Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDE SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA OSIM DEVOJČICA.25.10.2015
Kadeti K.K. BB Basket - K.K. Čubura, 25.10.2015.KADETI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Čubura iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 72 - 56. Utakmicu smo počeli jako dobro. Agresivnom odbranom smo uspeli da nateramo protivnika na greške u napadu, što nam je omogućilo brzo rezultatsko odvajanje. Čitavo prvo poluvreme smo odigrali sa osetnom rezultatskom prednošću, međutim, nismo uspevali da se ˝odlepimo˝ usled lošeg defanzivnog skoka. Loš defanzivni skok omogućio je protivniku veći broj prilika za poentiranje koje su uspevali da iskoriste. Utakmicu smo prelomili u poslednjoj četvrtini, kada smo i najbolje iskontrolisali defanzivni skok na celoj utakmici. Naša ekipa se još uvek uigrava, nismo potpuno fizički spremni, što je i najveći problem bio na današnjoj utakmici. Igrači su dali sve od sebe da ispoštuju svoje ni malo jednostavne ofanzivne i defanzivne zadatke, pa smo usled nedovoljne spremnosti oscilirali i u napadu i u odbrani. Ono što je svakako pozitivno jeste voljni momenat koji su igrači pokazali, visok nivo požrtvovanja i želja za što boljom igrom. Ekipa će iz nedelje u nedelju napredovati, biti sve spremnija fizički i taktički, a nadamo se da ćemo svaku utakmicu odigrati kao danas kada su volja i želja u pitanju. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi i uspešnom početku takmičenja u sezoni 2015/2016... Bravo tigrovi.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Čubura 72 - 56
(23-15, 16-14, 12-12, 21-15)

Poeni: Aleksandar Lazić: 28, Mateja Đorđević: 13, Luka Roćenović: 11, Aleksa Stevančević: 4, Aleksa Jaćimović: 3, Saša Rašić: 3, Dušan Đurić: 3, Nikola Stanojević: 3, Mateja Milisavljević: 2, Martin Nedeljković: 2.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča i uspela da pobedi tesno rezultatom 47 - 45 u dramatičnoj završnici. Bila je ovo jedna utakmica u kojoj je izgledalo kao da se ekipe takmiče ko će više grešaka napraviti, više lopti izgubiti, više zicera i slobodnih bacanja promašiti... Sigurno je da se ne možemo pohvaliti dobrom igrom, naprotiv, jako smo loše odigrali ovu utakmicu i što se tiče tog segmenta treba da je što pre zaboravimo. Podatak da smo u prvoj četvrtini postigli samo 6 poena i samo jedan koš iz igre dovoljno govori o našoj efikasnosti u napadu. Imali smo sreću da ni protivnik nije bio efikasan. I druga četvrtina je prošla u sličnom ritmu, uspeli smo da postignemo samo dva poena više nego u prvoj četvrtini. To je bilo ispod svakog nivoa, za poluvreme, 20 minuta utakmice smo uspeli da postignemo samo 14 poena, a od toga samo 6 iz igre. Sigurno je da naši igrači imaju mnogo veći kvalitet od prikazanog u prvom poluvremenu na ovoj utakmici nego je nadamo se naišao loš dan. U nastavku smo uspeli koliko-toliko da zaigramo bolje i u fazi napada i odbrane mada je i to bilo dosta ispod nivoa na kom možemo da igramo što se odmah odrazilo i na rezultat. Uspeli smo u poslednju četvrtinu da uđemo sa egal rezultatom i na našu sreću da utakmicu prelomimo u našu korist u poslednjim sekundama, prvo ofanzivnim skokom i poentiranjem Bujagića i sa pogođena dva slobodna bacanja Marića. Protivnik je celim tokom utakmice imao blagu rezultatsku prednost i bolje igrao, pogotovo u prvom poluvremenu ali je fortuna ovaj put bila na našoj strani. Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim igračima na pobedi i što su pokazali karakter i želju da se pobedi iako igra nije bila naželjenom nivou, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Abba - K.K. BB Basket 45 - 47
(11-06, 10-08, 13-15, 11-18)

Poeni: Vojin Lukić: 16, Stefan Marić: 7, Vukašin Bujagić: 5, Vuk Obradović: 5, Milan Bjelić: 5, Ognjen Jovanović: 3, Vojin Stanković: 3, Andrija Martinović: 2, Andrija Jovanović: 1.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv sjajne ekipe K.K. Žarkovo iz Beograda i uspela da pobedi rezultatom 48 - 43. Uspeli smo da pobedimo jednu dobru ekipu, fizički dosta dominantniju u odnosu na naše igrače. Počeli smo dobro utakmicu ali je i protivnik uspevao dobrim trčanjem kontra napada i postizanjem laganih poena da održava rezultatsku klackalicu. Mnogo nam je problema zadavao ofanzivni skok protivnika u tim trenutcima utakmice što je i rezultiralo minimalnom prednošću protivnika na kraju prve četvrtine. U nastavku se nismo najbolje snašli na agresivnu odbranu protivnika, imali smo problema sa prenosom lopte, u napadu smo igrali bez ideje, bojažljivo i brzopleto što se odrazilo i na rezultat. procenat ubačenih slobodnih bacanja u drugoj četvrtini nam je bio katastrofalan pa je protivnik otišao na pauzu na poluvremenu sa prednošću od 6 poena što je i bio dobar rezultat obzirom na igru koju smo prikazali u tom periodu utakmice. U jednom trenutku druge četvrtine smo imali i zaostatak od 12 poena. U nastavku smo zaigrali dosta bolje, organizovanije, koncentrisanije, strpljivije što se odrazilo i na rezultat. Protivnik je zahvaljujući našoj agresivnoj odbrani bivao sve nervozniji i pravio sve više i više grešaka, a mi sticali sve više samopouzdanja. Uspeli smo i u poslednjoj četvrtini da nadigramo protivnika i na kraju zasluženo pobedimo na vrućem gostujućem terenu u Žarkovu protiv odlične ekipe. Svi igrači su zaslužni za pobedu i želeli je, a kapiten Arsović je sjajno vodio ekipu i ponašao se kako bi trebalo svaki kapiten da se ponaša i svojim ponašanjem u igri i na klupi davao primer drugima kako treba da se ponašaju. Pored toga što je bio najbolji strelac utakmice pokazao je da zna da asistira, igra odbranu, skače... što i jeste cilj ukoliko želi ozbiljno da se bavi košarkom... Sve čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na pobedi, pokazanom karakteru, borbenosti i volji da se pruži što bolja igra, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Žarkovo - K.K. BB Basket 43 - 48
(16-15, 09-04, 13-17, 05-12)

Poeni: Vukašin Arsović: 17, Pavle Aljošević: 10, Danilo Pantić: 8, Vojin Đorđević: 5, Veljko Stojić: 4, Ognjen Gavrilović: 2, Vladimir Gojković: 1, Petar Jaćimović: 1.

_____________________________________________________

DEVOJČICE (PIONIRKE):

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija devojčica zabeležila prvi poraz protiv ekipe K.K. Beko rezultatom 45 - 32. Utakmica je počela jako sporim tempom igre, što i sam rezultat pokazuje na kraju 1. cetvrtine (08 - 05). Prva četvrtina obeležena jakom voljom, ali sa manjkom koncentracije naših devojčica, promašeno je dosta čistih pozicija. Takođe i pokazatelj manjka koncentracije je dopuštanje protivniku skok u napadu tokom celog prvog poluvremena. Iako nam stvari nisu išle od ruke, pokazale su dosta želje i karakter trudeći se da ostanemo u igri. Drugo poluvreme je počelo brzim ritmom protivnika, a našim slabim trčanjem, samim tim su protivničke igračice ostvarile dosta lakih poena iz kontra-napada. Trebalo je vremena da se uhodamo u taj ritam, ali kada smo se uhodali jako je bolje bilo. Taj ritam nam je više odgovarao. Bolje trčanje, više lakih poena, brzih poena i skokova u napadu. Poslednju četrvtinu smo odigrali najbolje, to i sam rezultat pokazuje, mnogo smo se bolje snalazili u svim situacijama, ali je ipak bilo kasno buđenje pa se ipak nismo rezultatski vratili. Devojčice su dobile dosta novih informacija i zadataka sa kojima se prvi put susreću, ali za prvu utakmicu su se jako dobro snašle u svojim ulogama. Dobrim radom na treningu i voljom i željom koje su do sad pokazivale, naša uigranost i igra će biti sve bolja i samim tim rezultati. Sve čestitke svim aktirima ove utakmice.

Rezutat utakmice: K.K. Beko - K.K. BB Basket 45 - 32
(08-05, 07-04, 14-06, 16-17)

Poeni: Nevena Drazic: 17, Una Maksimovic: 11, Teodora Jankovic: 2, Jelena Jankovic: 2.


:: POMOZIMO NAŠEM SUGRAĐANU VIKTORU NIKOLIĆU.24.10.2015
Viktor NikolićObaveštavamo sve članove kluba, roditelje, navijače, simpatizere kluba... da pomognu u skladu sa svojim mogućnostima našeg sugrađana, sedmogodišnjeg Viktora Nikolića koji boluje od retke bolesti neurofibromatoze, tumora koji napada nerve. Neurofibromatoza tip 1 je oboljenje koje se nasleđuje autozomno-dominantno i karakteriše se promenom na tkivu kože, nervnog sistema i na očima. Za Viktorovo lečenje potrebno je sakupiti 10.000 eura. Svi zainteresovani mogu pomoći na sledeće načine:

- Kupovinom karte za fudbalsku humanitarnu utakmicu koja će se odigrati na gradskom stadionu Selters u ponedeljak 26.10.2015. godine sa početkom u 15h između ekipa Mladenovca i Srbije. Za ekipu Srbije će učestvovati fudbalska imena poput Perice Ognjenovića, Ivice Ilijeva i drugih. Cena karte za odrasle je 200 din, a za decu 100 din.

- Uplatom na dinarski račun kod Vojvođanske banke na ime Viktor Nikolić: 355-3200458859-62

- Uplatom na devizni račun kod Vojvođanske banke na ime Viktor Nikolić: 355-3200458864-47


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 24. I 25.10.2015. - POČETAK TAKMIČENJA ZA KADETE I PIONIRKE.23.10.2015
Pored pionirske selekcije i selekcije mlađih pionira koje su počele svoje takmičenje, od ovog vikenda kreće takmičenje još dvema klupskim selekcijama. Kadeti sezonu počinju u veoma teškoj grupi, a prvu utakmicu igramo na domaćem terenu protiv ekipe K.K. Čubura iz Beograda, a devojčice (pionirke) sezonu počinju utakmicom na gostujućem terenu protiv ekipe K.K. Beko iz Koteža.

PIONIRKE:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe K.K. Beko iz Koteža. Utakmica se igra u subotu 24.10.2015. godine u sali O.Š. Jovan Ristić u Borči u ul. Bele Bartoka br. 38a sa početkom u 11:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 09:15h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI:

U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naši dečaci igraju utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Žarkovo iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.10.2015. godine u hali sportova Žarkovo u Beogradu u ul. Olimpijskih igara br. 14 sa početkom u 10:30h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:45h.

___________________________________________________

PIONIRI:

U 4. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu naši dečaci igraju utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u nedelju 25.10.2015. godine u sali O.Š. 14. Oktobar u Bariču u ul. Obrenovački drum br. 132 sa početkom u 17:20h. Polazak je planiran ispred sale O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu u 15:30h.

__________________________________________________

KADETI:

U prvoj ovosezonskoj prvenstvenoj utakmici kadetska selekcija igra protiv ekipe K.K. Čubura iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 25.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju kvalitetno utakmicu.


:: UBEDLJIVA POBEDA MLAĐIH PIONIRA NA STARTU KVALIFIKACIJA ZA KVALITETNU LIGU.18.10.2015
Mlađi pioniri K.K. BB Basket - K.K. Gro Basket, 17.10.2015.U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Gro Basket iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 71 - 14. Praktično je utakmica bila rešena već na kraju prve četvrtine kada je bio rezultat 28 - 01 u našu korist. Do kraja utakmice su naši dečaci odigrali dobro i ostvarili na kraju ubedljivu pobedu protiv protivnika čija su deca mlada (ispod godišta u odnosu na rang koji igraju) i početnici. Mi im želimo sreću i upornost u radu, a našim dečacima sve čestitke na odigranoj utakmici i prvenstvenoj pobedi na početku takmičenja. Svi dečaci su dobili šansu da igraju i svi su se upisali u listu strelaca, a minutaža je raspoređena manje više ravnomerno što i jeste cilj... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Gro Basket 71 - 14
(28-01, 16-07, 15-02, 12-04)

Poeni: Vukašin Arsović: 15, Pavle Aljošević: 13, Veljko Stojić: 11, Petar Jaćimović: 7, Danilo Pantić: 7, Nikola Marić: 5, Aleksa Mihajlović: 4, Aleksandar Bajkić: 2, Aleksa Despotović: 2, Novak Velimirović: 2, Nemanja Janković: 2, Vladimir Gojković: 1.


:: PORAZ PIONIRA U DRUGOM KOLU KVALIFIKACIJA ZA KVALITETNU LIGU.13.10.2015
U drugom kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. As Basket iz Beograda i tom prilikom poražena ubedljivo rezultatom 97 - 48. Počeli smo loše utakmicu i dozvolili protivniku da u kratkom vremenskom periodu postigne laganih 8 poena bez napravljenog faula. Posle time out-a smo uspeli da se konsolidujemo, iskontrolišemo ofanzivni skok protivnika i igru tranziciji, popravimo našu kretnju u napadu što je rezultiralo našim vođstvom od 14:12 tri minuta pred kraj prve četvrtine. Posle toga kao da su nam se i ruke i noge zavezale i na terenu je postojala samo jedna ekipa i to protivnička. U ostale tri četvrtine utakmice protivnik je postigao ogroman broj poena iz kontra napada i ofanzivnog skoka što smo mi samo nemo posmatrali. Nadamo se da je bio samo loš dan naših igrača koji su jako loše trčali, delovali nezainteresovano i bezvoljno, loše gradili koš što je protivnik vešto koristio i kažnjavao nas za svaki propust u odbrani. Svi igrači su dobili šansu da igraju. Čestitke protivniku na igri i pobedi, a našim igračima poruka da se trgnu i samo jakim treningom, a pre toga redovnim dolascima na treninge možemo napredovati i dizati formu. Vikend koji je pred nama smo slobodni, a sledeći vikend igramo na gostovanju protiv odlične ekipe K.K. Abba iz Bariča.

Rezultat utakmice: K.K. As Basket - K.K. BB Basket 97 - 48
(22-14, 27-11, 25-10, 23-13)

Poeni: Vojin Lukić: 15, Stefan Marić: 14, Pavle Janković: 5, Vukašin Arsović: 4, Vukašin Bujagić: 2, Vojin Stanković: 2, Vuk Obradović: 2, Andrija Martinović: 2, Luka Gojković: 2.


:: NAJAVA UTAKMICE MLAĐIH PIONIRA.13.10.2015
U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Gro Basket iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 17.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:30h. pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju hrabro i dobru utakmicu.


:: NAJAVA PIONIRSKE UTAKMICE.08.10.2015
U 2. kolu kvalifikacija za kvalitetnu pionirsku ligu, grupa 1, naša selekcija igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. As Basket iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 11.10.2015. godine u sali O.Š. Kneginja Milica U Beogradu u ul. Jurija Gagarina br. 78 sa početkom u 13:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.


:: POBEDA PIONIRSKE SELEKCIJE NA POČETKU TAKMIČENJA.05.10.2015
Pioniri K.K. BB Basket - K.K. Abba BaričU 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča i uspela da pobedi rezultatom 59 - 48. Protivnik je odlična ekipa, fizički spremna koja je veći deo utakmice igrala presing po celom terenu. Mi nismo počeli utakmicu baš najbolje, videlo se da igrači imaju želju i volju da odigraju što bolje prvo kolo pred domaćom publikom ali ekipa još uvek nije uigrana, fali utakmica i verovatno je da će se forma i dizati iz utakmice u utakmicu. Protivnik je tu našu početnu nesigurnost iskoristio i kažnjavao nas da bi ipak prvu četvrtinu završili u egal rezultatu (13-13). Mi smo u nastavku zaigrali puno bolje, prvenstveno u fazi odbrane, ni protivnik se nije najbolje snašao na našu agresivnu odbranu što je rezultiralo našim vođstvom na poluvremenu utakmice od 8 poena razlike. Uspeli smo usled jake odbrane da nateramo protivnika na veći broj izgubljenih lopti i da postignemo nekoliko laganih koševa posle čega smo i napravili rezultatsku prednost. U nastavku utakmice se igralo tvrdo i sa oscilacijama obe ekipe. Mi smo u jednom trenutku treće četvrtine popustili sa koncentracijom što je protivnik iskoristio da sa -11 priđe na -2 poena zaostatka. Posle toga smo mi uspeli da vratimo prednost i na našu sreću ipak mirno uđemo u završnicu i bez neke preterane rezultatske neizvesnosti pobedimo utakmicu. Sve čestitke protivniku na pruženoj igri, fer i korektnom ponašanju kao i treneru koji je i inače veliki prijatelj kluba. Pohvale i našim igračima koji su odigrali ne toliko dobro ali sa željom i požrtvovano, pohvale za pobedu našim dečacima i kapitenu Mariću koji je sa 23 poena bio najbolji strelac utakmice kao i Bujagiću koji je veliko otkrovenje sa svojim učinkom kako na ovoj utakmici tako i na prethodne dve prijateljske utakmice koje smo odigrali protiv ekipe K.K. Sopot i K.K. System 2000 iz Smederevske Palanke. Radosavljević koji je povratnik je takođe prijatno iznenađenje... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Abba 59 - 48
(13-13, 19-11, 16-15, 11-09)

Poeni: Stefan Marić: 23, Vukašin Bujagić: 10, Nemanja Radosavljević: 10, Vojin Lukić: 7, Vuk Obradović: 6, Ognjen Jovanović: 3.


:: MLAĐI PIONIRI OSVOJILI BRONZANU MEDALJU NA TURNIRU U BATAJNICI.05.10.2015
Turnir mlađih pionira u BatajniciU nizu pripremnih utakmica koje su odigrali mlađi pioniri kluba u sklopu priprema za takmičarsku sezonu 2015/2016 su i utakmice u Batajnici na turniru koji je organizovao domaćin K.K. Mondo Basket iz Batajnice. Učesnici su bile odlične ekipe K.K. Mondo Basket, K.K. Div Basket, K.K. Cerak i naša ekipa. Prvog dana turnira su odigrane polufinalne utakmice između ekipa K.K. Div Basket i K.K. BB Basket kao i K.K. Mondo Basket i K.K. Cerak. Naša ekipa je izgubila od K.K. Div Basket rezultatom 38 - 29 uz konstataciju da nismo odigrali sjajno tu utakmicu i da može puno bolje. U drugom polufinalu ekipa domaćina je bila bolja od ekipe K.K. Cerak. Drugog dana turnira je naša ekipa u borbi za bronzanu medalju pobedila ekipu K.K. Cerak 49 - 45 uz mnogo bolju igru, požrtvovaniju i sa više želje. U finalnoj utakmici je domaćin bio bolji od ekipe K.K. Div Basket. Sjajna provera pred početak kvalifikacija za kvalitetnu ligu naše ekipe da vidimo gde smo trenutno sa formom. Liga počinje 17.10., a u planu nam je da odigramo za vikend 10.10.2015. još jednu prijateljsku utakmicu protiv ekipe K.K. System 2000 iz Smederevske Palanke. Pored pehara za treće mesto još jedan pehar je sa ovog turnira došao u Mladenovac, a poneo ga je najbolji strelac turnira, naš igrač Arsović Vukašin koji se trenutno svojim igrama nameće kao lider ove ekipe. Sve čestitke Vukašinu i ostalim dečacima na prikazanom na turniru u Batajnici. Bravo tigrovi... Klikom na link u dnu teksta možete pogledati slike sa turnira.
Turnir mlađih pionira u Batajnici - Mondo 2015.


:: ZVANIČNO POČETAK TAKMIČARSKE SEZONE 2015/2016 I NAJAVA PIONIRESKE UTAKMICE.02.10.2015
Posle dve odigrane prijateljske utakmice protiv ekipa K.K. Sopot i K.K. Sistem 2000 iz Smederevske Palanke našoj pionirskoj selekciji počinje i zvanično takmičarska sezona 2015/2016 utakmicom protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča. Pored naše ekipe i ekipe K.K. Abba iz Bariča tu je i odlična ekipa K.K. As Basket iz Beograda koje će se boriti za plasman u kvalitetnu lige KSB-a... Uskoro i ostalim selekcijama kreće takmičenje. Sledeći vikend selekciji mlađih pionira, posle toga kadetskoj selekciji pa selekciji pionirki itd... Od januara meseca posle novogodišnjih praznika svoje košarkaško znanje kroz regionalnu ligu će pokazati i juniorska selekcija, zatim selekcija mlađih pionira 2, nije isključeno da i drugu pionirsku ekipu prijavimo...

NAJAVA PIONIRSKE UTAKMICE:

U 1. kolu kvalifikacija za kvalitetnu ligu, grupa 1, naša pionirska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Abba iz Bariča. Utakmica se igra u subotu 03.10.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:00h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju dobru utakmicu i pozitivnim skorom počnemo takmičarsku sezonu 2015/2016.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.