Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 26. I 27.03.2011. GODINE.23.03.2011
MLAĐI PIONIRI:

U okviru 10. kola kvalitetne lige mlađih pionira, grupa 2, sastaju se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Div Basket. Utakmica se igra u nedelju 27.03.2011. godine u sali O.Š. Bisa Simić u Velikoj Krsni sa početkom u 14:00h.

____________________________________________________


PIONIRI:

U okviru 13. kola regionalne pionirske lige, grupa 4, sastaju se ekipe K.K. Torlak Aboca - K.K. BB Basket. Utakmica se igra u subotu 26.03.2011. godine sa početkom u 12:00h u Velefarm-ovoj sali (Torlak). Polazak na utakmicu ispred Opštine Mladenovac u 10:00h.:: POBEDE PIONIRA I KADETA, PORAZ MLAĐIH PIONIRA I JUNIORA21.03.2011
MLAĐI PIONIRI:

U 9. kolu kvalitetne lige mlađih pionira, grupa 2 odigrana je utakmica između ekipa K.K. BB Basket iz Mladenovca i K.K. Ofi Basket (Partizan) iz Beograda. Zasluženo je pobedila gostujuća ekipa iz Beograda rezultatom 43-18 na čemu im mi čestitamo, a što se tiče naše igre vidi se napredak u odnosu na neke prethodne utakmice što raduje i ohrabruje pred neke sledeće utakmice gde je realnije očekivati da se može doći do pobede. Pristup utakmici je bio dobar gde se naši igrači nisu uplašili što je bio slučaj na nekim prethodnim utakmicama, igralo se hrabro sa dosta borbenosti i požrtvovanja, a da nismo imali toliko loš procenat šuta sa linije slobodnih bacanja (29/4) sigurno da bi tok utakmice bio drugačiji i da bi utakmica bila rezultatski neizvesnija. Nismo ni ovako nezadovoljni bez obzira na rezultat jer ipak smo mi mali klub sa skromnim uslovima za rad u odnosu na klubove poput Partizana, FMP, Zvezde, Zemuna...a igramo u istom rangu takmičenja kao i ti klubovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ofi Basket (Partizan) 18-43
(05-11, 02-11, 05-08, 06-13)

Poeni: Đorđević Jovan: 5, Rašić Saša: 5, Spasojević Nikola: 3, Damljanović Filip: 3, Pavlović Veljko: 2.

____________________________________________________

PIONIRI:

U utakmici 12. kola regionalne pionirske lige, grupa 4, sastale su se ekipe O.K.K. Beostar iz Beograda i K.K. BB Basket iz Mladenovca. Uspeli smo da pobedimo veoma neugodnu ekipu O.K.K. Beostar rezultatom 59-55. Znali smo da neće biti lagana utakmica, to je jedina ekipa koja nas je pobedila u regionalnoj ligi, igrali smo oslabljeni bez prvog plejmejkera ekipe koji se povredio, igrali smo sa 8 igrača (neki su bolesni, neki povređeni, neki se nisu pojavili na utakmici gde će biti sankcionisani...). Počeli smo veoma loše utakmicu,slabo se kretali u napadu,pokušavali individualno da završavamo napade bez povratnog pasa i asistencija. Odbrana se igrala bez pomoći i rotacije, a individualna odbrana takođe bila loša što je rezultiralo deficitom od 9 poena razlike što i nije bila tako velika razlika s obzirom na nivo igre koji smo pokazali u 1. poluvremenu. 2. poluvreme smo počeli mnogo bolje,napravili smo dogovor u pauzi što su igrači delimično ispoštovali i ušli u 4. četvrtinu sa 5 poena zaostatka. Borbenost i želja koja je bila mnogo veća nego u 1. poluvremenu je presudila da pobedimo utakmicu,uspeli smo da sprečimo lagane poene protivnika iz kontre i njihov ofanzivni skok (elemente iz kojih su i napravili razliku u 1. poluvremenu). Zabrinjava katastrofalan procenat šuta sa linije slobodnih bacanja 34/07 i ukoliko ne popravimo taj elemanat igre teško ćemo pobediti neku ozbiljniju ekipu. Sve čestitke igračima koji su pružili svoj maksimum i ovom pobedom smo i teoretski obezbedili 1 mesto u grupi koje vodi u nastavak takmičenja. BRAVO TIGROVI ! ! !

Rezultat utakmice: O.K.K. Beostar - K.K. BB Basket 55-59
(21-12, 12-12, 12-16, 09-19)

Poeni: Milenković Miloš: 22, Obradović Igor: 18, Jovanović Nikola: 14, Idrizović Anel: 4, Dimić Miloš: 1.

_____________________________________________________

KADETI:

U zaostaloj utakmici koja je odložena,a trebala da se odigra u 9. kolu (26.02.2011) regionalne kadetske lige, grupa 2,igrala se u subotu 19.03.2011.,a sastale su se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Ofi Basket (Partizan). Uspeli smo da pobedimo sjajnu ekipu koja igra 2 lige uporedo (kvalitetnu pionirsku i regionalnu kadetsku) rezultatom 63-56. Sve čestitke i jednoj i drugoj ekipi na fer i korektnoj igri. Mi smo dobro počeli utakmicu i poveli 09-02, agresivno u odbrani, u napadu bila dobra tranzicija lopte sa pravovremenim pasovima. Ubrzo posle time out-a protivnik je uspeo da uhvati rezultatski priključak i praktično do kraja utakmice se ekipe smenjivale u vođstvu od po 2-3 poena prednosti. Ekipa je odigrala dobro, agresivno u odbrani sa stalnim pritiskom na loptu, prilično korektno je odrađena rotacija u odbrani posle ispadanja igrača koji čuva igrača sa loptom. Sprečili smo njihov ofanzivni skok, posle prvog dodavanja bila dobra tranzicija u napadu što je i bio ključ pobede. Sve čestitke igračima koji su pokazali jednu želju, borbenost, slogu koja ih nije krasila na nekim prethodnim utakmicama. Ovom pobedom smo zadržali šanse za 1 mesto u grupi koje vodi u nastavak takmičenja i sad je sve u našim rukama, ukoliko pobedimo preostale 2 utakmice obezbedićemo 1 mesto koje vodi u nastavak takmičenja.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ofi Basket 63-56
(15-12, 14-15, 21-15, 13-14)

Poeni: Petrović Filip: 19, Pupovac Nikola: 13, Krstić Nikola: 9, Milovanović Miroslav: 9, Jovanović Aca: 7, Vujičić Negovan: 4, Ivanović Pavle: 2.

_____________________________________________________

JUNIORI:

U utakmici 8. kola regionalne juniorske lige, grupa 2, sastale su se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Mondo Basket 2. Pobedila je gostujuće ekipa K.K. Mondo Basket 2 rezultatom 62-54. Što se tiče naše igre idemo jednom uzlaznom putanjom što se tiče forme, mnogo je bolji rad na treningu u poslednje vreme i pitanje je dana kada će stići i ta 1 pobeda koja bi nam mnogo značila na psihološkom planu. Poređenja radi, od ove ekipe smo u prvoj utakmici izgubili 88-36. Počeli smo dobro utakmicu, igrali egal celo poluvreme i onda zahvaljujući sopstvenim greškama uspemo da 15 sekundi pre kraja poluvremena uz posed lopte primimo 4 poena i odemo na odmor sa zaostatkom od 8 poena. Uspeli smo da se vratimo u 3. četvrtini velikom borbenošću i u 4. četvrtinu ušli sa 1 poenom zaostatka. Utakmicu smo izgubili zahvaljujući lošem skoku u odbrani kada je protivniku dozvoljeno dosta ofanzivnih skokova i laganih poena. Pored lošeg rezultata nismo nezadovoljni jer je igra mnogo napredovala, a ekipa K.K. Mondo Basket je u ovom trenutku kvalitetnija od nas i čestitke na pobedi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Mondo Basket 2 54-62
(12-16, 12-16, 13-06, 17-24)

Poeni: Srećković Stefan: 16, Radovanović Novak: 13, Delić Milan: 10, Pupovac Nikola: 10, Vlajić Slobodan: 3, Milovanović Miroslav: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 19. I 20.03.2011. GODINE.19.03.2011
MLAĐI PIONIRI:

U okviru 9. kola kvalitetne lige mlađih pionira, grupa 2, sastaju se ekipe K.K. BB Basket iz Mladenovca i K.K. Ofi Basket (Partizan) iz Beograda. Utakmica se igra u sali O.Š. Bisa Simić u Velikoj Krsni u subotu 19.03.2011. godine sa početkom u 14:00h.

___________________________________________________

PIONIRI:

U 12. kolu regionalne pionirske lige, grupa 4, sastaju se ekipe O.K.K. Beostar - K.K. BB Basket. Utakmica se igra u subotu 19.03.2011. godine sa početkom u 12:20h u sali O.Š. Ivan Gundulić u Beogradu u ul. Narodnih Heroja br. 12.

____________________________________________________

KADETI:

U zaostalom 9. kolu regionalne kadetske lige, grupa 2, sastaju se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Ofi Basket (Partizan). Utakmica se igra u subotu 19.03.2011. godine u sali O.Š. Bisa Simić sa početkom u 15:50h.

____________________________________________________

JUNIORI:

U okviru 8. kola regionalne juniorske lige, grupa 2, sastaju se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Mondo Basket 2. Utakmica se igra u subotu 19.03.2011. godine u sali O.Š. Bisa Simić u Velikoj Krsni sa početkom u 17:45h.:: POBEDE PIONIRA I KADETA, PORAZ MLAĐIH PIONIRA I JUNIORA.13.03.2011
MLAĐI PIONIRI:

U okviru 8. kola kvalitetne lige mlađih pionira, grupa 2, ekipa K.K. BB Basket iz Mladenovca poražena je od vršnjaka iz K.K. Cerak iz Beograda rezultatom 47-34. Počeli smo veoma loše utakmicu sa dosta straha kada nam nije ništa za rukom polazilo što je protivnik iskoristio i u jednom trenutku u 2. četvrtini imao veliku prednost od 20 poena razlike. U nastavku smo uspeli da odigramo bolje, ispravimo greške koje smo pravili u 1. poluvremenu, agresivnom odbranom nateramo protivnika na lošiju igru što je rezultiralo da sa zaostatka od 20 poena dođemo do prednosti u 4. četvrtini od 2 poena u našu korist. Na žalost nismo uspeli da sakupimo dovoljne snage da do kraja odigramo u tom ritmu i dobijemo utakmicu čemu je u velikoj meri kumovalo i suđenje (samo 1 sudija sudio utakmicu) kao i krađa vremena od strane delegata (trener svojim očima video da delegat krade vreme i morao da glumi policajca pored zapisničkog stola). Čitanjem izveštaja sa utakmica na našem sajtu može se primetiti da uopšte nema komentarisanja suđenja i da smo samokritični i da pre svega razloge neuspeha i poraza tražimo u samim nama ali što je previše previše je...

Rezultat utakmice: K.K. Cerak - K.K. BB Basket 47-34
(15-05, 11-03, 02-18, 19-08)

Poeni: Spasojević Nikola: 13, Đorđević Jovan: 12, Damljanović Filip: 4, Rašić Saša: 2, Stavanović Ilija: 2, Milovanović Nemanja: 1.


_____________________________________________________

PIONIRI:

U 11. kolu regionalne pionirske lige, grupa 4, sastale su se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać 2. Znali smo da nas čeka teška utakmica jer je protivnik dobra ekipa, nije nam igrao kapiten koji se povredio na poslednjem treningu pred utakmicu što je uticalo na raspoloženje ostalih igrača u timu, protivnik ima nekoliko kvalitetnih igrača koji imaju dobru individualnu tehniku,a i njihov plasman na tabeli (2. mesto) nam nije davao za pravo da olako shvatimo utakmicu i da ih potcenimo. Kao što smo i očekivali utakmica je protekla u rezultatskoj neizvesnosti do samog kraja kada smo mi uspeli da postignemo neke lagane poene iz kontra napada i teškom mukom uspeli da pobedimo utakmicu čime smo se učvrstili na 1. mestu na tabeli koje nas vodi u nastavak takmičenja. Raduje igra zamenika kapitena Milenkovića (najbolji strelac ekipe) koji je iz utakmice u utakmicu sve bolji i svojim ponašanjem daje primer i ostalim igračima kako na treningu tako i na utakmici. Šansu da igraju su dobili svi igrači ali je nisu svi iskoristili na najbolji način. Imamo 3 kola do kraja lige u grupi i očekuju nas 2 teška gostovanja protiv ekipa K.K. Beostar (jedini nam naneli poraz) i K.K. Torlak koji je tradicionalno neugodan protivnik.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać 2 50-41
(14-16, 17-09, 12-11, 07-05)

Poeni: Milenković Miloš: 22, Preradović Boško: 14, Jovanović Nikola: 8, Dimić Miloš: 2, Idrizović Anel: 2, Urošević Marko: 2.

_____________________________________________________

KADETI:

U okviru regionalne kadetske lige, grupa 2, sastale su se ekipe iz K.K. BB Basket i Š.K.K. Zvezdara. Uspeli smo da pobedimo utakmicu i pored loše igre rezultatom 54-43. Utakmica je počela veoma loše sa dosta grešaka i katastrofalnim procentom šuta obe ekipe što je rezultiralo veoma malim brojem poena. Zbog loših uslova u kojima radimo, kvaliteta i karaktera igrača igramo katastrofalno odbranu gde nema stava, nema borbenosti, nema volje i želje igrača da odigraju dobro u tom segmentu igre. Izuzetno loš procenat slobodnih bacanja nas prati kroz celu ligu što je bio slučaj i na ovoj utakmici ( 23/08, 34,7 ). Jeste da se malo vremena ima za trening slobodnih bacanja ali i kada se to radi na treningu igrači ne shvataju ozbiljno. Uspeli smo da prelomimo utakmicu u našu korist pred kraj 4. četvrtine kada smo uspeli da realizujemo 2 kontre i postignemo 1 šut za 3 poena što nas je rezultatski odvojilo od protivnika na 8 razlike. Ukoliko se ne promeni pristup igrača na treningu ne možemo očekivati ni napredak u igri...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - Š.K.K. Zvezdara 54-43
(08-09, 13-12, 15-14, 18-08)

Poeni: Petrović Filip: 18, Krstić Nikola: 11, Jovanović Aca: 10, Pupovac Nikola: 9, Vesić Milovan: 4, Milovanović Miroslav: 2.

_____________________________________________________

JUNIORI:

U utakmici 7. kola regionalne juniorske lige, grupa 2, sastale su se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Kasta. Nije bilo realno da na ovoj utakmici protiv ove ekipe tražimo slamku spasa za eventualno prvom pobedeom u ligi jer su u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od nas, imaju veći fond igrača, rade u mnogo boljim uslovima. Mi smo neku šansu tražili u njihovom umoru i da će nas potceniti zbog prethodnih rezultata kao i u veri da se može mnogo bolje igrati nego što je to bilo na prethodnim utakmicama. Takođe je došlo i do promene kapitena u ekipi jer kapitensku traku ne može da nosi neko ko se ne ponaša primereno. Počeli smo veoma loše jer smo precenili protivnika, nemamo veru u sebe zbog loših rezultata u prethodnim utakmicama što je rezultiralo na kraju 2. četvrtine od 22 razlike za protivnika. U nastavku smo odigrali puno bolje, sprečili smo kontru protivnika što nije bio slučaj u 1. poluvremenu, pogodili neke šuteve spolja, pokazali jednu dozu agresivnosti i drskosti što ni na jednoj od prethodnih utakmica nije bio slučaj. Svi igrači koji su igrali 2. poluvreme utakmice zaslužuju pohvale ali moramo da shvatimo da utakmica traje 40. minuta, a ne 20. Igrač koji je novajlija u timu i koji se svojim radom, zalaganjem i ponašanjem na terenu nametnuo i izbio u prvi plan za kratko vreme zasluženo je dobio ulogu novog kapitena ekipe i imaće tu ulogu dok se god bude tako ponašao (Radovanović Novak), a pojedinci moraju pod hitno da promene ponašanje i da shvate da nisu nezamenljivi. Iako radimo u lošim uslovima ukoliko se rad i disciplina na treningu ne poprave ne možemo ni očekivati neke bolje rezultate...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Kasta 54-62
(09-18, 09-22, 14-11, 22-11)

Poeni: Srećković Stefan: 14, Duvnjak Mitar: 12, Radovanović Novak: 12, Jovanović Aca: 6, Pupovac Nikola: 4, Milovanović Miroslav: 3, Delić Milan: 2, Dubonjac Miloš: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 12. I 13.03.2011. GODINE.09.03.2011
MLAĐI PIONIRI:

U 8. kolu kvalitetne lige mlađih pionira, grupa 2, sastaju se ekipe K.K. Cerak - K.K. BB Basket. Utakmica se igra u subotu 12.03.2011. godine u sali O.Š. Ujedinjene Nacije u Beogradu u ul. Borova br. 8. Utakmica počinje u 10:20h.

____________________________________________________

PIONIRI:

U utakmici 11. kola regionalne pionirske lige, grupa 4, sastaju se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać 2. Utakmica se igra u subotu 12.03.2011. godine u sali O.Š. Bisa Simić u Velikoj Krsni sa početkom u 15:50h.

____________________________________________________

KADETI:

U okviru regionalne kadetske lige, grupa 2, 11 kolo, sastaju se ekipe K.K. BB Basket - Š.K.K. Zvezdara. Utakmica se igra u sali O.Š. Bisa Simić u Velikoj Krsni u subotu 12.03.2011. godine sa početkom u 14:00h.

____________________________________________________

JUNIORI:

U okviru juniorske regionalne lige, grupa 2, 7. kolo, sastaju se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Kasta. Utakmica se igra u subotu 12.03.2011. godine sa početkom u 17:45h u sali O.Š. Bisa Simić u Velikoj Krsni.:: POBEDE PIONIRA I KADETA, PORAZ MLAĐIH PIONIRA I JUNIORA.07.03.2011
MLAĐI PIONIRI:

U 6. kolu kvalitetne lige mlađih pionira sastale su se ekipe K.K. BB Basket iz Mladenovca i K.K. Zvezdara M Invest iz Beograda. Utakmica se igrala u Mladenovcu (Velika Krsna). Pobedila je gostujuća ekipa rezultatom 55-22. Početak utakmice nije bio loš kada se igralo koš za koš, posle je došao do izražaja kvalitet gostujućih igrača kada su dominirali u svim elementima košarkaške igre u odnosu na domaću ekipu i sa velikom razlikom pobedili. Čestitke protivniku na pruženoj igri,u ovom trenutku su kvalitetnija ekipa od nas. Svi igrači su dobili šansu da igraju,a realnije je da u nekim narednim utakmicama tražimo šansu za osvajanje bodova.

Rezultat utakmice:K.K. BB Basket - K.K. Zvezdara M Invest 22-55
(11-15, 00-16, 04-16, 07-08)

Poeni: Spasojević Nikola: 9, Stevanović Ilija: 4, Damljanović Filip: 3, Rašić Saša: 2, Radosavljević Nemanja: 2, Jovanović Mladen: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U okviru regionalne pionirske lige, 10. kola, sastale su se ekipe K.K. Zvezdara Crony 2 - K.K. BB Basket. Gostujuća ekipa K.K. BB Basket iz Mladenovca je igrala oslabljena zbog bolesti i povrede nekoliko bitnih igrača za ekipu. Uspeli smo u neizvesnoj utakmici da pobedimo rezultatom 73-70. Čestitke igračima na borbenosti i želji koju su pokazali da pobede utakmicu. Počeli smo dobro utakmicu, protivnik se nije najbolje snašao na naš agresivan presing što je rezultiralo sa dosta laganih poena usled presečenih lopti i prednošću od 11 razlike na poluvremenu utakmice. Odlično smo počeli i 3. četvrtinu kada smo imali i max 20 poena razlike, a onda i usled malog fonda igrača, umora, poboljšanja igre protivnika naglo padamo u igri što protivnik koristi da se približi rezultatski. U neizvesnoj utakmici do samog kraja uspeli smo da sakupimo snage i dođemo do izuzetno važne pobede koja nas je učvrstila na 1 mestu grupe koje vodi u nastavak takmičenja.

Rezultat utakmice: K.K. Zvezdara Crony 2 - K.K. BB Basket 70-73
(13-23, 14-15, 21-17, 21-18)

Poeni: Milenković Miloš: 27, Jovanović Nikola: 26, Dimić Miloš: 10, Idrizović Anel: 6, Mitić Dušan: 2, Pavlović Marko: 2.

_____________________________________________________

KADETI:

U okviru kadetske regionalne lige, grupa 2, 10. kolo, sastale su se ekipe K.K. Mondo Basket 2 - K.K. BB Basket. U neizvesnoj rezultatski utakmici uspeli smo da pobedimo odličnu ekipu domaćina i tako povećamo šanse za 1 mesto u grupi koje vodi u nastavak takmičenja. Sve čestitke igračima i jedne i druge ekipe na fer i korektnoj igri. Mi smo počeli dobro utakmicu kada nas je išao šut sa spoljnih pozicija,a protivnik nije uspevao da pogađa koš što je rezultiralo vođstvom na kraju 1. četvrtine 18-07. Posle je usledio pad u igri ekipe kada se nismo najbolje snašli na zonski presing protivnika 1-2-1-1 što je protivnik iskoristio da se rezultatski priključi i povede sredinom 3. četvrtine od 7 poena razlike. Posle toga uspeli smo da postavkom zonske odbrane 2-3 zbunimo protivnika i boljom igrom u napadu se vratimo rezultatski u igru. Do kraja utakmice smo uspeli da izborimo pobedu koja je jako bitna za ekipu.

Rezultat utakmice: K.K. Mondo Basket 2 - K.K. BB Basket 62-65
(07-18, 25-18, 17-15, 13-14)

Poeni: Petrović Filip: 19, Jovanović Aca: 14, Pupovac Nikola 12, Milovanović Miroslav: 9, Krstić Nikola: 7, Vujičić Negovan: 2, Ivanović Pavle:2.

_____________________________________________________

JUNIORI:

U okviru 6. kola regionalne juniorske lige, grupa 2 sastale su se ekipe K.K. Probasket - K.K. BB Basket. pobedila je ekipa K.K. Probasket rezultatom 92-61. Nadali smo se nekoj neizvesnoj egal utakmici s obzirom na trenutno stanje na tabeli obe ekipe, međutim odmah na početku se videla veća volja, želja, motivacija...protivničkih igrača. Nismo se najbolje snašli na agresivnu igru protivnika, na zonski presing protivnika 1-2-1-1. Katastrofalan nam je bio skok u fazi odbrane kada se dešavalo da protivnik ima po 3-4 skoka u jednom napadu. U fazi napada igra bez ideje, jedna statičnost igrača bez lopte je rezultiralo da individualnim akcijama pokušavamo postići koš što nam nije uspevalo. Zabrinjava odnos nekih igrača kojima je bitno koliko su dali poena, a ne igra i rezultat ekipe, zabrinjava loš odnos prema igri i neborbenost, zabrinjava to što ekipa primi 25-30 poena po četvrtini, a ne izađe iz bonusa... Raduje igra igrača koji su mlađi ali se svojim odnosom nameću i izbijaju u prvi plan, raduje igra novajlija u ekipi.

Rezultat utakmice: K.K. Probasket - K.K. BB Basket 92-61
(22-14, 25-08, 23-08, 22-31)

Poeni: Radovanović Novak: 19, Duvnjak Mitar; 11, Pupovac Nikola: 9, Delić Milan: 9, Milovanović Miroslav: 5, Eskić Stefan: 2, Jovanović Aca: 2, Dubonjac Miloš: 2, Srećković Stefan: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 05. I 06.03.2011.02.03.2011
MLAĐI PIONIRI:

U 6. vanrednom kolu kvalitetne lige mlađih pionira, grupa 2, sastaju se ekipe K.K. Vračar - K.K. BB Basket. Utakmica se igra u utorak 08.03.2011. godine sa početkom u 20:30h u sali O.Š. Jovan Miodragović u Beogradu (Vračar) ul. Vojvode Dragomira br. 1


U 7. kolu kvalitetne lige mlađih pionira, grupa 2, sastaju se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Zvezdara M-Invest. Utakmica se igra u subotu 05.03.2011. godine sa početkom u 14:00h u sali O.Š. Bisa Simić.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U okviru 10. kola regionalne pionirske lige, grupa 4, sastaju se ekipe K.K. Zvezdara Crony 2 - K.K. BB Basket. Utakmica se igra u subotu 05.03.2011. godine sa početkom u 09:45h u sali O.Š. Vladimir Rolović u Beogradu u ul. Omladinsko šetalište br. 10.

_____________________________________________________

KADETI:

U okviru regionalne kadetske lige, grupa 2, sastaju se ekipe K.K. Mondo Basket 2 - K.K. BB Basket. Utakmica se igra u nedelju 06.03.2011. godine u sali O.Š. Mitraljeta u Batajnici, ul. Dalmatinske Zagore br. 94.

_____________________________________________________

JUNIORI:

K.K. BB Basket iz Mladenovca gostuje ekipi K.K. Probasket u okviru regionalne juniorske lige u okviru 6. kola, grupa 2. Utakmica se igra u ponedeljak 07.03.2011. godine u sali O.Š. Karađorđe u Beogradu u ul.Jove Ilića br. 2.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA, PORAZ JUNIORA I KADETSKA UTAKMICA ODLOŽENA.27.02.2011
MLAĐI PIONIRI:

U 5. kolu kvalitetne lige mlađih pionira ekipa K.K. BB Basket iz Mladenovca je kao gost savladala svoje vršnjake iz K.K. All Star iz Beograda rezultatom 54-43. Posle prve pobede u ligi u prošlom kolu kao domaćini evo stigla je i prva pobeda na strani kao gosti. Izuzetno bitna pobeda za nas i u rezultatskom i psihološkom planu pogotovo kad se uzme činjenica da smo bili oslabljeni neigranjem bitnog igrača za ekipu zbog prehlade. Od samog početka utakmice dobro smo počeli,agresivno u odbrani,lakše postizali poene od protivnika i stekli jako bitnu prednost na kraju 1. čet. 14-05. Imali smo mali pad u igri početkom 2. čet. ali se vratili u drugom delu i uspeli na poluvreme da odemo sa 6 razlike prednosti. Odigrali smo jako i 3. čet. bez mnogo grešaka i priveli utakmicu kraju bez rezultatske neizvesnosti. Sve pohvale igračima na želji, volji, htenju i angažovanju. Svi igrači su dobili šansu da igraju i iskoristili je tako da je trener Jovanović na slatkim mukama pred naredne utakmice koga staviti u startnih 12 igrača. BRAVO TIGROVI ! ! !

Rezultat utakmice: K.K. All Star - K.K. BB Basket 43-54
(05-14, 16-13, 06-11, 16-16)

Poeni: Spasojević Nikola: 18, Rašić Saša: 7, Stevanović Ilija: 7, Obradović Matej: 6, Milovanović Nemanja: 6, Damljanović Filip: 3, Jovanović Mladen: 2, Roćenović Luka: 2, Dimić Savo: 2, Radosavljević Nemanja: 1.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U utakmici 9. kola regionalne pionirske lige sastale su se ekipe K.K. BB Basket iz Mladenovca i K.K. Sopot iz Sopota. Pobedila je ekipa iz Mladenovca rezultatom 55-41. Jako bitna pobeda za ekipu da nastavi pobednički niz kao i da zadrži šanse za 1 mesto na tabeli koje vodi u nastavak takmičenja. Za razliku od utakmice u prvom delu sezone u ovoj utakmici ekipa je bila mnogo konkretnija, skoncentrisanija, hrabrija, agresivnija... Dobro smo počeli utakmicu i na samom startu stekli visoku prednost zahvaljujući agresivnom presingu preko celog terena i dobrom trčanju u napadu. Posle duže vremena bio je dobar skok u fazi napada što raduje pogotovo kada se uzme u obzir činjenica da je ekipa K.K. Sopot dosta fizički snažnija od nas i viša ekipa. Kretnje u pozicionom napadu su u tom delu utakmice dobro funkcionisale. Odigrali smo u istom ritmu i 2. i 3. četvrtinu kada smo stekli visoku prednost od 24 poena razlike posle čega je došlo do opuštanja igrača u 4. čatvrtini kada je protivnik smanjio prednost na -14 za njih. Šansu da igraju su dobili svi igrači, a neki su je iskoristili, a neki ne.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Sopot 55-41
(20-09, 11-05, 12-05, 12-22)

Poeni: Milenković Miloš: 33, Jovanović Nikola: 8, Dimić Miloš: 6, Obradović Igor: 5, Preradović Boško: 2, Pavlović Marko: 1.

_____________________________________________________

JUNIORI:

Juniori K.K. BB Basket iz Mladenovca su kao domaćini dočekali svoje vršnjake iz K.K. Omladinac u utakmici 5. kola u okviru regionalne juniorske lige. Iako je razlika na tabeli u odnosu na 2 ekipe velika postojala je nada da možemo da prve pobede što bi nam pre svega značilo na psihološkom planu da se ekipa malo povrati posle početna 3 poraza. Loše smo počeli utakmicu kada smo protivniku dozvolili lagane poene ispod koša kao i dosta skokova u fazi napada. I pored loše igre smo imali rezultatski egal i u 1. i u 2. četvrtini. Ogromnih problema imamo pri prenosu lopte na agresivan presing protivnika zbog nedovoljnog individualnog znanja igrača kao i uslova u kojima radimo i treniramo što je došlo do izražaja u 3. četvrtini kada je protivnik uz agresivnu odbranu naterao nas da dosta lopti izgubimo usled lošeg dodavanja. Ekipa K.K. Omladinac koja je u ovom trenutku bolja od nas je to znala da kazni i praktično prelomila utakmicu već tada. Uspeli smo da spustimo razliku u 4. čet na -7 ali to je sve što smo i mogli da uradimo. Čestitke protivniku na pobedi kao i čestitke igračima K.K. BB Basket-a na volji, želji i htenju uz nadu da nećemo još dugo čekati na prvu pobedu...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Omladinac 55 - 62
(10-14, 14-15, 13-22, 18-11)

Poeni: Milovanović Miroslav: 12, Srećković Stefan: 10, Delić Milan: 9, Radovanović Novak: 7, Vlajić Slobodan: 7, Jovanović Aca: 5, Pupovac Nikola: 3, Vujičić Negovan: 2.


:: ZAHVALNOST Košarkaškom Klubu Zvezdara Crony iz Beograda.23.02.2011
K.K. BB Basket iz Mladenovca se zahvaljuje na gestu koji su uradili ljudi iz K.K. Zvezdara Crony iz Beograda, kada su čuli da smo u problemu sa salom (sala u kojoj igramo utakmice je zatvorena) pozvali su nas i ponudili nam njihove sale za odigravanje naših prvenstvenih utakmica kao i informacija da kada god poželimo možemo da odigramo prijateljske utakmice sa njima nam znači mnogo i ovim putem šaljemo jedno veliko H V A L A K.K. Zvezdari Crony i Nemanji Tomoviću.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 26. I 27. 02. 2011. 23.02.2011
MLAĐI PIONIRI:

U okviru 5. kola kvalitetne lige mlađih pionira sastaju se ekipe K.K. All Star - K.K. BB Basket. Utakmica se igra u nedelju 27.02.2011. godine sa početkom u 14:40h u 5. Gimnaziji u Beogradu u ul. Ilije Garašanina br 24.

_____________________________________________________


PIONIRI:

U okviru regionalne pionirske lige u 9. kolu sastaju se ekipe K.K. BB Basket - K.K. Sopot. Utakmica se igra u subotu 26.02.2011. godine u sali O.Š. Bisa Simić u Velikoj Krsni sa početkom u 10:00h.

_____________________________________________________

KADETI:

Utakmica između ekipa K.K. BB Basket - K.K. Ofi Basket koja je trebala da se igra ovaj vikend je odložena zbog nemogućnosti dolaska protivničke ekipe (opravdano). Utakmica će se odigrati u narednom periodu,a informacija kada će biti možete pogledati na našem sajtu.

_____________________________________________________

JUNIORI:

Utakmica 5. kola juniorske regionalne lige između ekipa K.K. BB Basket - K.K. Omladinac se igra u subotu 26.02.2011. godine sa početkom u 12:00h u sali O.Š. Bisa Simić u Velikoj Krsni.

Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.