Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 24. I 25.03.2018.21.03.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U 16. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Girl Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.03.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 16. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Mladost iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 25.03.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 13:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1.

U 9. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Umka Džez iz Umke. Utakmica se igra u nedelju 25.03.2018. godine Beogradu u sali škole Lola (Železnik) u ul. Tome Buša br. 19 sa početkom u 18:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 8, naše druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.03.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 18. kolu II lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Lazarevac iz Lazarevca. Utakmica se igra u subotu 24.03.2018. godine Lazarevcu u sali O.Š. Knez Lazar u ul. Branka Radičevića br. 27a sa početkom u 11:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:00h.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 18. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 5 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 24.03.2018. godine Beogradu u sali Sportski centar Partizan u ul. Milorada Prote Pavlovića br. 54 sa početkom u 13:05h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:20h.

____________________________________________________

KADETI:

U 18. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. All Star 2 iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 26.03.2018. godine Beogradu u sali 5. Gimnazije u ul. Ilije Garašanina br. 24 sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:45h.


:: 2 POBEDE KADETKINJA U UNAPRED ODIGRANIM KOLIMA, POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1 I 2, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.21.03.2018
KADETKINJE (18. unapred odigrano kolo):

U 18. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naša ekipa je odigrala utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beko iz Beograda i u neizvesnoj utakmicic punoj preokreta posle produžetka uspela da savlada odličnog protivnika rezultatom 74 - 72. Loše smo igrali prvo poluvreme, posebno prvu četvrtinu utakmice, da bi se trgli u nastavku, zaigrali borbenije, agresivnije i sa većom željom... što je rezultiralo produžetkom i na kraju pobedom. Sve čestitke našim devojčicama na karakteru koji su pokazale kako na ovoj utakmici, tako i na prethodnih nekoliko utakmica. Raduju nas dosta bolje igre ove ekipe u poslednjih nekoliko kola čime su potvrdile našu konstataciju sa početka sezone da imaju kvalitet da budu u vrhu tabele ali to nisu pokazivale na početku sezone... U nadi da će do kraja sezone igrati u ritmu kao i sada ostaje nam da dobrim radom na treninzima potvrdimo da imamo kvalitet za sam vrh tabele...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Beko 74 - 72
(06-17, 18-17, 19-16, 20-13, 11-09)

Poeni: Nina Ristić: 21, Jelena Janković: 15, Anđela Petrović: 12, Katarina Stanojević: 10, Milena Stevanović: 8, Marija Drča: 5, Milica Stojanović: 3.
____________________________________________________

KADETKINJE (22. unapred odigrano kolo):

U 22. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice su odigrale drugu utakmicu u dva dana i opet uspeli da pobedimo ekipu koja je na začelju tabele rezultatom 60 - 38. Nije utakmica tako lako dobijena kao što se ima utisak kada se pogleda rezultat. Zahvaljujući visokom procentu šuta sa linije za tri poena uspevali smo da napravimo rezultatsku prednost, ali su svi šutevi bili teški i pogađani iz dobre odbrane protivnika. Ovo nam je 4 pobeda u nizu posle serije loših igara i rezultata što je rezultat razgovora sa igračicama nakon serije loših igara i rezultata i pokušaja psihološke pripreme što je očigledno urodilo plodom. Ekipa se dosta konsolidovala, igra bolje, agresivnije, pametnije i efikasnie... raduje nas to i nadamo se da će u dobroj formi ostati do kraja sezone... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Flash - Ž.K.K. BB Basket 38 - 60
(12-24, 11-12, 07-18, 08-06)

Poeni: Marija Drča: 20, Jelena Janković: 17, Milena Stevanović: 12, Nina Ristić: 7, Sanja Ilić: 2, Katarina Stanojević: 2.
____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

Selekcija mlađih pionira nastupila je na gostujućem terenu protiv ekipe KK Skadarlija i pri tome ostvarila pobedu, posle neugodnog poraza od proteklog vikenda. Utakmicu smo odlično otvorili, prva petorka je odlično delovala na terenu, a dečaci su se maksimalno trudili da ispoštuju dogovor iz svlačionice, što se prenelo i na samu utakmicu, pa je protivnik u prvoj četvrtini postigao samo 3 poena. U drugoj četvrini, sa drugom petorkom, nismo delovali tako dominantno. Igrači su delovali dosta nonšalantnije, bezobzirnije, pa usled takve neozbiljnosti i igra na terenu je trpela. Svakako, naša ekipa je od samog početka utakmice bila u konstantnom vođstvu, koje nije bilo ugroženo ni jednog trenutka. Do kraja utakmice smo imali dosta oscilacija, ali je generalni utisak da smo mogli dosta bolje. Agresivnost u odbrani na igraču sa loptom je nešto što naše ekipe tradicionalno zapostavljaju, takođe, timska odbrana, i pomeranje igrača sa neopterećene strane je svedeno na minimum, jer pokušavamo da minimalnim utroškom energije igramo utakmice, a takav način razmišljanja nas neće dovesti nikuda. Svakako naši dečaci izlaze kao pobednici iz ove utakmice, ali opšti utisak je da je sve to moglo dosta bolje.

Rezultat utakmice: K.K. Skadarlija - K.K. BB Basket 39 - 63
(03-19, 12-16, 14-17, 10-11)

Poeni: Danilo Pantić: 17, Vukan Nešić: 14, Aleksandar Bajkić: 6, Marko Papić: 6, Petar Luković: 5, Vukašin Dvoštanski, 4, Vladimiri Milić: 4, Đurđe Petrović: 4, Viktor Milojević: 2, Dimitrije Simić: 1.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 (redovno 8. kolo):

U 8 kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa drugom ekipom B.K.K. Radnički i tom prilikom poražena rezultatom 43 - 30. Raduje nas kako napreduje ova ekipa koja je sastavljena od dosta mlađe dece. Iz kola u kolo pokazuju da imaju dosta talenta i košarkaškog kvaliteta koji treba da ispliva na površinu i ubiremo plodove ovog rada i iz ovih utakmica tek za 1-2 godine kada budu igrali u svom godištu... Nadamo se daće i dalje nastaviti da dobro rade što ćebiti glavni uslov za napredak... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: B.K.K. Radnički 2 - K.K. BB Basket 2 43 - 30
15-06, 10-04, 10-14, 08-06)

Poeni: Petar Krstić: 5, Vojin Jovanović: 5, Ilija Cvejić: 4, Andrija Radošević: 4, Tomislav Đorđević: 4, Dušan Tomić: 4, Igor Šuša: 3, Dimitrije Jovanović: 1.
_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 (11. unapred odigrano kolo):

U 11. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa trećom ekipom K.K. Flash iz Beograda i uspeloa dapobedi rezultatom 50 - 33. Dobru formu u poslednje vreme je ova ekipa pretočila u pobedu protiv ekipe od koje smo izgubili kada smo igrali u prvom krugu takmičenja igrali na gostujućem terenu. Sjajna igra naše ekipe tokom cele utakmice obilovala je sa dosta dobrih i lepih košarkaških poteza u vidu kontra napada i doata laganih poena, sa dosta pravovremenih dodavanja i asistencija, dobra tranzicija lopte, velika borbenost i požrtvovanost cele ekipe je nešto što je ovu utakmicu činilolepom za gledanje pravim ljubiteljima košarke. Sve pohvale našim dečacima koji su sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu što nas veoma raduje... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Flash 3 50 - 33
(19-08, 09-10, 10-11, 12-04)

Poeni: Dušan Tomić: 12, Vojin Jovanović: 10, Tomislav Đorđević: 8, Ilija Cvejić: 7, Petar Krstić: 4, Pavle Ivković: 3, Ilija Leskovac: 2, Igor Šuša: 2, Danilo Radenović: 2,
____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 18. unapred odigranom kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa jednom od najboljih ekipa u ligi i tom prilikom izgubile rezultatom 46 - 21. I pored poraza naše devojčice su pokazale dosta bolju igru nego u prethodnom periodu, kretale se bolje, bile konkretnije u napadu, bolje igrale odbrane... što je nama u ovom trenutku sasvim dovoljno i ohrabrujuće kada je ova selekcija u pitanju obzirom da smo najmlađa ekipa u ligi i ekipa sastavljena od igračica početnica... Ekipa polako ali sigurno ide uzlaznom putanjom i pokazuju napredak... to će sigurno izgledati dosta bolje sledeće sezone...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Ras 21 - 46
(05-12, 08-10, 04-12, 04-12)

Poeni: Jana Milovanović: 6, Ivona Gašević: 6, Teodora Marić: 2, Jovana Dragović: 2, Elena Milanović: 2, Milica Andrejić: 2, Nina Živković: 1.
____________________________________________________

PIONIRI 1 I PIONIRI 2:

Obe pionirske selekcije nastupile su ovog vikenda kao domaćini i ugostili do sada neporažene ekipe u svojim grupama. Obično nije praksa da jedan komentar bude primenjiv na obe ekipe, ali je ovog vikenda tako, obzirom na način na koji su naše ekipe poražene i nadigrane u ovim utakmicama. Utakmicama smo pristupili bez karaktera i želje. U obe utakmice kvalitet jeste bio na strani protivnika, ali ono što zabrinjava je što je i pokazana želja na utakmici, takođe bila na strani protivnika. Naši igrači, evidentno nespremni kada je rutinirano rešavanje situacija u pitanju, su pokazali i izuzetnu dozu fizičke nespremnosti, što je pravi pokazatelj trenutnog stanja naših igrača i načina na koji treniramo. Već mesecima unazad se apeluje na igrače ove selekcije da će kvalitetnijim radom doći i kvalitetnije partije, međutim, naši igraći ne uspevaju da shvate značaj treninga, pa je napredak ove sezone jako upitan. U samim utakmicama, jako malo kvalitetnih stvari je viđeno sa naše strane i naše ekipe su deklasirane, a naša bezvoljnost poprilično je kumovala takvom stanju na terenu. Najpozitivnija stvar na obe ove utakmice jeste partija Despotović Alekse koji je bio najagresivniji na terenu protiv odlične ekipe KK Barajevo, što se odrazilo i na pojedinačni broj poena koji je postigao, a što mu je rekord ove sezone. Sve dok kolektivno ne budemo shvatili da moramo naporno raditi da bismo napredovali, naš napredak će biti usporen, a utakmice će prolaziti jedna za drugom bez prave poente, obzirom da puka pobeda, ili poraz, nama ne znače apsolutno ništa.

Rezultat utakmice pionira 1: K.K. BB Basket - K.K. Barajevo 76 - 100
(13-27, 24-32, 12-31, 27-10)

Poeni: Aleksa Despotović: 25, Pavle Aljošević: 16, Stefan Vuičić: 9, Ognjen Luković: 7, Uroš Najić: 7, Vojin Đorđević: 7, Aleksa Mihajlović: 3, Petar Jaćimović: 2.

Rezultat utakmice pionira 2: K.K. BB Basket 2 - K.K. All Star 32 - 93
(11-23, 04-33, 03-19, 14-18)

Poeni: Luka Živadinović: 7, Filip Stojković: 7, DimitrijeMijailović: 6, Filip Cvetanović: 4, AndrijaStojanović: 4, Mateja Gerasimović: 3, Vukašin Pavlović: 1.

___________________________________________________

KADETI:

Slobodni 17. kolo.:: LEKARSKI PREGLEDI DECE ČLANOVA KLUBA.15.03.2018
Lekarski pregledi S.K. BB Basket  - Mladenovac; 20.03.2018.Obaveštavamo igrače i roditelje da će se u utorak 20.03.2018. godine obaviti lekarski pregledi dece, članova kluba. Pregledi će se obaviti u prostoru S.R.C. Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu sa početkom u 09:00h i trajaće tokom celog dana do 17:00h. Igrači koji idu prepodne u školu na pregled treba da dođu popodne i obrnuto. Svi članovi kluba (dečaci i devojčice) nezavisno od uzrasta (i košarkaška sekcija i školica sporta) treba da obave preglede. Preglede će obavljati lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda (nemamo ih u Mladenovcu). Pored lekarskog pregleda koji je detaljan i podrazumeva EKG, merenja - visina i težina, pregled zuba, pluća... obaviće se i analiza krvi (pored specijalista sportske medicine biće i laboranti koji će uzimati uzorke krvi deci i naknadno poslati rezultate. Cena pregleda je 500 din plus 300 din biohemijska analiza krvi (ukupno 800 din). Za dodatne informacije roditelji i igrači se mogu informisati kod trenera na treninzima ili putem telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić).


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 17. I 18.03.2018.13.03.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U poslednjem 18. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke koje će se odigrati unapred iz opravdanih razloga, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 17.03.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 18. kolu kvalitetne lige za kadetkinje koje će se odigrati unapred iz opravdanih razloga, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beko iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 17.03.2018. godine Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:50h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.

_____________________________________________________

KADETKINJE:

U poslednjem 22. kolu kvalitetne lige za kadetkinje koje će se odigrati unapred iz opravdanih razloga, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 18.03.2018. godine Beogradu u sali 12. Gimnazije u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 20:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:30h.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Skadarlija iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 17.03.2018. godine Beogradu u sali Sportske gimnazije u ul. Hercegt Stjepana br. 7 sa početkom u 11:10h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 11. kolu regionalne lige za našu selekciju mlađih pionira 2 koje će se odigrati unapred iz opravdanih razloga, grupa 8, naši dečaci igraju utakmicu sa ekipom K.K. Flash 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 17.03.2018. godine Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom B.K.K. Radnički 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 18.03.2018. godine Beogradu u sali O.Š. Siniša Nikolajević u ul. Timočka br. 24 sa početkom u 15:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:45h.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 17. kolu II lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa neporaženom ekipom K.K. Barajevo iz Barajeva. Utakmica se igra u nedelju 18.03.2018. godine Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 17. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa neporaženom ekipom K.K. All Star iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 18.03.2018. godine Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

KADETI:

Slobodni 17. kolo.


:: POBEDE KADETKINJA I 2 POBEDE KADETA U REDOVNOM I ZAOSTALOM KOLU, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.13.03.2018
KADETKINJE Ž.K.K. BB Basket - Mladenovac, 12.03.2018.KADETKINJE:

U 15. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Novi Beograd 7 i uspele da pobede rezultatom 53 - 30. Jako smo loše odigrali prvo poluvreme ove utakmice, a posebno drugu četvrtinu što je rezultiralo prednošću protivnika od dva poena na kraju poluvremena. Jako velike oscilacije u igri imamo. Prošli vikend smo odigralu fantastičnu utakmicu, ubedljivo najbolje od početka sezone protiv jakog i kvalitetnog protivnika, a na ovoj utakmici nismo bili ni bleda senka ekipe od prošle nedelje iako je protivnik dosta slabiji po plasmanu na tabeli. Uspeli smo u drugom poluvremenu da zaigramo bolje i agresivnije. Protivnik se nije snašao najbolje na naš presing pa smo uspeli da postignemo dosta laganih poena. Zbog dobre tranzicije lopte i brzog napada u drugom poluvremenu nismo dozvoljavali protivniku da postavi zonsku odbranu 1-3-1 za koju nismo imali rešenje u prvom poluvremenu pa smo dosta lakše postizali poene i iz minuta u minut uvećavali prednsot pa na kraju i ubedljivo pobedili. Ono što je igračicama rečeno pre dva kola ostaje i dalje, a to je da samo jakim i dobrim radom na treninzima može da se napreduje, da se pravaziđe kriza igre i rezultata... pa poruka igračicama da se treninzi ne propuštaju i odrađuju maksimalno jako jer nas već sledeći vikend očekuju dve prvenstvene utakmice u kojima treba da se dokažemo i pokažemo da dobro odigrana utakmica protiv ekipe Ž.K.K. Radivoj Korać pre dva kola nije bila slučajnost i da imamo kvalitet da igramo protiv kvalitetnih protivnika iz lige. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Novi Beograd 7 - Ž.K.K. BB Basket 30 - 53
(07-10, 13-12, 03-19, 07-12)

Poeni: Anđela Petrović: 11, Jelena Janković: 11, Milena Stevanović: 9, Marija Drča: 8, Nina Ristić: 8, Ljubica Lazić: 2, Dunja Ilić: 2, Katarina Stanojević: 2.

_____________________________________________________

KADETI (zaostalo 15. kolo):

U zaostaloj utakmici 15. kola, naša kadetska selekcija slavila je ubedljivim rezultatom protiv ekipe KK Skadarlija 2. Na samom početku utakmice nismo uspevali da pronađemo odgovarajući ritam u napadu. Dosta smo se mučili na tom delu terena čitavo prvo poluvreme. Međutim, izvršavanje defanzivnih zadataka je bilo na jako visokom nivou. Do kraja utakmice naša ekipa je imala tek nekoliko defanzivnih grešaka. Pomaganje, rotacija i komunikacija između naših igrača bili su mnogo bolji nego u prethodnom periodu. Dosta pozitivnih stvari je viđeno na ovoj utakmici i mi konačno delujemo kao solidna ekipa koja napreduje iz kola u kolo. U drugom poluvremenu za 20 minuta aktivne igre dozvolili smo protivniku samo 8 poena, što govori na kakav način su naši dečaci odigrali ovu utakmicu. Podsećanja radi, u prvom susretu ove sezone, naša ekipa je, takođe, slavila ubedljivim rezultatom, ali sa mnogo više oscilacija u igri i primljinih poena (KK BB Basket (Mladenovac) : KK Skadarlija 2 - 82 : 62). Samo 3 dana nakon ove utakmice očekivala nas je utakmica protiv neugodne ekipe KK Mondo 2, a cilj je bio nastaviti ovaj niz pozitivnih igara koji se odražava i na rezultate koje postižemo u poslednje vreme.

Rezultat utakmice: K.K. Skadarlija 2 - K.K. BB Basket 25 - 60
(08-11, 09-13, 03-14, 05-21)

Poeni: Vuk Obradović: 16, Nikola Živković: 14, Sava Živanović: 7, Filip Ilić: 7, Aleksa Jovanović: 6, Aleksa Macura: 4, Matija Macura: 2, Uroš Vasilić: 2, Andrija Martinović: 2.

_____________________________________________________

KADETI (redovno 16. kolo):

U 16. kolu naša kadetska ekipa ugostila je ekipu KK Mondo 2. Protivnička ekipa je na ovoj utakmici nastupila sa samo 6 igrača, što je išlo na ruku našoj ekipi, ali to često nije tako kada su naše ekipe u pitanju. Jako često se našim ekipama dešava da se protivnik potceni zbog imena ili prikazanog umeća tokom zagrevanja, pa nam se dešavaju porazi koji bi u normalnim okolnostima bili ubedljive pobede. Ovoga puta, do opuštanja nije došlo i kadeti su nastavili tamo gde su stali kada je u pitanju pristup i energija u toku same igre. Iako je protivnik bio oslabljen od samog početka utakmice, pa sve do polovine drugog poluvremena nismo uspevali da pronađemo sopstveni ritam. Želja nije nedostajala, ali jednostavno nismo uspevali da pogodimo iz pozicija iz kojih inače pogađamo. U takvim situacijama se nesigurnost lako uvuče pod kožu igračima, pa je bilo potrebno pronaći pravi model igre, jer smo znali da ovu utakmicu možemo prelomiti u našu korist. Ni u defanzivni nismo bili bolji. Nismo imali dovoljnu dozu agresivnosti i protivnički igrači su uspevali da održe egal utakmicu, a još uvek su delovali dosta sveže, obzirom da su imali samo 6 igrača u rotaciji. Na polovini treće četvrtine naša ekipa pronalazi ritam kada je odbrana u pitanju, odakle postižemo nekoliko lakih koševa na suprotnoj strani terena i u potpunosti, od tog trenutka, preokrećemo utakmicu u svoju korist. Do kraja utakmice smo igrali u visokom ritmu, međutim, zbog malo zgusnutijeg rasporeda ni mi nismo bili preterano sveži, pa je bilo manjih oscilacija do kraja utakmice. Na samom kraju utakmice, uspeli smo da stignemo i prestignemo koš razliku iz prve odigrane utakmice ove sezone, u kojoj je protivnik slavio (KK Mondo Basket 2 : KK BB Basket (Mladenovac) - 68 : 54). Još jednom se pokazalo da uz pravi pristup naša kadetska selekcija može pobediti bilo koju ekipu iz grupe u kojoj se nalazimo. Nadamo se da će se ovaj trend dobrog treniranja i dobrih igara nastaviti i u budućnosti.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Mondo Basket 2 77 - 60
(18-15, 18-17, 19-12, 22-16)

Poeni: Vuk Obradović: 29, Aleksa Jovanović: 16, Nikola Živković: 14, Matija Macura: 12, Stefan Vuičić: 2, Andrija Martinović: 2, Filip Ilić: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1.

U 7. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionire je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. ras 5 iz Beograda i u dramatičnoj završnici izgubila rezultatom 41 - 39. Jako smo loše počeli utakmicu, dozvolili protivniku da se razigra, iz agresivne odbrane nismo uspevali da se snađemo i u maloj sali da prenesemo loptu na protivničku polovinu što je protivnik iskoristio i stekao rano vođstvo od 8 poena... Posle time out-a smo se malo popravili, ali generalno igrali u grču, bojažljivo, bez ideje i požrtvovanja... Ovo nam je prvi poraz u regionalnoj ligi, ali je možda došao i u pravo vreme da igrači shvate da plasman na tabeli nema veze sa kvalitetom protivnika, da se svakoj utakmici i treningu mora pristupiti maksimalno angažovano, da se mora uložiti puno truda, napora i prolivenog znoja ako želimo da napredujemo... U nastavku smo uspeli da sustignemo prednost protivnika pa se posle toga do kraja igrala egal utakmica u kojoj su se ekipe smenjivale u minimalnom vođstvu. Mi smo pred kraj utakmice bili brzopleti i ishitrenim šutevima kada smo imali blagu prednost hteli da uvećamo što nas je košatalo pobede. Nije to direktan razlog poraza jer kao što je rečeno da smo celu utakmicu igrali u grču, jako loš procenat slobodnih bacanja (17/5) imali, jako loš procenat pogođenih šuteva sa zicer pozicije, lošvoljni momenat bio, itd... Poraz nije alarmantan ukoliko igrači izvuku pouku i shvate da na svakoj utakmici moraju pružiti maksimum nezavisno ko se sa suprotne strane nalazi... Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima da usvoje gore napisane poruke...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 5 - K.K. BB Basket 41 - 39
(15-10, 08-11, 04-08, 14-10)

Poeni: Danilo Pantić: 18, Vukan Nešić: 10, Petar Luković: 6, Petar Ivanović: 3, Aleksandar Senić: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

Druga pionirska selekcija doživela je novi poraz proteklog vikenda, ovoga puta od ekipe KK Ras 8. Krenuli smo jako dobro, na samom početku utakmice naši dečaci su izvršavali svoje zadatke kako se samo poželeti može. Dobrom egzekucijom u napadu opteretili smo najbolje protivničke igrače faulovima, što je dovelo do smanjenja njihove agresivnosti u odbrani. Naši dečaci su nastavili u istom ritmu, pa je rezultat u jednom trenutku iznosio maksimalnih 17 poena u našu korist. Do kraja prvog poluvremena protivnička ekipa se konsolidovala, pa je naša prednost umanjena na 8 poena, ali ni ta prednost nije bila zanemariva. U nastavku utakmice, naša ekipa doživljava potpuni kolaps i defanzivno i ofanzivno. U napadu ništa nismo mogli da pogodimo, promašivali smo zicere, otvorene poglede ka košu, a protivnik je malo po malo neutralisao rezultatsku prednost koju smo imali. Protivnici prelaze u vođstvo i mi apsolutno gubimo kontrolu nad utakmicom u kojoj smo imali veliku rezultatsku prednost. Do kraja utakmice protivnik je uvećavao svoju prednost. U nekoliko navrata smo napravili nalet kojim smo pokušali da se vratimo u utakmicu, ali bez uspeha. Na kraju, protivnik je apsolutno zasluženo slavio, a druga pionirska selekcija mora mnogo predanije da radi na treninzima, da bi se ovakav trend igara preokrenuo. Ima još da se igra do kraja sezone, ali osim nekoliko individualnih partija, vrlo malo napretka je viđeno kada je ova selekcija u pitanju u toku ove sezone, pa je ovo i svojevrstan apel, da se treninzi moraju raditi mnogo ozbiljnije nego sada.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Ras 8 77 - 87
(25-20, 22-19, 12-29, 18-19)

Poeni: Luka Živadinović: 27, Filip Stojković: 17, Nikola Marić: 10, Andrija Stojanović: 6, Mateja Gerasimović: 5, Danilo Pantić: 4, Stefan Simić: 4, Marko Živković: 2, Filip Cvetanović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

Prva pionirska selekcija poražena je od ekipe KK Div basket i to je prvi poraz ove selekcije nakon 4 vezane pobede. Prvi napad na ovoj utakmici rešili smo jako dobro, konkretno i delovalo je kao da će ovo biti prava uzbudljiva košarkaška utakmica, međutim, protivnička ekipa kraće sa presingom po celom terenu i tu se naše takmičenje završava, kada je celo prvo poluvreme u pitanju. Uprkos jasnim, dobro uvežbanim instrukcijama, mi ne uspevamo da prenesemo loptu u prednje polje, zahvaljujući početničkim greškama naših igrača. Takođe je manjak odgovornosti pojava koja se javila na ovoj utakmici, ali se neće pojaviti obzirom da za takav način igre i treniranja ne postoji tolerancija. Sve do poluvremena smo se mučili, a protivnik je sigurno kontrolisao utakmicu. Nakon obaljenog razgovora na poluvremenu i postavljenog dogovora, kao da se potpuno druga ekipa pojavila na terenu. Počeli smo da igramo odbranu onako kako insistiramo, energija u napadu je bila mnogo bolja, kao i sama rešenja. Bili smo hrabriji i konkretniji na obe strane terena i to se prenelo na rezultat, obzirom da smo i treću i četvrtu četvrtinu nadigrali protivnika. Na kraju utakmice protivnik je zasluženo slavio, a nama ostaje žal jer nismo uspeli da se konsolidujemo od samog početka i odigramo kvalitetno, kako umemo. Vrlo bitno je napomenuti i naš procenat sa linije slobodnih bacanja na ovoj utakmici. Šutnuli smo 22 slobodna bacanja, a pogodili samo 5 i tu i konačno leži ključ našeg neuspeha na ovoj utakmici.Uprkos svemu, ovo je najbolja utakmica nagostujućem terenu koju je ova ekipa odigrala ove sezone. I pored ogromnog broja grešaka, dečaci su pokazali da se može igrati borbeno, jako, konkretno i na gostujućim terenima. Poštujemo manjak iskustva, rutine, ali manjak hrabrosti, zalaganja i želje, ne možemo poštovati, niti razumeti, pa dokle god ovi momci budu nastupali za naš klub, moraće da pružaju maksimum na svakoj utakmici.

Rezultat utakmice: K.K. Div Basket - K.K. BB Basket 54 - 46
(16-08, 17-11, 08-12, 13-15)

Poeni: Vojin Đorđević: 21, Stefan Vuičić: 6, Aleksa Despotović: 6, Ognjen Luković: 6, Pavle Aljošević: 4, Ognjen Gavrilović: 4, Aleksa Mihajlović: 1.

___________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

Ekipa mlađih pionirki savadana je ubedljivo na gostujućem terenu protiv ekipe KK Vizura. Razlika od nekih prethodnih utakmica koje smo odigrali ove sezone, jeste što se dosta više igračica uključilo u timske zadatke na terenu, kao i u samo postizanje poena. Neiskustvo ove ekipe je preveliko, a opet, košarkaško znanje je na početničkom nivou, pa ovakvi rezultati nisu šokantni, kada se sve uzme u obzir. Igračice ove ekipe su na početku kada je košarka u pitanju i osim što se bavimo početničkim stvarima kada su tehnika i taktika u pitanju na treninzima, još uvek nemamo izgrađen sistem i način igre. Do kraja sezone nije ostalo još puno vremena, a naše igračice moraju preostale utakmice iskoristiti na najbolji mogući način i steći što više znanja koje će moći preneti u sezone koje dolaze.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Vizura - Ž.K.K. BB Basket 75 - 09
(16-02. 19-03, 22-02, 18-02)

Poeni: Sofija Dvoštanski: 2, Elena Milanović: 2, Milica Andrejić: 2, Nikolina Milenković: 2, Nina Živković: 1.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 10. I 11.03.2018. GODINE.06.03.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U 15. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 10.03.2018. godine u Zemunu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 10:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 15. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Novi Beograd 7 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 10.03.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Branko Radičević u ul. Jurija Gagarina br. 195 sa početkom u 15:40h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:00h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras 5 iz Beograda. Utakmica se igra u Beogradu u sali 13. Gimnazije u ul. Lješka br. 47 u nedelju 11.03.2018. godine sa početkom u 11:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

Slobodno kolo.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 16. kolu druge lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Div Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 11.03.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Borislav Pekić u ul. Danila Lekića Španca br. 27 sa početkom u 19:45h. Polazak je planiran u 18:20h ispred Gradske opštine Mladenovac.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 16. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras 8 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 11.03.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

KADETI:

U 16. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket 2 iz Batajnice. Utakmica se igra u nedelju 11.03.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.:: POBEDE KADETKINJA, PIONIRA 1, MLAĐIH PIONIRA 1, MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZI MLAĐIH PIONIRKI I PIONIRA 2.06.03.2018
KADETKINJE:

U 14. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice su odigrale utakmicu sa favorizovanom ekipo Ž.K.K. Radivoj Korać 2 iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 66 - 45. Sjajna utakmica naših devojčica koje su se napokon trgnule i uspele da odigraju kvalitetnu utakmicu protiv protivnika koji je kvalitetan i ima tradiciju. Počeli smo dobro utakmicu, agresivno, motivisano, hrabro, požrtvovano... iz minuta u minut jasno stavljali do znanja protivniku da se nećemo predati i sticali neophodno samopouzdanje kako je utakmica odmicala. Pored dosta boljeg procenta šuta iz igre, ne i sa linije slobodnih bacanja (35 - 12) koji nam je od početka sezone kriminalan, ključ pobede na ovoj utakmici leži u dobroj individualnoj i kolektivnoj odbrani. Posle obavljenog razgovora sa devojčicama koje do ovog kola nisu pokazivale voljni momenat ni na treninzima ni na utakmicama, na ovoj utakmici je pristup i voljni momenat bio na našu veliku radost i oduševljenje totalno drugačiji u pozitivnom smislu. Odbrana se igrala u stavu, agresivno, posle ispadanja iz igre igrača koji čuva igrača sa loptom rotacija je bila odlična, dobro smo gradili koš, skakali, borili se... U jednoj rečenici, ova ekipa nije bila prepoznatljiva ekipa u odnosu na prethodne utakmice u pozitivnom smislu. Celim tokom utakmice smo vodili, u nekoliko navrata je protivnik pripretio i spustio razliku kada je ugrozio pobedu ali na sreću devojčice su se trgnule i posle predaha na time out-u nisu dozvolile protivniku da se rezultatski vrati u igru. Pohvale svim devojčicama, ali je kapiten Janković Jelena odigrala kapitenski i nosila ekipu od početka do kraja utakmice i preuzimala odgovornost kadaje bilo najpotrebnije što se od nje i očekuje. Veoma nas raduje način na koji su odigrale utakmicu naše igračice ali jedna lasta ne čini proleće, i nadamo se da će igračice do kraja sezone imati pristup kao i na ovoj utakmici nezavisno od protivnika sa suprotne strane. Da bi to tako bilo moraju svaki trening odraditi maksimalno jako, skoncentrisano i angažovano, pa posle toga na isti način i svaku narednu utakmicu... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na pobedi, igri, pristupu, i svemu prikazanom na ovoj utakmici... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radivoj Korać 2 66 - 45
(12-09, 16-13, 16-06, 22-17)

Poeni: Jelena Janković: 20, Marija Drča: 15, Dunja Ilić: 12, Milena Stevanović: 9, Sanja Ilić: 2, Anđela Petrović: 2, Katarina Stanojević: 2, Milica Stojanović: 2, Ana Milovanović: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv druge ekipe Š.K.K. Zvezdara iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 55 - 34. Neko ko nije prisustvovao utakmici pomislio bi da je ovo lako dobijena utakmica i da nije bilo problema, međutim, nije tako. Mučili smo se celim tokom utakmice oko prenosa lopte usled jake i agresivne odbrane protivnika koji je dobro trenirana ekipa, igra na granici faula i spremni su dobro. Inače su i godinu dana mlađi od nas. Usled takve igre protivnika imali smo i dosta izgubljenih lopti, nismo uspevali da postignemo kvalitetno napad, posebno u prvom poluvremenu gde naši visoki igrači nisu uspevali da isprate niske i brze igrače protivnika. U drugom poluvremenu smo sa nižom petorkom na terenu uspeli da slomimo otpor agresivnog protivnika odgovorivši istom merom, a to je agresivna odbrana i dobra tranzicija lopte i trčanje kontra napada. Tek smo u poslednjoj četvrtini podigli razliku i uspeli da obedimo utakmicu. Svi su dečaci igrali i dali svoj maksimum, bili smo oslabljeni neigranjem dva bitna spoljna igrača, ali su u odsustvu kapitena Pantića zbog napravljenih 5 ličnih grešaka do izražaja došli Luković, Nešić i Senić i poenima iz tranzicije uspeli da donesu ekipi 6. uzastopnu pobedu u regionalnoj ligi što je super i nešto čime smo zadovoljni. Ono što može biti bolje je igra u odbrani, agresivnost na igraču sa loptom kao i rotacija u odbrani, na čemu ćemo svakako raditi u narednom periodu na treninzima. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - Š.K.K.Zvezdara 2 55 - 34
(05-04, 16-06, 15-14, 19-10)

Poeni: Petar Luković: 20, Vukan Nešić: 13, Aleksandar Senić: 9, Danilo Pantić: 7, Nikola Šuša: 2, Petar Ivanović: 2, Nikola Živković: 2.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga ekipa mlađih pionira je odigrala utakmicu sa petom ekipom K.K. Vizura iz Zemuna i uspela da zabeleži prvu pobedu u regionalnoj ligi ove sezone. Veoma dobra utakmica naše ekipe koja je zahvaljujući volji i borbenosti uspela da dođe do prve pobede. Ono što nas raduje više od ove pobede koja je bitna za dalji rad i razvoj ovih mladih igrača, je činjenica da ekipa i igrači napreduju i dobro rade i treniraju. Okosnicu ove ekipe čine igrači rođeni 2007. godine, dve godine mlađi od konkurencije sa kojom igraju utakmice, pa očekujemo od njih dobre rezultate kada budu noseće godište u mlađim pionirima za dve godine. Uspeli smo da nadigramo protivnika u skoro svim elemnetima košarkaške igre i na kraju zasluženo pobedimo. čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na prvoj pobedi ove sezone u regionalnoj ligi, volji, borbenosti i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Vizura 5 - K.K. BB Basket 2 19 - 45
(06-10, 03-17, 10-08, 00-10)

Poeni: Igor Šuša: 10, Petar Krstić: 8, Vojin Jovanović: 7, Mihajlo Jerinić: 7, Andrija Radošević: 5, Aleksa Kulić: 4, Dušan Tomić: 2, Tomislav Đorđević: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

Prva pionirska selekcija u 15. kolu ostvarila je pobedu protiv ekipe KK Zemun Fitofarmacija 3 i to je 10. pobeda ove sezone u II ligi, u kojoj naša ekipa nastupa. Krenuli smo jako loše sa utakmicom, nikako nismo uspevali da pronađemo ritam. Naši igrači jako teško obrađuju informacije koje im se pružaju, ma koliko one bile deo taktike koja se već jako dugo uvežbava, pa je čitavo prvo poluvreme vladala opšta zabuna, pogotovo u fazi odbrane. I pored loše igre naša ekipa je zahvaljujući fizičkoj dominaciji bila u rezultatskoj prednosti. U trećoj četvrtini naša ekipa počinje da deluje skladno i da primenjuje znanje stečeno treniranjem. Bili smo efikasni u fazi napada i fazi odbrane i to nam je omogućilo opušteniji ulazak u samu završnicu utakmice. U četvrtoj četvrtini privodimo utakmicu do kraja i ostvarujemo četvrtu pobedu u nizu. Činjenica je da u ovako jakoj ligi svaka pobeda je jako značajna za naš klub, ali takođe, mora se reći da smo na ovoj utakmici pravu košarku igrali samo u jednoj četvrtini, pa zbog toga ovu pobedu moramo prihvatiti sa određenom dozom nezadovoljstva. Naš klupski cilj je napredak svakog igrača u svakoj selekciji i naše utakmice vrednujemo na taj način, a ne na osnovu pukog rezultata utakmice. Svakako, dobrim radom i dosta većom koncentracijom, kada su zadaci na treninzima i utakmicama u pitanju, ćemo težiti smanjenju grešaka koje su bile evidentne na ovoj utakmici. Već nadolazećeg vikenda imaćemo priliku da odmerimo snage sa kvalitetnom ekipom KK Div basketa gde ćemo imati priliku da ispravimo uočene greške u igri.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Zemun Fitofarmacija 3 79 - 58
(21-19, 19-16, 20-09, 15-14)

Poeni: Vojin Đorđević: 32, Ognjen Luković: 9, Aleksa Despotović: 9, Pavle Aljošević: 9, Ognjen Gavrilović: 7, Stefan Vuičić: 6, Aleksa Mihajlović: 4, Petar Jaćimović: 3.

___________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 14. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom K.K.Ž. Crvena Zvezda iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražene rezultatom 63 - 13. Iako je protivnički trener maksimalno korektno postupila znajući kvalitet naše ekipe i na utakmici dala šansu devojčicama iz svoje druge ekipe, mi nismo imali nikakvu šansu jer je i u tom slučaju kvalitet na strani protivnika. Takođe, protivnik ni jednog trenutka nije igrao presing što je mogao da je trener htela, nego nas je puštao da prenesemo loptu na njihovu polovinu. Bili smo oslabljeni neigranjem naše najbolje igračice ove sezone, Gašević, pa je i to dosta uticalo na broj poena koji smo postigli. Minutaža je ravnomerno raspoređena na sve igračice, a naša najbolja igračica na ovoj utakmici je ubedljivo bila Mitrović Lena koja je postigla sve poene za svoju ekipu. Protivnik je pokazao da je mnogo kvalitetnija ekipa u ovom trenutku i uspeo da nas nadigra u svim elemntima košarkaške igre na čemu im čestitamo. Mi ćemo našu šansu tražiti protiv ekipa koje su slabijeg kvaliteta od ovog da eventualno probamo da iznenadimo i zabeležimo još neku pobedu do kraja sezone koja se polako bliži...

Rezultat utakmice: K.K.Ž. Crvena Zvezda - Ž.K.K. BB Basket 63 - 13
(14-02, 18-04, 17-05, 14-02)

Poeni: Lena Mitrović: 13.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

Naša druga pionirska selekcija poražena je od strane ekipe KK AS Basket 2 u 15. kolu Regionalne lige. Ono što je ekstremno zabrinjavajuće jeste činjenica da smo istog protivnika porazili kao domaćini sa 31 poenom razlike. Taj podatak dovoljno govori o problemima o kom smo pisali i prošle nedelja sa kojima se suočava naša druga ekipa. Samu utakmicu smo otvorili solidno, mada smo kao i protivnici imali jako loš procenat šuta iz polja. Sve do poluvremena naša ekipa je bila u vođstvu, uprkos velikom broju grešaka i promašaja iz izglednih situacija. U drugom poluvremenu smo delovali kao da smo ostali bez daha, iako se činilo da čitavu utakmicu nismo odigrali na nivou na kom možemo. U četvrtoj četvrtini naša igra se i potpuno raspada, a protivnik zasluženo dolazi do ubedljive pobede. Na ovoj utakmici smo nastupili sa 8 igrača i to je jedan od glavnih faktora ovog poraza. Što se obe pionirske ekipe tiče, takmičenje za igrače generacije 2003.-2004. godište je podeljeno na dve ekipe zbog brojnog stanja i sticanja igračkog iskustva, kao i individualnog napretka svakoga od njih. Proteklog vikenda smo imali 16 igrača ukupno na raspolaganju (po 8 u obe ekipe), a to je nedovoljan broj za ozbiljniju rotaciju u košarkaškoj ekipi. Razlozi otkazivanja i odsustva su toliko raznoliki, da više ne možemo uhvatiti nit zašto se izostaje sa treninga i utakmica. Svakako, dokle god bude neozbiljan pristup na snazi, rezultati, kao i pomenuti napredak, će biti slične prirode.

Rezultat utakmice: K.K. As Basket 2 - K.K. BB Basket 2 55 - 43
(07-09, 08-08, 18-13, 22-13)

Poeni: Luka Živadinović: 19, Stefan Simić: 13, Filip Cvetanović: 5, Nikola Stojković: 4, Andrija Stojanović: 2.
:: BB ŠKOLICA SPORTA - UPIS NOVIH ČLANOVA.01.03.2018
BB Školica sporta flajer 2018Obaveštavamo sve zainteresovane roditelje da BB školica sporta vrši upis novih članova. Pravo upisa imaju dečaci i devojčice uzrasta od 4 do 10 godina starosti. Treninzi se održavaju u sali O.Š. Momčilo Živojinović u terminima ponedeljak od 19:00 - 20:00h i subota od 09:00 - 10:00h. treninge vode licencirani treneri i profesori fizičkog vaspitanja, Boris Bosnić i Dušan Preradović.
Sistem i način rada BB školice sporta ogleda se u tome da usmeravamo decu zdravom načinu života, sticanju pozitivnih i pravilnih navika, pomažemo deci da razviju ljubav prema sportu, da otkriju svoj talenat, da pravilno rastu i razvijaju se kroz igru i muziku. Treneri koji rade sa decom se bave prevencijom posturalnih deformiteta i vodi se računa o antropološkom statusu deteta (motoričke sposobnosti, konativne sposobnosti, kognitivne sposobnosti, socijalni status...). Roditeljima dajemo korisne informacije o ishrani deteta i usmeravamo ih na sportsku granu za koju dete ima najviše talenta kada dođe u godine da može da se bavi konkretno određenom sportskom granom. Treninzi se odvijaju u prijatnoj i opuštenoj atmosferi sa dosta rekvizita uz igru i vežbe takmičarskog karaktera. Roditelji mogu u pomenute termine doći sa detetom i bez bilo kakve obaveze pogledati i videti kako izgleda trening. Dođite da se družimo i zajedno rastemo...


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 03. I 04.03.2018.28.02.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U 14. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naša ekipa igra utakmicu sa ekipom K.K.Ž. Crvena Zvezda iz Beograda. Utakmica se igra u Beogradu u sali Basket land u ul. Endija Vorhola br. 14 u subotu 03.03.2018. sa početkom u 18:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:50h.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 14. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naša ekipa igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Radivoj Korać 2 iz Beograda. Utakmica se igra u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava u nedelju 04.03.2018. godine sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom Š.K.K. Zvezdara 2 iz Beograda. Utakmica se igra u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava u nedelju 04.03.2018. godine sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 5 iz Zemuna. Utakmica se igra u Zemunu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 u subotu 03.03.2018. godine sa početkom u 10:00h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:15h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U okviru 15. kola druge lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Zemun Fitofarmacija 3. Utakmica se igra u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava u nedelju 04.03.2018. godine sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U okviru 15. kola regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. As Basket 2 iz Beograda. Utakmica se igra u Beogradu u sali O.Š. 20 Oktobar u ul. Omladinskih brigada br. 138 u nedelju 04.03.2018. godine sa početkom u 19:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:40h.

___________________________________________________

KADETI:

U 15. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Skadarlija iz Beograda. Utakmica se igra u Beogradu u sali Sportske gimnazije u ul. Herceg Stjepana br. 7 u četvrtak 08.03.2018. godine sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:40h
:: POBEDE KADETA, PIONIRA 1 I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SLEKCIJA.28.02.2018
KADETI:

U 14. kolu Regionalne lige naša kadetska ekipa dočekala je ekipu KK Cerak 2 iz Beograda, jednog od glavnih favorita za osvajanje prvog mesta u grupi na kraju prvenstva. Prvu utakmicu, koju smo odigrali na gostujućem terenu, izgubili smo sa 5 poena razlike, ali smo bili ravnopravan protivnik i na toj utakmici, pa smo znali da će i na ovoj biti izuzetno napeto, bar kada je rezultat u pitanju. Krenuli smo solidno, defanzivno iz nedelje u nedelju delujemo sve bolje. Postulati koje smo postavili još na početku sezone se sve bolje primenjuju u samoj igri i to nam daje dosta rezultata na tom delu terena. Napadački smo u prvom poluvremenu delovali pomalo haotično, nismo dobro reagovali na protivničke kretnje, pomeranje i pomaganje u odbrani, pa smo propustili nekoliko lakih prilika za poentiranje. Svakako, u dobrom ritmu odlazimo na pauzu, sa prednošću od 6 poena u odnosu na protivnika. Na početku treće četvrtine kao da nismo bili spremni na protivničku agresivnu odbranu po celom terenu, pa smo imali nekoliko grešaka i izgubljenih lopti, što je uticalo na sam rezultat utoliko što je protivnik uspeo da umanji razliku. Dodatnu nevolju smo imali na 6 minuta do kraja četvrtine, kada je naš prvi plejmejker i kapiten Obradović Vuk morao da napusti igru do kraja utakmice zbog 5 ličnih grešaka. Izuzetno pozitivna stvar se dogodila tada, naša ekipa nije delovala uznemireno i potreseno zbog toga što smo ostali bez jednog od najznačajnijih igrača ove selekcije. Priliku da pokaže svo znanje iskoristio je naš igrač Macura Matija koji je delovao ekstremno motivisano i uz Živković Nikolu vodio ekipu do pobede u ovoj utakmici. U ovih nekoliko nedelja dogodila se pozitivna promena kada je u pitanju pristup naših igrača, kako individualnim zadacima na terenu, tako i samoj utakmici. Vrlo raduje viđen pristup i to nam je značajnije nego sam rezultat koji smo ostvarili na ovoj utakmici. Takođe, popravili smo procenat sa linije slobodnih bacanja, tako da smo dobili model igre koji želimo i na koji ćemo nadograđivati elemente koji su bitni za nas u nastavku sezone.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Cerak 2 82 - 69
(14-13, 17-12, 22-24, 29-20)

Poeni: Nikola Živković: 34, Matija Macura: 25, Vuk Obradović: 15, Andrija Martinović: 2, Aleksa Jovanović: 2, Uroš Vasilić: 2, Filip Ilić: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U izrazito neefikasnoj utakmici naša prva pionirska ekipa izašla je kao pobednik iz duela sa ekipom Novog Beograda 7. Već na zagrevanju se mogao uočiti naš problem koji imamo na gostujućim terenima, da će ponovo biti domintantan faktor kada je naša igra u pitanju. Bojažljivo, bez žara, bez emocije, želje, krenuli smo sa zagrevanjem, tako ušli u utakmicu, tako je i završili. Istini za volju, ni protivnik se nije naigrao pored nas, pa je rezultat na kraju prvog poluvremena bio 11-14. Uglavnom u ovim mini analizama istaknemo pozitivne i negativne stvare koje bismo želeli da popravimo u budućnosti, međutim, apsolutno ne postoji smisao ostavljanja te vrste komentara obzirom na današnja dešavanja na terenu i naš nastup koji je bio dosta, dosta ispod zadovoljavajućeg. Početkom drugog poluvremena smo u napadu zaigrali dosta bolje, međutim to kao da je za sobom povuklu onu defanzivnu čvrstinu koju smo imali, pa koliko god da smo poboljšali produkciju, toliko smo lako primali poene na suprotnoj strani terena. U poslednjih 6 minuta utakmice, uspeli smo da postignemo samo 3 poena, pa smo imali još jednu neizvesnu završnicu utakmice koja je morala biti mnogo lakša za nas, uz dužno poštovanje protivniku. U neizvesnoj završnici naši dečaci su konačno pokazali izvesnu rutinu i smirenost, što je zaista pozitivno. Na kraju pobeđujemo utakmicu u kojoj smo imali kontrolu samo poslednjih 20 sekundi utakmice, ali i takve pobede se računaju i takve pobede treba ostvariti. Pokušaćemo da otklonimo sve viđene nedostatke do sledećeg vikenda i kroz razgovor se potruditi da prebrodimo tu tremu koja nas očigledno muči...

Rezultat utakmice: K.K. Novi Beograd 7 - K.K. BB Basket 33 - 36
(06-05, 05-09, 14-15, 08-07)

Poeni: Ognjen Luković: 14, Stefan Vuičić: 7, Vojin Đorđević: 3, Uroš Najić: 3, Aleksa Mihajlović: 3, Pavle Aljošević: 2, Petar Jaćimović: 2, Aleksa Despotović: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Beostajl 2 iz Beograda. Ubedljiva pobeda naših dečaka koji su u ovom trenutku dosta starija i kvalitetnija ekipa. Protivnik je ekipa koja je sačinjena od dečaka iz škole košarke pomenutog kluba pred kojima je vreme i moraju još mnogo da rade i treniraju. Mi smo od početka igrali na nivou koliko je bilo potrebno ne želeći ni jednog trenutka da protivničku ekipu ugrozimo u bilo kom smislu obzirom na starosnu i fizičku dominaciju naše ekipe. Povukli smo se u odbrani u svoj reket i pratili igrače bez agresivnosti u odbrani. Ali i pored svega mi smo morali odigrati utakmicu nezavisno ko se sa druge strane nalazio i pokazati na terenu da smo bolja ekipa što se i desilo. Veliku većinu poena smo postigli iz kontra napada zahvaljujući dobrom trčanju i tranziciji lopte. Zaslužena pobeda naših dečaka. Minutaža je ravnomerno raspoređena na sve igrače. Sve čestitke i protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj 5. - oj prvanstvenoj pobedi u nizu iz isto toliko utakmica u regionalnoj ligi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Beostajl 2 - K.K. BB Basket 19 - 73
(04-24, 06-22, 04-15, 05-12)

Poeni: Danilo Pantić: 15, Nikola Šuša: 10, Petar Luković: 10, Vukan Nešić: 8, Aleksandar Senić: 8, Aleksa Stevanović: 6, Nikola Živković: 6, Petar Ivanović: 4, Dimitrije Simić: 4, Nikola Petrović: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

Naša druga pionirska selekcija poražena je po drugi put u sezoni od ekipe KK Flash 3. Napredak ove selekcije ide dosta sporo, pa na nekim utakmicama delujemo uigrano, a na drugim ipak kao apsolutni početnici, što nije ni daleko od istine. Igrači znaju svoje obaveze i za sada ih, zaista, izvršavaju sa dosta zrelosti, kako i treba, pa se na sam nedostatak rezultata, u smislu odnosa pobeda i poraza, ne treba obazirati ni jednog trenutka. Ovo je jedna od lošijih utakmica koju smo odigrali ove sezone. Vratili smo se na to da ponovo ne znamo ko koga čuva čitavu utakmicu, što autamatski poništava sav rad na defanzivi koji forsiramo u poslednje vreme. Takođe, u napadu imamo problema sa protokom lopte i spejsingom, što nam, zapravo, i jeste osnova na koju nadograđujemo učenje kada su pioniri u pitanju. Čitavu utakmicu protivnik je imao kontrolu i ni jednog trenutka nismo uspeli da ih ugrozimo rezultatski, pa osim nekoliko individualnih bljeskova, kolektivno nije viđeno ništa vredno pomena. Igračima je jasno i nedvosmisleno stavljeno do znanja da put do bolje igre i rezultata zahteva veliko odricanje i rad, a ukoliko se budu ponašali kao i do sada nema dileme da ćemo i do tog stadijuma stići i kada je generacija 2004. godište u pitanju.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Flash 3 37 - 55
(08-15, 06-12, 12-13, 11-15)

Poeni: Luka Živadinović: 15, Filip Stojković: 10, Dimitrije Mijailović: 5, Stefan Simić: 3, Nikola Marić: 2, Mateja Gerasimović: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga ekipa mlađih pionira je odigrala utakmicu sa trećom ekipom K.K. Mladost iz Zemuna. U neizvesnoj utakmici punoj preokreta više koncentracije su pokazali protivnici i zasluženo pobedili rezultatom 36 - 29. Mi smo odlično počeli utakmicu, poveli 8-0, bili konkretni u napadu i opasni po koš, dobro trčali kontra napad... Odbrana nije toliko bila dobra koliko su protivnici grešili u napadu i na taj način nam otvarali put ka svom košu. U nastavku nam je malo opala koncentracija ali je i druga petorks u pasareli odigrala na visokom nivou što je rezultiralo našom prednošću na poluvremenu od 7 poena razlike. U drugom poluvremenu protivnik je zaigrao dosta agresivnije u odbrani, dosta se popravio u napadu kada su procenti ubačenih lopti u koš u pitanju, smanjio broj izgubljenih lopti što je rezultiralo vraćanjem u igru i vođstvom od 2 poena pred početak poslednje deonice igre. U poslednjoj četvrtini se vodila borba, u blagoj rezultatskoj prednosti je celim tokom bio protivnik i na našu žalost nismo uspeli da pogodimo neke koševe iz odličnih pozicija, a nakon toga primali koševe na suprotnoj strani što je dosta ohrabrivalo protivnika, a nas demorlaisalo. Na kraju je protivnik u zadnjih 60 sekundi postigao 4 lagana poena iz naše želje da odigramo presing koji nije bio na nivou koji smo želeli i dobio utakmicu sa ovom razlikom. Nismo nezadovoljni igrom naše ekipe na ovoj utakmici koja je bila na trenutke izuzetno kvalitetna ali ono što je sigurno je da je celim tokom utakmice bila izuzetno borbena igra sa velikom željom svih igrača. Nivo igre ekipe iz utakmice u utakmicu je na sve višem nivou što nas takođe raduje. To i jeste cilj bio prijavljivanja ove ekipe koja je dosta mlađa, da igrama ima kontinuitet igranja utakmica, stiču neophodno iskustvo i znanje i budu što bolji kada budu igrali sa svojim godištem za godinu - dve dana... Čestitke protivnika na zasluženoj pobedi, a našim igračima na borbenosti, pristupu, volji... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Mladost 3 29 - 36
(08-03, 09-07, 06-15, 06-11)

Poeni: Tomislav Đorđević: 8, Igor Šuša: 7, Danilo Radenović: 4, Andrija Radošević: 4, Pavle Ivković: 2, Mihajlo Jerinić: 2, Vojin Jovanović: 2.
____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 13. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Art Basket iz Beograda i tom prilikom poražene rezultatom 50 - 22. Zaslužena pobeda protivnika koji je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa na čemu im čestitamo. Mi smo se borili i trudili u onoj meri koliko nam to dozvoljava trenutna forma i košarkaško znanje. Ono što nam je bitno je da je ekipa na dosta višem nivou nego na početku sezone što je dokaz da ima napretka. Uz redovne dolaske na treninge i kvalitetan rad na treninzima sigurno je da će to iz dana u dan bivati sve bolje i bolje...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Art Basket 22 - 50
(03-14, 04-15, 08-04, 07-14)

Poeni: Ivona Gašević: 11, Elena Milanović: 6, Nina Živković: 2, Lena Mitrović: 2, Sofija Vesić: 1.
____________________________________________________

KADETKINJE:

U 13. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Radnički iz Obrenovca i tom prilikom poražene rezultatom 44 - 42. Zaslužena pobeda protivnika koji se borio celim tokom utakmice i više želeo pobedu od nas na čemu im čestitamo. Jako smo loše počeli utakmicu što ne opravdava činjenica da smo ustali u 06:30h ujutru i krenuli na utakmicu u 07h. Postoji nešto što se zove karakter, želja za takmičenjem i nadmetanjem, sportski inat i bezobrazluk... što mi definitivno ili nemamo ili nismo pokazali na ovoj utakmici. Neverovatne stvari se dešavaju kada je ova ekipa u pitanju, niko od igračica nije toliko karakteran da povuče ekipu u pozitivnom smeru kada je teško na utakmici i kada ekipa gubi i ne može da poveže redove, nego se predaju i pomire sa situacijom. Procenti šuta slobodnih bacanja su nam katastrofalni od početka sezone, zatim procenti generalno šuta iz igre, a posebno sa zicer pozicija... Na treningu uz viku i pritisak trenera igračice i odrade što se od njih zaheva, dok na utakmici to ne postoji. Ono što je sigurno je da je kvalitet igračica veći od trenutnog rezultata koji imamo ali je i činjenica da ukoliko ne promene pristup i razmišljanje na treningu ništa nećemo uraditi u takmičenju. Nije ni to toliko bitno, proći će ova sezona, doći nova itd... Ali razmišljanje i našin ponašanja igračica se mora promeniti ukoliko žele da napreduju i urade dobre stvari sa svojim životima jer sa takvim pristupom neće biti napretka sutra ni u školi, na poslu, itd... što definitivno nije dobro za njih... Uz nadu da će se to promeniti ostaje da sačekamo da prođe vreme i vidimo šta će se desiti...

Rezultat utakmice: K.K. Radnički Obrenovac - K.K. BB Basket 44 - 42
(14-04, 09-11, 10-12, 11-15)

Poeni: Sanja Ilić: 10, Dunja Ilić: 8, Milena Stevanović: 7, Jelena Janković: 6, Anđela Petrović: 3, Marija Drča: 2, Milica Stojanović: 2, Katarina Stanojević: 2, Nina Ristić: 2.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.