Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KK BB Basket (Mladenovac) 2
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: VAŽNO OBAVEŠTENJE RODITELJIMA I IGRAČIMA.20.05.2015
Obaveštavamo igrače i roditelje da se opet javio problem sa salom O.Š. Momčilo Živojinović u kojoj treniramo i da do daljnjeg neće biti treninga u toj sali. U skorijem vremenu ćemo naći alternativu i obavestiti igrače i roditelje o mestu i vremenu održavanju treninga. Već su načinjeni prvi koraci i očekujemo da se problem reši u kratkom vremenskom periodu. Trudićemo se putem sms-a da informišemo roditelje i decu ali takođe molimo roditelje i igrače da češće posećuju klupski sajt i na taj način se informišu o rasporedu treninga. Zbog novonastale situacije treninzi će se održavati i na otvorenim terenima pored naselja 25. Maj, O.Š. Sveti Sava i O.Š.Momčilo Živojinović kada to vremenske prilike budu dozvolile. To se posebno odnosi na takmičerske klupske selekcije tj decu rođenu 2003. godine i starije. Ova premeštanja iz sale u salu će biti do početka školskog raspusta kada bi sve klupske selekcije trebale da se presele u veliku halu sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu i do septembra meseca 2015. godine (početka takmičarske sezone 2015/2016) tamo treniraju.

Raspored treninga za sredu 20.05.2015. godine:

- Pioniri i kadeti: 21:00h (sala Gimnazije)
- Škola košarke (straija grupa): 19:00h (sala Gimnazije)
- Škola košarke (mlađa grupa): 19:00h (sala Gimnazije)


:: NAŠA DECA NA DEČIJOJ OLIMPIJADI U ORGANIZACIJI O.Š. SVETI SAVA U MLADENOVCU.20.05.2015
Dečija olimpijada O.Š. Sveti Sava 2015.19.05.2015. godine je otvorena dečija Olimpijada u organizaciji O.Š. Sveti Sava iz Mladenovca. Olimpijada je otvorena košarkaškom utakmicom između reprezentacije škole koju su vodili profesori i članova našeg kluba inače učenika O.Š. Momčilo Živojinović iz Mladenovca koju je vodio trener kluba Preradović Dušan. Dresovi u kojima je odigrana utakmica su klupski, reprezentacija O.Š. Sveti Sava je bila u belim dresovima, a protivnik u plavim. Bili smo oduševljeni pozivom profesora fizičkog vaspitanja kao i direktora O.Š. Sveti Sava da košarkaškom utakmicom naših članova otvorimo Olimpijadu. Treba napomenuti da su i igrači reprezentacije O.Š. Sveti Sava uglavnom naši bivši i sadašnji igrači. Igralo se 4 x 10 minuta bez zaustavljanja vremena, a rezultat na utakmicama ovakvog tipa nije u prvom planu ali ćemo zbog dece spomenuti da su učenici O.Š. Momčilo Živojinović u neizvesnoj završnici pobedili rezultatom 26 - 23. Cilj ovakvih manifestacija je druženje, saradnja sa lokalnom zajednicom, razvijanje prijateljstva ... Utakmica je imala i veliku posećenost publike, pune tribine sa bočne strane terena i oko terena dovoljno govore o tome koliku je pažnju ovaj događaj izazvao. Lokalni mediji su zabeležili događaj kamerama i fotoaparatima. Odlična saradnja koja traje godinama između kluba i škole je ovim gestom i odigranom utakmicom još više učvršćena. Mi kao klub podržavamo manifestacije ovakvog tipa i uvek ćemo se odazvati pozivu. U našoj foto galeriji ili klikom na link u dnu teksta se mogu pogledati slike sa košarkaške utakmice.
Dečija Olimpijada O.Š. Sveti Sava Mladenovac 2015.


:: RASPORED UTAKMICA ZA VIKEND 23. I 24.05.2015.19.05.2015
MLAĐE PIONIRKE (20. zaostalo kolo):

U 20. zaostalom kolu, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Flash iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 24.05.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

MLAĐE PIONIRKE (18. zaostalo kolo):

U 18. zaostalom kolu, naše devojčice igraju utakmicu protiv ekipe Ž.K.K. Partizan iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 23.05.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše devojčice da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1 (1/16 finala za prvaka Beograda - prva utakmica):

U prvoj utakmici 1/16 finala za prvaka Beograda naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket 3 iz Batajnice. Utakmica se igra u sredu 20.05.2015. godine u sali O.Š. Mitraljeta u Batajnici u ul. Dalmatinske zagore br. 94 sa početkom u 21:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:00h.

MLAĐI PIONIRI 1 (1/16 finala za prvaka Beograda - druga utakmica):

U drugoj revanš utakmici 1/16 finala za prvaka Beograda naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Mondo Basket 3 iz Batajnice. Utakmica se igra u nedelju 24.05.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 17:10h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

____________________________________________________

KADETI (1/16 finala za prvaka Beograda - prva utakmica):

U prvoj utakmici 1/16 finala za prvaka Beograda naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Torlak iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 23.05.2015. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo naše dečake da odigraju hrabro i borbeno.

KADETI (1/16 finala za prvaka Beograda - druga utakmica):

U drugoj revanš utakmici 1/16 finala za prvaka Beograda naša kadetska selekcija igra utakmicu protiv ekipe K.K. Torlak iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 24.05.2015. godine u Hali Velefarm (Torlak) u Beogradu u ul. Vojvode Stepe br. 522a sa početkom u 13:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:20h.:: PORAZ PIONIRA 1 I ZAVRŠETAK TAKMIČARSKE SEZONE 2014/2015 ZA NJIH.19.05.2015
U revanš utakmici 1/8 finala za prvaka Beograda, naša pionirska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Koledž iz Beograda i po drugi put u seriji, a četvrti put ove sezone poražena od sjajnog protivnika rezultatom 98 - 56. U ovu utakmicu smo ušli rasterećeno, obzirom da je protivnik iz prve utakmice koja je odigrana u Mladenovcu nosio prednost od 28 poena, pa je dogovor bio da pokušamo da svedemo greške koje nam se ponavljaju iz utakmice u utakmicu na minimum. Tako je i bilo, bar na početku utakmice, pa su momci dobrim sprečavanjem tranzicije protivnika i solidnim kretanjem u napadu uspevali da pariraju protivniku gotovo čitavu prvu četvrtinu. Nakon 7 minuta igre, uspeli smo da povedemo 11-12, međutim, to vođstvo nismo uspeli da održimo, pa nam se i koncept igre raspao nakon završene prve četvrtine. Nakon toga je bilo svega... protivnik je igrao rasterećeno, borbeno. Rastrčali su se protivnički igrači, pa je u jednom trenutku izgledalo kao da ih ima više na terenu. Nismo uspeli da pružimo čak ni pristojan otpor u nastavku utakmice, pa se sezona pionirske selekcije završila plasmanom u osminu finala baraža za prvaka Beograda. Protivnik je u ovom trenutku kvalitetnija ekipa i sasvim zasluženo se plasirao u sledeći krug takmičenja na čemu im mi čestitamo i želimo sreću u nastavku takmičenja. Kada se sve sabere i oduzme ne možemo biti nezadovoljni učinjenim ove sezone kada je prva pionirska selekcija u pitanju jer ući u 16 ekipa u Beogradu od ukupno 87 koliko ih je bilo na početku takmičenja (regionalna i druga liga) nije mali uspeh, mada, kada je igra u pitanju moglo je biti bolje. U svakom slučaju ćemo u narednom periodu uraditi detaljnu analizu sezone. Čestitke igračima na rezultatu ove sezone, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Koledž Beograd - K.K. BB Basket 98 - 56
(19-12, 24-10, 33-10, 22-24)

Poeni: Nemanja Popović: 16, Luka Roćenović: 12, Ilija Ivković: 10, Nemanja Milovanović: 5, Todor Ilić: 5, Veljko Pavlović: 2, Filip Miletić: 2, Savo Dimić: 2, Ilija Stevanović: 2.


:: ZAVRŠEN KUP BEOGRADA ZA NAJMLAĐE 2015.18.05.2015
K.K. BB Basket, Kup Beograda za najmlađe 2015.Prošlog vikenda (16. i 17.05.2015. godine) u balonu KK Sava održan je još jedan Kup Beograda za najmlađe u organizaciji KSB, a pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu. Ove godine su učesnici bili najtalentovaniji dečaci iz beogradskih klubova uzrasta 2003. godište i mlađi. Najuspešniji na turniru su bili dečaci KK Mladost Admiral koji su u finalu nadigrali KK Zemun rezultatom 46:29. U borbi za treće mesto ekipa KK Crvena Zvezda Telekom je pobedila ekipu KK Barajevo rezultatom 43:38. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Popović Srđan iz KK Mladost Admiral, a najmlađi učesnik turnira je bio Eskić Luka iz KK SVB (2007. godište). Mi kao klub tradicionalno učestvujemo na ovom turniru, a ove godine smo takmičenje završili plasmanom u četvrtfinale, isto kao i prošle godine. U četvrtfinalu smo naišli na kvalitetnog protivnika K.K. Crvena Zvezda koji je zasluženo pobedio rezultatom 40 - 25 i na kraju osvojio bronzanu medalju. Mi smo u toj utakmici većim delom bili ravnopravan protivnik i rezultat sigurno nije pokazatelj realnog odnosa snaga na terenu na toj utakmici. Do četvrtfinala naši dečaci su u subotu 16.05.2015. godine prvo pobedili ekipu K.K.Ras 2 iz Beograda rezultatom 40 - 09, a isti dan i ekipu K.K. Radivoj Korać rezultatom 38 - 26. Sledeći dan u nedelju 17.05.2015. godine smo odigrali četvrtfinalnu utakmicu. Zadovoljni smo igrama i rezultatom na ovogodišnjem Kup-u i ako se po jutru dan poznaje mogla bi naredna sezona za selekciju mlađih pionira biti dobra. Klikom na link u dnu teksta možete pogledati slike sa ovogodišnjeg Kupa Beograda za najmlađe.
Kup Beograda za njmlađe 2015.


:: KUP BEOGRADA ZA NAJMLAĐE 2015.14.05.2015
KSB i Gradski sekretarijat za sport i omladinu u okviru svojih redovnih godišnjih aktivnosti organizuju Kup Beograda za najmlađe. Ove godine to takmičenje se organizuje za dečake i devojčice rođene 2003. godine i mlađe. Naš klub tradicionalno učestvuje na ovom turniru, a ove godine ćemo nastupiti sa ekipom dečaka rođenih 2003. godine i mlađi. Manifestacija će se održati u Sportskom centru Sava u Beogradu (preko puta vile Jelena), 16./17.05.2015.godine. Naši dečaci prvu, videćemo da li i jedinu utakmicu obzirom da se igra po kup sistemu igraju u subotu protiv odlične ekipe K.K. Ras 2 iz Beograda sa početkom u 14:15h. U slučaju pobede sledeću utakmicu bi igrali isti dan u 17:15h protiv pobednika utakmice para K.K. Radivoj Korać - K.K. Torlak. Polazak je planiran u subotu u 12:30h ispred Gradske opštine Mladenovac.


:: DEČIJI FESTIVAL U MLADENOVCU I OTVARANJE DEČIJEG IGRALIŠTA.14.05.2015
DEČIJI FESTIVAL, K.K. BB Basket - Mladenovac, 14.05.2015.Dana 14.05.2015. godine otvoreno je dečije igralište ispred Sportskog centra Ljubomir Ivanović - Gedža u Mladenovcu. Igralište je urađeno po svetskim standardima i donacija je kompanije Beiersdorf. Povodom tog događaja Gradska opština Mladenovac je organizovala bogat kulturno - sportski program za sve sugrađane i decu. U delu sportskog programa prostor je dobio i naš klub. Na otvorenom minipič ternu od 19h-20h naši najmlađi članovi iz škole košarke (deca rođena 2004. i 2005. godine) su trebali da demonstriraju svim prisutnima osnovne elemente košarkaške igre. Krenuli smo sa treningom, međutim, kiša nas je omela u tome da završimo trening na otvorenom pa smo se preselili u veliku halu SRC-a i završili trening. Sve pohvale Gradskoj opštini Mladenovac koja je organizovala ovakav događaj i prava je čast i zadovoljstvo imati jedno ovakvo igralište u mestu u kom živimo.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND 16. i 17.05.2015.14.05.2015
PIONIRI:

U drugoj revanš utakmici 1/16 finala za prvaka Beograda, naša prva pionirska selekcija igra utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Koledž iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 16.05.2015. godine u Beogradu u sali Basket City u ul. Lazarevački drum br. 6 sa početkom u 18:00h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 16:15h.


:: AKCIJA POSTAVLJANJA KOŠARKAŠKIH TABLI I OBELEŽAVANJA KOŠARKAŠKIH TERENA PO NOVIM FIBA PRAVILIMA NASTAVLJENA.12.05.2015
K.K. BB Basket, tabla kod škole O.Š. Sveti Sava u MladenovcuAkciju koju smo započeli pre 4 - 5 godina kada smo po terenima na teritoriji Gradske opštine Mladenovac postavljali košarkaške table i obeležavali košarkaške terene po novim FIBA pravilima je nastavljena. Akcija ima za cilj oživljavanje košarkaških terena koji su zapušteni i animaciju ne samo dece nego i svih sugrađana nezavisno od uzrasta da se bave sportom i košarkom. Ovaj put je klub donirao table i one su postavljene na otvorenom terenu pored O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu. Takođe je i teren ocrtan pod pokroviteljstvom kluba i sada je to igralište u funkciji. Svi koji žele da igraju basket, košarku, da se rekreiraju to mogu da rade na pomenutom terenu. U planu nam je da ove sezone u zavisnosti koliko nam finansije budu dozvoljavale još neke terene stavimo u funkciju kao i da neke osvežimo gde smo već postavili table i ocrtali ih, a već su dotrajale. O budućim akcijama kluba posetioci našeg sajta će biti blagovremeno obavešteni.


:: DVE POBEDE KADETA, POBEDA MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZI PIONIRA 1 I MLAĐIH PIONIRA 2.10.05.2015
KADETI (14. redovno kolo):

U 14. redovnom kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Omladinac i uspela da pobedi rezultatom 64 - 63, opet se igravši sa živcima svih prisutnih u sali. Već duži vremenski period naša ekipa se muči u odbrani i na skoku, pa je tako bilo i na ovoj utakmici. Evidentan je pad forme ekipe, a iz utakmice u utakmicu se javljaju sve veći problemi. Otvorili smo utakmicu jako loše. pogotovo u defanzivi. Protivniku smo dozvoljavali celu utakmicu da radi šta hoće u napadu (iako smo napravili 34 faula) i nikako ne uspevamo da se trgnemo i odigramo agresivno, kako pokušavamo od samog početka takmičenja. Ova utakmica nije imala značaja za raspored na tabeli, pa je ovo bila jedinstvena prilika da naši igrači uđu rasterećeno u utakmicu, što se nije dogodilo. Dogovor je bio da protok lopte bude u napadu bolji nego na prethodnim utakmicama, a preduslov toga je da se igrači bez lopte bolje kreću. Takođe, ostvarivanje i korišćenje prostora škripi od početka sezone, pa je i to bio jedan od zadataka. Ništa dogovoreno igrači nisu uspeli da ispoštuju. Pa, čak, i u trenucima kada je izgledalo da imamo osiguranu pobedu, uspevamo da brzopleto prokockamo nekoliko napada i ulazimo u problem, jer niko od naših nosećih igrača ne ume da stane, da primiri loptu, da sigurnim driblingom prevede u prednje polje... Neverovatno mnogo propusta je bilo na ovoj utakmici naše ekipe, da ih je zaista i teško nabrojati sve. Protivnik je na kraju imao šut za pobedu, praktično, a protivnički igrač je promašio iz neposredne blizine, te nam je ovo još jedna utakmica koju dobijamo na čistu sreću. Sreća nije faktor na koji se naša ekipa oslanja, pa ćemo kroz trening brzo pokušati da podignemo ekipu na nivo koji je bio prisutan u većem delu sezone, jer nas jako brzo očekuje nastavak takmičenja. Ne možemo, a da ne pohvalimo našeg mlađeg pionira Ognjena Jovanovića koji je igrao za kadete i odigrao malo je reći fantastično, svojim ulaskom je pokazao kakav odnos, pristup i zalaganje treba da ima jedan igrač na utakmici, sve pohvale... Čestitke protivniku na fer, korektnoj i borbenoj igri, a našim dečacima i treneru Preradoviću čestitke na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Omladinac 64 - 63
(13-21, 14-12, 21-08, 16-22)

Poeni: Miloš Dimić: 12, Aleksandar Lazić: 9, Dušan Đurić: 8, Stevan Đorđević: 8, Ognjen Jovanović: 7, Aleksa Jaćimović: 6, Strahinja Popović: 4, Todor Ilić: 4, Aleksa Stojić: 2, Saša Rašić: 2, Savo Dimić: 2.

___________________________________________________

KADETI (10. zaostalo kolo):

U 10. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 5, naša kadetska selekcija je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 3 iz Beograda i opet u neizvesnoj završnici uspela da pobedi rezultatom 62 - 59. U zadnje vreme su naši dečaci kao pretplaaćeni da igraju neizvesne završnice, zahvaljujući dekoncentraciji i možda i potcenjivanju protivnika dolazimo u situacije da od gotovog pravimo varesiju. Utakmice koje smo trebali da pobedimo mirno i bez tenzija mi smo uvodili u neizvesne završnice, sigurno je da će nam se to osvetiti ukoliko se ne promeni način razmišljanja igrača. Očekuju nas utakmice protiv mnogo kvalitetnijih protivnika u baražu za prvaka Beograda i moramo izvući pouke iz prethodnih 4-5 utakmica i pokušati da ispravimo greške. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima i pored ne sjajne igre na pobedi, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Cerak 3 - K.K. BB Basket 59 - 62
(15-17, 15-09, 17-21, 12-15)

Poeni: Aleksandar Lazić: 17, Stevan Đorđević: 12, Strahinja Popović: 10, Miloš Dimić: 10, Nikola Stanojević: 7, Aleksa Stojić: 2, Nikola Trajković: 2, Mateja Đorđević: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U poslednjem 14. kolu regionalne lige, grupa 10, naša prva selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Put 2 iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 74 - 23. Razlika u kvalitetu u odnosu ove dve ekipe u ovom trenutku je na strani naše ekipe i sigurnom igrom, agresivnom u odbrani, u napadu dobrim trčanjem i tranzicijom lopte smo uspeli da postignemo masu laganih koševa i pobedimo utakmicu ubedljivo. Raduje nas poboljšanje igre naše ekipe u odnosu na neke prethodne utakmice, a pogotovo u fazi odbrane što nam je jako važno obzirom na utakmice koje nas očekuju u narednom periodu. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, a našim dečacima na novoj pobedi. Uspeli smo da prvi deo takmičenja završimo sa svim pobedama bez poraza, a svaka naredna utakmica biće sve teže i teža i sa mnogo jačim protivnicima. Igrači će morati da na svakoj utakmici pružaju maksimum ukoliko želimo povoljan rezultat. U svakom slučaju sve pohvale igračima na svemu prikazanom u regularnom delu regionalne lige u sezoni 2014/2015, bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Put 2 74 - 23
(14-02, 16-08, 24-06, 20-07)

Poeni: Andrija Topalović: 24, Vukašin Arsović: 18, Pavle Janković: 12, Ognjen Jovanović: 10, Luka Gojković: 4, Aleksa Jovanović: 2, Andrija Martinović: 2, Milan Bjelić: 2.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U poslednjem 14. kolu regionalne lige, grupa 8, naša druga selekcija mlađih pionira je odigrala utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 2 iz Beograda i tom prilikom poražena rezultatom 54 - 19. Protivnik je u ovom trenutku bolja ekipa i zasluženo je pobedio na čemu im čestitamo. Mi smo ovom utakmicom završili takmičenje u sezoni 2014/2015 kada je u pitanju ova selekcija. Ostaje nam u narednom periodu da uradimo analizu ali ono što je sigurno da je sezona bila uspešna i da su zacrtani ciljevi ispunjeni kada je ova selekcija u pitanju. Igrači koji će u sledećoj sezoni biti nosioci selekcije mlađih pionira su stekli određeno znanje i iskustvo kroz utakmice u ovoj sezoni. Čestitke našim dečacima koji su dolazili redovno na treninge, radili vredno tokom cele sezone, pokazali veliki voljni momenat što je rezultat svega VELIKI NAPREDAK... bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Ras 2 - K.K. BB Basket 54 - 19
(15-03, 11-02, 11-05, 17-09)

Poeni: Bogdan Arsenović: 7, Andrija Jovanović: 6, Vojin Đorđević: 2, Luka Đorđević: 2, Nikola Marić: 1, Andreja Jovančević: 1.

___________________________________________________

PIONIRI 1:

U prvoj utakmici 1/8 finala za prvaka Beograda u pionirskoj konkurenciji, naša ekipa je odigrala utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Koledž iz Beograda i poražena rezultatom 78 - 50. Nismo ispoštovali ništa što je dogovoreno pogotovo na početku utakmice, protivnik je poveo sa 9-0, a mi nismo imali ni jedan faul. Ni napad u tom periodu nije bio ništa bolji, teško smo uspevali da dođemo do protivničkog koša, a kada bi i imali dobru poziciju nije nas služio šut. U nastavku u drugoj četvrtini situacija je bila slična kao u prvoj pa je protivnik već u tom trenutku imao veliku rezultatsku prednost i u nastavku rutinski utakmicu priveo kraju. Ono što smo takođe loše odradili to je zagrađivanje koša pa je protivnik i kada nije imao dobar procenat šuta to nadoknadio ofanzivnim skokom. Mi smo u nastavku zaigrali bolje tj nije to preterano bila bolja igra koliko smo popravili procenat šuta. Sve pohvale našem igraču Miletić Filipu koji je sigurno odigrao najbolju utakmicu u klupskom dresu i sa postignute 4 trojke i 18 ubačenih poena bio ubedljivo najbolji pojedinac ekipe... Protivnik jeste u ovom trenutku kvalitetnija ekipa ali je igra naše ekipe na ovoj utakmici, a pogotovo u prvom poluvremenu bila daleko ispod nivoa u odnosu na realni kvalitet koji poseduje. Protivnik je igrao pametno, najbolji protivnički igrač (Vasić Lazar) koji je sigurno biser srpske košarke je vodio svoju ekipu do nove ubedljive pobede sa 28 ubačenih poena. Čestitke protivniku na pobedi, a našim igračima poruka da u revanš utakmicu protiv istog protivnika moramo ući sa mnogo više samopouzdanja i vere u sopstvene mogućnosti...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Koledž 78 - 50
(08-21, 07-22, 18-16, 17-19)

Poeni: Filip MIletić: 18, Luka Roćenović: 12, Todor Ilić: 8, Ilija Ivković: 5, Uroš Čuturilo: 3, Savo Dimić: 2, Nemanja Milovanović: 2.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.