Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE ČLANOVA KLUBA.15.03.2016
Lekarski preglediObaveštavamo igrače i roditelje da će se lekarski pregledi dece koji su članovi kluba održati u četvrtak 17.03.2016. godine u prostorijama Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu u terminu od 09h do 17h. Deca koja idu posle podne u školu treba na pregled da dođu u prepodnevnim satima i obrnuto, deca koja idu pre podne u školu treba na preglede da dođu u poslepodnevnim satima. Deca ne smeju da izostaju iz škole zbog pregleda jer je organizovano tako da nema potrebe da izostaju. Lekarske pregleda treba da rade svi članovi kluba nezavisno na godine, od najmlađih - školica sporta, preko škola košarke, takmičarskih selekcija do juniorske selekcija koja je najstarija selekcija u klubu. Lekarske preglede će raditi lekari specijalisti sportske medicine iz Beograda, specijalistička lekarska ordinacija Eginski. Cena samog pregleda je nepromenjena, 500 din po detetu stim što će deca ove godine morati da rade krvnu sliku što košta dodatnih 300 dinara po detetu (jeftinije nego po drugim laboratorijama jer smo na grupu dobili popust). Ukupno cena lekarskog pregleda sa vađenjem krvi je 800 dinara. Jako je korisna stvar da ne kažemo obavezna za svako dete koje se bavi sportom i jako je bitno da se redovnim pregledima prati svako dete i na vreme uoči neki problem. Svako dete će dobiti napismeno saglasnost lekara da li je sposobno ili ne da se bavi sportskom aktivnošću kao i analizu krvi. Za dodatna pitanja roditelji i deca se mogu informisati tokom treninga u naredna dva dana ili na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).


:: KLUPSKA KAPA I ŠAL U PONUDI.15.03.2016
Klupska kapa i šal, model za 2016. godinuObaveštavamo sve zainteresovane igrače, roditelje, navijače, simpatizere kluba... koji bi hteli da imaju klupsku kapu i šal da ih mogu poručiti preko kluba. Cena kompleta (kapa i šal u teget-narandžastoj kombinaciji izuzetnog kvaliteta) košta 1500 dinara. Može i odvojeno da se kupi, kapa - 700 dinara i šal - 800 dinara. Dodatne informacije i porudžbine se mogu izvršiti kod trenera na treningu kao i videti uzorci i na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).


:: POBEDA PIONIRKI, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.14.03.2016
Devojčice Ž.K.K. Balkan - Ž.K.K. BB Basket 12.03.2016.PIONIRKE:

U poslednjem 18. prevremeno odigranom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naše devojčice (pionirke) su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Balkan iz Beograda i uspele da pobede rezultatom 48 - 32. Napokon su naše devojčice uspele da zaigraju kako se od njih i očekuje i na dosta višem nivou nego na nekim prethodnim utakmicama što se odmah odrazilo i na rezultat. Osim početka utakmice i prve četvrtine koji nije bio na željenom nivou ostatak utakmice je protekao u dominaciji naših devojčica. Imali smo u početku strah, bojažljivo počeli utakmicu bez vere u sopstvene mogućnosti što je protivnik i iskoristio i završio prvu četvrtinu u svoju korist (11-07). U nastavku smo zaigrali mnogo bolje, konkretnije, agresivnije, igrač sa loptom aktivan, ostale igračice dobro pratile, u odbrani pomagali što je rezultiralo našim vođstvom na poluvremenu utakmice od 11 poena razlike. Drugo poluvreme smo takođe odigrali na visokom nivou, nismo dozvolili protivniku da nas ugrozi rezultatski i mirno priveli utakmicu kraju. Sigurno jako bitna pobeda za nas presvega na psihološkom planu zbog daljeg rada devojčica. Čestitke protivniku na izuzetno fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na pobedi, igri i svemu što su prikazale na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Balkan - Ž.K.K. BB Basket 32 - 48
(11-07, 06-21, 06-10, 09-10)

Poeni: Una Maksimović: 15, Nevena Dražić: 7, Damljanović Lana: 6, Jelena Stojić: 5, Jelena Janković: 4, Nevena Stojanović: 2, Ilić Sanja: 4, Sofija Marić: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Čubura iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 43 - 23. Mlada i još uvek jako neiskusna ekipa mlađih pionira 2 u utakmicu protiv ekipe KK Čubura ulazi sa, čini se, previše respekta, pa kroz grč i sa velikom mukom pokušavamo da savladamo zadatke napada i odbrane. Dečaci su odigrali dobro u fazi odbrane na samom početku, bili smo aktivni, agresivni, međutim to nas je koštalo ranog izlaska iz bonusa (u svim četvrtinama). Protivnik koristi činjenicu da smo nekada i previše agresivni, pa od šutnutih 29 slobodnih bacanja, pogađaju čak 17. Kada je napad u pitanju, ponovo smo se mučili sa realizacijom i koncentracijom u samom završetku napada. U prvoj četvrtini smo postigli samo 3 poena (koš-faul), mada se ni protivnik nije proslavio, postigavši samo 4 poena iz igre, ali i dodatnih 8 sa linije slobodnih bacanja. Nikako nismo uspevali da pronađemo pravi ritam, pravu petorku... Trudili smo se, pokušavali, pa čak i pored očajne realizacije, konstantno smo bili rezultatski blizu protivnika koji je od prvog do poslednjeg minuta ove utakmice kontrolisao rezultat i igru. Igra nam se i potpuno raspada na 4 minuta pred kraj utakmice i razlika postaje prevelika u odnosu na prikazano obe ekipe. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim dečacima poruka da samo dobro treniraju i rade i neće biti nikakvih problema.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Čubura 23 - 43
(05-12, 07-06, 05-13, 06-12)

Poeni: Nemanja Janković: 7, Danilo Pantić: 6, Aleksandar Bajkić: 6, Vladimir Mihajlović: 2, Andreja Jovančević: 1, Dušan Bujagić: 1.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 9. kolu druge lige, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Orion iz Beograda i ubedljivo poražena rezultatom 71 - 21. I pored činjenice da nam nisu igrala dva bitna igrača za ekipu nema opravdanja za samo 21 ubačen poen i primljen 71. Protivnik je odlična ekipa koja još uvek ne zna za poraz u drugoj ligi i čini se da su naši dečaci sa preteranim respektom ušli u utakmicu bez vere da mogu nešto značajnije na utakmici uraditi. Borbenost i pristup na utakmicama protiv ekipa koje su na tabeli bolje rangirane od nas je jako loš i naši igrači moraju da shvate da će ih protivnik ozbiljno shvatiti onoliko koliko oni sami sebe ozbiljno shvataju. nema mnogo toga da se kaže o ovoj utakmici osim da nas je protivnik nadigrao u svim košarkaškim elementima i više nego zasluženo pobedio. Nije nam ništa išlo na ovoj utakmici i tražićemo šansu na sledećoj utakmici da se prikažemo u boljem izdanju.

Rezultat utakmice: K.K. Orion - K.K. BB Basket 71 - 21
(19-04, 21-11, 18-02, 13-04)

Poeni: Pavle Janković: 8, Vasilije Kojić: 6, Luka Gojković: 3, Vuk Obradović: 2, Filip Ilić: 2.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 3, naša juniorska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. IBC iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 61 - 44. Treći poraz našoj juniorskoj ekipi ove sezone nanela je ekipa KK IBC. Utakmicu smo otvorili odlično, sa pogođenom trojkom i fantastičnom odbranom imali smo čemu da se nadamo. Istina, u samom nastavku prve četvrtine nismo uspeli da realizujemo neke izgledne situacije, ali smo se održavali u životu gotovo fanatičnom odbranom, što će nam svakako biti primer koji ćemo pokušavati da sledimo i u nastavku sezone. Protivniku smo dozvolili samo 8 poena u prvoj četvrtini, ali smo propustili ogromnu priliku i lošom igrom u napadu uspeli da pogodimo samo 7 poena. U nastavku je protivnik zaigrao mnogo agresivnije. Zonskim presingom su razbili naš koncept igre, pa smo u toj drugoj četvrtini postigli samo 3 poena, što je za ozbiljnu juniorsku ekipu nedopustivo! Nikako nismo uspevali da se snađemo na protivničku agresivnu odbranu, pa i sa tako lošom igrom mi odlazimo na poluvreme sa, u odnosu na prikazano, dobrim rezultatom i nadoknadivom razlikom. U nastavku, mnogo bolje smo rešavali njihove zamke koje su postavljali u odbrani, međutim, umor je učinio svoje, pa naša odbrana nije bila ni blizu one iz prvog poluvremena. Ostatak utakmice odigrali smo u egalu, što je i realno kada se pogleda kvalitet obe ekipe. Lazić Aleksandar vodio je ekipu danas sa velikom odlučnošću i odličnim pristupom, kao i mnogo puta do sad, i nadamo se da će nastaviti u istom ritmu. Takođe, povratnik u klub, Milišić Božo, imao je značajan doprinos ekipi i pored pauze i netreniranja od nekoliko godina. Konstantnost u napadu i odbrani će nam biti zadaci koje ćemo u budućnosti rešavati, dok je pristup igri nešto što se ne sme dovoditi u pitanje kada je ova ekipa u pitanju, pa ćemo još većim radom uklanjati greške i igrati sve bolje i bolje. Čestitke protivniku na pobedi, a našim dečacima na odigranom drugom poluvremenu uz nadu da ćemo već na sledećoj utakmici uspeti da odigramo dobro veći deo utakmice...

Rezultat utakmice: K.K. IBC - K.K. BB Basket 61 - 44
(08-07, 17-03, 21-19, 15-15)

Poeni: Aleksandar Lazić: 17, Mateja Milisavljević: 8, Božo Milišić: 6, Miloš Dimić: 5, Aleksa Stojić: 4, Mateja Đorđević: 4.


:: POBEDA PIONIRA, PORAZ MLAĐIH PIONIRA 2.08.03.2016
Pioniri K.K. BB Basket - K.K. radivoj Korać 05.03.2016.PIONIRI:

U 8. kolu 2. lige, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 51 - 42 u igri koja je obilovala sa dosta oscilacija (od očaja do sjaja naše ekipe). Jako smo loše počeli utakmicu, nepovezano, dekoncentrisano... Podatak da smo postigli samo 4 poena u prvoj četvrtini i šutirali slobodna bacanja 11-0 dovoljno govori kakav smo imali pristup utakmici. U nastavku smo uspeli da se koncentrišemo, shvatimo ozbiljnije protivnika, zaigramo bolje, što se i na rezultat odrazilo. Najbolju igru smo pružili u trećoj četvrtini kada smo uspeli da slomimo otpor protivnika koji je bio jako motivisan da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu u drugoj ligi. Na našu sreću bilo je suprotno i uspeli smo da zabeležimo bitnu pobedu za nas posle poraza od ekipe K.K. Div. Treba spomenuti i pohvaliti našeg igrača Jovanović Ognjena koji je bio sjajan na ovoj utakmici, nosio kapitensku traku i napokon zaigrao na nivou koji se i očekuje od njega (pored postignute 3 trojke bio borben, trudio se...).
Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi i pored igre koja nije bila na željenom nivou... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Radivoj Korać - K.K. BB Basket 42 - 51
(09-04, 11-14, 13-21, 09-13)

Poeni: Vuk Obradović: 15, Stefan Marić: 12, Ognjen Jovanović: 9, Vojin Lukić: 8, Andrija Jovanović: 3, Nikola Živković: 2, Pavle Janković: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 4 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 45 - 29. I pored poraza nismo nezadovoljni onim što je naša ekipa prikazala na ovoj utakmici. Protivnik je dobra ekipa koja je starija dosta od naše i fizički izuzetno dominantna što je koristila i na kraju zahvaljujući tome i pobedila. Mi smo se trudili, borili, u jednom trenutku druge četvrtine i vodili ali nismo mogli da sprečimo ofanzivni skok protivnika i njihovu prednost u snazi. Imali smo i dosta promašenih zicera što nas ne zabrinjava, ali nas svakako raduje što su igrači zahvaljujući svom individualnom kvalitetu protiv jačeg protivnika stvorili situacije iz igre 1 na 1 da dođu do otvorenih šuteva i zicer pozicija. Sigurno će kroz utakmice i taj nedostatak ispravljati i biti sve bolji jer mnogim igračima su ovo prve utakmice i sigurno je da trema postoji što nije ništa neobično. U svakom slučaju izuzetno smo u klubu zadovoljni napretkom koji pokazuju ovi dečaci. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi kao i našim dečacima na prikazanoj igri na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 4 - K.K. BB Basket 2 45 - 29
(13-10, 10-06, 15-04, 07-09)

Poeni: Nemanja Janković: 13, Danilo Pantić: 6, Ignjet Katić: 4, Aleksandar Bajkić: 2, Stefan Milković: 2, Mateja Gerasimović: 2.


:: PRVI MESEC TRENINGA BESPLATAN ZA DEVOJČICE UZRASTA OD 5 DO 10 GODINA.28.02.2016
Devojčice K.K. BB Basket - MladenovacSportski klub BB Basket iz Mladenovca obaveštava sve zainteresovane roditelje i devojčice uzrasta od 5 do 10 godina starosti ukoliko žele da treniraju i da se bave košarkom da to mogu besplatno uraditi u našem klubu za prvi mesec treninga. Formiranje školice košarke za devojčice je u početnoj fazi, a treninzi se održavaju u sali O.Š. Momčilo Živojinović 3 puta nedeljno. U početku se treninzi održavaju zajedno sa dečacima istog uzrasta, a kada se selekcija omasovi devojčice će se odvojiti i raditi treninge samostalno. Sve informacije se mogu dobiti na broj tel: 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić). Slika koja je u prilogu je iz sezone 2013/2014.


:: KLUPSKA KAPA I ŠAL U PONUDI28.02.2016
Kapa i Šal K.K. BB Basket 2016Obaveštavamo sve zainteresovane igrače, roditelje, navijače, simpatizere kluba... koji bi hteli da imaju klupsku kapu i šal da ih mogu poručiti preko kluba. Cena kompleta (kapa i šal u teget-narandžastoj kombinaciji izuzetnog kvaliteta) košta 1500 dinara. Može i odvojeno da se kupi, kapa - 700 dinara i šal - 800 dinara. Na slici koja je u prilogu ove informacije se vidi uzorak kape i šala drugog kluba, varijanta boja za naš klub je teget-narandžasto sa vezenim grbom kluba. Takođe ukoliko neko želi da poruči i ostalu klupsku opremu (dres, trenerku, nadmajicu, majicu, šorc, ranac...) može to da učini. Dodatne informacije i porudžbine se mogu izvršiti kod trenera na treningu kao i videti uzorci i na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).


:: POBEDE JUNIORA I MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZI MLAĐIH PIONIRA 1, PIONIRKI I PIONIRA.27.02.2016
JUNIORI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 3, naša juniorska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Borča iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 75 - 64. Sam početak utakmice protekao je u znaku nervoze naših igrača, pa smo se dosta mučili u napadu kada je u pitanju realizacija, pre svega. Većim delom utakmice smo se solidno kretali i poprilično lako dolazili do otvorenih šuteva, međutim, nismo bili preterano šuterski raspoloženi danas, pa je to i te kako uticalo na rezultat u prvom poluvremenu. Drugo poluvreme počinjemo mnogo bolje. Konačno pronalazimo pravi ritam i igrači iz prve petorke prave nedostižnu razliku koju uspevamo da održimo do samog kraja utakmice. Kapiten juniorske ekipe, Preradović Boško, se nalazi u odličnoj formi, pa je danas postigao 37 poena. Takođe, Antić Pavle, je pružio odličnu partiju i sa svojih 20 poena doprineo novoj pobedi juniorske selekcije. Druga strana medalje je da je naš dominantni bekovski tandem postigao 57 poena kombinovano, od 75 koliko smo sve ukupno postigli danas. Činjenica je da nam i nije bio dan, ali se svakako očekuju dosta bolja izdanja ostalih 10 igrača.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Borča 75 - 64
(21-19, 12-13, 28-14, 14-18)

Poeni: Boško Preradović: 37, Pavle Antić: 20, Aleksandar Lazić: 6, Miloš Dimić: 5, Aleksa Stojić: 4, Nikola Trajković: 2, Aleksandar Petrović: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv druge ekipe Š.K.K. Zvezdara i u neizvesnoj utakmici uspela da pobedi rezultatom 40 - 36. Nešto slabije izdanje u odnosu na prethodne utakmice ove selekcije je viđeno danas kada je igra u pitanju. U prvoj četvrtini naša ekipa je igrala najbolju košarku na utakmici, pa otuda i solidna prednost na kraju četvrtine, koja je stečena dosta rano. Odmah zatim, sledi četvrtina za zaborav. Ništa nismo uspevali korisno da uradimo ni u napadu, ni u odbrani. Jako teško smo prelazili u prednje polje i u tom periodu ne uspevamo da postignemo koš iz igre, već samo 2 sa linije slobodnih bacanja. U trećoj četvrtini se budimo, da bismo u četvrtoj i konačno prelomili utakmicu u našu korist. Viđeno je nekoliko lepih poteza, ali i ne tako dobra timska igra, pa ćemo na uklanjanju ovih i još nekih grešaka raditi u budućnosti. I pored toga zadovoljni smo kako napreduje i radi ova selekcija, ne mogu se uvek pružati igre na visokom nivou i oscilacije su normalne. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - Š.K.K. Zvezdara 2 40 - 36
(17-10, 02-08, 17-08, 04-10)

Poeni: Nemanja Janković: 14, Vladimir Gojković: 9, Luka Spasojević: 5, Danilo Pantić: 3, Aleksa Mihajlović: 2, Mateja Gerasimović: 2, Petar Luković: 2,Aleksandar Bajkić: 2, Uroš Krsmanović: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 4. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Zemun iz Zemuna i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 74 - 21. Nema puno toga da se kaže lepog o ovoj utakmici kada je igra naše ekipe u pitanju, rezultat sve govori. Jednostavno, protivnik nam je održao javni čas iz košarke i pokazao nam kako treba da se jedna ekipa ponaša. Nadigrao nas je u svim košarkaškim elementima. Čestitamo im na zasluženoj pobedi, a nama ostaje da probamo da popravimo igru kroz dobar rad na treningu.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Zemun 21 - 74
(06-25, 02-18, 08-14, 05-17)

Poeni: Pavle Aljošević: 13, Veljko Stojić: 2, Aleksa Despotović: 2, Ognjen Gavrilović: 2, Petar Jaćimović: 2.

____________________________________________________

DEVOJČICE (Pionirke):

U 14. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras iz Beograda i poražene su rezultatom 69 - 21. Sličan pristup kao i selekcija mlađih pionira 1, bezvoljno, neborbeno, neorganizovano... pa je posledica takve igre i pristupa i rezultat koje je i realan u odnosu na igru kakvu smo pružili na ovoj utakmici i kakve pružamo u poslednje vreme na žalost. Ovo je samo još jedan poraz u nizu naših devojčica koji nije sporan ali jako zabrinjava ponašanje velike većine devojčica kojima je izgleda svejedno da li će pobediti ili izgubiti. Ono što mora definitivno da se menja kada je ova selekcija u pitanju je pristup samom treningu, zatim način na koji treniraju. Niko ne traži od njih da pobede svaku utakmicu ali da se bore, da imaju želju veću od protivnika... to mora svaki član kluba. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a mi ćemo već na sledećoj utakmici videti da li je pozitivna kritika urodila plodom i na koji će način naše devojčice trenirati i odigrati sledeću utakmicu.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Ras - Ž.K.K. BB Basket 69 - 21
(22-04, 20-09, 13-04, 14-04)

Poeni: Isidora Rašić: 8, Nevena Dražić: 5, Una Maksimović: 4, Selena Dedić: 2, Jelena Janković: 2.

___________________________________________________

PIONIRI:

U 7. kolu druge lige, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Div Basket iz Beograda i poražena ubedljivo rezultatom 74 - 43. Loše izdanje naših dečaka na samom početku utakmice kada je praktično do kraja četvrtine već i bio rešen pobednik (28-10). Fali nam mnogo agresivnosti u odbrani, čvrstine, razmišljanja... koje je izostalo na ovoj utakmici dok je protivnik sa velikom željom odigrao, motivisano i vidno raspoloženi. Uspeli smo u drugoj četvrtini da se malo vratimo u igru, zaigramo bolje što se i na rezultat odrazilo pa smo uspeli da smanjimo razliku na poluvremenu. U nastavku tj trećoj četvrtini smo odigrali promenljivo toplo-hladno da bi u poslednjoj četvrtini skroz pali što je protivnik iskoristio i pobedio utakmicu ubedljivim rezultatom. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim momcima poruka da samo jakim radom na treningu možemo popraviti igru, formu, individualni kvalitet itd. Pokušaćemo već u sledećoj utakmici da popravimo utisak kada gostujemo ekipi K.K. Radivoj Korać.

Rezultat utakmice: K.K. Div Basket - K.K. BB Basket 74 - 43
(28-10, 15-19, 14-10, 17-04)

Poeni: Stefan Marić: 14, Vojin Lukić: 13, Ognjen Jovanović: 5, Nikola Živković: 5, Vukašin Bujagić: 4, Vasilije Kojić: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 27. I 28.02.2016.27.02.2016
Devojčice (Pionirke):

U 14. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 27.02.2016. godine u sali O.Š. Branko Ćopić u Beogradu u ul. Partizanska br. 73 sa početkom u 16:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:15h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 4. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zemun iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 27.02.2016. godine u sali O.Š. Sutjeska u Zemunu u ul. Zadrugarska br. 1 sa početkom u 10:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 28.02.2016. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:45. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše najmlađe članove koji se takmiče da odigraju kvalitetno i borbeno utakmicu.

___________________________________________________

PIONIRI:

U 7. kolu druge lige, grupa 1, naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Div Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 28.02.2016. godine u sali O.Š. Borislav Pekić u Beogradu u ul. Danila Lekića Španca br. 27 sa početkom u 16:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:15h.

___________________________________________________

JUNIORI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 3, naša juniorska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Borča iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 28.02.2016. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:15. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetno i borbeno utakmicu.


:: POBEDA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZI JUNIORA, MLAĐIH PIONIRA 1 I PIONIRKI.20.02.2016
Pioniri K.K. BB Basket - K.K. Zemun 2 20.02.2016.PIONIRI:

U 6. kolu druge lige, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Zemun 2 i uspela da pobedi u ne baš sjajnoj igri rezultatom 62 - 49. Očekivali smo da posle pauze tokom zimskog raspusta i svakodnevnih treninga podignemo nivo igre u odnosu na period pre raspusta ali naši igrači kao da na osnovu snage protivnika biraju koliko će da pruže od svojih mogućnosti što je ogromna greška i pogrešno razmišljanje. Svakoj utakmici se mora prići maksimalno angažovano, pružiti 100 posto svojih mogućnosti jer je to put ka napretku. Naši igrači su danas čini se odigrali utakmicu sa pola gasa tj onoliko koliko je bilo potrebno za pobedu. Celim tokom utakmice smo imali rezultatsku prednost i čini se da pobeda nije ni dolazila u pitanje ali definitivno mi u klubu sa igrom nismo zadovoljni. Dodatno nas je šokirala vest da je bitan igrač za ekipu i klub Arsović Vukašin polomio ruku i da neće moći da pomogne ekipi u bitnim narednim utakmicama minimum 45 dana. Moraćemo da ispravimo dosta grešaka ukoliko želimo povoljan rezultat u sledećem kolu kada gostujemo odličnoj ekipi K.K. Div Basket. Ne možemo da ne pomenemo našeg igrača Obradović Miloša koji je otkrovenje bio na ovoj utakmici i svojim šutevima u velikoj meri doprineo pobedi ekipe kao i njegovog brata blizanca koji je ubacio 20 poena ali nije odigrao na nivou na kojem može. Ostali igrači su bili ispod svog nivoa i moraće mnogo bolje da rade na treningu ukoliko žele da napreduju i podižu nivo igre. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi uz nadu da ćemo već na sledećoj utakmici podići nivo igre... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Zemun 2 62 - 49
(18-14, 20-18, 14-07, 10-10)

Poeni: Vuk Obradović: 20, Miloš Obradović: 12, Vojin Lukić: 12, Stefan Marić: 6, Vukašin Bujagić: 6, Ognjen Jovanović: 5, Filip Ilić: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark 3 iz Zemuna i ubedljivo pobedila rezultatom 64 - 11. Sigurna pobeda naše ekipe koja je u ovom trenutku kvalitetnija što je pokazala i na terenu. Od samog početka su naši dečaci zaigrali dobro, borbeno, sa željom da pruže maksimum što se odrazilo i na rezultat. Već na kraju prve četvrtine se praktično znao pobednik utakmice kada je rezultat bio 18-02 u našu korist. Do kraja utakmice smo uvećavali prednost da bi na kraju iznosila i maksimalna razlika. Moramo naglasiti da je i protivnik ekipa koja je dosta mlađa i ekipa koja je sastavljena od dečaka koji igraju svoje prve utakmice u karijerama. Raduje nas igra naših dečaka u 3 utakmice koje smo do sada odigrali, idu uzlaznom putanjom i iz utakmice u utakmicu su sve bolji. Ono što nas posebno raduje je da dobro rade i vidan je napredak što i jeste cilj, a ne rezultat, mada je i on posledica dobrog rada i treninga. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na igri, odnosu, pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Vizura Shark 3 - K.K. BB Basket 2 11 - 64
(02-18, 00-22, 04-12, 05-12)

Poeni: Vladimir Gojković: 14, Nemanja Janković: 10, Petar Luković: 8, Ignjet Katić: 8, Vojin Stepanović: 4, Aleksa Mihajlović: 4, Stefan Milković: 4, Aleksandar Bajkić: 4, Vukašin Pavlović: 4, Danilo Pantić: 2, Dušan Bujagić: 2.

_____________________________________________________

JUNIORI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 3, naša juniorska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Slodes 2 iz Beograda i poražena rezultatom 83 - 65. Neshvatljive oscilacije u igri dešavaju se juniorskoj ekipi ove godine. Utakmice kod kuće i na strani igraju dve potpuna različite ekipe u apsolutno svim segmentima igre. Voljni momenat igrača nije isti kada su u pitanju utakmice na strani (gostovanje) u odnosu na utakmice koje igramo kući, što je jako zabrinjavajuće. Utakmicu smo otvorili očajno i za 4 minuta aktivne igre nismo uspeli da poentiramo. Odbrana je bila na solidnom nivou u tim trenucima, ali je napad bio katastrofalan, kao i većim delom čitave utakmice. I posle zatraženog tajm-auta mi ne uspevamo da postignemo koš, pa tako prolazi pola prve četvrtine bez postignutog poena naše ekipe, a rezultat je u tim trenucima bio 11-0. Što se tiče većine naših igrača, utakmica je komotno mogla tu i da se završi, obzirom da većina nije imala želju za igrom, borbenost kao da nam je ostala u sali u kojoj treniramo... Kroz čitavu utakmicu protivnik je održavao svoju lako stečenu prednost. U nekom trenucima se činilo da bismo mogli do preokreta, međutim, na početku treće četvrtine u prvih 6 minuta igre postižemo 3 poena. Prilike za povratak u igru je bilo, bilo ih je i više nego što smo zaslužili svojim zalaganjem, ali danas je samo jedan igrač igrao košarku za našu ekipu. I pored dobre igre kapitena Preradović Boška, koga moramo još jednom pohvaliti, i pored pune podrške trenera i pozdravljanja svakog dobrog poteza, naši igrači ne nalaze motiv za malo većim zalaganjem, pa utakmicu gubimo ubedljivom razlikom. Današnja igra je pravo stanje trenutka u kom se ova ekipa nalazi. Vremena je bilo i više nego dovoljno za pripremu utakmice, na raspustu se radilo poprilično puno, u proseku po dva i po sata dnevno, a na tim treninzima se radilo onako kako se odigralo danas. Ništa ne pada s neba i sve dolazi zasluženo, pa tako i utakmice u kojima se postigne 107 poena i utakmice u kojima se postigne 65. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a nama ostaje da se okrenemo sledećoj utakmici koja nam dolazi i dobrim radom na treningu tokom nedelje probamo da otklonimo određene greške...

Rezultat utakmice: K.K. Slodes 2 - K.K. BB Basket 83 - 65
(19-12, 17-18, 20-19, 27-16)

Poeni: Boško Preradović: 32, Pavle Antić: 11, Igor Lazić: 6, Miloš Dimić: 6, Aleksandar Petrović: 3, Aleksandar Lazić: 2, Aleksa Stojić: 2, Mateja Milisavljević: 2, Luka Roćenović: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 3. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Flash iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 50 - 33. Zaslužena pobeda protivnika koji je od samog početka utakmice zaigrao sa većom željom, motivisaniji bio, agresivniji... Protivnik je već na početku napravio osetnu rezultatsku prednost (08-00), naši igrači su igrali sa velikom dozom straha bez ikakvog razloga, teško smo dolazili do koša protivnika, igrali bez vere da možemo pobediti utakmicu što je u dobroj meri i razlog loše igre i poraza. Nismo ličili na ekipu od prošlog vikenda koja je pobedila sjajnu ekipu K.K. Beko, loše kretnje u napadu igrača bez lopte, igrač sa loptom bezopasan po koš, u odbrani bez agresivnosti, bez pomoći, bez emocija... Kada se sve to sabere bolje i nije moglo na ovoj utakmici. Sigurno je da nas je dodatno poremetila i povreda najboljeg igrača i kapitena ove ekipe Arsovića ali dečaci moraju da shvate da koga nema bez njega se može i mora, moraju da imaju malo više vere u sopstvene mogućnosti jer je sigurno da imaju određeni kvalitet koji nisu pokazali na ovoj utakmici. U klubu nas ne zabrinjava ovaj poraz i ne očekujemo od igrača bilo kakav rezultat već samo kvalitetan rad na treningu, a sa njim će doći i bolje igre i vera u sebe... Svaka pobeda koju zabeležimo u kvalitetnoj ligi je zlata vredna jer je kvalitet ekipa odličan, pogotovo u našoj grupi koja je i po mišljenju mnogih dosta teža od prve grupe. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračima poruka da u svaku utakmicu uđu slobodnije i rasterećenije što će se odraziti i na igru. I oni zaslužuju sve pohvale za sve prikazano u dosadašnjem delu sezone, BRAVO TIGROVI...

Rezultat utakmice: K.K. Flash - K.K. BB Basket 50 - 33
(15-08, 08-04, 12-08, 15-13)

Poeni: Pavle Aljošević: 6, Vojin Đorđević: 6, Ognjen Gavrilović: 5, Veljko Stojić: 4, Aleksa Despotović: 3, Nemanja Janković: 3, Uroš Najić: 2, Ognjen Simić: 2, Petar Jaćimović: 2.

___________________________________________________

DEVOJČICE (Pionirke):

U 13. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naše pionirke su zabeležile poraz protiv ekipe Ž.K.K. Art Basket. Utakmica je završena rezultatom 17-77. Protivnik je fizički bio nadmoćniji, što se moglo videti već na zagrevanju, dosta veliku prednost u visinu su imali u odnosu na nas. Početak utakmice je bio jako dobar, kako rezultatski tako i kroz igru. Naše devojčice su igrale hrabro, odbranu odlično, izlazile jedna drugoj u pomoć. Najviše se istakla Sofija Marić u odbrambenom segmentu, ovom prilikom je pohvaljujemo. Bila je u svakom trenutku gde treba, izlazila u pomoć, komunicirala, odlična njena rola. Iako su devojčice dobro funkcionisale u odbrani u poslednjim minutima protivnice su ostvarile rezutatku prednost. U napadu smo imali širinu, poštovali kretnje, napadali koš, stvarali smo prednost ali kako probijemo prvu liniju odbrane u reketu bi naše spoljne igračice sačekale ekstremno visoke igračice za to godiste, pa smo imali problema u nalaženju rešenja. I pored toga, nastavili smo da probijamo, pa smo posle par situacija našli rešenje i ostvarili koš-faulove. Rezultat na kraju prve četvrtine je bio 8-20. U drugoj četvrtini je bila slična priča, ali smo dali duplo manje poena. Odbranu smo nastavili dobro da igramo, ali i pored naših dobro pozicioniranih devojčica sa podignutim rukama njihove visoke igracice su bukvalno spuštale loptu u koš. U trećoj četvrtini se tempo utakmice usporio i to je više njima odgoaralo, zbog visinske prednosti. Postigle su dosta koševa iz reketa, gde smo bili nemoćni. Primećivao se umor naših devojčica, slabije trčanje, ali volja je bila prisutna... Kao dokaz umora su bili par promašenih čistih zicera iz kontra-napada i promašenih šuteva iz nekih dobrih pozicija. Nije htela lopta ući u koš iz dosta naših pokušaja, što pokazuje i podatak da smo u poslednjoj četvrtini dali jedan poen iz slobodnog bacanja. Pohvala i za Jelenu Stojic i Isidoru Rašić koje iz utakmice u utakmicu igraju sve bolje. Čestitamo protivniku i okrećemo se ka sledećoj utakmici.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Art Basket 17 - 77
(08-20, 04-15, 04-19, 01-23)

Poeni: Jelena Janković: 7, Nevena Dražić: 4, Isidora Rašić: 4, Jelena Stojić: 2.
:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 20. I 21.02.2016.18.02.2016
DEVOJČICE (Pionirke):

U 11. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Utakmica se igra u sredu 24.02.2016. godine u sali O.Š. Veselin Masleša u Beogradu u ul. Kumodraška br. 72 sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 3. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša prva ekipa mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 21.02.2016. godine u sali 12. Gimnazije u Beogradu u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 18:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:45h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga ekipa mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark 3 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 21.02.2016. godine u sali Mala Vizura u Zemunu u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 10:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h.

__________________________________________________

PIONIRI:

U 6. kolu druge lige, grupa 1, naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zemun 2 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 20.02.2016. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju dobro i borbeno utakmicu.

___________________________________________________

JUNIORI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 3, naša juniorska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Slodes 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 20.02.2016. godine u Hali Slodes u Beogradu u ul. Borska br. 92f sa početkom u 14:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:30h.
Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.