Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: S.K. BB BASKET I OVE GODINE ORGANIZUJE PRIPREME NA KOŠARKAŠKOM KAMPU MAXIMA NA ZLATIBORU.02.03.2012
Poštovani roditelji,
Obraća Vam se predsednik i trener Sportskog kluba „BB Basket“ iz Mladenovca Boris Bosnić. Obraćam Vam se elektronskim putem što nije bio slučaj do sada iz razloga što nemamo slobodnih termina u kojima bi održavali sastanak. Razlog ovog obraćanja je odlazak na košarkaški kamp „MAXIMA“ koji se nalazi na prelepoj planini Zlatibor u vlasništvu našega proslavljenog bivšeg reprezentativca i igrača Partizana gospodina Miroslava Pecarskog. Uz ovaj dopis imate flajere koje ćete dobiti preko dece pismenim putem o kampu, a ja ću pokušati u najkraćim crtama da predstavim neke klupske planove vezane za kamp i narednu sezonu (ono što nema u flajerima napisano).
S.K. „BB Basket“ iz Mladenovca ima izuzetnu saradnju sa kampom i već tradicionalno 6-u godinu zaredom odlazi na košarkaški kamp „MAXIMA“ na Zlatiboru. Način i princip rada pri dolasku na kamp je srdačan doček ljubaznog menadžera i vlasnika kampa, raspoređivanje po sobama i smeštaj učesnika. Posle toga održava se sastanak trenera sa koordinatorom,menadžerom i vlasnikom kampa gde se prave grupe za treninge,prave smernice za rad,svaki trener dobija grupu sa kojom radi... Grupe se prave po uzrasnim kategorijama i kvalitetu (košarkaškom) dece gde treneri u komunikaciji jedni sa drugima prave planove za rad i ko bi sa kojom grupom mogao da radi. Cilj je da sva deca budu zadovoljna, da mogu da prate trening i da se vrate kući sa većim košarkaškim znanjem nego kad su došla na kamp. Takođe se daju smernice deci na čemu bi trebalo više da rade, koji su im slabiji košarkaški elementi i na šta da obrate pažnju da bi unapredili svoje košarkaško znanje. Posle tog sastanka radi se uvodni trening gde se treneri upoznavaju sa decom i otprilike vide koliki je nivo košarkaškog znanja te dece. Kada se grupe formiraju kreće se sa trenažnim procesom 2 puta dnevno, u zavisnosti od uzrasta od 60 min do 90 min trajanja treninga i tako svakodnevno. 5-i dan kampa imamo odmor od popodnevnog treninga kada se deci organizuju neke vankošarkaške aktivnosti kao što su obilasci kulturno-istorijskih znamenitosti ili odlazak na bazen isključivo uz prisustvo trenera ili nekih drugih aktivnosti u zavisnosti od toga šta se dogovorimo. U večernjim satima posle večere odigravaju se svakodnevno utakmice pod reflektorima i NBA najavama igrača što igračima daje posebnu draž. Takođe su deci organizovana takmičenja u igri 3 na 3, šutiranju slobodnih bacanja, šutiranju „trojki“, igre 1 na 1, poligon šuta. Poslednji dan kampa se održavaju finalna takmičenja u gore navedenim disciplinama kada pobednici dobijaju nagrade,medalje i diplome. Sva deca polaznici kampa dobijaju opremu u svoje vlasništvo sa obeležjima kampa (šorc,majica i dres). Takođe, svi rekviziti za treninge su obezbeđeni (lopte,čunjevi,vijače...) tako da deca ne treba ništa od toga da nose na kamp. Izuzetna korektnost svih na kampu i iskustvo iz prethodnih godina kao i uslovi su nas naveli da uopšte ne razmišljamo gde ćemo ove godine kao klub ići na kamp.
Što se tiče naših planova klub je do sad išao na kamp i uglavom su sa našom decom radili drugi treneri da bi oni videli neke druge načine rada drugih trenera, stekli neka nova iskustva, nešto novo naučili... Na naše veliko zadovoljstvo klub iz godine u godinu napreduje, rastemo u svakom pogledu ( po broju dece, broju reprezentativaca, po rezultatima...). Imamo ozbiljne takmičarske planove za sledeću sezonu i da bi to sve realizovali u planu nam je da ove godine odradimo pripreme na kampu gde bi se takmičarske selekcije kluba spremale fizičko-tehničko-taktički za nastupajuću sezonu. Odmah bi igrače podelili u grupe dece sa kojima će nastupati u sledećoj sezoni (mini basket - deca rođena 2002. godine i mlađa, mlađi pioniri – deca rođena 2000. i 2001. godine, pioniri – deca rođena 1998. i 1999. godine, kadeti – deca rođena 1996. i 1997. godine, juniori – deca rođena 1994. i 1995. godine i omladinci – deca rođena 1992. i 1993. godine). Klub na pripreme odlazi u 3. smeni od 18.07.2012. do 28.07.2012. godine. Od izuzetnog je značaja za svakog igrača u takmičarskoj selekciji da odradi pripreme.
Cena kampa je 24.500,00 dinara i plaćanje se vrši u više mesečnih rata tj. do decembra 2012. godine s tim što se do polaska na kamp moraju deponovati čekovi koji će biti pušteni periodično u vreme kada se dogovorimo. Cena kampa je bez prevoza i cena prevoza zavisi od broja dece. Prošlu godinu smo išli autobusom, a prethodnih godina su roditelji vozili, sve je stvar dogovora između kluba i Vas roditelja. U nadi da ćemo ostvariti uspešnu saradnju kao i do sad sportski Vas pozdravljamo.:: PORAZ KADETA U 4. KOLU 2. LIGE.02.03.2012
U 4. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Žitko Basket i poražena rezultatom 80 - 74. Počeli smo loše utakmicu i nismo se snašli najbolje na njihov agresivan presing što je rezultiralo njihovim vođstvom od 10 poena razlike na kraju 1. četvrtine. Pored dominacije naših igrača što se tiče visine takođe je jako zabrinjavajuće to što je protivnik imao ogroman broj skokova u napadu, čak i kada su u petorci bila dva naša visoka igrača. Postavkom zonske odbrane 2-3 uspeli smo da se rezultatski vratimo u igru u 2. četvrtini i na poluvreme odemo sa zaostatkom od -3 poena. Onda sledi 3. četvrtina koja je bila ključna kada smo promašili veliki broj zicera i slobodnih bacanja, uz katastrofalnu igru u odbrani je protivnik iskoristio i uspeo da podigne svoju razliku na nedostižnih 15 poena prednosti pred poslednju četvrtinu. Takođe u velikoj meri možda i najvećoj porazu naše ekipe je kumovalo katastrofalno suđenje sudija Aksić V. i Bulatović L. koji nisu sankcionisali rukometne faulove protivničkih igrača. Sve što smo uspeli da uradimo u poslednjoj četvrtini je da se približimo na -4 razlike ali nismo imali snage za potpuni preokret i protivnik zasluženo pobedio uz ponavaljmo opet ogromnu sudijsku pomoć (što ljudi iz K.K. Žitko Basket-a apsolutno nisu krivi ništa i mi im čestitamo na pobedi).

Rezultat utakmice: K.K. Žitko Basket - K.K. BB Basket 80 - 74
(24-14, 14-21, 18-06, 24-33)

Poeni: Krstić Nikola: 26, Jovanović Aca: 20, Preradović Boško: 9, Pupovac Nikola: 5, Stankić Igor: 3, Soskić Strahinja: 2, Vujičić Negovan: 2, Milenković Miloš: 2, Jovanović Nikola: 2, Stanišić Mirko: 2, Milovanović Miroslav: 1.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 03. I 04.03.2012. GODINE.01.03.2012
MLAĐI PIONIRI 1:

U 5. kolu kvalitetne lige, grupa 2, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Div Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 03.03.2012. godine u sali O.Š. Borislav Pekić u Beogradu u ul. Danila Lekića Španca br. 27 sa početkom u 13:20h. Polazak je planiran u 11:20h ispred gradske Opštine Mladenovac.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 5, druga klupska selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Mladost 3 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 04.03.2012. godine u sali MOC Zmaj u Zemunu u ul. Autoput Beograd-Zagreb 18 sa početkom u 11:00h. Polazak je planiran u 09:00h ispred gradske Opštine Mladenovac.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 8. kolu 2. lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Sava iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 04.03.2012. godine u Balonu K.K. Sava u Beogradu u ul. Ljutice Bogdana br. 46 sa početkom u 13:50h. Polazak je planiran u 11:50h ispred gradske Opštine Mladenovac.

____________________________________________________

KADETI:

U 4. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Žitko Basket iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 01.03.2012. godine u Zubotehničkoj školi u Beogradu u ul. Stanka Vraza br. 63 sa početkom u 20:45h. Polazak je planiran ispred gradske Opštine Mladenovac u 19:00h.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1 I KADETA, PORAZ MLAĐIH PIONIRA 2 I PIONIRA.28.02.2012
U utakmicama koje su se održale za vikend imali smo polovičan uspeh, 2 utakmice smo pobedili,a 2 izgubili. Utakmice koje su izgubljene su izgubljene od realno jačeg protivnika, u oba slučaja od ekipe O.K.K. Beograd. Pobede koje su ostvarile selekcije kadeta i mlađih pionira 1 su jako bitne za nastavak takmičenja, a još veću draž imaju što su izvojevane u poslednjim trenutcima utakmica u neizvesnoj i penal završnici.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 25. I 26.02.2012. GODINE.21.02.2012
MLAĐI PIONIRI 2:

U utakmici 3. kola regionalne lige, grupa 5, druga selekcija mlađih pionira K.K. BB Basket igra utakmicu protiv vršnjaka iz O.K.K. Beograd-a. Utakmica se igra u subotu 25.02.2012. godine sa početkom u 15:15h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Zbog vremenskih neprilika prethodna dva kola ova selekcija nije odigrala i ovo im je prva utakmica ove sezone pa pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu u što većem broju i podržimo decu korektnim i fer navijanjem.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U utakmici 4. kola kvalitetne lige, grupa 2, prva selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara. Utakmica se igra u nedelju 26.02.2012. godine sa početkom u 14:15h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Pozivamo sve navijače da u što većem broju dođu i korektnim i fer navijanjem pomognemo igračima da odigraju dobru utakmicu.

______________________________________________________

PIONIRI:

U utakmici 7. kola 2. lige, grupa 3 sastaju se ekipe O.K.K. Beograd i BB Basket. Utakmica se igra u subotu 25.02.2012. godine sa početkom u 10:45h u sali O.Š. Radoje Domanović u Beogradu u ul. Bulevar Umetnosti br. 31. Polazak je planiran ispred gradske Opštine Mladenovac u 09:00h.

______________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Flash 3. Utakmica se igra u nedelju 26.02.2012. godine sa početkom u 15:45h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu.Pozivamo sve navijače da u što većem broju dođu i korektnim i fer navijanjem pomognemo igračima da odigraju dobru utakmicu.

:: ODLAGANJE KOLA KOJE SE IGRA 18. I 19.02.2012. GODINE13.02.2012
Zbog vanredne situacije, izuzetno loših vremenskih prilika, vanrednog školskog raspusta, hladnih sala i državnog praznika, kolo takmičenja MK zakazano za 18/19.02.2012. godine se odlaže. Takmičenje će biti nastavljeno 25/26.02.2012. godine, po rasporedu kola prethodno predviđenog za 11/12.2012. godine.
Zbog državnog praznika kancelarija KSB neće raditi od 15. do 17.02.2012. godine.

Komesar takmičenja MK
Branko Jovanović:: ODLAGANJE KONTROLNIH TRENINGA REPREZENTACIJE ZA DEČAKE ROĐENE 1998, 1999, 2000. I 2001. GODINE.10.02.2012
Zbog izuzetno niskih temperatura i najavljenih novih padavina u vreme vikenda, otkazuju se savezni kontrolni treninzi Regiona Beograd za dečake 1998, 1999, 2000 i 2001. godište, zakazani za 11.02.2012. godine.
Novi termin održavanja treninga biće naknadno objavljen. Hvala na razumevanju!

stručni saradnik
Medić Milan


:: ODLOŽENO I KOLO KOJE JE TREBALO DA SE IGRA 11. I 12.02.2012. GODINE.09.02.2012
Zbog proglašenog stanja vanredne situacije, izuzetno loših vremenskih prilika i hladnih sala, kolo takmičenja MK zakazano za 11/12.02.2012. godine se odlaže do daljnjeg. Ukoliko to vremenske prilike dozvole, takmičenje će biti nastavljeno 18/19.02.2012. godine.

Komesar takmičenja MK
Branko Jovanović:: RASPORED UTAKMICA ZA VIKEND 11. I 12.02.2012. GODINE.07.02.2012
MLAĐI PIONIRI 1:

U 4. kolu kvalitetne lige, grupa 2, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara iz Beograda. Utakmica se igra u petak 10.02.2012. godine sa početkom u 17:00h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Pozivamo navijače da u što većem broju dođu i sportskim i fer navijanjem bodre našu ekipu.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 5, druga selekcija kluba mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe O.K.K. Beograd-a. Utakmica se igra u nedelju 12.02.2012. godine sa početkom u 14:10h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Pozivamo navijače da u što većem broju dođu i sportskim i fer navijanjem bodre našu ekipu.

____________________________________________________

PIONIRI:

U utakmici 7. kola 2. lige, grupa 3, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv najjače ekipe u grupi bez poraza, O.K.K. Beograd-a. Utakmica se igra u subotu 11.02.2012. godine

____________________________________________________

KADETI:

U 3. kolu 2. lige, grupa 2, kadetska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Flash 3. Utakmica se igra u nedelju 12.02.2012. godine sa početkom u 15:40h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Pozivamo navijače da u što većem broju dođu i sportskim i fer navijanjem bodre našu ekipu.


:: ODLOŽENE UTAKMICE.05.02.2012
Zbog vremenskih neprilika utakmice koje su trebale da se odigraju za vikend 04.02.2012. i 05.02.2012. godine su odložene i odigraće se u dogovoru sa ekipama sa kojima treba da igramo u najkraćem vremenskom roku.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.