Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 07. I 08.03.2020. GODINE05.03.2020
BB BasketKOŠARKA ZA NAJMLAĐE U9 (dečaci 2011.godište i mlađi):

U 1. kolu lige za mlađu školu košarke, grupa 2, naši najmlađi dečaci igraju utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket iz Batejnice. Utakmica se igra u nedelju 08.03.2020. godine u Batajnici u sali O.Š. Mitraljeta u ul. Dalmatinske zagore br. 94 sa početkom u 09:45h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h pre podne.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Šuter 2 iz Beograda (Sremčica). Utakmica se igra u nedelju 08.03.2020. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 5. kolu 2. lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom B.K.K. Radnički iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.03.2020. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:50h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.03.2020. godine u Zemunu u sali O.Š. Lazar Savatić u ul. Kej oslobođenja br. 27 sa početkom u 13:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Vizura 3 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 07.03.2020. godine u Zemunu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 20:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:00h.

_____________________________________________________

KADETI:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Slodes 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.03.2020. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.


:: POČETAK LIGE NAJMLAĐIM ČLANOVIMA KLUBA (STARIJA ŠKOLA KOŠARKE), POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1 I KADETA, PORAZI PIONIRA 2 I MLAĐIH PIONIRA 2.02.03.2020
Starija škola košarke (2009,10 godište), utakmica OKK Beograd - BB Basket, 01.03.2020. godSTARIJA ŠKOLA KOŠARKE - KOŠARKA ZA NAJMLAĐE U11:

U 1. kolu lige Košarka za najmlađe U11, grupa 4, naši dečaci su odigrali utakmicu sa ekipom O.K.K. Beograd. Sjajnu su utakmicu odigrali naši dečaci i uspeli da nadigraju protivnika u svim košarkaškim elementima. Rezultat se u ovoj kategoriji ne vodi što je odluka KSB-a koju mi kao klub pozdravljamo jer je cilj učestvovati i smatramo da u ovom uzrastu ne treba decu selektirati po cenu rezultata (da igraju najbolji). Sjajan potez KSB-a organizacijom takmičenja za najmlađe kategorije jer će deca imati više motiva za rad, steći će takmičarski duh, socijalizovati se i osamostaliti kroz putovanja, steći mnogo pozitivnih navika itd... Liga se igra svake druge nedelje, tako da sledeće kolo igramo za dve nedelje gostujući sjajnoj ekipi K.K. Zemun. Nakon toga, tri kola zaredom igramo na domaćem terenu gde će roditelji i publika moći da vide na delu naše najmlađe članove...

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 4. kolu II lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Čubura iz Beograda i uspela da pobedi mlađu ekipu rezultatom 53 - 22. Drugu u nizu, na način od kojih mi u klubu od njih i očekujemo, odigrali su naši dečaci utakmicu. Iako je protivnik ekipa koja je mlađa od nas, naši dečaci nisu potcenili protivnika i shvatili su ozbiljno svoje zadatke i dogovor pre početka utakmice i uz manje oscilacije preneli na teren. Imali smo inicijativu skoro celim tokom utakmice, mi bili ti koji su diktirali tempo i načinom igre terali protivnika ne greške. Prvo poluvreme se protivnik dosta dobro držao rezultatski i mi smo brzopletošću i nekim lošim odlukama što pre hteli da dođemo do koša što nam nije davalo rezultata. Nismo imali strpljenja što nije dobro i nešto na čemu moramo raditi ubuduće. Dogovor je bio da kontinuiranim napadom uz dobru kretnju i strpljivošću tražimo šansu i dobar momenat da napadnemo koš protivnika. Igrači su osetivši da mogu da dominiraju probali individualnim akcijama da napadnu protivnika. U nastavku utakmice smo dosta popravili igru u napadu i uz dobru tranziciju lopte i dobro trčanje uspevali da kažnjavamo protivnika i postignemo dosta laganih koševa. I pozicioni napad je bolje funkcionisao, pa je rezultat rastao i pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Minutaža je raspoređena ravnomerno na sve igrače i svi su dobili šansu da pokažu šta znaju i nametnu se treneru za neke naredne utakmice. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi i svemu što su prikazali na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Čubura - K.K. BB Basket 22 - 53
(06-09, 07-13, 03-19, 06-12)

Poeni: Igor Šuša: 14, Vojin Jovanović: 10, Vojkan Stanković: 6, Veljko Petrović: 6, Vasilije Stepić: 6, Luka Pavlović: 5, Petar Stevanović: 4, Rastko Burdelj: 2.

_____________________________________________________

KADETI:

Kadetska selekcija ostvarila je sedmu pobedu u 11 odigranih utakmica ove sezone. Iako smo u prvom delu lige protivničku ekipu savladali sa čak 17 poena razlike, znali smo da neće biti lako ostvariti pobedu protiv njih na gostujućem terenu. Utakmicu smo otvorili jako dobro i taj ritam smo održavali sve do poluvremena. Bili smo sigurni u ideje koje smo želeli da sprovedemo u delo u napadu, a u odbrani smo, pre svega, odličnom organizovanošću protivnika sveli na samo 18 poena za 20 minuta aktivne igre. Istina, mi smo u tom periodu postigli 31, što govori o ritmu utakmice i odbranama koje su se igrale. Na samom početku treće četvrtine doživljavamo određeni pad u igri i dozvoljavamo protivniku da se rezultatski približi u samo nekoliko napada i za vrlo kratko vreme protivnik je imao aktivnu utakmicu. Njihovo zalaganje i energija je bila na dosta višem nivou što im je i dalo rezultata, a mi smo se mučili da pronađemo sopstveni ritam u napadu iz prve dve četvrtine. Vrlo bitna stvar se dogodila na samom kraju treće četvrtine kada smo na pogođenu trojku protivnika o tablu na 5 sekundi do kraja četvrtine odgovorili trojkom s pola terena, koju je postigao naš kapiten Vojin Đorđević, uz zvuk sirene, pa tako pravimo koliko-toliko osetniju prednost pred odlučujuću četvrtinu. U četvrtoj četvrtini protivnik prilazi na maksimalnih 2 poena razlike kada smo zahvaljujući sjajnim sekvencama Mateje Gerasimovića uspeli da održimo i podignemo rezultatsku prednost i faktički time zapečatimo sudbinu protivnika na ovoj utakmici. Nekoliko ofanzivnih skokova , te poentiranja, uz školsko izvođenje i primenu košarkaške tehnike ovog igrača donelo je prevagu u dosta nezavidnoj situaciji. Takođe, sigurnost u ključnim momentima sa linije slobodnih bacanja učinilo je da dosta sigurno privedemo utakmicu kraju i slavimo sa poprilično lagodnom koš razlikom. Sve u svemu, mnogo više stvari na ovoj utakmici imamo kojima treba da budemo zadovoljni, nego nezadovoljni. Drugačiji pristup treningu i treniranju nam donosi dosta benefita. Samo prisustvo je u toku pauze od nekoliko nedelja izmedju utakmica bilo na odličnom nivou, pa je ova utakmica i sa tog aspekta veoma značajna. Forma kadetske selekcije je u usponu i nadamo se da ćemo nastaviti u sličnom ritmu i u nastavku sezone.

Rezultat utakmice: K.K. Zemun 4 - K.K. BB Basket 51 - 60
(10-17, 08-14, 12-11, 21-18)

Poeni: /

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa odličnom ekipom K.K. FMP iz Beograda i tom prilikom drugi put poražena ove sezone od istog protivnika s tim što ova utakmica nije bila ni približno uzbudljiva i neizvesna kao prva protiv istog protivnika na domaćem terenu kada smo izgubili primljenim košem u poslednjoj sekundi utakmice. Osim početne rezultatske neizvesnosti, ostatak utakmice je protekao u dominaciji protivnika i konstantnom rezultatskom prednošću. Prva petorka u pasareli je ispunila svoj deo zadatka koji smo dogovorili, dok je druga petorka počela utakmicu jako bojažljivo i nesigurno što je protivnik osetio i uz agresivnu odbranu nas naterao na veliki broj izgubljenih lopti što je rezultiralo i velikim vođstvom protivnika na poluvremenu utakmice (28-11). U nastavku utakmice smo pokušavali da sustignemo protivnika, u nekoliko navrata je izgledalo da se možemo rezultatski priključiti ali nismo imali snage, znanja i koncentracije da to i uradimo. Preveliki broj olako izgubljenih lopti smo imali protiv kvalitetnog protivnika. Nismo se snašli na agresivnu odbranu protivnika, greške u demarkiranju i lošem dodavanju kao i hvatanju lopte (individualna tehnika i taktika igrača) su nas koštale poraza i evidentno je da moramo mnogo da radimo na usvajanju, kako pomenutih, tako i ostalih košarkaških elemenata. Obzirom da su u pitanju najmlađi članovi kada su takmičarske slekcije u pitanju, sigurno je da ima i vremena i prostora za napredak što bi igrači trebalo da iskoriste ukoliko žele da napreduju. Iako ekipa ne igra kao na početku sezone i svesni da smo u padu sa formom, nismo nezadovoljni kada se sve obuhvati kako ekipa radi i napreduje. Veliki je pomak u odnosu na prethodnu sezonu i ekipa je već sada premašila naša očekivanja sa početka sezone. Bio bi veliki uspeh ukoliko bi ekipa zadržala trenutno 4. mesto na tabeli koje vodi u nastavak takmičenja, tj play - off. Čestitke protivniku na pobedi, a našim dečacima poruka da u svakom porazu pa i pobedi traže motiv za još jači i naporniji rad jer je to jedini recept za napredak, uspeh i rezultat...

Rezultat utakmice: K.K. FMP - K.K. BB Basket 2 45 - 27
(10-08, 18-03, 07-11, 10-05)

Poeni: Aleksa Bosnić: 8, Mateja Životić: 5, Tadija Šolević: 4, Miloš Đurić: 4, Mihajlo Jovanović: 2, Milan Gavrilović: 2, Strahinja Mijailović: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

Pionirska selekcija sastavljena od igrača 2006. godište poražena je u utakmici protiv ekipe KK Zemun 5, u veoma ujednačenoj i uzbudljivoj utakmici. Utakmicu smo otvorili dosta dobro i veći deo prve četvrtine smo proveli u vođstvu. Pred sam kraj prve četvrtine protivnik prelazi u minimalno vođstvo i mi rezultatski više ni jednog trenutka do kraja utakmice nismo uspeli da dođemo u prednost. Situaciji nije pomoglo ni to što smo se dosta rano našli u problemima sa faulovima, pa su nam tako ključni igrači, gotovo svi, na poluvremenu imali po 3 faula na svom kontu. Međutim i pored svih navedenih problema i situacije, naša ekipa se ni jednog trenutka nije predavala. Utisak je da smo sve od sebe dali na ovoj utakmici i zaista nemamo za čim da žalimo. U trećoj četvrtini smo bili u velikom problemu i protvnik je pretio da će se rezultatski odlepiti na nedostižnu razliku, ali kada god se to dešavalo, neko od naših igrača je uspevao da iskoči i nekim individualnim potezom iskreira poene. U četvrtoj četvrtini smo se grčevito borili. i pored problema sa faulovima, naši igrači su delovali dosta stabilno u odbrani. Protivnicima je, kao i nama, na kraju krajeva, ušlo nekoliko vrlo srećnih šuteva u tom periodu igre, te su uspevali da zadrže rezultatsku razliku do samog kraja. Mi na 20 sekundi do kraja utakmice, pogođenim šutem za 3 poena, uspevamo da spustimo rezutatsku razliku na samo 2 poena, što će se ispostaviti i da je konačan rezultat utakmice. Međutim, ova selekcija je sastavljena mahom od početnika i vrlo neiskusno delujemo u ovim kritičnim trenucima u završnicama utakmica. Podsećanja radi, na sličan način smo poraženi i protiv ekipe KK Vizura 5 nekoliko nedelja ranije. Tek na 11 sekundi do kraja utakmice uspevamo da napravimo faul, a na 5 sekundi do kraja da se dokopamo lopte i uputimo šut za pobedu iz velike daljine. Nažalost, šut nije pronašao put do koša i poraženi smo sa 2 poena razlike. Međutim igrači, kao i kompletan trenerski štab imaju razloga da budu veoma zadovoljni prikazanim. Protivnik je ekipa koja je u prvom delu lige slavila sa 31 poena razlike. Napredak svakog našeg igrača u ovoj selekciji je evidentan, nažalost, ne i dovoljan da bi se materijalizovao kroz pobede u ovom nivou takmičenja trenutno. Kao što smo već pomenuli, većina igrača ove selekcije su početnici i naše uspehe ove sezone ne možemo vrednovati kroz pobede i poraze, već napredak, konstantnost, primenu novostečenih znanja na treninzima... Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračima čestitke i velika pohvala za pristup utakmici i treninzima u prethodnom periodu.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Zemun 5 78 - 80
(22-23, 17-22, 18-17, 21-18)

Poeni: Mihailo Pavković: 33, Konstantin Milošević: 15, Mihajlo Jerinić: 14, Andirja Radošević: 7, Pavle Ivković: 4, Aleksa Kulić: 3, Aleksandar Petrović: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 29.02. I 01.03.2020. GODINE26.02.2020
BB BasketKOŠARKA ZA NAJMLAĐE U11 (dečaci 2009. godište):

U 1. kolu lige za stariju školu košarke, grupa 4, naši dečaci igraju utakmicu sa ekipom O.K.K. Beograd iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.03.2020. godine u Beogradu u Hali Radivoj Korać u ul. Zdravka Čelara br. 12 sa početkom u 10:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h pre podne.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. FMP iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 29.02.2020. godine u Beogradu u sali Basket Land u ul. Endija Vorhola br. 14 sa početkom u 11:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:10h pre podne.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 4. kolu 2. lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Čubura iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.03.2020. godine u Beogradu u Sportskom centru Vračar ul. Sjenička br. 1 sa početkom u 14:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:30h.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Zemun 5 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 01.03.2020. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

Slobodni 12. kolo.

____________________________________________________

KADETI:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Zemun 4 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 29.02.2020. god u Zemunu u sali O.Š. Majka Jugovića u ul. Gradski park br. 9 sa početkom u 16:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:30h.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1 I 2, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.25.02.2020
Mlađi pioniri S.K. BB Basket, 22.02.2020. godMLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 3. kolu II lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Sava iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 54 - 41. Odigrali su naši dečaci jednu dobru utakmicu i materijalizovali dobar rad preko raspusta vrednom i prvom pobedom u II ligi posle početna 2 poraza. Počeli su naši dečaci dobro utakmicu, prvenstveno u fazi odbrane, bili agresivni, držali svo vreme inicijativu, bili ti koji su diktirali tempo, pa je protivnik jako teško dolazio do našeg koša. To im je u dobroj meri ulivalo nesigurnost u fazi napada, a nas motivisalo pa se iz takve igre i naš napad otvorio i usled velikog samopouzdanja koje su naši igrači imali uspeli smo da imamo dobar i visok procenat šuta. Za razliku od nekih prethodnih utakmica, uspeli smo dosta igrača da uključimo u napadu, da budu opasni po koš protivnika, pa nam je iz takve filozofije i dobre kretnje u napadu bilo dosta lakše da dođemo do koša protivnika. U retkim trenucima kada i nismo pogađali koš iz izglednih situacija, vraćali smo se u igru kvalitetnom i agresivnom odbranom što jeste cilj i težimo takvom načinu igre. Kao i prva petorka u pasareli, druga petorka je takođe odigrala na visokom nivou i na sličan način kao i prva pa je i rezultat bio u skladu sa tim. Vodili smo na poluvremenu sa 14 poena razlike uz dominaciju i totalnu kontrolu igre. Igrači su ozbiljno shvatili utakmicu i 3. četvrtinu odigrali odgovorno i bez opuštanja što se odrazilo i na rezultat kada smo imali prednost od 22 poena. U poslednjoj četvrtini je došlo do opuštanja naših igrača što nije dobro, pa je protivnik uspeo da rezultatski pripreti spustivši razliku na 9 poena u jednom trenutku. Uspeli smo da izdržimo nalet protivnika i pobedimo utakmicu, ali ne smemo takav luksuz sebi dozvoljavati jer nam se može obiti o glavu vrlo lako u narednim utakmicama. Jako bitna pobeda za nas i u psihološkom i takmičarskom smislu. Posle dobrog rada u prethodnom periodu tokom zimskog raspusta bitno nam je bilo zbog vere u rad i sopstvene sposobnosti, samopouzdanja kao i nastavka rada da pobedimo. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na dobrom radu u prethodnom periodu i pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Sava 54 - 41
(14-06, 14-08, 14-08, 12-19)

Poeni: Vojin Jovanović: 18, Aleksandar vasilić: 10, Igor Šuša: 8, Danilo Radenović: 7, Vojkan Stanković: 5, Veljko Petrović: 4, Vasilije Stepić: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Abba Barič i uspela da pobedi rezultatom 46 - 35 uz dosta oscilacija u igri. Obzirom da smo imali dosta više treninga i dosta više vremena provodili u sali tokom zimskog raspusta nego inače kada škola traje, očekivali smo bolje izdanje naše ekipe. Mada je i protivnik nastupio u drugačijem sastavu u odnosu na prvu utakmicu gde je dosta fizički bio dominantniji na ovoj utakmici obzirom da su im igrala 3 visoka igrača. Hteli smo agresivnom odbranom da im otežamo prenos lopte na našu polovinu i sprečimo da spuste loptu pod koš visokim igračima kao i ofanzivni skok što nam je u dobroj meri polazilo za rukom tokom prvog poluvremena. Konstantnim pritiskom smo naterali protivnika na veliki broj izgubljenih lopti pa smo uspevali da održavamo inicijativu i kontrolišemo tok utakmice. Iako smo imali 15 poena prednosti na poluvremenu utakmice, zahvaljujući dosta lošim odlukama u napadu prednost nije bila veća. U nastavku utakmice je viđeno malo poena, obe ekipe su imale niske procente šuta i dosta se grešilo. Koncentracija nam je bila na niskom nivou i bili smo dosta brzopleti što nije dobro i nije način na koji želimo da igramo. Ali imajući u vidu godine i košarkaški staž ove dece, ne zabrinjava nas ovo i nadamo se da će naši dečaci ići uzlaznom putanjom kao i u dosadašnjem delu sezone što se tiče individualno tehničko - taktičkog napretka. Kada se sve sabere jako smo zadovoljni ovom selekcijom u klubu i jedna su od selekcija koja ima dosta perspektive i prostora za napredak. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj, sedmoj ovosezonskoj prvenstvenoj pobedi koja nas trenutno drži na odličnom 4 mestu na tabeli, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Abba Barič - K.K. BB Basket 2 35 - 46
(06-14, 14-21, 07-06, 08-05)

Poeni: Strahinja Mijailović: 8, Mihajlo Jovanović: 6, Milan Gavrilović: 6, Mateja Životić: 6, Luka Marjanović: 6, Aleksa Bosnić: 4, Branislav Ristić: 4, Filip Papić: 2, Ognjen Popović: 2, Vitomir Damnjanović: 2.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U poslednja 3 kola koja su odigrana, naše devojčice su zabeležile sva 3 poraza i zvanično završile sezonu sa skorom od 1 pobede i 15 poraza, na pretposlednjem mestu u grupi ispred ekipe Ž.K.K. Novi Beograd 7 koji je poslednjeplasirana ekipa. U narednom periodu ćemo uraditi detaljniju analizu sezone ali opšti i prvi utisak je da nije bila na očekivanom nivou obzirom na odnos broja pobeda i poraza. Međutim, uzimajući u obzir dosta činjenica kao što su godište naših devojčica u odnosu na druge ekipe (ubedljivo smo bili najmlađa ekipa u ligi), zatim košarkaški staž naših igračica, kvalitet ostalih ekipa u grupi u odnosu na drugu grupu, kao i trenutni košarkaški kvalitet, nam daju za pravo da možemo konstatovati da i nije toliko bila loša sezona kao što se čini na prvi mah gledajući rezultat ekipe. U poslednje vreme, ekipa je dosta napredovala što je pokazala i na utakmicama sa Ž.K.K. Sopot i Ž.K.K. Partizan. Obe utakmice su naše devojčice odigrale hrabro, borbeno i sa mnogo više želje i samopouzdanja što se odrazilo i na rezultat. Nema mnogo filozofije, a to znaju i igračice, recept za dalji napredak je samo naporan rad na treninzima uz prethodno ispunjen uslov da se redovno dolazi na treninge. Mi smo raspoloženi da i sledeću sezonu prijavimo ekipu za takmičenje što je igračicama i prezentovano. Velika većina igračica i sledeću sezonu imaju pravo nastupa u pionirskom stažu i ukoliko ekipa ostane na okupu i budu dolazile na treninge, pokažu želju da igraju ligu, mi ćemo ih prijaviti za takmičenje. Do tada, pored detaljnije analize sezone, čeka nas naporan rad tokom proleće i leta. Nakon toga odlazak na košarkaški kamp Krupanj 2020, pa kratka letnja pauza posle koje se ponovo okupljamo u septembru nakon čega ćemo imati jasniji uvid u brojno stanje igračica i jasniju sliku o tome da li će ili ne igrati ligu. Klub se svim igračicama zahvaljuje na ispoštovanom dogovoru i tome što su trenirale i redovno dolazile na treninge pa je u skladu sa tim i liga završena.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radivoj Korać 24 - 101
(04-26, 07-30, 05-27, 08-18)

Poeni: Ana Milovanović: 13, Milica Andrejić: 7, Magdalena Andrejić: 2, Milica Živanović: 2.


Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Sopot 52 - 69
(09-17, 19-18, 14-24, 10-10)

Poeni: Milica Andrejić: 17, Đurđa Ivanović: 15, Lena Mitrović: 10, Milica Živanović: 4, Lena Rabrenović: 4, Milica Nikolić: 2.


Rezultat utakmice: Ž.K.K. Partizan - Ž.K.K. BB Basket 82 - 47
(20-09, 14-12, 27-16, 21-10)

Poeni: Milica Andrejić: 14, Ana Milovanović: 14, Lena Mitrović: 11, Elena Milanović: 4, Jovana Dragović: 4.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

Naša pionirska selekcija sastavljena od igrača 2006. godište i mlađi poražena je na gostujućem terenu od strane ekipe KK Omladinac iz Novih Banovaca. Ova utakmica je u našim kalendarima odavno bila apostrofirana kao jedna od bitnijih i svojevrsnih derbija, međutim situacija na terenu je bila drugačija. Nisu naši igrači podlegli nikakvom pritisku, već, prosto, nismo bili na visini zadatka. U prvoj četvrtini smo postigli samo 1 koš iz igre, a ukupno 4 poena u istom periodu. Nikakvu produkciju nismo imali, jednostavno, nije postojala situacija iz koje bismo mi mogli poentirati. Svakako, rezultat je bio aktivan sve vreme, pa čak i na poluvremenu, iako se ništa nije popravilo u našoj igri. Istina imali smo dobre defanzivne trenutke i naš manjak produktivnosti nije bio proizvod nezalaganja, već velikog neiskustva, brzopletosti i neznanja i nesnalaženja u određenim situacijama na terenu. Prednosti koje smo imali apsolutno nismo iskoristili, dok je protivnik sve naše mane iskoristio i apsolutno zasluženo slavio, uprkos ne tako velikoj razlici u kvalitetu. Mi smo, nažalost, sve karakteristike s početka utakmice zadržali i do kraja, bez uspeha pokušavajući da korigujemo bilo šta u igri. I pored ogromne želje i trenera i igrača, moramo biti strpljivi kada je takmičarski uspeh ove selekcije u pitanju. Igračima je napomenuto da je naš napredak evidentan, ali prosto, trenutno, nije na dovoljnom nivou kada su određene utakmice u pitanju Ovo je bila najlošija utakmica koju smo odigrali ove sezone, a ekipa ima veliku pohvalu od strane trenera jer je rešena da prebrodi krizu napornim radom i korekcijom svih grešaka koje se javljaju u igri. Čestitke protivniku na pobedi, a našim dečacima na odigranoj utakmici i određenoj dozi samokritike koja je neophodna za napredak u bilo kojoj oblasti u životu.

Rezultat utakmice: K.K. Omladinac (Novi Banovci) - K.K. BB Basket 2 46 - 18
(09-04, 11-06, 14-03, 12-05)

Poeni: Nikola Karić: 5, Mihailo Pavković: 4, Konstantin Milošević: 3, Andrija Radošević: 2, Pavle Ivković: 2, Ilija Cvejić: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U derbi utakmici koja je odlučivala koja će ekipa biti na prvom mestu u ligi, naša ekipa je poražena od strane ekipe KK Zemun 2. Već u prvoj četvrtini bilo je evidentno da će o pobedniku ove utakmice odlučivati detalji. Pokušali smo da izbacimo protivnika iz ritma agresivnom odbranom po celom terenu, međutim, protivnik je dosta lako izlazio na kraj sa takvom našom odbranom. Takođe, neki rani faulovi su uslovili da se u odbrani povučemo i protivnika uvedemo u rešenja u pozicionom napadu. U drugoj četvrtini su se naši igrači od kojih nam zavisi dosta u igri našli u problemu sa faulovima, pa smo određenim modifikacijama u igri tražili rešenja za nezavidnu situaciju u kojoj smo se našli. Drugo poluvreme je proteklo u istom tonu. Nervozno smo delovali, apsolutno dekoncentrisani što usled atmosfere, što zbog nastale situacije u igri. Svakako, osnovne zadatke nismo uspevali da ispunimo i ovakvim izdanjem teško da bilo koju iole ozbiljniju ekipu možemo da dobijemo. Poremećena ravnoteža u petorci nas je totalno izbacila iz ritma i vrlo rigidno delujemo kada su prilagođavanja u igri u pitanju na novonastale situacije. U četvrtoj četvrtini smo delovali najlošije na utakmici i protivnik je takvu situaciju iskoristio i slavio apsolutno zasluženo, jer nas je naterao na ogroman broj grešaka, a svoj potencijal iskoristio u svakom smislu. Utakmica je obilovala napetostima i uzroci ovog poraza su neverovatni padovi koncentracije i fantastična nedisciplina kada je igra naše ekipe u pitanju. Na ovoj utakmici mi smo šutnuli 38 slobodnih bacanja, a od toga iskoristili tek 11. To je nedopustivih 29 procenata kada je drugi najlakši šut u košarci u pitanju i to je jasan pokazatelj toga na kom nivou je bila naša koncentracija na ovoj utakmici. Koraci za popravljanje ove situacije su već preduzeti i u ovom kratkom vremenu proteklom od utakmice u kom smo odradili jedan trening imamo jasne naznake na koji način će naša ekipa popraviti određene stvari koje nas muče već neki period.

Rezultat utakmice: K.K. Zemun 2 - K.K. BB Basket 75 - 58

_____________________________________________________

KADETI: Odložena utakmica.


:: NASTAVAK DRUGOG DELA SEZONE, NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 22. I 23.02.2020. GODINE.19.02.2020
BB BasketPIONIRKE:

U poslednjem 16. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom K.Ž.K. Partizan iz Beograda. Utakmica se igra u petak 21.02.2020. godine u Beogradu u sali Mala Vizura u ul. Cara Dušana br. 105 sa početkom u 11:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:40h pre podne.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u nedelju 23.02.2020. godine u Bariču u sali O.Š. 14. Oktobar u ul. Obrenovački drum br. 132 sa početkom u 15:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 13:45h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 3. kolu 2. lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Sava iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 22.02.2020. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Omladinac iz Novih Banovaca. Utakmica se igra u petak 22.02.2020. godine u Batajnici u sali Graovac u ul. Kralja Mihajla zetskog br. 45 sa početkom u 11:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h pre podne.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Zemun 2 iz Zemun. Utakmica se igra u subotu 22.02.2020. godine u Zemunu u sali O.Š. Mihajlo Pupin u ul. Emilije Jakšić br. 31a sa početkom u 14:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:10h.

____________________________________________________

KADETI:

Utakmica 11. kola regionalne lige (K.K. BB Basket - K.K. Beovuk 3) na zahtev (molbu) protivnika odložena.
:: ZAVRŠEN JUBILARNI 20. MEĐUNARODNI MINI BASKET FESTIVAL RAJKO ŽIŽIĆ NA KOJEM NAŠ KLUB TRADICIONALNO UČESTVUJE.30.01.2020
Grupna slika sa trenerima, BB Basket sa 20. mini basket turnira rajko Žižić 26.01.2020. godU nedelju 26.01.2020. godine je završen jubilarni XX međunarodni mini basket festival Rajko Žižić na kom naš klub učestvuje dugi niz godina unazad. Turnir se kao i prethodnih godina održavao u Beogradu u Hali 3. beogradskog sajma u periodu od 23. - 26.01.2020. godine. Kao što smo i ranije pominjali, naše učešće na ovom turniru je tradicionalno, a ove godine smo nastupili sa 4 ekipe dečaka i devojčica i to: dečaci rođeni 2009. godine, dečaci rođeni 2010. godine, dečaci rođeni 2011. godine i mlađi i devojčice rođene 2009. godine i mlađe. Utisci sa turnira kao i prethodnih godina su sjajni. Cilj turnira je druženje, upoznavanje novih drugara, razonoda, igra i učestvovanje. Rezultat se na utakmicama ne vodi jer je revijalnog karaktera i svi učesnici su pobednici turnira i dobili su medalje. Za razliku od prethodnih godina kada su naše ekipe učestvovale 2 dana, ove godine smo učestvovali jedan dan na turniru (nedelja 26.01.2020.god) zbog rekordno prijavljenog broja ekipa, preko 250. Ukupno smo odigrali 9 utakmica sa ekipama iz Srbije, Makedonije i Rumunije. Iako je rezultat u drugom planu, zbog dece ćemo spomenuti da smo imali 7 pobeda uz 2 poraza, i uz prošlu sezonu kada smo imali sjajan skor, ovo je jedna od najuspešnijih godina kada je u pitanju učešće na ovom turniru. Nevezano za rezultat, naša deca su bila za primer drugima na ovom turniru po ponašanju, igri, kulturi, odnosu prema svojim i drugim igračima, načinu ophođenja prema svim učesnicima turnira itd., sve pohvale, a nama trenerima u klubu je veliko zadovoljstvo raditi sa takvom decom. Ovim putem klub se zahvaljuje organizatorima turnira (našem prijatelju Zlatku Polaku) što su nam izašli u susret pa satnicu i termine odigravanja utakmica prilagodili ostalim utakmicama starijih klupskih selekcija koje su igrale redovna kola u okviru svojih liga. Ovaj turnir je pokazao da u klubu postoji dosta koašrkaških bisera koji treba da se bruse. Sjajna atmosfera je bila tokom trajanja turnira ali ono što je deci posebno zanimljivo je sigurno i atmosfera u autobusu tokom odlazaka i povratka sa turnira kada se pričaju viceci, peva klupska himna, razvija drugarstvo među njima... Sve u svemu i deca i klub nose sjajne utiske sa ovogodišnjeg mini basket festivala i zadovoljna su se vratila sa zasluženim zlatnim medaljama na grudima u Mladenovac... U dnu teksta se nalazi link gde se mogu pogledati slike sa turnira ili u našoj foto galeriji.
Međunarodni mini basket festival Rajko Žižić 2020


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA 2, PIONIRA 1 I KADETA, PORAZI PIONIRKI, MLAĐIH PIONIRA 1 I PIONIRA 2.30.01.2020
BB Basket 2 - Div Basket 3, mlađi pioniri U12, 26.01.2020. godMLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Div Basket iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 40 - 18. Nije naša igra bila na nivou igara sa početka sezone i osetan je pad forme ekipe, što nije ništa neobično i zabrinjavajuće. Pauza u prvenstvu je došla u pravo vreme i ukoliko igrači budu trenirali redovno i vredno, sigurno je da će se forma popraviti i da ćemo spremno dočekati nastavak takmičenja krajem februara. Što se tiče utakmice, naši dečaci su u ovom trenutku kvalitetniji i pobeda nije dolazila ni jednog trenutka u pitanje. Još na startu utakmice se videlo da ćemo zabeležiti pobedu, samo je bilo pitanje kojom razlikom obzirom da je rezultat bio 10-01 i da protivnik nije mnogo puta uputio loptu ka našem košu. Pokušavali smo da uvežbavamo neke odbrambene i napadačke varijante koje će nam koristiti u utakmicama koje dolaze, ali igrači nisu bili koncentrisani na dogovoreno i nije nam dalo rezultata. Individualnim akcijama smo uspevali da pravimo prednost što sigurno nećemo moći protiv kvalitetnijih protivnika. U svakom slučaju, dobro je pobeđivati i kada igra i forma nisu na željenom nivou. Ovom pobedom, ekipa se osamostalila na 4. mestu na tabeli koje nas u ovom trenutku vodi u narednu fazu takmičenja što bi bio sjajan uspeh ovih dečaka koji imaju perspektivu i dosta prostora za košarkaški napredak. Do kraja lige ima dosta vremena i još dosta utakmica da se odigra i ukoliko budemo naporno radili i davali maksimum na svakom treningu i utakmici, sigurno je da će biti i napretka i željenih rezultata. Sve čestitke protivniku na fer i korektnom ponašanju, a našim dečacima na novoj pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Div Basket 3 - K.K. BB Basket 2 18 - 40
(01-10, 06-14, 03-09, 08-06)

Poeni: Mateja Životić: 12, Strahinja Mijailović: 8, Mihajlo Jovanović: 6, Tadija Šolević: 6, Milan Gavrilović: 4, Filip Papić: 3, Luka Marjanović: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

Pionirska slekcija sastavljena od igrača 2005. godište nastavila je niz pozitivnih rezultata i negativnih igara. Rezultat je jedina pozitivna stvar kada je ova utakmica u pitanju. Kako smo otvorili utakmicu, tako smo je i završili, sa ogromnim brojem grešaka u napadu i odbrani i izvanrednom dozom sebičnosti svakog našeg igrača. Trenerima u našem klubu rezultat nikada nije u prvom planu i kada se pobeđuje i kada se gubi, učenje pravog i pravilnog načina igre je prioritet, a pionirska selekcija je daleko od tih ciljeva još uvek. Dosta smo lenjo i uspavano delovali u svakom segmentu igre i vrlo retko u čitavoj utakmici smo imali ekipnih akcija, uglavnom smo individualnim rešenjima stizali do poena. Kada se pogleda rezultat ova kritika deluje prestrogo, ali ko iole poznaje košarku zna da rezultat i poeni često ne pokazuju pravu sliku i tako je kod nas trenutno. Protivnička ekipa je sastavljena od mlađih igrača, sa određenim potencijalom, mahom početnika, pa je individualna razlika ta koja je odnela prevagu u ovoj utakmici i otuda ovolika razlika u rezultatu. Kao i ostalim selekcijama, pionirskoj selekciji sledi pauza kada su utakmice u pitanju i moraćemo pronaći alternativni model treniranja, pa kroz jake treninge u saradnji sa kadetskom selekcijom tražiti korekciju svega što škripi u našoj igri. Sve dok budemo posmatrali ovu ekipu kroz prizmu rezultata koji su varljivi i očekivanja u maju i junu mesecu, igra će ostajati na istom nivou, koji je veoma nizak u ovom trenutku.

Rezultat utakmice: K.K. Blokovi - K.K. BB Basket 25 - 75
(08-17, 05-16, 04-21, 08-21)

Poeni: /

____________________________________________________

KADETI:

Prva pobeda naše kadetske selekcije na gostujućem terenu u ovoj sezoni zabeležena je protiv ekipe KK Omladinac iz Novih Banovaca, u 10. kolu Regionalne lige. Čitava polusezona je prošla pre nego što smo uspei ostvariti prvu pobedu na gostujućem terenu i pozitivna stvar je što smo uspeli da trijumfujemo i to sa ubedljivom razlikom. Istini za volju, protivnik se nalazi u velikim problemima kada je igrački kadar u pitanju, zbog situacije sa salom i igranja u Batajnici. I tako vidno oslabljeni čitavo prvo poluvreme nismo uspevali rezultatski da se značajnije odlepimo. Apsolutno na isti način smo krenuli sa ovom utakmicom kao i svakom na gostujućem terenu. Bez ikakvog ritma, agresivnosti, sa ogromnim brojem neiznuđenih grešaka, bez povezanosti u igri, većinu poena smo postizali nakon ofanzivnih skokova, usled visinske dominacije naših igrača. Pa, čak ni pomenuta dominacija u visini nije pomogla kada su defanzivni skokovi bili u pitanju, pa se dešavalo da znatno niži protivnik uhvati 4-5 ofanzivnih skokova u istom napadu. Na poluvreme odlazimo sa pozitivnim rezultatom, ali razočaravajućom igrom. U drugo poluvreme ulazimo dosta ozbiljnije i ozbiljniji pristup nam donosi rezultata. Mnogo bolji procenti šuta iznedrili su veći broj poena, a dosta organizovanijom i požrtvovanijom odbranom stigli smo do nekih lakih poena, pa je to drugo poluvreme model igre koji tražimo na gostujućim terenima. Utakmicu privodimo kraju mirno i na siguran način ostvarujemo prvu pobedu na gostujućem terenu ove sezone. Sve u svemu iako smo ostvarili pobedu, veoma smo daleko od igre koju želimo u gostima. Preveliki ja jaz u kvalitetu igre naše ekipe kod kuće i na strani i ova utakmica je bila takvog karaktera da smo mogli neometano analizirati u toku igre sve negativne aspekte u igri, što će nam pomoći u daljem radu i pripremi za izazove u nastavku sezone. Čestitke našim momcima na ostvarenoj pobedi, a protivnicima na odigranoj utakmici uz želju za što bržom konsolidacijom i stabilizacijom.

Rezultat utakmice: K.K. Omladinac (Novi Banovci) - K.K. BB Basket 45 - 97
(13-19, 16-22, 09-24, 07-32)

Poeni: /

_____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

Druga pionirska selekcija, sastavljena od igrača 2006. godište i mlađi, poražena je ubedljivo na gostujućem terenu od strane odlične ekipe KK Ras 4. Oslanjajući se na tekst za utakmicu pionira 1, mišljenja smo da i pored ubedljivog poraza nemamo previše mesta za nezadovoljstvo kada je ova selekcija u pitanju. Obzirom na sastav ekipe, probleme sa povredama, kao i košarkaško iskustvo naših igrača rezultat je najnegativnija stvar kada je ova utakmica u pitanju, a mnogo više elemenata ima kojima smo zadovoljni. Utakmicu smo otvorili loše, početna kriza i nesnalaženje na protivničku agresivnu odbranu po celom terenu dovela je do velike rezultatske razlike na početku utakmice. Na polovini prve četvrtine nalazimo petorku koja može da se nosi sa protivničkim igračima i njihovom odbranom, pa poenterskom serijom umanjujemo već iovako preveliku rezultatsku razliku. Simptomatično, na apsolutno isti način igramo i preostale 3 četvrtine. Protivnik dominira većinu vremena i onda, na periode od 2-3 minuta po četvrtini, naša ekipa deluje kao ravnopravan protivnik, pa čak i bolji u određenim segmentima. To je znak velikog neiskustva i početničkih grešaka koje imamo ove sezone i previše. Protivnik utakmicu završava na isti način kako je i počeo, agresivno, bez povlačenja, a naši dečaci i pored velike koš razlike u tim trenucima ne popuštaju ni za pedalj ni u poslednjem trenutku utakmice. I to je najveći utisak kada je ova utakmica u pitanju i najpozitivniji. I kada je protivnik uspostavio rezultatsku dominaciju, naši momci se nisu predavali i igrai su kao da je utakmica tek počela. To je pristup koji želimo kod svih selekcija, bez obzira na rezultate, protivnika, gostujući ili domaći teren. Greške, kojih je bilo u ogromnom broju pokušaćemo u što skorije vreme da korigujemo na narednim treninzima. Predstojeća pauza će nam svakako prijati i nadamo se da će ova selekcija nastaviti sa napretkom koji je evidentan i pored problemasa rosterom koje imamo. Čestitke protivniku na pobedi, a našim momcima na borbi do samog kraja i načinu predstavljanja kluba.

Rezultat utakmice: K.K. Ras 4 - K.K. BB Basket 80 - 28
(20-09, 19-05, 25-06, 16-08)

Poeni: Igor Šuša: 7, Mihajlo Jerinić: 6, Ilija Cvejić: 6, Pavle Ivković: 3, Vojkan Stanković: 2, Nikola Karić: 2, Radošević Andrija: 2, Konstantin Milošević: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 2. kolu druge lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Torlak iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 47 - 42. U poređenju sa prvim kolom kada smo odigrali utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket 2 kada apsolutno ništa nismo pokazali, ova utakmica je pokazala da nismo zalutali u ovaj rang takmičenja. Počeli smo dobro utakmicu, kontrolisali igru, kažnjavali protivnika za propuste, dobro trčali, odbrana bila na visokom nivou sa manjim oscilacijama u skladu sa snagom i kondicijom koja nam definitivno fali zbog lošijih dolazaka na treninge u poslednje vreme. Prilično dobro smo odigrali i drugu četvrtinu, mada se videlo da ekipa posustaje i polako pada što je protivniku dalo motiva da nas napadne jače. Mi na žalost nismo znali ili mogli da odgovorimo na takvu igru što nam se obilo o glavu u nastavku utakmice, tokom treće četvrtine kada smo zabeležili samo 2 poena, a protivnik 13 i potpuno se vratio rezultatski u igru pred početak poslednje deonice. Mi smo u tom delu skroz pali u igri i kada bismo uradili neku dobru stvar nismo uspevali da realizujemo košem zbog nedostatka kondicije i snage. U poslednjoj četvrtini smo odigrali za nijansu bolje i pokušali da stignemo protivnika, ali po istom receptu kao u trećoj četvrtini, kada god bismo prišli protivniku i kada smo trebali da ga kažnjavamo, promašivali bismo zicere i šuteve iz dobrih pozicija. Dozvolili smo protivniku i veliki broj ofanzivnih skokova što ih je u jednom delu utakmice i održavalo u igri. Sve ove greške koje su naši igrači pravili su posledica lošijeg treninga u poslednje vreme, kao i razlog poraza koji direktno leži u tome. Ono što je jako pozitivno je velika želja i volja koju su imali naši igrači na ovoj utakmici, što bi trebalo da se i nastavi uz bolje dolaske i rad na treninzima. Pauza nam dolazi u pravo, kao i ostalim klupskim selekcijama i ukoliko budemo naporno radili, sigurno je da imamo dovoljno vremena da podignemo nivo igre i forme. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na pomenutoj volji i želji na ovoj utakmici...

Rezultat utakmice: K.K. Torlak - K.K. BB Basket 47 - 42
(08-16, 15-14, 13.02, 11-10)

Poeni: Igor Šuša: 15, Aleksandar Vasilić: 10, Vojin Jovanović: 4, Danilo Radenović: 4, Rastko Burdelj: 4, Veljko Petrović: 2, Petar Stevanović: 2, Aleksa Stanojević: 1.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 14. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 2, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom K.K.Ž. Crvena Zvezda iz Beograda i tom prilikom poražene rezultatom 103 - 36. Slična je situacija bila kao i na nekim prethodnim utakmicama protiv dosta boljih ekipa od nas, velika je razlika u kvalitetu što protivnik i koristi i ubedljivo nas pobeđuje. Uspeli su da nas nadigraju u svim košarkaškim elementima igre. Moramo da naglasimo i korektan odnos protvničkog trenera prema našim devojčicama i klubu jer je cele 3 četvrtine igrao utakmicu bez driblinga. Protivnik (trener) je na taj način hteo da izvuče korisnu stvar iz ove utakmice i razvija na taj način igru bez lote i popravi kretnje svojih igračica u napadu, a nama je to koristilo na psihološkom planu jer smo izgubili sa manjom razlikom nego da je protivnik imao dribling. Trudili smo se koliko smo mogli i verovatno je ovo u ovom trenutku i maksimum ove ekipe. Nema kukanja, ostaje nam da radimo naporno i na taj način povećavamo naš košarkaški kvalitet. Sve čestitke protivniku na pobedi i korektnosti, a našim devojčicama na borbenosti koju su pokazale na ovoj utakmici...

Rezultat utakmice: K.K.Ž. Crvena Zvezda - Ž.K.K. BB Basket 103 - 36
(37-08, 22-06, 18-12, 26-10)

Poeni: Milica Andrejić: 16, Lena Mitrović: 12, Milica Anđelković: 4, Đurđa Ivanović: 4.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 25. I 26.01.2020. GODINE.24.01.2020
BB BasketPIONIRKE:

U 14. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom K.K.Ž. Crvena Zvezda iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 25.01.2020. godine u Beogradu u sali Basket Land u ul. Endija Vorhola br. 14 sa početkom u 18:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:20h.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Div Basket 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 26.01.2020. godine u Beogradu u sali O.Š. Borislav Pekić u ul. Danila Lekića Španca br. 27 sa početkom u 18:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:20h.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 2. kolu 2. lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Torlak iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 23.01.2020. godine u Beogradu u Sportskom centru Torvel ul. Vojvode Stepe br. 522a sa početkom u 20:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:45h.

_____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras 4 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 26.01.2020. godine u Beogradu u sali O.Š.Ljuba Nenadović u ul. Ace Joksimovića br. 25 sa početkom u 12:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:40h pre podne.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Blokovi iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 26.01.2020. godine u Beogradu u Hali Pro Sport u ul. Savskih alasa br. 15 sa početkom u 17:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:30h.

_____________________________________________________

KADETI:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Omladinac iz Novih Banovaca. Utakmica se igra u subotu 25.01.2020. god u Batajnici u sali Graovac u ul. Kralja Mihajla Zetskog br. 45 sa početkom u 12:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:15h pre podne.


:: NAJAVA JUBILARNOG XX MEĐUNARODNOG MINI BASKET FESTIVALA RAJKO ŽIŽIĆ NA KOME KLUB TRADICIONALNO UČESTVUJE.22.01.2020
Grupna slika S.K. BB Basket na XIX Međunarodni mini basket festivalu Rajko Žižić 2019.XX Međunarodni minibasket festival ’’Rajko Žižić’’ će se održati u Beogradu na Beogradskom sajmu (hala br. 3), od 22. do 26. januara 2020. godine. Devojčice i dečaci će biti podeljeni u četiri godišta: 2009. i mlađi, 2010. i mlađi, 2011. i mlađi, i 2012. i mlađi. Igraće se na pet terena, na koševima visine 2,60 m i 2,75, sa loptama broj ’4’’ i ’’5’’. Biće postavljena i 2 terena na kojima će se igrati Minibasket na travi (biće postavljena veštačka trava). Svečano otvaranje je zakazano za subotu 25. januar 2020. godine u 12,00 časova. U toku takmičenja biće organozovana klinika za trenere ’’Od minibasketa do košarke’’. Tom prilikom će biti predstavljeni svi rekviziti, koševi i celokupna oprema koja se koristi za minibasket. Obavezno je prisustvo svih trenera koji rade sa uzrastnom kategorijom minibasket, što je i uslov za dobijanje licence. Za sve učesnike XX Međunarodnog minibasket festivala ’’Rajko Žižić’’ predviđene su medalje i pehari.
Mi kao klub na ovom turniru učestvujemo već tradicionalno, a ove godine ćemo učestvovati sa ukupno četiri ekipe i to sa jednom ekipom devojčica i tri ekipe dečaka i to:

- Devojčice rođene 2009. godine i mlađe
- Dečaci rođeni 2009. godine
- Dečaci rođeni 2010. godine
- Dečaci rođeni 2011./2012./2013. godine

Ove godine je prijavljen rekordan broj ekipa (preko 250) pa je i raspored utakmica napravljen tako da sve ekipe otprilike imaju isti broj utakmica. Prethodnih godina smo učestvovali 2 dana na turniru, a ove godine zbog velikog broja prijavljenih ekipa samo jedan dan i to u nedelju 26.01.2020. godine. Zamolili smo organizatore da nam utakmice budu u prepodnevnim satima kako bi sva deca mogla da učestvuju i vrate se kućama u vreme ručka i ne ostajemo ceo dan na turniru.

Raspored, satnica i protivnici sa kojima igramo utakmice:


NEDELJA 26.01.2020.

Devojčice 2009. godište i mlađe:

- Ž.K.K. BB Basket 2009 - Ž.K.K. Marina 2009 (u 09:30h teren broj 4).
- Ž.K.K. BB Basket 2009 - Ž.K.K. Marina (druga ekipa) 2009 (u 10:20h teren broj 4).
- Ž.K.K. BB Basket 2010 - Ž.K.K. Foka 2010 (u 10:20h teren broj 6).Dečaci 2009. godište:

- K.K. BB Basket - K.K. Link (Rumunija) (u 09:30h teren broj 1).
- K.K. BB Basket - K.K. Timok (u 11:10h teren broj 2).


Dečaci 2010. godište:

- K.K. BB Basket - K.K. Partizan (Makedonija) (u 09:30h teren broj 3).
- K.K. BB Basket - K.K. MBA (u 11:10h teren broj 3).


Dečaci 2011./2012./2013. godište:

- K.K. BB Basket - K.K. Foka (u 10:20h teren broj 5).
- K.K. BB Basket - K.K. Valjevski (u 11:10h teren broj 5).

Tehničke stvari vezane za turnir:

- Polazak je u nedelju 26.01.2020. godine ispred Sportskog centra u Mladenovcu u 07:30h (pre podne). Doći malo ranije.
- Povratak je planiran između 13:00 - 13:30h, a roditelji treba da sačekaju decu takođe ispred Sportskog centra.
- Deca treba da ponesu klupsku opremu (dresove ko ima, ko nema onda novu sivu klupsku majicu i šorc. Naravno, opremu za utakmicu - čarape, patike...). Lopta ne treba da se nosi. Spremiti deci sendvič, flašicu vode, rezervnu garderobu - potkošulju, majicu, čarape...
- Cena prevoza će iznositi 500 dinara po detetu.
- Džeparac deci može da se šalje ali je preporuka da im kupite što im je potrebno (gore navedeno) i pošaljete. Takođe treba deci skrenuti pažnju da vode računa o svojim stvarima (mob.tel, aparati, garderoba, novac...).
U prilogu teksta je grupna slika dece sa turnira od prošle godine (2019. godina).
Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju (Boris Bosnić 065/83-07-894).


:: POBEDE KADETA, PIONIRA 1, PIONIRKI I MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZI PIONIRA 2 I MLAĐIH PIONIRA 1.21.01.2020
KADETI:

Naša kadetska selekcija ostvarila je petu pobedu u devet utakmica u Regionalnoj ligi. Sve pobede smo ostvarili na domaćem terenu i želimo što pre da prekinemo taj niz poraza na gostujućim terenima. Utakmicu smo otvorili napadački dosta dobro i od samog starta je bilo evidentno da je naša ekipa fizički i tehnički nadmoćnija, pa se to odrazilo i na sam rezultat. U prvim napadima koristili smo visinu našeg plejmejkera, pa smo većinu poena kreirali na taj način. U nastavku je bilo dosta dobrih, ali i loših elemenata. Odbrambeno smo mogli biti dosta bolji, ne toliko individualno, koliko ekipno. Rezultatsku razliku smo postepeno podizali do kraja utakmice, uz blage oscilacije. Svakako, redovnost na treninzima se dosta popravila, pa je i igra postala bolja. Utakmicu privodimo kraju, uz dosta niži ritam usled velike razlike u rezultatu. Na ovoj utakmici svi igrači su dobili jednaku priliku i dosta dobro je iskoristili, kada se pogleda u globalu. Igračima koji ne počinju utakmice u prvoj petorci je potrebna minutaža i sigurnost, pa smo na ovoj utakmici iskoristili trenutak i korigovali određene stvari u igri. Našim momcima čestitamo na dobroj odigranoj utakmici i pobedi, a protivnicima na fer borbi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Fleš 3 98 - 53
(33-13, 20-05, 24-12, 21-23)

Poeni: Vojin Đorđević: 25, Novak Gavrilović: 16, Aleksa Mihajlović: 11, Mateja Gerasimović: 9, Nemanja Janković: 9, Andrija Stojanović: 8, Ognjen Simić: 7, Petar Jaćimović: 5, Luka Živadinović: 4, Lazar Dabić: 2.

__________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

Naša pionirska slekcija sastavljena od igrača 2005. godište, slavila je na gostujućem terenu protiv ekipe KK Vuk 2 i tako podigla ukupan broj pobeda u regularnom delu sezone na 7, u odnosu na 1 zabeleženi poraz. Već od samog starta je viđena dominacija naše ekipe u svakom košarkaškom segmentu. Otvorili smo utakmicu sa 00-08 i u takvom ritmu nastavili sve do kraja utakmice. Svi igrači su dobili jednaku priliku na ovoj utakmici, što je značajno, pogotovo za igrače sa manjeg igračkog iskustva, da osete takmičarski ritam utakmice. Rezultat je realan, obzirom na razliku u fizičkim predispozicijama dve ekipe, ali i godištu, obzirom da je protivnička ekipa sastavljena od igrača koji su godinu ili dve dana mlađi od naših. Obzirom na uzrast naših momaka, moramo napomenuti, da, iako su pobede ono zbog čega se igra, one mogu biti varljive. Određeni broj utakmica ove sezone smo odigrali protiv mlađih i objektivno dosta slabijih ekipa, pa je oprez potreban kada je ova selekcija u pitanju. Primećen je mali pad u disciplini i intenzitetu na treninzima, pa ćemo to strogo sankcionisati i izbegavati opuštanje kada je ova selekcija u pitanju, jer zbog karaktera utakmica koje smo odigrali, naš napredak moramo tražiti uglavnom preko dobrog treniranja i treniranja sa starijom selekcijom.Čestitke našim momcima na pobedi, protivniku na odigranoj utakmici u fer i korektnoj atmosferi, uz apel našim igračima da trenažni proces shvataju jako ozbiljno, jer će nastavak takmičenja i neugodni protivnici iz drugih grupa jako brzo doći, a mi želimo taj period da dočekamo što spremniji.

Rezultat utakmice: K.K. Vuk 2 - K.K. BB Basket 21 - 78
(06-23, 08-11, 05-21, 02-23)

Poeni: Novak Gavrilović: 24, Danilo Pantić: 12, Vukan Nešić: 8, Ognjen Marković: 8, Petar Ivanović: 7, Nikola Živković: 6, Aleksandar Bajkić: 4, Vukašin Dvoštanski: 4, Vladimir Milić: 3, Nikola Milovanović: 2.

____________________________________________________

PIONIRKE:

U 13. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 2, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Novi Beograd i po prvi put ove sezone uspele da pobede rezultatom 65 - 50. Napokon i nakon duže vremena, naša ekipa je uspela da zabeleži prvu prvenstvenu ovosezonsku pobedu što nas definitivno sve u klubu raduje, a i devojčicama će verovatno dati dodatnog motiva za dalji rad i napredak. Utakmica je bila sa dosta oscilacija gde je naša ekipa konstantno bila u blagoj prednosti. U nekoliko navrata smo uspevali da se rezultatski odvojimo na 8-9 razlike, ali bismo kao i u prvoj utakmici našim lošim odlukama vraćali protivnika u rezultatski egal. Tek smo pred kraj utakmice uspeli da se rezultatski odvojimo što nam je dosta olakšalo posao zbog izlaska iz igre najbolje protivničke igračice usled 5 ličnih grešaka. Iako je utakmica obilovala sa dosta grešaka na obe strane zbog kvaliteta ekipa, bilo je lepo gledati igračice obe ekipe kako se bore, jer ovoga elementa igre nije manjkalo na ovoj utakmici. Šut sa distance i sa linije za 3 poena je dosta dobro funkcionisao kada je naša ekipa u pitanju i sigurno je taj elemenat koji je i doneo prevagu našoj ekipi. Ono što je takođe dobra stvar na ovoj utakmici je i pobeda sa većom razlikom u odnosu na poraz od iste ekipe u prvom delu sezone, što nam garantuje beg sa poslednje pozicije u grupi pod uslovom da ostane isti skor pobeda i poraza obe ekipe. Sigurno da nije isto biti poslednji i pretposlednji. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na prvoj ovosezonskoj pobedi i svemu što su prikazale na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Novi Beograd 65 - 50
(17-15, 16-13, 13-16, 19-06)

Poeni: Milica Andrejić: 29, Ana Milovanović: 26, Elena Milanović: 3, Đurđa Ivanović: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa kvalitetnom ekipom K.K. Vizura 3 iz Zemuna i uspela ubedljivo da pobedi rezultatom 68 - 39. Još jedna dobro odigrana utakmica naše ekipe što daje na značaju obzirom na kvalitet protivnika kao i na činjenicu da je utakmica došla posle poraza od lidera grupe K.K. Cerak i loše odigrane te utakmice. Ono čega smo svesni u klubu da su oscilacije sastavni deo sporta, ali se trudimo da ih svedemo na minimum i da ekipa iz svakog poraza, pa i pobede izvlači pouke i na svakoj narednoj utakmici bude bolja nego na prethodnoj. Ova selekcija je jedna od perspektivnijih u klubu ali moraju da shvate da samo radom mogu postići uspeh i rezultate, nikako drugačije. Obzirom da su se u poslednje vreme pogoršali dolasci na treninge, dečaci moraju shvatiti da to nije dobro za njihov napredak. Utakmica je protekla u konstantnom našem vođstvu, mada je protivnik tokom prve četvrtine imao rezultatski priključak. Druga petorka u pasareli je uspela da odigra dobro i napravi veliku rezultatsku prednost (24-04) kada je praktično utakmica bila rešena. U nastavku naši dečaci nisu dozvoljavali protivniku da se približi rezultatski pa je razlika i uvećana da bi na kraju dostigla i maksimalnu razliku. Uspeli su naši dečaci da nadigraju kvalitetnu ekipu K.K. Vizura, nametnu svoj stil i ritam igre na koji se protivnik nije snašao i uspeo da adaptira pa smo na kraju možda pobedili i razlikom koja trenutno ne predstavlja realan odnos snaga ovih dveju ekipa. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na petoj prvenstvenoj ovosezonskoj pobedi od osam odigranih utakmica uz napomenu da igrači pod hitno moraju promeniti način razmišljanja kada su dolasci na treninge u pitanju...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Vizura 3 68 - 39
(17-14, 24-04, 14-15, 13-06)

Poeni: Milan Gavrilović: 24, Strahinja Mijailović: 9, Filip Papić: 6, Vitomir Damnjanović: 6, Miloš Đurić: 6, Ognjen Popović: 4, Mateja Životić: 4, Aleksa Bosnić: 3, Mihajlo Jovanović: 2, Luka Marjanović: 2, Tadija Šolević: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U veoma neizvesnoj i borbenoj utakmici osmog kola Regionalne lige, naša pionirska slekcija, sastavljena od igrača 2006. godište i mlađi, poraženi su od strane ekipe KK Vizura 5. Od samog početka je bilo evidentno da će jedna lopta odlučivati o pobedniku ove utakmice. Čitavu utakmicu su se ekipe smenjivale u prednosti i, sve u svemu, viđena je dobra košarkaška predstava na ovoj utakmici, gde su dve ekipe dale sve od sebe da ostvare pobedu. Na poluvreme odlazimo sa nerešenim rezultatom i dosta problema sa faulovima. U trećoj četvrtini smo izgledali dosta dobro, delovalo je kao da diktiramo tempo utakmice, međutim u tom periodu je protivnik u prelomnim trenucima uspevao da pronađe šut za 3 poena, pa je tako veikom brzinom vraćao velikom mukom napravljenu razliku. U četvrtoj četvrtini je i definitivno opao ritam kada je naša ekipa u pitanju. Ideja je bila da se protivnik pritisne po celom terenu i na taj način izmori i eventualno postigne rezultat na kontu agresivne odbrane. I mi smo imali svojih šansi, pa i za pobedu u tom periodu, ali jednostavno usled manjka igračkog iskustva nismo pronalazili prava rešenja. Na 2 minuta pred kraj utakmice protivnik je imao maksimalnih 8 poena prednosti, međutim, naši dečaci se nisu predavali, pa smo i došli do nekoliko šuteva za 3 poena, za izjednačenje. Ponavljaju nam se i tada kardinalne greške, usled nedostatka mirnoće, iskustva i nažalost utakmicu završavamo kratkih rukava. I pored poraza, veoma smo ponosni na sve igrače koji su nastupili na ovoj utakmici. Pokazali su karakter i želju, ali je manjak iskustva odneo prevagu. Takođe, veliku pohvalu dugujemo Petru Lukoviću, koji je i pored neugodne povrede koja je trebala da ga odvoji od terena dosta dugo, shvatio značaj situacije, pa je nastupio na ovoj utakmici i maksimalno pomogao svojoj ekipi, te bio i najbolji strelac na njoj. I naši i protivnički igrači zaslužuju veliku pohvalu i čestitke na odigranoj utakmici i košarkaškoj predstavi koju su pružili.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Vizura 5 69 - 73
(18-18, 17-17, 15-17, 19-21)

Poeni: Petar Luković: 21, Konstantin Milošević: 14, Andrija Radošević: 7, Aleksandar Petrović: 7, Nemanja Mirić: 6, Dimitrije Milenković: 6, Aleksa Kulić: 4, Aleksandar Vasilić: 4.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U 1. kolu 2. lige, grupa 2, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket 2 iz Batajnice i ubedljivo poražena rezultatom 52 - 09. Jako loša igra naše ekipe na ovoj utakmici, bez ideje, bez želje, bez borbenosti... Nismo uspeli da odgovorimo kvalitetnom protivniku agresivnom igrom kako smo se dogovarali i planirali, pa je protivniku dosta olakšan posao. protivnik je ekipa sačinjena od dečaka koji igraju brzo, imaju fizički dominantne igrače koji su sposobni da igraju i licem i leđima ka košu, dobro trče, skaču i izuzetno borbena i utrenirana ekipa. Oni su svoj stil igre ispoštovali, a mi smo se postavili bojažljivo i bez preterane želje što nam se obilo o glavu na ovoj utakmici. Kako je vreme odmicalo, protivnik je shvatajući da nismo opasni po koš povećavao agresivnost u odbrani i mnogo lakše dolazio do prilika za postizanje koševa usled naših loših dodavanja i izgubljenih lopti... Kako smo i u fazi odbrane bili na jako lošem nivou na ovoj utakmici, protivnik je izvojevao pobedu na lak način i bez preterano uloženog napora. Naši igrči treba da se zapitaju i pokušaju na sledećim utakmicama da otklone greške, kao i da izvučemo pouke sa ove utakmice. Čestitke protivniku na više nego zasluženoj pobedi jer su nas bukvalno u svim košarkaškim elementima nadigrali, a našim dečacima poruka da pokušaju da u narednim utakmicama budu više koncentrisani i sa većom željom i borbenošću...

Rezultat utakmice: K.K. Mondo Basket 2 - K.K. BB Basket 52 - 09
(11-01, 14-04, 16-02, 11-02)

Poeni: Vasilije Stepić: 3, Aleksandar Vasilić: 2, Veljko Petrović: 2, Danilo Radenović: 2.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.