Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: VELIKI USPEH MLAĐIH PIONIRA 1 U13 I PLASMAN NA FINALNI TURNIR F4 REGIONALNE LIGE.21.04.2021
Mlađi pioniri 1 U13, BB Basket, sezona 2020,2021F4 - Veliki uspeh je napravila selekcija mlađih pionira 1, dečaci rođeni 2008. i 2009. godine plasmanom na finalni turnir regionalne lige. Na F4 finalnom turniru za jednu od medalja, naša ekipa će se boriti sa ekipama K.K. Čubura iz Beograda, K.K. Fleš 3 iz Beograda i K.K. Borac iz Zemuna. Konkurencija izuzetno jaka, ali i mi imamo svojih kvaliteta i vrlina i sigurno je da ćemo i na tom turniru dati svoj maksimum i pokušati da pored već sjajnog uspeha plasmanom na turnir, napravimo i korak dalje osvajanjem neke od medalja što bi zaista bio fantastičan uspeh ove generacije dečaka.
Sve pohvale i čestitke našim dečacima na svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone, BRAVO TIGROVI...


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 24. I 25.04.2021. GOD.21.04.2021
BB BasketPIONIRI:

U 2. kolu, revanš utakmici 1/8 finala regionalne lige, naša pionirska selekcija igra sa ekipom K.K. Košarkaška Akademija Rebrača iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 25.04.2021. godine u Beogradu u Hali Star Velnes u ul. Braće Jerković br. 112 sa početkom u 10:00h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:20h pre podne.

____________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu, revanš utakmici 1/8 finala regionalne lige, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Borac Zemun 2 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 25.04.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:30h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.


:: LOŠ VIKEND IZA NAS I PORAZI SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA.19.04.2021
BB Basket, porazi svih klupskih selekcija, vikend 17. i 18.04.2021. godMLAĐI PIONIRI 2 U12:

Naša najmlađa takmičarska selekcija, druga selekcija mlađih pionira je odigrala dvomeč u sklopu 1/8 finala regionalne lige protiv sjajne ekipe K.K. Cerak iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena od ekipe koja je u ovom trenutku dosta kvalitetnija od nas i sasvim zasluženo ide u 1/4 finala na čemu im čestitamo i želimo uspeh u nastavku takmičenja. Mi smo sa ova 2 poraza i stavili tačku na ovu takmičarsku sezonu kada je ova selekcija u pitanju. Nismo nezadovoljni plasmanom naše ekipe obzirom da se plasirala među 16 najboljih ekipa Beograda, naprotiv, jako smo zadovoljni napretkom, ponašanjem, dolascima na treninge i rezultatim ove godine kada je ova klupska selekcija u pitanju, a to je ono što je i postavljeno kao cilj na početku sezone. Uopšte, taj cilj je postavljen pred sve takmčarske slekcije jer je poznato da nismo klub koji juri rezutate na uštrb napretka igrača u svakom smislu...
Što se tiče samog dvomeča, protivnik je odlično vođena ekipa od strane trenera i ekipa koja je u ovom trenutku od nas dosta i fizički i košarkaški dominantnija što je pokazala i na terenu i uspela da nas nadigra u svim košarkaškim elementima. Poraz u prvoj utakmici od 37 razlike i u drugoj od 40 razlike je i realna slika odnosa snaga dveju ekipa u ovom trenutku. Istina, u drugoj smo utakmici i bili oslabljeni neigranjem standardnih igrača, ali sve u svemu je razlika realna u ovom trenutku. Što se tiče nas, sve ide po planu kada je ova selekcija u pitanju, čeka nas u narednom periodu detaljna analiza sezone, nastavak treninga i rad na otklanjanju individualnih nedostataka, klupska BB Basket liga, odlazak na košarkaški kamp Krupanj 2021, itd...
Sve čestitke našim dečacima na svemu prikazanom ove sezone, pokazali su da imaju karakter, slogu, dobra su deca, dobri đaci i to je ono što se od njih i očekuje u ovom uzrastu...
B R A V O T I G R O V I . . .

Rezultat prve utakmice 1/8 finala: K.K. Cerak 5 - K.K. BB Basket 2 76 - 39
(18-13, 15-08, 19-09, 24-09)

Poeni: Luka Marjanović: 9, Lazar Babić: 8, Aleksa Bosnić: 7, Damjan Vukašinović: 4, Mladen Bogdanović: 4, Ognjen Popović: 3, Lazar Gerasimović: 2, Luka Šerbula: 2.


Rezultat druge revanš utakmice 1/8 finala: K.K. BB Basket 2 - K.K. Cerak 5 24 - 64
(04-15, 03-19, 10-18, 07-12)

Poeni: Aleksa Bosnić: 6, Mladen Bogdanović: 4, Luka Šerbula: 2, Damjan Vukašinović: 2, Strahinja Jovanović: 2, Andrija Perišić: 2, Gvozden Milojević: 2, Lazar Babić: 2, Rastko Jugović: 1.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U poslednjem 6. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Borac Zemun i poražena rezultatom 39 - 31. Velika bruka, sramota i krađa se desila na ovoj utakmici. Naime, naša ekipa je brutalno pokradena od strane domaćina. Rezultat u prvoj četvrtini utakmice je bio 12 - 03 za nas (brojali smo), a u zapisniku je stajalo 10 - 10. Na sve ovo, službena lica na ovoj utakmici (delegat i sudije) su žmurale i nisu hteli da reaguju, tj ne da nisu hteli da reaguju nego su direktno učestvovali u ovoj krađi. Velika bruka i sramota za savez koji je obavešten o dešavanjima na ovoj utakmici ukoliko ne odreaguje na ova dešavanja. Obzirom da smo utakmicu izgubili sa 8 poena razlike, jasno je da su direktno uticali na rezultat i ishod utakmice obzirom da je samo u prvoj četvrtini ukradeno 9 poena.
Pored poraza naši dečaci su i pre ove utakmice obezbedili nastavak takmičenja u 1/4 finala sa prve pozicije u grupi gde čekamo ekipu K.K. As Basket 2. Nema šta mnogo da se kaže o igri naše ekipe obzirom na gore spomenute uslove u kojima smo igrali ovu utakmicu. Jednostavno, nije dozvoljeno od strane sudija, domaćina i delegata da igramo ovu utakmicu.
Sve čestitke našim dečacima na svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone, kao i na plasmanu u 1/4 finala regionalne lige. Kao i sve ostale selekcije, potrudićemo se da sezonu produžimo što više i da što dalje doguramo u takmičenju...
B R A V O T I G R O V I . . .

Rezultat utakmice: K.K. Borac Zemun : K.K. BB Basket 39 - 31
(10-10 ???????????, 10-06, 11-09, 08-06)

Poeni: Tadija Šolević: 9, Strahinja Mijailović: 6, Milan Gavrilović: 4, Vitomir Damnjanović: 4, Marko Stepanović: 2, Filip Papić: 2, Mateja Životić: 2, Miloš Đurić: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U prvoj utakmici 1/8 finala regionalne lige, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Košarkaška akademija Rebrača iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 69 - 57. Čini se da su naši dečaci počeli utakmicu sa dosta respekta prema protivniku i dosta nekog straha koji je bio totalno bespotreban. Videlo se da smo u nekom grču što se dosta odrazilo i na igru, a posebno na realizaciju šuta iz neposredne blizine koša i sa zicer pozicija. Videla se želja kod dečaka, pristup je bio dobar, borbenost takođe, sve je to pohvalno i nešto na čemu smo napredovali, ali je rezultat tokom prve četvrtine izostao zbog straha. Protivnik je to iskoristio i stekao priličnu prednost već u tom delu igre (20-11). U nastavku utakmice su naši dečaci odigrali bolje, agresivnije u odbrani, uspeli da realizujemo neke brze napade i kontra napade što nam je dosta ulilo samopouzdanja za nastavak utakmice. Smanjili smo prednost protivnika na poluvremenu na 7 razlike uz napomenu da smo u poslednjoj sekundi poluvremena primili koš za 3 poena zahvaljujući dekoncentraciji u odbrani. I pored dosta bolje igre i u ovoj četvrtini smo imali priličan broj promašenih zicera. Nastavak utakmice je protekao u velikoj borbenosti naše ekipe koja nije manjkala tokom cele utakmice. Trudili su se naši dečaci, parirali u svim košarkaškim elementima kvalitetnom protivniku ali nas je koštalo to što nismo bili precizni sa zicer pozicija. Raduje nas i jako je pozitivno to što smo uspevali da u većini situacija nađemo put do protivničkog koša, ispoštovali dogovore, čitali određene situacije u odbrani protivnika, ali na našu žalost nismo uspeli to da materijalizujemo na ovoj utakmici što nas je koštalo poraza. Ono što je sigurno, nećemo se predati, imamo revanš utakmicu za nedelju dana i potrudićemo se da te neke greške ispravimo, odigramo utakmicu sa više samopouzdanja i probamo da nadokandimo razliku od 12 poena. Sigurno je da neće biti lako jer je protivnik izuzetno kvalitetna ekipa, ali i mi imamo svojih kvaliteta i potrudićemo se da to pokažemo na terenu. Čestitke protivniku na sasvim zasluženoj pobedi, a našim dečacima na borbenosti, želji, pristupu i ponašanju na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Košarkaška akademija Rebrača 57 - 69
(11-20, 18-16, 17-17, 11-16)

Poeni: Mihailo Pavković: 12, Ognjen Nedeljković: 10, Aleksandar Vasilić: 9, Vojkan Stanković: 6, Konstantin Milošević: 6, Igor Šuša: 6, Danilo Radenović: 4, Andrija Rsadošević: 4.

_____________________________________________________

KADETI:

U prvoj utakmici 1/8 finala regionalne lige, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Borac Zemun na gostujućem terenu i tom prilikom poražena rezultatom 68 - 59. Od samog početka utakmice se videlo da će utakmica biti tvrda i na ivici faula. Protivnik je fizički jaka i kvalitetna ekipa koja igra agresivnu i brzu košarku. Mi smo odigrali utakmicu sa dosta želje i borbenosti što je odlična stvar ali nam je koncentracija dosta oscilirala i imali smo crne rupe u nekoliko navrata tokom utakmice, posebno u fazi odbrane, što nas je košatalo poraza na ovoj utakmici. Protivnik je imao blagu rezultatsku prednost većim delom utakmice, ali se ni mi nismo predavali i stalno smo bili tu na korak od preokreta, ali na kraju nismo imali dovoljno snage i koncentracije da pobedimo utakmicu. I klupa nam je bila dosta skraćena neigranjem jednog od najboljih igrača ove sezone (Jankovića) zbog problema sa zdravljem. Dozvoljavali smo protivniku u prvom poluvrmenu veliki broj ofanzivnih skokova što nam je stvaralo veliki problem. Usled toga, rano smo ušli i u probleme sa faulovima što nam je dosta uskratilo mogućnost da odigramo agresivno odbranu i na način kako treniramo i pokušavamo da igramo. Imali smo i problem u pozicionom napadu usled loših kretnji što nam je i generalno problem na kojem dosta moramo da radimo. Pokušavamo da igramo agresivnu i brzu košarku, ukoliko nam to ne pođe za rukom imamo problem sa pozicionim napadom i kretnjom. Pokušavamo individualnim akcijama da rešavamo situacije što protiv ozbiljnijih protivnika sigurno ne može. Tokom utakmica koje smo igrali u regularnom delu regionalne lige je prolazilo protiv ekipa slabijeg košarkaškog znanja. Sad u play off-u više nema takvih ekipa, sve su ekipa kvalitetne i našle se tu zahvaljujući pobedama tako da ćemo morati za ovo kratko vreme da ispravimo te greške i probaju svi igrači da se uključe u igru ekipe i daju svoj neki doprinos. Druga i treća četvrtina su prošle u pravom nadmetanju obe ekipe, kao i rezutatskom egalu. Sredinom poslednje četvrtine smo uspeli i da povedemo 2 razlike, ali nas je stigao još raniji problem koji smo imali sa faulovima. Protivnik je iskoristio izlazak iz igre naša 3 ključna igrača zbog napravljenih 5 ličnih grešaka i uspeo da pobedi na kraju i maksimalnom razlikom koja je bila na ovoj utakmici. Sigurno je da se u ravanš utakmici nećemo predati, naprotiv, daćemo svoj maksimum i pokušati da nadoknadimo ovaj minus od 9 poena. Čestitke našim dečacima na borbenosti koju su pokazali na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Borac Zemun - K.K. BB Basket 68 - 59
(22-19, 13-13, 14-12, 19-15)

Poeni: Mateja Gerasimović: 22, Vukan Nešić: 13, Novak Gavrilović: 11, Ognjen Marković: 9, Andrija Stojanović: 2, Vladimir Milić: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 17. I 18.04.2021. GOD.14.04.2021
BB BasketMLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 1. kolu 1/8 finala regionalne lige, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 5 iz Beograda. Utakmica se igra u utorak 13.04.2021. godine u Beogradu u sali O.Š. Ujedinjene Nacije u ul. Borova br. 8 sa početkom u 19:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:30h

U 2. kolu (revanš utakmici) 1/8 finala regionalne lige, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 5 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 18.04.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Borac Zemun iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 17.04.2021. godine u Zemunu u sali O.Š. Rade Končar u ul. Zlatiborska br. 44 sa početkom u 10:00h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h pre podne.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 1. kolu 1/8 finala regionalne lige, naša pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom Košarkaška Akademija Rebrača iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 18.04.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:50h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

_____________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu 1/8 finala regionalne lige, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Borac Zemun 2 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 17.04.2021. godine u Zemunu u sali Saobraćajno tehničke škole u ul. Cara Dušana br. 262 sa početkom u 12:30. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:45h pre podne.


:: SJAJAN VIKEND IZA NAS - 5 UTAKMICA I ISTO TOLIKO POBEDA 14.04.2021
BB Basket, pobede svih klupskih selekcija, vikend 10. i 11.04.2021. godMLAĐI PIONIRI 1 U13:

U vikendu iza nas, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala 2 utakmice, utakmicu redovnog kola protiv ekipe K.K. Barajevo i utakmicu zaostalog kola, protiv ekipe K.K. Borac Zemun. Obe utakmice su naši dečaci odigrali odlično i na visokom nivou što je rezultiralo ubedljivim pobedama. Prvu utakmicu smo igrali protiv do tada neporažene ekipe, K.K. Borac Zemun. Jako smo nervozno počeli tu utakmicu što se videlo po katastrofalno lošem procentu realizacije šuteva sa zicer pozicija. Igra nije bila loša obzirom da smo dosta dobro napadali i stvarali prilike što se otvaralo iz dobro odigrane odbrane, ali je rezultat izostao zbog loše realizacije. Ali, kako je utakmica odmicala sve više su naši igrači sticali samopouzdanje i popravili procente šuta, pa je i rezultat rastao u našu korist. Do kraja utakmice su naši igrači odigrali dobro, hrabro i skoncentrisano, pa je na kraju bila i ubedljiva pobeda kojom smo zadržali prvo mesto na tabeli koje nas vodi u nastavak takmičenja. U drugoj utakmici, naši dečaci su takođe bili dobri protiv ekipe koja još uvek nije osetila slast pobede u regionalnoj ligi, naši dečaci su u ovom trenutku košarkaški kvalitetniji, ali su to morali da pokažu i na terenu. Od samog starta su naši dečaci pokazali ozbiljnost i maksimalnu koncentraciju što se odrazilo i na rezultat. Stekli smo visoku prednost u ranoj fazi pa je utakmica bila rešena već tokom prvog poluvremena. U nastavku smo odigrali na nivou prvog poluvremena, dosta dobro, pa je na kraju bila i ubedljiva pobeda naše ekipe. Ovom pobedom je naša ekipa i teoretski obezbedila prvu poziciju u grupi i plasman u 1/4 finala regionalne lige što je veliki uspeh. Ostalo je još jedno kolo da se odigra pre početka play off-a. Ono što je sigurno, nećemo se tu zaustaviti, bez bilo kakvog pritiska, imperativa i moranja, potrudićemo se da sezonu produžimo što je više moguće i doguramo što dalje u takmičenju. Sve čestitke na rezultatu koji su naši dečaci ove sezone napravili, iako igramo regionalnu ligu, nije mali uspeh biti prvi u bilo kojem takmičenju, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Borac Zemun 85 - 39
(24-13, 10-13, 23-04, 28-09)

Poeni: Strahinja Mijailović: 16, Milan Gavrilović: 16, Luka Marinković: 10, Marko Stepanović: 10, Uroš Gudović: 9, Miloš Đurić: 7, Filip Papić: 6, Tadija Šolević: 4, Mateja Životić: 3, Sergej Radosavljević: 2, Branislav Ristić: 2.


Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Barajevo 67 - 29
(16-06, 24-05, 13-11, 14-07)

Poeni: Uroš Gudović: 14, Strahinja Mijailović: 8, Milan Gavrilović: 7, Filip Papić: 6, Sergej Radosavljević: 6, Vuk Janošević: 6, Marko Stepanović: 6, Tadija Šolević: 4, Miloš Đurić: 4, Mateja Životić: 4, Branislav Ristić: 2.

___________________________________________________

KADETI:

U vikendu iza nas, naša kadetska selekcija je odigrala čak 3 utakmice, a u poslednjih 7 dana 4 utakmice. Obzirom da je ekipa bila u izolaciji tokom sezone, bilo je utakmica koje se nisu na vreme odigrale pa smo ih morali sve odigrati zaklučno sa vikendom iza nas obzirom da se takmičenje završavalo. Naši dečaci su zabeležili sve 3 pobede i tako upotpunili sjajan vikend sa svim pobedama, a posebno raduje što su sve tri pobede ostvarene na gostujućim terenima. Prvu utakmicu smo odigrali protiv odlične ekipe K.K. Zemun 4, po rangiranju preostalih protivnika sa kojima igramo, možda i najteži protivnik, bar je na papiru bio obzirom na plasman na tabeli. Naši dečaci su tu utakmicu odigrali jako zrelo, hrabro, skoncentrisano i na kraju ubedljivo i možda van očekivanja lako pobedili ubedljivom razlikom. Nakon ove utakmice, na red je došla utakmica protiv neugodne ekipe K.K. Eko Sport. Pokazalo se da je protivnik dobra ekipa jer su tu utakmicu odigrali dobro i bez nekog respekta obzirom da smo ih 20-ak dana pre toga ubedljivo pobedili na domaćem terenu. Tokom prvog poluvremena smo držali kontrolu nad utakmicom, imali rezultatsku prednost i mi bili ti koji su diktirali tempo. U nastavku smo imali veliki pad u igri što je protivnik iskoristio i uspeo da se približi na 4 poena zaostatka i na taj način ozbiljno pripreti. Ali su naši dečaci i na ovoj utakmici pokazali karakter i kvalitet, te smogli snage da pobede drugu utakmicu u nizu i na taj način zadrže šanse za prvom pozicijom na tabeli koja nas vodi u nastavak takmičenja. Treću i poslednju utakmicu koju su naši dečaci odigrali u ovoj mini seriji je bila protiv ekipe K.K. Krstaš. Obzirom da smo imali 1 dan pauze između utakmica, naši dečaci su bili dosta svežiji i odigrali dobro utakmicu protiv ekipe koja je je na začelju tabele. Iako smo bili favoriti u ovoj utakmici, naši dečaci se nisu opuštali i nisu potcenili protivnika što nam je jako važno. Odigrali su jako utakmicu od samog starta, većim delom uz manje oscilacije držali taj ritam i zahvaljujući tome, na kraju ubedljivo pobedili. Ovom pobedom su naši dečaci zauzeli prvo mesto na tabeli i plasirali se u 1/8 finala regionalne lige što je sigurno veliki uspeh i stvar vredna pomena. Sve čestitke momcima na svemu prikazanom ove sezone uz napomenu, isto kao i ostale selekcije koje su se plasirale u završnice, da nećemo stati na ovome i da ćemo pokušati da sezonu produžimo što je više moguće i doguramo što dalje u nokaut fazi. Neće biti smak sveta ukoliko završimo takmičenje i u 1/8 finala, ali ćemo se potrditi da, ukoliko budemo morali, svoju kožu skupo prodamo nezavisno od protivnika sa kojima budemo igrali...
Bravo tigrovi na svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone...

Rezultat utakmice: K.K. Zemun 4 - K.K. BB Basket 45 - 65
(08-20, 14-14, 16-21, 07-21)

Poeni: Mateja Gerasimović: 21, Nemanja Janković: 20, Novak Gavrilović: 7, Ognjen Marković: 6, Vukan Nešić: 4, Andrija Stojanović: 4, Vukašin Dvoštanski: 3.


Rezultat utakmice: K.K. Eko Sport - K.K. BB Basket 52 - 63
(07-15, 12-18, 14-09, 19-21)

Poeni: Novak Gavrilović: 17, Nemanja Janković: 16, Mateja Gerasimović: 13, Vukan Nešić: 8, Ognjen Marković: 6, Vukašin Dvoštanski: 3.


Rezultat utakmice: K.K. Krstaš - K.K. BB Basket 52 - 86
(10-28, 14-16, 15-17, 13-25)

Poeni: Vukan Nešić: 21, Novak Gavrilović: 15, Mateja Gerasimović: 13, Nemanja Janković: 12, Andrija Stojanović: 8, Vladimir Milić: 8, Ognjen Marković: 6, Luka Jovanović: 3.


:: POSTAVLJENA I DRUGA BB BASKET KOŠARKAŠKA TABLA NA OTVORENOM TERENU O.Š. SVETI SAVA U MLADENOVCU.13.04.2021
BB Basket table kod O.Š. Sveti Sava, postavljene 13.04.2021. godKao što smo i najavili kada smo postavili nove klupske košarkaške table u naselju 25. Maj u Mladenovcu, zatim novu klupsku tablu na otvorenom košarkaškom terenu pored O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu pre 4 meseca, danas (13.04.2021. god) smo postavili i drugu tablu u dvorištu škole na košarkaškom terenu. Stara tabla je bila propala, obruč pukao, a u duhu dobre dugogodišnje saradnje sa školom i direktorom Milisavom Tomčićem koju uvek ističemo, postavili smo novu tablu i time omogućili deci i sugrađanima da se bave košarkom i basketom. Na taj način je teren u narednih 5-6 godina u funkciji svoje namene. Iako je kriza u celom svetu, pa i kod nas, klub je uspeo da obezbedi sredstva i ove godine uspeo mnogo terena da osposobi o čemu smo obaveštavali javnost. Nastavićemo i ubuduće sa akcijama ovoga tipa, odazivati se na pozive građana i škola, tj tamo gde ima javnih terena koje treba osposobiti (ocrtati po novim Fiba pravilima, postaviti nove table, obručeve, mrežice, itd...). U toku je izrada još jedne klupske košarkaške table, dogovoreno je sa građanima mesne zajednice Selo Mladenovac da se postavi nova klupska tabla na terenu jer je stara propala. Apel i građanima i svim korisnicima terena da čuvaju table, tj da se ne uništavaju sa namerom jer je na žalost bilo i takvih slučajeva. U sklopu teksta je slika sa novim tablama koje su postavljene pored škole Sveti Sava.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 10. I 11.04.2021. GOD.07.04.2021
BB BasketMLAĐI PIONIRI 1 U13 (Redovno 5. kolo):

U 5. redovnom kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Barajevo iz Barajeva. Utakmica se igra u nedelju 11.04.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:00h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi se kao klub pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13 (Zaostalo 3. kolo):

U 3. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Borac Zemun. Utakmica se igra u subotu 10.04.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:30h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi se kao klub pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.

____________________________________________________

KADETI (Redovno 10. kolo):

U 10. redovnom kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Zemun 4 iz Zemuna. Utakmica se igra u četvrtak 08.03.2021. godine u Zemunu u sali O.Š. Veljko Ramadanović u ul. Cara Dušana br. 143 sa početkom u 21:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:40h.

____________________________________________________

KADETI (Zaostalo 4. kolo):

U 4. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Eko Sport iz Beograda. Utakmica se igra u petak 09.03.2021. godine u Beogradu u Balonu Majdan u ul. Kozjačka br. 3-5 sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:40h.

_____________________________________________________

KADETI (Zaostalo 6. kolo):

U 6. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Krstaš iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 11.03.2021. godine u Beogradu u Sportskom centru Vračar u ul. Sjenička br. 1 sa početkom u 10:40h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:15h pre podne.


:: JOŠ JEDAN SJAJAN VIKEND IZA NAS I POBEDE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA KOJE SU IGRALE UTAKMICE.05.04.2021
BB Basket, pobede svih klupskih selekcija, vikend 03. i 04.04.2021. godMLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa odličnom ekipom K.K. Sava iz Beograda i u neizvesnoj završnici uspela da pobedi rezultatom 51 - 48. Protivnik je počeo utakmicu jako motivisano što se videlo po reakcijama trenera i rezervnih igrača sa klupe. Mi smo počeli utakmicu sa određenom dozom respekta prema protivniku i nekog bespotrebnog straha. Iz takvog stava je proisteklo da određene situacije na terenu ne rešavamo kako znamo i umemo i kako bi trebalo, nego smo dosta grešili, prvenstveno iz želje da što pre dođemo do protivničkog koša, pa smo preskakali igrače i dugačkim dodavanjima dozvoljavali protivniku da nam lako brani situacije iz kojih smo trebali lako da poentiramo iz brzog napada ili kontranapada. I pored toga, nismo dozvoljavali protivniku da se rezultatski odvoji što nam je sigurno išlo na ruku jer smo znali da u nastavku utakmice, ukoliko smanjimo te greške, imamo dobrih izgleda za pobedom. Protivnik je u drugoj četvrtini krenuo furiozno i brzom serijom od 6:0 lako stigao do prednosti od 8 poena i činilo se da će protivnik uspeti da napravi u tom periodu veliku rezultatsku razliku obzirom na veliku motivisanost i reakcije naših igrača u tim trenucima. Međutim, naši igrači su uspeli da se posle pauze oporave, zaigraju bolje i uspeju da dobrom odbranom zaustave nalet protivnika. Iz takve situacije se otvorila igra u napadu pa smo na poluvremenu uspeli da smanjimo prednost protivnika na zadovoljavajućih 3 poena za nas. U nastavku je naša ekipa odigrala sigurno najbolju četvrtinu od početka lige, agresivnom odbranom smo uspeli da nateramo protivnika na veliki broj izgubljenih lopti što nam je mnogo podiglo samopouzdanje i veru da možemo pobediti. U tom periodu smo postigli dosta laganih poena, a protivnik je bio dosta nervozan usled nemogućnosti da prenese loptu na našu polovinu i samim tim nam ugrozi koš. Zahvaljujući takvom pristupu i igri, napravili smo rezultatsku prednost pred poslednju četvrtinu od 11 poena. U dobrom ritmu smo i u nastavku igrali jer protivnik nije imao rešenja za našu odbranu i 3 minuta do kraja utakmice smo imali prednost od 20 poena (31 - 51). Obzirom da su svi igrači dobili šansu da odigraju, dečaci koji su se u tom trenutku našli na terenu se nisu najbolje snašli na presing protivnika i naša prednost se polako topila. Uspeli smo za kratko vreme da prokockamo prednost i dođemo u situaciju da izgubimo dobijenu utakmicu. Ipak, na našu sreću, uspeli smo da sačuvamo prednost i ostvarimo važnu pobedu i u rezultatskom i psihloškom smislu. Pobedom smo zadržali šanse da budemo prvi obzirom da ekipa još uvek nema poraza u regionalnoj ligi sa 3 pobede iz isto toliko utakmica, a u psihološkom smislu takođe nam mnogo znači obzirom da smo bili na granici poraza i da su dečaci ipak pokazali karakter i u takvoj situaciji na gostujućem terenu u naletu protivnika uspeli da sačuvaju prednost i pobede utakmicu. Na taj način pokažu da imaju stvari potrebne za vrh ovog takmičenja (kvalitet, karakter, veru u sebe i sopstvene mogućnosti, itd..). Čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici, a našim dečacima na pobedi, borbenosti, motivaciji... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Sava - K.K. BB Basket 48 - 51
(11-10, 11-09, 07-21, 19-11)

Poeni: Strahinja Mijailović: 19, Uroš Gudović: 13, Milan Gavrilović: 8, Mateja Životić: 5, Miloš Đurić: 2, Filip Papić: 2, Stepanović Marko: 2.

___________________________________________________

KADETI:

U 5. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija je ostvarila pobedu nad odličnom ekipom K.K. Zemun 4 i tom pobedom zadržala prvo mesto na tabeli koje trenutno držimo iza konkurenata za isti plasman, ekipa K.K. Zemun i K.K. Žarkovo. Dobro su naši dečaci počeli utakmicu, agresivnom odbranom, dobrim trčanjem i brzim napadima lako dolazili do poena čime smo već na stratu utakmice napravili osetniju rezultatsku prednost od 16 poena (na kraju prve četvrtine). U nastavku utakmice, tokom druge četvrtine, dosta padamo u igri što protivnik koristi da smanji prednost i na poluvreme utakmice ode sa -9 poena. Sigurno je da su u tim trenucima imali psihološku prednost obzirom da su dosta smanjili prednost, bili dosta motivisani i podrškom saigrača sa klupe, a i činjenicom da su uspevali lakše da brane naše pokušaje ka njihovom košu. Ušli smo i u problem sa ličnim greškama što nam je dodatno stvaralo problem pred nastavak utakmice. Dogovorom iz svlačionice, na poluvremenu utakmice, naši dečaci su počeli jako motivisano, probudila se i naša klupa koja je glasno, fer i korektno pozdravljala dobre poteze svojih drugara na terenu što je sigurno za svaku pohvalu i nešto što nam je dalo dodatnu snagu. Odigrali smo jako kao i na početku utakmice, dosta smo popravili procente šuta sa distance i sa linije za 3 poena, pa smo u skladu sa tim za kratak period podigli prednost na 30 poena. Podatak da smo imali čak 5 igrača sa dvocifrenim učinkom dovoljno govori o našoj igri na ovoj utakmici. U jednom delu poslednje četvrtine smo imali i veću prednsot, svi igrači su dobili šansu da igraju i iskoristili je na pravi način. Ovo je jedna od klupskih selekcija koja radi i trenira jako dobro, ponašaju se u skladu sa pravilima kojima ih učimo, maksimalno korektno i sigurno je da su ponos kluba...
Čestitke protivniku na borbenosti, a našim igračima na ponašanju, pobedi, igri i svemu prikazanom na ovoj utakmici uz nadu da će nastaviti u istom ritmu i u narednim utakmicama... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Zemun 4 97 - 65
(29-13, 15-22, 30-11, 23-19)

Poeni: Novak Gavrilović: 24, Mateja Gerasimović: 19, Nemanja Janković: 15, Vukan Nešić: 15, Andrija Stojanović: 13, Igor Šuša: 7, Ognjen Marković: 2, Petar Luković: 2.


:: POBEDE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA, OSIM PIONIRKI, U VIKENDU IZA NAS.02.04.2021
BB Basket, pobede svih klupskih selekcija osim pionirki, vikend 27. i 28.03.2021. godKADETI:

U 6. utakmici Regionalne lige naša kadetska selekcija ostvarila je značajnu pobedu protiv ekipe KK Eko Sport i time je stanje vrha tabele naše grupe postalo veoma interesantno obzirom da sada 3 ekipe imaju isti odnos pobeda i poraza (5-1), a naša ekipa je jedna od pomenute 3. Utakmicu smo otvorili odlično, imali smo odgovor na sve što je protivnik pokušao da odigra, kako u napadu, tako i u odbrani. Serijom 17-00 smo otvorili utakmicu i već u vrlo ranom periodu osigurali rezultatsku razliku koja nam je dozvolila veliku slobodu u igri. Kako je utakmica odmicala tako je protivnik uspeo da se konsoiduje, pogotovo u defanzivnom segmentu, što nam je značajno poremetilo ritam napoada, pogotovo u drugoj četvrtini. Opšti utisak je bio da, i pored velike rezultatske prednosti na poluvremenu, je utakmica bila daleko od gotove, obzirom da je protivnik bio u naletu. Međutim, besprekorno ispoštovanim dogovorom iz svačionice smo uspeli u trećoj četvrtini da potpuno neutrališemo protivnika i napravimo nedostižnu rezultatsku razliku koju smo do kraja utakmice postepeno uvećavali, bez većih padova u igri i spuštanja ritma, što je za svaku pohvalu. Utakmicu sigurno privodimo kraju i sa veoma velikom razlikom, što će po svoj prilici biti značajno kada se završi ligaški deo takmičenja. Čestitamo svim našim igračima na jednoj od najboljih utakmica koje smo odigrali ove sezone.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Eko Sport 107 - 51
(30-09, 20-20, 28-07, 28-15)

Poeni: Mateja Gerasimović: 32, Novak Gavrilović: 26, Vukan Nešić: 15, Nemanja Janković: 14, Andrija Stojanović: 7, Ognjen Marković: 5, Vukašin Dvoštanski: 2, Vladimir Milić: 2, Šuša Igor: 2, Aleksandar Vasilić: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12 (redovno 10. kolo):

U poslednjem 10. redovnom kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Beko 3, inače direktnim konkurentom za prolazak u narednu fazu takmičenja. Iako smo na gostujućem terenu zabeležili pobedu protiv istog protivnika u prvom delu sezone, znali smo da utakmica neće biti nimalo laka, naprotiv. Protivnik je kvalitetna ekipa koja je fizički dominantnija od nas, ali i naši dečaci imaju kvalitet što su tokom sezone i te kako pokazali obzirom na rezultat i igre koje su pokazali. Počeli smo utakmicu dosta nervozno i nepovezano, pokušavali smo individualnim akcijama da dođemo do koša protivnika što nam nije davalo rezultat. Protivnik je iz takve igre dobro branio naše pokušaje čime je sticao samopouzdanje i brzim napadima nas kažnjavao laganim koševima. Zahvaljujući tome, protivnik je imao i rezultatsku prenost na kraju prve četvrtine (06 - 11). Druga petorka u pasareli je odigrala dosta bolje, prvenstveno u fazi odbrane, pa se iz takve igre, prvenstveno dobrim trčanjem i tranzicijom lopte otvorila i igra u napadu. Vrlo brzo smo anulirali prednost protivnika i poveli zahvaljujući takvoj igri na koju se protivnik nije snašao i nije imao rešenje za naše brze napade. Od tada, do kraja utakmice, naši dečaci ne ispuštaju prednost, uz veliko samopouzdanje i voljni momenat, konstantno dobrom igrom uvećavaju prednost nad protivnikom koji se u poslednjoj četvrtini možda i predao obzirom da je protivnički trener dao minute svojim igračima koji su manje igrali do tada na utakmici. U svakom slučaju, sjajna igra naših dečaka koji su se ovom pobedom plasirali u narednu fazu takmičenja među 16 najboljih ekipa u Beogradu kada je ova uzrasna kategorija u pitanju. Sigurno da prija takav uspeh čime su deca pokazala ono o čemu im konstantno pričamo, da se dobrim i marljivim radom, zalaganjem i uloženim trudom može mnogo toga postići. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, plasmanu među 16 najboljih ekipa Beograda i svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone...Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Beko 3 49 - 32
(06-11, 16-08, 15-07, 12-06)

Poeni: Luka Marjanović: 24, Aleksa Bosnić: 12, Ognjen Popović: 7, Strahinja Jovanović: 4, Damjan Vukašinović: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12 (vanredno 6. kolo):

U 6. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Beovuk 3 iz Beograda i uspela da savlada odličnog protivnika rezultatom 48 - 32. Drugu utakmicu u dva dana su naši dečaci odigrali u izuzetno visokom i jakom ritmu, a ono što nas posebno raduje je i činjenica da su igrali pod pritiskom koji im nije niko nametnuo, nego su ga sami stvorili znajući da će se u slučaju pobeda plasirati u narednu fazu takmičenja, što su i uradili. Poznato je da je jako teško igrati utakmice koje moraju da se pobede i kada se nosi imperativ pobede. Videlo se još na startu utakmice da su naši dečaci kvalitetniji u ovoj utakmici obzirom da je protivnik došao sa kombinovanom ekipom, dajući šansu igračima koji su manje igrali tokom sezone uzimajući u obzir činjenicu da su se već plasirali u narednu fazu takmičenja. Obzirom da smo već na poluvremenu imali rezultatsku prednost od 16 poena, pobeda nam se smešila što su naši igrači oberučke prihvatili i u nastavku utakmice odigrali dobro ne dozvolivši protivniku da nas u bilo kom trenutku rezultatski ugrozi. Ovo je bila utakmica bez prevelikog rezultatskog značaja jer su se obe ekipe već plasirale u nastavak takmičenja u prethodno odigranim utakmicama dan ranije, pa su treneri iskoristili priliku da daju veće minutaže igračima koji su manje igrali na nekim prethodnim utakmicama. Svakako da nam ova pobeda prija i znači prvenstveno na psihološkom planu i zbog nekog samopouzdanja u nastavku takmičenja gde nas čeka neka od prvoplasiranih ekipa iz drugih grupa. Ko god da to bude, izaći ćemo na teren i bez prevelikog respekta pokušati da damo maksimum i napravimo eventualno još neko rezultatsko iznenađenje protiv favorita. Čestitke svim akterima ove utakmice na sjajnoj košarkaškoj predstavi, a našim igračima još jednom na plasmanu među 16 najboljih ekipa Beograda, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Beovuk 3 48 - 32
(13-05, 12-04, 08-11, 15-12)

Poeni: Luka Marjanović: 14, Ognjen Popović: 9, Aleksa Bosnić: 9, Strahinja Jovanović: 4, Mihailo Dražić: 2, Luka Šerbula: 2, Ilija Radosavljević: 2, Mladen Bogdanović: 2, Lazar Gerasimović: 2, Damjan Vukašinović: 2.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 10. zaostalom kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša selekcija pionirki odigrala je utakmicu protiv odlične ekipe Ž.K.K. Radnički i tom prilikom zabeležila poraz rezultatom 89-21. Ovom utakmicom, naša ekipa je završila ovogodišnje takmičenje u kvalitetnoj ligi zauzevši 6. mesto u našoj grupi. Što se tiče same utakmice, može se reći da je ovo bila jedna od slabije odigranih utakmica ovogodišnjeg takmičenja jer je naša ekipa igrala na izuzetno niskom energetskom nivou što u ovom slučaju nije dovoljno da bi se ozbiljnije ugrozio protivnik ovog kvaliteta. Domaća ekipa je praktično rešila pitanje pobednika na samom startu meča, ali čini se ne toliko svojom kvalitetnom igrom u napadu koliko našom lošom realizacijom u napadu, individualnim pokušajima koji nisu bili dovoljno efikasni, ali i izuzetno lošom igrom u odbrani, kako na igraču sa loptom tako i lošom komunikacijom i nedostatkom koncentracije da se odbrane neke lake situacije kao što je preuzimanje protivničkog igrača, zbog čega smo morali uzimati tajmaut koji je za posledicu imao bolju odbranu takvih situacija ali u napadu nije bilo napretka pa smo na kraju prve četvrtine imali rezultat 25-02 za domaću ekipu. Druga četvrtina, ali i samo drugo poluvreme je prošlo u identičnom ritmu. U napadu smo pokušavali da iz igre 1 na 1 dođemo do nekih poena ali je to bilo teško protiv ekipe koja je konstantno u košarkaškom stavu, agresivna na igraču sa loptom i što je prouzrokovalo veliki broj izgubljenih lopti naše ekipe i veliki broj lakih poena ekipe Radničkog u drugom poluvremenu. Obzirom da je ovo bila poslednja utakmica naše ekipe, a nakon dobre utakmice protiv Art Basketa, očekivalo se da ćemo požrtvovano i borbeno odigrati ovu utakmicu ali je nažalost ovog puta to izostalo. U prilog tome ide i čenjenica da smo tokom čitave utakmice napravili samo dva faula što govori o neagresivnosti i lošoj odbrani. Na samom kraju, čestitke ekipi što je u skraćenoj rotaciji uspela da iznese nekoliko poslednjih utakmica, kao i svim igračima koji su dali doprinos u ovogodišnjem nastupu naše ekipe. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našoj ekipi predstoji analiza celokupne sezone, veliki rad na treninzima i dalji napredak.

Rezultat utakmice: K.K.Ž. Radnički - Ž.K.K. BB Basket 89 - 21
(25-02,21-10,18-02,25-07)

Poeni: Đurđa Ivanović: 11, Nina Živković: 6, Sofija Dvoštanski: 2, Magdalena Andrejić: 2.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 03. I 04.04.2021. GOD.02.04.2021
BB BasketMLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Sava iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 04.04.2021. godine u Beogradu u Balonu K.K. Sava u ul. Ljutice Bogdana br. 46 sa početkom u 12:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:30h.

____________________________________________________

KADETI:

U 5. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Zemun 4 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 03.04.2021. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:30h.

Podsećamo roditelje i simpatizere kluba da su i dalje na snazi mere zabrane igranja utakmica pred publikom pa ih ovim putem molimo da to i poštuju. U salu niko neće moći da uđe osim učesnika utakmice (igrača i trenera) i službenih lica (sudija i delegata). Mi kao klub se pridržavamo svih obaveznih i preporučenih mera, a sve u cilju očuvanja zdravlja svih učesnika utakmice.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.