Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: PLASMAN MLAĐIH PIONIRA U 1/4 FINALA REGIONALNE LIGE.08.06.2014
K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać, mlađi pioniriU drugoj utakmici 1/8 finala regionalne lige, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv vršnjaka iz K.K. Radivoj Korać iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 47 - 37 i na taj način se plasira u 1/4 finala regionalne lige. Počeli su naši igrač dobro utakmicu ne opuštajući se ni najmanje posle pobede u prvoj utakmici od 24 poena razlike. Ispoštovali su naši igrači sve zahteve trenera, prvenstveno u fazi odbrane što je rezultiralo vođstvom od 12 poena već na kraju prve četvrtine. U sličnom ritmu je druga petorka odigrala samo sa malo lošijom koncentracijom u fazi napada što je i rezultiralo sa manjim brojem poena u drugoj četvrtini ali i najvišim vođstvom na utakmici od 14 poena prednosti na poluvremenu. U nastavku utakmice nismo hteli da rizikujemo povrede igrača koji su nosioci igre pa su šansu dobili igrači koji su manje igrali i manje više svi je iskoristili. Jako bitna pobeda za nas, raduje što se igrači nisu opustili posle pobede u prvoj utakmici i odigrali dobro u većem delu utakmice. Klub je ostvario veliki uspeh plasmanom u 8 najboljih ekipa u Beogradu u regionalnoj ligi ali se nećemo zadovoljiti time ukoliko nam se ukaže i najmanja šansa za još jedan korak ispred. Na tom putu će nam se naći odlična ekipa K.K. Žarkovo 2 iz Beograda. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici, a našim igračima na novoj pobedi, dobroj igri, velikoj volji, želji i borbenosti... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać 47 - 37
(17-05, 10-08, 08-07, 12-17)

Poeni: Nemanja Popović: 17, Nemanja Radosavljević: 8, Vukašin Arsović: 4, Andrija Topalović: 4, Aleksa Jovanović: 4, Luka Radonjić: 4, Milan Bjelić: 2, Ognjen Jovanović: 2, Stefan Marić: 2.


:: NAJAVA DRUGE UTAKMICE 1/8 BARAŽA REGIONALNE LIGE.07.06.2014
Naša selekcija mlađih pionira drugu utakmicu baraža 1/8 finala regionalne lige protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda igra u subotu 07.06.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 15h. Posle dobro odigrane prve utakmice na gostujućem terenu i pobede sa velikom razlikom naša ekipa ima lepu šansu da se plasira među 8 najboljih ekipa regionalne lige KSB-a. Ovom prilikom pozivamo navijače i sve simpatizere kluba da dođu u što većem broju i fer i korektnim navijanjem podržimo naše dečake da pruže jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.


:: POBEDA SELEKCIJE MLAĐIH PIONIRA U PRVOJ UTAKMICI 1/8 BARAŽA.06.06.2014
K.K. Radivoj Korać - K.K. BB Basket, mlađi pioniriU prvoj utakmici 1/8 baraža regionalne lige, naša selekcija mlađih pionira se sastala na gostujućem terenu sa vršnjacima iz K.K. Radivoj Korać iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 63 - 39. Počeli su naši dečaci dobro utakmicu, agresivno u odbrani na šta se protivnik nije najbolje snašao. Poveli smo sa 8:0 ali je protivnik uspeo da se konsoliduje i vrati rezultatski u igru pre svega zahvaljujući našim greškama. Pravili smo greške pre svega u odbrani što je protivnik iskoristio i vratio se u igru. Domaći igrači su nošeni glasnim i korektnim navijanjem domaćih navijača uspeli da se rezultatski drže u igri u prvom poluvremenu. Problem u tom periodu igre nam je bio defanzivni skok tj dekoncentracija u fazi odbrane i loše odluke u rotaciji. U nastavku utakmice smo zigrali mnogo bolje, polako ali sigurno se rezultatski odvajali od protivnika, kontrolisali igru, dobrim trčanjem i tranzicijom lopte uspeli da postignemo mnogo više laganih poena nego u prvom poliuvremenu što je rezultiralo našim visokim vođstvom i sigurnom pobedom. Ovom pobedom serija nije gotova nego samo prvo poluvreme, serija se igra na dve utakmice i ukoliko se igrači opuste i potcene protivnika nećemo se dobro provesti. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na odnosu, borbenosti, igri, pogotovo u drugom poluvremenu... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Radivoj Korać - K.K. BB Basket 39 - 63
(16-21, 11-11, 10-16, 02-15)

Poeni: Nemanja Popović: 24, Andrija Topalović: 10, Nemanja Radosavljević: 8, Vojin Lukić: 8, Stefan Marić: 4, Vukašin Arsović: 4, Ognjen Jovanović: 4, Luka Radonjić: 1.


:: NAJAVA UTAKMICE MLAĐIH PIONIRA, 1/8 FINALA REGIONALNE LIGE.02.06.2014
U prvoj utakmici (igraju se dve) 1/8 finala regionalne lige naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 05.06.2014. godine u sali O.Š. Milan Đ. Milićević u ul. Borivoja Stevanovića br. 27a u Beogradu sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran u 19:15h ispred Gradske opštine Mladenovac.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA I KADETA U REDOVNOM KOLU I PORAZ KADETA U VANREDNOM KOLU.01.06.2014
MLAĐI PIONIRI:

U 14.kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv druge ekipe K.K. Zvezdara Crony iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 59 - 20. Utakmica nije imala rezultatski značaj obzirom da smo u prethodnom kolu i teoretski obezbedili prvu poziciju ali je svakako imala značaj zbog kontinuiteta, psihološke sigurnosti igrača, jako bitnih utakmica koje nas očekuju u narednom periodu itd. U ovom trenutku je prednost na strani naših igrača što su pokazali i na terenu, nadigrali smo protivnika u svim košarkaškim elementima. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a ono što je bacilo senku na ovu lepu košarkašku predstavu je povreda protivničkog igrača prilikom pada. Mi mu ovom prilikom želimo brz oporavak i povratak na teren. Ovom utakmicom smo završili i regularni deo regionalne lige i već u sredu nas očekuje prva utakmica 1/8 finala za prvaka Beograda, a protivnika ćemo znati u toku sutrašnjeg dana. Čestitke našim igračima koji su završili ligu bez poraza sa nadom da će nam sezona potrajati još makar 4 utakmice, bravo tigrovi....

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Zvezdara Crony 2 59 - 20
(25-05, 14-03, 12-05, 08-07)

Poeni: Nemanja Popović: 20, Vukašin Arsović: 12, Ognjen Jovanović: 6, Nemanja Radosavljević: 5, Stefan Marić: 4, Vojin Lukić: 4, Andrija Topalović: 2, Petar Jaćimović: 2, Vojin Stanković: 2, Luka Radonjić: 2.

____________________________________________________

KADETI:

U 14. redovnom kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Viva Basket iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 60 - 43. Ovom utakmicom smo i završili ovu takmičarsku sezonu na trećem mestu regionalne lige sa skorom 7 pobeda i 5 poraza. Ostaje nam da analiziramo sezonu i napravimo planove za novu kada je ova selekcija u pitanju. Što se tiče utakmice igra je bila toplo-hladno mada je kvalitet na strani naših igrača i zaslužena pobeda koja nije ni u jednom trenutku utakmice dolazila u pitanje. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi i uspešnom završetku takmičarske sezone 2012/2013.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Viva Basket 60 - 43
(23-06, 14-10, 06-16, 17-11)

Poeni: Boško Preradović: 24, Nikolqa Spasojević: 11, Nemanja Popović: 7, Aleksandar Lazić: 7, Aleksa Stojić: 4, Strahinja Popović: 2, Vidak Živančević: 2, Nikola Trajković: 2, Miloš Dimić: 1.

___________________________________________________

KADETI:

U 11. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv prvoplasirane ekipe K.K. Zvezda 2 iz Beograda i poražena je ubedljivo rezultatom 87 - 47. Počeli smo dobro utakmicu, poveli sa 8 razlike, kontrolisali igru i uspevali da iskontrolišemo igru u tranziciji protivnika što nam nikako nije uspelo u drugom poluvremenu. Znali smo da će i pad uslediti usled netreniranja od ponedeljka do petka, praktično smo utakmicu odigrali bez treninga zbog zauzetosti sale u kojoj treniramo zbog mature učenika. Posle dobro odigrane prve četvrtine kada smo imali na kraju 6 poena prednosti i druga je bila korektno odigrana uz oscilacije u igri ali smo uspeli da rezultatski budemo u utakmici jer je protivnik imao prednost od 2 poena na poluvremenu. U nastavku smo skroz pali i na terenu je postojao samo jedan tim koji je radio šta je hteo i pobedio zasluženo sa razlikom od 40 poena. Nismo uspeli da sprečimo igru u tranziciji protivnika koji je dobrim trčanjem postigao veliku većinu poena u drugom poluvremnu, a naši igrači usled gubitka snage i kondicije to nemo posmatrali. Čestitke protivniku na pobedi i želimo im uspeh u nastavku takmičenja, a našim igračima na odigranom prvom poluvremenu utakmice...

Rezultat utakmice: K.K. Zvezda 2 - K.K. BB Basket 87 - 47
(10-16, 18-10, 27-13, 32-08)

Poeni: Boško Preradović: 18, Strahinja Popović: 10, Nikola Spasojević: 10, Miloš Dimić: 4, Aleksa Stojić: 3, Aleksandar Lazić: 2.


:: 1/4 FINALA KUP-A BEOGRADA ZA NAJMLAĐE 2014.01.06.2014
Drugog dana takmičenja Kup-a Beograda za najmlađe 2014 naša ekipa se sastala protiv odlične ekipe K.K. All Star iz Beograda i poražena je ubedljivo rezultatom 47 - 20. Sasvim zaslužena pobeda protivnika koji je igrao borbenije, agresivnije u odbrani, sa većom željom... Mi nismo bili na nivou kao prvog dana takmičenja, trudili smo se koliko smo mogli, bili smo lišeni i usluga najboljeg igrača od prvog dana (Topalovića A.) zbog bola u leđima što je u dobroj meri protivniku olakšalo put do polufinala. Pored poraza ova ekipa je pokazala da ima određeni kvalitet i ako budu vredno radili i trenirali i ostanu na okupu, imaju svetlu košarkašku budućnost. Nismo nezadovoljni učinkom naše ekipe, naprotiv, jako smo zadovoljni jer nije mali uspeh ući u 8 najboljih ekipa u Beogradu i pobediti ekipu kao što je K.K. Partizan, a ostaviti iza sebe vrhunsku ekipu kao što je K.K. Zemun i mnoge druge.


:: SJAJAN REZULTAT PRVOG DANA NA KUPU BEOGRADA ZA NAJMLAĐE 2014.31.05.2014
K.K. BB Basket pored stadiona MarakanaDan kakav se samo poželeti može kada je u pitanju igra i rezultat naših dečaka na Kupu Beograda za najmlađe 2014. koji se igra u balonu Sava u Beogradu. U najavi utakmica koje nas očekuju prvog dana takmičenja gajili smo nadu da možemo odigrati utakmicu protiv velikog kluba K.K. Partizan i njihove prve ekipe u godištu 2002/2003 i uspelo nam je, ali ne samo da nam je uspelo da je odigramo nego su i naša deca fanatičnom željom i borbenošću uspela da pobede. Pre nego dođemo do te utakmice trebalo je odmeriti snage sa drugom ekipom K.K. Crvena Zvezda Telekom. Naši dečaci su u utakmici protiv protivnika sa zvučnim imenom pružili sjajnu igru, borili se, delovali kao kolektiv, bili raspoloženi i na kraju zasluženo pobedili ubedljivo rezultatom 40 - 05. Imali smo dosta slobodnog vremena do okršaja sa drugim velikim protivnikom. Prvu utakmicu smo završili u 12h, a druga nas je čekala u 15:45h. U tom slobodnom vremenu smo obišli naša dva velika fudbalska hrama - stadione F.K. Crvena zvezda i F.K. Partizan. Slike sa tih obilazaka i cele manifestacije možete pogledati u našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta. Pribojavali smo se da naši dečaci neće moći da pruže maksimum na drugoj utakmici zbog umora i iscrpljenosti (ceo dan na nogama) ali su pokazali da imaju karakter, kvalitet, srce, harizmu... pobedivši po prvi put u istoriji mladenovačke košarke prvu ekipu K.K. Partizan u uzrastu mlađih pionira i to ubedljivo rezultatom 33 - 16. Poveli su naši dečaci na samom startu utakmice i celim tokom vodili, uvećavali prednost da bi na kraju dostigli i najvećih 17 poena prednosti. Sve čestitke i protivniku na fer i korektnoj igri kao i na lavovskoj borbi. Jeste velika pobeda ali nas neće poljuljati, možda je ovo bio samo loš dan velikog protivnika, vreme će pokazati. Mi smo ovim pobedama uspeli da se plasiramo u četvrtfinale turnira i sutra nas u 09:00h očekuje utakmica protiv odlične ekipe K.K. All Star iz Beograda u borbi za medalju. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 07:30h. Bez obzira na sutrašnji učinak na utakmici sve čestitke našim igračima, BRAVO TIGROVI...
Kup Beograda za najmlađe 2014.


:: KUP BEOGRADA ZA NAJMLAĐE 2014.28.05.2014
košarkaKošarkaški savez Beograda i Gradski sekretarijat za sport i omladinu u okviru svojih redovnih godišnjih aktivnosti organizuju Kup Beograda za najmlađe. Ove godine to takmičenje se organizuje za dečake i devojčice rođene 2002. i mlađe.
Manifestacija će se održati u Sportskom centru Sava (preko puta vile Jelena), 31.05/01.06.2014.godine. Mi kao klub učestvujemo već tradicionalno na ovoj manifestaciji. U prilogu u dnu teksta ima link - raspored i satnica turnira, a već na startu nas očekuje veoma težak zadatak protiv ekipe K.K. Crvena Zvezda Telekom 2. Ukoliko pobedimo tu utakmicu idemo na pobednika para K.K. Partizan - K.K. Banovo Brdo. Izuzetno težak raspored ali nam je drago što ćemo imati priliku da igramo protiv velikog kluba (Crvena Zvezda), a nadamo se i protiv velikih klubova (Crvena Zvezda i Partizan) i vidimo gde nam je mesto u ovom trenutku pod košarkaškim nebom. Polazak na turnir je u subotu 31.05.2014. godine ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h, a igračima koji igraju turnir će biti javljeno putem telefona jer nemamo treninge u sredu i četvrtak zbog proslave mature učenika O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu.
http://www.ksb.rs


:: VAŽNO OBAVEŠTENJE ZA TRENINGE U SREDU 28.05.2014. GODINE I U ČETVRTAK 29.05.2014. GODINE.27.05.2014
U sredu 28.05.2014. godine i u četvrtak 29.05.2014. godine NEĆE biti treninga u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu zbog proslave mature dece. Matura će se održati u četvrtak, a sredu gubimo zbog pripreme sale organizatora mature (kićenje, unošenje stolova, ozvučenja...). Sve klupske selekcije koje imaju treninge u tim terminima neće ih imati ta dva dana. Sledeći treninzi su standardno za svaku selekciju u svom terminu. Bitna informacija i za subotu 31.05.2014. godine je da će se treninzi redovno održavati u salama Gimnazije i O.Š. Momčilo Živojinović jer NIJE radna subota.:: RASPORED UTAKMICA ZA PERIOD 30.05. I 01.06.2014. GODINE27.05.2014
MLAĐI PIONIRI:

U poslednjem 14. kolu regionalne lige, grupa 6, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv druge ekipe K.K. Zvezdara Crony iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.06.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 17:00h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da pruže dobru i borbenui utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

U 11. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezda 2 iz Beograda. Utakmica se igra u petak 30.05.2014. godine u sali Filozofskog fakulteta u Beogradu u ul. Čika Ljubina br. 20 sa početkom u 20:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:30h.

U poslednjem 14. kolu regionalne lige, grupa 3, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Viva Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.06.2014. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 15:00h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da pruže dobru i borbenui utakmicu.

Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.