Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDE PIONIRA 1, PIONIRA 2 I KADETA, PORAZ PIONIRKI.22.12.2013
PIONIRI 1:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Borča 3 iz Borče i ubedljivo pobedila rezultatom 62 - 19. Utakmica je bila rešena već na kraju prve četvrtine kada je rezultat bio 22-04 u našu korist. U nastavku utakmice smo uvećavali prednost da bi na kraju završili utakmicu sa razlikom koja je i realna. Velika prednost u kvalitetu u ovom trenutku je na strani naših igrača što smo i pokazali na utakmici, nadigrali smo protivnika u svim košarkaškim elementima i zasluženo pobedili. Minutaža je ravnopravno podeljena na sve igrače, a neki su je iskoristili i zaslužili veću minutažu u narednim utakmicama protiv jačih protivnika, a neki ne. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na zasluženoj pobedi. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Borča 3 - K.K. BB Basket 19 - 62
(04-22, 02-21, 02-15, 11-04)

Poeni: Jovan Đorđević: 19, Filip Damljanović: 11, Nemanja Milovanović: 10, Nikola Stanojević: 8, Ilija Stevanović: 4, Nikola Spasojević: 4, Veljko Pavlović: 2, Aleksandar Savović: 2, Mihailo Miletić: 2.

_____________________________________________________

KADETI:

U poslednjem 10. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv neugodne ekipe, K.K. Umka 2009 iz Umke i uspela da pobedi u jednoj tvrdoj i neizvesnoj utakmici rezultatom 58 - 50. Dobro smo počeli utakmicu, poveli 6 razlike u prvih 4 min prve četvrtine i onda je usledio pad u igri koji je trajao do poslednje četvrtine. Protivnik je uspeo da iskoristi taj naš pad u igri i poveo i celim tokom utakmice imao blagu rezultatsku prednost, u jednom trenutku je iznosila 8 poena u korist protivnika. Nismo uspeli da se adaptiramo na izuzetno grubu igru protivnika koju sudije nisu sankcionisale i mučili se celim tokom utakmice. Mi smo dobrim delom krivci za ovakvo odvijanje situacije jer smo promašili veliki broj zicera i otvorenih šuteva za šta nema opravdanja iako je u sali bilo hladno. Ono što jako zabrinjava je loša odbrana i dozvoljavanje protivniku da se kreće u napadu bez kontakta i da radi šta hoće, skok u fazi odbrane nam je u tom delu loše funkcionisao jer su protivnički niski igrači sa neopterećene strane išli na skok i dosta nam zadavali problema. Pred početak poslednje četvrtine na utakmici imali smo zaostatak od 6 poena ali smo na našu sreću uspeli da zaigramo bolje i u fazi odbrane i napada i zasluženo pobedili utakmicu. Protivnik se nije najbolje snašao na zonsku odbranu, a u fazi napada smo pogodili 4 trojke početkom četvrtine i uveli utakmicu u koliko - toliko mirnu završnicu. Iako ova pobeda nema rezultatski značaj bitna nam je na psihološkom planu pogotovo što nam se u zadnje vreme dešavaju pehovi sa povredama i bolestima igrača. Ostaje žal za izgubljenom utakmicom kući protiv All Star-a koju smo dobro odigrali jer bi tom pobedom obezbedili plasman u 2. ligu što bi bio veliki uspeh ove generacije. I pored toga nismo nezadovoljni igrama kada je ova selekcija u pitanju, bilo je oscilacija ali smo zadovoljni igrom u dosadašnjem delu sezone jer je ekipa dosta napredovala. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Umka 2009 - K.K. BB Basket 50 - 58
(16-12, 11-11, 11-09, 12-26)

Poeni: Boško Preradović: 26, David Živanović: 12, Strahinja Popović: 8, Jovan Đorđević: 6, Nikola Spasojević: 3, Aleksa Stojić: 2, Nikola Stanojević: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. All Star 2 iz Beograda i uspela da pobedi u jednoj neizvesnoj utakmici rezultatom 60 - 56. Jako bitna pobeda za nas posle početna dva poraza. Dobro smo počeli utakmicu, zaigrali agresivno u odbrani i presingom po celom terenu naterali protivnika na veliki broj izgubljenih lopti što je rezultiralo našom prednošću od 4 poena na kraju prve četvrtine u kojoj su dominirala naša dva mlađa pionira (Popović i Topalović). U nastavku je protivnik zaigrao bolje i našim oružjem iz prve četvrtine uspeo da nam se revanšira u drugoj četvrtini. Videlo se da će se ova utakmica rešavati sa jednom loptom što se na kraju i desilo. Dosta problema nam je zadavao visoki protivnički igrač koji je imao dosta skokova u fazi napada i na taj način održavao protivnika u igri za pobedu. Dobar razlog zbog neizvesne zavrnice je i loš naš procenat šuta sa linije slobodnih bacanja ( 10 ubačenih iz 23 pokušaja). Iako smo imali blagu rezultatsku prednost od 2-3 poena većim delom utakmice, protivnik je uspeo da 6 min pre kraja utakmice povede 2 razlike. Posle toga visoki protivnički igrač koji nam je zadavao mnogo problema je morao na klupu zbog 5 ličnih grešaka što je verovatno i bio ključni momenat na utakmici jer smo posle toga iskontrolisali ofanzivni skok protivnika i rešili utakmicu u našu korist. Raduje dobra igra dvojice gore pomenutih mlađih pionira i ovakve igre moraju da im budu motiv za još bolji rad, a ne opuštanje... Takođe sve pohvale zaslužuju i ostali igrači koji su se lavovski borili i imaju velikih zasluga za ovu pobedu. Čestitke treneru Preradoviću na dobrom vođenju utakmice i našim igračima na pobedi, a protivniku na fer i korektnoj igri. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. All Star 2 - K.K. BB Basket 2 56 - 60
(18-22, 11-08, 15-19, 12-11)

Poeni: Nemanja Popović: 17, Andrija Topalović: 16, Todor Ilić: 11, Ilija Ivković: 8, Aleksa Stevančević: 5, Veljko Vujičić: 2, Vasa Petrović: 1.

_____________________________________________________

PIONIRKE:

U 11. kolu kvalitetne lige za pionirke naše devojčice su odigrale jednu dobru utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda i poražene rezultatom 70 - 44. Zaslužena pobeda protivničke ekipe na čemu im mi čestitamo, a nismo nezadovoljni igrom naše ekipe koja je odigrala mnogo bolje nego na prethodnim utakmicama kada nismo uspevali da postignemo više od 15-20 poena. Na ovoj utakmici smo uspeli da ubacimo 44 poena što je za nas napredak i ukoliko tako nastavimo i u narednim utakmicama bićemo zadovoljni. Protivnik je u ovom trenutku bolja ekipa od nas i nadigrao nas je u dosta košarkaških elemenata. Da smo imali malo više koncentracije prilikom šuta sa zicer pozicije bilo bi još sigurno 10-ak poena što bi bio fantastičan uspeh za našu ekipu. Raduje dobra igra našeg kapitena Vučković Milice koja se dosta oslobodila u igri i iz utakmice u utakmicu napreduje, na ovoj utakmici postigla 20 poena. I ostale igračice su pokazale napredak u odnosu na neke prethodne utakmice što nas veoma raduje. Bitno nam je da ekipa polako kreće jednom uzlaznom putanjom, naše devojčice moraju da shvate da ne može preko noći ništa da se uradi i da iz svake utakmice izvlače pozitivne stvari i u njima traže motiva za rad za naredni period...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Ras 2 44 - 70
(11-23, 10-12, 11-17, 12-18)

Poeni: Milica Vučković: 20, Anđela Simeunović: 11, Marija Đurić: 6, Magdalena Žujević: 4, Danica Janićijević: 2, Jovana Petrović: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 21. I 22.12.2013. GODINE.21.12.2013
PIONIRI 1:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Borča 3 iz Borče. Utakmica se igra u subotu 21.12.2013. godine u sali O.Š. Stevan Sremac u Borči u ul. Trg Oslobođenja br. 3 sa početkom u 10:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. All Star 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.12.2013. godine u sali 5. Gimnazije u Beogradu u ul. Ilije Garašanina br. 24 sa početkom u 13:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:15h.

_____________________________________________________

KADETI:

U poslednjem kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Umka iz Umke. Utakmica se igra u nedelju 22.12.2013. godine u sali O.Š. 14. Oktobar u Bariču u ul. Obrenovački drum br. 132 sa početkom u 20:15h. Polazak je planiran ispred Gimnazije u Mladenovcu u 18:00h.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 11. kolu kvalitetne lige, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.12.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i fer i korektnim navijanjem podržimo naše devojčice da odigraju jednu borbenu i kvalitetnu utakmicu.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA 1, PORAZI PIONIRKI, PIONIRA 2 I KADETA.17.12.2013
MLAĐI PIONIRI:

U poslednjem 10. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Barajevo iz Barajeva i uspela da pobedi rezultatom 36 - 22 i na taj način uspela da zauzme 4. mesto na tabeli u konačnom plasmanu. Na taj način nismo uspeli da se kvalifikujemo u kvalitetnu ligu ove godine pošto su se dve prvoploasirane ekipe na tabeli kvalifikovale, a ostale ekipe u regionalnu ligu koju nastavljamo posle pauze koja sledi u prvenstvu do kraja januara 2014. godine. Mi nismo nezadovoljni i ovim učinkom jer je ekipa napredovala što nam je i bio cilj, a velika većina igrača su mlađa (rođena 2002. i 2003. godine) i sledeću sezonu imaju pravo nastupa za mlađe pionire. Što se tiče ove utakmice mi smo se mučili tj protivnik je pružao veliki otpor u prvom poluvremenu i nismo uspeli da se rezultatski odvojimo. U nastavku smo zaigrali bolje i angažovanije prvenstveno u fazi odbrane što nam je dalo rezultat kada je protivnik izgubio veliki broj lopti. I u poslednjoj četvrtini smo odigrali jako i nismo davali protivniku šansu da se vrati rezultatski u utakmicu. Svi igrači su dobili šansu da igraju i imali zavidnu minutažu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi koja će nam značiti u psihološkom smislu za nastavak regionalne lige. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Barajevo 36 - 22
(06-04, 06-07, 11-03, 13-08)

Poeni: Andrija Topalović: 10, Nemanja Popović: 9, Nemanja Radosavljević: 8, Luka Radonjić: 4, Vojin Lukić: 2, Vuk Obradović: 2, Vojin Stanković: 1.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Pobednik 011 iz Beograda i pobedila rezultatom 52 - 41. Pobednik je na ovoj utakmici rešen već u prvom poluvremenu kada smo imali prednost od 23 poena. Kvalitet u ovom trenutku je na strani naših igrača što su i pokazali u prvom delu igre ali zabrinjava pad u igri u nastavku i igrači moraju da se zapitaju kako se ponašaju i nikome se neće dozvoliti da potcenjuje protivnika. Bez obzira što su u nastavku igrali igrači koji nisu imali veliku minutažu u prvom delu sezone, ali mi smo svi ekipa i svaki igrač je bitan, a igrači koji budu potcenjivali protivnike neće biti u ekipi u narednim utakmicama. Razlika bi bila veća da su igrali igrači iz prve petorke ali je sezona duga i treba da igraju svi igrači, a da bi igrao neki igrač on to mora da i zasluži svojim ponašanjem, radom i dolaskom na treninge, učinkom na prethodnim utakmicama itd... Naš princip je da damo svim igračima šansu ako je to moguće na svakoj utakmici. Čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici, a našim igračima na pobedi i igri ali samo u prvom poluvremenu.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Pobednik 011 52 - 41
(18-08, 18-05, 06-15, 10-13)

Poeni: Jovan Đorđević: 14, Ilija Stevanović: 7, Petar Kovačević: 7, Nikola Spasojević: 6, Aleksandar Savović: 6, Danilo Lekić: 4, Strahinja Obradović: 3, Veljko Pavlović: 2, Martin Nedeljković: 2, Luka Roćenović: 1.

____________________________________________________

KADETI:

U pretposlednjem 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv sjajnog protivnika i do sada neporažene ekipe u grupi, K.K. Flash iz Beograda i ubedljivo poražena rezultatom 83 - 33. Nema puno šta da se kaže o ovoj utakmici, velika dominacija protivnika koji je došao i odigrao utakmicu sa šest igrača i ostvario rutinsku pobedu. Razlika je realna kada je odnos u kvalitetu između dve ekipe u pitanju, protivnik je demonstrirao jednu brzu, agresivnu košarku sa dosta kontra napada, dobrom tranzicijom lopte, dosta ofanzivnih skokova... Neka svetla tačka kada su naši igrači u pitanju je ta što smo prvu utakmicu protiv istog protivnika izgubili sa 95 razlike, a ovu sa 50 razlike. Čestitke protivniku na pobedi kao i fer i korektnoj igri, a nama ostaje da radimo vredno i tražimo šansu za pobedom protiv manje kvalitetnih protivnika...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Flash 33 - 83
(07-17, 12-22, 03-23, 11-21)

Poeni: Boško Preradović: 11, Jovan Đorđević: 11, Strahinja Popović: 6, Nikola Spasojević: 3, Nemanja Varićak: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket 3 iz Batajnice i poražena rezultatom 50 - 34. Uspeli smo da pariramo fizički dominantnijem protivniku samo u prvoj četvrtini. U nastavku nismo imali snage i protivnik je uz odličan procenat šuta zasluženo pobedio. Mi smo bili oslabljeni neigranjem nekoliko visokih igrača kada bi sigurno bolje parirali protivniku i bili konkurenti za pobedu. Svi igrači su dobili šansu da igraju, a minutaža je pravilno raspoređena na sve igrače. Čestitke protivniku na pobedi kao i našim igračima koji su se borili i u pojedinim delovima utakmice pokazivali lepu igru.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Mondo Basket 3 34 - 50
(08-10, 12-20, 07-11, 07-09)

Poeni: Ilija Ivković: 11, Todor Ilić: 6, Miloš Petrović: 5, Veljko Vujičić: 5, Vaso Petrović: 3, Aleksa Jaćimović: 2, Aleksandar Ignjatović: 2.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 10. kolu kvalitetne lige za pionirke naše devojčice su odigrale utakmicu protiv do sada neporažene ekipe Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda i ubedljivo poražene rezultatom 101 - 9. Šta reći o ovoj utakmici, rezultat sve govori. Velika dominacija protivnika koji je radio šta je hteo jer je kvalitetnija ekipa od naše i to je to. Ono što je bitno da naše igračice shvate da ne može preko noći da se napreduje i da ništa ne pada sa neba, sve mora da se zasluži, tako da ako budu vredno radile i dolazile na treninge sigurno je da i napredak neće izostati. Ne smeju da klone duhom nego, naprotiv, ovakve utakmice i porazi da im budu motiv za još bolji i žešći rad... Glave gore...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Radivoj Korać - Ž.K.K. BB Basket 101 - 9
(21-02, 24-01, 30-06, 26-00)

Poeni: Milica Vučković: 4, Ana Vujičić: 2, Nevena Dražić: 2, Natalija Živić: 1.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 14. I 15.12.2013. GODINE.10.12.2013
Bogat vikend kada su u pitanju utakmice našeg kluba. Voljom žreba ovaj vikend čak 4 utakmice igramo kao domaćini. Sve utakmice se igraju u nedelju u sali Gimnazije, prva kreće u 13h pa redom do 20 h. Ovom prilikom pozivamo sve navijače i ljubitelje košarke da dođu u što većem broju i uživaju u igri sve dece.

PIONIRKE:

U 10. kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice igraju utakmicu protiv još uvek neporažene ekipe Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.12.2013. godine u sali O.Š. Bora Stanković u Beogradu u ul. Paunova br. 19a sa početkom u 16:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U poslednjem 10. kolu kvalifikacija za regionalnu ligu, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Barajevo iz Barajeva. Utakmica se igra u nedelju 15.12.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 13:15h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 4, naša prva selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Pobednik 011 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.12.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 14:50h.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 2. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket 3 iz Batajnice. Utakmica se igra u nedelju 15.12.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 18:15h.

____________________________________________________

KADETI:

U pretposlednjem 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša kadetska utakmica igra utakmicu protiv neporažene ekipe K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.12.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:30h.:: PIONIRI 1 SLOBODNI, POBEDA MLAĐIH PIONIRA, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.09.12.2013
PIONIRI 1:

Slobodni 1. kolo

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U pretposlednjem 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Zmaj iz Beograda i pobedila ubedljivo rezultatom 63 - 25. Velika razlika u kvalitetu u ovom trenutku je na strani naših igrača što smo i pokazali od samog početka utakmice. Zaigrali smo angažovano, ispoštovali dogovore sa početka utakmice i posle prve četvrtine (18-02) je bilo samo pitanje kojom će se razlikom utakmica završiti u našu korist. Utakmica nije imala takmičarski karakter kada je u pitanju plasman za prva dva mesta u grupi koji vode u kvalitetnu ligu, ali je za nas svaka utakmica bitna i bitan nam je napredak ekipe koja igra bolje nego na početku sezone. Naši igrači su dominirali u svim košarkaškim elementima i odigrali su jednu dobru utakmicu. Šansu da igraju su dobili svi igrači, neki koji su manje igrali na prethodnim utakmicama su dobili veću minutažu. Ostalo je još jedno kolo da odigramo kada nam sledi pauza za novogodišnje i božićne praznike posle čega nas čeka nastavak takmičenja u regionalnoj ligi KSB-a.

Rezultat utakmice: K.K. Zmaj - K.K. BB Basket 25 - 63
(02-18, 09-14, 08-21, 06-10)

Poeni: Nemanja Popović: 24, Andrija Topalović: 10, Nemanja Radosavljević: 8, Vukašin Arsović: 6, Strahinja Stankić: 5, Luka Radonjić: 4, Jovanović Ognjen: 3, Petar Jaćimović: 2, Vojin Lukić: 1.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 9. kolu kvalitetne lige, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv vršnjakinja iz Ž.K.K. Art Basket iz Beograda i poražene ubedljivo rezultatom 54 - 23. Naše igračice imaju veliki strah kada je utakmica u pitanju što je posledica neiskustva, manjka utakmica, košarkaškog znanja... Sve smo to znali i pre početka takmičenja i prijavili ekipu za takmičenje kako bi napredovala i u svakoj sledećoj utakmici igrala bolje nego na prethodnoj. Za sve je potrebno vreme pa tako i za našu ekipu koja igra svoju prvu sezonu. Čestitke protivnicama koje su u ovom trenutku kvalitetnija ekipa od nas i zasluženo pobedile. Mi smo prve dve četvrtine odigrali bojažljivo i nepovezano da bi u nastavku u trećoj četvrtini zaigrali malo bolje što se odrazilo i na rezultat kada smo pobedili treću četvrtinu rezultatom 09-06. Nemamo individualni kvalitet da bi igrali ravnopravno sa velikom većinom ekipa u grupi i na treninzima se radi na poboljšanju individualne tehnike igračica što će se sigurno odraziti na napredak u budućnosti obzirom da velika većina igračica dolazi redovno i trenira vredno što je za svaku pohvalu. I poslednju četvrtinu smo odigrali mnogo bolje pre svega napadački nego prvo poluvreme i na taj način nismo dozvolili protivniku da pobedi sa ubedljivijom razlikom. Šansu da igraju su dobile sve igračice.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Art Basket 23 - 54
(04-15, 01-16, 09-06, 09-17)

Poeni: Milica Vučković: 9, Anđela Simeunović: 8, Jovana Gajić: 6.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga selekcija pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Železnik iz Železnika i poražena rezultatom 48 - 40. Naš motiv prijavljivanja druge pionirske ekipe za takmičenje je veliki broj igrača u ovoj selekciji kao i kontinuitet igranja utakmica svih igrača koji treniraju redovno i trude se na treninzima. Nismo počeli najbolje utakmicu što je protivnik iskoristio i već na kraju prve četvrtine imao prednost od 6 poena. U sličnom ritmu smo odigrali i drugu četvrtinu kada se nismo najbolje snašli na agresivan presing protivnika sa udvajanjem kada smo dosta lopti izgubili što je protivnik iskoristio i postigao dosta laganih poena. Procenat šuta koji smo imali u prvom poluvremenu je takođe bio loš kada smo samo jedno slobodno bacanje pogodili od 12 pokušaja. Kada se tome doda veliki broj promašenih zicera, rezultat na kraju poluvremena sa zaostatkom od 14 poena i nije bio loš obzirom na igru koju smo prikazali. U nastavku je trener Preradović savetima uspeo da motiviše i ohrabri ekipu što je dalo rezultata u trećoj četvrtini koju smo pobedili sa 15-05 i u poslednju četvrtinu ušli sa zaostatkom od samo 4 poena što nam je davalo nadu da možemo pobediti utakmicu što bi puno značilo igračima zbog motiva i samopouzdanja. Kada smo pogodili šut za tri poena početkom poslednje četvrtine i prišli protivniku na samo jedan poen zaostatka, protivnik je uspeo da se konsoliduje i u egal utakmici uspeo da trijumfuje. Mi nismo imali snage da rešavamo situacije koje smo u trećoj četvrtini bez problema rešavali i zbog toga izgubili utakmicu. Protivniku su dosuđena samo 2 faula u drugom poluvremenu što je malo čudno i ne umanjuje pobedu protivnika. U svakom slučaju mi smo zadovoljni prikazanom igrom naših igrača obzirom da je prva utakmica i da će verovatno napredovati iz utakmice u utakmicu. Ono što nas raduje je igra u odbrani naših igrača koji su igrali angažovano, požrtvovano, dobro rotirali... Čestitke treneru Preradovića i igračima na borbenosti i veri da može da se pobedi utakmica i pored rezultatskog zaostatka na poluvremenu utakmice. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Železnik - K.K. BB Basket 2 48-40
(15-09, 15-07, 05-15, 13-09)

Poeni: Todor Ilić: 9, Savo Dimić: 8, Ilija Ivković: 8, Mladen Jovanović: 6, Miloš Petrović: 4, Saša Rašić: 2, Aleksa Jaćimović: 2, Dušan Milenković: 1.

____________________________________________________

KADETI:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda i poražena rezultatom 60 - 44. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi koji je bio bolji u ovoj utakmici i sa razlogom izbio na drugo mesto na tabeli koje ih vodi u kvalitenu ligu. Mi smo odigrali egal prvo poluvreme sa blagom prednošću protivnika tokom celog prvog poluvremena. Imali smo perioda dobre igre ali i perioda dekoncentrisane igre kada smo iz dobrih akcija mašili zicere i otvorene šuteve što i jeste direktan uzrok poraza na ovoj utakmici. Mi smo ekipa koja nema fizički jakih i visokih igrača tako da se naša igra bazira na spoljne igrače i šut sa distance i tri poena. Kada imamo loš procenat šuta teško igramo i pobeđujemo. Tako je bilo i na ovoj utakmici kada nismo uspeli da pogodimo nijedan šut za tri poena. I pored toga imali smo rezultzatski priključak pred početak treće četvrtine kada je zaostatak bio 8 poena u korist protivnika. Obzirom na procenat šuta u prvom poluvremenu rezultat je bio odličan. Međutim, pali smo u trećoj četvrtini kao i na mnogo utakmica do sada u tom periodu igre što je protivnik iskoristio i pred početak poslednje četvrtine imao prednost od 19 poena. Jedino što smo uspeli u nastavku to je da ublažimo poraz. Igra ekipe je znatno popravljena u odnosu na početak sezone ali ništa nije večno i ukoliko igrači ne budu redovnije dolazili na treninge igra će nam padati u nastavku sezone...

Rezultat utakmice: K.K. Radivoj Korać - K.K. BB Basket 60 - 44
(17-12, 14-11, 16-05, 13-16)

Poeni: Boško Preradović: 11, David Živanović: 10, Strahinja Popović: 8, Nikola Spasojević: 6, Nikola Jovanović: 4, Nikola Trajković: 3, Dušan Jovanović: 2.

____________________________________________________

:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 07. I 08.12.2013. GODINE.05.12.2013
PIONIRKE:

U 9. kolu kvalitetne lige za pionirke, naša selekcija igra utakmicu protiv devojčica iz Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.12.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju jednu dobru utakmicu.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv vršnjaka iz K.K. Zmaj iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.12.2013. godine u sali O.Š. Jovan Jovanović Zmaj u Beogradu u ul. Meštrovićeva br. 19 sa početkom u 14:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:45h.

_____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Železnik iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.12.2013. godine u sali O.Š. Vladimir Nazor u ul. Milana Mijalkovića br. 11 u Beogradu sa početkom u 12:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:30h.

____________________________________________________

KADETI:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.12.2013. godine u sali O.Š. Milan Đ. Milićević u Beogradu u ul. Borivoja Stevanovića br. 27a sa početkom u 13:10h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.

____________________________________________________

Pioniri 1 su slobodni.


:: PORAZ KADETA I MLAĐIH PIONIRA.02.12.2013
MLAĐI PIONIRI:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv prvoplasirane ekipe K.K. Vizura Shark iz Zemuna i poražena rezultatom 68 - 39. Rezultat koji je u ovom trenutku realan, protivnik je odlična ekipa koja ima 12 igrača koji mogu ravnopravno da igraju i zasluženo su bez poraza u dosadašnjem delu prvenstva na čemu im čestitamo i želimo sreću u kvalitetnoj ligi. Mi smo dobro počeli utakmicu, igrali hrabro i bez prevelikog respekta prema protivniku, odigrali egal prvu četvrtinu ali je to sve bilo što smo prikazali na ovoj utakmici. Na trenutke je bilo dobrih individualnih poteza naših igrača. Od druge četvrtine protivnik je samo uvećavao svoju prednost i nije nam ni jednog trenutka davao nadu za eventualnim preokretom. Nismo uspeli da iskontrolišemo ofanzivni skok protivnika kao ni kontra napad kada smo primili masu koševa. Bilo je i pozitivnih stvari na ovoj utakmici, vidan je napredak u odnosu na prvu utakmicu sa istim protivnikom, odigrali smo dosta borbenije i čini se sa većom željom, a ostaje nam da naporno radimo kako bismo i dalje napredovali...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Vizura Shark 39 - 68
(14-18, 04-19, 12-15, 09-16)

Poeni: Nemanja Popović: 18, Vojin Stanković: 6, Andrija Topalović: 6, Ognjen Jovanović: 3, Luka Radonjić: 3, Stefan Marić: 2, Vukašin Arsović: 1.

___________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. All Star iz Beograda i poražena rezultatom 74 - 63. Kada se pogleda rezultat ove utakmice i rezultat sa istim protivnikom iz prvog dela sezone reklo bi se da je protivnik ostvario laganu rutinsku pobedu ali nije tako. Do pred kraj utakmice naši momci su imali egal rezultat i lepu šansu da trijumfuju nad favorizovanim protivnikom. Protivnik je uz dobar ofanzivni skok u odlučujućim trenutcima utakmice i uz dva pogođena šuta rešio utakmicu u svoju korist i sasvim zasluženo pobedio na čemu im mi čestitamo. Mi smo sve samo nismo nezadovoljni ovom utakmicom, svaka čast svim igračima koji su se junački borili do poslednjih trenutaka utakmice. Kada se uzme u obzir sastav u kom smo nastupili na ovoj utakmici bez pet standardnih igrača koji su iz raznoraznih razloga odsustvovali činjenica je da nije moglo bolje i da smo pružili maksimum u ovom trenutku, a već smo napomenuli da je protivnik dobio utakmicu zahvaljujući svom znanju, a ne zahvaljujući našim greškama u poslednjih 2-3 minuta utakmice. Tokom utakmice je bilo grešaka ali nema te ekipe koja igra utakmicu bez greške. Osim prve četvrtine koju nismo odigrali na nekom visokom nivou kada je protivnik imao fantastičan procenat šuta, ostatak utakmice je bio odličan. Ono što nas raduje je da ekipa napreduje, da je igra mnogo bolja nego na početku sezone, iz te igre iskaču pojedinci koji iz utakmice u utakmicu napreduju. Mi smo klub koji ne juri rezultat i cilj nam je da razvijamo igrače, zadovoljni smo napretkom pojedinih igrača. Ukoliko nastavimo sa ovakvim igrama bez obzira na rezultat mi iz kluba ćemo biti zadovoljni tj neki cilj će biti ispunjen...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. All Star 63 - 74
(10-20, 18-10, 13-16, 22-28)

Poeni: Boško Preradović: 28, Nikola Spasojević: 14, David Živanović: 14, Strahinja Popović: 3, Dušan Jovanović: 2, Nikola Stanojević: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 30.11. I 01.12.2013. GODINE.27.11.2013
MLAĐI PIONIRI:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 01.12.2013. godine u sali Gimnazije sa početkom u 15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše igrače da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu protiv ekipe koja je prvoplasirana na tabeli i još uvek nije osetila gorčinu poraza.

____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. All Star iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 30.11.2013. godine u sali Gimnazije sa početkom u 15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše igrače da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu protiv odličnog protivnika.

____________________________________________________

Pioniri i pionirke su slobodni ovo kolo.


:: POBEDA KADETA, PORAZ MLAĐIH PIONIRA I PIONIRKI.23.11.2013
KADETI:

U 6. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Div Basket iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 68 - 61 uz fantastičan procenat šuta generalno i ubačenih čak 9 šuteva za tri poena. Od samog početka utakmice smo zaigrali konkretno i ispoštovali dogovor da protiv fizički jačeg i višeg protivnika koristimo svaku priliku za šut da bi eventualnim ubačajima izvukli protivnika dalje od koša u odbrani čime bi se otvorila i neka unutrašnja igra i prodori, eventualno laki poeni iz asistencija ukoliko bi naši igrači pratili igrača sa loptom... Protivnik nam je provocirao šut užom odbranom što smo mi iskoristili i u prvoj četvrtini postigli 23 poena, a od tih 23 poena čak 4 trojke. Treba se istaći sjajna igra kapitena Preradovića u tom delu igre kada je postigao 14 poena (3 trojke) od ukupno 23 koliko je dala cela ekipa. Nastavili smo u istom ritmu i drugu četvrtinu kada nas je odlično služio šut i uspeli smo da ubacimo protivniku 19 poena u tom delu igre i na poluvreme odemo sa prednošću od 6 poena. Nije nam najbolje odbrana funkcionisala većim delom prvog poluvremena osim pred kraj druge četvrtine kada smo zaigrali zonsku odbranu na šta se protivnik nije najbolje snašao. Postojala je bojazan da ćemo pasti u nastavku utakmice, jer nam je statistički gledano ta treća četvrtina uvek problematična, padamo u njoj i protivnici koji su nas potcenjivali su uvek uspevali u toj trećoj četvrtini da se dignu i slome nam nade o eventualnoj pobedi. Na našu sreću to se na ovoj utakmici nije desilo. Mi jesmo odigrali i na ovoj utakmici treću četvrtinu katastrofa ali ni protivnik nije bio ništa bolji tako da se nije odrazilo na rezultat i u poslednju četvrtinu smo ušli sa dobrim šansama za eventualnim iznenađenjem nad favorizovanim protivnikom koji je imao do ove utakmice samo jedan poraz. Imali smo i problema sa faulovima pred nastavak utakmice ali smo se dogovorili da odigramo jako i hrabro, da ni po koju cenu ne dozvolimo protivniku lagane poene pa ako treba da izgubimo utakmicu bolje da je izgubimo usled kratke klupe nego li zbog lošeg trčanja u odbranu. Na našu sreću momci su odigrali hrabro, protivnik se nije najbolje snašao na našu zonsku odbranu i na kraju smo uspeli da pobedimo odličnog protivnika koji nije odigrao na nivou svojih mogućnosti. Veoma bitna pobeda za nas i u rezultatskom, a posebno na psihološkom planu. Potrebno nam je da momci vrate samopouzdanje i veru u sopstvene mogućnosti, pogotovo posle blede partije u prošlom kolu posle pobede nad Umkom 2009...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Div Basket 68 - 61
(23-20, 19-16, 09-09, 17-16)

Poeni: Boško Preradović: 28, David Živanović: 11, Nikola Spasojević: 9, Jovan Đorđević: 7, Miloš Dimić: 7, Igor Obradović: 4, Aleksa Stojić: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 7. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionira, grupa 5, naša selekcija je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. All Star iz Beograda i poražena ubedljivo rezultatom 61 - 34. Uspeli smo samo u prvoj četvrtini da pariramo protivniku u rezultatskom smislu. U nastavku je protivnik izuzetno agresivnom odbranom, vrlo često protiv pravila što su sudije dozvolile uspeo da se rezultatski podigne na 14 poena posle prvog poluvremena. Mi smo u nastavku utakmice pokušali da sustignemo prednost protivnika ali naši igrači nisu imali snage i znanja pre svega da pariraju na ovoj utakmici odličnom protivniku i zasluženo smo izgubili. Čestitke protivniku na pobedi i želimo im uspeh u nastavku takmičenja. Pored toga što imamo nekoliko igrača koji poseduju određeni individualni kvalitet nismo najbolje reagovali na presing protivnika po celom terenu sa udvajanjem i predstoji nam u narednom periodu otklanjanje nedostataka kada je igra (taktika) ekipe u pitanju. Ali, poznato je da mi kao klub ne jurimo rezultat i da je kod nas akcenat razvijanje individualne tehnike igrača 70 procenata, individualne taktike igrača 20 procenata i kolektivne taktike 10 procenata u uzrastu mlađih pionira. Ova ekipa bi trebala tek sledeću sezonu da pokaže neki svoj talenat koji poseduje ukoliko ostane na okupu jer velika većina igrača su rođeni 2002. godine kada i sledeće sezone imaju pravo da igraju za mlađe pionire tj njihovo godište će biti noseće. Ostaje nam da vredno treniramo i radimo i sigurno da ni rezultat neće izostati ukoliko se budemo na taj način ponašali...

Rezultat utakmice: K.K. All Star - K.K. BB Basket 61 - 34
(12-08, 15-05, 20-10, 14-11)

Poeni: Nemanja Popović: 8, Luka Radonjić: 5, Vojin Lukić: 5, Andrija Topalović: 5, Aleksa Jovanović: 3, Vojin Stanković: 2, Vukašin Arsović: 2, Ognjen Jovanović: 2, Stefan Marić: 2.

____________________________________________________


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 23. I 24.11.2013. GODINE.19.11.2013
DEVOJČICE (Pionirke):

U 7. kolu kvalitetne lige, naša selekcija pionirki igra utakmicu protiv ekipe K.K. Partizan iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 24.11.2013. godine u sali O.Š. Veselin Masleša u Beogradu u ul. Kumodraška br. 72 sa početkom u 11:20 h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:45h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 7. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. All Star iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 23.11.2013. godine u sali 5. Gimnazije u Beogradu u ul. Ilije Garašanina br. 24 sa početkom u 11:30 h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:45h.

____________________________________________________

KADETI:

U 6. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Div Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 23.11.2013. godine u sali Gimnazije u Mladenovcu sa početkom u 16:30 h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše igrača da odigraju jednu kvalitetnu utakmicu.
Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.