Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: ZAVRŠENA JOŠ JEDNA AKCIJA OBELEŽAVANJA KOŠARKAŠKIH TERENA U MLADENOVCU.02.01.2013
Sala Gimnazije u Mladenovcu obeležena po novim FIBA pravilima.U utorak 02.01.2013. godine završena je još jedna akcija obeležavanja košarkaških terena po novim FIBA pravilima. Obeležili smo salu Gimnazije u Mladenovcu i na taj način osposobili je da se u njoj mogu igrati zvanične (prvenstvene) košarkaške utakmice KSS-a. U narednih nekoliko dana imaćemo još jednu akciju o kojoj će posetioci našeg sajta biti informisani.


:: RASPORED TRENINGA TOKOM PRAZNIKA.30.12.2012
Obaveštenje igračima i roditeljima o rasporedu treninga tokom Novogodišnjih i Božićnih praznika. 31.12.2012 i 01.01.2013. godine treninga neće biti.

Škola košarke - dečaci rođeni 2003. godine i mlađi imaju trening u sredu 02.01.2013. godine u 19:00h u Tehničkoj školi pa sledeći 09.01.2013. godine (sreda) u 19:00h u Tehničkoj školi. (Za vikend 05. i 06.01.2013. godine treninga neće biti).

Škola košarke - dečaci rođeni 2001. i 2002. godine imaju trening u sredu 02.01.2013. godine u 20:00h u Tehničkoj školi pa sledeći 09.01.2013. godine (sreda) u 20:00h u Tehničkoj školi. (Za vikend 05. i 06.01.2013. godine treninga neće biti).

Devojčice imaju trening u četvrtak 03.01.2013. godine u 10:00h u velikoj sali Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Za sledeći trening ćemo imati više informacija u četvrtak i javiti igračima na treningu.

Mlađi pioniri imaju trening u četvrtak 03.01.2013. godine u 09:00h u velikoj sali Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Za sledeći trening ćemo imati više informacija u četvrtak i javiti igračima na treningu.

Pioniri imaju trening u četvrtak 03.01.2013. godine u 10:00h u velikoj sali Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Za sledeći trening ćemo imati više informacija u četvrtak i javiti igračima na treningu.

Kadeti/Juniori imaju trening u četvrtak 03.01.2013. godine u 09:00h u velikoj sali Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Za sledeći trening ćemo imati više informacija u četvrtak i javiti igračima na treningu.


:: SREĆNI NOVOGODIŠNJI I BOŽIĆNI PRAZNICI.30.12.2012
Novogodišnja čestitka K.K. BB Basket iz MladenovcaKošarkaški klub BB Basket iz Mladenovca želi svima Srećnu Novu godinu i Božićne praznike uz poruku: DA svi imaju zdravlja i DA imaju sreće, DA se svima ostvare želje i manje i veće, DA svi zrače vedrinom, a odbace tugu, DA liniju života imaju dugu... DA se snovi svima ostvare na javi, DA svi imaju lepe misli u glavi, DA svima drage osobe budu deo sna i DA svakom u Novoj godini sve počinje sa DA! SREĆNA NOVA!


:: PRIJATELJSKE UTAKMICE JUNIORA, PIONIRA, MLAĐIH PIONIRA I DEVOJČICA.28.12.2012
Što se tiče ovog vikenda koji je pred nama biće izuzetno bogat kada su u pitanju prijateljske utakmice kluba.

Juniori/kadeti igraju utakmicu u nedelju 30.12.2012. godine u 14:00h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča.

Pioniri (1999. i 2000. - mešana ekipa) igraju utakmicu takođe protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča u nedelju 30.12.2012. godine u 15:30h u sali O.Š. Sveti sava u Mladenovcu.

Mlađi pioniri (2000. i mlađi) igraju prijateljsku utakmicu u Sopotu protiv ekipe K.K. Sopot u subotu 29.12.2012. godine. Mlađi pioniri će utakmicu igrati u sivim klupskim majicama. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:15h (pre podne).

Devojčice (1998. i mlađe) igraju prijateljsku utakmicu u Sopotu protiv ekipe K.K. Sopot u subotu 29.12.2012. godine. Devojčice će utakmicu igrati u sivim klupskim majicama. polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:15h (pre podne).


:: ODIGRANA PRIJATELJSKA UTAKMICA JUNIORA.27.12.2012
U sredu 26.12.2012. godine odigrana je prijateljska utakmica juniora između ekipa našeg kluba i K.K. Probasket. Dosta dobrih stvari naši igrači su pokazali ali i nekih slabosti na kojima mora da se radi ubuduće kako bi se što bolje spremili za početak prvenstva. Naša ekipa je sastavljena od dosta igrača koji su kadetskog uzrasta i koji nose igru tako da igraju i protiv 3 godine starijeg protivnika. Oscilacije u igri su razumljive i mi u klubu nismo nezadovoljni prikazanim na utakmici. Dobro smo počeli utakmicu, ispoštovali kretnje i dok smo imali snage dosta dobrih kretnji u napadu imali, laganih koševa... Svi igrači su imali zavidnu minutažu i od njih zavisi ko će se nametnuti treneru i izboriti za minute u igri. Ono što je za nas veliki dobitak je povratak u klub kapitena Božić Ilije koji je pokazao da će biti veliko pojačanje i jedan od nosioca igre ove ekipe kada je u pitanju ove sezona. Ono na čemu moramo mnogo da radimo i što nam je jako loš elemenat igre je individualna odbrana, ni kolektivna odbrana nam nije sjajna ali individualna je baš loša,pogotovo na igraču sa loptom. Ostaje nada da će igrači na treninzima svojim radom i zalaganjem uspeti da poprave taj elemenat igre koji je jako bitan ako ne i najbitniji za uspeh ekipe... Tokom pripremnog perioda u planu je da odigramo minimum 4 prijateljske utakmice kako bi se što bolje pripremili za početak prvenstva. Sledeću utakmicu juniori igraju u nedelju na domaćem terenu protiv ekipe K.K. ABBA iz Bariča.


:: POBEDA U REDOVNOM KOLU I PORAZ U ZAOSTALOM KOLU MLAĐIH PIONIRA.16.12.2012
U 10. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, selekcija mlađih pionira kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 3 i uspela da pobedi rezultatom 54 - 35. U jednoj lepoj utakmici viđeno je dosta koševa, atraktivnih poteza, blokada... Naša ekipa je od samog starta pokazala protivniku da je kvalitetnija ekipa i agrasivnim presingom na početku utakmice uspela da povede sa 14 - 0 i praktično reši pitanje pobednika. protivnik je svoj prvi poen postigao pred kraj 1. četvrtine. Posle toga je naš trener Jovanović džentlmenski povukao ekipu na svoju polovinu u odbrani što je protivnik iskoristio i uspeo da postigne više poena nego obično na kraju utakmice. Priliku da igraju su dobili svi igrači. Ovom utakmicom su završene kvalifikacije za kvalitetnu ligu, a naša ekipa se plasmanom na 3. mesto na tabeli kvalifikovala za regionalnu ligu. Ostaje žal za kvalitetnom ligom jer smo nepravedno pokradeni na gostovanju protiv ekipe K.K. Orion iz Beograda o čemu će biti više informacija o izveštaju sa te utakmice. I pored toga mi nismo nezadovoljni prikazanim ove sezone u kvalifikacijama kada je u pitanju selekcija mlađih pionira. Ono što nam je bitno da deca dobro rade i napreduju, a nismo klub koji juri rezultat po svaku cenu. Čestitke deci i treneru Jovanoviću na prikazanom u dosadašnjem delu sezone.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Cerak 3 54 - 35
(18-03, 14-09, 14-12, 08-11)

Poeni: Popović Nemanja: 14, Milovanović Nemanja: 9, Spasić Nikola: 6, Dimić Savo: 6, Roćenović Luka: 4, Obradović Strahinja: 4, Topalović Andrija: 3, Savović Aleksandar: 3, Stevanović Ilija: 3, Pavlović Veljko: 1, Stevančević Aleksa: 1.

____________________________________________________


U 9. zaostalom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, selekcija mlađih pionira kluba odigrala je utakmicu protiv direktnog konkurenta za kvalitetnu ligu, ekipe K.K. Orion iz Beograda i poražena je rezultatom 46 - 37. Ova utakmica je direktno odlučivala o 2. mestu na tabeli koje potencijalno vodi u kvalitetnu ligu. Naša deca su dobro počela utakmicu, dobili 1. četvrtinu rezultatom 07-06. Igrali su onoliko koliko im je dozvoljeno od strane sudija jer za protivničke igrače nisu važila pravila npr. da moraju preneti loptu na protivničku polovinu za 8 sekundi, da nemaju pravo driblinga kada im lopta ispadne pa je uhvate itd itd... I pored takve situacije naši igrači su odigrali dobru utakmicu,imali aktivan rezultat celim tokom utakmice. Ekipe su se smenjivale u vođstvu tokom cele utakmice. Mi smo pobedili prvu utakmicu u Mladenovcu sa 8 poena razlike tako da nas je i poraz od 7 ili manje poena razlike vodio u kvalitetnu ligu. Kada su protivnici videli da ni uz pomoć sudija ne mogu dobiti ono što žele na scenu su stupili zapisničar i delegat utakmice. Na 25 sekundi do kraja utakmice na pitanje našeg trenera Jovanovića koji je rezultat odgovorili su mu da je 7 razlike za protivnika. Naša ekipa je odbranila napad protivnika i imala loptu u posedu, a do kraja je ostalo 5 sekundi. Trener Jovanović je opet pitao koji je ruzultat na šta su mu i delegat i zapisničar odgovorili da je 7 razlike za domaću ekipu. Taj rezultat i jeste bio jer smo imali čoveka koji je vodio rezultat. Utakmica je završena, kada je trener Jovanović prišao zapisničkom stolu rekli su mu da je 9 razlike za protivnika. Da, dobro ste pročitali. DOPISALI SU 2 POENA KOJA SU DIREKTNO ODLUČILA O PROLASKU U KVALITETNU LIGU. Nismo se žalili, ali neka javnost zna šta se dešava kada naša deca igraju utakmice protiv nekih beogradskih klubova. KSS, KSB, komesar... će takođe biti informisani o dešavanjima na toj utakmici. To je sramota i za KSS jer je njihov čovek - delegat utakmice direktno umešan u krađu na utakmici. Deca su pogođena nepravdom dugo plakala u svlačionici... Glave gore tigrovi, mi iz kluba smo ponosni na Vas i zadovoljni prikazanim ove sezone u kvalifikacijama. Čestitke i treneru Jovanoviću na prikazanom u dosadašnjem delu sezone.

Rezultat utakmice: K.K. Orion - K.K. BB Basket 46 - 37
(06-07, 16-12, 12.08, 12-10)

Poeni: Savović Aleksandar: 9, Popović Nemanja: 8, Stevanović Ilija: 8, Ivković Ilija: 5, Topalović Andrija: 3, Roćenović Luka: 2, Stevančević Aleksa: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.12.12.2012
MLAĐI PIONIRI:

U 9. zaostalom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Orion iz Beograda. Utakmica se igra u petak 14.12.2012. godine u sali O.Š. Vladislav Ribnikar u Beogradu u ul. Kralja Milutina br. 10 sa početkom u 20:20h. Polazak je planiran u 18:30h ispred Gradske opštine Mladenovac.


U nedelju 16.12.2012. godine odigraće se utakmica poslednjeg 10. kola (ukoliko vremenski uslovi dozvole) kvalifikacija za kvalitetnu ligu klupske selekcije mlađih pionira. Sastaju se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Cerak 3 iz Beograda. Utakmica se igra u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo decu u pohodu ka novoj pobedi i dobro odigranoj utakmici.


:: ODLOŽENA UTAKMICA MLAĐIH PIONIRA.09.12.2012
Zbog nevremena i snežnih padavina koje su zahvatile celu zemlju utakmicu 9. kola kvalifikacija za kvalitetnu ligu, mlađi pioniri, grupa 3, između ekipa K.K. Orion i K.K. BB Basket smo odlučili da odložimo iz bezbednosnih razloga u dogovoru sa komesarom i protivnicima. Utakmica će biti odigrana u narednom periodu kada se stvore uslovi da se bezbedno ode na utakmicu o čemu će posetioci našeg sajta biti obavešteni.


:: KSS U POSETI NAŠEM KLUBU.07.12.2012
K.K. BB Basket - devojčice i KSSU četvrtak 06.12.2012. godine u poseti našem klubu je bilo rukovodstvo Košarkaškog saveza Srbije. Na našu veliku radost potpredsednik KSS-a zadužena za žensku košarku Ana Joković je odobrila klubu pomoć u vidu sportske opreme. Dobili smo 50 gumenih i 2 kožne molten lopte kao i 20 majica (Ja sam košarkašica) namenjenih ženskim klupskim selekcijama. Izuzetna nam je čast što je savez prepoznao kvalitet i izašao u susret klubu i mnogo pomogao što će sigurno biti dobar uslov da nam se poveća broj kako devojčica tako i dečaka u klubu. Komentari Dejana Damnjanovića, stručnog saradnika i menadžera KSS-a koji je bio u poseti klubu su pozitivni, rekao je kako mu se sviđa što je video, obećao da se tu njihova pomoć prema klubu neće završiti i izrazio nadu da će pri sledećoj poseti broj i kvalitet devojčica biti na još većem nivou. To nam daje još veću obavezu i zadatak da nastavimo ka našem zacrtanom cilju, a to je još bolji rad i omasovljavanje svih klupskih selekcija, a posebno devojčica. Na sledećem treningu svakoj devojčici će biti uručena košarkaška lopta i majica koje je KSS poklonio klubu, a takođe i nove članice našeg kluba pored klupske majice koju dobijaju dobiće i košarkašku loptu.
Još jednom veliko hvala KSS-u, Ani Joković, Dejanu Damnjanoviću i zaposlenima u kancelariji KSS-a i KSB-a koji su imali reči hvale za klub, rad u klubu kao i odnos klupskog rukovodstva prema savezu i našim obavezama prema savezu...


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.04.12.2012
MLAĐI PIONIRI:

U 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Orion iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 09.12.2012. godine u sali O.Š. Vladislav Ribnikar u Beogradu u ul. Kralja Milutina br. 10 sa početkom u 12:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:30h.

____________________________________________________

KADETI:

U petak 07.12.2012. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu odigraće se prijateljska kadetska utakmica između ekipa K.K. BB Basket - K.K. Sopot. Tačan termin utakmice ćemo naknadno objaviti.
Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.