Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK BB Basket (Mladenovac)
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE ČLANOVA KLUBA PRED POČETAK NOVE TAKMIČARSKE SEZONE.25.09.2017
Lekarski preglediObaveštavamo igrače i roditelje da će se u petak 29.09.2017. godine obaviti lekarski pregledi dece, članova kluba. Pregledi će se obaviti u prostoru S.R.C. Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu sa početkom u 09:00h i trajaće tokom celog dana do 17:00h. Igrači koji idu prepodne u školu na pregled treba da dođu popodne i obrnuto. Svi članovi kluba (dečaci i devojčice) nezavisno od uzrasta (i košarkaška sekcija i školica sporta) treba da obave preglede. Preglede će obavljati lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda (nemamo ih u Mladenovcu). Pored lekarskog pregleda koji je detaljan i podrazumeva EKG, merenja - visina i težina, pregled zuba, pluća... obaviće se i analiza krvi (pored specijalista sportske medicine biće i laboranti koji će uzimati uzorke krvi deci i naknadno poslati rezultate. Cena pregleda je 500 din plus 300 din biohemijska analiza krvi (ukupno 800 din). Za dodatne informacije roditelji i igrači se mogu informisati kod trenera na treninzima ili putem telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić).


:: POČETAK NOVE SEZONE ZA SVE KLUPSKE ŠKOLICE KOŠARKE I SPORTA KAO I UPIS NOVIH ČLANOVA.29.08.2017
BB Basket plakat 2017Obaveštavamo sve roditelje i decu da od subote 02.09.2017. godine počinju sa radom sve školice košarke u novoj sezoni 2017/2018. Školica sporta će početi narednog vikenda u subotu 09.09.2017. godine. Starija školica košarke za dečake su deca rođena 2007. i 2008. godine. Mlađa školica košarke za dečake su deca rođena 2009. godine i mlađa. Školica košarke za devojčice su deca rođena 2005. godine i mlađa. Sa radom u školskim salama nastavljaju da rade i takmičarske klupske selekcije koje su počele sa bazičnim pripremama 15.08.2017. godine. Svi roditelji će u naredna dva dana najkasnije dobiti detaljan sms obaveštenja o mestu i satnici održavanja prvog treninga.
Ovim putem obaveštavamo i sve zainteresovane roditeje i decu da vršimo upis novih članova u sve klupske selekcije od najmlađih do najstarijih članova. Svi zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).


:: NEMANJA POPOVIĆ, NAŠ BIVŠI IGRAČ OSVOJIO BRONZANU MEDALJU SA KADETSKOM REPREZENTACIJOM SRBIJE NA EVROPSKOM PRVENSTVU U CRNOJ GORI.25.08.2017
Kadetska reprezentacija Srbije 2017.Kadetska selekcija Srbije osvojila bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu koje se održavalo u Crnoj Gori. Čestitke našem bivšem igraču Nemanji Popoviću koji je bio član kadetske selekcije Srbije. Naši dečaci su u polufinalu izgubili od domaćina Crne Gore i u borbi za bronzanu medalju pobedili vršnjake iz Hrvatske i tako napravili veliki uspeh i doneli medalju Srbiji posle nekoliko godina posta kada su u pitanju medalje sa velikih takmičenja. Našem bivšem igraču želimo uspeh u nastavku karijere. U prilogu teksta je slika kadetske reprezentacije Srbije, osvajač bronzane medalje, a na njoj se nalazi pored Nemanje Popovića (gornji red igrača, drugi gledano sdesna na levo) i naš bivši trener Vladimir Jovanović (drugi trener gledano sleva na desno).


:: NAŠ BIVŠI IGRAČ NEMANJA POPOVIĆ, ČLAN KADETSKE REPREZENTACIJE SRBIJE, U POLUFINALU EVROPSKOG PRVENSTVA U CRNOJ GORI.18.08.2017
Nemanja PopovićSa ponosom možemo da obavestimo javnost da je naš bivši igrač Nemanja Popović, a sada član K.K. Vizura Shark iz Zemuna, rođen 2001. godine, koji je u klubu proveo 4 godine, član kadetske reprezentacije Srbije koja je trenutno na Evropskom prvenstvu u Crnoj Gori. Nemanja igra napoziciji od 1 do 4 i visok je 202 cm. Prvenstvo je u toku, a naša selekcija je u polufinalu prvenstva i boriće se za medalju u utakmici koja se igra u petak 18.08.2017. godine protiv domaće ekipe. Naši kadeti su u 1/8 finala savladali reprezentaciju Nemačke, u 1/4 finala sjajnu reprezentaciju Španije. Našem bivšem igraču želimo sreću i dalji uspeh u karijeri, ponosni smo što je nosio naš dres toliko vremena. Podsetićemo da je u stručnom štabu kadetske reprezentacije Srbije bio i naš doskorašnji trener Vladimir Jovanović, počeo pripreme sa selekcijom na poziciji pomoćnog trenera, nakon čega mu je usledio poziv K.K. FMP na poziciji prvog trenera i šefa struke što je prihvatio i morao da se priključi pripremama i novim obavezama u klubu. Već smo javnost informisali putem našeg sajta o novom angažmanu našeg bivšeg trenera.


:: POČETAK BAZIČNIH PRIPREMA ZA SEZONU 2017/2018.12.08.2017
Obaveštavamo igrače i roditelje da u utorak 15.08.2017. godine počinju bazične pripreme za novu takmičarsku sezonu 2017/2018. Okupljanje, prozivka igrača i prvi trening će se održati u velikoj sali sportskog centra u Mladenovcu od 09:30h (pre podne). Ovo se odnosi na sve dečake i devojčice rođene 2006. godine i starije. Podsećamo da su mlađi pioniri i mlađe pionirke ove godine deca rođena 2006. / 2005. godine, pioniri i pionirke deca rođena 2004. / 2003. godine, itd. Bazične pripreme će trajati do početka septembra, nakon čega ulazimo u školske fiskulturne sale i nastavljamo sa treninzima do početka takmičenja i kvalifikacija za kvalitetne lige. Apelujemo na igrače da na ove treninge dolaze u što većem broju jer nam od ovog perioda u velikoj meri zavisi cela sezona i rezultati koji su usko povezani sa brojnim stanjem. Ukoliko napravimo dobru bazu u ovom periodu moći ćemo da igramo na visokom nivou i agresivno tokom cele sezone što je stil igre koji treneri u klubu gaje i forsiraju u zavisnosti od fizionomije ekipe... Treneri svim igračima i selekcijama žele uspešnu sezonu sa dosta trofeja kako klupskih tako i ličnih..


:: ZAMENJENA KOŠARKAŠKA TABLA I POSTAVLJENA NOVA KLUPSKA U SELU KORAĆICA PORED MLADENOVCA.03.08.2017
BB Basket tabla u Koraćici, 03.08.2017.Kao što smo i najavljivali kada smo imali prethodne akcije postavljanja i restauracije klupskih košarkaških tabli na teritoriji Gradske opštine Mladenovac u ovoj godini, u četvrtak 03.08.2017. godine smo postavili novu košarkašku tablu u mladenovačkom selu Koraćica koje se nalazi ispod planine Kosmaj. Tabla je postavljena ispred škole na otvorenom terenu u selu Koraćica. Ovim smo planirano za ovu godinu ostvarili, s tim što će klub ukoliko se javi potreba i ukoliko nam finansije budu dozvoljavale možda još akcija imati ove godine. Ovom akcijom smo još jedan teren na teritoriji Gradske opštine Mladenovac osposobili za korišćenje njegovoj nameni. Klub se posebno zahvaljuje dugogodišnjim prijateljima kluba koji su pomogli da se tabla postavi, a to su meštanin Koraćice, Đorđe Mirosavić, Risto Bosnić i Dragan Ivanović Keni. Sve pohvale njima koji su na velikoj vrućini pružili bezrezervnu pomoć.


:: RESTAURIRANA KOŠARKAŠKA TABLA NA TERENU U NASELJU DEDINJE U MLADENOVCU.01.08.2017
BB Basket tabla na terenu na Dedinju u Mladenovcu, restauracija, 01.08.2017.U utorak 01.08.2017. godine na otvorenom košarkaškom terenu u naselju Dedinje u Mladenovcu, restaurirana je košarkaška tabla koju je klub postavio pre 4-5 godine. Tabla je zaštićena i prefarbana i na taj način joj se produžio vek trajanja što omogućuje svim sugrađanima igranje košarke tj basketa. U planu nam je za ovu sezonu postavljenje nove klupske table na košarkaškom terenu na periferiji Mladenovca. O ovim i budućim akcijama ćemo obavestiti posetioce našeg sajta.


:: RESTAURIRANE KOŠARKAŠKE TABLE NA TERENU PORED TEHNIČKE ŠKOLE U MLADENOVCU.31.07.2017
BB Basket table kod Tehničke škole u Mladenovcu 31.07.2017.U ponedeljak 31.07.2017. godine na otvorenom košarkaškom terenu pored Tehničke škole u Mladenovcu, restaurirane su 2 košarkaške table koje je klub postavio pre 3-4 godine. Table su zaštićene i prefarbane i na taj način im se produžio vek trajanja što omogućuje svim sugrađanima igranje košarke tj basketa. Podsećamo da je ova akcija započeta pre 8-9 godina i da mnoga košarkaška igrališta i tereni nose table koje je klub postavio i na taj način obezbedio i omogućio svima rekreativno i profesionalno bavljenje košarkaškom igrom. U planu nam je za ovu sezonu restauracija još jednog košarkaškog terena i postavljenje nove klupske table na košarkaškom terenu na periferiji Mladenovca. O ovim i budućim akcijama ćemo obavestiti posetioce našeg sajta.


:: NAŠ BIVŠI TRENER VLADIMIR JOVANOVIĆ NOVI (PRVI) TRENER SENIORA ABA LIGAŠA, K.K. FMP.29.07.2017
Treneri K.K. BB BasketNaš bivši trener i uvek prijatelj, koji je karijeru počeo u klubu, Vladimir Jovanović postavljen je za prvog trenera i šefa struke u košarkaškom klubu FMP iz Beograda. Sjajan uspeh mladog trenera pred kojim je ujedno i veliki izazov obzirom da su zahtevi rukovodstva ekipe u kojoj je izabran najveći. Moraće Vladimir da sastavi tim koji će biti kadar da igra na tri fronta, ABA ligu, nacionalno prvenstvo Srbije i Kup Srbije. Poznavajući ga, sigurni smo da će i uspeti, a ovim putem mu čestitamo na novom angažmanu i želimo puno uspeha u nastavku karijere. Sjajan razvojni put u dosadašnjem delu karijere je imao, od pomoćnog trenera prve selekcije u FMP-u, preko pomoćnog trenera u nacionalnim juniorskim i kadetskim selekcijama Srbije, prošle godine titula prvaka Srbije sa kadetskom ekipom K.K. Crvena Zvezda kao prvog trenera i sada prvi trener seniorske selekcije K.K. FMP. Svaka čast i puno uspeha u nastavku karijere. Ponosni smo što smo imali takvog trenera i čoveka kod nas u klubu...
U prilogu teksta je slika trenera Jovanovića (u sredini) iz dana provedenih u klubu.


:: ZAVRŠEN PLAY OFF I KOMPLETNO TAKMIČENJE BB BASKET LIGE I MINI BB BASKET LIGE ZA SEZONU 2017.29.07.2017
Ognjen Dobrić sa igračima K.K. BB BasketU subotu 29.07.2017. godine u velikoj sali sportskog centra su završene klupske lige (BB Basket liga i MINI BB Basket liga) koje se već tradicionalno dugi niz godina igraju u letnjem periodu po završetku zvaničnih takmičenja pod okriljem KSB-a. Ove godine smo imali takmičenje u dve grupe, jednu grupu, stariju, su sačinjavali dečaci i devojčice iz svih takmičarskih selekcija, a drugu mlađu grupu, su sačinjavali dečaci i devojčice iz sve tri škole košarke. Ukupno 20 ekipa u obe grupe sa oko 110 igrača i igračica koji su učestvovali u ovogodišnjim ligama su se borili za najbolji plasman. Sistem takmičenja je bio takav da je tokom ligaškog dela igrao svako sa svakim više puta, a nakon završenog ligaškog dela igrao se play off. Bilo je sjajnih košarkaških poteza, radosti ekipa koje su pobeđivale utakmice, ali i tuge ekipa koje su gubile, pogotovo onih koji su gubili utakmice sa neizvesnim završnicama... ali je to sve normalno i sastavni deo sporta, a na kraju krajeva i neki cilj da bi deca naučila da se nose i sa pobedom i porazom (u pobedi se ne uzvisi, a u porazu se ne ponizi). Nakon završenih takmičenja, na kraju treninga su uručene medalje i pehari najboljim ekipama u svojim kategorijama, a posle toga se pristupilo tajnom glasanju za MVP igrača u obe kategorije. Posle svega toga je bilo zajedniko fotografisanje, a slike sa ovogodišnjih BB Basket liga se mogu pogledati u našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta. Ove godine smo imali tu čast i zadovoljstvo da se u sali pojavi i naš reprezentativac u košarci i član K.K. Crvena Zvezda, Ognjen Dobrić, inače mladenovčanin. Srdačno je prihvatio da se fotografiše sa klupskom decom na čemu mu se zahvaljujemo i želimo uspeh u nastupajućoj sezoni. Slika u prilogu teksta je starija grupa sa njim...

Plasman mlađe grupe:

1. mesto (zlatna medalja) - ekipa Paklena Armija
2. mesto (srebrna medalja) - ekipa Crni Đavoli
3. mesto (bronzana medalja) - ekipa Golden State

MVP mlađe grupe - Cvejić Ilija

Plasman starije grupe:

1. mesto (zlatna medalja) - ekipa Pod mač bato
2. mesto (srebrna medalja) - ekipa Pikaču
3. mesto (bronzana medalja) - ekipa Zlatni orlovi

MVP starije grupe - Roćenović Luka

Nakon završenih liga, završena je i zvanično sezona 2016/2017 i klub ide na zasluženi kolektivni odmor do sredine avgusta. Nakon toga nam počinju bazične pripreme za novu sezonu 2017/2018. O prvom treningu (mestu i satnici) ćemo obavestiti sve igrače i roditelje putem sms-a i klupskog sajta...
BB Basket lige 2017Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.