Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK BB Basket (Mladenovac)
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDA KADETSKE SELEKCIJE.08.12.2011
U utakmici 7. kola kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 4, kadatska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv najslabije ekipe u grupi K.K. Stari Dif iz Beograda i pobedila ubedljivo rezultatom 51 - 24. Protivnik nam je bila ekipa koja je još uvek bez pobede u kvalifikacijama, a mi smo sa druge strane imali imperativ pobedu da bi ostali u trci za 4. mesto koje vodi u II ligu. Zbog tog imperetiva osetila se nervoza u igri kod igrača što je rezultiralo lošim početkom utakmice i malim brojem poena. Na našu sreću ni protivnik se nije najbolje snašao pa se 1. četvrtina završila u našu korist rezultatom 08-06. I nastavak utakmice protekao je u blagoj našoj rezultatskoj prednosti da bi tek u 4. četvrtini uspeli da slomimo protivnika i podignemo rezultatsku prednost na 20 i više poena. U tom periodu protivnik se nije najbolje snašao na našu zonsku odbranu 2-3,a mi smo brzim napadom i kontranapadom uspevali da postignemo dosta laganih poena i pobedimo ubedljivo utakmicu. Jako nam je bitna ova pobeda jer sa njom ostajemo u trci za plasman u II ligu (odavno smo izgubili šansu za plasman u kvalitetnu), a znači nam i u psihološkom planu pred odlučujuću utakmicu za vikend protiv ekipe K.K. Orion kada bi se eventualnom pobedom i definitivno učvrstili na poziciji broj 4. na tabeli koje vodi u II ligu.

Rezultat utakmice: K.K. Stari Dif - K.K. BB Basket 24 -51
(06-08, 10-16, 06-10, 02-17)

Poeni: Krstić Nikola: 22, Pupovac Nikola: 12, Jovanović Aca: 8, Vujičić Negovan: 4, Stankić Igor: 2, Petrović Ognjen: 2, Milovanović Miroslav: 1.


:: POBEDA SELEKCIJE MLAĐIH PIONIRA.04.12.2011
U utakmici 11. kola kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, selekcija mlađih pionira kluba je odigrala utakmicu sa svojim vršnjacima iz K.K. Železnik iz Beograda. Ubedljivo je pobedila naša ekipa rezultatom 63 - 22. Posle nešto lošijeg početka utakmice i 1. četvrtine koja je završena 16-10 u našu korist, naši igrači su zaigrali bolje i agresivnije u nastavku utakmice i uspeli da pobede ubedljivo. Pobeda bi bila ubedljivija da nije promašen ogroman broj zicera na opšte čuđenje i prisutne publike (trener Jovanović će sigurno imati šta da kaže na treningu igračima po tom pitanju). Jako bitna pobeda za našu ekipu sa kojom smo ostali u trci sa ekipom K.K. Ras i K.K. Put za plasman u kvalitetnu ligu ove sezone. Trener Jovanović je kao i na svakoj utakmici pružio šansu svim igračima koji su je iskoristili da se nametnu svojom igrom za mesto u ekipi i na narednim utakmicama koje treba da igramo. Sve čestitke igračima i treneru na pruženom kako na ovoj utakmici tako i na učinjenom u dosadašnjem delu sezone. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Železnik - K.K. BB Basket 22 -63
(10-16, 05-21, 02-10, 05-16)

Poeni: Stevanović Ilija: 10, Stanojević Nikola: 10, Milovanović Nemanja: 10, Đorđević Jovan: 8, Spasojević Nikola: 8, Lazić Aleksandar: 6, Damljanović Filip: 5, Popović Nemanja: 2, Rašić Aleksandar: 2, Pavlović Veljko: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 03. I 04.12.2011. GODINE.02.12.2011
MLAĐI PIONIRI:

U 11. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv vršnjaka iz K.K. Železnik. Utakmica se igra u nedelju 04.12.2011. godine sa početkom u 12:30h u sali O.Š. Vladimir Nazor u Beogradu (Železnik) u ul. Milana Mijalkovića br. 11. Polazak je planiran u 10:30h ispred gradske opštine Mladenovac.

_____________________________________________________

KADETI:

U 7. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 4, kadetska selekcija kluba igra jako bitnu utakmicu za plasman u 2. ligu (izgubili smo sve šanse za kvalitetnu ligu) protiv ekipe K.K. Stari Dif iz Beograda. Utakmica se igra u sredu 07.12.2011. godine sa početkom u 21:15 h u sali sportskog centra Olimp u Beogradu (Zvezdara) u ul. Vjekoslava Kovača br. 11. Polazak je planiran u 19:15 h ispred gradske opštine Mladenovac.:: PORAZ KADETA U 5. VANREDNOM KOLU30.11.2011
U utakmici 5. vanrednog kola, grupa 4, kadetska selekcija kluba igrala je utakmicu u Beogradu protiv prvoplasirane ekipe na tabeli bez ijednog poraza K.K. Beovuk. Poraženi smo ubedljivo rezultatom 62 - 38. Za razliku od prethodne utakmice sa K.K. Borča na ovoj utakmici je bilo više pozitivnih stvari što nam daje neku nadu da će možda doći bolji dani što se tiče igre za kadetsku ekipu kluba. Počeli smo izuzetno loše utakmicu i tako nastavili celim tokom i prve i druge četvrtine kada je na terenu postojala samo jedna ekipa i to domaća (K.K. Beovuk). Mi smo delovali bezvoljno, tako se i ponašali, samo pogledima pratili protivničke igrače do našega koša. Odbrana kriminalna, podatak da smo u 2. četvrtini napravili samo 1 faul, a primili 17 poena je zaista zabrinjavajući. Posle kraćeg razgovora na poluvremenu igrači su se malo trgnuli i zaigrali bolje i u fazi napada i odbrane kada protivniku nije dozvoljeno da tako lako postiže koševe, popravili smo skok igru, a u fazi napada raznovrsnijom igrom uspeli da razigramo visoke igrače gde se istakao Vujičić Negovan sa 10 poena u drugom poluvremenu. Ali ništa više od časnog poraza nismo uspeli da uradimo što je u ovom trenutku i realan odnos snaga između ove dve ekipe. Raduje to 2. poluvreme protiv odlične ekipe K.K. Beovuka i daje nadu da možemo do pobeda u naredne 2 utakmice koje će nam biti odlučujuće za plasman u 2. ligu ove godine što bi i bio maksimum ove ekipe u ovom trenutku.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beovuk 38 - 62
(08-20, 08-17, 10-15, 12-10)

Poeni: Vujičić Negovan: 10, Krstić Nikola: 8, Jovanović Aca: 4, Pupovac Nikola: 4, Ivanović Pavle: 4, Milenković Miloš: 4, Jovanović Nikola: 2, Milovanović Miroslav: 2.


:: NAJAVA 5. VANREDNOG KOLA ZA KADETSKU SELEKCIJU KLUBA29.11.2011
U 5. zaostalom kolu, grupa 4, kadati igraju utakmicu protiv prvoplasirane ekipe u grupi koja je trenutno bez poraza, K.K. Beovuk iz Beograda za koji igra naš bivši igrač i kapiten Cvetić Pavle. Utakmica se igra u sali O.Š. Vuk Karadžić u Beogradu u ul. Takovska br. 41 sa početkom u 21:15 h. Polazak je ispred gradske opštine Mladenovac u 19:15 h.


:: PORAZ KADETA U 6. KOLU KVALIFIKACIJA29.11.2011
U 6. kolu kvalifikacija, grupa 4, kadetska selekcija kluba je igrala utakmicu sa odličnom i trenutno prvoplasiranom ekipom na tabeli K.K. Borča sa utakmicom više od K.K. Beovuk. Ubedljivo je pobedila ekipa K.K. Borča rezultatom 54 - 32 što i nije iznenađenje s obzirom na neki naš trenutni kvalitet i kako treniramo i ponašamo se. Mi smo utakmicu počeli korektno u fazi napada kada smo solidnim procentom šuta i spuštanjem lopte našim visokim igračima pod koš uspevali da održimo koliko-toliko rezultatski priključak i da pariramo ekipi K.K. Borča. Kao i tokom cele prošle, tako i ove sezone nam je loša odbrana i ne zalaganje igrača se nastavlja. Kada se uzme u obzir da ključ neke dobre odbrane u velikom procentu zavisi od voljnog momenta igrača onda to dovoljno govori o odnosu igrača prema treningu, klubu, igri, a pre svega toga prema samom sebi. U nastavku utakmice smo totalno pali kada smo pokušavali individualnim akcijama da damo koš što je u startu osuđeno na propast pogotovo protiv kvalitetne ekipe kakav je bio naš protivnik i u periodu 2. i 3. četvrtine uspeli da postignemo samo 12 poena što je ispod svakog nivoa, a primili 33. Veliki problem imamo zato što igrači zloupotrebljavaju dribling i mnogo soliraju, kada se tome doda loša kretnja bez lopte ostalih igrača u startu smo osuđeni na propast jer je nemoguće igrati 1 protiv 5 u napadu. Glavni uzrok celoj situaciji je jedan izuzetno loš rad i ponašanje igrača na treningu koji su jako sujetni i ne pružaju ni deo onoga što bi trebalo i mogli da pruže... Ono što je pored naše loše igra bacilo senku na ovu utakmicu je izuzetno sramna odluka gostujućeg trenera i predsednika koji su odlučili da ne šutiraju na koš u poslednjoj četvrtini utakmice jer su navodno bili nezadovoljni suđenjem pri rezultatu od 30-ak razlike u njihovu korist čime su izuzetno potcenili i tim gestom omalovažili i naš klub i igrače i trenera. Izuzetna nekorektnost pojedinih Beogradskih klubova je prerasla u naviku svaki put kada gostuju u Mladenovcu (u tu grupu ne spada K.K. Borča) tako što dozvoljavaju sebi da im roditelji ulaze na teren, da prete delegatu, sudijama, da nas ogovaraju i pričaju neistine na račun kluba, mislimo da je to sramota... Kada su naši roditelji na utakmici koje igramo na gostujućim terenima ulazili na teren i vršili pritisak i pretili nekome od učesnika utakmice (što je slučaj sa drugim ekipama koje igraju kod nas), koji je naš protivnik loše dočekan u Mladenovcu u smislu da nema svlačionicu, da nema lopte za zagrevanje, da je izvređan... (nama se to često dešava na utakmicama koje igramo u Beogradu) ...? Mi smo klub koji svoje igrače uči da eventualne razloge poraza i loše igre tražimo u samim nama, a ne u sudijama ili nekome drugom i iz svih tih razloga smatramo da je ta odluka gostujućeg trenera i predsednika kluba glupo donešena i nadamo se u afektu.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Borča 32 - 54
(15-21, 09-16, 03-17, 05-00)

Poeni. Krstić Nikola: 15, Jovanović Aca: 8, Vujičić Negovan: 5, Preradović Boško: 4.


:: ODIGRANO POSLEDNJE 4. KOLO NIS MINI BASKET LIGE28.11.2011
Mini basket liga 2011U prelepom ambijentu i skoro punim tribinama sportskog centra Šumice u Beogradu odigrano je poslednje 4. kolo prvog dela Nis Mini basket lige 2011 pod pokroviteljstvom Košarkaškog saveza Srbije i Mini basket udruženja Srbije. Mi smo kao klub učestvovali sa 3 takmičarske selekcije i to dečaci rođeni 2001. godine, dečaci rođeni 2002. godine i mlađi i devojčice rođene 1999. godine i mlađe. Izuzetno iskustvo kako za samu decu tako i za ceo klub, organizacija koja je fantastično organizovana gde je sve besprekorno funkcionisalo. Što se tiče samih utakmica one nisu imale takmičarski karakter i nije se vodila tabela ali je vidan napredak u igri naše dece iz utakmice u utakmicu bio sve veći i veći. Jedno lepo druženje i kontakti za ubuduće su ostvareni kako između same dece tako i između klubova. Pali su dogovori o saradnji i odigravanju prijataljskih utakmica između našeg kluba i K.K. Ras, K.K. Girl Basket i drugih. Sledeća aktivnost mini basket klupskih selekcija je već u januaru kada se odigrava drugi deo Nis Mini basket lige kao i mini basket memorijal Rajko Žižić koji se održava u velikoj hali Beogradskog sajma. Kao i sa prethodna 3 kola Nis Mini basket lige tako i iz 4. kola možete pogledati slike u našoj foto galeriji.
Nis Mini basket liga 2011, 4.vikend


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 26. I 27.11.2011. GODINE.24.11.2011
NIS MINI BASKET LIGA:

Dečaci 2001. godište igraju utakmicu protiv K.K. Novi Beograd 7 u 09:00h na terenu broj 2.

Dečaci 2002. godište i mlađi igraju utakmicu protiv K.K. Zvezdara MI u 09:00h na terenu broj 3.

Devojčice igraju utakmicu protiv K.K. Girl Basket u 09:45h na terenu broj 2.

Sve utakmice se igraju u nedelju 27.11.2011. godine. Kao i prethodne utakmice Nis Mini basket lige tako će i ove da se igraju u sali sportsko rekreacionog centra Šumice u Beogradu, a prevoz dece na utakmice će kao i do sada vršiti firma Lasta iz Mladenovca. Polazak je ispred gradske opštine Mladenovac (nedelja 27.11.2011.) u 07:30h.

____________________________________________________

KADETI:

U 6. kolu kvalifikacija kadetske lige, grupa 4, naši igrači igraju protiv vršnjaka i odlične ekipe K.K. Borča. Utakmica se igra u subotu 26.11.2011. godine sa početkom u 15:30h u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu.

U 5. zaostalom kolu kvalifikacija kadetske lige, grupa 4, gostujemo prvoplasiranoj ekipi na tabeli bez poraza, K.K. Beovuk iz Beograda. Zamenom domaćinstva utakmicu igramo u Beogradu umesto u Mladenovcu u utorak 29.11.2011. godine u 21:15h u sali O.Š. Vuk Karadžić u Beogradu u ul. Takovska br. 41. Polazak je ispred gradske opštine Mladenovac u 19:15.


:: FANTASTIČNA POBEDA MLAĐIH PIONIRA.21.11.2011
U 9.kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, selekcija mlađih pionira kluba pobedila je direktnog konkurenta za plasman u kvalitetnu ligu ove sezone, ekipu K.K. Ras iz Beograda. Utakmica koja je i jednima i drugima donosila mnogo i iz tog razloga osećao se pritisak i jedna doza nervoze i kod jedne i druge ekipe pogotovo u prvom poluvremenu kada se dosta grešilo na obe strane sa dosta promašenih šuteva,zicera,loših dodavanja i iz tog razloga je i bio veoma mali broj poena u tom periodu utakmice (poluvreme završeno 16 - 21 što i nije bio loš rezultat za nas obzirom na kvalitet i nivo igre koji smo prikazali). U nastavku utakmice obe ekipe su se razigrale kada je viđeno dosta više koševa i lepših poteza i kao i sve utakmice koje igraju ove dve ekipe u poslednje vreme ušlo se u egal završnicu kada smo na našu sreću imali više snage, živaca, sreće pa i znanja da pobedimo utakmicu i na taj način znatno povećamo šansu za kvalitetnu ligu ove godine. Fantastičan je bio Đorđević Jovan sa 23 poena, Spasojević Nikola sa 10 poena i bacanjem za loptom na kraju utakmice kada su se ekipe smenjivale u vođstvu, Stanojević Nikola sa 8 poena... Pohvale svim momcima na čelu sa trenerom Vladom Jovanovićem na pruženom kako na ovoj utakmici tako i na prethodnim utakmicama u dosadašnjem delu sezone. BRAVO TIGROVI, vi dajete primer i ostalim igračima i trenerima u klubu kako treba da se ponašaju igrači, kakav odnos treba da se ima prema treningu,školi,protivniku... i kako treba da igraju momci koji su članovi našega kluba. Samo tako nastavite.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Ras 52 - 47
(10-10, 06-11, 20-13, 16-13)

Poeni: Đorđević Jovan: 23, Spasojević Nikola: 10, Stanojević Nikola: 8, Lazić Aleksandar: 6, Pavlović Veljko: 3, Stevanović Ilija: 2.

____________________________________________________

PIONIRI čekaju još uvek protivnike i početak 2. lige kada su se kvalifikovali kroz utakmice prvog stepena mk, a to će biti najverovatnije sledeći vikend (03. i 04.12.2011.)

_____________________________________________________

KADETI nisu igrali ovo kolo zbog odlaganja utakmice protiv K.K. Beovuk jer je protivnik imao dosta povređenih igrača.


:: ODIGRANO 3. KOLO NIS MINI BASKET LIGE 2011.21.11.2011
BB Basket - Ras, devojčiceU 3. kolu Nis Mini basket lige kao i prethodnih vikenda naš klub je nastupio sa 3 selekcije (dečaci 2001. godište, dečaci 2002. godište i mlađi i devojčice). Izuzetna atmosfera, lepo druženje i nezaboravna iskustva kako trenera, a pogotovo dece koja učestvuju u ovoj manifestaciji su stvari koje će obeležiti ovosezonsku mini basket ligu kada je naš klub u pitanju. Ono što nas posebno raduje,a to je i vidan napredak svih selekcija koje igraju ovu ligu, igre koje pružaju naši igrači pa i ekipe iz utakmice u utakmicu se povećava kada je kvalitet u pitanju i samo neka tako nastave. Utakmice su se igrale kao i prethodne u sali sportskog centra Šumice u Beogradu. Slike iz 3. kola Nis Mini basket lige možete pogledati u našoj foto galeriji.
Nis Mini basket liga 2011, 3. vikendPrezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.