Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK BB Basket (Mladenovac)
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: LEKARSKI PREGLEDI DECE - ČLANOVA KLUBA.31.03.2017
Lekarski preglediObaveštavamo igrače i roditelje da će se u utorak 04.04.2017. godine obaviti lekarski pregledi dece, članova kluba. Pregledi će se obaviti u prostoru S.R.C. Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu sa početkom u 09:00h i trajaće tokom celog dana do 17:00h. Igrači koji idu prepodne u školu na pregled treba dadođu popodne i obrnuto. Svi članovi kluba (dečaci i devojčice) nezavisno od uzrasta (i košarkaška sekcija i školica sporta) treba da obave preglede. Preglede će obavljati lekari specijaliste sportske medicine iz Beograda (nemamo ih u Mladenovcu). Pored lekarskog pregleda koji je detaljan i podrazumeva EKG, merenja - visina i težina, pregled zuba, pluća... obaviće se i analiza krvi (pored specijalista sportske medicine biće i laboranti koji će uzimati uzorke krvi deci i naknadno poslati rezultate. Cena pregleda je 500 din plus 300 din biohemijska analiza krvi (ukupno 800 din). Za dodatne informacije roditelji i igrači se mogu informisati kod trenera na treninzima ili putem telefona 065/83-07-894 (Boris Bosnić).


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 01. I 02.04.2017. 31.03.2017
KADETKINJE:

U 17. kolu kadetske lige za devojčice, naša ekipa igra utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Beko iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 02.04.2017. u Beogradu (Kotež) u sali O.Š. Vasa Pelagić u ul. Milana Zečara br. 2 sa početkom u 18:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:20h.

_____________________________________________________

PIONIRKE:

Završile takmičenje.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 9. kolu regionalne lige, grupa 5, naša ekipa mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Sava 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 02.04.2017. u Beogradu u Balonu K.K. Sava u ul. Ljutice Bogdana br. 46 sa početkom u 11:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:20h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

Odigrali ranije poslednje 14. kolo regionalne lige i čekaju nastavak takmičenja u sledećoj fazi takmičenja.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U poslednjem 14. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Mondo Basket 3 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 01.04.2017. u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:15h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i kvalitetno.

___________________________________________________

KADETI:

U 1. kolu kadetske lige (od 7 - 12 mesta), naša selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Sava iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 01.04.2017. u Beogradu u Balonu K.K. Sava u ul. Ljutice Bogdana br. 46 sa početkom u 12:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 10:15h.

___________________________________________________

JUNIORI:

U 1. kolu juniorske lige (od 7 - 12 mesta), naša selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Eko Sport iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 03.04.2017. u Beogradu u Balonu Majdan u ul. Kozjačka br. 3-5 sa početkom u 21:15h. Na utakmicu se ide autobusom i polazak je planiran sa autobuske stanice Lasta u Mladenovcu u 19:00h:: ZAHVALNICA RODITELJIMA ZA POMOĆ ZA KUPOVINU ELEKTRONSKOG SEMAFORA.27.03.2017
Klupski semafor Obaveštavamo sve članove da smo uspeli uz pomoć roditelja da obezbedimo elektronski semafor koji će nam služiti i za potrebe utakmica, kako prvenstvenih tako i prijateljskih, a i za potrebe treninga prilikom igre kako bi približili uslove samoj utakmici i takmičenju. Već duže vreme smo planirali da realizujemo ovu ideju ali nismo uspevali da obezbedimo sredstva jer je bilo bitnijih stvari koje su se morale završavati. Zahvaljujući troje roditelja čija deca treniraju u klubu koja su na našu molbu uplatila članarine unapred i na taj način pomogla kupovinu semafora uspeli smo da realizujemo dugo planiranu ideju. Klub se zahvaljuje Želimiru Velimiroviću, Dušanu Eskiću i Milanu Lukoviću, roditeljima koji su pomogli realizaciju kupovine semafora.


:: POBEDA PIONIRA 1 I PIONIRA 2 U DERBIJU, PORAZI OSTALIH KLUPSKIH SELEKCIJA.27.03.2017
PIONIRI 2:

U 13, pretposlednjem kolu regionalne lige, grupe 4, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa sjajnom drugom ekipom K.K. Kolubara LA 2003 iz Lazarevca i uspela da pobedi rezultatom 71 - 55. Uspela smo da iznenadimo prvoplasiranu ekipu Kolubara LA 2003-2, koja je do ovog kola bila jedina ekipa u grupi bez poraza. Utakmicu smo počeli dobro, uspostavili dobar ritam u napadu, a u odbrani smanjili greške u odnosu na prethodne utakmice. Naši dečaci su pokazali značajan napredak u odnosu na početak lige i konstantnost u utakmicama nam je za sada najveća boljka koju ćemo pokušati da ispravimo do kraja sezone. Sve u svemu, lepa timska pobeda u derbiju, koja nam je zagarantovala četvrto mesto u grupi, ali ne i prolaz u eliminacionu rundu takmičenja. Ovoj ekipi, ostala je još jedna utakmica protiv ekipe KK Mondo 3 koja će potencijalno odlučiti da li će naša ekipa uspeti da se kvalifikuje za nastavak takmičenja.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Kolubara LA 2003 - 2 71 - 55
(21-13, 15-12, 21-11, 14-19)

Poeni: Novak Velimirović: 16, Dušan Bujagić: 15, Stefan Vuičić: 15, Uroš Vasilić: 8, Uroš Najić: 5, Ognjen Luković: 4, Ognjen Gavrilović: 4, Aleksa Mihajlović: 4

__________________________________________________

PIONIRI 1:

U pretposlednjem 13. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska ekipa je odigrala utakmicu sa neugodnom ekipom K.K. Borac iz Zemuna i uspela da pobedi rezultatom 57 - 39 i na taj način zadrži epitet neporažene ekipe u dosadašnjem delu regionalne lige sa skorom od 14 pobeda iz isto toliko utakmica. Obezbedili smo prvo mesto kolo pre završetka ovog dela takmičenja, pa za nas utakmica odigrana protiv K.K. Borac iz Zemuna nije imala takmičarskog značaja, što se uopšte nije moglo primetiti na terenu. Utakmica je bila jako teška, naša ekipa je bila oslabljena neigranjem standardnih igrača, pa je protivnik pokušao da iskoristi tu činjenicu i ostvari pobedu. Međutim, naši dečaci su pokazali određenu čvrstinu i zrelost u igri, ne dozvoljavajući protivniku da priđe na više od 5 poena razlike. Činjenica koja posebno raduje je da smo ovu neugodnu ekipu u prvoj i poslednjoj četvrtini utakmice sveli na po 1 koš iz igre, što je svakako pokazatelj dobre odbrane na kojoj insistiramo od početka takmičenja. Sa ovom utakmicom naša prva pionirska ekipa završila je takmičenje u grupi (ranije smo odigrali poslednje 14. kolo) i čeka protivnika u nastavku takmičenja koji će naknadno biti određen žrebom.

Rezultat utakmice: K.K. Borac Zemun - K.K. BB Basket 39 - 57
(10-18, 14-11, 11-13, 04-17)

Poeni: Vuk Obradović: 17, Filip Ilić: 13, Matija Grubović: 10, Pavle Aljošević: 9, Andrija Martinović: 4, Milan Bjelić: 4.

___________________________________________________

KADETI:

Ovim porazom, desetim po redu, kadetska selekcija je završila takmičenje u Kvalitetnoj ligi bez pobede (skor: 0-10) i sada ćemo igrati razigravanje od sedmog do dvanaestog mesta. Što se ove selekcije tiče, koliko god to čudno zvučalo, forma nam je u usponu. Redovnost na treninzima se popravila, pa samim tim i izdržljivost u igri, kao i odabir rešenja u igri, sa kojim smo kuburili prethodnih nekoliko nedelja. Što se same utakmice tiče, protivnička ekipa je trenutno bolji rival od nas, ali smo na ovoj utakmici pokazali značajan napredak u odnosu na prošlu nedelju, pogotovo kada je borbeni aspekt u pitanju Dosta šuteva smo promašili iz neposredne blizine, a neke serije grešaka koje su trajale minut ili dva aktivne igre su napravile razliku da bude ovolika kolika je bila. Svakako, igrači se nisu predavali i igrali su jako do poslednjeg sekunda utakmice.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. As Basket 62 - 87
(17-28, 12-21, 14-25, 19-13)

Poeni: Ilija Ivković: 15, Savo Dimić: 11, Luka Roćenović: 9, Aleksa Stevančević: 8, Nikola Živković: 5, Dimitrije Savić: 5, Veljko Pavlović: 3, Vukan Živančević: 2, Mateja Tošaković: 2, Filip Miletić: 2.

____________________________________________________

JUNIORI:

Juniorska ekipa, kao i kadetska, takmičenje po grupama završava bez upisane pobede, što je jako velika šteta, obzirom na neke od utakmica koje smo odigrali jako dobro, a rezultat je izostao. Utakmica protiv oslabljene ekipe KK Flash bila je puna uspona i padova sa naše strane. Oscilirali smo u rezultatu, raspoloženju, želji za igrom... što je pomealo neverovatno. Neverovatno, iz razloga što je našim igračima potreban dodatan motiv od same pobede, ili izlaska iz grupne faze takmičenja bez zabeleženih svih poraza, recimo.Najveća razlika koju je protivnik imao u toku utakmice bila je 17 poena, a utakmicu su, zahvaljujući jačim živcima, rešili u svoju korist u poslednjem minutu. Jedna od pozitivnijih stvari ove sezone jeste napredak našeg krilnog centra Đorđević Mateje, koji napreduje iz vikenda u vikend, a koji zajedno sa Antić Pavlom ima najviše dolazaka na trening ove sezone i ta činjenica je za svaku pohvalu i poštovanje.Nastavljamo takmičenje u doigravanju od sedmog do dvanaestog mesta i u apsolutnoj neizvesnosti kada su u pitanju dolasci na treninge i utakmice naših igrača juniorske selekcije.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Flash 83 - 86
(27-27, 15-25, 21-18, 20-16)

Poeni: Mateja Đorđević: 22, Pavle Antić: 20, Aleksandar Stanišić: 19, Nikola Spasojević: 10, Ilija Ivković: 6, Miloš Dimić: 4, Savo Dimić: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Šuter iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 46 - 26. Znali smo da je protivnik kvalitetna ekipa koja je fizički dosta dominantnija u odnosu na našu ekipu. Takođe smo znali da nam najveća opasnost preti od njihovog ofanzivnog skoka što će se na kraju ispostaviti tačno. Mi smo loše počeli utakmicu, nismo uspeli da sačuvamo visoke igrače ali smo koliko-toliko uspeli da sprečimo da se protivnik rezultatski ne odvoji mnogo (11-03). U nastavku smo zaigrali odlično, protivnik se nije najbolje snašao na presing koji smo postavili što je rezultiralo našim vođstvom na poluvremenu. U nastavku je protivnik bio dominantan i zahvaljujući ofanzivnom skoku uspeo lagano i ubedljivo da pobedi utakmicu. Iako smo bili oslabljeni neigranjem 3-4 standardna igrača i bitna za ekipu, nema opravdanja za neborbenost u drugom poluvremenu kada je protivnik radio šta je hteo. Dovoljno je pomenuti situaciju u kojoj je protivnik u jednom napadu imao i po 7-8 ofanzivnih skokova... Nije ništa zabrinjavajuće toliko ukoliko igrači izvuku pouke iz utakmice i shvate da se na svakoj utakmici mora uložiti maksimum napora ukoliko se želi igrati kvalitetno i pobediti.

Rezultat utakmice: K.K. Šuter - K.K. BB Basket 46 - 26
(11-03, 06-15, 17-03, 12-05)

Poeni: Luka Živadinović: 15, Nikola Stojković: 3, Nemanja Janković: 3, Petar Luković: 2, Dimitrije Mijailović: 2, Vladimir Gojković: 1.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 16. kolu kadetske lige za devojčice, naša ekipa je odigrala utakmicu sa odličnom ekipom K.K.Ž. Crvena Zvezda i tom prilikom ubedljivo poražena rezultatom 87 - 31. Ovo je i realan rezultat kada je odnos kvaliteta između ove dve ekipe u pitanju u ovom trenutku. Mi smo na trenutke uspevali da pružimo otpor ali samo drugoj petorki protivnica koja je igrala u određenim trenucima utakmice što je pozitivno. Tražićemo šansu za pobedom protiv ekipa koje su nižeg nivoa kvaliteta...

Rezultat utakmice: K.K.Ž. Crvena Zvezda - K.K. BB Basket 87 - 31
(26-07, 19-11, 21-07, 21-06)

Poeni: Nevena Dražić: 12, Sara jakšić: 10, Isidora Rašić: 4, Jelena Janković: 3, Nina Ristić: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 25. I 26.03.2017.24.03.2017
PIONIRKE:

Završile takmičenje.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 16. kolu lige za kadetkinje, naša selekcija devojčica igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K.Ž. Crvena Zvezda. Utakmica se igra u subotu 25.03.2017. godine u Beogradu u sali Basket City u ul. Lazarevački drum br. 6 sa početkom u 09:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 07:50h (pre podne).

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 8. kolu regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Šuter iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 26.03.2017. godine u Beogradu (Sremčica) u sali O.Š. Vuk Karadžić u ul. Školska br. 4 sa početkom u 10:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:15h (pre podne).

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U pretposlednjem 13. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Borac Zemun. Utakmica se igra u nedelju 26.03.2017. godine u Zemunu u sali Saobraćajne škole u ul. Cara Dušana br. 262 sa početkom u 14:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 12:10h.

___________________________________________________

PIONIRI 2:

U pretposlednjem 13. kolu regionalne lige, grupa 5, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu protiv odlične i neporažene druge ekipe K.K. Kolubara LA 2003 iz Lazarevca. Utakmica se igra u subotu 25.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju dobru utakmicu protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

KADETI:

U poslednjem 10. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. As Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 25.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju dobru utakmicu protiv odličnog protivnika.

___________________________________________________

JUNIORI:

U poslednjem 10. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša juniorska selekcija igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 26.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 17:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju dobru utakmicu protiv odličnog protivnika.


:: POBEDA PIONIRA 1 U DERBIJU, POBEDE MLAĐIH PIONIRA I PIONIRA 2, PORAZI PIONIRKI, KADETA I JUNIORA.17.03.2017
Pioniri K.K. BB Basket - K.K. Ras, 16.03.2017.PIONIRI 1:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska selekcija je odigrala derbi utakmicu za prvo mesto protiv odlične ekipe K.K. Ras i uspela pred domaćim navijačima i sjajnom atmosferom u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu da pobedi ubedljivo rezultatom 70 - 47. Naša pionirska ekipa sastavljena pretežno od dečaka 2002. godište zabeležila je 13. uzastopnu pobedu od isto toliko odigranih utakmica u regionalnoj ligi. Igrali smo protiv kvalitetnog protivnika i utakmica je direktno odlučivala za prvo mesto u grupi. Bili smo motivisani, spremni, igrači su ispoštovali većinu dogovora i već od samog početka nametnuli ritam koji nama odgovara. Do kraja smo postepeno uvećavali razliku koja je na kraju bila velikih, ali apsolutno zasluženih 23 poena. Lepa timska pobeda koja je proizvod toga što su nam pioniri svaki trening na okupu, toga što rade i uče jako dobro. Nadamo se da će se ovakav trend nastaviti. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima takođe na svemu prikazanom na ovoj utakmici. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ras 2 70 - 47
(20-12, 18-09, 18-13, 14-13)

Poeni: Mateja Tošaković: 19, Vuk Obradović: 14, Pavle Aljošević: 11, Pavle Janković: 8, Miloš Obradović: 7, Filip Ilić: 4, Matija Grubović: 4, Matija Macura: 2, Andrija Martinović: 1.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U okviru 7. kola regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Ras 8 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 47 - 35. Iako je protivnik daleko na tabeli ispod nas nije se predavao, naprotiv, od samog starta je pokazao da će se boriti sa velikom željom da pobede utakmicu. Naši dečaci su opušteno počeli utakmicu sa dozom potcenjivanja prema protivniku što nas je moglo koštati na kraju pobede. Iako smo bili oslabljeni neigranjem nekih bitnih igrača za ekipu, nema nikakvog opravdanja za loš početak utakmice što je protivnik iskoristio i rešio 1. četvrtinu u svoju korist rezultatom 14 - 12. Naši dečaci su u nastavku utakmice zaigrali dosta bolje, odgovornije, agresivnije što je rezultiralo našim vođstvom koje nismo ispuštali do kraja utakmice. Raspoređena je minutaža ravnomerno na sve igrače. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi uz poruku da se niko nikada ne sme potceniti... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 8 - K.K. BB Basket 35 - 47
(14-12, 02-14, 06-14, 13-07)

Poeni: Nemanja Janković: 13, Filip Cvetanović: 9, Vladimir Gojković: 7, Danilo Pantić: 6, Petar Luković: 4, Aleksandar Bajkić: 4, Luka Janošević: 2, Mihailo Živković: 2.
____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv neugodne druge ekipe K.K. Novi Beograd 7 i u neizvesnoj završnici posle produžetka uspela da pobedi rezultatom 50 - 45. Jako loše smo igrali veći deo utakmice. Utisak je da smo potcenili protivnika na osnovu njihovih ranijih rezultata, pa smo isuviše ležerno pristupili ovoj utakmici. Utakmica je rešena u našu korist tek nakon produžetka, a ne bi bilo nezasluženo ni da su protivnici slavili. Ovo nam je škola za buduće utakmice i upozorenje da nikoga ne smemo potcenjivati. Čestitke protivniku na korektnoj igri, a našim dečacima na novoj, sedmoj pobedi ove sezone u regionalnoj ligi...Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Novi Beograd 7 - 2 50 - 45
(16-10. 08-11, 08-06, 09-14, 09-04)

Poeni: Dušan Bujagić: 24, Stefan Vuičić: 7, Vojislav Stojković: 7, Uroš Najić: 4, Uroš Vasilić: 4, Nikola Marić: 2.

___________________________________________________

PIONIRKE:

U poslednjem 14. kolu pionirske lige za devojčice, naša ekipa je odigrala utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Mladost iz Zemuna i poražena rezultatom 60 - 52. Bila je ovo utakmica koja je odlučivala o prolasku dalje u narednu fazu takmičenja ali nisu naše devojčice uspele da pobede protivnika koji je odlično igrao na ovoj utakmici. Sigurno je da smo i mi možda odigrali jednu od najboljih utakmica ove sezone ali na našu žalost nedovoljno dobro da se pobedi raspoloženi protivnik. Nemaju naše devojčice za čime da žale, uradiće se dublja analiza sezone kasnije ali definitivno su pionirke jedna od svetlijih tačaka kluba u ovoj sezoni. Od situacije od pre nekoliko meseci kada nam je pretila opasnost da se selekcija ugasi došli smo do toga da se ekipa stabilizovala, povećao broj devojčica, evidentan i individualni i ekipni napredak, došli smo u situaciju da u jednoj utakmici odlučujemo o prolasku dalje, a bili u situaciji da se sms-om skupljamo i igramo utakmice... Nema apsolutno ni jednog razloga za nekim nezadovoljstvom ili tugovanju igračica, naprotiv, glave gore uz konstataciju da je sezona bila odlična. Čestitke protivniku na prolasku dalje, a našim igračicama na svemu prikazanom ove sezone... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. Mladost - Ž.K.K. BB Basket 60
- 52
(18-12, 17-14, 14-08, 11-18)

Poeni: Dunja Ilić: 18, Marija Drča: 16, Anđela Petrović: 8, Selena Dedić: 6, Iva Vojinović: 2, Sanja Ilić: 2.

___________________________________________________

KADETI:

U pretposlednjem 9. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. IBC iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 78 - 43. Kadetska selekcija ni proteklog vikenda nije uspela da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu, za kojom tragamo već neko vreme. Jako loš nastup svih naših igrača u utakmici u kojoj je dominantnija ekipa slavila. Nadigrani smo bili već samo nakon nekoliko minuta igre, što je apsolutno neprihvatljivo. Protiv istog rivala, naša ekipa je na utakmici kod kuće imala prednost dobar deo utakmice, a na ovoj nismo uspeli da budemo ravnopravan takmac. Takođe, činjenica da nismo postigli pogodak iz igre čitavu drugu četvrtinu je frapantan i zabrinjavajući. Međutim, lek za sve naše probleme je redovno treniranje i to nije zahtev koji ne može da se ispuni, naprotiv.

Rezultat utakmice: K.K. IBC - K.K. BB Basket 78 - 43
(18-11, 13-07, 24-13, 13-09)

Poeni: Luka Roćenović: 16, Ilija Ivković: 14, Dimitrije Savić: 5, Savo Dimić: 3, Veljko Pavlović: 2, Martin Nedeljković: 1.

__________________________________________________

JUNIORI:

U pretposlednjem 9. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša juniorska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Beko iz Beograda i poražena rezultatom 68 - 60. Juniorska selekcija, kao i kadetska, ni ovog vikenda nije uspela da zabeleži prvu prvenstvenu pobedu. Istini za volju, juniori su odigrali rasterećeno i dosta dobro. U toku čitave utakmice smo imali rezultatski priključak, ali nikako nismo uspeli da prelomimo utakmicu u našu korist. Ključni trenuci su se dogodili na 2 minuta pred kraj utakmice, kada smo bili u zaostatku samo 2 poena, a onda individualnim greškama u fazi odbrane dozvolili protivniku da se opdlepi na 8 poena razlike. Činjenica je da smo odigrali bolju utakmicu od nekih prethodnih, ali je činjenica da juniorska selekcija, članica kvalitetne lige, ni slučajno ne sme na utakmici šutirati slobodna bacanja 18/8 (44,4 procenata) i promašiti šuteva iz neposredne blizine onoliko koliko smo mi. Protivnike smo praktično častili laganom pobednom, a nama ostaje da se skupimo ponovo i pokušamo da budemo bolji u nekim duelima koji nam slede.

Rezultat utakmice: K.K. Beko - K.K. BB Basket 68 - 60
(18-15, 16-11, 19-21, 15-13)

Poeni: Pavle Antić: 20, Aleksandar Stanišić: 11, Mateja Đorđević: 10 Miloš Dimić: 7, Aleksa Marković: 6, Ilija Ivković: 4, Nikola Spasojević: 2.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 18. I 19.03.2017.17.03.2017
PIONIRKE:

U 14. kolu lige za pionirke, grupa 2, naše devojčice igraju utakmicu sa ekipom Ž.K.K. Mladost iz Zemuna. Utakmica se igra u nedelju 19.03.2017. godine u Zemunu u sali MOC Zmaj u ul. Autoput Beograd-Zagreb br. 18 sa početkom u 16:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 14:00h.

_____________________________________________________

KADETKINJE:

Po rasporedu takmičenja KSB-a kadetkinje ne igraju ovaj vikend utakmice.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras 8 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 18.03.2017. godine u Beogradu u sali 13. Gimnazije u ul. Lješka br. 47 sa početkom u 17:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:10h.

____________________________________________________

PIONIRI 1:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska selekcija
igra utakmicu sa ekipom K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 16.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 22:00h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da u derbi utakmici pruže maksimum i odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 12. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga pionirska selekcija igra utakmicu sa drugom ekipom K.K. Novi Beograd 7 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 18.03.2017. godine u Mladenovcu u sali O.Š. Sveti Sava sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da na ovoj utakmici pruže maksimum i odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

KADETI:

U 9. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša kadetska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. IBC iz Beograda. Utakmica se igra u petak 17.03.2017. godine u Beogradu u sali O.Š. Mihajlo Petrović Alas u ul. Gospodar Jovanova br. 22 sa početkom u 21:40h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:45h.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 9. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša juniorska selekcija igra utakmicu sa ekipom K.K. Beko iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 19.03.2017. godine u Beogradu (Borča) u sali O.Š. Jovan Ristić u ul. Bele Bartoka br. 48a sa početkom u 11:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:30h.


:: POBEDE PIONIRA 1, PIONIRA 2 I MLAĐIH PIONIRA, PORAZI KADETKINJA, PIONIRKI, JUNIORA I KADETA.14.03.2017
PIONIRI 1:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Sava Banović 4 iz Beograda i nastavila niz pobeda savladavši protivnika rezultatom 78 - 13. Od 12 odigranih utakmica (jedno kolo smo unapred odigrali) naša pionirska ekipa sastavljena uglavnom od dečaka 2002. godišta je uspela da ostvari isto toliko pobeda. Od samog početka je uspostavljena dominacija na terenu. Generalno, imali smo grešaka i padova koncentracije u igri koje ćemo ispravljati na treninzima, ali što se same utakmice tiče, dominantna pobeda naše ekipe koja je u ovom trenutku realna, obzirom na starosnu razliku i kvalitet naših i protivničkih igrača. Čestitke akterima obe utakmice. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Sava Banović 4 - K.K. BB Basket 13 - 78
(01-20, 04-13, 03-23, 05-22)

Poeni: Matija Grubović: 13, Vuk Obradović: 12, Vojin Đorđević: 12, Filip Ilić: 8, Pavle Aljošević: 8, Matija Macura: 8, Andrija Martinović: 7, Pavle Janković: 6, Viktor Antonijević: 2, Ognjen Jovanović: 2.

____________________________________________________

PIONIRI 2:

U 11. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga pionirska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Ras 9 iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 64 - 36. Neočekivano dominantna pobeda naše druge pionirske ekipe ovog vikenda bila je rezultat visokog procenta pogođenih šuteva. Utakmicu smo praktično rešili u našu korist već u prvoj četvrtini dobrom odbranom i odličnim napadom, pa je rezultat na kraju prve četvrtine bio 02-18. Za razliku od nekih prethodnih utakmica naša ekipa je delovala dosta bolje, ozbiljnije i takav performans doneo nam je ubedljivu pobedu protiv neugodnog rivala. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na igri, odnosu i napretku koji pokazuju iz utakmice u utakmicu, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 9 - K.K. BB Basket 2 36 - 64
(02-18, 04-11, 13-22, 14-13)

Poeni: Vojislav Stojković: 22, Stefan Vuičić: 19, Ognjen Luković: 8, Aleksa Despotović: 7, Novak Velimirović: 4, Petar Jaćimović: 2, Nikola Mihajlović: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 6. kolu regionalne lige, grupa 5, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu sa odličnom ekipom K.K. Zemun Fitofarmacija 6 iz Zemuna i u neizvesnoj završnici uspela da pobedi rezultatom 38 - 36. Tokom prvog poluvremena protivnik je imao blagu rezultatsku prednost. Uspeli smo da sustignemo u 3. četvrtini ali je protivnik pred sam kraj utakmice pripretio i poveo sa 6 poena razlike kada se činilo da ćemo teško sustići razigranog protivnika. Naši igrači su pokazali da im forma ide uzlaznom putanjom i da su iz utakmice u utakmicu sve bolji što nas raduje. Posebno nam je drago zbog lošeg starta u kvalifikacijama, ekipa nije gubila veru, redovno su trenirali, što se i isplatilo i vratilo dobrim rezultatom u regionalnoj ligi. Čestitke sjajnom protivniku koji samo igrom slučaja ili loše sreće nije prvoplasirana ekipa na tabeli, jer sve tri utakmice koje su izgubili su bile na jednu loptu. Čestitke i našim igračima koji su pokazali da imaju kvalitet i karakter (pored neigranja bitnog igrača za ekipu uspeli smo da savladamo kvalitetnog protivnika), bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Zemun Fitofarmacija 6 38 - 36
(08-09, 06-10, 14-09, 10-08)

Poeni: Nemanja Janković: 18, Luka Živadinović: 10, Vladimir Gojković: 6, Andrej Ivković: 2, Nikola Stojković: 2.

___________________________________________________

PIONIRKE:

U 13. pretposlednjem kolu lige za pionirke, grupa 2, naša ekipa je odigrala utakmicu sa neporaženom ekipom Ž.K.K. Radivoj Korać iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 50 - 36. I pored poraza nismo nezadovoljni kako su naše devojčice odigrale, naprotiv, jako smo zadovoljni jer svesni smo i našeg i kvaliteta protivnika. Naše devojčice su odigrale hrabro, borbeno, uz oscilacije što je i normalno obzirom da se radi o deci koja su početnici i koja igraju prve utakmice... Ono što nam je bitno i što nas raduje je da ekipa ide uzlaznom putanjom, da napreduje u svakom pogledu i da se ekipa stabilizovala u pogledu brojnog stanja dece, dolazaka na treninge... Čestitke protivnicama na zasluženoj pobedi, a našim devojčicama takođe čestitke na svemu prikazanom na ovoj utakmici, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Radivoj Korać 36 - 50
(07-14, 10-10, 11-15, 08-11)

Poeni: Marija Drča: 13, Anđela Petrović: 10, Ana Bazić: 6, Dunja Ilić: 6, Sanja Ilić: 1.

____________________________________________________

KADETKINJE:

U 15. kolu lige za kadetkinje, naše devojčice su odigrale utakmicu protiv odlične ekipe Ž.K.K. Art Basket iz Beograda i poražene tom prilikom rezultatom 67 - 46. Zaslužena pobeda protivnika koji je više želeo pobedu, bio konretniji i agresivniji. Mi smo jako loše igrali u fazi napada, ispucavali se i uporni bili u forsiranju šuta iako nas nije služio na ovoj utakmici. Ono na čemu se još mora poraditi je i saradnja igračica u napadu kao i kretnja bez lopte. Ukoliko popravimo te segmente igre, sigurno ćemo biti efikasniji u nastavku sezone koja traje do sredine juna. Pored nešto lošije igre na ovoj utakmici, mi generalno nismo nezadovoljni kada je ova ekipa u pitanju. U poređenju sa prošlom sezonom kada smo bili topovska hrana pojedinim klubovima, ove sezone je dosta drugačija priča i naša ekipa je konkuretna mnogim ekipama sa kojima nije mogla da igra prošle i prethodnih sezona, ali mi želimo da izvučemo maksimum iz svake ekipe i sigurni smo da ova ekipa može još više da pokaže u odnosu na trenutnu situaciju. Uz kvalitetniji rad na treningu sigurno će i igra biti na višem nivou, a samim tim i rezultati.

Rezultat utakmice: Ž.K.K. BB Basket - Ž.K.K. Art Basket 46 - 67
(16-26, 09-13, 16-17, 05-11)

Poeni: Nevena Dražić: 18, Isidora Rašić: 8, Sara Jakšić: 6, Nina Ristić: 5, Jovana Bazić: 4, Nina Maksović: 4, Katarina Stanojević: 1.

____________________________________________________

KADETI:

U 8. kolu kvalitetne lige, grupa2, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Dynamic BG iz Beograda i ubedljivo poražena rezultatom 111 - 60. Još uvek kadetska selekcija ne uspeva da zabeleži prvu pobedu u kvalitetnoj ligi. 8. poraz za ovu selekciju, u kojoj igrači, kao i u juniorskoj selekciji, ne uspevaju da prepoznaju momenat i specifičnost situacije, pa linijom manjeg otpora dozvoljavaju da budemo džak za udaranje. Neosporno je da postoji razlika u kvalitetu u većini utakmica koje igramo, ali takođe postoji velika razlika u želji, borbenosti, a taj segment je morao biti na našoj strani u ovakvoj konkurenciji. Zaista ne treba trošiti reči na utakmicu u kojoj smo pružili ekstremno malo. Jedna od retkih svetlih tački bio je nastup dvojice pionira (Martinović A. i Ilić F.), koji svojom borbenošću i pozitivnošću u igri, iako su mlađi, mogu da služe kao primer našim igračima kadetske selekcije.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Dynamic BG 60 - 111
(13-36, 22-21, 16-21, 09-33)

Poeni: Ilija Ivković: 23, Savo Dimić: 17, Filip Ilić: 4, Dimitrije Savić: 3, Andrija Martinović: 2, Martin Nedeljković: 2, Nikola Živković: 2, Uroš Nikolić: 2, Vukan Živančević: 2, Aleksa Stevančević: 2 Luka Roćenović: 1.

___________________________________________________

JUNIORI:

U 8. kolu kvalitetne lige, grupa 2, naša juniorska selekcija je odigrala utakmicu sa ekipom K.K. Put iz Beograda i tom prilikom je poražena rezultatom 66 - 54. Juniori, kao i kadetska selekcija, još uvek tragaju za prvom pobedom u kvalitetnoj ligi. Utakmica je bila napeta, sa naše strane puna oscilacije, ali na kraju dana, utisak je da smo pružili mnogo bolju partiju od očekivane. Treniramo jako loše, pa je i održavanje bilo koje utakmice u egalu zaista uspeh u ovom trenutku. Apel je upućen igračima da pokažu karakter i iz ove situacije izvuku maksimum. Dublja analiza će se obaviti na kraju sezone, ali definitivno je utisak da je ova ekipa, u ovakvoj konkurenciji, do sada u takmičenju, mogla mnogo više.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Put 54 - 66
(19-16, 13-19, 11-16, 11-15)

Poeni: Nikola Spasojević: 15, Igor Lazić: 9, Pavle Antić: 8, Aleksandar Stanišić: 8, Mateja Đorđević: 7, Ilija Ivković: 5, Aleksa Marković: 2.


:: PRIPREME - KOŠARKAŠKI KAMP ZLATIBOR 2017.10.03.2017
BB Basket na kampu MAXIMA na Zlatiboru 2016. godine.Poštovani Roditelji,


Uprava i treneri našeg kluba odlučili su da Vam za pripreme (košarkaški kamp) predlože Zlatibor u vremenu od 19.06.2017. do 26.06.2017. (8 dana, sedam punih pansiona ) po ceni od 23.000,oo dinara.

Smeštaj je u hotelu “Sunčani breg”, 300 metara od jezera i centra Zlatibora. Ove godine sobe su kompletno renovirane. Ovaj objekat je domaćin BASKET KAMPA MAXIMA i humanitarnog KAMPA FONDACIJE NOVAKA ĐOKOVIĆA. Sve o kampu na www.suncanibreg.com i www.maximacamp.net . Na raspolaganju su nam 5 otvorenih ograđenih terena, reflektori, tribine, konstrukcije za mini basket, čunjevi, semafor, markeri, lopte, razglas, a u slučaju kiše i jedan natkriveni teren.

Ostale aktivnosti: učionica sa kompjuterima sa internetom, velika TV plazma za projekcije, prodavnica, WIFI, kao i mogućnost organizovanja izleta do Sirogojna i Mokre gore.

Broj mesta u hotelu je ograničen.
Plaćanje bi bilo u 6 rata (čekovima zaključno sa avgustom), a gotovinom u jednakim mesečnim ratama do polaska (4 rate), s tim što bi se prva rata u iznosu od 5.000 dinara uplatila odmah po prijavi.
Ostale rate: 10.03.2017. – 10.04.2017. – 10.05.2017. – 10.06.2017, a čekovi se nastavljaju do 10.07.2017. – 10.08.2017.

Gotov novac kao i čekovi se moraju predati pre polaska na kamp. Akontacija se NEĆE VRAĆATI za NEOPRAVDANO ODUSTAJANJE od Kampa (Opravdano odustajanje od kampa se smatra povreda ili bolest igrača uz lekarsku dokumentaciju). Molimo roditelje da ne prijavljuju decu ukoliko nisu sigurni za odlazak.
Uslov da klub ide na kamp je minimum 25 prijavljene dece.

U cenu su uračunati pansioni sa 4 obroka (doručak, ručak, užina, večera), komplet dres, prevoz, stručni rad trenera, korišćenje terena i svih sadržaja, 24 časa zdravstveni nadzor.

BROJ MESTA U HOTELU JE OGRANIČEN I U OVOM TRENUTKU NE ZNAMO KOLIKO JE MESTA OSTALO. UKOLIKO POSTOJI INTERESOVANJE RODITELJA DA POŠALJU SVOJE DETE TREBA DA URADE PRIJAVU ŠTO PRE KAKO BI REZERVISALI MESTO I NA TAJ NAČIN OSIGURALI ODLAZAK SVOG DETETA.

Za dodatne informacije stojimo na raspolaganju (Boris Bosnić 065/83-07-894).
U prilogu teksta je grupna slika dece iz kluba sa kampa od prošle godine.


:: OBAVEŠTENJE ZA JAVNOST.08.03.2017
K.K. BB Basket, Novogodišnjje aktivnosti 2016.Povodom teksta koji se pojavio na sajtu INFOM, a koji je objavio autor sajta, novinar N. Stanković želimo da izdamo saopštenje za javnost. U tom tekstu je izneto dosta stvari koje nemaju veze sa istinom. Pokušaćemo u kratkim crtama i argumentovano da podsetimo sve naše sugrađane da Sportski klub BB Basket iz Mladenovca postoji od 2006. godine i uspešno se razvija već 11. godinu. U tekstu koji je objavljen na sajtu INFOM piše da je Mladenovcu potreban košarkaški klub. Podsetićemo da pored našeg kluba, postoje još 2 kluba koja se bave školom košarke za decu i to K.K. Kosmaj koga vodi viši košarkaški trener Zoran Milkić - Moka i K.K. Keni 55-81 koga vodi dugogodišnji košarkaški radnik Dragan Ivanović - Keni. Dakle u Mladenovcu postoje 3 košarkaška kluba. Rezultati koje postižemo godinama su sigurno plod dobrog, stručnog i predanog rada školovanih trenera koji rade u klubu. Evo podsetnika trenera koji rade u klubu jer je na sajtu INFOM napisana još jedna neistina gde se kaže da u Mladenovcu imamo problem kada je stručni kadar u pitanju. Prvi trener kluba Boris Bosnić poseduje crvenu licencu sa kojom može voditi savezni rang takmičenja. Takođe poseduje FIBA licencu sa kojom može raditi bilo gde u svetu. Završio je Sportsku akademiju u Beogradu na smeru Košarka 2006. godine. Nakon toga diplomirao na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Banja Luci. Trenutno mu ostao diplomski rad na Master studijama na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu. Posećivao sve seminare i klinike u zemlji u organizaciji Košarkaškog udruženja trenera Srbije. Drugi trener kluba Dušan Preradović, apsolvent na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja u Beogradu. U klubu radi 7 godina i ima iskustvo u radu sa decom svih uzrasta. Trenutno trener kadetske i juniorske selekcije kluba koje igraju Prvu (kvalitetnu) ligu. Dakle, i te kako imamo u Mladenovcu stručnih ljudi koji rade sa decom, na naše veliko zadovoljstvo oni su u našem klubu.
Još jedna neistina je izneta u tom tekstu u kojoj se kaže da u poslednjih par godina ne postoji selekcija u ovom gradu i niko nema želju da se bavi tim poslom... U klubu postoji 7 takmičarskih selekcija sa kojima rade gore pomenuti stručnjaci u sportu. Takmičarske selekcije koje klub ima su: Juniori - prva kvalitetna liga KSB-a, Kadeti - prva kvalitetna liga KSB-a, Pioniri 1 - regionalna liga KSB-a i trenutno bez poraza sa skorom od 11 pobeda iz isto toliko utakmica, Pioniri 2 - regionalna liga KSB-a na sredini tabele, Mlađi pioniri - regionalna liga KSB-a drugoplasirana ekipa sa skorom 0d 5 pobeda i 1 poraz, Kadetkinje - kvalitetna liga KSB-a u sredini tabele trenutno, Pionirke - kvalitetna liga KSB-a u sredini tabele trenutno. Pored takmičarskih selekcija koje su gore pomenute klub ima i 2 škole košarke i školicu sporta za decu uzrasta od 4 do 10 godina. Što se tiče rezultata pomenućemo samo neke od njih. Klub već godinama raste zajedno sa svojim trenerima i nema mnogo klubova u našem (beogradskom) regionu koji se mogu pohvaliti tim rezultatima. Već godinama u klubu postoje selekcije koje igraju kvalitetne ige (najviši rang takmičenja), klub je bio učesnik 3 finalna turnira za prvaka Beograda u konkurenciji preko 90 klubova. 2014 godine smo bili osvajači lige u kategoriji mlađih pionira u konkurenciji preko 80 klubova koliko je bilo na početku takmičenja. Učesnici smo mnogobrojnih kampova i međunarodnih turnira u zemlji i inostranstvu (Zlatibor, Češka...) Ekipa pionira je na međunarodnom turniru u Češkoj u Ostravi 2015. godine osvojila bronzanu medalju u konkurenciji velikih klubova iz Litvanije, Nemačke, Poljske, Hrvatske, Češke... Ono čime se posebno ponosimo je igrački i trenerski kadar koji je potekao u klubu. Sa ponosom ističemo da je u našem klubu potekao Vladimir Jovanović koji je trenutno trener kadeta K.K. Crvena Zvezda. Dugogodišnji pomoćni trener seniorske ekipe K.K. FMP i pomoćni trener juniorskoj reprezentaciji koju je predvodio prošle godine Milan Gurović. Od igrača koji su potekli u našem klubu su: Nemanja Popović rođen 2001. godine, trenutno član K.K. Vizura iz Zemuna i kadetski reprezentativac Srbije. Andrija Topalović rođen 2002. godine, trenutno član K.K. Partizan i član pionirske reprezentacije. Vukašin Arsović rođen 2003. godine, trenutno član K.K. FMP i član pionirske reprezentacije, i mnogi drugi... Sve informacije što se tiču rezultata i igrača se mogu proveriti na zvaničnom sajtu Košarkaškog saveza Beograda www.ksb.rs . Slike i zapise sa mnogobrojnih turnira, kampova, utakmica, druženja... se mogu pogledati u fotogaleriji našeg sajta...
Konstatacija autora teksta da košarka umire u Mladenovcu vređa nas koji se bavimo ovim poslom već dugi niz godina i gore pomenute selekcije, rezultati i ljudi koji se bave ovim poslom to sigurno demantuju. Ne znamo koji je bio cilj ove priče koja je objavljena na pomenutom sajtu ali smo osetili potrebu da obavestimo sugrađane u cilju saznanja istine.
U sklopu ovog teksta je slika sa Novogodišnjih aktivnosti kluba slikana u decembru 2016. godine. Takođe, na našem facebook profilu (link u desnom meniju sajta ili link u dnu teksta) se mogu videti sve slike i komentari sa raznoraznih dešavanja pa povodom ovog teksta na sajtu INFOM, na našem profilu smo objavili album slika sa hronologijom klupskih uspeha svih ovih godina koji demantuju taj tekst objavljen pre dva dana.
http://https://www.facebook.com/KKBBBasket/Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.