Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 28. I 29.04.2018.24.04.2018
MLAĐE PIONIRKE:

Završile takmičenje u okviru kvalitetne lige na 8. mestu od ukupno 10 ekipa, sa skorom od 4 pobede i 10 poraza. Analizu sezone ćemo uraditi uskoro.

_____________________________________________________

KADETKINJE:

U poslednjem kolu kadetske lige za devojčice, naša ekipa igra utakmicu sa odličnom ekipom Ž.K.K. Art Basket iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 30.04.2018. godine u Beogradu u sali Starog Dif-a u ul. Deligradska br. 27 sa početkom u 21:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:45h.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa drugom ekipom Š.K.K. Zvezdara iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 28.04.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Pavle Savić u ul. Koste nađa br. 25 sa početkom u 12:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:10h.

__________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 13. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa petom ekipom K.K. Vizura iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 28.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:50h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

__________________________________________________

PIONIRI 1:

U poslednjem 22. kolu II lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beko iz Beograda (Kotež). Utakmica se igra u subotu 28.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U poslednjem 22. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom O.K.K. Beograd. Utakmica se igra u nedelju 29.04.2018. godine u Beogradu u Hali Radivoj Korać u ul. Zdravka Čelara br. 12 sa početkom u 11:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:45h.

___________________________________________________

KADETI:

U poslednjem 22. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Novi Beograd 7. Utakmica se igra u četvrtak 26.04.2018. godine u Beogradu u sali 10. Gimnazije u ul. Proleterske Solidarnosti br. 1a sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:45h.


:: POBEDE MLAĐIH PIONIRKI, KADETKINJA I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.24.04.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U poslednjem odigranom kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su se sastale sa vršnjakinjama iz ekipe Ž.K.K. Novi Beograd 7 i u neizvesnoj utakmici začelja tabele uspele da pobede rezultatom 36 - 29. Utakmica nije imala takmičarski značaj u smislu plasmana na završni turnir obzirom da se znalo koje su se ekipe plasirale, ali obzirom da su naše igračice početnice i prva sezona treniranja i takmičenja, svaka pobeda nam je jako bitna, a posebno ova u psihološkom smislu. Obe ekipe su nervozno počele utakmicu što dovoljno govori i rezultat prve četvrtine (04 - 03). U sličnom ritmu je protekla i druga četvrtina, što zbog nervoze što zbog trenutnog košarkaškog kvaliteta obe ekipe koji je dosta nizak što je i razumljivo obzirom da su igračice početnice, rezultat je bio 11 - 11. Ekipe su se smenjivale u vođstvu tokom tri četvrtine, protivnik je u poslednju četvrtinu ušao sa prednošću od tri poena što je velika razlika kada se uzme ukupan broj postignutih poena i poteškoće u postizanju istih, pa su samim tim i sa blagom psihološkom prednošću počele poslednju četvrtinu. Mi smo zaigrali dosta bolje napadački u toj četvrtini što govori podatak da smo uspeli postići 18 poena, a toliko smo ukupno dali u prve tri četvrtine. Popravili smo dosta trčanje, bila je dobra tranzicija lopte pa smo uspeli da postignemo dosta laganih poena. U pozicionom napadu smo pogodili šuteve preko naše visoke igračice Mitrović koje nismo uspevali u prve tri četvrtine da pogodimo. Odbrana, posebno kolektivna je dosta bolje funkcionisala u poslednjoj četvtini utakmice što je direktno pored dobrog napada i odredilo pobednika ove utakmice. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračicama na pobedi i napretku koji su pokazale ove sezone, bravo tigrovi... Ovom utakmicom smo stavili tačku na takmičarsku sezonu 2017/2018 i sada nam ostaje da pre svega redovnim dolascima na treninge, a posle toga kvalitetnim radom na treninzima probamo da ispravimo nedostatke koje imamo i što spremniji dočekamo narednu takmičarsku sezonu koja počinje u septembru mesecu... U narednom periodu ćemo uraditi analizu sezone, ali generalno smo zadovoljni uzimajući u obzir sve činjenice kada je ova selekcija u pitanju...

Rezultat utakmice: Ž.K.K.Novi Beograd 7 - Ž.K.K. BB Basket 29 - 36
(04-03, 07-08, 10-07, 08-18)

Poeni: Lena Mitrović: 19, Milica Andrejić: 12, Milica Živanović: 3, Nikolina Milenković: 2.

___________________________________________________

KADETKINJE (Redovno 19. kolo):

U pretposlednjem odigranom kolu kadetske kvalitetne lige za devojčice (dva kola smo unapred odigrali), naša ekipa se sastala sa ekipom Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda i kao i u prvoj utakmici sa istim protivnikom ubedljivo pobedila rezultatom 87 - 42. Naša kadetska selekcija je u drugom delu prvenstva pokazala veliki napredak u svakom smislu što je direktno rezultat kvalitetnog rada na treninzima. Sve utakmice koje smo odigrali su ili pobeđene ili izgubljene na jednu loptu i to od protivnika čija su imena mnogo zvučnija od našeg u svetu ženske košarke kao što su Ž.K.K. Crvena Zvezda (70 - 72), Ž.K.K.Girl Basket (52 - 46). Sa skorom od 6 pobeda i 2 poraza u drugom delu prvenstva, naša ženska kadetska selekcija je pokazala da joj je mesto u vrhu i u društvu najkvalitetnijih ekipa beogradskog regiona. Ostaje žal što takva pristup nije bio od početka sezone jer bismo sada sigurno bili jedna od ekipa učesnica finalnog kadetskog turnira. Ostaje nam da izvučemo pouke iz ove sezone i u sledeću uđemo sa dosta više energije i voljnog momenta od samog početka... Što se tiče ove utakmice, ubedljiva i zaslužena pobeda naše ekipe, protivnik je nadigran u svim košarkaškim elementima i već posle prve četvrtine se znao pobednik samo je bilo pitanje konačnog rezultata. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na svemu prikazanom kako na ovoj utakmici tako i na prthodnih 8-9 utakmica (drugi deo sezone), bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Ras 2 87 - 42
(23-11, 23-09, 20-15, 21-08)

Poeni: Dunja Ilić: 26, Nina Ristić: 16, Jelena Janković: 12, Marija Drča: 9, Anđela Petrović: 8, Milena Stevanović: 8, Milica Stojanović: 4, Sanja Ilić: 2, Katarina Stanojević: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Beostajl 2 iz beograda i uspela ubedljivo da pobedi rezultatom 83 - 23. Ekipa protivnika je sastavljena od dečaka početnika i 2-3 godine mlađih tako da su na početku nekog košarkaškog razvoja i vreme radi za njih. Mi smo u ovom trenutku dosta kvalitetnija ekipa što smo pokazali i na terenu. Uspeli smo da protivnika nadigramo u svim elementima košarkaške igre tako da pobeda ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje. Ostaju nam još dva kola do kraja regularnog dela prvenstva, a ovom pobedom se naša ekipa i teoretski plasirala u narednu fazu takmičenja među 32 ekipe u okviru regionalnelige KSB-a sa prve pozicije u grupi što je dobar rezultat i uspeh obzirom da smo sezonu loše počeli kroz kvalifikacije za kvalitetnu ligu. Prilično redovnim dolascima na treninge i kvalitetnim radom na treninzima ekipa je napredovala i izborila dobar rezultat. Trudićemo se da što dalje doguramo u nastavku prvenstva jer svaka nova utakmica je i prilika za igrače da napreduju i pokažu štaznaju što im je i dodatna motivacija. čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na svemu postignutom kako na ovoj utakmici tako i na dosadašnjem učinku u okviru regionalne lige, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beostajl 2 83 - 23
(26-02, 20-05, 23-12, 16-03)

Poeni: Vukan Nešić: 18, Danilo Pantić: 18, Aleksandar Senić: 12, Petar Luković: 11, Nikola Živković: 6, Viktor Milojević: 6, Petar Ivanović: 4, Aleksandar Bajkić: 4, Vladimir Milić: 2, Ognjen Marković: 2, Nikola Šuša: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 1 (Redovno 21. kolo)

Prva pionirska selekcija poražena je u utakmici protiv odlične ekipe KK Dinamik, iako je rezultat mogao otići vrlo lako u našu korist. Naša ekipa je u velikim problemima kada je redovnost na treninzima u pitanju, 3 nedelje ova ekipa se nije pojavila na treninzima u sastavu u kom smo bili na ovoj utakmici. Otvorili smo utakmici očekivano, jako loše. Bojažljivo, bez energije, bez sigurnosti, što je protivnik odmah iskoristio i napravio značajnu rezultatsku prednost. U prvoj četvrtini naša ekipa je postigla samo 3 poena, a sva tri poena su došla sa linije slobodnih bacanja, prema tome, nismo uspeli da postignemo koš iz igre u prvih 10 minuta utakmice. Druga četvrtina je protekla u sličnom ritmu, nikako nismo uspevali da se pronađemo u napadu, pa na poluvreme odlazimo sa 21 poenom zaostatka. Delovalo je da će naša ekipa biti ubedljivo savladana, iako kvalitet sastava uopšte nije drastičan kako je rezultat pokazivao, već je ovo sve bio rezultat neutreniranosti. Drugo poluvreme otvaramo znatno bolje, protivnik je delovao kao da se opustio, a mi smo počeli da pogađamo šuteve koje kroz čitavu utakmicu nismo. Postepeno smo smanjivali razliku, pa smo na kraju treće četvrtine bili u zaostatku samo 5 poena. U trećoj četvrtini protivnicima smo dozvolili samo 7 poena, dok smo mi postigli 23. Četvrta četvrtina kreće u sličnom ritmu, na 4 minuta pred kraj utakmice naša ekipa je imala 2 poena prednosti i potpuno preokrenula utakmicu u našu korist. Ključan događaj na utakmici dogodio se na 1:15 do kraja utakmice. Bili smo 2 poena u zaostatku u tom trenutku, naša ekipa je izašla iz tajm auta i sigurnim dodavanjem trebalo je obezbediti posed nakon koga ćemo poentirati i uvesti utakmicu u neizvesnu egal završnicu. Međutim, grešimo u vrlo jednostavnom dodavanju, protivnik krade loptu i time praktično stavlja tačku na ovu utakmicu, obzirom da do kraja nismo uspeli da postignemo koš. KK Dinamik je veliko ime srpske košarke i ostaje veliki žal za ovim utakmicama koje nismo uspeli da odigramo na željenom nivou. Podsećanja radi, u prvoj utakmici smo imali 2 poena prednosti na 1,5 sekundi do kraja utakmice, pa smo i to uspeli da prokockamo, dok smo na drugu utakmicu došli potpuno nespremni i uprkos tome, opet, imali šansu da pobedimo. Nadamo se da će ovo biti škola našim igračima, koji trening ne smatraju bitnim delom takmičarskog procesa. Šanse su propuštene isključivo našom krivicom, a kada se odnos bude promenio možemo se nadati i pozitivnim rezultatima.

Rezultat utakmice: K.K. Dinamik - K.K. BB Basket 62 - 57
(16-03, 20-12, 07-23, 19-16)

Poeni: Vojin Đorđević: 23, Aleksa Despotović: 11, Stefan Vuičić: 10, Pavle Aljošević: 4, Petar Jaćimović: 2, Uroš Najić: 2, Ognjen Luković: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 1 (Zaostalo 20. kolo):

Prva pionirska selekcija poražena je i drugi put u 3 dana, uz verovatno najgoru igru ove sezone. Ekipa Crvene Zvezde sastavljena od momaka 2004. godište savladala je našu ekipu sa samo 6 poena razlike, a moglo je biti i mnogo više. Krenuli smo jako loše, bojažljivo, bez prave želje za bilo čim. Individualna odbrana nam je bila katastrofalna čitavu utakmicu, imali smo velikih problema sa zalaganjem i tek na momente smo uspeli da se konsolidujemo i odigramo kako treba. Protivnik je propuštao prilike, promašivao zicere, ali bio agresivan i kroz čitavu utakmicu nas je apsolutno nadigrao, u svim segmentima košarkaške igre. Ipak, kad god je delovalo da će se protivnik odlepiti na nedostižnu razliku, mi smo uspeli da pogodimo vrlo težak šut i time se vratimo rezultatski. U poslednju četvrtinu utakmice ulazimo sa zaostatkom od 3 poena, zahvaljujući trojci koju postižemo u poslednjim sekundama treće četvrtine, sa velike udaljenosti, rezutat u tom trenutku je bio 39-36. U četvrtoj četvrtini smo se mučili sa rešenjima u napadu, dok smo u defanzivnom delu delovali tek malo bolje. Moramo napomenuti da smo kroz čitavu utakmicu, pa i u poslednjoj četvrtini imali ogromnih problema na skoku. Protivnik je bio agresivan i svaka lopta koja nam nije upala u ruke, završila je kod njih. Ipak, uspevali smo rezultatski da se održavamo u igri, praktično u četvrtoj četvrtini smo morali da prestanemo da razmišljamo o pobedi, već da se trudimo da očuvamo 7 poena prednosti koje smo nosili iz prve odigrane utakmice. Na 20 sekundi do kraja utakmice, naša ekipa je bila u zaostatku 6 poena i do kraja utakmice smo šutnuli 4 slobodna bacanja, od kojih nismo pogodili ni jedno, a svaki put smo na drugom prestupili, pa smo protivniku činili uslugu, jer je vreme stajalo. Takođe u poslednjih par sekundi pravimo kardinalnu grešku u odbrani, koju protivnik tek pukom srećom nije iskoristio. Sve u svemu, mi moramo biti izuzetno zadovoljni rezultatom ove utakmice. Ipak, forma u kojoj se naša ekipa nalazi je pravo ogledalo redovnosti na treninzima i veliki je problem to što se naša ekipa na kraju sezone nalazi u najgoroj formi čitave godine. Do kraja regularnog dela nas očekuje još jedna utakmica, koja nam je izuzetno bitna za plasman u grupi koji će nam obezbediti pogodniji žreb u nastavku takmičenja, pa ćemo pokušati da do kraja sezone da se vratimo koliko toliko na prihvatljivi nivo forme.

Rezultat utakmice: K.K. Crvena Zvezda MTS 2 - K.K. BB Basket 51 - 45
(11-12, 13-11, 15-13, 12-09)

Poeni: Vojin Đorđević: 12, Stefan Vuičić: 9, Aleksa Despotović: 8, Petar Jaćimović: 5, Aleksa Mihajlović: 5, Pavle Aljošević: 2, Ognjen Gavrilović: 2, Ognjen Luković: 2.

___________________________________________________

KADETKINJE (Unapred odigrano 21. kolo):

U unapred odigranom 21. kolu kvalitetne kadetske lige za devojčice, naša ekipa je odigrala odličnu utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Crvena Zvezda 2 iz Beograda i u neizvesnoj završnici poražena sa košem razlike, 72 - 70. Da je ekipa u dobroj formi i da pobeda protiv ekipe Ž.K.K. Beko nije bila slučajnost, naša ekipa je pokazala i u ovoj utakmici koju je odigrala hrabro, borbeno, sa velikom željom protiv renomiranog i kluba sa velikim imenom. Počelismo bojažljivo utakmicu i sa velikim respektom prema protivniku što će nas ispostaviće se kasnije i koštati pobede. Kada se protiv takvog protivnika u prvoj četvrtini promaši 4-5 zicera i šutiraju slobodna bacanja 13/1 onda je to u startu veliki hendikep za jednu ekipu. I pored toga, nismo se predavali, igrali smo većim delom utakmice jako i borbeno, ekipe su se smenjivale u vođstvu, celi tokom je bila neizvesnost... U poslednju četvrtinu smo ušli sa 3 poena prednosti. Nismo imali dovoljno koncentracije ni u fazi napada ni u fazi odbrane u odlučujućim trnucima utakmice što je protivnik iskoristio i pobedio zasluženo utakmicu. U poslednjem minutu utakmice imali smo nekoliko šuteva za preokret ali ih nismo pogodili. Sigurno da ostaje žal što nije pobeđen protivnik ovakvog imena i renomea, ali isto tako, kada ekipa odigra utakmicu na način kako su odigrale naše devojčice, borbeno, sa željom, fajterski... onda nema razloga za nezadovoljstvom, naprotiv... Da smo imali ovakav pristup od početka sezone, stanje na tabeli bi sada sigurno bilo sasvim drugačije... I pored toga zadovoljni smo ovom sezonom koja je pri kraju kada je ova selekcija u pitanju. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim devojčicama na svemu prikazanom kako na ovoj utakmici tako i na svemu u drugom delu sezonu, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Crvena Zvezda 2 70 - 72
(16-22, 23-18, 16-12, 15-20)

Poeni: Jelena Janković: 18, Katarina Stanojević: 11, Marija Drča: 9, Nina Ristić: 8, Milena Stevanović: 8, Dunja Ilić: 7, Anđela Petrović: 6, Milica Stojanović: 4.

___________________________________________________

KADETI:

Kadetska selekcija dočekala je odličnu ekipu KK Kolubara LA 2003 i poražena je, čini se, prevelikom razlikom Od samog početka utakmice se videlo da će ovo biti vrlo naporna i neizvesna utakmica. Obe ekipe su delovale dobro na obe strane terena. Možemo biti veoma zadovoljni reakcijom naših igrača nakon poraza od KK Beostyle koji se dogodio usled naše nediscipline i ležernosti. Čitavo prvo pouvreme proteklo je u rezultatskoj klackalici, pa se na pauzu otišlo sa 2 poena zaostatka kada je naša ekipa u pitanju. Drugo poluvreme je proteklo u sličnoj atmosferi, sve do povrede našeg kapitena na oko 4 minuta do kraja treće četvrtine, ekipe su bile u rezultatskom egalu. Svakako je gubitak startnog pleja veliki udarac za bilo koju ekipu, a nama je ta povreda teško pala i sa aspekta rotacije igrača, obzirom da već nekoliko nedelja u nazad igramo sa vrlo ograničenim brojem igrača u rotaciji. U četvrtoj četvrtini je delovalo kao da smo ostali bez daha, pa usled umora nismo uspeli ni da poentiramo onako kako smo poentirali kroz celu utakmicu, a protivnička ekipa se nije zaustavljala i ritmom su slomili naš otpor. Utakmicu mirno privode kraju i naša ekipa biva poražena, ali daleko od toga da smo nezadovoljni viđenim. Videlo se da želimo da pružimo dobru partiju, nije bilo izgubljene lopte za naše igrače, nismo se predavali do poslednje sekunde utakmice i disciplina je ponovo bila na jako visokom nivou. Sve ove činjenice su realne mogućnosti naših igrača kada su koncentrisani na posao koji rade. Čitave sezone smo oscilirali kada su u pitanju performansi na utakmicama, ali kada odigramo dobro, onda to deluje da je na jako visokom nivou i to je nešto na šta smo veoma ponosni. Rad ove selekcije će se nadograđivati postepeno i očekujemo da svaku utakmicu do kraja sezone iskoristimo na kvalitetan način kao sredstvo za napredak i učenje.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Kolubara LA 2003 67 - 79
(19-19, 14-16, 22-23, 12-21)

Poeni: Matija Macura: 18, Vuk Obradović: 18, Nikola Živković: 17, Uroš Vasilić: 5, Aleksa Jovanović: 4, Filip Ilić: 3, Andrija Martinović: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

Druga pionirska selekcija poražena je i drugi put ove sezone od ekipe KK Probasket. Utakmicu smo počeli solidno, ofanzivno smo delovali koncentrisano, iskoristili smo većinu pruženih šansi za poentiranje, dok smo defanzivno bili očajni čitavu utakmicu. Mučili smo se kroz celu utakmicu sa individualnom odbranom ne poštujući utvrđene principe. Bez obzira na probleme u defanzivi na poluvreme smo otišli sa 8 poena prednosti. Na poluvreenu igrači su bili upozoreni na scenario koji nam se dogodio na utakmici protiv ekipe KK Ras, kada smo imali čak 22 poena prednosti u jednom trenutku, pa utakmicu izgubili. Uprkos upozorenjima, priči, apsolutno ista stvar nam se dogodila i na ovoj utakmici. Defanzivno ne postojimo, ofanzivno smo prestali da trčimo, rešenja su nam bila očajna, pa čak i otvorene zicere smo promašivali što je dovelo do još jednog, apsolutno zasluženog i ukupno 17. poraza ove sezone. Protivnička ekipa nas je nadigrala u svakom segmentu košarkaške igre iako je individualni kvalitet bio na strani igrača naše ekipe. To je nešto što ćemo pokušati da ispravimo u narednom periodu, i igrači moraju da shvate da se individualni rad svakog pojedinca ove selekcije mora popraviti.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Probasket 61 - 69
(12-13, 26-17, 10-24, 13-15)

Poeni: Filip Cvetanović: 14, Stefan Simić: 13, Luka Živadinović: 11, Marko Živković: 9, Nikola Marić: 4, Dimitrije Mijailović: 4, Nikola Stojković: 3, Vukašin Pavlović: 2, Veljko Nešić: 1.

__________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa trećom selekcijom K.K. Mladost iz Zemuna i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 55 - 28. Mi smo na ovoj utakmici nastupili u kombinovanom sastavu tj bez igrača rođenih 2007. godine koji su i okosnica tima, tako da smo bili dosta oslabljeni. Nismo odigrali ovu utakmicu na nivou nekih prethodnih pre svega kada je borbenost i voljni momenat u pitanju. Protivnik je dosta više želeo pobedu što ne sme da nam se dešava u budućnosti ako želimo da idemo uzlaznom putanjom. Dosta takozvanih ničijih lopti su pripale protivniku, dosta lopti su nam isčupali iz ruke u borbi za loptu... što je dovoljan pokazatelj o borbenosti i želji koju su imali naši igrači na ovoj utakmici. Protivnik je imao solidnu prednost već na poluvremenu utakmice, ali je utakmica rezultatski okončana u trećoj četvrtini koju je protivnik dobio sa 14 razlike (20-06). U nastavku smo samo uspeli da blago smanjimo prednost protivnika i ublažimo poraz. Ova ekipa je ekipa za koju klub smatra da je perspektivna, oscilacije u igri kod svih su normalne, a pogotovo kod dece početnika, te nas iz tih razloga i ne brine jedna lošija odigrana utakmica. Mišljenja smo da ovu ekipu sačinjavaju dečaci koji imaju kvalitet da u budućnosti igraju košarku na visokom nivou... Da li smo bili u pravu pokazaće vreme. Ostaje na nama trenerima u klubu da ih usmeravamo, a na igračima da vredno rade, zalažu se i dolaze na treninge... Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračima poruka da se trude i na svakoj utakmici pružaju maksimum...

Rezultat utakmice: K.K. Mladost 3 - K.K. BB Basket 2 55 - 28
(08-02, 18-08, 20-06, 08-12)

Poeni: Vukašin Dvoštanski: 10, Đurđe Petrović: 8, Vukan Kojić: 4, Ilija Cvejić: 4, Tomislav Đorđević: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 21. I 22.04.2018.17.04.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U poslednjem kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Novi Beograd 7. Utakmica se igra u petak 20.04.2018. godine u Beogradu u sali O.Š. Đuro Strugar u sa početkom u 20:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:45h.

___________________________________________________

KADETKINJE (redovno 19. kolo):

U 19. redovnom kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:40h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

KADETKINJE (unapred igrano 21. kolo):

U 21. unapred igranom kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Crvena Zvezda 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:15h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

___________________________________________________

KADETI:

U 21. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Kolubara LA 2003 iz Lazarevca. Utakmica se igra u nedelju 22.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:00h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U 21. kolu II lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Dinamik iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.04.2018. godine u Beogradu u sali Filozofskog fakulteta u ul. Čika Ljubina br. 20 sa početkom u 10:15h (pre podne). Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 21. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Probasket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Beostajl 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače i simpetizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Mladost 3 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 21.04.2018. godine u Zemunu u sali MOC Zmaj u ul. Autoput Beograd - Zagreb br. 18 sa početkom u 10:00h (pre podne). Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:10h.


:: HRISTOS VOSKRESE.06.04.2018
USKRS 2018U ime Sportskog kluba BB Basket - Mladenovac, čestitamo praznik Vaskrsenja Hristovog svim vernicima koji slave po Gregorijanskom kalendaru.


:: 2 POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1, POBEDA PIONIRA 1, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.05.04.2018
PIONIRI 1:

U veoma uzbudljivoj utakmici naša prva pionirska ekipa slavila je protiv odlične ekipe BKK Radnički. Krenuli smo dosta loše, jako smo stegnuti bili, bojažljivi, jednostavno, nismo bili konkretni ni na jednoj strani terena. Nismo smogli hrabrosti da ostvarimo neophodan pritisak na loptu, previše smo se povlačili, pa smo tako praktično protivničkoj ekipi dali krila. Takođe, protivnik je odlična trkačka ekipa, pa ni tu opasnost od kontra napada nismo uspevali da neutrališemo. Najveća razlika na utakmici iznosila je 12 poena i u tim trenucima pretilo je da ćemo utakmicu ispustiti iz ruku i da će protivnik napraviti preveliku razliku. Nakon drugog tajm auta naša ekipa je konačno uspela da se trgne, pa pritisak koji smo ostvarili na protivničke igrače čini da osvojimo nekoliko lopti kojim ćemo se rezultatski potpuno vratiti u utakmicu. Do poluvremena smo prišli na 2 poena razlike, ali mnogo bitnije od toga, imali smo model igre po kom možemo biti uspešni. U trećoj četvrtini je viđen najveći broj poena na utakmici, a ni jedna ekipa nije uspevala da se zadrži u vođstvu, mada je delovalo da smo u blagoj psihološkoj prednosti. Na kraju treće četvrtine, rezultat je iznosio 62 - 62 i u četvrtoj četvrtini naši dečaci pružaju najbolju igru na celoj utakmici, gde smo dobrom odbranom, dobrim kontrolisanjem protivničkog kontra napada, kao i niskog posta uspeli da ostvarimo prednost na našoj polovini, a to kasnije preneli u napad. Pred sam kraj, utakmica je ušla u malu penal završnicu, ali je naša ekipa bila mirne ruke i teško zarađeno vođstvo nismo ispustili. Do kraja ovog dela lige ima još samo 3 kola. Naša ekipa je i teoretski obezbedila prolaz u narednu fazu takmičenja, što jeste uspeh kojim se nećemo zaustaviti. Zbog predstojećih praznika naša ekipa će imati veći broj treninga i više vremena za izazove koji nam predstoje, pa je ovo i svojevrstan apel našim igračima, da ne propuštaju treninge obzirom na to da su nam termini i više nego povoljni, a da su školske obaveze svedene na minimum.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - B.K.K. Radnički 83 - 76
(14-23, 25-18, 23-21, 21-14)

Poeni: Ognjen Gavrilović: 23, Vojin Đorđević: 21, Stefan Vuičić: 20, Ognjen Luković: 10, Aleksa Mihajlović: 5, Pavle Aljošević: 3, Uroš Najić: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (redovno 10. kolo):

U 10. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala derbi utakmicu sa ekipo K.K. As Basket 2 iz Beograda i uspela da pobedi odličnu ekipu rezultatom 60 - 43. Do poslednje četvrtine utakmica je bila veoma napeta i neizvesna. U poslednju četvrtinu se ušlo sa našom prednošću od 2 poena. Do tada smo se dosta mučili i u odbrani, a posebno u napadu što nam dosta škripi u poslednje vreme i forma nam ide silaznom putanjom. Dosta smo statični u napadu, od igrača koji ima loptu se očekuje da preuzme jedini odgovornost i reši protiv 5 igrača odbrane što je nemoguće. Utakmice u kojima smo dosta kvalitetniji protivnici se to ne vidi toliko, ali u utakmicama gde je protivnik sličnog košarkaškog kvaliteta i te kako se vidi i primećuje što nam se odražava na igru i atmosferu u ekipi... Nismo uspevali cele 3 četvrtine da zaustavimo najboljeg protivničkog igrača koji je radio šta je hteo bukvalno. Na žalost svih posetilaca u sali koji su uživali u neizvesnoj košarkaškoj utakmici, najbolji protivnički igrač je doživeo blažu povredu posle koje nije mogao da nastavi utakmicu što je nama dosta olakšalo posao da pobedimo na kraju ubedljivo. Igrači moraju biti svesni da nam je forma u padu i da samo dobrim radom na treningu u narednom periodu možemo otkloniti nedostatke koje imamo i napredovati i kao pojedinci i kao ekipa. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi sa kojom smo se učvrstili na prvom mestu u grupi koje vodi u narednu fazu takmičenja... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. As Basket 2 60 - 43
(11-10, 11-07, 16-19, 22-07)

Poeni: Danilo Pantić: 24, Nikola Šuša: 12, Petar Luković: 11, Vukan Nešić: 4, Aleksandar Bajkić: 4, Petar Ivanović: 3, Aleksandar Senić: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (unapred odigrano 11. kolo):

U 11. unapred odigranom kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Beko 6 iz Beograda i opet u neizvesnoj završnici uspela da savlada neugodnog protivnika rezultatom 56 - 45. Nije se mnogo toga promenilo u odnosu na poslednju odigranu utakmicu naših igrača kada je igra, pristup, zalaganje, koncentracija... u pitanju. Samo na momente igramo kako želimo i kako bi trebalo. Zahvaljujući tim momentima uspevamo da pobeđujemo ekipe koje su sa nama u grupi i dosta mlađe od nas... Sigurno je da to neće biti slučaj ukoliko nastavimo tako kada za protivnika budemo imali kvalitetnije ekipe koje mogu fizički i košarkaški da nam pariraju... Totalna dekoncentracija i loš voljni momenat je nešto što nas krasi u zadnje vreme. Loše trčanje u odbranu, ne usled nemogućnosti i limita igrača nego usled lošeg voljnog momenta pojedinih igrača i to je nešto što ne sme da se dešava. Loša koncentracija, loše pomeranje u odbrani, statičan napad... je ukratko opis ove utakmice. Imali smo sreću i te neke kratke momente dobre igre što je rezultiralo pobedom... ali ukoliko ne popravimo formu pod hitno, nećemo se dobro provesti protiv iole kvalitetnijih ekipa... Čestitke protivniku na borbenosti, a našim igračima na pobedi...

Rezultat utakmice: K.K. Beko 6 - K.K. BB Basket 45 - 56
(16-11, 09-17, 08-15, 12-13)

Poeni: Petar Luković: 16, Vukan Nešić: 13, Danilo Pantić: 8, Petar Ivanović: 7, Aleksandar Senić: 3, Aleksandar Bajkić: 3, Vladimir Milić: 2, Nikola Živković: 2, Nikola Šuša: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2 (redovno 19. kolo):

Naša druga pionirska ekipa ugostila je jako dobru ekipu KK Balkan i pritom je poražena. Činjenica je da ovom utakmicom možemo biti vrlo zadovoljni. Apsurdno je biti zadovoljan porazom, ali realnost je da smo u drugom poluvremenu apsolutno nadigrali protivnika u svim segmentima košarkaške igre. Ova selekcija je vrlo specifična, istina, sastavljena od pretežno dece, početnika, koji će nosioci igre biti tek naredne sezone, Manir ove sezone, ove selekcije, je da se u jednom periodu igre igramo košarku kojom bismo pomrsili račune i vodećim ekipama u našoj grupi, a onda nastupa period koji je dosta duži kada gubimo koncentraciju i pravimo greške koje su karakteristične za nižerazredne ekipe. Takva situacija dogodila nam se i na ovoj utakmici, pa na poluvreme odlazimo rezultatom 17-50. U drugom poluvremenu, kao da je druga ekipa igrača izašla na teren. Postajemo dosta agresivniji, rešenja u napadu su nam za klasu bolja od prvog poluvremena i to drugo poluvreme dobijamo rezultatom 46-32. Konačan rezultat utakmice i razlika od 19 poena na protivničkoj strani apsolutno je zaslužena, ali drugo poluvreme koje smo odigrali uliva nadu i daje motivaciju za još boljim radom na treninzima, pa ni sam rezultat sigurno neće izostati. Takođe, moramo napomenuti i odličnu partiju Cvetanović Filipa koji je sa 21 postignutim poenom bio jedan od najboljih na terenu, što se od njega i očekuje. Apelujemo takođe na igrače ove selekcije da redovnost na treninzima bude na boljem nivou u toku predstojećih praznika, pa će poboljšanje u igri biti sve primetnije, kao i konstantnost u tim dobrim segmentima koje pokazujemo čitave sezone.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Balkan 63 - 82
(06-20, 11-30, 20-14, 26-18)

Poeni: Luka Živadinović: 22, Filip Cvetanović: 21, Andrija Stojanović: 10, Lazar Milenković: 6, Danilo Pantić: 2, Nikola Stojković: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2 (unapred odigrano 20. kolo):

Naša druga pionirska selekcija poražena je ubedljivo na gostovanju protiv odlične ekipe KK OFI Basket. Počeli smo jako loše ofanzivno, u prvoj četvrtini smo imali neverovatnih 11 izgubljenih lopti, 4 puta nismo uspeli da pogodimo ni tablu kada smo šutirali, a samo 3 puta smo pogodili obruč za 10 minuta igre, pa otuda i početnih 5 poena u prvoj četvrtini koliko smo postigli. U drugoj četvrtini nismo delovali ništa bolje, međutim, odbrana je delovala sasvim solidno, u obe četvrtine, videlo se da se naši dečaci dosta zalažu u tom delu igre. Na pauzu smo svakako otišli sa velikim rezultatskim minusom. U drugom poluvremenu sve to izgleda dosta pristojnije. Ponovo smo imali period igre kada igramo odlično, protivnik je uspeo da naš otpor slomi pred sam kraj treće četvrtine. Isto se dogodilo i u četvrtoj četvrtini. Sve u svemu, zaslužena pobeda protivnika. Naša ekipa je odigrala dve jako dobre utakmice u poslednja dva kola i na samo dva kola do kraja sezone ekipa se nalazi u najboljoj formi u toku cele sezone. Istina imamo velikih problema kada je konstantnost na samoj utakmici u pitanju, ali definitivno su nam se i ti delovi dobre igre dosta produžili u odnosu na početak sezone. Redovnost igrača ove ekipe bi mogla da bude na malo boljem nivou, a rezultati će svakako doći sve dok bude kvalitetnog rada na treninzima.

Rezultat utakmice: K.K. Ofi Basket - K.K. BB Basket 2 79 - 49
(11-05, 28-11, 21-15, 19-18)

Poeni: Filip Cvetanović: 12, Luka Živadinović: 12, Sava Milovanović: 9, Nikola Marić: 6, Filip Stojković: 5, Stefan Simić: 2, Lazar Milenković: 2, Vukašin Pavlović: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipo K.K. Mondo Basket iz Batajnice i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 49 - 11. Nije naša ekipa odigrala na nivou kao neke prethodne utakmice ali i pored toga nema mesta nervozi i paljenju alarm lampe jer je protivnik ekipa koja je fizički dosta dominantna, starija i košarkaški kvalitetnija u ovom trenutku. Ostaje žal za propuštenom prilikom da se odigra borbenije, sa većom željom i boljim pristupom jer je svaka utakmica prilika za novim dokazivanjem i napretkom. Naša ekipa je sastavljena od dece koja su dosta mlađa i ceo ovaj projekat je priprema za utakmice u sezonama kada budu igrali sa svojim vršnjacima kada bi trebalo da ubiru plodove iz utakmica koje igraju ove i sledeće sezone... Protivnik je zasluženo pobedio i nastavio pobednički niz od 9 pobeda iz isto toliko utakmica na čemu im čestitmao... Mi nastavljamo dalje po planu, a to je kvalitetan rad na treninzima i dalji napredak...

Rezultat utakmice: K.K.Mondo Basket - K.K. BB Basket 2 49 - 11
(12-00, 10-02, 06-05, 21-04)

Poeni: Ilija Cvejić: 4, Andrija Radošević: 2, Petar Krstić: 2, Igor Šuša: 1, Danilo Radenović: 1, Vojkan Stanković: 1.


___________________________________________________

KADETKINJE:

U 17. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Girl Basket iz Zemuna i tom prilikom poražene rezultatom 52 - 46. Ovo je jedna od onih utakmica kada apsolutno nemamo ni malo razloga za nezadovoljstvom jer je ekipa celu utakmicu uz manje oscilacije odigrala na veoma visokom nivou, borila se, nije oduustajala ni jednog trenutka, bila skoncentrisana, imala veliku volju i želju da se nadmeću sa izuzetno kvalitetnim protivnikom koji je samo jedan poraz doživeo u sezoni koja je pri kraju. Počeli smo utakmicu jako dobro ali sa lošim procentom šuta iz situacija koje smo u napadu dobrim kretnjama bez lopte i prodorima sami pravili uz kvalitetnu odbranu protivnika. Zahvaljujući promešenim šutevima sa zicer pozicija protivnik je na kraju četvrtine i napravio tu osetniju rezultatsku prednost koja će, ispostaviće se na kraju i odlučiti pobednika ove sjajne utakmice. Celim tokom utakmice smo bili i više nego ravnopravan protivnik, ugrožavali koš protivnika sa svih pozicija, igrali odbranu agresivno i borbeno, izgarali za svaku loptu na terenu, nismo se predavali ni u momentima kada je protivnik uspevao da se rezultatski odvoji na 9-10 poena prednsoti... Ostaje žal što je prekinuta odlična pobednička serija naše ekipe od 5 uzastopnih pobeda, ali nemaju naše igračice za čim da žele posle ovako odigrane utakmice. Ukoliko budemo igrali na ovako visokom nivou i ostale 3 utakmice koje su preostale do kraja sezone, sigurno je da će ekipa zabeležiti jošneku pobedu. Čestitke akterima ove utakmice na svemu prikazanom, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Girl Basket - Ž.K.K. BB Basket 52 - 46
(15-06, 09-12, 14-12, 14-16)

Poeni: Anđela Petrović: 12, Milena Stevanović: 8, Marija Drča: 7, Dunja Ilić: 6, Jelena Janković: 4, Katarina Stanojević: 4, Nina Ristić: 2, Ljubica Lazić: 2, Milica Stojanović: 1.

___________________________________________________

KADETI:

Vrlo bledo izdanje kadetske selekcije proteklog vikenda viđeno je na gostujućem terenu protiv ekipe KK Beostyle. Krenuli smo vrlo loše, veliki broj izgubljenih lopti, rastrzana igra, apsolutno nezalaganje na terenu, to je ukratko stanje naše ekipe koje je viđeno na terenu. Zaista sramotan pristup svih naših igrača je bio primetan. U drugom poluvremenu izlazi apsolutno druga ekipa u odnosu na prvo poluvreme, kada su naši igrači u pitanju. Počinjemo koncentrisano u odbrani, vrlo hrabro, pa se protivničkih 12 sa poluvremena istopilo i pred kraj treće četvrtine rezultat je iznosio 38 - 38. Protivnik je napravio mini seriju do kraja četvrtine i u četvrtu četvrtinu ulazimo sa 4 poena zaostatka. Tada nam se dešava ofanzivni kolaps i po nepisanom košarkaškom pravilu, i šutevi koje rutinski pogađamo sada nismo pogađali. Jurili smo razliku, jurili smo rezultat, ali bezuspešno, U tim trenucima želje i motivacije nije nedostajalo, ali jednostavno nije se moglo stići do željenog cilja. To je još jedna utakmica ove sezone koju ispuštamo usled pada koncentracije i discipline. Napomena za naše igrače je da izvuku pouku iz ove utakmice. Naša ekipa je napornim radom stigla do željene igre na koju se elementi trebaju nadograđivati.Ovakav pristup utakmicama nas ne vodi nikuda i dragoceno iskustvo bacamo u vetar i ne koristimo priliku da napredujemo. Takođe, svaki vid nediscipline će se rigorizno i bez presedana kažnjavati, pa prema tome, očekujemo brz povratak u ritam ove ekipe koja je vidno napredovala od početka sezone.

Rezultat utakmice: K.K. Beostajl - K.K. BB Basket 55 - 49
(12-12, 22-10, 04-12, 17-15)

Poeni: Matija Macura: 15, Nikola Živković: 13, Andrija Martinović: 8, Filip Ilić: 5, Aleksa Jovanović: 4, Sava Živanović: 2, Uroš Vasilić: 2.


:: KOŠARKAŠKI KAMP - PRIPREME, ZLATIBOR 2018.28.03.2018
Grupna slika K.K. BB Basket na BB Basket kampu 2017 na ZlatiboruPoštovani Roditelji,

Uprava i treneri našeg kluba odlučili su da Vam za pripreme (košarkaški kamp) predlože Zlatibor u vremenu od 20.06.2018. do 27.06.2018. (8 dana, sedam punih pansiona ) po ceni od 23.600,oo dinara.

Smeštaj je u hotelu “Sunčani breg”, 300 metara od jezera i centra Zlatibora. Prošle godine sobe su kompletno renovirane. Ovaj objekat je domaćin BASKET KAMPA MAXIMA i humanitarnog KAMPA FONDACIJE NOVAKA ĐOKOVIĆA. Sve o kampu na www.suncanibreg.com i www.maximacamp.net . Na raspolaganju su nam 5 otvorenih ograđenih terena, reflektori, tribine, konstrukcije za mini basket, čunjevi, semafor, markeri, lopte, razglas, a u slučaju kiše i jedan natkriveni teren.

Ostale aktivnosti: učionica sa kompjuterima sa internetom, velika TV plazma za projekcije, prodavnica, WIFI, kao i mogućnost organizovanja izleta do Zlatiborskih jezera, Sirogojna i Mokre gore (što se dodatno plaća) u slučaju interesovanja roditelja i dece.

Broj mesta u hotelu je ograničen. Plaćanje bi bilo u više mesečnih rata (čekovima zaključno sa avgustom), a gotovinom u jednakim mesečnim ratama do polaska, s tim što bi se prva rata u iznosu od 3.000,oo dinara uplatila odmah po prijavi, a ostatak do polaska na kamp. Gotov novac kao i čekovi se moraju predati pre polaska na kamp. Akontacija se NEĆE VRAĆATI za NEOPRAVDANO ODUSTAJANJE od Kampa (Opravdano odustajanje od kampa se smatra povreda ili bolest igrača uz lekarsku dokumentaciju). Molimo roditelje da ne prijavljuju decu ukoliko nisu sigurni za odlazak. U cenu su uračunati pansioni sa 4 obroka (doručak, ručak, užina, večera), komplet dres, prevoz, stručni rad trenera, korišćenje terena i svih sadržaja, 24 časa zdravstveni nadzor.

Molimo roditelje koji planiraju da pošalju svoje dete, da to urade što pre jer je broj mesta ograničen. Do sada su se iz kluba prijavila 32 deteta. Mesta još uvek ima, a obzirom da i drugi klubovi dolaze na kamp, što se pre rezerviše mesto roditelji će biti sigurniji da će dete i ići. Za dodatne informacije stojim na raspolaganju, Boris Bosnić (065/83-07-894)

U prilogu teksta je slika naše ekipe sa kampa od prošle godine (2017. godina).


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 31.03. I 01.04.2018.28.03.2018
KADETKINJE:

U 17. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice igraju utakmicu sa odličnom ekipom Ž.K.K. Girl Basket iz Zemuna. Utakmica se igra u četvrtak 29.03.2018. godine u Zemunu na Geografskom fakultetu u ul. Vojvođanska br. 1 sa početkom u 20:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 18:40h.U prijateljskoj kadetskoj utakmici, naše devojčice igraju sa odličnom ekipom Ž.K.K. Badel iz Makedonije. Utakmica se igra u nedelju 01.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetne ekipe koja igra jadransku ligu.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (redovno 10. kolo):

U 10. redovnom kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. As Basket 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.
U 11. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Beko 6 iz Beograda. Utakmica se igra u sredu 04.04.2018. godine u Beogradu (Kotež) u sali O.Š. Vasa Pelagić u ul. Milana Zečara br. 2 sa početkom u 16:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:20h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 10. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket iz Batajnice. Utakmica se igra u subotu 31.03.2018. godine u Batajnici u sali O.Š. Mitraljeta u ul. Dalmatinske Zagore br. 94 sa početkom u 11:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:00h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 19. kolu II lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom B.K.K. Radnički iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 01.04.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 19. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Balkan iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.03.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

U 20. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Ofi Basket iz Beograda. Utakmica se igra u utorak 03.04.2018. godine uBeogradu u sali O.Š. 20. Oktobar u ul.Omladinskih brigada br. 138 sa početkom u 10:20h pre podne. Polazak je planiran ispred gradske Opštine Mladenovac u 08:30h pre podne.

___________________________________________________

KADETI:

U 20. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beostajl iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 31.03.2018. godine u Beogradu (Železnik) u sali O.Š. Braća Jerković u ul. Stjepana Supanca br. 15 sa početkom u 18:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:30h.


:: POBEDE KADETKINJA, MLAĐIH PIONIRA 1, PIONIRA 1 I KADETA, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.27.03.2018
Kadetkinje Ž.K.K. BB Basket, 25.03.2018.KADETKINJE:

U 16. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naša devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Mladost koja je došla u okrnjenom sastavu sa 7 igračica i uspele da pobede ubedljivo protivnika rezultatom 96 - 31. Sjajno su odigrale naše devojčice još jednu u nizu od poslednjih 5 utakmica. Evidentno je da nam je forma u usponu što je rezultat rada na treninzima, a prava provera forme će biti u narednoj utakmici protiv jedne od najboljih ekipa u prvenstvu Ž.K.K. Girl Basket. Utakmicu smo odigrali skoncentrisano, agresivno u odbrani sa korektnim pomeranjem i rotacijom. Uz dobru tranziciju i trčanje uspeli smo da postignemo dosta laganih poena iz kontra napada što je model i stil igre koji pokušavamo da negujemo i gajimo. Uslov je da su igračice spremne za takav stil igre što svakako radimo na treninzima. Uspeli smo da nadigramo protivnika u svim elementima košarkaške igre i iz gore navedenih razloga ubedljivo pobedimo. Bez ikakve euforije i bilo čega sličnog, od igračica se očekuje da još jačim radom na treninzima pokušamo da do kraja prvenstva podižemo formu i svaku narednu utakmicu odigramo bolje od prethodne. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim devojčicama na pobedi i svemu prikazanom kako na ovoj utakmici, tako i na svemu u poslednjih mesec dana... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Mladost 96 - 31
(21-10, 19-05, 23-14, 33-02)

Poeni: Marija Drča: 18, Sanja Ilić: 16, Milena Stevanović: 12, Dunja Ilić: 11, Nina Ristić: 10, Katarina Stanojević: 8, Milica Stojanović: 8, Jelena Janković: 6, Anđela Petrović: 5, Ljubica Lazić: 2.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Umka Džez i uspela da pobedi rezultatom 36 - 17. Nisu naši dečaci briljirali na ovoj utakmici što se tiče igre, generalno gledano. Bilo je perioda dobre igre ali je opšti utisak da je moglo dosta bolje, prvenstveno u fazi napada što nam već nekoliko utakmica škripi i to je jedan u nizu elemenata na koje posebno moramo obratiti pažnju u narednom periodu na treninzima. Razlika u kvalitetu je na ovoj utakmici bila na strani naših igrača pa smo te neke greške u igri uspevali da kompenzujemo ali je sigurno da će kvalitetnije ekipe to kažnjavati. Već sledeći vikend imamo pravi test protiv ekipe K.K. As Basket, ekipe koja sa našom ekipom deli prvo mesto na tabeli pa će ta utakmica imati i takmičarski karakter jer će pobednik verovatno biti prvi na tabeli. Mi smo uspevali da protivnika korektnom odbranom nateramo na dosta izgubljenih lopti pa iz takvih situacija postignemo neke lake koševe. Pozicioni napad se svodio na očekivanje igrača saloptom da reši bez kretnji ostalih igrača što nije dobro i što će nam se na nekim narednim utakmicama obiti o glavu ako budemo tako igrali... čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Umka Džez - K.K. BB Basket 17 - 36
(03-14, 02-05, 04-11, 08-06)

Poeni: Danilo Pantić: 15, Vukan Nešić: 12, Nikola Šuša: 5, Aleksandar Bajkić: 2, Vladimir Milić: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

Pionirska selekcija u 18. kolu gostovala je vrlo neugodnoj ekipi KK Lazarevac i pritom slavila sa 3 poena razlike. Kao što i sam rezultat govori, ovo je bila jedna veoma napeta utakmica i naporna kada je naša ekipa u pitanju, obzirom da smo na njoj nastupili sa samo 7 igrača, u prvom poluvremenu, a 8 u drugom. Što zbog školskih obaveza, što zbog povreda, brojno stanje je bilo takvo da nam je rotacija igrača na ovoj utakmici bila vrlo skraćena. Krenuli smo jako loše, bojažljivo, što je protivnik iskoristio. Već u prvoj četvrtini smo zaostajali maksimalnih 11 poena za protivnikom i situacija je delovala daleko od pozitivne. Međutim, posle zatraženog tajm auta, naši dečaci su se trgli i dobrom odbranom pre svega, vratili nas u igru, pa je rezultat sve do poluvremena bio u egalu. U drugom poluvremenu naša ekipa kreće mnogo bolje, ali je očigledno bilo da naša ekipa neće moći da izdrži taj ritam do kraja utakmice, upravo zbog pomenute skraćene rotacije. Kao melem na ranu došao nam je dolazak Vojina Đorđevića na polovini treće četvrtine, koji je krenuo na utakmicu čim je završio sa školskim obavezama. Za oko 15 minuta aktivne igre,Vojin je postigao 11 poena i bio jedan od glavnih razloga zašto smo uspeli da preokrenemo utakmicu u našu korist. Do kraja utakmice najveća prednost koju je naša ekipa ostvarila u nekom trenutku bila je 7 poena razlike, međutim, nikako nismo uspevali da se rezultatski odlepiomo. U neizvesnoj završnici, uprkos nekim vrlo jeftinim, početničkim greškama, naša ekipa je imala više živaca i privodimo utakmicu kraju. Vredi pomenuti da je protivnik imao napad na kraju utakmice za vreme kog nisu uspeli da upute šut ka košu zbog odlične odbrane koju je naša ekipa odigrala. Ovu vrlo tešku pobedu izvojevala je kompletna ekipa, svaki igrač je imao značajan doprinos na ovoj utakmici i to je jedini način na koji smo mogli iz ove utakmice izaći kao pobednici. Sve čestitke našim igračima na prikazanom.

Rezultat utakmice: K.K. Lazarevac - K.K. BB Basket 56 - 59
(20-11, 11-20, 08-13, 17-15)

Poeni: Stefan Vuičić: 14, Vojin Đorđević: 11, Ognjen Luković: 11, Sava Milovanović: 7, Pavle Aljošević: 6, Aleksa Mihajlović: 6, Petar Jaćimović: 4.

___________________________________________________

KADETI:

Kadetska selekcija sastala se sa ekipom All Star 2 iz Beograda, na vrućem gostujućem terenu, i odnela pobedu, petu za redom. Već nekoliko utakmica u nazad, mučimo se u ofanzivi, dok defanzivno izgledamo jako dobro. Na ovoj utakmici postojala je bojazan da nećemo stići da naplatimo odličnu, agresivnu odbranu koja postaje zaštitni znak ove ekipe. U prvih nekoliko minuta utakmice obe ekipe su bile jednocifrene. Najveća razlika koju smo uspeli da napravimo u prvom poluvremenu bila je 7 poena prednosti, ali se i ona istopila, jer smo našim greškama dozvolili protivniku da se vrati u utakmicu, tačnije, dođe u egal situaciju. U drugom poluvremenu se ista priča nastavila, međutim, sada smo delovali dosta koncentrisanije u samoj završnici napada, pa je čitav tok utakmice okrenut u našu korist. Pronalazimo pravu petorku koja konačno počinje da igra u ritmu koji nam najviše odgovara i u drugoj polovini četvrte četvrtine potpuno slamamo protivnika i pravimo najveću razliku na utakmici od 17 poena. Do kraja utakmice protivnik je pokušao da se vrati u utakmicu, pa je u posladnja 3 minuta protivnička ekipa pogodila neke jako teške šuteve, ali to je samo smanjilo razultatsku razliku. Opšti utisak sa utakmice je da su obe ekipe dosta napredovale, kao i da se kod obe ekipe forsira sličan stil igre. Naša ekipa vredno radi na izgradnji defanzivnog sistema i na utakmicama zaista delujemo sve bolje kada je ovaj segment igre u pitanju. Dosta se promenilo kada je naša ekipa u pitanju u poslednjih nekoliko nedelja, pa se nadamo da će se ovaj pozitivan trend igara i treniranja preneti na nastavak sezone, a i na obaveze koje nas očekuju i nakon sezone. Sve čestitke našim igračima.

Rezultat utakmice: K.K. All Star 2 - K.K. BB Basket 53 - 64
(04-09, 20-15, 13-17, 16-21)

Poeni: Nikola Živković: 19, Vuk Obradović: 17, Filip Ilić: 10, Aleksa Jovanović: 5, Matija Macura: 5, Uroš Vasilić: 3, Andrija Martinović: 3, Aleksa Macura: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 9 kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađihpionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 3 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 71 - 44. ovo je jedna od utakmica sa kojom možemo biti zadovoljni i pored poraza sa velikom razlikom. Ekipa protivnika je sastavljena od dečaka rođenih 2005. godine koja je pored toga što je starija i fizički dosta dominantnija ekipa od naše. Ono što nas raduje je da smo dosta napredovali i smanjili razliku u odnosu na protivnika iz prvog dela prvenstva. Prvo poluvreme smo bili ravnopravan protivnik i naši dečaci su se borili koliko su mogli, viđeno je doata lepih košarkaških poteza u vidu postignutih koševa iz kontra napada, u vidu duplih pasova posle bekdor utrčavanja, lepih asistencija, požrtvovane igre u vidu bacanjapo terenu za loptama, itd... U drugom poluvremenu smo pali jer nismo imali dovoljno snage i kondicije da pariramo protivniku pa nas je protivnik pretrčao i dao dosta laganih koševa iz kontra napada. Kada se na taj način utakmica izgubi i kada naši igrači pruže maksimum na terenu onda nam ništa drugo ne preostaje nego da im se čestita i ukaže na stvari koje su mogli malo bolje uraditi, a nisu... Ovo je jedna od ekipa u klubu koja dobro radi i trenira što se i vidi po napretku. Čestitke akterima ove utakmice na svemu prikazanom na ovoj utakmici...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Cerak 3 44 - 71
(09-13, 11-15, 03-23, 21-20)

Poeni: Vojin Jovanović: 9, Igor Šuša: 8, Mihajlo Jerinić: 8, Ilija Cvejić: 6, Tomislav Đorđević: 5, Petar Krstić: 4, Andrija Radošević: 2, Mihajlo Pavković: 2.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U 18. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 5 iz Beograda i u neizvesnoj završnici poražena rezultatom 44 - 40. Dobro smo počeli utakmicu, ispoštovali dogovore iz svlačionice, igrali hrabro, konkretno u napadu, nismo bežali od odgovornosti što se odrazilo i na rezultat kada smo vodili na kraju prve četvrtine. U nastavku, u drugoj četvrtini smo imali jako loš period igre koji je praktično i rešio pitanje pobednika. To nam se stalno dešava u poslednje vreme, dadobro počnemo utakmicu i onda blokada, što protivnik koristi i pravi prednost. U drugom poluvremenu se nismo predavali, pokušavali da stignemo, borili se, u nekoliko navrata bili na pola koša zaostatka ali na našu žalost nismo imali dovoljno snage, znanja i koncentracije da pobedimo protivnika i na taj način malo povratimo veru u sopstvene mogućnosti što bi nam dosta koristilo za nastavak rada, treninga i napretka... Čestitke protivniku na pobedi, a našim dečacima na upornosti koju su pokazali u drugom poluvremenu i želji da se napravi preokret i dođe do pobede...

Rezultat utakmice: K.K. Cerak 5 - K.K. BB Basket 2 44 - 40
(08-11, 16-03, 10-13, 10-13)

Poeni: Filip Stojković: 14, Stefan Simić: 11, Luka Živadinović: 9, Nikola Stojković:2, Filip Cvetanović: 2, Andrija Stojanović: 2.

__________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 16. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Girl Basket iz Beograda i ubedljivo poražene rezultatom 65 - 02. Sam rezultat sve govori o igri naše ekipe. Jako loša igra u svim segmentima što se odrazilo i na rezultat. I pored razlike u kvalitetu koja je dosta na strani protivnika u ovom trenutku, očekivali smo dosta bolju i borbeniju igru naše ekipe i pored činjenice da nam nije igralo nekoliko standardnih igračica. Pored manjka košarkaškog znanja kod naših igračica, one imaju i nepotreban strah koji ih dodatno sputava na čemu svakako moramo da radimo u narednom periodu pored dosta ostalih stvari. Ostala nam je još jedna utakmica do kraja sezone posle koje ćemo uraditi analizu urađenog i nastaviti sa radom preko leta kako bi što više napredovali i pokazali se u boljem svetlu sledeće sezone ukoliko igračice nastave da treniraju...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Girl Basket 2 - 65
(00-19, 00-04, 02-26, 00-16)

Poeni: Nina Živković: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 24. I 25.03.2018.21.03.2018
MLAĐE PIONIRKE:

U 16. kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Girl Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.03.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 16:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 16. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Mladost iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 25.03.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 13:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1.

U 9. kolu regionalne lige, grupa 1, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Umka Džez iz Umke. Utakmica se igra u nedelju 25.03.2018. godine Beogradu u sali škole Lola (Železnik) u ul. Tome Buša br. 19 sa početkom u 18:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 8, naše druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.03.2018. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno protiv kvalitetnog protivnika.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 18. kolu II lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Lazarevac iz Lazarevca. Utakmica se igra u subotu 24.03.2018. godine Lazarevcu u sali O.Š. Knez Lazar u ul. Branka Radičevića br. 27a sa početkom u 11:45h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:00h.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 18. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 5 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 24.03.2018. godine Beogradu u sali Sportski centar Partizan u ul. Milorada Prote Pavlovića br. 54 sa početkom u 13:05h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:20h.

____________________________________________________

KADETI:

U 18. kolu regionalne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. All Star 2 iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 26.03.2018. godine Beogradu u sali 5. Gimnazije u ul. Ilije Garašanina br. 24 sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:45h.


:: 2 POBEDE KADETKINJA U UNAPRED ODIGRANIM KOLIMA, POBEDE MLAĐIH PIONIRA 1 I 2, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.21.03.2018
KADETKINJE (18. unapred odigrano kolo):

U 18. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naša ekipa je odigrala utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beko iz Beograda i u neizvesnoj utakmicic punoj preokreta posle produžetka uspela da savlada odličnog protivnika rezultatom 74 - 72. Loše smo igrali prvo poluvreme, posebno prvu četvrtinu utakmice, da bi se trgli u nastavku, zaigrali borbenije, agresivnije i sa većom željom... što je rezultiralo produžetkom i na kraju pobedom. Sve čestitke našim devojčicama na karakteru koji su pokazale kako na ovoj utakmici, tako i na prethodnih nekoliko utakmica. Raduju nas dosta bolje igre ove ekipe u poslednjih nekoliko kola čime su potvrdile našu konstataciju sa početka sezone da imaju kvalitet da budu u vrhu tabele ali to nisu pokazivale na početku sezone... U nadi da će do kraja sezone igrati u ritmu kao i sada ostaje nam da dobrim radom na treninzima potvrdimo da imamo kvalitet za sam vrh tabele...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Beko 74 - 72
(06-17, 18-17, 19-16, 20-13, 11-09)

Poeni: Nina Ristić: 21, Jelena Janković: 15, Anđela Petrović: 12, Katarina Stanojević: 10, Milena Stevanović: 8, Marija Drča: 5, Milica Stojanović: 3.
____________________________________________________

KADETKINJE (22. unapred odigrano kolo):

U 22. kolu kvalitetne lige za kadetkinje, naše devojčice su odigrale drugu utakmicu u dva dana i opet uspeli da pobedimo ekipu koja je na začelju tabele rezultatom 60 - 38. Nije utakmica tako lako dobijena kao što se ima utisak kada se pogleda rezultat. Zahvaljujući visokom procentu šuta sa linije za tri poena uspevali smo da napravimo rezultatsku prednost, ali su svi šutevi bili teški i pogađani iz dobre odbrane protivnika. Ovo nam je 4 pobeda u nizu posle serije loših igara i rezultata što je rezultat razgovora sa igračicama nakon serije loših igara i rezultata i pokušaja psihološke pripreme što je očigledno urodilo plodom. Ekipa se dosta konsolidovala, igra bolje, agresivnije, pametnije i efikasnie... raduje nas to i nadamo se da će u dobroj formi ostati do kraja sezone... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Flash - Ž.K.K. BB Basket 38 - 60
(12-24, 11-12, 07-18, 08-06)

Poeni: Marija Drča: 20, Jelena Janković: 17, Milena Stevanović: 12, Nina Ristić: 7, Sanja Ilić: 2, Katarina Stanojević: 2.
____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

Selekcija mlađih pionira nastupila je na gostujućem terenu protiv ekipe KK Skadarlija i pri tome ostvarila pobedu, posle neugodnog poraza od proteklog vikenda. Utakmicu smo odlično otvorili, prva petorka je odlično delovala na terenu, a dečaci su se maksimalno trudili da ispoštuju dogovor iz svlačionice, što se prenelo i na samu utakmicu, pa je protivnik u prvoj četvrtini postigao samo 3 poena. U drugoj četvrini, sa drugom petorkom, nismo delovali tako dominantno. Igrači su delovali dosta nonšalantnije, bezobzirnije, pa usled takve neozbiljnosti i igra na terenu je trpela. Svakako, naša ekipa je od samog početka utakmice bila u konstantnom vođstvu, koje nije bilo ugroženo ni jednog trenutka. Do kraja utakmice smo imali dosta oscilacija, ali je generalni utisak da smo mogli dosta bolje. Agresivnost u odbrani na igraču sa loptom je nešto što naše ekipe tradicionalno zapostavljaju, takođe, timska odbrana, i pomeranje igrača sa neopterećene strane je svedeno na minimum, jer pokušavamo da minimalnim utroškom energije igramo utakmice, a takav način razmišljanja nas neće dovesti nikuda. Svakako naši dečaci izlaze kao pobednici iz ove utakmice, ali opšti utisak je da je sve to moglo dosta bolje.

Rezultat utakmice: K.K. Skadarlija - K.K. BB Basket 39 - 63
(03-19, 12-16, 14-17, 10-11)

Poeni: Danilo Pantić: 17, Vukan Nešić: 14, Aleksandar Bajkić: 6, Marko Papić: 6, Petar Luković: 5, Vukašin Dvoštanski, 4, Vladimiri Milić: 4, Đurđe Petrović: 4, Viktor Milojević: 2, Dimitrije Simić: 1.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 (redovno 8. kolo):

U 8 kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa drugom ekipom B.K.K. Radnički i tom prilikom poražena rezultatom 43 - 30. Raduje nas kako napreduje ova ekipa koja je sastavljena od dosta mlađe dece. Iz kola u kolo pokazuju da imaju dosta talenta i košarkaškog kvaliteta koji treba da ispliva na površinu i ubiremo plodove ovog rada i iz ovih utakmica tek za 1-2 godine kada budu igrali u svom godištu... Nadamo se daće i dalje nastaviti da dobro rade što ćebiti glavni uslov za napredak... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: B.K.K. Radnički 2 - K.K. BB Basket 2 43 - 30
15-06, 10-04, 10-14, 08-06)

Poeni: Petar Krstić: 5, Vojin Jovanović: 5, Ilija Cvejić: 4, Andrija Radošević: 4, Tomislav Đorđević: 4, Dušan Tomić: 4, Igor Šuša: 3, Dimitrije Jovanović: 1.
_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 (11. unapred odigrano kolo):

U 11. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa trećom ekipom K.K. Flash iz Beograda i uspeloa dapobedi rezultatom 50 - 33. Dobru formu u poslednje vreme je ova ekipa pretočila u pobedu protiv ekipe od koje smo izgubili kada smo igrali u prvom krugu takmičenja igrali na gostujućem terenu. Sjajna igra naše ekipe tokom cele utakmice obilovala je sa dosta dobrih i lepih košarkaških poteza u vidu kontra napada i doata laganih poena, sa dosta pravovremenih dodavanja i asistencija, dobra tranzicija lopte, velika borbenost i požrtvovanost cele ekipe je nešto što je ovu utakmicu činilolepom za gledanje pravim ljubiteljima košarke. Sve pohvale našim dečacima koji su sve bolji i bolji iz utakmice u utakmicu što nas veoma raduje... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Flash 3 50 - 33
(19-08, 09-10, 10-11, 12-04)

Poeni: Dušan Tomić: 12, Vojin Jovanović: 10, Tomislav Đorđević: 8, Ilija Cvejić: 7, Petar Krstić: 4, Pavle Ivković: 3, Ilija Leskovac: 2, Igor Šuša: 2, Danilo Radenović: 2,
____________________________________________________

MLAĐE PIONIRKE:

U 18. unapred odigranom kolu kvalitetne lige za mlađe pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa jednom od najboljih ekipa u ligi i tom prilikom izgubile rezultatom 46 - 21. I pored poraza naše devojčice su pokazale dosta bolju igru nego u prethodnom periodu, kretale se bolje, bile konkretnije u napadu, bolje igrale odbrane... što je nama u ovom trenutku sasvim dovoljno i ohrabrujuće kada je ova selekcija u pitanju obzirom da smo najmlađa ekipa u ligi i ekipa sastavljena od igračica početnica... Ekipa polako ali sigurno ide uzlaznom putanjom i pokazuju napredak... to će sigurno izgledati dosta bolje sledeće sezone...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Ras 21 - 46
(05-12, 08-10, 04-12, 04-12)

Poeni: Jana Milovanović: 6, Ivona Gašević: 6, Teodora Marić: 2, Jovana Dragović: 2, Elena Milanović: 2, Milica Andrejić: 2, Nina Živković: 1.
____________________________________________________

PIONIRI 1 I PIONIRI 2:

Obe pionirske selekcije nastupile su ovog vikenda kao domaćini i ugostili do sada neporažene ekipe u svojim grupama. Obično nije praksa da jedan komentar bude primenjiv na obe ekipe, ali je ovog vikenda tako, obzirom na način na koji su naše ekipe poražene i nadigrane u ovim utakmicama. Utakmicama smo pristupili bez karaktera i želje. U obe utakmice kvalitet jeste bio na strani protivnika, ali ono što zabrinjava je što je i pokazana želja na utakmici, takođe bila na strani protivnika. Naši igrači, evidentno nespremni kada je rutinirano rešavanje situacija u pitanju, su pokazali i izuzetnu dozu fizičke nespremnosti, što je pravi pokazatelj trenutnog stanja naših igrača i načina na koji treniramo. Već mesecima unazad se apeluje na igrače ove selekcije da će kvalitetnijim radom doći i kvalitetnije partije, međutim, naši igraći ne uspevaju da shvate značaj treninga, pa je napredak ove sezone jako upitan. U samim utakmicama, jako malo kvalitetnih stvari je viđeno sa naše strane i naše ekipe su deklasirane, a naša bezvoljnost poprilično je kumovala takvom stanju na terenu. Najpozitivnija stvar na obe ove utakmice jeste partija Despotović Alekse koji je bio najagresivniji na terenu protiv odlične ekipe KK Barajevo, što se odrazilo i na pojedinačni broj poena koji je postigao, a što mu je rekord ove sezone. Sve dok kolektivno ne budemo shvatili da moramo naporno raditi da bismo napredovali, naš napredak će biti usporen, a utakmice će prolaziti jedna za drugom bez prave poente, obzirom da puka pobeda, ili poraz, nama ne znače apsolutno ništa.

Rezultat utakmice pionira 1: K.K. BB Basket - K.K. Barajevo 76 - 100
(13-27, 24-32, 12-31, 27-10)

Poeni: Aleksa Despotović: 25, Pavle Aljošević: 16, Stefan Vuičić: 9, Ognjen Luković: 7, Uroš Najić: 7, Vojin Đorđević: 7, Aleksa Mihajlović: 3, Petar Jaćimović: 2.

Rezultat utakmice pionira 2: K.K. BB Basket 2 - K.K. All Star 32 - 93
(11-23, 04-33, 03-19, 14-18)

Poeni: Luka Živadinović: 7, Filip Stojković: 7, DimitrijeMijailović: 6, Filip Cvetanović: 4, AndrijaStojanović: 4, Mateja Gerasimović: 3, Vukašin Pavlović: 1.

___________________________________________________

KADETI:

Slobodni 17. kolo.
Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.