Ekipe kluba
SENIORI
KOŠARKA ZA NAJMLAĐE
MLAĐI PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
PIONIRI
KK BB Basket (Mladenovac)
KADETI
KK BB Basket (Mladenovac)
JUNIORI
IGRAČI KLUBA
TRENERI
UPRAVA KLUBA
VESTI
GALERIJA
KOMENTARI
LINKOVI
O NAMA
KONTAKT

VESTI


:: POBEDA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZ MLAĐIH PIONIRA 2 I JUNIORA.03.03.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Slodes i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 70 - 16 i na taj način nastavila niz pobeda bez poraza od početka sezone. Mi smo se pribojavali ove utakmice zbog bolesti petorice bitnih igrača za ekipu koji nisu igrali na ovoj utakmici ali je velika prednost u kvalitetu na strani naših igrača koji su odigrali ovu utakmicu u odnosu na protivnika tako da pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Mi smo od samog starta utakmice zaigrali agresivno protiv protivnika koji izgleda lepo sa nekoliko visokih igrača i od početka napravilu veliku rezultatsku prednost u našu korist i do kraja utakmice je uvećavali da bi na kraju bilo i maksimalnih 54 poena razlike. Kao i na svim prethodnim utakmicama trener Jovanović je dao šansu svim igračima da igraju što su oni i iskoristili postigavši svako od njih poene. Počeli smo sa aktiviranjem igrača (dajemo im šansu u starijoj selekciji) rođenih 2002. i 2003. godine koji poseduju određenu perspektivu, tako da je koš mladog Strahinje Stankića (rođen 2003. godine) proslavljen na spektakularan način :-) ...Čestitke treneru Jovanoviću i igračima na prikazanom kako na ovoj utakmici tako i na svemu u dosadašnjem delu sezone kada je ova selekcija u pitanju... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Slodes - K.K. BB Basket 16 - 70
(03-18, 02-27, 04-11, 07-25)

Poeni: Ilija Stevanović: 15, Aleksandar Savović: 12, Strahinja Obradović: 8, Ilija Ivković: 8, Aleksa Stevančević: 7, Nikola Spasić: 6, Todor Ilić: 4, Luka Roćenović: 4, Stefan Ristić: 2, Negovan Ivković: 2, Strahinja Stankić: 2.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 4, naša pionirska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Žarkovo 2 i uspela da pobedi rezultatom 66 - 60. Naša ekipa je čitavim tokom utakmice imala rezultatsku prednost ali se žilavi protivnik protivnik ni jednog trenutka nije predavao i pred kraj utakmice pripretio ozbiljno. U penal završnici naši igrači su imali više koncentracije i uspeli da pobede neugodnog protivnika. Jako bitna pobeda za nas koja nas je učvrstila na 1. mestu na tabeli i ostavila u trci za plasman u naredni krug takmičenja. Ono što je za klub jako važno i na šta smo čekali dugo vremena je povratak na teren našeg igrača Spasojević Nikole koji je bio dugo povređen i sa svojih 12 poena od kojih su nekoliko bili u završnici direktno odlučio pobednika. Sve čestitke i ostalim momcima na borbenosti i prikazanom. U naredna 3 kola nas očekuju 2 derbija (protiv K.K. Gorica i Protiv K.K. Beovuk 72 Astra) koja će umnogome odlučiti dalji tok takmičenja u našoj grupi. Čestitke treneru Jovanoviću i igračima na prikazanom kako na ovoj utakmici tako i na svemu u dosadašnjem delu sezone kada je pionirska selekcija u pitanju. Bravo tigrovi.....

Rezultat utakmice: K.K. Žarkovo 2 - K.K. BB Basket 60 - 66
(14-16, 10-17, 23-15, 13-18)

Poeni: Strahinja Popović: 22, Nikola Spasojević: 12, Aleksa Marković: 9, Miloš Dimić: 9, Dušan Jovanović: 5, Filip Damljanović: 2, Aleksandar Lazić: 2, Ilija Stevanović: 2, Nikola Galić: 2, Nikola Trajković: 1.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv najjačeg protivnika u grupi koji je trenutno bez poraza, ekipe K.K. Cerak i ubedljivo poražena rezultatom 73 - 18. Protivnik koji je u ovom trenutku dosta bolja ekipa od nas nadigrao nas je u svim elementima košarkaške igre i zasluženo pobedio. I pored poraza sa velikom razlikom nismo nezadovoljni ovom utakmicom. Naši igrači su se borili koliko su mogli tj koliko im je protivnik dozvolio i u pojedinim delovima igre pokazali nekoliko lepih košarkaških poteza. Sve čestitke protivniku na fer i korektnom ponašanju kao i protivničkom treneru koji je džentlmenski povukao svoju ekipu na svoju polovinu u fazi odbrane videvši da je razlika u kvalitetu velika. Takođe pohvale i našim igračima na prikazanom i na borbenosti. Mi ćemo neku našu šansu za pobedom tražiti protiv slabijih ekipa u grupi,a jedna od njih nam već sledeće kolo dolazi u goste (K.K. As Basket 3) kada bi uz dobru igru i veliku borbenost mogli do druge pobede ove sezone kada je ova selekcija u pitanju.

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Cerak 18 - 73
(05-27, 07-15, 02-21, 04-10)

Poeni: Nikola Gajić: 4, Martin Nedeljković: 4, Savo Dimić: 4, Petrović Vaso: 2, Arsović Vukašin: 2, Veljko Vujičić: 1, Mihailo Miletić: 1.

___________________________________________________

JUNIORI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda i poražena rezultatom 72 - 69. Celim tokom utakmice ekipe su se smenjivale u vođstvu, mi smo u prvom poluvremenu imali blagu prednost, a u drugom poluvremenu protivnik. Ekipe koje su sličnog kvaliteta i fizionomije su prikazale dosta grešaka ali je na našu žalost protivnik imao više koncentracije u prelomnim trenucima utakmice i zasluženo pobedio utakmicu. Mi smo sebe doveli u situaciju da izgubimo utakmicu zahvaljujući sopstvenim greškama što možemo ispraviti ukoliko budemo trenirali tj ukoliko igrači budu dolazili na treninge... Izuzetno nam je bila loša koncentracija kod same realizacije šuta sa svim pozicija, kako sa linije za 3 poena, slobodnih bacanja tako i sa zicer pozicija što je direktno odlučilo pobednika. Nije strašno izgubiti utakmicu ukoliko se iz nje izvuku pouke, nadamo se da će nam se vratiti na nekim drugim utakmicama jer već drugu utakmicu zaredom gubimo u neizvesnoj završnici. Ekipe koje čine ovu grupu su podjednakog kvaliteta osim Radničkog iz Obrenovca i Beokoš-a koji za nijansu odskaču od ostalih ekipa. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri kao i našim igračima koji su se borili i želeli pobedu ali nam je opet za dlaku izmakla...

Rezultat utakmice: K.K. Radivoj Korać - K.K. BB Basket 72 - 69
(17-18, 07-10, 29-22, 19-19)

Poeni: Ilija Božić: 26, Nikola Pupovac: 13, Nikola JOvanović: 10, Nikola Krstić: 10, Negovan Vujičić: 5, Miloš Dimić: 3, Strahinja Popović: 2.:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.27.02.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Slodes iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.03.2013. godine u Beogradu u Hali Slodes u ul. Borska br. 92f sa početkom u 13:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 11:30h.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.03.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:45h. Pozivamo navijače da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju jednu dobru utakmicu.

_____________________________________________________

PIONIRI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 4, naša selekcija pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Žarkovo 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.03.2013. godine u Beogradu u Sportskom centru Partizan u ul. Milorada Prote Pavlovića br. 54 sa početkom u 10:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 08:30h.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 7. kolu regionalne lige, grupa 3, naša selekcija juniora igra utakmicu protiv ekipe K.K. Radivoj Korać iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.03.2013. godine u Beogradu u sali škole Milan Đ. Milićević u ul. Borivoja Stevanovića br. 27a sa početkom u 13:45h.


:: KOŠARKAŠKI KAMP MAXIMA - ZLATIBOR 2013.13.02.2013
Slike sa prošlogodišnjeg kampa možete videti u našoj fotogaleriji klikom na link u dnu teksta.

Poštovani roditelji,
Obraća Vam se predsednik i trener Sportskog kluba „BB Basket“ iz Mladenovca Boris Bosnić. Razlog ovog obraćanja je odlazak na košarkaški kamp „MAXIMA“ koji se nalazi na prelepoj planini Zlatibor u vlasništvu našega proslavljenog bivšeg reprezentativca i igrača Partizana gospodina Miroslava Pecarskog. Pokušaću u najkraćim crtama da predstavim neke klupske planove vezane za kamp i narednu sezonu (ono što nema napisano u prospektima koje će dobiti svako dete na treningu).
S.K. „BB Basket“ iz Mladenovca ima izuzetnu saradnju sa kampom i već tradicionalno 7-u godinu zaredom odlazi na košarkaški kamp „MAXIMA“ na Zlatiboru. Način i princip rada pri dolasku na kamp je srdačan doček ljubaznog menadžera i vlasnika kampa, raspoređivanje po sobama i smeštaj učesnika. Posle toga održava se sastanak trenera sa koordinatorom,menadžerom i vlasnikom kampa gde se prave grupe za treninge,prave smernice za rad,svaki trener dobija grupu sa kojom radi... Grupe se prave po uzrasnim kategorijama i kvalitetu (košarkaškom) dece gde treneri u komunikaciji jedni sa drugima prave planove za rad i ko bi sa kojom grupom mogao da radi. Cilj je da sva deca budu zadovoljna, da mogu da prate trening i da se vrate kući sa većim košarkaškim znanjem nego kad su došla na kamp. Takođe se daju smernice deci na čemu bi trebalo više da rade, koji su im slabiji košarkaški elementi i na šta da obrate pažnju da bi unapredili svoje košarkaško znanje. Posle tog sastanka radi se uvodni trening gde se treneri upoznavaju sa decom i otprilike vide koliki je nivo košarkaškog znanja te dece. Kada se grupe formiraju kreće se sa trenažnim procesom 2 puta dnevno, u zavisnosti od uzrasta od 60 min do 90 min trajanja treninga i tako svakodnevno. 5-i dan kampa imamo odmor od popodnevnog treninga kada se deci organizuju neke vankošarkaške aktivnosti kao što su obilasci kulturno-istorijskih znamenitosti ili odlazak na bazen isključivo uz prisustvo trenera ili nekih drugih aktivnosti u zavisnosti od toga šta se dogovorimo. U večernjim satima posle večere odigravaju se svakodnevno utakmice pod reflektorima i NBA najavama igrača što igračima daje posebnu draž. Takođe su deci organizovana takmičenja u igri 3 na 3, šutiranju slobodnih bacanja, šutiranju „trojki“, igre 1 na 1, poligon šuta. Poslednji dan kampa se održavaju finalna takmičenja u gore navedenim disciplinama kada pobednici dobijaju nagrade,medalje i diplome. Sva deca polaznici kampa dobijaju opremu u svoje vlasništvo sa obeležjima kampa (šorc,majica i dres). Takođe, svi rekviziti za treninge su obezbeđeni (lopte,čunjevi,vijače...) tako da deca ne treba ništa od toga da nose na kamp. Izuzetna korektnost svih na kampu i iskustvo iz prethodnih godina kao i uslovi su nas naveli da uopšte ne razmišljamo gde ćemo i ove godine kao klub ići na kamp.
Što se tiče naših planova klub je do sad išao na kamp i uglavom su sa našom decom radili drugi treneri da bi oni videli neke druge načine rada drugih trenera, stekli neka nova iskustva, nešto novo naučili... Na naše veliko zadovoljstvo klub iz godine u godinu napreduje, rastemo u svakom pogledu ( po broju dece, broju reprezentativaca, po rezultatima...). Imamo ozbiljne takmičarske planove za sledeću sezonu i da bi to sve realizovali u planu nam je da ove godine odradimo pripreme na kampu gde bi se takmičarske selekcije kluba spremale fizičko-tehničko-taktički za nastupajuću sezonu. Odmah bi igrače podelili u grupe dece sa kojima će nastupati u sledećoj sezoni (mini basket - deca (dečaci i devojčice) rođeni 2003. godine i mlađa, mlađi pioniri i mlađe pionirke– deca rođena 2001. i 2002. godine, pioniri i pionirke– deca rođena 1999. i 2000. godine, kadeti i kadetkinje– deca rođena 1997. i 1998. godine, juniori – deca rođena 1995. i 1996. godine i omladinci – deca rođena 1993. i 1994. godine). Klub na pripreme odlazi u 3. smeni od 18.07.2013. do 28.07.2013. godine. Od izuzetnog je značaja za svakog igrača u takmičarskoj selekciji da odradi pripreme. Dokaz da se dobro radi i da je dobra atmosfera na kampu je broj dece koja odlaze na kamp koji nam se iz godine u godinu povećava (prošle godine je išlo 38 igrača, s tim što su 2 igrača opravdano otkazala odlazak poslednji dan zbog bolesti.
Cena kampa je 26.000,00 dinara i plaćanje se vrši u više mesečnih rata tj. do decembra 2013. godine s tim što se do polaska na kamp moraju deponovati čekovi koji će biti pušteni periodično u vreme kada se dogovorimo. Cena kampa je bez prevoza i cena prevoza zavisi od broja dece. Prošle godine nas je na obostrano zadovoljstvo vozila firma Lasta iz Mladenovca i najverovatnije će i ove godine. Zbog velike navale klubova i dece u košarkaški kamp moramo u narednih 20-ak dana rezervisati broj mesta. Prilikom prijave deteta za kamp treba da se da 1. rata u iznosu od 5.000-6.000 dinara (koliko možete u tom trenutku) što je garancija da će dete ići na kamp i rezervacija mesta za dete, a ostalu dinamiku isplate određujete Vi u zavisnosti kada možete, samo je bitno da se do polaska na kamp sve isplati. U nadi da ćemo ostvariti uspešnu saradnju kao i do sad sportski Vas pozdravljamo.
K.K. BB Basket na košarkaškom kampu MAXIMA na Zlatiboru 2012


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.13.02.2013
JUNIORI:

Odložena utakmica K.K. BB Basket - K.K. Cerak 3.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe Š.K.K. Zvezdara 3 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 17.02.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i fer i korektnim navijanjem podržimo decu da odigraju dobru utakmicu.

___________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

Slobodni 5. kolo.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 5. kolu regionalne lige, grupa 4, druga selekcija mlađih pionira kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Ras 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 17.02.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:10h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i fer i korektnim navijanjem podržimo decu da odigraju dobru utakmicu.


:: POBEDA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZ JUNIORA.08.02.2013
U 4. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Internacionalna škola košarke u Beogradu i pobedila rezultatom 60 - 36. Mi smo dobro počeli utakmicu, nadigrali protivnika u svim elementima košarkaške igre i iz minuta u minut samo uvećavali prednost. Pobednik utakmice je praktično rešen već u prvom poluvremenu kada smo imali prednost od 24 poena. Dobro smo kontrolisali skok i u fazi odbrane i napada, odbrana je dobro funkcionisala pa samim tim i kontra napad što je glavni razlog našeg visokog vođstva već na polovini utakmice. Trener Jovanović je u nastavku odmorio igrače koji su u prethodnim utakmicama igrali više i dao šansu svim igračima. Svi igrači su imali dovoljno minutaže da pokažu šta znaju. Čestitke protivniku na fer i korektnoj utakmici,a našim igračima i treneru Jovanoviću čestitke na pobedi... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Internacionalna škola košarke - K.K. BB Basket 36 - 60
(06-16, 07-23, 10-07, 13-14)

Poeni: Jovan Đorđević: 10, Dušan Jovanović: 10, Miloš Dimić: 10, Strahinja Popović: 9, Ilija Stevanović: 7, Nemanja Milovanović: 4, Nikola Trajković: 4, Filip Damljanović: 2, Aleksa Stojić: 2, Petar Kovačević: 2.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira ostvarila je veoma bitnu pobedu na gostovanju protiv do sada neporažene ekipe K.K. Flash 2 iz Beograda. Utakmica kao utakmica bila odlična za gledanje sa dosta lepih poteza na obe strane. Počeli smo traljavo utakmicu sa dosta dekoncentracije kada su slobodna bacanja u pitanju, a sa druge strane protivnik je imao izuzetno visok procenat ubačenih slobodnih bacanja što je osnovni razlog egal rezultata na kraju prvog poluvremena. U nastavku smo zaigrali mnogo bolje, prvenstveno u fazi odbrane posle čega su naši igrači dobro istrčavali u kontra napad i postizali dosta laganih poena. Takođe je fantastično funkcionisao ofanzivni skok kada smo uspevali da postižemo poene iz drugog pa i trećeg skoka. Protivnik nije uspeo da izdrži jak ritam i u odbrani i napadu naših igrača što je na kraju rezultiralo našom visokom prednošću od 27 poena razlike. Svi igrači su dobili šansu da igraju. Čestitke igračima i treneru Jovanoviću na novoj pobedi, a trećoj u nizu... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. Flash 2 - K.K. BB Basket 38 - 65
(08-14, 13-12, 08-19, 09-20)

Poeni: Luka Roćenović: 13, Andrija Topalović: 11, Ilija Stevanović: 9, Nemanja Popović: 7, Nemanja Milovanović: 6, Aleksa Stevančević: 4, Veljko Pavlović: 4, Todor Ilić: 4, Aleksandar Savović: 4, Strahinja Obradović: 3.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Radnički iz Obrenovca i poražena rezultatom 82 - 70. Mi smo dobro počeli utakmicu, imali dobra rešenja u napadu većim delom prvog poluvremena. I odbrana je dosta bolje funkcionisala u tom periodu u odnosu na prethodne utakmice. Iako protivnik izgleda ozbiljno, fizički dosta jača i viša ekipa od nas, naši igrači su pokazali zube i odigrali egal poluvreme. U nastavku utakmice smo spavali prvih 4-5 minuta treće četvrtine što je protivniku bilo dovoljno da napravi seriju od 18-02 i praktično reši pitanje pobednika. U poslednjoj četvrtini smo pokušali da stignemo prednost protivnika ali ništa više od časnog poraza nismo uspeli da izborimo. Osim tih 4-5 minuta treće četvrtine koja je bila kriminalna i ne ponovila se mi nismo nezadovoljni igrom ekipe, a pogotovo kada se uzme u obzir kako su igrači trenirali ove nedelje igra je odlična... U nadi da će pojedinci pod hitno promeniti ponašanje nadamo se boljim igrama ekipe pa samim tim i rezultatima...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Radnički Obrenovac 70 - 82
(21-19, 17-22, 08-25, 24-16)

Poeni: Nikola Krstić: 25, Ilija Božić: 17, Nikola Pupovac: 13, Nikola Jovanović: 6, Boško Preradović: 4, Negovan Vujičić: 3, Mirko Stanišić: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND06.02.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 5, prva selekcija mlađih pionira kluba igra derbi utakmicu protiv do sada neporažene ekipe K.K. Flash 2 iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 10.02.2013. godine u sali 12. Gimnazije u Beogradu u ul. Vojvode Stepe br. 82 sa početkom u 17:20h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 15:30h.

______________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

Na molbu domaćina da se odloži utakmica mlađih pionira između ekipa K.K. Interkoš i K.K. BB Basket 2, mi smo pristali i utakmica će se odigrati kada se stvore uslovi o čemu će posetioci našega sajta biti informisani.

______________________________________________________

PIONIRI.

U 4. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Internacionalna škola košarke iz Beograda. Utakmica se igra u četvrtak 07.02.2013. godine u sali Balon Majdan u Beogradu u ul. Kozjačka 3-5 sa početkom u 21:15h. Polazak je planiran ispred Gradske opštine Mladenovac u 19:30h.

______________________________________________________

JUNIORI:

U 4. kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija kluba igra utakmicu protiv do sada neporažene ekipe u grupi, K.K. Radnički iz Obrenovca. Utakmica se igra u subotu 09.02.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:20h. Pozivamo sve navijače da dođu u što većem broju i podržimo momke da odigraju kvalitetno utakmicu.:: POBEDA JUNIORA U ZAOSTALOM KOLU.05.02.2013
U 1. zaostalom kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Astra 2 iz Beograda i uspela da pobedi odličnu ekipu rezultatom 88 - 67. Kada se vidi rezultat, ko nije gledao utakmicu pomislio bi da je ovo bila jedna laka utakmica. Međutim ona je sve bila, samo ne laka i tek u poslednjoj četvrtini je slomljen otpor protivnika i podigla se rezultatska prednost u našu korist. Igra naše ekipe je dosta bolja nego na utakmici prethodnog kola, ali je opet bilo dosta oscilacija u igri. Nadamo se da se neće nastaviti trend igre toplo-hladno jer već sledeće kolo imamo veliki ispit, utakmicu sa do sada neporaženom ekipom u grupi K.K. Radnički iz Obrenovca. Od početka utakmice mi smo imali blagu rezultatsku prednost ali nikako nismo uspevali da se rezultatski odvojimo od protivnika i uvek smo zahvaljujući našim greškama i dekoncentraciji dozvoljavali protivniku da se rezultatski vrati u igru. Mi se nismo najbolje snašli na početku utakmice na zonsku odbranu protivnika koju je on inače veći deo utakmice igrao, međutim posle određenog vremena smo se adaptirali i uspeli smo u poslednjoj četvrtini da slomimo zonsku odbranu protivnika najjačim oružjem protiv nje, a to je dobrim trčanjem i kontra napadom kada smo uspeli da postignemo dosta laganih poena. Takođe u prvom poluvremenu nismo uspevali da iskontrolišemo ofanzivni skok protivnika što nam je zadavalo dosta problema, u nastavku u drugom poluvremenu smo to iskontrolisali i popravili naš ofanzivni skok što je na kraju rezultiralo pobedom sa velikom razlikom. Čestitke protivniku na korektnoj i fer utakmici kao i našim igračima na pobedi. Bravo tigrovi... Posebnu pohvalu zaslužuju naši navijači koji su bez lažne skromnosti stvarno bili naš šesti igrač i koji imaju veliku zaslugu za pobedu ekipe. Slična atmosfera je bila i na pionirskoj utakmici protiv K.K. Beovuk 72 Astra. Mi im se zahvaljujemo i pozivamo i da na ostalim utakmicama podrže klub korektnim i fer navijanjem. Možemo se pohvaliti da smo jedan od retkih ako ne i jedini klub u gradu i regionu koji ima toliku posetu na svojim utakmicama. Bravo za naše navijače...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Astra 2 88 - 67
(17-15, 21-16, 20-19, 30-17)

Poeni: Nikola Krstić: 27, Ilija Božić: 24, Boško Preradović: 10, Aleksandar Koprivica: 6, Negovan Vujičić: 6, Nikola Pupovac: 5, Nikola Jovanović: 5, Miloš Dimić: 3, David Miljković: 2.


:: NAJAVA ZAOSTALOG KOLA JUNIORA.02.02.2013
U 1. zaostalom kolu, grupa 3, juniorska selekcija kluba igra utakmicu protiv ekipe K.K. Astra 2 iz Beograda. Utakmica se igra u ponedeljak 04.02.2013. godine u sali Gimnazije sa početkom u 20:45h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo momke da odigraju kvalitetnu utakmicu i pokažu da je utakmica protiv K.K. Beokoš-a bila samo loš dan.


:: POBEDA PIONIRA I MLAĐIH PIONIRA 1, PORAZ JUNIORA I MLAĐIH PIONIRA 2.01.02.2013
PIONIRI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 4, pionirska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv odlične ekipe K.K. Beovuk 72 Astra iz Beograda i pobedila rezultatom 55 - 44. U ne toliko lepoj utakmici za gledanje gde je bilo malo koševa i dosta promašenih zicera i šuteva naša ekipa je imala više koncentracije i zahvaljujući pre svega igri u odbrani uspela da pobedi jakog protivnika. Mi smo dobro počeli utakmicu, poveli sa 6-0 i veći deo 1. četvrtini bili dominantniji u svim elementima igre u odnosu na protivnika i zahvaljujući našoj dekoncentraciji pri samoj realizaciji šuta završili četvrtinu rezultatom 15-09 u našu korist. Prednost je trebala biti veća u našu korist da smo pogodili neke šuteve kao što je situacija iz kontra napada 2 na 1, 3 na 1,... I u nastavku utakmice protivnik se nije predavao iako smo mi bili u konstantnom vođstvu. Uspevali smo u nekoliko navrata da imamo rezultatsku prednost od 15 razlike u našu korist ali nismo uspeli da se odvojimo na veću razliku. Izuzetno nas raduje dobra igra u odbrani i drugi elemenat igre zbog kojeg je ova utakmica dobijena je naš ofanzivni skok jer smo lošiji procenat šuta uspeli da anuliramo dobrim ofanzivnim skokom. Mogao nam je biti malo bolji defanzivni skok na ovoj utakmici ali smo generalno zadovoljni kako su naši igrači odigrali utakmicu i ono što nam je bitno, a to je da se vidi napredak ekipe. Šansu da igraju su dobili svi igrači kao i na prethodnim utakmicama,a neki svojim ponašanjem, radom na treningu i učinkom na utakmicama pokazuju da se na njih može više računati ubuduće. Čestitke protivniku na fer i korektnoj igri, čestitke treneru Jovanoviću i igračima na igri i pobedi... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Beovuk 72 Astra 55 - 44
(15-09, 10-09, 12-08, 18-17)

Poeni: Miloš Dimić: 14, Aleksandar Lazić: 11, Strahinja Popović: 10, Jovan Đorđević: 8, Nikola Stanojević: 4, Nikola Galić: 4, Aleksa Marković: 2, Petar Kovačević: 2.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 1:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 5, prva klupska selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 2 iz Beograda i uspela da pobedi ubedljivo rezultatom 57 - 06. Nema mnogo toga da se kaže o ovoj utakmici, rezultat sam po sebi dovoljno govori. Veliki kvalitet je na strani naše ekipe. Već posle prve četvrtine (17-00) naziralo se da će biti velika rezultatska razlika u našu korist. Iz minuta u minut su naši igrači uvećavali prednost da bi na kraju dostigli i maksimalnih 51 poen razlike. Svi igrači su dobili šansu da igraju i imali zavidnu minutažu koju su i iskoristili... Čestitke treneru Jovanoviću i igračima na prikazanom na ovoj utakmici. Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket - K.K. Cerak 2 57- 06
(17-00, 14-04, 15-01, 11-01)

Poeni: Andrija Topalović: 15, Todor Ilić: 8, Nemanja Popović: 8, Ilija Ivković: 6, Nemanja Milovanović: 6, Luka Roćenović: 3, Veljko Pavlović: 3, Aleksa Stevančević: 3, Stefan Ristić: 2, Ilija Stevanović: 2, Strahinja Obradović: 1.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 3, juniorska selekcija kluba odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Beokoš iz Beograda i poražena ubedljivo rezultatom 86 - 36. U nadi da je ovo bio samo loš dan ekipe treba što pre da ga zaboravimo, a pre toga izvučemo pouke ukoliko želimo da se vratimo na pravi put. Protivnik je neosporno dosta kvalitetnija ekipa od nas i zasluženo je pobedio na čemu im mi čestitamo i želimo uspeh u nastavku takmičenja. Zabrinjava pristup i odnos naših igrača kojima fali dosta borbenosti, energije, ne pokazuju želju da ispoštuju dogovore pre utakmice... A osnovni razlog zašto je takva situacija je loš rad na treningu igrača... Nadamo se da će se to promeniti ukoliko želimo da napravimo nešto ove sezone. Što se tiče utakmice protivnik je od samog starta zaigrao kako zna i ume, poveo sa velikom razlikom i do kraja utakmice samo uvećavao svoju prednost pogađajući koš iz svih pozicija. Najbolja ilustracija naše nemoći na ovoj utakmici je podatak da smo u prve tri četvrtine postigli samo 18 poena što je ispod svakog nivoa. U poslednjoj četvrtini smo uspeli da pogodimo neke šuteve i ovu katastrofu malo ublažimo... Protivnik nas je nadigrao u svim elementima igre i skroz zasluženo pobedio. Mi ćemo neku našu šansu za pobedom tražiti protiv ekipa iz grupe koje su ispod kvaliteta protivnika sa kojim smo odigrali ovu utakmicu...

Rezultat utakmice: K.K. Beokoš - K.K. BB Basket 86 - 36
(23-04, 20-09, 27-05, 16-18)

Poeni: Nikola Krstić: 11, Nikola Pupovac: 11, Ilija Božić: 4, Stefan Mojsić: 4, David Miljković: 2, Nikola Jovanović: 2, Negovan Vujičić: 2.

_____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira odigrala je utakmicu protiv ekipe K.K. Zemun 2 i poražena rezultatom 40 - 17. Naši igrači koji su velikom većinom početnici i mlađi u ovoj ekipi, bez iskustva... su počeli utakmicu sa velikom dozom respekta i straha od protivnika koji je odlična ekipa. Iz tog razloga protivnik je pobedio 1. četvrtinu rezultatom 10-02. U nastavku su i naša deca pokazala da imaju određeno košarkaško znanje i pogotovo u 2. i 3. četvrtini pružili dostojan otpor klubu koji u svojim redovima ima mnoštvo igrača reprezentativnog nivoa... Nismo uspeli u poslednjoj četvrtini utakmice da zadržimo koncentraciju kao u prethodne dve što je protivnik iskoristio i na kraju uspeo ubedljivo da pobedi utakmicu. Mi smo zadovoljni kako su se naša deca borila i pristup koji su imala. Ne treba žaliti za porazom kada se pruži maksimum, kada se bori na terenu, kada se ne štedi ni u jednom delu utakmice... Glave gore tigrovi, sigurno će doći i trenutak ove sezone kada ćemo osetiti slast pobede kada je ova ekipa u pitanju... Čestitke treneru Preradoviću i igračima na velikoj borbenosti i želji... Bravo tigrovi...

Rezultat utakmice: K.K. BB Basket 2 - K.K. Zemun 2 40 - 17
(02-10, 07-10, 08-09, 00-11)

Poeni: Vojin Stanković: 5, Veljko Vujičić: 3, Lazar Rajnović: 3, Danilo Lekić: 2, Martin Nedeljković: 2, Savo Dimić: 2.


:: NAJAVA UTAKMICA ZA VIKEND.29.01.2013
MLAĐI PIONIRI 1:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 5, naša prva selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Cerak 2 iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.02.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 15:30h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

MLAĐI PIONIRI 2:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 4, naša druga selekcija mlađih pionira igra utakmicu protiv ekipe K.K. Zemun 2 iz Zemuna. Utakmica se igra u subotu 02.02.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

PIONIRI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 3, naša pionirska selekcija igra derbi utakmicu protiv do sada neporažene ekipe K.K. Beovuk 72 Astra iz Beograda. Utakmica se igra u nedelju 03.02.2013. godine u sali O.Š. Sveti Sava u Mladenovcu sa početkom u 14:00h. Pozivamo sve navijače i simpatizere kluba da dođu u što većem broju i podržimo decu da odigraju kvalitetnu utakmicu.

____________________________________________________

JUNIORI:

U 3. kolu regionalne lige, grupa 3, naša juniorska selekcija gostuje ekipi K.K. Beokoš iz Beograda. Utakmica se igra u subotu 02.02.2013. godine sa početkom u 12:30h... Polazak je planiran u 10:45h ispred Gradske opštine Mladenovac.Prezentacije ostalih klubova
Portal Košarkaškog Saveza Srbije


Registar igraca KSS


Takmičenja Košarkaškog Saveza Srbije


Oficijelni web sajt svetske košarkaške organizacije (FIBA)


Udruženje Košarkaških Trenera Srbije (UKTS)


Copyright © 2007 KSB. Sva prava zadržana.
Powered by eVision.