Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE ČLANOVA KLUBA.17.09.2020
BB Basket, lekarski pregledi dece, 22.09.2020. godineObaveštavamo igrače i roditelje da će se u utorak 22.09.2020. godine obaviti sportski lekarski pregledi dece, članova kluba. Pregledi će se obaviti u prostoru S.R.C. Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu sa početkom u 09:00h i trajaće tokom celog dana do 16:00h.

OBRATITI PAŽNJU NA VREME TRAJANJA LEKARSKKIH PREGLEDA OBZIROM DA SU PRETHODNIH GODINA TRAJALI DUŽE.

Igrači koji idu prepodne u školu na pregled treba da dođu popodne i obrnuto. Svi članovi kluba (dečaci i devojčice) nezavisno od uzrasta (i košarkaške selekcije i školica sporta) treba da obave preglede. Preglede će obavljati lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda. Pored lekarskog pregleda koji je detaljan i podrazumeva EKG, merenja - visina i težina, merenje krvnog pritiska, pregled zuba, pluća... obaviće se i analiza krvi (pored specijalista sportske medicine biće i laboranti koji će uzimati uzorke krvi deci i naknadno poslati rezultate. Cena pregleda je 500 din plus 300 din biohemijska analiza krvi (ukupno 800 din), kao i prethodnih godina. Za dodatne informacije roditelji i igrači se mogu informisati kod trenera na treninzima ili putem telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić). Jako je bitno za svako dete koje se bavi sportom da bude pregledano od strane lekara specijaliste sportske medicine, 2 puta godišnje, tj na svakih 6 meseci. Preporuka je da deca i roditelji koji ne budu mogli doći u utorak na pregled iz raznoraznih razloga, da zakažu pregled u Beogradu u nekim od specijalističkih ordinacija sportske medicine, kako bi bili sigurni da je dete zdravo i sposobno za bavljenje sportom, posebno se odnosi na decu koja tek počinju da se bave sportom.

NAPOMENA: Obzirom na epidemiološku situaciju i mere koje su na snazi, molimo svu decu da na preglede dođu sa maskom na licu. Isto se odnosi i na roditelje, s tim što dajemo preporuku roditeljima da šalju decu same na preglede da ne bismo stvarali nepotrebnu gužvu i imali mogućnost da održavamo distancu među prisutnima. Klupski treneri su ceo dan na pregledu sa decom i tu su da se nađu deci za bilo kakvu pomoć, savet i slično. Roditelji koji imaju malu decu (školica sporta i sve škole košarke) i moraju doći sa decom, podrazumeva se da poštuju sve epidemiološke mere.


:: PROMOCIJA KLUBA NA 23. STREETBALL TURNIRU U MLADENOVCU OD STRANE NAŠIH NAJMLAĐIH ČLANOVA IZ KLUPSKIH ŠKOLICA KOŠARKE.07.09.2020
BB Basket, promocija najmlađih članova kluba na 23. streetball turniru u Mladenovcu, 06.09.2020. godineU nedelju 06.09.2020. godine povodom održavanja 23. streetball turnira u Mladenovcu u naselju 25. Maj, naša najmlađa klupska deca su tradicionalno i promotivno odigrala 2 basketa, ovoga puta bez prisustva publike zbog poznate epidemiološke situacije ali sa dosta dobrih košarkaških poteza. Na taj način je klub na lep način promovisan i pozvao svu zainteresovanu decu (dečake i devojčice svih uzrasta) zainteresovanu da se bave košarkom, da nam se pridruže... Obzirom da je ovaj turnir prilika za sve košarkaške klubove na teritoriji Gradske opštine Mladenovac da vrše svoju promociju, mi smo već tradicionalno predstavili najmlađe članove kluba u delu programa predviđenom za to. Što se tiče najmlađih članova kluba, ove godine su na turniru učestvovale dve grupe dece, starija i mlađa. Starija grupa su bili dečaci i devojčice iz ženske i starije školice košarke, rođeni 2009./10. godine, a druga grupa su bili dečaci i devojčice rođeni 2011. godine i mlađi iz ženske i mlađe školice košarke. Nakon odigranih basketa kao i svake godine organizatori turnira su se potrudili da daju deci prigodne nagrade pa su ove godine naša deca kao i prethodnih godina dobila nagrade u vidu košarkaških lopti, majica sa obeležjima turnira i slatkiše. Ono što nas posebno raduje je činjenica da je velika većina naših dečaka i devojčica iz starijih takmičarskih selekcija učestvovala na turniru u svojim starosnim kategorijama i u svakoj su ili bili u finalu ili osvojili turnir na čemu im čestitamo. Obzirom na jaku konkurenciju i veliki broj ekipa koji je učestvovao, to je samo potvrda dobrog dugogodišnjeg i sistemskog rada u klubu sa decom. U takmičarskoj disciplini u šutu za tri poena, u obe starosne kategorije su finalisti bili naši sadašnji i bivši igrači. Posebno nam je drago da predstavimo dvojicu finalista u kategoriji do 16 godina, a to su 2 naša člana, Vukašinović Damjan i Bogdanović Mladen, dečaci rođeni 2010. godine. Iako 6 godina mlađi, uspeli su da dođu do finala ovog prestižnog takmičenja i iza sebe ostave dosta starije dečake i devojčice. U svakom slučaju jedna sjajna manifestacija koja je organizovana na visokom nivou i koju naš klub podržava već godinama unazad. U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike naše dece sa turnira.
BB Basket na 23. streetball turniru u Mladenovcu


:: ZAVRŠEN PLAY OFF ZA BB BASKET I MINI BB BASKET LIGU 2020 I STAVLJENA TAČKA NA SEZONU 2019/2020.28.08.2020
Grupna slika svih učesnika BB Basket i MINI BB Basket liga 2020U petak 28.08.2020. godine na otvorenom košarkaškom terenu u naselju 25. Maj (kod Kenija) su završene klupske lige (BB Basket liga i MINI BB Basket liga) koje se već tradicionalno dugi niz godina igraju u letnjem periodu po završetku zvaničnih takmičenja pod okriljem KSS-a i KSB-a. Ove godine smo imali i dosta poteškoća i problema zbog epidemiološke situacije i virusa, pa je liga prekidana i nastavljana u nekoliko navrata. Ove godine smo imali takmičenje u dve grupe, jednu grupu, stariju, su činili dečaci i devojčice iz takmičarskih selekcija pioniri, mlađi pioniri, mlađe pionirke i pionirke, a drugu mlađu grupu, su činili dečaci i devojčice iz sve tri škole košarke. Zbog gore pomenutih poteškoća i virusa, ove sezone je bio i manji broj ekipa u odnosu na neke prethodne godine. Ukupno 20 ekipa u obe grupe sa oko 90 igrača i igračica koji su učestvovali u ovogodišnjim ligama su se borili za najbolji plasman. Na početku lige su bile 24 ekipe, ali je broj opadao zbog virusa i godišnjih odmora. Sistem takmičenja je bio takav da je tokom ligaškog dela igrao svako sa svakim više puta, a nakon završenog ligaškog dela igrao se play off, a u obe grupe (mlađa i starija) se po 8 najboljih ekipa plasiralo u 1/4 finala, pobednici u 1/2 finala, itd... Bilo je sjajnih košarkaških poteza, sjajna atmosfera uz muziku i lepo druženje dece i roditelja, radosti ekipa koje su pobeđivale utakmice, ali i tuge ekipa koje su gubile, pogotovo onih koji su gubili utakmice sa neizvesnim završnicama... ali je to sve normalno i sastavni deo sporta, a na kraju krajeva i neki cilj da bi deca naučila da se nose i sa pobedom i porazom. Nakon završenih takmičenja, na kraju treninga su uručene medalje i pehari najboljim ekipama u svojim kategorijama. Pehar je kući poneo igrač koji je imao najbolji procenat šuta takmičivši se sa ostatkom igrača iz svoje ekipe. Posle toga se pristupilo glasanju za MVP igrača u obe kategorije (svaki igrač je glasao za drugara za kojeg smatra da treba da ponese ovu laskavu titulu, a nije imao pravo glasa za sebe). Posle svega toga usledilo je zajedničko fotografisanje, a slike sa ovogodišnjih BB Basket liga se mogu pogledati u našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta.

Plasman mlađe grupe (Mini BB Basket liga 2020):

1. mesto (zlatna medalja) - ekipa NINDŽA KORNJAČE
2. mesto (srebrna medalja) - ekipa BB BASKET
3. mesto (bronzana medalja) - ekipa BOMBARDERI

MVP mlađe grupe - VUKAŠINOVIĆ DAMJAN

Plasman starije grupe (BB Basket liga 2020):

1. mesto (zlatna medalja) - ekipa CEMENT
2. mesto (srebrna medalja) - ekipa BOJLER
3. mesto (bronzana medalja) - ekipa TIRKIZNO PLAVA

MVP starije grupe - STEPIĆ NIKOLA

Nakon završenih liga, završena je i zvanično sezona 2019/2020. Obzirom da smo ove godine imali već dosta pauza zbog virusa, nastavljamo sa radom punom parom. Početkom septembra nam i zvanično počinje takmičarska sezona 2020/2021, okupljanje igrača, formiranje selekcija, raspoređivanje po grupama i jurišanje u nove pobede i takmičenja. O mestu održavanja prvih treninga i satnici u novoj sezoni, decu i roditelje ćemo obavestiti naknadno i blagovremeno u viber grupe. Klub i treneri se zahvaljuju armiji dece i roditelja koji nas prate i podržavaju kao i na ukazanom poverenju svih ovih sezona što nam stvara obavezu da se potrudimo da budemo još bolji.
BB Basket lige 2020


:: ZAVRŠEN LIGAŠKI DEO BB BASKET LIGA ZA SEZONU 2020 I POČETAK PLAY OFF-a I ELIMINACIONIH UTAKMICA.26.08.2020
Mini BB Basket i BB Basket liga 2020U sredu 26.08.2020. godine završen je ligaški deo BB Basket i Mini BB Basket lige. Kao i svih prethodnih godina, nakon odigranog ligaškog dela, igra se play off po kup sistemu. Play off počinje u petak 28.08.2020. godine i igraće se na otvorenom terenu u naselju 25. Maj (kod Kenija). Zbog situacije sa virusom koji nas je poremetio ove sezone, po prvi put igramo na otvorenom košarkaškom terenu. Teren je izuzetan i uslovan za igru zbog gumirane podloge i kvalitetnih košarkaških konstrukcija, tabli i obručeva. Nakon odigranih utakmica play off-a, sledi dodela medalja i pehara najboljim ekipama, grupno slikanje, proglašenje MVP igrača, itd. Parovi play off-a su napravljeni na osnovu plasmana ekipa u ligaškom delu, po sistemu prvi - poslednji, drugi pretposlednji, itd. Konačna tabela ligaškog dela kao i parovi play off-a su u nastavku teksta, a ovom prilikom pozivamo sve roditelje, navijače i simpatizere kluba da dođu u petak na košarkaški teren u naselju 25. Maj i isprate i pogledaju lepe utakmice naših dečaka i devojčica. Mlađa grupa tj play off Mini BB Basket lige počinje u 08:45h pre podne, a starija grupa tj play off BB Basket lige počinje oko 10:30h uz napomenu da će možda kasnije početi što će zavisiti od toga kada će mlađa grupa završiti sve planirano.

Ligaški deo - TABELA - Mini BB Basket lige - mlađa grupa:

1. BB BASKET 16 pobeda / 13 poraza - 45 bodova
2. NINDŽA KORNJAČE 19 / 6 - 44 boda
3. VATRENI MRAVI 18 / 8 - 44 boda
4. UŽARENE KOMETE 17 / 10 - 44 boda
5. ATOMSKE BOMBE 17 / 10 - 44 boda
6. BOMBARDERI 16 / 10 - 42 boda
7. PEKARI 13 / 14 - 40 bodova
8. NO NAME 11 / 16 - 38 bodova
9. ANADOLU EFES 9 / 20 - 38 bodova
10. LAKERS 4 / 22 - 30 bodova
11. CHICAGO 7 / 12 - 26 bodova
12. OKO SOKOLOVO 7 / 6 - 20 bodova
13. DROW STREET 3 / 8 - 14 bodova
14. VATRENE LOPTE 2 / 4 - 8 bodova

Napomena: Ekipa NINDŽA KORNJAČE je u prednosti u odnosu na ekipu VATRENI MRAVI na tabeli jer imaju više pobeda iako imaju istoi broj bodova. Takođe, ekipa UŽARENE KOMETE je u prednosti u odnosu na ekipu ATOMSKE BOMBE jer imaju bolji koš količnik u međusobnim susretima iako imaju isti broj bodova. Ekipa UŽARENE KOMETE imaju koš količnik 21, a ekipa ATOMSKE BOMBE koš količnik 8. Ekipa NO NAME je u prednosti u odnosu na ekipu ANADOLU EFES jer imaju više pobeda što ih je odvelo direktno u play off.

PAROVI 1/4 FINALA PLAY OFF-a MINI BB BASKET LIGE:

- BB BASKET : NO NAME
- NINDŽA KORNJAČE : PEKARI
- VATRENI MRAVI : BOMBARDERI
- UŽARENE KOMETE : ATOMSKE BOMBE

U play off se plasiralo prvih 8 ekipa sa najboljim skorom. Nakon odigranog prvog kruga play off-a dobićemo 4 ekipe i parove 1/2 finala. Nakon odigranih polufinalnih utakmica, igraju se utakmice za 3. mesto tj bronzanu medalju i na kraju finalne utakmice za prvaka Mini BB Basket lige 2020.Ligaški deo - TABELA - BB Basket lige - starija grupa:

1. CEMENT 25 / 8 - 58 bodova
2. OUTER BANKS 19 / 14 - 52 boda
3. TIRKIZNO PLAVA 19 / 14 - 52 boda
4. SLATKI KRASTAVCI 18 / 15 - 51 bod
5. PROLOM VODA 18 / 15 - 51 bod
6. 4 MUSKETARA 17 / 16 - 50 bodova
7. BOJLER 17 / 16 - 50 bodova
8. SAPUN 15 / 18 - 48 bodova
9. ZIDARI 11 / 22 - 44 boda
10. CRNI ĐAVOLI 8 / 25 - 41 bod


Napomena: Ekipa koja ima isti broj bodova u odnosu na drugu, je bolje plasirana jer ima bolji međusobni skor. Imamo tri slučaja gde su ekipe imale isti broj bodova i u sva tri slučaja su bolje plasirane ekipe sa skorom od 2 - 1.

PAROVI 1/4 FINALA PLAY OFF-a BB BASKET LIGE:

- CEMENT : SAPUN
- OUTER BANKS : BOJLER
- TIRKIZNO PLAVA : 4 MUSKETARA
- SLATKI KRASTAVCI : PROLOM VODA

U play off (1/4 finala) se plasiralo 8 ekipa. Nakon odigrane 1/4 finala play off-a dobićemo 4 ekipa koje će igrati 1/2 finala. Nakon odigranih polufinalnih utakmica, igraju se utakmice za 3. mesto tj bronzanu medalju i na kraju finalne utakmice za prvaka BB Basket lige 2020.


:: UPIS NOVIH ČLANOVA U BB ŠKOLE KOŠARKE I BB ŠKOLICU SPORTA, KAO I U TAKMČARSKE KOŠARKAŠKE SELEKCIJE KLUBA.19.08.2020
BB Basket plakat 2020 za upis u školice košarke i školicu sportaObaveštavamo sve zainteresovane roditelje dečaka i devojčica koji žele da nam se pridruže i postanu deo velike BB Basket porodice, da je upis u naše školice košarke, takmičarske košarkaške selekcije kao i BB školicu sporta u toku.

Ciljevi naših škola košarke i školica sporta su sledeći:

- AKTIVIRANJE DECE OD NAJRANIJEG UZRASTA.
- PRAVILAN RAST I RAZVOJ DETETA.
- RAZVOJ SVIH MOTORIČKIH SPOSOBNOSTI KROZ PRIRODNE, SPECIFIČNE OBLIKE KRETANJA I IGRU.
- RAZVOJ PSIHOSOCIJALNIH SPOSOBNOSTI.
- RAZVOJ KOGNITIVNIH I KONATIVNIH SPOSOBNOSTI.
- STICANJE NAVIKE SVAKODNEVNOG VEŽBANJA I RAZVOJ INTERESOVANJA ZA KOŠARKU I SPORT GENERALNO.
- STICANJE DISCIPLINE.
- NEGOVANJE PRAVIH VREDNOSTI.
- POŠTOVANJE PROTIVNIKA, SAIGRAČA, TRENERA, STARIJIH...
- NAČIN PONAŠANJA U SALI, ŠKOLI, ULICI....
- BRIGA O KOMPLETNOM ANTROPOLOŠKOM STATUSU DETETA.
- PRAĆENJE SENZITIVNIH PERIODA U RAZVOJU DETETA I U SKLADU SA TIM ORGANIZACIJA TRENAŽNOG PROCESA.


Veliko nam je zadovoljstvo što bi klub trebalo u nastupajućoj sezoni 2020/2021 da ima sve takmičarske muške košarkaške selekcije, od škola košarke, preko mlađih pionira, pionira, kadeta do juniora, što nam je posebno zadovoljstvo. U klubu već duže vreme stasavaju i devojčice pa bi pored muških selekcija, u nastupajućoj sezoni klub trebalo da ima pored ženske škole košarke i žensku takmičarsku košarkašku selekciju mlađih pionirki i pionirki. Pored muških i ženskih košarkaških selekcija, u klubu već dugi niz godina postoji i BB školica sporta za decu uzrasta od 4 do 8 godina.
Sa decom rade diplomirani profesori fizičkog vaspitanja koji imaju iskustvo u radu sa decom svih uzrasta.
Svi zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić). Dođite da se družimo zajedno i postanemo šampioni.


:: PONOVNO OBUSTAVLJANJE SVIH KLUPSKIH AKTIVNOSTI ZBOG PROGLAŠENJA VANREDNOG STANJA NA TERITORIJI GRADA BEOGRADA ZBOG KORONA VIRUSA.08.07.2020
KORONA - mere prevencijeU skladu sa trenutnom situacijom u državi i teritoriji Grada Beograda povodom ponovnog uvođenja vanrednog stanja zbog korona virusa kao i zabrane okupljanja u zatvorenom i otvorenom prostoru više od 5 osoba u jednom trenutku, obaveštavamo sve naše članove da do daljnjeg tj prestanka vanrednog stanja, treninga neće biti. Pratićemo situaciju, biti na vezi i redovno obaveštavati sve naše članove kada dođe do nekih promena. Ovo se odnosi od srede 08.07.2020. godine do daljnjeg. Molimo i apelujemo na sve naše članove da prate uputstva nadležnih u vezi sa korona virusom i da ih se pridržavaju kako bismo sačuvali živote i zdravlje svih nas. Uz nadu da ćemo se uskoro vratiti na staro (druženju, treninzima i utakmicama) sportski pozdrav.


:: ZAVRŠEN BB BASKET KOŠARKAŠKI KAMP 2020 U KRUPNJU.05.07.2020
K.K. BB Basket (grupna slika sa trenerima) na pripremama u Krupnju, 23. - 30.06.2020. godineU utorak 30.06.2020. godine grupa od 36 igrača kluba sa 2 trenera se vratila sa letnjeg BB Basket košarkaškog kampa 2020 koji se održavao u Krupnju u Hotelu Grand spa - wellness, a koji je trajao 8 dana. Treninge smo radili na otvorenim košarkaškim terenima pored pomenutog hotela. Na raspolaganju smo imali i sportsku halu sa 6 koševa i vrhunskim uslovima u kojoj smo trenirali prvi dan kada je bilo kišovito vreme. Pored pomenutih terena, na raspolaganju smo imali i trim stazu, fudbalski teren, košarkaški teren sa gumiranom podlogom, staklenim tablama i zglobnim obručevima. U sklopu hotela smo imali i zatvoreni bazen koji smo koristili kao relaksaciju i opuštanje posle napornih treninga što je deci bilo posebno od koristi. Organizovali smo deci na bazenu i raznorazne igre kao što je vaterpolo, jurka po vodi, između 2 vatre, itd, a u cilju što bolje atmosfere i druženja koje treba deca da imaju nakon boravka u kampu. Pored našeg kluba, u hotelu su boravili i klubovi poput rukometnog kluba Vojvodina iz Novog Sada, stonoteniski klub iz Novog Sada, fudbalski klub Zemun i drugi. Obzirom da je ove godine bila specifična situacija zbog virusa koji je na žalost i dalje aktuelan kao i zbog vanrednog stanja koje je bilo u Krupnju veče pred polazak zbog izlivanja reka i poplava usled obilnih kiša, postojala je bojazan i dodatni pritisak kako će sve proteći, da li će biti problema, itd... Međutim, sve je proteklo u najboljem redu i nismo imali nikakvih problema, vreme nas je služilo i svih sedam dana je bilo sunčano, nije bilo povreda, osim nekoliko sitnih prehlada igrača koje su rešene u jednom danu, tako da možemo konstatovati da je kamp završen na najbolji mogući način. Deca su dobro trenirala, starija grupa 3 puta dnevno, a mlađa grupa 2 puta. Odigrana je i jedna prijateljska utakmica (stariji dečaci) protiv lokalnog košarkaškog kluba iz Krupnja. U sklopu kampa deci je organizovano i takmičenje u 7 disciplina u 2 kategorije. Deca su se takmičila u šutu slobodnih bacanja, šut za 3 poena, brzi šut, šut 1,2,3, igri 1 na 1, igri 3 na 3 i u poligonu spretnosti. Finalisti svih takmičenja su nagrađeni medaljama (pobednik zlatnom, poraženi u finalu srebrnom medaljom). Takođe, svako dete je na kraju boravka u Krupnju dobilo diplomu za učešće i zaista su je zaslužili obzirom na ponašanje i odnos koji su naša deca pokazala. Pored takmičenja deci su organizovane vankošarkaške aktivnosti u vidu odlazaka u crkvu Dobri potok koje je sjajno zdanje u kojem postoje muzeji u vidu starih zanata, lovstvo, stari običaji, itd. Zatim, odlasci i šetnje do grada itd... Tokom boravka u Krupnju, našem drugaru Milenković Dimitriju, je bio 14.-ti rođendan pa smo tim povodom i proslavili uz rođendansku tortu. U svakom slučaju jedno sjajno iskustvo za decu i pre svega velika korist za decu koja u kampovima ovakvog tipa stiču samostalnost, socijalizuju se, stiču osećaj odgovornosti i vode računa o svojim obavezama, stiču iskrena prijateljstva sa decom iz drugih klubova, gradova, zemalja, itd... Kao i svih prethodnih godina deca i klub su ostavili sjajan utisak za sobom i opravdali epitet lepog vaspitanja, ponašanja, srdačnosti, itd...

U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa priprema na Zlatiboru.
Letnji BB Basket košarkaški kamp Krupanj 2020


:: KOŠARKAŠKI KAMP (PRIPREME) BB BASKET - KRUPANJ 2020, OBAVEŠTENJE RODITELJIMA I KORISNE INFORMACIJA.08.06.2020
Grupna slika dece i trenera K.K. BB Basket na kampu Zlatibor 2019Poštovani roditelji i deco,

U nastavku teksta imate korisne informacije o stvarima koje možete spremiti deci na košarkaški kamp BB Basket - Krupanj 2020 koje su im potrebne tokom osmodnevnog boravka u Krupnju. Polazak na kamp je 23.06.2020. godine (utorak) u prepodnevnim satima (javićemo naknadno tačno vreme polaska) ispred sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu, a povratak je u utorak 30.06.2020. godine, oko 13 - 14h bi trebali da budemo u Mladenovcu (bićemo u kontaktu u slučaju nekih promena). Sva deca bi trebala da budu obučena u neku od klupskih majica (BB Basket) u odlasku. Prevoz dece na kamp će vršiti neko autoprevozničko preduzeće, a to ćemo naknadno javiti koje obzirom da smo još uvek u pregovorima. Džeparac koji se šalje deci je individualna stvar svakog roditelja ali naša preporuka je da im je 300-400 dinara sasvim dovoljno dnevno. Takođe, roditelji imaju mogućnost da džeparac koji pošalju deci stoji kod trenera ili kod dece, u zavisnosti kako se pre polaska dogovorimo sa roditeljima. Roditelji koji odluče da džeparac stoji kod trenera, treba da sitan novac zajedno sa zdravstvenom knjižicom spakuju u kovertu na kojoj će pisati ime i prezime deteta. U dogovoreno vreme sa decom, trener će svakodnevno deliti džeparac. Preporuka je da deca ne nose vredne stvari u vidu preskupih telefona (mogu poneti neki stariji mob.tel koji će vršiti funkciju), laptop, fotoaparate... Roditelji treba treneru da kažu pre polaska o eventualnim zdravstvenim problemima koja imaju deca ili određenim navikama dece, ishrane i slično...
Što se tiče stvari koje treba poneti na kamp naš savet je sledeći:

- Zdravstvena knjižica (predati je treneru pre polaska).
- LOPTA.
- Vijača.
- Dva para patika (jedne za trening, jedne van treninga).
- Papuče.
- Što više opreme za trening (šorceva, majica, čarapa i donjeg veša - sve x 8 - broj dana boravka u Krupnju).
- Dezinfekciono sredstvo.
- Sredstva za higijenu (peškire, šampon, kupka za tuširanje, sapun, dečija krema za lice, kaladont, četkica za zube...).
- Zaštitna krema za sunčanje.
- Kupaći donji veš (za odlazak na bazen)
- Pidžamu.
- Trenerke (2-3).
- Jaknu (neku tanju za period jesen).
- Garderobu za izlazak do luna parka ili slično (neki lepši šorc, bermude, farmerke, majicu, duks...).
- U manji ranac spakovati vlažne i obične maramice, sendviče, vodu, sokove i slaniše po sopstvenom izboru, plastičnu čašu... da imaju tokom puta.

Ukoliko nečije dete ima nekih posebnih stvari koje su mu potrebne roditelj će mu poslati... Spisak stvari se ne razlikuje mnogo od onih klasičnih kada se ide na odmor ili ekskurziju uz napomenu da treba poslati pojačano garderobu za trening što se i vidi iz gore navedenog u tekstu...
Skrenuti pažnju treneru ukoliko neko dete ima alergiju na neku vrstu hrane ili lekove.
Takođe, skrenuti pažnju treneru ukoliko je neko dete neplivač.
Roditelji mogu dodatne informacije dobiti svakodnevno pozivom na broj telefona 065/83-07-894 - Boris Bosnić ili na viber grupi koju imamo.
Slika koja se nalazi u prilogu teksta je grupa dece i trenera iz kluba koji su bili prošle godine (2019) na kampu na Zlatiboru.


:: POČETAK (NASTAVAK) TRENINGA I KLUPSKIH ŠKOLA KOŠARKE NAKON UKIDANJA VANREDNOG STANJA, POZIV NA UPIS NOVIM ČLANOVIMA U NAŠE ŠKOLE KOŠARKE.18.05.2020
Ženska škola košarke BB Basket, 16.05.2020. godU skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije i Ministarstva omladine i sporta, kao i našeg granskog saveza - Košarkaškog saveza Srbije, kojom se sportskim organizacijama i klubovima na teritoriji Republike Srbije dozvoljava da nastave svoje aktivnosti na otvorenim sportskim terenima (za sada), obaveštavamo sve naše članove da smo počeli sa treninzima posle skoro dvomesečne pauze zbog korona virusa. Nakon početka rada takmičarskih klupskih selekcija, u subotu 16.05.2020. godine sa radom su počeli dečaci i devojčice iz klupskih škola košarke na otvorenom košarkaškom terenu u naselju 25. Maj.
U skladu sa odlukom, za sada, treniraćemo na otvorenom košarkaškom terenu u naselju 25. Maj koji je nedavno dezinfikovan natrijum-hipohloritom i koji nudi ubedljivo najbolje uslove za rad na otvorenim terenima na teritoriji naše opštine. U skladu sa vremenskim uslovima, termini rada sve tri škole košarke će biti sredom, subotom i nedeljom, a satnice treninga će biti poslate roditeljima i deci u viber grupama.

Obaveštavamo i sve zainteresovane dečake i devojčice uzrasta od 6 do 17 godina da nam se pridruže i postanu deo velike BB Basket porodice. Sve informacije se mogu dobiti na telefon 065/83-07-894 (trener Boris Bosnić).

U prilogu teksta je slika sa treninga ženske škole košarke, a u našoj foto galeriji ili klikom na link ispod teksta mogu se pogledati slike sa prvog treninga svih klupskih škola košarke.
Prvi treninzi BB Basket klupskih škola košarke nakon korona virusa


:: POČETAK (NASTAVAK) TRENINGA NAKON UKIDANJA VANREDNOG STANJA TAKMIČARSKIH SELEKCIJA KLUBA.08.05.2020
BB Basket - grupna slika takmičarskih selekcija sa novogodišnjih aktivnosti kluba, 29.12.2019. godU skladu sa odlukom Vlade Republike Srbije i Ministarstva omladine i sporta, kao i našeg granskog saveza - Košarkaškog saveza Srbije, kojom se sportskim organizacijama i klubovima na teritoriji Republike Srbije dozvoljava da nastave svoje aktivnosti na otvorenim sportskim terenima (za sada), obaveštavamo sve naše članove da planiramo da počnemo sa treninzima posle skoro dvomesečne pauze zbog korona virusa.
U skladu sa odlukom, za sada, treniraćemo na otvorenim košarkaškim terenima na teritoriji Gradske opštine Mladenovac (tereni pored osnovnih škola Sveti Sava i Momčilo Živojinović, teren u naselju 25. Maj koji je dezinfikovan natrijum-hipohloritom i teren u naselju Petar Drapšin - preko puta Nis-ove benzinske pumpe).
Plan je da u skladu sa vremenskim uslovima počnemo da treniramo za vikend, tj. u subotu 09.05.2020. godine i to se odnosi na sve takmičarske selekcije kluba (o satnici i mestu prvog treninga igrači i roditeilji će biti informisani putem viber grupa), a polovinom maja će krenuti i sve klupske škole košarke (o satnici i mestu prvog treninga roditeilji će biti informisani putem viber grupa). Obzirom da deca ne idu u školu, plan je da treniramo u dnevnim terminima poštujući vreme online nastave koju deca imaju, u dogovoru sa njima.

VAŽNA NAPOMENA:

Iako je završeno vanredno stanje, svi se moramo pridržavati preporučenih preventivnih mera kao što su:

- dezinfekcija ruku pre i posle treninga (sveko dete nosi svoje dezinfekciono sredstvo koje mu odgovara).
- svako koristi isključivo svoju flašicu za vodu.
- ne koristiti tuđi peškir.
- obavezno presvlačenje garderobe u kojoj dete trenira.
- trening će biti organizovan tako da ima veoma malo ili da uopšte nema fizičkog kontakta (držati distancu koliko god je to moguće).
- prilikom presvlačenja (pre treninga) obavezno svoje stvari spakovati u torbu koja treba da bude zatvorena.
- obavezno reći treneru ukoliko se neko oseća loše (ima simptome prehlade, kašlje, glavobolja, itd) tokom treninga.
- ukoliko se neko oseća loše pre treninga, NE RADI trening i ne treba da dolazi i obavezno prijaviti treneru i roditeljima.

U prilogu teksta je grupna slika takmičarskih selekcija kluba sa trenerima u sezoni 2019/2020.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.