Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: STIGLO NOVO POJAČANJE U KLUB U SELEKCIJU PIONIRA.11.07.2011
Popović StrahinjaSa velikim zadovoljstvom možemo da predstavimo nova pojačanja kluba za sezonu 2011/2012. Iz Topole u selekciju pionira došao je igrač Popović Strahinja rođen 1998. godine. Igrač visok 185 cm koji će u perspektivi još dosta rasti, solidne tehnike za svoju visinu, vredan i došao u klub sa dosta radnih navika. Dobiće šansu i na njemu je da je iskoristi, a izuzetno nam je bio potreban igrač njegovih karakteristika. Svi u klubu mu žele dobrodošlicu.


:: STIGLO NOVO POJAČANJE U KLUB U SELEKCIJU MLAĐIH PIONIRA I ŠKOLU KOŠARKE.11.07.2011
Popović NemanjaSa velikim zadovoljstvom možemo da predstavimo nova pojačanja kluba za sezonu 2011/2012. Iz Topole u selekciju mlađih pionira i školu košarke došao je igrač Popović Nemanja rođen 2001. godine. Igrač izuzetne visine za svoj uzrast koji će u perspektivi još dosta rasti, solidne tehnike za svoju visinu. Igrač koji je izuzetno karakteran, pozitivno drzak sa dosta prostora za napredak. Svi u klubu mu žele dobrodošlicu.


:: ZAHVALNOST LJUDIMA KOJI SU BILI UZ KLUB OVE SEZONE.08.07.2011
Iako je u sezoni 2010/2011 uloženo mnogo truda, rada i napora ljudi koji rade u klubu da bi se postigli uspesi koji su postignuti moramo istaći i zahvaliti se ljudima koji su mnogo pomagali klub kako ove tako i prethodnih godina. Sredstva koja se iz budžeta gradske opštine Mladenovac izdvajaju za sportske klubove nisu mimoišla ni naš klub i iz tog razloga klub se zahvaljuje predsedniku gradske opštine Mladenovac gospodinu Branislavu Jovanoviću kao i njegovom zameniku gospodinu Dejanu Čokiću. Klub ima izuzetnu saradnju sa O.Š. Momčilo Živojinović i zahvaljuje se direktoru škole gospođi Vesni Vlajić. Veliku zahvalnost dugujemo i direktoru O.Š. Bisa Simić u Velikoj Krsni gospodinu Draganu Petroviću. Sve ove godine uz klub je bio i gospodin Slobodan Sekulić, uspešni biznismen, vlasnik preduzeća Makovica u Mladenovcu i ljubitelj sporta kome se takođe zahvaljujemo sa nadom da ćemo nastaviti uspešnu saradnju i u narednom periodu kao i do sada.


:: IGRAČI KOJI SU SE ISTAKLI I KOJI SU NAGRAĐENI U SEZONI 2010/2011.07.07.2011
BB BasketU prilogu možete pogledati slike sa dodele priznanja najboljim pojedincima kluba u sezoni 2010/2011. Na naše veliko zadovoljstvo nagrade igračima je uručio naš veliki prijatelj i bivši igrač kluba koji sa velikim uspehom igra u K.K. Beovuk iz Beograda, Cvetić Pavle.
Priznanja najboljima u sezoni 2010/2011.


:: OBELEŽEN (OCRTAN) OTVORENI KOŠARKAŠKI TEREN O.Š. MOMČILO ŽIVOJINOVIĆ U MLADENOVCU05.07.2011
U akciji postavljanja košarkaških tabli i ocrtavanja košarkaških terena po novim pravilima na teritoriji opštine Mladenovac danas je uspešno završeno ocrtavanje još jednog otvorenog terena. U izuzetno lošim uslovima (visoka temperatura) danas je ocrtan otvoreni teren O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu i na taj način uspešno nastavljena akcija. Nećemo se tu zaustaviti, nastavićemo sa takvim i sličnim akcijama...


:: DODELJENE NAGRADE NAJBOLJIM POJEDINCIMA KLUBA U SEZONI 2010/2011.04.07.2011
BB Basket 2011U izuzetno prijatnoj atmosferi u prisustvu preko 150 članova kluba (igrači, roditelji, rodbina, prijatelji kluba...) u sali O.Š. Momčilo Živojinović proglašeni su najbolji pojedinci kluba u prethodnoj sezoni i dodeljene im nagrade, urađena je analiza prethodne sezone kao i svih selekcija klupskih, predočeni su planovi za naredni period, dotakli smo se teme košarkaškog kampa MAXIMA na koji već tradicionalno idemo 7 godinu za redom pa tako i ove godine ( od 18. do 28. jula) i na kraju smo napravili nekoliko zajedničkih fotografija koje ćemo postaviti na sajt u što kraćem roku. Klub takođe duguje zahvalnost nekim ljudima koji su bezrezervno pomogli i učestvovali u uspesima kluba ove sezone. Opširnije o tome uskoro možete pročitati posetom našem sajtu...


:: 1. MESTO MLAĐIH PIONIRA NA TURNIRU U SOPOTU.01.07.2011
Sopot, mlađi pioniriNa turniru koji je održan u Sopotu 01.07.2011. godine u organizaciji K.K. Sopot iz Sopota učestvovale su ekipe K.K. Sopot, K.K. Barajevo i K.K. BB Basket. Turnir je organizovan za igrače rođene 2000. godine i mlađe. Naši igrači predvođeni trenerom Vladom Jovanovićem na klupi su se u prvoj utakmici sastali sa domaćinom K.K. Sopot i pobedili rezultatom 30-22. U drugoj utakmici turnira između ekipa K.K. Sopot - K.K. Barajevo pobedila je ekipa K.K. Barajevo rezultatom 32-29 tako da je treća utakmica turnira između K.K. Barajeva - K.K. BB Basket-a odlučivala o prvom mestu na turniru. Posle lošeg početka naših igrača na toj utakmici uspeli smo da se konsolidujemo i uspemo bez većih problema da dobijemo tu utakmicu rezultatom 35-26 i na taj način osvojimo turnir u Sopotu. Sve čestitke igračima i treneru koji su prikazali sav talenat i kvalitet koji poseduju. Bravo tigrovi........


:: POZNATA SATNICA DODELE PRIZNANJA NAJBOLJIM POJEDINCIMA KLUBA U SEZONI 2010/201130.06.2011
U nedelju 03.07.2011. godine sa početkom u 14:00 h u fiskulturnoj sali O.Š. Momčilo Živojinović će se održati svečana dodela nagrada najboljim pojedincima kluba u sezoni 2010/2011. Pozivamo sve igrače i roditelje kao i navijače i prijatelje kluba da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.


:: DODELA PRIZNANJA NAJBOLJIM POJEDINCIMA23.06.2011
U nedelju 03.07.2011. godine će se održati svečana dodela nagrada najboljim pojedincima kluba u sezoni 2010/2011. Pozivamo sve igrače i roditelje kao i navijače i prijatelje kluba da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj. Satnicu manifestacije ćemo naknadno objaviti na našem sajtu.


:: AKCIJA POSTAVLJANJA KOŠARKAŠKIH TABLI NASTAVLJENA23.06.2011
Akcija koja je započeta prošle godine postavljanjem košarkaške table i ocrtavanja terena po novim pravilima u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu uspešno je nastavljena i ove godine postavljanjem košarkaških tabli na još 3 lokacije u našem gradu i bližoj okolini. Jedna tabla je postavljena u sali O.Š. Bisa Simić u Velikoj Krsni, jedna na otvorenom terenu u naselju Dedinje u Mladenovcu u ul. Radnička i treća tabla u okviru ovogodišnje akcije u naselju Tozino Voće u Mladenovcu. Ovim naša akcija nije završena, nastavićemo sa radom animacije dece za košarku i omasovljenja košarkaškog sporta u Mladenovcu i okolini koliko nam to novčana sredstva budu dozvoljavala. Takođe ako želimo zdravo društvo i da nam se deca bave sportom, a ne nekim drugim stvarima moramo im obezbediti minimum uslova za to. U planu nam je obeležavanje otvorenog košarkaškog terena O.Š. Momčilo Živojinović u najskorije vreme i još neke slične akcije.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.