Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVE UTAKMICA ZA VIKEND 07. I 08.03.2015.04.03.2015
MLAĐE PIONIRKE:

U 13. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Umka 2009 iz Umke (Beograd). Utakmica se igra u nedelju 08.03.2015. godine u sali O.Š. Lola u Železniku sa početkom u 10:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 6. kolu regionalne lige, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv neporažene ekipe K.K. Ofi Basket 2 (Partizan) iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu protiv odličnog protivnika.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Pobednik 011 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.03.2015. u Beogradu u 09:30h u sali O.Š. Radoje Domanović u ul. Bulevar Umetnosti br. 31. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h. (Povratak u Mladenovac je planiran oko 14:00h zbog utakmice pionira 1 koji igraju posle mlađih pionira. Iznajmili smo veliki kombi i obe ekipe će ići zajedno).

_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 10. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe O.K.K. Zvezda iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.03.2015. u Beogradu u sali Filozofskog fakulteta u ul. Čika Ljubina br. 20 sa početkom u 11:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h. (Razlog ranijeg polaska je utakmica Mlađih pionira 2 koji igraju u 09:30h isti dan, pa idemo velikim kombijem svi zajedno).

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Flash 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu protiv odličnog protivnika.

____________________________________________________

KADETI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Flash 4 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu protiv odličnog protivnika.
:: POBEDE MLAĐIH PIONIRKI I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.03.03.2015
Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Pobednik, 01.03.2015.MLAĐE PIONIRKE:

U 12. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionirki, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Pobednik iz Beograda i uspele da pobede rezultatom 26-12. Obe ekipe su počele nervozno utakmicu sa dosta promašaja iz dobrih pozicija. Mi smo zahvaljujući boljoj koncentraciji ipak uspeli da napravimo blagu rezultatsku prednost na kraju prve četvrtine koju smo da kraja utakmice uvećavali i mirno priveli utakmicu kraju. Treba napomenuti i to da je protivnik došao u Mladenovac vidno oslabljen zbog bolesti igračica. Čestitke protivnicama na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Pobednik 26 - 12
(05-01, 08-02, 08-03, 05-06)

Poeni: Jelena Janković: 8, Sofija Stevanović: 4, Nevena Stojanović 2, Nikolija Savićević: 2, Anita Radeka: 2, Ana Štica: 2, Una Maksimović: 2, Jelena Stojić: 2, Selena Dedić: 1, Iva Vojinović: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 4 iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 56 - 31. Počeli smo utakmicu jako konfuzno. Sve do prvog tajm auta na polovini prve četvrtine gotovo da nismo znali ko koga čuva. Uspeli smo da se konsolidujemo u nastavku, ali je to daleko od nivoa igre koju ovi igrači pružaju gotovo na svakoj utakmici. Specifični uslovi na terenu i oko njega su uticali dosta na naše igrače, pa smo sve do poluvremena pokušavali da koncentraciju dovedemo na nivo koji je potreban za igranje utakmice. Na poluvreme smo otišli sa 7 poena prednosti što je bio i dobar rezultat kada se sagledaju realno sve okolnosti. Poene koje smo postigli do tada su bili uglavnom rezultat individualnih rešenja i akcija što je, između ostalog, dosta uticalo na celokupnu igru ekipe. Posle pauze na poluvremenu, koja nam je bila preko potrebna, momci su ušli koncentrisanije u nastavak utakmice. Individualne kvalitete su podredili dobroj ekipnoj igri što je dalo rezultata. Dosta smo korigovali način igre i odličnom timskom odbranom smo uspeli za celu četvrtinu da primimo samo 3 poena, a postignemo 17. U trećoj četvrtini smo utakmicu prelomili u svoju koristi i u četvrtoj četvrtini je mirno priveli kraju, iako nije izgledalo kao da će tako biti. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima i treneru Preradoviću koji je vodio ekipu na ovoj utakmici na novoj pobedi... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 4 - K.K. BB Basket 31 - 56
(08-11, 10-14, 03-17, 10-14)

Poeni: Stefan Marić: 14, Vojin Lukić: 12, Andrija Topalović: 8, Luka Gojković: 6, Aleksa Jovanović: 6, Pavle Janković: 4, Milan Bjelić: 4, Andrija Martinović: 2.

____________________________________________________

KADETI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 2 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 53 - 46. Krenuli smo od početka sa dobrom igrom. Ekipa je delovala dosta uigranije nego na svim prethodnim utakmicama. Koristili smo greške protivnika i pametnom igrom uspevali da poentiramo iz situacija koje se svakodnevno uvežbavaju na treninzima. Utakmica je bila neizvesna od početka do kraja. Obe ekipe su igrale čvrsto, a mi smo odigrali možda i najbolju utakmicu nakon kvalifikacija.
U trećoj četvrtini smo imali i najveći pad u igri što je protivnik kaznio i razliku sa poluvremena od 4 poena povećao na 9. U četvrtoj četvrtini smo uspeli da smanjimo rezultatski zaostatak na samo 3 poena razlike, ali nismo imali dovoljno koncentracije da preokrenemo rezultat u svoju korist, pa je na kraju protivnik slavio sa 7 poena razlike. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na dobroj igri, dosta boljoj nego na nekim prethodnim utakmicama uz poruku da nastave tako da igraju i da se ponašaju, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 2 - K.K. BB Basket 53 - 46
(10-10, 14-10, 17-12, 12-14)

Poeni: Miloš Dimić: 13, Strahinja Popović: 10, Aleksa Stojić: 8, Dušan Jovanović: 7, Nikola Stanojević: 4, Aleksandar Lazić: 2, Mateja Đorđević: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 9. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Žarkovo 2 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 72 - 64. Mnogo bolja igra nego u prvoj utakmici protiv istog protivnika u Beogradu ali na žalost nedovoljno za pobedu. Imali smo tokom prvog poluvremena egal utakmicu ali smo po ko zna koji put pali u trećoj četvrtini što je na kraju se ispostavilo bilo dovoljno protivniku da pobedi utakmicu. Pripretili smo rezultatski u poslednjoj četvrtini ali na žalost nismo imali dovoljno snage, sreće i znanja da pobedimo odličnog i fizički dominantnog protivnika. Jako smo imali loš procenat šuta tokom cele utakmice što je direktan razlog poraza ali opet nismo nezadovoljni jer je kod igrača bila prisutna želja, borili su se i želeli pobedu... Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima borbenosti uz nadu da ćemo već u sledećoj utakmici popraviti procenat šuta...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Žarkovo 64 - 72
(13-16, 17-14, 12-25, 22-17)

Poeni: Nemanja Popović: 23, Todor Ilić: 16, Ilija Ivković: 9, Nemanja Milovanović: 6, Aleksa Stevančević: 4, Veljko Pavlović: 3, Savo Dimić: 3.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Slodes iz Beograda i poražena rezultatom 67 - 40. Počeli smo utakmicu kao i prvu koju smo igrali kod kuće protiv istog protivnika. Dosta bojažljivo u napadu i odbrani što je rezultiralo velikim brojem izgubljenih lopti i lakih poena za protivnika. Čitavo prvo poluvreme je protivnik kažnjavao našu statičnost u napadu, pa su većinu poena postigli iz kontra napada 1 na 0, 2 na 0, 3 na 1... Pred kraj prvog poluvremena uspeli smo da uzvratimo atletski dominantnijem protivniku i sa nekoliko odlično realizovanih kontra napada i dosta čvršćom odbranom pokazali, pre svega sebi, da možemo da odigramo dobro i protiv, u ovom trenutku, boljeg protivnika. Početak treće četvrtine je protekao u istom ritmu... Odigrali smo hrabro, čvrsto i uspeli da koliko-toliko spustimo koš razliku koja je bila i prevelika u odnosu na igru obe ekipe. U drugoj polovini treće četvrtine je izgledalo kao da smo izgubili dah, da su se igrači malo i umorili, pa je većinu poena u toj četvrtini protivnik tada postigao. Poslednju četvrtinu smo se u potpunosti razigrali. Dosta igrača je postiglo poene, momci su igrali rasterećeno što je i rezultiralo jedinom dobijenom četvrtinom na ovoj utakmici 09-17. Još jedna u nizu dobrih utakmica ove selekcije koja iz utakmicu u utakmicu igra sve bolje i bolje. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na napretku koji su pokazali u odnosu na prvu utakmicu protiv istog protivnika, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Slodes - K.K. BB Basket 2 67 - 40
(26-04, 29-12, 13-07, 09-17)

Poeni: Novak Zečević: 13, Vojin Stanković: 8, Veljko Vujičić: 8, Dimitrije Petrović: 3, Andreja Jovičić: 2, Aleksandar Đorđević: 2, Nikola Spasić: 2, Mihailo Miletić: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Torlak iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 60 - 21 od ekipe koja je u ovom trenutku i realno mnogo bolja. Možda rezultat baš nije realan jer smo mogli dati još 10-ak poena ali nas uopšte ne zabrinjava rezultat sa utakmica kada je ova selekcija u pitanju jer su to sve mlađa deca koja tek u narednih godinu, dve ili tri treba da pokažu neko svoje košarkaško znanje i ovo se sve radi da bi u tom periodu dali maksimum. Nema mnogo toga da se kaže o ovoj utakmici osim da nas je protivnik nadigrao apsolutno u svim košarkaškim elementima i zasluženo pobedio na čemu im mi čestitamo. Takođe čestitke i našim igračima koji su u pojedinim trenucima utakmice imali lepih košarkaških poteza i nagovestili da bi se u budućnosti moglo na njih računati kada dođe vreme da igraju utakmice protiv dečaka svog uzrasta...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Torlak 21 - 60
(00-17, 09-12, 03-14, 09-17)

Poeni: Aleksa Starčević: 11, Nikola Marić: 6, Aleksa Despotović: 2, Nemanja Janković: 2.


:: USKRŠNJI TUTNIR U ČEŠKOJ - OSTRAVA 2015.27.02.2015
EASTER TOURNAMENT OSTRAVA 2015Poštovani roditelji,

Obaveštavamo Vas da će naš klub početkom aprila 2015. godine nastupiti na 20-om jubilarnom međunarodnom turniru EASTER TOURNAMENT OSTRAVA 2015, u Češkom gradu Ostravi. Plan je da na turnir putuju takmičarske selekcije kluba i to:

- Kadeti (dečaci rođeni 1998. i 1999. godine)
- Pioniri (dečaci rođeni 2000. i 2001. godine)
- Mlađi pioniri (dečaci rođeni 2002. i 2003. godine)
- Devojčice

Na turniru su do sada nastupale ekipe iz Češke, Slovačke, Hrvatske, Mađarske, Letonije, Italije, Švedske, Finske, Nemačke, Rusije i Slovenije. Plan putovanja je sledeći:

- 01.04. Sreda - Polazak iz Beograda
- 02.04. Četvrtak - Dolazak u Ostravu, smeštaj, šetnja u organizaciji domaćina, večera i noćenje
- 03.04. Petak - Doručak, utakmice, ručak, utakmice, večera, noćenje
- 04.04. Subota - Doručak, utakmice, ručak, finalne utakmice, večera, velika žurka, noćenje
05.04. Nedelja - Doručak, utakmice, ručak, utakmice, proglašenje pobednika u 18h, polazak za Beograd je oko 20h.
06.04. Ponedeljak - Povratak u Beograd u ranim jutarnjim satima.

Klub po prvi put ide na turnir u inostranstvo i sa igračima će putovati vođa puta (najverovatnije predstavnik K.K. Kroni Basket iz Beograda jer na turnir idemo posredstvom vlasnika kluba gospodina Nemanje Tomovića), naša dva trenera iz kluba (to će zavisiti od broja selekcija iz kluba koje budu učestvovale na turniru) i dva vozača. Prevoz dece će obavljati Lasta iz Beograda. Pored pomenutog K.K. Kroni Basket, najverovatnije na zajednički put i turnir će putovati deca iz K.K. Flash I K.K. Beko iz Beograda. Očekivana cena ovakvog putovanja je oko 200 eura (sa mogućnosšću variranja gore ili dole od 10 eura) u zavisnosti od ukupnog broja dece svih klubova koja budu putovala (zbog troškova puta). U cenu aranžmana je sve uključeno (prevoz, osiguranje, hrana, smeštaj, utakmice, nagrade najboljim pojedincima) i dodatnih troškova nema osim suvenira ukoliko deca žele da kupe ili ulaznica u pojedine sportsko-kulturne-istorijske znamenitosti grada (što će zavisiti od volje dece tj da li žele da im se organizuju takve vrste aktivnosti). Svako dete će na treningu dobiti anketni listić koji roditelj treba da popuni i na sledećem treningu vrati sa odgovorom da li njegovo dete ide ili ne. Potrebno je u oba slučaja vretiti anketni listić. Najkasnije do 02.03.2015. godine (ponedeljak) moramo dati informaciju organizatorima o broju ekipa i dece koja dolaze na turnir iz našeg kluba. Za dodatne informacije na raspolaganju je broj tel: 065/83-07-894 (predsednik kluba Boris Bosnić).


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 28.02. I 01.03.2015.25.02.2015
MLAĐE PIONIRKE:

U 12. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Pobednik iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 13:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 4 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.03.2015. u Beogradu u 15:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:15h. (Povratak u Mladenovac je planiran oko 19:30h zbog utakmice kadeta koji igraju posle mlađih pionira. Iznajmili smo veliki kombi i obe ekipe će ići zajedno).

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Torlak iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:50h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 9. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Žarkovo 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga selekcija pionira igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Slodes iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 28.02.2015. u Hali Slodes u ul. Borska 92f u Beogradu sa početkom u 11:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h.

___________________________________________________

KADETI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.03.2015. u Beogradu u 17:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:15h. (Razlog ranijeg polaska je utakmica Mlađih pionira 1 koji igraju u 15:00h isti dan, pa idemo velikim kombijem svi zajedno).


:: POBEDE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA OSIM MLAĐIH PIONIRA 2.21.02.2015
K.K. BB Basket - K.K. Mondo Basket 2, kadeti, 21.02.2015.KADETI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket 2 iz Beograda i pobedila ubedljivo rezultatom 72 - 46. Za razliku od nekih proteklih utakmica, momci su ovoj pristupili koncentrisano i rasterećeno što je i odmah u početku dalo rezultata. Otvorili smo utakmicu sa 5-0, zbog čega je protivnički trener bio primoran da zatraži tajm aut. Protivnik se konsolidovao i uzvratio sa 2 kontra napada i postigao 4 laka poena, nakon kojih je usledio naš tajm aut. Momci su pozitivno odreagovali i nakon te kraće pauze odličnom odbranom su uspeli da prelome utakmicu u našu korist već u prvoj četvrtini. Većinu poena smo postigli iz kontra napada nakon presečenih dodavanja ili oduzimanja lopte protivničkim igračima, pa je rezultat na kraju prve četvrtine bio 25-08. Igrali smo dobro, rasterećeno, sa pristojnim procentima šuta i praktično kontrolisali utakmicu od početka do kraja. Bili smo bolji u svim segmentima igre što se na kraju odrazilo i na rezultat. Potpuno druga slika ekipe od prošle nedelje. Momci su odigrali bez straha, agresivno i sa značajno više želje što i jesu jedini zahtevi koji se njima postavljaju, pa je i rezultat bio adekvatan i srazmeran uloženom trudu. Čestitke protivniku na fer i korektnom ponašanju, a našim igračima i treneru Preradoviću na novoj pobedi, igri, zalaganju, voljnom momentu i ponašanju na ovoj utakmici... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Mondo Basket 2 72 - 46
(25-08, 20-17, 14-15, 13-06)

Poeni: Miloš Dimić: 23, Dušan Jovanović: 18, Aleksandar Lazić: 16, Aleksa Stojić: 5, Strahinja Popović: 4, Mateja Đorđević: 2, Nikola Trajković: 2, Vidak Živančević: 2.

__________________________________________________

PIONIRI 1:

U 8. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Sava iz Beograda i uspela u šok završnici posle jednog produžetka da pobedi utakmicu rezultatom 72 - 69. Najveći problem u pripremi ove utakmice je bio usaditi igračima veru da mogu odigrati jednu kvalitetnu utakmicu obzirom na peh koji nas snašao pred početak u vidu bolesti povrede 3 standardna i bitna igrača za ekipu. Pa poraz od 18 poena razlike od iste ekipe u prvom krugu takmičenja je igračima ulio dodatnu dozu straha i možda preteranog respekta. Utakmicu smo počeli bojažljivo osim našeg visokog igrača Ilić Todora koji je igrao hrabro na početku i preuzimao odgovornost na sebe u tim trenucima utakmice postigavši prvih 7 poena za ekipu. Kako u ovoj četvrtini tako i tokom cele utakmice mnogo nam je problema zadavao protivnički plej koji je svojim prodorima rešavao situacije veoma uspešno, a mi nismo uspevali u tim trenucima da ga zaustavimo. Kako je utakmica odmicala igrači su polako shvatali da može da se igra i polako sticali samopouzdanje što se videlo i pri rezultatu na kraju četvrtine (16-12). Drugu četvrtinu smo loše počeli i dugo igrali bez koša, mađutim ni protivnik nije briljirao pa se na poluvreme otišlo sa mininmalnom prednošću protivnika od pola koša. Videlo se da će utakmica biti kao i prethodna na jednu loptu što se na kraju i obistinilo. U nastavku smo zaigrali mnogo bolje prvenstveno u fazi odbrane, uspeli da zaustavimo protivničkog igrača br. 10 koji nam je mnogo problema zadavao, u napadu se razigrao Milovanović Nemanja koji je ubacio ukupno 30 poena na ovoj utakmici što je rezultiralo našom prednošću od 8 poena na kraju treće četvrtine. Počeli smo poslednju četvrtinu košem i imali lepu prednost ali je i protivnik izuzetno kvalitetna ekipa i nije hteo da se preda tako lako. Do polovine četvrtine smo imali prednost od 4-5 poena, onda je protivnik uspeo zahvaljujući dobrom procentu šuta (iako je do tada imao jako loš procenat) da anulira prednost i povede sa 5 poena prednost 3 min do kraja. Naši igrači su u tim trenucima pokazali karakter i nisu hteli da se predaju nego smo zaigrali angažovano, hrabro i uspeli da izborimo produžetak iako smo imali šut za pobedu sa linije slobodnih bacanja što nismo iskoristili i ušli u produžetak. U produžetku isto kao i tokom cele utakmice ekipe se smenjivale u vođstvu, ali smo na kraju imali za nijansu više sreće i možda znanja i pobedili odličnog protivnika. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi, igri, odnosu i veri da se može utakmica odigrati kvalitetno i bez određenih igrača koji su bitni za ekipu... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Sava 72 - 69
(16-12, 07-12, 17-08, 17-25, P - 15-12)

Poeni: Nemanja Milovanović: 30, Todor Ilić: 16, Filip Miletić: 10, Ilija Ivković: 7, Strahinja Obradović: 4, Veljko Pavlović: 3, Ilija Stevanović: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Kroni Basket iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 50 - 47 i na taj način ostvari prvu prvenstvenu pobedu posle 8 odigranih kola. Ušli smo u utakmicu dosta bojažljivo, sa možda i previše respekta prema protivniku. Jako smo loše odigrali prvo poluvreme. Dosta statično u napadu, bez prave ideje, pa je i realizacija izostala. Sve do 40 sekundi pred poluvreme mi smo postigli samo 2 koša iz igre, a sve ostale sa linije slobodnog bacanja. U tim trenucima protivnik je igrao dobro i imao maksimalnih 12. Nada da možemo da izađemo iz meča kao pobednici i potpuno preokrenemo utakmicu u našu korist je stigla u vidu serije 5-0 pred poluvreme. Protivnik je već bio u problemu sa faulovima... Neki bitni igrači su napravili dosta faulova, pa su i sa manjom agresivnošću pristupili nastavku meča. Naši igrači su ohrabreni aktivnim rezultatom ušli dosta agresivnije u drugo poluvreme i zaigrali sa dosta više kretnji u napadu i solidnom timskom odbranom. U poslednju četvrtinu smo ušli sa 5 poena zaostatka. Trojkom smo uspeli da smanjimo na 2 i već pri početku četvrtine njihov najbolji igrač je morao na klupu zbog 5 faulova. Celu četvrtinu se rezultat ˝lomio˝. Na 3 minuta pred kraj, nakon zatraženog tajm auta, potpuno smo preokrenuli utakmicu u našu korist nateravši protivnika na greške koje nisu bile karakteristične za njih u toku cele utakmice. Odbrana i realizacija su bile na visokom nivou u tim trenucima, pa smo na 7 sekundi pred kraj imali prednost od 3 poena zahvaljujući odgovornoj igri na obe polovine. Protivnik je imao šut za izjednačenje koji je promašio i naši momci su uspeli da slave po prvi put ove sezone.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Kroni Basket 50 - 47
(13-14, 08-14, 13-11, 16-08)

Poeni: Veljko Vujičić: 19, Petar Milošević: 16, Uroš Čuturilo: 7, Vojin Stanković: 6, Vukan Živančević: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv do sada neporažene ekipe K.K. Kroni Basket iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 45 - 21. Jako loša igra naše ekipe na ovoj utakmici bez obzira na pobedu sa velikom razlikom. Iako je ova utakmica trebala da bude derbi dve možda najbolje ekipe u grupi pored Ofi Basket-a, to nije bilo tako iz razloga što je protivnik došao jako oslabljen neigranjem 6 standardnih i bitnih igrača zbog bolesti. Mi smo utakmicu odigrali ležerno sa dosta grešaka, sa morem promašenih zicera, sa dosta nerezonskih šuteva i bez ideje u napadu. Svesni da ni jedna ekipa ne može igrati bez oscilacija i u dobrom ritmu konstantno, a pogotovo deca uzrasta mlađih pionira pa nadajmo se da je naišao samo loš dan ekipe i da će momci već od sledećeg kola pokazati da nisu slučajno prvi na tabeli bez poraza. Naravno da je bitno pobeđivati ali nam je bitnije da ekipa i pojedinci u njoj napreduju i igraju bolje iz utakmice u utakmicu, a ne obrnuto. Ishod jedne utakmice zavisi od dosta stvari, a pogotovo od toga ko je sa druge strane terena i ima utakmica koje smo izgubili, a bili mnogo zadovoljniji nego posle ove. Čestitke protivniku inače našim velikim prijateljima na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi, ne i igri...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Kroni Basket 45 - 21
(12-05, 13-09, 11-03, 09-04)

Poeni: Andrija Topalović: 13, Vojin Lukić: 8, Ognjen Jovanović: 6, Vukašin Arsović: 5, Milan Bjelić: 4, Uglješa Živanović: 4, Petar Jaćimović: 2, Luka Gojković: 2, Stefan Marić: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv druge ekipe K.K. Zemun iz Zemuna i tom prilkom ubedljivo poražena rezultatom 46 - 11. Protivnik je u ovom trenutku dosta kvalitetnija ekipa mada broj poena koji smo postigli nije realan jer imamo kvalitet za veći broj nego je jednostavno strah bio prisutan kod igrača koji su imali dosta nerezonskih poteza i šuteva i na taj način i protivniku dosta olakšavali posao. Protivnik je od samog početka vodio, iz minuta u minut uvećavao svoju prednost, a razlika bi verovatno bila i veća da protivnički trener nije povukao svoje igrače i na taj način nam dozvoljavao da prenesemo loptu ka njihovom košu bez problema. Podatak da nismo postigli nijedan koš u prvoj četvrtini dovoljno govori o našoj igri u napadu, a još jasnije oslikava našu odbranu podatak da smo primili 20 poena. Ni druga četvrtina nije bila preterano bolja, prvi koš smo postigli pred kraj poluvremena mada ni protivnik nije bio preterano efikasan kao u prvoj četvrtini. Uspeli smo koliko toliko da popravimo utisak do kraja utakmice i postignemo 11 poena. I pored poraza nema mesta nekoj nervozi i brizi jer cilj prijavljivanja ove ekipe je da se mlađi igrači razigravaju i stiču neko iskustvo koje će im biti korisno u sledećim sezonama. Svaku pobedu koju ostvarimo ćemo slaviti kao veliku. Čestitke protivniku na pobedi, fer i korektnoj igri, a našim dečacima poruka da ne klonu duhom i da se ne razočaraju, naprotiv, samo rad, rad i samo rad i sve će biti u redu...

Rezultat utakmice: K.K. Zemun 2 - K.K. BB Basket 2 46 - 11
20-00, 06-02, 05-05, 15-04)

Poeni: Danilo Pantić: 3, Vojin Đorđević: 2, Andrija Jovanović: 2, Uroš Najić: 2, Strahinja Stankić: 1, Pavle Aljošević: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 21. I 22.02.2015.18.02.2015
MLAĐI PIONIRI 1:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Kroni Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zemun 2 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 22.02.2015. godine u sali O.Š. Sutjeska u Zemunu u ul. Zadrugarska br. 1 sa početkom u 10:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 8. kolu druge lige, grupa 1, naša prva selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Sava iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Kroni Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

_____________________________________________________

KADETI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

___________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

Završen prvi krug takmičenja, ovo kolo su sve ekipe slobodne.


:: POBEDE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA OSIM PIONIRA 2.16.02.2015
K.K. BB Basket - K.K. All Star, pioniri, 15.02.2015.MLAĐE PIONIRKE:

Utakmica odložena zbog bolesti naših igračica. Ovim putem se zahvaljujemo ekipi Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda koji je imao razumevanja i izašao nam u susret sa odlaganjem utakmice. Pozdrav prijateljima iz K.K. Ras.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe O.K.K. Zvezda 2 iz Beograda i pobedila rezultatom 45 - 24. Počeli smo odlično utakmicu, protivnik se nije najbolje snašao na agresivnu odbranu što je rezultiralo velikim brojem izgubljenih lopti protivnika i naših laganih poena. Pitanje pobednika je praktično bilo rešeno već na kraju prve četvrtine obzirom da je rezultat bio 21-00. U nastavku tj druga petorka se opustila ili možda potcenila protivnika što je nedopustivo, a protivnik to iskoristio na najbolji mogući način i smanjio vođstvo tj drugu četvrtinu pobedio rezultatom 13-04. Ipak kvalitet je u ovom trenutku na strani naših igrača i u nastavku nismo dozvolili protivniku da se rezultatski približi i mirno smo utakmicu priveli kraju. Šansu da igraju su dobili svi igrači. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na novoj pobedi uz upozorenje da se ne dešava ubuduće da potcenjujemo protivnika i da igrači u svojim glavama prave selekciju lakši-teži protivnik. Svaki protivnik je težak i mora se pružiti maksimum na svakoj utakmici protiv svakog protivnika jer će se jedino na takav način i takvim pristupom napredovati. U svakom slučaju bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - O.K.K. Zvezda 45 - 24
(21-00, 04-13, 08-06, 12-05)

Poeni: Stefan Marić: 15, Andrija Topalović: 10, Uglješa Živanović: 6, Ognjen Jovanović: 4, Strahinja Stankić: 4, Vojin Lukić: 3, Vukašin Arsović: 3.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Koledž 3 iz Beograda i uspela da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu rezultatom 41 - 27. Počeli su naši igrači bojažljivo utakmicu zbog respekta prema protivniku koji je nosio dresove K.K. Crvena Zvezda i zbog visine nekoliko protivničkih igrača. Međutim kako je utakmica odmicala naši igrači su sve više sticali samopouzdanje videći da mogu da igraju protiv ekipe koja je sastavljena od mlađih dečaka kao i naša i koji su relativno početnici kao i naši dečaci. Prvo poluvreme je proteklo u rezultatskoj klackalici ali uz blagu našu prednost. U nastavku smo se razigrali, uspeli da postignemo dosta šuteva koji su bili otvoreni, uz to u odbrani bili na visini zadatka i pobedili protivnika na kraju sa većom razlikom nego što je to delovalo da će biti u toku igre u prvom poluvremenu. Raduje nas pobeda naših dečaka koji su na početku košarkaškog razvoja i koji tek u nekim narednim godinama treba da nose igru prvih ekipa. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, borbenosti, odnosu... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Koledž 3 41 - 27
(07-05, 11-09, 14-03, 09-10)

Poeni: Nemanja Janković: 12, Marko Miletić: 9, Ognjen Gavrilović: 6, Danilo Pantić: 4, Pavle Aljošević: 4, Novak Velimirović: 3, Andrija Jovanović: 2, Nikola Marić: 1.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 7. kolu druge lige, grupa 1, naša prva selekcija pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. All Star iz Beograda i u dramatičnoj završnici uspela da pobedi rezultatom 53 - 52. Počeli smo utakmicu u grču bez ideje, bojažljivo što je protivnik iskoristio i već u prvim minutima utakmice imao blagu rezultatsku prednost. Uspeli smo da se vratimo u igru vrlo brzo zahvaljujući želji i volji da pred domaćom publikom odigramo što bolje što su oni i cenili i glasnim, fer i korektnim navijanjem bodrili svoju ekipu i sigurno nam bili šesti igrač na ovoj utakmici na čemu im se zahvaljujemo. Uspeli smo da u drugoj četvrtini nadoknadimo minus od 5 poena iz prve i napravimo blagu rezultatsku prednost pred nastavak utakmice. Videlo se da će utakmica biti neizvesna i na ivici živaca. Kao što se i pretpostavljalo u nastavku je igrana egal utakmica sa blagom rezultatskom prednošću na našoj strani. Ušli smo u poslednju četvrtinu sa prednošću, 5 minuta do kraja utakmice imali prednost od 6 poena. Nakon serije izgubljenih lopti obe ekipe i posle tajmauta gde su igrači upozoreni da ne treba da srljaju desilo se da smo imali tri ishitrena nerezonska šuta u početnoj fazi napada što je protivnik iskoristio i vrlo brzo istopio prednost i u poslednji minut utakmice ušao sa prednošću od pola koša. Na 40 sekundi do kraja protivnik je napravio faul pri šutu, a Popović je bio precizan oba puta sa linije za slobodna bacanja i doneo nama prednost od pola koša. Uspeli smo da odbranimo napad protivnika, nismo uspeli da realizujemo napad za pobedu i ostalo je 6 sekundi da protivnik pokuša da pobedi utakmicu. Na našu sreću uspeli smo da odbranimo poslednji napad protivnika i zabeležimo jako bitno pobedu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na volji. odnosu i pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. All Star 53 - 52
(08-13, 24-16, 14-12, 07-11)

Poeni: Nemanja Milovanović: 12, Nemanja Popović: 11, Ilija Ivković: 9, Savo Dimić: 6, Strahinja Obradović: 6, Todor Ilić: 4, Filip Miletić: 3, Aleksa Stevančević: 2.

____________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 3 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 67 - 54. Utakmicu smo otvorili dobro, sa par dobrih individualnih odbrana i odigranih akcija u napadu poveli smo 6-0. Protivnik je uspeo da se konsoliduje, pa smo im mi svojom lošom odbranom dozvolili da se rezultatski vrate u igru. To je priča i cele utakmice. Zahvaljujući prvenstveno našim greškama, protivnik je konstantno imao rezultatski priključak i u par navrata ozbiljno rezultatski zapretio. Uspeli smo da se odvojimo na 10 razlike na poluvremenu, pa smo tu razliku i održavali do kraja utakmice uz velike oscilacije u igri. Za razliku od nekih prethodnih utakmica momci su bili nesigurni u svoje znanje i umeće, pa smo stvarali sebi probleme lošim reakcijama u napadu i odbrani. Zbog navedene nesigurnosti izvođenje tehničko taktičkih elemenata je postalo otežano, pa je izgledalo kao da su momci konstantno u grču i sama igra je bila na dosta lošijem nivou od realnih sposobnosti. Rezultat smo prelomili u našu korist nakon pogođenih otvorenih šuteva i malo hrabrije igre u napadu u poslednjoj četvrtini, a onda je i priveli mirno kraju. Iako se po rezultatu ne bi reklo, jako neizvesna i tesna pobeda naše ekipe. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Cerak 3 67 - 54
(19-13, 17-13, 13-15, 18-13)

Poeni: Aleksandar Lazić: 16, Miloš Dimić: 15, Vidak Živančević 10, Mateja Đorđević: 8, Dušan Jovanović: 7, Aleksa Stojić: 6, Đurić Dušan: 3, Nemanja Popović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe O.K.K. Beograd i tom prilikom poražena rezultatom 55 - 46. Naši dečaci su dosta bolje odigrali ovu utakmicu nego neke prethodne što nas raduje ali na žalost i dalje nedovoljno dobro da bi zabeležili prvu pobedu. Borili su se naši dečaci i želeli da se pokažu što bolje ali je i protivnik kvalitetna ekipa koja je došla u Mladenovac po bodove. Protivnik je celim tokom utakmice imao rezultatsku prednost, mi smo u nekoliko navrata pripretili i probudili nadu da možemo do iznenađenja ali nismo imali snage, sreće i znanja da do toga i dođe. Nadamo se da ćemo uspeti da zabeležimo neku pobedu i da na nju nećemo dugo čekati. Ipak treba biti i realan jer je naša ekipa sastavljena od dečaka koji su početnici i dečaka koji su mlađi u odnosu na protivničke ekipe. Čestitke protivniku na pobedi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - O.K.K. Beograd 46 - 55
(07-14, 09-07, 11-19, 19-15)

Poeni: Uroš Čuturilo: 15, Mihailo Miletić: 9, Miljan Blažić: 7, Veljko Vujičić: 6, Novak Zečević: 4, Petar Milošević: 2, Vojin Stanković: 2, Dimitrije Petrović: 1.


:: KOŠARKAŠKI KAMP MAXIMA ZLATIBOR - 201512.02.2015
maxima 2015Poštovani roditelji,
Obraća Vam se predsednik i trener Sportskog kluba „BB Basket“ iz Mladenovca Boris Bosnić. Razlog ovog obraćanja je odlazak na košarkaški kamp „MAXIMA“ koji se nalazi na Zlatiboru. Pre predstavljanja da napomenemo da je Klub ove godine roditeljima i igračima ponudio i mogućnost odlaska na sportski kamp „Skouras“ koji se nalazi u Grčkoj u mestu Nea Fokea (Halkidiki), udaljenom 65 km od Soluna, u terminu od 02.08.2015. godine. Odlazak na sportski kamp Skouras ostaje i svi koji su se prijavili nemaju potrebu da brinu o tome. Košarkaški kamp Maxima takođe nudimo roditeljima i igračima i imaju punu slobodu i pravo da odluče da li će njihovo dete ići na jedan ili drugi kamp, ili će ići na oba kampa ili neće uopšte ići (u zavisnosti od volje i finansijskog stanja roditelja).
S.K. „BB Basket“ iz Mladenovca ima izuzetnu saradnju sa kampom i već tradicionalno 9-u godinu zaredom odlazi na košarkaški kamp „MAXIMA“ na Zlatiboru. Način i princip rada pri dolasku na kamp je srdačan doček ljubaznog menadžera i vlasnika kampa, raspoređivanje po sobama i smeštaj učesnika. Posle toga održava se sastanak trenera sa koordinatorom,menadžerom i vlasnikom kampa gde se prave grupe za treninge,prave smernice za rad,svaki trener dobija grupu sa kojom radi... Grupe se prave po uzrasnim kategorijama i kvalitetu (košarkaškom) dece gde treneri u komunikaciji jedni sa drugima prave planove za rad i ko bi sa kojom grupom mogao da radi. Cilj je da sva deca budu zadovoljna, da mogu da prate trening i da se vrate kući sa većim košarkaškim znanjem nego kad su došla na kamp. Takođe se daju smernice deci na čemu bi trebalo više da rade, koji su im slabiji košarkaški elementi i na šta da obrate pažnju da bi unapredili svoje košarkaško znanje. Posle tog sastanka radi se uvodni trening gde se treneri upoznavaju sa decom i otprilike vide koliki je nivo košarkaškog znanja te dece. Kada se grupe formiraju kreće se sa trenažnim procesom 2 puta dnevno, u zavisnosti od uzrasta od 60 min do 90 min trajanja treninga i tako svakodnevno. 5-i dan kampa imamo odmor od popodnevnog treninga kada se deci organizuju neke vankošarkaške aktivnosti kao što su obilasci kulturno-istorijskih znamenitosti ili odlazak na bazen isključivo uz prisustvo trenera ili nekih drugih aktivnosti u zavisnosti od dogovora. U večernjim satima posle večere odigravaju se svakodnevno utakmice pod reflektorima i NBA najavama igrača što igračima (deci) daje posebnu draž. Takođe su deci organizovana takmičenja u igri 3 na 3, šutiranju slobodnih bacanja, šutiranju „trojki“, igre 1 na 1, poligon šuta. Poslednji dan kampa se održavaju finalna takmičenja u gore navedenim disciplinama kada pobednici dobijaju nagrade, medalje i diplome. Sva deca polaznici kampa dobijaju opremu u svoje vlasništvo sa obeležjima kampa (šorc,majica i dres). Takođe, svi rekviziti za treninge su obezbeđeni (lopte,čunjevi,vijače...) tako da deca ne treba ništa od toga da nose na kamp. Izuzetna korektnost svih na kampu i iskustvo iz prethodnih godina kao i uslovi su nas naveli da pored sportskog kampa Skouras u Grčkoj u ponudi i ove godine imamo i košarkaški kamp Maxima na Zlatiboru.
Što se tiče naših planova klub je do sad išao na kamp i uglavom su sa našom decom radili drugi treneri da bi oni videli njihov način i sistem rada, stekli neka nova iskustva i nešto novo naučili. U planu je da i ove godine bude tako. Klub na kamp odlazi u 3. smeni od 18.07.2015. do 28.07.2015. godine. Cena kampa je 27.500,00 dinara i plaćanje se vrši u više mesečnih rata tj. do decembra 2015. godine s tim što se do polaska na kamp moraju deponovati čekovi koji će biti pušteni periodično u vreme kada se dogovorimo do kraja godine. Cena kampa je bez prevoza i cena prevoza zavisi od broja dece (poređenja radi cena prevoza je u 2014. godini bila ispod 2000 dinara). Prilikom prijave deteta za kamp treba da se uplati depozit (1.rata) u iznosu od 5.000 dinara što je garancija da će dete ići na kamp (u slučaju neopravdanog odustajanja od kampa depozit se ne vraća, a opravdanim odustajanjem smatra se samo zdravstveni problem-potvrda od lekara). Molimo roditelje i decu da se ne prijavljuju za odlazak na kamp ukoliko nisu sigurni da će ići jer nam to posle stvara probleme. Princip prijavljivanja dece na kamp neće biti kao prethodnih godina da trener poziva decu i roditelje više puta da se izjasne. Od ove godine će roditelji putem telefona, sms-om ili usmenim razgovorom na treningu sa trenerom potvrditi odlazak svog deteta. Molimo roditelje da nas u kratkom roku obaveste o odlasku svog deteta na kamp kako bi pravovremeno rezervisali mesto u hotelu. Na raspolaganju Vam je broj mog telefona (065/83-07-894) za dodatne informacije. U nadi da ćemo ostvariti uspešnu saradnju kao i do sad sportski Vas pozdravljamo.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 14. I 15.02.2015.10.02.2015
Bogat program kada su utakmice koje igramo kao domaćini ovog vikenda na programu. Krenimo redom:

MLAĐI PIONIRI 1:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezda 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Koledž 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 12:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 7. kolu druge lige, grupa 1, naša prva selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. All Star iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe O.K.K. Beograd iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

_____________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

_____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 11. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.02.2015. godine u Beogradu u sali O.Š. Branko Ćopić u ul. Partizanska br. 73 sa početkom u 19:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:15h.


:: POBEDA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZI MLAĐIH PIONIRA 2 I KADETA.07.02.2015
K.K. Vračarac - K.K. BB Basket, pioniri, 08.02.2015.PIONIRI 1:

U 6. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Vračarac iz Beograda i ostvarila prvu pobedu u drugoj ligi rezultatom 49 - 38. Počeli smo utakmicu odlično, protivnik se nije najbolje snašao na našu agresivnu odbranu i prve poene postigao tek pred kraj prve četvrtine, ali na našu žalost ni mi nismo bili na visini zadatka kada je realizacija u pitanju i zahvaljujući dekoncentraciji prvu četvrtinu završili sa samo 7 poena prednosti. Diktirali smo ritam većim delom utakmice, a pogotovo u prvom poluvremenu. Ono što je okarakterisalo prvo poluvreme je i veliki broj izgubljenih lopti od strane naših igrača u situacijama kontra napada 2 na 1, 3 na 1... štoje nedopustivo i što će nam se sigurno obiti o glavu u utakmicama sa kvalitetnijim protivnicima. U nastavku su naši igrači zaigrali opuštenije, u međuvremenu se protivnik adaptirao na igru i sa 17 razlike koliko je bilo u jednom trenutku treće četvrtine za nas došli na 7 razlike 4 minuta pred kraj utakmice. Na našu sreću priveli smo mirno utakmicu kraju i uspeli da zabeležimo prvu pobedu u drugoj ligi. Raduje igra u prethodnom kolu, raduje igra u većem delu utakmice u ovom kolu, raduju dolasci na treninge u prethodnoj nedelji kada je ova selekcija u pitanju...nadamo se da će igrači nastaviti u tom ritmu i trenirati jako. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi sa željom da nastave tako... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Vračarac - K.K. BB Basket 38 - 49
(06-13, 10-14, 08-09, 14-13)

Poeni: Nemanja Milovanović: 12, Nemanja Popović: 7, Savo Dimić: 7, Todor Ilić: 6, Veljko Pavlović: 5, Aleksa Stevančević: 4, Ilija Ivković: 2, Filip Miletić: 2, Ilija Stevanović: 2, Vukan Živančević: 2.

__________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Zmaj iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 56 - 34. Počeli smo jako loše ovu utakmicu, dozvolili protivniku da se razigra, da šutira neometano, da se kreće u napadu bez kontakta, naša odbrana nije praktično postojala što je protivnik iskoristio i uspeo da dobije neophodno samopouzdanje što je rezultiralo i visokim vođstvom na kraju prve četvrtine 15-06. Podatak da smo napravili samo jedan faul u tom periodu,a primili toliko poena dovoljno govori o našoj odbrani u tom periodu. Ni napad nije bio mnogo bolji, igrali smo nepovezano bez kretnji i zahvaljujući šutu sa distance uspeli da postignemo 6 poena. Unutrašnju igru nismo imali i ofanzivni skok što su košarkaški elementi uz pomoć kojih smo na prethodnim utakmicama uspevali da postignemo veliki broj poena. Zahvaljujući pravovremenom shvatanju ozbiljnosti situacije od strane igrača uspeli smo da u nastavku zaigramo dosta bolje, druga petorka je zahvaljujući agresivnoj odbrani uspela da natera protivnika na veliki broj izgubljenih lopti što je rezultiralo sa dosta naših laganih poena i ne samo da smo u tom delu anulirali prednost protivnika nego i stekli lepu rezultatsku prednost pred nastavak. Dosta smo sampouzdanja stekli zahvaljujući takvoj igri i utakmicu rutinski priveli kraju. Sličan pristup su igrači imali i u nastavku utakmice tako da pobeda nije dolazila ni jednog trenutka u pitanje. Moramo biti zadovoljni igrom u drugoj četvrtini utakmice kao i u nastavku mada je bilo i grešaka u nastavku u vidu promašenih zicera, pravljenja glupih faulova u situacijama kada smo u bonusu... Takođe prva četvrtina ne sme da se ponovi više nikada i lepa je opomena igračima da se niko neće sam pobediti i da se svaki protivnik mora maksimalno ozbiljno shvatiti. Podatak da nismo bili kompletni ne sme se uzeti kao opravdanje jer ekipa koja je trenutno na terenu je u tom trenutku najbolja i niko nije iznad ekipe... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Zmaj - K.K. BB Basket 34 - 56
(15-06, 00-22, 09-15, 10-13)

Poeni: Vukašin Arsović: 12, Ognjen Jovanović: 11, Luka Gojković: 10, Stefan Marić: 10, Andrija Topalović: 4, Aleksa Jovanović: 2, Milan Bjelić: 2, Petar Jaćimović: 2, Nemanja Janković: 2, Andrija Martinović: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara 2 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 61 - 38. Vidan napredak u odnosu na prethodnu utakmicu u prošlom kolu. Videlo se da igrači imaju više samopouzdanja i možda rezultat i nije realan u odnosu na igru na terenu. Dozvolili smo protivniku u poslednjem minutu utakmice da postigne 8 laganih poena, a mi smo pri tom imali dosta promašenih zicer pogotovo u drugom poluvremenu . U pojedinim trenucima utakmice imali smo i dominaciju nad protivnikom koji je kvalitetna ekipa sastavljena od mlađih igrača rođenih 2003. godine isto kao i naša ekipa. Raduje nas bolja igra nego u prošlom kolu što i jeste cilj u ovom trenutku kada je ova ekipa u pitanju. Cilj nam je napredak, a ne rezultat mada bi bilo lepo i pobediti neku utakmicu zbog azmosfere u ekipi, samopouzdanja igrača itd. Nadamo se da na to nećemo čekati dugo. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na borbenosti, želji, pozitivnim emocijama prikazanim na utakmici...

Rezultat utakmice: Š.K.K. Zvezdara 2 - K.K. BB Basket 2 61 - 38
(22-08, 10-11, 13-07, 16-12)

Poeni: Vojin Đorđević: 9, Uglješa Živanović: 9, Nemanja Janković: 6, Pavle Aljošević: 4, Strahinja Stankić: 2, Marko Miletić: 2, Aleksa Despotović: 2, Vojislav Stojković: 2, Ognjen Gavrilović: 2.

___________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Borac iz Zemuna i poražena rezultatom 47 - 38. Utakmicu smo počeli dosta loše u odbrani. Sporo smo se kretali i odmah smo dozvolili protivniku da se razigra. Primili smo 7 poena u nizu, a nismo postigli ni jedan. Nakon tajm auta Popović N. pogađa trojku uz faul što nam je davalo nadu da ćemo zaigrati bolje u nastavku. Međutim, pozitivna promena u igri i odnosu se nije dogodila, pa smo na poluvreme otišli sa 14 poena zaostatka. Prvih 5 minuta drugog poluvremena je bilo vreme kada je prikazana najbolja igra naše ekipe. Intenzitet je bio na visokom nivou, taktičke zadatke su momci ispunjavali bez problema, protok lopte je bio mnogo bolji, pa smo uspeli da spustimo razliku na minimalnih 5 poena. Nakon tajm auta protivničkog trenera izgubili smo ritam i ispostavilo se da nismo imali dovoljno snage za preokret. Promašivali smo otvorene šuteve, zicere... Ni protivnik nije bio sjajan, ali zahvaljujući našim lošim reakcijama u odbrani i napadu, zadržao je razliku. U četvrtoj četvrtini smo pogodili jedan koš iz igre za celu četvrtinu, pa je u odnosu na prikazano i rezultat na kraju utakmice bio jako povoljan. Raduje igra pionira Popović Nemanje u redovima kadetske selekcije. Čestitke protivniku na pobedi.

Rezultat utakmice: K.K. Borac - K.K. BB Basket 47 - 38
(17-07, 14-10, 10-15, 06-06)

Poeni: Aleksandar Lazić: 17, Nikola Stanojević: 6, Nemanja Popović: 5, Miloš Dimić: 4, Dušan Jovanović: 2, Stevan Đorđević: 2, Todor Ilić: 2.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.