Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: FANTASTIČNA POBEDA MLAĐIH PIONIRA.21.11.2011
U 9.kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, selekcija mlađih pionira kluba pobedila je direktnog konkurenta za plasman u kvalitetnu ligu ove sezone, ekipu K.K. Ras iz Beograda. Utakmica koja je i jednima i drugima donosila mnogo i iz tog razloga osećao se pritisak i jedna doza nervoze i kod jedne i druge ekipe pogotovo u prvom poluvremenu kada se dosta grešilo na obe strane sa dosta promašenih šuteva,zicera,loših dodavanja i iz tog razloga je i bio veoma mali broj poena u tom periodu utakmice (poluvreme završeno 16 - 21 što i nije bio loš rezultat za nas obzirom na kvalitet i nivo igre koji smo prikazali). U nastavku utakmice obe ekipe su se razigrale kada je viđeno dosta više koševa i lepših poteza i kao i sve utakmice koje igraju ove dve ekipe u poslednje vreme ušlo se u egal završnicu kada smo na našu sreću imali više snage, živaca, sreće pa i znanja da pobedimo utakmicu i na taj način znatno povećamo šansu za kvalitetnu ligu ove godine. Fantastičan je bio Đorđević Jovan sa 23 poena, Spasojević Nikola sa 10 poena i bacanjem za loptom na kraju utakmice kada su se ekipe smenjivale u vođstvu, Stanojević Nikola sa 8 poena... Pohvale svim momcima na čelu sa trenerom Vladom Jovanovićem na pruženom kako na ovoj utakmici tako i na prethodnim utakmicama u dosadašnjem delu sezone. BRAVO TIGROVI, vi dajete primer i ostalim igračima i trenerima u klubu kako treba da se ponašaju igrači, kakav odnos treba da se ima prema treningu,školi,protivniku... i kako treba da igraju momci koji su članovi našega kluba. Samo tako nastavite.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ras 52 - 47
(10-10, 06-11, 20-13, 16-13)

Poeni: Đorđević Jovan: 23, Spasojević Nikola: 10, Stanojević Nikola: 8, Lazić Aleksandar: 6, Pavlović Veljko: 3, Stevanović Ilija: 2.

____________________________________________________

PIONIRI čekaju još uvek protivnike i početak 2. lige kada su se kvalifikovali kroz utakmice prvog stepena mk, a to će biti najverovatnije sledeći vikend (03. i 04.12.2011.)

_____________________________________________________

KADETI nisu igrali ovo kolo zbog odlaganja utakmice protiv K.K. Beovuk jer je protivnik imao dosta povređenih igrača.


:: ODIGRANO 3. KOLO NIS MINI BASKET LIGE 2011.21.11.2011
BB Basket - Ras, devojčiceU 3. kolu Nis Mini basket lige kao i prethodnih vikenda naš klub je nastupio sa 3 selekcije (dečaci 2001. godište, dečaci 2002. godište i mlađi i devojčice). Izuzetna atmosfera, lepo druženje i nezaboravna iskustva kako trenera, a pogotovo dece koja učestvuju u ovoj manifestaciji su stvari koje će obeležiti ovosezonsku mini basket ligu kada je naš klub u pitanju. Ono što nas posebno raduje,a to je i vidan napredak svih selekcija koje igraju ovu ligu, igre koje pružaju naši igrači pa i ekipe iz utakmice u utakmicu se povećava kada je kvalitet u pitanju i samo neka tako nastave. Utakmice su se igrale kao i prethodne u sali sportskog centra Šumice u Beogradu. Slike iz 3. kola Nis Mini basket lige možete pogledati u našoj foto galeriji.
Nis Mini basket liga 2011, 3. vikend


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 19. I 20. 11. 2011. GODINE.18.11.2011
NIS MINI BASKET LIGA:

DEČACI 2001. GODIŠTE igraju utakmicu protiv K.K. Ras iz Beograda u 09:00h na terenu broj 2.

DEČACI 2002. GODIŠTE I MLAĐI igraju utakmicu protiv K.K. Novi Beograd 7 iz Beograda u 09:00h na terenu broj 1.

DEVOJČICE igraju utakmicu protiv K.K. Ras iz Beograda u 09:45h na terenu broj 1.

Sve utakmice se igraju u nedelju 20.11.2011. godine u sali sportsko rekreacionog centra Šumice u Beogradu.
Polazak je u 07:30h ispred gradske opštine Mladenovac, a prevoz dece će kao i do sada vršiti firma Lasta iz Mladenovca.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U derbiju 9. kola kvalifikacija, grupa 1, selekcija mlađih pionira kluba igra vrlo bitnu utakmicu za plasman u kvalitetnu ligu ove godine protiv odlične ekipe K.K. Ras iz Beograda, možda i odlučujuću. Utakmica se igra u subotu 19.11.2011. godine sa početkom u 15:45h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo decu na putu ka kvalitetnoj ligi.

_____________________________________________________

PIONIRI su slobodni ovaj vikend jer se igraju baraž utakmice za kvalitetnu ligu, mi smo se plasirali u 2. ligu i čekamo protivnike u grupi i početak takmičenja (verovatno sledeći vikend).

____________________________________________________

KADETIMA je odložena utakmica zbog povrede igrača K.K. Beovuk sa kojima smo trebali da igramo utakmicu.


:: TESNA POBEDA MLAĐIH PIONIRA U VANREDNOM KOLU.18.11.2011
U utakmici 8. vanrednog kola, grupa 1, selekcija mlađih pionira kluba je odigrala utakmicu protiv dobre ekipe K.K. Zvezdara Crony i pobedila jedva u penal završnici rezultatom 57 - 53. Utakmica koja na osnovu rezultata iz prethodnih utakmica nije izgledala da može biti tako neizvesna, međutim još jednom se pokazalo ako se uđe dekoncentrisano i potcenjivački u utakmicu da se može izgubiti bez obzira na razliku u kvalitetu između ekipa koje igraju. Ovaj put fortuna je bila na našoj strani (verovatno zasluženo jer i to treba zaslužiti) ali ako se ne shvati svaka utakmica ozbiljno i ne uđe maksimalno angažovano i koncentrisano bićemo u problemu. Razumljivo je da jedna ekipa ima i oscilacija u toku sezone ali promašiti veliki broj zicera bez obzira na suđenje i glasnu publiku u sali koja je ometala naše igrače (što je i razumljivo) nema opravdanja i pod hitno se mora svaki igrač zapitati koja je njegova uloga u timu i mora da zna da na njegovo mesto u ekipi čeka još 20 momaka koji to isto žele i moraju da shvate da niko nema rezervisano mesto u timu nego se ono mora zaslužiti i na svakom treningu i utakmici boriti da sačuvaju to mesto u timu. Nadamo se da je ovo dovoljna opomena pred derbi utakmicu koja nas čeka u subotu sa K.K. Ras, direktnim konkurentom za plasman u kvalitetnu ligu ove godine.

Rezultat utakmice: K.K. Zvezdara Crony 2 - K.K. BB Basket 53 -57
(09.13, 16-15, 12-16, 16-13)

Poeni: Đorđević Jovan: 22, Damljanović Filip: 12, Spasojević Nikola: 10, Stanojević Nikola: 4, Lazić Aleksandar: 4, Milovanović Nemanja: 3, Jaćimović Aleksa: 2.


:: VANREDNO KOLO MLAĐIH PIONIRA.14.11.2011
u 8. vanrednom kolu kvalifikacija, grupa 1, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv uvek neugodne i dobre ekipe K.K. Zvezdara Crony 2 iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 17.11.2011. godine sa početkom u 20:15 h u sali O.Š. Marija Bursać u Beogradu, ul. Milana Rakića br 81. Polazak je planiran u 18:30h ispred gradske opštine Mladenovac.


:: ODIGRANE UTAKMICE DRUGOG VIKENDA NIS MINI BASKET LIGE, DEVOJČICE DEBITOVALE.13.11.2011
K.K. BB Basket, devojčiceOdigrane su utakmice drugog vikenda Nis Mini basket lige 2011 koja se igra u sportsko rekreacionom centru Šumice u Beogradu. Ovog vikenda sve tri klupske ekipe (dečaci 2001. godište, dečaci 2002. godište i mlađi i devojčice) koje smo prijavili su igrale utakmice, a devojčice su debitovale i prijatno iznenadile pristupom, borbenošću i igrom. Mi smo klub koji ima dosta početnika i sa njima igramo ligu gde je rezultat u sasvim drugom planu i šansa se daje svoj deci da igraju utakmice i da se takmiče, a sama ova manifestacija je revijalnog karaktera i cilj je da se deca druže i stiču neke pozitivne sportske navike kao i da se uče načinu ponašanja što mi kao klub podržavamo i učestvovaćemo i dalje u ovakvim manifestacijama kao što su memorijal Rajko Žižić koji se igra oko nove godine koji je internacionalnog karaktrera i drugim. Slike sa utakmica drugog vikenda Nis Mini basket lige možete pogledati u našoj foto galeriji.
Nis Mini basket liga 2011, 2. vikend


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA, PORAZ KADETA.13.11.2011
MLAĐI PIONIRI:

U utakmici 7. kola kvalifikacija, grupa 1, selekcija mlađih pionira kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Internacionalna škola košarke iz Beograda i ubedljivo pobedila rezultatom 51 - 19. Od samog početka utakmice naši igrači su zaigrali angažovano i očiglednu prednost u košarkaškom kvalitetu pretočili u ubedljivu pobedu. Svi igrači su igrali i dobili šansu da pokažu šta znaju po čemu smo mi kao klub poznati da ne jurimo neke cifre i statistiku nego je cilj dati šansu svoj deci koja treniraju da igraju i takmiče se. Trener Jovanović je pravilno rasporedio minutažu i odmorio igrače koji su na prethodnim utakmicama igrali malo više, a pogotovo Đorđević Jovana i Spasojević Nikolu koji su posle utakmice mlađih pionira igrali utakmicu i za pionirsku selekciju kluba. Vrlo bitna pobeda za nas i u takmičarskom i psihološkom planu jer smo sa njom bliži plasmanu u kvalitetnu ligu ove godine, a u naredna dva kola nas očekuju prava iskušenja kada gostujemo uvek neugodnoj i dobroj ekipi K.K. Zvezdara Crony i kada nam dolazi glavni konkurent za plasman u kvalitetnu ligu, fantastična ekipa K.K. Ras iz Beograda.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Internacionalna škola košarke 51 - 19
(15-04, 08-05, 14-07, 14-03)

Poeni: Lazić Aleksandar: 10, Spasojević Nikola: 8, Đorđević Jovan: 8, Milovanović Nemanja: 8, Stevanović Ilija: 5, Stanojević Nikola: 5, Radosavljević Nemanja: 4, Obradović Matej: 2, Petrović Miloš: 1

_____________________________________________________

PIONIRI:

U poslednjem 6. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, pionirska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Slodes iz Beograda. Ova utakmica nam je bila jako bitna u rezultatskom smislu jer bismo pobedom obezbedili plasman u 2. ligu. Iako smo uspeli ovu ekipu da pobedimo u gostima određena doza opreza je postojala jer su oscilacije u igri mladih igrača normalne kao i moguće potcenjivanje jer su oni ekipa koja još uvek nije osetila slast pobede ove sezone u kvalifikacijama. Međutim, mi smo odigrali jednu solidnu utakmicu sa ekstra raspoloženim našim plejmejkerom ekipe Preradović Boškom koji polako ali sigurno sazreva i pokazuje sve bolje igre kako u igri pionirske ekipe tako i u igri kadetske ekipe kluba. Ogroman napredak kod njega u odnosu na prošlu sezonu. Uspeli smo da pobedimo ekipu K.K. Slodes rezultatom 52 - 31 u utakmici gde su svi igrači dobili šansu da igraju i gde je minutaža pravilno raspoređena na sve igrače. Počeli smo dobro utakmicu i iz minuta u minut podizali rezultatsku prednost u našu korist gde pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Ovo je veliki uspeh kluba, plasman u 2. ligu i veliki napredak u odnosu na prošlu sezonu što nam je bitno da se ide jednom uzlaznom putanjom, da iz godine u godinu i klub i igrači sazrevaju. Sve čestitke igračima na pruženom u dosadašnjem delu sezone i neka samo tako nastave da se ponašaju i igraju. BRAVO TIGROVI.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Slodes 52 - 31
(13-06, 14-04, 12-11, 12-10)

Poeni: Preradović Boško: 18, Milenković Miloš: 15, Jovanović Nikola: 9, Popović Strahinja: 2, Đorđević Jovan: 2, Spasojević Nikola: 2, Marković Aleksa: 2, Stojić Aleksa: 2

____________________________________________________

KADETI:

U 4. kolu kvalifikacija, grupa 4, kadetska selekcija kluba poražena je na gostovanju od odlične ekipe K.K. Ras iz Beograda rezultatom 75 - 49. Mi smo loše počeli utakmicu kada smo teško dolazili do dobrih situacija za postizanje koša, mučili smo se u napadu što je rezultiralo gubljenjem 1. četvrtine rezultatom 20-09. Uspeli smo dosta u nastavku igre da popravimo igru u napadu pogotovo ulaskom igrača iz pionirske selekcije Preradović Boška (uz Popovac Nikolu koji je dao isti broj poena najbolji strelac naše ekipe na ovoj utakmici, 11 poena) koji je uneo dosta svežine u igru ekipe i šutem iz daljine uspeo u jednom periodu 2. četvrtine da približi ekipu na zaostatak od podnošljivih - 7. Međutim odbrana koju katastrofalno loše igramo od samog početka lige nam je na žalost i na ovoj utakmici bila katastrofalna bez imalo napretka u odnosu na prethodne utakmice i to je direktan razlog ovako visokom porazu. Raduje sve bolja igra u fazi napada i visokog Vujičić Negovana, ali ukoliko ne popravimo igru u fazi odbrane ne piše nam se dobro.

Rezultat utakmice: K.K. Ras - K.K. BB Basket 75 - 49
(20-09, 26-18, 10-12, 19-10)

Poeni: Preradović Boško: 11, Pupovac Nikola: 11, Vujičić Negovan: 10, Krstić Nikola: 9, Jovanović Aca: 6, Milenković Miloš: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 12. I 13. 11. 2011. GODINE.10.11.2011
NIS MINI BASKET LIGA:

Dečaci 2001. godište igraju utakmicu protiv K.K.Zvezdara Crony u nedelju 13.11.2011. godine u 11h na terenu broj 3. Sve utakmice NIS Mini basket lige se igraju u sportsko rekreacionom centru Šumice u Beogradu.

Devojčice 1999. godište i mlađe igraju svoju prvu utakmicu (prošlo kolo bile slobodne) u nedelju 13.11.2011. godine protiv K.K. Art Basket u 12h na terenu broj 2.

Dečaci 2002. godište i mlađi igraju utakmicu protiv K.K. Flash u nedelju 13.11.2011. godine u 13h na terenu broj 1.

Polazak je ispred gradske Opštine Mladenovac u nedelju 13.11.2011. godine u 09:15h, a prevoz dece će vršiti isto kao i prošli put, a i ubuduće do kraja lige firma Lasta iz Mladenovca.

MLAĐI PIONIRI:

U utakmici 7. kola kvalifikacija, grupa 1, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv vršnjaka iz K.K. Internacionalna Škola Košarke iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 12.11.2011. godine sa početkom u 14:10h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Ovo kolo smo trebali da igramo u gostima kod njih ali zbog zauzetosti njihove sale zamenili smo domaćinstva pa ćemo u narednom krugu kada mi treba da budemo domaćini ići u goste kod njih.

PIONIRI:

U poslednjem 6. kolu kvalifikacija, grupa 5, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv K.K. Slodes iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 12.11.2011. godine sa pošetkom u 15:30h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu.

KADETI:

U 4. kolu kvalifikacija, grupa 4, kadeti kluba igraju utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 13.11.2011. godine sa početkom u 16:15h u sali O.Š. Ujedinjene Nacije u Beogradu u ul. Borova 8. Polazak je ispred gradske Opštine Mladenovac u 14:15h.


:: ODIGRANE PRVE UTAKMICE U NIS MINI BASKET LIGI 2011.08.11.2011
Nis Mini basket liga 2011.Odigrane su prve utakmice u Nis Mini basket ligi 2011. Igrale su se 2 utakmice i to ekipa 2001. godišta je igrala protiv svojih vršnjaka iz Aranđelovca (K.K. Stars), a ekipa 2002. godišta i mlađi su igrali protiv vršnjaka iz Š.K.K. Zvezdara. Devojčice su bile slobodne ovo kolo. Cilj ovih utakmica je druženje dece i manifestacija je revijalnog karaktera. Detalje sa utakmica i jedno lepo druženje naše dece sa vršnjacima iz ostalih klubova možete videti na slikama u našoj foto galeriji.
Nis Mini basket liga 2011


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRA I KADETA, PORAZ PIONIRA.07.11.2011
MLAĐI PIONIRI:

U utakmici 6. kola kvalifikacija, grupa 1, selekcija mlađih pionira kluba odigrala je derbi utakmicu protiv vršnjaka iz K.K. Put iz Beograda koji su do ovog kola bili neporaženi. Uspeli smo da pobedimo rezultatom 50 - 46 u utakmici koja je bila neizvesna i napeta od samog početka pa do kraja, ekipe su se smanjivale u vođstvu i nijedna ekipa nije uspela tokom cele utakmice da napravi osetniju rezultatsku prednost. Dobar skauting koji je odradio trener Vlada Jovanović gledajući utakmicu K.K. Put - K.K. Ras je umnogome pomogao da se pobedi ova utakmica kao i taktika koju je trener postavio sprečivši na taj način kontru protivnika što je njihovo najjače oružje bilo na prethodnim utakmicama. Zahvaljujući dobrom skoku u fazi napada u samom finišu utakmice uspeli smo da postignemo bitne poene koji su direktno odlučili pobednika. Bilo je i grešaka na utakmici kao što je nesnalaženje na agresivan presing protivnika koje su nas mogle koštati pobede. Sve pohvale treneru i igračima na pripremi utakmice i prikazanom na utakmici. Umnogome nas je ova pobeda približila kvalitetnoj ligi koja će biti kvalitetnija nego prošle sezone jer će manje ekipa da je igra, a ekipe koje će je igrati su se dosta pojačale i iskustvo igranja tako jakog takmičenja za naše igrače bilo bi neprocenjivo ukoliko uspemo da se kvalifikujemo.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Put 50 - 46
(13-12, 12-08, 10-12, 15-14)

Poeni: Đorđević Jovan: 16, Spasojević Nikola: 9, Milovanović Nemanja: 7, Lazić Aleksandar: 6, Pavlović Veljko: 4, Stanojević Nikola: 2, Popović Nemanja: 2, Damljanović Filip: 2, Stevanović Ilija: 2.

____________________________________________________

PIONIRI:

U pretposlednjem 5. kolu kvalifikacija pionirske lige, grupa 5, sastale su se ekipe K.K. Vračar - K.K. BB Basket. Pobedila je ekipa K.K. Vračar rezultatom 65 - 43 i na taj način nas udaljila od igranja kvalitetne lige što je realno u ovom trenutku iznad naših mogućnosti. Zahvaljujući što smo utakmicu izgubili sa manjom razlikom (23) nego što smo pobedili (29) K.K. Vračar imamo izgledne šanse da se pobedom u poslednjem kolu protiv K.K. Slodes plasiramo u 2. ligu što bi bio veliki uspeh i takmičenje po meri trenutno za ovu ekipu. Što se tiče ove utakmice mi smo je jako loše odigrali, počeli katastrofalno sa velikom dozom straha i treme kada smo otvorene šuteve mašili tako da lopta nije bila ni blizu obruča, pa ziceri i slobodna bacanja koja smo retko šutirali zbog sudijskog kriterijuma koji nije bio isti na suprotnoj strani doveli do toga da izgubimo 1. četvrtinu rezultatom 23-08. Uspeli smo da se vratimo malo u 2. četvrtini i zaigramo bolje opet koliko su nam sudije dozvolile i odemo na poluvreme sa zaostatkom od samo -10 (kada se uzmu u obzir sve okolnosti na toj utakmici mogli smo biti zadovoljni rezultatom u tom trenutku). Počeli smo dobro 3. četvrtinu postignuvši prve koševe i smanjivši razliku protivnika, međutim posle toga kao da nam je neko vezao i ruke i noge dozvolili smo protivniku da pobedi tu četvrtinu rezultatom 21 -08 i dođe na korak do anuliranja zaostatka iz prve utakmice sa nama u Mladenovcu. Uspeli smo da skupimo snage i nađemo motiv da zaigramo bolje poslednju četvrtinu što smo i uradili i pobedili 14 - 13, samim tim i sačuvali prednost nad ekipom K.K. Vračar u eventualnom trouglu između nas, njih i K.K. Zvezdara Crony. Bez obzira na lošiju igru nego na prethodnim utakmicama čestitke momcima što su pored svega uspeli da izdrže pritisak i protivničkih igrača i sudija i publike i ipak na kraju izvučemo povoljan rezultat za nas. Zaista ohrabruje i raduje činjenica da su igrači dosta napredovali što se direktno odražava i na rezultat.

Rezultat utakmice: K.K. Vračar - K.K. BB Basket 65 - 43
(23-08, 08-13, 21-08, 13-14)

Poeni: Preradović Boško: 14, Jovanović Nikola: 11, Milenković Miloš: 9, Popović Strahinja: 5, Idrizović Anel: 2, Kanlić Stevan: 2.

____________________________________________________

KADETI:

U utakmici 3. kola, grupa 4, kadetska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv K.K. Orion u Beogradu i uspela da pobedi rezultatom 77 - 71. Vidan napredak u igri ekipe u odnosu na prethodne protivnike mada je i snaga ovog protivnika manja nego drugih ekipa protiv kojih smo igrali (K.K. Borča). Mi smo fantastično počeli utakmicu kada smo iz dobrih kretnji u pozicionom napadu uspevali da dolazimo u situacije otvorenih šuteva i iz situacija 2 na 2 uspevali da velikim procentom šuta pogađamo koš protivnika i sa zicer pozicije i sa distance kao i iza linije 6,75 (šut za 3 poena) što je rezultiralo prednošću na kraju 1. četvrtine 28 - 11 kada smo uspeli da pogodimo 5 šuteva za 3 poena. To je jedan model igre kako bi ekipa stalno trebala da igra, s obzirom da su pokazali da mogu nadajmo se da ćemo napredovati iz treninga u trening i iz utakmice u utakmicu. Ono što takođe raduje da je smanjen broj grešaka u odnosu na prethodnu utakmicu pa se nadamo da ćemo u tom ritmu da nastavimo i ubuduće. U nastavku utakmice nam je malo opala koncentracija i igrali smo sa dosta oscilacija ali pobeda nije ni jednog trenutka dolazila u pitanje. Čestitke igračima na pruženoj igri uz nadu da ćemo nastaviti sa dobrim igrama.

Rezultat utakmice: K.K. Orion - K.K. BB Basket 71 - 77
(11-28, 18-15, 19-15, 23-19)

Poeni: Krstić Nikola: 26, Jovanović Aca: 18, Pupovac Nikola: 10, Ivanović Pavle: 10, Vujičić Negovan: 7, Milovanović Miroslav: 6.



Prezentacije ostalih klubova












Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.