Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDE KADETA, MLAĐIH PIONIRA 1 I MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.24.12.2019
Kadeti K.K. BB Basket - Š.K.K. Zvezdara 2, 23.12.2019.godKADETI:

Kadetska selekcija ostvaria je četvrtu pobedu od 7 odigranih utakmica ove godine u Regionalnoj ligi. Simptomatično, sve pobede od početka sezone ostvarili smo na domaćem terenu, a sve poraze na gostujućem. Utakmicu smo otvorili dobro, imali smo rešenje za sve što je protivnik pokušao, a opet, nismo bili na nivou na kom možemo da budemo. Protivnik se rezultatski vraća u igru serijom pred kraj prve četvrtine, uz pomoć zonske odbrane. Naša ekipa, međutim, dosta se lako prilagođava načinu igre protivnika i rezultatski uspevamo da se odlepimo u drugoj četvrtini. To smo prventstveno uspeli iz razloga što smo dosta ubrzali konverziju u napad, pa smo većinu poena u drugoj četvrtini postigli iz kontranapada. Poluvreme nam je prijalo, jer smo u svlačionici utvrdili sva prilagođavanja koja smo želeli da se dogode, a što je nastavilo da nam daje rezultata. Jednostavno, kakav god način odbrane da je protivnik pokušao, naši momci su imali odgovor. Do kraja utakmice postepeno smo uvećavali prednost i na kraju zasluženo slavili u utakmici koja nosi veliku važnost za nas rezultatski, a i motivaciono, obzirom da je ovo druga utakmica u kojoj delujemo mnogo bolje nego u bliskoj prošlosti. U igri delujemo sve organizovanije, sve povezanije. Doprinos igrača se popravio, a naše reakcije na prilagođavanja su nam se ubrzale i sve je to proizvod redovnosti i konstantnosti na treninzima. Naši momci sada imaju i na svom primeru kako ekipa izgleda kada se trenira i kada se ne trenira, pa se nadamo da neće ponavljati greške od pre mesec dana kada smo bili apsolutno van forme zbog izostanaka iz ko zna kakvih razloga.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - Š.K.K. Zvezdara 2 88 - 66
(19-15, 24-15, 29-15, 16-11)

Poeni: Vojin Đorđević: 30, Mateja Gerasimović: 16, Filip Stojković: 11, Ognjen Simić: 9, Nemanja Janković: 8, Aleksa Mihajlović: 6, Petar Jaćimović: 5, Andrija Stojanović: 3.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U poslednjem 10. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu,grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 60 - 48. Slična utakmica kao i u prvom delu sezone protiv istog protivnika. Dobro smo počeli utakmicu, prva petorka u pasareli odradila sve dogovore pre početka utakmice. Izvršili smo pritisak na igrača sa loptom, konstantno bili agresivni, dobro pomagali i rotirali u odbrani, te uz dobru tranziciju lopte, brze napade i dobar procenat šuta uspeli kao i u prvoj utakmici napravimo lepu rezultatsku prednost. Druga petorka u pasareli je dosta bojažljivo i možda sa nekim većim respektom od potrebnog počela utakmicu što je protivnik koristio i konstantno smanjivao našu rezultatsku prednost. Pored lošije odbrane u odnosu na prvu četvrtinu, nismo imali ideju ni rešenje u napadu. Niko od igrača nije prihvatao ulogu da preuzme odgovornost što je protivniku dosta olakšalo posao u odbrani. Na momente smo pokušavali da više pripretimo i to su trenuci kada smo i postizali koševe u ovoj četvrtini. U nastavku se igrala egal utakmica, sa našom blagom rezultatskom prednošću. Znali smo da nam najveća opasnost preti od njihovog ofanzivnog skoka i igrača br. 12 koji je fizički dominantan i izuzetno prodoran. U pripremi utakmice smo znali da moramo kolektivnom igrom da ga zaustavimo, dobrom rotacijom i pomeranjem u odbrani. Tokom treće četvrtine smo uspevali to da uradimo kada nam je koncentracija bila na visokom nivou. Čim bi nam opala koncentracija, bili smo kažnjeni. U nastavku utakmice i tokom poslednje četvrtine, dosta nam je olakšan posao izlaskom iz igre njihovog najboljeg igrača pa smo jakim tempom uspeli rezultatski da se pred kraj odvojimo i pobedimo utakmicu. U takmičarskom smislu, ova pobeda ne znači mnogo obzirom da je poredak na tabeli isti kao i pre utakmice, ali nam sigurno znači na psihološkom planu, zbog nastavka rada tokom pauze, samopouzdanja, itd. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, borbenosti i plasmanu u 2. ligu, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Mondo Basket 60 - 48
(22-10, 09-17, 14-16, 15-05)

Poeni: Igor Šuša: 13, Aleksandar Vasilić: 12, Tomislav Đorđević: 11, Vojin Jovanović: 8, Veljko Petrović: 8, Danilo Radenović: 3, Petar Stevanović: 2, Luka Pavlović: 2, Aleksa Stanojević: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. All Star iz Beograda i uspela ubedljivo da pobedi rezultatom 79 - 41. Još jednu sjajnu utakmicu su odigrali naši dečaci pred domaćom publikom i na taj način dali pozivnice i ostalim navijačima da ih ubuduće isprate i podrže na utakmicama koje igramo kao domaćini. Svi prisutni u sali su imali priliku da vide dosta lepih košarkaških poteza na obe strane, iako su još uvek mali i velika većina dece obe ekipe igra prve utakmice, podatak da je na utakmici ubačeno ukupno 120 poena dovoljno govori o igri obe ekipe. Mi pokušavamo da igramo agresivnu i brzu košarku i učimo decu da igraju na takav način. Od samog starta smo nametnuli naš ritam i stil igre, vršili pritisak na loptu preko celog terena pa se protivnik nije najbolje snašao što nam je dalo rezultata. Prednost od 13 poena na kraju prve četvrtine je nagoveštavao pobedu naše ekipe, što se na kraju i potvrdilo. Druga petorka u pasareli je takođe odigrala na visokom nivou, motivisano i koncentrisano i još povećala rezultatsku prednost na poluvremenu. U nastavku utakmice smo odigrali po planu, ispoštovali sve dogovore, uvećavali prednost iz minuta u minut da bi na kraju i dostigli maksimalnu razliku. Svi igrači su dobili šansu da pokažu šta znaju i svojim trudom, radom, znanjem i učinkom na utakmici nametnu se treneru za neke naredne utakmice. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. All Star 79 - 41
(22-09, 17-13, 14-07, 26-12)

Poeni: Aleksa Bosnić: 18, Luka Marjanović: 13, Vitomir Damnjanović: 12, Strahinja Mijailović: 10, Miloš Đurić: 8, Milan Gavrilović: 6, Mateja Životić: 6, Filip Papić 4, Sergej Radosavljević: 4.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

Pionirska sleekcija satavljena od igrača rođenih 2005. godište poraženi su od ekipe KK FMP i time doživeli prvi poraz u regularnom delu sezone Regionalne lige. FMP je bolje otvorio utakmicu, početnom serijom od 23-08 odredili su tok nastavka utakmice, i sebe doveli u poziciju da diktiraju tempo. U drugoj četvrtini naša ekipa je uspela da se rezultatski vrati u utakmicu i taj rezultatski egal je trajao i kroz čitavu treću četvrtinu. Tek u poslednja 3 minuta utakmice protivnička ekipa je uspela da prelomi utakmicu u svoju korist i tako ubedljivo i zasluženo slavi. Naša ekipa je nastupila na ovoj utakmici sa 9 igrača, od kojih je tu bilo i igrača sa dosta malo igračkog iskustva. Svakako želja je bila prisutna, kao i nekontrolisani bezrazložni strah, o čemu će se razgovarati na treninzima. Svi igrači koji su nastupili na ovoj utakmici zaslužuju pohvalu i čestitku, jer nije bilo lako boriti se u ovakvim okolnostima, međutim, posebnu pohvalu zaslužuje dvojac koji nas je poenterski nosio na ovoj utakmici. Gavrilović i Nešić su odigrali odličnu utakmicu. Bili su pravi lideri na terenu i pokazali su momci kako izgleda boriti se za klub. Takođe, kapiten, Nešić Vukan, sakrio je od roditelja i trenera činjenicu da je na ovoj utakmici nastupio sa temperaturom i time pokazao određenu dozu karaktera koja se ne može videti svaki dan. Čestitke svim našim igračima na odigranoj utakmici i prikazanoj borbi.

Rezultat utakmice: K.K. FMP - K.K. BB Basket 90 - 74
(30-14, 16-26, 21-22, 23-12)

Poeni: Novak Gavrilović: 29, Vukan Nešić: 27, Nikola Živković: 9, Đurđe Petrović: 4, Vukašin Dvoštanski: 3, Marko Papić: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

Pionirska selekcija sastavljena od igrača 2006. godište ubedljivo je poražena od strane ekipe KK Sava 3. Od samog starta je protivnik stekao rezultatsku prednost koju je konstantno uvećavao do kraja utakmice. Naša ekipa je u toku cele utakmice igrala po principu toplo-hladno, mada smo više imali tih hladnih momenata, nego onih toplih. Najbolju igru na utakmici naša ekipa je pokazala u trećoj četvrtini kada smo delovali kao ravnopravna ekipa protivnicima. Tada smo imali prednost gotovo čitavu četvrtinu i tek pred sam kraj ponovo gubimo lopte u naletima i protivnik i iz nje izlazi kao pobednik. Sve u svemu, zaslužena pobeda odlične ekipe KK Sava 3. U tekstu iz prethodne nedelje opisali smo situaciju u kojoj se ova ekipa nalazi kada je igrački kadar u pitanju, a ove nedelje je bila još i teža situacija, jer smo na utakmici nastupili sa 9 igrača. Ova selekcija se mora stabilizovati kada su dolasci u pitanju i samo tada će rezultati početi da liče na one koje priželjkujemo. Nažalost, svi izostanci naših igrača bili su usled povreda i bolesti, ali definitivno bez kolektivnog treninga nećemo uspeti da se konsolidujemo sve dok se taj uslov ne ispuni.

Rezultat utakmice: K.K. Sava 3 - K.K. BB Basket 84 - 30
(20-09, 28-06, 15-10, 21-05)

Poeni: Mihajlo Jerinić: 7, Konstantin Milošević: 7, Nemanja Mirić: 6, Petar Luković: 6, Ilija Cvejić: 2, Andrija Radošević: 2.

_____________________________________________________

PIONIRKE (redovno 11. kolo):

U 11. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura i 11. put iz isto toliko utakmica od početka sezone poražene ubedljivo rezultatom 102 - 18. Zaslužena pobeda protivnika koji nas je nadigrao u svim košarkaškim elementima što se vidi i po samom rezultatu. Naše devojčice su se trudile koliko su mogle, ali jednostavno nije išlo kao i celim tokom sezone zahvaljujući mnogim stvarima koje smo više puta spominjali (nivo košarkaškog znanja, težina grupe u kojoj igramo, dosta igračica koje su početnice, naše igračice su dosta mlađe, itd...). Nije još mnogo ostalo do kraja prvenstva, tj još 6 kola. Trudićemo se da što je više moguće popravimo utisak do kraja prvenstva i da nastavimo da radimo i napredujemo jer drugačije se ne možemo popraviti. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračicama poruka da dolaze redovno na treninge i vredno treniraju jer se samo tako može napredovati i sustići druge ekipe.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Vizura 18 - 102
(08-30, 00-26, 00-28, 10-18)

Poeni: Milica Andrejić: 9, Lena Mitrović: 6, Elena Milanović: 3.

____________________________________________________

PIONIRKE (vanredno 12. kolo):

U 12. vanrednom kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Agros Basket i tom prilikom poražene rezultatom 109 - 55. Utakmica slična kao i ostale protiv ekipa iz gornjeg doma tabele. protivnik nas je nadigrao u svim košarkaškim elementima s tim što treba naglasiti da se protivnički trener džentlmenski poneo i nije igrao punom snagom videvši razliku u kvalitetu između dveju ekipa. Iz takve situacije, mi smo uspeli da ubacimo 55 poena što je najviše ove sezone, ali nije realna slika stanja jer protivnik nije igrao punom snagom. Odbrana i trčanje nam je nešto što su jako loši elementi ove sezone, pa otuda i ne čudi što primamo na svakoj utakmici preko 100 poena protiv ekipa koje imaju visok nivo košarkaškog znanja. Ekipa smo koja je ove sezone u ovoj kategoriji ubedljivo najviše koševa primila, skoro 93 poena po utakmici što je mnogo. Svesni našeg trenutnog kvaliteta i stanja, ostaje nam samo da radimo što je bolje moguće kako bismo popravili nivo košarkaškog znanja. Treba svima da bude jasno da za sve treba vreme i da ne može preko noći ništa. čestitke protivniku na fer i korektnom ponašanju, kao i na ubedljivoj pobedi.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Agros Basket - Ž.K.K. BB Basket 109 - 55
(17-08, 33-16, 32-07, 27-17)

Poeni: Ana Milovanović: 24, Milica Andrejić: 18, Elena Milanović: 5, Đurđa Ivanović: 4, Milica Anđelković: 2, Jovana Dragović: 2.


:: PROJEKAT - PROGRAM SPREČAVANJA NASILJA U SPORTU, MLADI I HULIGANIZAM NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, UZROCI, POSLEDICE I STRATEGIJA PREVAZILAŽENJA, PREVENCIJA NASILJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA...23.12.2019
Tribina S.K. BB Basket - Mladenovac, Sprečavanje negativnih pojava i nasilja u sportu, promocija fair play igre i nenasiljaU četvrtak 26.12.2019. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:50h održaće se javna tribina na temu:
PROGRAM SPREČAVANJA NASILJA U SPORTU, MLADI I HULIGANIZAM NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, UZROCI, POSLEDICE I STRATEGIJA PREVAZILAŽENJA, PREVENCIJA NASILJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, PROGRAM ZA UNAPREĐENJE KORIŠĆENJA SLOBODNOG VREMENA KROZ BAVLJENJE SPORTOM, NEGOVANJE ZDRAVIH I BEZBEDNIH STILOVA ŽIVOTA - ZDRAVI I JAKI DRUGARI.
Tribinu organizuje S.K. BB Basket iz Mladenovca pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. Projekat su osmislili klupski treneri, a sve u cilju edukacije naših članova (prvenstveno dece, a i roditelja). Svedoci smo raznoraznih pojava nasilja u kući, na ulici, sportskim priredbama, itd... i smatramo da generalno celo društvo ne ide u dobrom smeru pa smo hteli da damo doprinos i ukažemo na negativne pojave nasilja, i pokažemo kako bi trebali mladi i njihovi roditelji da se ponašaju na sportskim priredbama i kao učesnici i kao posmatrači. Poznato je da je misija kluba od njegovog osnivanja, društveno koristan rad, usmeravanje mladih sportista i izvođenje na pravi put, ukazivanje deci na značaj školovanja, usađivanje navika deci koje će im biti od koristi u budućnosti, pripremanje mladih da budu korisni društvu i sebi te da i oni sutra na taj način vaspitavaju svoju decu što je formula za zdravo društvo kojem težimo... Takođe, cilj projekta je i ukazati mladima kako mogu svoje slobodno vreme pametno i korisno iskoristiti kroz određene vidove bavljenja sportom i fizičkom aktivnošću. Na taj način, mladi će negovati zdrave i bezbedne stilove života što je od krucijalnog značaja za razvoj svake mlade osobe. Posebno je važno u današnje vreme kada su mladi skloni raznim porocima, lošim navikama, sedentarnom načinu života, itd...

Uspeli smo da dovedemo eminentnog predavača koji ima iskustvo u radu iz pomenute oblasti. Radi se o Nemanji Marjanović, rođen 1985. godine, strukovni fizioterapeut. Fizioterapijom se bavi 13 godina, a na početku karijere je radio sa Nenadom Nešićem kao mentorom, nakon čega je usavršavanje i fizioterapiju nastavio u Švajcarskoj, Austriji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Trenutno je na poziciji glavnog menadžera terapeuta u Fizioterapeutskom centru Fizionova.

Apel i poziv svoj deci i roditeljima koji su članovi kluba da odvoje vreme i dođu u pomenutom terminu i odslušaju predavanje, nakon čega će moći da postavljaju pitanja predavaču vezano za temu. Birali smo popodnevni termin kako bismo okupili što veći broj ljudi u cilju edukacije i usmeravanja dece u pozitivnom smeru. U planu nam je da i u budućnosti organizujemo slične tribine u pomenutom cilju. Klub se ovom prilikom zahvaljuje Nemanji Marjanoviću što je prihvatio da bude predavač na pomenutom projektu, čast i zadovoljstvo nam je što ćemo imati priliku da slušamo eminentnog predavača iz te oblasti. U prilogu teksta je slika sa neke od prethodnih javnih tribina, takođe u organizaciji kluba.


:: KOŠARKAŠKI KAMP (KOŠARKAŠKE PRIPREME) - KRUPANJ 2020.18.12.2019
Grupna slika dece i trenera na kampu Zlatibor 2019.Poštovani roditelji i deco,

Nakon više godina boravka na planini Zlatibor, uprava i treneri našeg kluba odlučili su da Vam za pripreme (košarkaški kamp) predlože vazdušnu banju KRUPANJ u vremenu od 23.06.2020. do 30.06.2020. (8 dana, sedam punih pansiona ) po ceni od 24.800,oo dinara.

Smeštaj je u hotelu „Spa hotel Grand” sa 3 * – (www.spahotelgrand.rs) koji se nalazi u Krupnju 130km od Novog Sada i Beograda. Objekat je u potpunosti renoviran ove godine. Raspolaže sa 250 ležaja u sobama sa kupatilom TWC, TV i Wi- fi signalom. Moderan restoran sa 250 mesta otkriva sve tajne domaće kuhinje i posebno nudi najbolje specijalitete srpskog kulinarstva. Na raspolaganju su nam 3 otvorena ograđena košarkaška terena, reflektori, zatvoreni i otvoreni bazen (dodtno se plaća – cena dnevne karte po osobi 200 rsd za zatvoreni i 120 rsd za otvoreni bazen), a u slučaju kiše i sportska hala (u ceni aranžmana) kako bi se trenažni proces odvijao neometano. Ostale aktivnosti: velika TV plazma za projekcije, kongresna sala za druženja i sastanke, sto za stoni tenis, mini pič teren, fudbalski teren, trim staza, prodavnica, kao i mogućnost organizovanja izleta (što se dodatno plaća) u slučaju interesovanja roditelja i dece.

Plaćanje bi bilo u 9 mesečnih rata (čekovima zaključno sa septembrom 2020.godine), a gotovinom u jednakim mesečnim ratama do polaska (7 rata), s tim što bi se prva rata u iznosu od 3.000,oo dinara uplatila odmah po prijavi tokom decembra 2019.godine.

Ostale rate: 15.01.2020. – 15.02.2020. - 15.03.2020. – 15.04.2020. – 15.05.2020. – 15.06.2020, a čekovi se nastavljaju do 15.07.2020. i – 15.08.2020.godine.

Gotov novac kao i čekovi se moraju predati pre polaska na kamp. Akontacija (3000 rsd) se NEĆE VRAĆATI za NEOPRAVDANO ODUSTAJANJE od Kampa (Opravdano odustajanje od kampa se smatra povreda ili bolest igrača uz lekarsku dokumentaciju). Molimo roditelje da ne prijavljuju decu ukoliko nisu sigurni za odlazak.
Uslov da klub ide na kamp je minimum 25 prijavljene dece.

U cenu su uračunati pun pansion sa 3 obroka (doručak, ručak, večera), komplet dres i torbica, prevoz, stručni rad trenera, korišćenje terena, sportske hale u slučaju kiše i ostalih sadržaja, nagrade u vidu medalja i diploma za učešće i takmičenje.

U prilogu teksta je slika naše ekipe sa košarkaškog kampa na Zlatiboru od prošle godine (2019. godina).


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 21., 22. i 27.12.2019. GODINE17.12.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 11. redovnom kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 21.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

U 12. vanrednom kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Agros Basket iz Opova. Utakmica se igra u petak 27.12.2019. godine u Opovu u sali O.Š. Dositej Obradović u ul. Ribarska br. 4 sa početkom u 19:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:15h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. All Star iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U poslednjem 10. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Sava 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.12.2019. godine u Beogradu u Balonu K.K. Sava u ul. Ljutice Bogdana br. 46 sa početkom u 11:15h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h pre podne.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. FMP iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.12.2019. godine u Beogradu u sali Basket Land u ul. Endija Vorhola br. 14 sa početkom u 14:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:20h.

____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom Š.K.K. Zvezdara 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.


:: POBEDA PIONIRA 1, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.17.12.2019
Pioniri 1 U15 BB Basket - BKK Radnički 3, 14.12.2019.godinePIONIRI 1 U15:

Pionirska selekcija sastavljena od igrača 2005. godište i mlađi, odigrala je 5. utakmicu u regularnom delu Regionalne lige i ostvarila je isti broj pobeda. Ovoga puta savladana je ekipa BKK Radnički 3, istina, pretežno sastavljena od mlađih igrača, pa se ishod utakmice od prvog minuta nije dovodio u pitanje. Međutim i na njoj smo mogli da vidimo svašta što će nam koristiti u daljem radu.Viđeno je katastrofalno kretanje svih igrača u napadu, bez obzira na petorku koja se nalazila na terenu u tom trenutku, a spejsing je nešto o čemu se vrlo vodi računa. Takođe, u odbrani i kod pomeranja bismo trebali biti dosta bolji. Koncentracija nam je u ovoj utakmici bila na diskutabilnom nivou, ali opet, vrlo je teško tako mladim igračima i usaditi navike održavanja koncentracije bez obzira na veliku rezultatsku razliku. Naravno, nisu samo negativne stvari viđene na utakmici. Ekipa pokazuje odličnu organizovanost i dosta dobre odluke kada je igra u tranziciji u pitanju. Takođe, na ovoj utakmici su svi igrači dobili jednaku šansu kada je minutaža u pitanju, gde su mogli da pokažu svoje kvalitete i svojim zalaganjem, eventualno, poboljšaju svoj status u rotaciji. Sve u svemu, viđena je jedna lepa timska pobeda u utakmici u kojoj je pitanje pobednika već na početku bilo rešeno.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - B.K.K. Radnički 3 90 - 36
(29-06, 23-07, 17-07, 21-16)

Poeni: Novak Gavrilović: 28, Vukan Nešić: 17, Petar Ivanović: 10, Nikola Živković: 10, Đurđe Petrović: 8, Vukašin Dvoštanski: 4, Nikola Milovanović: 4, Aleksandar Bajkić: 3, Viktor Rabrenović: 2, Luka Jovanović: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Sfera iz Beograda. Jako loše su naši dečaci odigrali utakmicu protiv ekipe koju smo u prvom delu sezone na domaćem terenu pobedili ubedljivo. U skladu sa igrom, i rezultat 62 - 44 u korist protivnika je bio realna slika naše igre, pristupa, koncentracije... na ovoj utakmici. Od samog starta utakmice smo igrali loše, pored činjenice da je utakmica bila u ranijim jutarnjim satima i da igrači nisu navikli u tom terminu da imaju fizičku aktivnost, nema opravdanja za masu izgubljenih lopti direktno datih u ruke protivnika, za lošu motivisanost i zalaganje, posebno u fazi odbrane. Na ovoj utakmici kolektivna odbrana nije postojala, linija pomoći nije postojala, rotacija takođe. Ovakvim načinom je protivniku mnogo olakšan posao što su oni i iskoristili i kažnjavali nas. Rezultat je krajnje realan obzirom na igru koju smo prikazali na ovoj utakmici. Iako utakmica nije imala takmičarski karakter obzirom da smo se već bili plasirali u 2. ligu nezavisno od ishoda utakmica zadnja dva kola, ali igrači imaju obavezu da daju maksimum na svakoj utakmici, a na ovoj utakmici smo bili daleko od toga. Opao je i kvalitet rada na treninzima što se odrazilo i na formu ekipe. Probaćemo da iskoristimo pauzu tokom zimskog raspusta i boljim radom na treninzima podignemo formu i spremno dočekamo nastavak takmičenja. Pre toga, igrači imaju obavezu da u poslednjem kolu kvalifikacija na domaćem terenu protiv ekipe K.K. Mondo Basket pokažu da i pored pada forme ne sme da se postavlja pitanje kada je voljni momenat u pitanju i želja za pobedom, pa očekujemo da se naši dečaci pokažu u mnogo boljem svetlu na toj utakmici. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima poruka da se jakim treningom možemo vratiti na pravi kolosek i bolju formu ekipe.

Rezultat utakmice: K.K. Sfera - K.K. BB Basket 62 - 44
(16-11, 15-10, 18-12, 13-11)

Poeni: Igor Šuša: 18, Aleksandar Vasilić: 6, Vojkan Stanković: 5, Petar Stevanović: 4, Danilo Radenović: 4, Vojin Jovanović: 3, Luka Pavlović: 2, Veljko Petrović: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom B.K.K. Radnički 2 iz Beograda i tom prilikom poražena ubedljivo rezultatom 38 - 18. Obzirom da se utakmica igrala u velikoj sali u kojoj naši dečaci nisu navikli da treniraju i igraju, sigurno je dosta uticalo na ishod utakmice. Kvalitet protivnika je takođe i u najvećoj meri uticao na ishod ove utakmice, mada smatramo da nije rezultat realan pokazatelj odnosa kvaliteta ove dve ekipe u ovom trenutku. Smatramo da su naši dečaci mogli dosta bolje, ali je veća motivisanost i želja protivnika, zatim bolje trčanje i procenat šuta uticao da protivnik ubedljivo pobedi ovu utakmicu na čemu im čestitamo. Ono što je nas krasilo na svim prethodnim utakmicama kada smo mi diktirali tempo, igrali agresivno odbranu i iz takve igre postizali dosta laganih poena, sada je bilo obrnuto i protivnik nas je našim oružjem pobedio. Nismo zabrinuti zbog ovakvog ishoda ove utakmice i nadamo se da će naši dečaci već u sledećoj utakmici pokazati da je ovo bio samo loš dan za ekipu i da će nastaviti da idu uzlaznom putanjom. U nekoliko navrata na ovoj utakmici smo ličili na ekipu iz prethodnih kola koja je igrala dobro, uspeli da i rezultatski pripretimo sredinom poslednje četvrtine ali nismo imali snage da se skroz vratimo u igru.

Rezultat utakmice: B.K.K. Radnički 2 - K.K. BB Basket 2 38 - 18
(10-06, 11-02, 08-06, 09-04)

Poeni: Miloš Đurić: 4, Strahinja Mijailović: 4, Filip Papić: 2, Aleksa Bosnić: 2, Mateja Životić: 2, Luka Marjanović: 2, Ognjen Popović: 2.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 10. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beostajl iz Beograda i tom prilikom 10-ti put iz isto toliko utakmica poražene ove sezone. Rezultat utakmice je bio 76 - 50. Iako smo izgubili, na žalost, to je realnost ove sezone kada je ova selekcija u pitanju, ali smo zadovoljni jer je razlika dosta manja u odnosu na neke prethodne utakmice i uspeli smo da ubacimo ove sezone najveći broj poena na jednoj utakmici. Uzimajući u obzir pomenute stvari, ne možemo biti nezadovoljni. Takođe, pozitivna stvar sa ove utakmice je što su naše devojčice igrale skoro celim njenim tokom i nisu se predavale, pokušavale su da urade pozitivne stvari za svoju ekipu, borile se, itd. Jako pozitivno su i pojedine igračice iznenadile svojim pristupom i odnosom. Tu se misli na Milicu Andrejić, koja standardno dobro igra celim okom sezone, zatim Nikolina Milenković, Jovana Dragović, a posebno na ovoj utakmici je bila motivisana i dobro odigrala Elena Milanović. U svakom slučaju, mi u klubu imamo samo reči hvale za sve devojčice jer i pored loših rezultata rade vredno, prilično redovno dolaze na treninge i svoje ostale obaveze prema klubu ispunjavaju. Sigurno je da će doći i vreme kada će biti i rezultati bolji, ali do tada treba da budu uporne i vredno i redovno treniraju. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračicama na rekordu kada je broj ubačenih poena ove sezone na jednoj utakmici u pitanju i na upornosti koju su pokazivale u većem delu na ovoj utakmici...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Beostajl - Ž.K.K. BB Basket 76 - 50
(26-11, 08-12, 17-11, 25-16)

Poeni: Milica Andrejić: 20, Ana Milovanović: 18, Elena Milanović: 9, Lena Mitrović: 3.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U napetoj i neizvesnoj utakmici, punoj svakakvih dešavanja oko terena, naša ekipa nije uspela da slavi protiv kvalitetne ekipe KK Beokoš. Čitavu utakmicu nismo uspevali da pronađemo ritam igre koji nam odgovara. Istina, na početku utakmice smo delovali kao bolja ekipa, međutim, najveća prednost koju smo imali na čitavoj utakmici dogodila se upravo u tim uvodnim minutima kada smo imali 5 poena prednosti: 10-05. Protivnik je uspeo da se konsoliduje dosta brzo i utakmicu je igrao u ritmu koji je njima odgovarao. Ništa nam nije išlo na ruku na ovoj utakmici. Osetio se izostanak povređenog plejmejkera Petra Lukovića i nažalost, verovatno ćemo u nastavku sezone igati bez njega, što jeste hendikep kada je ova ekipa u pitanju i velika prilagođavanja će se dogoditi u igri, a za te stvari je potrebno vreme i strpljenje. U drugom poluvremenu, silno motivisani protivnik, ponovo otvara četvrtinu malo lošije i mi uspevamo da napravimo osetniji rezultatski priključak. Međutim i taj nalet je bio kratkog daha, pa je, ispostaviće se, to sve što je viđeno od naše ekipe na ovoj utakmici. Svakako, mi jesmo imali rezultatski priključak i egal situaciju, ali nikako nismo uspevali da prelomimo situaciju u našu korist, pre svega usled prevelikog broja neiznuđenih grešaka koje smo imali u napadu. Na kraju utakmice i kod poslednjih naših pokušaja da pređemo u vođstvo ogroman broj promašenih šuteva je viđen i jednostavno i pored želje svih igrača, mi nismo uspeli u svom cilju. Ova ekipa je u veoma specifičnoj situaciji kada je sezona u pitanju. Ekipa mora biti na okupu na svim treninzima, jer samo tako možemo iskoreniti greške koje su prisutne i nadati se pozitivnijim rezultatima u budućnosti. Našim igračima čestitamo na upornosti i energiji koju su pokazali, a Petru želimo brz oporavak i što brži povratak na teren.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Beokoš 2 57 - 65
(10-17, 19-17, 17-17, 11-14)

Poeni: Mihailo Pavković: 19, Konstantin Milošević: 16, Igor Šuša: 8, Mihajlo Jerinić: 8, Vojkan Stanković: 4, Aleksa Kulić: 2.

____________________________________________________

KADETI:

Kadetska selekcija poražena je u utakmici protiv odlične ekipe KK Mladost 2 i posle 6 kola imamo skor od 3 pobede i 3 poraza. Utakmica je otvorena jako dobro kada je naša ekipa u pitanju. Aleksa Mihajlović bio je pravi pokretač u napadu, pa je sa čak 10 poena u prvoj četvrtini, uz odličan procenat šuta, doprineo ranom vođstvu ekipe. Utakmica se igrala u dosta visokom ritmu, protivnička ekipa je sastavljena od odličnih pojedinaca, pa je na ovoj utakmici pored jako visokog ritma bila potrebna velika doza koncentracije, koju su momci i pružili. U drugoj četvrtini smo odigrali na sličan način kao i u prvoj, borbeno, agresivno, pametno, što dosta raduje, a što se odrazilo i na rezultat na poluvremenu, na kom je naša ekipa imala 5 poena prednosti. Znali smo da se protivnik neće predati tako lako i da nas očekuje veoma težak nastavak utakmice obzirom na to da smo već na poluvremenu delovali dosta iscrpljeno. Motivacije ni u jednom trenutku nije manjkalo, ali fizički aspekt igre je uzeo danak, pa smo u trećoj četvrtini pružili najslabiju igru na čitavoj utakmici. U četvrtoj četvrtini nikako nismo uspevali da pređemo u prednost, ali svaki put kada bi protivnik napravio osetniju razlikumi smo se vraćali i to je izuzetno bitno za nas. U četvrtoj četvrtini na 2 minuta pred kraj utakmice, protivnik je napravio razliku od 7 poena koju smo veoma brzo uspeli da spustimo na 3, međutim, delovalo je kao da nismo imali dovoljno snage i koncentracije za samu završnicu. Na kraju, ostali smo kratkih rukava kada je ova utakmica u pitanju rezultatski ,ali smo dobili dosta toga. Dobili smo model igre koji želimo da ispratimo u nastavku. Delovali smo odlično na terenu i viđena je prava borba između dve odlično pripremljene ekipe. Istina, takve stvari ne pominjemo često i ne obaziremo se, ali naši dečaci su na kraju utakmice primili čestitke za igru i od strane protivničkih roditelja, trenera, delegata... Sve u svemu, dobra utakmica za nas, zapravo, najbolja ove sezone. Forma naše ekipe je u porastu i to izuzetno raduje, jer konečno deluje da smo uspeli da pregrmimo krizu koju smo imali i da se svojim radom, pre svega, izvučemo iz nezavidne situacije u kojoj se nalazimo. Do pauze u prvenstvu ostalo nam je još jedno kolo i nadamo se da ćemo već predstojećeg vikenda uspeti da nastavimo ovaj niz dobrih igara.

Rezultat utakmice: K.K. Mladost 2 - K.K. BB Basket 58 - 52
(13-15, 11-14, 16-08, 18-15)

Poeni: Vojin Đorđević: 22, Aleksa Mihajlović: 15, Nemanja Janković: 8, Mateja Gerasimović: 7.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 14. I 15.12.2019. GOD.10.12.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 10. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beostajl iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.12.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Braća Jerković u ul. Stjepana Supanca br. 15 sa početkom u 16:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:00h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom B.K.K. Radnički 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.12.2019. godine u Beogradu u Balonu Korn u ul. Grčića Milenka br. 74 sa početkom u 12:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:20h pre podne.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Sfera iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.12.2019. godine u Beogradu u sali Steri Dif ul. Deligradska br. 27 sa početkom u 09:25h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 07:50h pre podne.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beokoš 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom B.K.K. Radnički 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

KADETI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Mladost 2 iz Zemuna. Utakmica se igra u utorak 17.12.2019. god u Zemunu u sali MOC Zmaj u ul. Autoput Beograd - Zagreb br. 18 sa početkom u 21:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:50h.


:: POBEDE KADETA, PIONIRA 1 I MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZI PIONIRA 2 I MLAĐIH PIONIRA 1.10.12.2019
Kadeti K.K. BB Basket - K.K. Borča, 07.12.2019.god.KADETI:

U napetoj i uzbudljivoj utakmici naša kadetska selekcija slavila je protiv ekipe KK Borča i tako ostvarila treću pobedu u regularnom delu takmičenja Regionalne lige. Utakmicu smo otvorili sa velikom željom i energijom, kao i protivnik, što će nas krasiti do samog kraja uz određene padove kroz utakmicu. Vrlo smo energično nastupili, međutim, nismo preterano pametno odrađivali posao, pogotovo kada je defanziva u pitanju. Veliki problem u tom periodu smo imali, samo 3 naša igrača su postigli poene u prvom poluvremenu, a opet, to su najredovniji igrači na našim treninzima, pa možda ta činjenica i nije za čuđenje preveliko. Druga četvrtina je bila dosta bolja napadački i u njoj smo uspeli uspostaviti ritam koji nama odgovara, pa smo i odličnim procentima šuta za 3 poena uspeli da se odlepimo rezultatski na poluvremenu. U drugom poluvremenu smo imali mnogo više oscilacija kada je igra u pitanju, a to nam se pogotovo odrazilo na napadački deo igre, gde nismo do kraja utakmice pronaći sopstveni ritam. U tim trenucima uglavnom smo se oslanjali na individualni kvalitet i neka iznuđena rešenja, usled loših postavljanja blokada, nepoštovanja kretnje,ili jednostavno loše tehnike izvođenja pokreta. Utakmicu smo uspeli prelomiti tek u poslednjih 3 minuta utakmice, kada je Mateja Gerasimović pogodio 2 šuta za 3 poena iz izgrađenih situacija. Na kraju, naša ekipa je zasluženo slavila u jednoj teškoj, fajterskoj utakmici. Veliki problem imamo kada je u pitanju igra na gostujućem terenu. Ni približan energetski nivo ne prikazujemo u gostima, pa naša ekipa u ovoj sezoni još uvek ne zna za pobedu na gostujućem terenu. Takođe, specifična situacija se događa, a to je da je želja kod naših igrača i te kako prisutna, a da nam fali rutina rešavanja situacija koja se stiče treningom. Situacija na tom polju dosta je bolja nego u nekom prethodnom periodu, pa se nadamo da će se, pored očigledne želje koja je prisutna, popraviti i rutiniranost u igri. Čestitke igračima na borbenosti, srčanosti i dobijenoj utakmici, koja je veoma značajna za nas u ovom trenutku.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Borča 73 - 63
(16-13, 23-15, 20-22, 14-13)

Poeni: Vojin Đorđević: 32, Mateja Gerasimović: 25, Nemanja Janković: 5, Ognjen Simić: 4, Aleksa Mihajlović: 4, Andrija Stojanović: 3.

__________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

Pionirska selekcija sastavljena od igrača 2005. godište, slavila je na veoma teškoj utakmici, na gostujućem terenu, protiv ekipe KK Borča. Utakmicu otvaramo dobro, međutim, usled manjka koncentracije veliki broj lopti koje smo dobrom odbranom osvojili nismo uspeli da materijalizujemo u rezultat, pa je tokom čitave prve četvrtine bio rezultatski egal. U drugoj četvrtini delujemo dosta bolje kada je koncentracija u pitanju i konačno realizujemo situacije koje u prvoj četvrtini nismo, što se odmah ogleda i u rezultatu koji je bio na snazi u tom trenutku. U jednom momentu, najveća razlika, koja je bila u korist naše ekipe, iznosila je 16 poena, mađutim, ritam nam se totalno remeti zbog problema sa faulovima određenih igrača, pa protivnik serijom uspeva da spusti razliku na samo 7 poena zaostatka. Poluvreme smo iskoristili najbolje moguće. Određenim modifikacijama u igri došli smo do pozitivnog rezultata ponovo i odlazimo ponovo na malo osetniju razliku. Do kraja utakmice protivnik je pokušavao da se vrati u utakmicu, međutim, njihove nalete smo uspeli da zaustavimo u više navrata i na sjajan način smo odgovorili određenom kriterijumu koji je pred nas postavljen. Utakmicu završavamo dosta lako, međutim, rezultat je veoma varljiv, jer je ovo jedna od najtežih utakmica koje smo odigrali ove sezone, kada je pionirska selekcija u pitanju. Ovo je bila tvrda utakmica, sa puno kontakta, a koja je zahtevala visok nivo koncentracije i mi smo zadovoljni, jer je naša ekipa uspela da na najbolji mogući način odgovori svim izazovima. Veoma bitna poruka je upućena igračima po završetku utakmice i to ćemo ponoviti i ovim putem. Što manje pažnje se treba pridavati tabeli, otpisivati unapred neke protivnike, ili se predavati pred nekim drugim protivnicima. Naši igrači moraju da znaju da se bez mukotrpnog rada na treninzima neće napredovati i da, zbog toga pre svega, tabela može biti jako loša po nas, ako budemo previše gledali u nju i govorili sebi koliko smo samo dobri. Čestitke našim igračima na pobedi, uz apel da na svakom treningu izgaraju što jače i tako nastave dobar niz igara i rezultata.

Rezultati utakmice: K.K. Borča - K.K. BB Basket 54 - 78
(15-17, 17-22, 10-17, 12-22)

Poeni: Novak Gavrilović: 24, Danilo Pantić: 20, Vukan Nešić: 12, Petar Ivanović: 8, Đurđe Petrović: 6, Ognjen Marković: 5, Aleksandar Bajkić: 3, Nikola Živković: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa drugom ekipom K.K. Žarkovo iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 73 - 32. I ovoga puta su naši dečaci odigrali kvalitetno utakmicu, kao i prethodne tri. Protivnik je ekipa koja fizički dobro izgleda, ali su sastavljeni od igrača koji su početnici pa je i nivo košarkoškog znanja u skladu sa tim. Naši dečaci su ispoštovali dogovore, odigrali na početku agresivno u odbrani, uspostavili dominaciju i kontrolisali igru pa je već na kraju 1. četvrtine ishod bio poznat obzirom da smo već tada imali ubedljivu prednost (24-05). Zahvaljujući agresivnoj odbrani, protivnik nije uspeo mnogo puta da prenese loptu na našu polovinu pa smo iz takve igre uspeli da postignemo dosta laganih koševa i napravimo rezultatsku prednost. Pored rezultatske prednosti, ekipa ovakvim načinom igre stiče i psihološku prednost koja je takođe jako bitna. U nastavku utakmice su naši dečaci uvećavali prednost da bi na kraju dostigla i maksimalnu razliku. Uspeli smo da nadigramo protivnika u svim košarkaškim elementima igre, poštujući sve dogovore i stil igre koji pokušavamo da negujemo i forsiramo. Ono što nas sve u klubu raduje je činjenica da ekipa ide uzlaznom putanjom što je posledica dobrog i kvalitetnog rada na treninzima, dečaci su motivisani i daju svoj maksimum što je definitivno jedini recept za napredak igrača, koji i jeste krajnji cilj. Ako se po jutru dan poznaje i ovi dečaci ostanu na okupu, ne treba da brinemo za budućnost kluba u narednim godinama. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na svemu prikazanom na ovoj utakmici i dosadašnjem delu sezone, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Žarkovo 2 73 - 32
(24-05, 18-13, 18-06, 13-08)

Poeni: Miloš Đurić: 12, Aleksa Bosnić: 12, Vitomir Damnjanović: 10, Ognjen Popović: 9, Mateja Životić: 8, Luka Marjanović: 6, Mihajlo Jovanović: 5, Vuk Janošević: 4, Strahinja Mijailović: 4, Filip Papić: 3.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

Naša pionirksa slekcija sastavljena od igrača 2006. godište ubedljivo je poražena u utakmici u kojoj je delovalo da se samo jedna ekipa pojavila na terenu. Mi smo utakmicu, zapravo, otvorili jako dobro. Nakon nekoliko početnih minuta delovalo je da ćemo preneti elan sa utakmice i pobede iz prethodne nedelje, pa smo tako u početku utakmice vodili i bili bolja ekipa na terenu. Protivnik je veoma kvalitetna ekipa sastavljena od fizički dominantnih igrača i znali smo da ne možemo parirati u tom segmentu, ali je postojala nada da ćemo neke nedostatke uspeti da prikrijemo određenom dozom agresivnosti. Sve u svemu, uz izuzetan napor, naša ekipa završava prvu četvrtinu gde smo protivnicima dozbolili samo 9 poena, uz, istina, veoma velik napor. Od samog početka druge četvrtine naša igra kreće da bude rastrzana, više nemamo odgovor na protivničku agresivnu odbranu i postaje sve gore i gore. Osim toga što je protivnik odigrao čvrstu, kvalitetnu utakmicu, mi smo im dosta pomogli u ostvarenju njihovog cilja da slave sa što većom razlikom načinom na koji smo igrali. Bukvalno smo u određenim trenucima dodavali loptu protivnicima u ruke i dopuštali da postižu poene u naletima.Sve do kraja utakmice je bilo tako, a poražavajući podatak je da smo mi u čitavom drugom poluvremenu postigli samo jedan koš iz igre. Neosporno je da će naša ekipa nailaziti i na teške protivnike i na fizički dominantnije, ali je velika sramota kada se na igru jedne takve ekipe odgovori bezuslovnom predajom. Voljni momenat, motivacija i sportska drskost je nešto što našu ekipu mora krasiti i u utakmicama gde smo mi dominantnija ekipa i u utakmicama u kojima to nismo.

Rezultat utakmice: K.K. Beovuk 2 - K.K. BB Basket 2 75 - 13
(09-06, 22-04, 19-02, 25-01)

Poeni: Mihajlo Jerinić: 6, Mihailo Pavković: 6, Petar Luković: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. IBC iz Beograda i poražena rezultatom 66 - 51. Loše smo počeli utakmicu i većim delom prvog poluvremena igrali loše što je protivnik iskoristio i praktično već u tom periodu rešio pitanje pobednika. Mi smo u par navrata pokušavali da se vratimo u igru i bili blizu priključku, ali nismo imali snage, znanja i koncentracije da to uradimo. Protivnik je od samog početka utakmice igrao presing po celom terenu u fazi odbrane i pokušavao maksimalno da optereti našeg igrača sa loptom, što im je i polazilo za rukom. Iz takve situacije smo imali dosta problema u organizaciji igre, nismo poštovali kretnje i spejsing, pa je protivniku usled takve naše igre dosta bio olakšan posao u odbrani. Kada se tome doda i konstitucija protivnika koji ima 3 izuzetno fizički dominantna igrača, bolji rezultat u tom delu igre nismo ni mogli očekivati. U nastavku, drugom poluvremenu smo zaigrali dosta bolje, konkretnije, sa većom željom i motivisaniji da se pokažemo pred domaćom publikom u boljem svetlu. Bili smo dosta agresivniji i u odbrani što je rezultiralo sa više osvojenih lopti. Protivnik je celim tokom utakmice imao dvocifrenu prednost, u nekoliko navrata smo u drugom poluvremenu uspeli da spustimo na jednocifrenu razliku, ali ne i da utakmicu uvedemo u rezultatski egal. U svakom slučaju, raduje činjenica da igrači poštuju dogovor da se nikada ne odustaje (i kada se gubi i kada se ime prednost) i da igraju jako celim tokom utakmice. Kada se podvuče crta, dobro smo odigrali ovu utakmicu, skoro svi igrači su imali dobru minutažu i 10 igrača se upisalo u listu strelaca što govori da svi daju svoj doprinos u rezultatima ekipe. Evidentan je i napredak svih igrača u ekipi što i jeste krajnji cilj nas u klubu. Čestitke protivniku na pobedi kao i na plasmanu u kvalitetnu ligu, a našim dečacima na igri u drugom poluvremenu kao i na napretku koji pokazuju iz utakmice u utakmicu...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. IBC 66 - 51
(09-24, 07-12, 20-14, 15-16)

Poeni: Igor Šuša: 12, Vojin Jovanović: 10, Vojkan Stanković: 9, Veljko Petrović: 6, Rastko Burdelj: 4, Aleksandar Vasilić: 3, Tomislav Đorđević: 2, Danilo Radenović: 2, Petar Stevanović: 2, Aleksa Stanojević: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 07. I 09.12.2019. GODINE.04.12.2019
BB BasketPIONIRKE:

Slobodne 9. kolo.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Žarkovo 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. IBC iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

_____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beovuk 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.12.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Vuk Karadžić u ul. Takovska br. 41 sa početkom u 13:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:20h.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Borča iz Beograda (Borča). Utakmica se igra u nedelju 08.12.2019. godine u Borči u sali O.Š. Jovan Ristić u ul. Bele Bartoka br. 48a sa početkom u 14:25h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:15h.

_____________________________________________________

KADETI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Borča iz Beograda (Borča). Utakmica se igra u subotu 07.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.
:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1, MLAĐIH PIONIRA 2, PIONIRA 1 I PIONIRA 2, PORAZI PIONIRKI I KADETA.04.12.2019
Pioniri 1 BB Basket - Gro Basket, 01.12.2019. godPIONIRI 1 U15:

Pionirska selekcija, sastavljena od igrača 2005. godište i mlađi, ostvarila je 3. pobedu u isto toliko odigranih utakmica u Regionalnoj ligi. Utakmicu smo počeli solidno, pokušavali smo da uigramo neke defanzivne varijante, što nam je i dalo rezultata, pa je već posle prve četvrtine pobednik utakmice bio praktično poznat. Obzirom na konstantnu rezultatsku razliku, imali smo prostora za neke nestandardne petorke na terenu, neke opcije koje još uvek uigravamo, i ova utakmica nam je poslužila kao dobar test za sve što nam predstoji. Ipak, bez obzira na dominantan rezultat, u igri je viđen i dobar broj problema koje želimo da rešimo u što kraćem vremenskom roku i to ćemo se truditi da popravimo na narednim treninzima i utakmicama. Tu se, pre svega, misli na doprinos svih igrača, na obe strane terena. Normalno je da igrači u tom uzrastu budu na različitim nivoima kada je napadačka sposobnost u pitanju, ali doprinos svakog igrača u odbrani mora biti ista. Već u narednom kolu imamo jako teško gostovanje respektabilnoj ekipi K.K. Borča i to će nam biti dobar pokazatelj napretka u igri. Čestitke momcima na prikazanom.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Gro Basket 82 - 31
(33-05, 14-04, 12-12, 23-10)

Poeni: Novak Gavrilović: 33, Vukan Nešić: 19, Danilo Pantić: 13, Ognjen Marković: 13, Vladimir Milić: 2, Đurđe Petrović: 2.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa drugom ekipom K.K. Šuter iz Sremčice i uspela da pobedi ubedljivo ekipu koja je sastavljena od mlađe dece i dece početnika. I sam rezultat govori dosta o razlici u kvalitetu između ovih dveju ekipa i već se na početku utakmice videlo da će naša ekipa odneti pobedu sa gostovanja, samo se postavljalo pitanje sa kojom razlikom. Naši dečaci su uspeli da nadigraju protivnika u svim elementima košarke i zasluženo pobedili. Uspeli smo da damo mnogo koševa iz kontra napada i brzog napada. Usled dobre odbrane na početku, te iz takve igre, dobrom tranzicijom lopte i dobrim trčanjem uspeli smo da postignemo dosta laganih koševa. Nakon toga, naša ekipa se povukla i igrala odbranu u svome reketu, ali obzirom da je protivnik kao što je već rečeno sastavljen od mlađe i dece početnika, nisu uspeli mnogo da ugroze naš koš. Do kraja utakmice smo igrali brzo i organizovano u napadu što protivnik nije uspevao da spreči i otuda tolika razlika. Svi igrači su dobili šansu da igraju i minutaža je raspoređena ravnomerno na sve igrače. Svi igrači su se pokazali u dobrom svetlu i odigrali dobro utakmicu, ali već sledeće utakmice nam dolaze mnogo jači protivnici i biće potrebno dosta više napora da se uloži kako bi se i te utakmice odigrale na visokom nivou. Mi svi u klubu smo izuzetno zadovoljni za sada kako se razvija ova selekcija, kako se ponašaju, rade, napreduju, itd... U skladu sa tim, prave i takve rezultate trenutno, što nama nije prioritet i cilj, ali je lepo pobeđivati što je i jedan od uslova za motivaciju i dobru atmosferu u svakoj ekipi. Sigurno je da će u nekom delu sezone doći i do pada forme što je normalno, ali ono što se od igrača traži, kao i od svih ostalih klupskih slekcija, je da redovno dolaze na treninge i daju maksimum svojih mogućnosti na svakom treningu... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Šuter 2 - K.K. BB Basket 2 06 - 83
(02-22, 00-22, 02-21, 02-18)

Poeni: Aleksa Bosnić: 14, Tadija Šolević: 12, Vitomir Damnjanović: 11, Ognjen Popović: 8, Strahinja Mijailović: 8, Mateja Životić: 6, Luka Marjanović: 6, Filip Papić: 5, Mihajlo Jovanović: 5, Vuk Janošević: 4, Branislav Ristić: 4.

_____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

Pionirska selekcija, sastavljena od igrača rođenih 2006. godine i mlađih, ostvarila je prvu prvenstvenu pobedu ove sezone u veoma teškoj utakmici.protiv ekipe KK Mondo-3. Ovo je selekcija često ima problem sa prisustvom igrača treninzima, međutim, u poslednjih par nedelja, ovaj segment se dosta popravio i od prve utakmice koju smo odigrali ekipa je znatno uznapredovala kako na kondicijskom nivou, tako i na tehničko taktičkom. Od samog početka utakmice, pa sve do kraja naša ekipa je igrala u istom ritmu. Naravno, obzirom na godine naših igrača, događale su se oscilacije i u samoj utakmici, ali su ona dosta manje nego prethodnih nedelja. Prva četvrtina utakmica protikla je u ritmu gde su obe ekipe postigle veliki borj poena, a odbranu nismo uspevali još uvek da ustanovimo onako kako treniramo. Sve to dolazi na svoje u drugoj četvrtini, kada smo protivnika sveli na najmanji broj postignutih poena na čitavoj utakmici. Pred kraj druge četvrtine naša ekipa pravi značajnu rezultatsku seriju, što nas dovodi do 17 poena prednosti na poluvremenu. Na početku treće četvrtine evidentan je bio pad koncentracije i ritma kada je naša ekipa u pitanju. Ritam smo pokušali da vratimo, kao i koncentraciju, uvođenjem igrača sa klupe, međutim, u tom trenutku to nam nije davalo rezultata. Nakon zatraženog tajm auta ekipa se diže kada je igra u pitanju i vraćamo se u ritam koji ćemo držati sve do kraja utakmice. Na kraju smo utakmicu priveli mirno kraju, i tako smo ostvarili prvu i veoma značajnu pobedu u ovoj sezoni. Pre prve prvenstvene utakmice smo utvrdili sa našim igračima da nam rezultat nije bitan, več njihov individualni i timski napredak i veoma smo zadovoljni što ova ekipa iz utakmice u utakmicu pokazuje napredak. Čestitke našim dečacima na teško ostvarenoj pobedi i protivnicima na fer i korektnoj igri.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Mondo Basket 3 87 - 69
(25-18, 22-12, 18-19, 22-19)

Poeni: Petar Luković: 39, Mihajlo Jerinić: 17, Mihailo Pavković: 17, Konstantin Milošević: 10, Nemanja Mirić: 2, Andrija Radošević: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 7. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Mladenovac i uspela da pobedi rezultatom 53 - 22. Uspeli su naši dečaci i da drugi put ove sezone nadigraju komšije iz drugog kluba, ali je igra na ovoj utakmici imala i dosta oscilacija. Hteli smo da vežbamo neke stvari, prvenstveno kada je odbrana u pitanju, kao pripremu za naredne utakmice, ali to nije bilo na željenom nivou i koncentracija igrača nije bila na visokom nivou što se odrazilo i na ishod stvari koje smo pokušavali vežbati. Mi smo u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od protivnika i pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Kao što je već rečeno, igra je dosta oscilirala i u određenim delovima utakmice smo napadački dosta lako rešavali određene situacije, ali ne zahvaljujući dobroj timskoj igri, nego individualnoj pojedinaca. To u svakom slučaju neće moći da prođe na utakmicama sa košarkaški kvalitetnijim protivnicima. Već naredno kolo nas čeka jako teška utakmica protiv kvalitetnog protivnika i moraćemo promeniti način razmišljanja i igre ako želimo dići igru na viši nivo. Bilo je i trenutaka dobre igre naše ekipe na ovoj utakmici, kada je bila dobra tranzicija lopte i nesebična igra sa dosta lepih poteza. To je igra kakvoj težimo i probaćemo da podižemo nivo igre iz utakmice u utakmicu. Svi igrači su dobili šansu da igraju, a minutaža je prilično ravnomerno raspoređena na sve igrače u skladu sa njihovim košarkaškim kvalitetom, dolaskom na treninge, zalaganjem, ponašanjem, itd. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Mladenovac - K.K. BB Basket 22 - 53
(05-18, 02-10, 04-11, 11-14)

Poeni: Vojkan Stanković: 17, Igor Šuša: 14, Aleksandar Vasilić: 8, Vasilije Stepić: 4, Vojin Jovanović: 4, Rastko Burdelj: 2, Petar Stevanović: 2, Danilo radenović: 2.

____________________________________________________

KADETI:

Kadetska selekcija poražena je od ekipe KK Slodes-2 proteklog vikenda i tako u ovom trenutku imamo skor od 2 pobede i 2 poraza u regularnom delu Regionalne lige. Utakmicu smo otvorili katastrofalno i na taj način smo igrali sve do poluvremenqa, s tim što smo uspeli rezultatski koliko toliko da se oporavimo u drugoj četvrtini. Utakmica je odigrana u jutarnjim satima i veliko je pitanje koliko su sati sna naši igrači uspeli da vežu u noći pred utakmicu. Svkako, od samog početka utakmice se videlo da ništa ne štima u igri, koncentracija kod velikog broja naših igrača nije postojala, pa je u prvom poluvremenu, u jednom trenutku, protivnik imao 18 poena preednosti. U trećoj četvrtini delujemo kao da smo se razbudili konačno, pa uspevamo da se, odličnom igrom, približimo rezultatski protivniku. U jednom trenutku treće četvrtine, imali smo nerešen rezultat i to je najbliže što smo uspeli da priđemo protivniku na ovoj utakmici. Serijom od 08-00 u veoma kratkom vremenskom periodu protivnik počinje povećavanje rezultatske razlike. Pokušavali smo još jednom da se vratimo u meč, ali nismo uspeli i do kraja utakmice rezultatska razlika je konstantno rasla, da bi na kraju utakmice protivnik zasluženo i ubedljivo slavio. Kadetska selekcija se trenutno suočava sa velikom krizom igre, a to je posledica stravično dugog perioda nedolazaka igrača na trening. Istina, ekipa je konačno na okupu, ali je rad na dosta lošem nivou, pa će nam sada trebati dosta vremena da nadoknadimo propupšteno i da se vratimo na nivo iz pripremnih utakmica. Na treningu, dan posle utakmice, igrač kadetske selekcije, Cvetanović Filip, doživeo je prelom jedne od kostiju podlakta, pa ćemo u narednom periodu biti uskraćeni i za neigranje jednog od najboljih igrača ove selekcije. Filipu želimo brz, uspešan oporavak i što brži povratak na teren.

Rezultat utakmice: K.K. Slodes 2 - K.K. BB Basket 80 - 63
(21-13, 19-21, 24-13, 16-16)

Poeni: Vojin Đorđević: 25, Mateja Gerasimović: 13, Filip Cvetanović: 9, Filip Stojković: 6, Aleksa Mihajlović: 4, Ognjen Simić: 4, Nemanja Janković: 2.

_____________________________________________________

PIONIRKE:

U 8. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Sopot i osmi put iz isto toliko utakmica opet poražene, ovaj put rezultatom 78 - 28. U skladu sa snagom protivnika bio je i rezultat, izgubili smo sa manjom razlikom nego neke prethodne utakmice protiv jačih protivnika u poslednja 3-4 kola, ali i dalje ubedljivo. Pomaka manjih na bolje u igri je bilo i to je ono što je pozitivno sa ove utakmice, svesni da ne može preko noći ništa i svesni talenta i sposobnosti naše ekipe. Ostaje nam da radimo dalje i pokušavamo da podignemo nivo igre, pre svega redovnim dolaskom, a nakon toga jakim radom na treninzima. Protivnik nas je nadigrao zahvaljujući i većem košarkaškom kvalitetu, ali i dosta boljem trčanju i voljnom momentu, pa su ti elementi igre definitivno na čemu moramo raditi na treninzima... Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračicama poruka da budu uporne i svaki rad će se na kraju isplatiti, u ovom ili onom obliku...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Sopot - Ž.K.K. BB Basket 78 - 28
(18-04, 26-08, 26-06, 08-10)

Poeni: Lena Mitrović: 10, Milica Andrejić: 9, Teodora Marić: 4, Đurđa Ivanović: 3, Milena Petrović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 30.11. I 01.12.2019.26.11.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 8. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Sopot iz Sopota. Utakmica se igra u petak 29.11.2019. godine u Sopotu u sali O.Š. Jelica Milovanović u ul. Kneza Miloša br. 12 sa početkom u 19:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:10h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Šuter 2 iz Sremčice. Utakmica se igra u nedelju 01.12.2019. godine u Beogradu (Sremčica) u Šuter Areni u ul. Šumske ekonomije br. 17 sa početkom u 12:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:30h pre podne.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 7. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Mladenovac iz Mladenovca. Utakmica se igra u nedelju 01.12.2019. godine u Mladenovcu u balonu sportskog centra Mi i MI ul. Nikole Tesle br. 34 sa početkom u 15:15h. Skup u sali je u 14.30h.

___________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Gro Basket iz Grocke. Utakmica se igra u nedelju 01.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

KADETI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Slodes 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 30.11.2019. god u Beogradu u Hali Slodes u ul. Borska br. 92f sa početkom u 11:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h.
Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.