Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 30. I 31.03.2019.27.03.2019
BB BasketŽENSKA ŠKOLA KOŠARKE:

Ženska škola košarke (devojčice rođene 2008./09./10. godine i mlađe) igra prijateljsku utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Pobednik iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 28.03.2019. godine u Beogradu (Karaburma) u sali O.Š. Jovan Popović u ul. Marijane Gregoran br. 77 sa početkom u 20:30h. Polazak je planiran ispred gradske opštine Mladenovac u 19:00h.

___________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 15. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, grupa 2, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Cerak iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 30.03.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Đorđe Krstić u ul. Živka nastića Babe br. 12 sa početkom u 12:10h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:45h pre podne.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras 4 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 31.03.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Đura Jakšić u ul. Kanarevo Brdo br. 2 sa početkom u 10:15h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h pre podne.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 14. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Torlak 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 30.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 16. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak4 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 31.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 14. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beovuk 72 - 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 30.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

KADETI:

U 16. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beokoš iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 01.04.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Stevan Sinđelić u ul. Milića Rakića br. 1 sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:45h.


:: POBEDE KADETA, MLAĐIH PIONIRA 1 I MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZI OBE PIONIRSKE SELEKCIJE I MLAĐIH PIONIRKI.27.03.2019
Mlađi pioniri 1 - Plejmejker Obrenovac, 24.03.2019.MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Plejmejker Pro iz Obrenovca i uspela posle dva vezana poraza da pobedi neugodnog protivnika rezultatom 41 - 27. Utakmica je bila zakazana u jutarnjem terminu te su naši igrači morali ustati ranije kako bi krenuli na utakmicu što nam nije standardan termin igranja utakmica i treniranja. Pribojavali smo se zbog navedenih činjenica što se pokazalo kao opravdano jer su dečaci počeli utakmicu nedovoljno spremni. Igra ekipe nije bila toliko loša na samom početku koliko je izostala koncentracija kod realizacije šuteva usled nedovoljne spremnosti za početak utakmice. Protivnik je to iskoristio i poveo sa 04-00. Mi smo uspeli brzo da sustignemo prednost i onda su do kraja četvrtine postignuta samo po 2 poena obe ekipe pa je četvrtina završena nerešeno 06-06. Druga petorka u pasareli je dosta koncentrisanije počela, imali bolji procenat šuta i igrali dosta bolje što je rezultiralo našom prednošću na poluvremenu od 12 poena. Iako smo imali oscilacija u igri i u nastavku utakmice, pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje i utakmicu smo mirno rezultatski priveli kraju u svoju korist. Čini se da posle kraće krize ekipa ide uzlaznom putanjom što se poklopilo i sa boljim radom i ponašanjem na treningu što je logično i očekivano. Igrači napreduju, slušaju i koriste svoje prednosti u odnosu na protivnika sa kojima igramo. Naravno da ima i grešaka na kojima moramo da radimo i otklanjamo ih ali je atmosfera u ekipi dosta bolja i oseća se pozitivna atmosfera u poslednje vreme što je neophodno za napredak i dalji rad pojedinaca i ekipe. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i napretku koji pokazuju u poslednje vreme, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Plejmejker Pro - K.K. BB Basket 27 - 41
(06-06, 04-16, 06-10, 11-09)

Poeni: Mihailo Pavković: 16, Petar Krstić: 12, Vojin Jovanović: 5, Pavle Ivković: 2, Vojkan Stanković: 2, Petar Luković: 2, Luka Pavlović: 2.

_____________________________________________________

KADETI:

U derbi utakmici 15. kola Regionalne lige naša kadetska selekcija slavila je protiv izuzetno neugodnog protivnika u utakmici koja je bila neizvesna do samog kraja, iako rezultat deluje da je ova pobeda ostvarena lagodno. U pripremnoj nedelji za utakmicu suočili smo se sa sijaset problema, zdravstveno stanje igrača nam nije na zavidnom nivou i na raspolaganju smo imali samo 9 igrača na ovoj utakmici. Utakmicu smo otvorili agresivno, ali sa dosta kontakta, što nas je uvelo u rani problem sa faulovima, a sa skraćenom rotacijom, ova situacija je imala još veći značaj. Velikih problema nam je u odbrani zadavao protivnički igrač Medić Stevan, koji je imao neverovatno prvo poluvreme. Postigao je 25 poena u prvom poluvremenu od 33, koliko je postigla cela ekipa. Uprkos činjenici da smo u odbrani mogli biti mnogo bolji, mi smo se polako rezultatski odlepljivali. Međutim, svaki put kada bismo napravili osetniju razliku protivnik bi se vratio serijom u život i praktično smo sve vreme bili pod pritiskom protivnika koji nam je rezultatski disao za vratom. Ključan trenutak na utakmici je bio kada su naša dva igrača 2003. godište ušli u igru i uspeli da svojim doprinosom zadrže nivo igre i agresivnosti koji želimo. U tim trenucima protivnik se grčevito borio da priđe što je bliže moguće rezultatski, obzirom da smo tada bili u ozbiljnim problemima sa igračkim kadrom, što zbog povrede našeg krilnog cetra, što zbog nagomilanih faulova igrača. Drugo poluvreme smo otvorili sa 3 vezane trojke kao odgovor na zonsku odbranu protivnika i tada je delovalo kao da smo uspeli konačno da se oslobodimo grča u napadu, koji je svakako proizvod čestog menjanja odbrane protivnika i našeg lošeg čitanja i prilagođavanja u igri. U četvrtoj četvrtini potpuno zaustavljamo protivnika i uspevamo da nadoknadimo razliku iz prvog susreta protiv ekipe KK Borac Zemun koja nas je tom prilikom porazila rezultatom 64-44. Utakmica koju smo odigrali je bila izuzetno teška i za igranje i za vođenje. Protivnik je odličan i čestim korigovanjem zahteva punu koncentraciju svih 40 minuta. Naši igrači imaju svako pravo biti zadovoljni sobom i svojom partijom. Vredi napomenuti i da je protivnički igrač koji je postigao 25 poena u prvom poluvremenu, u drugom postigao svega 6, što govori na koji način smo odigrali i koliko su nam korekcije u igri urodile plodom. Okrećemo se novim izazovima koji nam predstoje, a momcima čestitamo na prikazanom i apelujemo da nastave sa dobrim trendom treniranja i zalaganja.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K.Borac Zemun 86 - 61
(25-19, 17-14, 25-21, 19-07)

Poeni: Vuk Obradović: 30, Aleksa Jovanović: 19, Aleksa Macura: 9, Filip Ilić: 9, Matija Macura: 6, Uroš Vasilić: 6, Andrija Marttinović: 5, Aleksa Mihajlović: 2.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONRI 2 U12:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Fleš 4 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 42 - 34. Nisu naši dečaci odigrali na sjajnom nivou kao neke prethodne utakmice, ali je u dobroj meri tome doprinela i dobra igra protivnika koji jeste mlađa ekipa od nas ali pokazala veliki napredak u odnosu na utakmicu iz prvog dela sezona. Mi smo bili oslabljeni neigranjem nekoliko bitnih igrača za ekipu što nas je dodatno poremetilo i nismo imali prepoznatljivu agresivnost u odbrani zbog smanjene rotacije ali smo to nadoknadili odličnim procentom šuta u napadu, posebno u drugom poluvremenu kada je protivnik pretio da nas rezultatski sustigne, pa i prestigne. Igrači su možda bili više opušteni od dozvoljenog zbog ubedljive pobede iz prvog dela sezone protiv istog protivnika što je vrlo lako moglo da nas košata pobede. Učimo decu da se niko ne sme potceniti, da svi rade i napreduju što i mi želimo i ako hoćemo da budemo bolji od ostalih, moramo više i vrednije da radimo na treninzima od ostalih. I ovog puta je ekipa pokazala da ima karakter i u trenucima pada igre i naleta protivnika uspela da smogne snage, koncentracije, prikaže znanje i pobedi još jednu utakmicu. Sve pohvale svim akterima ove utakmice, i protivniku koji se žestoko borio i nije predavao do samog kraja, a našim dečacima na pobedi, karakteru, napretku koji pokazuju iz utakmice u utakmicu i na kraju svemu prikazanom ove sezone... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Fleš 4 - K.K. BB Basket 2 34 - 42
(04-07, 07-12, 14-15, 09-08)

Poeni: Igor Šuša: 13, Lazar Petrović: 13, Veljko Petrović: 5, Aleksa Stanojević: 2, Rastko Burdelj: 2, Ognjen Popović: 2, Janko Šundić: 2, Uroš Đorđević: 2, Aleksandar Vasilić: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 15. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala derbi utakmicu sa ekipom K.K. Radivoj Korać iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 41 - 26. Nakon svih pobeđenih utakmica u prvom delu sezone, u drugom delu smo imali 3 poraza na gostujućim terenima uz pad forme. Istina je i da nam je pored mnogo bolje forme u prvom delu sezone i raspored utakmica dosta išao na ruku pa smo sve derbi utakmice protiv ekipa koje pretenduju na sam vrh tabele igrali na domaćem terenu. Iako je ekipa trenutno na 1. mestu na tabeli sa istim skorom kao još dve ekipe, očekuje nas grčevita borba da je i zadržimo obzirom da igramo na gostujućem terenu protiv direktnog konkurenta za prvo mesto, ekipom B.K.K. Radnički 3. Ono što je mnogo bitnije od toga je da probamo da se postepeno vratimo u bolju formu, po mogućnosti iz prvog dela sezone. Sa povratkom sportske forme će se i igra i rezultati dići na viši nivo. Što se tiče utakmice, sam broj postignutih poena dovoljno govori o našoj efikasnosti u napadu i procentima koje smo imali. Šta je uzrok lošeg procenta šuta ne znamo, ali je činjenica da je samopouzdanje igrača na dosta nižem nivou na kojem bi trebalo biti. Igrači treba da znaju da nemaju nikakav pritisak od strane kluba i trenera da moraju pobediti i slično. Trebalo bi da svaku utakmicu shvate kao igru, priliku da se nadmeću sa protivnikom bez bilo kakvog pritiska i imperativa i uživaju u svakom trenutku utakmice bez straha šta će se desiti ako izgube. Sa takvim stavom i razmišljanjem će sigurno i efikasnost i igra biti na višem nivou. Uz igru toplo - hladno na ovoj utakmici, nismo ni mogli bolji rezultat ostvariti uz loš procenat šuta. Protivnik je bio i agresivniji i konkretniji, čini se sa dosta većom željom što ne sme da nam se dešava ubuduće i samim tim zasluženo pobedio utakmicu na čemu im čestitamo. Našim dečacima poruka da se opuste i pokušaju bez prevelikog pritiska da igraju utakmice što će sigurno dovesti do bolje igre, rezultata, atmosfere, itd...

Rezultat utakmice: K.K. Radivoj Korać - K.K. BB Basket 41 - 26
(13-07, 06-07, 17-08, 05-04)

Poeni: Luka Živadinović: 8, Nemanja Janković: 5, Mateja Gerasimović: 5, Filip Stojković: 4, Filip Cvetanović: 3, Danilo Pantić: 1.

_____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U pretposlednjem 13. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Novi Beograd 7 i poražena rezultatom 65 - 59. Iako bi se moglo na osnovu rezultat pomisliti da je bila rezultatski neizvesna utakmica, istina je drugačija. Kao i na velikoj većini utakmica ove sezone koje smo odigrali na gostujućem terenu, mučili smo se da ugrozimo koš protivnika. Odbrana nam je na jako niskom i lošem nivou u drugom delu sezonu, u nekim trenucima u fazi odbrane sa neverovatno nerezonskim odlukama protivniku mnogo olakšavamo stvari na utakmicama i dajemo im samopouzdanje za dalje i olakšavamo posao. Slično kao prva pionirska selekcija, i druga je u padu forme i pokazivala je mnogo bolje igre u prvom delu sezone što se normalno, poklopilo i sa rezultatom. Pokušavamo sa boljim radom na treninzima da se vratimo na pravi kolosek i vratimo u dobru formu. Protivnik je igrao bolje 3 četvrtine ovu utakmicu i zahvaljujući tome pobedio. Imao je protinik 17 poena prednosti pred poslednju četvrtinu, u jednom trenutku i 19 poena prednosti. Pozitivna stvar je što se nismo predali i odigrali jako do samog kraja utakmice što nas nije krasilo na nekim prethodnim utakmicama kada smo tonuli još dublje posle vođstva protivnika i nismo uspevali da se vratimo u igru. Na žalost, nismo uspeli da preokrenemo rezultat i pobedimo utakmicu, ali smo izašli iz sale sa optimizmom da će ekipa krenuti bolje da igra. Ovu smo utakmicu pokazli da možemo da igramo kada hoćemo, da igre iz prvog dela sezone nisu slučajnost uz nadu da će ovakvim stavom i pristupom stvari krenuti na bolje i da će igrači i na narednim utakmicama imati isti pristup ali tokom cele utakmice, a ne samo periodično. Igrači moraju da igraju dosta kolektivnije i sa više kretnji u trenucima kada nemaju loptu u ruci, posebno igrači koji su zaduženi za prenos lopte i koji je imaju najviše u rukama. Pored poraza koji nije pozitivna stvar, bilo je i pozitivnih stvari na ovoj utakmici, a to je definitivno igra Senić Aleksandra i već drugu utakmicu za redom Marković Ognjena koji se sve više nameću treneru svojim igrama i na taj način kupuju sebi minutažu za naredne utakmice koje dolaze. Sve čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima takođe za igru u poslednjoj četvrtini koji su uprkos velikoj razlici odigrali utakmicu do kraja ne predajući se.

Rezultat utakmice: K.K. Novi Beograd 7 - 3 - K.K. BB Basket 65 - 59
(17-13, 22-13, 18-14, 08-19)

Poeni: Danilo Pantić: 22, Aleksandar Senić: 12, Vukan Nešić: 10, Aleksandar Bajkić: 6, Ognjen Marković: 5, Vukašin Dvoštanski: 2, Nikola Živković: 2.

____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 14. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naša ekipa odigrala je utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Vizura 2 i tom prilikom poražena rezultatom 49-66. Kao i na prethodnih nekoliko utakmica, počeli smo utakmicu dosta lagano i protivnik je odmah poveo i održavao prednost do kraja utakmice. Kako je utakmica odmicala, naše devojčice su igrale sve bolje i bolje i 4 minuta pred kraj utakmice uspele da smanje razliku na samo 6 poena. Ipak nismo uspeli da do kraja preokrenemo rezultat u našu korist, što je sve bilo rezultat umora i nedostatka igračica u rotaciji, obzirom da su čak 3 igračice završile utakmicu pre kraja zbog 5 ličnih grešaka. To na neki način i pokazuje ogromnu želju koja se budi i koja je sve više primetna kod naših devojčica. Sve pohvale za igračice na borbenosti i poruka da tako i ostane do kraja sezone.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Vizura 2 49 - 66
(08-20, 11-13, 10-13, 20-20)

Poeni: Ivona Gašević: 21, Milica Andrejić: 9, Elena Milanović: 6, Anđela Živković: 5, Lena Mitrović: 4, Mina Milosavljević: 2, Kristina Orlović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 23. I 24.03.2019. GODINE.19.03.2019
BB BasketMLAĐE PIONIRKE:

U 14. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, grupa 2, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 24.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Plejmejker Pro iz Obrenovca. Utakmica se igra u nedelju 24.03.2019. godine u Obrenovcu u sali Prva obrenovačka u ul. Miloša Obrenovića br. 169 sa početkom u 10:00h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h pre podne.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Fleš 4 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 23.03.2019. godine u Beogradu u sali 12. Gimnazije u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 16:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:45h.

___________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 15. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 24.03.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Milan Đ. Milićević u ul. Borivoja Stevanovića br. 27a sa početkom u 12:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:40h pre podne.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Novi Beograd 7 - 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 23.03.2019. godine u Beogradu u sali 10. Gimnazije u ul. Proleterske Solidarnosti br. 1a sa početkom u 11:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:10h pre podne.

___________________________________________________

KADETI:

U 15. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa odličnom ekipom K.K. Borac Zemun iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 24.03.2019. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu i fer i korektnim navijanjem podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.


:: POBEDE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA OSIM PIONIRA 2.19.03.2019
KADETI:

Na veoma neugodnom gostovanju odličnoj ekipi K.K. Vizura 3 naša kadetska selekcija je potvrdila pobedu ostvarenu kod kuće u prvom delu sezone i to sa sličnom koš razlikom. Utakmicu smo počeli odlično. Igrali smo sa puno koncentracije i vrlo malo grešili u igri, iako je protivnik bio agresivan od prve sekunde utakmice. Do 3. minuta pred kraj prve četvrtine rezultat je bio 02-11 i delovalo je kao da ćemo uspeti vrlo rano da se rezultatski odvojimo i mirno privedemo utakmicu kraju. Međutim, u drugoj četvrtini doživljavamo katastrofalan pad koncentracije. Reakcije nam postaju veoma spore, postali smo nesigurni u odabiru odluka, a protivnik je to iskusno iskoristio, pa smo na poluvreme otišli sa 7 poena prednosti, što je bila premija, kada se situacija na terenu uzme u obzir. U tom periodu protivnici su promašili veliki broj slobodnih bacanja, kao i šuteva iz neposredne blizine i to je jedini razlog naše uspešnosti održavanja rezultatske prednosti. U drugom poluvremenu smo takođe dosta grešili i to u segmentima koji nisu bili naša slabost u toku ove sezone. Međutim dosta bolja energija i borbenost je uticala da se rezultatski postepeno odvojimo od protivnika. Ključan trenutak na utakmici bile su 2 vezane trojke Matije Macure, kojim smo i konačno uspeli da se rezultatski značajnije odvojimo od protivnika. U četvrtoj četvrtini je najveća razlika bila 20 u korist naše ekipe. Na 2:30 min do kraja utakmice, protivnici prave seriju 8-0 i prilaze na 12 poena razlike. Svakako, u tim trenucima smo igrali dobro i uspeli da vratimo razliku na 17 poena u našu korist, pa tako i završavamo utakmicu. Ovo je bila izuzetno značajna pobeda naše ekipe, a već sledećeg vikenda nam dolazi ekipa K.K. Borac Zemun, koja nam je nanela jedan od dva poraza koje imamo u dosadašnjem delu Regionalne lige. Svakako, ekipa će dobrom pripremom i maksimalnim zalaganjem na utakmici pokušati da nastavi ovaj niz dobrih rezultata i igara.

Rezultat utakmice: K.K. Vizura 3 - K.K. BB Basket 53 - 70
(08-16, 12-11, 14-23, 19-20)

Poeni: Vuk Obradović: 18, Uroš Vasilić: 18, Vojin Đorđević: 12, Matija Macura: 10, Andrija Martinović: 4, Filip Ilić: 4, Aleksa Jovanović: 2, Aleksa Macura: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 14. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. As Basket 2 iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 93 - 42. Odigrali smo dosta dobro utakmicu i većim delom bili konstantno agresivni i diktirali naš tempo igre. U prvoj četvrtini je protivnik koliko - toliko održavao rezultatsku neizvesnost, nakon toga smo se rezultatski odvojili i kako je utakmica odmicala povećavali prednost da bi na kraju imali i maksimalnu razliku na utakmici. Dečaci su odigrali dosta koncentrisanije u odnosu na prethodne utakmice, videla se volja i želja da se odigra na način kojem težimo, a to je brza i agresivna košarka. Iz takvog načina igre, nije neobično da se i greši, pogotovo što smo u poslednje vreme bili u padu sportske forme, pa je potrebno i vreme i strpljenje za ove mlade igrače. Promašili smo i dosta zicera, a i šut sa linije slobodnih bacanja nije bio na zadovoljavajućem nivou (52 procenta). Ni snaga protivnika nije bila na nivou ekipa sa vrha tabele, ali u svakom slučaju raduje takav pristup i dosta bolja igra ekipe sa nadom da će se nastaviti i ubuduće i da će forma ići uzlaznom putanjom. Već u narednom kolu nas očekuje derbi utakmica sa odličnom ekipom K.K. Radivoj Korać na gostujućem terenu i ako budemo imali sličan pristup kao na ovoj utakmici možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i napretku koji su pokazali u odnosu na prethodne utakmice, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. As Basket 2 93 - 42
(21-14, 16-09, 26-14, 30-05)

Poeni: Mateja Gerasimović: 33, Filip Cvetanović: 19, Danilo Pantić: 12, Nemanja Janković: 11, Vukašin Pavlović: 10, Andrija Stojanović: 4, Mladen Jovanović: 2, Vukan Nešić: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa odličnom ekipom K.K. Beovuk 72 - 2 iz Beograda i uspela da pobedi u neizvesnoj utakmici rezultatom 55 - 44. Protivnik je ekipa koja je sastavljena od mlađih igrača koji su agresivni i tehničko - taktički dobro potkovani. Mi, iako fizički dosta dominantniji nismo juspevali to da realizujemo i pretvorimo u našu korist jer je protivnik agresivnom i pametnom odbranom uspevao da nas neutrališe i naše visoke i snažne igrače uspevao da udvajanjem izbaci iz ritma. Obzirom da na ovoj utakmici nismo pokazali da imamo kvalitet da povratnim pasom ili dobrom i pravovremenom kretnjom bez lopte kaznimo protivnika, te smo takvim načinom dosta olakašavali posao protivniku tokom prve tri četvrtine igre i davali motiva da i dalje forsira takav način igre. Bili smo oslabljeni i neigranjem nekih bitnih igrača za ekipu što nas je dosta poremetilo, posebno u fazi napada. Ekipe su se smenjivale u vođstvu celim tokom utakmice, tek smo pred kraj utakmice zahvaljujući dobrom ofanzivnom skoku postigli nekoliko laganih poena i boljom odbranom uspeli da utakmicu preokrenemo u našu korist i zasluženo pobedimo kvalitetnog protivnika. Raduje da smo i oslabljeni uspeli da pobedimo neizvesnu utakmicu, posebno posle 2 vezana poraza sa velikom rezultatskom razlikom što će sigurno ekipi i igračima dati dodatni motiv i vetar u leđa za dalji rad i napredak. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i karakteru koji su pokazali u prelomnim trenucima, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beovuk 72 - 2 55 - 44
(12-14, 16-10, 07-09, 20-11)

Poeni: Mihailo Pavković: 14, Petar Luković: 12, Konstantin Milošević: 6, Mihajlo Jerinić: 6, Ilija Leskovac: 5, Vojin Jovanović: 3, Ilija Cvejić: 2, Pavle Ivković: 2, Petar Stevanović: 2, Andrija Radošević: 2, Nikola Karić: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Borac Zemun i uspela da pobedi rezultatom 67 - 52. Iako se može steći utisak, gledajući rezultat da je ovo bila jedna laka i rutinska pobeda, istina je sasvim drugačija. Do 5 minuta pred kraj utakmice, ovo je bila jedna neizvesna utakmica gde su se ekipe smenjivale u vođstvu. Nismo briljirali u odbrani kao ni protivnik te otuda i ovako veliki broj poena za ovu kategoriju (deca rođena 2007. godine i mlađa). Sigurno je da nismo želeli da igramo na ovaj način niti je to stili koji gajimo, ali nema prostora za nezadovoljstvo kada je ova ekipa u pitanju, naprotiv. Izuzetno nas raduje kako igrači napreduju, na svakoj utakmici se desi da neko drugi iskoči, igrači i ekipa iz utakmice u utakmicu stiču sve veće znanje i samopouzdanje što i jeste cilj. Ovom pobedom se ekipa i teoretski kvalifikovala u 1/16 finala nregionalne lige što je odličan rezultat i mi u klubu svi prezadovoljni. Ostaje nam još 2 kola do kraja regularnog dela sezone da probamo eventualnim pobedama da zadržimo trenutno treću poziciji na tabeli što bi trebalo da nam garantuje i lakšeg protivnika u 1/16 finala (mada ni to ne mora da znači)... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, napretku koji pokazuju iz utakmice u utakmicu i svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Borac Zemun 67 - 52
(14-14, 21-16, 18-16, 14-06)

Poeni: Lazar Petrović: 27, Igor Šuša: 11, Vojkan Stanković: 10, Ognjen Popović: 4, Veljko Petrović: 4, Uroš Đorđević: 4, Vukašin Pantić: 2, Aleksa Bosnić: 2, Aleksa Stanojević: 2, Rastko Burdelj: 1.

_____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa odličnom ekipom K.K. Beko 6 iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezulttaom 85 - 58. Odigrali smo utakmicu sa mnogo oscilacija, na trenutke sjajno, a na trenutke očajno, u jednoj rečenici je analiza ove utakmice. Neshvatljivo je da igrači već duže vreme utakmice počinju bez volje, želje i motiva što protivnik koristi i već na staru utakmice pravi razliku koju posle pokušavamo da stižemo. Posebno je neshvatljiv takav pristup na utakmicama koje igramo na domaćem terenu kada bi i motiv trebao da bude mnogo veći da se pokažemo u što boljem svetlu pred domaćom publikom. Jako loša i melanholična odbrana naših igrača je dovela do toga da se protivnik razigra i stekne samopouzdanje, te uz veći košarkaški kvalitet koji poseduje u odnosu na našu ekipu nije bilo teško da lagano i rutinski pobede utakmicu. Svetla tačka na ovoj utakmici je igra igrača sa klupe koji su svojim pristupom i učinkom sebi kupili veću minutažu na nekim narednim takmicama. Moramo mnogo da radimo na individualnom kvalitetu igrača pre svega, a posle i na taktici koju treba da poseduju igrači ovog uzrasta. Jako je loš pregled igre naših igrača koji igraju na poziciji plejmejkera što dosta otežava prenos lopte, realizaciju, kolektivnu igru, itd. Svesni svega, ostaje nam da radimo vredno u narednom periodu i pokušamo da podižemo nivo igre na viši i kvalitetniji nivo. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Beko 6 58 - 85
(16-28, 17-17, 12-25, 13-15)

Poeni: Danilo Pantić: 16, Petar Ivanović: 12, Vukan Nešić: 11, Aleksandar Senić: 9, Aleksandar Bajkić: 3, Ognjen Marković: 3, Nikola Živković: 2, Vladimir Milić: 2.


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE ČLANOVA KLUBA.14.03.2019
Lekarski pregledi 2019Obaveštavamo igrače i roditelje da će se u utorak 19.03.2019. godine obaviti lekarski pregledi dece, članova kluba. Pregledi će se obaviti u prostoru S.R.C. Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu sa početkom u 09:00h i trajaće tokom celog dana do 17:00h. Igrači koji idu prepodne u školu na pregled treba da dođu popodne i obrnuto. Svi članovi kluba (dečaci i devojčice) nezavisno od uzrasta (i košarkaške selekcije i školica sporta) treba da obave preglede. Preglede će obavljati lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda (nemamo ih u Mladenovcu). Pored lekarskog pregleda koji je detaljan i podrazumeva EKG, merenja - visina i težina, pregled zuba, pluća... obaviće se i analiza krvi (pored specijalista sportske medicine biće i laboranti koji će uzimati uzorke krvi deci i naknadno poslati rezultate. Cena pregleda je 500 din plus 300 din biohemijska analiza krvi (ukupno 800 din). Za dodatne informacije roditelji i igrači se mogu informisati kod trenera na treninzima ili putem telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić). Jako je bitno za svako dete koje se bavi sportom da bude pregledano od strane lekara specijaliste sportske medicine, 2 puta godišnje, tj na svakih 6 meseci. Preporuka je da deca i roditelji koji ne budu mogli doći u utorak na pregled iz raznoraznih razloga, da zakažu pregled u Beogradu kod nekih specijalističkih ordinacija, kako bi bili sigurni da je dete zdravo i sposobno za bavljenje sportom.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 16. I 17.03.2019.13.03.2019
BB BasketMLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa drugom ekipom K.K. Beovuk 72 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 17.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Borac Zemun. Utakmica se igra u subotu 16.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 14. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. As Basket 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 16.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:50h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beko 6 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 16.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

KADETI:

U 14. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 3 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 09.03.2019. godine u Zemunu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 12:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:30h.

____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

Slobodne ovo kolo.

____________________________________________________

JUNIORKE:

Završile takmičenje.


:: POBEDE KADETA I PIONIRA 1, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.12.03.2019
KADETI:

Naša kadetska selekcija zabeležila je i četvrtu uzastopnu pobedu u dominantnom izdanju proteklog vikenda. Utakmicu smo počeli jako loše, kao da smo potcenili protivnika, što su oni iskoristili i poveli sa 00-05. Prvi tajm aut je usledio već posle 1:27 aktivne igre, nakon kog se pristup naših igrača potpuno promenio, i polako je i rezultat prelazio na našu stranu. Do kraja četvrtine smo usled agresivne odbrane uspeli da dođemo do nekih lakih poena, ali i dalje nismo uspevali da pronađemo naš ritam i naše šuteve u napadu. U drugoj četvrtini je delovalo kao da se protivnik potpuno predao, pa su dečaci protivničkog kluba igrali vrlo niskim intenzitetom i želja za igrom nije bila prisutna. Do kraja utakmice se igralo u sličnom ritmu. Ono što raduje svakako je da nam koncentracija nije opadala na preduge vremenske periode i da je ekipa igrala ozbiljno i odgovorno čak i u trenucima velike rezultatske prednosti. Utakmicu privodimo kraju u sličnom ritmu i tako ostvarujemo najubedljiviju pobedu u istoriji kluba. Ekipa je postigla 102 poena za 3 četvrtine, a ukupnih 138 što govori o ozbiljnosti pristupu utakmici i načinu na koji smo igrali. Već sledećeg vikenda ekipu očekuje najteže gostovanje u drugom delu ligaškog dela takmičenja, pa ćemo ovakav model igre pokušati da prenesemo i na gostujući teren. Čestitke momcima na borbenosti, ozbiljnosti i rekordnom rezultatu koji su ostvarili, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Kneževac Kijevo 138 - 34
(31-12, 36-05, 35-12, 36-04)

Poeni: Uroš Vasilić: 31, Vuk Obradović: 30, Vojin Đorđević: 25, Matija Macura: 15, Aleksa Jovanović: 11, Ognjen Simić: 8, Aleksa Macura: 6, Filip Ilić: 6, Andrija Martinović: 4, Aleksa Mihajlović: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Borac Zemun i u neizvesnoj i dramatičnoj utakmici uspela da pobedi rezultatom 65 - 62. Bila je ovo utakmica koja je od prvog do poslednjeg minuta bila neizvesna, ni jedna ekipa bukvalno nije uspela da napravi više od 4 poena prednsti što dovoljno govori o neizvesnosti tokom cele utakmice. Ekipe su se naizmenično smenjivale u vođstvu tokom utakmice, a mi smo opet pokazali dosta slabosti u igri, i u fazi napada i odbrane. Ogroman problem imamo protiv ekipa koje imaju naviku da idu na ofanzivni skok. Kao i u nekim prethodnim kolima, protivnik je imao ogroman broj ofanzivnih skokova što nam je stvaralo velike probleme jer smo igrali odbranu i po 3-4 puta zaredom. Odbrana na igraču sa loptom nam takođe predstavlja problem, pa se dešava često da smo u hendikepu i da moramo da rotiramo i pomažemo što nam svakako nije cilj, te i na tom elementu igre moramo dosta da radimo. Što se tiče napada, dosta smo bili statični i bez ideje što je dosta protivniku olakšalo posao u odbrani, a nama otežavalo. Igrači na treninzima odrade i ispoštuju kretnje, a na utakmicama to ide teže pa je i ovo jedna od stvari koje ćemo na treninzima morati pojačano da radimo. Bilo je i pozitivnih stvari na ovoj utakmici, ekipa je sa dosta više emocija ispraćala dobre poteze igrača, dosta su igrači više bodrili saigrače u određenim trenucima utakmice. Pokazali smo karakter i u odlučujućim trenucima pogodili jako bitna slobodna bacanja koja su direktno odlučila pobednika. To nije bio slučaj na prethodnoj utakmici kada smo izgubili 4 razlike, a promašili 23 slobodna bacanja. Generalno nam je jako slab procenat slobodnih bacanja tokom cele sezone. Ekipa je pokazala da ima kvaliteta i talenta, igre i rezultati iz prvog dela sezone to i potvrđuju, trenutno smo u padu forme sa naznakama podizanja. Igrači su počeli i na treninzima bolje i jače da rade što je dobar znak i jedini uslov da se popravi forma igrača i ekipe. Svesni da je to jedini način i recept za uspeh, sigurni smo da će to u budućnosti ići na bolje. Čestitke protivniku na borbenosti, fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi na vrućem gostujućem terenu... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Borac Zemun - K.K. BB Basket 62 - 65
(17-17, 18-17, 13-12, 14-19)

Poeni: Nemanja Janković: 15, Mateja Gerasimović: 14, Filip Cvetanović: 9, Filip Stojković: 8, Dimitrije Mijailović: 7, Luka Živadinović: 5, Vukan Nešić: 4, Vukašin Pavlović: 3.

_____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 13. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice odigrale su utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Pobednik iz Beograda i izgubile rezultatom 54-28. Protivnik je presingom odmah na startu utakmice napravio rezultatsku razliku i održavao je do kraja utakmice. Podigli smo za nijansu nivo igre nakon tehničkog tajm-auta u prvoj četvrtini, ali nakon toga do kraja utakmice naša igra nije bila bolja i protivnik je zasluženo došao do pobede. Drugu utakmicu za redom se mnogo mučimo na startu utakmice, što je rezultat nekog straha kod devojčica i ogromnog poštovanja protivnika zbog učinka u dosadašnjem delu sezone. Svaku utakmicu treba igrati sa ogromnom željom da se pobedi, ko god da je na drugoj strani terena. Trudićemo se da taj problem iskorenimo u ove četiri utakmice, koliko nam je još ostalo do kraja sezone.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Pobednik - Ž.K.K. BB Basket 54 - 28
(17-06, 14-05, 14-02, 07-14)

Poeni: Anđela Živković: 10, Ivona Gašević: 6, Nina Živković: 6, Lena Mitrović: 2, Đurđa Ivanović: 2, Nikolina Milenković: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipo K.K. Šampion BGD 2 i poražena ubedljivo rezultatom 62 - 35. Nismo dobro počeli utakmicu, dozvoljavali smo protivničkim bekovima da prodorima daju lagane poene bez naše reakcije u odbrani. Kao i prvoj selekciji, ogroman problem nam je defanzivni skok i zagrađivanje sopstvenog koša, pa je protivnik sa dosta ofanzivnih skokova uspevao da poentira iz 2 ili 3 napada. Nismo imali rešenje ni za protivničkog centra koji nam je dosta problema zadavao leđnom igrom i ofanzivnim skokovima. Ono što nam nedostaje je svakako igrač koji je čvrst i jak karakterno, igrač koji će da povuče ekipu i bude lider. Ekipa je posle lošijeg početka uspela da se sabere i zaigra bolje, ali je na našu žalost kao i na prethodnim utakmicama izostala bolja realizacija šuta iz igre (zicer pozicije) i sa linije slobodnih bacanja, dva najlakša šuta u košarci. Ono što je dobro i ohrabrujuće je to da smo došli u priliku na utakmici da ih šutiramo te se nadamo da će se ti procenti popraviti na nekim narednim utakmicama zahvaljujući dobrom i jakom radu na treningu. Svo vreme smo igrali utakmicu sa lošim procentom šuta i držeći protivnika na 10 - 13 poena prednosti uz osećej da se može do preokreta. Protivnik je na ovoj utakmici imao sjajan procenat šuta sa svih pozicija što je i jedan od razloga njihove ubedljive pobede. Pored tog, još jedan od razloga, sigurno i najbitniji je naša loša odbrana koja je davala motiva, volje i hrabrosti protivničkim igračima da odigraju na način na koji su odigrali i zasluženo pobedili utakmicu na čemu im čestitamo. U poslednjoj četvrtini smo skroz pali kada smo dozvolili protivniku da postigne dosta lakih poena iz kontra napada i pobedei utakmicu sa velikom razlikom. Ostaje nam da radimo i treniramo jako i boljom koncentracijom i na treningu i utakmicama podižemo formu.

Rezultat utakmice: K.K. Šampion BGD 2 - K.K. BB Basket 2 62 - 35
(22-14, 10-09, 12-08, 18-04)

Poeni: Danilo Pantić: 24, Vukan Nešić: 4, Nikola Živković: 3, Aleksandar Senić: 2, Dušan Tomić: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 5 iz Beograda i ubedljivo poražena rezultatom 82 - 32. Počeli smo dobro utakmicu, prva petorka u pasareli odigrala hrabro protiv odličnog protivnika što je rezultiralo našom prednošću od 2 poena na kraju prve četvrtine (11-09). Dobro smo rotirali u odbrani u prvoj četvrtini, iskontrolisali skok u fazi odbrane, dobrom tranzicijom lopte i trčanjem uspevali da kaznimo protivnika što nam je i dalo rezultatsku prednost. Nakon toga se gasimo i ostatak utakmice protivnik radi šta poželi, ali bukvalno. Druga petorka je u pasareli odigrala jako loše i dozvolila protivnika da se razigra i postigne ogroman broj laganih poena. Agresivnim presingom protivnika često nismo uspevali ni da prenesemo loptu na protivničku polovinu, kada bi protivnik i igrao pozicioni napad, nikakvih problema nisu imali da dođu do koša jer odbrana nije postojala na ovoj utakmici. Praktično je pitanje pobednika bilo rešeno već tada obzirom da je na kraju druge četvrtine prednost bila 23 poena za protivnika. Činjenica je i da smo bili oslabljeni neigranjem nekoliko igrača koji imaju važnu ulogu u timu ne umanjuje zasluženu pobedu protivnika koji nam je demonstrirao agresivnu odbranu sa dosta kontranapada i dobrim trčanjem, model i stil igre koji i mi pokušavamo da igramo i negujemo. Nismo izgubili nadu na poluvremenu da se može rezultat preokrenuti, ali kakvu smo igru pokazali u nastavku, nije moglo bolje na ovoj utakmici. Nadamo se da je ovo bio samo loš dan ekipe i da ćemo dobrim treningom preko nedelje u dobrom raspoloženju i formi dočekati narednog protivnika koji je kvalitetan i u vrhu tabele u našoj grupi. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračima poruka da rade jako na treninzima, pa iz takvog rada će doći i rezultat...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Cerak 5 32 - 82
(11-09, 04-29, 09-20, 08-24)

Poeni: Petar Krstić: 18, Pavle Ivković: 4, Konstantin Milošević: 3, Tomislav Đorđević: 2, Mihajlo Jerinić: 2, Petar Stevanović: 2, Danilo Radenović: 1.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 3 iz Zemuna i u neizvesnoj i dramatičnoj završnici izgubila rezultatom 47 - 42. Još jednu kvalitetnu utakmicu su odigrali naši dečaci, kao i na prethodnim utakmicama, imali smo nekoliko loših minuta u prvom poluvremenu posle čega smo sustizali prednost protivnika, bili jako blizu konačnog preokreta ali nismo imali snage i sreće da pobedimo kvalitetnog protivnika. Počeli smo bojažljivo utakmicu, dozvolili protivniku da iz pozicionog napada postigne nekoliko laganih poena na početku utakmice što govori o našoj dekoncentraciji u fazi odbrane na početku utakmice. To ne sme da se dešava kada nismo opterećeni faulovima. Ubrzo smo se konsolidovali, zaigrali dosta kolektivnije u odbrani, u napadu nismo uspevali da kaznimo protivnika zahvaljujući lošem hvatanju i dodavanju lopte. Ideje u napadu su bile u skladu sa onim što želimo i vežbamo ali tehnički elementi (dodabvanje i hvatanje lopte, kontrola lopte u driblingu, promene pravca sa loptom, itd) nisu bili na željenom nivou na ovoj utakmici što možemo opravdati time da su velika većina igrača bila u popodnevnoj smeni u školi i da su prilično umorni igrali utakmicu. Druga petorka u pasareli je bila ispod nivoa igre u prvoj četvrtini i prve petorke, nismo igrali kolektivno, što je protivnik iskoristio i u tim trenucima činilo se da je napravio nedostižnu prednost od 13 poena. Naši dečaci su u nastavku zaigrali dosta bolje i agresivnije u odbrani što nam je dalo rezultata. Polako ali sigurno smo smanjivali prednost protivnika koji je bio sve nervozniji i sve manje rešenja imao za našu agresivnu odbranu koja je funkcionisala dobro. U poslednju četvrtinu smo ušli sa 5 poena zaostatka i velikim samopouzdanjem i voljnim momentom da možemo do konačnog preokreta. U nekoliko navrata smo uspevali u toku poslednje četvrtine da smanjimo prednost protivnika na 1 poen ali nismo imali snage za konačan preokret. I pored poraza, dečacima se nema šta zameriti, naprotiv, odigrali su hrabro i borbeno drugo poluvreme, nisu se predavali na gostujućem terenu i pored činjenice da smo u jednom trenutku gubili sa 15 poena razlike. Izašli smo iz sale podignutih glava i zadovoljni onim što smo prikazali. Sigurno će se takav način igre vratiti pobedom na nekim od narednih utakmica ukoliko budemo igrali na takav način, a nema razloga da ne igramo. Mi smo zadovoljni kako dečaci i ekipa napreduju i sve je po planu kada je ova selekcija u pitanju. Raduje i napredak igrača koji su relativno početnici, da ne imenujemo nikoga, ekipa radi i ide u pozitivnom smeru sa nadom da će se to nastaviti i u budućnosti. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima na svemu prikazanom na ovoj utakmici i dosadašnjem delu sezone, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Vizura 3 - K.K. BB Basket 47 - 42
(11-07, 22-13, 06-14, 08-08)

Poeni: Lazar Petrović: 19, Aleksa Stanojević: 5, Igor Šuša: 5, Aleksandar Vasilić: 4, Vojkan Stanković: 2, Aleksa Bosnić: 2, Janko Šundić: 2, Nikola Tasić: 2, Luka Pavlović: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 09. I 10.03.2019.07.03.2019
BB BasketMLAĐE PIONIRKE:

U 13. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, grupa 2, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Pobednik iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 10.03.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Pavle Savić u ul. Koste Nađa br. 25 sa početkom u 20:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:30h.

_____________________________________________________

JUNIORKE:

ZAVRŠILE TAKMIČARSKU SEZONU.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 5 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 10.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 3 iz Beograda. Utakmica se igra u utorak 12.03.2019. godine u Beogradu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 20:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:40h.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Borac Zemun. Utakmica se igra u subotu 09.03.2019. godine u Zemunu u sali Saobraćajne škole u ul. Cara Dušana br. 262 sa početkom u 20:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:10h.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Šampion BGD iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 10.03.2019. godine u Beogradu u sali Filozofskog fakulteta u ul. Čika Ljubina br. 20 sa početkom u 11:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:10h.

____________________________________________________

KADETI:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa odličnom ekipom K.K. Kneževac Kijevo iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 09.03.2019. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu i fer i korektnim navijanjem podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRKI, MLAĐIH PIONIRA 2 I KADETA, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.05.03.2019
MLAĐE PIONIRKE:

U 12. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice odigrale su utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Fleš iz Beograda i ostvarile treću pobedu u takmičenju rezultatom 59-42. Počeli smo utakmicu dosta lagano i dozvolili protivniku da povede rezultatom 7 - 0. Nakon tehničkog tajm-auta, drugih pet igračica u pasareli, koje su ušle na teren, su preokrenule rezultat u našu korist i podigle nivo igre cele ekipe. Na poluvremenu smo imali 8 poena prednosti (26-18). Treću četvrtinu smo počeli odlično, dobrom igrom u odbrani uspeli smo da povećamo prednost i mirno privedemo utakmicu kraju. Sve čestitke našim devojčicama na prikazanoj igri i borbi na terenu. Vraćamo se treninzima i da se trudimo da sezonu privedemo kraju na najbolji mogući način. Još jednom čestitke našim igračicama, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Flash 59 - 42
(13-9, 13-9, 17-4, 16-20)

Poeni: Anđela Živković: 22, Milica Andrejić: 19, Mina Milosavljević: 7, Nina Živković: 6, Ivona Gašević: 5.

____________________________________________________

KADETI:

Naša kadetska selekcija uspešno je završila i drugo uzastopno gostovanje, pobedivši ekipu KK Novi Beograd 7- 2, ubedljivom razlikom. Od samog starta smo uspostavili naš ritam u igri, izuzetno agresivnom odbranom i brzom realizacijom napada slomili smo otpor protivnika već u prvim minutima prve četvrtine. Čitavu utakmicu smo odigrali na isti način, bez popuštanja, u jako visokom ritmu, sa minimalnim oscilacijama i to je karakteristika na kojoj smo radili godinama i još uvek pokušavamo da implementiramo, kada su sve selekcije u pitanju. Sudijski kriterijum ovoga puta je bio takav da smo i pored agresivne igre u odbrani, ali uz dozvoljen kontakt, napravili samo 10 faulova za čitavu utakmicu. Do kraja smo odigrali u sličnom ritmu, a protivnika smo sveli na samo 32 poena na čitavoj utakmici i to je za svaku pohvalu. Takođe, ovo je već druga utakmica na kojoj protivnici čestim promenama odbrane pokušavaju da nas iznenade, ali naši igrači odličnim čitanjem situacija na terenu i reakcijama razbijaju svaku vrstu alternativne odbrane, što protivnika tera da igra na način koji nama odgovara. Takođe, vredi pomenuti da je čitava ekipa bila raspoložena na ovoj utakmici, pa su se svi igrači upisai na listu strelaca. Sledećeg vikenda naša ekipa dočekuje ekipu KK Kneževac Kijevo. Nadamo se da će naši momci i na toj utakmici uspeti da nastave ovaj niz dobrih igara.

Rezultat utakmice: K.K. Novi Beograd 7 - 2 - K.K. BB Basket 32 - 78
(07-23, 06-14, 11-19, 08-22)

Poeni: Aleksa Macura: 16, Matija Macura: 13, Vuk Obradović: 12, Aleksa Jovanović: 9, Andrija Martinović: 8, Uroš Vasilić: 7, Filip Ilić: 6, Ognjen Simić: 4, Vojin Đorđević: 2, Aleksa Mihajlović: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga ekipa mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Div Basket 2 iz Beograda i uspela da zabeleži 7 pobedu iz 10 odigranih utakmica u dosadašnjem delu prvenstva rezultatom 34 - 23. Naša ekipa je pokazala na terenu da je u ovom trenutku kvalitetniji protivnik od perspektivne protivničke ekipe koja je i mlađa od nas. Počeli smo utakmicu sa oscilacijama, možda i sa određenom dozom potcenjivanja od strane naših igrača zbog rezultata iz prvog dela sezone i trenutnog plasmana na tabeli dveju ekipa, što nikako ne sme da se dešava. To je totalno suprotno onome čemu ih učimo, a to je poštovanje protivnika, igrati maksimalno jako i angažovano nezavisno ko je protivnik, igrati svoju igru i ono što je vežbano na treninzima, itd... Druga petorka u pasareli je dosta ozbiljnije odigrala i sa većom dozom agresivnosti što je i dalo rezultata, pa smo sa 3 poena prednosti, koliko smo imali pred početak druge četvrtine, podigli prednost na 11 poena pred početak drugog poluvremena. Nastavak utakmice smo odigrali takođe sa oscilacijama, ali je minutaža ravnomerno raspoređena na sve igrače i šansu su dobili i mlađi igrači iz škole košarke da pokažu šta znaju. Iako smo imali boljih izdanja ove sezone kada je igra ove selekcije u pitanju, ne možemo biti nezadovoljni kako ekipa i deca individualno napreduju. Zacrtani plan na početku sezone se odvija u pravom smeru i ekipa ide uzlaznom putanjom. Poruka igračima da se niko nikada ne sme potceniti, kao što ne treba niko ni da se preceni, misleći na ekipe sa zvučnijim imenima. Naši dečaci su pokazali da imaju kvalitet i perspektivu i ukoliko budu na treninzima radili jako i kvalitetno, neki od njih bi mogli imati blistavu košarkašku karijeru... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi i svemu prikazanom u dosadašnjem delu sezone... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Div Basket 2 - K.K. BB Basket 2 23 - 34
(05-08, 04-12, 10-08, 04-06)

Poeni: Lazar Petrović: 15, Aleksandar Vasilić: 5, Aleksa Bosnić: 4, Vojkan Stanković: 3, Luka Pavlović: 3, Branislav Ristić: 2, Miloš Đurić: 2.

____________________________________________________

JUNIORKE:

Porazom od KK Crvena Zvezda, naša ženska juniorska selekcija završava takmičarsku sezonu 2018/2019 sa skorom od 3 pobede i 9 poraza. U utakmicu smo ušli jako stegnuto, bojažljivo, što je sada već tipično za nas i iskusni protivnik koristi to na najbolji način po sebe. U drugoj četvrtini naša ekipa igra najbolju košarku ove sezone. Igrali smo čvrsto u odbrani, sa puno kontakta od lopte. Komunikacija i pomeranja su bili na značajno boljem nivou nego u prvoj četvrtini i uz veliku borbu ali i nesrećno primljenim poenima naša ekipa je i tu četvrtinu izgubila sa rezultatom 15-20. U trećoj četvrtini smo takođe bili dobri, ali već tada je umor stizao naše igračice, pa su izmene koje smo pravili često bile iznuđene, a ne deo taktičkih zamisli. U četvrtoj četvrtini, na početku, opao nam je ritam i previše, pa je ekipa kroz tajm aute pokušavala da se podigne i završi sezonu na dostojan način, što se i dogodilo. Na kraju, naša ekipa je ubedljivo savladana uz nemerljivo bolju igru u odnosu na prvi susret ove dve ekipe. Ekipa je tako odigrala i poslednje minute u sezoni kojom smo, svi u klubu koji radimo sa ovom grupom devojaka, prezadovoljni. Takmičarski, igrali smo protiv nekih od najboljih ekipa u zemlji, pružali im i više nego solidan otpor u određenim utakmicama. Svaku pobedu koju smo ostvarili smo ostvarili teškom mukom i svojim radom smo je zaradili. Naša ekipa je u ovoj konkurenciji nastupila sa samo 2 igračice koje su juniorke, sa 8 kadetkinja i 2 pionirke, tako da smo i hronološki bili jedna od najmlađih ekipa u takmičenju. Svaka igračica ove selekcije tokom sezone, ali i u pripremnom periodu, koji nije bio ni malo lak, davala je sve od sebe. Devojke su u našim očima šampionke, kada se uzme u obzir njihovo ponašanje, odnos prema klubu, trenerima, treninzima, utakmicama.... Iako smo završili takmičenje, u planu su prijateljske utakmice kroz koje ćemo kontrolisati kvalitet našeg budućeg rada. Sve čestitke za svaku igračicu koja je nastupila za juniorsku selekciju ove sezone, primer ste kako ozbiljan rad i kvalitetan odnos treba da izgledaju.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - K.K.Ž. Crvena Zvezda 32 - 90
(02-28, 15-20, 09-25, 06-17)

Poeni: Jelena Janković: 11, Marija Drča: 10, Dunja Ilić: 5, Nina Ristić: 3, Milena Stevanović: 3.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa kvalitetnom ekipom K.K. Vuk iz Beograda i u neizvesnoj i dramatičnoj završnici poražena rezultatom 46 - 42. Bila je ovo fajterska utakmica gde su sudije dozvolile čvrstu igru na obe strane. Nama je trebalo vremena da se adaptiramo na takav stil igre obzirom da su sudije tolerisale previše oštrih startova, pa je i rezultatska prednost u prvom poluvremenu bila konstantno na strani protivnika, na kraju poluvremena i maksimalnih 12 poena. Samo postignutih 15 poena u prvom poluvrmenu dovoljno govori o našoj igri u napadu. Jako smo se loše kretali u napadu, loša tranzicija lopte bila i bez ofanzivnog skoka smo mnogo olakšali stvari motivisanom protivniku nošenom fer i korektnim navijanjem domaćih navijača koji su glasno podržavali svoju ekipu. Lepo je bilo igrati u takvoj atmosferi, zato košarka i jeste jedan od najpopolarnijih sportova. Uz dozvoljenu grubu igru od starne sudija i agresivnu odbranu protivnika smo teško dolazili do protivničkog koša i uglavnom su se naši napadi završavali individualnim pokušajima igrača bez pratnje ostalih igrača na terenu. Mi smo takvim načinom igre još više motivisali protivnika što su oni i koristili. U drugom poluvremenu smo i mi zaigrali dosta čvršće i agresivnije ali i dalje kao u prvom poluvremenu sa jako lošim procentima šuta i iz igre i sa slobodnih bacanja. Lošu selekciju šuta smo imali celim tokom utakmice. Postepeno smo smanjivali prednsot protivnika i uvodili utakmicu u neizvesnu završnicu. Na kraju nismo uspeli do konačnog preokreta zahvaljujući i nekim nehotičnim sudijskim greškama, ali najviše zahvaljujući našem lošem procentu šuta sa linije slobodnih bacanja gde smo ukupno promašili 23 slobodna bacanja (29/06). Bez obzira na sva dešavanja i greške, nema tu prostora za traženje alibija i razloga u nekim drugim stvarima osim u samom sebi. Ono što mi možemo u takvim trnucima da uradimo je da samokritično izađemo iz sale i nastavimo sa vežbanjem i potrudimo se da te greške iz utakmice u utakmicu smanjimo. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na borbenosti koju su pokazali u drugom poluvrmenu i volji da pobede utakmicu...

Rezultat utakmice: K.K. Vuk - K.K. BB Basket 46 - 42
(17-09, 10-06, 08-13, 11-14)

Poeni: Mateja Gerasimović: 12, Luka Živadinović: 10, Nemanja janković: 7, Filip Cvetanović: 6, Danilo pantić: 3, Andrija Stojanović: 2, Dimitrije Mijailović: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Ras 5 iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 87 - 49. Možda je ovo u ovom trenutku i realan rezultat u odnosu na kvalitet između ove dve ekipe. Mi smo pokazali napredak u odnosu na prvu utakmicu sa istim protivnikom iz prvog dela sezone. Pozitivna stvar sa ove utakmice je ta što su igrači igrali do kraja i sa većom dozom borbenosti u trenucima kada je ekipa već gubila sa velikom prednošću protivnika nego na nekim prethodnim sličnim utakmicama. Utakmica je rezultatski bila rešena praktično već u prvom poluvremenu kada je protivnik imao 22 poena prednosti. Protivnik je koristio svoje prednsoti koje ima u ovom trenutku u odnosu na našu ekipu, a to su atletske sposobnosti koje imaju, očigledno bolje fizičke karakteristike u vidu visine igrača kao i motoričke sposobnosti u vidu snage i brzine. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na borbenosti koju su pokazali uprkos velikom rezultatskom zaostatku. Ukoliko takav odnos budemo imali i na narednim utakmicama protiv ekipa sa manjim košarkaškim znanjem, verovatno ćemo ubirati plodove takvog stava...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Ras 5 49 - 87
(12-21, 09-22, 11-26, 17-18)

Poeni: Vukan Nešić: 24, Petar Ivanović: 13, Danilo Pantić: 10, Nikola Živković: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Pobednik 011 iz Beograda i ubedljivo poražena rezultatom 46 - 24, prvi put u regionalnoj ligi. Jako smo loše odigrali ovu utakmicu od samog početka pa do kraja. Ne može se reći da igrači nisu imali želju, ali nam je nedostajalo agresivnosti, kolektivnije i brže igre, dosta smo solirali što ne prolazi protiv ekipe koja igra agresivnu odbranu i koja zna da rotira u odbrani, a ovaj protivnik je ekipa koja to definitivno zna da radi. Takvim načinom igre i nismo mogli bolje rezultatski proći. Činjanica je i da smo bili oslabljeni neigranjem nekoliko igrača koji imaju određenu ulogu u timu, ali to ne umanjuje pobedu protivnika koji je skroz zasluženo danas pobedio, više želeo pobedu, pokazao bolju igru i kroz demonstraciju brze i agresivne košarke nas zasluženo nadigrao. Nismo mnogo toga pozitivnog pokazali na ovoj utakmici, ali nas to u ovom trenutku ne zabrinjava obzirom da se ekipa nalazi u fazi adaptacije na novi i drugačiji rad na treninzima na koji do sada nisu navikli... Takođe, svesni smo da su oscilacije u toku sezone normalna pojava i trudimo se da tako tempiramo formu da ekipa bude najbolja kada je to najpotrebnije, a to je u završnici prvenstva, u maju mesecu... Dečaci polako shvataju da se samo napornim radom na treninzima može postići maksimum kojem težimo pa u skladu sa tim, moramo biti strpljivi i sačekati da se rad na treninzima akumulitra i vremenom dođe do izražaja. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima poruka da naporno i vredno rade pa će vrlo brzo doći i rezultat tog rada...

Rezultat utakmice: K.K. Pobednikm 011 - K.K. BB Basket 46 - 24
(20-04, 11-08, 09-07, 06-05)

Poeni: Mihailo Pavković: 8, Petar Krstić: 6, Aleksa Kulić: 4, Igor Šuša: 2, Tomislav Đorđević: 2, Vojin Jovanović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 02. I 03.03.2019. GODINE.26.02.2019
BB BasketMLAĐE PIONIRKE:

U 12. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, grupa 2, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:50h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

JUNIORKE:

U poslednjem 14. kolu kvalitetne lige za juniorke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom K.K.Ž. Crvena Zvezda iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Pobednik 011 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.03.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Ratko Mitrović u ul. Omladinskih Brigada br. 58 sa početkom u 11:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:20h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Div Basket 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.03.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Borislav Pekić u ul. Danila Lekića Španca br. 27 sa početkom u 15:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:30h.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Vuk iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.03.2019. godine u Beogradu (Kaluđerica) u sali O.Š. Miloje Vasić u ul. Dragoljuba Stojanovića br. 11d sa početkom u 18:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:20h.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 1, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.03.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

KADETI:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Novi Beograd 7 - 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.03.2019. godine u Beogradu u sali 10. Gimnazije u ul. Proleterske Solidarnosti br. 1a sa početkom u 13:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:40h.
Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.