Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: BB ŠKOLICA SPORTA01.07.2014
BB Školica sportaU ponedeljak 30.06.2014. godine je odrađen poslednji trening školice sporta u sezoni 2013/2014. Izuzetno smo zadovoljni ovom sezonom kada je školica sporta u pitanju, grupa dece nije bila velika tako da je rad na treningu pa samim tim i napredak dece bio odličan. Stanje u kojem su deca dolazila od septembra prošle godine pa do danas se u velikoj meri promenilo i ta deca su motorički dosta napredovala, stekla su znanja iz sportova sa loptom, atletike, gimnastike, borenja, stekla dosta pozitivnih navika koje će im koristiti nezavisno od toga čime će se baviti u životu, takmičarski duh... Plan školice sporta je da se preko leta (jul i avgust) napravi pauza pa da nastavimo sa radom od 1. septembra o čemu će roditelji i deca biti obavešteni. U našoj foto galeriji se mogu pogledati slike sa poslednjeg treninga (30.06.2014. godine) školice sporta u sezoni 2013/2014 ili klikom na link u dnu teksta. Opravdano nam je bilo odsutno 6 članova koji će svoje zaslužene diplome uredno dobiti kada se vrate sa letovanja. Klub duguje zahvalnost roditeljima i deci koji su nam ukazali poverenje sa nadom da će se ta neka uspešna saradnja nastaviti i u narednom periodu...
BB Školica sporta 2013/2014


:: ZAVRŠEN TURNIR U SOPOTU.30.06.2014
Sopot 2014.U nedelju 29.06.2014. igran je košarkaški turnir u Sopotu. Naš klub je učestvovao sa tri ekipe (prvobitno dogovoreno da budu četiri), dve ekipe dečaka i jedna ekipa devojčica. Ovo je turnir na kojem učestvujemo tradicionalno ali je veliki broj ekipa koji je učestvovao ove godine i mali broj ljudi u organizaciji koji nisu mogli da ispune ni minimum uslova, ozbiljno narušio ugled turnira. Ali dobro, svaka se škola u životu plaća pa tako i ova. Naši igrači i igračice su bili ubedljivo najmlađi na turniru tj doveli smo decu kako smo se i dogovorili sa organizatorom što nije bio slučaj sa ostalim ekipama... Odigrali smo turnir, a rezultati su sledeći: Pioniri su bili drugi i dobili pehar za drugo mesto, škola košarke je bila treća, a devojčice su zauzele četvrto mesto.


:: TURNIR U SOPOTU 2014.24.06.2014
K.K. BB Basket - K.K. Sopot, devojčice, 24.06.2014.U nedelju 29.06.2014. godine održaće se košarkaški turnir u Sopotu. Na turniru će pored naše ekipe učestvovati još 4 kluba uglavnom iz Beogradskog regiona (K.K. Barajevo, K.K. Stars iz Aranđelovca, K.K. Zvezda i K.K. Sopot). Na turniru će učestvovati sledeće takmičarske kategorije: devojčice (pionirke i mlađe pionirke) i dečaci (pioniri 2000/2001 i školica košarke 2003/2004/2005 godište). Turnir je pozivnog karaktera i mi smo se kao dugogodišnji klupski prijatelji rado odazvali pozivu organizatoru turnira K.K. Sopot. Turnir počinje između 10 i 11h pre podne, a o tačnom vremenu i mestu polaska igrači će dobiti informaciju na treningu. Kao uvertira turniru odigrane su dve prijateljske utakmice u velikoj sali sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu protiv organizatora turnira. U ponedeljak 23.06.2014. su utakmicu odigrali dečaci iz školice košarke rođeni 2003. godine i mlađi, a u utorak 24.06.2014. utakmicu devojčice uzrasta pionirke i mlađe pionirke.


:: ZAVRŠEN FINALNI TURNIR MLAĐIH PIONIRA.22.06.2014
Mlađi pioniri K.K. BB Basket 2014.Završen je turnir regionalne lige za selekciju mlađih pionira na kome je pored ekipa K.K. Zvezdara MI, K.K. Žarkovo i K.K. Ras 2 učestvovala i naša ekipa. Turnir je trajao tri dana, a prvi dan turnira smo se sastali sa ekipom K.K. Zvezdara MI iz Beograda i poraženi rezultatom 48-40. Drugi dan turnira smo se sastali sa domaćinom K.K. Žarkovo iz Beograda i poraženi rezultatom 47-36. Posledenjeg dana turnira smo se sastali sa ekipom K.K. Ras 2 iz Beograda i u toj utakmici poraženi ubedljivije nego u prerthodne dve rezultatom 47-33. Skor od 3 poraza iz isto toliko utakmica neko će smatrati neuspehom ali mi ne, naprotiv, nije mala stvar ući u 4 ekipe u Beogradu od ukupno 66 koliko ih je bilo na početku takmičenja regionalne lige sa mnogo mlađom ekipom koja ima perspektivu. I pored poraza nismo se obrukali što se tiče igre, prikazivali smo u pojedinim trenucima kvalitetnu košarku, lepršavu igru, borbenu i agresivnu košarku i verovatno smo u ovom trenutku izvukli i maksimum protiv ekipa koje su u ovom trenutku kvalitetnije, fizički dominantnije i na kraju zasluženo pobedile. Sve čestitke organizatoru turnira K.K. Žarkovo koji ima fantastične uslove u Hali sportova Žarkovo i koji je organizovao turnir na najvišem nivou. Čestitke i ostalim klubovima na prikazanoj igri, rezultatima, fer i korektnom ponašanju. Čestitke i našim momcima koji su imali fantastičnu sezonu, lavovski se borili i izvukli maksimum svojih mogućnosti u ovom trenutku... Bravo tigrovi. Slike sa turnira možete pogledati u našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta.
Finalni turnir regionalne lige mlađih pionira, jun 2014. god.


:: FINALNI TURNIR MLAĐIH PIONIRA19.06.2014
KSBFinalni turnir u kategoriji Mlađi pioniri Regionalna liga će se odigrati od 20.06. do 22.06.2014. godine u hali sportova Žarkovo. Domaćin turnira je KK Žarkovo, a pored njih učestvuju KK BB Basket, KK Ras 2 i KK Zvezdara M-Invest.
Domaćin turnira obezbeđuje salu i plaća sve troškove službenih lica u iznosu od 19.800 dinara, koje treba predati delegatu turnira pre početka prve utakmice. Ekipe su obavezne da pored licence i takmičarskih kartona igrača sa važećim lekarskim pregledom ponesu na uvid još jedan dokument sa slikom za svakog igrača (lična karta, pasoš, đačka knjižica, povlastica GSP...). KSB obezbeđuje pehare i medalje za ekipe. Prvu utakmicu naša ekipa igra u petak sa početkom u 14:00h, a polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:45h.

Satnica turnira:

Petak 20.06.2014. godine:
KK Žarkovo : KK Ras 2 u 16:00h
KK BB Basket (Mladenovac) : KK Zvezdara M-Invest 14:00h

Subota 21.06.2014. godine:
KK Žarkovo : KK BB Basket (Mladenovac) u 15:00h
KK Ras 2 : KK Zvezdara M-Invest u 13:00h

Nedelja 22.06.2014. godine:
KK BB Basket (Mladenovac) : KK Ras 2 u 13:00h
KK Zvezdara M-Invest : KK Žarkovo u 15:00h


:: OBAVEŠTENJE O TRENINZIMA U SRC LJUBOMIR IVANOVIĆ - GEDŽA U MLADENOVCU.18.06.2014
Obaveštenje roditeljima i deci koji su članovi Sportskog kluba BB Basket iz Mladenovca vezano za treninge: Kao i svake godine, tako će i ove tokom trajanja letnjeg raspusta klub imati treninge u velikoj sali Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Sve klupske selekcije će trenirati u terminima koji mogu da se vide u nastavku teksta. Treninzi će trajati do 17.07.2014. kada klub ide na košarkaški kamp na Zlatibor, naknadno ćemo objaviti da li će deca koja ne idu na kamp trenirati do kraja jula. Od 28.07. - 15.08.2014. godine klub je na kolektivnoj pauzi (niko nema treninge u tom periodu) posle čega kreću bazične pripreme za sezonu 2014/2015 o čemu će biti više priče u narednom periodu. Napominjemo da će školice košarke i devojčice imati još trening u sredu 18.06.2014. godine u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu i posle toga prelaze i oni u sportski centar.

Satnica i raspored treninga po selekcijama u velikoj sali SRC Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu:

- Ponedeljak: 12:30h - 14h kadeti, pioniri i mlađi pioniri

- Utorak: 10h - 11h mlađi pioniri i devojčice
11h - 12h kadeti i pioniri

- Sreda: 12:30h - 14h školice košarke

- Četvrtak: 10h - 11h mlađi pioniri i devojčice
11h - 12h kadeti i pioniri

- Petak: 12:30h - 14h kadeti, pioniri i mlađi pioniri

- Subota: 10h - 11h devojčice, kadeti, pioniri i mlađi pioniri
11h - 12h školice košarke

- Nedelja: 10h - 11h devojčice, kadeti, pioniri i mlađi pioniri
11h - 12h školice košarke

Školica sporta će trenirati do kraja juna u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu u svojim terminima: ponedeljak od 20h i subota od 11h posle čega imaju pauzu i nastavljamo sa radom od 01.09.2014. godine.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA U DRUGOJ UTAKMICI 1/4 FINALA REGIONALNE LIGE I PLASMAN NA FINAL FOUR.17.06.2014
K.K. Žarkovo 2 - K.K. BB Basket, mlađi pioniriU drugoj utakmici 1/4 finala regionalne lige, naša selekcija mlađih pionira sastala se sa odličnom ekipom K.K. Žarkovo 2 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 43 - 36. Ovom pobedom naša ekipa je uspela da se plasira na završni turnir (final four) regionalne lige što je veliki uspeh kluba (najveći do sada jer smo po prvi put u našoj kratkoj istoriji na završnom turniru). Pribojavali smo se utakmice bez obzira na visoko vođstvo iz prve utakmice od 28 poena prednosti iz razloga što to nije baš realan rezultat i što protivnik nije bio kompletan u prvoj utakmici. Pretpostavljali smo da će protivnik zaigrati mnogo bolje, agresivnije sa većom željom, a i postojao je rizik od potcenjivanja naših igrača prema protivniku zbog visoke prednosti iz prve utakmice. Na našu sreću bojazan je bila neopravdana jer su naši dečaci zaigrali angažovano i hrabro kao da je rezultat nerešen. Nismo bili na visokom nivou kao iz prve utakmice ali ni protivnik nije bio na tako niskom nivou kao iz prve utakmice što je rezultiralo mnogo neizvesnijom utakmicom u odnosu na prvu. Rezultat se kretao svo vreme u egalu sa blagom našom prednošću tokom cele utakmice, protivnik je u nekoliko navrata uspevao da izjednači rezultat što je na našu sreću bilo i sve što je uspeo da uradi. U ovom trenutku kvalitet je na strani naših igrača što su oni i pokazali na terenu i zasluženo se plasirali na final four regionalne lige. Čestitke takođe i protivniku koji je u obe utakmice bio izuzetno korektan i sportski se borio za svoje ciljeve. Jeste najveći uspeh kluba, idemo da igramo final four totalno rasterećeni kao najmlađa ekipa ali se sigurno nećemo odreći ukoliko nam se ukaže i najmanja šansa za eventualno još nekim iznenađenjem. Pokušaćemo da u dogovoru sa KSB-om organizujemo finalni turnir u Mladenovcu za šta nam treba saglasnost KSB-a i ostalih klubova učesnika završnog turnira. U svakom slučaju bez obzira na učinak na turniru možemo konstatovati da je ovo bila jedna dobra i uspešna sezona kada je ova selekcija u pitanju... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Žarkovo 2 - K.K. BB Basket 36 - 43
(09-13, 10-10, 08-10, 09-10)

Poeni: Nemanja Popović: 8, Andrija Topalović: 7, Vojin Lukić: 6, Vukašin Arsović: 5, Nemanja Radosavljević: 4, Luka Radonjić: 4, Stefan Marić: 3, Uglješa Živanović: 2, Vojin Stanković: 2. Ognjen Jovanović: 2,


:: TRENINZI U SRC LJUBOMIR IVANOVIĆ - GEDŽA U MLADENOVCU.15.06.2014
Kao i svake godine tokom letnjeg raspusta, tako ćemo i ove godine raditi treninge u velikoj sali SRC Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Satnicu treninga po selekcijama ćemo objaviti zvanično u narednim danima. Prvi trening je u ponedeljak 16.06.2014. godine sa početkom u 12:00h za selekcije mlađih pionira, pionira i kadeta.


:: ZAVRŠEN 17. STREETBALL TURNIR U MLADENOVCU.15.06.2014
Streetball turnir u Mladenovcu, devojčice K.K. BB Basket - MladenovacZavršen je 17.-ti po redu streetball turnir u Mladenovcu kao i svake godine veoma uspešno. Dobra atmosfera, veliki broj ekipa i igrača koji su svojim potezima mamili aplauze mnogobrojne publike, pogotovo na dan finala ukratko je opis ovogodišnjeg turnira. Mi smo kao klub podržali ovaj turnir i veliki broj igrača i igračica iz našeg kluba je učestvovao na njemu i to veoma uspešno. Imali smo promociju naših najmlađih članova koji su odigrajući dva basketa pokazali da poseduju talenat i ono što je najbitnije veliku ljubav prema košarkaškom sportu i druženju. 10 najmlađih dečaka je bilo podeljeno u dve ekipe i odigrali su dvadesetominutni basket jedni između drugih i na isti način su i naše najmlađe devojčice to uradile. Kada su u pitanju devojčice u kategoriji do 16. godina imali smo dve naše ekipe u finalu ali je na žalost samo jedan pobednik mogao biti, čestitke našim devojčicama. U kategoriji dečaka do 14 i do 16 godina, obe ekipe gde su igrači naši članovi su osvojile turnir, sve čestitke i njima... U svakom slučaju srećni smo što naši članovi jednim lepim primerom, ponašanjem, fer plejom, igrom daju primer kako treba da se članovi jednog kluba i jedne sportske manifestacije ponašaju...


:: NAJAVA REVANŠ UTAKMICE 1/4 FINALA REGIONALNE LIGE ZA MLAĐE PIONIRE.15.06.2014
U drugoj utakmici 1/4 finala regionalne lige za mlađe pionire, naša selekcija se sastaje sa vršnjacima iz K.K. Žarkovo 2 iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 16.06.2014. godine u Hali sportova Žarkovo u Beogradu u ul. Olimpijskih igara br. 14 sa početkom u 17:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:15h.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.