Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 19. I 20.10.2019. GODINE19.10.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 2. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 19.10.2019. godine u Zemunu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 18:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:30h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. As Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 20.10.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Kneginja Milica u ul. Jurija Gagarina br. 78 sa početkom u 10:20h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h pre podne.

___________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 1. kolu kvalifikacija za 2. ligu, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Zmaj iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 19.10.2019. godine u Beogradu u sali O.Š. Jovan Jovanović Zmaj u ul. Meštrovićeva br. 19 sa početkom u 13:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.


:: SEZONA 2019/20 OTVORENA PORAZOM PIONIRKI U 1. KOLU KVALITETNE LIGE.14.10.2019
PIONIRKE:

U 1. kolu kvalitetne lige, grupa 1, naša ženska pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beostajl iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 62 - 46. Naše devojčice su solidno počele utakmicu i pružale otpor protivniku koji je približnog kvaliteta kao i mi ali fizički dominantniji u odnosu na nas. Ono što je bilo prisutno tokom cele utakmice i što nas raduje je prisutna velika želja i motivacija kod naših devojčica. Ono što će nam tokom cele sezone predstavljati problem je činjenica da su naše devojčice ubedljivo najmlađa ekipa u ligi, samim tim i dosta fizički inferiornije u odnosu na protivnike u grupi, a i nivo košarkaškog individualnog i grupnog tehničko - taktičkog znanja na nivou koji nije još uvek zadovoljavajući. Takođe, grupa u kojoj se naša ekipa ove sezone takmiči je izuzetno teška sa najkvalitetnijim ekipam u Srbiji kao što su Crvena Zvezda, Partizan, Radivoj Korać, Agros Basket, itd... Ambicije ove sezone su iste kao i prethodne sezone i svih sezona unazad, a to je individualni napredak igračica, a kada se to desi biće vidan i napredak ekipe kada je igra i rezultat u pitanju. Nikada sa mlađim kategorijama ni u jednoj klupskoj selekciji nismo jurili rezultat na uštrb razvoja igrača, pa to neće biti slučaj ni ove sezone. Od igračica očekujemo redovne dolaske na treninge, posvećenost, maksimalno zalaganje i trud na svakom treningu i utakmici. Ako igračice ispune te uslove, napredak sigurno neće izostati. Mi smo ovu utakmicu igrali u rezultatskom egalu cele 3 četvrtine uz napomenu da su devojčice pokušavale da daju svoj maksimum, ali smo u poslednjoj četvrtini usled nedostatka svežine i umora pali što je protivnik iskoristio da se rezultatski odvoji i privede utakmicu kraju u svoju korist. I pomenuti nedostatak košarkaškog znanja i kvaliteta u ovom trenutku je uzrok poraza. Ne zabrinjava nas ovaj startni poraz obzirom na odnos koji su devojčice pokazale na ovoj utakmici. Ukoliko se do kraja sezone naše igračice budu trudile i davale svoj maksimum, mi ćemo biti zadovoljni bez obzira na ostvareni broj pobeda u ovoj sezoni. Sve igračice su dobile šansu da igraju i minutaža je ravnomerno raspoređena na sve igračice. Čestitke i protivniku koji je zasluženo pobedio.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Beostajl 46 - 62
(14-15, 15-17, 10-11, 07-19)

Poeni: Ana Milovanović: 31, Elena Milanović: 5, Nina Živković: 4, Sanja Jovanović: 4, Ana Jovanović: 1, Anđela Jasić: 1.


:: ZVANIČNO POČETAK TAKMIČARSKE SEZONE 2019/20 I PRVENSTVENIH UTAKMICA, NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 12. I 13.10.2019.12.10.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 1. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beostajl iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 12.10.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE ČLANOVA KLUBA.26.09.2019
Lekarski pregledi 2019.Obaveštavamo igrače i roditelje da će se u utorak 01.10.2019. godine obaviti lekarski pregledi dece, članova kluba. Pregledi će se obaviti u prostoru S.R.C. Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu sa početkom u 09:00h i trajaće tokom celog dana do 17:00h. Igrači koji idu prepodne u školu na pregled treba da dođu popodne i obrnuto. Svi članovi kluba (dečaci i devojčice) nezavisno od uzrasta (i košarkaške selekcije i školica sporta) treba da obave preglede. Preglede će obavljati lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda. Pored lekarskog pregleda koji je detaljan i podrazumeva EKG, merenja - visina i težina, pregled zuba, pluća... obaviće se i analiza krvi (pored specijalista sportske medicine biće i laboranti koji će uzimati uzorke krvi deci i naknadno poslati rezultate. Cena pregleda je 500 din plus 300 din biohemijska analiza krvi (ukupno 800 din). Za dodatne informacije roditelji i igrači se mogu informisati kod trenera na treninzima ili putem telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić). Jako je bitno za svako dete koje se bavi sportom da bude pregledano od strane lekara specijaliste sportske medicine, 2 puta godišnje, tj na svakih 6 meseci. Preporuka je da deca i roditelji koji ne budu mogli doći u utorak na pregled iz raznoraznih razloga, da zakažu pregled u Beogradu kod nekih specijalističkih ordinacija, kako bi bili sigurni da je dete zdravo i sposobno za bavljenje sportom.


:: UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLE KOŠARKE.24.09.2019
BB Basket škole košarke 2019,2020Ovim putem obaveštavamo sve zainteresovane roditelje i decu da vršimo upis novih članova u sve klupske košarkaške selekcije, od najmlađih do najstarijih članova (muške i ženske škole košarke, mlađi pioniri i mlađe pionirke, pioniri i pionirke, kadeti i kadetkinje, ...). Pravo upisa imaju devojčice i dečaci starosti od 6 do 17 godina.
Treninzi se održavaju u školskim fiskulturnim salama kao i u balonu sportskog centra Mi i Mi u Mladenovcu, u zavisnosti od selekcije.
Svi zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).


:: UPIS NOVIH ČLANOVA U BB ŠKOLICU SPORTA.24.09.2019
BB školica sportaOvim putem obaveštavamo sve zainteresovane roditelje i decu da vršimo upis novih članova u BB ŠKOLICU SPORTA. Pravo upisa imaju devojčice i dečaci uzrasta od 4 do 8 godina starosti. Treninzi se održavaju:

- subotom od 09:00h pre podne u fiskulturnoj sali O.Š. Momčilo Živojinović (mala sala internata) u Mladenovcu, i
- četvrtkom od 18:30h u balonu sportskog centra Mi i Mi u Mladenovcu.

Svi zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).


:: ZAVRŠEN PLAY OFF ZA BB BASKET I MINI BB BASKET LIGU 2019 I STAVLJENA TAČKA NA SEZONU 2018/2019.26.07.2019
Grupna slika učesnika BB Basket liga 2019.U utorak 23.07.2019. godine u sali O.Š. Sveti Savas su završene klupske lige (BB Basket liga i MINI BB Basket liga) koje se već tradicionalno dugi niz godina igraju u letnjem periodu po završetku zvaničnih takmičenja pod okriljem KSB-a. Ove godine smo imali takmičenje u dve grupe, jednu grupu, stariju, su činili dečaci i devojčice iz takmičarskih selekcija pioniri, mlađi pioniri i pionirke, a drugu mlađu grupu, su činili dečaci i devojčice iz sve tri škole košarke i mlađe pionirke. Ove sezone je bio i rekordan broj ekipa, ukupno 29 u obe grupe sa oko 130 igrača i igračica koji su učestvovali u ovogodišnjim ligama su se borili za najbolji plasman. Sistem takmičenja je bio takav da je tokom ligaškog dela igrao svako sa svakim više puta, a nakon završenog ligaškog dela igrao se play off (u starijoj grupi se 16 najboljih ekipa plasiralo u 1/8 finala, pobednici u 1/4 finala, itd, a u mlađoj grupi se plasiralo prvih 12 ekipa koje su igrale play off po kup sistemu takođe). Bilo je sjajnih košarkaških poteza, radosti ekipa koje su pobeđivale utakmice, ali i tuge ekipa koje su gubile, pogotovo onih koji su gubili utakmice sa neizvesnim završnicama... ali je to sve normalno i sastavni deo sporta, a na kraju krajeva i neki cilj da bi deca naučila da se nose i sa pobedom i porazom. Nakon završenih takmičenja, na kraju treninga su uručene medalje i pehari najboljim ekipama u svojim kategorijama. Pehar je kući poneo igrač koji je imao najbolji procenat šuta takmičivši se sa ostatkom igrača iz svoje ekipe. Posle toga se pristupilo glasanju za MVP igrača u obe kategorije (svaki igrač je glasao za drugara za kojeg smatra da treba da ponese ovu laskavu titulu, a nije imao pravo glasa za sebe). Posle svega toga je bilo zajedničko fotografisanje, a slike sa ovogodišnjih BB Basket liga se mogu pogledati u našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta.

Plasman mlađe grupe (Mini BB Basket liga 2019):

1. mesto (zlatna medalja) - ekipa TELETABISI
2. mesto (srebrna medalja) - ekipa VATRENA LOPTA
3. mesto (bronzana medalja) - ekipa PARTIZAN

MVP mlađe grupe - POPOVIĆ OGNJEN

Plasman starije grupe (BB Basket liga):

1. mesto (zlatna medalja) - ekipa VUKOVI
2. mesto (srebrna medalja) - ekipa POKEMONI
3. mesto (bronzana medalja) - ekipa KRLE I PARNE MAŠINE

MVP starije grupe - JANKOVIĆ JELENA

Nakon završenih liga, završena je i zvanično sezona 2018/2019 i klub ide na zasluženi kolektivni odmor. Nakon toga, sredinom avgusta nam počinju bazične pripreme za novu sezonu 2019/2020. O prvom treningu (mestu i satnici) ćemo obavestiti sve igrače i roditelje putem sms-a ili viber grupa i klupskog sajta... Klub i treneri se zahvaljuju deci i roditeljima na ukazanom poverenju ove i prethodnih sezona što nam stvara obavezu da se potrudimo da budemo još bolji, sa željom da se saradnja i dalje nastavi.
BB Basket lige 2019


:: ZAVRŠEN LIGAŠKI DEO BB BASKET LIGA ZA SEZONU 2019 I POČETAK PLAY OFF-a I ELIMINACIONIH UTAKMICA.22.07.2019
Pehar za 1. mesto BB BASKET LIGE 2019U ponedeljak 22.07.2019. godine završen je ligaški deo BB Basket i Mini BB Basket lige. Kao i prethodne godine, nakon odigranog ligaškog dela, igra se play off po kup sistemu. Play off počinje u utorak 23.07.2018. godine i igraće se u fiskulturnoj sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Po prvi put igramo u školskoj sali eliminacione utakmice jer vreme od 1,5h koje imamo u sportskom centru nije dovoljno da se sve planirano odradi (utakmice play off-a, dodela medalja i pehara najboljim ekipama, grupno slikanje, proglašenje MVP igrača, itd). Parovi play off-a su napravljeni na osnovu plasmana ekipa u ligaškom delu, po sistemu prvi - poslednji, drugi pretposlednji, itd. Konačna tabela ligaškog dela kao i parovi play off-a su u nastavku teksta, a ovom prilikom pozivamo sve roditelje, navijače i simpatizere kluba da dođu u utorak u fiskulturnu salu O.Š. Sveti Sava i isprate i pogledaju lepe utakmice naših dečaka i devojčica. Mlađa grupa tj play off Mini BB Basket lige počinje u 10:00h pre podne, a starija grupa tj play off BB Basket lige počinje oko 12:00h uz napomenu da će možda kasnije početi što će zavisiti od toga kada će mlađa grupa završiti sve planirano.

Ligaški deo - TABELA - Mini BB Basket lige - mlađa grupa:

1. PARTIZAN 28 pobeda / 10 poraza - 66 bodova
2. HEJTERI 25 / 13 - 63 boda
3. OKO SOKOLOVO 25 / 13 - 63 boda
4. VATRENA LOPTA 24 / 14 - 62 boda
5. RATNICI 23 / 15 - 61 bod
6. TELETABISI 22 / 16 - 60 bodova
7. BOSKETOVI VUKOVI 20 / 18 - 58 bodova
8. NA NAME 19 / 19 - 57 bodova
9. WIN WIN 18 / 20 - 56 bodova
10. GOLDEN STATE 19 / 18 - 56 bodova
11. LAKERS 14 / 24 - 52 boda
12. CRVENE LOPTICE 8 / 29 - 45 bodova
13. NINDŽA KORNJAČE 3 / 35 - 41 bod

Napomena: Ekipa WIN WIN je u prednosti u odnosu na ekipu GOLDEN STATE na tabeli jer ima bolji skor (2-1) u međusobnim susretima iako imaju istoi broj bodova. Takođe, ekipa HEJTERI je u prednosti u odnosu na ekipu OKO SOKOLOVO jer imaju bolji skor (2-1) u međusobnim susretima iako imaju isti broj bodova.

PAROVI PLAY OFF-a MINI BB BASKET LIGE:

- PARTIZAN : CRVENE LOPTICE
- HEJTERI : LAKERS
- OKO SOKOLOVO : GOLDEN STATE
- VATRENA LOPTA : WIN WIN
- RATNICI : NA NAME
- TELETABISI : BOSKETOVI VUKOVI

U play off se plasiralo prvih 12 ekipa sa najboljim skorom. Nakon odigranog prvog kruga play off-a dobićemo 6 ekipa. Od tih 6 ekipa, 2 najbolje plasirane u regularnom delu idu direktno u 1/2 finala, a ostale 4 ekipe se bore za ulazak u 1/2 finala igrajući utakmice. Nakon odigranih polufinalnih utakmica, igraju se utakmice za 3. mesto tj bronzanu medalju i na kraju finalne utakmice za prvaka Mini BB Basket lige 2019.

Ligaški deo - TABELA - BB Basket lige - starija grupa:

1. ŠUGAVI ŠTRUMFOVI 27 / 4 - 58 bodova
2. REAL SLAVS 22 / 9 - 53 boda
3. KRLE I PARNE MAŠINE 22 / 9 - 53 boda
4. SALETOVO OBDANIŠTE 21 / 10 - 52 boda
5. JECA I DRUGARI 19 / 12 - 50 bodova
6. PERIN VRTIĆ 18 / 13 - 49 bodova
7. PAVA I BILMEZI 17 / 14 - 48 bodova
8. VUKOVI 16 / 15 - 47 bodova
9. DRČA I 3 PATULJKA 14 / 17 - 45 bodova
10. SEQURITY 11 / 20 - 42 boda
11. LJUTI TIGROVI 11 / 20 - 42 boda
12. PRESTIŽ 11 / 20 - 42 boda
13. MIČIJEVI FANOVI 11 / 20 - 42 boda
14. KAJA I SINOVI 13 / 15 - 41 bod
15. POKEMONI 10 / 20 - 40 bodova
16. TELETABISI 5 / 26 - 36 bodova

Napomena: Ekipa REAL SLAVS je u prednosti u odnosu na ekipu KRLE I PARNE MAŠINE na tabeli jer ima bolji međusobni skor (REAL SLAVS pobedio obe utakmice koliko su i odigrali). Ekipe MIČIJEVI FANOVI, PRESTIŽ, SEQURITY i LJUTI TIGROVI su imale skor od 11 pobeda i 20 poraza. U tom slučaju se gledao međusobni koš količnik. Najbolji međusobni koš količniki je imala ekipa SEQURITY (9), zatim ekipa LJUTI TIGROVI (6), pa ekipa PRESTIŽ (-3) i na kraju ekipa MIČIJEVI FANOVI (-12) pa je i poredak na tabeli u skladu sa tim.

PAROVI PLAY OFF-a BB BASKET LIGE:

- ŠUGAVI ŠTRUMFOVI : TELETABISI
- REAL SLAVS : POKEMONI
- KRLE I PARNE MAŠINE : KAJA I SINOVI
- SALETOVO OBDANIŠTE : MIČIJEVI FANOVI
- JECA I DRUGARI : PRESTIŽ
- PERIN VRTIĆ : LJUTI TIGROVI
- PAVA I BILMEZI : SEQURITY
- VUKOVI : DRČA I 3 PATULJKA

U play off (1/8 finala) se plasiralo svih 16 ekipa. Nakon odigrane 1/8 finala play off-a dobićemo 8 ekipa koje će igrati 1/4 finala. Nakon odigrane 1/4 finala, igra se 1/2 finala. Nakon odigranih polufinalnih utakmica, igraju se utakmice za 3. mesto tj bronzanu medalju i na kraju finalne utakmice za prvaka BB Basket lige 2019.


:: REZULTATI I TRENUTNA TABELA PRED KRAJ TAKMIČENJA BB BASKET I MINI BB BASKET LIGE 2019.16.07.2019
Mini BB Basket liga 2019Na naše veliko zadovoljstvo i ove godine je kao i prethodnih godina veliko interesovanje za BB Basket ligu 3 na 3 i Mini BB Basket ligu 3 na 3. Takmičenje je počelo 17. juna 2019.godine, a planirano je da se završi 23.07.2019.godine, posle čega svi članovi kluba zasluženo idu na kolektivni odmor. Pred kraj takmičenja će se igrati play off po kup sistemu, a parovi play off-a će biti pravljeni po principu prva ekipa - poslednja ekipa na tabeli, druga ekipa - pretposlednja ekipa, itd. Kao što je i najavljeno u obe starosne kategorije koliko ih ima ukupno po 3 prvoplasirane ekipe će biti nagrađene medaljama. Novina koja je uvedena pre nekoliko godina će biti nastavljena i ove godine, a to je da će se MVP igrač birati glasanjem, a glasači će biti sami igrači. Svaki igrač će na papiru napisati jednog igrača (ne sme svoje ime staviti) za koga smatra da treba da ponese laskavu titulu MVP. Igrač koji bude imao najviše glasova poneće titulu MVP i dobiti pehar. Da podsetimo da se takmičenje odvija u 2 starosne kategorije i to: Prva (MINI BB Basket liga) - mlađa kategorija za dečake i devojčice rođene 2008. godine i mlađe. Druga (BB Basket liga) - starija kategorija za dečake i devojčice rođene od 2007. godine i starije. 29 ekipa se ove godine takmiči u obe starosne kategorije što je verovatno i najveći broj prijavljenih ekipa od kada se igra liga što nas posebno raduje. Poređenja radi, prošle godine je učestvovalo 25 ekipa. Ove godine smo imali i zadovoljstvo da nam se priključe dečaci i devojčice koji ne treniraju aktivno košarku, kao i nekoliko dečaka iz drugih klubova iz inostranstva što ligi daje i međunarodni karakter (jedan igrač iz Austrije, jedan igrač iz UAE i 2 igrača iz Amerike) što nas posebno raduje. U nastavku teksta su imena ekipa i trenutni poredak na tabeli po plasmanu.

PRVA - mlađa kategorija - MINI BB BASKET LIGA:

1. PARTIZAN 22 pobede / 9 poraza - 53 boda
2. HEJTERI 21 / 11 - 53 boda
3. OKO SOKOLOVO 21 / 10 - 52 boda
4. RATNICI 20 / 10 - 50 bodova
5. TELETABISI 17 / 15 - 49 bodova
6. VATRENA LOPTA 18 / 12 - 48 bodova
7. BOSKETOVI VUKOVI 17 / 14 - 48 bodova
8. GOLDEN STATE 16 / 15 - 47 bodova
9. WIN WIN 16 / 15 - 47 bodova
10. NO NAME 14 / 17 - 45 bodova
11. LAKERS 11 / 20 - 42 boda
12. CRVENE LOPTICE 8 / 23 - 39 bodova
13. NINDŽA KORNJAČE 2 / 28 - 32 bodaDRUGA - starija kategorija - BB BASKET LIGA:

1. ŠUGAVI ŠTRUMFOVI 23 / 3 - 49 bodova
2. SALETOVO OBDANIŠTE 19 / 8 - 46 bodova
3. REAL SLAVS 18 / 7 - 43 boda
4. KRLE I PARNE MAŠINE 18 / 7 - 43 boda
5. PAVA I BILMEZI 15 / 12 - 42 boda
6. JECA I DRUGARI 15 / 11 - 41 bod
7. PERIN VRTIĆ 14 / 11 - 39 bodova
8. DRČA I 3 PATULJKA 14 / 11 - 39 bodova
9. VUKOVI 13 / 11 - 37 bodova
10. SEQURITY 13 / 11 - 37 bodova
11. KAJA I SINOVI 11 / 14 - 36 bodova
12. LJUTI TIGROVI 10 / 15 - 35 boova
13. PRESTIŽ 10 / 15 - 35 bodova
14. TELETABISI 5 / 22 - 32 boda
15. MIČIJEVI FANOVI 7 / 14 - 28 bodova
16. POKEMONI 4 / 17 - 25 bodova


NAPOMENA: Kada se desi da 2 ekipe imaju isti broj bodova, prednost ima ekipa koja ima više pobeda. Ako imaju isti broj pobeda, prednost ima ekipa koja ima bolji međusobni skor (odnos pobede i porazi). Ako je i to isto onda se gleda koš razlika.


:: DEVOJČICE - ČLANOVI KLUBA NA UTAKMICI ŽENSKE KOŠARKAŠKE SENIORSKE REPREZENTACIJE SRBIJE I ŠVEDSKE U SKLOPU 1/4 FINALA EVROPSKOG PRVENSTVA.05.07.2019
Devojčice Ž.K.K. BB Basket na utakmici ženske seniorske reprezentacije Srbije u sklopu E.P. za žene u BeograduU četvrtak 04.07.2019. godine devojčice koje su članovi kluba su bili sa trenerom u Beogradskoj Štark Areni na utakmici ženskih košarkaških seniorskih reprezentacija Srbije i Švedske u sklopu 1/4 finala Evropskog prvenstva koje se održava u našoj zemlji i Letoniji. Klub je organizovao odlazak dece na utakmicu dobivši karte od Košarkaškog saveza Srbije na čemu im se zahvaljujemo, a savez na taj način potvrdio dobru dugogodišnju saradnju. Pored ove utakmice, klub je dobio karte i za polufinalne i finalnu utakmicu i podelio deci da treningu. Naše reprezentativke su napravile još jedan korak napred pobedivši ubedljivo ekipu Švedske rezultatom 87 - 49 i na taj način su se plasirale u polufinale Evropskog prvenstva gde nas čeka super jaka reprezentacija Španije koja je i aktualni prvak starog kontinenta. Pored plasmana u 1/2 finala E.P., reprezentacija se ovom pobedom kvalifikovala i na turnir za Olimpijske igre koje se naredne godine održavaju u Japanu u Tokiju. Naša deca su bodrila svoje starije drugare i na taj način dali mali doprinos u pobedi naše reprezentacije :-) .
Klikom na link u dnu teksta ili u našoj foto galeriji se mogu pogledati slike sa ovog događaja.
K.K. BB Basket na košarkaškoj utakmici ženske seniorske reprezentacije Srbije protiv ŠvedskePrezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.