Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: APEL ZA POMOĆ ! ! ! ! !15.01.2011
Sportski klub BB Basket iz Mladenovca je svoje utakmice igrao u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Odlukom nekih ljudi i iz nepoznatih razloga (bar nama) sala je zatvorena za korišćenje gde mi trenutno nemamo salu za odigravanje utakmica. Zašto deca moraju da trpe zbog političkih previranja pojedinaca,zašto deca moraju da trpe zbog međusobne netrpeljivosti pojedinaca,zašto lokalna samouprava nema sluha za naše probleme... Jel hoćemo na taj način da imamo zdravo društvo samo su neka od pitanja koja se nameću. Ovim putem šaljemo apel svim ljudima koji mogu i hoće da pomognu na bilo koji način klub da se jave i zajedno pokušamo da se izborimo za pravdu, za decu, za njihovo bolje sutra. . .


:: NAGRADNA IGRA11.01.2011
U subotu 15.01.2011. godine u 11h u sali O.Š. Momčilo Živojinović održaće se izvlačenje nagrada povodom nagradne igre koju je klub organizovao. Pravo učešća imaju svi članovi kluba,a mogu dobiti vredne nagrade (patike,trenerke,jakne,majice,kalendare...sa klupskim obeležjima) Pozivamo sve prijatelje,navijače,simpatizere kluba da nam se pridruže i svojim prisustvom uveličaju ovaj čin.


:: UPIS NOVIH ČLANOVA31.08.2010
Kao i sveke godine tako i ove na početku školske godine košarkaški klub BB Basket iz Mladenovca vrši upis novih članova u školu košarke. Pravo upisa imaju dečaci od 5 do 14 godina starosti i devojčice od 5 do 10 godina starosti. Po prvi put klub organizuje nagradnu igru za sve potencijalne članove škole košarke. Dovoljno je doneti flajer pri upisu u školu košarke i popuniti ga na poleđini svojim podacima. Flajeri će se deliti na promociji kluba po školama. Izvlačenje nagrada će se obaviti krajem decembra ili početkom januara, a detaljnije se možete informisati posetom našega sajta. Nagrade koje delimo su patike,klupske trenerke, majice, kačketi,olovke,kalendari,šalovi,zastavice... Dođite da se družimo i pobeđujemo zajedno. BUDI I TI TIGRIĆ...


:: Najmlađi članovi kluba05.06.2010
Najmlađi članovi kluba.Na svečanoj dodeli najboljim pojedincima kluba u prethodnoj sezoni nisu zaboravljeni ni najmlađi polaznici škole košarke, Arsović Vukašin 2003. god. i Jovančević Andreja 2003. god.


:: Oproštaj od najboljeg igrača kluba.05.06.2010
Cvetić Pavle.SVE ŠTO JE LEPO KRATKO TRAJE... tako je došlo vreme da se rastanemo od našeg najboljeg igrača, Cvetić Pavleta, 1995. god. Igrač koji je svojim ponašanjem služio kao primer drugim igračima, igrač koji ima karakter, igrač koji ima srce, igrač koji ima košarkaških, a pre svega ljudskih kvaliteta, igrač koji je odličan đak... i mogao bi referat da se napiše o njegovim vrlinama. Pronašli smo mu novu sredinu, on je prešao u K.K. Beovuk iz Beograda, klub koji je srazmeran njegovim kvalitetima, klub koji ima mnoštvo reprezentativaca u mlađim kategorijama, klub u kojem se izuzetno kvalitetno radi, klub iz kojeg su potekli jedan Milojević, Aškrabić, Štimac... Želimo mu puno uspeha, zdravlja i sigurni smo da će se za ostalo on pobrinuti.


:: Svi na okupu.05.06.2010
Grupna fotografija.Mnogobrojni igrači, roditelji, prijatelji kluba su prisustvovali svečanom proglašenju i dodeli nagrada najboljim pojedincima kluba u prethodnoj sezoni.


:: Dodeljena priznanja najboljim pojedincima kluba02.06.2010
Grupna slika sa dodele priznanja najboljim pojedincima.U nedelju 30.05.2010. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu održana je svečana dodela priznanja najboljim pojedincima kluba po takmičarskim selekcijama i to za : najboljeg strelca ekipe, MVP igrača, najperspektivnijeg igrača, igrača koji je najviše napredovao u prethodnoj sezoni. Nagrade su uručene za te iste titule ali i na nivou celog kluba. Na svečanoj dodeli nagrada prisustvovali su igrači, roditelji, treneri, mnogobrojna rodbina i prijatelji kluba. Imali smo tu čast i da ugostimo prijatelje iz Rusije.


:: Najbolji igrač škole košarke.02.06.2010
Stevanović IlijaPo stručnom mišljenju trenera u klubu igrač koji je najbolji u selekciji škola košarke - mini basket je Stevanović Ilija, igrač rođen 2000. godine. Na slici sa igračem naleze se treneri kluba.


:: Igrač koji je najviše napredovau u selekciji škola košarke - mini basket02.06.2010
Milovanović NemanjaPo stručnom mišljenju trenera u klubu, igrač koji je u prethodnoj sezoni najviše napredovao u selekciji škola košarke - mini basket je Milovanović Nemanja, igrač rođen 2000. godine.


:: Najperspektivniji igrač u školi košarke - mini basket02.06.2010
Radosavljević NemanjaPo stručnom mišljenju trenera u klubu, najperspektivniji igrač u selekciji škola košarke - mini basket je Radosavljević Nemanja, igrač rođen 2001. godine.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.