Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 25. I 26.10.2014.23.10.2014
DEVOJČICE (Mlađe pionirke):

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionirki, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Pobednik iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 26.10.2014. godine u sali O.Š. Pavle Savić u Beogradu u ul. Koste Nađa br. 25 sa početkom u 19:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:40h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionira, grupa 4, naši dečaci igraju utakmicu protiv ekipe K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 26.10.2014. godine u sali 13. Gimnazije u Beogradu u ul. Lješka br. 47 sa početkom u 12:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:30h.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 3. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu pionira, grupa 12, naši dečaci igraju utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezda iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 25.10.2014. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:15h. Pozivamo naše navijače da dođu u što većem broju i pomognemo našim dečacima da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu kadeta, grupa 6, naši dečaci igraju utakmicu protiv ekipe K.K. Zmaj iz Beograda. Utakmica se igra u petak 24.10.2014. godine u sali O.Š. Jovan Jovanović Zmaj u Beogradu u ul. Meštrovićeva br. 19 sa početkom u 21:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:50h.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA.19.10.2014
MLAĐI PIONIRI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 4, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Beko iz Beograda i uspela u dramatičnoj završnici da pobedi rezultatom 58 - 56. Nismo počeli utakmicu onako kako smo hteli i kakav je bio dogovor, počeli smo bojažljivo bez ideje u napadu, u odbrani nepovezano što je protivnik koristio i iz minuta u minut povećavao svoju prednost da bi na kraju prve četvrtine imao prednost od velikih 14 poena. Radio je protivnik šta je hteo u tim trenutcima utakmice, kontrolisao igru, a mi srljali i bili brzopleti... U nastavku je druga petorka (pasarela) dala malo nade da ekipa može da popravi utisak do kraja utakmice. Zaigrali su agresivnije u odbrani, u napadu se bolje kretali što se odrazilo i na rezultat mada je protivnik i dalje imao veliko vođstvo od 11 poena prednosti na poluvremenu utakmice. Mi smo ekipa koja ima dosta mlađih igrača još uvek nedovoljno fizički razvijenih i teško igramo protiv ekipa kao što je K.K. Beko koji ima 12 podjednakih igrača koji su fizički jaki, pokretni i od svakog preti opasnost po koš. Postojala je nada i vera da u drugom poluvremenu ekipa može zaigrati bolje, agresivnije i angažovanije jer smo imali pravo izmena... Tako je i bilo, petorka koja je izašla na teren je zaigrala dosta bolje, kapiten Topalović je preuzeo odgovornost i vodio ekipu kako i dolikuje jednom kapitenu. Uspeli smo zahvaljujući agresivnoj odbrani da nateramo protivnika na određeni broj izgubljenih lopti što nije bio slučaj u prvom poluvremenu. To nam je ulilo dodatno samopouzdanje, a protivniku nervozu. U napadu smo uspeli da pogodimo nekoliko šuteva, uhvatili nekoliko lopti posle šuteva i poentirali, iz presinga posle lošeg dodavanja protivnika uspeli da postignemo neke lagane poene i približili se rezultatski protivniku na samo 3 poena zaostatka pred početak poslednje četvrtine. U međuvremenu se i atmosfera u sali zagrejala, domaća publika je svim srcem fer i korektno navijala za svoju ekipu osetivši da mogu do konačnog preokreta što je i bilo na kraju na čemu im se zahvaljujemo i pozivamo da i ubuduće u velikom broju posećuje utakmice svih klupskih selekcija i pruže podršku. Naši igrači su fanatičnom borbenošću, voljom, htenjem i znanjem uspeli da preokrenu tok utakmice i savladaju odličnog protivnika i na najbolji mogući način započnemo takmičarsku sezonu 2014/2015. Igrači su pokazali na ovoj utakmici da imaju karakter jer su i posle visokog vođstva protivnika nastavili da igraju sa verom da se može rezultat preokrenuti. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na borbenosti, želji, igri i na kraju na pobedi, bravo tigrovi....

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beko 58 - 56
(07-21, 18-15, 17-09, 16-11)

Poeni: Andrija Topalović: 21, Vojin Lukić: 17, Stefan Marić: 6, Ognjen Jovanović: 6, Vukašin Arsović: 4, Aleksa Jovanović: 2, Matija Grubović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 12, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Probasket iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 104 - 38. Protivnik je uspeo da parira u početku utakmice i pruži određeni otpor, u nastavku su naši igrači pokazali da su u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i zasluženo na kraju pobedili. Treba istaći da je protivnik i mlađa ekipa koju čine igrači koji imaju pravo nastupa i za mlađe pionire. Uspeli sa naši igrači da nadigraju protivnika u svim elementima košarkaške igre, minutaža je pravilno raspoređena na sve igrače i manje-više svi su i iskoristili na dobar način svoje neko vreme u igri, ali već sledeće kolo nam dolazi neporažena ekipa K.K. Zvezda koja je izuzetno jak protivnik pa ovom prilikom pozivamo navijače da dođu i pruže podršku našim dečacima. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na još jednoj dobroj utakmici i pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Probasket - K.K. BB Basket 38 - 104
(12-20, 06-39, 10-24, 10-21)

Poeni: Nemanja Popović: 29, Savo Dimić: 14, Dimitrije Savić: 10, Nemanja Milovanović: 10, Luka Roćenović: 9, Strahinja Obradović: 8, Andrija Topalović: 6, Aleksa Stevančević: 5, Todor Ilić: 4, Veljko Pavlović: 3, Ilija Stevanović: 3, Ilija Ivković: 3.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 18. I 19.10.2014.15.10.2014
MLAĐI PIONIRI:

Počinje takmičarska sezona 2014/2015 i za selekciju mlađih pionira, a naša selekcija prvu utakmicu iz po mnogima najteže grupe igra protiv ekipe K.K. Beko iz Beograda koji je glavni favorit u grupi za plasman u kvalitetnu ligu. Utakmica se igra u subotu 18.10.2014. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da pruže jak otpor favorizovanom protivniku i odigraju jednu dobru i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 12, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv nosioca grupe, K.K. Probasket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 18.10.2014. godine u sali O.Š. Karađorđe u ul. Jove Ilića br. 2 u Beogradu sa početkom u 10:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:10h pre podne.


:: POBEDA PIONIRSKE SELEKCIJE.12.10.2014
U prvom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naša pionirska selekcija odigrala je utakmicu sa odličnim i fizički dominantnim i visokim protivnikom, K.K. Barajevo iz Barajeva i uspela u neizvesnoj i dramatičnoj utakmici da pobedi rezultatom 63 - 51 i na najlepši mogući način počne takmičarsku sezonu 2014/2015. Već se na samom startu utakmice videlo da će utakmica biti tvrda i neizvesna, mi smo dobro počeli utakmicu kao što je i bio dogovor, agresivno u odbrani i ne dozvoljavavši protivniku lagane poene. Podatak da je i bilo tako je taj da protivnik nije postigao koš iz igre u prvoj četvrtini, svih 11 poena koliko je protivnik postigao u tom delu igre je bilo sa linije slobodnih bacanja. Ali koncentracija naših igrača tokom celog prvog poluvremena kada je realizacija u pitanju je bila jako loša što je rezultiralo ogromnim brojem promašenih zicera i slobodnih bacanja. Verovali smo da možemo drugo poluvreme mnogo bolje. Ono što nam je pred nastavak utakmice predstavljalo ogroman problem je veliki broj faulova kojim su bili opterećeni naši igrači, a ostali smo i bez našeg visokog igrača Stevančevića koji je morao napustiti igru zbog 5 ličnih grešaka. Odigrali smo i drugo poluvreme dovoljno agresivno u fazi odbrane kao i prvo što je rezultiralo i velikim brojem osvojenih lopti samo na našu sreću uspeli smo da budemo koncentrisaniji pri realizaciji što je direktno i uzrok pobede. Nije se protivnik predavao ni jednog trenutka, borio se, mnogo nam problema zadavao svojim ofanzivnim skokokm ali smo uspeli da pred kraj utakmice iskontrolišemo i na najlepši mogući način započnemo sezonu. Raduje nas dobra igra ekipe u trenutcima kada su kola krenula niz brdo, raduje igra naših mlađih igrača koji su pokazali na ovoj utakmici da imaju karakter i crtu pobednika... Čestitke protivniku na fer, korektnoj i agresivnoj igri, a našim dečacima na pobedi sa nadom da će ih biti još mnogo ove sezone, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Barajevo 63 - 51
(10-11, 14-16, 20-12, 19-12)

Poeni: Nemanja Milovanović: 14, Todor Ilić: 14, Nemanja Popović: 12, Andrija Topalović: 9, Veljko Pavlović: 7, Aleksa Stevančević: 4, Novak Zečević: 2, Strahinja Obradović: 1.


:: POČETAK TAKMIČARSKE SEZONE - KVALIFIKACIJE ZA KVALITETNU LIGU - PRVA UTAKMICA PIONIRA.09.10.2014
U nedelju 12.10.204. godine sa početkom u 15:45h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu odigraće se prvenstvena utakmica u okviru 1. kola kvalifikacija za kvalitetnu pionirsku ligu između ekipa S.K.BB Basket i K.K. Barajevo iz Barajeva. Pozivamo navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i pomognu našoj ekipi da odigra jednu borbenu i kvalitetnu utakmicu i na najbolji način započnemo takmičarsku sezonu 2014/2015.


:: LEKARSKI PREGLEDI SVIH ČLANOVA KLUBA.30.09.2014
Lekarski preglediU četvrtak 02.10.2014. god u prostorijama (ambulanta) Sportsko rekreacionog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu održaće se lekarski pregledi svih članova kluba u terminu od 09h do 17h. Neće biti nekih specijalnih pravljenja rasporeda nego će igrači i igračice koji idu posle podne u školu doći na preglede u prepodnevnim terminima, a igrači i igračice koji idu pre podne u školu doći posle škole u nekom od popodnevnih termina. Pregled dece će vršiti kao i prethodnih nekoliko puta specijalistička ordinacija sportske medicine iz Beograda, a cena pregleda košta 500 dinara i plaća se na licu mesta. Pregled je obavezan za sve članove kluba, a pogotovo za članove takmičare koji ne mogu nastupiti za klub na prvenstvenoj utakmici ukoliko nemaju lekarski pregled. Za dodatne informacije roditelji se mogu informisati na broj telefona 065/83-07-894.


:: VELIKO H V A L A BIVŠIM IGRAČIMA...21.09.2014
Ovom prilikom obaveštavamo simpatizere kluba da su naša 3 najbolja igrača iz prošle 2013/2014 takmičarske sezone napustila klub i našla nove angažmane na naše veliko zadovoljstvo. Radi se o pionirskim, od ove godine kadetskim igračima, Đorđević Jovanu (1999. god.) i Spasojević Nikoli (1999. god.) koji su pronašli angažman u K.K. Foka iz Kragujevca i od ove sezone braniće njihove boje u kadetskoj konkurenciji. Podsetićemo da je ta generacija igrača prošle sezone bila prvak države u pionirskoj konkurenciji. Treći igrač koji je napustio klub je Preradović Boško (1997. god.) i od ove sezone braniće boje K.K. Radnički iz Beograda u juniorskoj konkurenciji. Sva trojica igrača su otišla uz naš blagoslov i drago nam je da će tražiti svoj košarkaški put u klubovima koji im mogu ponuditi bolje uslove za rad i napredak od našeg. To je normalan razvojni put za svakog perspektivnog igrača i ovom prilikom mi iz kluba želimo da kažemo jedno veliko H V A L A svoj trojici za sve prikazano kroz dugi niz godina proveden u klubu uz nadu da neće zaboraviti ko su i odakle su došli. Potrudićemo se da u to ime momcima uručimo i simbolične poklone kada im profesionalne obaveze budu dozvoljavale. Na slici u prilogu teksta je Đorđević Jovan sa trenerima kluba, inače najbolji strelac pionirske ekipe u sezoni 2013/2014...
SREĆNO MOMCI...


:: UPIS NOVIH ČLANOVA U ŠKOLU KOŠARKE I ŠKOLICU SPORTA.30.08.2014
Grb S.K. BB Basket - MladenovacOd 01. septembra 2014. godine počinje nova takmičarska sezona za članove košarkaške sekcije kao i sezona treninga za članove školice sporta, a sa tim i novi upis u obe klupske škole. Obaveštavamo sve zainteresovane roditelje i decu da mogu postati naši članovi, a uzrast kod dečaka i devojčica koji mogu da se upišu je sledeći:- Škola košarke: dečaci i devojčice, uzrast od 5 do 17 godina starosti.


- Školica sporta: dečaci i devojčice, uzrast od 4 do 10 godina starosti.Svaki član kluba koji se upiše dobija klupsku majicu besplatno, oprema u kojoj se igraju utakmice, troškovi takmičenja i utakmica, troškovi sale, organizacija turnira, aktivnosti izvan treninga kao što je organizacija aktivnosti na vodi, organizacija mini basket turnira...su na teretu kluba. Jedina obaveza roditelja (dece) prema klubu je članarina koja iznosi u zavisnosti od uzrasta deteta i broja treninga. Treninge vode profesori fizičkog vaspitanja Boris Bosnić i Dušan Preradović. Sve potrebne informacije roditelji mogu dobiti na broj tel: 065 / 83 - 07 - 894 (Boris Bosnić) ili putem mail-a: kkbbbasket@gmail.com . Dođite da se družimo i zajedno postanemo šampioni, budi i ti TIGAR...


:: RASPORED TRENINGA U ŠKOLSKIM SALAMA U SEPTEMBRU 2014. I NAREDNIM MESECIMA.30.08.2014
Od 01.09.2014. godine kao i svake sezone sve klupske selekcije ulaze u školske sale u kojima treniramo do kraja takmičarske sezone. Tako i ove, a satnicu i mesto održavanja treninga po selekcijama možete pogledati u nastavku teksta. Moguća su manja odstupanja o čemu će roditelji i igrači biti blagovremeno informisani. Takođe se mole igrači ukoliko nisu bili na prethodnom ili više treninga da se informišu o narednom treningu putem telefona upravo zbog gore najavljenih mogućih promena.

Raspored treninga po selekcijama u sezoni 2014/2015:

- ŠKOLICA SPORTA (dečaci i devojčice uzrasta od 4 do 10 godina)
ponedeljak 19h (sala Gimnazije)
petak 19h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)


- ŠKOLA KOŠARKE-MLAĐA GRUPA (dečaci rođeni 2006. god i mlađi)
sreda 19h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
subota 11h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
nedelja 11h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

- ŠKOLA KOŠARKE-STARIJA GRUPA (dečaci rođeni 2004. i 2005. godine)
sreda 20h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
subota 12h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
nedelja 12h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

- DEVOJČICE
sreda 21h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
petak 20h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
subota 13h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
nedelja 13h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

- MLAĐI PIONIRI (dečaci rođeni 2002. i 2003. godine)
ponedeljak 20h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
utorak 21h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
četvrtak 21h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
subota 14h (sala Gimnazije)
nedelja 14h (sala Gimnazije)

- PIONIRI (dečaci rođeni 2000. i 2001. godine)
ponedeljak 21h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
sreda 22h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
petak 21h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
subota 15h (sala Gimnazije)
nedelja 15h (sala Gimnazije)

- KADETI (dečaci rođeni 1998. i 1999. godine)
ponedeljak 22h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
sreda 21h (sala Gimnazije)
četvrtak 22h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
petak 22h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
subota 16h (sala Gimnazije)
nedelja 16h (sala Gimnazije)
:: RASPORED TRENINGA TOKOM PRIPREMA DO KRAJA AVGUSTA.20.08.2014
U sredu 20. avgusta 2014. godine počele su bazične pripreme za takmičarsku sezonu 2014/2015. Svi treninzi će se održavati u velikoj sali Sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu u kombinaciji sa otvorenim terenima o čemu će igrači dobijati informacije na treningu. Igrači će dobiti informacije na svakom treningu za sledeći trening. Obično će to biti 45-o minutni trening na otvorenom terenu (uglavnom kod dispanzera) pa posle 1,15h u sali za starije selekcije kluba (pioniri i kadeti) dok će devojčice i mlađi pioniri trenirati samo u velikoj sali Sportskog centra. Plan je da se trenira svakodnevno sa danom pauze kada to trener proceni da je potrebno. U nastavku teksta je raspored treninga po selekcijama.

MLAĐI PIONIRI I DEVOJČICE:

- ponedeljak: 13:00 -14:00h
- utorak: 11:00 - 12:00h
- sreda: 13:00 - 14:00h
- četvrtak: 11:00 - 12:00h
- petak: 13:00 - 14:00h
- subota: 11:00 - 12:00h
- nedelja: 11:00 - 12:00h

PIONIRI I KADETI:

- ponedeljak: 11:30 - 13:00h
-utorak: 09:00 - 11:00h
- sreda: 11:30 - 13:00h
- četvrtak: 09:00 - 11:00h
- petak: 11:30 - 13:00h
- subota: 09:00 - 11:00h
- nedelja: 09:00 - 11:00hPrezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.