Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
KK BB Basket (Mladenovac)
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: Dodeljena priznanja najboljim pojedincima kluba02.06.2010
Grupna slika sa dodele priznanja najboljim pojedincima.U nedelju 30.05.2010. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu održana je svečana dodela priznanja najboljim pojedincima kluba po takmičarskim selekcijama i to za : najboljeg strelca ekipe, MVP igrača, najperspektivnijeg igrača, igrača koji je najviše napredovao u prethodnoj sezoni. Nagrade su uručene za te iste titule ali i na nivou celog kluba. Na svečanoj dodeli nagrada prisustvovali su igrači, roditelji, treneri, mnogobrojna rodbina i prijatelji kluba. Imali smo tu čast i da ugostimo prijatelje iz Rusije.


:: Najbolji igrač škole košarke.02.06.2010
Stevanović IlijaPo stručnom mišljenju trenera u klubu igrač koji je najbolji u selekciji škola košarke - mini basket je Stevanović Ilija, igrač rođen 2000. godine. Na slici sa igračem naleze se treneri kluba.


:: Igrač koji je najviše napredovau u selekciji škola košarke - mini basket02.06.2010
Milovanović NemanjaPo stručnom mišljenju trenera u klubu, igrač koji je u prethodnoj sezoni najviše napredovao u selekciji škola košarke - mini basket je Milovanović Nemanja, igrač rođen 2000. godine.


:: Najperspektivniji igrač u školi košarke - mini basket02.06.2010
Radosavljević NemanjaPo stručnom mišljenju trenera u klubu, najperspektivniji igrač u selekciji škola košarke - mini basket je Radosavljević Nemanja, igrač rođen 2001. godine.


:: Najbolji strelac u selekciji mlađih pionira.02.06.2010
Dimić MilošPo broju poena iz zapisnika sa prvenstvenih utakmica najbolji strelac selekcije mlađih pionira je Dimić Miloš, igrač rođen 1998. godine sa prosekom od 7 poena po utakmici.


:: Igrač koji je najviše napredovao u selekciji mlađih pionira.02.06.2010
Stojić AleksaPo stručnom mišljenju trenera u klubu igrač koji je najviše napredovao ove sezone u selekciji mlađih pionira je Stojić Aleksa, igrač rođen 1998. godine.


:: Najperspektivniji igrač u selekciji mlađih pionira.02.06.2010
Spasojević NikolaPo stručnom mišljenju trenera u klubu igrač koji je najperspektivniji u selekciji mlađih pionira je Spasojević Nikola, igrač rođen 1999. godine.


:: MVP igrač u selekciji mlađih pionira.02.06.2010
Marković AleksaNa osnovu statističkih parametara MVP titulu u selekciji mlađih pionira poneo je Marković Aleksa, igrač rođen 1998. godine.


:: Najperspektivniji i igrač koji je najviše napredovao u selekciji pionira.02.06.2010
Vujičić NegovanPo stručnom mišljenju trenera u klubu, najperspektivniji igrač i igrač koji je najviše napredovao u prethodnoj sezoni u selekciji pionira je Vujičić Negovan, igrač rođen 1996. godine sa visinom 201 cm. Takođe po stručnom mišljenju trenera Vujičić Negovan je poneo i titulu najperspektivnijeg igrača i igrača koji je najviše napredovao na nivou celog kluba (sve selekcije).


:: Najbolji strelac pionirske selekcije02.06.2010
Krstić NikolaNajbolji strelac u selekciji pionira je Krstić Nikola, igrač rođen 1996. godine sa prosekom 16,8 poena po utakmici. Da nije neopravdano izostajao sa nekoliko utakmica taj prosek bi bio zanatno veći :-(Prezentacije ostalih klubovaPortal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.