Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: PORAZI KADETA I DEVOJČICA.09.11.2015
KADETI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Žarkovo iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 72 - 47. Utakmicu smo počeli jako dobro, pogotovo u fazi odbrane. Fizički dominantniji protivnik se mučio prvih 7 minuta utakmice i nikako nisu mogli protivnički igrači da nađu put do koša, pogotovo kada je pozicioni napad u pitanju. Prva osetnija rezultatska razlika se dogodila upravo pred kraj prve četvrtine kada smo usled pada koncentracije popustili u odbrani i nekim greškama u napadu doveli protivnika u situacije koje su im omogućavale lako poentiranje. Postepeno je protivnik podizao razliku do kraja utakmice, ali je činjenica da su naši dečaci dali sve od sebe na ovoj utakmici, na kojoj je viđeno dosta pozitivnih stvari. Takođe, utakmica bi sigurno bila dosta neizvesnija da smo uspeli da poentiramo iz situacija za koje smatramo da su ključne od samog okupljanja ekipe: slobodna bacanja i ziceri (koševi iz neposredne blizine.) Nedopustivo je na bilo kojoj utakmici, protiv protivnika dosta nižeg renomea i kvaliteta od ekipe košarkaškog kluba Žarkovo šutirati slobodna bacanja 40 procenata (20/8). Veliki broj promašenih šuteva iz neposredne blizine i praktično bolji procenat šuta sa poludistance, nego iz reketa, je nešto što definitivno moramo da popravimo u narednom periodu. Moramo pohvaliti sve igrače sa jučerašnje utakmice koji svojim zalaganjem na utakmicama i radom na treninzima postavljaju primer kakav odnos treba da ima svaki igrač prema ekipi i klubu koji predstavlja. Ekipa je predvođena kapitenom, Lazić Aleksandrom, koji je i na ovoj utakmici pokazao da je lider svoje generacije i da apsolutno zaslužuje kapitensku traku koju nosi drugu godinu za redom. Nadamo se da će ekipa nastaviti sa dobrim partijama i radom na treninzima i u buduće. Čestitke svim akterima ove utakmice.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Žarkovo 47 - 72
(10-19, 16-23, 10-20, 11-10)

Poeni: Aleksandar Lazić: 27, Savo Dimić: 6, Saša Rašić: 3, Mateja Đorđević: 3, Nikola Stanojević: 2, Nemanja Milovanović: 2, Todor Ilić: 2, Mateja Milisavljević: 2.

____________________________________________________

DEVOJČICE (Pionirke):

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija devojčica susrela se sa ekipom K.Ž.K. Partizan 1953 i izgubila rezultatom 13 - 106. Od samog starta igračice K.Ž.K. Partizan 1953 su nametnule svoj ritam i pokazale fizičku dominaciju, košarkaško i tehničko i taktičko znanje koje je trajala tokom čitave utakmice, dok su naše devojcice vidno bile uplašene i u grču. Samim tim su i dolazile do malo pozicija za šut i uopšte šansu za postizanjem koša. Dosta lakih poena su protivnice ostvarivale u kontra napadu. Prvo poluvreme je završeno rezultatom 5 - 53. Drugo poluvreme je počelo malo rasterećenije za naše devojčice, ali kvalitet ekipe K.Ž.K. Partizan 1953 bio neosporan i dolazio do izražaja što pokazuje i sam rezultat. Ipak su se naše devojčice trudile koliko nam to u ovom trenutku naš kvalitet u odnosu na protivnika dozvoljava i konstantnom rotacijom igračica smo se trudili da sve igračice imaju dovoljno minuta u igri. Krajnji rezultat utakmice bio je 13 - 106. Sve čestitke protivniku na pobedi, a našim devojčicama poruka da ne klonu i tražićemo neku svoju šansu za pobedom protiv ekipa koje su približno našeg nivoa košarkaškog znanja i kojih sigurno u našoj grupi ima...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - K.Ž.K. Partizan 1953 13 - 106
(04-21, 01-32, 04-32, 04-21)

Poeni: Nevena Drazic: 8, Isidora Simeunovic: 2, Teodora Jankovic: 2, Una Maksimovic 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 07. I 08.11.2015.07.11.2015
DEVOJČICE (Pionirke):

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe K.Ž.K. Partizan 1953 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.11.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro protiv možda i najbolje ekipe u Beogradu, možda i u Srbiji.

____________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Žarkovo iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.11.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

Na zahtev (molbu) protivničke ekipe K.K. Barajevo da se utakmica 4. kola kvalifikacija za kvalitetnu ligu odloži napravili smo dogovor da se utakmica odigra u kratkom roku kada se steknu uslovi za to. Umesto te prvenstvene utakmice, selekcija mlađih pionira će odigrati prijateljsku utakmicu protiv ekipe K.K. Sopot. Utakmica se igra u nedelju 08.11.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 12:40h.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA, PORAZ PIONIRA I PLASMAN U DRUGU LIGU KSB-a.31.10.2015
MLAĐI PIONIRI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Beokoš iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 56 - 23. Nismo počeli utakmicu na način kako smo želeli, naprotiv, jako smo loše počeli utakmicu, nezainteresovano, možda i sa nekom dozom potcenjivanja prema protivniku što se odrazilo i na rezultat kada smo na kraju prve četvrtine gubili 10-08. Verovatno su rezultati iz porethodna dva kola uspavali igrače i naveli ih na razmišljanje da ćemo lako pobediti... Ni jedan protivnik ne dolazi na utakmicu sa belom zastavom i ukoliko se ne uloži maksimalan napor i zalaganje na svakoj utakmici sigurno je da nećemo pobeđivati što nije toliko bitno koliko je bitna činjenica da nećemo napredovati tempom kojim želimo... U pasareli je druga petorka zaigrala mnogo bolje, organizovanije, sa većom koncentracijim i u fazi napada i odbrane što se odmah odrazilo i na rezultat. Uspeli smo da agresivnom odbranom nateramo protivnika na veći broj izgubljenih lopti i postignemo dosta laganih poena. I u nastavku utakmice smo igrali solidno, viđeno je dosta lepih košarkaških poteza od strane naših igrača u vidu asistencija bez gledanja, požrtvovanih bacanja za loptom, kontra napada, itd. Svi igrači su dobili šansu da igraju i minutaža je manje više ravnomerno raspoređena. Kao i na prethodnim utakmicama kada se neko od pojedinaca za nijansu izdvoji od ostalih, tako su i na ovoj utakmici iskočili Aljošević i Đorđević i pored ostalih igrača dali svoj doprinos da ekipa pobedi. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima takođe na pobedi i igri u zadnje tri četvrtine, ne i u prvoj... Bravo tigrovi...

Rezultat ekipe: K.K. BB Basket - K.K. Beokoš 56 - 23
(08-10, 22-04, 13-04, 13-05)

Poeni: Pavle Aljošević: 16, Vojin Đorđević: 14, Vukašin Arsović: 10, Nemanja Janković: 4, Novak Velimirović: 3, Petar Jaćimović: 2, Vojin Stepanović: 2, Aleksandar Bajkić: 2, Aleksa Despotović: 2, Uroš Najić: 1.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv neporažane ekipe u grupi K.K. As Basket iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 66 - 39. Kada se uporedi rezultat iz prve utakmice (97-48) sa istim protivnikom od pre 20-ak dana reklo bi se da je dosta bolje što i jeste tačno ali je sigurno da ni ovu utakmicu nismo odigrali u skladu sa mogućnostima i na nivou na kom bi trebali da igramo. Počeli smo je jako loše i za 10 minuta igre uspeli da postignemo samo 4 poena. Uspeli smo da se trgnemo u drugoj četvrtini koju smo odigrali u rezultatskom egalu (13-13) kao i treću četvrtinu koju smo izgubili sa tri poena razlike (13-16) ali i parirali protivniku koji je u ovom trenutku starija, kvalitetnija ekipa i fizički definitivno dominantnija od naše. U poslednju četvrtinu smo ušli sa zaostatkom od 19 poena ali nismo uspeli da smanjimo razliku i eventualno ugrozimo protivnika rezultatski. I pored poraza u odnosu na prvu utakmicu protiv istog protivnika ekipa je odigrala bolje što je sigurno napredak. Ovom utakmicom selekcija pionira je završila prvi deo takmičenja (kvalifikacije) i sa polovičnim učinkom od dve pobede i isto toliko poraza uspela da se kvalifikuje u drugu ligu što je u odnosu na kvalitet i činjenicu da su noseći igrači mlađi godinu dana nivo takmičenja sasvim po meri. Sve čestitke protivniku na pobedi i želimo im sreću u kvalitetnoj ligi, a našim igračima takođe čestitke na plasmanu u drugu ligu sa nadom da ćemo napredovati i iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. As Basket 39 - 66
(04-20, 13-13, 13-16, 09-17)

Poeni: Vuk Obradović: 9, Vukašin Arsović: 7, Vojin Lukić: 5, Stefan Marić: 5, Vukašin Bujagić: 4, Luka Gojković: 4, Luka Radonjić: 3, Ognjen Jovanović: 2.

___________________________________________________

KADETI::: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 31.10. I 01.11.2015. 30.10.2015
DEVOJČICE (Pionirke):

Slobodne 2. kolo.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Beokoš iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:45h. Pozivamo sve navijače da dođu i podržimo naše dečake da odigraju jednu borbenu i kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. As Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 16:10h. Pozivamo sve navijače da dođu i podržimo naše dečake da odigraju jednu borbenu i kvalitetnu utakmicu.

___________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u nedelju 01.11.2015. godine u sali O.Š. 14. Oktobar u Bariču u ul. Obrenovački drum br. 132 sa početkom u 17:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:45h.


:: POBEDE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA OSIM DEVOJČICA.25.10.2015
Kadeti K.K. BB Basket - K.K. Čubura, 25.10.2015.KADETI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Čubura iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 72 - 56. Utakmicu smo počeli jako dobro. Agresivnom odbranom smo uspeli da nateramo protivnika na greške u napadu, što nam je omogućilo brzo rezultatsko odvajanje. Čitavo prvo poluvreme smo odigrali sa osetnom rezultatskom prednošću, međutim, nismo uspevali da se ˝odlepimo˝ usled lošeg defanzivnog skoka. Loš defanzivni skok omogućio je protivniku veći broj prilika za poentiranje koje su uspevali da iskoriste. Utakmicu smo prelomili u poslednjoj četvrtini, kada smo i najbolje iskontrolisali defanzivni skok na celoj utakmici. Naša ekipa se još uvek uigrava, nismo potpuno fizički spremni, što je i najveći problem bio na današnjoj utakmici. Igrači su dali sve od sebe da ispoštuju svoje ni malo jednostavne ofanzivne i defanzivne zadatke, pa smo usled nedovoljne spremnosti oscilirali i u napadu i u odbrani. Ono što je svakako pozitivno jeste voljni momenat koji su igrači pokazali, visok nivo požrtvovanja i želja za što boljom igrom. Ekipa će iz nedelje u nedelju napredovati, biti sve spremnija fizički i taktički, a nadamo se da ćemo svaku utakmicu odigrati kao danas kada su volja i želja u pitanju. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i uspešnom početku takmičenja u sezoni 2015/2016... Bravo tigrovi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Čubura 72 - 56
(23-15, 16-14, 12-12, 21-15)

Poeni: Aleksandar Lazić: 28, Mateja Đorđević: 13, Luka Roćenović: 11, Aleksa Stevančević: 4, Aleksa Jaćimović: 3, Saša Rašić: 3, Dušan Đurić: 3, Nikola Stanojević: 3, Mateja Milisavljević: 2, Martin Nedeljković: 2.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča i uspela da pobedi tesno rezultatom 47 - 45 u dramatičnoj završnici. Bila je ovo jedna utakmica u kojoj je izgledalo kao da se ekipe takmiče ko će više grešaka napraviti, više lopti izgubiti, više zicera i slobodnih bacanja promašiti... Sigurno je da se ne možemo pohvaliti dobrom igrom, naprotiv, jako smo loše odigrali ovu utakmicu i što se tiče tog segmenta treba da je što pre zaboravimo. Podatak da smo u prvoj četvrtini postigli samo 6 poena i samo jedan koš iz igre dovoljno govori o našoj efikasnosti u napadu. Imali smo sreću da ni protivnik nije bio efikasan. I druga četvrtina je prošla u sličnom ritmu, uspeli smo da postignemo samo dva poena više nego u prvoj četvrtini. To je bilo ispod svakog nivoa, za poluvreme, 20 minuta utakmice smo uspeli da postignemo samo 14 poena, a od toga samo 6 iz igre. Sigurno je da naši igrači imaju mnogo veći kvalitet od prikazanog u prvom poluvremenu na ovoj utakmici nego je nadamo se naišao loš dan. U nastavku smo uspeli koliko-toliko da zaigramo bolje i u fazi napada i odbrane mada je i to bilo dosta ispod nivoa na kom možemo da igramo što se odmah odrazilo i na rezultat. Uspeli smo u poslednju četvrtinu da uđemo sa egal rezultatom i na našu sreću da utakmicu prelomimo u našu korist u poslednjim sekundama, prvo ofanzivnim skokom i poentiranjem Bujagića i sa pogođena dva slobodna bacanja Marića. Protivnik je celim tokom utakmice imao blagu rezultatsku prednost i bolje igrao, pogotovo u prvom poluvremenu ali je fortuna ovaj put bila na našoj strani. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi i što su pokazali karakter i želju da se pobedi iako igra nije bila naželjenom nivou, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Abba - K.K. BB Basket 45 - 47
(11-06, 10-08, 13-15, 11-18)

Poeni: Vojin Lukić: 16, Stefan Marić: 7, Vukašin Bujagić: 5, Vuk Obradović: 5, Milan Bjelić: 5, Ognjen Jovanović: 3, Vojin Stanković: 3, Andrija Martinović: 2, Andrija Jovanović: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv sjajne ekipe K.K. Žarkovo iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 48 - 43. Uspeli smo da pobedimo jednu dobru ekipu, fizički dosta dominantniju u odnosu na naše igrače. Počeli smo dobro utakmicu ali je i protivnik uspevao dobrim trčanjem kontra napada i postizanjem laganih poena da održava rezultatsku klackalicu. Mnogo nam je problema zadavao ofanzivni skok protivnika u tim trenutcima utakmice što je i rezultiralo minimalnom prednošću protivnika na kraju prve četvrtine. U nastavku se nismo najbolje snašli na agresivnu odbranu protivnika, imali smo problema sa prenosom lopte, u napadu smo igrali bez ideje, bojažljivo i brzopleto što se odrazilo i na rezultat. procenat ubačenih slobodnih bacanja u drugoj četvrtini nam je bio katastrofalan pa je protivnik otišao na pauzu na poluvremenu sa prednošću od 6 poena što je i bio dobar rezultat obzirom na igru koju smo prikazali u tom periodu utakmice. U jednom trenutku druge četvrtine smo imali i zaostatak od 12 poena. U nastavku smo zaigrali dosta bolje, organizovanije, koncentrisanije, strpljivije što se odrazilo i na rezultat. Protivnik je zahvaljujući našoj agresivnoj odbrani bivao sve nervozniji i pravio sve više i više grešaka, a mi sticali sve više samopouzdanja. Uspeli smo i u poslednjoj četvrtini da nadigramo protivnika i na kraju zasluženo pobedimo na vrućem gostujućem terenu u Žarkovu protiv odlične ekipe. Svi igrači su zaslužni za pobedu i želeli je, a kapiten Arsović je sjajno vodio ekipu i ponašao se kako bi trebalo svaki kapiten da se ponaša i svojim ponašanjem u igri i na klupi davao primer drugima kako treba da se ponašaju. Pored toga što je bio najbolji strelac utakmice pokazao je da zna da asistira, igra odbranu, skače... što i jeste cilj ukoliko želi ozbiljno da se bavi košarkom... Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, pokazanom karakteru, borbenosti i volji da se pruži što bolja igra, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Žarkovo - K.K. BB Basket 43 - 48
(16-15, 09-04, 13-17, 05-12)

Poeni: Vukašin Arsović: 17, Pavle Aljošević: 10, Danilo Pantić: 8, Vojin Đorđević: 5, Veljko Stojić: 4, Ognjen Gavrilović: 2, Vladimir Gojković: 1, Petar Jaćimović: 1.

_____________________________________________________

DEVOJČICE (PIONIRKE):

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija devojčica zabeležila prvi poraz protiv ekipe K.K. Beko rezultatom 45 - 32. Utakmica je počela jako sporim tempom igre, što i sam rezultat pokazuje na kraju 1. cetvrtine (08 - 05). Prva četvrtina obeležena jakom voljom, ali sa manjkom koncentracije naših devojčica, promašeno je dosta čistih pozicija. Takođe i pokazatelj manjka koncentracije je dopuštanje protivniku skok u napadu tokom celog prvog poluvremena. Iako nam stvari nisu išle od ruke, pokazale su dosta želje i karakter trudeći se da ostanemo u igri. Drugo poluvreme je počelo brzim ritmom protivnika, a našim slabim trčanjem, samim tim su protivničke igračice ostvarile dosta lakih poena iz kontra-napada. Trebalo je vremena da se uhodamo u taj ritam, ali kada smo se uhodali jako je bolje bilo. Taj ritam nam je više odgovarao. Bolje trčanje, više lakih poena, brzih poena i skokova u napadu. Poslednju četrvtinu smo odigrali najbolje, to i sam rezultat pokazuje, mnogo smo se bolje snalazili u svim situacijama, ali je ipak bilo kasno buđenje pa se ipak nismo rezultatski vratili. Devojčice su dobile dosta novih informacija i zadataka sa kojima se prvi put susreću, ali za prvu utakmicu su se jako dobro snašle u svojim ulogama. Dobrim radom na treningu i voljom i željom koje su do sad pokazivale, naša uigranost i igra će biti sve bolja i samim tim rezultati. Sve čestitke svim aktirima ove utakmice.

Rezutat utakmice: K.K. Beko - K.K. BB Basket 45 - 32
(08-05, 07-04, 14-06, 16-17)

Poeni: Nevena Drazic: 17, Una Maksimovic: 11, Teodora Jankovic: 2, Jelena Jankovic: 2.


:: POMOZIMO NAŠEM SUGRAĐANU VIKTORU NIKOLIĆU.24.10.2015
Viktor NikolićObaveštavamo sve članove kluba, roditelje, navijače, simpatizere kluba... da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima našeg sugrađana, sedmogodišnjeg Viktora Nikolića koji boluje od retke bolesti neurofibromatoze, tumora koji napada nerve. Neurofibromatoza tip 1 je oboljenje koje se nasleđuje autozomno-dominantno i karakteriše se promenom na tkivu kože, nervnog sistema i na očima. Za Viktorovo lečenje potrebno je sakupiti 10.000 eura. Svi zainteresovani mogu pomoći na sledeće načine:

- Kupovinom karte za fudbalsku humanitarnu utakmicu koja će se odigrati na gradskom stadionu Selters u ponedeljak 26.10.2015. godine sa početkom u 15h između ekipa Mladenovca i Srbije. Za ekipu Srbije će učestvovati fudbalska imena poput Perice Ognjenovića, Ivice Ilijeva i drugih. Cena karte za odrasle je 200 din, a za decu 100 din.

- Uplatom na dinarski račun kod Vojvođanske banke na ime Viktor Nikolić: 355-3200458859-62

- Uplatom na devizni račun kod Vojvođanske banke na ime Viktor Nikolić: 355-3200458864-47


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 24. I 25.10.2015. - POČETAK TAKMIČENJA ZA KADETE I PIONIRKE.23.10.2015
Pored pionirske selekcije i selekcije mlađih pionira koje su počele svoje takmičenje, od ovog vikenda kreće takmičenje još dvema klupskim selekcijama. Kadeti sezonu počinju u veoma teškoj grupi, a prvu utakmicu igramo na domaćem terenu protiv ekipe K.K. Čubura iz Beograda, a devojčice (pionirke) sezonu počinju utakmicom na gostujućem terenu protiv ekipe K.K. Beko iz Koteža.

PIONIRKE:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe K.K. Beko iz Koteža. Utakmica se igra u subotu 24.10.2015. godine u sali O.Š. Jovan Ristić u Borči u ul. Bele Bartoka br. 38a sa početkom u 11:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:15h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naši dečaci igraju utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Žarkovo iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.10.2015. godine u hali sportova Žarkovo u Beogradu u ul. Olimpijskih igara br. 14 sa početkom u 10:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h.

___________________________________________________

PIONIRI:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naši dečaci igraju utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u nedelju 25.10.2015. godine u sali O.Š. 14. Oktobar u Bariču u ul. Obrenovački drum br. 132 sa početkom u 17:20h. Polazak je planiran ispred sale O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu u 15:30h.

__________________________________________________

KADETI:

U prvoj ovosezonskoj prvenstvenoj utakmici kadetska selekcija igra protiv ekipe K.K. Čubura iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetno utakmicu.


:: UBEDLJIVA POBEDA MLAĐIH PIONIRA NA STARTU KVALIFIKACIJA ZA KVALITETNU LIGU.18.10.2015
Mlađi pioniri K.K. BB Basket - K.K. Gro Basket, 17.10.2015.U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Gro Basket iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 71 - 14. Praktično je utakmica bila rešena već na kraju prve četvrtine kada je bio rezultat 28 - 01 u našu korist. Do kraja utakmice su naši dečaci odigrali dobro i ostvarili na kraju ubedljivu pobedu protiv protivnika čija su deca mlada (ispod godišta u odnosu na rang koji igraju) i početnici. Mi im želimo sreću i upornost u radu, a našim dečacima sve čestitke na odigranoj utakmici i prvenstvenoj pobedi na početku takmičenja. Svi dečaci su dobili šansu da igraju i svi su se upisali u listu strelaca, a minutaža je raspoređena manje više ravnomerno što i jeste cilj... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Gro Basket 71 - 14
(28-01, 16-07, 15-02, 12-04)

Poeni: Vukašin Arsović: 15, Pavle Aljošević: 13, Veljko Stojić: 11, Petar Jaćimović: 7, Danilo Pantić: 7, Nikola Marić: 5, Aleksa Mihajlović: 4, Aleksandar Bajkić: 2, Aleksa Despotović: 2, Novak Velimirović: 2, Nemanja Janković: 2, Vladimir Gojković: 1.


:: PORAZ PIONIRA U DRUGOM KOLU KVALIFIKACIJA ZA KVALITETNU LIGU.13.10.2015
U drugom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. As Basket iz Beograda i tom prilikom poražena ubedljivo rezultatom 97 - 48. Počeli smo loše utakmicu i dozvolili protivniku da u kratkom vremenskom periodu postigne laganih 8 poena bez napravljenog faula. Posle time out-a smo uspeli da se konsolidujemo, iskontrolišemo ofanzivni skok protivnika i igru tranziciji, popravimo našu kretnju u napadu što je rezultiralo našim vođstvom od 14:12 tri minuta pred kraj prve četvrtine. Posle toga kao da su nam se i ruke i noge zavezale i na terenu je postojala samo jedna ekipa i to protivnička. U ostale tri četvrtine utakmice protivnik je postigao ogroman broj poena iz kontra napada i ofanzivnog skoka što smo mi samo nemo posmatrali. Nadamo se da je bio samo loš dan naših igrača koji su jako loše trčali, delovali nezainteresovano i bezvoljno, loše gradili koš što je protivnik vešto koristio i kažnjavao nas za svaki propust u odbrani. Svi igrači su dobili šansu da igraju. Čestitke protivniku na igri i pobedi, a našim igračima poruka da se trgnu i samo jakim treningom, a pre toga redovnim dolascima na treninge možemo napredovati i dizati formu. Vikend koji je pred nama smo slobodni, a sledeći vikend igramo na gostovanju protiv odlične ekipe K.K. Abba iz Bariča.

Rezultat utakmice: K.K. As Basket - K.K. BB Basket 97 - 48
(22-14, 27-11, 25-10, 23-13)

Poeni: Vojin Lukić: 15, Stefan Marić: 14, Pavle Janković: 5, Vukašin Arsović: 4, Vukašin Bujagić: 2, Vojin Stanković: 2, Vuk Obradović: 2, Andrija Martinović: 2, Luka Gojković: 2.


:: NAJAVA UTAKMICE MLAĐIH PIONIRA.13.10.2015
U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Gro Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 17.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:30h. pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju hrabro i dobru utakmicu.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.