Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDE PIONIRA 1 I MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.20.11.2019
Pioniri U15 BB Basket - Vizura 3, 17.11.2019.PIONIRI 1 U15:

U prvoj utakmici Regionalne lige naša pionirska ekipa svaladala je kvalitetnu ekipu KK Vizura-3. Na samom početku utakmice smo bili potpuno van ritma, protivnik je vodio većim delom prve četvrtine, a mi nikako nismo uspevali da pronađemo ritam igre koji nam odgovara. Tek u drugoj četvrtini počinjemo da igramo košarku kakvu želimo i kakvu treniramo, što se odmah i odražava na rezultat. Dosta čvršće smo delovali u odbrani, a u napadu smo bili efikasniji nego u prvoj četvrtini. Svakako, u tom uzrastu su normalne oscilacije, što nam se i događalo tokom utakmice, pa smo imali periode izuzetno dobre igre na obe strane terena, a opet i delove igre gde nikakvu produkciju nismo imali u napadu. Najveću rezultatsku razliku imali smo u četvrtoj četvrtini, kada smo otišli i na 20, međutim, usled opuštanja naših igrača u poslednjih nekoliko minuta utakmice protivnik spušta razliku i završavamo sa 10. Sve u svemu, viđeno je dosta dobrih stvari, ekipa je značajno napredovala od perioda kvalifikacija za 2. ligu, što i ne čudi, kada se uzme u obzir način treniranja i prisustvo ove selekcije. Ono što je značajno je da prostora za napredak ima i ukoliko se ovaj dobar trend treniranja nastavi, ekipa će iz nedelje u nedelju delovati sve bolje i bolje.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Vizura 3 69 - 59
(15-12, 21-08, 16-19, 17-20)

Poeni: Aleksandar Senić: 31, Vukan Nešić: 15, Ognjen Marković: 7, Danilo Pantić: 7, Petar Ivanović: 7, Đurđe Petrović: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Abba iz Bariča i uspela da pobedi kvalitetnog protivnika koji nije bio kompletan igrački na ovoj utakmici. Sjajno su naši dečaci počeli utakmicu, agresivno u odbrani, borbeno, motivisano i sa velikom željom da se pokažu u što boljem svetlu na domaćem terenu pri otvaranju sezone. Imali smo problema u 1. četvrtini sa visokim igračem koji je imao nekoliko ofanzivnih skokova, pa će zagrađivanje koša, borba za poziciju i defanzivni skok biti definitivno elementi igre na kojima ćemo morati da radimo ubuduće. Igra u napadu je bila tečna i brza sa dobrim protokom lopte, što je igra kakvoj težimo. Druga petorka u pasareli je bila sjajna i praktično odigrala bez greške. U tom periodu je praktično utakmica bila i rešena rezultatski obzirom da je rezultat na poluvremenu utakmice bio 40 - 11. Naši dečaci su odigrali agresivno odbranu, izvršili pritisak na igrača sa loptom pa im je prenos maksimalno otežan. Iz takve situacije su naši igrači dobili sigurnost i samopouzdanje pa smo ubedljivo 2. četvrtinu pobedili rezultatom (27-02). U nastavku je došlo da manjeg opuštanja naših igrača što nije dobro jer učimo decu da daju maksimum u svakoj situaciji, i kada gubimo i kada vodimo da igramo igru koju treniramo i vežbamo na treninzima. Ali nema tu mnogo prostora za bilo kakvu zamerku našim dečacima koji su odigrali sjajnu utakmicu, pokazali karakter, veliku želju i koncentraciju. Poštovanje dogovora je takođe bilo na visokom nivou. To su stvari koje nas raduju i ukoliko nastave da rade vredno i treniraju naporno, sigurno je da prostora za napredak ima dosta kod ove dece. Čestitke i protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na svemu prikazanom na ovoj utakmici uz nadu da će u istom ritmu nastaviti i ubuduće. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Abba Barič 60 - 35
(13-09, 27-02, 09-10, 11-14)

Poeni: Mateja Životić: 14, Aleksa Bosnić: 13, Ognjen Popović: 11, Strahinja Mijailović: 7, Tadija Šolević: 4, Lazar Babić: 4, Uroš Gudović: 4, Luka Marjanović: 3.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U prvom kolu Regionalne lige naša selekcija igrača 2006. godište i mlađi poražena je ubedljivim rezultatom od ekipe KK Omladinca iz Novih Banovaca. Katastrofalno izdanje naše ekipe viđeno je na domaćem terenu prethodnog vikenda. Od samog starta utakmice se videlo da ne igramo na način na koji treniramo i prvih nekoliko promašenih šuteva su nam narušili samopouzdanje, pa smo u odmah upali u krizu iz koje smo pokušali da se izvučemo brzim tajm autom. Čak i nakon tog tajm auta, a posle početne serije protivnika od 00-06, mi ne uspevamo da se konsolidujemo, iako smo značajno fizički superiornija ekipa. Ni drugi tajm aut nije urodio plodom, a protivnik je poprilično lako uvećavao rezultatsku prednost. Dakle, od samog početka, pa sve do kraja utakmice, mi smo igrli na apsolutno isti način. Svi igrači koji su ušli u igru u bilo kom trenutku nisu doneli ništa novo u igri. Gotovo iz svakog napada smo primali poene, a na drugoj strani se napadački mučili usled presporog prelaska iz zadnje u prednje polje. To najbolje oslikava situacija kada smo na 7.5 sekundi pred kraj treće četvrtine primili koš i mi nismo uspeli da je izvedemo sve do 1.2 sekunde pred kraj četvrtine. Problema u igri je poprilično, a nijedan od njih se neće popraviti nedolascima na trening i neredovnošću. Ova ekipa je veoma neredovna i, prosto, preduslov za bolju igru ne postoji u ovom trenutku Najsvetlija tačka na utakmici bila je igra najmlađih. Igrači 2007. godište su odigrali dosta dobru partiju i njihov pristup igri veoma raduje. Vremena za ospravljanje grešaka je malo i do sledeće utakmice se ne može realno očekivati da se igra pročisti, ali se možemo nadati boljim partijama i rezultatima u budućnosti samo ako se preduslov dolazaka na trening ispuni.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Omladinac 34 - 71
(11-23, 07-20, 08-16, 08-12)

Poeni: Mihailo Pavković: 13, Vojkan Stanković: 7, Igor Šuša: 6, Andrija Radošević: 4, Petar Luković: 3, Konstantin Milošević: 1.

____________________________________________________

KADETI:

Kadetska selekcija poražena je u drugom kolu Regionalne lige ubedljivim rezultatom protiv odlične ekipe KK Beovuk 72-3. Utakmicu smo otvorili jako dobro kada je igra u pitanju. Razbili smo protivnički presing po celom terenu dosta lako i došli smo poprilično lako do otvorenih pogleda iz neposredne blizine, međutim, da li zbog manjka koncentracije, ili straha, mi ne uspevamo da poentiramo iz tih dosta lakih situacija i to će nam biti manir čitavo prvo poluvreme.U prvom poluvremenu smo postigli samo 16 poena, naspram protivničkih 27, što je razlika koja je veoma dostižna, pogotovo kada se uzme u obzir šta smo sve promašili u prvom poluvremenu. U prvom poluvremenu naša ekipa je promašila čak 17 zicera i tako sama sebe dovela u nezavidnu situaciju pred nastavak utakmice. Treću četvrtinu otvaramo na apsolutno isti način i sve do kraja utakmice protivnik je podizao rezultatsku razliku, bez spuštanja ritma. Kadetska selekcija je imala jako dobru pripremu preko leta, ali to nije dovoljno za ozbiljniji rezultat, kada se uzme u obzir trenutna redovnost naših igrača na treninzima. Na celoj utakmici se moglo videti da naša ekipa dobro čita i da je obučena za reagovanje na određene situacije, ali prosto, neutreniranost i manjak rutine je ono što nas je koštalo egal utakmice, ili makar malo realnijeg poraza. Problem je što je naša ekipa odigrala na isti način kao i protiv KK Omladinac, prošlog vikenda, a nedelju dana razmaka između dve utakmice nismo iskoristili za eventualno popravljanje određenih delova igre i stvaranje pozitivnih navika na treninzima. Sve dok treniranje bude na mediokritetnom ili ispod tog nivoa, takvi će nam i rezultati biti.

Rezultat utakmice: K.K.Beovuk 72 - 3 : K.K. BB Basket 68 - 41
(20-11, 07-05, 19-10, 22-15)

Poeni: Vojin Đorđević: 19, Mateja Gerasimović: 14, Ognjen Simić: 3, Petar Jaćimović: 3, Lazar Dabić: 2.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 54 - 44. Naši dečaci su sjajno počeli utakmicu, agresivno u odbrani, ispoštovali sve dogovore koje smo imali. Nije se protivnik snašao na takav način igre pa smo u ranoj fazi utakmice imali i vođstvo od 10-02. Nije protivnik mnogo puta preneo loptu u tom periodu igre na našu polovinu, a naši igrači, pored dobre igre u fazi odbrane, nisu bili koncentrisani u fazi napada kada smo promašili dosta zicera i šuteva iz povoljnih pozicija. 1. četvrtinu smo pobedili rezultatom 14-06, i zahvaljujući lošijem procentu šuta, prednost nije bila veće. U nastavku utakmice su naši dečaci stali totalno. Ono što smo mi radili u prvoj četvrtini, protivnik je nastavio u 2. četvrtini i nastavku utakmice i praktično nas našim oružjem pobedio. Mi na agresivnu igru nismo odgovorili istom merom, naprotiv, uplašili smo se, niko od igrača u 2. četvrtini u pasareli nije smeo da preuzme odgovornost, što je protivniku dodatno ulilo samopouzdanje. Protivnik je uspeo da smanji zaostatak na poluvremenu na 2 poena, što za nas i nije bio loš rezultat u odnosu na igru koju smo pokazali. U nastavku smo skroz pali u igri, protivnik je u 3.četvrtini napravio nedostižnu prednost, ispostaviće se na kraju. Bili su konkretniji u tom periodu, agresivniji, imali mnogo više ofanzivnih skokova što je direktan uzrok poraza. U poslednjoj četvrtini smo uspeli samo da ublažimo prednost kada su igrači odigrali dosta dobro i pored male šanse pred kraj utakmice da se promeni njen tok. To nas raduje jer ih tome i učimo, da daju maksimum u svakoj situaciji i sigurno je da će usled takvog načina razmišljanja ubirati plodove na nekim narednim utakmicama. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima na upornosti koju su pokazali pred kraj utakmice i neodustajanja i pored činjenice da je bilo kasno za rezultatski preokret...

Rezultat utakmice: K.K. Mondo Basket - K.K. BB Basket 54 - 44
(06-14, 17-11, 20-08, 11-11)

Poeni: Igor Šuša: 21, Vojkan Stanković: 7, Veljko Petrović: 6, Vasilije Stepić: 4, Kosta Marković: 3, Aleksandar Vasilić: 2, Nikola Tasić: 1.

_____________________________________________________

PIONIRKE:

U 6. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice su odigrale utakmicu sa sjajnom ekipom Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražene rezultatom 106 - 22. Rezultat sve govori i sigurno u ovom trenutku pokazuje realan odnos kvaliteta između ove 2 ekipe. Čak i nije realan, jer je protivnički trener videvši razliku u kvalitetu povukao ekipu kako se naša deca ne bi demoralisala totalno i sigurno je da bi razlika bila dosta veće da je to trener hteo. Mi smo na ovoj utakmici pokazali određeni napredak u odnosu na neke prethodne utakmice što nas raduje. Za nijansu je bilo bolje trčanje iz faze napada u odbranu. U napadu su neke igračice pokazale više volje i bile konkretnije i opasnije po koš protivnika. Svesni da ne može preko noći ništa, ta činjenica i mali pomak nas raduje. Ogromna razlika u kvalitetu je u ovom trenutku između ove dve ekipe, a nadamo se da će se napredak i u buduće nastaviti, pa eventualno protiv ekipa slabijeg kvaliteta tražiti šansu za prvom ovosezonskom pobedom. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim devojčicama na malom pomaku u igri na ovoj utakmici uz nadu da će i u narednim utakmicama isto pokazati...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Radivoj Korać - Ž.K.K. BB Basket 106 - 22
(37-06, 24-06, 17-08, 28-02)

Poeni: Lena Mitrović: 7, Milica Andrejić: 7, Đurđa Ivanović: 3, Elena Milanović: 3, Ana Milovanović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 16. I 17.11.2019. GODINE.13.11.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 6. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 17.11.2019. godine u Mladenovcu (zamena domaćinstva) u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 17.11.2019. godine u Zemunu u sali O.Š. Lazar Savatić u ul. Kej Oslobođenja br. 27 sa početkom u 12:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:30h pre podne.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u nedelju 17.11.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 20:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 3 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 17.11.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Omladinac iz Novih Banovaca. Utakmica se igra u nedelju 17.11.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beovuk 72 - 3 iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 18.11.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Vuk Karadžić u ul. Takovska br. 41 sa početkom u 21:40h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:50h.


:: POBEDE KADETA I MLAĐIH PIONIRA, PORAZ PIONIRKI.10.11.2019
Kadeti BB Basket - Omladinac Novi Banovci, 10.11.2019.godineMLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Sfera iz Beograda i uspela ubedljivo da pobedi rezultatom 74 - 41. Od samog starta utakmice, naši dečaci su nametnuli svoj stil i ritam igre, konstantno igrajući agresivno i terajući protivnika da pod pritiskom pravi veliki broj grešaka. Iz takve igre, gde se protivnik nije snašao najbolje, naši dečaci su postigli veliki broj laganih poena i tako praktično već na kraju prve četvrtine imali ubedljivu prednost od 15 poena (24-09). U istom ritmu su odigrali i dečaci iz druge petorke u pasareli pa smo praktično utakmicu rešili u našu korist već na poluvremenu obzirom na ubedljivu razliku od 26 poena. Igra koju pokušavamo da forsiramo i negujemo, a to je brza košarka uz agresivnu odbranu nam je dala rezultata na ovoj utakmici. Protivnik se nije najbolje snašao na presing, koji su naši dečaci igrali prilično dobro na ovoj utakmici, uz dobru rotaciju i trčanje kada se ne odigra kako smo zamislili u startu. Usled takvog pristupa, nismo mnogo koševa primili kada ne odigramo odbranu kako smo zamislili. Obzirom da je u većem delu utakmice odbrana dobro funkcionisala, imali smo i veliki broj laganih poena. Igra u napadu, posebno pozicionom je dosta bolje odigrana u odnosu na neke prethodne utakmice, što nas jako raduje. Igrači su poštovali kretnju, bili strpljivi, donosili dobre odluke... pa iz takve igre imali veliki broj dobrih situacija kada smo ugrožavali koš protivnika. Svi igrači su dobili priliku da igraju, a minutaža je prilično ravnomerno raspoređena na sve igrače i svi su dobili podjednako priliku da pokažu šta znaju i nametnu se treneru za neke buduće utakmice. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, pristupu, borbenosti, igri i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Sfera 74 - 41
(24-09, 19-08, 19-14, 12-10)

Poeni: Igor Šuša: 20, Danilo Radenović: 12, Tomislav Đorđević: 10, Vojkan Stanković: 9, Vojin Jovanović: 7, Petar Stevanović: 4, Vasilije Stepić: 4, Rastko Burdelj: 2, Nikola Tasić: 2.

_____________________________________________________

KADETI:


U utakmici prvog kola regularnog dela Regionalne lige naša ekipa savladala je ekipu KK Omladinac iz Novih Banovaca. Utisak je da smo utakmicu mogli da odigramo u dosta komotnijem ritmu, međutim, katastrofalni padovi koncentracije, kao i padovi u ritmu su nas doveli u neizvesnu završnicu. Od samog početka smo nametnuli svoj ritam igre i početnom serijom od 09-02 otvaramo utakmicu, posle čega se javljaju i prvi problemi u igri, koji će nas pratiti do kraja utakmice. Loša individualna odbrana, nepostojeća komunikacija u timskoj odbrani, kao i brzopletost u napadu, vraćali su protivnika u igru iznova i iznova. Nakon prvog tajm auta uspevamo da se konsolidujemo i stvorimo najveću rezultatsku prednost na utakmici, pa završavamo prvu četvrtinu sa 14 poena razlike. U nastavku utakmice, svaki put kada bismo uspeli da napravimo razliku ovog tipa, protivnik se vraćao u igru, pre svega, zahvaljujući našim padovima koncentracije i motivacije. Na 3 minuta pred kraj utakmice protivnik dolazi na pola koša razlike i uvodi nas u završnicu neizvesnije nego što smo trebali da privedemo utakmicu kraju. Sa presečenim serijama protivnika i dva brza tajm auta, uspevamo da se konsolidujemo i u poslednja 3 minuta pravimo seriju 09-02 kojom i završavamo utakmicu pobedom. Imali smo dosta sreće u ovoj utakmici i na njoj smo prikazali momente odlične igre, pogotovo kada je napad u pitanju, ali i određene slabosti. Činjenično stanje je da je kadetska selekcija jedna od najneredovnijih u klubu, te da zbog manjka kolektivnih treninga imamo i ovakve probleme u igri. Kada se stanje sa treniranjem bude popravilo, popraviće se i i gra, a naši rezultati neće zavisiti od sreće i par lopti koje mogu da završe u posedu bilo koje od ekipa. Vredi napomenuti i partije koje su odigrali Đorđević, Mihajlović i Gerasimović, bez čijeg doprinosa ne bismo uspeli da dobijemo utakmicu. Takođe, od ostatka ekipe se očekuje da preuzmu dosta više odgovornosti, nego što je bio slučaj na ovoj utakmici.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Omladinac 86-78
(31-17, 15-23, 23-16, 17-22)

Poeni: Đorđević Vojin: 33, Aleksa Mihajlović: 20, Gerasimović Mateja: 17, Ognjen Simić: 6, Filip Cvetanović: 5, Nemanja Janković: 2, Andrija Stojanović: 2, Lazar Dabić:1.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 5. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom K.K.Ž. Crvena Zvezda Kombank iz Beograda i očekivano, tom prilikom poražene ubedljivo rezultatom 102 - 26. Obzirom da je apsolutno u ovom trenutku kvalitet na starni protivnika, mi nismo uspeli da pariramo ni u jednom elementu igre, pa su to protivnice i iskoristile da nas nemilordno kažnjavaju za našu lošu igru. Ono što zabrinjava je da nema mnogo pomaka u igri i pristupu i da već nekoliko utakmica unazad se ne pomeramo sa mrtve tačke, posebno kada je u pitanju igra u odbrani... Kada se tome doda i činjenica da je protivnički trener poštujući naš klub i trenere u njemu, došao bez 5 najboljih igračica reprezentativki, pa je i pored toga postignut ovakav rezultat. I dalje smo totalno odsutni i u fazi odbrane i napada, ne spuštamo se u stav u odbrani, vrlo lako i brzo odustajemo uz loš voljni momenat, bar se takav utisak stiče... Imaćemo težak zadatak ubuduće da motivišemo devojčice, usadimo im radne navike i volju za nadmetanjem i takmičenjem. Nadamo se da ćemo u tome i uspeti. Istina je da nismo očekivali da pobedimo Zvezdu u ovom trenutku, svesni našeg i njihovog kvaliteta, ali očekujemo pomake na bolje u igri, pristupu, voljnom momentu, itd... iz utakmice u utakmicu. Za sada ga nema uz nadu da će stvari krenuti na bolje. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi uz još jednom zahvalnost protivničkom treneru koji ima korektan odnos prema klubu i našim trenerima.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - K.K.Ž. Crvena Zvezda Kombank 26 - 102
(02-27, 08-32, 07-23, 08-20)

Poeni: Lena Mitrović:9, Ana Milovanović: 7, Nikolina Milenković: 6, Milica Andrejić: 4.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 09. I 10.11.2019. GODINE.06.11.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 5. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom K.K.Ž. Crvena Zvezda Kombank iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 10.11.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Sfera iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 10.11.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Omladinac iz Novih Banovaca. Utakmica se igra u nedelju 10.11.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno na otvaranju sezone.


:: PORAZI MLAĐIH PIONIRA 1 I PIONIRKI.06.11.2019
MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. IBC iz Beograda. Protivnik je izuzetno fizički dominantna ekipa koja igra agresivno odbranu na granici faula. Mi smo tokom prvog poluvremena pokazali odličnu igru i u fazi odbrane i napada, ali je na žalost izostao rezultat. Naši igrači nisu imali koncentracije prilikom same realizacije, pa je usled velikog broja promašenih zicera i slobodnih bacanja izostao veći broj postignutih koševa. U tom periodu igre smo bili agresivni u odbrani i pritiskom po celom terenu naterali protivnika na veliki broj izgubljenih lopti. U fazi napada smo imali ideju, bili opasni po koš protivnika, dobro se kretali i vrlo često uspevali da otvorenim šutem, dobrom kretnjom, prodorom, asistencijama ugrozimo koš protivnika, ali ovoga puta lopta nije htela u koš. U nastavku utakmice, tokom drugog poluvremena, protivnik je zaigrao dosta agresivnije i na granici faula, sa petorkom koja je fizički izuzetno dominantna, pa se naši igrači nisu snašli najbolje usled često pregrube igre koju sudije nisu sankcionisale faulom. To je rezultiralo vođstvom protivnika od 10 razlike pred početak poslednje četvrtine. U nastavku nismo uspeli da se vratimo u igru, šansa je data i igračima koji su početnici, pa je protivnik to iskoristio i zahvaljujući većem košarkaškom kvalitetu u tim trenucima utakmice, uspeo da podigne rezultatsku razliku na maksimalnih 26 poena na kraju. Mislimo da to nije realan odnos snaga na terenu kada su ove dve ekipe u pitanju, i mislimo da naši dečaci imaju veći košarkaški kvalitet u odnosu na rezultat ove utakmice, a mi ćemo se potruditi da to i pokažemo u drugom delu sezone kada budemo igrali na domaćem terenu sa istom ekipom. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na odnosu, posebno igri u prvom poluvremenu, borbenosti i pristupu na ovoj utakmici. Ono što učimo decu je i to da daju svoj maksimum i nikada ne odustaju nezavisno od rezultata, i kada vodimo i gubimo sa velikom razlikom. Naši dečaci su to na ovoj utakmici pokazali što je dobar znak i raduje nas, a plodove takvog razmišljanja i pristupa ćemo ubirati na nekim sledećim utakmicama... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. IBC - K.K. BB Basket 45 - 19
(06-05, 10-07, 10-04, 19-03)

Poeni: Igor Šuša: 6, Vojin Jovanović: 5, Danilo Radenović: 3, Vojkan Stanković: 2, Aleksandar Vasilić: 2, Aleksa Stanojević: 1.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 4. kolu kvalitetne lige, grupa 1, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Novi Beograd 7 i u neizvesnoj utakmici poražene rezultatom 50 - 47. Nismo dobro počeli utakmicu, posebno u fazi odbrane što nas prati od početka sezone, što je protivnik iskoristio i poveo sa 5 - 0. Posle pauze i time out-a, uspeli smo da se probudimo, zaigramo bolje u napadu, agresivnije u odbrani, što nam je i dalo rezultat jer smo do kraja četvrtine uspeli da stignemo i prestignemo rezultatski protivnika (11-07). U nastavku se igrala rezultatski egal utakmica gde su se ekipe smenjivale u vođstvu. Mi smo u dva navrata imali rezultatsku prednost od 8-9 poena i kada smo trebali da zaigramo još bolje i agresivnije i podignemo prednost nakon čega bi se protivnik verovatno i predao, mi smo jako glupim odlukama vraćali protivnika u život što nas je na kraju i koštalo pobede. Obe ekipe su dosta grešile i prilično ujednačenog košarkaškog kvaliteta. U poslednju četvrtinu smo ušli sa 4 poena prednosti, većim delom i zadržavali tu prednost, da bi u poslednjem minutu utakmice pri nerešenom rezultatu protivnik imao više koncentracije i na kraju zasluženo odneo pobedu u derbiju začelja grupe. Ostaje veliki žal za propuštenom prilikom jer nećemo imati mnogo ovakvih šansi ove sezone obzirom na kvalitet ostalih ekipa u grupi. Ali nije to toliko ni bitno obzirom da ne jurimo rezultat i svesni košarkaškog kvaliteta naše ekipe koji nije na visokom nivou u ovom trenutku obzirom da nam je ekipa sastavljena od dosta mlađih devojčica i devojčica koje su početnice. Ono što je bitno, a to je da devojčice ne gube veru u rad i napredak i da shvate da se jedino jakim radom na treninzima i redovnim dolascima može popraviti igra i videti napredak. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim devojčicama na volji, želji i borbenosti koju su pokazali na ovoj utakmici...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Novi Beograd 7 - Ž.K.K. BB Basket 50 - 47
(07-11, 16-16, 09-09, 18-11)

Poeni: Lena Mitrović: 19, Ana Jovanović: 9, Sanja Jovanović: 8, Milica Andrejić: 6, Jovana Dragović: 3, Elena Milanović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 02. I 03.11.2019. GODINE31.10.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 4. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Novi Beograd 7 iz Beograda. Utakmica se igra u sredu 30.10.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Đuro Strugar u ul. Treći bulevar br. 148 sa početkom u 20:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:45h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. IBC iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.11.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Veljko Dugošević u ul. Milana Rakića br. 41 sa početkom u 11:15h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h pre podne.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA, PORAZI PIONIRKI I PIONIRA.28.10.2019
Mlađi pioniri K.K. BB Basket - K.K. Mladenovac, 27.10.2019.MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Mladenovac i uspela da pobedi rezultatom 60 - 30. Nismo počeli utakmicu na način na koji smo želeli, jer je verovatno bila prisutna prevelika želja kod dece obe ekipe, obzirom da je u pitanju bila utakmica dveju ekipa iz istog grada. Usled te želje bili smo dosta brzopleti i ne toliko koncentrisani pa je bilo dosta situacija i odluka koje smo donosili na našu štetu i korist protivnika. Kako je vreme odmicalo, uspevali smo da popravimo igru, podignemo koncentraciju na viši nivo što se odrazilo i na rezultat. Druga petorka u pasareli je odigrala dosta bolje, pa je i rezultat bio u skladu sa tim. Drugo poluvreme smo odigrali dosta borbeno iako smo imali solidnu rezultatsku prednost, što nas posebno raduje jer učimo decu da daju maksimum svojih sposobnosti svaki put, nezavisno od rezultata, i kada vodimo i kada gubimo. Do kraja smo odigrali na taj način i polako se približavamo načinu igre koji želimo da forsiramo, a to je brza i agresivna košarka. Treba napomenuti i da je protivnik mlađa ekipa od nas, i trenutno je kvalitet na strani naših dečaka, ali ćemo pravi uvid u stanje imati na narednim utakmicama. Daleko smo još uvek od željene forme, ali kao i prethodnih sezona, nadamo se da ćemo je dizati kako vreme bude odmicalo. Falilo nam je i nekoliko igrača koji su opravdano bili odsutni, a bitni su za ekipu, i sigurno je da će to sve izgledati bolje kada budemo kompletni. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Mladenovac 60 - 30
(11-08, 18-03, 15-11, 16-08)

Poeni: Vojkan Stanković: 15, Danilo Radenović: 10, Rastko Burdelj: 10, Aleksandar Vasilić: 8, Nikola Tasić: 4, Petar Stevanović: 4, Veljko Petrović: 4, Vojin Jovanović: 3, Tomislav Đorđević: 1, Vasilije Stepić: 1.

___________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

Na drugoj i poslednjoj utakmici kvalifikacija za II ligu, naša ekipa je poražena i tim porazom smo i definitivno ušli u Regionalnu ligu. Ovu utakmicu smo odigrali mnogo bolje nego prvu utakmicu u kvalifikacijama. Obe ekipe su od samog početka bile motivisane i u određenim trenucima, košarka koja je viđena na terenu bila je na jako visokom nivou. Utakmicu smo otvorili sa prednošću od 02-08 i u tom periodu, početnih 7 minuta, imali smo apsolutnu kontrolu nad utakmicom i ritmom. Međutim, boljka koja će nas mučiti i ostatak utakmice jesu izgubljene lopte i greške koje su se ovoga puta dešavaleu sled brzopletosti, ili pada koncentracije usled umora, pa je protivnik za jako kratko vreme stigao i prestigao tu našu početnu prednost. Čitavu utakmicu protivnik je bio u prednosti i taman kada bi se protivnička ekipa odlepila, mi bismo se vraćali u utakmicu, pre svega zahvaljujući velikoj požrtvovanosti u odbrani. Značajno bolje smo delovali u svim segmentima igre. Dosta bolje smo kontrolisali skok, u napadu smo delovali tečnije, a što je najbitnije, polako dolazimo na nivo agresivnosti koji nam je potreban. Odbranu smo odigrali nebrojano puta bolje i zahvaljujući čvrstini i timskim delovanjem na tom delu terena, pre svega, dolazili smo u situaciju i da prelomimo utakmicu u našu korist. Iako rezultatska razlika deluje poprilična, do poslednja 3 minuta pred kraj se nije znalo koja će ekipa ostvariti pobedu na ovoj utakmici. Utakmica je, na kraju, prelomljena zahvaljujući našim greškama, čiji ćemo broj morati dosta da smanjimo u nastavku sezone. Sve u svemu, odlično timsko izdanje čitave ekipe, dosta bolja odbrana i energija koju je pokazala ekipa na ovoj utakmici, biće model igre koji ćemo nadograđivati kada krenemo u regularan deo Regionalne lige. Protivnicima čestitamo na izuzetnom fer pleju i odigranoj utakmici, a našim momcima na trudu, zalaganju i napretku koji su pokazali u samo nedelju dana.

Rezultat utakmice: K.K. Mladost - K.K. BB Basket 66 - 56
(14-12, 20-16, 10-13, 22-15)

Poeni: Vukan Nešić: 13, Petar Ivanović 12, Danilo Pantić: 9, Mihailo Pavković: 7, Aleksandar Senić: 6, Nikola Milovanović: 3, Petar Luković: 2, Aleksandar Bajkić: 2, Ognjen Marković: 2.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 3. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice su odigrale utakmicu sa odličnom ekipom Ž.K.K. Agros Basket i tom prilikom ubedljivo poražene rezultatom 125 - 40. Ogromna razlika u kvalitetu u ovom trenutku između ekipa što i rezultat pokazuje. I pored poraza sa velikom razlikom, bilo je i pozitivnih stvari na ovoj utakmici kao što je 40 ubačenih poena ekipi koja je jedna od najboljih u grupi pored Zvezde, Partizana i Koraća. Takođe nas raduje činjenica da su se naše devojčice borile celim tokom utakmice i pokušavale da ugroze koš protivnika. Međutim, defanzivne zadatke nikako nismo uspevali da ispunimo, jako smo loše trčali u odbranu, dozvoljavali protivniku da radi bukvalno šta hoće u napadu, i rezultat toga je 125 primljenih poena. Poštujući činjenicu da je protivnik dosta košarkaški kvalitetniji u ovom trenutku, ne možemo da se pomirimo sa činjenicom da naše igračice nisu htele ili mogle da trče bolje i da probaju agresivnije, a pre svega pametnije da igraju odbranu. Podatak da smo ukupno 11 faulova napravili na celoj utakmici, a primili 125 poena je definitivno nešto što je zabrinjavajuće i pali alarm. Nije problem izgubiti utakmicu sa bilo kojom razlikom, ali je jako bitan način na koje se gubi ili pobeđuje. Mi nećemo biti nezadovoljni kada ekipa izgubi pod uslovom da pruže maksimum svojih sposobnosti. Nije dobro kada se gubi, a igračice ne žele ništa da preduzmu po tom pitanju. U svakom slučaju, guramo dalje, radimo i treniramo vredno, iz takvog rada će doći i napredak. Čestitke protivniku na zasluženoj i ubedljivoj pobedi, a našim igračicama na bolje odigranoj napadački utakmici u odnosu na neke prethodne...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Agros Basket 40 - 125
(10-32, 09-24, 14-31, 07-38)

Poeni: Milica Andrejić: 24, Lena Mitrović: 14, Jovana Dragović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 26. I 27.10.2019. GOD22.10.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 3. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Agros Basket iz Opova. Utakmica se igra u nedelju 27.10.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Mladenovac iz Mladenovca. Utakmica se igra u nedelju 27.10.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 2. kolu kvalifikacija za 2. ligu, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Mladost iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 27.10.2019.god u sali MOC Zmaj u Zemunu u ul. Autoput Beograd - Zagreb br. 18 sa početkom u 15:00h. Pooazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:15h.


:: PORAZI SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA.22.10.2019
Pionirke Ž.K.K. BB Basket na utakmici seniorki Partizan - KoraćPIONIRKE:

U 2. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura iz Zemuna i ubedljivo poražene rezultatom 99 - 22. Kao što i sam rezultat govori, nismo mnogo pokazali na ovoj utakmici, ali je to možda u ovom trenutku i realan rezultat. Protivnik nas je nadigrao u svim košarkaškim elelmentima i zasluženo pobedio u utakmici u kojoj je pobednik rešen još na početku utakmice tj u prvoj četvrtini na kraju koje je bio rezultat 21 - 02. Ne možemo reći da se naše devojčice nisu borile, ali je u ovom trenutku kvalitet na strani protivnika, što su i pokazale na terenu i ubedljivo nas savladale. Sigurno je da će ove sezone biti još takvih utakmica gde će ekipa gubiti sa velikom razlikom, obzirom na tešku grupu u kojoj se takmičimo sa najboljim ekipama u Srbiji kao što su Partizan, Crvena Zvezda, Korać, Agros, itd... Ono što mi očekujemo od naših devojčica je da vredno treniraju i trude se na treninzima, pa će usled takvog rada i razmišljanja doći i napredak. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim devojčicama poruka da ne klonu duhom i ne gube veru u rad i napredak....
Nakon utakmice smo pogledali seniorsku žensku utakmicu između ekipa Ž.K.K. Partizan i Ž.K.K. Radivoj Korać, koja se igrala u istoj sali.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Vizura - Ž.K.K. BB Basket 99 - 22
(21-02, 30-05, 22-07, 26-08)

Poeni: Milica Andrejić: 11, Lena Mitrović: 4, Nina Živković: 2, Ana Jovanović: 2, Sanja Jovanović: 1, Jovana Dragović: 1, Nikolina MIlenković: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. As Basket iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 62 - 30. Osim u uvodnim minutama utakmice, kada smo uspeli da pariramo protivniku, ostatak utakmice je protekao u dominaciji domaće ekipe koja je nametnula svoj stil i ritam igre gde se naši dečaci nisu snašli. Sigurno je da ovo nije realan odnos snaga ove 2 ekipe, jer je u dobroj meri na lošu igru naše ekipe uticao i raniji termin odigravanja utakmice. Bez obzira na to, nije opravdanje lošiji pristup i voljni momenat naših igrača na ovoj utakmici. Dozvolili smo protivniku veliki broj poena iz kontra napada i nakon ofanzivnog skoka. Sigurno je da nismo odigrali utakmicu na način na koji želimo i demonstrirali košarku kakvu želimo da igramo, a to je brza i agresivna košarka. Nikako nismo uspevali da nađemo ritam i mnogo smo mekano počeli utakmicu, pa i celim tokom nastavili u istom ritmu, pa protivnik nije imao problema i mnogo mu je olakšan posao obzirom da igraju agresivno odbranu. Iz takve igre im se otvorila i igra u napadu što je rezultiralo velikim brojem laganih poena. Sigurni smo da će se ekipa dizati kako vreme bude odmicalo i smatramo da ova ekipa ima kvalitet i prostora za napredak. Sezona je tek počela i ukoliko dečaci budu redovno i vredno trenirali, sigurno će doći i napredak koji je usko vezan sa rezultatom koji nam nije primaran... Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima poruka da se podignu jakim radom na treningu i spremno dočekamo narednu utakmicu, gradski derbi sa ekipom K.K. Mladenovac...

Rezultat utakmice: K.K. As Basket - K.K. BB Basket 62 - 30
(11-06, 25-08, 12-03, 14-13)

Poeni: Igor Šuša: 13, Petar Krstić: 5, Danilo Radenović: 4, Vojkan Stanković: 2, Veljko Petrović: 2, Aleksa Stanojević: 2, Nikola Tasić: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U prvoj utakmici u sezoni, naša pionirska selekcija savladana je ubedljivim rezultatom od ekipe KK Zmaj i obzirom na prikazano, potpuno zasluženo. Već od samog starta videlo se da nećemo stići lako do bilo kakvih poena na ovoj utakmici. Mučili smo se u napadu, u odbrani smo bili katastrofalni i taj manir smo zadržali do kraja utakmice, uz, naravno, nekontrolisan strah na gostujućem terenu. Utakmica je bila rešena odmah i protivnik je samo nadograđivao rezultatsku prednost i ništa interesantno sa tog aspekta se nije dešavalo, ali je utakmica otkrila neke slabosti u našoj igri, pa i previše takvih elemenata. Strah nas je paralisao prvih nekoliko minuta. Od 12 igrača, niko nije želeo da preuzme odgovornost za igrača koji nam je na kraju utakmice ubacio 49 poena! Sama ta činjenica govori o našoj odbrani na utakmici. Interesantno, svaki put kada bismo napravili minimalnu presiju na igraču koji prenosi loptu u prednje polje, mi smo dobili rezultat iz takvog načina igre. Ali, ni to nije bilo dovoljno našim igračima da odigraju sa više samopouzdanja i angažovanije. Najveći problem, zapravo, jeste nedostatak agresije u našoj igri, na obe strane terena. Pokušavamo da nam se istem igre zasniva na agresivnoj odbrani, ali ona ne postoji, bar na ovoj utakmici, a u napadu smo takođe pokazali neverovatan nedostatak odlučnosti i hrabrosti. Činjenično stanje je da mi sa ove utakmice ne nosimo ništa što bismo mogli preneti kao model za neke sledeće utakmice. Mi se, kao ekipa, moramo izgraditi. Moramo pronaći što pre naš stil igre i načine na koje ćemo poentirati i ostvarivati rezultat. To će nam biti zadatak i na sledećoj utakmici, kada ćemo pokušati da primenimo elemente na kojima radimo već neko vreme. Situacija za ovu mladu ekipu nije alarmantna i ovaj poraz je došao odmah na početku sezone, verovatno i u pravom trenutku. Kroz trening i redovnost mi ćemo izgraditi sebe kao igrače i ekipu, a napredak zasnivamo na dugoročnom planiranju, a ne od utakmice do utakmice.

Rezultat utakmice: K.K. Zmaj - K.K. BB Basket 79 - 40
(09-24, 10-18, 11-26, 10-11)

Poeni: Petar Ivanović: 11, Aleksandar Senić: 10, Vladimir Milić: 6, Ognjen Marković: 4, Nikola Živković: 4, Vukan Nešić: 2, Petar Krstić: 2, Nikola Milovanović: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 19. I 20.10.2019. GODINE19.10.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 2. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 19.10.2019. godine u Zemunu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 18:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:30h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. As Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 20.10.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Kneginja Milica u ul. Jurija Gagarina br. 78 sa početkom u 10:20h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h pre podne.

___________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 1. kolu kvalifikacija za 2. ligu, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Zmaj iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 19.10.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Jovan Jovanović Zmaj u ul. Meštrovićeva br. 19 sa početkom u 13:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.