Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: STREETBALL TURNIR U MLADENOVCU U NASELJU 25. MAJ.19.06.2016
K.K. BB Basket na streetball turniru u Mladenovcu u naselju 25. maj, 19.06.2016.U nedelju 19.06.2016. godine povodom igranja 19. streetball turnira u Mladenovcu u naselju 25. Maj naša najmlađa klupska deca su tradicionalno i promotivno odigrala 2 basketa uz dosta publike i dosta dobrih košarkaških poteza koji su ispraćeni aplauzom. Ove godine su na turniru učestvovale dve grupe dece. Mlađa grupa su bili dečaci i devojčice rođeni 2007. godine i mlađi, a starija grupa su bili dečaci rođeni 2005. i 2006. godine. Nakon odigranih basketa kao i svake godine organizatori turnira (g-din Ivanović Dragan i g-din Stanojković Momčilo) su se potrudili da daju deci prigodne nagrade pa su ove godine naša deca dobila nagrade u vidu košarkaških lopti, sladoleda Frikom koji su jedan od sponzora turnira i slatkih proizvoda firme Jaffa koji su takođe jedan od sponzora ovogodišnjeg turnira. U svakom slučaju jedna sjajna manifestacija koja je organizovana od strane dvojice košarkaških radnika i entuzijasta i zahvaljujući čijem angažovanju turnir i postoji već dugi niz godina. U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike naše dece sa turnira.
Streetball turnir u Mladenovcu 2016.


:: PROMOCIJA KLUBA POVODOM BICIKLISTIČKE TRKE KROZ SRBIJU.19.06.2016
K.K. BB Basket ispred opštineU nedelju 19.06.2016. godine ispred Gradske opštine Mladenovac, a povodom biciklističke trke kroz Srbiju koja se danas završila u našoj opštini kancelarija za mlade GO Mladenovac je organizovala kulturno-sportski program u kojem je učešće uzeo i naš klub. 15-ak dečaka iz našeg kluba (mlađi pioniri) su pred malobrojnom publikom pokazali svoje sportsko i košarkaško umeće i ujedno promovisali klub. Pored našeg kluba učešće je uzelo i nekoliko fudbalskih klubova i karate klub Mladenovac. Klikom na link u dnu teksta ili u našoj foto galeriji možete pogledati slike sa ove manifestacije.
BB Basket ispred GO Mladenovac povodom biciklističke trke kroz Srbiju


:: DODELA DIPLOMA ZA ŠKOLICU SPORTA.19.06.2016
BB školica sporta U ponedeljak 20.06.2016. godine biće održana tradicionalna manifestacija dodele diploma svim članovima školice sporta (dečaci i devojčice uzrasta od 4 do 10 godina starosti). Dodela će se obaviti u 19:00h u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu. Pre nego se deci dodele diplome deca će demonstrovati pred prisutnima roditeljima i prijateljima kluba sve što su naučili u prethodnom periodu. Ovom prilikom pozivamo sve roditelje, rodbinu i prijatelje kluba da svojim prisustvom ulepšaju događaj i svojoj deci, a i nama u klubu. Manifestacija će trajati do 20:00h. Ove godine smo spremili za decu lepo iznenađenje pored diploma koje će dobiti.


:: PODELJENE DIPLOME NAJBOLJIM POJEDINCIMA KLUBA U SEZONI 2015/2016.14.06.2016
Dodela diploma najboljim pojedincima kluba u sezoni 2015,2016 11.06.2016.U subotu 11.06.2016. godine održala se ceremonija tradicionalne dodele diploma najboljim pojedincima kluba u prethodnoj sezoni 2015/2016 u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Obzirom da nam se ove godine sezona ranije završila nego prethodne, malo ranije je i dodela odrađena. U ne toliko punoj sali O.Š. Sveti Sava klupski treneri su analizirali sezonu koja je iza nas u kratkim crtama i činjenica je da ova sezona nije ni blizu po rezultatima kao prethodna ali dosta faktora je uticalo na to kao što je promena sistema takmičenja kod pionira, kvalitet igrača koje smo imali ove godine u odnosu na prethodnu, rad na treninzima, itd... Roditeljima i igračima je više puta rečeno koja je misija kluba pa kada se to uzme u obzir ne možemo biti nezadovoljni. Sastavni deo sporta su i pobede i porazi, jedne sezone se ostvari bolji rezultat, druge lošiji, i tako u krug... Sigurno je da će doći i vreme kada ćemo imati uspešniju sezonu od ove. Misija kluba je izvesti decu na pravi put, vaspitavati ih, jedan od uslova da se bude član kluba je da igrači budu dobri đaci, moraju svojim ponašanjem davati pozitivan primer uvek (u školi, u kući, na ulici, u društvu...), itd... Kada se ti uslovi ispune i pored toga dođe i rezultat onda je to prava stvar. Ni rezultati nisu toliko loši bili ove godine ali u poređenju sa prethodnom jesu lošiji. Selekcija devojčica (pionirke) su igrale kvalifikacije za finalni turnir i završile na 6 mestu od 8 ekipa sa skorom od 4 pobede i 10 poraza. Ekipa mlađih pionira 1 je igrala kvalitetnu ligu i imala sasvim korektan rezultat sa skorom od 5 pobeda i 9 poraza, a ligu završila na 5 mestu u grupi 2 od ukupno 8 ekipa. Druga ekipa mlađih pionira je igrala regionalnu ligu i imala skor od 6 pobeda i 8 poraza, a takmičenje završila kao šestoplasirana ekipa u grupi 8 gde je bilo ukupno 8 ekipa. Pionirska selekcija je igrala drugu ligu u grupi 1 i sa skorom od 4 pobede i 10 poraza takmičenje završila na 6 mestu od ukupno 8 ekipa koliko je bilo u grupi. Kadetska selekcija je ove sezone igrala samo kvalifikacije za kvalitetnu ligu u grupi 5 i završila na 4 mestu od ukupno 5 ekipa sa skorom od 1 pobede i 7 poraza. Juniorska selekcija je igrala regionalnu ligu u grupi 3 i sa skorom od 5 pobeda i 7 poraza završila takmičenje na 5 mestu od ukupno 7 ekipa koliko je učestvovalo. Školice košarke nemaju organizovano takmičenje ali idu na turnire za mini basket, a ovih dana im kreće BB mini basket liga u okviru kluba i traje do kraja jula kada ceo klub odlazi na kolektivni odmor. Školica sporta je takođe bila na korektnom nivou, a uskoro će njima biti dodeljene medalje i diplome čime će se staviti tačka na sezonu 2015/2016. Da ne bude zabune, bilo je dece koja se nisu pojavila na dodeli (neko opravdano, a više njih neopravdano) i iz tog razloga nema njihovih slika u našoj foto galeriji, ali u svakom slučaju će im biti dodeljene diplome naknadno.
U našoj foto galeriji se mogu pogledati slike sa dodele diploma ili klikom na link u dnu teksta.
Dodela priznanja najboljim pojedincima kluba u sezoni 2015/2016


:: DODELA DIPLOMA NAJBOLJIM POJEDINCIMA KLUBA U PRETHODNOJ SEZONI 2015/2016.07.06.2016
BB BasketU subotu 11.06.2016. godine održaće se tradicionalna manifestacija dodele diploma pojedincima iz svake selekcije kluba koji su imali zapaženu ulogu u smislu napretka, zalaganja, dolazaka na treninge, ponašanja, postignutih rezultata kao pojedinac, sa ekipom, itd... Takođe će biti diplome dodeljene najboljim pojedincima na nivou celog kluba. Dodela će se obaviti u fiskulturnoj sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14h. Obzirom da se okupljamo vrlo retko svi kolektivno, ako nema neke posebne potrebe samo jednom godišnje bilo bi lepo da svi roditelji i igrači prisustvuju dodeli. Pored dodele uradićemo kratku analizu sezone svake selekcije posebno i na nivou celog kluba. Iznećemo prisutnima (igračima, roditeljima, prijateljima kluba...) planove za naredni period i ujedno je to prilika za svakog roditelja da se kod trenera raspita o svom detetu obzirom da ne mogu da se gledaju treninzi i retko se roditelji susreću sa trenerima. Ujedno ćemo se dotaći teme priprema na koje klub odlazi 22.06.2016. godine na Zlatibor gde će roditelji dobiti sve potrebne informacije vezano za tu temu. Drugih roditeljskih sastanaka neće biti vezano za pripreme.


:: AKCIJA POSTAVLJANJA KOŠARKAŠKIH TABLI I OBRUČEVA NA TERITORIJI GRADSKE OPŠTINE MLADENOVAC NASTAVLJENA I OVE GODINE.23.05.2016
BB Basket košarkaška tabla u naselju 25. Maj u MladenovcuZahvaljujući sopstvenim sredstvima uspeli smo da nastavimo akciju postavljanja košarkaških tabli i obručeva kao i obeležavanja košarkaških terena po novim FIBA pravilima na teritoriji Gradske opštine Mladenovac i ove godine. Pored nabrojane dve aktivnosti imali smo organizovane akcije i čišćenja košarkaških terena od korova, trave, otpada... na žalost dosta naših sugrađana još uvek nema tu svest o važnosti takvih akcija pa ne samo što neće da pomognu i uključe se nego i bahatim ponašanjem uništavaju što je neko radio i trudio se da obezbedi svim građanima Mladenovca da se rekreiraju i bave basketom i košarkom. Mi ćemo se i dalje truditi da koliko nam mogućnosti dozvoljavaju nastavimo sa akcijama ovakvog tipa i sigurno je da u ovom trenutku dosta terena ne bi bilo u funkciji da ih nismo osposobili. Postavili smo novu tablu i obruč na otvorenom terenu u naselju 25. Maj u Mladenovcu, uskoro treba da se postavi i druga tabla na istom terenu jer je stara dotrajala i oštećena pa će taj teren i dalje imati epitet jednog od najlepših i najboljih košarkaških terena na teritoriji Gradske opštine Mladenovac. U planu nam je da u toku leta još jedan teren u Mladenovcu osposobimo i dovedemo u funkciju kako bi što više dece i sugrađana uključili u sportske aktivnosti...
Klub se ovom prilikom zahvaljuje i klupskom treneru Dušanu Preradoviću koji pomaže ovakve akcije što se može videti i na slici koja je u prilogu ovog teksta. Pored njega je prijatelj kluba Dragan Ivanović - Keni koji je takođe pomogao postavljanje table.


:: ZAVRŠEN KUP BEOGRADA ZA NAJMLAĐE 2016.23.05.2016
Kup Beograda za njmlađe 2016. K.K. BB Basket - K.K. PartizanU nedelju 22.05.2016. godine završen je Kup Beograda za najmlađe u kojem naš klub već tradicionalno učestvuje. Ove godine na Kup-u su učestvovala deca rođena 2004. godine i mlađi. U zavisnosti od kvaliteta ekipe i dosta drugih okolnosti od godine do godine nam zavisi i rezultat. Što se tiče naše ekipe ove godine smo završili takmičenje malo ranije nego prethodnih godina kada smo uspevali da se plasiramo u završnice turnira, tj da drugi dan turnira igramo utakmice sa jakim protivnicima. Ovoga puta smo takmičenje završili prvog dana takmičenja koje je inače trajalo ukupno dva dana (subota i nedelja). U prvom kolu smo se sastali sa drugom ekipom K.K. Partizan i u neizvesnoj utakmici uz ne tako dobru igru uspeli da pobedimo protivnika posle produžetka rezultatom 19 - 17. U drugoj utakmici koju smo takođe odigrali istog dana samo u popodnevnim satima smo pokazali dosta bolju igru protiv ekipe K.K. Mladost Admiral iz Zemuna ali na našu žalost protivnik je bio mnogo kvalitetniji i zasluženo pobedio rezultatom 36 - 16. Ostaje nam da dosta radimo preko leta pod uslovom da igrači dolaze na treninge svesni nedostataka i kvaliteta ekipe kakvu imamo. Prostora za napredak u svakom slučaju kada je ova ekipa u pitanju ima mnogo...
Klikom na link u dnu teksta ili u našoj foto galeriji se mogu pogledati slike sa turnira.
Kup Beograda za najmlađe 2016.


:: ZAVRŠEN VIII MEĐUNARODNI TURNIR VIZURA 2016.23.05.2016
Grupna slika svih učesnika turnira VIZURA 2016U nedelju 22.05.2016. godine završen je VIII međunarodni turnir VIZURA 2016. Turnir je trajao 3 dana (petak - subota - nedelja), a pored naše ekipe učestvovale su joše ekipe domaćin K.K. Vizura iz Zemuna, K.K. Partizan iz Beograda i K.K. MZT iz Skoplja (Makedonija). Počastvovani smo što nas je organizator pozvao na ovako jak turnir, a rezultati koje smo postigli su sledeći:

petak: K.K. BB Basket - K.K. MZT 41 - 50
subota: K.K. BB Basket - K.K. Vizura 32 - 51
nedelja: K.K. BB Basket - K.K. Partizan 46 - 41

Na osnovu rezultata se vidi da nismo uspeli da pobedimo nijednu utakmicu na turniru, a najbliži pobedi smo bili protiv ekipe K.K. Partizan kada smo zahvaljujući našim greškama i morem promašenih zicera i slobodnih bacanja izgubili utakmicu. U prve dve utakmice smo igrom koju smo prikazali bili bez šansi da pobedimo i zasluženo su nas protivnici pobedili. U svakom slučaju sjajno iskustvo za naše igrače i prilika da vidimo gde nam je mesto pod košarkaškim nebom u odnosu na ekipe koje igraju košarku na visokom nivou. Plasman na kraju turnira je sledeći:

1. mesto K.K. Vizura 3 pobede - 0 poraza
2. mesto K.K. MZT 2 - 1
3. mesto K.K. Partizan 1 - 2
4. mesto K.K. BB Basket 0 - 3

Klikom na link u dnu teksta ili u našoj foto galeriji se mogu pogledati slike sa turnira.

VIII Međunarodni turnir VIZURA 2016.


:: VIII MEĐUNARODNI KOŠARKAŠKI TURNIR VIZURA 2016.19.05.2016
Turnir mlađih pionira Vizura 2016Košarkaški kluba Vizura iz Zemuna nas je pozvao da učestvujemo na 8. međunarodnom turniru Vizura 2016 u konkurenciji jakih ekipa. Turnir se organizuje za dečake rođene 2003. godine i mlađi (U 13). Pored naše ekipe na turniru će učestvovati još ekipe K.K. MZT iz Skoplja, Partizan iz Beograda i ekipa domaćina K.K. Vizura iz Zemuna. Počastvovani smo što je domaćin pozvao naš klub da učestvuje na tako jakom turniru i sa zadovoljstvom smo prihvatili poziv. Obezbeđene su medalje i pehari za tri prvoplasirane ekipe i ovo je ujedno dobra prilika da vidimo gde se nalazimo u odnosu na kvalitetne ekipe iz Srbije i Makedonije.


:: KUP BEOGRADA ZA NAJMLAĐE.19.05.2016
Kup Beograda za najmlađe 2015.Košarkaški savez Beograda i Gradski sekretarijat za sport i omladinu u okviru svojih redovnih godišnjih aktivnosti organizuju Kup Beograda za najmlađe. Ove godine to takmičenje se organizuje za dečake i devojčice rođene 2004. i mlađe.
Manifestacija će biti održana u Sportskom centru Sava (preko puta vile Jelena), 21. i 22.05.2016. godine. Ove godine je prijavljen rekordni broj ekipa, tako da će ovo biti pravi festival košarke sa preko 500 dečaka i devojčica učesnika turnira. Naš klub tradicionalno učestvuje na ovom turniru i ujedno je ovo dobra prilika da se vidi kvalitet drugih ekipa obzirom da od septembra ovu decu očekuje takmičenje kroz ligu. Raspored utakmica kada je naša ekipa u pitanju je sledeći:

- U 09:40h igramo protiv ekipe K.K. Ofi 2 (Partizan) - polazak ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h.

Turnir se igra po Kup sistemu (kada se izgubi utakmica ispada se). Ukoliko pobedimo ekipu Partizana od 17:00h igramo utakmicu protiv pobednika para K.K. Mladost Admiral 1 - Lazarevac 1.
Ukoliko i tu drugu utakmicu pobedimo takmičenje se nastavlja u nedelju o čemu ćemo naše navijače i posetioce sajta blagovremeno obavestiti.
Slika koja je u prilogu ovog teksta je naša ekipa sa prošlogodišnjeg Kupa Beograda za najmlađe.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.