Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK BB Basket (Mladenovac)
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: LEKARSKI PREGLEDI.25.09.2015
K.K. BB BasketU ponedeljak 28.09.2015. godine u prostorijama Sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu (hidro blok - ambulanta) obaviće se lekarski pregledi dece (igrača) članova kluba u periodu od 09h do 18h. Deca koja idu u školu pre podne treba da dođu na preglede posle nastave u popodnevnim satima, a deca koja idu u školu posle podne treba da dođu na pregled u prepodnevnim satima. Preglede će obaviti lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda. Pregled je obavezan za svu decu članove kluba nezavisno od starosti. Cena pregleda je 500 din i plaća se na licu mesta. Bitno je za svako dete i roditelja da se redovno rade specijalistički pregledi sportista (dece) zbog praćenja zdravlja kao i ranog otkrivanja eventualnih problema. U organizmu deteta koje se bavi sportom se dešavaju fiziološke promene i iz tog razloga su bitni redovni lekarski pregledi. Za dodatne informacije roditelji se mogu informisati putem tel 065/83-07-894 (Boris Bosnić).


:: KONAČAN RASPORED TRENINGA.21.09.2015
Obaveštavamo roditelje i igrače da je od ponedeljka 21.09.2015. godine sala O.Š. Momčilo Živojinović u funkciji i da će deo klupskih treninga da se održava u toj sali. Sa nadom da više nećemo imati problema kada je sala u pitanju u nastavku teksta se može videti satnica treninga po danima i selekcijama.

Ponedeljak:

- Školica sporta od 19:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Mlađi pioniri od 20:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Pioniri od 21:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Kadeti od 22:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

Utorak:

- Mlađi pioniri od 21:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Juniori od 22:00h (sala O.Š. Sveti Sava)

Sreda:

- Mlađa škola košarke od 19:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Starija škola košarke od 20:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Devojčice od 21:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Pioniri od 22:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

Četvrtak:

- Mlađi pioniri od 21:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Kadeti od 22:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Juniori od 22:00h (sala O.Š. Sveti Sava)

Petak:

- Školica sporta od 19:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Devojčice od 20:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Pioniri od 21:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Kadeti od 22:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)

Subota:

- Mlađa škola košarke od 11:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Starija škola košarke od 12:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Devojčice os 13:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Mlađi pioniri od 14:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Pioniri od 15:15h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Kadeti od 16:30h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Juniori od 17:45h (sala O.Š. Sveti Sava)

Nedelja:

- Mlađa škola košarke od 11:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Starija škola košarke od 12:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Devojčice os 13:00h (sala O.Š. Momčilo Živojinović)
- Mlađi pioniri od 14:00h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Pioniri od 15:15h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Kadeti od 16:30h (sala O.Š. Sveti Sava)
- Juniori od 17:45h (sala O.Š. Sveti Sava)

U slučaju bilo kakvih promena blagovremeno ćemo javiti igračima i roditeljima. Takođe apelujemo na igrače i roditelje da redovnije posećuju klupski sajt jer se redovno ažurira i uvek imaju informacije. Treneri su uvek dostupni ukoliko ima bilo kakvih nedoumica oko bilo čega vezano za treninge, utakmice, klub...


:: NASTAVLJENA AKCIJA POSTAVLJANJA KOŠARKAŠKIH TABLI I OBRUČEVA NA TERITORIJI GRADSKE OPŠTINE MLADENOVAC.31.08.2015
Novi koševi BB Basket iza Tehničke školeKada smo polovinom jula meseca donirali i postavili novu košarkašku tablu u Mladenovačkom naselju Dedinje najavili smo da nam je u planu postavljanje na još jednom košarkaškom terenu novih tabli i obručeva u našoj Opštini. Uspeli smo da sakupimo sredstva i oživimo još jedno košarkaško igralište na kom su bile polomljene table i nije bilo obruča. Radi se o otvorenom terenu u centru Mladenovca iza Tehničke škole. Klub je donirao dve košarkaške table sa obručevima i na taj način nastavio svoju akciju započetu pre 5 godina. Trenutno smo u fazi prikupljanja sredstava za još jedan teren u Mladenovcu, a o akciji će biti više informacija ukoliko uspemo da je realizujemo.


:: RASPORED TRENINGA DO POČETKA ŠKOLSKE GODINE.26.08.2015
Obaveštavamo igrače i roditelje da će svi treninzi do početka školske godine biti u velikoj hali sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu u sledećim terminima:

Četvrtak 27.08. - Nema treninga
Petak 28.08. u 15:00h
Subota 29.08. u 09:00 h (pre podne)
Nedelja 30.08. u 09:00h (pre podne)
Ponedeljak 31.08. u 09:00h (pre podne)

Informacije o mestu i satnici održavanja treninga od 01.09.2015. godine tj kada krene škola ćemo naknadno objaviti putem sajta i sms-om igračima i roditeljima.


:: POČETAK BAZIČNIH PRIPREMA ZA SEZONU 2015/2016.19.08.2015
K.K. BB Basket - MladenovacObaveštavamo igrače da će 20.08.2015. godine (četvrtak) početi zvanično bazične pripreme za novu takmičarsku sezonu 2015/2016. Okupljanje, prozivka igrača i prvi trening igrača održaće se u Dispanzeru u Mladenovcu sa početkom u 09:00h posle čega će igrači dobiti smernice za treninge, plan priprema, obaviće se razgovori sa igračima o planovima i ambicijama kluba u nastupajućoj sezoni. Ovo se odnosi na takmičarske selekcije i to za dečake i devojčice rođene 2004. godine i starije. Dečaci i devojčice rođeni 2005. godine i mlađi sa treninzima kreću od 01.09.2015. godine o čemu ćemo blagovremeno obavestiti roditelje i igrače. Školica sporta takođe kreće sa radom od 01.09.2015. godine.


:: ZAVRŠEN SPORTSKI KAMP U GRČKOJ - SKOURAS CAMP 2015.19.08.2015
K.K. BB Basket na Skouras campu 2015U utorak 11.08.2015. godine trener, ekipa dečaka i jedna devojčica su se vratili sa sportskog kampa Skouras koji se nalazi u Grčkoj u mestu Nea Fokea (Halkidiki). Klub je prvi put odlazio na kamp ovakvog tipa i utisci su sjajni. Klub tradicionalno odlazi na košarkaški kamp na Zlatiboru i ideja je bila da se roditeljima i igračima pruži malo drugačija varijanta kampa gde bi deca pored košarke imala mogućnost da probaju još dosta drugih sportova, nekih za koje nikada nisu čuli i nemaju priliku da vide kako to izgleda u svom mestu. Skouras kamp se nalazi na Egejskom moru u mestu Nea Fokea na Halkidikiju, udaljenom oko 70 km od Soluna. Kapacitet kampa je 2500 dece u jednoj smeni. Sjajno organizovan kamp, mi smo kao grupa dobili svog tim lidera koji nas je usmeravao, pomagao, davao potrebne informacije za bilo šta što nam je trebalo. Naša deca su se sjajno uklopila sa ostalom decom iz kampa, družili se, sklopili poznanstva i kontakte koja će verovatno ostati dugo vremena. Posebno su naši dečaci bili bliski sa devojčicama rukometnog kluba iz Batočine koji su bili u bungalovima pored našeg. Radni dan se sastojao tako što smo ujutru od 07h radili trening košarke, posle toga imali redovne aktivnosti kao i ostala deca kampa, a to su odlasci na plažu, aktivnosti u vidu ostalih sportova kao što su: ekstremni sportovi, parkur, hip-hop, mini golf, kros fit, streličarstvo, stoni tenis, ronjenje, odbojka na pesku, fudbal na pesku, bazen, vožnja bicikla, vojni poligon - forest arena, jahanje konja, trampolina i drugih. Na kraju radnog dana deci su se organizovale žurke koje su imale animatore koji su bili zaduženi za podizanje atmosfere. Poslednjeg dana kampa svaka grupa je imala zadatak da osmisli neku tačku kojom će se predstaviti ostalim grupama i na taj način prezentovati svoj klub, grad i zemlju iz koje dolaze. Sjajna stvar koja se održava u areni gde su prisutni svi kamperi, a naša deca su prezentovala tačku sa košarkaškim loptama i plesom. Prilikom povratka smo posetili najveći aqua park u Evropi Waterland pored Soluna i na taj način zaokružili sjajno provedenih 8 dana na kampu i u Grčkoj. U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa sportskog kampa Skouras 2015.
K.K. BB Basket na sportskom kampu u Grčkoj - Skouras camp 2015


:: ZAVRŠEN KOŠARKAŠKI KAMP MAXIMA ZLATIBOR 2015.19.08.2015
MAXIMA 2015.U utorak 28.07.2015. godine ekipa od 10 igrača kluba sa trenerom se vratila sa košarkaškog kampa Maxima koji se nalazi na Zlatiboru. Klub već tradicionalno odlazi na košarkaški kamp i kao i prethodnih 9 godina, tako je i ove bila sjajna atmosfera tokom svih 10 dana koliko smo boravili na kampu. Ekipu iz Mladenovca je pored trenera sačinjavala grupa od 7 dečaka i 3 devojčice koji su svojim ponašanjem kako na terenu, u hotelu, sa drugarima iz drugih klubova... davali primer kako treba da se ponaša jedan mladi sportista. Sve pohvale deci na ponašanju tokom boravka. Sve je prošlo bez problema, a naši dečaci i devojčice su stekli dosta novih drugara i sklopili poznanstva sa dečacima i devojčicama iz Švedske, Rumunije, Banja Luke, Bara i mnogih drugig gradova iz kojih su igrači dolazili što individualno što ekipno sa trenerima. Sjajna ekipa ljudi koja vodi kamp kao i trenera koji su radili sa decom su učinili da sve prođe u najboljem redu kako na terenu tako i van njega. Smeštaj i hrana u hotelu po običaju odlični, a deca su pored košarkaških aktivnosti imali i aktivnosti na bazenu, u igraonici, šetnje po Zlatiboru, luna parku itd... U svakom slučaju je sve dobro prošlo i deca su se vratila kući zadovoljna sa novim znanjem i iskustvom...
Klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa kampa ili u našoj foto galeriji.
K.K. BB Basket na košarkaškom kampu Maxima na Zlatiboru 2015


:: ODRŽANA MANIFESTACIJA TROJKA IZ BLOKA U MLADENOVCU.01.08.2015
K.K. BB Basket i Trojka iz blokaU petak 31.07.2015. godine po prvi put u našem gradu održana je humanitarna manifestacija pod nazivom Trojka iz bloka. Sjajna manifestacija koja ima za cilj da pomogne ugroženim porodicama sa decom, konkretno u našem slučaju nekoj porodici sa teritorije Gradske opštine Mladenovac. Mi kao klub ističemo i dosta smo puta to delima pokazali da podržavamo akcije ovakvog tipa i uvek ćemo ih podržavati. Veliki broj dece iz našeg kluba je učestvovao u revijalno-takmičarskom delu šutiranja trojki zajedno sa trenerima i ispunili su cilj, a to je što su svojim prisustvom i uplatom od 200 din za šutiranje trojki pomogli nekome i dobro se zabavili za šta su se pobrinuli organizatori same manifestacije. Takođe najmlađi članovi našeg kluba su bili deo bogatog muzičko-sportskog programa i u pauzi između šutiranja trojki pokazali velikom broju publike svoje košarkaške veštine odigravši jedan basket. Odlična atmosfera, veliki broj publike, dobro raspoloženje svih prisutnih i na kraju ispunjen cilj manifestacije je ukratko opis današnjeg skupa na otvorenom košarkaškom terenu u naselju 25. Maj u Mladenovcu. U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa manifestacije.
Trojka iz bloka u Mladenovcu 2015


:: ZAVRŠENA MINI BB BASKET LIGA - DODELJENE MEDALJE I PEHARI NAJBOLJIMA.31.07.2015
Mini BB Basket liga 2015 - pehariU četvrtak 30.07.2015. godine završena je još jedna Mini BB Basket liga za sezonu 2014/2015. Najbolje ekipe su nagrađene medaljama i peharima, sve je prošlo u duhu fair play-a, sportskog nadmetanja, viteške borbe... Poslednjeg dana takmičenja kada se odlučivalo o medaljama bilo je i suza radosnica i onih koje nisu radosnice ali u svakom slučaju odlična škola i iskustvo za dečicu koja čine prve košarkaške korake da nauče da se nose sa porazom, da se ne uzdignu kada pobede, da se nose sa pritiskom kada moraju da rešavaju određene situacije, da osete takmičarski duh itd. Sistem takmičenja u odnosu na prethodne sezone je bio malo drugačiji. Od ove sezone smo uveli pravilo da se na kraju regularnog dela lige igra i play off što se pokazalo kao prava stvar jer su viđene odlične utakmice kada je bukvalno jedna lopta odlučivala o tome ko će biti prvak ili ko će proći u finale... Play off se igrao po sistemu Polufinale 1 - 4 i 2 - 3, pobednici su igrale finale , a poraženi za treće mesto. Čestitke svim akterima ovogodišnje Mini BB Basket lige koji su pokazali zavidan nivo dolazaka, borbenosti, želje i pozitivnih emocija... BRAVO TIGROVI...
Klikom na link u dnu teksta možete pogledati slike sa Mini BB Basket lige 2014/2015 ili u našoj foto galeriji.

KONAČNA TABELA i PLAY OFF.

MLAĐA ŠKOLA KOŠARKE - Tabela 1. faze takmičenja:

1. Lavovi 24 pobeda / 10 poraza - 58 bodova
2. Golden State 24/8 - 56 bodova
3. Oklahoma City 10/23 - 43 boda
4. Crvena Zvezda 12/18 - 42 boda
5. Zmajevi 13/10 - 36 bodova
6. SAD 9/6 - 24 boda
7. Eliminatori 2/19 - 19 bodova

PLAY OFF - MLAĐA ŠKOLA KOŠARKE

Polufinale:

1. Lavovi - Crvena Zvezda 6:0
2. Golden State - Oklahoma City 6:0

Utakmica za treće mesto:

Crvena Zvezda - Oklahoma City 2:0

Finale:

Lavovi - Golden State 1:8

ZLATNA MEDALJA: Golden State
SREBRNA MEDALJA: Lavovi
BRONZANA MEDALJA: Crvena Zvezda


STARIJA ŠKOLA KOŠARKE - Tabela 1. faze takmičenja:

1. San Antonio Spurs 20/3 - 43 boda
2. Vukovi 13/10 - 36 bodova
3. Los Angeles Clippers 10/15 - 35 bodova
4. Maxima 9/14 - 32 boda
5. Chicago Bulls 11/5 - 27 bodova
6. BB Basket 5/14 - 24 boda
7. Golden State 0/5 - 5 bodova

PLAY OFF - STARIJA ŠKOLA KOŠARKE

Polufinale:

1. San Antonio - Maxima 7:6
2. Vukovi - Los Angeles Clippers 1:7

Utakmica za treće mesto:

Maxima - Vukovi 0:4

Finale:

San Antonio - Los Angeles Clippers 7:8

ZLATNA MEDALJA: Los Angeles Clippers
SREBRNA MEDALJA: San Antonio
BRONZANA MEDALJA: Vukovi

MLAĐI PIONIRI I DEVOJČICE - Tabela 1. faze takmičenja:

1. Doktori 17/11 - 45 bodova
2. BB Basket 18/8 - 44 boda
3. Laste 14/11 - 39 bodova
4. Pacijenti 11/15 - 37 bodova
5. Medicinske Sestre 11/15 - 37 bodova
6. Golden State 10/17 - 37 bodova
7. San Antonio 7/15 - 29 bodova
8. Ćelavi pupkovi 10/8 - 28 bodova
9. Hirurzi 5/3 - 13 bodova

Napomena: U regularnom delu takmičenja četvrtoplasirana je ekipa Pacijenti zbog boljeg međusobnog duela sa ekipom Medicinske sestre.

PLAY OFF - MLAĐI PIONIRI I DEVOJČICE

Polufinale:

1. Doktori - Pacijenti 6:7; 9:6; 4:8
2. BB Basket - Laste 6:5; 5:4

Utakmica za treće mesto:

Laste - Doktori 3:6

Finale:

Pacijenti - BB Basket 8:4

ZLATNA MEDALJA: Pacijenti
SREBRNA MEDALJA: BB Basket
BRONZANA MEDALJA: Doktori
BB MINI BASKET LIGA 2015


:: POSLEDNJI TRENING U SEZONI 2014/2015 - DODELA MEDALJA MINI BB BASKET LIGE.29.07.2015
Obaveštavamo sve igrače da će se u četvrtak 30.07.2015. godine održati poslednji trening u sezoni 2014/2015 u velikoj hali sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Tom prilikom će se podeliti medalje i pehari Mini BB Basket lige 2014/2015 u sve tri kategorije koje su igrale ove sezone i to:

- Mlađi pioniri i devojčice
- Starija škola košarke
- Mlađa škola košarke

Za mlađe pionire i devojčice trening će se održati u 14:00h, a za stariju i mlađu školu košarke u 15:00h. Svi članovi tri prvoplasirane ekipe će dobiti medalje za plasman (prvo mesto - zlatna, drugo - srebrna i treće - bronzana), a pehar će dobiti član ekipe koji bude bio najbolji u takmičenju u šutu koje će se organizovati na dan dodele.

Ovim treningom i zvanično završavamo sezonu 2014/2015 i klub ide na kolektivni odmor koji će trajati do 20.08.2015. godine kada nam i zvanično počinju bazične pripreme za takmičarsku sezonu 2015/2016. O mestu i satnici prvog treninga 20.08.2015. godine igrače i roditelje ćemo naknadno obavestiti putem klupskog sajta i sms-a.Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.