Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: Oproštaj od najboljeg igrača kluba.05.06.2010
Cvetić Pavle.SVE ŠTO JE LEPO KRATKO TRAJE... tako je došlo vreme da se rastanemo od našeg najboljeg igrača, Cvetić Pavleta, 1995. god. Igrač koji je svojim ponašanjem služio kao primer drugim igračima, igrač koji ima karakter, igrač koji ima srce, igrač koji ima košarkaških, a pre svega ljudskih kvaliteta, igrač koji je odličan đak... i mogao bi referat da se napiše o njegovim vrlinama. Pronašli smo mu novu sredinu, on je prešao u K.K. Beovuk iz Beograda, klub koji je srazmeran njegovim kvalitetima, klub koji ima mnoštvo reprezentativaca u mlađim kategorijama, klub u kojem se izuzetno kvalitetno radi, klub iz kojeg su potekli jedan Milojević, Aškrabić, Štimac... Želimo mu puno uspeha, zdravlja i sigurni smo da će se za ostalo on pobrinuti.


:: Svi na okupu.05.06.2010
Grupna fotografija.Mnogobrojni igrači, roditelji, prijatelji kluba su prisustvovali svečanom proglašenju i dodeli nagrada najboljim pojedincima kluba u prethodnoj sezoni.


:: Dodeljena priznanja najboljim pojedincima kluba02.06.2010
Grupna slika sa dodele priznanja najboljim pojedincima.U nedelju 30.05.2010. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu održana je svečana dodela priznanja najboljim pojedincima kluba po takmičarskim selekcijama i to za : najboljeg strelca ekipe, MVP igrača, najperspektivnijeg igrača, igrača koji je najviše napredovao u prethodnoj sezoni. Nagrade su uručene za te iste titule ali i na nivou celog kluba. Na svečanoj dodeli nagrada prisustvovali su igrači, roditelji, treneri, mnogobrojna rodbina i prijatelji kluba. Imali smo tu čast i da ugostimo prijatelje iz Rusije.


:: Najbolji igrač škole košarke.02.06.2010
Stevanović IlijaPo stručnom mišljenju trenera u klubu igrač koji je najbolji u selekciji škola košarke - mini basket je Stevanović Ilija, igrač rođen 2000. godine. Na slici sa igračem naleze se treneri kluba.


:: Igrač koji je najviše napredovau u selekciji škola košarke - mini basket02.06.2010
Milovanović NemanjaPo stručnom mišljenju trenera u klubu, igrač koji je u prethodnoj sezoni najviše napredovao u selekciji škola košarke - mini basket je Milovanović Nemanja, igrač rođen 2000. godine.


:: Najperspektivniji igrač u školi košarke - mini basket02.06.2010
Radosavljević NemanjaPo stručnom mišljenju trenera u klubu, najperspektivniji igrač u selekciji škola košarke - mini basket je Radosavljević Nemanja, igrač rođen 2001. godine.


:: Najbolji strelac u selekciji mlađih pionira.02.06.2010
Dimić MilošPo broju poena iz zapisnika sa prvenstvenih utakmica najbolji strelac selekcije mlađih pionira je Dimić Miloš, igrač rođen 1998. godine sa prosekom od 7 poena po utakmici.


:: Igrač koji je najviše napredovao u selekciji mlađih pionira.02.06.2010
Stojić AleksaPo stručnom mišljenju trenera u klubu igrač koji je najviše napredovao ove sezone u selekciji mlađih pionira je Stojić Aleksa, igrač rođen 1998. godine.


:: Najperspektivniji igrač u selekciji mlađih pionira.02.06.2010
Spasojević NikolaPo stručnom mišljenju trenera u klubu igrač koji je najperspektivniji u selekciji mlađih pionira je Spasojević Nikola, igrač rođen 1999. godine.


:: MVP igrač u selekciji mlađih pionira.02.06.2010
Marković AleksaNa osnovu statističkih parametara MVP titulu u selekciji mlađih pionira poneo je Marković Aleksa, igrač rođen 1998. godine.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.