Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 11. I 12.01.2020. GODINE.09.01.2020
BB BasketPIONIRKE i MLAĐI PIONIRI 1 U13:

Slobodno kolo.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Cerak 4 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 12.01.2020. godine u Beogradu u sali O.Š. Josif Pančić u ul. Požeška br. 52 sa početkom u 13:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h pre podne.

_____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. FMP 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 11.01.2020. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Sava 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 11.01.2020. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:15h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

_____________________________________________________

KADETI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Eko Sport iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 11.01.2020. god u Beogradu u Balonu Majdan u ul. Kozjačka br. 3 - 5 sa početkom u 12:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:40h pre podne.
:: NOVOGODIŠNJA I BOŽIĆNA ČESTITKA.30.12.2019
BB Basket-novogodišna i božićna čestitka 2020.Sportski klub BB Basket iz Mladenovca želi svima Srećnu Novu 2020. godinu kao i Božićne praznike. Želimo i u narednom periodu na prvom mestu puno zdravlja svima, a posle toga našoj deci, članovima kluba dobrih ocena u školi, sportskog uspeha i svega onoga što jedno dete čini srećnim.


:: ZAVRŠENO TRADICIONALNO NOVOGODIŠNJE DRUŽENJE DECE I TRENERA UZ LEPU ATMOSFERU.30.12.2019
BB Basket - TAKMIČARSKE SELEKCIJE KLUBA 2019,2020 SA NOVOGODIŠNJIH AKTIVNOSTI 29.12.2019.GODINEU nedelju 29.12.2019. godine već tradicionalno pred kraj kalendarske godine treneri Sportskog kluba BB Basket - Mladenovac organizuju Novogodišnje aktivnosti svih članova kluba koje podrazumevaju druženje dece iz svih klupskih selekcija, odigravanje revijalnih utakmica, takmičenje u šutu, zajedničko fotografisanje po selekcijama, grupno fotografisanje svih selekcija zajedno, itd... Ove godine je veliki broj dece falio iz opravdanih razloga (virusi i prehlade koje prati visoka temperatura) ali su deca koja su došla u opuštenoj i porodičnoj atmosferi se družila i sumirali utiske iz godine koja je na izmaku... Selekcije su bile podeljene u dve grupe. Prvu grupu su činile sve klupske školice koje su druženje imale u sali O.Š. Momčilo Živojinović, a drugu grupu su činile sve takmičarske slekcije kluba koje su druženje imale u sali O.Š. Sveti Sava. Klub je deci i prisutnima obezbedio osveženje u vidu sokića i grickalica koje su tokom aktivnosti konzumirali, nakon toga se odvijalo i fotografisanje dece i na kraju su odigrane revijalne utakmice i takmičenje u šutu, a članovi timova na revijalnim utakmicama su bila po 2-3 igrača iz svake selekcije tako da su jednu ekipu sačinjavali igrači iz svih selekcija. Ekipe su bile mešovite, sačinjene od dečaka i devojčica. Utakmice su prošle u odličnoj atmosferi, dobri potezi su nagrađeni apaluzima i oduševljenjem mlađih članova kluba, posebno kada bi stariji članovi kluba (kadeti) izvodili atraktivne poteze kao što su zakucavanja i slično... Pobednici u šutu (školice košarke i školica sporta) i revijalnom turniru (sve takmičarske selekcije), tj svaki član je dobio na poklon klupsku kapu.
Ono što smo spomenuli i na samom skupu i što često napominjemo je jedna velika zahvalnost deci i roditeljima na ukazanom poverenju što nam stvara dodatnu obavezu da budemo još bolji i stvorimo još bolje uslove za rad, napredak i razvoj svakog deteta koje je član kluba. Izuzetno nam je zadovoljstvo što se BB Basket porodica svakog dana povećava i raste u svakom smislu. Pored toga, klub duguje zahvalnost i trenerima kluba, Preradović Dušanu i Pupovac Nikoli koji svojim predanim i angažovanim radom kao i animiranjem dece utiču da rastemo iz dana u dan. Na slici koja je u prilogu teksta se nalaze sve klupske takmičarske selekcije sa druženja, a u dnu teksta se nalazi link gde se mogu pogledati sve slike sa ove manifestacije ili u našoj foto galeriji.
Novogodišnje druženje i aktivnosti kluba 29.12.2019. godine


:: ZAVRŠENA TRIBINA (PREDAVANJE) NA TEMU: PROGRAM SPREČAVANJA NASILJA U SPORTU, MLADI I HULIGANIZAM NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, UZROCI, POSLEDICE I STRATEGIJA PREVAZILAŽENJA, PREVENCIJA NASILJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA...27.12.2019
Tribina S.K.BB Basket - Mladenova, 26.12.2019. god. Huliganizam na sportskim priredbama...U četvrtak 26.12.2019. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu, održana je jedna u nizu tribina (predavanje) na temu: PROGRAM SPREČAVANJA NASILJA U SPORTU, MLADI I HULIGANIZAM NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, UZROCI, POSLEDICE I STRATEGIJA PREVAZILAŽENJA, PREVENCIJA NASILJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, PROGRAM ZA UNAPREĐENJE KORIŠĆENJA SLOBODNOG VREMENA KROZ BAVLJENJE SPORTOM, NEGOVANJE ZDRAVIH I BEZBEDNIH STILOVA ŽIVOTA - ZDRAVI I JAKI DRUGARI.
Tribina je održana u cilju edukacije dece i roditelja. Predavač na tribini je bio Nemanja Marjanović, rođen 1985. godine, strukovni fizioterapeut. Fizioterapijom se bavi 13 godina, a na početku karijere je radio sa Nenadom Nešićem kao mentorom, nakon čega je usavršavanje i fizioterapiju nastavio u Švajcarskoj, Austriji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Trenutno je na poziciji glavnog menadžera terapeuta u Fizioterapeutskom centru Fizionova. Osoba koja je kompetentna da održi predavanje ovoga tipa i na ovu temu. Predavanje je prošlo u najboljem redu, smatramo da su ciljevi postignuti obzirom da je predavanje bilo prilagođeno uzrastu populacije koja je bila, a to su mladi. Predavanje se sastojalo iz teoretskog dela gde su definisani pojmovi nasilja, huliganizma, kako ih prepoznati, šta raditi i čime se baviti kako i naša deca ne bi krenula tim stopama, kako pametno i progresivno iskoristiti slobodno vreme, bilo je reči i o bolestima današnjice kao što je provođenje slobodnog vremena ispred kompjutera, sedentarnog načina života, itd... Na isti način je prdstavljen zdrav stil života, njegove prednsoti, štetnost usled upotrebe cigareta, telefona, psihoaktivnih supstanci, itd. Predavač je svo vreme tokom prezentacija kroz razgovor sa decom hteo da čuje njihovo razmišljanje na temu predavanja što smatramo da je dobar vid usađivanja znanja deci koja su došla da slušaju. Projekat su osmislili klupski treneri shvatajući značaj problema koji nas okružuje, ne samo u sportu, nego u svim sferama života. Obzirom na termin održavanja tribine u 16:00h (dosta roditelja je radilo i deca koja su išla u popodnevnu smenu nisu mogla prisustvovati), mi smo jako zadovoljni posetom. 70-ak posetilaca (uglavnom dece i mali broj roditelja) je imalo šta da čuje i sa tribine izađu bogatiji za iskustvo i znanje koje su usvojili. U planu nam je i da ubuduće održavamo tribine na sličnu temu u cilju edukacije naših članova. Poznato je da je misija kluba od njegovog osnivanja, društveno koristan rad, usmeravanje mladih sportista i izvođenje na pravi put, ukazivanje deci na značaj školovanja, usađivanje navika deci koje će im biti od koristi u budućnosti, pripremanje mladih da budu korisni društvu i sebi te da i oni sutra na taj način vaspitavaju svoju decu što je formula za zdravo društvo kojem težimo... te se u skladu sa tim i ponašamo i težimo ka tom cilju...
Klub duguje i zahvalnost generalnom pokrovitelju tribine, Gradskom sekretarijatu za sport i omladinu grada Beograda, predavaču Marjanović Nemanji, svom saradniku - treneru Preradović Dušanu. Moramo da spomenemo i sjajnu dugogodišnju saradnju sa školom Sveti Sava i njenim direktorom Milisavom Tončićem.
A posebna i najveća zahvalnost svoj deci i roditeljima, članovima kluba, bez kojih klub ne bi ni postojao...
Klikom na link u dnu teksta ili u našoj foto galeriji se mogu pogledati slike sa održane tribine.
Slike sa javne tribine održane 26.12.2019.god na temu: PROGRAM SPREČAVANJA NASILJA U SPORTU, MLADI I HULIGANIZAM NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, UZROCI, POSLEDICE I STRATEGIJA PREVAZILAŽENJA, PREVENCIJA NASILJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, PROGRAM ZA UNAPREĐENJE KOR


:: NOVOGODIŠNJE DRUŽENJE I AKTIVNOSTI KLUBA, REVIJALNI TURNIR I SLIKANJE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA.27.12.2019
BB BASKET, školice, Novogodišnje aktivnosti 2018,19U nedelju 29.12.2019. godine organizovaćemo tradicionalno novogodišnje druženje za svu decu članove kluba. Tom prilikom ćemo organizovati revijalni mini košarkaški turnir između mešovitih ekipa koje će biti sastavljene od dečaka i devojčica različitog uzrasta. Deca će moći da se osveže uz sokiće i grickalice. Zatim, obavićemo pojedinačno fotografisanje po selekcijama u klupskoj opremi i dresovima i grupno fotografisanje svih klupskih selekcija.

SVA DECA BI TREBALO DA PONESU NEKI ODEVNI PREDMET SA NOVOGODIŠNJIM MOTIVOM (DEDA MRAZ KAPICA, SVETLEĆE UŠI, i slično).

Deci će biti predstavljen plan i program treninga tokom zimskog raspusta. U planu je da se tokom zimskog raspusta kao i prethodnih godina radi pojačano i sa većim brojem treninga kako bi ekipe što spremnije dočekale nastavak takmičenja koje kreće već polovinom januara. U prilogu teksta je grupna slika svih klupskih školica sa novogodišnjih aktivnosti iz 2018. godine. Pomenute aktivnosti su predviđene da se održe u dve sale i to:

- U sali O.Š. Momčilo Živojinović u nedelju 29.12.2019. godine od 10:00h (pre podne) sledeće klupske selekcije (sve klupske školice):

1. Školica sporta
2. Mlađa škola košarke za dečake
3. Starija škola košarke za dečake
4. Škola košarke za devojčice

- U sali O.Š. Sveti Sava u nedelju 29.12.2019. godine od 14:00h sledeće klupske selekcije (sve takmičarske selekcije kluba):

1. Pionirke
2. Mlađi pioniri 1
3. Mlađi pioniri 2
4. Pioniri 1
5. Pioniri 2
6. Kadeti
7. Juniorke

Bilo bi lepo da se sva deca odazovu i kroz jedno lepo druženje i igru ispratimo kalendarsku godinu koja je iza nas. Deca koja su prehlađena i slično takođe mogu i trebaju da dođu zbog slikanja i druženja (neće učestvovati u fizičkim aktivnostima).


:: PROJEKAT - PROGRAM SPREČAVANJA NASILJA U SPORTU, MLADI I HULIGANIZAM NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, UZROCI, POSLEDICE I STRATEGIJA PREVAZILAŽENJA, PREVENCIJA NASILJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA...25.12.2019
Slika sa javne tribine S.K. BB Basket - MladenovacU četvrtak 26.12.2019. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:50h održaće se javna tribina na temu:
PROGRAM SPREČAVANJA NASILJA U SPORTU, MLADI I HULIGANIZAM NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, UZROCI, POSLEDICE I STRATEGIJA PREVAZILAŽENJA, PREVENCIJA NASILJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, PROGRAM ZA UNAPREĐENJE KORIŠĆENJA SLOBODNOG VREMENA KROZ BAVLJENJE SPORTOM, NEGOVANJE ZDRAVIH I BEZBEDNIH STILOVA ŽIVOTA - ZDRAVI I JAKI DRUGARI.
Tribinu organizuje S.K. BB Basket iz Mladenovca pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. Projekat su osmislili klupski treneri, a sve u cilju edukacije naših članova (prvenstveno dece, a i roditelja). Svedoci smo raznoraznih pojava nasilja u kući, na ulici, sportskim priredbama, itd... i smatramo da generalno celo društvo ne ide u dobrom smeru pa smo hteli da damo doprinos i ukažemo na negativne pojave nasilja, i pokažemo kako bi trebali mladi i njihovi roditelji da se ponašaju na sportskim priredbama i kao učesnici i kao posmatrači. Poznato je da je misija kluba od njegovog osnivanja, društveno koristan rad, usmeravanje mladih sportista i izvođenje na pravi put, ukazivanje deci na značaj školovanja, usađivanje navika deci koje će im biti od koristi u budućnosti, pripremanje mladih da budu korisni društvu i sebi te da i oni sutra na taj način vaspitavaju svoju decu što je formula za zdravo društvo kojem težimo... Takođe, cilj projekta je i ukazati mladima kako mogu svoje slobodno vreme pametno i korisno iskoristiti kroz određene vidove bavljenja sportom i fizičkom aktivnošću. Na taj način, mladi će negovati zdrave i bezbedne stilove života što je od krucijalnog značaja za razvoj svake mlade osobe. Posebno je važno u današnje vreme kada su mladi skloni raznim porocima, lošim navikama, sedentarnom načinu života, itd...

Uspeli smo da dovedemo eminentnog predavača koji ima iskustvo u radu iz pomenute oblasti. Radi se o Nemanji Marjanović, rođen 1985. godine, strukovni fizioterapeut. Fizioterapijom se bavi 13 godina, a na početku karijere je radio sa Nenadom Nešićem kao mentorom, nakon čega je usavršavanje i fizioterapiju nastavio u Švajcarskoj, Austriji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Trenutno je na poziciji glavnog menadžera terapeuta u Fizioterapeutskom centru Fizionova.

Apel i poziv svoj deci i roditeljima koji su članovi kluba da odvoje vreme i dođu u pomenutom terminu i odslušaju predavanje, nakon čega će moći da postavljaju pitanja predavaču vezano za temu. Birali smo popodnevni termin kako bismo okupili što veći broj ljudi u cilju edukacije i usmeravanja dece u pozitivnom smeru. U planu nam je da i u budućnosti organizujemo slične tribine u pomenutom cilju. Klub se ovom prilikom zahvaljuje Nemanji Marjanoviću što je prihvatio da bude predavač na pomenutom projektu, čast i zadovoljstvo nam je što ćemo imati priliku da slušamo eminentnog predavača iz te oblasti. U prilogu teksta je slika sa neke od prethodnih javnih tribina, takođe u organizaciji kluba.


:: POBEDE KADETA, MLAĐIH PIONIRA 1 I MLAĐIH PIONIRA 2, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.24.12.2019
Kadeti K.K. BB Basket - Š.K.K. Zvezdara 2, 23.12.2019.godKADETI:

Kadetska selekcija ostvaria je četvrtu pobedu od 7 odigranih utakmica ove godine u Regionalnoj ligi. Simptomatično, sve pobede od početka sezone ostvarili smo na domaćem terenu, a sve poraze na gostujućem. Utakmicu smo otvorili dobro, imali smo rešenje za sve što je protivnik pokušao, a opet, nismo bili na nivou na kom možemo da budemo. Protivnik se rezultatski vraća u igru serijom pred kraj prve četvrtine, uz pomoć zonske odbrane. Naša ekipa, međutim, dosta se lako prilagođava načinu igre protivnika i rezultatski uspevamo da se odlepimo u drugoj četvrtini. To smo prventstveno uspeli iz razloga što smo dosta ubrzali konverziju u napad, pa smo većinu poena u drugoj četvrtini postigli iz kontranapada. Poluvreme nam je prijalo, jer smo u svlačionici utvrdili sva prilagođavanja koja smo želeli da se dogode, a što je nastavilo da nam daje rezultata. Jednostavno, kakav god način odbrane da je protivnik pokušao, naši momci su imali odgovor. Do kraja utakmice postepeno smo uvećavali prednost i na kraju zasluženo slavili u utakmici koja nosi veliku važnost za nas rezultatski, a i motivaciono, obzirom da je ovo druga utakmica u kojoj delujemo mnogo bolje nego u bliskoj prošlosti. U igri delujemo sve organizovanije, sve povezanije. Doprinos igrača se popravio, a naše reakcije na prilagođavanja su nam se ubrzale i sve je to proizvod redovnosti i konstantnosti na treninzima. Naši momci sada imaju i na svom primeru kako ekipa izgleda kada se trenira i kada se ne trenira, pa se nadamo da neće ponavljati greške od pre mesec dana kada smo bili apsolutno van forme zbog izostanaka iz ko zna kakvih razloga.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - Š.K.K. Zvezdara 2 88 - 66
(19-15, 24-15, 29-15, 16-11)

Poeni: Vojin Đorđević: 30, Mateja Gerasimović: 16, Filip Stojković: 11, Ognjen Simić: 9, Nemanja Janković: 8, Aleksa Mihajlović: 6, Petar Jaćimović: 5, Andrija Stojanović: 3.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U poslednjem 10. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu,grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 60 - 48. Slična utakmica kao i u prvom delu sezone protiv istog protivnika. Dobro smo počeli utakmicu, prva petorka u pasareli odradila sve dogovore pre početka utakmice. Izvršili smo pritisak na igrača sa loptom, konstantno bili agresivni, dobro pomagali i rotirali u odbrani, te uz dobru tranziciju lopte, brze napade i dobar procenat šuta uspeli kao i u prvoj utakmici napravimo lepu rezultatsku prednost. Druga petorka u pasareli je dosta bojažljivo i možda sa nekim većim respektom od potrebnog počela utakmicu što je protivnik koristio i konstantno smanjivao našu rezultatsku prednost. Pored lošije odbrane u odnosu na prvu četvrtinu, nismo imali ideju ni rešenje u napadu. Niko od igrača nije prihvatao ulogu da preuzme odgovornost što je protivniku dosta olakšalo posao u odbrani. Na momente smo pokušavali da više pripretimo i to su trenuci kada smo i postizali koševe u ovoj četvrtini. U nastavku se igrala egal utakmica, sa našom blagom rezultatskom prednošću. Znali smo da nam najveća opasnost preti od njihovog ofanzivnog skoka i igrača br. 12 koji je fizički dominantan i izuzetno prodoran. U pripremi utakmice smo znali da moramo kolektivnom igrom da ga zaustavimo, dobrom rotacijom i pomeranjem u odbrani. Tokom treće četvrtine smo uspevali to da uradimo kada nam je koncentracija bila na visokom nivou. Čim bi nam opala koncentracija, bili smo kažnjeni. U nastavku utakmice i tokom poslednje četvrtine, dosta nam je olakšan posao izlaskom iz igre njihovog najboljeg igrača pa smo jakim tempom uspeli rezultatski da se pred kraj odvojimo i pobedimo utakmicu. U takmičarskom smislu, ova pobeda ne znači mnogo obzirom da je poredak na tabeli isti kao i pre utakmice, ali nam sigurno znači na psihološkom planu, zbog nastavka rada tokom pauze, samopouzdanja, itd. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, borbenosti i plasmanu u 2. ligu, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Mondo Basket 60 - 48
(22-10, 09-17, 14-16, 15-05)

Poeni: Igor Šuša: 13, Aleksandar Vasilić: 12, Tomislav Đorđević: 11, Vojin Jovanović: 8, Veljko Petrović: 8, Danilo Radenović: 3, Petar Stevanović: 2, Luka Pavlović: 2, Aleksa Stanojević: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. All Star iz Beograda i uspela ubedljivo da pobedi rezultatom 79 - 41. Još jednu sjajnu utakmicu su odigrali naši dečaci pred domaćom publikom i na taj način dali pozivnice i ostalim navijačima da ih ubuduće isprate i podrže na utakmicama koje igramo kao domaćini. Svi prisutni u sali su imali priliku da vide dosta lepih košarkaških poteza na obe strane, iako su još uvek mali i velika većina dece obe ekipe igra prve utakmice, podatak da je na utakmici ubačeno ukupno 120 poena dovoljno govori o igri obe ekipe. Mi pokušavamo da igramo agresivnu i brzu košarku i učimo decu da igraju na takav način. Od samog starta smo nametnuli naš ritam i stil igre, vršili pritisak na loptu preko celog terena pa se protivnik nije najbolje snašao što nam je dalo rezultata. Prednost od 13 poena na kraju prve četvrtine je nagoveštavao pobedu naše ekipe, što se na kraju i potvrdilo. Druga petorka u pasareli je takođe odigrala na visokom nivou, motivisano i koncentrisano i još povećala rezultatsku prednost na poluvremenu. U nastavku utakmice smo odigrali po planu, ispoštovali sve dogovore, uvećavali prednost iz minuta u minut da bi na kraju i dostigli maksimalnu razliku. Svi igrači su dobili šansu da pokažu šta znaju i svojim trudom, radom, znanjem i učinkom na utakmici nametnu se treneru za neke naredne utakmice. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. All Star 79 - 41
(22-09, 17-13, 14-07, 26-12)

Poeni: Aleksa Bosnić: 18, Luka Marjanović: 13, Vitomir Damnjanović: 12, Strahinja Mijailović: 10, Miloš Đurić: 8, Milan Gavrilović: 6, Mateja Životić: 6, Filip Papić 4, Sergej Radosavljević: 4.

____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

Pionirska sleekcija satavljena od igrača rođenih 2005. godište poraženi su od ekipe KK FMP i time doživeli prvi poraz u regularnom delu sezone Regionalne lige. FMP je bolje otvorio utakmicu, početnom serijom od 23-08 odredili su tok nastavka utakmice, i sebe doveli u poziciju da diktiraju tempo. U drugoj četvrtini naša ekipa je uspela da se rezultatski vrati u utakmicu i taj rezultatski egal je trajao i kroz čitavu treću četvrtinu. Tek u poslednja 3 minuta utakmice protivnička ekipa je uspela da prelomi utakmicu u svoju korist i tako ubedljivo i zasluženo slavi. Naša ekipa je nastupila na ovoj utakmici sa 9 igrača, od kojih je tu bilo i igrača sa dosta malo igračkog iskustva. Svakako želja je bila prisutna, kao i nekontrolisani bezrazložni strah, o čemu će se razgovarati na treninzima. Svi igrači koji su nastupili na ovoj utakmici zaslužuju pohvalu i čestitku, jer nije bilo lako boriti se u ovakvim okolnostima, međutim, posebnu pohvalu zaslužuje dvojac koji nas je poenterski nosio na ovoj utakmici. Gavrilović i Nešić su odigrali odličnu utakmicu. Bili su pravi lideri na terenu i pokazali su momci kako izgleda boriti se za klub. Takođe, kapiten, Nešić Vukan, sakrio je od roditelja i trenera činjenicu da je na ovoj utakmici nastupio sa temperaturom i time pokazao određenu dozu karaktera koja se ne može videti svaki dan. Čestitke svim našim igračima na odigranoj utakmici i prikazanoj borbi.

Rezultat utakmice: K.K. FMP - K.K. BB Basket 90 - 74
(30-14, 16-26, 21-22, 23-12)

Poeni: Novak Gavrilović: 29, Vukan Nešić: 27, Nikola Živković: 9, Đurđe Petrović: 4, Vukašin Dvoštanski: 3, Marko Papić: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

Pionirska selekcija sastavljena od igrača 2006. godište ubedljivo je poražena od strane ekipe KK Sava 3. Od samog starta je protivnik stekao rezultatsku prednost koju je konstantno uvećavao do kraja utakmice. Naša ekipa je u toku cele utakmice igrala po principu toplo-hladno, mada smo više imali tih hladnih momenata, nego onih toplih. Najbolju igru na utakmici naša ekipa je pokazala u trećoj četvrtini kada smo delovali kao ravnopravna ekipa protivnicima. Tada smo imali prednost gotovo čitavu četvrtinu i tek pred sam kraj ponovo gubimo lopte u naletima i protivnik i iz nje izlazi kao pobednik. Sve u svemu, zaslužena pobeda odlične ekipe KK Sava 3. U tekstu iz prethodne nedelje opisali smo situaciju u kojoj se ova ekipa nalazi kada je igrački kadar u pitanju, a ove nedelje je bila još i teža situacija, jer smo na utakmici nastupili sa 9 igrača. Ova selekcija se mora stabilizovati kada su dolasci u pitanju i samo tada će rezultati početi da liče na one koje priželjkujemo. Nažalost, svi izostanci naših igrača bili su usled povreda i bolesti, ali definitivno bez kolektivnog treninga nećemo uspeti da se konsolidujemo sve dok se taj uslov ne ispuni.

Rezultat utakmice: K.K. Sava 3 - K.K. BB Basket 84 - 30
(20-09, 28-06, 15-10, 21-05)

Poeni: Mihajlo Jerinić: 7, Konstantin Milošević: 7, Nemanja Mirić: 6, Petar Luković: 6, Ilija Cvejić: 2, Andrija Radošević: 2.

_____________________________________________________

PIONIRKE (redovno 11. kolo):

U 11. kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura i 11. put iz isto toliko utakmica od početka sezone poražene ubedljivo rezultatom 102 - 18. Zaslužena pobeda protivnika koji nas je nadigrao u svim košarkaškim elementima što se vidi i po samom rezultatu. Naše devojčice su se trudile koliko su mogle, ali jednostavno nije išlo kao i celim tokom sezone zahvaljujući mnogim stvarima koje smo više puta spominjali (nivo košarkaškog znanja, težina grupe u kojoj igramo, dosta igračica koje su početnice, naše igračice su dosta mlađe, itd...). Nije još mnogo ostalo do kraja prvenstva, tj još 6 kola. Trudićemo se da što je više moguće popravimo utisak do kraja prvenstva i da nastavimo da radimo i napredujemo jer drugačije se ne možemo popraviti. Čestitke protivniku na zasluženoj pobedi, a našim igračicama poruka da dolaze redovno na treninge i vredno treniraju jer se samo tako može napredovati i sustići druge ekipe.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Vizura 18 - 102
(08-30, 00-26, 00-28, 10-18)

Poeni: Milica Andrejić: 9, Lena Mitrović: 6, Elena Milanović: 3.

____________________________________________________

PIONIRKE (vanredno 12. kolo):

U 12. vanrednom kolu kvalitetne lige za pionirke, naše devojčice su odigrale utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Agros Basket i tom prilikom poražene rezultatom 109 - 55. Utakmica slična kao i ostale protiv ekipa iz gornjeg doma tabele. protivnik nas je nadigrao u svim košarkaškim elementima s tim što treba naglasiti da se protivnički trener džentlmenski poneo i nije igrao punom snagom videvši razliku u kvalitetu između dveju ekipa. Iz takve situacije, mi smo uspeli da ubacimo 55 poena što je najviše ove sezone, ali nije realna slika stanja jer protivnik nije igrao punom snagom. Odbrana i trčanje nam je nešto što su jako loši elementi ove sezone, pa otuda i ne čudi što primamo na svakoj utakmici preko 100 poena protiv ekipa koje imaju visok nivo košarkaškog znanja. Ekipa smo koja je ove sezone u ovoj kategoriji ubedljivo najviše koševa primila, skoro 93 poena po utakmici što je mnogo. Svesni našeg trenutnog kvaliteta i stanja, ostaje nam samo da radimo što je bolje moguće kako bismo popravili nivo košarkaškog znanja. Treba svima da bude jasno da za sve treba vreme i da ne može preko noći ništa. čestitke protivniku na fer i korektnom ponašanju, kao i na ubedljivoj pobedi.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Agros Basket - Ž.K.K. BB Basket 109 - 55
(17-08, 33-16, 32-07, 27-17)

Poeni: Ana Milovanović: 24, Milica Andrejić: 18, Elena Milanović: 5, Đurđa Ivanović: 4, Milica Anđelković: 2, Jovana Dragović: 2.


:: PROJEKAT - PROGRAM SPREČAVANJA NASILJA U SPORTU, MLADI I HULIGANIZAM NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, UZROCI, POSLEDICE I STRATEGIJA PREVAZILAŽENJA, PREVENCIJA NASILJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA...23.12.2019
Tribina S.K. BB Basket - Mladenovac, Sprečavanje negativnih pojava i nasilja u sportu, promocija fair play igre i nenasiljaU četvrtak 26.12.2019. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:50h održaće se javna tribina na temu:
PROGRAM SPREČAVANJA NASILJA U SPORTU, MLADI I HULIGANIZAM NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, UZROCI, POSLEDICE I STRATEGIJA PREVAZILAŽENJA, PREVENCIJA NASILJA NA SPORTSKIM PRIREDBAMA, PROGRAM ZA UNAPREĐENJE KORIŠĆENJA SLOBODNOG VREMENA KROZ BAVLJENJE SPORTOM, NEGOVANJE ZDRAVIH I BEZBEDNIH STILOVA ŽIVOTA - ZDRAVI I JAKI DRUGARI.
Tribinu organizuje S.K. BB Basket iz Mladenovca pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. Projekat su osmislili klupski treneri, a sve u cilju edukacije naših članova (prvenstveno dece, a i roditelja). Svedoci smo raznoraznih pojava nasilja u kući, na ulici, sportskim priredbama, itd... i smatramo da generalno celo društvo ne ide u dobrom smeru pa smo hteli da damo doprinos i ukažemo na negativne pojave nasilja, i pokažemo kako bi trebali mladi i njihovi roditelji da se ponašaju na sportskim priredbama i kao učesnici i kao posmatrači. Poznato je da je misija kluba od njegovog osnivanja, društveno koristan rad, usmeravanje mladih sportista i izvođenje na pravi put, ukazivanje deci na značaj školovanja, usađivanje navika deci koje će im biti od koristi u budućnosti, pripremanje mladih da budu korisni društvu i sebi te da i oni sutra na taj način vaspitavaju svoju decu što je formula za zdravo društvo kojem težimo... Takođe, cilj projekta je i ukazati mladima kako mogu svoje slobodno vreme pametno i korisno iskoristiti kroz određene vidove bavljenja sportom i fizičkom aktivnošću. Na taj način, mladi će negovati zdrave i bezbedne stilove života što je od krucijalnog značaja za razvoj svake mlade osobe. Posebno je važno u današnje vreme kada su mladi skloni raznim porocima, lošim navikama, sedentarnom načinu života, itd...

Uspeli smo da dovedemo eminentnog predavača koji ima iskustvo u radu iz pomenute oblasti. Radi se o Nemanji Marjanović, rođen 1985. godine, strukovni fizioterapeut. Fizioterapijom se bavi 13 godina, a na početku karijere je radio sa Nenadom Nešićem kao mentorom, nakon čega je usavršavanje i fizioterapiju nastavio u Švajcarskoj, Austriji i Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Trenutno je na poziciji glavnog menadžera terapeuta u Fizioterapeutskom centru Fizionova.

Apel i poziv svoj deci i roditeljima koji su članovi kluba da odvoje vreme i dođu u pomenutom terminu i odslušaju predavanje, nakon čega će moći da postavljaju pitanja predavaču vezano za temu. Birali smo popodnevni termin kako bismo okupili što veći broj ljudi u cilju edukacije i usmeravanja dece u pozitivnom smeru. U planu nam je da i u budućnosti organizujemo slične tribine u pomenutom cilju. Klub se ovom prilikom zahvaljuje Nemanji Marjanoviću što je prihvatio da bude predavač na pomenutom projektu, čast i zadovoljstvo nam je što ćemo imati priliku da slušamo eminentnog predavača iz te oblasti. U prilogu teksta je slika sa neke od prethodnih javnih tribina, takođe u organizaciji kluba.


:: KOŠARKAŠKI KAMP (KOŠARKAŠKE PRIPREME) - KRUPANJ 2020.18.12.2019
Grupna slika dece i trenera na kampu Zlatibor 2019.Poštovani roditelji i deco,

Nakon više godina boravka na planini Zlatibor, uprava i treneri našeg kluba odlučili su da Vam za pripreme (košarkaški kamp) predlože vazdušnu banju KRUPANJ u vremenu od 23.06.2020. do 30.06.2020. (8 dana, sedam punih pansiona ) po ceni od 24.800,oo dinara.

Smeštaj je u hotelu „Spa hotel Grand” sa 3 * – (www.spahotelgrand.rs) koji se nalazi u Krupnju 130km od Novog Sada i Beograda. Objekat je u potpunosti renoviran ove godine. Raspolaže sa 250 ležaja u sobama sa kupatilom TWC, TV i Wi- fi signalom. Moderan restoran sa 250 mesta otkriva sve tajne domaće kuhinje i posebno nudi najbolje specijalitete srpskog kulinarstva. Na raspolaganju su nam 3 otvorena ograđena košarkaška terena, reflektori, zatvoreni i otvoreni bazen (dodtno se plaća – cena dnevne karte po osobi 200 rsd za zatvoreni i 120 rsd za otvoreni bazen), a u slučaju kiše i sportska hala (u ceni aranžmana) kako bi se trenažni proces odvijao neometano. Ostale aktivnosti: velika TV plazma za projekcije, kongresna sala za druženja i sastanke, sto za stoni tenis, mini pič teren, fudbalski teren, trim staza, prodavnica, kao i mogućnost organizovanja izleta (što se dodatno plaća) u slučaju interesovanja roditelja i dece.

Plaćanje bi bilo u 9 mesečnih rata (čekovima zaključno sa septembrom 2020.godine), a gotovinom u jednakim mesečnim ratama do polaska (7 rata), s tim što bi se prva rata u iznosu od 3.000,oo dinara uplatila odmah po prijavi tokom decembra 2019.godine.

Ostale rate: 15.01.2020. – 15.02.2020. - 15.03.2020. – 15.04.2020. – 15.05.2020. – 15.06.2020, a čekovi se nastavljaju do 15.07.2020. i – 15.08.2020.godine.

Gotov novac kao i čekovi se moraju predati pre polaska na kamp. Akontacija (3000 rsd) se NEĆE VRAĆATI za NEOPRAVDANO ODUSTAJANJE od Kampa (Opravdano odustajanje od kampa se smatra povreda ili bolest igrača uz lekarsku dokumentaciju). Molimo roditelje da ne prijavljuju decu ukoliko nisu sigurni za odlazak.
Uslov da klub ide na kamp je minimum 25 prijavljene dece.

U cenu su uračunati pun pansion sa 3 obroka (doručak, ručak, večera), komplet dres i torbica, prevoz, stručni rad trenera, korišćenje terena, sportske hale u slučaju kiše i ostalih sadržaja, nagrade u vidu medalja i diploma za učešće i takmičenje.

U prilogu teksta je slika naše ekipe sa košarkaškog kampa na Zlatiboru od prošle godine (2019. godina).


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 21., 22. i 27.12.2019. GODINE17.12.2019
BB BasketPIONIRKE:

U 11. redovnom kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Vizura iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 21.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

U 12. vanrednom kolu kvalitetne lige za pionirke, grupa 1, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Agros Basket iz Opova. Utakmica se igra u petak 27.12.2019. godine u Opovu u sali O.Š. Dositej Obradović u ul. Ribarska br. 4 sa početkom u 19:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 17:15h.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2 U12:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. All Star iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 U13:

U poslednjem 10. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 18:40h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2 U14:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 2, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Sava 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.12.2019. godine u Beogradu u Balonu K.K. Sava u ul. Ljutice Bogdana br. 46 sa početkom u 11:15h pre podne. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h pre podne.

_____________________________________________________

PIONIRI 1 U15:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 2, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. FMP iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 22.12.2019. godine u Beogradu u sali Basket Land u ul. Endija Vorhola br. 14 sa početkom u 14:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:20h.

____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom Š.K.K. Zvezdara 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 21.12.2019. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.