Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 25. I 26.03.2017.24.03.2017
PIONIRKE:

Završile takmičenje.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 16. kolu lige za kadetkinje, naša selekcija devojčica igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K.Ž. Crvena Zvezda. Utakmica se igra u subotu 25.03.2017. godine u Beogradu u sali Basket City u ul. Lazarevački drum br. 6 sa početkom u 09:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 07:50h (pre podne).

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Šuter iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 26.03.2017. godine u Beogradu (Sremčica) u sali O.Š. Vuk Karadžić u ul. Školska br. 4 sa početkom u 10:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:15h (pre podne).

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U pretposlednjem 13. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Borac Zemun. Utakmica se igra u nedelju 26.03.2017. godine u Zemunu u sali Saobraćajne škole u ul. Cara Dušana br. 262 sa početkom u 14:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:10h.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U pretposlednjem 13. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv odlične i neporažene druge ekipe K.K. Kolubara LA 2003 iz Lazarevca. Utakmica se igra u subotu 25.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju dobru utakmicu protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

KADETI:

U poslednjem 10. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. As Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 25.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju dobru utakmicu protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

JUNIORI:

U poslednjem 10. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša juniorska selekcija igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 26.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju dobru utakmicu protiv odličnog protivnika.


:: POBEDA PIONIRA 1 U DERBIJU, POBEDE MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA 2, PORAZI PIONIRKI, KADETA I JUNIORA.17.03.2017
Pioniri K.K. BB Basket - K.K. Ras, 16.03.2017.PIONIRI 1:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska selekcija je odigrala derbi utakmicu za prvo mesto protiv odlične ekipe K.K. Ras i uspela pred domaćim navijačima i sjajnom atmosferom u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu da pobedi ubedljivo rezultatom 70 - 47. Naša pionirska ekipa sastavljena pretežno od dečaka 2002. godište zabeležila je 13. uzastopnu pobedu od isto toliko odigranih utakmica u regionalnoj ligi. Igrali smo protiv kvalitetnog protivnika i utakmica je direktno odlučivala za prvo mesto u grupi. Bili smo motivisani, spremni, igrači su ispoštovali većinu dogovora i već od samog početka nametnuli ritam koji nama odgovara. Do kraja smo postepeno uvećavali razliku koja je na kraju bila velikih, ali apsolutno zasluženih 23 poena. Lepa timska pobeda koja je proizvod toga što su nam pioniri svaki trening na okupu, toga što rade i uče jako dobro. Nadamo se da će se ovakav trend nastaviti. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima takođe na svemu prikazanom na ovoj utakmici. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ras 2 70 - 47
(20-12, 18-09, 18-13, 14-13)

Poeni: Mateja Tošaković: 19, Vuk Obradović: 14, Pavle Aljošević: 11, Pavle Janković: 8, Miloš Obradović: 7, Filip Ilić: 4, Matija Grubović: 4, Matija Macura: 2, Andrija Martinović: 1.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U okviru 7. kola regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Ras 8 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 47 - 35. Iako je protivnik daleko na tabeli ispod nas nije se predavao, naprotiv, od samog starta je pokazao da će se boriti sa velikom željom da pobede utakmicu. Naši dečaci su opušteno počeli utakmicu sa dozom potcenjivanja prema protivniku što nas je moglo koštati na kraju pobede. Iako smo bili oslabljeni neigranjem nekih bitnih igrača za ekipu, nema nikakvog opravdanja za loš početak utakmice što je protivnik iskoristio i rešio 1. četvrtinu u svoju korist rezultatom 14 - 12. Naši dečaci su u nastavku utakmice zaigrali dosta bolje, odgovornije, agresivnije što je rezultiralo našim vođstvom koje nismo ispuštali do kraja utakmice. Raspoređena je minutaža ravnomerno na sve igrače. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi uz poruku da se niko nikada ne sme potceniti... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 8 - K.K. BB Basket 35 - 47
(14-12, 02-14, 06-14, 13-07)

Poeni: Nemanja Janković: 13, Filip Cvetanović: 9, Vladimir Gojković: 7, Danilo Pantić: 6, Petar Luković: 4, Aleksandar Bajkić: 4, Luka Janošević: 2, Mihailo Živković: 2.
____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv neugodne druge ekipe K.K. Novi Beograd 7 i u neizvesnoj završnici posle produžetka uspela da pobedi rezultatom 50 - 45. Jako loše smo igrali veći deo utakmice. Utisak je da smo potcenili protivnika na osnovu njihovih ranijih rezultata, pa smo isuviše ležerno pristupili ovoj utakmici. Utakmica je rešena u našu korist tek nakon produžetka, a ne bi bilo nezasluženo ni da su protivnici slavili. Ovo nam je škola za buduće utakmice i upozorenje da nikoga ne smemo potcenjivati. Čestitke protivniku na korektnoj igri, a našim dečacima na novoj, sedmoj pobedi ove sezone u regionalnoj ligi...Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Novi Beograd 7 - 2 50 - 45
(16-10. 08-11, 08-06, 09-14, 09-04)

Poeni: Dušan Bujagić: 24, Stefan Vuičić: 7, Vojislav Stojković: 7, Uroš Najić: 4, Uroš Vasilić: 4, Nikola Marić: 2.

___________________________________________________

PIONIRKE:

U poslednjem 14. kolu pionirske lige za devojčice, naša ekipa je odigrala utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Mladost iz Zemuna i poražena rezultatom 60 - 52. Bila je ovo utakmica koja je odlučivala o prolasku dalje u narednu fazu takmičenja ali nisu naše devojčice uspele da pobede protivnika koji je odlično igrao na ovoj utakmici. Sigurno je da smo i mi možda odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone ali na našu žalost nedovoljno dobro da se pobedi raspoloženi protivnik. Nemaju naše devojčice za čime da žale, uradiće se dublja analiza sezone kasnije ali definitivno su pionirke jedna od svetlijih tačaka kluba u ovoj sezoni. Od situacije od pre nekoliko meseci kada nam je pretila opasnost da se selekcija ugasi došli smo do toga da se ekipa stabilizovala, povećao broj devojčica, evidentan i individualni i ekipni napredak, došli smo u situaciju da u jednoj utakmici odlučujemo o prolasku dalje, a bili u situaciji da se sms-om skupljamo i igramo utakmice... Nema apsolutno ni jednog razloga za nekim nezadovoljstvom ili tugovanju igračica, naprotiv, glave gore uz konstataciju da je sezona bila odlična. Čestitke protivniku na prolasku dalje, a našim igračicama na svemu prikazanom ove sezone... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Mladost - Ž.K.K. BB Basket 60
- 52
(18-12, 17-14, 14-08, 11-18)

Poeni: Dunja Ilić: 18, Marija Drča: 16, Anđela Petrović: 8, Selena Dedić: 6, Iva Vojinović: 2, Sanja Ilić: 2.

___________________________________________________

KADETI:

U pretposlednjem 9. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. IBC iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 78 - 43. Kadetska selekcija ni proteklog vikenda nije uspela da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu, za kojom tragamo već neko vreme. Jako loš nastup svih naših igrača u utakmici u kojoj je dominantnija ekipa slavila. Nadigrani smo bili već samo nakon nekoliko minuta igre, što je apsolutno neprihvatljivo. Protiv istog rivala, naša ekipa je na utakmici kod kuće imala prednost dobar deo utakmice, a na ovoj nismo uspeli da budemo ravnopravan takmac. Takođe, činjenica da nismo postigli pogodak iz igre čitavu drugu četvrtinu je frapantan i zabrinjavajući. Međutim, lek za sve naše probleme je redovno treniranje i to nije zahtev koji ne može da se ispuni, naprotiv.

Rezultat utakmice: K.K. IBC - K.K. BB Basket 78 - 43
(18-11, 13-07, 24-13, 13-09)

Poeni: Luka Roćenović: 16, Ilija Ivković: 14, Dimitrije Savić: 5, Savo Dimić: 3, Veljko Pavlović: 2, Martin Nedeljković: 1.

__________________________________________________

JUNIORI:

U pretposlednjem 9. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša juniorska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Beko iz Beograda i poražena rezultatom 68 - 60. Juniorska selekcija, kao i kadetska, ni ovog vikenda nije uspela da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu. Istini za volju, juniori su odigrali rasterećeno i dosta dobro. U toku čitave utakmice smo imali rezultatski priključak, ali nikako nismo uspeli da prelomimo utakmicu u našu korist. Ključni trenuci su se dogodili na 2 minuta pred kraj utakmice, kada smo bili u zaostatku samo 2 poena, a onda individualnim greškama u fazi odbrane dozvolili protivniku da se opdlepi na 8 poena razlike. Činjenica je da smo odigrali bolju utakmicu od nekih prethodnih, ali je činjenica da juniorska selekcija, članica kvalitetne lige, ni slučajno ne sme na utakmici šutirati slobodna bacanja 18/8 (44,4 procenata) i promašiti šuteva iz neposredne blizine onoliko koliko smo mi. Protivnike smo praktično častili laganom pobednom, a nama ostaje da se skupimo ponovo i pokušamo da budemo bolji u nekim duelima koji nam slede.

Rezultat utakmice: K.K. Beko - K.K. BB Basket 68 - 60
(18-15, 16-11, 19-21, 15-13)

Poeni: Pavle Antić: 20, Aleksandar Stanišić: 11, Mateja Đorđević: 10 Miloš Dimić: 7, Aleksa Marković: 6, Ilija Ivković: 4, Nikola Spasojević: 2.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 18. I 19.03.2017.17.03.2017
PIONIRKE:

U 14. kolu lige za pionirke, grupa 2, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Mladost iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 19.03.2017. godine u Zemunu u sali MOC Zmaj u ul. Autoput Beograd-Zagreb br. 18 sa početkom u 16:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:00h.

_____________________________________________________

KADETKINJE:

Po rasporedu takmičenja KSB-a kadetkinje ne igraju ovaj vikend utakmice.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras 8 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 18.03.2017. godine u Beogradu u sali 13. Gimnazije u ul. Lješka br. 47 sa početkom u 17:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:10h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska selekcija
igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 16.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 22:00h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da u derbi utakmici pruže maksimum i odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa drugom ekipom K.K. Novi Beograd 7 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 18.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da na ovoj utakmici pruže maksimum i odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

KADETI:

U 9. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. IBC iz Beograda. Utakmica se igra u petak 17.03.2017. godine u Beogradu u sali O.Š. Mihajlo Petrović Alas u ul. Gospodar Jovanova br. 22 sa početkom u 21:40h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:45h.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 9. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša juniorska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beko iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 19.03.2017. godine u Beogradu (Borča) u sali O.Š. Jovan Ristić u ul. Bele Bartoka br. 48a sa početkom u 11:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h.


:: POBEDE PIONIRA 1, PIONIRA 2 I MLAĐIH PIONIRA, PORAZI KADETKINJA, PIONIRKI, JUNIORA I KADETA.14.03.2017
PIONIRI 1:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Sava Banović 4 iz Beograda i nastavila niz pobeda savladavši protivnika rezultatom 78 - 13. Od 12 odigranih utakmica (jedno kolo smo unapred odigrali) naša pionirska ekipa sastavljena uglavnom od dečaka 2002. godišta je uspela da ostvari isto toliko pobeda. Od samog početka je uspostavljena dominacija na terenu. Generalno, imali smo grešaka i padova koncentracije u igri koje ćemo ispravljati na treninzima, ali što se same utakmice tiče, dominantna pobeda naše ekipe koja je u ovom trenutku realna, obzirom na starosnu razliku i kvalitet naših i protivničkih igrača. Čestitke akterima obe utakmice. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Sava Banović 4 - K.K. BB Basket 13 - 78
(01-20, 04-13, 03-23, 05-22)

Poeni: Matija Grubović: 13, Vuk Obradović: 12, Vojin Đorđević: 12, Filip Ilić: 8, Pavle Aljošević: 8, Matija Macura: 8, Andrija Martinović: 7, Pavle Janković: 6, Viktor Antonijević: 2, Ognjen Jovanović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Ras 9 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 64 - 36. Neočekivano dominantna pobeda naše druge pionirske ekipe ovog vikenda bila je rezultat visokog procenta pogođenih šuteva. Utakmicu smo praktično rešili u našu korist već u prvoj četvrtini dobrom odbranom i odličnim napadom, pa je rezultat na kraju prve četvrtine bio 02-18. Za razliku od nekih prethodnih utakmica naša ekipa je delovala dosta bolje, ozbiljnije i takav performans doneo nam je ubedljivu pobedu protiv neugodnog rivala. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na igri, odnosu i napretku koji pokazuju iz utakmice u utakmicu, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 9 - K.K. BB Basket 2 36 - 64
(02-18, 04-11, 13-22, 14-13)

Poeni: Vojislav Stojković: 22, Stefan Vuičić: 19, Ognjen Luković: 8, Aleksa Despotović: 7, Novak Velimirović: 4, Petar Jaćimović: 2, Nikola Mihajlović: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa odličnom ekipom K.K. Zemun Fitofarmacija 6 iz Zemuna i u neizvesnoj završnici uspela da pobedi rezultatom 38 - 36. Tokom prvog poluvremena protivnik je imao blagu rezultatsku prednost. Uspeli smo da sustignemo u 3. četvrtini ali je protivnik pred sam kraj utakmice pripretio i poveo sa 6 poena razlike kada se činilo da ćemo teško sustići razigranog protivnika. Naši igrači su pokazali da im forma ide uzlaznom putanjom i da su iz utakmice u utakmicu sve bolji što nas raduje. Posebno nam je drago zbog lošeg starta u kvalifikacijama, ekipa nije gubila veru, redovno su trenirali, što se i isplatilo i vratilo dobrim rezultatom u regionalnoj ligi. Čestitke sjajnom protivniku koji samo igrom slučaja ili loše sreće nije prvoplasirana ekipa na tabeli, jer sve tri utakmice koje su izgubili su bile na jednu loptu. Čestitke i našim igračima koji su pokazali da imaju kvalitet i karakter (pored neigranja bitnog igrača za ekipu uspeli smo da savladamo kvalitetnog protivnika), bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Zemun Fitofarmacija 6 38 - 36
(08-09, 06-10, 14-09, 10-08)

Poeni: Nemanja Janković: 18, Luka Živadinović: 10, Vladimir Gojković: 6, Andrej Ivković: 2, Nikola Stojković: 2.

___________________________________________________

PIONIRKE:

U 13. pretposlednjem kolu lige za pionirke, grupa 2, naša ekipa je odigrala utakmicu sa neporaženom ekipom Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 50 - 36. I pored poraza nismo nezadovoljni kako su naše devojčice odigrale, naprotiv, jako smo zadovoljni jer svesni smo i našeg i kvaliteta protivnika. Naše devojčice su odigrale hrabro, borbeno, uz oscilacije što je i normalno obzirom da se radi o deci koja su početnici i koja igraju prve utakmice... Ono što nam je bitno i što nas raduje je da ekipa ide uzlaznom putanjom, da napreduje u svakom pogledu i da se ekipa stabilizovala u pogledu brojnog stanja dece, dolazaka na treninge... Čestitke protivnicama na zasluženoj pobedi, a našim devojčicama takođe čestitke na svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radivoj Korać 36 - 50
(07-14, 10-10, 11-15, 08-11)

Poeni: Marija Drča: 13, Anđela Petrović: 10, Ana Bazić: 6, Dunja Ilić: 6, Sanja Ilić: 1.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 15. kolu lige za kadetkinje, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv odlične ekipe Ž.K.K. Art Basket iz Beograda i poražene tom prilikom rezultatom 67 - 46. Zaslužena pobeda protivnika koji je više želeo pobedu, bio konretniji i agresivniji. Mi smo jako loše igrali u fazi napada, ispucavali se i uporni bili u forsiranju šuta iako nas nije služio na ovoj utakmici. Ono na čemu se još mora poraditi je i saradnja igračica u napadu kao i kretnja bez lopte. Ukoliko popravimo te segmente igre, sigurno ćemo biti efikasniji u nastavku sezone koja traje do sredine juna. Pored nešto lošije igre na ovoj utakmici, mi generalno nismo nezadovoljni kada je ova ekipa u pitanju. U poređenju sa prošlom sezonom kada smo bili topovska hrana pojedinim klubovima, ove sezone je dosta drugačija priča i naša ekipa je konkuretna mnogim ekipama sa kojima nije mogla da igra prošle i prethodnih sezona, ali mi želimo da izvučemo maksimum iz svake ekipe i sigurni smo da ova ekipa može još više da pokaže u odnosu na trenutnu situaciju. Uz kvalitetniji rad na treningu sigurno će i igra biti na višem nivou, a samim tim i rezultati.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Art Basket 46 - 67
(16-26, 09-13, 16-17, 05-11)

Poeni: Nevena Dražić: 18, Isidora Rašić: 8, Sara Jakšić: 6, Nina Ristić: 5, Jovana Bazić: 4, Nina Maksović: 4, Katarina Stanojević: 1.

____________________________________________________

KADETI:

U 8. kolu kvalitetne lige, grupa2, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Dynamic BG iz Beograda i ubedljivo poražena rezultatom 111 - 60. Još uvek kadetska selekcija ne uspeva da zabeleži prvu pobedu u kvalitetnoj ligi. 8. poraz za ovu selekciju, u kojoj igrači, kao i u juniorskoj selekciji, ne uspevaju da prepoznaju momenat i specifičnost situacije, pa linijom manjeg otpora dozvoljavaju da budemo džak za udaranje. Neosporno je da postoji razlika u kvalitetu u većini utakmica koje igramo, ali takođe postoji velika razlika u želji, borbenosti, a taj segment je morao biti na našoj strani u ovakvoj konkurenciji. Zaista ne treba trošiti reči na utakmicu u kojoj smo pružili ekstremno malo. Jedna od retkih svetlih tački bio je nastup dvojice pionira (Martinović A. i Ilić F.), koji svojom borbenošću i pozitivnošću u igri, iako su mlađi, mogu da služe kao primer našim igračima kadetske selekcije.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Dynamic BG 60 - 111
(13-36, 22-21, 16-21, 09-33)

Poeni: Ilija Ivković: 23, Savo Dimić: 17, Filip Ilić: 4, Dimitrije Savić: 3, Andrija Martinović: 2, Martin Nedeljković: 2, Nikola Živković: 2, Uroš Nikolić: 2, Vukan Živančević: 2, Aleksa Stevančević: 2 Luka Roćenović: 1.

___________________________________________________

JUNIORI:

U 8. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša juniorska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Put iz Beograda i tom prilikom je poražena rezultatom 66 - 54. Juniori, kao i kadetska selekcija, još uvek tragaju za prvom pobedom u kvalitetnoj ligi. Utakmica je bila napeta, sa naše strane puna oscilacije, ali na kraju dana, utisak je da smo pružili mnogo bolju partiju od očekivane. Treniramo jako loše, pa je i održavanje bilo koje utakmice u egalu zaista uspeh u ovom trenutku. Apel je upućen igračima da pokažu karakter i iz ove situacije izvuku maksimum. Dublja analiza će se obaviti na kraju sezone, ali definitivno je utisak da je ova ekipa, u ovakvoj konkurenciji, do sada u takmičenju, mogla mnogo više.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Put 54 - 66
(19-16, 13-19, 11-16, 11-15)

Poeni: Nikola Spasojević: 15, Igor Lazić: 9, Pavle Antić: 8, Aleksandar Stanišić: 8, Mateja Đorđević: 7, Ilija Ivković: 5, Aleksa Marković: 2.


:: PRIPREME - KOŠARKAŠKI KAMP ZLATIBOR 2017.10.03.2017
BB Basket na kampu MAXIMA na Zlatiboru 2016. godine.Poštovani Roditelji,


Uprava i treneri našeg kluba odlučili su da Vam za pripreme (košarkaški kamp) predlože Zlatibor u vremenu od 19.06.2017. do 26.06.2017. (8 dana, sedam punih pansiona ) po ceni od 23.000,oo dinara.

Smeštaj je u hotelu “Sunčani breg”, 300 metara od jezera i centra Zlatibora. Ove godine sobe su kompletno renovirane. Ovaj objekat je domaćin BASKET KAMPA MAXIMA i humanitarnog KAMPA FONDACIJE NOVAKA ĐOKOVIĆA. Sve o kampu na www.suncanibreg.com i www.maximacamp.net . Na raspolaganju su nam 5 otvorenih ograđenih terena, reflektori, tribine, konstrukcije za mini basket, čunjevi, semafor, markeri, lopte, razglas, a u slučaju kiše i jedan natkriveni teren.

Ostale aktivnosti: učionica sa kompjuterima sa internetom, velika TV plazma za projekcije, prodavnica, WIFI, kao i mogućnost organizovanja izleta do Sirogojna i Mokre gore.

Broj mesta u hotelu je ograničen.
Plaćanje bi bilo u 6 rata (čekovima zaključno sa avgustom), a gotovinom u jednakim mesečnim ratama do polaska (4 rate), s tim što bi se prva rata u iznosu od 5.000 dinara uplatila odmah po prijavi.
Ostale rate: 10.03.2017. – 10.04.2017. – 10.05.2017. – 10.06.2017, a čekovi se nastavljaju do 10.07.2017. – 10.08.2017.

Gotov novac kao i čekovi se moraju predati pre polaska na kamp. Akontacija se NEĆE VRAĆATI za NEOPRAVDANO ODUSTAJANJE od Kampa (Opravdano odustajanje od kampa se smatra povreda ili bolest igrača uz lekarsku dokumentaciju). Molimo roditelje da ne prijavljuju decu ukoliko nisu sigurni za odlazak.
Uslov da klub ide na kamp je minimum 25 prijavljene dece.

U cenu su uračunati pansioni sa 4 obroka (doručak, ručak, užina, večera), komplet dres, prevoz, stručni rad trenera, korišćenje terena i svih sadržaja, 24 časa zdravstveni nadzor.

BROJ MESTA U HOTELU JE OGRANIČEN I U OVOM TRENUTKU NE ZNAMO KOLIKO JE MESTA OSTALO. UKOLIKO POSTOJI INTERESOVANJE RODITELJA DA POŠALJU SVOJE DETE TREBA DA URADE PRIJAVU ŠTO PRE KAKO BI REZERVISALI MESTO I NA TAJ NAČIN OSIGURALI ODLAZAK SVOG DETETA.

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju (Boris Bosnić 065/83-07-894).
U prilogu teksta je grupna slika dece iz kluba sa kampa od prošle godine.


:: OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST.08.03.2017
K.K. BB Basket, Novogodišnjje aktivnosti 2016.Povodom teksta koji se pojavio na sajtu INFOM, a koji je objavio autor sajta, novinar N. Stanković želimo da izdamo saopštenje za javnost. U tom tekstu je izneto dosta stvari koje nemaju veze sa istinom. Pokušaćemo u kratkim crtama i argumentovano da podsetimo sve naše sugrađane da Sportski klub BB Basket iz Mladenovca postoji od 2006. godine i uspešno se razvija već 11. godinu. U tekstu koji je objavljen na sajtu INFOM piše da je Mladenovcu potreban košarkaški klub. Podsetićemo da pored našeg kluba, postoje još 2 kluba koja se bave školom košarke za decu i to K.K. Kosmaj koga vodi viši košarkaški trener Zoran Milkić - Moka i K.K. Keni 55-81 koga vodi dugogodišnji košarkaški radnik Dragan Ivanović - Keni. Dakle u Mladenovcu postoje 3 košarkaška kluba. Rezultati koje postižemo godinama su sigurno plod dobrog, stručnog i predanog rada školovanih trenera koji rade u klubu. Evo podsetnika trenera koji rade u klubu jer je na sajtu INFOM napisana još jedna neistina gde se kaže da u Mladenovcu imamo problem kada je stručni kadar u pitanju. Prvi trener kluba Boris Bosnić poseduje crvenu licencu sa kojom može voditi savezni rang takmičenja. Takođe poseduje FIBA licencu sa kojom može raditi bilo gde u svetu. Završio je Sportsku akademiju u Beogradu na smeru Košarka 2006. godine. Nakon toga diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Banja Luci. Trenutno mu ostao diplomski rad na Master studijama na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Posećivao sve seminare i klinike u zemlji u organizaciji Košarkaškog udruženja trenera Srbije. Drugi trener kluba Dušan Preradović, apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. U klubu radi 7 godina i ima iskustvo u radu sa decom svih uzrasta. Trenutno trener kadetske i juniorske selekcije kluba koje igraju Prvu (kvalitetnu) ligu. Dakle, i te kako imamo u Mladenovcu stručnih ljudi koji rade sa decom, na naše veliko zadovoljstvo oni su u našem klubu.
Još jedna neistina je izneta u tom tekstu u kojoj se kaže da u poslednjih par godina ne postoji selekcija u ovom gradu i niko nema želju da se bavi tim poslom... U klubu postoji 7 takmičarskih selekcija sa kojima rade gore pomenuti stručnjaci u sportu. Takmičarske selekcije koje klub ima su: Juniori - prva kvalitetna liga KSB-a, Kadeti - prva kvalitetna liga KSB-a, Pioniri 1 - regionalna liga KSB-a i trenutno bez poraza sa skorom od 11 pobeda iz isto toliko utakmica, Pioniri 2 - regionalna liga KSB-a na sredini tabele, Mlađi pioniri - regionalna liga KSB-a drugoplasirana ekipa sa skorom 0d 5 pobeda i 1 poraz, Kadetkinje - kvalitetna liga KSB-a u sredini tabele trenutno, Pionirke - kvalitetna liga KSB-a u sredini tabele trenutno. Pored takmičarskih selekcija koje su gore pomenute klub ima i 2 škole košarke i školicu sporta za decu uzrasta od 4 do 10 godina. Što se tiče rezultata pomenućemo samo neke od njih. Klub već godinama raste zajedno sa svojim trenerima i nema mnogo klubova u našem (beogradskom) regionu koji se mogu pohvaliti tim rezultatima. Već godinama u klubu postoje selekcije koje igraju kvalitetne ige (najviši rang takmičenja), klub je bio učesnik 3 finalna turnira za prvaka Beograda u konkurenciji preko 90 klubova. 2014 godine smo bili osvajači lige u kategoriji mlađih pionira u konkurenciji preko 80 klubova koliko je bilo na početku takmičenja. Učesnici smo mnogobrojnih kampova i međunarodnih turnira u zemlji i inostranstvu (Zlatibor, Češka...) Ekipa pionira je na međunarodnom turniru u Češkoj u Ostravi 2015. godine osvojila bronzanu medalju u konkurenciji velikih klubova iz Litvanije, Nemačke, Poljske, Hrvatske, Češke... Ono čime se posebno ponosimo je igrački i trenerski kadar koji je potekao u klubu. Sa ponosom ističemo da je u našem klubu potekao Vladimir Jovanović koji je trenutno trener kadeta K.K. Crvena Zvezda. Dugogodišnji pomoćni trener seniorske ekipe K.K. FMP i pomoćni trener juniorskoj reprezentaciji koju je predvodio prošle godine Milan Gurović. Od igrača koji su potekli u našem klubu su: Nemanja Popović rođen 2001. godine, trenutno član K.K. Vizura iz Zemuna i kadetski reprezentativac Srbije. Andrija Topalović rođen 2002. godine, trenutno član K.K. Partizan i član pionirske reprezentacije. Vukašin Arsović rođen 2003. godine, trenutno član K.K. FMP i član pionirske reprezentacije, i mnogi drugi... Sve informacije što se tiču rezultata i igrača se mogu proveriti na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Beograda www.ksb.rs . Slike i zapise sa mnogobrojnih turnira, kampova, utakmica, druženja... se mogu pogledati u fotogaleriji našeg sajta...
Konstatacija autora teksta da košarka umire u Mladenovcu vređa nas koji se bavimo ovim poslom već dugi niz godina i gore pomenute selekcije, rezultati i ljudi koji se bave ovim poslom to sigurno demantuju. Ne znamo koji je bio cilj ove priče koja je objavljena na pomenutom sajtu ali smo osetili potrebu da obavestimo sugrađane u cilju saznanja istine.
U sklopu ovog teksta je slika sa Novogodišnjih aktivnosti kluba slikana u decembru 2016. godine. Takođe, na našem facebook profilu (link u desnom meniju sajta ili link u dnu teksta) se mogu videti sve slike i komentari sa raznoraznih dešavanja pa povodom ovog teksta na sajtu INFOM, na našem profilu smo objavili album slika sa hronologijom klupskih uspeha svih ovih godina koji demantuju taj tekst objavljen pre dva dana.
http://https://www.facebook.com/KKBBBasket/


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA 1, PORAZI PIONIRKI, PIONIRA 2, KADETA I JUNIORA.07.03.2017
BB Basket - Žarkovo 2, mlađi pioniri, 04.03.2017.MLAĐI PIONIRI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa vršnjacima iz ekipe K.K. Žarkovo 2 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 36 - 17. Dobra utakmica naših dečaka i ovom pobedom smo zadržali šanse za plasman u narednu fazu takmičenja. Ono što posebno raduje kada je ova ekipa u pitanju je i očigledno podizanje forme u odnosu na početak sezone i igre u kvalifikacijama za kvalitetnu ligu kada nismo uspeli da zabeležimo pobedu. Napokon smo kompletirali ekipu i nadamo sa da su virusi, povrede i odsustva igrača iza nas i da ćemo u istom ili još boljem ritmu igrati i u nastavku sezone. Svi igrači su dobili šansu da igraju i iskoristili je na pravi način. Čestitke svim akterima ove utakmice. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Žarkovo 2 - K.K. BB Basket 17 - 36
(02-12, 03-10, 09-10, 03-04)

Poeni: Petar Luković: 14, Nemanja Janković: 8, Luka Živadinović: 4, Andrija Stojanović: 4, Danilo Pantić: 2, Aleksandar Bajkić: 2, Filip Cvetanović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 10 kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa drugom ekipom K.K. Radnički iz Obrenovca i zadržala epitet neporažene ekipe u dosadašnjem delu regionalne lige. Od samog početka utakmice naši dečaci su uspostavili apsolutnu dominaciju u svim košarkaškim elementima, što je bilo i očekivano, obzirom na starosnu razliku naše i protivničke ekipe. Svaki igrač koji je igrao postigao je poene, a posebno značajni bili su poeni za Milovanović Savu koji je debitovao na ovoj utakmici za naš klub. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi i igri, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Radnički Obrenovac 2 - K.K. BB Basket 24 - 87
(04-30, 06-22, 08-22, 06-13)

Poeni: Andrija Jovanović: 15, Vuk Obradović: 13, Vojin Đorđević: 9, Pavle Aljošević: 8, Matija Macura: 8, Milan Bjelić: 8, Pavle Janković: 8, Andrija Martinović: 6, Aleksa Despotović: 4, Vojislav Stojković: 4, Sava Milovanović: 2, Todor Đorđević: 2.

___________________________________________________

PIONIRKE:

U 12. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 2, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Art Basket iz Beograda i poražene rezultatom 54 - 22. U poređenju sa početkom sezone, ova klupska selekcija je na mnogo višem nivou u svakom pogledu što nas raduje i veoma smo zadovoljni. Ali utisak je da utakmica nije odigrana na nivou na kom može i treba bez obzira što je protivnik ekipa koja je kvalitetna, uigrana i dobro trenirana. U svakom slučaju nema mesta nervozi svesni da ekipa ide uzlaznom putanjom i da se stabilizovala u odnosu na početak sezone. Čestitkeakterima ove utakmice na prikazanom.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Art Basket 22 - 54
(04-16, 04-13, 02-15, 12-10)

Poeni: Anđela Petrović: 11, Dunja Ilić: 6, Marija Drča: 3, Ana Bazić: 2.

___________________________________________________

KADETKINJE:

Slobodne 14. kolo

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv kvalitetne ekipe K.K. Radivoj Korać i poražena ubedljivo rezultatom 69 - 31. Daleko je bila ova igra od one koju želimo da igramo i koju možemo da igramo. Protiv istog protivnika u prvom delu sezone smo odigrali mnogo bolje utakmicu i sa dosta manjom razlikom izgubili. Forma nam je u padu ali sigurno da dobrim radom na treningu možemo i hoćemo isplivati i igrati bolje. Nema razloga za brigom obzirom da nam je ova ekipa mlađa u odnosu na konkurenciju u grupi i krajnji cilj je kontinuitet igranja utakmica i sticanje znanja i iskustva kroz te utakmice kako bi sledeće godine u svom uzrastu pružili što bolje igre. Čestitke protivniku na pobedi, a našim dečacima poruka da rade i treniraju vredno.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać 31-69
(04-16, 11-23, 08-14, 06-16)

Poeni: Stefan Vuičić: 8, Vojin Đorđević: 5, Vojislav Stojković: 5, Pavle Aljošević: 5, Uroš Najić: 2, Aleksa Mihajlović: 2

____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu kvalitetne lige za kadete, grupa 2, naša ekipe je odigrala utakmicu sa ekipom Š.K.K.Zvezdara i poražena ubedljivo rezultatom 89 - 50. Jako loša forma kadetske selekcije se nastavila i proteklog vikenda, a rezultat je nerada i netreniranja. Praktično smo na ovoj utakmici igrali košarku svega prvih 3-4 minuta, dok je ostatak utakmice protekao u apsolutnoj dominaciji protivnika koji je na terenu radio šta je hteo. Nadamo se boljim igrama i boljem treniranju u što skorije vreme, obzirom da nam se takmičenje završava za 3 kola.

Rezultat utakmice: Š.K.K. Zvezdara - K.K. BB Basket 89 - 50
(28-12, 23-07, 25-18, 17-14)

Poeni: Savo Dimić: 19, Luka Roćenović: 12, Nikola Živković: 7, Mihajlo Miletić: 6, Aleksa Stevančević: 2, Martin Nedeljković: 2, Filip Ilić: 2

____________________________________________________

JUNIORI:

U 7. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša juniorska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Bask iz Beograda i poražena rezultatom 71 - 63. Juniori, baš kao i kadeti, još uvek čekaju pobedu u Kvalitetnoj ligi, međutim, za sada, pristup utakmicama i voljni momenat je ono što nas sprečava u ostvarenju toga. Utakmicu smo otvorili sjajno, bili smo dominantni u prvoj četvrtini, dok smo u nastavku igrali apsolutno u ritmu protivnika i apatičnom igrom praktično porazili sami sebe. Ostaje žal zbog utakmice koja je kao i prethodnih nekoliko (K.K. Beko u Mladenovcu, K.K. Bask u Mladenovcu, K.K. Flash u Beogradu...) moglo da se pobedi da je pristup, dolasci i rad na treningu bolji... U nadi da će se to promeniti sačekaćemo vreme i videti...

Rezultat utakmice: K.K. Bask - K.K. BB Basket 71 - 63
(08-20, 19-14, 27-14, 17-15)

Poeni: Aleksandar Stanišić: 19, Igor Lazić: 15, Pavle Antić: 14 Mateja Đorđević: 10, Aleksa Marković: 3, Miloš Dimić: 2.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 04. I 05.03.2017.02.03.2017
PIONIRKE:

U 12. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša pionirska selekcija devojčica igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 05.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

KADETKINJE:

Slobodne 14. kolo.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Žarkovo 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 04.03.2017. godine u Beogradu u Hali sportova Žarkovo u ul. Olimpijskih igara br. 14 sa početkom u 10:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Radnički 2 iz Obrenovca. Utakmica se igra u nedelju 05.03.2017. godine u Obrenovcu u sali O.Š. Posavski Partizani sa početkom u 12:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:45h.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 04.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetno protiv odličnog protivnika.

____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom Š.K.K. Zvezdara iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 04.03.2017. godine u Beogradu u sali O.Š. Pavle Savić u Beogradu u ul. Koste Nađa br. 25 sa početkom u 15:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:10h.

___________________________________________________

JUNIORI:

U 7. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša juniorska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Bask iz Beograda. Utakmica se igra u petak 03.03.2017. godine u Beogradu u Balonu Bask u Beogradu u ul. Bulevar Vojvode Mišića br. 24 sa početkom u 16:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:30h.


:: ZAVRŠEN 17. MEĐUNARODNI MINI BASKET FESTIVAL RAJKO ŽIŽIĆ.06.02.2017
BB Basket na 17. mini basket festivalu Rajko ŽižićZavršen je 17. međunarodni mini basket festival Rajko Žižić koji se održavao u Beogradu u 3. Hali beogradskog sajma u periodu od 27. - 31.01.2017. godine. Kao što smo i ranije pominjali, naše učešće na ovom turniru je tradicionalno, a ove godine smo nastupili sa 3 mešovite ekipe dečaka i devojčica i to: dečaci i devojčice rođeni 2006. godine, dečaci i devojčice rođeni 2007. godine i treća najmlađa selekcija dečaci i devojčice rođeni 2007. godine i mlađi. Utisci sa turnira kao i prethodnih godina su fenomenalni. Cilj turnira je druženje, upoznavanje novih drugara, razonoda, igra i učestvovanje. Rezultat se na utakmicama ne vodi i svi učesnici turnira su dobili medalje. Naše ekipe su ove godine učestvovale dva dana na turniru (subota 28.01.i nedelja 29.01.2017.) kada su ukupno odigrale 11 utakmica sa ekipama iz Srbije i Makedonije. Ovim putem klub se zahvaljuje organizatorima turnira (našem prijatelju Zlatku Polaku i Racetu Georgijevskom) što su nam izašli u susret pa satnicu i termine odigravanja utakmica prilagodili ostalim utakmicama starijih klupskih selekcija koje su igrale redovna kola u okviru svojih liga. Prevoz dece u subotu je finansirala GO Mladenovac u saradnji sa Sportskim savezom Mladenovca na čemu im se ovom prilikom zahvaljujemo uz napomenu da je ovim postupkom samo nastavljena već uspešna saradnja. Drugi dan prevoz dece je vršio autoprevoznik iz Aranđelovca. Sjajna atmosfera je bila tokom oba dana turnira ali ono što je deci posebno zanimljivo je sigurno i atmosfera u autobusu tokom odlazaka i povratka sa turnira kada se pričaju viceci, peva klupska himna, razvija drugarstvo među njima... Sve u svemu i deca i klub nose sjajne utiske sa ovogodišnjeg mini basket festivala... U dnu teksta se nalazi link gde se mogu pogledati slike sa turnira ili u našoj foto galeriji.
Mini basket festival, memorijal Rajko Žižić 2017


:: RASPORED TRENINGA TOKOM ZIMSKOG RASPUSTA.29.01.2017
Obaveštavamo roditelje i igrače da će se treninzi tokom zimskog raspusta održavati u salama O.Š. Sveti Sava i u Sportskom centru u Mladenovcu u dnevnoj varijanti. U ponedeljak 30.01.2017. godine je slobodan dan za sve selekcije osim školice sporta koja ima trening u svom terminu od 19:00h u sali O.Š. Momčilo Živojinović. Dakle, treninzi kreću od utorka 31.01.2017. godine. Raspored treninga u nastavku teksta:

UTORAK 31.01.2017.

- Mlađi pioniri (dečaci 2004/2005...) od 10:30h - 12:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Devojčice (pionirke i kadetkinje) od 12:00h - 13:30h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Pioniri (dečaci 2002/2003) od 14:30h - 16:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Kadeti i Juniori (1998 - 2001) od 16:30h - 18:00h (Sportski centar - Mladenovac)

SREDA 01.02.2017.

- Mlađi pioniri (dečaci 2004/2005...) od 10:30h - 12:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Devojčice (pionirke i kadetkinje) od 12:00h - 13:30h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Pioniri (dečaci 2002/2003) od 14:30h - 16:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Kadeti i Juniori (1998 - 2001) od 16:30h - 18:00h (Sportski centar - Mladenovac)
- Mlađa školica košarke od 19:00h - 20:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Starija školica košarke od 20:00h - 21:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

ČETVRTAK 02.02.2017.

- Mlađi pioniri (dečaci 2004/2005...) od 10:30h - 12:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Devojčice (pionirke i kadetkinje) od 12:00h - 13:30h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Pioniri (dečaci 2002/2003) od 14:30h - 16:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Kadeti i Juniori (1998 - 2001) od 16:30h - 18:00h (Sportski centar - Mladenovac)

PETAK 03.02.2017.

- Mlađi pioniri (dečaci 2004/2005...) od 10:30h - 12:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Devojčice (pionirke i kadetkinje) od 12:00h - 13:30h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Pioniri (dečaci 2002/2003) od 14:30h - 16:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Kadeti i Juniori (1998 - 2001) od 16:30h - 18:00h (Sportski centar - Mladenovac)

Za vikend (subota i nedelja) ostaju standardni termini na standardnim mestima. Zadržavamo pravo promene termina o čemu ćemo igrače i roditelje blagovremeno obavestiti. Sigurno će biti i neki dan pauze o čemu ćemo takođe blagovremeno obavestiti igrače i roditelje.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.