Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 24. I 25.03.2012. GODINE.20.03.2012
MLAĐI PIONIRI.

U 8. kolu kvalitetne lige, grupa 2, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezda. Utakmica se igra u subotu 24.03.2012. godine u sali O.Š. Stari Grad u Beogradu u ul. Herceg Stjepana br. 7 sa početkom u 14:20h. Polazak je planiran ispred gradske Opštine Mladenovac u 12:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, druga klupska selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 2. Utakmica se igra u subotu 24.03.2012. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju jednu dobru utakmicu.

U 2. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 5, druga klupska selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Orion 2. Utakmica se igra u nedelju 25.03.2012. godine u sali O.Š. Vladislav Ribnikar u Beogradu u ul. Kralja Milutina br. 10 sa početkom u 11:45h. Polazak je planiran ispred gradske opštine Mladenovac u 10h.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 11. kolu druge lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 2. Utakmica se igra u subotu 24.03.2012. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju jednu dobru utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

Slobodni 7. kolo.


:: PORAZI SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA.19.03.2012
MLAĐI PIONIRI 2:

U 6. kolu regionalne lige za mlađe pionire, grupa 5, druga klupska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Poštar iz Beograda i poražena rezultatom 47 - 32. Nismo se najbolje snašli na početku utakmice kada smo dozvolili njihovim visokim igračima da uhvate dosta lopti u fazi napada i poentiraju što je rezultiralo vođstvom na kraju 1. četvrtine 14 - 05 za protivnika. U nastavku utakmice smo igrali ravnopravno sa protivnikom i nismo uspeli da pripretimo protivniku zahvaljujući njihovim visokim igračima koji su fizički dominantniji u odnosu na naše igrače i kada je potrebno bilo poentirali su za svoju ekipu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri i na zasluženoj pobedi, a takođe i čestitke našim igračima na pruženoj igri u pojedinim delovima utakmice, čestitke što se nisu predavali posle lošije odigrane 1. četvrtine. Podsetićemo da smo mi ubedljivo najmlađa ekipa i da u ekipi koji su nosioci igre ima igrača rođenih 2002, 2001 i 2000 godine, a igramo ligu protiv igrača rođenih 1999. godine. Glave gore tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Poštar - K.K. BB Basket 47 - 32
(14-05, 12-12, 13-09, 08-06)

Poeni: Topalović Andrija: 6, Kovačević Petar: 6, Jovanović Mladen: 6, Stevančević Aleksa: 4, Rašić Saša: 4, Ilić Todor: 2, Zečević Novak: 2, Savić Dimitrije: 2.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 10. kolu 2. pionirske lige, grupa 3, naša selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Novi Beograd 7 i ubedljivo poražena rezultatom 64 - 34. Kako smo počeli utakmicu, u istom ritmu smo je i završili, a to je veoma loše. Jedino smo u 3. četvrtini uspeli koliko-toliko da pariramo protivniku, sve ostale četvrtine smo nadigrani u svim košarkaškim elementima,a pogotovo u 1. poluvremenu kada je praktično bilo i rešeno pitanje pobednika kada je protivnik na svom kontu imao 24 poena prednosti. Ono što je krasilo ovu utakmicu je jedna statičnost i nedostatak volje naših igrača,a pogotovo igrača koji su nosioci igre, dok je protivnika krasila jedna agresivnost u odbrani, angažovanost svih igrača po celom terenu, velika volja... U krizi smo rezultata i igre i jedino dobrim radom možemo isplivati na površinu i povratiti samopouzdanje. Imali smo mnogo problema sa povredama i bolešću igrača što je u velikoj meri kumovalo ovakvoj trenutnoj situaciji. Podatak da smo jedinu utakmicu koju smo pobedili u 2. ligi odigrali u kompletnom sastavu i nijednu više u toku cele sezone dovoljno govori o pehovima koji su nas snašli ove sezone. Kvalitet postoji, uz REDOVNE dolaske na trening i kvalitetan rad na treningu možemo se nadati boljim danima, pod uslovom da nas zaobiđu povrede i bolesti koje su nas pratile celu sezonu...

Rezultat utakmice: K.K. Novi Beograd 7 - K.K. BB Basket 64 - 34
(22-11, 20-07, 10-10, 12-06)

Poeni: Preradović Boško: 10, Jovanović Nikola: 9, Antić Ognjen: 8, Milišić Božo: 4, Milenković Miloš: 3.

_____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu 2. kadetske lige, grupa 2, klupska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Novi Beograd 7 i poražena rezultatom 76 - 62. Mi smo utakmicu odlično počeli, poveli sa 14 poena prednosti do pred kraj 1. četvrtine i onda iz neobjašnjivih razloga stajemo i dozvoljavamo protivniku da završi četvrtinu na samo -6 podnošljivih s obzirom na igru iz 1. četvrtine. Katastrofalno odigrana 2. četvrtina naše ekipe je i odlučila pobednika ove utakmice kada smo protivniku dozvolili da postigne dosta laganih koševa, mnogo lopti smo izgubili na prevodu i zbog lošeg dodavanja što je protivnik iskoristio i uspeo da pobedi 2. četvrtinu rezultatom 24-06. Uspeli smo da se vratimo u 3. četvrtini u igru rezultatski kada smo čak i poveli pred početak 4. četvrtine ali zbog izlaska ključnih igrača iz igre zbog 5 dosuđenih faulova nismo skupili snage da pobedimo utakmicu. Ostaje žal za pobedom koja bi nam značila ali ako isključimo 2. četvrtinu koju smo katastrofalno odigrali bilo je dosta pozitivnih stvari na ovoj utakmici, od rezultatskog povratka sa -18 na 4 poena prednosti, motiva igrača koji nas nije toliko krasio na prethodnim utakmicama do velike borbenosti i želje pojedinih igrača (Soskić Strahinja, Jovanović Aca..., Nikola Krstić Igrao pod prehladom utakmicu što je za svaku pohvalu...). Glave gore tigrovi, rad, rad i samo rad sve pobeđuje...

Rezultat utakmice: K.K. Novi Beograd 7 - K.K. BB Basket 76 - 62
(18-22, 24-06, 12-25, 22-09)

Poeni: Jovanović Aca: 23, Soskić Strahinja: 13, Krstić Nikola: 12, Vujičić Negovan: 5, Preradović Boško: 4, Jovanović Nikola: 3, Marković Aleksandar: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 17. I 18.03.2012. GODINE.16.03.2012
MLAĐI PIONIRI 1:

Utakmica prve selekcije mlađih pionira kluba protiv ekipe K.K. Sava iz Beograda je otkazana na molbu protivničke ekipe jer im većina igrača ima boginje i odigraće se u narednom periodu u dogovoru sa protivnicima.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 5, druga klupska selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv vršnjaka iz K.K. Poštar. Utakmica se igra u nedelju 18.03.2012. godine u sali O.Š. Oslobodioci Beograda u Beogradu u ul. Preradovićeva br. 2 sa početkom u 16:45h. Polazak je ispred gradske Opštine Mladenovac u 14:45h.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 10. kolu 2. lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Novi Beograd 7. Utakmica se igra u petak 16.03.2012. godine u sali 10. Gimnazije u Beogradu u ul. Proleterske Solidarnosti br. 1a sa početkom u 20:20h. Polazak je ispred gradske Opštine Mladenovac u 18:30h.

_____________________________________________________

KADETI:

U 6. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Novi Beograd 7. Utakmica se igra u subotu 17.03.2012. godine u sali 10. Gimnazije u Beogradu u ul. Proleterske Solidarnosti br. 1a sa početkom u 18:15h. Polazak je ispred gradske Opštine Mladenovac u 16:30h.

_____________________________________________________:: PORAZI SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA.11.03.2012
MLAĐI PIONIRI:

U 6. kolu kvalitetne lige, grupa 2, prva selekcija mlađih pionira kluba odigrala je utakmicu sa ekipom K.K. Ofi Basket i poražena je rezultatom 33 - 45. Igrali smo 3 četvrtine odlično protiv ekipe Partizana čak i dominirali u nekim elementima u tim periodima igre u odnosu na protivnika ali nas je izuzetno loša igra u 2. četvrtini i katastrofalno izvođenje slobodnih bacanja 34/9 direktno koštalo pobede. Poređenja radi protivnik je šutirao slobodna bacanja 11/9. Pored poraza od fantastičnog protivnika nismo nezadovoljni ovom utakmicom i ono što nam je bitno i neki pokazatelj da smo dosta napredovali u odnosu na prošlu sezonu je poređenje rezultata i igre sa ovim protivnikom od ove i prošle godine, dosta se razlika smanjila tj približili smo se po kvalitetu ekipi Partizana u odnosu na prošlu godinu. Mi smo dobro počeli utakmicu, kontrolisali rezultat, dobro rešavali situacije 1 na 1, iz takvih situacija asistirali. Bila je dobra tranzicija lopte, u pojedinim trenutcima 1. četvrtine čak igra bila atraktivna što je rezultiralo našim vođstvom na kraju 08-07. 2. četvrtinu smo počeli dobro kada je Lazić A. postigao koš uz faul ali na našu žalost to je bilo sve što smo prikazali u toj četvrtini što je protivnik iskoristio i napravio ogromnu rezultatsku prednost u svoju korist od 18-03. U nastavku utakmice nismo se predavali, momci su se borili i pokazali da imaju karakter ne dozvolivši protivniku da se odvoji na veliku rezultatsku prednost. Igra u nastavku utakmice je bila odlična ali nas je katastrofalan procenat slobodnih bacanja direktno odveo od pobede. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a mi moramo dosta da radimo na tom elementu igre, a za ostalo čestitke momcima, ukoliko nastave da se bore i igraju na način kao danas imaćemo ove sezone dosta razloga za slavlje i sreću. Glave gore tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ofi Basket 33 - 45
(08-07, 03-18, 07-10, 15-10)

Poeni: Đorđević Jovan: 14, Lazić Aleksandar: 7, Spasojević Nikola: 4, Stevanović Ilija: 3, Damljanović Filip: 3, Pavlović Veljko: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 5, druga klupska selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv svojih vršnjaka iz K.K. Zvezdara M-Invest 2 i poražena rezultatom 33 - 15. Kako smo počeli utakmicu, a to je jako loše, u istom ritmu smo je i završili. Jako loše smo se vraćali (trčali) u fazu odbrane što je protivnik znao da iskoristi i postigne veliki broj laganih poena. Skok u odbrani nije bio na visokom nivou što je protivnik takođe iskoristio i skokovima u napadu uspevao da dođe do laganih poena. U fazi napada smo se loše kretali kada smo individualnim akcijama pokušavali da dođemo do koša protivnika, kada se tome doda izuzetno loš procenat šuta iz igre bolje nije ni moglo na ovoj utakmici. Imajući u vidu da su ovo prve utakmice velikoj većini igrača u toj ekipi, da je velika većina igrača rođena 2000., 2001. i 2002. godine imamo razumevanja i strpljenja za te momke. Neka naša ideja kada smo prijavljivali ovu ekipu za takmičenje je da se igrači koji će i sledeće sezoni biti mlađi pioniri razigravaju i drže u takmičarskom ritmu kao i da se da šansa ostalim momcima 1999. godišta i da se bore za mesto u prvoj selekciji svojim igrama, odnosom, ponašanjem... na terenu i van njega. Ono što je bitno za te momke je da nastave da dobro rade na treninzima, da se zalažu, a rezultat takvog rada sigurno neće izostati i isplivaće na površinu pre ili kasnije...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Zvezdara M-Invest 2 15 - 33
(02-10, 02-08, 06-10, 05-07)

Poeni: Topalović Andrija: 7, Kovačević Petar: 2, Petrović Vasa: 2, Dimić Savo: 2, Petrović Miloš: 1, Popović Nemanja: 1.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 9. kolu 2. lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv dobre i favorizovane ekipe K.K. Žarkovo i u neizvesnoj i penal završnici poražena rezultatom 56 - 53. Počeli smo dobro utakmicu, sa dobrim procentom šuta iz daljine, ali smo u nastavku lošim trčanjem u fazu odbrane dozvolili protivniku da postigne lagane poene i napravi prednost od 12 poena razlike u jednom trenutku 1. četvrtine. Uspeli smo da se vratimo rezultatski u igru kada smo potrošili dosta energije i odemo na odmor sa rezultatsim deficitom od 4 poena što je u tom trenutku za nas bilo dobro. Nastavak utakmice je protekao u blagom vođstvu protivnika od 2 do 7 poena. Igralo se jako, požrtvovano, hrabro na obe strane, bila je ovo jedna dobra, prava fajterska utakmica u kojoj se na našu žalost protivnik bolje snašao zahvaljujući pogođenom teškom šutu i slobodnim bacanjima protivničog plejmejkera u poslednjim trenutcima utakmice. Kao i na velikoj većini drugih utakmica ove sezone kada je u pitanju ova selekcija, tako smo i u ovoj utakmici bili lišeni pomoći kapitena Jovanović Nikole koji se povredio na treningu. Ne tražimo alibi, to su činjenice. Mi nismo nezadovoljni ovom utakmicom, naprotiv imamo dosta razloga za optimizmom kada je u pitanju igra, ponašanje, zalaganje, odnos igrača... i ako nastavimo ovako da se ponašamo i igramo sigurno da su na pomolu i bolji dani kada je rezultat ove selekcije u pitanju. Moramo da pomenemo i pohvalimo sve igrače, protivniku čestitamo na zasluženoj pobedi, a posebne pohvale zaslužuju Milenković Miloš koji je igrao sa rasečenom arkadom i bez treninga sa rizikom od ponovne povrede kao i Antić Ognjena koji je odigrao utakmicu, a prethodni dan imao temperaturu i kašalj. Mi iz kluba izuzetno cenimo i poštujemo takve gestove igrača i naravno da ćemo se znati i odužiti za takve gestove, a treba i ostalim igračima da posluži za primer ponašanje i odnos koji imaju ti igrači prema klubu. Pohvale kapitenu na ovoj utakmici Preradović Bošku koji je odigrao kapitenski, sve boljem Dimić Milošu i Popović Strahinji na igri koji su godinu dana mlađi... Glave gore tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Žarkovo 53 - 56
(11-15, 17-16, 08-11, 17-14)

Poeni: Preradović Boško: 18, Dimić Miloš: 14, Popović Strahinja: 9, Milenković Miloš: 8, Antić Ognjen: 4.

____________________________________________________

KADETI:

U 5.kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija odigrala je utakmicu protiv svojih vršnjaka iz K.K. Probasket i zasluženo poražena rezultatom 46 - 63. Znajući da protivnik igra u odbrani zonski presing spremali smo se ali igrači nisu uspevali da se najbolje snađu na odbranu koju je protivnik postavio (zonski presing 1-2-1-1) što je rezultiralo ranim visokim vođstvom protivnika. Rezultat na kraju 1. četvrtine je bio 23 - 14 u korist protivnika. U istom ritmu (lošem) smo odigrali i 2. četvrtinu kada smo jako bili statični u napadu na zonsku odbranu 1-3-1 koju je protivnik postavio što je rezultiralo na kraju poluvremena maksimalnom prednošću za protivnika od 21 poen razlike. Nismo uspevali ni posle time out-a da ispravimo greške u 1. poluvremenu utakmice, jako smo loš procenat šuta iz igre imali čime je praktično utakmica već tada bila rešena. Pokušali smo dogovorom na poluvremenu da ubedimo igrače da utakmica nije gotova, da promenom odnosa i jednim boljim zalaganjem se možemo vratiti rezultatski u utakmicu što je i urodilo plodom. Serijom od 10 - 0 smo uspeli da smanjimo prednost protivnika kada se pojavila nada da se utakmica može pobediti. Na žalost nismo imali snage i energije do kraja da odigramo u tom ritmu pre svega zbog fantastično dobrog procenta šuta protivnika iz igre i našem lošem procentu šuta. U 3. četvrtini su u nekoliko navrata protivnički igrači u poslednjim sekundama napada uspevali da pogode teške šuteve što je negativno uticalo na ekipu i na taj način mirno privedu utakmicu kraju. Ostaje nam da analiziramo utakmicu, izvučemo pouke i jednim dobrim radom na treningu da podižemo formu i napredujemo iz utakmice u utakmicu.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Probasket 46 - 63
(14-23, 09-21, 17-12, 06-07)

Poeni: Krstić Nikola: 20, Jovanović Aca: 10, Stanišić Mirko: 8, Marković Aleksandar: 4, Pupovac Nikola: 2, Vujičić Negovan: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 10. I 11.03.2012. GODINE.07.03.2012
MLAĐI PIONIRI:

U 6. kolu kvalitetne lige, grupa 2, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Ofi Basket (Partizan). Utakmica se igra u nedelju 11.03.2012. godine sa početkom u 14:10h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Pozivamo sve navijače da u što većem broju dođu i podržimo decu da odigraju što bolju utakmicu protiv fantastične i još uvek neporažene ekipe Partizana.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 5, druga selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezdara M-Invest 2. Utakmica se igra u subotu 10.03.2012. godine sa početkom u 14:10h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Ova ekipa je pokazala da zna da igra košarku u prošlom kolu pa pozivamo sve navijače da dođu i podrže decu jednim fer i korektnim navijanjem.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 9. kolu 2. lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Žarkovo. Utakmica se igra u nedelju 11.03.2012. godine sa početkom u 15:40h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Pozivamo sve navijače da podržimo momke da odigraju jednu dobru utakmicu.

____________________________________________________

KADETI:

U 5. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Probasket koji je trenutno na deobi 2,3 i 4 mesta sa istim brojem pobeda i poraza kao i mi. Utakmica se igra u subotu 10.03.2012. godine sa početkom u 15:40h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Pozivamo sve navijače da u što većem broju dođu i fer i korektnim navijanjem podrže momke u pohodu za borbu za što bolji plasman na tabeli.


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZ MLAĐIH PIONIRA 1 I PIONIRA.04.03.2012
MLAĐI PIONIRI 2:

U utakmici 4. kola regionalne lige, grupa 5, druga selekcija kluba mlađih pionira odigrala je utakmicu sa vršnjacima iz K.K. Mladost 3 i uspela da zabeleži prvu pobedu u ligi rezultatom 40 - 32. Sve čestitke treneru i igračima na prikazanom. Neka naša ideja kada smo prijavljivali tu ekipu za takmičenje je bila da se mlađi igrači (2000., 2001. i 2002. godište) razigravaju za sledeću sezonu kao i da se pruži šansa igračima koji trenutno nemaju kvalitet za kvalitetnu ligu da se bore i svojim igrama u toj ekipi izbore mesto u kvalitetnijoj ekipi. Što se tiče utakmice mi smo dobro počeli utakmicu, poveli sa 4:0. Ubrzo posle toga protivnik je uspeo da uspostavi rezultatsku ravnotežu što se održavalo do kraja poluvremena. U nastavku utakmice nam je opala koncentracija što je protivnik znao da iskoristi i u jednom trenutku imao 6 poena prednosti u svoju korist. Posle zatraženog time out-a i promene odbrane, naši igrači su u presingu po celom terenu uspeli da protivniku oduzmu dosta lopti i nateraju protivnika na dosta grešaka što je rezultiralo serijom od 15-0 u našu korist tako da smo uspeli da mirno privedemo utakmicu kraju u našu korist. Čestitke igračima i treneru.

Rezultat utakmice: K.K. Mladost 3 - K.K. BB Basket 2 32 - 40
(08-11, 09-04, 09-07, 06-18)

Poeni: Topalović Andrija: 13, Dimić Savo: 10, Rašić Saša: 7, Jovanović Mladen: 5, Petrović Miloš: 3, Stevančević Aleksa: 1, Kovačević Petar: 1.

___________________________________________________


MLAĐI PIONIRI 1:

U 5. kolu kvalitetne lige, grupa 2, selekcija mlađih pionira kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Div Basket i NEZASLUŽENO izgubila rezultatom 51 - 41. Čestitke igračima K.K. Div Basket, ali ne i treneru, pomoćnom treneru, zapisničaru (trener pionirske selekcije), delegatu, sudijama...Nezasluženo smo izgubili utakmicu iz više razloga: Krali su nam koševe (na kraju 1. četvrtine rezultat je bio 3 razlike za nas,a u zapisniku je pisalo 1 za protivnika. Gospodo iz K.K. Div Basket ako je to prosek ukradenih poena po četvrtini lako se može izračunati da ekipa mora 20-ak razlike da je bolja od vas da bi igrali egal utakmicu na vašem terenu), njihovim najboljim igračima nisu upisivali faulove, delegat je krao vreme (u trenucima kada je domaća ekipa vodila u 2. četvrtini vreme je produženo sa izgovorom zapisničara kako se zapričao sa delegatom i slučajno su produžili četvrtinu 10 minuta), kada je naš trener prišao delegatu i pitao ga koliko ima do kraja utakmice, on mu je odgovorio 1,40 min sakrivši štopericu, a jasno je trener video da je do kraja ostalo 2,... min. Kada mu je rekao da je video da je ostalo 2,... min on mu je rekao kako je slučajno poništio vreme što znači da je ostatak utakmice tj vremena bilo po nekoj njegovoj intuiciji. Sudije su dodeljivale očite lopte koje su u aut odlazile od strane domaćih igrača domaćoj ekipi pa čak kada su deca podizala ruku i priznavala da su ona izbacivala loptu u aut... Jednom rečju SRAMOTA... Očekujemo IZVINJENJE gospode iz K.K. Div Basket... Što se tiče utakmice i košarkaških elemenata igrali smo koliko nam je dozvoljeno, teško je u takvim uslovima igrati utakmicu, uspeli smo da pred početak 4. četvrtine dođemo na -3 poena zaostatka kada je igra naše ekipe bila fantastična ali na žalost nismo imali snage za potpuni preokret i nezasluženo izgubili utakmicu. Glave gore tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Div Basket - K.K. BB Basket 51 - 41
(12-11, 13-02, 11-20, 15-08)

Poeni: Spasojević Nikola: 16, Đorđević Jovan: 11, Stanojević Nikola: 6, Milovanović Nemanja: 4, Stevanović Ilija: 2, Damljanović Filip: 2,

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 8. kolu 2. lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Sava i zasluženo poražena rezultatom 69-55. Utakmica je počela nervozno na obe strane kada je izgledalo da su se ekipe takmičile ko će više grešaka da napravi i promaši zicera, slobodnih bacanja, otvorenih šuteva. Malo bolje u lošoj igri obe ekipe se snašao domaćin (K.K. Sava) i pobedio 1. četvrtinu rezultatom 16-10. U nastavku utakmice dosta se igra popravila i 2. četvrtina je odigrana u egal rezultatu 17-17. Posle povrede (morao na ušivanje posle rasečene arkade) jednog od naših najboljih igrača Milenković Miloša znatno su nam se smanjile šanse u nastavku utakmice, i kada su sa 5. ličnih grešaka izašla iz igre još 3 igrača protivnik je to iskoristio i u jednom trenutku podigao svoju prednost na 22 poena razlike. Do kraja utakmice uspeli smo da malo popravimo utisak i ništa više od časnog poraza ne izborimo. Ono što je krasilo ovu utakmicu je izuzetno loša igra igrača koji su nosioci igre. U krizi smo i rezultata i igre. Ono što krasi sve trenere i igrače u klubu to je jedna upornost i mogućnost pronalaženja rešenja za izlaske iz krize pa se nadamo da će tako biti i ovaj put. Ne ostaje nam ništa drugo nego da žestokim radom na treninzima pokušamo da isplivamo iz krize. Imali smo dosta i pehova sa povredama igrača u nekim bitnim utakmicama što je u dobroj meri odraz trenutnog stanja na tabeli...

Rezultat utakmice: K.K. Sava - K.K. BB Basket 69 - 55
(16-10, 17-17, 23-13, 13-15)

Poeni: Milenković Miloš: 14, Jovanović Nikola: 12, Preradović Boško: 6, Dimić Miloš: 6, Popović Strahinja: 6, Jovanović Dušan: 4, Antić Ognjen: 3, Vujičić Lazar: 2, Đorđević Stevan: 2.


:: S.K. BB BASKET I OVE GODINE ORGANIZUJE PRIPREME NA KOŠARKAŠKOM KAMPU MAXIMA NA ZLATIBORU.02.03.2012
Poštovani roditelji,
Obraća Vam se predsednik i trener Sportskog kluba „BB Basket“ iz Mladenovca Boris Bosnić. Obraćam Vam se elektronskim putem što nije bio slučaj do sada iz razloga što nemamo slobodnih termina u kojima bi održavali sastanak. Razlog ovog obraćanja je odlazak na košarkaški kamp „MAXIMA“ koji se nalazi na prelepoj planini Zlatibor u vlasništvu našega proslavljenog bivšeg reprezentativca i igrača Partizana gospodina Miroslava Pecarskog. Uz ovaj dopis imate flajere koje ćete dobiti preko dece pismenim putem o kampu, a ja ću pokušati u najkraćim crtama da predstavim neke klupske planove vezane za kamp i narednu sezonu (ono što nema u flajerima napisano).
S.K. „BB Basket“ iz Mladenovca ima izuzetnu saradnju sa kampom i već tradicionalno 6-u godinu zaredom odlazi na košarkaški kamp „MAXIMA“ na Zlatiboru. Način i princip rada pri dolasku na kamp je srdačan doček ljubaznog menadžera i vlasnika kampa, raspoređivanje po sobama i smeštaj učesnika. Posle toga održava se sastanak trenera sa koordinatorom,menadžerom i vlasnikom kampa gde se prave grupe za treninge,prave smernice za rad,svaki trener dobija grupu sa kojom radi... Grupe se prave po uzrasnim kategorijama i kvalitetu (košarkaškom) dece gde treneri u komunikaciji jedni sa drugima prave planove za rad i ko bi sa kojom grupom mogao da radi. Cilj je da sva deca budu zadovoljna, da mogu da prate trening i da se vrate kući sa većim košarkaškim znanjem nego kad su došla na kamp. Takođe se daju smernice deci na čemu bi trebalo više da rade, koji su im slabiji košarkaški elementi i na šta da obrate pažnju da bi unapredili svoje košarkaško znanje. Posle tog sastanka radi se uvodni trening gde se treneri upoznavaju sa decom i otprilike vide koliki je nivo košarkaškog znanja te dece. Kada se grupe formiraju kreće se sa trenažnim procesom 2 puta dnevno, u zavisnosti od uzrasta od 60 min do 90 min trajanja treninga i tako svakodnevno. 5-i dan kampa imamo odmor od popodnevnog treninga kada se deci organizuju neke vankošarkaške aktivnosti kao što su obilasci kulturno-istorijskih znamenitosti ili odlazak na bazen isključivo uz prisustvo trenera ili nekih drugih aktivnosti u zavisnosti od toga šta se dogovorimo. U večernjim satima posle večere odigravaju se svakodnevno utakmice pod reflektorima i NBA najavama igrača što igračima daje posebnu draž. Takođe su deci organizovana takmičenja u igri 3 na 3, šutiranju slobodnih bacanja, šutiranju „trojki“, igre 1 na 1, poligon šuta. Poslednji dan kampa se održavaju finalna takmičenja u gore navedenim disciplinama kada pobednici dobijaju nagrade,medalje i diplome. Sva deca polaznici kampa dobijaju opremu u svoje vlasništvo sa obeležjima kampa (šorc,majica i dres). Takođe, svi rekviziti za treninge su obezbeđeni (lopte,čunjevi,vijače...) tako da deca ne treba ništa od toga da nose na kamp. Izuzetna korektnost svih na kampu i iskustvo iz prethodnih godina kao i uslovi su nas naveli da uopšte ne razmišljamo gde ćemo ove godine kao klub ići na kamp.
Što se tiče naših planova klub je do sad išao na kamp i uglavom su sa našom decom radili drugi treneri da bi oni videli neke druge načine rada drugih trenera, stekli neka nova iskustva, nešto novo naučili... Na naše veliko zadovoljstvo klub iz godine u godinu napreduje, rastemo u svakom pogledu ( po broju dece, broju reprezentativaca, po rezultatima...). Imamo ozbiljne takmičarske planove za sledeću sezonu i da bi to sve realizovali u planu nam je da ove godine odradimo pripreme na kampu gde bi se takmičarske selekcije kluba spremale fizičko-tehničko-taktički za nastupajuću sezonu. Odmah bi igrače podelili u grupe dece sa kojima će nastupati u sledećoj sezoni (mini basket - deca rođena 2002. godine i mlađa, mlađi pioniri – deca rođena 2000. i 2001. godine, pioniri – deca rođena 1998. i 1999. godine, kadeti – deca rođena 1996. i 1997. godine, juniori – deca rođena 1994. i 1995. godine i omladinci – deca rođena 1992. i 1993. godine). Klub na pripreme odlazi u 3. smeni od 18.07.2012. do 28.07.2012. godine. Od izuzetnog je značaja za svakog igrača u takmičarskoj selekciji da odradi pripreme.
Cena kampa je 24.500,00 dinara i plaćanje se vrši u više mesečnih rata tj. do decembra 2012. godine s tim što se do polaska na kamp moraju deponovati čekovi koji će biti pušteni periodično u vreme kada se dogovorimo. Cena kampa je bez prevoza i cena prevoza zavisi od broja dece. Prošlu godinu smo išli autobusom, a prethodnih godina su roditelji vozili, sve je stvar dogovora između kluba i Vas roditelja. U nadi da ćemo ostvariti uspešnu saradnju kao i do sad sportski Vas pozdravljamo.:: PORAZ KADETA U 4. KOLU 2. LIGE.02.03.2012
U 4. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Žitko Basket i poražena rezultatom 80 - 74. Počeli smo loše utakmicu i nismo se snašli najbolje na njihov agresivan presing što je rezultiralo njihovim vođstvom od 10 poena razlike na kraju 1. četvrtine. Pored dominacije naših igrača što se tiče visine takođe je jako zabrinjavajuće to što je protivnik imao ogroman broj skokova u napadu, čak i kada su u petorci bila dva naša visoka igrača. Postavkom zonske odbrane 2-3 uspeli smo da se rezultatski vratimo u igru u 2. četvrtini i na poluvreme odemo sa zaostatkom od -3 poena. Onda sledi 3. četvrtina koja je bila ključna kada smo promašili veliki broj zicera i slobodnih bacanja, uz katastrofalnu igru u odbrani je protivnik iskoristio i uspeo da podigne svoju razliku na nedostižnih 15 poena prednosti pred poslednju četvrtinu. Takođe u velikoj meri možda i najvećoj porazu naše ekipe je kumovalo katastrofalno suđenje sudija Aksić V. i Bulatović L. koji nisu sankcionisali rukometne faulove protivničkih igrača. Sve što smo uspeli da uradimo u poslednjoj četvrtini je da se približimo na -4 razlike ali nismo imali snage za potpuni preokret i protivnik zasluženo pobedio uz ponavaljmo opet ogromnu sudijsku pomoć (što ljudi iz K.K. Žitko Basket-a apsolutno nisu krivi ništa i mi im čestitamo na pobedi).

Rezultat utakmice: K.K. Žitko Basket - K.K. BB Basket 80 - 74
(24-14, 14-21, 18-06, 24-33)

Poeni: Krstić Nikola: 26, Jovanović Aca: 20, Preradović Boško: 9, Pupovac Nikola: 5, Stankić Igor: 3, Soskić Strahinja: 2, Vujičić Negovan: 2, Milenković Miloš: 2, Jovanović Nikola: 2, Stanišić Mirko: 2, Milovanović Miroslav: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 03. I 04.03.2012. GODINE.01.03.2012
MLAĐI PIONIRI 1:

U 5. kolu kvalitetne lige, grupa 2, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Div Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 03.03.2012. godine u sali O.Š. Borislav Pekić u Beogradu u ul. Danila Lekića Španca br. 27 sa početkom u 13:20h. Polazak je planiran u 11:20h ispred gradske Opštine Mladenovac.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 5, druga klupska selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Mladost 3 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 04.03.2012. godine u sali MOC Zmaj u Zemunu u ul. Autoput Beograd-Zagreb 18 sa početkom u 11:00h. Polazak je planiran u 09:00h ispred gradske Opštine Mladenovac.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 8. kolu 2. lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Sava iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 04.03.2012. godine u Balonu K.K. Sava u Beogradu u ul. Ljutice Bogdana br. 46 sa početkom u 13:50h. Polazak je planiran u 11:50h ispred gradske Opštine Mladenovac.

____________________________________________________

KADETI:

U 4. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Žitko Basket iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 01.03.2012. godine u Zubotehničkoj školi u Beogradu u ul. Stanka Vraza br. 63 sa početkom u 20:45h. Polazak je planiran ispred gradske Opštine Mladenovac u 19:00h.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1 I KADETA, PORAZ MLAĐIH PIONIRA 2 I PIONIRA.28.02.2012
U utakmicama koje su se održale za vikend imali smo polovičan uspeh, 2 utakmice smo pobedili,a 2 izgubili. Utakmice koje su izgubljene su izgubljene od realno jačeg protivnika, u oba slučaja od ekipe O.K.K. Beograd. Pobede koje su ostvarile selekcije kadeta i mlađih pionira 1 su jako bitne za nastavak takmičenja, a još veću draž imaju što su izvojevane u poslednjim trenutcima utakmica u neizvesnoj i penal završnici.Prezentacije ostalih klubova

Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.