Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJMLAĐI ČLANOVI PROMOVISALI KLUB NA 21. STREETBALL TURNIRU U MLADENOVCU.28.06.2018
BB Basket na 21. streetball turniru u MladenovcuU nedelju 24.06.2018. godine povodom igranja 21. streetball turnira u Mladenovcu u naselju 25. Maj, naša najmlađa klupska deca su tradicionalno i promotivno odigrala 2 basketa uz dosta publike i dosta dobrih košarkaških poteza koji su ispraćeni aplauzom. Na taj način je klub na lep način promovisan i pozvao svu zainteresovanu decu (dečake i devojčice svih uzrasta) zainteresovanu da se bave košarkom, da nam se pridruže... Obzirom da je ovaj turnir prilika za sve košarkaške klubove na teritoriji Gradske opštine Mladenovac da vrše svoju promociju, mi smo već tradicionalno predstavili najmlađe članove kluba u delu programa predviđenom za to. Što se tiče najmlađih članova kluba, ove godine su na turniru učestvovale dve grupe dece, starija i mlađa. Mlađa grupa su bili dečaci iz klupske škole košarke rođeni 2008. godine i mlađi, a druga grupa su bili dečaci rođeni 2010. godine i mlađi iz mlađe klupske školice košarke. Obzirom da se ove godine odigravanje turnira poklopilo sa odlaskom kluba na košarkaški kamp na Zlatiboru, devojčice nisu učestvovale jer je veliki broj malih devojčica bio na kampu, a ostatak je učestvovao na turniru u takmičarskom delu. Nakon odigranih basketa kao i svake godine organizatori turnira su se potrudili da daju deci prigodne nagrade pa su ove godine naša deca kao i prethodnih godina dobila nagrade u vidu košarkaških lopti, majica sa obeležjima turnira i slatkih proizvoda firme Jaffa koji su sponzori ovogodišnjeg turnira. U svakom slučaju jedna sjajna manifestacija koja je organizovana od strane dvojice košarkaških radnika i entuzijasta, G-dina Ivanovića i g-dina Stanojkovića, zahvaljujući čijem angažovanju turnir i postoji već dugi niz godina. U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike naše dece sa turnira.
BB Basket na 21. streetball turniru u Mladenovcu


:: KOŠARKAŠKI KAMP (PRIPREME) ZLATIBOR 2018 - OBAVEŠTENJE RODITELJIMA.17.06.2018
Grupna slika K.K. BB Basket na BB Basket kampu 2017 na ZlatiboruPoštovani roditelji,

U nastavku teksta imate korisne informacije o stvarima koje možete spremiti deci na košarkaški kamp Zlatibor 2018 koje su im potrebne tokom osmodnevnog boravka na Zlatiboru. Polazak na kamp je 20.06.2018. godine (sreda) u 11:30h ispred sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu (trebalo bi najkasnije doći u 11:10h), a povratak je u sredu 27.06.2018. godine, oko 13 - 14h bi trebali da budemo u Mladenovcu. Sva deca bi trebala da budu obučena u neku od klupskih majica (BB Basket) u odlasku. Prevoz dece na kamp će vršiti firma Lasta iz Mladenovca. Džeparac koji se šalje deci je individualna stvar svakog roditelja ali naša preporuka je da im je 300-400 dinara sasvim dovoljno dnevno. Takođe, roditelji imaju mogućnost da džeparac koji pošalju deci stoji kod trenera ili kod dece, u zavisnosti kako se pre polaska dogovorimo sa roditeljima. U dogovoreno vreme svakodnevno će treneri deliti deci džeparac. Preporuka je da deca ne nose vredne stvari u vidu preskupih telefona (mogu poneti neki stariji mob.tel koji će vršiti funkciju), laptop, fotoaparate... Roditelji treba trenerima da kažu pre polaska o eventualnim zdravstvenim problemima koja imaju deca ili određenim navikama dece, ishrane i slično... Što se tiče stvari koje treba poneti na kamp naš savet je sledeći:

- Zdravstvena knjižica
- Dva para patika (jedne za trening, jedne van treninga)
- Papuče
- Što više opreme za trening (šorceva, majica, čarapa i donjeg veša - sve x 10)
- Sredstva za higijenu (peškire, šampon, kupka za tuširanje, sapun, dečija krema za lice, kaladont, četkica za zube...)
- Zaštitna krema za sunčanje
- Kupaći donji veš (za odlazak na bazen ukoliko nam vremenski uslovi dozvole)
- Pidžamu
- Trenerke (2-3)
- Jaknu (neku tanju za period jesen)
- Garderobu za izlazak do luna parka ili slično (neki lepši šorc, bermude, farmerke, majicu, duks...)
- U manji ranac spakovati vlažne i obične maramice, sendviče, veliku vodu, sokove i slaniše po sopstvenom izboru, plastičnu čašu i kašičicu... tokom puta.

Ukoliko nečije dete ima nekih posebnih stvari koje su mu potrebne roditelj će mu poslati... Spisak stvari se ne razlikuje mnogo od onih klasičnih kada se ide na odmor uz napomenu da treba poslati pojačano garderobu za trening što se i vidi iz gore navedenog u tekstu...
Roditelji mogu dodatne informacije dobiti svakodnevno pozivom na broj telefona 065/83-07-894 - Boris Bosnić.
Slika koja se nalazi u prilogu teksta je grupa dece i trenera iz kluba koji su bili prošle godine (2017) na kampu na Zlatiboru.


:: BB BASKET IMAO SVOJE PREDSTAVNIKE NA MEĐUNARODNOM TURNIRU 3 NA 3 NA KIPRU.15.06.2018
Predstavnici K.K. BB Basket na međunarodnom turniru 3 na 3 na Kipru (Limasol)Košarkaški klub BB Basket iz Mladenovca imao je predstavnike na međunarodnom turniru u basketu 3 na 3, koji de održava na Kipru u gradu Limasol, a turnir je završen u nedelju 10.06.2018. Turnir je jako ozbiljno organizovan, igra se u sjajnom ambijentu, pored mora na 4 posebno prilagođena terena za basket. Turnir se nalazi u zvaničnom FIBA kalendaru i pobednici će nastaviti takmičenje protiv afirmisanih, profesionalnih ekipa. Turnir okuplja preko 400 takmičara, to jest 100 ekipa iz 15 zemalja, a na njemu nastupaju uglavnom bivši igrači, pa i iz NBA lige. Ekipu koja je predstavljala naš klub i grad činili su Nikola Popović, Filip Obradović, Bogdan Pavlović i Boško Preradović. Prvog dana takmičenja naši momci su ostvarili 3 pobede iz 3 utakmice i sa najboljom koš razlikom završavaju grupnu fazu takmičenja. Drugog dana takmičenja naša ekipa u 1/8 finala turnira pobeđuje još jednom, ali ovoga puta sa minimalnom koš razlikom. U drugoj utakmici drugog dana, tačnije 1/4 finala, naši momci bivaju poraženi i prerano završavaju svoje takmičenje, čini se. Na kraju, u ukupnom plasmanu, naša ekipa završava na 5. mestu, što je jako respektabilan rezultat. Svakako, momci nisu ni jednog trenutka bili razočarani rezultatom i ovo je jedno veliko iskustvo za svakog od njih. Čestitke na prikazanom našim momcima i na sjajnom predstavljanju zemlje, grada i kluba. U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa turnira na Kipru.

BB Basket na međunarodnom basket turniru 3 na 3 na Kipru (Limasol)


:: DODELJENE GODIŠNJE DIPLOME I MEDALJE BB ŠKOLICI SPORTA.14.06.2018
Grupna slike BB školice sporta u sezoni 2017,2018 sa trenerimaU ponedeljak 11.06.2018. godine u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu podeljene su godišnje dipolme i medalje našim najmlađim članovima kluba, dečacima i devojčicama, članovima BB školice sporta. Dodela medalje je postala tradicionalna, radi se jednom godišnje na kraju sezone, a deca dobijaju medalje i diplome za učešće i ostvareni napredak u BB školici sporta za sezonu 2017/2018. Pre dodele medalja, deca pred prisutnim roditeljima i rodbinom demonstriraju sve što su naučili tokom pohađanja školice. Nakon toga su treneri kluba, Nikola Trajković, Dušan Preradović i Boris Bosnić deci uručili zaslužene medalje i diplome za pohađanje i napredak u našoj školici sporta. Kroz školicu sporta je ove sezone od septembra 2017. godine do jula 2018. godine prošlo oko 40-ak dečaka i devojčica. Treninzi su se održavali u sali O.Š. Momčilo Živojinović 2 puta nedeljno po 1h. Ono što je bitno je da se video napredak dece, svako dete je od trenutka dolaska u klub vidno izgledalo bolje kada je osnovna motorika u pitanju i time je stvorena baza za dalji rad u nekim od mnogobrojnih sportova. Trening je protekao u sjajnoj i veseloj atmosferi i dece i roditelja i trenera. Roditeljima je prezentovan napredak dece (jer su treninzi tokom sezone zatvorenog tipa i roditelji ne prisustvuju treninzima) kroz motoričke poligone, vežbe istezanja i razgibavanja koje su deca naučila, vežbe snage, itd... Na kraju treninga je po običaju usledilo pojedinačno i grupno fotografisanje, a sve slike se mogu videti u našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta. Pauzu ćemo praviti tokom leta (jul i avgust). Posle tog perioda od septembra počinjemo ponovo sa radom u sezoni 2018/2019 o čemu ćemo roditelje blagovremeno obavestiti. Klub se još jednom zahvaljuje na ukazanom poverenju svim roditeljima i deci sa nadom da smo ispunili njihova očekivanja i željom da se druženje nastavi i od septembra.
Dodela diploma i medalja BB školici sporta u sezoni 2017/18


:: PRIJATELJSKA UTAKMICA NAŠIH NAJMANJIH DEVOJČICA SA Ž.K.K. SOPOT I POZIV SVIM ZAITERESOVANIM DEVOJČICAMA U NAŠU ŠKOLU KOŠARKE.11.06.2018
Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Sopot, ženska školica košarke, 09.06.2018.U subotu 09.06.2018. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu odigrana je prijateljska utakmica između Ž.K.K. BB Basket i Ž.K.K. Sopot u kategoriji ženska školica košarke (devojčice rođene 2007. godine i mlađe). Obzirom da će od sledeće sezone tj od septembra meseca ove devojčice biti takmičarska selekcija mlađih pionirki, bila je lepa prilika da vidimo koji je nivo košarkaškog znanja i u kakvoj se formi ekipa nalazi trenutno. Naša ekipa je sačinjena od velikog broja devojčica koje su tek počele da treniraju ali su i one pored devojčica koje su duže u trenažnom procesu pokazale da imaju određeni kvalitet i da će biti važne karike u selekciji. Atmosfera je bila sjajna, naše devojčice su pokazale da su za nijansu u ovom trenutku ispred svojih vršnjakinja iz Sopota. Obzirom da se u poslednje vreme povećalo interesovanje devojčica za košarku u Mladenovcu, ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane devojčice svih uzrasta (obzirom da u klubu imamo sve uzrasne kategorije) da dođu u našu školu košarke i kroz takmičenja, košarkaške kampove, lepo druženje, sticanje opšteg znanja i znanja iz košarke... steknu nezaboravne trenutke, prijatelje, lepe uspomene, itd...


:: ZAVRŠEN KUP BEOGRADA ZA NAJMLAĐE.04.06.2018
Grupna slika dečaka 2006,2007 K.K. BB Basket na Kupu Beograda za najmlađe 02.06.2018.U nedelju 03.06.2018. godine završen je Kup Beograda za najmlađe u organizaciji Košarkaškog saveza Beograda i Gradskog sekretarijata za sport grada Beograda. Ove godine Kup je organizovan za dečake i devojčice rođene 2006. godine i mlađe (generacija koja će u narednoj sezoni 2018/2019 biti takmičarska selekcija mlađih pionira), tako da je to bila odlična uvertira pred novu sezonu. Takođe je odlična prilika da se vide na delu sve ekipe sa kakvim će kvalitetom nastupiti u predstojećoj sezoni. U prvoj i ispostaviće se jedinoj utakmici na ovogodišnjem Kupu, naša ekipa se sastala sa ekipom K.K. Zmaj iz Beograda. U neizvesnoj završnici, naša ekipa je izgubila pola koša, rezultatom 17 - 16. Kup je rezultatski za našu ekipu prošao malo lošije nego prethodnih sezona, ali smo imali za protivnika fizički jaku ekipu, a i nedostajalo nam je i malo sreće obzirom da smo imali 5 šuteva za pobedu, ali lopta nije htela ovoga puta u koš. U svakom slučaju nismo nezadovoljni ovogodišnjim Kupom, igrom naše ekipe u drugom poluvremenu, odnosom prema klubu... Naša procena u klubu je da ova selekcija dečaka ima košarkaški kvalitet i uz dobar i kvalitetan rad na treninzima mogu da napreduju i da naprave određeni rezultat. Pošto slika govori više od hiljadu reči, u našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa ovogodišnjeg Kupa Beograda za najmlađe.
Kup Beograda za najmlađe 2018


:: KUP BEOGRADA ZA NAJMLAĐE 2018.01.06.2018
K.K. BB Basket na Kupu Beograda za najmlađe 2017.U okviru redovnih godišnjih aktivnosti, Gradski sekretarijat za sport grada Beograda i Košarkaški savez Beograda i ove godine tradicionalno organizuju Kup Beograda za najmlađe. Ove godine će takmičenje biti organizovano za dečake i devojčice rođene 2006. godine i mlađe. Manifestacija će biti održana u Hali sportova Žarkovo, 02. i 03.06.2018. godine. I ove godine je prijavljen veliki broj ekipa, tako da će biti pravi praznik košarke sa mnogo dečaka i devojčica učesnika turnira. Naš klub tradicionalno učestvuje na ovom turniru i ujedno je ovo dobra prilika da se vidi kvalitet drugih ekipa obzirom da od septembra ove dečake očekuje takmičenje kroz ligu u selekciji mlađih pionira. Raspored utakmica kada je naša ekipa u pitanju je sledeći:

- U subotu 02.06.2018. godine u 10:30h igramo protiv ekipe K.K. Zmaj iz Beograda - polazak ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:00h pre podne.

Turnir se igra po Kup sistemu (kada se izgubi utakmica ispada se). Ukoliko pobedimo ekipu K.K. Zmaj, od 16:30h igramo utakmicu protiv pobednika para K.K. Partizan NIS - K.K. IBC.
Ukoliko i tu drugu utakmicu pobedimo takmičenje se nastavlja u nedelju o čemu ćemo naše navijače i posetioce sajta blagovremeno obavestiti.

Igrači treba da ponesu novac za prevoz (dogovoreno na treningu), sendviče po potrebi, neku flašicu vode, soka... i džeparac po potrebi ko želi... Ukoliko pobedimo prvu utakmicu moramo čekati do 16:30h da bi odigrali drugu utakmicu. Imaćemo dosta slobodnog vremena pa će treneri decu odvesti ili do zoološkog vrta ili na naša dva najveća stadiona (Marakana i JNA), ili negde drugo gde deca budu želela...

Slika koja je u prilogu ovog teksta je naša ekipa sa prošlogodišnjeg Kupa Beograda za najmlađe (dečaci rođeni 2005. godine i mlađi).


:: PRVO POJAČANJE U PIONIRSKOJ SELEKCIJI ZA SEZONU 2018/19, NOVI STARI IGRAČ, NEMANJA JANKOVIĆ POVRATNIK IZ K.K. CRVENA ZVEZDA MTS.22.05.2018
Nemanja Janković 2004Na naše veliko zadovoljstvo, obaveštavamo sve simpatizere kluba da će pionirska selekcija u sezoni 2018/19 biti jača za novog/starog igrača, Nemanju Jankovića. Nemanja je igrač rođen 2004. godine koji je ponikao u našem klubu i trenirao dugi niz godina. Prošle sezone je nastupao za drugu pionirsku selekciju K.K. Crvena Zvezda MTS. Ove sezone je odlučio da se vrati u matični klub i pomogne klubu da ostvari što bolje rezultate u nastupajućoj takmičarskoj sezoni. U toku su razgovori sa još nekoliko igrača koji bi trebalo da pojačaju klub u nastupajućoj sezoni. Nemanji želimo što više uspeha ove sezone kako na klupskom tako i ličnom planu, a drago nam je da su nam se ambicije poklopile.


:: ZAVRŠEN MINI BASKET TURNIR U ORGANIZACIJI KSB-a.21.05.2018
BB Basket na mini basket turniru u Rakovici, 20.05.2018.U organizaciji Košarkaškog saveza Beograda, na dve lokacije u Beogradu (Hala Pinki u Zemunu i sportski centar Rakovica), u nedelju 20.05.2018. godine su održani mini basket turniri za decu (dečaci i devojčice) uzrasta 10 godina (2008. godište) i mlađi. Kaku kažu iz KSB-a, ovo je samo početak ozbiljnijeg pristupa najbrojnijoj košarkaškoj populaciji (deca uzrasta 10 godina i mlađi) jer se u budućnosti planira organizovati takmičenje koje bi bilo turnirskog karaktera svake druge nedelje. Mi ćemo uzeti učešće na ovim aktivnostima KSB-a. Naš klub je učestvovao na ovom prvom turniru sa 3 ekipe i to:

- Devojčice 2008. godište i mlađe
- Dečaci 2008. godište
- Dečaci 2009. godište i mlađi

Naše ekipe su nastupile u sportskom centru Rakovica, a devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Umka, dečaci sa ekipom K.K. Ras 1 i dečaci 2009. godište i mlađi su odigrali utakmicu sa ekipom K.K. Umka 1. Atmosfera je bila odlična, kako u putu, tokom trajanja turnira, tako i u povratku kada su se u autobusu pričali vicevi, pevala klupska himna i pesme po želji dece. Na ovom turniru je kao i na svim mini basket turnirima rezultat bio u drugom planu i nije se vodio. Organizacija je bila odlična, koševi adaptirani za uzrast dece koji je igrao, sudije odlično odradile svoj posao, tehnički organizator K.K. Ras je obezebedio sve potrebne uslove za neometano odigravanje utakmica i da se sve ekipe osećeju lepo. U svakom slučaju, vrlo smo zadovoljni učešćem na ovom turniru i nosimo lepe utiske. U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa mini basket turnira.
K.K. BB Basket na mini basket turniru u Rakovici 2018


:: ČESTITKE NAŠIM BIVŠIM IGRAČIMA NA USPESIMA KOJE POSTIŽU U SADAŠNJIM KLUBOVIMA.17.05.2018
Pioniri K.K. Crvena Zvezda MTS, sezona 2017/18S.K. BB Basket - Mladenovac ovim putem čestita svojim bivšim igračima na osvojenim titulama prvaka Srbije sa svojim ekipama. Pionirsku titulu prvaka Srbije su ekipom K.K. Crvena Zvezda MTS su osvojila 3 igrača koja su ponikla u našem klubu, Arsović Vukašin rođen 2003. godine, Živanović Uglješa rođen 2003. godine i Stankić Strahinja, takođe rođen 2003. godine.
Kadetski prvak Srbije je takođe ekipa K.K. Crvena Zvezda MTS i u njoj igra naš bivši igrač Popović Nemanja rođen 2001. godine. Inače bio najbolji igrač finalnog turnira i finalne utakmice sa 20 poena i 10 skokova.
Juniorski prvak države je takođe ekipa K.K. Crvena Zvezda MTS, a član ekipe je takođe bio Popović Nemanja rođen 2001. godine i jedan od boljih igrača i u juniorskoj selekciji.
Klub im od srca čestita na uspesima koje prave i želi uspeh i u nastavku karijere. Ponosni smo što su ponikli u našem klubu i nekada nosili naš dres.
U sklopu teksta je grupna slika pionirske ekipe K.K. Crvena Zvezda MTS sa stručnim štabom, na kojoj su i gore pomunuta naša tri igrača.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.