Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: ZAVRŠEN LIGAŠKI DEO BB BASKET LIGA ZA SEZONU 2020 I POČETAK PLAY OFF-a I ELIMINACIONIH UTAKMICA.26.08.2020
Mini BB Basket i BB Basket liga 2020U sredu 26.08.2020. godine završen je ligaški deo BB Basket i Mini BB Basket lige. Kao i svih prethodnih godina, nakon odigranog ligaškog dela, igra se play off po kup sistemu. Play off počinje u petak 28.08.2020. godine i igraće se na otvorenom terenu u naselju 25. Maj (kod Kenija). Zbog situacije sa virusom koji nas je poremetio ove sezone, po prvi put igramo na otvorenom košarkaškom terenu. Teren je izuzetan i uslovan za igru zbog gumirane podloge i kvalitetnih košarkaških konstrukcija, tabli i obručeva. Nakon odigranih utakmica play off-a, sledi dodela medalja i pehara najboljim ekipama, grupno slikanje, proglašenje MVP igrača, itd. Parovi play off-a su napravljeni na osnovu plasmana ekipa u ligaškom delu, po sistemu prvi - poslednji, drugi pretposlednji, itd. Konačna tabela ligaškog dela kao i parovi play off-a su u nastavku teksta, a ovom prilikom pozivamo sve roditelje, navijače i simpatizere kluba da dođu u petak na košarkaški teren u naselju 25. Maj i isprate i pogledaju lepe utakmice naših dečaka i devojčica. Mlađa grupa tj play off Mini BB Basket lige počinje u 08:45h pre podne, a starija grupa tj play off BB Basket lige počinje oko 10:30h uz napomenu da će možda kasnije početi što će zavisiti od toga kada će mlađa grupa završiti sve planirano.

Ligaški deo - TABELA - Mini BB Basket lige - mlađa grupa:

1. BB BASKET 16 pobeda / 13 poraza - 45 bodova
2. NINDŽA KORNJAČE 19 / 6 - 44 boda
3. VATRENI MRAVI 18 / 8 - 44 boda
4. UŽARENE KOMETE 17 / 10 - 44 boda
5. ATOMSKE BOMBE 17 / 10 - 44 boda
6. BOMBARDERI 16 / 10 - 42 boda
7. PEKARI 13 / 14 - 40 bodova
8. NO NAME 11 / 16 - 38 bodova
9. ANADOLU EFES 9 / 20 - 38 bodova
10. LAKERS 4 / 22 - 30 bodova
11. CHICAGO 7 / 12 - 26 bodova
12. OKO SOKOLOVO 7 / 6 - 20 bodova
13. DROW STREET 3 / 8 - 14 bodova
14. VATRENE LOPTE 2 / 4 - 8 bodova

Napomena: Ekipa NINDŽA KORNJAČE je u prednosti u odnosu na ekipu VATRENI MRAVI na tabeli jer imaju više pobeda iako imaju istoi broj bodova. Takođe, ekipa UŽARENE KOMETE je u prednosti u odnosu na ekipu ATOMSKE BOMBE jer imaju bolji koš količnik u međusobnim susretima iako imaju isti broj bodova. Ekipa UŽARENE KOMETE imaju koš količnik 21, a ekipa ATOMSKE BOMBE koš količnik 8. Ekipa NO NAME je u prednosti u odnosu na ekipu ANADOLU EFES jer imaju više pobeda što ih je odvelo direktno u play off.

PAROVI 1/4 FINALA PLAY OFF-a MINI BB BASKET LIGE:

- BB BASKET : NO NAME
- NINDŽA KORNJAČE : PEKARI
- VATRENI MRAVI : BOMBARDERI
- UŽARENE KOMETE : ATOMSKE BOMBE

U play off se plasiralo prvih 8 ekipa sa najboljim skorom. Nakon odigranog prvog kruga play off-a dobićemo 4 ekipe i parove 1/2 finala. Nakon odigranih polufinalnih utakmica, igraju se utakmice za 3. mesto tj bronzanu medalju i na kraju finalne utakmice za prvaka Mini BB Basket lige 2020.Ligaški deo - TABELA - BB Basket lige - starija grupa:

1. CEMENT 25 / 8 - 58 bodova
2. OUTER BANKS 19 / 14 - 52 boda
3. TIRKIZNO PLAVA 19 / 14 - 52 boda
4. SLATKI KRASTAVCI 18 / 15 - 51 bod
5. PROLOM VODA 18 / 15 - 51 bod
6. 4 MUSKETARA 17 / 16 - 50 bodova
7. BOJLER 17 / 16 - 50 bodova
8. SAPUN 15 / 18 - 48 bodova
9. ZIDARI 11 / 22 - 44 boda
10. CRNI ĐAVOLI 8 / 25 - 41 bod


Napomena: Ekipa koja ima isti broj bodova u odnosu na drugu, je bolje plasirana jer ima bolji međusobni skor. Imamo tri slučaja gde su ekipe imale isti broj bodova i u sva tri slučaja su bolje plasirane ekipe sa skorom od 2 - 1.

PAROVI 1/4 FINALA PLAY OFF-a BB BASKET LIGE:

- CEMENT : SAPUN
- OUTER BANKS : BOJLER
- TIRKIZNO PLAVA : 4 MUSKETARA
- SLATKI KRASTAVCI : PROLOM VODA

U play off (1/4 finala) se plasiralo 8 ekipa. Nakon odigrane 1/4 finala play off-a dobićemo 4 ekipa koje će igrati 1/2 finala. Nakon odigranih polufinalnih utakmica, igraju se utakmice za 3. mesto tj bronzanu medalju i na kraju finalne utakmice za prvaka BB Basket lige 2020.


:: UPIS NOVIH ČLANOVA U BB ŠKOLE KOŠARKE I BB ŠKOLICU SPORTA, KAO I U TAKMČARSKE KOŠARKAŠKE SELEKCIJE KLUBA.19.08.2020
BB Basket plakat 2020 za upis u školice košarke i školicu sportaObaveštavamo sve zainteresovane roditelje dečaka i devojčica koji žele da nam se pridruže i postanu deo velike BB Basket porodice, da je upis u naše školice košarke, takmičarske košarkaške selekcije kao i BB školicu sporta u toku.

Ciljevi naših škola košarke i školica sporta su sledeći:

- AKTIVIRANJE DECE OD NAJRANIJEG UZRASTA.
- PRAVILAN RAST I RAZVOJ DETETA.
- RAZVOJ SVIH MOTORIČKIH SPOSOBNOSTI KROZ PRIRODNE, SPECIFIČNE OBLIKE KRETANJA I IGRU.
- RAZVOJ PSIHOSOCIJALNIH SPOSOBNOSTI.
- RAZVOJ KOGNITIVNIH I KONATIVNIH SPOSOBNOSTI.
- STICANJE NAVIKE SVAKODNEVNOG VEŽBANJA I RAZVOJ INTERESOVANJA ZA KOŠARKU I SPORT GENERALNO.
- STICANJE DISCIPLINE.
- NEGOVANJE PRAVIH VREDNOSTI.
- POŠTOVANJE PROTIVNIKA, SAIGRAČA, TRENERA, STARIJIH...
- NAČIN PONAŠANJA U SALI, ŠKOLI, ULICI....
- BRIGA O KOMPLETNOM ANTROPOLOŠKOM STATUSU DETETA.
- PRAĆENJE SENZITIVNIH PERIODA U RAZVOJU DETETA I U SKLADU SA TIM ORGANIZACIJA TRENAŽNOG PROCESA.


Veliko nam je zadovoljstvo što bi klub trebalo u nastupajućoj sezoni 2020/2021 da ima sve takmičarske muške košarkaške selekcije, od škola košarke, preko mlađih pionira, pionira, kadeta do juniora, što nam je posebno zadovoljstvo. U klubu već duže vreme stasavaju i devojčice pa bi pored muških selekcija, u nastupajućoj sezoni klub trebalo da ima pored ženske škole košarke i žensku takmičarsku košarkašku selekciju mlađih pionirki i pionirki. Pored muških i ženskih košarkaških selekcija, u klubu već dugi niz godina postoji i BB školica sporta za decu uzrasta od 4 do 8 godina.
Sa decom rade diplomirani profesori fizičkog vaspitanja koji imaju iskustvo u radu sa decom svih uzrasta.
Svi zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić). Dođite da se družimo zajedno i postanemo šampioni.


:: PONOVNO OBUSTAVLJANJE SVIH KLUPSKIH AKTIVNOSTI ZBOG PROGLAŠENJA VANREDNOG STANJA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ZBOG KORONA VIRUSA.08.07.2020
KORONA - mere prevencijeU skladu sa trenutnom situacijom u državi i teritoriji Grada Beograda povodom ponovnog uvođenja vanrednog stanja zbog korona virusa kao i zabrane okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru više od 5 osoba u jednom trenutku, obaveštavamo sve naše članove da do daljnjeg tj prestanka vanrednog stanja, treninga neće biti. Pratićemo situaciju, biti na vezi i redovno obaveštavati sve naše članove kada dođe do nekih promena. Ovo se odnosi od srede 08.07.2020. godine do daljnjeg. Molimo i apelujemo na sve naše članove da prate uputstva nadležnih u vezi sa korona virusom i da ih se pridržavaju kako bismo sačuvali živote i zdravlje svih nas. Uz nadu da ćemo se uskoro vratiti na staro (druženju, treninzima i utakmicama) sportski pozdrav.


:: ZAVRŠEN BB BASKET KOŠARKAŠKI KAMP 2020 U KRUPNJU.05.07.2020
K.K. BB Basket (grupna slika sa trenerima) na pripremama u Krupnju, 23. - 30.06.2020. godineU utorak 30.06.2020. godine grupa od 36 igrača kluba sa 2 trenera se vratila sa letnjeg BB Basket košarkaškog kampa 2020 koji se održavao u Krupnju u Hotelu Grand spa - wellness, a koji je trajao 8 dana. Treninge smo radili na otvorenim košarkaškim terenima pored pomenutog hotela. Na raspolaganju smo imali i sportsku halu sa 6 koševa i vrhunskim uslovima u kojoj smo trenirali prvi dan kada je bilo kišovito vreme. Pored pomenutih terena, na raspolaganju smo imali i trim stazu, fudbalski teren, košarkaški teren sa gumiranom podlogom, staklenim tablama i zglobnim obručevima. U sklopu hotela smo imali i zatvoreni bazen koji smo koristili kao relaksaciju i opuštanje posle napornih treninga što je deci bilo posebno od koristi. Organizovali smo deci na bazenu i raznorazne igre kao što je vaterpolo, jurka po vodi, između 2 vatre, itd, a u cilju što bolje atmosfere i druženja koje treba deca da imaju nakon boravka u kampu. Pored našeg kluba, u hotelu su boravili i klubovi poput rukometnog kluba Vojvodina iz Novog Sada, stonoteniski klub iz Novog Sada, fudbalski klub Zemun i drugi. Obzirom da je ove godine bila specifična situacija zbog virusa koji je na žalost i dalje aktuelan kao i zbog vanrednog stanja koje je bilo u Krupnju veče pred polazak zbog izlivanja reka i poplava usled obilnih kiša, postojala je bojazan i dodatni pritisak kako će sve proteći, da li će biti problema, itd... Međutim, sve je proteklo u najboljem redu i nismo imali nikakvih problema, vreme nas je služilo i svih sedam dana je bilo sunčano, nije bilo povreda, osim nekoliko sitnih prehlada igrača koje su rešene u jednom danu, tako da možemo konstatovati da je kamp završen na najbolji mogući način. Deca su dobro trenirala, starija grupa 3 puta dnevno, a mlađa grupa 2 puta. Odigrana je i jedna prijateljska utakmica (stariji dečaci) protiv lokalnog košarkaškog kluba iz Krupnja. U sklopu kampa deci je organizovano i takmičenje u 7 disciplina u 2 kategorije. Deca su se takmičila u šutu slobodnih bacanja, šut za 3 poena, brzi šut, šut 1,2,3, igri 1 na 1, igri 3 na 3 i u poligonu spretnosti. Finalisti svih takmičenja su nagrađeni medaljama (pobednik zlatnom, poraženi u finalu srebrnom medaljom). Takođe, svako dete je na kraju boravka u Krupnju dobilo diplomu za učešće i zaista su je zaslužili obzirom na ponašanje i odnos koji su naša deca pokazala. Pored takmičenja deci su organizovane vankošarkaške aktivnosti u vidu odlazaka u crkvu Dobri potok koje je sjajno zdanje u kojem postoje muzeji u vidu starih zanata, lovstvo, stari običaji, itd. Zatim, odlasci i šetnje do grada itd... Tokom boravka u Krupnju, našem drugaru Milenković Dimitriju, je bio 14.-ti rođendan pa smo tim povodom i proslavili uz rođendansku tortu. U svakom slučaju jedno sjajno iskustvo za decu i pre svega velika korist za decu koja u kampovima ovakvog tipa stiču samostalnost, socijalizuju se, stiču osećaj odgovornosti i vode računa o svojim obavezama, stiču iskrena prijateljstva sa decom iz drugih klubova, gradova, zemalja, itd... Kao i svih prethodnih godina deca i klub su ostavili sjajan utisak za sobom i opravdali epitet lepog vaspitanja, ponašanja, srdačnosti, itd...

U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa priprema na Zlatiboru.
Letnji BB Basket košarkaški kamp Krupanj 2020


:: KOŠARKAŠKI KAMP (PRIPREME) BB BASKET - KRUPANJ 2020, OBAVEŠTENJE RODITELJIMA I KORISNE INFORMACIJA.08.06.2020
Grupna slika dece i trenera K.K. BB Basket na kampu Zlatibor 2019Poštovani roditelji i deco,

U nastavku teksta imate korisne informacije o stvarima koje možete spremiti deci na košarkaški kamp BB Basket - Krupanj 2020 koje su im potrebne tokom osmodnevnog boravka u Krupnju. Polazak na kamp je 23.06.2020. godine (utorak) u prepodnevnim satima (javićemo naknadno tačno vreme polaska) ispred sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu, a povratak je u utorak 30.06.2020. godine, oko 13 - 14h bi trebali da budemo u Mladenovcu (bićemo u kontaktu u slučaju nekih promena). Sva deca bi trebala da budu obučena u neku od klupskih majica (BB Basket) u odlasku. Prevoz dece na kamp će vršiti neko autoprevozničko preduzeće, a to ćemo naknadno javiti koje obzirom da smo još uvek u pregovorima. Džeparac koji se šalje deci je individualna stvar svakog roditelja ali naša preporuka je da im je 300-400 dinara sasvim dovoljno dnevno. Takođe, roditelji imaju mogućnost da džeparac koji pošalju deci stoji kod trenera ili kod dece, u zavisnosti kako se pre polaska dogovorimo sa roditeljima. Roditelji koji odluče da džeparac stoji kod trenera, treba da sitan novac zajedno sa zdravstvenom knjižicom spakuju u kovertu na kojoj će pisati ime i prezime deteta. U dogovoreno vreme sa decom, trener će svakodnevno deliti džeparac. Preporuka je da deca ne nose vredne stvari u vidu preskupih telefona (mogu poneti neki stariji mob.tel koji će vršiti funkciju), laptop, fotoaparate... Roditelji treba treneru da kažu pre polaska o eventualnim zdravstvenim problemima koja imaju deca ili određenim navikama dece, ishrane i slično...
Što se tiče stvari koje treba poneti na kamp naš savet je sledeći:

- Zdravstvena knjižica (predati je treneru pre polaska).
- LOPTA.
- Vijača.
- Dva para patika (jedne za trening, jedne van treninga).
- Papuče.
- Što više opreme za trening (šorceva, majica, čarapa i donjeg veša - sve x 8 - broj dana boravka u Krupnju).
- Dezinfekciono sredstvo.
- Sredstva za higijenu (peškire, šampon, kupka za tuširanje, sapun, dečija krema za lice, kaladont, četkica za zube...).
- Zaštitna krema za sunčanje.
- Kupaći donji veš (za odlazak na bazen)
- Pidžamu.
- Trenerke (2-3).
- Jaknu (neku tanju za period jesen).
- Garderobu za izlazak do luna parka ili slično (neki lepši šorc, bermude, farmerke, majicu, duks...).
- U manji ranac spakovati vlažne i obične maramice, sendviče, vodu, sokove i slaniše po sopstvenom izboru, plastičnu čašu... da imaju tokom puta.

Ukoliko nečije dete ima nekih posebnih stvari koje su mu potrebne roditelj će mu poslati... Spisak stvari se ne razlikuje mnogo od onih klasičnih kada se ide na odmor ili ekskurziju uz napomenu da treba poslati pojačano garderobu za trening što se i vidi iz gore navedenog u tekstu...
Skrenuti pažnju treneru ukoliko neko dete ima alergiju na neku vrstu hrane ili lekove.
Takođe, skrenuti pažnju treneru ukoliko je neko dete neplivač.
Roditelji mogu dodatne informacije dobiti svakodnevno pozivom na broj telefona 065/83-07-894 - Boris Bosnić ili na viber grupi koju imamo.
Slika koja se nalazi u prilogu teksta je grupa dece i trenera iz kluba koji su bili prošle godine (2019) na kampu na Zlatiboru.


:: POČETAK (NASTAVAK) TRENINGA I KLUPSKIH ŠKOLA KOŠARKE NAKON UKIDANJA VANREDNOG STANJA, POZIV NA UPIS NOVIM ČLANOVIMA U NAŠE ŠKOLE KOŠARKE.18.05.2020
Ženska škola košarke BB Basket, 16.05.2020. godU skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije i Ministarstva omladine i sporta, kao i našeg granskog saveza - Košarkaškog saveza Srbije, kojom se sportskim organizacijama i klubovima na teritoriji Republike Srbije dozvoljava da nastave svoje aktivnosti na otvorenim sportskim terenima (za sada), obaveštavamo sve naše članove da smo počeli sa treninzima posle skoro dvomesečne pauze zbog korona virusa. Nakon početka rada takmičarskih klupskih selekcija, u subotu 16.05.2020. godine sa radom su počeli dečaci i devojčice iz klupskih škola košarke na otvorenom košarkaškom terenu u naselju 25. Maj.
U skladu sa odlukom, za sada, treniraćemo na otvorenom košarkaškom terenu u naselju 25. Maj koji je nedavno dezinfikovan natrijum-hipohloritom i koji nudi ubedljivo najbolje uslove za rad na otvorenim terenima na teritoriji naše opštine. U skladu sa vremenskim uslovima, termini rada sve tri škole košarke će biti sredom, subotom i nedeljom, a satnice treninga će biti poslate roditeljima i deci u viber grupama.

Obaveštavamo i sve zainteresovane dečake i devojčice uzrasta od 6 do 17 godina da nam se pridruže i postanu deo velike BB Basket porodice. Sve informacije se mogu dobiti na telefon 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).

U prilogu teksta je slika sa treninga ženske škole košarke, a u našoj foto galeriji ili klikom na link ispod teksta mogu se pogledati slike sa prvog treninga svih klupskih škola košarke.
Prvi treninzi BB Basket klupskih škola košarke nakon korona virusa


:: POČETAK (NASTAVAK) TRENINGA NAKON UKIDANJA VANREDNOG STANJA TAKMIČARSKIH SELEKCIJA KLUBA.08.05.2020
BB Basket - grupna slika takmičarskih selekcija sa novogodišnjih aktivnosti kluba, 29.12.2019. godU skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije i Ministarstva omladine i sporta, kao i našeg granskog saveza - Košarkaškog saveza Srbije, kojom se sportskim organizacijama i klubovima na teritoriji Republike Srbije dozvoljava da nastave svoje aktivnosti na otvorenim sportskim terenima (za sada), obaveštavamo sve naše članove da planiramo da počnemo sa treninzima posle skoro dvomesečne pauze zbog korona virusa.
U skladu sa odlukom, za sada, treniraćemo na otvorenim košarkaškim terenima na teritoriji Gradske opštine Mladenovac (tereni pored osnovnih škola Sveti Sava i Momčilo Živojinović, teren u naselju 25. Maj koji je dezinfikovan natrijum-hipohloritom i teren u naselju Petar Drapšin - preko puta Nis-ove benzinske pumpe).
Plan je da u skladu sa vremenskim uslovima počnemo da treniramo za vikend, tj. u subotu 09.05.2020. godine i to se odnosi na sve takmičarske selekcije kluba (o satnici i mestu prvog treninga igrači i roditeilji će biti informisani putem viber grupa), a polovinom maja će krenuti i sve klupske škole košarke (o satnici i mestu prvog treninga roditeilji će biti informisani putem viber grupa). Obzirom da deca ne idu u školu, plan je da treniramo u dnevnim terminima poštujući vreme online nastave koju deca imaju, u dogovoru sa njima.

VAŽNA NAPOMENA:

Iako je završeno vanredno stanje, svi se moramo pridržavati preporučenih preventivnih mera kao što su:

- dezinfekcija ruku pre i posle treninga (sveko dete nosi svoje dezinfekciono sredstvo koje mu odgovara).
- svako koristi isključivo svoju flašicu za vodu.
- ne koristiti tuđi peškir.
- obavezno presvlačenje garderobe u kojoj dete trenira.
- trening će biti organizovan tako da ima veoma malo ili da uopšte nema fizičkog kontakta (držati distancu koliko god je to moguće).
- prilikom presvlačenja (pre treninga) obavezno svoje stvari spakovati u torbu koja treba da bude zatvorena.
- obavezno reći treneru ukoliko se neko oseća loše (ima simptome prehlade, kašlje, glavobolja, itd) tokom treninga.
- ukoliko se neko oseća loše pre treninga, NE RADI trening i ne treba da dolazi i obavezno prijaviti treneru i roditeljima.

U prilogu teksta je grupna slika takmičarskih selekcija kluba sa trenerima u sezoni 2019/2020.


:: AKCIJA POSTAVLJANJA KOŠARKAŠKIH TABLI NA TERITORIJI GRADSKE OPŠTINE MLADENOVAC NASTAVLJENA I U 2020. GODINI.08.05.2020
Postavljena nova BB Basket košarkaška tabla u naselju Dedinje u Mladenovcu, 05.05.2020. godine.U utorak 05.05.2020. godine, u naselju Dedinje u Mladenovcu, na igralištu za basket smo postavili košarkašku tablu, obruč i mrežicu i time omogućili deci i ostalim sugrađanima da se bave basketom. Uspeli smo da obezbedimo budžet i pored teške situacije kojom je pored našeg kluba pogođena cela zemlja zbog korona virusa. Na ovaj način smo osposobili još jedan u nizu košarkaških terena na teritoriji Gradske opštine Mladenovac. Akcija koju smo započeli još pre 11 godina u cilju promocije basketa i košarke, ali i sporta uopšte je nastavljena i ove godine. Cilj ovakvih akcija je i promocija i omasovljenje kluba. Do sada je urađeno mnogo i skoro da nema otvorenog košarkaškog terena na teritoriji naše opštine, školskog trerena, fiskulturne sale... koji nismo opremili košarkaškim tablama i obručevima, i ocrtali (obeležili) po novim Fiba pravilima. Trudićemo se i ubuduće u zavisnosti od sredstava da izlazimo u susret na poziv građana i osposobljavamo košarkaške i basketaške terene njihovoj nameni. Klub se zahvaljuje trenerima koji rade u klubu i meštanima naselja Dedinje u Mladenovcu koji su pomogli da se postavi tabla, a na slici u prilogu teksta se nalaze osobe koje su pomogle postavljanje table.


:: USKRŠNJA ČESTITKA S.K. BB BASKET - MLADENOVAC.19.04.2020
Uskršnja čestitka BB Basket 2020.Daj nam, Bože, mir svoj i ispuni srca naša čvrstom verom u zaštitu Tvoju i nadom u podršku Tvoju i ljubavlju prema Tebi i prema bližnjemu. Ukloni sve bolesti i patnje među ljudima i nauči nas da cenimo život i zdravlje kao darove Tvoje. Jer si ti Bog koji miluje i spasava i Tebi slavu uznosimo, Ocu i Sinu i Svetome Duhu, sada i uvek i u vekove vekova, Amin.

Sportski klub BB Basket - Mladenovac čestita svim vernicima Uskršnje praznike koji slave po Julijanskom kalendaru i želi puno zdravlja, sreće, mira i blagostanja uz poruku i nadu da ćemo uskoro pobediti korona virus i vratiti se na teren.

Do tada, OSTANITE KOD KUĆE ❤.

HRISTOS VASKRSE.


:: OBUSTAVLJANJE SVIH KLUPSKIH AKTIVNOSTI ZBOG PROGLAŠENJA VANREDNOG STANJA U DRŽAVI ZBOG KORONA VIRUSA.19.03.2020
Korona virusU skladu sa trenutnom situacijom u državi i uvođenjem vanrednog stanja zbog korona virusa, obaveštavamo sve naše članove da do daljnjeg tj prestanka vanrednog stanja, treninga i utakmica neće biti. Pratićemo situaciju, biti na vezi i redovno obaveštavati sve naše članove kada dođe do nekih promena. Ovo se odnosi od ponedeljka 16.03.2020. godine do daljnjeg. Molimo i apelujemo na sve naše članove da prate uputstva nadležnih u vezi sa korona virusom i da ih se pridržavaju kako bismo sačuvali živote i zdravlje svih nas. Uz nadu da ćemo se uskoro vratiti na staro (druženju, treninzima i utakmicama) sportski pozdrav.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.