Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 31.01. I 01.02.2015.27.01.2015
MLAĐE PIONIRKE:

U 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.02.2015. godine u sali 12. Gimnazije u Beogradu u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 14:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.01.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetnu i borbenu utakmicu.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Sava 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.02.2015. godine u balonu KK Sava u Beogradu u ul. Ljutice Bogdana br. 46 sa početkom u 09:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 5. kolu druge lige, grupa 1, naša prva selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Koledž iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.02.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetnu i borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Beko 3 iz Koteža. Utakmica se igra u nedelju 01.02.2015. godine u sali O.Š. Vasa Pelagić u Kotežu u ul. Milana Zečara br. 2 sa početkom u 19:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:30h.

____________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.01.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetnu i borbenu utakmicu.


:: PORAZI MLAĐIH PIONIRKI I PIONIRA 2.25.01.2015
Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radivoj Korać, mlađe pionirke, 24.01.2015.MLAĐE PIONIRKE:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv trenutno prvoplasirane ekipe na tabeli, Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda i poražene ubedljivo rezultatom 54 - 11. Uspeli smo koliko-toliko da u prvom poluvremenu održavamo dobar rezultat u odnosu na razliku u kvalitetu. Pogotovo je druga četvrtina bila u rezultatskom egalu. U nastavku utakmice smo pali, protivnik je iskoristio sve svoje prednosti i ubedljivo nas porazio. Rezultat bi sigurno bio bolji u našu korist da se tokom zimskog raspusta dolazilo na treninge i bolje treniralo ali pošto nije, ostaje nam da kroz treninge koji nam slede dižemo formu i probamo u sledećim utakmicama odigrati bolje. Kada se ta činjenica uzme u obzir onda rezultat sa ove utakmice i ne čudi. Nije sve na ovoj utakmici bilo tako ni loše, iako nas je protivnik pretrčao i nadigrao u svim elementima košarke dobili smo jednu novu igračicu (Janković Jelenu) koja će sigurno u narednim utakmicama dosta pomoći ekipi da osvari što bolji rezultat. Iako trenira tek nekoliko nedelja pokazala je da ima kvalitet da ravnopravno konkuriše sa ostalim devojčicama za mesto u ekipi. Čestitke protivniku na pobedi, fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na odigranoj drugoj četvrtini utakmice...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radivoj Korać 11 - 54
(02-12, 06-10, 03-16, 00-16)

Poeni: Jelena Janković: 6, Nađa Bošnjaković: 2, Jelena Stojić: 2, Nevena Stojanović: 1.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 3 iz Beograda i poražena rezultatom 54 - 43. Počeli su naši dečaci dobro utakmicu, ali ubrzo posle toga stali što je protivnik koristio i kažnjavao nas za propuste u odbrani. U prvom poluvremenu utakmice nismo uspevali da kontrolišemo ofanzivni skok protivnika čime je protivnik održavao prednost od 10-ak poena stečenu krajem prve i početkom druge četvrtine do kraja poluvremena. Naši igrači u ovoj selekciji kao i velika većina igrača u klubu nije dolazaila na treninge tokom zimskog raspusta što se automatski odrazilo i na formu i igru ekipe. U nastavku utakmice smo loše igrali odbranu i individualnu i kolektivnu (katastrofalna pomoć i rotacija u odbrani), u napadu bez ideje i konkretnog šta hoćemo i želimo što je protivnik koristio i uvećavao svoju prednost da bi u jednom trenutku treće četvrtine iznosila i 19 poena. U nastavku smo uspeli samo da ublažimo poraz. Kada se uzmu u obzir sve gore navedene stvari dolazi se do zaključka da i nije moglo bolje na ovoj utakmici. Ostaje nam da pre svega redovnim dolaskom na treninge, pa kada taj uslov ispune igrači onda da treniraju mnogo bolje i jače, pokušamo da napredujemo i podižemo individualni kvalitet, a samim tim i kvalitet ekipe i igre u narednom periodu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj odbrani.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Ras 3 43 - 54
(07-13, 11-17, 09-14, 16-10)

Poeni: Novak Zečević: 15, Veljko Vujičić: 11, Vojin Stanković: 7, Dimitrije Petrović: 5, Uroš Čuturilo: 3, Vukašin Bujagić: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 24. I 25.01.2015.21.01.2015
MLAĐE PIONIRKE:

U 8. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionirki naše devojčice igraju utakmicu protiv odlične ekipe Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 24.01.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju jednu borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 4. kolu regionalne pionirske lige, grupa 6, naši dečaci igraju utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.01.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu borbenu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 4. kolu druge pionirske lige, grupa 1, naši dečaci su trebali da igraju utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark 2 iz Zemuna. Zbog privatnih obaveza trenera protivničke ekipe odložena je utakmica i odigraće se u kratkom roku kada se stvore uslovi.


:: 2. DAN KLUBA NA XV MINI BASKET FESTIVALU RAJKO ŽIŽIĆ. 19.01.2015
K.K. BB Basket na mini basket turniru Rajko Žižić 2015.Završen je XV međunarodni mini basket turnir Rajko Žižić, a naši dečaci su drugog dana učestvovanja na turniru odigrali 3 utakmice. Iako rezultat nije primaran nismo bili na nivou prethodnog dana i sve tri utakmice smo izgubili, a protivnici su i bili dobre ekipe koje poseduju kvalitet. Najmlađi dečaci rođeni 2006. godine i mlađi su odigrali utakmicu protiv ekipe K.K. Play Off iz Užica. Dečaci rođeni 2005. godine su odigrali utakmicu protiv ekipe K.K. Kris Kros iz Pančeva i najstarija selekcija na ovom turniru, dečaci rođeni 2004. godine su odigrali utakmicu protiv K.K. Sloboda iz Bariča. Kao i prethodnog dana atmosfera je bila dobra, dečaci su bili raspoloženi. Posle odigranih utakmica na kraju turnira svi dečaci su dobili zasluženo medalje za učešće, slikali se, a dobra atmosfera se nastavila i u autobusu prilikom povratka u Mladenovac kada se pevala klupska himna, pričali vicevi, organizovan je karaoke party... Sve u svemu kao i prethodnih godina zadovoljni smo prikazanim na turniru, videli smo gde smo pod košarkaškim nebom u odnosu na neke druge klubove, deca su se ponašala u skladu sa nekim sportskim pravilima i duhom što nas posebno raduje. Pošto slika govori više od hiljadu reči u našoj foto galeriji možete pogledati slike sa turnira ili klikom na link u dnu teksta.
Mini basket festival, memorijal Rajko Žižić 2015.


:: 1. DAN KLUBA NA XV MINI BASKET FESTIVALU RAJKO ŽIŽIĆ.17.01.2015
K.K. BB Basket na mini basket festivalu Rajko Žižić 2015, 1.danPrvi dan XV mini basket festivala Rajko Žižić na kome je klub učestvovao je protekao u najboljem redu, dobrom raspoloženju dece i odličnim igrama na utakmicama. Sve klupske selekcije su po rasporedu odigrale po jednu utakmicu s tim što je najmlađa selekcija kluba na ovom turniru započela drugu utakmicu i prekinula je posle dve četvrtine jer se protivnik pojavio koji je trebao da igra sa ekipom sa kojom smo mi igrali... Treba istaći da na turniru ovog tipa rezultat nije primaran, nije se ni vodio rezultat i slogan ovog turnira je da su svi učesnici pobednici. Mi ćemo zbog naše dece pomenuti postignute rezultate. Prvu utakmicu kada je naš klub u pitanju na ovogodišnjem turniru su odigrali najmlađi dečaci rođeni 2006. godine i mlađi protiv ekipe K.K. Kroni Basket i pobedili u jednoj odličnoj utakmici gde je viđeno mnogo borbenosti, volje, želje, emocija... Sve pohvale igračima i jedne i druge ekipe na prikazanom. Posle toga su istovremeno na različitim terenima odigrane dve utakmice, jednu dečaci rođeni 2005. godine, a drugu dečaci rođeni 2004. godine. Dečaci rođeni 2005. godine su igrali protiv ekipe K.K. Beostars i pobedili, a dečaci rođeni 2004. godine protiv ekipe K.K. MZT Skoplje i poraženi. Zadovoljni smo prikazanim od strane naših dečaka, a ujedno i videli gde smo pod košarkaškim nebom u odnosu na neke druge klubove... Uskoro u našoj foto galeriji slike sa turnira.


:: XV MEĐUNARODNI MINI BASKET FESTIVAL RAJKO ŽIŽIĆ14.01.2015
XV Međunarodni minibasket festival Rajko ŽižićObaveštavamo igrače i roditelje da će klub i ove godine učestvovati na XV Međunarodnom minibasket festivalu Rajko Žižić koji se održava u Beogradu u hali 3 na Beogradskom sajmu. Klub već tradicionalno učestvuje na turniru (slike sa prethodnih turnira možete pogledati u našoj foto galeriji), a ove godine ćemo nastupiti sa 3 ekipe dečaka i to :

- dečaci rođeni 2004. godine
- dečaci rođeni 2005. godine
- dečaci rođeni 2006. godine i mlađi


Igraće se na pet terena, na koševima visine 2,60 m, 2,75 m i 3,05 m (u zavisnosti od uzrasta dece) i loptama broj ’’5’’. Biće postavljena i 2 terena na kojima će se igrati Minibasket na travi (biće postavljena veštačka trava). Za sve učesnike XV Međunarodnog minibasket festivala ’’Rako Žižić’’ predviđene su medalje i pehari. Najverovatnije će decu na turnir kao i prethodnih godina voziti preduzeće Lasta iz Mladenovca o čemu ćemo definitivno u naredna dva dana imati tačnu informaciju. Troškove prevoza snose roditelji (u zavisnosti od broja dece i cene koju nam ponudi prevoznik zavisiće i cena prevoza, ne bi trebala da prelazi 500 din po detetu po danu), a troškove kotizacije za takmičenje snosi klub (2000 din po ekipi). Zbog velikog interesovanja ekipa kako iz Srbije tako i iz zemalja okruženja ove godine će svaka ekipa odigrati po jednu utakmicu u danu, turnir traje 5 dana, a naša deca na turniru učestvuju u subotu 17.01.2015. godine i u nedelju 18.01.2015. godine. Na naš zahtev da igramo više utakmica organizator nam je rekao da postoji mogućnost ukoliko neke ekipe otkažu učešće, a dešava se. Što se tiče opreme deca treba da ponesu beli dres (ko ima), sivu klupsku majicu, šorc i patike. Obzirom da ne ostajemo po ceo dan kao prethodnih godina nema poptrebe slati deci preterane količine hrane, dovoljan je jedan sedvič i flašica vode. U nastavku teksta stoji redovan raspored i satnica odigravanja utakmica, a ukoliko bude postojala mogućnost da odigramo još utakmica rado ćemo je prihvatiti i obavestiti roditelje i igrače jer će postojati mogućnost da krenemo ranije ili kasnije na turnir kao što će i vreme povratka u tom slučaju biti promenjeno.

_______________________________________________
Redovan raspored za subotu 17.01.2015. godine:
_______________________________________________
- Dečaci 2004. godište - teren br. 1 u 10:20h
K.K. MZT Skoplje (Makedonija) - K.K. BB Basket

- Dečaci 2005. godište - teren br. 4 u 10:20h
K.K. BB Basket - K.K. Beostars (Beograd)

- Dečaci 2006. godište i mlađi - teren br. 5 u 09:30h
K.K. BB Basket - K.K. Kroni Basket (Beograd)

U subotu je polazak ispred Sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu u 08:00h

_______________________________________________
Redovan raspored za nedelju 18.01.2015. godine:
_______________________________________________
- Dečaci 2004. godište - teren br. 2 u 16:20h
K.K. Sloboda Barič - K.K. BB Basket

- Dečaci 2005. godište - teren br. 4 u 17:00h
K.K. Kris Kros (Pančevo) - K.K. BB Basket

- Dečaci 2006. godište i mlađi - teren br. 5 u 16:20h
K.K. Pley Off - K.K. BB Basket

U nedelju je polazak ispred Sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu u 14:15h


:: TRENINZI TOKOM BOŽIĆNIH PRAZNIKA.05.01.2015
Obaveštavamo igrače i roditelje da će 06.01.2015. (Utorak) i 07.01.2015. godine (Sreda) biti slobodni dani što se tiče treninga zbog božićnih praznika. U nastavku teksta možete pogledati vreme i mesto održavanja treninga tokom božićnih praznika:

08.01.2015. godine - Četvrtak
- 12 h - Devojčice - sala O.Š. Momčilo Živojinović
- 14 h - Pioniri i Kadeti - velika hala Sportskog centra
- 16 h - Mladji pioniri - sala O.Š. Momčilo Živojinović

09.01.2015. godine - Petak
- 12 h - Devojčice - sala O.Š. Momčilo Živojinović
- 14 h - Pioniri i Kadeti - velika hala Sportskog centra
- 16 h - Mladji pioniri - sala O.Š. Momčilo Živojinović
- 19 h - Skolica sporta - sala O.Š. Momčilo Živojinović

10.01.2015. godine - Subota
- 11 h - Mlađa škola košarke (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 12 h - Starija škola košarke (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 13 h - Devojčice (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 14 h - Mlađi pioniri (sala O.Š. Sveti Sava)
- 15 h - Pioniri (sala O.Š. Sveti Sava)
- 16 h - Kadeti (sala O.Š. Sveti Sava)

11.01.2015. godine - Nedelja
- 11 h - Mlađa škola košarke (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 12 h - Starija škola košarke (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 13 h - Devojčice (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 14 h - Mlađi pioniri (sala O.Š. Sveti Sava)
- 15 h - Pioniri (sala O.Š. Sveti Sava)
- 16 h - Kadeti (sala O.Š. Sveti Sava)

Za ostale dane tokom raspusta igrači i roditelji će biti obavešteni blagovremeno.:: TRENINZI TOKOM NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA.01.01.2015
Obaveštavamo igrače i roditelje da će 31.12.2014. i 01.01.2015. godine biti slobodni dani što se tiče treninga. U nastavku teksta možete pogledati vreme i mesto održavanja treninga tokom novogodišnjih praznika:

02.01.2015. godine - Petak (svi treninzi taj dan su u sali O.Š. Momčilo Živojinović)
- 11h - Mlađi pioniri
- 12:15 h - Pioniri
- 13:30 h - Devojčice
- 14:30 h - Kadeti
- 19 h - Školica sporta

03.01.2015. godine - Subota
- 11 h - Mlađa škola košarke (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 12 h - Starija škola košarke (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 13 h - Devojčice (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 14 h - Mlađi pioniri (sala O.Š. Sveti Sava)
- 15 h - Pioniri (sala O.Š. Sveti Sava)
- 16 h - Kadeti (sala O.Š. Sveti Sava)

04.01.2015. godine - Nedelja
- 11 h - Mlađa škola košarke (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 12 h - Starija škola košarke (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 13 h - Devojčice (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 14 h - Mlađi pioniri (sala O.Š. Sveti Sava)
- 15 h - Pioniri (sala O.Š. Sveti Sava)
- 16 h - Kadeti (sala O.Š. Sveti Sava)

05.01.2014. godine - Ponedeljak
- 12 h - Kadeti (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 14h - Mlađi pioniri, Pioniri i Devojčice (velika hala Sportskog centra)

Takođe 06.01.2014. (Badnje veče) i 07.01.2014. godine (Božić) će biti neradni dani što se tiče treninga. Za treninge posle tog perioda ćemo blagovremeno obavestiti igrače i roditelje.


:: SREĆNI NOVOGODIŠNJI PRAZNICI.30.12.2014
Novogodišnja čestitka S.K. BB Basket 2015Sportski klub BB Basket iz Mladenovca ovim putem čestita svima Srećnu Novu 2015. godinu. Želimo i u narednom periodu na prvom mestu puno zdravlja, a posle toga našoj deci članovima kluba dobrih ocena u školi i na kraju sportskog uspeha.


:: OBAVEŠTENJE ZA TRENINGE.30.12.2014
Obaveštavamo igrače i roditelje dece rođene 2002. i 2003. godine (mlađi pioniri - dečaci) da će trening u utorak 30.12.2014. godine biti u sali O.Š. Momčilo Živojinović u Mladenovcu od 19h - 20:30h.

Dana 31.12.2014. i 01.01.2015. godine neće biti treninga zbog praznika posle čega nastavljamo sa radom, a detalje o mestu i terminu održavanja treninga ćemo naknadno objaviti na klupskom sajtu.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.