Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 16. I 17.11.2013.13.11.2013
DEVOJČICE (Pionirke):

U 5. kolu kvalitetne lige za devojčice, grupa 1, naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv neporažene ekipe Ž.K.K. Sopot iz Sopota. Utakmica se igra u subotu 16.11.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:40h. Pozivamo sve navijače da dođu i podržimo devojčice da odigraju jednu borbenu utakmicu.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 6. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezdara MI iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 17.11.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 15:00h. Pozivamo sve navijače da dođu i podržimo dečake da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI:

U poslednjem 6. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Sopot iz Sopota. Utakmica se igra u četvrtak 14.11.2013. u Sopotu u sali O.Š. Jelica Milovanović u ul. Kneza Miloša br. 12 sa početkom u 20:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19h.


U 3. zaostalom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Sopot iz Sopota. Utakmica se igra u subotuu 16.11.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 15:00h. Pozivamo sve navijače da dođu i podržimo dečake da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Umka 2009 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 17.11.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:30h. Pozivamo sve navijače da dođu i podržimo dečake da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu.:: PORAZI SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA.12.11.2013
Jako loš vikend za klub kada su u pitanju rezultati sa utakmica svih klupskih selekcija. U krizi smo i igre i rezultata i ostaje nam da napornim radom na treninzima pokušamo da popravimo formu i nadamo se boljim igrama i rezultatima ubuduće.

MLAĐI PIONIRI:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv neugodne ekipe K.K. Barajevo iz Barajeva i nesrećno poražena rezultatom 48 - 46. Bila je ovo jedna egal utakmica od početka do kraja i mirisalo je još na početku da će jedna lopta da odlučuje o pobedniku što je na kraju i bilo. Nijedna ekipa tokom utakmice nije uspela da stvori prednost veću od 5-6 poena, a ekipe su se naizmenično smenjivale u vođstvu. Mi smo imali perioda odlične igre, ali i perioda loše igre. U svakom slučaju ova ekipa je mlađa i velika većina igrača će i sledeće godine igrati u kategoriji mlađih pionira, veliki broj igrača su početnici i mi nismo nezadovoljni toliko igrom kada se uzmu u obzir gore navedeni razlozi. Situacija na tabeli kao i raspoloženje u klubu bi bilo puno drugačije i bolje da smo dobili dve utakmice (protiv All Star-a i Barajeva) koje smo realno trebali da pobedimo,a nismo zahvaljujući sopstvenim početničkim greškama. Imali smo 2 poena prednosti 35 sekundi do kraja, protivnik je uspeo da postigne koš kada je bilo nerešeno i 23 sekunde do kraja. Mi nismo uspeli da postignemo koš i zahvaljujući dekoncentraciji napravimo faul 2 sekunde pre kraja na protivničkoj polovini terena i izgubimo utakmicu. Iako je samopouzdanje opasno poljuljano posle dve izgubljene utakmice na jednu loptu nadamo se da će se tokom sezone vratiti ove utakmice, tj hoće sigurno ukoliko igrači budu radili naporno i ponašali se na treninzima kako dolikuje sportistima i kako se od njih zahteva, ne samo kada je ova selekcija u pitanju nego sve klupske selekcije.

Rezultat utakmice: K.K. Barajevo - K.K. BB Basket 48 - 46
(13-12, 06-13, 18-11, 11-10)

Poeni: Andrija Topalović: 16, Nemanja Popović: 12, Vojin Stanković: 5, Luka Radonjić: 4, Vojin Lukić: 4, Nemanja Radosavljević: 4, Aleksa Jovanović: 1.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu pionirska selekcija kluba je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Flash iz Beograda i isto kao i mlađi pioniri poražena sa razlikom pola poena u poslednjim sekundama utakmice zahvaljujući sopstvenim greškama. Iako je protivnik bio dosta oslabljen neigranjem nekoliko svojih najboljih igrača zbog povreda videlo se da nisu došli sa belom zastavom i da će se grčevito boriti do kraja. Mi smo se nadali da možemo do prve pobede, bili smo kompletni, a i imali smo prednost u visini u odnosu na protivnika pa smo se nadali da eventualno boljim skokom u fazi napada možemo načiniti prevagu i doći do prve pobede u sezoni. To se nije desilo, protivnik je zasluženo pobedio na čemu im čestitamo i želimo uspeh u nastavku takmičenja. Ekipe su se smenjivale naizmenično u vođstvu i niko nije uspeo da napravi veću prednost od 5-6 poena. Zasluženo smo izgubili jer na kraju utakmice nismo uspeli da pogodimo 2 čista zicera, promašili smo 2 slobodna bacanja, bili dekoncentrisani u odbrani dok je protivnik pogodio 2 slobodna bacanja za pobedu. Ništa se slučajno ne dešava i ovakvo stanje i situacija je proizvod treniranja i ponašanja igrača na treninzima. Ukoliko se ne uozbilje igrači i ne počnu da se ponašaju (da rade na treningu) kako se od njih zahteva ne piše nam se dobro ni ubuduće. Ista priča i sa ovom selekcijom kao i sa selekcijom mlađih pionira, već drugu utakmicu gubimo u poslednjim sekundama zahvaljujući sopstvenim greškama (protiv Abba i Flash). Igrači moraju da shvate da pobeda neće pasti sa neba ukoliko se ne zasluži, niko se neće sam pobediti i ukoliko se ne promeni odnos i rad na treningu neće biti dobro...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Flash 59 - 60
(16-18, 14-12, 19-17, 10-13)

Poeni: Nikola Spasojević: 20, Jovan Đorđević: 19, Aleksandar Lazić: 11, Aleksandar Savović: 5, Nikola Stanojević: 2, Nemanja Milovanović: 2.

____________________________________________________

KADETI:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu kadetska selekcija kluba je odigrala utakmicu protiv fantastične ekipe K.K. Flash iz Beograda i poražena ubedljivo rezultatom 135 - 40. Ubedljiva pobeda protivnika i u ovom trenutku realna razlika po kvalitetu između dve ekipe. Nema puno toga da se kaže kada je ova utakmica u pitanju. Protivnik je radio bukvalno šta je hteo, trčao, šutirao, zakucavao... Naši igrači nisu mogli tj nemamo kvalitet da pariramo ni blizu takvoj ekipi i to je to. Nema razloga da igrači padaju u depresiju zbog ovolikog poraza jer je realan, a mi ćemo šansu za pobedom tražiti protiv ekipa našeg ranga u grupi.

Rezultat utakmice: K.K. Flash - K.K. BB Basket 135 - 40
(35-10, 32-12, 40-05, 28-13)

Poeni: Boško Preradović: 17, Nikola Jovanović: 10, Jovan Đorđević: 5, Igor Obradović: 2, Miloš Dimić: 2, Dušan Jovanović: 2, Strahinja Popović: 2.

____________________________________________________

DEVOJČICE (PIONIRKE):

u 5. kolu kvalitetne lige za pionirke, naša ekipa je odigrala utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Zvezdara Crony iz Beograda i poražena ubedljivo rezultatom 81 - 15. Imamo problema i u fazi napada i odbrane zbog lošeg tehničko-taktičkog znanja tj košarkaškog kvaliteta devojčica pa otuda i veliki broj primljenih koševa kao i mali broj datih poena na utakmicama. Nije ništa zabrinjavajuće kada je ova klupska selekcija u pitanju. To smo i pre početka prvenstva očekivali znajući da su nam u ekipi uglavnom devojčice koje su tek počele da treniraju, a i igračice koje imaju malo duži staž u klubu igraju svoje prve utakmice tako da nas ne zabrinjavaju porazi. To moraju da shvate i igračice i da ne gube veru u sebe i rad nego da još žešće, bolje i angažovanije rade kako bi napredovali i smanjivali razliku u kvalitetu između naše i protivničkih ekipa.

Rezultat utakmice: K.K. Zvezdara Crony - K.K. BB Basket 81 - 15
(12-03, 18-01, 31-02, 20-09)

Poeni: Anđela Simeunović: 8, Milica Vučković: 3, Milica Ranđelović: 2, Natalija Živić: 1, Jeremić Tijana: 1.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 09. I 10.11.2013. GODINE.05.11.2013
DEVOJČICE (Pionirke):

U 5. kolu kvalitetne lige za pionirke, naša selekcija se sastaje sa ekipom Ž.K.K. Zvezdara Crony iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 09.11.2013. godine u sali O.Š. Miloje Vasić u ul. Dragoljuba Stojanovića br. 11 d u Beogradu (Kaluđerica) sa početkom u 17:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionira, naša selekcija se sastaje sa ekipom K.K. Barajevo iz Barajeva. Utakmica se igra u nedelju 10.11.2013. godine u sali O.Š. Sima Marković u ul. Svetosavska br. 77 u Barajevu sa početkom u 10:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 5. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša pionirska selekcija se sastaje sa ekipom K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 09.11.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 15:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše igrače da odigraju jednu dobru i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša selekcija kadeta se sastaje sa ekipom K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 10.11.2013. godine u sali O.Š. Ćirilo i Metodije u ul. Učiteljska br. 58 u Beogradu sa početkom u 20:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:00h.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA I KADETA, PORAZI PIONIRKI I PIONIRA.04.11.2013
MLAĐI PIONIRI:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Zmaj iz Beograda i pobedila rezultatom 57 - 12. U ovom trenutku je kvalitet na strani naše ekipe bio očigledan i od samog početka naši dečaci su to pokazali. Zaigrali smo agresivno u odbrani, u napadu uspevali lako da poentiramo i već na kraju prve četvrtine (17-03) se videlo da će biti ubedljiva pobeda. U nastavku utakmice druga petorka je zaigrala slično kao i prethodna, uspeli smo da podignemo prednost u našu korist. Imali smo na ovoj utakmici dosta laganih poena, skokova u napadu, dosta oduzetih lopti protivniku što je pozitivno ali je bilo i stvari na kojima se mora raditi kao što je kretnja igrača bez lopte u pozicionom napadu. Protiv ekipa koje imaju veći kvalitet ćemo imati problema ukoliko budemo statični u fazi napada. Šansu da igraju su dobili svi igrači, minutaža je pravilno raspoređena tako da su igrači koji su manje igrali na nekim prethodnim utakmicama imali solidno minuta provedenih u igri. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na prvoj prvenstvenoj pobedi u ovoj sezoni sa nadom da će ih biti još dosta ove sezone. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Zmaj 57 - 12
(17-03, 12-00, 17-05, 11-04)

Poeni: Nemanja Popović: 29, Andrija Topalović: 9, Vojin Lukić: 8, Ognjen Jovanović: 4, Nemanja Radosavljević: 3, Vojin Stanković: 3, Stefan Marić: 1.

_____________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda i uspela da pobedi tesno rezultatom 48 - 44. Po rezultatu se vidi da utakmica nije bila lepa, malo koševa, nije bilo lepih košarkaških poteza, laganih poena, otvorenih šuteva... U pojedinim trenucima ekipe kao da su se takmičile ko će više grešiti... Mi smo utakmicu počeli sa nekoliko promašaja ali ni protivnik nije bio precizan tako da je prva četvrtina bila u egalu (10-11). Druga četvrtina je protekla slično kao i prva ali smo poslednji minut četvrtine zahvaljujući pioniru koji igra za kadete Stanojeviću i lošoj koncentraciji protivnika uspeli da odemo na odmor sa 5 poena prednosti. Izgleda da je postala loša tradicija da treću četvrtinu igramo loše, znajući to igrači su upozoreni ali nije vredelo, zahvaljujući i lošoj igri protivnika prednost je bila samo 5 poena u korist protivnika (10-20). Mora se napomenuti da smo za razliku od prethodne dve utakmice koje smo odigrali na strani na ovoj imali izuzetno loš procenat šuta što je pored loše tranzicije lopte uzrok naše loše igre. To je naš stil igre koji gajimo ove sezone zbog nedostatka visokih igrača i nemogućnosti da se lopta spusti na niski post... U poslednjoj četvrtini smo za nijansu zaigrali bolje u odbrani, ali smo pobedili ne zahvaljujući tome nego katastrofalnoj igri u napadu protivnika koji nije uspeo da postigne nijedan koš iz igre u tom periodu (samo 3 poena sa linije slobodnih bacanja). Bez obzira na to jako bitna pobeda za našu ekipu, zbog daljeg rada, samopouzdanja, treninga... Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na prvoj prvenstvenoj pobedi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Radivoj Korać 48 - 44
(10-11, 16-10, 10-20, 12-03)

Poeni: Boško Preradović: 11, David Živanović: 9, Strahinja Popović: 7, Igor Obradović: 6, Miloš Dimić: 6, Nikola Stanojević: 4, Nikola Jovanović: 3, Dušan Jovanović: 2.

_____________________________________________________

PIONIRKE:

U 4. kolu kvalitetne lige za pionirke naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Kneževac Kijevo iz Beograda i poražene rezultatom 26 - 14. Jako loša igra naših igračica koje su zbog preteranog respekta prema protivniku koji je fizički dominantniji od nas i nedovoljno vere u sebe i svoje sposobnosti izgubili utakmicu. Ono što je okarekterisalo ovu utakmicu je ogroman broj promašenih zicera i čak 32 slobodna bacanja. Podatak da smo samo 2 koša (4 poena) postigli iz igre dovoljno govori o efikasnosti naših igračica, tj tremi koju su imale naše devojčice protiv protivnika koji nije po tehničko-taktičkom znanju dominantan u odnosu na našu ekipu kao što su to neke druge ekipe u prvenstvu. Kada se to sve uzme u obzir onda i nismo zaslužili da pobedimo. Sa druge strane takve oscilacije u igri kod početnica su normalne tako da igračice ne smeju da gube veru nego da još jačim radom i treningom napreduju i bolje igre će da dođu. Nije ništa strašno izgubiti utakmicu ako se izvuku pouke iz nje, prvenstvo je tek počelo, biće još i poraza i pobeda...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Kneževac Kijevo 14 - 26
(00-06, 06-08, 03-04, 05-08)

Poeni: Milica Vučković: 5, Ana Vujićić: 4, Natalija Živić: 2, Nevena Dražić: 2, Milica Ranđelović: 1.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča i poražena ubedljivo rezultatom 67 - 38. Osim prve četvrtine kada smo bili konkurentni protivniku, u nastavku je postojala samo jedna ekipa na terenu. Protivnik je bukvalno radio šta je hteo dok su to naši igrači nemo posmatrali, bezvoljni. Primili smo masu koševa iz kontra napada protivnika. Za dve četvrtine (druga i treća) primili smo 36 poena, a dali samo 7 što je jako zabrinjavajuće jer pored katastrofalne odbrane izuizetno smo nemoćni bili i u fazi napada. Od 38 poena koliko smo postigli, do 5 min pred kraj dali smo samo 24-25 poena (što je ispod svakog nivoa) pa smo ostatak dali kada je protivnički trener dao šansu igračima koji su manje igrali, a nama igrala najjača postava. Neverovatno je da igrači koji su pre sedam dana protiv iste ekipe odigrali egal utakmicu, koji su prvu četvrtinu iste utakmice odigrali egal da tako padnu u nastavku i dozvole takve stvari. Pod hitno se moramo zapitati gde nam je mesto pod košarkaškim nebom i početi da treniramo bolje. Nisu ni uslovi sjajni ali rad na treningu mora biti mnogo bolji ukoliko želimo da igramo bolje. Ovu selekciju je uvek krasila boorbenost, požrtvovanje... ali je to na ovoj utakmici izostalo kao i na nekim prethodnim tako da igrači moraju da shvate ozbiljnost situacije...

Rezultat utakmice: K.K. Abba - K.K. BB Basket 67 - 38
(13-11, 21-03, 15-04, 18-20)

Poeni: Jovan Đorđević: 17, Aleksandar Lazić: 7, Nikola Stanojević: 6, Nikola Spasojević: 4, Nemanja Milovanović: 2, Ilija Stevanović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 02. I 03.11.2013.31.10.2013
DEVOJČICE (Pionirke):

U 4. kolu kvalitetne lige za pionirke, naša selekcija se sastaje sa ekipom Ž.K.K. Kneževac Kijevo iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.11.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo devojčice da odigraju kvalitetno utakmicu.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša selekcija mlađih pionira se sastaje sa ekipom K.K. Zmaj iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.11.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 15:00h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetno utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša selekcija pionira se sastaje sa ekipom K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u subotu 02.11.2013. godine u sali O.Š. 14 Oktobar u Bariču u ul. Obrenovački drum br. 132 sa početkom u 18:30h. Polazak je planiran ispred sale Gimnazije u Mladenovcu u 16:15h.

____________________________________________________

KADETI:


U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša kadetska selekcija se sastaje sa ekipom K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.11.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetno utakmicu.


:: PORAZI SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA.27.10.2013
MLAĐI PIONIRI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naša ekipa je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark iz Zemuna i poražena ubedljivo od mnogo boljeg protivnika u ovom trenutku rezultatom 69 - 25. Već se na samom startu utakmice videlo da će protivnik forsirati agresivnu odbranu sa presingom. Naši igrači se nisu najbolje snašli u velikoj sali, protivnik je znalački iskoristio sve svoje prednosti u odnosu na nas i više nego zasluženo pobedio. Mi ćemo našu šansu za prvom pobedom u sezoni tražiti protiv ekipa našeg ranga iz malih klubova...

Rezultat utakmice: K.K. Vizura Shark - K.K. BB Basket 69 - 25
(18-04, 26-06, 09-07, 16-08)

Poeni: Nemanja Popović: 15, Vojin Lukić: 4, Luka Radonjić: 2, Vojin Stanković: 2, Vukašin Arsović: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 1. zaostalom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča i poražena rezultatom 58-54 u dramatičnoj završnici. Zaslužena pobeda protivnika na čemu im čestitamo, a nama ostaje da kvalitetnim treningom ispravljamo greške i popravimo utisak na nekim narednim utakmicama. Bila je ovo jedna tvrda utakmica sa dosta preokreta, imali smo prednost i od 8 poena u jednom delu 3. četvrtine ali se nismo najbolje snašli u poslednjoj četvrtini kada je protivnik zonskim presingom uspeo da ukrade veliki broj lopti tj natera naše igrače na veliki broj prodatih lopti što je rezultiralo velikim brojem laganih poena protivnika. Mi smo se jako loše vraćali u odbranu posle izgubljenih lopti što je protivnik iskoristio i zasluženo pobedio. Imali smo šansu na 11 sekundi do kraja kada smo imali posed lopte i pola koša za protivnika da rešimo utakmicu u našu korist ali nismo uspeli ne zbog toga što je naš igrač koji je imao loptu izgubio nego zahvaljujući katastrofalnoj kretnji ostalih igrača bez lopte, to nam je veliki problem bio tokom cele utakmice i glavni razlog poraza. Ostaje da se radi i trenira sa nadom da nije daleko dan kada će stići i prva pobeda u sezoni kada je u pitanju ova klupska selekcija...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Abba 54 - 58
(10-12, 15-08, 15-14, 14-24)

Poeni: Nikola Stanojević: 19, Nikola Spasojević: 11, Jovan Đorđević: 9, Aleksandar Lazić: 5, Aleksandar Savović: 4, Luka Roćenović: 4, Nemanja Milovanović: 1, Veljko Pavlović 1.

____________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. All Star iz Beograda i poražena rezultatom 78 - 53. Odmah na početku utakmice dozvolili smo protivniku da se razigra kada smo primili 28 poena što je mnogo za jednu četvrtinu. Dogovorili smo se da igramo jako pogotovo na početku utakmice kada smo odmorni, nismo opterećeni faulovima, koncentracija na višem nivou nego kasnije itd... međutim dozvoljeno je protivniku da šutira bez pritiska na loptu, da se kreće bez kontakta, da ima skokove u fazi napada što je na kraju prve četvrtine rezultiralo prednošću protivnika od 11 poena razlike (28-17). Pored svega zadesi nas peh da nam se visoki igrač bitan u rotaciji Popović Strahinja povredi (skočni zglob) u 1. četvrtini čime je protivniku u dobroj meri olakšan posao da pobedi utakmicu sa velikom razlikom. U nastavku nutakmice naši igrači se nisu predavali, borili su se i na kraju časno izgubili. Zaslužena pobeda protivnika na čemu im čestitamo,a mi nemamo razloga za nezadovoljstvom, naprotiv, bilo je dosta stvari na ovoj utakmici koje su dobre. Prvo, veliku minutažu koju su dobili naša tri pionira (Đorđević, Spasojević i Stanojević) su iskoristili i pokazali da dosta mogu pomoći, a stiču neophodno iskustvo i znanje u borbi sa starijim dečacima. Dosta smo dobrih rešenja imali u fazi napada kada na žalost nismo imali koncentracije kod same realizacije ali će sigurno i to biti bolje na narednim utakmicama, a bitno nam je da igrači imaju ideje. Ističe se kapiten Preradović koji je dobro vodio ekipu u ove dve utakmice i preuzima najveći deo odgovornosti što se od njega i očekuje. Tu je i pojačanje iz Topole, Živanović David koji sve bolje igra i sigurniji je što nije bio slučaj na pripremnim utakmicama. Falila su nam jako bitna dva igrača (Obradović Igor i povratnik u klub Jovanović Nikola), jer sa njima u ekipi ćemo imati dužu klupu i moći da držimo visok ritam utakmice duže vremena nego na prethodnim utakmicama... Iz svih tih razloga postoji dosta optimizma kada je igra ove klupske selekcije u pitanju. Sigurni smo da nije daleko dan kada će stići i prva pobeda u kvalifikacijama kada je u pitanju ova selekcija.

Rezultat utakmice: K.K. All Star - K.K. BB Basket 78 - 53
(28-17, 18-13, 13-11, 19-12)

Poeni: Boško Preradović: 25, Jovan Đorđević: 7, Strahinja Popović: 7, Miloš Dimić: 5, David Živanović: 4, Nikola Spasojević: 3, Dušan Jovanović: 2.

_____________________________________________________

DEVOJČICE (Pionirke):

U 3. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras iz Beograda i poražene rezultatom 59 - 23. Počeli smo loše utakmicu, video se veliki strah kod naših devojčica što je protivnik iskoristio i odmah na početku utakmice napravio veliku rezultatsku prednost u svoju korist. Zadesio nas je i peh pred kraj 1. četvrtine da nam se dve igračice povrede što je loše uticalo i na ostatak ekipe pa smo i 2. četvrtinu nastavili u lošem ritmu što je protivnik iskoristio i imao na poluvremenu prednost od 24 poena razlike. U nastavku smo zaigrali dosta bolje i hrabrije, posebno u fazi napada što je i rezultiralo većim brojem poena koje smo ubacili u koš protivnika, ali je odbrana izostala u 3. četvrtini. I taj elemenat igre smo popravili u 4. četvrtini kada u drugom delu te četvrtine nismo primili koš. Pohvalno je što borbenost nije izostala, pogotovo u drugom poluvremenu, vidi se da igračice imaju želju ali moraju da shvate da ništa ne može preko noći. Čestitke protivniku koji je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa na zasluženoj pobedi. Našim igračicama Petrović Jovani i Đurić Mariji želimo brz oporavak i povratak na teren.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Ras - Ž.K.K. BB Basket 59 - 23
(16-02, 15-05, 16-10, 12-06)

Poeni: Natalija Živić: 8, Anđela Simeunović: 6, Magdalena Žujević: 5, Una Maksimović: 4.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.24.10.2013
PIONIRKE:

U 3. kolu kvalitetne lige za devojčice, naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 27.10.2013. godine u sali O.Š. Branko Ćopić u Beogradu u ul. Partizanska br. 73 sa početkom u 13:10 h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:15 h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 26.10.2013. godine u sali Hala Vizura Sport u Zemunu u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 13:15 h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30 h.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 1. zaostalom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u subotu 26.10.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:30 h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše igrače da odigraju jednu borbenu i kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. All Star iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 27.10.2013. godine u sali na Filozofskom fakultetu u Beogradu u ul. Čika Ljubina br. 20 sa početkom u 17:20 h. Polazak je planiran ispred sale Gimnazije u Mladenovcu u 15:45 h.


:: POBEDA PIONIRKI, PORAZI MLAĐIH PIONIRA, PIONIRA I KADETA.19.10.2013
PIONIRKE:

U 2. kolu kvalitetne lige za pionirke, naša selekcija devojčica je odigrala utakmicu protiv nejake ekipe Ž.K.K. Umka 2009 iz Beograda i ubedljivo pobedila rezultatom 61 - 08. Velika prednost u kvalitetu u ovom trenutku je bila na strani naših devojčica koje su od samog početka zaigrale dobro i rešile prvu četvrtinu u svoju korist rezultatom 21 - 00. Protivnik je igrao utakmicu sa dosta mlađim devojčicama i početnicama. Sve koševe smo postigli ili iz kontra napada ili iz skoka u napadu. Šansu da igraju su dobile sve devojčice, trener Preradović je pravilno rasporedio minutažu na sve igračice. Jako bitna pobeda u psihološkom smislu za naše devojčice, pored prve prvenstvene pobede verujemo da će motiv, radni i voljni momenat porasti posle pobede kao i da će rad i dolasci na treninge biti na još većem nivou. Čestitke treneru Preradoviću i devojčicama na prvoj pobedi sa nadom da će ih biti još dosta ove sezone...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Umka 2009 61 - 08
(21-00, 10-00, 12-02, 18-06)

Poeni: Milica Vučković: 12, Ana Vujičić: 10, Milica Ranđelović: 8, Nevena Dražić: 6, Natalija Živić: 5, Anđela Simeunović: 4, Magdalena Žujević: 4, Una Maksimović: 4, Marija Đurić: 4, Jovana Gajić: 2, Tijana Josifović: 2.

_____________________________________________________


MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. All Star iz Beograda i poražena rezultatom 39 - 38. Pobeda odličnog protivnika koji je za nijansu više želeo pobedu i na kraju zasluženo pobedio na čemu im mi čestitamo. Naši igrači su verovatno iz prevelike želje da se pokažu u prvoj prvenstvenoj utakmici ove sezone pred domaćom publikom izgoreli u želji i dosta grešili i nisu poštovali dogovore sa klupe. Mi smo loše počeli utakmicu, bila nam je loša tranzicija lopte, kretnje u pozicionom napadu, individualnim akcijama su se pokušavali rešavati napadi što nam nije davalo rezultata. Imali smo mnogo problema u prenosu lopte gde je protivnik agresivnom odbranom, pogotovo na igraču sa loptom stalno vršio pritisak i nije nam dozvoljavao da dođemo do svoje igre. Kada bismo i preneli loptu nismo koristili našu prednost u odnosu na protivnika, a to je visina i skok u napadu. Sličan scenario je bio i u drugoj četvrtini kada smo postigli poen više nego u prvoj četvrtini,a sve zahvaljujući soliranju igrača sa loptom i lošoj kretnji igrača bez lopte. Međutim, ni protivnik nije preterano bio efikasan u napadu pa razlika od 6 poena koliko je iznosila na poluvremenu za protivnika je bio odličan rezultat u odnosu na igru kakvu smo prikazali. U nastavku smo zaigrali bolje, uspeli vrlo brzo da anuliramo prednost protivnika, poveli, ali se protivnik brzo posle time out-a vratio u igru, uspostavio ravnotežu. Nakon toga vodila se velika borba na terenu, ekipe su se smenjivale u vođstvu. Na 11 sekundi pre kraja utakmice i prednosti od 1 poena za protivnika naš igrač Popović Nemanja je pogodio 2 slobodna bacanja i doveo našu ekipu u vođstvo. Protivnik je uspeo za to vreme da prenese loptu do našeg koša i individualnom akcijom protivnički plejmejker je naskočio i sa poludistance pogodio šut za pobedu svoje ekipe. Nije ništa strašno ukoliko izvučemo pouke sa ove utakmice, sezona je tek počela i pred nama je dosta utakmica i mesta da se napreduje.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. All Star 38 - 39
(06-10, 07-09, 13-11, 12-09)

Poeni: Nemanja Popović: 15, Nemanja Radosavljević: 7, Andrija Topalović: 6, Vojin Lukić: 4, Matija Grubović: 2, Stefan Marić: 2, Vojin Jovanović: 1, Vojin Stanković: 1.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, naša pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv nosioca grupe, ekipe K.K. Flash iz Beograda i poražena je ubedljivo rezultatom 83 - 54. Uspeli smo da budemo ravnopravan protivnik samo u prvoj četvrtini kada smo sredinom četvrtine imali i prednost od 4 poena. Protivnik je igrao agresivno odbranu po celom terenu sa udvajanjem na šta se mi nismo najbolje snašli i ogroman broj lopti ili izgubili lošim dodavanjem ili dali protivniku u ruke što je on znalački kažnjavao poenima. Da li je rezultat realan ili ne obzirom da smo igrali bez 2 visoka igrača i nosioce igre u ovoj ekipi i sa samo 3 igrača 99. godište i ostali svi 2000 godište, teško je reći ali greške tipa loše trčanje u odbranu posle promašenih šuteva i osvojene lopte protivnika ili još gore loše trčanje u odbranu posle izgubljene lopte su stvari koje se neće tolerisati nikome u klubu i pod hitno moraju da se menjaju. Čestitke protivniku koji je skroz zasluženo pobedio i nadigrao nas u svim košarkakim elementima. Ogroman broj poena smo primili posle kontra napada protivnika koji je imao odlično trčanje i tranziciju lopte. Igrači Stanojević Nikola i Lazić Aleksandar zaslužuju pohvale za borbenost i igru dok su imali snage, a ostali igrači bi trebali da imaju malo više vere u sebe i voljnog momenta. Sezona je tek počela i mnogo utakmica pred nama, neće valjati ukoliko se pristup pojedinih igrača ne promeni...

Rezultat utakmice: K.K. Flash - K.K. BB Basket 83 - 54
(21-17, 24-10, 26-09, 12-18)

Poeni: Aleksandar Lazić: 22, Nikola Stanojević: 13, Filip Damljanović: 6, Luka Roćenović: 4, Todor Ilić: 2, Aleksa Stevančević: 2, Veljko Pavlović: 2, Nemanja Milovanović: 2, Nikola Spasojević: 1.

_____________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu Beograda, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Div Basket iz Beograda i poražena rezultatom 93 - 70. Kada se ne bi računala 3. četvrtina ovo bi bila jedna sjajna utakmica naše ekipe, odigrali smo odlično prvo poluvreme i poslednju četvrtinu. Počeli smo loše utakmicu kada smo na zonski presing sa udvajanjem protivnika izgubili dve lopte na prevodu i primili 4 poena. Delovalo je da će biti katastrofa po nas do kraja ali smo uspeli da rešimo narednih nekoliko napada posle čega je protivnički trener povukao ekipu na svoju polovinu terena. Protivnik je postavio zonsku odbranu, ali nas je šut izuzetno služio i vrlo efikasno smo kažnjavali u tim trenutcima sve propuste protivnika u odbrani... U istom ritmu smo odigrali i drugu četvrtinu uz veoma visok procenat šuta što je rezultiralo našom prednošću od jednog poena na poluvremenu utakmice. Hronično loše igramo 3. četvrtinu i igrači su upozoreni da se počne jako nastavak utakmice, da se dosta fizički jačem i višem protivniku ne dozvole lagani poeni, pogotovo iz kontre, pa ako treba da nas pobede neka to bude u poslednjoj četvrtini zbog kraće klupe... Ali je dogovor pao u vodu kako je utakmica nastavljena. Protivniku je dozvoljeno da se rastrči, dozvoljeno im je brdo laganih poena i praktično utakmica bila rešena. Prve poene u tećoj četvrtini smo postigli u 8. minutu iz slobodnih bacanja tako da smo pored katastrofalne odbrane bili i u napadu loši. Šut nam je stao koji nas je držao u igri prvo poluvreme, bili smo statični i individualnim akcijama pokušavali do koša što je protivnik znalački kažnjavao dobrim trčanjem i laganim poenima. U poslednjoj četvrtini smo zaigrali dosta bolje ali bez šansi za preokretom. Pozitivno je što su se igrači borili do kraja i pored minusa od 20-ak poena, takođe je vidan napredak u odnosu na pripremne utakmice, uspeli su neki igrači da se probude i zaigraju dosta bolje nego na pripremnim utakmicama... Kada se sve stvari uzmu u obzir nismo nezadovoljni utakmicom jer je bilo dosta pozitivnih stvari i vidi se napredak u igri ekipe...

Rezultat utakmice: K.K. Div Basket - K.K. BB Basket 93 - 70
(22-21, 19-21, 31-10, 21-18)

Poeni: Boško Preradović: 24, David Živanović: 20, Miloš Dimić: 12, Strahinja Popović: 8, Igor Obradović: 4, Aleksa Stojić: 1, Nikola Trajković: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.16.10.2013
DEVOJČICE (školica košarke, devojčice rođene 2002. god. i mlađe):

U četvrtak 17.10.2013. godine odigraće se prijateljska utakmica između ekipa Ž.K.K. Sopot - Ž.K.K. BB Basket. Utakmica se igra u Sopotu, a polazak je planiran u 19:30h ispred gradske opštine Mladenovac.

____________________________________________________

DEVOJČICE (Pionirke):

U 2. kolu kvalitetne lige za pionirke naša ekipa se sastaje sa Ž.K.K. Umka 2009. Utakmica se igra u nedelju 20.10.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:30h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu i podržimo naše devojčice u pohodu ka prvoj pobedi u kvalitetnoj ligi.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu Beograda naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. All Star iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 19.10.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere klubu da dođu i podržimo naše dečake da odigraju jednu dobru utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu Beograda naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 19.10.2013. godine u sali 12. Gimnazije u Beogradu u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 13:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:10h.

_____________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu Beograda naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Div Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 20.10.2013. godine u sali O.Š. Borislav Pekić u Beogradu u ul. Danila Lekića Španca br. 27 sa početkom u 20:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:10h.


:: PORAZI MLAĐIH PIONIRA I PIONIRKI U 1. KOLU KVALIFIKACIJA.12.10.2013
MLAĐI PIONIRI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv odlične ekipe K.K.Zvezdara M.I. iz Beograda i poražena rezultatom 48 - 38. Loše smo počeli utakmicu, sa dosta straha i verovatno preterano velikim respektom prema protivniku što je rezultiralo sa samo 2 postignuta poena u prvoj četvrtini i to oba sa linije slobodnih bacanja. Ne postignut nijedan koš iz igre u prvoj četvrtini dovoljno govori o našem napadu, kretnji u pozicionom napadu, trčanju kontranapada, saradnje igrača... Drugih pet igrača na čelu sa Andrijom Topalovićem su zaigrali mnogo bolje u drugoj četvrtini, zrelije, bez preteranog respekta prema protivniku. Uspeli smo da postignemo 14 poena u drugoj četvrtini ali smo veliki problem imali sa skokom u odbrani kao i u prvoj četvrtini što je direktno uticalo da protivnik na poluvrenu ima 10 poena prednosti. Protivnik je ekipa koja je fizički jača i viša od nas što je znalački koristio i veliki broj poena na utakmici postigao upravo iz tog košarkaškog elementa, a i razlog njihove pobede na kraju je zbog boljeg skoka. Treća četvrtina je bila slična kao i prva kada je protivnik brzom i lepršavom igrom nalazio rešenja za našu slabu odbranu. Imao je protivnik u jednom trenutku i 19 poena prednosti na svom kontu i tada je izgledalo da je na pomolu poraz sa velikom razlikom. U poslednjoj četvrtini naši dečaci su zaigrali mnogo bolje, a posebno već pomenuti Andrija Topalović koji je bio nerešiva enigma za protivničku odbranu i svojim šutem i asistencijama direktno uticao da smanjimo rezultat na - 7 kada je ostalo 1,5 minut do kraja utakmice. Međutim dekoncentracija u odbrani na 10 sekundi do kraja utakmice kada smo pri isteku napada protivnika primili koš uz dodatno slobodno bacanje i promašen zicer u poslednjem napadu su rezultirali da se utakmica završi rezultatom 48 - 38. Protivnik je zasluženo pobedio, na čemu im mi čestitamo, a mi i pored poraza nismo nezadovoljni igrom i berbenošću naših igrača. Bilo je mnogo dobrih trenutaka na ovoj utakmici kada su naši igrači dominirali i neke stvari čak iznenađujuće dobro odradili, i ukoliko popravimo skok u odbrani na sledećim utakmicama imamo razloga za optimizam. Čestitke igračima na odigranoj utakmici koji su se borili do poslednje sekunde i želeli da smanje što više razliku. Bravo tigrovi.

Rezultat utakmice: K.K. Zvezdara M.I. - K.K. BB Basket 48 - 38
(13-02, 13-14, 13-06, 09-16)

Poeni: Andrija Topalović: 18, Nemanja Popović: 10, Stefan Marić: 6, Matija Grubović: 4.

_____________________________________________________

PIONIRKE:

U 1. kolu kvalitetne lige za pionirke naša selekcija odigrala je utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Girl Basket iz Beograda i poražena rezultatom 87 - 27. Velika prednost u kvalitetu u ovom trenutku je bila na strani protivnika tako da su zasluženo pobedili na čemu im mi čestitamo, a mi obzirom na sve okolnosti (da je ovo našim devojčicama prva prvenstvena utakmica, da je veliki broj njih tek počeo da trenira košarku, da u ekipi imamo dosta mlađih devojčica...) ne možemo biti nezadovoljni ovom utakmicom. Bilo je tu stvari koje su pozitivne i za nas u klubu ohrabrujuće. U odnosu na pripremne utakmice dosta se video napredak u voljnom momentu kod devojčica, borbenost je podignuta na jedan mnogo viši nivo, bilo je i lepih košarkaških poteza od strane naših devojčica koji nisu viđeni na prethodnim prijateljskim utakmicama koje su naše devojčice odigrale pre početka prvenstva. Takođe ono što posebno raduje je veliki broj skokova u fazi napada naših igračica, a pogotovo protiv ove ekipe koja je fizički dosta viša i dominantnija od naše ali je nažalost realizacija bila loša pa samim tim smo i mali broj poena postigli. Sigurni smo da će naše devojčice napredovati iz utakmice u utakmicu ali moraju imati malo više vere u sebe i sve će biti u redu. Što se tiče ove utakmice odbrana je morala da bude na višem nivou, pogotovo vraćanje u fazu odbrane posle osvojene lopte protivnica. Protivnik nam je masu koševa dao iz dobrog trčanja i tranzicije, to je elemenat na kom moramo dosta da radimo u bliskoj budućnosti. Nema mesta nikakvoj nervozi ili nezadovoljstvu igračica, glave gore, prvenstvo je tek počelo i čeka nas dosta utakmica, a sigurno nije daleko ni dan kada ćemo zabeležiti i prvu prvenstvenu pobedu.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Girl Basket - Ž.K.K. BB Basket 87 - 27
(28-11, 16-06, 18-04, 25-06)

Poeni: Anđela Simeunović: 10, Milica Vučković: 8, Milica Ranđelović: 5, Natalija Živić: 2, Magdalena Žujević: 2.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.