Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 28. I 29.03.2015.25.03.2015
MLAĐE PIONIRKE:

Utakmica odložena na molbu protivničke ekipe Ž.K.K. Girl Basket.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zmaj iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 28.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da pruže dobru utakmicu pred domaćom publikom.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 29.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da pruže dobru utakmicu pred domaćom publikom.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 13. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Vračarac iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 28.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da pruže dobru utakmicu pred domaćom publikom.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 13. redovnom kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezdara MI 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 29.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da pruže dobru utakmicu pred domaćom publikom.

U 6. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zvezdara MI 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 28.03.2015. godine u sali O.Š. Ćirilo i Metodije u Beogradu u ul. Učiteljska br. 56 sa početkom u 09:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h (pre podne).

____________________________________________________

KADETI:

Utakmica odložena na molbu protivničke ekipe K.K. Borac iz Zemuna.


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE.23.03.2015
LEKARSKI PREGLEDI DECE.U utorak 24.03.2015. godine u prostorijama Sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu (prostor hidro bloka) će se obaviti lekarski pregledi dece članova kluba. Lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda će pregledati decu od 09:00h do 16h ili duže (u zavisnosti koliko bude bilo dece tj potrebe da ostanu). Deca koja idu popodne u školu na pregled će doći u prepodnevnim satima, a deca koja idu prepodne u školu na pregled će doći u popodnevnim satima kada završe sa nastavom. Na pregled treba da dođu svi članovi kluba, i muški i ženski (školica sporta, školice košarke i takmičarske selekcije kluba). Cena pregleda je 500 dinara koja se plaća na licu mesta lekarima.


:: SJAJAN REZULTAT: 6 UTAKMICA - 6 POBEDA.21.03.2015
K.K. BB Basket 2 - K.K. Beko 3, pioniri, 21.03.2015.Ovog vikenda su sve naše klupske selekcije ostvarile pobede što je sjajan rezultat, čeka se još rezultat utakmice pionira 1, Koledž - BB Basket koja se igra u ponedeljak 23.03.2015. godine u Beogradu.

PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Beko 3 iz Beogrda i uspela u neizvesnoj završnici da pobedi rezultatom 61 - 59. Bila je ovo potpuno drugačija utakmica u odnosu na prvu koju smo odigrali protiv istog protivnika na njihovom terenu. Naši dečaci su odigrali dosta hrabrije, sa više vere u sebe, sa više želje dok je pri tom protivnik došao dosta oslabljen u Mladenovac sa samo 6 igrača što je na kraju rezultiralo da se mi radujemo na kraju utakmice. Prva četvrtina je odigrana u rezultatskom egalu, u drugoj je protivnik iskoristio svoje visoke igrače i fizički dominantnije u odnosu na naše i imao prednost od 6 poena na poluvremenu. Uspeli smo zahvaljujući umoru i opterećenosti faulovima protivnika da istopimo prednost i u poslednju četvrtinu uđemo sa prednošću od 1 poena. I u nastavku utakmice smo igrali hrabro, dosta smo popravili procenat šuta, protivnik je ostao sa samo 5 igrača bez mogućnosti izmene i sa umorom tako da su poklekli. Tj svi su mislili kada smo imali prednost od 8 poena 1,3 min do kraja utakmice da ćemo mirno privesti utakmicu kraju. Međutim, protivnik je sa dva vezana pogođena šuta za tri poena smanjio prednost na dva poena i ozbiljno pripretio rezultatski. Na našu sreću nisu uspeli zahvaljujući većoj želji naših igrača da pobede ovu utakmicu. Svi igrači su zaslužni za pobedu ali se Jovičić Andreja (najbolji strelac na ovoj utakmici) za nijansu izdvojio i na ovoj utakmici svojim šutevima napravio prednost za našu ekipu kada se utakmica rešavala. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i napretku koji pokazuju iz utakmice u utakmicu... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Beko 3 61 - 59
(11-11, 12-18, 19-12, 19-18)

Poeni: Andreja Jovičić: 17, Petar Milošević: 16, Novak Zečević: 10, Dimitrije Petrović: 10, Uroš Čuturilo: 6, Veljko Vujičić: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Sava 2 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 45 - 32. Sjajna igra naših dečaka koji iz utakmice u utakmicu pokazuju napredak kako individualni tako i igra cele ekipe ide uzlaznom putanjom. To su stvari koje nas raduju i verovatno će se taj neki napredak pozitivno odraziti sledeće sezone kada ovi dečaci budu noseće godište u selekciji mlađih pionira. Što se tiče utakmice od prvog minuta su naši dečaci pokazali određenu dozu agresivnost, volje da se odigra što bolje protiv protivnika koji je takođe kao i naša ekipa mlađi. Na našu sreću to nam je na ovoj utakmici i polazilo za rukom. Naši igrači su poveli na samom startu utakmice i praktično do kraja imali rezultatsku prednost. Protivnik je u nekoliko navrata pripretio rezultatski ali nije imao snage za preokret. Naši dečaci su igrali tečno, sjajna tranzicija lopte, dobro trčanje... kratak je opis igre naših dečaka na ovoj utakmici. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i napretku koji iz utakmice u utakmicu pokazuju, bravo tigrovi...

Rezulztat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Sava 2 45 - 32
(14-06, 08-06, 07-11, 16-09)

Poeni: Vojislav Stojković: 14, Nikola Marić: 12, Luka Đorđević: 11, Danilo Pantić: 2, Uroš Najić: 2, Aleksa Despotović: 2, Nemanja Janković: 2.

____________________________________________________

KADETI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać 3 i uspela da zabeleži novu pobedu rezultatom 48 - 41. Ovo je bila jedna od retkih utakmica koju smo počeli jako dobro. Od samog početka sezone naši igrači se muče na početku, pa stiču sigurnost kako utakmica odmiče. Na ovoj utakmici je bilo obrnuto, pa je utakmica u tom pogledu bila dosta atipična. Čestim menjanjem vrsta odbrana smo uspeli da sprečimo protivnika da postigne koš iz igre u prvoj četvrtini. Što se naše igre tiče, protok lopte je bio dosta dobar, kretnje igrača bez lopte u pozicionom napadu takođe. Momci su uspevali da ispoštuju kretnje u napadu i ˝pravila˝ u igri kojih se držimo, međutim sama realizacija je bila veliki problem na ovoj utakmici, pogotovo ispod samog koša. ˝Zicera˝ smo promašili jako veliki broj, što nas je dovelo u opasnost od poraza, jer je u jednom trenutku u trećoj četvrtini protivnik vodio sa 3 poena razlike. Utakmicu smo prelomili u našu korist u četvrtoj četvrtini kada smo protivniku dozvolili samo jedan koš iz igre, a na suprotnoj strani pogodili šuteve koje smo promašivali veći deo utakmice. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima i treneru Preradoviću na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Radivoj Korać 3 - K.K. BB Basket 41 - 48
(08-14, 10-10, 17-11, 06-13)

Poeni: Miloš Dimić: 16, Aleksandar Lazić: 14, Nikola Stanojević: 6, Strahinja Popović: 4, Aleksa Stojić: 4, Mateja Đorđević: 4.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać 2 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 52 - 27. Već na početku utakmice je bila primetna razlika u trenutnom kvalitetu između dve ekipe, pa je pobednik rešen, praktično, već u prvim minutima utakmice. Naši dečaci su stariji od igrača protivničke ekipe, takođe i fizički dominantniji. Pristup utakmici naših igrača je bio dobar. Igrali su maksimalno ozbiljno, ispoštovali sve dogovore napravljene pre utakmice.Svi igrači su imali ovakav pristup igri, a minutaža je bila jednako raspoređena, pa su i mlađi igrači koji će biti nosioci ove selekcije u sledećim sezonama dobili priliku da se oslobode u igri, da razbiju tremu koju nose prve utakmice. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj prvenstvenoj pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Radivoj Korać 2 - K.K. BB Basket 27 - 52
(04-16, 03-12, 06-11, 14-13)

Poeni: Andrija Topalović: 16, Stefan Marić: 11, Pavle Janković: 8, Ognjen Jovanović: 6, Vojin Lukić: 6, Milan Bjelić: 3, Luka Gojković: 2.

___________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE: 11. zaostalo kolo:

U 11. zaostalom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda i uspele da pobede rezultatom 30 - 27. Ovu utakmicu smo otvorili kao i većinu iz prethodnog perioda, dekoncentrisano, bojažljivo, u grču i u prvih 4 minuta smo dozvolili protivniku da napravi seriju 8-0. Dosta hrabrijom igrom smo ušli u nastavak četvrtine. Posebno se istakla u tom periodu igračica koja je kapiten ove selekcije, Maksimović U., koja je postigla 6 od 7 poena u tom periodu igre. Dosta bolje smo zaigrali u nastavku. Defanzivne zadatke smo bolje izvršavali, iako je bilo još uvek popriličnih propusta u igri. Na kraju treće četvrtine, rezultat je bio nerešen, iako smo celu četvrtinu imali inicijativu, protivnik je uspeo da nadoknadi rezultatski zaostatak od maksimalnih 4 poena koliko smo imali u toj četvrtini. Ušli smo u neizvesnu završnicu u kojoj smo uspeli da nadigramo protivnike agresivnom odbranom, pre svega, i stignemo do pobede u jako teškoj utakmici. Jako bitna pobeda za nas jer je došla u pravom trenutku. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama i treneru Preradoviću na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Ras 2 - Ž.K.K. BB Basket 27 - 30
(10-07, 05-08, 06-06, 06-09)

Poeni: Una Maksimović: 12, Jelena Stojić: 8, Ana Štica: 4, Jelena Janković: 3, Iva Vojinović: 2, Nevena Stojanović: 1.

____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE: 15. redovno kolo:

U 15. redovnom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras 1 iz Beograda i možda i neočekivano uspele da pobede odličnog protivnika rezultatom 31 - 22. Utakmicu protiv prve ekipe Ž.K.K. Ras odigrali smo odmah nakon pobede nad njihovom drugom ekipom od 3 razlike. Igračice su već bile umorne i dogovor je bio da uđemo rasterećeno u utakmicu, da igračice daju sve od sebe, bez ikakvih očekivanja kada je rezultat u pitanju. Protivnička ekipa je dosta ozbiljnija i kvalitetnija od druge ekipe koju smo savladali. Agresivno su počele utakmicu protivnice, jakom odbranom su pokušale da uzmu veliki broj lopti iz našeg poseda i tako što pre povećaju razliku. Međutim, igra naše ekipe je bila za klasu bolja nego u prvoj utakmici tog dana. Dobrim kretnjama u napadu smo se lako oslobađali pritiska, što ih je nateralo da se povlače sve više na svoju polovinu. Rešavali smo situacije koje u prethodnom periodu nismo mogli i na poluvreme smo otišli sa 4 poena prednosti. Znali smo da je protivnik kvalitetan i da postoji opasnost da se naša teško stečena prednost istopi u dva napada, što se praktično i dogodilo početkom treće četvrtine. Uspeli smo da se trgnemo i izvadimo iz te nezavidne situacije u koju smo se doveli, pa smo ponovo stekli prednost koju smo povećavali do kraja te treće četvrtine. Kroz celu utakmicu, naša visoka igračica Stojić J. je bila nerešiva zagonetka protivničkom timu kada je odbrana u pitanju. Pravovremenim pomeranjem i pomaganjem uspela je da blokira veliki broj upućenih šuteva ka našem košu i tako svede broj primljenih poena na minimum. U četvrtoj četvrtini, u napadu je odgovornost preuzela Maksimović U. koja je igresivnim prodorima uspevala da izvuče veliki broj faulova. Preciznost sa linije slobodnog bacanja bila je dosta bolja nego na prethodnim utakmicama, pa smo sve poene u poslednjoj četvrtini postigli sa penala, a poslenjih 8 poena na utakmici za našu ekipu, postigla je pomenuta igračica. Kvalitet igre naših devojčica najbolje oslikava činjenica da smo odigrali utakmicu protiv odličnog protivnika u kojoj nismo izgubili ni jednu četvrtinu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama i treneru Preradovića na sjajnoj igri, borbenosti i na kraju na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Ras 1 - Ž.K.K. BB Basket 22 - 31
(10-12, 03-05, 06-09, 03-05)

Poeni: Una Maksimović: 18, Jelena Stojić: 4, Jelena Janković: 3, Iva Vojinović: 2, Ana Štica: 2, Sofija Marić: 2.


:: NAJAVE UTAKMICA ZA VIKEND 21. I 22.03.2015.18.03.2015
MLAĐE PIONIRKE:

U 15. redovnom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionirki, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.03.2015. godine u sali 13. Gimnazije u Beogradu u ul. Lješka br. 47 sa početkom u 17:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:45h.

U 11. zaostalom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionirki, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.03.2015. godine u sali 13. Gimnazije u Beogradu u ul. Lješka br. 47 sa početkom u 18:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:45h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.03.2015. u Beogradu u 13:10h u sali O.Š. Milan Đ. Milićević u ul. Borivoja Stevanovića br. 27a. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h. (Povratak u Mladenovac je planiran oko 17:00h zbog utakmice kadeta koji igraju posle mlađih pionira. Iznajmili smo veliki kombi i obe ekipe će ići zajedno).

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Sava 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.03.2015. u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 16:00h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 12. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Koledž Beograd iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 23.03.2015. u Beogradu.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Beko 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.03.2015. u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

KADETI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.03.2015. u Beogradu u 14:30h u sali O.Š. Milan Đ. Milićević u ul. Borivoja Stevanovića br. 27a. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h. (Razlog ranijeg polaska je utakmica Mlađih pionira 1 koji igraju u 13:10h isti dan, pa idemo velikim kombijem svi zajedno).


:: POBEDA MLAĐIH PIONIRA 1 I KADETA, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.13.03.2015
K.K. Put - K.K. BB Basket, mlađi pioniri, 14.03.2015.MLAĐI PIONIRI 1:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Put 2 i ubedljivo pobedila rezultatom 63 - 25. Nije sve krenulo kako treba na samom početku utakmice što govori i rezultat na kraju prve četvrtine od 09-06 za protivnika. Igrači su opušteno ušli u utakmicu verovatno ohrabreni rezultatom i jedne i druge ekipe iz prethodnih kola što je TOTALNO POGREŠNO razmišljati na taj način. U nastavku utakmice su se igrači uozbiljili, zaigrali dosta bolje i rutinski utakmicu priveli kraju u našu korist. Protivnik je mlađa ekipa i u ovom trenutku slabiji protivnik ali su se borili do samog kraja utakmice na čemu im mi čestitamo. Svi naši igrači su dobili šansu da igraju, a minutaža je ravnomerno raspoređena na sve. Mi smo osim prve četvrtine u ostale tri nadigrali protivnika u svim košarkaškim elementima igre i zasluženo pobedili i dalje zadržali epitet ekipe koja nema poraz u regionalnoj ligi. Čestitke našim dečacima na novoj pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Put 2 - K.K. BB Basket 25 - 63
(09-06, 02-18, 06-25, 08-14)

Poeni: Vojin Lukić: 19, Andrija Topalović: 17, Ognjen Jovanović: 17, Stefan Marić: 4, Bogdan Arsenović: 2, Aleksa Jovanović: 2, Luka Gojković: 2.
____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Omladinac iz Beograda i uspela da pobedi nezgodnu ekipu rezultatom 79 - 62. Kao i svako prethodno gostovanje ove sezone i ovu utakmicu smo otvorili jako loše. Ekipa se nije snašla na uslove u kojima se igralo (manje dimenzije terena, malo viši koševi), igrali smo dekoncentrisano, rastrzano... Dozvoljavali smo protivniku da se razigra zahvaljujući lošoj komunikaciji kako u odbrani tako i u napadu. Čitavo prvo poluvreme smo se mučili u svim aspektima igre, protiv, bar na papiru po rezultatima dosta salbijeg protivnika, pa smo u tom periodu igre uspeli da postignemo samo 23 poena. U nastavku smo zaigrali dosta bolje. I dalje je bilo oscilacija u igri, ali smo više ličili na sebe, što se odrazilo i na sam rezultat na kraju treće četvrtine i utakmice. Ovo je prva pobeda kadetske selekcije ove sezone u gostima. Ekipa igra dosta lošije utakmice koje se igraju van Mladenovca, pa će popravljanje psihološkog pristupa utakmicama na strani biti jedan od glavnih zadataka kada je ova selekcija u pitanju.

Rezultat utakmice: K.K. Omladinac - K.K. BB Basket 62 - 79
(10-11, 08-12, 14-26, 30-30)

Poeni: Aleksandar Lazić: 22, Aleksa Stojić: 15, Miloš Dimić: 12, Nemanja Popović: 12, Dušan Jovanović: 6, Nikola Trajković: 4, Mateja Đorđević: 3, Strahinja Popović: 2, Aleksa Jaćimović: 2, Nikola Stanojević: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 2 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 56 - 38. Osim prve četvrtine koju je protivnik rešio u svoju korist sa velikom razlikom (19-08), sve ostale četvrtine su odigrane u rezultatskom egalu što nas raduje jer je protivnik ekipa koja je starija od naše i izuzetno fizički dominantnau odnosu na našu. Takođe, raduje nas iz kola u kolo sve bolja igra ove ekipe kada je ofanzivna igra u pitanju, na odbrani mora da se radi još mnogo i to je elemenat igre koji nam dosta škripi. Naši igrači nisu odustajali do samog kraja utakmice i imali su dosta lepih košarkaških poteza. Šansu da igraju su dobili svi igrači i minutaža je raspoređena na sve igrače. I pored poraza raduje nas činjenica da ekipa ide uzlaznom putanjom i da se vidi napredak u odnosu na početak sezone što i jeste bio cilj prijavljivanja za takmičenje ove ekipe, a ne rezultat. Smatraćemo da je sezona bila uspešna za ovu selekciju ukoliko do kraja sezone nastave u ovakvom ritmu. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na napretku koji pokazuju iz utakmice u utakmicu, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Ras 2 38 - 56
(08-19, 06-07, 12-16, 12-14)

Poeni: Andreja Jovančević: 10, Stojković Vojislav: 10, Marko Miletić: 6, Nemanja Janković: 5, Pavle Aljošević: 4, Andrija Jovanović: 2, Vojin Đorđević: 1.

___________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 14. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv odlične ekipe Ž.K.K. Art Basket iz Beograda i poražene rezultatom 49 - 17. U utakmici koja je obilovala greškama na obe strane selekcija mlađih pionirki poražena je ovog trenutka od dosta boljeg i kvalitetnijeg protivnika. Odigrali smo jako loše prvo poluvreme. Imali smo dosta upućenih šuteva ka košu, ali je preciznost izostala, pa smo za celo poluvreme uspeli da postignemo samo 3 poena i to sa linije slobodnog bacanja. U nastavku smo zaigrali za nijansu bolje. Oslobodili smo se nepotrebnog straha i uspeli konačno da poentiramo iz igre. Na kraju, protivnik je slavio ubedljivo, a nama ostaje da na treninzima ispravljamo greške sa ove i prethodnih utakmica. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Art Basket 19 - 47
(03-08, 00-13, 05-19, 09-09)

Poeni: Una Maksimović: 8, Jelena Stojić: 3, Jelena Janković: 3, Anita Radeka: 1, Sofija Stevanović: 1, Iva Vojinović:1.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 3 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 64 - 37. Već na početku utakmice protivnik je nametnuo svoj ritam i od samog početka ostvario rezultatsku prednost koja će biti nedostižna do kraja utakmice. Često smo lako gubili lopte usled agresivne odbrane protivnika što se završavalo obično jednostavnom realizacijom protivničke ekipe. Takođe, igrači nikako nisu uspevali da ispoštuju princip prostora koji mora da postoji između dva igrača, pa se često dešavalo da se u pozicionom napadu naši igrači nađu u situaciji 1 na 2, 1 na 3... I pored grešaka koje smo imali, utisak je da smo odigrali još jednu dobru utakmicu. Sve više igrača pruža doprinos u dobrim partijama i pronalazi svoju ulogu na terenu, što i jeste krajnji cilj ove selekcije. Generalno, pionirska selekcija K.K. BB Basket 2, igra dosta bolje nego u prvom delu sezone. Postoji još dosta segmenata igre na kojima treba da se radi, ali je napredak evidentan. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračima na napretku koji pokazuju u odnosu na početak sezone, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 3 - K.K. BB Basket 2 64 - 37
(15-08, 16-08, 18-07, 15-15)

Poeni: Novak Zečević: 18, Uroš Čuturilo: 9, Nikola Spasić: 3, Vukan Živančević: 3, Vukašin Bujagić: 2, Dimitrije Petrović: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Vizura Shark 2 iz Zemuna i u neizvesnoj završnici poražena rezultatom 67 - 65. Počeli smo sjajno utakmicu, kako se samo poželeti može. Igrali smo tečno u napadu, služio nas šut, ofanzivni skok, odbrana izuzetno agresivna čime smo terali protivnika na veliki broj izgubljenih lopti. Takav naš način igre je rezultirao našom prednošću od 13-02. Nakon toga sledi pad u igri, zahvaljujući našim glupim odlukama i nerazmišljanjem vraćamo protivnika u život i dozvoljavamo mu da se razigra i skroz rezultatski priključi. Protivnik je i dosta bolje zaigrao u nastavku, mnogo popravio procenat šuta i ofanzivni skok, elemenat koji je na kraju i doneo pobedu protivniku. U nastavku se vodila žestoka borba, obe ekipe su se naizmenično smenjivale u vođstvu ali je na našu nesreću protivnik na kraju imao više sreće i znanja i zasluženo pobedio. Mi smo i te kako na ovoj utakmici imali svoju šansu da pobedimo ali je nismo prihvatili što nas koštalo poraza. Dozvolili smo protivniku kada se utakmica rešavala veliki broj ofanzivnih skokova, individualna odbrana kao i kolektivna u tim trenucima jako loša što je protivnik koristio i kažnjavao nas sa linije slobodnih bacanja. U poslednjem minutu 3 izgubljene lopte što je mnogo da bi se pobedila utakmica protiv ozbiljnog protivnika kakav je bio na ovoj utakmici. Imali smo na kraju šansu 7 sekundi do kraja da izborimo produžetak ili da pobedimo ali je lopta u šutu za pobedu izašla iz koša i protivnik se zasluženo radovao. Sve pohvale protivniku (igračima i treneru) na ponašanju i igri što ne možemo reći za gostujuće navijače tj roditelje koji su u jednom trenutku bukvalno fizički nasrnuli na jednog sudiju ali je na sreću preovladao razum kod jednog od roditelja koji je sprečio teži incident... Čestitke protivniku na pobedi, a i našim igračima takođe čestitke koji su bili motivisani, borili se, želeli pobedu ali jednostavno trenutak nepažnje nas je koštao pobede. Glave gore tigrovi...


Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Vizura Shark 2 65 - 67
(16-08, 17-24, 11-14, 21-21)

Poeni: Nemanja MIlovanović: 19, Nemanja Popović: 13, Aleksa Stevančević: 10, Veljko Pavlović: 6, Todor Ilić: 6, Andrija Topalović: 5, Ilija Ivković: 4, Savo Dimić: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 14. I 15.03.2015. GODINE.13.03.2015
MLAĐE PIONIRKE:

U 14. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionirki, naše devojčice igraju utakmicu protiv odlične ekipe Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv favorizovanog protivnika.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Put 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.03.2015. godine u sali O.Š. Stevan Dukić u Beogradu u ul. Danteova br. 52 sa početkom u 13:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige mlađih pionira, grupa 8, naši dečaci igraju utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 14.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv favorizovanog protivnika.

_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 11. kolu druge lige pionira, grupa 1, naša prva selekcija igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Vizura Shark 2 iz Zemuna. Utakmica se igra u nedeljuu 15.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv favorizovanog protivnika.

_____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 15.03.2015. godine u sali 13. Gimnazije u Beogradu u ul. Lješka br. 47 sa početkom u 10:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h.

____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Omladinac iz Beograda. Utakmica se igra u sredu 11.03.2015. godine u sali O.Š. 1300 Kaplara u Beogradu u ul. Pančina br. 1 sa početkom u 20:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:45h.


:: GEST ZA POHVALU IGRAČA I TRENERA KADETSKE SELEKCIJE.08.03.2015
K.K. BB Basket - 8. Mart 2015.Obzirom da se kadetska utakmica 6. kola regionalne lige igrala 08.03.2015. godine (dan žena) naši igrači su došli na jednu lepu ideju da prijatno iznenanade sve pripadnice lepšeg pola darivanjem po jedne ruže što je i trener Preradović odobrio. Igrači su u dogovoru između sebe sakupili novac i kupili ruže, a podelio ih je član selekcije mlađih pionira Petar Jaćimović na čemu mu se zahvaljujemo. Obzirom da su igrači najavili iznenađenje putem društvenih mreža i bio je prisutan veći broj pripadnica lepšeg pola nego obično. Atmosfera je bila odlična, naši igrači su pored toga i dobro odigrali i pobedili utakmicu. Nadamo se da će i na narednim utakmicama biti veći broj publike. Sve pohvale igračima kadetske selekcije, bravo tigrovi...


:: POLOVIČAN UČINAK OVOG VIKENDA - 3 POBEDE I 3 PORAZA.08.03.2015
Kadeti K.K. BB Basket - K.K. Flash 4, 08.03.2015.KADETI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Flash 4 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 67 - 45. Odlično smo počeli utakmicu. Igrači su bili motivisani, agresivni, pogotovo u fazi odbrane, što se odrazilo i na sam rezultat. Rezultat prve četvrtine 27-06 je bio realan kada se pogledaju igre obe ekipe u tom periodu. Naši momci su dobrim pomeranjem u odbrani često uzimali lopte protivniku posle dodavanja, pa su dolazili u situacije koje su rutinski rešavali kontra napadima. Treba pomenuti da smo u prvoj četvrtini imali neverovatno dobar procenat šuta i 5 pogođenih šuteva za tri poena. I početak druge četvrtine je bio odličan. Otvorili smo drugu četvrtinu sa serijom 6-0 posle koje je došlo do blage konfuzije, pogotovo u fazi napada, jer se nismo snašli najbolje na zonu 2-3 koju je protivnik igrao u odbrani. Taj pad u drugoj četvrtini je bio i najveći na utakmici što se tiče naše ekipe, pa smo u nastavku uspeli da odreagujemo dosta bolje na njihovu odbranu što je i dalo rezultata. Svi igrači su pružili svoj maksimum i utakmicu smo uspeli da privedemo kraju bez većih problema. Igra je na uzlaznom nivou kada su kadeti u pitanju, što je odraz kvalitetnog treniranja svih igrača ove selekcije i velike motivisanosti sa kojom igrači pristupaju utakmicama. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Preradoviću na pobedi, igri, odnosu kako na terenu tako i van terena sa pomenutim gestom za Dan žena.... Bravo tigrovi i samo tako nastavite...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Flash 4 67 - 45
(27-06, 14-14, 15-14, 11-11)

Poeni: Aleksandar Lazić: 19, Miloš Dimić: 17, Dušan Jovanović: 14, Mateja Đorđević: 8, Nikola Stanojević: 5, Strahinja Popović: 2, Aleksa Stojić: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Flash 2 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 63 - 52. Krenuli smo dobro na početku utakmice. Odmah smo napravili razliku koju smo praktično održavali do kraja utakmice. Protivnik je uspevao u nekoliko navrata da pripreti rezultatski ali smo danas na našu sreću uvek imali adekvatan odgovor i kontra serijom vraćali prednost na pristojnu razliku. Momci su odgovorno pristupili odbrambenim i napadačkim zadacima, pa su sa dosta želje i truda igrali u obe faze igre. Razliku smo postepeno podizali iz četvrtine u četvrtinu, a sama igra je bila sa dosta oscilacija kada je kvalitet rešenja u pitanju, što je i razumljivo kada se iskustvo ekipe uzme u obzir. Momci su se trudili da ispoštuju sve taktičke zamisli i često su uspevali da pametnom igrom nadmudre protivnika. Loše smo se snalazili na agresivnu odbranu protivnika. Saradnja dva i tri igrača često nije bila najbolja, pa smo ispadali iz ritma tako što smo gubili lopte u ranom napadu i primali lake poene. Srećom po nas, takva igra nije bila konstantna, pa smo utakmicu mirno priveli kraju i daćemo sebi za pravo da kažemo zasluženo pobedili. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima i treneru Preradoviću na pobedi, igri, odnosu... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Flash 2 63 - 52
15-12, 14-10, 18-16, 16-14)

Poeni: Luka Radonjić: 25, Veljko Vujičić: 9, Dimitrije Petrović: 8, Vojin Stanković: 7, Martin Nedeljković: 2, Petar Čokić: 2, Andreja Jovičić: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Ofi Basket 2 iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 71 - 28. Sjajna igra naših igrača od samog početka utakmice. Demonstrirali su naši igrači agresivnu košarku u odbrani sa velikom voljom i željom, bacali se po terenu za ničijim loptama i pri visokom vođstvu za nas što je za svaku pohvalu uz napomenu da sa takvim razmišljanjem i pristupom mora i da se nastavi. U napadu je bila dobra tranzicija lopte, brzo išao prvi pas, igrači su dobro trčali i otvarali kontra napad što je rezultiralo velikom brojem laganih poena. Iz minuta u minut je rasla prednost da bi na kraju utakmica bila završena i sa maksimalnom razlikom. Uspeli smo da nadigramo protivnika koji je i mlađi (što treba napomenuti) u svim košarkaškim elementima i zasluženo na kraju pobedili i na taj način nastavili pobednički niz i uspeli da zadržimo bar do narednog kola epitet ekipe bez poraza u regionalnoj ligi. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, dobroj igri, odličnom odnosu sa željom da se tako nastavi i u narednim utakmicama nezavisno od protivnika... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ofi Basket 2 71 - 28
(18-06, 20-07, 15-09, 18-05)

Poeni: Andrija Topalović: 12, Stefan Marić: 10, Vojin Lukić: 10, Vukašin Arsović: 8, Ognjen Jovanović: 8, Uglješa Živanović: 8, Pavle Janković: 4, Petar Jaćimović: 3, Strahinja Stankić: 3, Aleksa Jovanović: 2, Milan Bjelić: 2, Luka Gojković: 1.

____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 13. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Umka 2009 i (ne)OČEKIVANO poražene rezultatom 26 - 23. U utakmicu smo ušli previše opušteno sa jako niskim nivoom koncentracije. Nismo bili dovoljno glavom u igri, pa je i rezultat 16-02 koji je bio aktivan u jednom trenutku bio ogledalo naše igre i totalno zaslužen. Igrali smo konfuzno, bez rezona i osećaja... Situacije koje smo rutinski rešavali u prethodnom periodu su sada nepremostiva prepreka za naše igračice, što je rezultat neredovnog treniranja, pre svega (razlog zašto je u uvodnom delu teksta napisano (ne)OČEKIVAN poraz). Prepoznatljiva igra naše ekipe, koja nas je krasila cele sezone, viđena je tek u četvrtoj četvrtini kada smo dobrom odbranom i lakim poenima uspeli da priđemo na 3 poena razlike na minut i 40 sekundi do kraja utakmice. Iz nekoliko napada nismo uspeli da poentiramo, pa je razlika od 3 poena ostala do kraja utakmice i zabeležen je poraz od ekipe koja je u prvom delu sezone savladana sa 19 poena razlike. Nadajmo se da će igračice izvući pouku iz ove utakmice i u većem broju se pojavljivati na treninzima, koji nam, evidentno, nedostaju, ali ne iz razloga što ih klub nije obezbedio nego što igračice ne dolaze u 4 termina nedeljno koliko bi trebalo i koliko imaju nego se pravi selekcija dolazaka na treninge... Čestitke protivniku na sasvim zasluženoj pobedi, a našim igračima poruka da se uopzbilje, spuste na zemlju i počnu da dolaze na treninge redovnije, a kada ispune taj uslov da bolje rade na treninzima...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Umka 2009 - Ž.K.K. BB Basket 26 - 23
(08-02, 08-05, 06-05, 04-11)

Poeni: Jelena Stojić: 13, Una Maksimović: 6, Jelena Janković: 2, Iva Vojinović: 1, Anita Radeka: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Pobednik 011 iz Beograda i tom prilikom poražena ubedljivo rezultatom 68 - 24 uz konstataciju da je razlika realna i bila bi i veća da protivnički trener nije džentlmenski povukao svoje igrače iz presinga kada je video razliku u kvalitetu između ekipa. Protivnik je u ovom trenutku kvalitetnija i fizički dosta dominantnija ekipa koja nas je nadigrala u svim košarkaškim elemntima i više nego zasluženo pobedila na čemu im mi čestitamo i želimo uspeh u nastavku takmičenja. Mi uopšte nismo nezadovoljni rezultatom svesni činjenica da je naša ekipa početnička, da su deca dosta mlađa, a i pored toga pružali su u pojedinim delovima utakmice čvrst otpor i pokazali da tu ima materijala za rad i da se na neke igrače može ozbiljno računati u nekim narednim sezonama. Glave gore tigrovi, treniramo i radimo jako, izvlačimo pouke iz svake utakmice i sve će biti u redu svesni činjenice gore pomenute kada je ova selekcija u pitanju...

Rezultat utakmice: K.K. Pobednik 011 - K.K. BB Basket 2 68 - 24
(18-07, 18-06, 16-09, 16-02)

Poeni: Pavle Aljošević: 8, Vojin Đorđević: 4, Nemanja Janković: 3, Uroš Najić: 3, Ognjen Gavrilović: 2, Danilo Pantić: 2, Bogdan Arsenović: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 10. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe O.K.K. Zvezda iz Beograda i poražena ubedljivo i zasluženo rezultatom 72 - 36. Nema mnogo toga da se priča kada je ova utakmica u pitanju osim toga da rezultat sve govori o našoj igri i da se što pre zaboravi ako je to moguće uopšte. Broj primljenih poena dovoljno govori o našoj odbrani na ovoj utakmici kao i broj postignutih poena o našem napadu i raspoloženosti igrača, procentu ubačenih šuteva itd. Primiti 72 poena, a napraviti 14 faulova za celu utakmicu je ozbiljan alarm... Igrači prve pionirske selekcije se slično ponašaju kao i mlađe pionirke koje vrše selekciju treninga na koje će doći, a na koje ne. Neko ne dođe na trening opravdano, a velika većina neopravdano i kada se to sve sabere i oduzme dok je god tako nećemo igrati dobro i neće biti rezultata. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima poruka da se uozbilje i počnu da dolaze na treninge i bolje rade posle toga ako ispune prvi uslov...

Rezultat utzakmice: O.K.K. Zvezda - K.K. BB Basket 72 - 36
(14-09, 16-09, 23-07, 19-09)

Poeni: Ilija Ivković: 11, Ilija Stevanović: 8, Nemanja Popović: 6, Strahinja Obradović: 4, Todor Ilić: 4, Dimitrije Petrović: 3.


:: NAJAVE UTAKMICA ZA VIKEND 07. I 08.03.2015.04.03.2015
MLAĐE PIONIRKE:

U 13. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Umka 2009 iz Umke (Beograd). Utakmica se igra u nedelju 08.03.2015. godine u sali O.Š. Lola u Železniku sa početkom u 10:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 6. kolu regionalne lige, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv neporažene ekipe K.K. Ofi Basket 2 (Partizan) iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu protiv odličnog protivnika.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Pobednik 011 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.03.2015. u Beogradu u 09:30h u sali O.Š. Radoje Domanović u ul. Bulevar Umetnosti br. 31. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h. (Povratak u Mladenovac je planiran oko 14:00h zbog utakmice pionira 1 koji igraju posle mlađih pionira. Iznajmili smo veliki kombi i obe ekipe će ići zajedno).

_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 10. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe O.K.K. Zvezda iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 07.03.2015. u Beogradu u sali Filozofskog fakulteta u ul. Čika Ljubina br. 20 sa početkom u 11:50h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:00h. (Razlog ranijeg polaska je utakmica Mlađih pionira 2 koji igraju u 09:30h isti dan, pa idemo velikim kombijem svi zajedno).

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Flash 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu protiv odličnog protivnika.

____________________________________________________

KADETI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Flash 4 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 08.03.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju jednu kvalitetnu i borbenu utakmicu protiv odličnog protivnika.
:: POBEDE MLAĐIH PIONIRKI I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.03.03.2015
Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Pobednik, 01.03.2015.MLAĐE PIONIRKE:

U 12. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu mlađih pionirki, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Pobednik iz Beograda i uspele da pobede rezultatom 26-12. Obe ekipe su počele nervozno utakmicu sa dosta promašaja iz dobrih pozicija. Mi smo zahvaljujući boljoj koncentraciji ipak uspeli da napravimo blagu rezultatsku prednost na kraju prve četvrtine koju smo da kraja utakmice uvećavali i mirno priveli utakmicu kraju. Treba napomenuti i to da je protivnik došao u Mladenovac vidno oslabljen zbog bolesti igračica. Čestitke protivnicama na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Pobednik 26 - 12
(05-01, 08-02, 08-03, 05-06)

Poeni: Jelena Janković: 8, Sofija Stevanović: 4, Nevena Stojanović 2, Nikolija Savićević: 2, Anita Radeka: 2, Ana Štica: 2, Una Maksimović: 2, Jelena Stojić: 2, Selena Dedić: 1, Iva Vojinović: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 4 iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 56 - 31. Počeli smo utakmicu jako konfuzno. Sve do prvog tajm auta na polovini prve četvrtine gotovo da nismo znali ko koga čuva. Uspeli smo da se konsolidujemo u nastavku, ali je to daleko od nivoa igre koju ovi igrači pružaju gotovo na svakoj utakmici. Specifični uslovi na terenu i oko njega su uticali dosta na naše igrače, pa smo sve do poluvremena pokušavali da koncentraciju dovedemo na nivo koji je potreban za igranje utakmice. Na poluvreme smo otišli sa 7 poena prednosti što je bio i dobar rezultat kada se sagledaju realno sve okolnosti. Poene koje smo postigli do tada su bili uglavnom rezultat individualnih rešenja i akcija što je, između ostalog, dosta uticalo na celokupnu igru ekipe. Posle pauze na poluvremenu, koja nam je bila preko potrebna, momci su ušli koncentrisanije u nastavak utakmice. Individualne kvalitete su podredili dobroj ekipnoj igri što je dalo rezultata. Dosta smo korigovali način igre i odličnom timskom odbranom smo uspeli za celu četvrtinu da primimo samo 3 poena, a postignemo 17. U trećoj četvrtini smo utakmicu prelomili u svoju koristi i u četvrtoj četvrtini je mirno priveli kraju, iako nije izgledalo kao da će tako biti. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima i treneru Preradoviću koji je vodio ekipu na ovoj utakmici na novoj pobedi... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 4 - K.K. BB Basket 31 - 56
(08-11, 10-14, 03-17, 10-14)

Poeni: Stefan Marić: 14, Vojin Lukić: 12, Andrija Topalović: 8, Luka Gojković: 6, Aleksa Jovanović: 6, Pavle Janković: 4, Milan Bjelić: 4, Andrija Martinović: 2.

____________________________________________________

KADETI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 2 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 53 - 46. Krenuli smo od početka sa dobrom igrom. Ekipa je delovala dosta uigranije nego na svim prethodnim utakmicama. Koristili smo greške protivnika i pametnom igrom uspevali da poentiramo iz situacija koje se svakodnevno uvežbavaju na treninzima. Utakmica je bila neizvesna od početka do kraja. Obe ekipe su igrale čvrsto, a mi smo odigrali možda i najbolju utakmicu nakon kvalifikacija.
U trećoj četvrtini smo imali i najveći pad u igri što je protivnik kaznio i razliku sa poluvremena od 4 poena povećao na 9. U četvrtoj četvrtini smo uspeli da smanjimo rezultatski zaostatak na samo 3 poena razlike, ali nismo imali dovoljno koncentracije da preokrenemo rezultat u svoju korist, pa je na kraju protivnik slavio sa 7 poena razlike. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na dobroj igri, dosta boljoj nego na nekim prethodnim utakmicama uz poruku da nastave tako da igraju i da se ponašaju, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 2 - K.K. BB Basket 53 - 46
(10-10, 14-10, 17-12, 12-14)

Poeni: Miloš Dimić: 13, Strahinja Popović: 10, Aleksa Stojić: 8, Dušan Jovanović: 7, Nikola Stanojević: 4, Aleksandar Lazić: 2, Mateja Đorđević: 2.

_____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 9. kolu druge lige, grupa 1, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Žarkovo 2 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 72 - 64. Mnogo bolja igra nego u prvoj utakmici protiv istog protivnika u Beogradu ali na žalost nedovoljno za pobedu. Imali smo tokom prvog poluvremena egal utakmicu ali smo po ko zna koji put pali u trećoj četvrtini što je na kraju se ispostavilo bilo dovoljno protivniku da pobedi utakmicu. Pripretili smo rezultatski u poslednjoj četvrtini ali na žalost nismo imali dovoljno snage, sreće i znanja da pobedimo odličnog i fizički dominantnog protivnika. Jako smo imali loš procenat šuta tokom cele utakmice što je direktan razlog poraza ali opet nismo nezadovoljni jer je kod igrača bila prisutna želja, borili su se i želeli pobedu... Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima borbenosti uz nadu da ćemo već u sledećoj utakmici popraviti procenat šuta...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Žarkovo 64 - 72
(13-16, 17-14, 12-25, 22-17)

Poeni: Nemanja Popović: 23, Todor Ilić: 16, Ilija Ivković: 9, Nemanja Milovanović: 6, Aleksa Stevančević: 4, Veljko Pavlović: 3, Savo Dimić: 3.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 6, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Slodes iz Beograda i poražena rezultatom 67 - 40. Počeli smo utakmicu kao i prvu koju smo igrali kod kuće protiv istog protivnika. Dosta bojažljivo u napadu i odbrani što je rezultiralo velikim brojem izgubljenih lopti i lakih poena za protivnika. Čitavo prvo poluvreme je protivnik kažnjavao našu statičnost u napadu, pa su većinu poena postigli iz kontra napada 1 na 0, 2 na 0, 3 na 1... Pred kraj prvog poluvremena uspeli smo da uzvratimo atletski dominantnijem protivniku i sa nekoliko odlično realizovanih kontra napada i dosta čvršćom odbranom pokazali, pre svega sebi, da možemo da odigramo dobro i protiv, u ovom trenutku, boljeg protivnika. Početak treće četvrtine je protekao u istom ritmu... Odigrali smo hrabro, čvrsto i uspeli da koliko-toliko spustimo koš razliku koja je bila i prevelika u odnosu na igru obe ekipe. U drugoj polovini treće četvrtine je izgledalo kao da smo izgubili dah, da su se igrači malo i umorili, pa je većinu poena u toj četvrtini protivnik tada postigao. Poslednju četvrtinu smo se u potpunosti razigrali. Dosta igrača je postiglo poene, momci su igrali rasterećeno što je i rezultiralo jedinom dobijenom četvrtinom na ovoj utakmici 09-17. Još jedna u nizu dobrih utakmica ove selekcije koja iz utakmicu u utakmicu igra sve bolje i bolje. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima na napretku koji su pokazali u odnosu na prvu utakmicu protiv istog protivnika, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Slodes - K.K. BB Basket 2 67 - 40
(26-04, 29-12, 13-07, 09-17)

Poeni: Novak Zečević: 13, Vojin Stanković: 8, Veljko Vujičić: 8, Dimitrije Petrović: 3, Andreja Jovičić: 2, Aleksandar Đorđević: 2, Nikola Spasić: 2, Mihailo Miletić: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Torlak iz Beograda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 60 - 21 od ekipe koja je u ovom trenutku i realno mnogo bolja. Možda rezultat baš nije realan jer smo mogli dati još 10-ak poena ali nas uopšte ne zabrinjava rezultat sa utakmica kada je ova selekcija u pitanju jer su to sve mlađa deca koja tek u narednih godinu, dve ili tri treba da pokažu neko svoje košarkaško znanje i ovo se sve radi da bi u tom periodu dali maksimum. Nema mnogo toga da se kaže o ovoj utakmici osim da nas je protivnik nadigrao apsolutno u svim košarkaškim elementima i zasluženo pobedio na čemu im mi čestitamo. Takođe čestitke i našim igračima koji su u pojedinim trenucima utakmice imali lepih košarkaških poteza i nagovestili da bi se u budućnosti moglo na njih računati kada dođe vreme da igraju utakmice protiv dečaka svog uzrasta...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Torlak 21 - 60
(00-17, 09-12, 03-14, 09-17)

Poeni: Aleksa Starčević: 11, Nikola Marić: 6, Aleksa Despotović: 2, Nemanja Janković: 2.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.