Jovanović: 5, Andrija Martinović: 3.

____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 4. kolu kvalitetne liga za mlađe pionirke, naše devojčice odigrale su utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Pobednik iz Beograda i poražene rezultatom 37-76. Ušli smo u utakmicu sa dosta energije i na presing protivničke ekipe i mi odgovaramo presingom i uspevamo da održavamo rezultat u egalu. Na pauzu na poluvremenu odlazimo sa minusom od 4 poena (31-35). Motivisane i željne pobede, naše igračice izlaze na teren nakon pauze i od prve sekunde drugog poluvremena, naša igra se drastično promenila u odnosu na prvo poluvreme. Pad koncentracije, gubitak želje i voljnog momenta bili su u prvom planu sve vreme tokom 3. i 4. četvrtine. Postigli smo svega 6 poena, na protivnikovih 41. Napredak naših devojčica je dosta primetan, ali ovakve stvari ne smemo da dopuštamo. Moramo biti koncentrisani tokom cele utakmice, moramo glavom biti u utakmici svake sekunde. Vraćamo se u salu i nastavljamo da radimo i napredujemo kao i do sada. Tražimo tu prvu pobedu u ligi još uvek, koja bi dosta značila za samopouzdanje naših devojčica.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Pobednik 37 - 76
(16-20, 15-15, 02-18, 04-23)

Poeni: Ivona Gašević: 6, Anđela Živković: 6, Mina Milosavljević: 6, Teodora Marić: 6, Lena Mitrović: 4, Sofija Dvoštanski: 4, Elena Milanović: 3, Milica Andrejić: 2.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa odličnom ekipom K.K. Ras iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 37 - 66. I pored ubedljivog poraza mi nismo nezadovoljni igrom naše ekipe na ovoj utakmici jer je vidan napredak u odnosu na prethodne utakmice. Prvenstveno se taj napredak vidi u voljnom momentu igrača, u pristupu utakmici, agresivnošću u odbrani, koncentraciji itd. Protivnik je realno u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i zasluženo je pobedila, a mi smo se borili od samog početka utakmice i uz manje oscilacije u igri skoro celim tokom utakmice zadržali taj nivo borbenosti i visokog voljnog momenta. Ukoliko nastavimo da igramo na ovom nivou, sigurno smo da nije daleko ni prva pobeda u kvalifikacijama ove sezone kada je ova selekcija u pitanju. Ekipa je u prethodna 4 kola zabeležilo isto toliko poraza i sigurno je da bi nam pobeda ulila dozu samopouzdanja koje je potrebno ekipi. Čestitke protivniku na pobedi, a našim dečacima na borbenosti i igri većim tokom utakmice, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ras 37 - 66
(08-15, 05-15, 15-26, 09-10)

Poeni: Petar Luković: 10, Mihajlo Pavković: 7, Igor Šuša: 6, Vojin Jovanović: 5, Petar Krstić: 3, Danilo Radenović: 2, Pavle Ivković: 2, Andrija Radošević: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira (U12) je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Banjica 2 iz Beograda i poražena rezultatom 47 - 29. Opšti utisak je da nismo pružili maksimum na ovoj utakmici zbog treme koja je bila prisutna kod većine igrača. U jednoj meri je opravdano obzirom da je velikoj većini igrača ovo prva takmičarska utakmica, ali igrači koji treba da su nosioci igre ove selekcije su drugu godinu u takmičarskom pogonu i od njih se očekivalo više, mada su i oni bili pod bespotrebnom tremom i sigurno je da su njihove mogućnosti mnogo veće od prikazanog na ovoj utakmici. Kada je ova selekcija u pitanju, nema nikakvog imperativa rezultata i osnovni cilj je sticanja iskustva i znanja koje će im biti dragoceno kada se budu takmičili sa svojim godištem obzirom da ekipu čine dečaci rođeni 2007., 2008. i 2009. godine. Što se tiče igre na ovoj utakmici, bili smo dosta stegnuti i u fazi odbrane i napada. Nismo igrali kolektivno u napadu, igrači nisu iskoristili dosta šansi za odigravanje kontra napada iz razloga što igrač sa loptom nije video igrače koji su istrčali kontra napad. Loša nam je bila i kretnja u pozicionom napadu. Odbrana je elemenat igre na kojem takođe moramo puno da radimo, nismo bili agresivni za razliku od protivnika koji je zahvaljujući toj sposobnosti utakmicu i pobedio na čemu im čestitamo. Sigurni smo da je budućnost velika pred ovom decom koja prave prve košarkaške korake, ali moraju da shvate da će to samo postići napornim radom na treningu. Čestitke i našim dečacima na nekoliko košarkaških poteza koji su izmamili aplauz gostujuće publike...

Rezultat utakmice: K.K. Bannjica 2 - K.K. BB Basket 47 - 29
(16-09, 09-06, 12-06, 10-08)

Poeni: Petar Krstić: 10, Vojin Jovanović: 6, Ognjen Popović: 5, Danilo Radenović: 4, Aleksandar Vasilić: 2, Petar Stevanović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 17. I 18.11.2018.14.11.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U 4. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, grupa 2, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Pobednik iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 17.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

JUNIORKE:

Slobodne 5. kolo

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira U13 igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 17.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira U12 igra utakmicu sa ekipom K.K. Banjica 2 iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 22.11.2018. godine u Beogradu u 19:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:20h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Flash 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 17.11.2018. godine u Beogradu u sali 12. Gimnazije u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 15:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:20h.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija U14 igra utakmicu sa ekipom K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u nedelju 18.11.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Kneževac Kijevo iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 18.11.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. 14. Oktobar u ul. Gočka br. 40 sa početkom u 20:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:40h.


:: POBEDE PIONIRA I KADETA, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.14.11.2018
KADETI:

U prvoj utakmici Regionalne lige, naša kadetska selekcija savladala je ekipu KK Novi Beograd 7- 2. Utakmicu smo odigrali promenljivo. Imali smo periode igre kada smo izgledali vrlo dominantno na terenu, a imali smo i periode kada smo dozvoljavali protivniku da se razugra. Za razliku od prethodnih utakmica ove sezone, sada nismo bili toliko dobri u odbrani. Dosta smo sporo rotirali i agresivnost na lopti gotovo kroz čitavu utakmicu nije bila na zadovoljavajućem nivou, što se odrazilo i na broj primljenih poena, pogotovo u trećoj četvrtini. Sa kašnjenjem u odbrani i kasnim rotacijama smo dozvolili veliki broj slobodnih bacanja protivnika. U celoj utakmici smo napravili 30 faulova i čak 40 slobodnih bacanja smo dozvolili. Što se rezultata tiče, imali smo punu kontrolu čitavu utakmicu i gotovo da ni jednog trenutka nismo dozvolili da se uđe u neizvesnost oko konačnog pobednika. Ono što je za svaku pohvalu, jeste procenat slobodnih bacanja, koji je bio izuzetan na ovoj utakmici (27/22=81,48). Atmosfera tokom utakmice je bila sjajna, na utakmici je bio veliki broj gledalaca i sigurno je da ćemo u takvoj atmosferi kroz sezonu izvlačiti najbolje iz sebe. Naši momci kroz kvalifikacije nisu uspeli da izbore plasman u II ligu, ali to ne umanjuje značaj takmičenja u kom se nalazimo. Ekipa mora održati koncentraciju do samog kraja takmičenja, koje je poprilično dugo i samo tako se možemo nadati pozitivnom rezutatu i materijalizaciji zaista velikog rada i truda koji smo uložili u pripremu ove sezone u toku letnje pauze.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Novi Beograd 7 - 2 95 - 66
(28-12, 22-18, 23-22, 23-14)

Poeni: Vuk Obradović: 30, Vojin Đorđević: 20, Filip Ilić: 17, Uroš Vasilić: 12, Aleksa Jovanović: 10, Aleksa Macura: 3, Andrija Martinović: 2, Luka Gojković: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa odličnom ekipom K.K. Barajevo i tom prilikom pobedila rezultatom 65 - 51. Jedna jako teška utakmica za nas i ne toliko lepa za gledanje. Protivnik je jako kvalitetna ekipa koja forsiara agresivnu odbranu po celom terenu sa udvajanjima. Ne izgledaju dominantno na terenu ali ekipa koja ima kvalitet, ogroman voljni momenat i agresivnost, što su i pokazali na terenu kada je ova utakmica u pitanju. Mi se nismo najbolje snašli na njihov presing i agresivnu odbranu što je rezultiralo velikim brojem izgubljenih lopti sa naše strane i mučenjem da prenesemo loptu na protivničku polovinu. Mučili smo se da dođemo do koša protivnika, nismo igrali kolektivno, nego individualnim akcijama pokušavali da dođemo do koša protivnika, što je ekipi koja je agresivna dosta olakšavalo posao u odbrani i davalo motiva da igraju još agresivnije. Zahvaljujući većem individualnom kvalitetu koji je u ovom trenutku na strani naših igrača uspevali smo da održavamo rezultatski egal, ekipe su se smenjivale u vođstvu celim tokom utakmice. Obzirom da je protivnik igrao presing i agresivno celu utakmicu, imao je i veći broj napravljenih faulova što je rezultiralo velikim brojem slobodnih bacanja koje smo šutnuli (45 - 15). Zabrinjava katastrofalan procenat ubačenih slobodnih bacanja, tj 30 promašenih što je mnogo i nedopustivo. Ovu utakmicu smo imali sreću i uspeli da pobedimo protivnika uprkos lošim procentima šuta, ali ukoliko ne popravimo procente u budućnosti, nećemo dobro proći na nekim narednim utakmicama. Ono što nas takođe muči od početka sezone je defanzivni skok. I na ovoj smo utakmici imali ogromnih problema jer smo protivniku koji je dosta inferiorniji od nas dozvolili ogroman broj ofanzivnih skokova. Ukoliko ne popravimo ovaj elemenat igre, protiv ekipa koje imaju visinu, snagu i naviku da idu na ofanzivni skok se nećemo dobro provesti. Smatramo da ova naša ekipa ima perspektivu i određeni košarkaški kvalitet koji je dosta veći u odnosu na igre koje prikazuje na početku sezone. Igračima je jasno i shvataju da ćemo nivo igre i forme podizati dobrim radom na treninzima pa se nadamo da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji i bolji... Čestitke protivniku na dobroj i borbenoj igri, a našim dečacima na pobedi....

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K.Barajevo 65 - 51
(13-16, 22-17, 09-13, 21-05)

Poeni: Filip Cvetanović: 25, Nemanja Janković: 10, Filip Stojković: 9, Mateja Gerasimović: 8, Petar Ivanović: 5, Luka Živadinović: 4, Dimitrije Mijailović: 2, Vukašin Pavlović: 1, Danilo Pantić: 1.

____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 3. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Flash iz Beograda i pretrpele treći poraz u sezoni iz isto toliko odigranih utakmica, rezultatom 31-30. Prvo poluvreme smo odigrali jako loše i dozvolili protivniku da na pauzu na poluvremenu ode sa 8 poena prednosti (18-10). Prijao nam je odmor i osveženje, pa u 3. četvrtini uspevamo da smanjimo prednost protivnika, ali ne i da rezultat preokrenemo u našu korist. Tome je doprineo i veliki broj promašenih zicera i otvorenih šuteva. U poslednju četvrtinu ulazimo sa minusom od 5 poena (25-20), primetna je bila ogromna želja kod devojčica da kući odemo sa pobedom i samim tim smo zaigrali dobro. Došli smo do prvog vođstva, 30 sekundi pred kraj utakmice (29-30). Faulom smo poslali protivnika na liniju slobodnih bacanja, odakle je njihova igračica pogodila iz oba pokušaja i donela prednost protivniku. Na kraju smo imali šut za pobedu i lopta je nesrećno izašla iz koša. Ostaje žal posle utakmice, ali podignute glave nastavljamo da treniramo i vredno radimo jer se na ovakvim utakmicama uči i napreduje. Sve pohvale za naše devojčice koje su pokazale karakter u bitnim trenucima utakmice, a protivniku sve čestitke na pobedi.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Flash - Ž.K.K. BB Basket 31 - 30
(09-04, 09-06, 07-10, 06-10)

Poeni: Milica Andrejić: 10, Elena Milanović: 6, Ivona Gašević: 6, Anđela Živković: 4, Sofija Dvoštanski: 4.

____________________________________________________

JUNIORKE:

Naša selekcija juniorki poražena je i više nego ubedljivo u utakmici protiv ekipe ŽKK Radivoj Korać, ekipe koja će se verovatno boriti za naslov šampiona Srbije. Kvalitet protivnika je na mnogo višem nivou od našeg, ali pristup igri naših i njihovih igrača je nemerljiv. Sramotno smo izgledali na terenu gotovo čitavu utakmicu. Osim nekoliko individualnih bljeskova ništa više nije viđeno sa naše strane na utakmici. Od prve sekunde kako smo stali na teren, do poslednje, protivnik je radio šta je hteo, a mi smo gotovo nepomično stajali. Svaka taktička zamisao koju smo imali nije bila primenjiva, jer, osnovu igre nismo uspeli da sprovedemo u delo, a to je trčanje. Delovali smo paralisani od straha u igri u kojoj se dve ekipe takmiče ko će više puta da probaci loptu kroz obruč. Na to se mora dodati i ekstremni manjak samopouzdanja koji posedujemo i dolazi se do rezultata koji je bio kakav je bio. Apsolutno nema svrhe govoriti o utakmici u kojoj je jedan protivnik bio dominantan u svakom košarkaškom elementu. Naše igračice moraju da shvate da se utakmice igraju i protiv jakih protivnika, velikih imena, a ne samo protiv ekipa koje su sličnog košarkaškog kvaliteta. Utakmice protiv jakih protivnika moraju da posluže kao motivacija za bolje partije, jer su to zapravo izazovi koji sport čine onim što jeste. Prethodne dve utakmice smo protraćili, ništa nismo uspeli da prikažemo u igri, a naše igračice kao da nisu želele da ih odigraju. Sledi nam slobodno kolo, pa bitna utakmica protiv ŽKK Kneževac Kijevo. Za to vreme ćemo se potruditi da ispravimo neke greške u igri, ali i način na koji pristupamo utakmicama.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Radivoj Korać - Ž.K.K. BB Basket 118 - 30
(37-13, 22-00, 31-05, 30-12)

Poeni: Dunja Ilić: 12, Nina Ristić: 8, Milica Stojanović: 4, Anđela Petrović: 4, Marija Drča: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (zaostalo 3. kolo):

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Vuk iz Beograda. Poražena je naša ekipa ubedljivo na ovoj utakmici rezultatom 56 - 22 iako je na poluvremenu izgledalo da će to biti jedna egal utakmica. Nedostatk individualnog kvaliteta igrača koji čine ovu ekipu čini da na utakmicama generalno imamo veliki broj promašenih šuteva sa zicer pozicije, slobodnih bacanja i loših dodavanja, te je to bio slučaj i na ovoj utakmici. Borili smo se u prvom poluvremenu i pristup je bio bolji nego na prethodnim utakmicama i uspevali da održavamo rezultatsku klackalicu. U nastavku utakmice smo podlegli atmosferi koja je bila na gostujućem terenu veoma bučna jer je u sali bilo dosta domaćih navijača koji su navijali za svoju ekipu što je dosta naše dečake poremetilo i izbacilo iz ritma. Video se strah i trema koju nismo mogli da savladamo te je protivnik lako pobedio utakmicu sa velikom razlikom. Očigledno je da smo u ovom trenutku jedna od najneiskusnijih ekipa u ovoj grupi i koja mora još mnogo da radi i trenira da bi napredovala, pa je realnost u ovom trenutku da ekipa nakon kvalifikacija nastavi takmičenje u regionalnoj ligi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Vuk 22 - 56
(06-06, 06-11, 07-19, 03-20)

Poeni: Mihajlo Jerinić: 7, Vojin Jovanović: 4, Petar Krstić: 3, Mihajlo Pavković: 2, Andrija Radošević: 2, Vojkan Stanković: 2, Pavle Ivković: 1, Petar Stevanović: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (redovno 4. kolo):

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa najboljom i prvoplasiranom ekipom u grupi, K.K. Viva iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 70 - 23. Nije realno u ovom trenutku očekivati da pobedimo ekipu K.K. Viva jer je kvalitet na njihovoj strani i trenutno je velika razlika između ove dve ekipe, ali smo mogli i trebali odigrati dosta bolje u odbrani. Protivnik je više od polovine svojih koševa postigao iz utrčavanja, a mi smo to posmatrali i primali koševe. Jasno je da pored incdividualne odbrane, ni kolektivna odbrana nije funkcionisala. Napad je bio za nijansu bolji nego na nekim prethodnim utakmicama, bolje su se naši igrači kretali i pokušavali da ugroze koš protivnika, ali nije realno bilo očekivati da se postigne više koševa na ovoj utakmici uzimajući u obzir kvalitet protivnika. Odbrana je elemenat igre na kojem moramo mnogo da radimo u narednom periodu. Mi treneri u klubu se trudimo i dajemo sve od sebe da deci što više znanja prenesemo ali ne može preko noći ništa i nadamo se da će ekipa u narednom periodu napredovati...

Rezultat utakmice: K.K. Viva - K.K. BB Basket 70 - 23
(18-03, 15-08, 14-05, 21-07)

Poeni: Mihajlo Pavković: 9, Vojin Jovanović: 4, Petar Luković: 3, Danilo Radenović: 3, Ilija Cvejić: 2, Andrija Radošević: 1, Aleksa Kulić: 1.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.