Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDE SVIH PRVIH EKIPA (MLAĐI PIONIRI 1, PIONIRI 1 I KADETI), PORAZI DRUGIH (MLAĐI PIONIRI 2 I PIONIRI 2).15.01.2018
MLAĐI PIONIRI 1:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu sa ekipom K.K. Skadarlija iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 63 - 20. Odličan start na početku regionalne lige naše prve selekcije koja je od početka odigrala dobro, angažovano, jako i hrabro. Protivnik je ekipa sastavljena od dece koja su na početku košarkaškog razvoja pa je i kvalitet bio na starni naših igrača koji su to i pokazali na terenu i uspeli da nadigraju protivnika u svim elementima košarkaške igre. Kao i na svakoj utakmici, svi igrači su dobili šansu da igraju i pokažu šta znaju, a minutaža je raspoređena ravnomerno na sve igrače. Raduje nas i dobra igra u tranziciji kada je ova utakmica u pitanju što nije bio slučaj na prethodnim utakmicama. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na dobro odigranoj utakmici, pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Skadarlija 63 - 20
(21-05, 05-08, 19-04, 18-03)

Poeni: Danilo Pantić: 20, Vukan Nešić: 12, Nikola Živković: 8, Petar Luković: 6, Petar Ivanović: 5, Nikola Šuša: 4, Aleksandar Senić: 4, Aleksa Stevanović:2, Nikola Milovanović:2.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U veoma uzbudljivoj utakmici protiv protivnika o čijoj veličini ne treba trošiti reči, naši dečaci su uspeli da ostvare veoma značajnu pobedu. Utakmicu smo otvorili dosta lošije nego ostale ove sezone. Bili smo u zaostatku od samog početka, ali nismo dozvoljavali protivniku da se odlepi rezultatski. Velika je borbenost viđena na obe strane. Uspeli smo da smanjimo oscilacije u toku utakmice u odnosu na neke prethodne i doprinos igrača sa klupe je bio dosta značajniji ovoga puta. Raduje činjenica da se naši igrači nisu predavali ni u teškim momentima utakmice, kada je protivnik bio u velikom naletu. Jedna od takvih serija dogodila se pred kraj treće četvrtine i na početku četvrte kada je naš bivši igrač, Nemanja Janković, uspeo svojeručno da vrati sopstvenu ekipu u utakmicu, pa čak dovede u prednost, pogodivši 3 šuta za 3 poena, za redom. U trećoj četvrtini smo uspeli da odigramo ubedljivo najbolju odbranu na čitavoj utakmici i dobro je da taj segmenti igre ide na bolje. U četvrtoj četvrtini naša petorka pronalazi ritam i to nam se odražava na produkciju u napadu. Vojin Đorđević u poslednjoj četvrtini postiže 17 poena, uz visok procenat pogođenih slobodnih bacanja i još jednom pokazuje kako lider ekipe treba da deluje na terenu. Ova napeta utakmica odigrana je u sjajnoj atmosferi kako na terenu, tako i na tribinama, a mi smo izuzetno zadovoljni jer i protiv velikih imena umemo da odigramo hrabro i dobro.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Crvena Zvezda MTS 2 84 - 77
(18-19, 23-24, 17-13, 26-21)

Poeni: Vojin Đorđević: 27, Ognjen Gavrilović: 16, Stefan Vuičić: 14, Pavle Aljošević: 10, Aleksa Despotović: 6, Ognjen Luković: 6, Uroš Najić: 5
___________________________________________________

KADETI:

Kadetska ekipa u malom derbi meču uspela je da savlada izuzetno neugodnog protivnika i tako zabeleži četvrtu pobedu ove sezone. Pauzu od 3 nedelje, koja je prethodila odigranoj utakmici, uspeli smo da iskoristimo zadovoljavajuće. Poboljšali smo neke taktičke varijante koje ćemo usavršavati do kraja tekuće sezone. Takođe smo taktiku odbrane dosta poboljšali što je rezultiralo većom agresivnošću na ovoj utakmici. Kada je sama utakmica u pitanju, bilo je vrlo neizvesno do samog kraja. Rezultatski egal je bio prisutan sve do 5-6 minuta pred kraj utakmice kada smo uspeli da je prelomimo u našu korist. Na samom početku nismo igrali dobro. Pogodili smo 3 šuta za 3 poena ali daleko od toga da smo bili u našem ritmu igre. Za takav nastup je verovatno zaslužna pomenuta pauza od 3 nedelje. Poluvreme je označavalo prelomnu tačku za nas na ovoj utakmici. Odlično smo krenuli, pogotovo defanzivno i takav ritam smo održali sve do kraja utakmice. Nismo uspevali u jednom delu igre da se snađemo na protivnički zonski presing, međutim kada smo se konačno prilagodili njihovom načinu igre dobili smo neka laka rešenja koja smo iskoristili dosta lepo. Uvek je zadovoljavajuće izaći kao pobednik iz ovakvih utakmica, a nama preostaje da napredujemo iz nedelje u nedelju uz kvalitetan rad na treninzima.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beostajl 84 - 69
(14-15, 19-25, 19-14, 32-15)

Poeni: Aleksa Jovanović: 23, Nikola Živković: 18, Vuk Obradović: 18, Andrija Martinović: 8, Matija Macura: 7, Uroš Vasilić: 4, Aleksa Macura: 2, Andrija Jovanović: 2, Vojin Đorđević: 2

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu sa drugom ekipom B.K.K. Radnički iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 80 - 26. Sasvim zaslužena pobeda protivnika koji je u ovom trenutku dosta kvalitetnija ekipa od naše što su pokazali i na terenu. Naša ekipa je sastavljena od početnika i dečaka rođenih 2006. i 2007. godine koji će i sledeću sezonu igrati ligu mlađih pionira i cilj njihovog prijavljivanja da se takmiče je da stiču iskustvo, znanje, uigravaju se, itd... To je oprobani recept koji klub primenjuje sa svakom selekcijom gde to brojno stanje igrača dozvoljava. Počeli smo loše utakmicu i prvu četvrtinu završili sa samo jednim postignutim pogotkom sa linije slobodnih bacanja bez poena iz igre. U nastavku je druga petorka u pasareli odigrala znatno bolje i efikasnije u napadu. Do kraja utakmice je viđeno nekoliko lepih košarkaških poteza naših dečaka koji igraju svoje prve utakmice i pokazalo da tu ima prostora za napredak ukoliko budu dolazili redovno na treninge i vredno trenirali. Sigurni smo da će iz utakmice u utakmicu to izgledati sve bolje i bolje u skladu sa snagom protivnika sa kojim budemo igrali. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima takođe čestitke na borbenosti, volji, htenju i želji koju su pokazali na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - B.K.K. Radnički 2 26 - 80
(01-26, 14-15, 08-21, 03-18)

Poeni: Pavle Ivković: 9, Petar Krstić: 5, Ilija Cvejić: 5, Andrija Radošević: 4, Aleksa Kulić: 2, Vukan Kojić: 1.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

Naša druga pionirska ekipa savladana je sedmi put u devet odigranih utakmica. Naše muke protiv agresivne odbrane se nastavljaju. Utakmicu smo krenuli dobro, organizovano kako u napadu, tako i u odbrani. Pozicioni napad je delovao jako dobro i protivnik nije uspevao da stvori ranu prednost. Međutim, onog trenutka kada je protivnik osetio našu nesigurnost počeo je da igra dosta agresivniju odbranu, što im se apsolutno isplatilo. Velikih problema imamo sa tim segmentom igre koji već mesecima pokušavamo da popravimo. Takođe, jedan od glavnih faktora poraza, pored izgubljenih lopti, naravno, bila su slobodna bacanja. Naša ekipa se izborila za ček 45 šutnutih slobodnih bacanja u taku utakmice, a pogodili smo samo 15. Dakle, 30 poena smo izgubili na šutu koji je jedan od najlakših u košarci. Činjenica je da je ova ekipa mlada i neiskusna, ali za napredak je neophodan mnogo bolji rad od onog koji se prikazuje na našim treninzima, kao i sama redovnost koja je zadovoljavajuća kod 2 ili 3 igrača iz cele generacije.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Ofi Basket 48 - 73
(13-22, 05-20, 07-19, 23-12)

Poeni: Luka Živadinović: 20, Filip Stojković: 11, Danilo Pantić: 6, Filip Cvetanović: 4, Stefan Simić: 3, Lazar Milenković: 2, Nikola Stojković: 2.


:: BB BASKET NA 18. MEĐUNARODNOM MINI BASKET FESTIVALU RAJKO ŽIŽIĆ.08.01.2018
Plakat za mini basket turnir Rajko Žižić 2018.XVIII Međunarodni minibasket festival ’’Rajko Žižić’’ će se održati u Beogradu na Beogradskom sajmu (hala br. 3), od 12. do 16. januara 2018. godine. Devojčice i dečaci će biti podeljeni u četiri godišta: 2007 i mlađi, 2008 i mlađi, 2009 i mlađi, i 2010 i mlađi. Igraće se na pet terena, na koševima visine 2,60 m, 2,75 m i 3,05 m i loptama broj ’’5’’. Biće postavljena i 2 terena na kojima će se igrati Minibasket na travi (biće postavljena veštačka trava). Svečano otvaranje je zakazano za subotu 13. januara 2018. godine u 12,00 časova. U toku takmičenja biće organozovana klinika za trenere ’’Od minibasketa do košarke’’. Tom prilikom će biti predstavljeni svi rekviziti, koševi i celokupna oprema koja se koristi za minibasket. Obavezno je prisustvo svih trenera koji rade sa uzrastnom kategorijom minibasket, što je i uslov za dobijanje licence. Za sve učesnike XVIII Međunarodnog minibasket festivala ’’Rajko Žižić’’ predviđene su medalje i pehari.
Mi kao klub na ovom turniru učestvujemo već tradicionalno, a ove godine ćemo učestvovati sa ukupno četiri ekipe i to sa jednom ekipom devojčica i tri ekipe dečaka i to:

- Devojčice rođene 2007. godine i mlađe
- Dečaci rođeni 2007. godine
- Dečaci rođeni 2008. godine
- Dečaci rođeni 2009./2010./2011. godine

Zbog velikog broja ekipa raspored utakmica je napravljen tako da sve ekipe otprilike imaju isti broj utakmica. Mi na turniru učestvujemo u subotu 13.01.2018. i u nedelju 14.01.2018. godine. Raspored, satnica i protivnici sa kojima igramo utakmice:

SUBOTA 13.01.2018.

Devojčice 2007. godište i mlađe:

- Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Sistem (u 11:40h teren broj 4)


Dečaci 2007. godište:

- K.K. BB Basket - K.K. Pink Panteri - Skoplje (u 10:00h teren broj 2)


Dečaci 2008. godište:

- K.K. BB Basket - K.K. Niš (u 10:50h teren broj 3)


Dečaci 2009./2010./2011. godište:

- K.K. BB Basket - K.K. Mionica (u 10:50h teren broj 5)


NEDELJA 14.01.2018.

Devojčice 2007. godište i mlađe:

- Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Pokret MM 6 (u 10:00h teren broj 4)
- Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Pokret MM 7 (u 10:50h teren broj 4)Dečaci 2007. godište:

- K.K. BB Basket - K.K. Borac Starčevo (u 10:00h teren broj 1)


Dečaci 2008. godište:

- K.K. BB Basket - K.K. Targu Mures (u 10:00h teren broj 3)


Dečaci 2009./2010./2011. godište:

- K.K. BB Basket - K.K. Žarkovo (u 10:50h teren broj 5)

Tehničke stvari vezanih za turnir:

- Polazak u subotu 13.01.2018. godine je ispred Sportskog centra u Mladenovcu u 08:10h (pre podne).
- Polazak u nedelju 14.01.2018. godine je takođe ispred Sportskog centra u Mladenovcu u 08:10h (pre podne).
U oba dana je povratak planiran između 13 - 13:30h i roditelji treba da sačekaju decu takođe ispred Sportskog centra. Deca treba da ponesu klupsku opremu (dresove ko ima, ko nema onda novu crnu klupsku majicu i šorc. Naravno opremu za utakmicu - čarape, patike...). Lopta ne treba da se nosi. Spremiti deci sendvič, flašicu vode, rezervnu garderobu - potkošulju, majicu, čarape...
Cena prevoza će iznositi 500 dinara po detetu po danu.
Džeparac deci može da se šalje ali je preporuka da im kupite što im je potrebno (gore navedeno) i pošaljete. Takođe treba deci skrenuti pažnju da vode računa o svojim stvarima (mob.tel, aparati, garderoba, novac...).
Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju (Boris Bosnić 065/83-07-894).


:: NASTAVAK TAKMIČENJA POSLE NOVOGODIŠNJIH PRAZNIKA I NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 13. I 14.01.2018. - BOGAT KOŠARKAŠKI PROGRAM TOKOM VIKENDA U MLADENOVCU.08.01.2018
MLAĐE PIONIRKE I KADETKINJE:

Slobodno kolo.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Skadarlija iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 13.01.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.
_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 1. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom B.K.K. Radnički 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 14.01.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.
_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 9. kolu 2. lige, grupa 2, naša prva selekcija pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Crvena Zvezda MTS 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 13.01.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.
_____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga selekcija pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Ofi Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 14.01.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.
_____________________________________________________

KADETI:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beostajl iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 14.01.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.


:: ZAVRŠENE NOVOGODIŠNJE AKTIVNOSTI UZ REKORDAN BROJ DECE I RODITELJA.31.12.2017
K.K. BB Basket, 30.12.2017. Starije selekcije na Novogodišnjim aktivnostima klubaU subotu 30.12.2017. godine već tradicionalno pred kraj kalendarske godine treneri Sportskog kluba BB Basket - Mladenovac organizuju Novogodišnje aktivnosti svih članova kluba koje podrazumevaju druženje dece iz svih klupskih selekcija, odigravanje revijalnih utakmica, darivanje simboličnih poklona deci i roditeljima, zajedničko fotografisanje po selekcijama, grupno fotografisanje svih selekcija zajedno, itd... Ove godine se na naše veliko zadovoljstvo odazvao veliki broj dece i roditelja i u opuštenoj i porodičnoj atmosferi se družili i sumirali utiske iz godine koja je na izmaku... Selekcije su bile podeljene u dve grupe. Prvu grupu su činile sve klupske školice koje su druženje imale u sali O.Š. Momčilo Živojinović, a drugu grupu su činile takmičarske slekcije kluba koje su druženje imale u sali O.Š. Sveti Sava. Nakon podele poklona deci u vidu olovaka sa natpisom kluba, odvijalo se fotografisanje dece i na kraju su odigrane revijalne utakmice, a članovi timova su bila po 2-3 igrača iz svake selekcije tako da su jednu ekipu sačinjavali igrači iz svih selekcija. Utakmice su prošle u odličnoj atmosferi, dobri potezi su nagrađeni apaluzima i oduševljenjem mlađih članova kluba... U jednom trenutku, igri su se i treneri pridružili što je izazvalo oduševljenje kod dece uz šaljive komentare...
Ono što smo spomenuli i na samom skupu i što često napominjemo je jedna velika zahvalnost deci i roditeljima na ukazanom poverenju što nam stvara dodatnu obavezu da budemo još bolji i stvorimo još bolje uslove za rad, napredak i razvoj svakog deteta koje je član kluba. Izuzetno nam je zadovoljstvo što se BB Basket porodica svakog dana povećava i raste u svakom smislu. Pored toga, klub posebnu zahvalnost duguje i treneru kluba Preradović Dušanu i pomoćnom treneru Trajković Nikoli koji svojim predanim i angažovanim radom, angažovanjem i animiranjem dece... utiču da rastemo iz dana u dan. Takođe, klub duguje i zahvalnost i bivšim igračima koji igraju u drugim klubovima, a koji su na naš poziv došli da uveličaju ovaj bitan događaj za nas, a to su: Kristina Milošević, Matija Grubović i Ognjen Jovanović. I na kraju, zahvalnost Kulundžić Igoru, čoveku koji je zadužen za izgled naše opreme, flajera i svega što ima veze sa grafičkim dizajnom. Na slici koja je u prilogu teksta se nalaze takmičarske selekcije kluba sa druženja, a u dnu teksta se nalazi link gde se mogu pogledati sve slike sa ove manifestacije ili u našoj foto galeriji.
Novogodišnje aktivnosti članova kluba 30.12.2017.


:: NOVOGODIŠNJA I BOŽIĆNA ČESTITKA.28.12.2017
BB Basket Novogodišnja čestitka 2018 sa grbom klubaSportski klub BB Basket iz Mladenovca želi svima Srećnu Novu 2018. godinu kao i Božićne praznike. Želimo i u narednom periodu na prvom mestu puno zdravlja svima, a posle toga našoj deci, članovima kluba dobrih ocena u školi i na kraju sportskog uspeha.


:: RASPORED TRENINGA TOKOM ZIMSKOG RASPUSTA OD 31.12.2017 - 07.01.2018.28.12.2017
Obaveštenje za decu i roditelje vezano za raspored treninga po danima tokom mini zimskog raspusta.

SLOBODNI DANI:
______________

- NEDELJA 31.12.2017.
- PONEDELJAK 01.01.2018.
- SUBOTA 06.01.2018. (BADNJE VEČE)
- NEDELJA 07.01.2018. (BOŽIĆ)

TRENINZI:
________

- UTORAK (02.01.2018.), ČETVRTAK (04.01.2018.), PETAK (05.01.2018.) I PONEDELJAK (08.01.2018.)

- 10:00h - 12:30h Kadeti i Pioniri 1 i 2 - (sala O.Š. Sveti Sava)
- 12:30h - 13:45h Mlađi pioniri 1 i 2 - (sala O.Š. Sveti Sava)
- 13:45h - 15:00h Kadetkinje - (sala O.Š. Sveti Sava)

- SREDA (03.01.2018.)

- 10:30h - 12:30h Kadeti i pioniri 1 i 2 - (sala O.Š. Sveti Sava)
- 12:30h - 13:45h Mlađi pioniri 1 i 2 - (sala O.Š. Sveti Sava)
- 13:45h - 15:00h Kadetkinje - (sala O.Š. Sveti Sava)
- 19:30h - 20:30h Mlađe pionirke - (sala O.Š. Sveti Sava)
- 19:00 - 20:00h Mlađa škola košarke (dečaci) - (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- 20:00 - 21:00h Starija škola košarke (dečaci) - (sala O.Š. Momčilo Živojinović)


:: NOVOGODIŠNJE DRUŽENJE, AKTIVNOSTI I SLIKANJE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA.25.12.2017
K.K. BB Basket, Novogodišnjje aktivnosti 2016.U subotu 30.12.2017. godine organizovaćemo tradicionalno novogodišnje druženje za svu decu članove kluba. Tom prilikom ćemo organizovati revijalni mini košarkaški turnir između mešovitih ekipa koje će biti sastavljene od dečaka i devojčica različitog uzrasta. Zatim, obavićemo pojedinačno fotografisanje po selekcijama u klupskoj opremi i dresovima i grupno fotografisanje svih klupskih selekcija. Deci će biti podeljeni simbolično pokloni i predstavljen plan i program treninga tokom zimskog raspusta. U planu je da se tokom zimskog raspusta kao i prethodnih godina radi pojačano i sa većim brojem treninga kako bi ekipe što spremnije dočekale nastavak takmičenja koje kreće već polovinom januara. U prilogu teksta je grupna slika takmičarskih selekcija sa novogodišnjih aktivnosti iz 2016. godine. Pomenute aktivnosti su predviđene da se održe u dve sale i to:

- U sali O.Š. Momčilo Živojinović u subotu 30.12.2017. godine od 11:00h (pre podne) sledeće klupske selekcije (sve klupske školice):

1. Školica sporta
2. Mlađa škola košarke za dečake
3. Starija škola košarke za dečake
4. Škola košarke za devojčice
5. Mlađe pionirke

- U sali O.Š. Sveti Sava u subotu 30.12.2017. godine od 14:00h sledeće klupske selekcije (sve takmičarske selekcije kluba):

1. Mlađi pioniri 1
2. Mlađi pioniri 2
3. Pioniri 1
4. Pioniri 2
5. Kadetkinje
6. Kadeti

Bilo bi lepo da se sva deca odazovu i kroz jedno lepo druženje i igru ispratimo kalendarsku godinu koja je iza nas. Deca koja su prehlađena i slično takođe mogu i trebaju da dođu zbog slikanja i druženja (neće učestvovati u fizičkim aktivnostima).


:: POBEDE ŽENSKIH KLUPSKIH SELEKCIJA, PORAZI MUŠKIH.25.12.2017
Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Ras 2, kadetkinje, 24.12.2017.KADETKINJE:

U 8. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naša ekipa je odigrala utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 83 - 36 odigravši jednu sjajnu utakmicu. Pribojavali smo se ove utakmice zbog velikih oscilacija u igri koje ekipa pravi. Od sjajno odigrane utakmice protiv lidera lige, Ž.K.K. Girl Basket u pretprošlom kolu do očajne igre protiv ekipe Ž.K.K. Beko u prošlom kolu je prošlo samo nedelju dana, a igra je izgledala kao da je razmak mnogo vći i da ga igra sasvim druga ekipa. Naše igračice su odigrale sjajnu utakmicu, dosta zrelo, odgovorno, angažovano, agresivno u odbrani, strpljivo... što je već na početku utakmice rezultiralo našim vođstvom kada je praktično već na kraju prve četvrtine pobednik bio poznat jer je naša ekipa ubacila 26 poena, a primila 12. I u nastavku utakmice je ekipa igrala odlično i iz minuta u minut uvećavala prednost, koncentracija je bila prisutna tokom cele utakmice što nas posebno raduje jer nije bio slučaj na prethodnim utakmicama. Ovo je prva utakmica koju smo skoro celim tokom odigrali dobro. Veliki broj poena smo postigli iz kontranapada i dobre tranzicije lopte što je model igre kojem težimo i želimo da igramo. Odbrana je takođe elemenat igre koji je odlično funkcionisao na ovoj utakmici što takođe nije bio slučaj na prethodnim utakmicama pa se nadamo da ekipa ide uzlaznom putanjom sa formom i da će iz utakmice u utakmicu igrati sve bolje i bolje... Pobeda i dobra igra je došla u pravo vreme zbog pauze koja nam sledi do polovine januara jer će dobro uticati psihološki na ekipu koja treba da trenira pojačanog intenziteta i obima tokom zimskog raspusta kako bi što spremniji dočekali nastavak takmičenja. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na pobedi, igri, odnosu i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Ras 2 - Ž.K.K. BB Basket 36 - 83
(12-26, 09-20, 04-19, 11-18)

Poeni: Dunja Ilić: 19, Nina Ristić: 14, Marija Drča: 13, Jelena Janković: 13, Milica Stojanović: 6, Sanja Ilić: 6, Katarina Stanojević: 4, Iva Vojinović: 4, Teodora Grmaš: 2, Ljubica Lazić: 2.

____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 8. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naša ekipa je odigrala utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Novi Beograd 7 i uspela da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu ove sezone rezultatom 45 - 30. Odlično su naše devojčice odigrale ovu utakmicu, posle duže vremena se vratila naša najviša igračica, Mitrović, koja je dala veliki doprinos uz standardno dobre Gašević i Janićijević. Osim početne nervoze koja je bila prisutna kada je utakmica bila u rezultatskom egalu, ostatak utakmice, posebno 2. i 3. četvrtina su prošle u dominaciji naših igračica koje su dosta dobro trčale kontranapad iz koga smo i postigli najviše koševa što je direktno i razlog prve ovosezonske pobede. U pozicionom napadu nismo bili na visini zadatka i brzopleto smo rešavali situacije bez strpljenja što nam nije dalo rezultata, naprotiv, mnogo smo lopti izgubili usled uskog napada. Ideja je bila da se našoj visokoj igračici lopta spušta pod koš, ali smo bili brzopleti i pokušavali da rešavamo situacije i pre nego se igrač spusti ispod koša... Ova selekcija polako napreduje i bolje igra iz utakmice u utakmicu što smo i najavili. Takođe, oscilacije su sastavni deo svake selekcije, a posebno selekcije u kojoj su sve igračice početnice i dosta mlađe u odnosu na konkurenciju... Plodove rada će ova deca ubirati tek za 2-3 godine ukoliko ostanu na okupu i budu redovno trenirala. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na pobedi pred pauzu koja nam sledi, napretku koji pokazuju iz utakmice u utakmicu... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Novi Beograd 7 45 - 30
(09-09, 14-05, 16-06, 06-10)

Poeni: Ivona Gašević: 16, Nađa Janićijević: 16, Lena Mitrović: 8, Milica Andrejić: 4, Nina Živković: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U poslednjem 10. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa neporaženom ekipom K.K. Partizan (Ofi Basket) i poražena rezultatom 72 - 30 i na taj način završila kvalifikacije za kvalitetnu ligu skorom od 2 pobede i 6 poraza. Dosta bolja igra naše ekipe u odnosu na prvu utakmicu sa istim protivnikom u prvom delu takmičenja. Dosta smo dobro počeli utakmicu, naš kapiten Pantić i Šuša su dobro i hrabro ušli u utakmicu što je rezultiralo egal rezultatom većim delom prve četvrtine. Druga petorka u pasareli je odigrala ispod očekivanja i bojažljivo što je protivnik iskoristio da se rezultatski odvoji i praktično reši pitanje pobednika već na poluvremenu utakmice kada je u 2. četvrtini postigao 28 poena, a primio samo 3. Drugo poluvreme smo odigrali takođe dobro i u pojedinim trenucima utakmice bili ravnopravan protivnik ekipi koja je odlična, kvalitetna i sigurno će biti u vrhu kvalitetne lige u ovoj sezoni. Ono što nam je bitno da ekipa napreduje i ide uzlaznom putanjom, pa smo i zadovoljni kako je naša ekipa odigrala ovu utakmicu. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi koji je u ovom trenutku bolja ekipa od nas i zasluženo se kvalifikovala u kvalitetnu ligu bez poraza i pobeđujući sve svoje protivnike ubedljivim rezultatom. Mi takmičenje nastavljamo sredinom januara u regionalnoj ligi gde ćemo sigurno biti konkurentniji za viši plasman nego što je to bio slučaj u kvalifikacijama za kvalitetnu ligu. Pored prve selekcije mlađih pionira, prijavili smo i drugu selekciju koja će se takođe takmičiti u regionalnoj ligi, a koju će sačinjavati mlađi igrači iz školica košarke i dečaci koji su tek počeli da treniraju. Ostaje nam da se dobrim radom na treningu tokom zimskog raspusta što bolje spremimo za nastavak sezone...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ofi Basket 30 - 72
(11-18, 03-28, 04-06, 12-20)

Poeni: Danilo Pantić: 14, Nikola Šuša: 6, Vukan Nešić: 3, Aleksa Stevanović: 3, Petar Ivanović: 2, Petar Luković: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 8. kolu 2. lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom B.K.K. Radnički iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 62 - 48. Naša prva pionirska ekipa savladana je treći put u osam odigranih utakmica. Utakmicom i pristupom možemo biti vrlo nezadovoljni. Ušli smo stegnuto u utakmicu, mada smo imali rezultatski priključak, čak i vođstvo čitavu prvu četvrtinu, igra je svakako bila daleko od željene, pogotovo u defanzivnom delu. Čak i u svlačionici je naglasak bio na aktivnijoj, požrtvovanijoj odbrani, međutim, naši igrači nisu uspeli da ispoštuju dogovor. U drugoj četvrtini protivnik pravi razliku koja će biti nedostižna, ispostaviće se. U trećoj i četvrtoj četvrtini smo pokušavali da sustignemo njihovu prednost, ali jednostavno, protivnik je delovao organizovanije, bolje, više je želeo pobedu i na kraju potpuno zasluženo slavio. Što se nas tiče i naših problema, stvari su daleko od kompleksnih i nerešivih. Naša ekipa (u apsolutno istom sastavu) je, samo vikend ranije, postigla 107 poena, a sada 48. Teren i uslovi u kojima smo igrali ovu gostujuću utakmicu su bili vrlo dobri, tako da ni sa te strane ne možemo tražiti opravdanje kojim možemo racionalizovati ovakav rezultat. Takođe, od svih ekipa u drugoj ligi, naša ekipa je primila najviše poena, što govori o našoj odbrani i požrtvovanosti na toj strani terena. Kvalitet svih ekipa u ligi koju igramo je poprilično dobar i ovakvim pristupom kakav je viđen na utakmici protiv ekipe BKK Radnički se ne dobija apsolutno ništa, kako na polju napretka, tako i na polju rezultata. Oscilacije u ovom igračkom dobu su normalne, ali nekontrolisani strah od gostujućeg terena i pasivnost na utakmicama koje se igraju van Mladenovca su apsolutno neopravdane i ničim utemeljene stvari koje ćemo iskoreniti. Podsećanja radi, poslednju utakmicu koju smo odigrali, hrabro, borbeno, bez nepotrebnog pritiska, bila je prošle sezone kada je ova generacija nastupala kao druga pionirska selekcija i to protiv ekipe KK Mondo Basket 3. Rezultat te utakmice je bio 42-46 u našu korist, a protivnička ekipa nam je bila glavni konkurent za plasman u narednu rundu takmičenja. Ta utakmica, odigrana je 28.01.2017. Boljim pristupom na treninzima (čija je posećenost, kada je ova selekcija u pitanju, dosta solidna) iskorenićemo ove naše probleme i već u nastavku takmičenja koji nas očekuje nakon praznika, ukoliko se bude redovno i dobro treniralo, ubirati plodove sopstvenog rada.

Rezultat utakmice: B.K.K. Radnički - K.K. BB Basket 62 - 48
(10-17, 22-05, 09-11, 19-15)

Poeni: Vojin Đorđević: 21, Ognjen Gavrilović: 15, Pavle Aljošević: 5, Ognjen Luković: 3, Aleksa Despotović: 2, Novak Velimirović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Balkan iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 83 - 40. Naša druga pionirska ekipa ubedljivo je savladana, što je šesti poraz ove sezone. Istina, igrali smo utakmicu protiv jedne od najboljih ekipa u grupi, ali to nije izgovor za ovakav rezultat. Što se same igre tiče, igrali smo vrlo nestabilno. Svakako, periodi dobre igre se sada dosta češće viđaju i naša ekipa počinje da dobija obrise onoga što želimo da postanemo, što je zaista za svaku pohvalu. Dosta bolje smo reagovali na presing po celom terenu, čak i vrlo kvalitetno rešavali nekoliko situacija, ali to je još uvek daleko od dovoljnog, da bi se ostvario željeni pozitivan rezultat. Treća četvrtina je bio period naše najbolje igre, ali generalno, većina grešaka koje smo napravili kroz čitavu utakmicu, pa i u toj trećoj četvrtini, jesu čist nedostatak iskustva i rutine. Ono što smo zamerili igračima i u svlačionici, a nije nikakva tajna, jeste njihova redovnost na treninzima i predanost treniranju. Vrlo malo redovnih igrača imamo kada je ova selekcija u pitanju, pa je i sam kvalitet rada često ugrožen zbog iznuđenih rešenja u treningu. Svakako apelujemo na naše igrače da poprave ovaj segment, uz svo poštovanje njihovih vankošarkaških obaveza.

Rezultat utakmice: K.K. Balkan - K.K. BB Basket 2 83 - 40
(22-09, 22-04, 18-17, 21-10)

Poeni: Filip Stojković: 12, Luka Živadinović: 11, Stefan Simić: 9, Danilo Pantić: 2.

____________________________________________________

KADETI:

Slobodni 8. kolo.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 23. I 24.12.2017.20.12.2017
MLAĐE PIONIRKE:

U 8. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Novi Beograd 7. Utakmica se igra u nedelju 24.12.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti sava sa početkom u 16:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 8. kolu kadetske lige za devojčice, naša selekcija igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 24.12.2017. godine u Beogradu u sali O.Š. Ljuba Nenadović u ul. Ace Joksimovića br. 25 sa početkom u 11:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h (pre podne).

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U poslednjem 10. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionira, grupa 3, naši dečaci igraju utakmicu sa ekipom K.K. Partizan (Ofi Basket). Utakmica se igra u nedelju 24.12.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti sava sa početkom u 17:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv sjajnog protivnika.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 8. kolu 2. lige za dečake, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom B.K.K. Radnički iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 23.12.2017. godine u Beogradu u Balonu Top Spin u ul. Maksima Gorkog br. 94 sa početkom u 17:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:40h.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige za dečake, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Balkan iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 23.12.2017. godine u Beogradu u sali O.Š. Ratko Mitrović u ul. Omladinskih brigada br. 58 sa početkom u 12:40h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:10h.

____________________________________________________

KADETI:

Slobodni 8. kolo.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA, PIONIRA 1, PIONIRA 2 I KADETA, PORAZI MLAĐIH PIONIRKI I KADETKINJA.19.12.2017
Pioniri K.K.BB Basket, 17.12.2017.PIONIRI 1:

Prva pionirska ekipa zabeležila je petu pobedu u sedam odigranih utakmica u II ligi. Ova selekcija igra brzo i atraktivno što se odražava na broj postignutih poena. Ovo je već druga utakmica u kojoj naša ekipa postiže preko 100 poena, što je svakako za pohvalu, obzirom da se radi o pionirskom uzrastu. Što se same utakmice tiče, već po navici, naša ekipa počne sjajno utakmicu i onda dođe do pada koncentracije, pa prednost koju smo zaradili ispustimo jako lagano. Najveća razlika u prvom poluvremenu iznosila je 17 poena u korist naše ekipe, ali zbog tih oscilacija koje imamo, dozvolili smo protivniku da se vrati u meč sa nekoliko dobrih napada i razlika na poluvremenu je bila 10 poena u korist naše ekipe. U drugom poluvremenu smo zaigrali dosta zrelije, dosta odgovornije, dosta agresivnije,što se odrazilo i na rezultat. Naši igrači su odigrali vrlo ozbiljno od samog početka do kraja utakmice, ni jednog trenutka se nije mogla primetiti opuštenost zbog velike rezlike i to je nešto na čemu smo radili u prethodnom periodu i nešto zbog čega možemo biti veoma zadovoljni. Odličnu partiju odigrao je kapiten, Pavle Aljošević, koji je imao odlično šutersko veče. Takođe, moramo pohvaliti i ostale igrače koji igraju sa određenom dozom zrelosti koja nije karakteristična za pionirski uzrast. Grešaka na ovoj utakmici je svakako bilo i bitno je da igrači znaju koje su to greške, da konstantno radimo na sopstvenom usavršavanju, što i jeste cilj cele priče. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Preradoviću na novoj pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Lazarevac 107 - 71
(23-15, 25-23, 32-10, 27-23)

Poeni: Pavle Aljošević: 29, Đorđević Vojin: 19, Uroš Najić: 13, Ognjen Luković: 12, Ognjen Gavrilović: 9, Aleksa Despotović:6, Stefan Vuičić: 5, Aleksa Mihajlović: 4, Sava Milovanović: 4, Petar Jaćimović: 2, Ognjen Simić: 2.

___________________________________________________

KADETI:

Kadetska selekcija je proteklog vikenda ostvarila svoju treću pobedu u Regionalnoj ligi, vrlo ubedljivo, protiv fizički dominantnije ekipe. Utakmicu smo rešili u svoju korist već u prvoj četvrtini kada smo protivničkoj ekipi dozvolili da postigne samo 3 poena i to sva 3 sa linije slobodnih bacanja. To smo postigli isključivo zahvaljujući dobroj odbrani na spoljnim igračima i sa takvim načinom igre smo uspeli da sprečimo saradnju njihovih bekova sa centrima, što nam je bilo od izuzetne važnosti odbzirom na fizičku dominaciju koju protivnik poseduje u reketu. Pored odlične, agresivne odbrane, bili smo staloženi u napadu, oslanjajući se na rešenja u kojima se osećamo najkomotnije. Naša dva igrača, Vuk Obradović i Nikola zivković, su imali odlično šutersko veče, kombinovano postigavši čak 60 poena. Ono što je bitno napomenuti je da postajemo sve uigraniji i uigraniji, doprinos svih igrača je sve veći a kako vreme bude prolazilo, ukoliko sve bude išlo po planu, ekipa će delovati sve bolje. Minute na ovoj utakmici su dobili svi igrači, a tu su bili i igrači koji su prvi put nastupili za kadetsku selekciju ove sezone. Ovo je jedna od ubedljivijih pobeda kadetske selekcije i nadamo se da će ovaj dobar rezultat poslužiti kao motivacija za dobar rad i pripremu za nastavak takmičenja koji nas očekuje polovinom januara. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Preradoviću na novoj pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. All Star 2 95 - 42
(21-03, 27-17, 19-10, 28-12)

Poeni: Vuk Obradović: 31, Nikola Živković: 29, Matija Macura: 11, Uroš Vasilić: 9, Aleksa Macura: 4, Andrija Martinović: 4, Andrija Jovanović: 3, Aleksa Jovanović: 2, Sava Živanović: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

Druga pionirska ekipa zabeležila je svoju drugu pobedu u Regionalnoj ligi i to protiv dobre ekipe KK Cerak 5. Utakmica je od samog početka bila jako neizvesna, ekipe su se smenjivale u vođstvu i bilo je primetno da će detalji odlučiti pobednika ovog meča. Kao i na svakoj utakmici do sada, neke opcije koje koristimo u napadu rade odlično u prvoj četvrtini, ali kada se protivnik prilagodi našem napadu, mi ostajemo bez alternativnih rešenja i krećemo sa igrom koja nije karakteristična za nas i koja nam ne donosi rezultata. Na početku četvrte četvrtine bili smo u zaostatku od 6 poena, a najveća razlika u toku utakmice bila je 8 poena u korist protivnika. U četvrtoj četvrtini smo bili dosta odgovorniji kada je odbrana u pitanju, a u napadu smo konačno uspeli da pronađemo sopstveni ritam, pa smo već na samom početku četvrtine uspeli da anuliramo protivničku prednost. Sve do poslednjeg minuta utakmice je bilo vrlo napeto, naš kapiten, Živadinović Luka, je izašao iz igre zbog 5 ličnih grešaka, pa nam je prenos lopte u prednje polje bio znatno otežan. Na našu sreću, naši protivnici nisu uspeli da pronađu napadački ritam čitavu četvrtinu, takođe su i promašili neke šuteve, pa su naše greške pred sam utakmice, prošle nekažnjeno. Možemo biti vrlo zadovoljni kako liga protiče u ovom trenutku. Naši igrači nemaju lakih utakmica, unapred dobijenih. Za svaku pobedu se moramo boriti 40 minuta i to jeste recept za njihov napredak koji nam je u ovom trenutku najvažniji. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Preradoviću na novoj pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Cerak 5 71 - 61
(21-24, 20-12, 08-19, 22-06)

Poeni: Luka Živadinović: 16, Vukan Radošević: 15, Filip Stojković: 10, Filip Cvetanović: 5, Mateja Gerasimović: 5, Andrija Stojanović: 5, Danilo Pantić: 5, Dimitrije Mijailović: 4, Marko Živković: 4, Stefan Simić: 2

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 9. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 3, naša selekcija mlađih pionira je odigrala vrlo neizvesnu i uzbudljivu utakmicu sa ekipom K.K. Sfera iz Beograda i uspela posle produžetka da pobedi rezultatom 41 - 39. Oslabljeni neigranjem nekoliko standardnih igrača znali smo da će biti teško na gostovanju ekipi koja još uvek nema pobedu ali smo znali da će sigurno biti motivisana na domaćem terenu. Tako je i bilo. Dečaci protivničke ekipe se nisu predavali ni jednog trenutka. Mi smo imali blagu rezultatsku prednost čitavim tokom prvog poluvremena, ali su u nastavku protivnici zaigrali dosta agresivnije i borbenije, osetili priliku da mogu da pobede, osetili strah koji se bespotrebno uvukao među naše igrače... što je rezultiralo vođstvom protivnika od 4 poena razlike pred poslednju četvrtinu. Vodila se velika borba u nastavku, i mi i protivnik je imao priliku za pobedom ali je nije iskoriatila ni jedna ekipa i pobednik se morao odlučiti u nadoknadi vremena, produžetku. Imali smo više živaca, koncentracije i sreće i na kraju pobedili. ne bi bilo nezasluženo i da je protivnik pobedio, naprotiv. Mi smo ovu utakmicu odigrali oslabljeni, ali nije opravdanje za lošodnos i strah koji su igrači imali. Takođe, procenat slobodnih bacanja (28/2) dovoljno govori o našoj koncentraciji na ovoj utakmici. Nadamo se da je ovo bio loš dan ekipe i da ćemo već na sledećoj utakmici pokazati bolju igru. Čestitke protivniku na borbenosti, a našim igračima na pobedi i što su pokazali karakter u određenim trenucima kada je izgledalo da ćemo izgubiti utakmicu, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Sfera - K.K. BB Basket 39 - 41
(11-10, 05-12, 12-02, 05-09, 01-03)

Poeni: Danilo Pantić: 20, Aleksandar Bajkić: 8, Petar Ivanović: 4, Aleksa Stevanović: 4, Vladimir Milić: 3, Ilija Cvejić: 2.

___________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 7. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naša ekipa ni posle 7. odigranih kola ne zna za slast pobede. Ovoga puta smo izgubili od ekipe Ž.K.K. Girl Basket iz Zemuna rezultatom 71 - 25. Jako smo loše počeli utakmicu i u istom ritmu nastavili celo prvo poluvreme. Nismo pokušavali ništa korisno da uradimo već smo posmatrali protivnika... Uspeli smo da se na poluvremenu dogovorimo i pokažemo na terenu da ova ekipa ima mesta za napredak i određenog potencijala. Zaigrali smo dosta hrabrije, igračice su preuzimale odgovornost u napadu, brže se vraćali u odbranu, bili dosta borbeniji, itd... rezultat takve igre je ubačenih 25 poena što nam je rekord ove sezone u 7 odigranih kola. Takođe, raduje činjenica da je 5 igračica uspelo da postigne poene što nije bio slučaj na prethodnim utakmicama. Protivnik je dosta kvalitetnija ekipa od nas u ovom trenutku i zasluženo su pobedili na čemu im čestitamo. Izuzetno smo zadovoljni kako su naše igračice odigrale drugo poluvreme i nadamo se da ćemo i naredne utakmice odigrati u sličnom ritmu, sa dosta više želje i borbenosti...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Girl Basket - Ž.K.K. BB Basket 71 - 25
(19-04, 26-02, 15-12, 11-07)

Poeni: Ivona Gašević: 11, Milica Andrejić: 8, Jovana Dragović: 2, Sanja Ilić: 2, Jana Milovanović: 2.

___________________________________________________

KADETKINJE:

U 7. kolu kadetske lige za devojčice, naša ekipa je odigrala utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beko iz Koteža i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 87 - 35. Nema mnogo toga da se kaže lepog za ovu utakmicu kada je igra naše ekipe u pitanju. Neverovatno loš odnos su naše igračice imale na ovoj utakmici. Osim uvodnih nekoliko minuta utakmice kada smo poveli sa 7-0, ostatak treba što pre da zaboravimo i izvučemo pouke. Protivnik nas je bukvalno pretrčao i veliki procenat svojih poena uspeo da postigne iz kontra napada. Mi smo to bukvalno posmatrali i praktično bez borbe i pokušaja da nešto uradimo izgubili utakmicu. Nadamo se da će igračice promeniti odnos i boljim radom na treningu pokušati da podignu formu. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a ovaj put nažalost nemamo nekog košarkaškog elementa ili bilo kog drugog da pohvalimo igru naše ekipe...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Beko - Ž.K.K. BB Basket 87 - 35
(19-11, 26-07, 20-06, 22-11)

Poeni: Jelena Janković: 14, Dunja Ilić: 10, Milena Stevanović: 4, Marija Drča: 3, Sanja Ilić: 2, Nina Ristić: 1, Katarina Stanojević: 1.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.